RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Voormalig Maywood zangeres Inch met 'Rio' in de Top 100
17-09-2012 20:40:00

De Brabantse zangeres Inch scoort op dit moment met het nummer Rio. Na een succesvolle promotie-tour heeft het Nederlandse publiek haar gevonden en het nummer Rio aangeschaft. Deze week komt het de Dutch charts binnen op nummer 71. De kenners onder ons weten natuurlijk dat het een nummer is uit 1981 van het toenmalig duo Maywood. Inch (Inge Peters) was de laatste jaren de donkerharige zangeres van Maywood maar koos voor voor een solocarrière. Opgenomen in de Apollo-98 studio heeft ze er, onder leiding van producer Roel Jongenelen, een voortreffelijke 2012 versie van gemaakt die niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland bijzonder goed wordt ontvangen. In België is het nummer al vanaf juli te horen maar ook in andere landen, waaronder Brazilië en Italië, wordt regelmatig deze nieuwe versie op de radio ten gehore gebracht. 

 

Het woord Rio zal de media de komende jaren nog velen malen gaan halen want het speelt een hoofdrol bij de 2 grootste sportevenementen in de komende vier jaar. In 2014 zal daar de W.K. voetbal plaatsvinden en in 2016 de Olympische Zomerspelen. En voor beide evenementen zal RIO een belangrijke plaats innemen. Op 13 juli 2014 zal in Rio de Janeiro de W.K. finale plaatsvinden en 2 jaar later zal Rio de 'place to be' zijn waar de 28 ste editie van de Olympische zomerspelen worden gehouden. Kortom; Rio wordt op de kaart gezet (voor zover het er al niet op staat). Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rio in vele landen bezongen zal gaan worden. Inch zal met het nummer de komende tijd 'all over the world' in vele huiskamers te horen zijn want het nummer is wereldwijd uitgebracht.

 

RIO is verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaken en te downloaden via alle download portals zoals iTunes-Radio 538-SBS6 en Downloadmusic. Blijf bij en bezoek regelmatig haar website: www.inch.nu of volg haar op Facebook of op Twitter

 

 

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: