RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
9e Carnavals(kerk)dienst in het Friese Sneek (Drabbelterp)
07-02-2018 20:49:00

 

Op 11 februari, de zondag van het aanstaande carnavalsweekend, organiseert de Sneker Carnavalsvereniging De Oeletoeters in samenwerking met het Parochiebestuur Sint Martinus in Sneek voor de 9e keer  een Carnavalskerkdienst. Om alvast een beetje in de stemming te komen, spelen om 11:30 uur  'De Losse Flodders' op het kerkplein van de Sint Martinuskerk, vervolgens staan de deuren open voor iedereen  die deze, in het Noorden, unieke carnavalsviering  mee wil maken.

 

Het betreft een oecumenische Carnavalsdienst onder leiding van Pastoor Drs. P. van der Weide. De aanvang is vanaf 12.00 uur. De dienst neemt ongeveer een uur in beslag. Muzikale begeleiding is er van: ‘T-Brass’ o.l.v. Jan de Wreede, Blaaskapel 'de Losse Flodders', de zangers Jos Kroon en Jan Kuipers, Wiltsje fan Peazens, zangroep TINTO en het ‘L.U.S.-koor’ o.l.v. Fokko Dam, aangevuld met een aantal leden van  het Parochiekoor ‘Intermezzo’.Verder werken mee, de organisten  Frits Haaze en Walter Smink.

 

Prins Wietze 1e met zijn secondanten Evert Wiggeman en Ubbo de Boer, Jeugdprinses Noa 1e met haar Gevolg van C.V. De Oeletoeters zullen uiteraard ook van de partij zijn. Carnavaleske kleding? Het hoeft niet, maar het zou wel leuk zijn. Een gek hoedje, of een vrolijke sjaal, alles mag. Ook uw kinderen zijn welkom  in een feestelijke en carnavaleske uitdossing.

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 21 mei t/m zondag 27 mei

     Yosee - Jouw ritme

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl