RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Dat komt door jou'...nieuwe single van Dennie Christian
04-11-2015 11:58:00

Het is hem weer gelukt! Ook de nieuwste single van Dennie Christian is een uptempo nummer dat na 1 keer luisteren in je hoofd blijft hangen. Dennie Christian, inmiddels alweer dik 40 jaar in het vak, weet toch steeds weer de juiste snaar te raken. Na “Hey, zo ben jij” is dit weer zo’n lied dat het goed gaat doen in het land. “Dat komt door jou” is geschreven door Olav Hesselmans, Dennie zelf en Edwin van Hoevelaak, die ook de productie deed. De bijbehorende clip werd op een speciale locatie gemaakt. 

Uitreiking Party Awards aan beste Nederlandse feest artiesten op 25 november in Made
04-11-2015 10:15:00

Op 25 november a.s. worden in de Korenbeurs in Made de Party Awards uitgereikt aan de beste feest artiesten van Nederland. Tijdens dit evenement staan artiesten en locaties uit de feestbranche centraal. Het publiek kan online een stem uitbrengen en samen met een onafhankelijke jury worden de winnaars bekend gemaakt. Tijdens deze feestelijke avond worden de awards uitgereikt in de categorieën muziek, feest locaties en artiesten. De genomineerde artiesten zijn o.a. Nielson, Django Wagner, Lil Kleine,Rein Mercha, Wolter Kroes en Kenny B. Ze zijn onderverdeeld in o.a. de genres bands, (opkomende) party-dj’s , artiesten, acts en populairste single.. Er worden ook  awards uitgereikt aan de meest populaire uitgaans gelegenheden in Nederland verdeeld  over Noord, Midden en Zuid-Nederland.

Opnieuw extra shows K3 tour Karen, Kristel en Josje!
04-11-2015 10:02:00

Met de finale van K3 zoekt K3 aanstaande vrijdag (SBS 6) wordt bekend welke drie meisjes Karen, Kristel en Josje zullen opvolgen! Deze maand nog beginnen Karen, Kristel en Josje samen met de nieuwe K3 aan een grootse tour door Nederland en Vlaanderen. Voor het publiek zijn deze shows de allerlaatste kans om Karen, Kristel en Josje live te zien als K3. Tijdens de K3 tour nemen zij afscheid en stellen zij de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor. Met zijn zessen bouwen zij dus een dubbel zo groot K3 feest! Vandaag maakt Studio 100 bekend dat er, wederom wegens grote belangstelling, opnieuw extra shows zijn ingepland in Maastricht, Zwolle en Rotterdam! Mis deze K3 show niet en ga voor tickets naar www.k3.be!

André Pronk lanceert 'Gezellig' lied
04-11-2015 02:53:00

Zanger/entertainer André Pronk komt weer met een nieuwe single. We kennen André natuurlijk van de gekke en flauwe nummers, maar deze keer is het gewoon een gezellig nummer die dan ook de titel 'Gezellig' heeft meegekregen. 'Het is even heel wat anders maar zo wil ik aan m'n fans laten zien dat ik ook serieus kan zijn in de muziek. Volgend jaar zit ik 10 jaar in het vak en ben al bezig met het organiseren van een groot jubileumfeest', laat André weten. Kijk voor meer info op www.andrepronk.nl

Tweede duet van Marianne Weber en John de Bever een feit
03-11-2015 20:05:00

Marianne Weber heeft op haar Facebookpagina wereldkundig gemaakt dat aanstaande vrijdag het duet 'Dat is de liefde' welke ze samen met John de Bever heeft opgenomen gelanceerd wordt. De single is wederom geproduceerd door Manfred Jongenelis. Al hun gehele carrière dragen Marianne Weber & John de Bever het levenslied een zeer warm hart toe. Dit resulteerde eerder dit jaar in een unieke samenwerking met het prachtige duet: 'Denk nog een keer aan miij'. Een voorproefje van de nieuwe clip staat op Marianne's Facebookpagina. 

Kaartverkoop 10-jarig jubileum Jeroen Stevens gestart
03-11-2015 19:04:00

Jeroen Stevens is al een half jaar bezig met de voorbereidingen van zijn 10-jarig jubileum. 'Zaal Twaalf te Vlagtwedde heeft de zaal beschikbaar gesteld, de website wordt vernieuwd, nieuwe fotoshoot, de kaarten worden gedrukt, posters worden ontworpen. Het moest allemaal gedaan worden, maar al die stappen, die we konden wegstrepen, gaf steeds meer rust. Nu moeten we alleen maar wachten en zorgen dat we puntjes op I gaan zetten. Al duurt het nog even, toch starten we nu al met de kaartverkoop. Ik wil het groots gaan vieren, omdat ik in de afgelopen 10 jaar ontzettend veel heb gedaan', vertelt Jeroen. Jeroen is niet alleen als zanger actief, maar ook als figurant. 'Daarom wil ik met dit feest mijn leven in beeld gaan brengen. Ik wil mijn wereld waarin ik leef delen met mijn publiek. Ik ben steeds meer van mijn mensen gaan houden......

Nieuwe single voor Lucas & Gea
03-11-2015 15:19:00

Afgelopen zaterdag 31 oktober ontving Gea van het welbekende duo Lucas en Gea een grote bos bloemen uit handen van de organisatie van het Holland festijn in Wapenveld. Daarnaast kreeg ze ook een prachtige lijst vanwege haar 25 artiestenjubileum. Gea was geheel verrast omdat ze dit zelf niet had bijgehouden. Meer dan 1000 toeschouwers zongen haar toe, samen met RADIONL presentator/ zanger Kevin Smit. Tevens werd deze avond de nieuwe single gepresenteerd.

24e Starriders Counrty Artiesten festival 2015 op 15 november in Drunen
03-11-2015 15:04:00

Na 23 keer een fantastisch countryfestival te hebben georganiseerd in de afgelopen 23 jaar, zijn de Starriders er wederom geslaagd een gigantisch opgezet Country Artiesten festival te organiseren. Gekozen is deze keer voor een nieuwe locatie: De Voorstevenne in Drunen. Het hele gebeuren gaat plaatsvinden in 2 zalen: t.w. 1 grote zaal waar zo’n 1000 personen in kunnen met een dansvloer voor line-dansers , daarnaast worden in deze zaal een aantal ‘country&western’ stands geplaatst, overal worden gezellige terrassen gecreëerd In de theaterzaal kan men rustig genieten van solisten, akoestisch georiënteerde artiesten en de beste singer songwriters van Brabant! Verder kunt u zich dus vrij bewegen tussen de verschillende zalen.

Ontvang gratis* editie 24 van artiestenblad Lucky Joe
03-11-2015 14:40:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Marco de Hollander is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 24 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de column van Astrid Wevers die over het selfietijdperk gaat, het 45 jarig jubileum van Frank & Mirella en de eerste fandag van Alessandro. Een groot deel van het magazine staat in het teken van Marco de Hollander.Daarnaast een artikel over de geslaagde boottocht van Marco Schouten en John Enter, de bijzondere nieuwe single van Albert van Benthem, Anita & Ed, Sidney Bischoff, Peter Pijper, Ronnie Tober, Silvia Swart, Dennis Jones en een sfeerimpressie van TV Lucky Joe. 

Mike & Colin schrijven lied voor Patricia van Peer
03-11-2015 13:06:00

Het winnen van een talentenjacht in 2014 leverde Patricia van Peer een compleet eigen productie op. Bij opnamestudio Sonic Solutions in Zegge werd het nummer “Wasted days and wasted nights” van Freddy Fender nieuw leven in te blazen en kreeg als titel 'Dit afscheid'. De melodielijn werd gemoderniseerd en er werd een Nederlandstalige tekst op geschreven. Tijdens de talentenjacht diende zich ook een sponsor aan die haar een tweede productie aanbood. Patricia heeft er even over na mogen denken in welke trend ze dit wilde doen en welke stijl er bij haar zou passen.

BMB presenteert een wereldse ode aan de Burrito
03-11-2015 12:22:00

Vandaag is de videoclip van het nummer 'Burrito' van BMB’s EP 'Boy In De Hoed' uitgekomen. Het verhaal van het lied speelt zich af op een Mexicaans huisfeest en vertelt over een avond zoals die bij BMB wel eens uit de hand wil lopen. BMB bundelde zijn krachten met Yila (o.a. bekend van Kijk Verder) die verantwoordelijk is voor de productie. De clip is gemaakt door BackThen Media. Over het ontstaan van de track vertelt BMB: “Ik hou gewoon van gek doen. Deze track is een afspiegeling van het plezier dat ik met veel vrienden heb beleefd tijdens de nodige feesten.

RADIONL zendt feestgala van Henk Bernard live uit op 19 december
02-11-2015 19:09:00

In het RADIONL programma 'Op Volle kracht' kondigde presentator Hessel Wijksta vandaag aan dat de evenementen afdeling van RADIONL iets leuks te melden had over het feestgala van Henk Bernard dat op zaterdag 19 december 2015 plaats zal vinden in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch. Het gehele concert zal namelijk in de ether te volgen zijn via de RADIONL frequenties (zie www.radionl.fm) en via de stream op hun website.

Arijan van Bavel en Bartho Braat wederom samen op toneel in klucht 'Prettig Gestoord!'
02-11-2015 15:50:00

Na de succesvolle samenwerking afgelopen jaar in de klucht Taxi Taxi, komen Arijan ‘Adje’ van Bavel en GTST’er Bartho Braat dit theaterseizoen wederom bij elkaar. Dit keer brengt producent CC de Comedie Compagnie de heerlijk hysterische voorstelling Prettig Gestoord!. De komedie is gebaseerd op de klucht Kom van het dak af, eerder in Nederland opgevoerd door het Theater van de lach - het toneelgezelschap rond oprichter John Lanting. Het komische duo van Bavel en Braat deelt in Prettig Gestoord! het toneel met Sabine Beens, Joost Tijssen en Femke van Assouw en belooft een dolkomische avond vol dichtslaande deuren, ingewikkelde relaties en een overijverige politieagent. Afgelopen week zijn de repetities begonnen in Utrecht. Prettig Gestoord! is vanaf 14 januari tot en met 15 april 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Marco de Hollander's SterrenGala 2015 was fantastisch
02-11-2015 13:00:00

Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse SterrenGala 2015. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 31 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sporthal de Vlinder te Ter Aar. Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex. RADIONL presentator Hessel Wijkstra zorgde tijdens de inloop van de feestavond voor gezellige muziek.

Jeffrey Peters slaat nieuwe weg in met vernieuwende sound
02-11-2015 12:56:00

De altijd vrolijke 43 jarige zanger Jeffrey Peters uit Nijmegen is een geheel nieuwe weg ingeslagen met een vernieuwende sound.Met zijn nieuwe single “Ik vlieg met jou door de wolken” is de verandering dan ook goed te horen. Een heerlijk uptempo nummer met een verfrissende sound erin waardoor het nummer een lekkere drive gekregen heeft. Samen met Gerjo Gielen die ook verantwoordelijk is voor de tekst en de gehele productie van zijn nieuwe single,  is er gezocht naar een juiste samenstelling van muziek en het stemgeluid van Jeffrey Peters.

Patrick Gerets brengt single met vrolijke klanken en een hoog feestgehalte
02-11-2015 12:41:00

Patrick Gerets is al jaren een begrip in het Limburgse land. Na het succes in eigen provincie is het tijd om ook de rest van Nederland kennis te laten maken met deze gezellige zanger die het artiestenbloed al van kinds af aan door zijn aderen voelt stromen. Na het succes van ‘Hou Jij Er Rekening Mee’ is het tijd voor een nieuwe single! Opnieuw geschreven door Jeffrey Weber en opgenomen in de studio van Mario Veltman. Platenmaatschappij Zebra Music brengt deze maand ‘Jij Maakt Me Blij’ uit. Een single met vrolijke klanken en een hoog feestgehalte.

André Hazes jr. betuigt zijn liefde in ‘Niet Voor Lief’
02-11-2015 12:24:00

Nadat André Hazes jr. Nederland afgelopen zomer verraste met zijn eerste, speciaal voor hem geschreven, single ‘Leef’ komt hij nu met een opvolger. ‘Niet Voor Liefis de titel van zijn nieuwe single, waarin André laat horen dat hij vorig jaar niet voor niets tot ‘Beste Zanger’ is uitgeroepen. Mede door dat programma, De Beste Zangers van Nederland, scoorde André zijn tweede nummer 1-hit met ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’, een nummer van zijn vader. Het programma en die hit gaven André Jr.’s carrière een enorme boost. 

DJ Nelis komt met eigen jubileumsingle
02-11-2015 12:16:00

Op zaterdag 31 oktober 2015 vierde de populaire dj zijn 10 jarig jubileum als entertainer. Speciaal voor dit evenement verraste de dj zijn fans, famillie en vrienden met zijn eerste eigen solo single ‘Wie denk jij wel wie ik ben’ DJ Nelis heeft al aardig wat succes singles gemaakt met bekende namen als; Marco Kanters, Arjon Oostrom en een remix voor Wesley Klein. De bekende producer André Kooiman produceerde samen met DJ Nelis een verrassende single met een geweldig eindresultaat.

Davey van der Sluis maakt speciale 'Moskitobar versie' van 'Nu gaat de duivel los'
01-11-2015 00:00:00

Davey van der Sluis heeft met een aangepaste versie van 'Nu gaat de duivel los' een internationale hit in handen. De 23 jarige zanger uit Emmen lanceerde het nummer enkele maanden geleden en zal nooit vergeten dat op de terugweg van een promo optreden z'n auto spontaan in brand vloog. Hij kreeg destijds de schrik van zijn leven en kon alleen nog maar toekijken hoe zijn auto door de toegesnelde brandweer werd geblust. 'Nu gaat de duivel los' werd goed opgepikt door tal van radiostations.

Ferry Goorden blijft Waylon van der Heijden en Jolanda Clement trouw
31-10-2015 16:08:00

Ferry Goorden ging een tijdje geleden met 'iets in z'n gedachten' naar de studio van Waylon van der Heijden. 'Ik wilde een nieuwe single bij hem opnemen en zong de melodielijn die ik in m'n gedachten had. Waylon pakte vervolgens z'n accordeon en vroeg waar het nummer over moest gaan. Omdat ik geen standaard tekst wilde die over 'Ik hou van jou en blijf je trouw' moest gaan bedachten we samen de tekst voor 'Ooit was ik blind'. Het resultaat is een nummer in de trant van Django Wagner, heerlijk dansbaar en lekker in het gehoor', aldus Ferry.

Aanstaande zondag special over Django Wagner op TV Oranje
31-10-2015 15:22:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 1 november zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Django Wagner. Om te beginnen legt hij uit hoe zijn achternaam uitgesproken dient te worden. 

Ger Edwards wil het wel van de daken schreeuwen.....
31-10-2015 14:49:00

'Vol passie en enthousiasme is gewerkt aan de release, de single en de videoclip  van mijn nummer: 'Like me'. Het wachten is voorbij. Gaaf dat ik mijn single mag presenteren aan het grote publiek en dat meer mensen naar mij mogen gaan luisteren. Hier is ie dan eindelijk  Afgelopen week is ie dan uitgekomen', laat Ger Edwards ons weten. 'Like me' is een échte oorworm geworden voor alle leeftijden over 'Social Media' die je mede door het aanstekelijke vrolijke nieuwe arrangement al snel zult gaan meezingen.

Debuutsingle voor Puur Toeval
31-10-2015 10:46:00

Puur Toeval? Of misschien niet? Het is niet geheel toevallig dat Stijn en Dominique (de mannen van Puur Toeval) juist nu met hun eerste single komen. Dit Belgische duo timmert al enige tijd succesvol aan de weg, en nu slaan ze een nieuwe weg in. Na menig avond in de tent volledig op zijn kop gezet te hebben, gaan ze nu een nieuw avontuur aan met hun nieuwste single “Vrienden voor het leven”. Een echte onvervalste meezinger, in een typisch feest jasje. Kosten nog moeite zijn gespaard om een top track te maken.

Spreek zelf een TV Oranje Showflits in
30-10-2015 21:54:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. Wil je meer informatie over deze gratis zendtijd? Stuur dan een mailtje naar showflits@tvoranje.nl.

Benefietconcert voor Nederlands muzikaal supertalent Okkie Huijsdens
30-10-2015 21:40:00

Op donderdag 5 november a.s. vindt er in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede een benefietconcert plaats ter nagedachtenis van een van ‘s Neerlands allerbeste muziektalenten ooit: Okkie Huijsdens.De vorig jaar aan kanker overleden Okkie Huijsdens was een uitermate veelzijdig talent in de Nederlandse muziekindustrie. Zo was hij zanger/musicus in tal van bands, waaronder Heart (destijds met Patricia Paay), Limousine, The President en The Rainbow Train. Ook was hij te horen als de stem van Paul McCartney in de wereldwijde hit “Stars On 45”. Daarnaast begeleidde hij zowel Sandra Reemer als Mouth & McNeal tijdens het Eurovisie Songfestival. Naast al deze activiteiten heeft hij zich als subliem geluidstechnicus onderscheiden.

Vanaf maandag 2 november kun je stemmen op de RADIONL Top 1500
30-10-2015 17:48:00

Vanaf maandag 2 november 2015 kun je weer stemmen op jouw favoriete nummers van het Nederlandstalige lied. Je kunt elke dag, tot maandag 1 december 2015 stemmen via www.radionl.fm. De finale van de RADIONL Top 1500 wordt op zaterdag 12 december live op een speciale manier vanuit de Gelredome uitzgezonden.  Na de bekendmaking van de nummer 1 uit de lijst zal aansluitend het Mega Piratenfestijn in Arnhem losbarsten. In 2014 kreeg André Hazes met ‘Bloed, zweet en tranen’ veruit de meeste stemmen van de luisteraars van RADIONL.

Laura brengt nieuwe single ‘Levenslang’ uit
30-10-2015 16:11:00

Een breuk in de liefde is normaliter voor niemand goed, maar dat het voor inspiratie kan zorgen bewijst Laura met haar nieuwe single ‘Levenslang’. Een stevige ballad uit de pen van Jeff Zwart en Han Kooreneef. Dat muziek de toekomst was voor Laura, dat stond al vast toen ze nog klein was. De zanglessen werden gretig bezocht en ook uitgebreid met gitaarlessen, zodat ze zichzelf kon begeleiden tijdens de zang. Haar opgedane ervaring heeft Laura getest bij lokale- en nationale talentenjachten.

Wimmie Bouma heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-10-2015 15:13:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 november is dat ‘Gewoon even teveel’, de nieuwe single van Wimmie Bouma. Het is een echt levenslied over een man die in korte tijd zowel zijn baan als zijn gezin kwijtraakt. ‘Puur op het gevoel. Compleet weer mijn eigen stijl’, aldus de zingende schilder uit Zwolle. ‘Ik had het gevoel dat ik een beetje afdwaalde en vond het tijd om met zo’n plaat terug te komen’. Wimmie heeft samen met producer Martin Sterken en manager Henri van Velzen keihard gewerkt aan dit nieuwe nummer, en het resultaat mag er zijn! 

Realitysoap Wesly Bronkhorst ‘Op Weg’ mega populair
30-10-2015 13:07:00

Sinds vier weken geeft de zanger wekelijks online een kijkje in zijn leven en iedere week worden de afleveringen beter bekeken. Elke woensdagmiddag plaatst de zanger een nieuwe aflevering op facebook en YouTube. Alles komt voorbij, de optredens, de fans, familie, de band met de kinderen en iedere afleveringen bevat steeds weer een dosis humor, echtheid en liefde voor muziek maar het is vooral Wesly & Ray Op Weg. Op Weg is tevens de titel van het album waar Wesly de afgelopen twee jaar aan gewerkt heeft en wat op 20 november uitkomt. 

Roy Geerts viert feest met zijn nieuwe single; “Heb je zin in een feestje”!
30-10-2015 11:33:00

Dit voorjaar maakte hij zijn debuut met zijn eerste single. Nu brengt hij opnieuw een ijzersterke feestplaat uit met de titel; “Heb je zin in een feestje”. Zijn debuutsingle “Wanneer komt die dag” werd meteen goed ontvangen en veel gedraaid op de radiozenders die het Nederlandstalige lied omarmen. Ondertussen liep zijn fysieke single zo hard dat hij er geen enkele meer overheeft. “Dan is het tijd voor een nieuwe single” zei hij lachend. Samen met de bekende producer André Kooiman die ook zijn debuutsingle schreef en produceerde, maakte hij een gloednieuwe eigen feest single.

Vrijkaarten voor John de Bever Nieuwjaarsparty
30-10-2015 11:26:00

Net als voorgaande jaren luidt zanger John de Bever het nieuwe jaar in met een knallende Nieuwjaarsparty! Op vrijdag 1 januari 2016 is iedereen van 15.00 tot 20.00 uur van harte welkom in het Gala-Paviljoen van Hotel Restaurant de Collse Hoeve in Nuenen (bij Eindhoven). Er zijn optredens van meerdere topartiesten, onder wie Jaman, Henk Bernard, Klazina, Henk Damen, Johan Heuser en natuurlijk John de Bever zelf. De presentatie is in handen van Geert Harding. Kaarten kosten € 15,00 in de voorverkoop en zijn te bestellen in de shop van www.johndebever.nl.

Gerry Holland zet zich wederom in voor mensen die het niet zo breed hebben
30-10-2015 11:02:00

Voor het derde opeenvolgende jaar zet Gerry Holland zich in voor mensen die het niet zo breed hebben. Z'n destijds gelanceerde single 'Geen cent te makken vormde de basis van deze goede doelen actie van de uit Hoofddorp afkomstige zanger. Hij is van mening dat veel mensen het hoofd niet meer boven water kunnen houden en organiseert daarom op zaterdag 21 november 2015 een 'Geen cent te makken' benefiet' bij Hotel Restaurant 'De Rustende Jager', Venneperweg 471 in Nieuw Vennep. 

Femke Meines kiest voor de liefde
30-10-2015 10:11:00

Zangeres Femke Meines is verliefd. Dat wordt duidelijk in de videoclip van haar nieuwe single ‘Nog een kus’, die vandaag uitkomt. Daarin laat ze namelijk zien én horen dat ze verliefd is op haar buurjongen, die gaat verhuizen naar de stad. In alle vroegte op een herfstachtige oktoberdag verzamelen cast en crew zich bij het huis van Femke Meines voor de opnames van de videoclip. Het decor van ‘Nog een kus’ is namelijk grotendeels in de straat waar Femke ook echt woont. Ondanks rondvliegende drones, drukte van figuranten, danseressen, een heuse verhuiswagen en een hoogwerker, blijft Femke heel kalm.  Ze heeft immers vaker grootse clips opgenomen.Ze is alleen zenuwachtig voor haar tegenspeler die wordt gespeeld door Simon de Rooij. Velen zullen hem nog kennen van zijn waanzinnig succesvolle auditie bij The Voice Kids in 2013. 

Rika zingt over ‘De oude zwerver’
30-10-2015 10:01:00

Rika laat opnieuw van zich horen, en hoe! De zangeres gooit het met haar nieuwe titel ‘De oude zwerver’ over een geheel nieuwe boeg. ,,Het werd tijd voor een geheel andere richting’’, aldus de zangeres. Haar nieuwe single is dan ook een echte gezellige meedeiner die zijn weerga niet kent en heeft een hoog meezing- en feestgehalte over het trieste bestaan van een zwerver. Zondag 25 oktober werd de single dan ook in een bomvol café ‘De Grutter’ te Annen gepresenteerd. De presentatie kreeg een muzikale omlijsting van bekende namen als Evert Baptist en Lucas en Gea.

‘Met dank aan jou’...nieuwe single van Nick & Simon
30-10-2015 09:43:00

Nick & Simon lanceren vandaag hun nieuwe single ‘Met dank aan jou’, die  afkomstig is van het album ‘Open’. Tijdens de albumpresentatie in Paradiso op 2 oktober j.l. zijn de beelden voor de bijbehorende videoclip geschoten. Aan de single zijn drie live bonus tracks toegevoegd, die zijn opgenomen in Paradiso. ‘Met Dank Aan Jou’ gaat vandaag zowel fysiek als digitaal in release. ‘Open’ is het zesde studioalbum van Nick & Simon, dat op 18 september verscheen. Het album is geschreven door Nick & Simon en geproduceerd door Gordon Groothedde. 

Johan Linssen volgt z'n hart en komt met echt levenslied
30-10-2015 00:12:00

Johan Linssen volgt zijn muzikale hart en brengt één van zijn meest favoriete liedjes 'Zeg me toch waarom’ op single uit. Het nummer is eerder op de plaat gezet door zangeres Liesbeth en is geschreven door Johnny Hoes. Een echt volks levenslied, is wat de jonge zanger afkomstig uit Weert aan zijn publiek wil laten horen. Het nummer is feestelijk gereleased tijdens een bomvolle presentatie en komt evenals zijn vorige single uit onder het label D.E.A. Records van Danny Canters. Johan Linssen laat zich compleet meeslepen door de heerlijk dansbare melodie.

Zangeres Ruby van Urk zingt op uitnodiging van Defensie voor marine troepen
29-10-2015 18:29:00

Het zijn spannende tijden voor zangeres Ruby van Urk. Ruby kennen we natuurlijk als een van ‘De Meiden’ waarmee ze met “Zomer”, “Kerstfeest” en “Weekend” flinke hits wist te scoren. Naast De Meiden is Ruby druk met haar solo carrière. Momenteel wordt haar solo single “Kleur De Dag” volop gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse radiozenders, wat leidt tot een drukke agenda met solo optredens door heel het land, maar ook daarbuiten. Zo gaat ze op uitnodiging van Defensie optreden voor de mariniers troepen die de piraten bij Dubai hebben verjaagd. 

Driekes Hoekstra kiest voor samenwerking met Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw)
29-10-2015 18:14:00

Vol trots laat Ronald Visch van het befaamde platenlabel Rood-Hit-Blauw Produkties weten dat de winnaar van Bloed, Zweet en Tranen 2015 ’Driekes Hoekstra’  heeft gekozen om zijn carriere te vervolgen onder dit bekende en Nederlands gespecialiseerde label. 'Na een afspraak met Ronald welk erg leuk en enthousiast verliep had ik al direct een goed gevoel om mijn carriere een vervolg te geven bij RHB. John West die ook op hetzelfde label zit schreef m’n nieuwe single en gaf mij dit advies, waarvoor ik hem dankbaar ben', aldus Driekes. 

Singlepresentatie 'Droomvrouw' van Yves Berendse groot succes
29-10-2015 18:03:00

Op woensdag 28 oktober lanceerde Yves Berendse, onder grote belangstelling, zijn nieuwe single ‘Droomvrouw’. Na het overweldigende succes van zijn allereerste single ‘Voor jou’ brengt de in Zandvoort geboren en getogen zanger nu zijn tweede eigen single uit. De lancering vond plaats bij café De Klikspaan, waar de carrière van Yves begon. Hiervoor werd de gehele dag de Haltestraat afgesloten en werd een ruime en luxe partytent recht voor café De Klikspaan gebouwd. De kaarten voor deze lancering waren binnen no time uitverkocht, hetgeen aangeeft hoe populair Yves op dit moment is. Om middernacht vierde hij tevens zijn verjaardag en werd hij door de aanwezigen toegezongen. Yves: ‘Dat we zo snel door de kaarten heen waren oversteeg echt al mijn verwachtingen. Een mooier verjaardagscadeau had ik niet kunnen krijgen’.

Mark Rijs komt met nieuwe single 'Doenja' en 12 track tellend album
29-10-2015 17:55:00

Mark Rijs viert dit jaar zijn 10 jarig artiestenjubileum. Mede daarom heeft de uit Leiden afkomstige zanger een album met 12 tracks verzameld die heel duidelijk laat horen dat Mark an alle markten thuis is. Het album kent naast mooie ballades ook feestnummers en is  opgenomen bij o.a. Manfred Jongenelis en Frank Verkooyen. De singles die eerder bij Rood Hit Blauw en ABC Entertainment zijn uitgebracht staan ook op het zilveren schijfje, aangevuld met nieuwe liedjes. De titel van het album is "In Mijn Hart”. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl