RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Blitz lanceert nieuwe single
19-01-2016 12:00:00

2015 was een bewogen jaar. Het popduo BlitZ beleefde een topjaar met 2 succesvolle singles ‘Tijd Voor Een Selfie’ en ‘Jambolé’ en een fantastische zomertoer met 50 shows door heel Vlaanderen. Tegelijkertijd werd 2015 ook het jaar van aanslagen en vluchtelingen. De beelden in de media lieten niemand onberoerd.'Zeker de beelden van kinderen op de vlucht grijpen iedereen naar de keel. Elk kind moet toch recht hebben op een veilige thuis?'. BlitZ zanger Jens is zelf leerkracht in het lager onderwijs:'Ik merk dat dit thema erg leeft onder de kinderen. 

Nieuwe uitdaging voor Sjoerd Pleijsier
18-01-2016 19:34:00

Acteur Sjoerd Pleijsier neemt de toneelbewerking van Turks Fruit van Jan Wolkers in reprise. De eerste keer dat hij stuk op de planken bracht was in theaterseizoen 1991 / 1992. Toen maakte hij samen met de Poolse regisseur Zjislav Wardein een bewerking van de roman uit 1969. Pers en publiek reageerden buitengewoon enthousiast op de voorstelling. Bijna 25 jaar later is Turks Fruit voor Pleijsier nog steeds ’t mooiste liefdesverhaal uit de Nederlandse literatuur.

Gre Parelmoer gaat knallen met Het drinklied
18-01-2016 18:34:00

Traditiegetrouw brengt Gre Parelmoer rond de carnaval een nummer uit die altijd goed wordt ontvangen bij de radiostations. Ook deze keer is ze er weer in geslaagd om met een nummer te komen die een hoog feestgehalte bevat. De titel van de supergezellige single is ‘Het drinklied’. Niels Lingbeek is verantwoordelijk voor de productie. Vanwege  de weersomstandigheden van de afgelopen week is er geen clip. Meer info:  www.gre-parelmoer.nl

Zangeres Inge brengt speciaal voor Valentijnsdag liefdesliedje uit
18-01-2016 18:14:00

Zangeres Inge heeft speciaal voor Valentijnsdag een Nederlandstalig liefdesliedje uitgebracht met als titel 'Zoals je bent'. Met dit nummer neemt ze deel aan de door Omroep Zeeland georganiseerde wedstrijd ‘Schrijf het ultieme liefdeslied’ waarmee ze op Valentijnsdag een optreden in de studio kan winnen.Het gebeurt niet vaak dat Inge een Nederlandstalig nummer uitbrengt. Haar eerdere twee albums zijn volledig in het Engels, maar ‘Zoals je bent’ is een lekker lief, eerlijk, vrolijk liedje dat in onze eigen taal het beste beschrijft wat liefde nou precies is. 

Geke's Tiental organiseert gratis zangworkshop
18-01-2016 17:56:00

De bekende zangeres en zangpedagoge Geke van der Sloot van zangschool Geke's Tiental organiseert op 13 februari aanstaande een gratis workshop waarin kinderen kunnen leren zingen. In de workshop worden de kinderen begeleidt bij de eerste beginselen van professioneel zingen. Speciaal voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar. 

Alain Kersten, (zanger van jaren '90 boyband B*E*D ternauwernood aan de dood ontsnapt
18-01-2016 04:30:00

Alain Kersten, bekend als leadzanger van de jaren ’90 zeer succesvolle boyband B*E*D is ternauwernood aan de dood ontsnapt. B*E*D was opgericht door de top producers Bolland & Bolland. Alain die woonachtig in Prinsenbeek is en hits op zijn naam heeft staan met de toenmalige hitsensatie B*E*D als “Welles verliefd geweest”, “Voor jou (ik spring van de hoogste berg)” en “1000 jaar” en de laatste jaren solo singles uitbracht en op vele grote en podia presenteert en als DJ veel gevraagd is, reed van een opdracht richting huis.

Evert Baptist is ondergedoken i.v.m. mega carnavalshit La La La gehaktbal
17-01-2016 21:44:00

Evert Baptist uit Vriescheloo weet niet wat hem overkomt.Samen met zijn Gretha is hij inmiddels ondergedoken vanwege het delen van de clip van La La La gehaktbal op Facebook door het medium Skoften.net. In 2 uur tijd is de clip meer dan 134.000 keer bekeken en meer dan 700 keer gedeeld. De familie Baptist geniet normaal van een terug getrokken leven, Evert die altijd met zijn Zündapp naar zijn optredens gaat kan nu moeilijk omgaan met zijn bekendheid. De pers staat voor de deur bij hem en ieder nieuwsmedium weet hem te vinden.

Eerste Koos Albert Awards uitgereikt
17-01-2016 16:52:00

Koos Alberts liep al 3 jaar rond met het idee om een speciale volkse Award in het leven te roepen. Hij besprak dit met Bert Schenau van HubscH Media die het een fantastisch idee vond. De geboorte van de Koos Alberts Award is daarmee een feit geworden. Koos heeft in een 6 tal  categorieën zelf de artiesten genomineerd waarop het publiek kon stemmen. Roel van der Burg van PhotoSculptura heeft een digitale scan van Koos gemaakt voor het de award.

KluBBB3 met nieuwe album binnen op nummer 7 in Duitse album lijst
16-01-2016 10:07:00

Het nieuwe album ‘Vorsicht Unzensiert!’van KluBBB3, de nieuwe band van Jan Smit samen met zijn Duitse collega zanger/presentator Florian Silbereisen en Belgische collega zanger Christoff, is binnen één week na releasedatum vandaag op nummer 7 binnengekomen in de Duitse album lijst. De eerste single van het album:  'Du schaffst das schon', begeleid door een geweldige videoclip, stond direct op nummer 1 in de Duitse schlager iTunes lijst. Afgelopen week tourde KluBBB3 al met hun eigen tourbus door Duitsland van Berlijn tot Düsseldorf .

RADIONL en buffetrestaurant Thijs & Aafke organiseren gratis 'Avondje-Uit'
15-01-2016 16:00:00

RADIONL stelt, samen met buffetrestaurant Thijs & Aafke, 40 luisteraars in de gelegenheid om op maandag 25 januari een gratis 'Avondje-Uit' te beleven. Heerlijk onbeperkt eten, drinken en optredens van Stad & Land, Gerry Holland, Ronnie Tobe, Marga Bult en René Karst. Ga naar www.radionl.fm voor meer info en om iemand op te geven die het verdiend heeft om eens lekker culinair verwend te worden. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door: Buffetrestaurant Thijs & Aafke in Klijndijk.

René Karst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-01-2016 15:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 januari is dat ‘Hollanders’, de nieuwe single van René Karst. Aan het begin van 2016 komt de Drentse zanger met een verbroederend liedje. Er is altijd iets of iemand waarmee je het glas wilt heffen op dat wat geweest is of gaat komen. Iemand kan links of rechts zijn, oud of jong, voor of tegen, maar volgens René zijn we allemaal gelijk. Hij liet de productie dit keer over aan Kees Tel die er met Ierse invloeden een productie van maakte die de zanger ‘als gegoten’ past. 

Platenmaatschappij Hit It! Music lanceert 4 nieuwe singles
15-01-2016 12:55:00

Afgelopen week verschenen op het label van platenmaatschappij Hit It! Music een viertal nieuwe releases. Jan Warringa lanceerde de vrolijke meezinger 'Ze lacht naar mij'.Het nummer is geschreven en geproduceerd door Gerto Heupink. Warringa draait al jaren succesvol mee in het muziekwereldje, met diverse single- en album-releases op zijn naam, en een drukbezette agenda met optredens. In 2014 vierde Jan zijn twaalf en een half jarig artiesten jubileum. Muziek is Jan’s grote passie, iets wat je ook zeker terughoort als je Jan ziet optreden en hoort zingen. 

Nieuwe website André Hazes Jr.
15-01-2016 12:00:00

André Hazes Jr. heeft een nieuwe website welke vanaf nu online is. De website is voorzien van een agenda, die continu wordt bijgewerkt, een Spotify afspeellijst, videoclips, het laatste nieuws en informatie voor het boeken van André. Daarnaast staat André z’n social media vermeld, te weten: Instagram, Twitter en Facebook. De website is tevens volledig geschikt en speciaal ontwikkeld voor optimaal mobiel gebruik. Sinds 2015 is André Hazes Jr. zijn eigen weg ingeslagen. Hij tekende bij Dino Music en zijn eerste single ‘Leef’ was een grote hit.

Frank & Friends....zondag 13 maart 2016 in Breda
15-01-2016 11:20:00

Frank Verkooyen; producer, tekstschrijver, componist en zanger heeft als moto: Feest begint met een F ! De F van Frank maar ook de F van zijn Friends. Bezoekers van de eerdere edities van Frank & Friends weten ondertussen precies wat de Bredase zanger hiermee bedoeld. Na het grote succes van de eerdere Frank & Friends-edities krijgt dit evenement een vervolg op zondag 13 maart a.s. Als het aan de Bredase zanger zelf ligt wordt het een jaarlijks terugkerend evenement. Meewerkende artiesten zijn: Django Wagner, John West, Rinus Ponsen, Mike van Dijk, Otto Lagerfett, Danny Temming en Jan van Est.Net als bij de voorgaande edities van Frank & Friends is opnieuw voor het sfeervolle eventcentre Tiggelman Dance & Events.

Kevin Smit wordt digitaal gestalkt
15-01-2016 11:06:00

Kevin Smit heeft een digitale stalker. Een Italiaanse man, die zich 'fan' van de zanger / presentator noemt, richt continue fake Facebook pagina's op en stuurt de volgers van Kevin Smit vriendschapsverzoeken, waarna er allerlei rare berichten te lezen zijn over de zanger op de pagina's. "Vooral voor mijn volgers is het vervelend. Ze krijgen continue uitnodigingen uit mijn naam en krijgen dan vervolgens allerlei rare berichten te zien die slecht vertaald zijn en heel warrig zijn. Heel vervelend ook omdat ze op een gegeven moment niet meer weten wie de echte Kevin Smit op Facebook is." aldus Kevin en voegt er vervolgens aan toe: "Ik stuur bovendien geen vriendschapsverzoeken naar mensen, dus als men er eentje ontvangt dan is het sowieso fake.

Het Oranje Festival in Etten-Leur is terug van een jaartje afwezigheid
14-01-2016 13:33:00

Het Oranje Festival is terug van een jaartje afwezigheid. Op Koningsnacht en Koningsdag zal het Oderkerkpark weer oranje kleuren en de gezellige muziek weer klinken. De Koningsnacht op dinsdag 26 april a.s. staat bekend om zijn gemoedelijk festivalsfeer en gezelligheid. Het programma zal in een intieme opzet gevuld worden met veel lokale artiesten en een aantal meer nationaal bekende zangers of zangeressen. Vanaf 18.00 uur klinken de heerlijke meezingers op deze Nederlandstalige avond en de avond zal afsluiten om 01.00 uur. 

Wesley van Boven gaat recht op zijn doel af
14-01-2016 12:57:00

De nieuwe single van Wesley van Boven heet 'Recht op mijn doel af'. Het is voor de zanger uit Eindhoven alweer zijn tweede single. Wederom  is deze single gemaakt door Frank van Etten. De dakdekker uit Eindhoven zingt graag. 'Het is een uit de hand gelopen hobby. Ik vind het leuk. Het klikt tussen Frank en mij. Ik ga altijd recht op mijn doel af. zei ik tijdens gesprek met Frank van Etten. Even later was dit je liedje er opeens. Dit is alweer mijn tweede single. De eerste single 'Hart van steen'  verscheen in 2015 ook onder de vlag van studio Frank van Etten.

Glenn van Dijk gaat voor 'Links, rechts, op en neer'
14-01-2016 10:38:00

Een gelukje dat de carnaval zo vroeg valt dit jaar. Want met de nieuwe feestsingle van Glenn van Dijk dans je de overtollige pondjes van de Kerst er zo af. Maar ook na carnaval dans je op ieder feest op 'Links, rechts, op en neer'. Inderdaad, de titel van Glenn's partyknaller. De opvolger van 'Handjes'! 'Links, rechts, op en neer' is per direct beschikbaar c.q. te downloaden via de bekende kanalen. Het zeer aanstekelijke nummer wordt gezongen door feestzanger Glenn van Dijk, bekend van de partyknaller van vorig jaar 'Handjes'. 

Wendy Rivers lanceert 'Nummer 1'
13-01-2016 16:05:00

De nieuwe single van Wendy Rivers heet 'Nummer 1'. De singletitel zet je even op het verkeerde been, want het gaat juist over dat je samen sterker staat. In de bijbehorende videoclip toont Wendy, dat anderen ook het succes mogelijk maken. Van gezin tot publiek.Het liedje is geproduceerd door Studio Frank van Etten. De tekst is geschreven door Willie Oosterhuis. Frank van Etten en Wendy Rivers werken samen aan nieuwe liedjes Er staat zelfs weer een duet in de planning.

Bert Zwier is op zoek naar een meisje
13-01-2016 16:02:00

De nieuwe single van Bert Zwier heeft zijn eigen ‘kibbelingsound’. Het origineel komt uit Duitsland, maar staat zo dicht bij de stijl van de zingende visboer dat het direct duidelijk was: ‘Ik zoek naar een meisje’ wordt de nieuwe single van Bert Zwier. “Het is weer een echt Bert Zwier liedje met een vrolijk feestgehalte en de zogenaamde kibbelingsound, dat past precies bij mij’, aldus de zanger. Bij ‘kibbelingsound’ denkt de zingende visboer aan zijn vorige nummers zoals ‘Onder je balustrade’, ‘Als marktkramer ben ik geboren’ en ‘In jouw ogen staat geschreven’.

Dana Winner ontroert televisiekijkend Vlaanderen
13-01-2016 05:30:00

“Wondermooi”, “Fantastisch”, “Amai ! ”, WOW !” … Televisiekijkend Vlaanderen is heel erg onder de indruk van het liedje dat Dana Winner zong in de eerste aflevering van “Liefde voor Muziek”. In het programma vertolken 7 artiesten nummers van elkaar. Het is een bont gezelschap. Ze komen uit totaal verschillende muzikale genres en ze variëren in leeftijd : tussen de jongste en de oudste is er een verschil van 49 jaar. Die spannende en verrassende mix van muziekstijlen en leeftijden maken van het programma een kijkcijfersucces.

Vaarwel Ron Knol……2 december 1955 – 13 januari 2016 †
12-01-2016 20:03:00

Vandaag plaatste Artiestenbureau Twenterand oprichter Ron Knol (60)  z’n allerlaatste bericht op Facebook. Hij heeft de strijd verloren van de vreselijke ziekte kanker. Ron liet ons op 18 juli 2015 weten dat hij s’nachts wakker werd van de pijn. ‘Het voelde niet goed en dacht gelijk aan het ergste. Mijn vrouw Liesbeth heeft me direct naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd geconstateerd dat ik naast een ontsteking van het borstvlies ook en plek op m’n longen had.  Onderzoek wees uit dat het longkanker was met uitzaaiingen in de lymfeklieren’.  

Jim Bakkum en Ferry Doedens te gast bij Guido Spek Zingt
12-01-2016 19:54:00

Afgelopen december kwam multitalent Guido Spek met het nieuws dat hij op maandag 1 februari een eenmalig concert in het DeLaMar Theater zal geven. Vandaag maakt hij bekend dat collega's en vrienden Ferry Doedens en Jim Bakkum hem zullen vergezellen tijdens zijn concert. Jim Bakkum en Guido Spek toerden samen door het land met de musical Hartsvrienden en met Ferry Doedens heeft Guido de afgelopen vijf jaar een aantal verhaallijnen gedeeld in GTST. 

Wens van Mandy Bakx komt uit dankzij 'Echte vrienden'
12-01-2016 19:45:00

Al jaren had Mandy Bakx een wens, de wens om een eigen nummer te schrijven en deze te kunnen uitbrengen. Dit viel, vanwege haar lichamelijke beperking nog niet mee! Maar daar waar een wil is, is een weg dacht Mandy en na een aantal jaren is haar wens dan nu ook in vervulling gegaan. Het leven van iemand met een lichamelijke beperking is alles behalve gemakkelijk. Ze worden vaak niet begrepen en ook nog eens genegeerd, dit soms tot grote ergernis. Ook dit is te horen in het lied van Mandy Bakx dat de titel "Echte vrienden" heeft.

Tim Bakker DJ Feest Drace en DJ van de V introduceren eerste single
12-01-2016 18:04:00

Ze zijn nog nieuw in het feestcircuit: drie jonge gasten met een enorme berg energie! Tim, Remco en Bart, allen afkomstig uit het Brabantse land, besloten samen een nieuwe feestact op te zetten: De Confetti Boys. Hun studio carrière begon met een knaller: Nadat ze bij Peter van Nierop in de studio drie confetti shooters af hadden laten gaan, werden ze direct met handveger en blik, stofzuiger en stofdoek aan de slag gezet. Na 4 uur poetsen werd eindelijk begonnen aan hun nieuwe single: De Confetti Boys Medley. Je zou bijna denken aan het oude “karate-kid” scenario.

Johnny Bolk & August Hendriks zingen 'Een lied uit mijn hart'
12-01-2016 17:00:00

Als de nieuwe single van het gelegenheidsduo Johnny Bolk en August Hendriks een voorbode is van de liedjes die in 2016 worden uitgebracht, wordt het een goed jaar! Johnny Bolk en August Hendriks hadden dit lied al enige tijd op de plank liggen maar door de drukte van beide heren kwam het er nog niet van het uit te brengen.  De Nederlandse tekst van “Lied uit mijn hart”  werd geschreven door Johnny Bolk zelf en het komt ook letterlijk “uit zijn hart”. Deze mooie ballad verhaalt over hoe een mens uiteindelijk wordt gevormd door zijn of haar ervaringen.   

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2016’
12-01-2016 16:07:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2016. Vanaf dinsdag 26 januari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 5 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2016’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Snollebollekes met het nummer ‘Alaafrojack’.

Gebroeders Ko zetten oma Termeer in het zonnetje
12-01-2016 15:59:00

Het was al vroeg feest deze week in de Willem de Zwijgerweg in Geldermalsen. Aan het eind van de maandagmiddag kwam het bekende partyduo Gebroeders Ko langs bij het bedrijf ProKids, waar een flinke feesttent stond vol met familie en bekenden van Janna Termeer-Verbeek (82). Zij was namelijk door RADIONL en TV Oranje uitverkozen tot leukste oma van Nederland. En dat moest gevierd worden. Een feestje dat live werd natuurlijk ook live uitgezonden door RADIONL. 

Tamara Tol kijkt terug op geslaagde albumpresentatie
11-01-2016 20:04:00

Afgelopen zondag ontving Tamara Tol tijdens de albumpresentatie bij De Sint Jozef Vereniging in Volendam uit handen van Rob Brouwer het 'eerste exemplaar' van haar nieuwe album ‘Laat Ons Klinken’. Naast Tamara waren er optredens van collega artiesten Pascal Redeker, Django Wagner, Jaman, Gebroeders Ko, Stef Ekkel, Ferry de Lits, Jan van Est en Alex. Haar meest recente hit 'He Schatje He' is natuurlijk ook op het album terug te vinden. Vijf nummers op het album zijn geschreven door Ton en Gerard Koopmans. 

Talentenjacht ‘Talented’ terug van weggeweest
11-01-2016 19:47:00

Na 3 jaar afwezigheid komt ONAIR-Events terug met talentenjacht ‘Talented.’ Wel meldde de organisatie bekend dat ‘Talented’ in een nieuw jasje gegoten wordt maar dat het evenement groter dan ooit zal worden. “We gaan in 2016 opzoek naar nieuw zangtalent en dat doen we komende tijd op diverse locaties. Ieder locatie krijgt zijn eigen finale en de winnaars die van iedere finale gaan naar de ‘Grande Finale’, ergens in Noord-Holland. De kick-off is in Hillegom bij café-bar ‘Gewoon gezellig’. Binnenkort maakt ONAIR-Events de andere locaties bekend. Talenten met een minimum leeftijd van 16 jaar kunnen zich aanmelden voor de voorronden op 30 januari en 13 februari. Dit kan via info@onair-events.nl of telefoonnummer: 06-19427070. 1e Prijs:  Eigen Single met single presentatie, 2e Prijs: Betaald optreden en 3e Prijs: Fotokaarten.

René Karst roept de voorzitter van de NPO ter verantwoording
11-01-2016 19:06:00

Omdat René Karst zich al tijden druk maakt over het feit dat de 'publieke' Nederlandse zenders 1,2,3,4,5 en 6 niet luisteren naar het publiek heeft hij per brief de voorzitter van de NPO ter verantwoording geroepen. René vindt het schandalig en arrogant dat de NPO gemaakte afspraken niet nakomt. ‘Laat ik proberen om duidelijk te maken wat ik bedoel. Wanneer ik voor een baas werk en die baas geeft aan dat ik de etalage moet veranderen, heb ik dat gewoon te doen! 

Nieuwe single van Niels van den Brand verschijnt in april
11-01-2016 18:25:00

Na de laatste single 'Vulkaan' die in augustus uitkwam gaat Niels van den Brand ook in het nieuwe jaar weer de studio in. De 7e single alweer van deze symphatieke Limburger zal een mooie ballad worden.'Na eerdere uptempo nummers stond een ballad zeer zeker nog op de planning en hier gaan we de komende maanden dan ook keihard mee aan de slag', vertelt Niels. De productie zal wederom in handen zijn van Hans Donners en Yolande Donners de Lange. De verwachting is dat de single medio april zal verschijnen.

James Stefano verlaat Stad en Land en kiest voor z'n gezin
11-01-2016 18:14:00

James Stefano verlaat de formatie Stad en land en kiest voor zijn gezin. Zijn vrouw is van Spaanse afkomst en samen met hun prachtige kindje wonen zij in Spanje. Gebleken is dat de afstand te groot is om zich volledig in te zetten voor zowel Stad en Land als zijn gezin. Vandaar dat James ervoor heeft gekozen om de bij Dino Music getekende groep achter zich te laten. De drie overige mannen betreuren deze keuze, maar begrijpen het volledig en staan achter hem. James: ‘Het was een moeilijke beslissing, maar dit is mijn keuze.

Kikkie & Veggie maken lied over een lelijke beha
10-01-2016 21:42:00

Hevig schuddend aan mijn schouder maakt ze mij wakker. ‘Heb je gedroomd?’, zegt ze, ‘Heb je het gezellig gehad?’ Ik heb het idee dat ze het antwoord al weet. En haar antwoord klopt. Het was heel gezellig. Ik leidde een geweldig leven in een la. In een la met lingerie. Om precies te zijn, leidde ik een  geweldig leven in háár la met lingerie. Regelmatig maakte ik deel uit van grootse feesten. Hossen, zingen, slap ouwehoeren, kapot was ik na weer zo’n feest. Maar er was voldoende rust. De volgende dag hoefde ik niet te werken. 

Koos en de Donderstenen gaan nog 'Uren Door'
10-01-2016 19:52:00

Waar vorig jaar carnavallend Nederland werd verrast door een geheel nieuw genre, zit het dit jaar vast in het repertoire van elke feest-DJ. Happy hoempapa! Met hun hit ‘Koos Matroos’ werd Koos en de Donderstenen op slag bekend als de grondleggers van de Happy Hoempapa. Een energieke en vrolijke mix van jaren ’90 en carnavalsmuziek, die zowel in de jonge als oude carnavalsvierder de grootste pret naar boven haalt! In het nummer ‘Uren door’ heeft Koos en de Donderstenen dat vrije zorgeloze gevoel weten vast te leggen wat carnaval zo typeert. 

Marvin de Geest volgt wederom advies van Frank Verkooyen op
10-01-2016 16:22:00

Na een aantal wisselingen van opnamestudio’s heeft Marvin de Geest het gevoel dat hij bij Frank Verkooyen goed zit. ‘Z’n stijl en producties spreken me enorm aan. Omdat Frank zelf ook artiest is kent hij de ‘kneepjes uit ’t vak’ en begrijpt hij precies wat bij mij past’, vertelt de 26 jarige medewerker van een assurantiekantoor die al een aantal jaren actief is in de muziekwereld. Eigenlijk is Marvin een grote tegenstander van het uitbrengen van covers. ‘Mijn voorkeur gaat uit naar nieuwe eigen liedjes. 

Andre Pronk & De Wappers slaan handen ineen…
09-01-2016 12:47:00

Wie kent hem niet, de koning van de lach Andre Pronk. Al diverse jaren (10 jaar in 2016) timmert hij al met heel veel plezier en ambitie aan de muzikale weg. Zijn lach is dan ook wereld beroemd in Nederland, maar Andre doet meer om maar op te vallen bij het grote publiek.In oktober 2015 is Andre Pronk samen met het carnavaleske duo De Wappers uit Mierlo de studio ingedoken van Roy Otters in Apeldoorn. 

Jeroen Stevens maakt speciaal lied voor Ron Knol die nog een paar dagen te leven heeft
09-01-2016 12:37:00

In oktober 2015 kreeg Jeroen Stevens een persoonlijk bericht van Ron Knol. In dit bericht stond een link van een lied met toegevoegde woorden "Dit is een lied dat bij jou past". De titel "Einmal sehen wir uns wieder", dat kwam wel even binnen. In december kreeg Jeroen nog een berichtje van Ron "Maak er jouw nummer van, voor mij aub". Hemel en aarde werden bewogen en Jeroen besefte dat er niet veel tijd meer was. 

Vrijkaarten voor de Nacht van Holland
09-01-2016 10:51:00

Op vrijdag 18 maart vindt er een nieuwe editie van de Nacht van Holland plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken en een aantal van de beste artiesten van het land komen naar Den Bosch: René Froger, Django Wagner, Wolter Kroes, René Schuurmans, Henk Dissel, Snollebollekes, Alex, Gebroeders Ko, John de Bever, Wesley Klein en DJ Coenio. 

Kom naar een van de Music of Life concerten!
08-01-2016 23:43:00

Voor het 32e seizoen organiseert Music of Life! Events in de serie Sterren aan Zee zeven theaterconcerten in het AFAS Circustheater te Scheveningen. Deze concerten vinden plaats in dit prachtige theater op de dagen dat de musicalsterren een dagje vrij zijn. Ook speelt voor de concerten en tijdens de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van de optredende artiesten op een concertvleugel in de foyer! Wil jij jouw favoriete artiest of band zien optreden in het mooiste theater van Nederland? 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool