RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single voor Gerben Boots
01-05-2015 13:44:00

De tweede single van Gerben Boots is een feit. Het nummer “Ik verdwaal niet meer” heeft voor mij een dubbele betekenis, vertelt Gerben die eigenlijk Gerben Bootsma heet. “Inmiddels zijn navigatiesystemen gemeengoed geworden, maar ik word er nog altijd blij van dat ik niet meer met kaarten in de auto hoef te stuntelen en mijn weg ook gemakkelijk kan vinden op onbekend terrein. Zoals navigatiesystemen je op de weg helpen, helpen je vrienden, kennissen en familie je de wegen van het leven te bewandelen. Ze helpen mij ook om koers te houden....."

Ancora heeft de Oranje Kroon en is Hollandse nieuwe bij RADIONL
01-05-2015 12:50:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 mei is dat ‘Word Zeeman’, de nieuwe single van Ancora. Het is de voorloper van hun tweede album, getiteld Voorbij De Horizon. Net als op hun succesvolle debuutalbum brengt het trio, bestaande uit Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams, een aanstekelijke mix van Shanty’s, Ierse folk en pop. In hun clips draait het bij Ancora om alles wat met schepen en scheepvaart te maken heeft. 

Live cd Sjors van der Panne in het Concertgebouw
01-05-2015 12:43:00

Zanger Sjors van der Panne presenteert op donderdag 7 mei zijn nieuwe cd ‘Klassiekers in Het Concertgebouw’. Het eerste exemplaar wordt bij aanvang van zijn zesde uitverkochte concert in Het Concertgebouw uitgereikt door Albert Verlinde.Zanger Sjors van der Panne viel op tijdens het afgelopen seizoen van The Voice of Holland. Hij werd in deze talentenjacht tweede door het zingen van uitsluitend Nederlandstalige klassiekers van artiesten als Frank Boeijen en Jacques Brel.  Het leverde hem een uitnodiging op van Het Concertgebouw.

1 Mei release nieuwe single van Jan Smit
01-05-2015 10:37:00

Vandaag 1 mei vindt de release plaats van de nieuwe single ‘Kleine Superster’ van Jan Smit.  De inspiratie voor het nummer vond Jan in zijn zoontje Senn. Het is dan ook speciaal voor Senn geschreven. De afgelopen tijd konden ouders mee doen aan een actie om zo veel mogelijk ‘likes’ te krijgen op een foto van hun kind. De foto’s met de meeste likes komen op de hoes van de single. De top 10 likes mochten tevens meespelen in de videoclip ‘kleine superster’. De videoclip is afgelopen week opgenomen. 

Martin van Rooij mag zich 'de leukste kroegbaas van Nederland' noemen
01-05-2015 00:00:00

Martin van Rooij, de kroegbaas van Keldercafe Down Town in Oisterwijk, mag zich 'de leukste kroegbaas van Nederland' noemen. De Oisterwijkse kroegbaas kreeg het meeste aantal stemmen, van de in totaal meer dan 150 aangemelde kroegbazen, via de website ww.deleukstekroegbaas.nl. Met een ruime voorsprong op de andere kroegbazen kreeg Martin van Rooij afgelopen nacht zijn titel overhandigd door Ricky Berkers van feestact Geen Stempel.

Vinzzent vraagt mensen iets los te laten
30-04-2015 12:53:00

Eindelijk is het dan zover de videoclip van Vinzzent zijn nieuwe single "Het Is Tijd Om Los Te Laten" is klaar. Tijdens de opnames van de clip vroeg hij mensen iets los te laten d.m.v. een tekst op een ballon te schrijven en deze de lucht in te sturen. "Het Is Tijd Om Los Te Laten" heeft het vertrouwde feelgood gehalte zoals we van Vinzzent gewend zijn.

ZIPP werkt aan landelijke doorbraak...derde single een feit
30-04-2015 12:43:00

De grondlegger van de nieuwe band Zipp is Sipke de Boer. Hij heeft z’n sporen ruimschoots al verdiend in de muziekwereld. Hij maakt niet alleen in zijn vrije tijd Friestalige liedjes maar schrijft en componeert veel voor anderen. Sipke schreef liedjes voor o.a. De Zware Jongens, René Becker, Jelle B. Anny Schilder & José Hoebee.Het ontstaan van Zipp vond plaats in 2014. “Het is eigenlijk begonnen als een studioproject. Ik had thuis twee liedjes opgenomen waaronder onze nieuwe single "Laat me los”. 

Wat heeft Arjan Venemann met Lena.....
30-04-2015 11:18:00

“Voor iemand die bij een bouwbedrijf werkt, schiet het klussen in eigen huis er vaak bij in. Zo gaat dat ook als je een eigen muziekstudio hebt”, aldus Arjan Venemann. Zijn nieuwe single ‘Lena’ heeft meer dan een jaar op de plank gelegen, maar vanaf vandaag is zijn nieuwe single uit. ‘Lena’ is de nieuwe single van Arjan Venemann. Ruim een jaar geleden is het nummer geschreven door zijn goede vriend en collega zanger Johnny Bolk, maar Arjan is er niet eerder aan toegekomen: “Het komt door de studio, want andere artiesten gaan voor”, verklaart de 25-jarige producer. 

Voormalig TMF-vj Fabienne de Vries speelt rol in nieuwe clip van Wesly Bronkhorst
30-04-2015 11:03:00

Wie denkt er niet eens terug aan dat ene meisje van vroeger: de mooiste van de klas? Wesly Bronkhorst wel. Dat gevoel verwerkte hij in zijn nieuwe single "Mooiste Van De Klas" waar hij ook een sfeervolle videoclip voor opnam. Voor de rol van de mooiste van de klas zocht en vond Wesly de perfecte vrouw: voormalig TMF-vj Fabienne de Vries. De twee kennen elkaar uit het verleden. “Fabienne is geweldig,” vertelt Wesly over zijn keuze. 

Marcel Dool komt met gezellige zomersingle
30-04-2015 09:30:00

Marcel Dool heeft een gezellige zomersingle opgenomen in de studio van Manferd Jongenelis te Etten-Leur, De titel van het door Bram Koning geschreven lied is “Lekker lekker met jou” uit. Marcel Dool heeft inmiddels met zijn singles “Stop de tijd” en “Je kan maar beter vrolijk zijn” een visitekaartje afgegeven. In november 2012 kwam Marcel Dool terug met een bijzondere sfeervolle ballad: “Dit moment”, opgevolgd door “Bijna weekend”, een duet samen met Hans Steiger. Van het mooie gevoelige nummer “Ik kan je niet vergeten” zijn de tekst en muziek geschreven door Marcel Dool en Kees Tel.

Nieuwe single een aanstaand huwelijk voor René Eshuijs
30-04-2015 00:00:00

Met “Vannacht geef ik jou Amore”, laat René Eshuijs zich van zijn meest persoonlijke kant zien. Met slechts een paar kernwoorden ging René naar tekstschrijvers en componisten Roger en Ger Oerlemans toe; Liefde, Vrouw en Esther. Uit deze woorden rolde de tekst voor de nieuwe single “Vannacht geef ik jou Amore”.  De single zal vanaf 29 april verkrijgbaar zijn, in de week dat René zijn JA-woord zal geven aan zijn aanstaande vrouw Esther. Het huwelijk op 5 mei, kan dan naast de bruiloft ook prima gezien worden als mega single release party! 

Ancora verloot geheel verzorgde reis voor 2 personen naar Turkije
29-04-2015 22:42:00

Voor de snelle beslissers staat er in de nieuwe webshop van ANCORA een geweldige actie. Iedereen die het nieuwe album met gratis dvd daar bestelt voor 12 mei, maakt kans om met ANCORA mee te gaan naar Turkije. Als onderdeel van een grote artiestenreis vertrekt de groep namelijk op 16 mei naar Bodrum (De terugreis is op 23 mei). Deze geheel verzorgde, prachtige reis kun je dus meebeleven. Doe mee door het album nu te bestellen in de webshop en wie weet kun je ANCORA begroeten tijdens deze reis.

Jan van de Beld en Monique Sindorf-van Beek nemen duet op bij Martin Sterken
29-04-2015 22:30:00

Eind 2014 besloten Jan van de Beld (Jan en Zwaan ) en Monique Sindorf-van Beek als duo te gaan optreden. Ze kwamen elkaar tegen tijdens een accordeondag in het Drentse plaatsje Geesbrug. “We kwamen met elkaar aan de praat. Monique vertelde dat ze als accordeoniste bij diverse shantykoren had gespeeld. Ze gaf aan graag te willen zingen en ik zag daar wel iets in”, vertelt Jan. Er werd een afspraak gemaakt en daaruit bleek dat hun stemmen goed bij elkaar pasten. Daarnaast was er ook een menselijke klik en de geboorte van een nieuw duo was in zicht. Ondertussen hebben ze al diverse optredens verzorgd en zijn toe aan een volgende stap. Jan laat weten dat ze samen een tekst hebben geschreven voor een nieuwe single. “

Zomersingle voor Hannes JR.
29-04-2015 20:26:00

"Als je lacht" is de titel van de vrolijke zomersingle van Hannes JR. De 15 jarige 'artiest in de dop' heeft het nummer opgenomen in de studio van Mario Veltman in Rosmalen. "Een paar maanden geleden was ik in de studio van Mario dit liedje aan het inzingen. Plotseling verliet m'n tekstschrijver Marco Meesters de studio en ben gewoon verder gegaan met inzingen. Even later werd duidelijk wat de reden van z'n plotselinge vertrek was. Buiten de studio bleek platenbaas Ronald Visch van het Rood Hit Blauw label te staan die en afspraak had met Marco. 

Henk Wijngaard terug waar het allemaal begon
29-04-2015 18:41:00

Vanmiddag is het beklonken, Henk Wijngaard keert terug bij Johnny Hoes - Telstar Music in Weert en komt volgend jaar ter gelegenheid van zijn jubileum met een geheel nieuw album. Dit voelt als thuiskomen zei Henk vanmiddag in Weert. Directeur Adri-Jan Hoes beloofde voor Henk een album wat klinkt als een klok en zijn weerga niet kent.

Ladies of Soul in 2016 opnieuw in de Ziggo Dome
29-04-2015 16:18:00

De Ladies of Soul staan op 12 en 13 februari 2016 opnieuw in de Ziggo Dome met een gloednieuwe show! Dit maken Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy vandaag bekend. De officiële kaartverkoop start zaterdag 2 mei aanstaande. Het combineren van de power van Berget Lewis met het kraakheldere geluid van Glennis Grace, de warmte van Edsilia Rombley, de klasse van Trijntje Oosterhuis en de ongekende muzikaliteit van Candy Dulfer zorgt voor een show waarbij niemand in het publiek stil kan blijven staan.

Heftige clip van Colinda eerder online dan gepland
29-04-2015 13:42:00

Het was de bedoeling dat de nieuwe single van Colinda, getiteld ‘Donderdag de zevende’ samen met de clip op donderdag  7 mei 2015 samen zouden verschijnen. De inhoud van het lied gaat namelijk over een tragische gebeurtenis op die bewuste donderdag 7 mei.  “Er waren maar een paar mensen op de hoogte van deze single. Helaas is de release van deze single toch uitgelekt en werd dit op internet geplaatst. We kunnen het niet meer terugdraaien en daarom wordt de single eerder uitgebracht.  Ook de spraakmakende clip is vanaf heden te zien zijn op Youtube en te bewonderen bij TV Oranje. In de clip speelt haar dochter Daisy de rol van het meisje dat besluit een einde aan het leven te maken nadat haar vriendje het uit heeft gemaakt.  

Herman Finkers lanceert nieuw studio-album met 12 liedjes over Almelo
28-04-2015 21:27:00

In 2010 verscheen de laatste cd/dvd van Herman Finkers onder de titel Liever dan geluk, met studio-opnames van de liedjes uit Finkers' theaterprogramma Na de Pauze.  Nu, vijf jaar later komt Herman wederom met een studio-album. Hierop zijn 12 nieuwe liedjes te horen. Alle gegroepeerd rond één thema: Almelo. Waar Liever dan geluk veel verstilde luisterliedjes liet horen met vaak diepgaande teksten, wordt met Koo wit de floo in Almelo een totaal ander register opengetrokken. De plaat is uitermate vrolijk en 'poppy'.

Nieuwe single voor Die Spatzl
28-04-2015 21:15:00

Dat het tijd is voor gezelligheid weten we als we het hebben over Die Spatzl. En dat geldt niet alleen in Nederland. Ook de Duitstalige landen en programma’s weten wat de dames verstaan onder feest. Het is namelijk een van de ingrediënten van dit duo. Als geen ander weten zij stemming en sfeer te brengen. Nadat eind 2013 een Nederlandstalig album was uitgekomen werd de roep om een Duitstalig album zo groot dat ze de studio in zijn gedoken voor de opname van een album. . 

Raak! komt met eerste eigen theatershow
28-04-2015 15:40:00

Daan, Roos en Sharon van Raak! krijgen vanaf september hun eigen theatershow ‘Raak! en de Magische Schoentjes’ waarmee ze door heel Nederland te zien zullen zijn in meer dan 27 theaters; van Leeuwarden tot Roermond en van Aalsmeer tot Hoogeveen. Een theatershow die zich afspeelt in het sprookjesmuseum waar een het bekijken en spelen van bestaande sprookjes uitmondt in een nieuw sprookje waar magische schoentjes centraal staan...’ De magische theatershow gaat op woensdag 21 oktober 2015 in première in de Schouwburg Amstelveen. Voor de theatershow 'Raak! en de Magische Schoentjes' zijn de meiden van Raak! de samenwerking aangegaan met schoenenmerk Red-Rag. Maar dat is nog niet alles! Naast hun eigen theatershow komen er ook nog speciale Sinterklaasshows met Jochem van Gelder.

Fictief dubbelleven leidraad in nieuwe single van Marlane
28-04-2015 13:23:00

Samen met tekstschrijver Johan van den Hoofdakker heeft Marlane het nummer 'Gevrij' geschreven over het feit dat jonge mensen heel snel verliefd kunnen zijn. "Zo snel dat het soms zelfs samenloopt, en dan wil het nog wel eens zo zijn dat een “oude Liefde” plotseling geconfronteerd wordt met de “nieuwe vlam", vertelt Marlane die in het lied zingt over haar oude vriend en een nieuwe hunk, zo aantrekkelijk, dat ze hem onmogelijk kan weerstaan. Marlane heeft overigens weer de hulp ingeroepen van producent Mario Veltman.

Spraakmakende clip bij nieuwe single ‘Donderdag de zevende’ van Colinda
28-04-2015 12:02:00

22 jaar geleden was zangeres Colinda de vervangster van Marianne Weber die samen met Jan Verhoeven het Holland Duo vormde. In mei 1993 brachten ze het nummer “Donderdag de zevende” op single uit. Omdat Colinda volgend jaar 30 jaar in het vak zit is ze druk bezig met een jubileumalbum die de titel “30 jaar Colinda” gaat krijgen. Colinda vindt, dat als je zoiets uitbrengt, er ook liedjes uit het verleden op moeten komen. Naast tal van feestnummers komen er ook rustige liedjes en nieuwe stukken te staan. 

Lars Koehoorn viert Bevrijdingsdag met Freedom
27-04-2015 16:33:00

Het gaat erg goed met de 17-jarige Winschoter singer-songwriter Lars Koehoorn. Onlangs heeft hij al meerdere malen mogen spelen bij Radio 538 en heeft hij air-play mogen ontvangen bij o.a. Radio 2 èn 5 met zijn single 'Home'. De laatste tijd is het, met Bevrijdingsdag in zicht, ook zeker niet stil geweest in huize Koehoorn. Lars heeft 'Freedom' speciaal geschreven en opgenomen voor de dag waarop heel Nederland onze vrijheid viert. En dat is precies waar het nummer over gaat: 'Het nummer 'Freedom' vertelt over dat je jouw vrijheid moet koesteren.

Henk Damen en RADIONL zetten moeders in het zonnetje
27-04-2015 13:35:00

Het nieuwe album “Een moederhart” van Henk Damen is uit en om dat te vieren gaat Henk vrijdag 8 mei met RADIONL op pad om een aantal moeders in het zonnetje te zetten. Op het album staan twaalf liedjes over de liefde en bij een aantal liedjes is het onderwerp de moederliefde. Als speciale track is er een uniek duet met de Zangeres Zonder Naam opgenomen met de titel 'Jongen' (Ben jij je moeder vergeten). De winnende moeders ontvangen een met hun eigen naam ingezongen single, een bos rode rozen en het gesigneerde album. 

Belle Perez in duet met de populaire Spaanse zanger Bustamante
27-04-2015 12:57:00

De Spaanse droom van Belle Perez lijkt alsmaar dichterbij te komen. Vandaag wordt haar duet ‘Castígame’ met de Zuiderse superster, David Bustamante, in Vlaanderen en in Spanje uitgebracht. Bustamante is één van de populairste zangers in Spanje, met meer dan 2 miljoen verkochte albums op zijn naam. Maar liefst zeven van de acht albums die hij heeft uitgebracht werden nummer 1 in de Spaanse hitlijst. Maar er is nog heugelijk nieuws: Belle zal samen met David het podium delen tijdens het grote Spaanse zomerfestival 'Cap Riog'

Jan Boezeroen brengt Johan Ensing in contact met Emile Hartkamp
27-04-2015 12:38:00

De debuutsingle "Neem mijn tranen mee" van Johan Ensing is al een aantal weken geleden gelanceerd en sinds enkele dagen is deze ook te bewonderen bij TV Oranje en staat online op Youtube. Via Jan Boezeroen kwam Johan in contact met Emile Hartkamp die voor hem aan het werk ging. "In het verleden, ik denk wel een jaar of 20 terug, heb ik met een duo een cd opgenomen met 14 tracks in de studio van Jan Boezeroen. Omdat ik graag 4 liedjes van die Zillertaler Schürzenjäger in het Nederlands vertaald wilde hebben nam ik contact op met Jan.

TV Oranje-korting van € 10.00 voor concert Marianne Weber in het AFAS Circustheater
26-04-2015 16:59:00

Op maandag 4 mei geeft Marianne Weber een bijzonder concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dit laatste concert uit de reeks ‘Sterren aan Zee’ is een ode aan de Zangeres Zonder Naam. TV Oranje geeft je voor dit bijzondere concert een korting van maar liefst € 10,- op alle eerste, tweede en derde rang en Gold Seat kaarten! En....OP=OP! Bestel je kaarten op www.musicoflife.ntk.nl en vermeld duidelijk de promotiecode PCL2015 om gebruik te maken van de TV Oranje korting. 

Raymon Hermans luidt jubileumjaar in met zomerse single Hypnose
25-04-2015 14:50:00

Met z’n nieuwe single “Hypnose” heeft Raymon Hermans waarschijnlijk een potentiële zomerhit in handen. Samen met producer Harald Queens heeft Raymon de plaat van A tot Z helemaal opgebouwd. Hij snapt precies wat ik bedoel en dat heeft zich vertaald in het vrolijke nummer. "Omdat ik aan iets anders toe was ben ik op internet gaan luisteren naar muziek, Daar kwam ik dit oorspronkelijke Portugese liedje tegen”, vertelt Raymon. Voor de  21 jarige zanger uit St. Willebrord is dit inmiddels de zevende single die hij heeft uitgebracht.  

Bijzondere avond voor Wim Florack
25-04-2015 13:23:00

Op 23 april jl beleefde de jonge zanger een bijzonder moment tijdens de Dutch Night in Roosendaal. De avond die georganiseerd is door Beljaars Evenementen, i.s.m. de eigenaar Georgios Fergadis van Trattoria Milano te Roosendaal, was één groot succes. het publiek kon uitgebreid genieten van diverse optredens.

Aanstaande zondag special over John Spencer op TV Oranje
25-04-2015 11:49:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 26 april zie je een TV Oranje Special over John Spencer. Thuis in Poppel vertelt John, wiens echte naam Henk van Broekhoven is, over zijn jeugd in Tilburg. Door te luisteren naar Radio Luxemburg raakte hij als kind al in de ban van rock 'n roll, met name Elvis was zijn grote held. In 1959, hij was toen nog maar 14 jaar, maakte John zijn debuut op het podium. In de loop der jaren schreef hij muziek voor diverse artiesten.

Peter Dons lanceert heerlijk zomers liedje
25-04-2015 11:44:00

Peter Dons heeft een leuke titel bedacht voor z’n nieuwe single. In tegenstelling tot z’n in december 2014 gelanceerde nummer ‘Plots was jij weg’  brengt hij nu het zomerse liedje ‘Waar jij verschijnt’.   Van dit nummer is zowel de tekst als de muziek door Peter Dons zelf geschreven.  “Ik ben er  vervolgens mee naar Highwaves studio in Maasland  gegaan. Samen met producer Peter van Leerdam werken we het geheel uit. Met hem kan ik lezen en schrijven en het eindresultaat klinkt dan zoals het moet zijn”, aldus Peter.

The Common Linnets winnen wederom grote Duitse muziekprijs
25-04-2015 02:43:00

The Common Linnets hebben gisteravond de prijs voor ‘Beste Internationale Nieuwkomer Band’ gewonnen tijdens de Duitse Radio Regenbogen Awards. Ilse DeLange en JB Meijers namen de award in ontvangst tijdens de gala-avond. Uiteraard speelden ze voor een groot publiek live hun nummer één-hit ‘Calm After The Storm’. De Radio Regenbogen Awards zijn, naast de ECHO, de Goldene Kamera en de Bambi, de grootste Duitse muziekprijzen. De awards werden voor het eerst uitgereikt in 1998. 

Maico uit Enschede bij laatste 4 voor LA The Voices
24-04-2015 20:35:00

Het was een spannend moment voor LA The Voices. De groep heeft een vijfde stem nodig voor de uitvoering van het Wilhelmus a.s op 25 april. Er werd een nieuw groepslid gekozen LA The Voices op zoek naar een 5e bandlid en uiteraard was de pers er bij. De definitieve selectie van het 5e lid voor LA The Voices vond plaats in theaterzaal Brooklyn Nights in Aalsmeer. Er waren veel aanmeldingen binnengekomen. Afgelopen week maakten de mannen de laatste 4 bekend van de selectie waar Maico, bij de laatste 4 was geëindigd! 

Almeloër schrijft twee Amsterdamse liedjes voor Joop Leeuwendaal
24-04-2015 14:51:00

Joop Leeuwendaal is Amsterdammer in hart en nieren en maakt al vele jaren muziek. Toen hij een jaar of 20 was imiteerde hij André Hazes. “Ik deed hem niet na, maar zong wel zijn liedjes. Dat resulteerde zelfs in optredens in een groot deel van Nederland. Tijdens het 100 jarig bestaan van Ajax stond de RAI 3 dagen in het teken van een speciale Ajax musical. Niemand minder dan Michael van Praag vroeg mij of ik het officiële clublied opnieuw wilde inzingen. Momenteel galmt mijn versie nog steeds bij elke thuiswedstijd uit de speakers in de Arena”, vertelt Joop.

Django Wagner heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-04-2015 13:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 april is dat ‘Ik Hou Nog Steeds Van Jou’, de nieuwe single van Django Wagner. Dit aanstekelijke uptempo liedje is de voorloper van zijn eveneens nieuwe album Mijn Muziek, Mijn Passie. De sound doet onmiddellijk denken aan die waarmee Django’s carrière zo furieus van start ging: zijn debuutalbum Kali en de overbekende gelijknamige hitsingle daarvan. Dat komt mede door de terugkeer van Het Rosenberg Trio (met Stochelo Rosenberg op zijn gipsygitaar).

Eerste editie Club Monaco dé dansavond voor 30-plussers in Eindhoven
24-04-2015 12:58:00

Op zaterdag 2 mei a.s. wordt er bij De Hangar in Eindhoven een dansavond georganiseerd speciaal voor 30-plussers. Onder de naam Club Monaco is er voortaan elke eerste zaterdag van de maand een gezellige avond te beleven. Op deze avonden kan er volop gedanst worden op de muziek van nu en de klassiekers van toen. De muziek wordt verzorgd door een DJ en daarnaast treden er elke maand diverse artiesten op. Voor de eerste editie van Club Monaco is de Amsterdamse zanger Wesly Bronkhorst uitgenodigd. Deze landelijk bekende artiest zal het spits afbijten en zorgen voor een onvergetelijke avond.Voor het publiek van boven de 30 jaar wordt het steeds moeilijker om een gezellige avond uit te beleven en daar speelt de organisatie van Club Monaco speelt daar goed op in. 

Marga Bult benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
24-04-2015 12:49:00

Zangeres en presentatrice Marga Bult uit Denekamp is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Marga kreeg de onderscheiding voor haar muziekcarrière, het maatschappelijk initiatief 'Kans voor een Kind' en haar uitzonderlijke inzet voor de stichting Gichon, een stichting die zich inzet voor kinderen in Wit-Rusland, meldt RTV Oost. Ze kreeg het lintje opgespeld door burgemeester Roel Cazemier die haar een bijzondere vrouw met een groot hart en een groot rechtvaardigheidsgevoel noemde. 

Johnny Leijen presenteert nieuwe single in Sneek op 26 april
24-04-2015 10:12:00

Johnny Leijen presenteert z'n nieuwe single "Dit is mijn dag" op zondag 26 april bij Wijkvereniging 'De Spil', Molenkrite 169 in Sneek. Meewerkende artiesten zijn: Wiebe v/d Bosch, Henk Harders, John Enter, Wendy v/d Bosch, Deborah Bee, Rebecca Kleyn, Wilfred Versteeg, Monique Heegen, Hans Steiger, Master Stu en Martin van Waveren. De aanvang is vanaf 13.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00 ( deur € 7.50). Dit is inclusief cd single. Johnny werkt sinds z'n vorige opname er mee stopte samen met Martin Sterken. De zanger uit het Friese Nijland heeft de tekst en muziek voor het vrolijke zomerse nummer "Dit is mijn dag" zelf geschreven. "Hiermee ben ik Martin gegaan en hebben het samen verder opgebouwd en kan zeggen dat het een fantastische samenwerking is", aldus Johhny.

René Karst begint eigen Theater
23-04-2015 14:49:00

Veel zangers en zangeressen uit Nederland hebben vaak naast hun zangcarrière een tweede bedrijf. Van cafe tot sloopbedrijf en van restaurant tot supermarkt... Wie de laatste maanden door de Tamboerpassage in Hoogeveen liep werd bijna zeker verrast door een Teddyberenwinkel die daar vanaf 1 oktober 2014 al zit. Deze winkel is van volkszanger Rene Karst en geinteresseerden uit heel Nederland zoeken hem op in deze, zelfs voor Nederland, unieke winkel.

Buma NL Muziekfestival 2015 vindt plaats op MAANDAG 14 september
23-04-2015 13:40:00

Buma NL op maandag 14 september aanstaande wordt meer dan ooit een evenement om naar uit te kijken! Op De Parade in Den Bosch komen Nederlandse artiesten, muziekprofessionals, boekers en liefhebbers weer samen om deel te nemen aan inspirerende panelbijeenkomsten over actuele en relevante onderwerpen waarbij iedereen volop kan meediscussiëren. Ook kan op het Paradeplein weer worden genoten van optredens van Nederlandstalige artiesten.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel - Het cafeetje

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl