RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Tino Martin presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
19-06-2017 18:15:00

 

Op zondag 2 juli om 14:30 uur presenteert Tino Martin zijn nieuwe album ‘Hoe Ik Het Zie’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Tino Martin zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. In 2013 tekent Tino Martin een platencontract bij Studio One Records, resulterend in het nummer Doe Wat Je Wil.

 

In 2014 brengt hij drie single's uit: De Gevierde Man, Mijn Vriend en Jij Liet Me Vallen. In oktober 2015 trad hij tweemaal op in een uitverkochte Schouwburg van Amstelveen. Ook werd in oktober 2015 zijn eerste album Jij Liet Me Vallen gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. Begin 2016 kreeg Tino Martin een Edison voor zijn eerste album Jij Liet Me Vallen. Op 28 mei 2016 gaf Tino Martin in een uitverkocht AFAS Live zijn grootste concert tot dan toe. De live nummers op het album worden miljoenen keren gestreamd en bijna 2 miljoen keer bekeken op Youtube. De DVD van het concert staat zelfs 13 weken lang op 1 in de Dutch DVD Music Top 30!


In mei 2017 trad hij op voor ruim 400 fans, die speciaal voor dit concert naar Ibiza vlogen. Zijn nieuwe single Laat Me Leven, een duet met Gerard Joling, wordt ook goed ontvangen en is in 1 maand al een kwart miljoen keer gestreamd. Op 10 juni jl. gaf Tino ‘Hét concert van zijn dromen XL’ in de Ziggo Dome voor 17.000 fans. Ter promotie hiervan is de single en videoclip Later Als Ik Groter Ben uitgebracht. Voor februari/maart 2018 staat een theatertour langs de grootste theaters van Nederland gepland.


Tino Martin: “Het is al bijna 20 jaar geleden dat ik voor de eerste keer op de planken stond in 1998. In de afgelopen 20 jaren heb ik veel meegemaakt, veel gehoord en gezien en uiteraard geeft dit inspiratie voor mooie nieuwe nummers. Ik heb heel sterk het gevoel dat ik op de juiste weg zit nu. Mijn eigen geluid en persoonlijke nummers, daar wil ik erg graag op voortborduren en verder uitbouwen. Dit album heeft 2 bonus tracks, waarvan 1 Engelstalig nummer “Love Me Once”. - Lieve groet Tino Martin” Meer informatie over deze en andere instores en foto’s zijn terug te vinden op www.facebook.com/gekopmuziek of www.mediamarkt.nl/apeldoorn

 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 18 juni t/m zondag 24 juni

Sidney Bischoff - Mooi is het leven

 

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl