RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
25 jarig artiestenjubileum van Arno Kolenbrander vindt plaats in Rotterdam
14-02-2018 16:40:00

 

Op 8 april aanstaande viert Arno Kolenbrander zijn 25 jarig jubileum als artiest met een concert in Club Villa Thalia te Rotterdam. Na een vliegende start vanuit de soundmixshow heeft Arno in de 25 jaar die hij in het vak zit op vele podia in binnen en buitenland gestaan. Naast de reguliere optredens heeft Arno bij veel grote shows van onder andere André Hazes met groot succes het voorprogramma mogen verzorgen. Voor het eerst in zijn carrière geeft Arno Kolenbrander een concert, dit ter ere van zijn 25 jarig jubileum. Tijdens het live concert wordt u meegenomen in de diverse stijlen muziek van soul tot Nederlandstalig feest. Dit alles begeleidt door de fantastische live band 2MF.


In 1991 is Arno begonnen met Talentenjachten in het land. Van de 31 die hij er heeft gedaan won hij er maar liefst 27. Vanuit deze talentenjachten begonnen de optredens al snel binnen te lopen. Na 3 jaar als zanger op bruiloften, partijen en in cafe’s dacht Arno, na het zien van een oproep van Hennie Huisman, ik geef me op voor de Soundmixshow. Dit bleek een goede keuze want zoals u waarschijnlijk weet heeft hij deze met glorie gewonnen. Nu 25 jaar, diverse singles en ruim 5000 optredens later is Arno drukker dan ooit. Met zijn unieke stemgeluid en performance weet hij van elk optreden een feest te maken.

 

Arno: “voor mij is het leuk en spannend tegelijk om mijn eerste grote concert met live band te gaan geven. Ik heb natuurlijk al vele grote shows gedaan zoals het gala van Lee Towers, de Arena het Olympisch stadion met André Hazes maar dit is voor mij toch specialer omdat het mijn eerste eigen concert is”.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop