RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Derde feestavond Radio Hunebedje op 4 april in Stadskanaal
03-03-2015 10:54:00

Internetstation Radio Hunebedje organiseert op zaterdag 4 april 2015 hun inmiddels derde grote feestavond bij Partycentrum Gossen, Hoofdstraat 118 in Stadskanaal.  Omdat de internetpiraat een warm hart toedraagt aan de Stichting Hartedroom doneren ze € 2.50 van de entreeprijs aan deze organisatie. Meewerkende artiesten zijn: Wilma Fieten, Jordy Weijler, Wim & Diana, Kevin Heimen, Dominicus, Wim Schurer, Zanger Bob, Harmke, Wendy, Roel van Yperen, Wiebe van den Bosch en Wiep Veenstra. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 19.30 uur. De entree bedraagt € 7.50. Kaarten zijn te reserveren via froskam@home.nl Daarnaast lanceert het radiostation hun eerste album met daarop artiesten die volgens Frits Roskam altijd voor hen klaarstaan. 

Edison Popprijs 2015 voor Django Wagner
02-03-2015 22:06:00

In de categorie Volksmuziek heeft Django Wagner voor zijn album 'Samen' de Edison Popprijs 2015 weten te bemachtigen. Het warme stemgeluid van Wagner is volgens de jury 'inmiddels onmisbaar in het Nederlandse muzieklandschap'. "Zijn zigeunersound een welkome verrijking." De uitreiking vond zojuist plaats in The Harbour Club Amsterdam.

Bas Hutten komt met debuutsingle
02-03-2015 19:46:00

De uit Tilburg afkomstige zanger Bas Hutten staat al een aantal jaren op de planken en heeft zo al aardig wat bühne ervaring opgedaan. Nu maakt hij de volgende stap in zijn carrière met het uitbrengen van zijn eerste eigen single. Het catchy feestnummer met de titel “te jong” past perfect bij de sympathieke brabander. "Het liedje heeft een lekkere beat waarmee je een feestje kan bouwen” zegt de trotse zanger over zijn nieuwe single. Voor de productie tekende producer André Kooiman die er een nummer met een enorme hitpotentie van heeft gemaakt! 

Christoffs album 'Altijd Onderweg' goed voor platina
02-03-2015 19:27:00

Na de single ‘Onze Vader’ en de dubbel-cd ‘Back to Back: Will Tura & Christoff’ , lanceert Christoff nu een nieuwe single van zijn recentste soloalbum ‘Altijd Onderweg’. Het album, dat in de zomer van 2014 werd uitgebracht, is ondertussen één van de vele successen die Christoff aan zijn staat van dienst mag toevoegen. De zanger kreeg voor de cd een gouden award overhandigd tijdens Radio 2 Zomerhit 2014 en nu heeft ‘Altijd Onderweg’ met meer dan 20,000 verkochte exemplaren ook de platina status behaald.

RADIONL viert tienjarig jubileum samen met MPF op 13 juni in Nieuwleusen
02-03-2015 19:10:00

Er komt een groot gezamenlijk jubileumfeest van RADIONL en het Mega Piraten Festijn op zaterdag 13 juni a.s. in het Overijsselse Nieuwleusen. Dat is vandaag bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL, op de dag dat de volkse muziekzender precies tien jaar bestaat. Omdat het Mega Piraten Festijn dit jaar haar honderdste editie viert, is besloten beide jubilea aan te grijpen voor een Hollands muziekfeest dat zijn weerga niet kent. Daarbij zal worden opgetreden door een groot aantal Nederlandse topartiesten. 

LenteLive viert op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 haar tiende verjaardag
02-03-2015 10:03:00

LenteLive!, het grootse muziekspektakel waarbij de lente en het nieuwe tentfeesten seizoen wordt ingeluid, viert op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 alweer haar tiende verjaardag. Het belooft dan ook een  fantastische editie te worden waarbij dit jubileum groots gevierd wordt. De spectaculaire festivaltent zorgt voor het ultieme lente gevoel en ook deze editie is er weer gezorgd voor een uiterst gevarieerde line-up voor zowel jong als oud. Het gehele weekend wordt de bezoeker getrakteerd op een muzikaal spektakel.

Alle 13 Jaanke stopt ermee
01-03-2015 15:10:00

Alle 13 Jaanke gaat stoppen. Na bijna 12 jaar is dit in goed overleg besloten. Ciska Cigaret (Petra Schipperen), Guan ta na Mera (Gino Schipperen) en Knee de Grote (Corné den Ridder) kijken terug op een fantastische periode met veel bijzondere momenten. Wat jaren geleden terug startte als een éénmalig bedoeld muzikaal geintje, groeide uit tot een veelgevraagde Smartlappen-Feest-Act. In het hele land werden succesvolle optredens gedaan.

RADIONL presentatoren delen maandag 2 maart gebak uit op diverse locaties
01-03-2015 11:36:00

2015 is een jubileumjaar voor RADIONL. Het zeer populaire radiostation viert namelijk hun 10 jarig bestaan. En wie jarig is trakteert. Daarom gaan alle presentatoren maandag 2 maart het land in om onder de luisteraars gebak uit te delen. Natuurlijk nemen ze ook de felbegeerde stickers, pennen en andere leuke hebbedingen mee. En,…..gratis kaarten voor een te gek verjaardagsfeest later dit jaar! Kom langs op één van onderstaande locaties en lukt dat niet? Geen nood! Alles is live te volgen op RADIONL

Joep Peeters van de Twee Pinten overleden
01-03-2015 01:42:00

Joep Peeters is in de nacht van vrijdag op zaterdag op 88-jarige leeftijd in zijn woonplaats 's Hertogenbosch overleden. Joep vormde samen met Wim Kersten van 1969 tot 1974 duo 'De Twee Pinten' en scoorden hit na hit waaronder "Bij ons staat op de keukendeur" en "Geef mij de liefde en de gein". In 1974 gooide Wim Kersten de handdoek in de ring en nam Rein Matrona tot 1980 zijn taak over. In 1984 begon Joep Peeters opnieuw met Theo van Veghel. Op maandag 28 januari 2008 was hun laatste optreden tijdens het TROS Muziekfeest in 's-Hertogenbosch. 

Special rond Peter Beense aanstaande zondag op TV Oranje
28-02-2015 11:57:00

TV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. Ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Komende zondag 1 maart zie je een special over Peter Beense. TV Oranje reist naar Amsterdam voor een interview bij de populaire volkszanger thuis. 

Pascal Redeker heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-02-2015 15:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 maart is dat ‘Twee Bruine Ogen’, de nieuwe single van Pascal Redeker. Samen met zijn vaste producer DJ Maurice heeft Pascal een oud nummer van André Hazes in een nieuw jasje gestoken, compleet met een bigband-achtige sound. Het is een echte meezinger geworden, die mooi aansluit op zijn deelname aan het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. In de clip, die werd opgenomen in een intiem theater, spelen veel bekende collega’s een gastrol waaronder : Allan Hoekman en Danny Froger.

Debuutsingle voor Enrico Moes
27-02-2015 14:28:00

De 19-jarige Enrico heeft afgelopen woensdag zijn debuutsingle 'Kom maar, ga mee!' officieel uitgebracht. De uitbater van café ’t Poortje in Apeldoorn wilde zijn plaatsgenoot helpen met zijn carrière en bood aan een single voor hem te financieren.  “Kunnen we niet een keer een singeltje opnemen?”, zei Saskia van de Werfhorst, uitbater van het café. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Een professionele zangcarrière is de droom van Enrico. Van jongs af aan is hij al bezig met zingen en hij hoopt nu met een eigen single meer naamsbekendheid op te kunnen bouwen.

Sugarfree lanceert op 9 maart 'Liefde Huilt, Liefde Lacht'
27-02-2015 14:00:00

Gildy Florus en Nathalie Prins zijn allang geen onbekenden meer in de Vlaamse en Nederlandse showbizz en behoren tot de nieuwe generatie Vlaamse topartiesten. Vier jaar geleden brachten ze onder de naam Sugarfree hun eerste single uit en scoorden ondertussen al heel wat hits o.a. “De Wind Fluistert Jouw Naam”, “Kus Me Zacht”, “Geef Er Een Lap Op”, “Zeg ‘ns Jongen” en “Macarena”. Ook hun vorige single “Samen Sterk” deed het bijzonder goed en stond maar liefst 15 weken in de Vlaamse Ultratop 50. 

Wederom gezellige single van Jan van Est
27-02-2015 13:40:00

Jan van Est weet als geen ander om het publiek te vermaken met z’n gezellige feestmuziek. Z’n nieuwe single 'Zing, Drink, Dans' is een cover van het welkende lied ‘Beautiful Sunday’ waarmee Daniel Boode begin jaren 70 een wereldwijd succes had. “Ik liep er al heel lang mee om een uitvoering van dit lied te maken in mijn stijltje. Met het nodige blaaswerk, het accordeonnetjes, het iets hogere tempo en de pakkende tekst is het precies geworden zoals ik me had voorgesteld, vertelt Jan. De tekst is geschreven door een vriend van Jan, namelijk Marinus Lareman.  

RADIONL gaat jubileum uitgebreid vieren
27-02-2015 12:06:00

Maandag 2 maart bestaat muziekzender RADIONL precies tien jaar. Dat zal uitgebreid worden gevierd bij de zender, die in grote delen van Nederland succes heeft met vooral Nederlandstalige muziek. De presentatoren rijden de hele dag door het uitzendgebied en verzorgen hun programma’s vanaf diverse locaties. Rond 13.00 uur zal bekend worden gemaakt waar en wanneer het grote jubileumfeest van RADIONL zal plaatsvinden. Het hele verdere jaar zal RADIONL op diverse manieren invulling geven aan het jubileum. 

Vlaamse zanger Fré gaat 'Overstag'
27-02-2015 11:42:00

De Vlaamse zanger Fré staat sinds enkele jaren op de planken en heeft ondertussen al enkele singles uitgebracht. Met “Overstag” probeert hij nu een plekje in de hitlijsten te veroveren. In Nederland kennen we het nummer van Harm Wolters die er een aantal jaren geleden mee scoorde. De versie van Fré is een mix tussen feestmuziek en schlager. Fré nam een zeer romantische videoclip op bij deze single. Pittig detail is dat Fré in het dagelijkse leven actief is als woonbegeleider.

Rox bezig met iets heel spannends…..’Ga maar weg’….is de hint
26-02-2015 19:07:00

Tijdens het grote demoplugpanel van BUMA NL op 18 september 2014 maakte Rox (Roxanne van Driel) veel indruk op de jury die bestond uit muziekprogrammeurs van diverse radio- en tv stations. De doelstelling van het grote demoplugpanel is om beginnende artiesten de kans te geven de demo om te zetten naar een professionele opname. Na kort beraad heeft de jury haar als winnaar aangewezen en kreeg uit handen van Markus Bos namens het Sena Muziekproductiefonds een cheque t.w.v. € 2500.00. Dit trok de aandacht van Robby Langendorff van Cornelis Music , wat in december 2014 leidde tot de uitstekend verzorgde single en videoclip “Ik kan niet zonder jou” op het bekende CNR label. “Na het verschijnen van deze single kreeg ik veel airplay bij diverse radio-en tv stations in Nederland en België. Ik ben ook erg blij met m’n manager Robby Langendorff .

Prachtige nieuwe single van Frans Bauer verschijnt op 27 februari
26-02-2015 12:11:00

"Wat moet ik zonder jou beginnen lieve schat, ik weet het niet. De wereld gaat ten onder, duizend tranen van verdriet. De allermooiste rozen zijn niet goed genoeg voor jou, ze kunnen niet vertellen hoeveel ik echt van je hou", Daarmee begint de nieuwe single van Frans Bauer welke op vrijdag 27 februari verschijnt. De single is de titelsong van zijn laatste album en schreef Frans Bauer, samen met Laurens van Wessel, speciaal voor zijn vrouw Mariska. Het kan niet anders dan dat dit ook weer een grote hit gaat worden. Wordt vervolgd.

Feestweek Brixental 2015
25-02-2015 17:13:00

Snow and Fun Events organiseert voor het 11e jaar de bekende Nederlandse artiestenweek in het Oostenrijkse Brixental. Reis tussen 14-21 maart 2015 samen met de Nederlandse "sterren" mee naar het grootste muziekfeest tussen de Oostenrijkse bergen en bezoek o.a. de populaire wintersportdorpen Westendorf, Brixen IT en Kirchberg in Tirol. Met live optredens van vele Nederlandse Artiesten i.s.m RADIONL, TV Oranje, Toppers van Oranje, ZN TV Intro en Hubsch Media. 

Lancering Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation
25-02-2015 14:40:00

De Nederlandse topzangeressen Berget Lewis en Shirma Rouse slaan de handen ineen en lanceren op dinsdag 3 maart 2015 aanvang 17.00 uur de "Berget Lewis en Shirma Rouse Foundation" in de Gehrelszaal van de Muziekschool Amsterdam, Nieuwe Kerkstraat 122, 1018 VW in Amsterdam. Het eerste project van de Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation is de Masterclass Vocal Academy  (MVA) gevestigd aan de Nieuwe Kerstraat 122 in Amsterdam. Een platform waarin meer dan twee decennia professionele zangervaring is verwerkt. 

'Zij is van mij'....nieuwe single van Danny Plezier
25-02-2015 09:42:00

Danny Plezier vierde afgelopen zaterdag zijn 10-jarig jubileum. Samen met een aantal collega’s is het een onvergetelijke avond geworden. Danny, bekend van o.a. de liedjes; “Ik zal er altijd voor je wezen”, “Zeg dan iets” en “Als jij mij zoent”, brengt weer een nieuwe single met de titel “Zij is van mij” uit onder het label van PVT Records. “Zij is van mij” is een heerlijk uptempo liedje die opgenomen is bij NE Produkties door Jurgen Hinten en waarbij het accordeonwerk weer is ingespeeld door Manfred Jongenelis.

Oranje Festival in Etten-Leur slaat een jaartje over
24-02-2015 19:52:00

"Helaas is het voor ons als organisator van het Oranje Festival in Etten - Leur niet mogelijk om dit gezellige festival aankomende editie in april te laten plaatsvinden. We slaan een jaartje over. Om een goed evenement te organiseren hebben we frisse en nieuwe ideeën nodig, daar ontbreekt het ons op dit moment aan", meldt Bogers Productions BV

Janneke de Roo terug met gevoelige nieuwe single “Alleen”
24-02-2015 14:31:00

Na een moeilijke periode keert Janneke de Roo weer terug met een prachtige single "Alleen", welke geproduceerd is door Terry West. "Alleen" is een gevoelige single waarin Janneke's stem en emotie prachtig tot haar recht komt. De CD single bevat in totaal maar liefst 3 tracks. Naast eerdergenoemde zijn de liedjes “Reuzenrad” en “De Nacht Is Nog Zo Lang” te vinden. “Alleen” wordt uiteraard ondersteund met een mooie videoclip, en de single is vanaf nu overal te downloaden.

Rob Zorn neemt lied op ter nagedachtenis van z'n overleden broer André
24-02-2015 14:23:00

Vlak voor de kerstdagen kreeg Rob Zorn een dramatisch telefoontje van z’n moeder met de mededeling dat z’n jongste broertje André ( 44) zelf een einde aan z’n leven had gemaakt. Ondanks dat de broers geen contact meer met elkaar hadden ging het Rob niet in de koude kleren zitten. Hij heeft daarom besloten om ter nagedachtenis een lied te lanceren.“Ik heb telefonisch contact gehad met Frank van Etten en vroeg hem of hij een tekst wilde schrijven.

Wimmie Bouma giet jeugdhit in nieuw vaatje
23-02-2015 21:14:00

Van kleins af aan was Wimmie Bouma al gek op het nummer “One more try” van Timmy T. “Het liedje is me altijd bijgebleven. Ik kan me nog herinneren dat ik vroeger de Top 40 opnam. Dat deed ik met een cassettebandje. “One more try” spoelde ik altijd terug met een pen….dat ging lekker snel”, vertelt Wimmie. Omdat Wimmie  hier graag een Nederlandstalige versie van wilde maken besprak hij dat met z’n vaste team bestaande uit Henri van Velzen, Klaas Prent en producer/ tekstschrijver Martin Sterken. 

 

Gabry presenteert nieuwe single ' All About that bass' in Muntendam
23-02-2015 18:57:00

De nieuwe single van Gabry wordt zondag 1 maart a.s gepresenteerd vanaf 15.00 uur bij Café De Klomp in Muntendam. Het is een cover van Meghan Trainor met de titel `All About That Bass`. Er verschijnen divere verschillende versies van dit nummer door zangeresen uit de gehele wereld. Nu dus ook de Nederlandse versie van Gabry. Er is een nieuw arrangement onder gezet in een moderne country style. Deze nieuwe muziek is gemaakt door Peter van der Veen (pentprodukies). Het nummer past goed bij Gabry

TV Opnamen 'Toppers van Oranje' op zondag 12 april a.s. in Uden
23-02-2015 12:29:00

Op zondag 12 april a.s. ontvangt Ivo Franklin weer een kleine 40 top artiesten in Toppers van Oranje, die dit keer zal worden opgenomen in Theater Markant aan de Markt te Uden. Voor de line-up is het nog te vroeg, maar zeker zijn al: Dennie Christian, De Roelvinkjes (Dries & Dave), Jeronimo, Mike & Colin, Alessandro, Henk Damen, Frank van Etten en Rudy de Wit. "Aan de rest van de line-up zal nog invulling worden gegeven, maar wij beloven je nu al een waanzinnig aantal bekende top artiesten die op zondag 12 april a.s. te gast zullen zijn ", aldus Ivo.

Yoeri L'Abée krijgt 'eerste exemplaar' van 'Keer op keer' uitgereikt door Ferry Doedens
23-02-2015 11:54:00

Op zondag 22 februari kreeg Yoeri L'Abée tijdens zijn optreden op de huishoudbeurs in Amsterdam uit handen van Ferry Doedens het 'eerste exemplaar' van z'n nieuwe single "Keer op keer" uitgereikt. Het was voor de 24 jarige zanger uit Etten-Leur een grote verrassing. Terwijl hij stond te zingen op het hoofdpodium van Sterren on Tour kwamen presentator Emile Hartkamp en directeur Eric van den Broeke van Showplaza ten tonele. 

Peter Dons viert op 1 maart 2015 z'n 2000ste optreden in de zorg
23-02-2015 11:17:00

Zanger Peter Dons zit ruim 10 jaar in het vak en viert op 1 maart a.s. zijn 2000ste optreden in de zorg. Dit heuglijke feit vindt plaats in Huize Frankeland te Schiedam. Dons begon zijn muzikale carrière in 1979 en speelde in diverse bands. Na een periode van afwezigheid, startte hij op 3 maart 2004 opnieuw en begon met optredens in de zorgsector. Dit werd een enorm succes: in 2005 deed hij 162 optredens waarvan 156 in de zorg. I

Glennis Grace ook bij Nacht van Oranje
23-02-2015 10:55:00

Ze behoort tot de beste zangeressen van Nederland, ze heeft een stem die menigeen van z’n stoel blaast en ze trekt met haar theatertour volle zalen: Glennis Grace! Goed nieuws voor de bezoekers van de Nacht van Oranje: Glennis is toegevoegd aan de line-up van het grootste Hollandse muziekfeest op zondag 26 april a.s. in Ahoy Rotterdam.  Ongetwijfeld kent iedereen haar vertolking van ‘Afscheid’ van Volumia!, waarmee ze op nummer 1 van de top-100 stond. Daarnaast viert René Schuurmans zijn 1e jubileum Nacht van Oranje. 

Maikel van Hattum in de bres voor z'n goede vriendin Anouk
23-02-2015 02:27:00

Volkszanger Maikel van Hattum nam begin februari van dit jaar contact op met zijn management Pure Music Professionals. Hij vertelde dat een hele goede vriendin van hem plotseling haar vriend was verloren. Op onverklaarbare wijze was deze jongen, die samen met zijn vriendin en de kinderen een mooie toekomst voor de boeg had,  na een drietal doktersbezoeken op vrijdag met pijnklachten op de borst weer naar huis gestuurd met de mededeling dat hij waarschijnlijk z'n ribben gekneusd had. Twee dagen later stierf hij in zijn slaap.    

Clip ‘Het geheim van Geluk’ van Het IJsselduo online
22-02-2015 17:44:00

De clip van de nieuwe single “Het geheim van geluk” van het IJsselduo staat sinds gisteren online op YouTube.  Arnold & Marianne die inmiddels al meer dan 30 jaar samen zijn, laten zien dat ze na al die jaren nog steeds gelukkig zijn en verhullen waar hun geheim ligt. “De reacties zijn overweldigend. Bij diverse radiostations is hij nu al promotie schijf en wordt als een topplaat betiteld en dat is altijd prettig om te horen”aldus Arnold. Het lied is opgenomen bij Studio Martin Sterken in Valthermond.

TV Oranje Supportersactie: Vrijkaarten voor Nacht van Holland
22-02-2015 13:44:00

Op 10 april 2015 vindt er een nieuwe editie van de 'Nacht van Holland' plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat afgelopen oktober een enorm succes was, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken en alleen de beste artiesten van het land komen naar Zwolle om je de hele avond te vermaken.

13e editie Kovvernacht in Raamsdonksveer een feit
21-02-2015 14:28:00

Op zaterdag 11 april 2015 zal in Zalencentrum De Witte Leeuw te Raamsdonksveer alweer de 13e editie plaatsvinden van de (Veerse) Kovvernacht. Een afwisselend muzikaal programma, voor ieder wat wils. Al vele jaren weten muziekliefhebbers hun weg te vinden naar de Kovvernacht. De organisatie, in handen van Gino Schipperen en Andy Broeders, hebben dit jaar weer een zeer gevarieerd programma weten samen te stellen.

Special rond Frank Verkooyen aanstaande zondag op TV Oranje
21-02-2015 03:22:00

TV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere wetenswaardigheden. Komende zondag 22 februari zie je een TV Oranje Special over zanger, tekstschrijver en producer Frank Verkooyen.

Willem Barth heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
20-02-2015 15:22:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 februari is dat ‘Brandende Harten’, de nieuwe single van Willem Barth. De populaire volkszanger uit Doetinchem heeft dit fraaie nummer, dat eerder werd opgenomen door Jeffrey Kuipers, samen met producer en accordeonist Manfred Jongenelis in een nieuw jasje gestoken. De clip is eind januari geschoten tijdens de jubileumshow van Willem Barth in De Ster in Nieuwkuijk, waar hij zijn 15-jarig artiestenjubileum vierde met bevriende collega’s.

Wendy Rivers legt laatste hand aan nieuw album
20-02-2015 12:27:00

Vorige week lanceerde podiumbeest Wendy Rivers haar Nederlandstalige single “Ik ga voor geluk”.  De veelzijdige zangeres heeft inmiddels al vele jaren  podiumervaring. Ze heeft door heel het gehele land met verschillende bands gewerkt.  De uit Landgraaf afkomstige huisvrouw, moeder en zangeres heeft voorheen een aantal Nederlandse singles uitgebracht. “Twee jaar geleden bracht ik een Engelstalig album uit. Frank van Etten was aanwezig bij de cd presentatie en hoorde me destijds zingen. 

Restaurant Gustaaf doneert € 30.280,00 aan de Stichting Muziekids
20-02-2015 11:35:00

Als onderdeel van zijn jubileumjaar opende Guus Meeuwis in februari zijn eigen pop-up restaurant Gustaaf in de voormalige regenjassenfabriek Falcon in de Piushaven in Tilburg. Vijf dagen lang stond hij samen met topchef Dick Middelweerd achter de pannen staan om een lunch en diner te verzorgen voor de gasten.

Harten 10 brengt cover van Fleedwood Mac uit op single
19-02-2015 23:18:00

Harten 10 geeft nog eens een flinke slinger aan het rat. Het tweetal komt met een nieuwe single getiteld ‘’Blijf bij mij’’. Het nummer, een cover van de hit "Litlle Lies" van de in de jaren 80 -90 populaire band Fleedwood Mac kan wel weer eens hoge ogen gaan gooien.De meesten kennen het Harten 10 duo door nummers zoals "Liefde maakt Blind" ‚"Wat is mooier" en "Bewaar je dromen niet voor morgen". Tineke & Martien die in het piratenland een enorme club fans hebben opgebouwd geven de laatste tijd steeds meer hun nummers een flinke tik richting de Nederpop. 

Stichting Lucky Joe krijgt cheque van € 8036.22 overhandigd
19-02-2015 21:13:00

Afgelopen zondag vond in partycentrum Rendering te Vlagtwedde het slotbenefiet plaats t.b.v. de Stichting Lucky Joe. Onder de naam “Hart Voor Lucky Joe” werden in totaal vier muzikale evenementen georganiseerd met als doel geld bijeen te krijgen en dit te doneren aan Joseph en Dina Plat. Eind december werd hun aanhangwagen met apparatuur volledig leeggeroofd op Landal Greenparks Heideheuvel. De stichting was hiervoor niet verzekerd. Een groot aantal Nederlandstalige artiesten bundelden hun krachten en traden allemaal geheel belangeloos op. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl