RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Crowdfunding actie van band Elders werpt z'n vruchten af
08-02-2016 23:40:00

Ex-zanger van de bekende band Zooi, Peter Elders, schittert momenteel met zijn eigen nieuwe band: “Elders”. Begonnen als Nederpop coverband met dé bekende liedjes van alle Nederpop grootheden zoals, The Scene, IOS, Blof en de Dijk heeft Peter Elders zijn eigen band geïnjecteerd met zijn creativiteit hetgeen leidde tot een 3-tal eigen nummers en inmiddels een platen/management en boekings contract met Indieplant. Afgelopen vrijdag 1,5 uur LIVE bij RTV Oost en een uitnodiging als de nieuwe cd uitkomt weer langs te komen.

Foodtrucks ontmoet de Zomertoer Heerhugowaard
08-02-2016 19:43:00

Op 24, 25 en 26  juni organiseert de Zomertoer Heerhugowaard wederom een fantastisch evenement. 'Omdat het de 5e keer is dat wij de Zomertoer mogen organiseren, komt er dit jaar een foodtruckfestival bij op de vrijdagavond en zaterdagmiddag en zaterdagavond tot ?. Een variatie van de meest lekkerste gerechten in een lekkere relaxte ambiance. De zomertoer gaat dan verder op de zaterdagavond met een groot feest en gaat zondags helemaal los met de RADIONL en TV Oranje Zomertoer Heerhugowaard', aldus de organisatie.

De Wannebiezz geridderd
07-02-2016 22:42:00

Na hun kroonjaar, die bol stond van de festiviteiten en huldigingen, viel de Wannebiezz afgelopen zaterdag nog een grote eer te beurt. In hun basisplaats Rotterdam zijn zij onder grote belangstelling geridderd. Na een vorstelijk ontvangst door hoogwaardigheidsbekleders en diverse toespraken, sloeg Prins Lombard de 5e van c.v. De Noelemakkers hen tot ridder in de orde van de grote Noel. De van nature opstandige Wannebiezz zijn niet snel te verleiden tot een knieval, hoewel Gilles nog wel eens een uitzondering maakt. 

Eddy Wally overleden
07-02-2016 12:59:00

Gisteravond omstreeks 23.00 uur is Eddy Wally op 83-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Sinds de zomer van 2011 verbleef 'de Voice of Europa' in rusthuis Bloemenbos in z'n woonplaats Zelzate.Tijdens de feestdagen van 2015 werd hij opgenomen in het ziekenhuis i.v.m. een probleem met zijn sondevoeding. Hij werd vervolgens geopereerd aan zijn maag en mocht eind januari weer naar Bloemenbos. 

Toppers van Oranje maakt wederom tv opnamen in Harderwijk
06-02-2016 22:16:00

Ruim 40 Nederlandstalige Topartiesten zullen zondag 21 februari a.s. vanaf 14.00 uur in het Harders Plaza te Harderwijk zorgen voor een Mega Nederlandstalig Muziek Spektakel tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje. De line-up bestaat oa. uit Lange Frans, John West, Henk Dissel, Tino Martin, Willem Barth, Vader Abraham, Dennie Christian, Frank van Etten, Rob van Daal, Daantje, Dave Dekker, Helemaal Hollands, Denny Braaf, Frisz (vh Djumbo) en Jeffrey Heesen. De presentatie is in vertrouwde handen van Ivo Franklin. Er worden ook mini-specials opgenomen van Willem Barth, Tino Martin en Henk Dissel. Zonder onderbrekingen wordt elke aflevering van Toppers van Oranje aaneengesloten opgenomen, waarmee een live uitzending wordt gecreëerd.

Like TV Oranje en win 'Feest in de Sneeuw deel 2'
06-02-2016 13:50:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 12.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 12.800 likes bereiken, gaan we de dubbel-cd 'Feest in de Sneeuw deel 2' verloten. Met dit geweldige verzamelalbum ben je weer helemaal klaar voor de winter! Alle Nederlandstalige feestknallers staan er weer op, van onder anderen André Hazes, Jan Smit en Frans Bauer.

Volop carnaval bij TV Oranje!
06-02-2016 00:14:00

Natuurlijk is TV Oranje op dit moment weer dé carnavalszender van Nederland, met non-stop carnavalsclips van eigen bodem. Bovendien kun je op zaterdag 6 en zondag 7 februari om 17.30 uur kijken naar feestelijke carnavalsafleveringen van het muziekprogramma Toppers van Oranje, met recente carnavalshits van Nederlandse artiesten. Zaterdag zie je optredens van De Alpenzusjes, Wesly Bronkhorst, De Deurzakkers, Dennis Jones, De Dikdakkers, De Zware Jongens, Johnny Gold en 4 Party. 

Maak kans op een geheel verzorgde JC Event reis voor twee personen naar Winterberg
05-02-2016 23:44:00

JC Event presenteert van 18 t/m 21 maart 2016 i.s.m. Hotel der Brabander wederom een oergezellige muziekreis naar het Duitse plaatsje Winterberg. Dat betekent vier dagen feest met De Hollandio’s, Jessica Malfait, Michel Wolsink, Duo NL, Björn Litjes, Crist Coppens, Monique Schellekens, Kapalone, Rocky Taylor, Thom Coppens, Johan Heeren, Martien Buijks, Marloes van Ham en Wilbert. Op zondag 20 maart wordt het weekend afgesloten met een fantastisch miniconcert van special guest Willem Barth en een optreden van een Mystery Guest. De reis staat verder in het teken van het vijfjarig jubileum van JC Event / JC Records, met exclusieve muziekavonden, een surpriseprogramma, diverse groepsactiviteiten en nog veel meer. Je boekt deze muziekreis al vanaf € 189,- p.p.! Klik hier voor meer informatie.

Frans Bauer te zien in nieuwe commercial 'Robijn doet de was bij...'
05-02-2016 22:28:00

Frans Bauer speelt samen met zijn familie de hoofdrol in de nieuwe ‘Robijn doet de was bij…’-commercial. De Brabantse volkszanger wil er altijd op en top verzorgd uitzien, maar ook lekker ruiken. Zijn vrouw Mariska zorgt ervoor dat niet alleen de kleding van Frans, maar ook de kleding van de band na een concert weer schoon is en fris ruikt. De commercial is vanaf maandag 8 februari te zien. 

Willem Barth heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
05-02-2016 16:50:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 februari is dat ‘Alles is zo sexy aan jou’, de nieuwe single van Willem Barth. De Doetinchemse charmezanger probeert hiermee het succes van zijn vorige hit ‘Laat je gaan’ te evenaren, of liever nog te overtreffen. “Het is een lekker vlot dansbaar liedje met een bubbling-achtig tempo. De vrouwtjes kunnen zich helemaal uitleven op de dansvloer en daar doen we het toch ook een beetje voor”, aldus Willem. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Vader Abraham is ‘Carnavalskneiter 2016’
05-02-2016 16:37:00

Aan de vooravond van carnaval hebben muziekzenders TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat hun kijkers en luisteraars de single ‘Wittewattetis Gewittetnie’ van Vader Abraham hebben uitgeroepen tot Carnavalskneiter 2016. De trofee werd vanmiddag door presentator Taeke Wouda aan Vader Abraham uitgereikt tijdens een live uitzending van RADIONL.

Vrienden voor het leven!....nieuwe single van Matthijs Koning
05-02-2016 14:38:00

Het leven met vrienden is veel leuker, dat vindt ook Matthijs Koning. Zijn nieuwe single ‘Vrienden voor het leven’ brengt een ode aan die mensen die het dichtst bij hem staan. Vrienden die hij al jaren kent en waarbij je helemaal jezelf kunt zijn. Waarmee je mooie momenten beleeft, naar feestjes gaat, maar die er ook voor je zijn in moeilijke tijden: échte vrienden heb je voor het leven. De aanstekelijke melodie, pakkende tekst van Edwin Hoevelaak en veelzijdige stem van Matthijs zorgen ervoor dat je jezelf er snel op betrapt mee te zingen met een glimlach op je gezicht.

Vader Abraham wint Puur NL Carnavalskraker
05-02-2016 14:28:00

 “Wittewattetis Gewittetnie” van Vader Abraham (Pierre Kartner) is vandaag uitgeroepen tot Puur NL Carnavalskraker 2016 bij de toonaangevende Brabantse zender van het Nederlandstalige lied, Puur NL. De verkiezing van de Puur NL Carnavalskraker 2016 is de officieuze opening van Carnaval in Brabant. Vader Abraham wist dit jaar de meeste stemmen en punten te verzamelen.

Heeft Daantje de goede keus gemaakt om naar haar kleindochter te luisteren?????
05-02-2016 01:21:00

“Wel mooi, maar het kan sneller, oma!”, was de reactie van de 6-jarige kleindochter van Daantje toen ze de single ‘Niet voor lief’ van André Hazes Jr. hoorde. Eigenlijk had Daantje al een andere single klaarliggen om uit te brengen, maar na het idee van haar kleindochter zijn alle plannen van tafel gegooid. De nieuwe single ‘Niet voor lief’ van Daantje, geproduceerd door Manfred Jongenelis, was nog geen week later klaar. “Het is een bedenksel van die kleine meid”, vertelt Daantje vol trots. 

Ontvang gratis* editie 25 van artiestenblad Lucky Joe
04-02-2016 14:59:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Franky Stardust is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 25 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de samenwerking tussen Joseph Plat en Franky Stardust, de column van Astrid Wevers, een interview met André Looman en John Enter. Een groot deel van het magazine staat in het teken van Franky Stadust. Daarnaast wordt gekeken naar de hoogtepunten van Michelle Okken en ging de redactie op bezoek bij producer Gerto Heupink in Enschede. 

Dyon blijkt geen eendagsvlieg te zijn
04-02-2016 14:37:00

Op zaterdag 30 januari jl. toog de familie Verwer uit Losser richting Volendam. Het doel van deze 245 kilometer tellende trip was de clipopname behorend bij de nieuwe single ‘Wonen in Volendam’ van hun 13 jarige zoon Dyon. In 2015 debuteerde hij met ‘Mijn droom’ en die droom blijkt enigszins uit te komen. Henny Thijssen is wederom voor Dyon in de pen geklommen en heeft goed geluisterd naar de gedachtegang van het jonge talentje. Dyon is van mening dat als je uit Volendam komt , het allemaal eenvoudiger is om door te breken als zanger/ artiest. 

Jeffrey Lake brengt ode aan zijn overleden oma
04-02-2016 00:00:00

Begin augustus 2015 overleed de oma van Jeffrey Lake. Omdat de Haagse zanger een zeer goede band had met haar had nam hij contact op met producer Jody Koewe van de HD Soundstudio uit Den Haag.  ‘Ik vertelde hem dat ik ter nagedachtenis een lied voor haar wilde opnemen.  Jody is een producer die altijd het één en ander gewoon probeert. Op een gegeven moment kwam hij met een demo’, aldus Jeffrey. ‘In het begin lijkt de melodielijn op het nummer ‘Zing een liedje’ van Lange Frans, maar na verloop van tijd hoor je een nieuw arrangement. 

Fedde heeft sjans als hij op zijn klompen danst
03-02-2016 14:26:00

Na het succes in 2015 van ‘Griekse Liefde’ liet een nieuwe single van Fedde niet lang op zich wachten. De zanger is opnieuw de studio ingedoken. Dit keer bij André Kooiman in het Brabantse Raamsdonksveer. Na lang brainstormen kwam het idee om een lied te schrijven over klompen, dit omdat de zanger zelf tijdens zijn optredens altijd zijn klompen draagt. Het nummer is een feestkraker van jewelste geworden met een hoog meezinggehalte. Stil blijven staan op de dansvloer is bijna onmogelijk bij het horen van dit vrolijke nummer. 

Gerry Holland brengt na carnaval nieuwe single uit
03-02-2016 10:42:00

Halverwege februari verschijnt de nieuwe single 'Zeg het met rozen' van Gerry Holland. Het is een nummer dat al een tijdje geleden opgenomen is bij Emile Hartkamp en Norus Padidar. 'Destijds werd ik door m'n goede vriend Wilfred van Heusden gesponsord en kreeg de kans om twaalf liedjes op te nemen in de Goldstar studio. Het was de bedoeling om alle nummers op een album te zetten, maar dat is er nooit van gekomen. Helaas is Wilfred twee jaar geleden overleden, maar als een soort ode aan hem breng ik nu dit lied op single uit', vertelt Gerry.

Danny Diëgo lanceert 'Ik Ben Jouw Valentijn'
03-02-2016 10:14:00

Danny Diëgo verwierf bekendheid dankzij zijn deelname aan het SBS programma Utopia en presenteerde afgelopen zomer zijn debuutsingle "Oyalela", waarmee hij veelvuldig in de media te zien en te horen was. Ook de met de opvolger “Boom Chica Chica” wist hij zich volop in de kijker te spelen. Hij in diverse TV programma’s te zien en stond hij op het podium van “Sterren Muziekfeest Op Het Plein” in Heereveen. Met valentijnsdag in aantocht presenteert Danny Diëgo nu heel toepasselijk zijn nieuwe single “Ik Ben Jouw Valentijn”. 

Hit It! Music verwelkomt twee nieuwe zangers in haar stal; Mathijs Laverman en Gertjan Wels
02-02-2016 22:59:00

De Friesche zanger Mathijs Laverman scoort momenteel een grote hit met de single “Laat Mij Nu Maar Met Rust”, waarvan vooral de kreet “jij domme gans” luidkeels door heel Nederland meegezongen wordt. Deze single staat hoog op de playlisten van alle gerenommeerde Nederlandstalige radiozenders en verscheen, net als Mathijs’ voorgaande singles via het L&G Productions label van Lucas & Gea Hulshof. “Ik wil Lucas en Gea ontzettend bedanken voor de prettige en vruchtbare samenwerking die we hebben gehad. 

Ontvangt Tino Martin de Edison Pop 2016 in de categorie Volksmuziek?????
02-02-2016 19:11:00

Tino Martin maakt dit jaar kans met zijn album 'Jij liet me vallen' in de categorie Volksmuziek op de Edison pop 2016. Naast Tino maken ook Henk Bernard en Django Wagner kans op deze felbegeerde prijs. Edison Pop vindt dit jaar plaats op maandagavond 21 maart a.s. Tijdens dit besloten evenement vanuit The Harbour Club, Amsterdam worden de winnaars van Edison Pop 2016 bekendgemaakt en de beeldjes uitgereikt. De jury onder voorzitterschap van schrijver/presentator Leon Verdonschot bestaat uit Angela Groothuizen, Dave Minneboo, Joost Neelemans, Tijs van Liemt, Roland Snoeijer, Joey Ruchtie en Job de Wit. 

Wietse van Tol in zee met BR Music Producties
02-02-2016 16:06:00

Wietse Van Tol wonende in Hattemerbroek krijgt een unieke kans. Wie kent Wietse niet zou je zeggen als je kijkt naar de toch wel grote ( aanhang ) van fans die de zingende scooterrijder heeft opgebouwd in de loop der jaren. In Zwolle zette Wietse een stevige voet aan de grond jaren geleden. Overal waar Wietse in Zwolle liep werd er wel geroepen Wietseeeeee,  dus bekend,  ja dat was/is hij zeker in Zwolle en omstreken. Bart van den Bend van BR Music Producties kende Wietse uit de tijd van Zwolle en dacht bij zichzelf 'ach die komt er wel vandaag of morgen.

Zuidwester Storm met Geert en Tjeerd
02-02-2016 10:19:00

Geert en Tjeerd....twee muzikale helden op geitenwollen sokken uit Geertruidenberg en Hank. Een nieuw muzikaal duo zingt Hollandse liedjes van toen en nu, voor jong en oud. Geert en Tjeerd kennen elkaar al vele jaren maar tot een muzikale samenwerking is het nooit echt gekomen. Tijdens de carnavalsdagen zullen zij op diverse locaties optredens verzorgen. ‘Niet teveel’ roepen Geert en Tjeerd lachend. ‘Wij doen  1 optreden per dag, dat is meer dan genoeg voorlopig en we komen altijd veel bekenden tegen, dus een strak tijdschema zit er het eerste jaar nog niet in’.

Hugo Peeters brengt iedereen in de kusstemming
02-02-2016 10:06:00

Met z'n nieuwe single 'Kom kus me nog ’n keer' krijgt Hugo Peeters iedereen in een kusstemming. Deze vrolijke meezinger laat niet alleen het hart van jong en oud sneller kloppen, ook alle ledematen bewegen bij het horen van deze lekkere feestmelodie. De hele dag goede zin en een brede glimlach zijn het resultaat na het kijken en luisteren van de videoclip. 'Dit is weer eens een keer zo’n lekkere plaat, waar iedereen van smult!', is de mening van Hugo. Voor het bestellen van een fysieke single of het boeken van Hugo Peeters surf naar www.hugopeeters.nl 

Ed......van Anita viert 40 jarig artiestenjubileum op 1 mei 2016 in Bergen op Zoom
01-02-2016 21:37:00

Op 30 april 1976 vond het allereerste optreden van Ed met Ger (De Edgerboys) in Scherpenisse op Tholen. 'Dit moet natuurlijk gevierd worden. Daarom hebben we een feestje georganiseerd op zondagmiddag 1 mei 2016 in Tapperij De Kroon te Bergen op Zoom. Dit kan alleen een succes worden als jij daar naartoe komt', vertellen Anita & Ed. Omdat hun fans erg verspreid in Nederland en Vlaanderen wonen hebben ze voor 'De Kroon' gekozen omdat het dichtbij het treinstation ligt. Tevens rijdt Jan van Dijktours vanuit Amersfoort naar Bergen op Zoom en weer terug natuurlijk. De kosten voor de busreis bedragen € 15.00. 'Wees er op tijd bij want als de bus vol is dan is ie dus vol', aldus het zangduo. De entree van de middag, die om 14.00 uur van start gaat, bedraagt €10.00 in de voorverkoop (aan de zaal € 12.50). 

7e Carnavalsviering in het Friese Sneek
01-02-2016 21:07:00

Op 7 februari 2016, de zondag van het carnavalsweekend aanstaande, organiseert de Sneker Carnavalsvereniging 'De Oeletoeters' in samenwerking met het Parochiebestuur Sint Martinus in Sneek voor de 7e keer  een Carnavalskerkdienst. Om alvast een beetje in de stemming te komen, spelen om 11:30 uur  'De Losse Flodders' op het kerkplein van de Sint Martinuskerk. Vervolgens staan de deuren open voor iedereen die deze, in het Noorden, unieke carnavalsviering mee wil maken.

Noa houdt spreekbeurt over Dirk Meeldijk
01-02-2016 13:05:00

De Hillegomse Noa Tegelaar heeft op maandag 1 februari in haar klas op de Savioschool een spreekbeurt gehouden over volkszanger Dirk Meeldijk. Noa kent alle liedjes van de zanger uit haar hoofd en dat is niet zo verwonderlijk, want Dirk is haar buurman en ze kent hem van kleins af aan. Regelmatig gaat ze even bij hem langs, zeker als er weer een nieuwe single uitkomt.

Line-up Nacht van Oranje..... stuk voor stuk feestartiesten
01-02-2016 12:19:00

Oranjeminnend Nederland kan op 26 april weer helemaal los in Rotterdam Ahoy! Het is inmiddels een vanzelfsprekendheid dat het dak eraf gaat tijdens de Nacht van Oranje, het muziekfestijn dat al 24 jaar op de avond voor Koningsdag plaatsvindt. Ook de komende editie belooft weer één groot Hollands muziekspektakel te worden, met gangmakers als Gebroeders Ko, Het Feestteam en Snollebollekes. 

Frank van Etten maakt tijd voor jong talent waaronder de 15 jarige Dirk
01-02-2016 10:15:00

Frank van Etten bracht eerder dit jaar een duet uit met de 15-jarige Hannes Jr. uit Hilversum. Vorige week lanceerde hij zelf z'n nieuwe single 'Ik wil met je dansen' en nu laat Frank weten dat hij samen met zanger Dirk uit Terneuzen hard werkt aan een compleet nieuw album. 'Zowel Hannes Jr en Dirk zitten vol met talent, daarom help ik ze graag een handje"  Ook met Dirk ga ik een duet opnemen welke geplaatst wordt op mijn duetten-album.

Kevin Heiman brengt positieve, uptempo en vrolijke track 'Kom, vergeet al je zorgen maar'
01-02-2016 00:00:00

Met de positieve, uptempo en vrolijke track 'Kom, vergeet al je zorgen maar' brengt Kevin Heiman een vervolg op zijn zomerse single 'Jij bent de zon in m'n leven'. Het is de tweede single die in het hernieuwde team rondom Kevin uitgebracht wordt. De single werd geschreven en gecomponeerd door Harold Verwoert en gemixt door Sonic Solutions, die eerder verantwoordelijk waren voor verschillende succesvolle Nederlandstalige singles. De single zal op maandag 1 februari uitkomen via platenmaatschappij / management ABC Entertainment. 

Hans Baake lanceert 'Laten we gaan knallen'
31-01-2016 11:50:00

In 1990 is Hans begonnen met het organiseren én presenteren van karaoke-shows op braderieën, familiefeesten, partijen, etc. Omdat aan het begin van zo’n karaokeavond de animo om te zingen wel eens minder is, heeft Hans regelmatig de microfoon zelf ter hand genomen om het goede voorbeeld te geven. Inmiddels is z'n vrierde single een feit. De titel van het feestnummer is ‘Laten we gaan knallen'. De tekst en muziek zijn van John Collee & Arjan Venemann. Hans gaat waarschijnlijk zeker knallen met dit Après-ski nummer tijdens carnaval. 

Eerste eigen single voor Dennie van Grootheest een feit
30-01-2016 12:25:00

Dennie van Grootheest is nu ongeveer 2 jaar bezig met zingen en vond het tijd worden om een eigen single te lanceren. Na een tijdje zoeken en rondneuzen kwam collega Jeffrey Tanis met het nummer 'Ik ben blij dat je gaat'. Nadat Dennie het nummer hoorde vond hij het meteen al een lekker nummer en wilde hier graag wat mee gaan doen. Maar hij wilde meer....Hij kreeg het idee om er een feestvariant op te maken met iets meer feestgehalte en zo is het gegaan. Na een aantal weken is er op de originele plaat een compleet nieuwe versie gemaakt.

Vrijkaarten beschikbaar voor René Froger live in het Circustheater
30-01-2016 09:55:00

Op maandag 29 februari verzorgt René Froger het grote concert '30 Jaar Hits' in het Circustheater Scheveningen. Deze show is het beste te omschrijven als 'een intiem feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld vele mooie herinneringen op zal roepen. Een speciaal samengesteld orkest en zijn vertrouwde Frogettes begeleiden René in deze ‘high-personality’ show, waarin hij bewijst niet voor niets al dertig jaar aan de top van de showbusiness te staan. Kaarten voor dit prachtige theaterconcert zijn te verkrijgen bij de Nationale Theaterkassa.

Nieuwe swingende single voor William Smulders
30-01-2016 09:45:00

'Flip a Coin' is rock and roll van de 21-ste eeuw. De nieuwste single van William Smulders is een swingende song waarin hij the sound of the rocking fifties sound in een scherp gesneden hedendaags jasje steekt, dat hem past als gegoten. Flip a Coin: rock and roll 3.0.  William laat zich, sinds zijn twaalfde inspireren door grootheden als Elvis Presley, Roy Orbison, BB King en Django Reinhardt. Solo en met de William Smulders Band vertolkt hij een Engelstalig repertoire van covers, eigen composities en evergreens.

RADIONL is ook in 2016 weer met de drive in show van de partij tijdens Dutch Valley
29-01-2016 17:12:00

De eerste namen van de Mega Piraten Festijn tent zijn maandagmiddag door Rob Bout op RADIONL bekend gemaakt. In de uitzending is ook uitgebreid over de invulling van de Mainstage gesproken. De middag programmering van de Mainstage staat dit jaar namelijk geheel in het teken van een aaneengesloten show van 2,5 uur. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band zullen Henk & Henk, Gers, Xander, Waylon, Glennis, Lange Frans, de 3JS en Gerard Joling in een wervelende Middag Mega Jukebox Show jou hun beste nummers ten gehore brengen. 

Vader Abraham heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
29-01-2016 16:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 februari is dat ‘Wittewattetis Gewittetnie’, de nieuwe carnavalssingle van Vader Abraham. Hij heeft voor ruim tweehonderd artiesten geschreven, er zijn tientallen covers gemaakt van zijn hits en zijn discografie is bijna ontelbaar geworden. Vele gouden platen en onderscheidingen later, maakt Pierre Kartner opnieuw een carnavalskraker. Dat doet hij bijna ieder jaar, maar deze zou wel eens een grote hit kunnen gaan worden. 

Artiesten proosten op Holland Zingt Hazes 2016!
29-01-2016 08:36:00

Gisteren namen de artiesten van Holland Zingt Hazes 2016 een middag een Amsterdamse kroeg over. Tezamen met pers en genodigden proostten Roxeanne Hazes, André Hazes Jr., Jeroen van der Boom, Danny de Munk, Lange Frans en Sjors van der Panne op het grootste meezingfeest van ons land: Holland Zingt Hazes 2016! 

Na 30-jarig jubileum komt Rowwen Hèze met nieuw album Vur Altied
28-01-2016 16:38:00

Na het uitgebreid gevierde jubileum komt Rowwen Hèze in februari met een nieuw album. In het afgelopen jubileumjaar heeft de band iedere maand een nieuwe single uitgebracht. Deze singles zijn gratis te downloaden via de website. Deze 12 liedjes zijn samen met nog 3 extra nummers gebundeld op een nieuw album: Vur Altied. “Een maand voor het schrijven van een nieuwe single, was soms kort”, aldus Jack Poels. “Toch kwam er altijd weer iets op ons pad wat ons inspireerde. Eigenlijk is het album een reisverslag van ons jubileumjaar geworden”. Naast deze 12 maand-singles staan er 3 extra nummers op de CD, waaronder Vur Altied. 

Andre Hazes Jr. presenteert nieuw album 'Leef'
28-01-2016 11:41:00

Op 11 maart komt het langverwachte album van André Hazes Jr. “Leef” uit bij Dino Music. Een dag eerder, op donderdag 10 maart, kan het Nederlandse publiek tijdens een exclusieve albumpresentatie voor het eerst de nieuwe stukken horen. De bijna 250 jaar oude kerk “De Duif” in Amsterdam is het decor waarin André Hazes Jr. samen met zijn live band het album zal spelen. Slechts tweehonderd gelukkigen kunnen hiervoor een kaartje bemachtigen. Maandenlang is met hart en ziel gewerkt aan de teksten, muziek en de opnamen van dit album.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool