RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Demy de Groot krijgt op 3 april nieuwe single 'Mijn hart' uitgereikt door Kim Holland
08-03-2016 13:15:00

Op zondag 3 april  2016 zal Demy de Groot  z'n nieuwe single 'Mijn Hart' presenteren bij Cafe Schieweg, gelegen aan de Schieweg 158 in Rotterdam. Vanaf 18.00 uur zal de inloop zijn met optredens van o.a  Chris Cohen, Riny Valentijn, Arno Kolenbrander, Bob Offenberg en Duo Royet. Vanaf 20.00 uur zal presentator Robin Royce iedereen van harte welkom heten. Tot 23.00 uur zullen vervolgens Mario Mulder (Haagse Hazûs), Justine Pelmelay, Jeffrey Kuipers en Lou Prince een optreden verzorgen. 

Dubbel-cd 'Solo' van Gé Reinders wordt goed ontvangen
08-03-2016 10:49:00

Het nieuwe dubbel-album 'Solo' van Gé Reinders is bekroond met vier sterren in zowel Dagblad de Limburger als De Gelderlander. Volgens de Gelderlander zijn er weinig andere Nederlandse artiesten te vinden die zo mooi de relativerende levensles van eenvoudige tevredenheid of tevreden eenvoud in een liedje kunnen vertalen. Gé heeft het album tevens overhandigd aan Toni Willé, de zangeres van Pussycat, voor wie hij alle liedjes schreef op de schijf Songs for Toni. Zij reageerde zeer enthousiast.

RADIONL start op 14 maart as. met nieuwe ronde van het populaire radiospel 'De Deure'
08-03-2016 10:39:00

Op maandag 14 maart 2016 start RADIONL met een nieuwe ronde van het populaire radiospel "De Deure". Op werkdagen krijg je in ieder programma 1 keer een fragment te horen van een bekende artiest die voor de deur van RADIONL staat te zingen. Vanaf dan krijg je een kwartier de tijd om jezelf op te geven via een sms. (sms nl spatie naam + woonplaats naar 3010).

Holland Festijn op 2 april bij 'De Bierton' in Zwolle
07-03-2016 20:33:00

Het begint inmiddels een gewoonte te worden dat het Holland Festijn een bezoek brengt aan "De Nieuwe Bierton" Schellerbergweg 27 in Zwolle. Het muzikale festival wordt mede mogelijk gemaakt door HVV Entertainment en RADIONL. Op zaterdag 2 april 2016 is er weer een groot aanbod van artiesten die hun nieuwste nummers ten gehore brengen. De line up bestaat uit Tino Martin, Wesly Bronkhorst, Tamara Tol, Jeffrey Heesen, Wimmie Bouma, Lytse Hille, Henri van Velzen, Hessel Wijkstra, Evert Wolters, Het IJsselduo, Patrick van Eyk en Robert Pater. De aanvang is om 20.30 uur, de zaal gaat open omstreeks 19.3o uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00 (aan de deur € 18.00). Voorverkoopadressen: De Haan Caravans Baileystraat 8 Zwolle, De Bierton en online via www.hollandfestijn.nl 

Jerry en Pest One winnen Talented 2016
07-03-2016 20:14:00

Afgelopen zaterdag vond in Hillegom, in café Gewoon Gezellig, de  finale plaats van Talented 2016. De deelnemers hadden extra geoefend voor deze finale die groots werd geopend met een eigen openingstune. Iedere deelnemer zong 3 nummers, hierdoor kon de jury, bestaande uit Monique Henraath, Wilfred Belles en Jan Gradia, tijdens de verschillende nummers de entertainmentwaarde goed beoordelen. Volgens de jury hebben alle talenten hard gewerkt aan de commentaren van de jury tijdens de vorige keren. Hierdoor was het niveau hoog. 

Lisanne Spaander tekent platencontract na succesvol optreden bij Symphonica In Rosso
07-03-2016 20:08:00

Na de release van de single ‘Vechtersbaas’ in 2015, tekende Lisanne na haar optreden bij Symphonica in Rosso een platencontract vanwege haar debuutalbum dat op 28 mei zal verschijnen. Nadat Lisanne via De Staatsloterij een grote wens in vervulling zag gaan, het opnemen van ‘Vechtersbaas’ in een echte studio met live muzikanten, bleef zij ondanks haar ziekte gewoon doorgaan met het schrijven van liedjes. 

Ferdi Bolland start jubileumjaar met release 'Stop the Fire' van Ferdi Bolland Band
07-03-2016 19:55:00

Dit jaar markeert het 45-jarig jubileum van songwriter/producer/muziekondernemer Ferdi Bolland in de muziek- & entertainmentindustrie. Zijn eerste hitsingle “Summer of 71”(Bolland & Bolland) bracht hij uit op 15-jarige leeftijd, nog tijdens zijn middelbare schoolperiode in Den Haag. Daarna volgden als songwriter en producer hits in Nederland en vooral veel internationaal, met nummer 1 hits in meer dan 40 landen o.a. Amerika en Groot Brittannië.Inmiddels staat de teller op meer dan 70 miljoen verkochte geluidsdragers wereldwijd.

Nieuwe single van Kevin Smit beschrijft een herkenbaar thema
07-03-2016 19:21:00

De nieuwe single van Kevin Smit, 'Verliefd', beschrijft een herkenbaar thema met een lekkere uptempo beat in een fris jasje. De single gaat over het meest bezongen onderwerp; de liefde.  De single 'Verliefd' zal op 7 maart a.s. uitkomen via Dutch Star Music Productions. In de single 'Verliefd' bezingt Kevin Smit het spel van de verovering in de liefde. De track volgt de eind 2015 verschenen single 'Engelen' op, welke veel mensen wist te raken door de emotionele lading. 'Verliefd' is een stuk luchtiger dan zijn voorganger.

'Geluk zit in de sterren'.....nieuwe single van Terry West en Aisha
07-03-2016 18:20:00

Een half jaar na de release van “Mijn hart slaat voor jou” komt Terry West met een nieuwe single samen met het 12 jarige zangeresje Aisha, die in 2014 van start ging met haar zangcarrière. Aischa bracht vorig jaar zelf de single “Silverstar” uit, en deed mee aan de Voice Kids. Met haar heldere stemgeluid weet ze iedereen te verrassen. Samen met Ronald van der Woude bracht ze de single “7 lange maanden'”uit en wordt er weer samen met hem aan een nieuwe single gewerkt die begin april uit zal gaan komen, opgenomen bij Terry West Productions.

Laura van den Elzen naar volgende ronde in Duitse talentenshow
07-03-2016 07:26:00

De 18 jarige Country zangeres Laura van den Elzen uit Gemert heeft de volgende ronde behaald bij de grote Duitse talentenshow Deutschland sucht den Superstar. Ze is een van de 32 kandidaten die naar Jamaica mag. Laura wist zaterdagavond in Jamaica de jury meteen al te overtuigen met het lied Black Velvet, dat ze samen met Anita Wiegand en Angel Valentine Flukes ten gehore bracht. 

René Karst op zoek naar onderwerpen en vragen voor z'n dagelijkse vlog
06-03-2016 21:26:00

René Karst staat bekend als een creatieve duizendpoot die elke dag weer leuke dingen beleeft. Als Zanger, muzikant, vader, man, gitarist, koffiedrinker, positief, beetje vreemd, groene bril enz enz. Door hem een mail te sturen kunt u met uw onderwerpen en vragen in zijn VLOGS voorkomen. Elke dag zal de zanger uit Hoogeveen vragen of onderwerpen op zijn manier beantwoorden. U kunt via devloggendehollander1@gmail.com uw ei kwijt. 'Natuurlijk is het op dit moment nog te overzien maar ik probeer zo veel mogelijk berichten of vragen te beantwoorden...'aldus René.

Berget Lewis schittert op Java Jazz Festival naast David Foster
06-03-2016 21:04:00

Berget Lewis geeft samen met David Foster, Eric Bennet en Lea Simanjuntak twee concerten op het International Java Jazz Festival in Jakarta. De eerste van de twee concerten heeft gisteren plaatsgevonden en haalde meteen de voorpagina van de Jakarta Post. 'Het is voor mij een waanzinnige eer om naast deze muziek grootheid te mogen optreden. Mijn hele generatie is opgegroeid met zijn hits' zegt Berget. David Foster, die 16 Grammy's op zijn naam heeft staan, was overdondert door het vocale geweld en het inlevingsvermogen van Berget. 

Nieuwe single van Nick Brinkhuis erg vrolijk met zomerse invloeden
06-03-2016 18:53:00

‘k Zie Steeds Sterren’, ‘Wereld Buiten Sluiten’, ‘Lotusbloem’, ‘Als Ik Jou Niet Had’ en vorig jaar nog ‘Pamparapam’. Singles die de 31-jarige uit Nijverdal afkomstige Nick Brinkhuis heeft uitgebracht sinds 2010. Vanaf 2008 is hij op de podia te vinden met in eerste instantie uitsluitend het populaire repertoire van dat moment. Nu kan deze echte levensliedliefhebber al een aardig rijtje eigen nummers ten gehore brengen tijdens zijn optredens. Onlangs dook hij weer de studio van Frank Verkooyen in om daar een liedje op te nemen.

Toppers van Oranje te gast bij Theater Markant in Uden
05-03-2016 21:46:00

Op zondag 24 april 2016 gaat het dak eraf bij Theater Markant in het Noord-Brabantse Uden. De complete crew van Toppers van Oranje is daar te gast met meer dan 40 artiesten waaronder Tino Martin, Peter Beense, Jeffrey Heesen, Samantha Steenwijk, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Grad Damen e.v.a. De aanvang is vanaf 14.00 uur. Als je zeker wilt zijn van een ticket, bestel die dan nu al online en maak ook nog eens kans op een gratis vakantie in een Europarcs Resort! De definitieve line-up volgt spoedig. Meer info: www.toppersvanoranje.tv

Fadim lanceert 'Vrienden voor het leven'
05-03-2016 20:24:00

"ADYA & Fadim", het tweede album van jonge spring-in't-veld Fadim verscheen tijdens de recentste kerstperiode, belandde al snel erna in de Vlaamse top 10 en houdt vandaag nog stevig stand in de Ultratop abumcharts. De rode draad door het album is een variatie aan muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduced door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen.

RADIONL toch naar Oostenrijk
05-03-2016 02:20:00

De kogel is door de kerk. Op het laatste moment hebben Hessel Wijkstra en Alfred Voogd van RADIONL besloten om toch naar Westendorf in Oostenrijk te gaan. De afgelopen jaren maakten ze deel uit van de bekende Feestweek en verzorgden dagelijks live radio vanuit de sneeuw. Dit jaar heeft de organisatie van Feestartiesten.nl echter gekozen voor een andere opzet .Hessel en Alfred hebben in de afgelopen jaren een groot aantal vrienden leren kennen in Westendorf waaronder Claus Ziepl van de wereldberoemde Moskitobar. Hij heeft de presentatoren gevraagd om de Moskitobar op vrijdag 11 maart as. om te toveren tot RADIONL Café. Meewerkende artiesten zijn Auner Andi, Rob Ronalds, Vinzzent en DJ’s Hessel & Alfred. Locatie: Dorfstraße 24, 6363 Westendorf, Oostenrijk. Aanvang: 20.00 uur.

Laura van den Elzen strijdt in Duitse TV show om plek naar Jamaica
05-03-2016 02:15:00

Met twaalf jaar was ze al Nederlands beste voor een miljoenenpubliek tijdens 'My Name Is". Erik de Zwart en Albert Verlinde ontdekten de Countrysnik in de stem van Laura van den Elzen. Daarna volgden vele optredens op grote Country Festivals o.a. in de Faroer Eilanden, Denemarken, Duitsland, België en Oostenrijk met staande ovaties. De pers noemde haar de Rising Star in de Country Muziek. Een Award als grootste talent van Country NL was het gevolg.

DJ Nelis scoort grote hit met 'Wie denk jij wel wie ik ben (Hou van mij)'
05-03-2016 01:51:00

In een korte tijd 170.000 views op YouTube, bijna 50.000 plays op Spotify; we kunnen hiermee spreken van een HIT voor DJ Nelis “Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben (Hou Van Mij)”. Dat dit ook anderen is opgevallen bewijst dat er nu coverversies opduiken van deze kneiter. Dat betekent dat het gewoon een fantastisch goed liedje is. Even een stukje geschiedenis: een jaar of 8 geleden verscheen dit liedje al op de markt in ballad vorm. Het leek DJ Nelis een goed idee om dit “vergeten” liedje in een nieuw jasje te steken met een compleet nieuw arrangement. 

Aanstaande zondag special over De Havenzangers op TV Oranje
05-03-2016 01:39:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 6 maart zie je een TV Oranje Special over De Havenzangers. TV Oranje gaat op bezoek bij Willem en Wesley Mulder, vader en zoon en de afgelopen jaren samen actief als Mulder & Mulder en De Havenzangers 2.0. 

Jubileumactie Winterberg: de winnaar is bekend
05-03-2016 01:31:00

JC Event presenteert van 18 t/m 21 maart 2016 i.s.m. Hotel der Brabander wederom een oergezellige muziekreis naar het Duitse plaatsje Winterberg. Dat betekent vier dagen feest met optredens van o.a. Willem Barth, De Hollandio’s, Jessica Malfait, Michel Wolsink, Duo NL, Björn Litjes en Johan Heeren. Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum mocht TV Oranje in samenwerking met JC Event een geheel verzorgde reis voor twee personen verloten voor dit gezellige artiestenspektakel. De winnaar daarvan is vandaag bekendgemaakt: Elly en Jan van Loon uit Steenbergen. Namens TV Oranje van harte gefeliciteerd met deze prijs en heel veel plezier gewenst in Winterberg!

Evert Wolters lanceert single over één van zijn levensmotto’s....dromen...
04-03-2016 14:46:00

De nieuwe single van Evert Wolters is gebaseerd op één van zijn levensmotto’s: Jaag je dromen na. Dit is ook waar de nieuwe single ‘Alsof morgen niet bestaat’ over gaat. “Iedereen die mij volgt op de sociale media kan zien dat ik zoveel mogelijk mijn dromen probeer na te jagen”, vertelt Evert Wolters. Volgens de zanger moet je leven alsof er geen morgen is. Daarop heeft Martin Sterken de nieuwe single ‘Alsof morgen niet bestaat’ geschreven. Een vrolijk, maar relaxt nummer met reggae-invloeden.   

Dennis Alberti heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
04-03-2016 14:38:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 maart is dat ‘Geef mij nog een kans bij jou’, de nieuwe single van Dennis Alberti. Na zijn succesvolle debuutsingle ‘Mag ik vannacht bij je slapen’ heeft deze telg uit de beroemde artiestenfamilie nu duidelijk zijn eigen geluid gevonden. Deze tweede single is een frivool, lekker in het gehoor liggend liedje, dat goed uit de verf komt dankzij het zoete warme stemgeluid van Dennis. De Nederlandstalige muziek heeft er een opvallende artiest bij! 

Douwe Bob maakt Songfestivalnummer wereldkundig
04-03-2016 12:03:00

Het is bekend! Slow Down is het nummer waarmee Douwe Bob voor ons land deelneemt aan het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Zojuist heeft de zanger tijdens een persconferentie in Amsterdam het nummer en de bijbehorende videoclip bekendgemaakt. Douwe Bob: ‘'Wij gaan te snel. Er is een constante druk je te manifesteren. Slow Down is een protestnummer tegen mezelf, tegen de snelheid waarmee ik in Amsterdam leef. Als je in Zweden in de bossen bent, of in Spanje door de velden rijdt op een paard, daalt er een rust over je heen en zie je alles meer in perspectief. 

‘Windkracht 10’ keert terug bij Brava
04-03-2016 11:56:00

Nederland en Vlaanderen kennen een omvangrijke traditie rondom blaasmuziek. Cultuurzender Brava heeft in samenwerking met producent Mirasound het programma Windkracht 10 in het leven geroepen om die rijke traditie te vieren. Dit voorjaar begint Windkracht 10 aan een nieuwe serie afleveringen, te beginnen met een themaweek van maandag 14 t/m zondag 20 maart met diverse hoogtepunten. 

Davy Miller laat weten dat hij er nog is
04-03-2016 11:45:00

De reden dat Davy Miller een single uitbrengt, is heel simpel: “Ik wilde eigenlijk laten weten dat ik er ook nog ben.”, vertelt Davy lachend. Na 10 jaar komt hij weer met een eigen single: ‘Wat ik in mijn dromen doe’. Het is voor Davy Miller wel spannend om na zo’n lange tijd weer een single uit te brengen. “Ik vind het redelijk spannend, gewoon hoe het ontvangen gaat worden.”, geeft Davy aan. Niet alleen vanwege de lange tussenpose, maar ook omdat het net even wat anders is. Dit past overigens wel goed bij de stijl van de zanger.

Hans Kroes schrijft single in 10 minuten
03-03-2016 14:55:00

Zanger Hans Kroes schrijft altijd zijn eigen singles, zo ook zijn nieuwe single ‘Mooie meid’. De tekst van deze single was zo maar klaar: “Gewoon naar mijn vrouw kijken en dan heb ik binnen 10 minuten een tekst”, vertelt Hans. De 51-jarige zanger krijgt overal weleens een idee voor een nieuwe tekst. “Dan zit ik bijvoorbeeld op de bank en dan schiet me iets te binnen, dan is het boem”, legt hij uit. Hij pakt dan pen en papier en schrijft het direct op. In het geval van de nieuwe single ‘Mooie meid’, was de tekst zomaar daar. 

Dochtertjes van A3aan Drost schitteren in clip van z'n nieuwe single 'Al regent het voor jou'
03-03-2016 11:29:00

Met de nieuwe single “Al Regent Het Voor Jou” meldt de uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost zich weer terug. Na het zeer positief ontvangen album “Dit Is Wat Ik Wil” en de successingles “Anita ’t Is Over”, “Kleur Aan De Wereld” en “Ik Blijf Je Vader” is het nu weer tijd voor een gloednieuwe song, geschreven door Pascal de Vormer en geproduceerd door Martin Sterken. Met “Al Regent Het Voor Jou” heeft A3aan wederom een schot in de roos te pakken, en deze single zal wederom in de komende maanden veelvuldig te horen zijn in het land. 

TV opnamen van Unity NL Café op 20 maart in Zoeterwoude
03-03-2016 11:23:00

Op zondag 20 maart 2016 vindt de derde editie plaats van het Unity NL Café. De radiozender uit Leiden heeft als vaste locatie gekozen voor Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude. Elke laatste zondag van de maand wordt het ethablisement omgedoopt tot een gezellig muzikaal café waarbij telkens maximaal 12 artiesten worden uitgenodigd. 

'Sterker dan voorheen’ .....zelf geschreven debuutsingle van Michael Nobbe
02-03-2016 21:51:00

Toen Michael Nobbe 24 jaar was, heeft hij op bekende nummers eigen teksten geschreven. Nu, 20 jaar later, is hij er klaar voor om zijn eigen nummers uit te brengen. De single ‘Sterker dan voorheen’ is zijn zelf geschreven debuutsingle. De nummers die Michael destijds heeft geschreven, heeft hij altijd op een cd’tje bewaard. De teksten schreef hij op de muziek van grote hits van toen. Het is tijd om deze te gaan gebruiken. Nu zijn optiekzaak goed loopt, heeft hij er de tijd en de financiële middelen voor om zijn carrière als zanger een boost te geven. 

Stevan Bloema steekt ‘Ik wil vrij zijn’ in verfrissend nieuw jasje
02-03-2016 21:43:00

Een groot aantal liefhebbers van het Nederlandstalige lied zullen na het horen van Stevan Bloema’s nieuwe single ‘Ik wil vrij zijn’ zeggen…hey…dat nummer ken ik. Zoals bekend heeft Stevan in oktober 2015 een platencontract getekend bij Cornelis Music. Omdat platenbaas Robby Langendorff  vanaf het begin al helemaal weg van dit gezellige nummer besprak hij met Stevan en producer Terry West of ze het een goed plan vonden om er een verfrissende nieuwe versie van te maken. Iedereen was het daarmee eens en het plan werd verder uitgewerkt.

Douwe Bob trapt tour af in FLUOR Amersfoort
02-03-2016 21:30:00

In mei komt Douwe Bob met zijn derde album ‘Fool Bar’, dit album is vernoemd naar de bar in zijn eigen huis in de Amsterdamse Pijp. Hij gaat in oktober, november en december langs zijn favoriete zalen in Nederland, om op 21 oktober keihard van start te gaan met zijn tour in FLUOR! Douwe Bob is een muzikant in hart en nieren en een ras entertainer. Wat hem onderscheidt van zijn leeftijdsgenoten is zijn diepgang. Op zijn tweede album, ‘Pass It On’, weet hij precies de tijdgeest te vangen in scherpe en pakkende popsongs.

Ruud Feltkamp start zijn eigen online programma 'On Tour'
02-03-2016 21:21:00

Ruud Feltkamp heeft sinds kort zijn eigen online programma On Tour! Hier kun je Ruud wekelijks volgen tijdens zijn optredens als DJ, als gast in tv-programma’s, als bezoeker van feesten of events en nog veel meer. Elke dinsdag rond 17:00 uur komt een nieuwe aflevering online waarin je een kijkje in het veelzijdige leven krijgt van Ruud Feltkamp a.k.a. Rudi Feral. Tijdens zijn werk als acteur, DJ en presentator maakt hij de meest bijzondere momenten mee en vanaf nu neemt hij jou wekelijks mee in zijn afwisselende leven. 

Ook Jeroen van der Boom bij Nacht van Oranje
02-03-2016 10:17:00

Naast de eerder aangekondigde topartiesten zal als kers op de taart ook Jeroen van der Boom van de partij zijn bij de Nacht van Oranje! Hiermee is de line up van het meezingspektakel op 26 april a.s. in Rotterdam Ahoy compleet. ‘De Nacht van Oranje in Ahoy staat onder de Nederlandse artiesten toch wel bekend als een ultiem Oranjefeest en natuurlijk voelt het geweldig om daar weer bij te zijn’, aldus de 43-jarige zanger.

Zaterdag 16 april jaarlijkse fanclubavond van Adian Mey
01-03-2016 23:41:00

Zaterdag 16 april a.s. is het weer zover. In Best-Western Hotel-Restaurant Aduard wordt dan wederom de jaarlijkse Fanclubavond gehouden van zanger/presentator Adrian Mey uit Aduard, aanvang 20:30 uur (zaal open vanaf 20:00 uur). Deze avond stond eerder gepland in november 2015 maar kon toen helaas vanwege ziekte van Adrian geen doorgang vinden. Vanzelfsprekend zal Adrian Mey zelf een aantal keren optreden met zowel evergreens als ook nieuw repertoire en naast Adrian zullen bovendien verder optreden: het Stemmingsorkest Unique, countryzangeres Kathy Bloom en aanstormend talent Stevan Bloema. De presentatie is deze avond in handen van Hindrik Kregel van het stemmingsorkest “Unique”.Tevens zal er deze avond een verloting worden gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. 

'Allermooiste Glimlach’.... nieuwe single van Wesly Bronkhorst
01-03-2016 11:56:00

Zes maanden na de hit ‘Zo Verwend’ komt Wesly Bronkhorst met het nummer ‘Allermooiste Glimlach’. Deze plaat is de eerste single na de release van alweer zijn derde album genaamd ‘Op Weg’. Een heerlijk uptempo nummer dat nu het voorjaar voor de deur staat een logische keuze is. De ‘Allermooiste Glimlach’ maakt blij en blijft na één keer gehoord te hebben in je hoofd zitten. Een geweldige plaat die in de kroegen en zeker op de komende festivals deze zomer, voor heel veel feest en gezelligheid zal gaan zorgen. Kortom een echte Bronkhorst plaat.

Joey Hartkamp en vele bekende Nederlanders slaan handen ineen
01-03-2016 11:47:00

Dat zanger Joey Hartkamp een druk baasje is, is te zien op Social Media. Onlangs kondigde hij de presentatie van zijn nieuwe single ‘Dans met me mee’ aan die op 15 april verschijnt. Ondertussen heeft de Arnhemse zanger samen met Petra Willems van SMB Willems en zijn broer en manager Michael Hartkamp een eigen stichting opgericht waarmee zij zich actief gaan inzetten voor goede doelen. Het is het gevolg van een succesvolle Charity Golf Event in 2015 waarbij er een cheque van €15.000 aan KWF Kankerbestrijding is gedoneerd. Ook dit jaar worden de handen ineen geslagen om opnieuw geld in te zamelen. “Als artiest reis je heel het land door en kom je in aanraking met veel mensen. Ook zij die het niet altijd hebben getroffen. 

Dolfje Weerwolfje komt tot leven in het theater
01-03-2016 00:00:00

In april komt Rick Engelkes Producties met de splinternieuwe en spannende musical Dolfje Weerwolfje. Deze musical voor het hele gezin is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Paul van Loon. Het 20-jarig jubileum van deze boekenreeks is voor de producent aanleiding om Dolfje en zijn vriendjes naar het theater te halen. Voor deze productie kruipen drie jonge acteurs in de leeftijd 10 tot 11 jaar afwisselend in de harige huid van het hoofdpersoon Dolfje. Overige rollen worden gespeelt door o.a. Bente van den Brand en Wolter Weulink. Na de première op 17 april zal deze griezelig leuke familiemusical te zien zijn.

Finalisten Talented 2016 bekend
29-02-2016 23:41:00

Afgelopen zaterdag 27 februari vond de halve finale plaats van Talented 2016 in café Gewoon Gezellig te Hillegom. Justine Pelmelay, Jos Zwart en jury voorzitster Monique Henraath vormden dit keer de driekoppige jury. Zij waren extra scherp aangezien het om de halve finale ging. De kandidaten waren heel blij met de tips van de jury. 

Simon Keizer heeft veel succes met z'n solo project
29-02-2016 23:30:00

Het solo project ”Ik & Simon” van Simon Keizer loopt uitzonderlijk goed.  Afgelopen vrijdag beleefde zijn theatervoorstelling  haar officiële première in een bomvolle Rijswijkse Schouwburg  en ook de overige voorstellingen doen het erg goed. De tour loopt nog tot en met 1 juni. De mini-cd “Ik & Simon”, met daarop 8 nieuwe sololiedjes, staat stevig in de GFK Album Top 100 genoteerd en de single “Verdwalen” is veelvuldig op diverse radiostations te horen. Simons schrijfdebuut “Ik & Simon” dat 54 columns en kleine verhalen bevat was razendsnel door de eerste druk heen. 

Tina Trucker & Hessel Wijkstra brengen truckersong ‘Truckdrivers’ in 3 talen uit
29-02-2016 12:28:00

Kilometers rijden door bergen en door dalen en dan zeker niet verdwalen. Voor zowel Tina Trucker als Hessel Wijkstra was dit jarenlang de realiteit. Tina is een boegbeeld in de transportwereld. Ze was één van de eerste vrouwen die plaats nam achter het stuur in een grote truck. Daarnaast dook ze ook met regelmaat de studio in om leuke truckersliedjes met de alom bekende truckerssound op te nemen. In 1982 kreeg ze landelijke bekendheid met ‘M’n good old ducky’. Daarna volgden nog tal van hits.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool