RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Suzie staat als artiest uit de regio gepland op het gezelligste feest van West Brabant….RoosendaalNL
18-09-2015 16:37:00

Op zaterdag 21 november 2015 vindt bij evenementenhal “de Stok” in Roosendaal de derde editie plaats van RoosendaalNL.  De organisaties Focus Events en BrandNew Entertainment bestempelen het muzikale evenement als ‘het gezelligste meezingfeest van West-Brabant’. De afgelopen 2 edities waren compleet uitverkocht en zoals het er nu naar uitziet zal ook deze versie Roosendaal laten trillen op z’n grondvesten. De zaal gaat open om 19.30 uur en het einde is gepland rond 01.30 uur.

Heel veel nieuwe Showflitsen opgenomen tijdens het BumaNL festival in s-'Hertogenbosch
18-09-2015 15:53:00

Afgelopen maandag was 's-Hertogenbosch weer het toneel van Buma NL, de conferentie en het festival voor Nederlandstalige muziek. TV Oranje was aanwezig om Showflitsen op te nemen, die je nu kunt bekijken op onze site. Er zijn oa. interviews met Jaman, Jan van Est, Hans Steiger, Quincy Smolders, Peter La Haye, Hannes Junior, Glenn de Koning, Anthony, A3aan Drost, Lina Steevens, Jeffrey Heesen, Gino Graus, Django Wagner, Rox van Driel, Roberto van Baal, Rinus Ponsen, John de Bever, Johan Ensing, Jeffrey Tanis, Wim Florack en William Burg.

Leuk nieuws vanaf de RADIONL evenementen afdeling...RADIONL Café op locatie
18-09-2015 14:48:00

Leuk nieuws vanaf de RADIONL evenementen afdeling, medio Oktober zal het nieuwe concept RADIONL Café te beluisteren zijn op de vrijdagavond van 20.00 tot 24.00 uur. Live radio en een super gezellige avond vanuit je favoriete café met optredens van artiesten waaronder de “huisartiest”, rondje van de zaak, de dating kruk, de plee list en andere leuke items en sfeer impressies.

Belinda Kinnaer heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
18-09-2015 13:41:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 21 september is dat ‘Zeven Oceanen’ van Belinda Kinnaer. Het is een bewerking van een lied van de Zuid-Afrikaanse zangeres Andriëtte. ‘Ik was meteen weg van de melodie’, aldus Belinda. ‘De tekst gaat over mijn steun en toeverlaat Patrick, met wie ik al vijftien jaar samenwoon’. Het is de derde solosingle voor de Achterhoekse zangeres, die jarenlang deel uitmaakte van de band Commercial Break. Samen met producer Edwin van Hoevelaak ontwikkelde ze voor zichzelf een eigenzinnig Nederlandstalig repertoire met popinvloeden en diepgang.

HannesJr lanceert tweede single op het Rood-Hit-Blauw label
18-09-2015 13:23:00

Hannes HeldermanJr. heeft z'n nieuwe single ‘Wanneer jij kust’ wederom uitgebracht op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch. Het is qua muzikale aankleding een opmerkelijke plaat tussen alle andere nieuwe releases. Afgelopen maandag mocht HannesJR tijdens de voorronde van het Demo panel tijdens het BUMANL muziekfestival het nummer ten gehore brengen. Jurylid Han Koreneef beoordeelde de single als erg mooi en goed gezongen. Dat was een groot compliment voor de 15 jarige artiest in de dop uit Hilversum.

Rowwen Hèze brengt eigen magazine uit
18-09-2015 13:00:00

Rowwen Hèze komt op donderdag 24 september uit met een eigen magazine: Rowwen Hèze De Matty. Het is een speciale jubileumuitgave ter ere van hun 30-jarig bestaan. De redactie en vormgeving van het magazine is toevertrouwd aan Chapeau Magazine. Om dicht bij zichzelf te blijven heeft Rowwen Hèze gekozen voor een heuse Matty in plaats van Glossy. Dus geen glitter en glamour op glanzend papier, maar de echtheid en het pure karakter van de band.

Diggy Dex schrijft eigen afscheidslied
18-09-2015 12:48:00

Gisteren beleefde het nummer Treur Niet (Ode Aan Het Leven) van Diggy Dex zijn primeur in het programma van Giel Beelen op 3FM. Het lied is de afscheidsrede die de rapper op zijn eigen begrafenis zal laten spelen als zijn tijd is gekomen. Voor dit nummer bundelde Dex de krachten met zanger/gitarist en tekstdichter JW Roy (o.a. bekend van liedjes voor Guus Meeuwis). Over het ontstaan van Treur Niet (Ode Aan Het Leven) vertelt Diggy Dex: “Ik zat vorig jaar bij een uitvaart en dacht opeens: ‘Welk liedje zou ik op mijn eigen begrafenis willen laten draaien?’ 

Italiaanse invloeden op nieuwe single van Antonio
18-09-2015 12:39:00

Antonio heeft de smaak goed te pakken. Onlangs is de uit Veenendaal afkomstige zanger de studio ingedoken om z'n nieuwe single "Mamma Mia" op te nemen. Het is een up-tempo nummer met Italiaanse invloeden en een vleugje trance. De tekst heeft Antonio zelf geschreven. 'Het is echt weer een Antonio single geworden. Je kunt er niet bij stil blijven staan. Ook het einde is zeer verrassend. Binnenkort gaan we op een zeer speciale locatie de clip opnemen', aldus Antonio. De single is verschenen op z'n eigen Antonio-Entertainment label.

Artiestenbureau Twenterand oprichter Ron Knol ernstig ziek
18-09-2015 12:17:00

Artiestenbureau Twenterand oprichter Ron Knol is ernstig ziek. Hij laat ons weten dat jij op 18 juni jl. s’nachts wakker werd van de pijn. ‘Het voelde niet goed en dacht gelijk aan het ergste. Mijn vrouw Liesbeth heeft me direct naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd geconstateerd dat ik naast een ontsteking van het borstvlies ook en plek op m’n longen had’, vertelt de 59 jarige inwoner uit Westerhaar. Onderzoek wees uit dat het longkanker was met uitzaaiingen in de lympfklieren. Op 21 september krijgt Ron z’n eerste chemokuur.

Comeback-single voor Paul Oppermans
18-09-2015 09:37:00

Met zijn nieuwe single getiteld; “Vrij als een vogel” maakt Paul Oppermans een ijzersterke comeback in de Nederlandstalige muziekindustrie. Een heerlijk opzwepend nummer met enorme hitpotentie! In 2009 liet de sympathieke zanger, woonachtig in Tilburg, voor het laatst iets van zich horen met zijn toenmalige singel “Anita” waarmee hij een bescheiden radiohitje scoorde. Toen hij de fantastische producties hoorde van producer en tekstschrijver André Kooiman was hij meteen overtuigt en vroeg hem om een nieuwe single voor hem te produceren!

Dyonne & Axel komen met titelsong theatertour op 5 binnen in Limbo Top10
17-09-2015 09:55:00

Dyonne en Axel presenteerden een paar weken geleden hun derde single “Changed”, welke nu al nu al is bekroond met een vijfde plaats in de Limbo Top10! “Changed” is een pop-song die qua samenzang een country-feel heeft, maar die tevens een flinke dosis soul bezit. Een mooier moment voor deze erkenning kon het moeder-en-zoon-duo zich niet wensen. Het is de perfecte ondersteuning voor de kleine theatertour die op 6 september van start ging. De tekst van het nummer “Changed” vertelt over een ontwikkeling die velen tegenwoordig doormaken.

Carina Lemoine brengt special edition uit van van Merci Cherie
16-09-2015 22:09:00

Vanaf woensdag 16 september 2015 is er een special edition van Carina Lemoine's single “Merci Cherie” te downloaden. Speciaal voor al haar fans in Nederland en België heeft Carina een hartverwarmende tekst geschreven op een reeds bestaande chanson. De ex Luv zangeres en kandidaat van “Bloed, Zweet en Tranen” is trots op het resultaat dat toch wel enige warmte in ieder hart zal gaan brengen in de komende koude en donkere dagen. Zoals gezegd is het nummer geschreven door Carina Lemoine zelf en geproduceerd door Fred © van FMC Productions.

Ton en Gerard Koopmans ontvangen Oostenrijkse Gouden Award voor hitsingle Santago Blue
16-09-2015 21:59:00

De Gebroeders Ko hebben vandaag vanuit Oostenrijk een Gouden Award ontvangen voor hun hitsingle “Santiago Blue“ welke de broers uit Raamsdonksveer geschreven hebben voor Die Amigos. Ook in Duitsland gaat het album als zoete broodjes over de toonbank en ook daar zal het album binnen enkele weken de Gouden Status bereiken. Ondertussen zijn Ton en Gerard Koopmans al weer volop aan het schrijven voor het volgende album van Die Amigos wat midden 2016 zal verschijnen.

Zangeres Harmina lanceert nieuwe single
16-09-2015 21:28:00

Zangeres Harmina is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe single "Een knipoog" .'We waren voor opnames in de Robin Records studio van Fred Danau em John Collee. Op een gegeven moment liet Fred een demo horen van een lied waarvan Collee de tekst geschreven had. Dit is echt iets voor mij riep ze tegen de producer. Fred was enigszins verbaasd en glunderde tot achter zijn oren' aldus Harmina die binnen afzienbare tijd een album uitbrengt.

Nieuwe single van Bertus Sipma gaat als een speer
16-09-2015 12:52:00

Wellicht heb je hem al op RADIONL gehoord en gezien bij TV Oranje: de nieuwe single van Bertus Sipma “Geloof me (Dat dit blijft bestaan)”. Het nummer is nog maar net in release en hij wordt al goed opgemerkt.  Voor het schrijven en produceren van de single is hijde samenwerking aangegaan met  duo De Doelleazen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een nummer met een hele andere sound dan dat we gewend zijn van Bertus. De samenwerking met De Doelleazen is ontstaan nadat Bertus te kennen had gegeven een andere sound te zoeken voor zijn muziek.

Veldhuis & Kemper weer begonnen
16-09-2015 12:40:00

Afgelopen weekend speelden Veldhuis & Kemper voor een afgeladen openluchttheater Caprera in Bloemendaal hun eerste voorstelling van dit seizoen. "En gelukkig, het publiek vond 'Of De Gladiolen’ nog net zo leuk! We zijn dan ook blij dat het reprise-seizoen van deze voorstelling is begonnen. Donderdag pakken we de draad verder op in Schiedam, vrijdag in Capelle aan den IJssel, zaterdag in Alkmaar en dan spelen we nog 80 keer door heel Nederland totdat we in mei 2016 de laatste voorstellingen in Koninklijk Theater Carré spelen", aldus Remco & Richard.

Nieuwe single voor Angelo
16-09-2015 12:25:00

'Want ik trok aan de bel' is de titel van de nieuwe single van de Limburgse zanger Angelo. Waar zijn je vrienden als je niet meer wint? Dat is het thema van het liedje. Rondje in de plaatselijk kroeg is voor de Limburgse zanger geen uitzondering op de regel. Maar waar zijn je vrienden als je zelf een rondje kunt gebruiken? 'Want ik trok aan de bel' is geproduceerd door volkzanger  Frank van Etten, bekend van o.a. 'Jij bent niet meer die man van toen' en 'Leef als een zigeuner'. Vanuit zijn studio in Apeldoorn werken Frank en Angelo ondertussen aan een album.

Kerstuitstapje Anita & Ed gaat definitief door
16-09-2015 12:01:00

Enkele weken geleden deden Anita & Ed een oproep met als doel te polsen of er interesse zou zijn voor een gezellig Kerstuitstapje. Dat leverde zodanig veel reacties op dat besloten is om samen met Jan van Dijk Tours het 2 daagse uitstapje definitief door te laten gaan. Het programma ziet er als volgt uit: Op zaterdag 19 december vertrekt de bus vanuit Soest om 10.00 uur via Amersfoort CS (10.15 uur) en Arnhem CS (11.00 uur) om tegn 12.00 uur te arriveren in Kevelaer. Daar wordt een bezoek gebracht aan de Kerstmarkt.

Nieuwe single Roel van der Wielen gratis te downloaden
16-09-2015 11:32:00

Ter nagedachtenis aan de zoon van Roel van der Wielen die op 16  september 2004 werd geboren, maar echter twee dagen daarvoor al was overleden lanceert hij het nummer "Stil". Het lied is gecomponeerd door Jeroen Dirksen en de tekst door Marléne Stompé (de moeder van deze mooie zoon). Gezamenlijk is er besloten om dit nummer niet commercieel uit te brengen maar om "Stil" gratis beschikbaar te stellen aan en ieder die hier kracht in kan vinden. Mocht u toch willen doneren dan vraagt de Zaanse zanger om dit te doen aan de Stichting Lieve Egeltjes.

DUONL zangeres Chris gaat solo verder
16-09-2015 00:49:00

DUONL maakt bekend dat Williejan vanwege gezondheidsproblemen de beslissing heeft moeten nemen om het rustiger aan te gaan doen. Hoewel Chris & Williejan gewoon als duo blijven optreden zullen er geen nieuwe singles en albums meer van hen samen verschijnen. Ondanks dat zangeres Chris het liever anders had gezien respecteert ze de beslissing van haar zangpartner en echtgenoot. Williejan heeft een drukke baan in de vleessector en alles rondom DUONL werd hem teveel. 

Danny Froger gewond bij auto-ongeluk
15-09-2015 21:05:00

Danny Froger, de zoon van René Froger, is afgelopen nacht gewond geraakt bij een eenzijdig auto-ongeluk op de A2. Danny was onderweg naar huis na een bezoek aan Buma NL in Den Bosch. Door nog onbekende oorzaak is hij van de weg geraakt en over de kop geslagen. Danny verblijft momenteel in het ziekenhuis met enkele botbreuken en kneuzingen, maar maakt het naar omstandigheden goed. 'Naar de exacte oorzaak wordt momenteel onderzoek gedaan. Hij heeft aangegeven gedurende de dag enkele glazen bier gedronken te hebben.

Plop en zijn vriendjes met nieuwe show in Nederlandse theaters
15-09-2015 13:42:00

Plopperdeplop! De bekendste kabouters van de lage landen zijn terug met een nieuwe, spannende familievoorstelling. Kom dit najaar naar de Plopshow: het Sprookjesboek in een theater bij jou in de buurt en beleef het nieuwste avontuur van Kabouter Plop en zijn vriendjes! In dit betoverende verhaal is bijna iedereen van de partij. Plop, Klus, Kwebbel en Smal ontvangen een brief met daarin een schreeuw om hulp, waarmee de reis naar Het Sprookjesboek begint… De show wordt vanzelfsprekend afgesloten met De Kabouterdans, waarbij alle kinderen, papa’s en mama’s en opa’s en oma’s mee mogen doen. Wat een feest! Zet je kaboutermuts op en kom kijken naar dit spannende avontuur. Plopshow: Het Sprookjesboek is vanaf 3 oktober te zien in Nederlandse theaters.

Johan Kettenburg wint Sena prijs 2015
15-09-2015 13:29:00

Johan Kettenburg is de winnaar van het Sena Demopanel 2015 geworden tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbosch. Na een voorselectie die de afgelopen weken plaats vond, waaruit 30 demo’s overbleven, kwam hij bij de finale van de laatste 6 uiteindelijk als winnaar te voorschijn. Uit de elektronische stemming  van de vakjury en het publiek in de zaal kwam het nummer “Mij Krijg Je Niet Stuk” van Johan Kettenburg als beste uit de bus. Hij won daarmee een Sena prijs van € 3000.=  te besteden aan een professionele studio-opname. Op de foto: Johan Kettenburg met promotor Nel van Olm die de check in ontvangst namen.

Karin Welsing keert terug naar platenlabel Rood-Hit-Blauw
15-09-2015 11:38:00

Karin Welsing lanceert op korte termijn een nieuwe single die als vanouds zal verschijnen op het Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch. "Tijdens m'n uitstapje naar een andere platenmaatschappij heb ik met Ronald altijd een goed contact gehad en gehouden. Rood-Hit-Blauw is een bekend platenlabel die zich voornamelijk bezig houdt met Nederlandse (volkse) produkties op singles en cd’s en dat is voor mij doorslaggevend in mijn keuze", vertelt Karin. Ronald laat weten dat het altijd leuk is als een artiest(e) na enige tijd terugkeert op zijn platenlabel. 

Leuke Evenementen organiseert artiestenreis naar Daun in het Eifelgebied
15-09-2015 11:20:00

Leuke Evenementen organiseert een 3 daagse artiestenreis van 27 t/m 29 november 2015 naar Daun. Dit stadje ligt aan het smalle riviertje de Lieser en ligt in de VulkaanEifel. Daun is mede bekend door haar Wildpark en de natuurlijke mineraalbronnen. Ook is de streek bekend van de mooie kerstmarkten die we dan ook zullen gaan bezoeken. De artiesten die meegaan met deze artiestenreis zijn Davey van der Sluis, Nick Stricker, Jeffrey Peters, DJ Jack en het Het Party Duo. Deze reis is all inclusive met ontbijt, lunch en diner. De gehele dag gratis koffie en thee en van 17.00 uur tot 00.00 uur zullen alle consumpties gratis zijn. Het Hotel beschikt over gratis WiFi.

Songwriting-workshop inspireert Inge tot schrijven van nieuwe single
15-09-2015 11:07:00

Na haar albums ‘I see you’ (2010) en ‘Heaven Knows’ (2013) is dit de eerste nieuwe single van singer-songwriter Inge uit Zeeland. Het was een tijdje stil geweest rondom Inge, maar na een songwriting-workshop die ze in augustus volgde onder leiding van Channah van 't Riet kwam daar verandering in. Midden in het bos schreef ze een week lang songteksten en muziek aan de hand van oude Engelse verhalen, gedichten van Edgar Allan Poe, en dierenverhalen van  Toon Tellegen. 

Clip 'Toch zal ik altijd aan je denken' van Tino Martin online
15-09-2015 10:34:00

De clip van de nieuwe single “Toch zal ik altijd aan je denken” van Tino Martin staat online. Het is de laatste single in de reeks die ter aankondiging van z'n nieuwe album "Jij liet me vallen' gelanceerd zijn. Op zondag 4 oktober zal Tino het album presenteren tijdens zijn eerste "Doe wat je wil" concert in de Schouwburg van Amstelveen. Voor het tweede concert op maandag 5 oktober zijn nog een handjevol kaarten beschikbaar. Zoals eerder gemeldt zal RADIONL het concert op 4 oktober live uitzenden, Het is de eerste keer dat RADIONL zo’n groot project start.

Jan Smit best verkopende Nederlandstalige artiest
15-09-2015 09:54:00

Jan Smit viel gisteravond in de prijzen tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards. Smit won twee onderscheidingen. De Buma NL Awards, de bekendste onderscheidingen voor de Nederlandstalige muziek, zijn dit jaar niet bepaald door een vakjury maar vastgesteld op basis van verkoopcijfers van cd's, downloads en airplay. Jan Smit won twee Buma NL Awards in de categorie Beste Album Hollands voor zijn album Jij & ik en voor de single – Recht uit m’n Hart in de categorie Beste Single Hollands. Het album Jij & Ik verkocht meer dan 40.000 stuks en de single  recht uit m’n hart kreeg al snel de platina status. Helaas kon Jan zelf niet bij de awards zijn maar gelukkig nam zijn zus Monique de prijzen in ontvangst. Wel liet hij in een speciale videoboodschap weten zich bijzonder vereerd te voelen en is hij trots op dit prachtige resultaat.

Drukwerk, Old Ni-js, Mooi Wark e.v.a. op Siepelrock in Pesse
15-09-2015 09:46:00

Op 30 en 31 oktober is het weer zover. Siepelrock in Pesse. Het jaarlijkse feestje van Mooi Wark. Met dit jaar een ijzersterk programma zowel op de vrijdag- als op de zaterdagavond. Tevens zal het enige kinderconcert dat Mooi Wark dit jaar geeft op de zaterdagmiddag plaats gaan vinden. Vrijdagavond 30 oktober zal er worden afgetrapt door DJ Murdock. Een beetje gek, een beetje apart, maar wel een geweldige feestmaker. De band Dirty Dog speelt rockcovers van de jaren ’70 tot nu.

Nielson en Jan Smit grote winnaars Buma NL Awards 2015
14-09-2015 23:52:00

Nielson en Jan Smit zijn vanavond de grote winnaars geworden bij de uitreiking van de Buma NL Awards. Smit won twee onderscheidingen en Nielson mocht drie keer naar het podium komen. De Buma NL Awards, de bekendste onderscheidingen voor de Nederlandstalige muziek, zijn dit jaar niet bepaald door een vakjury maar vastgesteld op basis van verkoopcijfers van cd's, downloads en airplay. Ook zijn twee publieksprijzen uitgereikt: voor Grootste Talent en Favoriete Single. 

Danny Zuijderwijk schrijft zelf tekst nieuwe single
13-09-2015 11:00:00

Na een afwezigheid van 1,5 jaar kwam Danny Zuijderwijk begin mei uit met de single 'Een Vrouw Zoals Jij'. Dat Danny de smaak weer te pakken heeft blijkt ook uit het feit dat hij dit keer zelf in de pen is geklommen. Op de bekende klanken van 'Are You Ready For Loving Me' van René Froger schreef hij een eigen Nederlandse tekst. En dat resulteerde in de single 'Ik Geef Mijn Liefde Nu Alleen Aan Jou'. "Soms krijg je ineens een idee en valt daarna alles samen", aldus de 28-jarige zanger. 

Vinyl marathon in Hilversum
12-09-2015 17:00:00

192Radio,het internet station van de Stichting Norderney192 organiseert met medewerking van Museum Rock Art, Radio Paradise en Hotel Lapershoek te Hilversum in het weekend van 18 t/m 20 september een vinyl marathon. Een heel weekend lang wordt alles van singles en LP’s gedraaid. Het begint vrijdagmiddag 18 september om 12.00 uur en zal eindigen op zondagavond 20 september omstreeks 22.00 uur. Met DJ’s van toen en nu, zoals; Joost den Draayer, Jan van Veen, Rob Stenders, Gerard Ekdom, Sander Hoogendoorn, Michiel Veenstra, Martin Muijs, Jos van Heerden, Jeroen van Inkel, Will Luikinga en nog veel meer. De DJ’s van 192Radio hoor je natuurlijk ook op deze Vinyl~Marathon. Er is een platenbeurs met oud en nieuw vinyl, en ieder uur wordt er een uniek, of hard to find vinyl exemplaar geveild. Er worden demonstraties gegeven van een platen schoonmaak machine, en een vinylsnijmachine om je eigen LP’s te snijden.De 192 Go-Go Girls zijn ook aanwezig om een demonstratie Go-Go dancing te geven.

Aanstaande zondag special over Stef Ekkel op TV Oranje
12-09-2015 11:06:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.Zondag 13 september zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Stef Ekkel. De populaire zanger ontvangt TV Oranje in zijn woonplaats Kampen, waar hij al jaren met veel plezier woont.

Liedjesprogramma 2 Kleine Kleutertjes terug bij RTL Telekids
11-09-2015 21:09:00

Vanaf 14 september is het liedjesprogramma 2 Kleine Kleutertjes terug bij RTL Telekids. Iedere doordeweekse dag om 9.00 uur is het programma met kleurrijke tekenfilmpjes en vrolijke liedjes te zien in het Minikids blok. Door de liedjes, die door Jan Smit zijn geschreven en door zijn zus Monique Smit worden gezongen, leren de allerkleinsten onder ons allerlei basisdingen.

Maak kans op 1 van de 500 lp's van het nieuwe album 'Open' van Nick & Simon
11-09-2015 20:53:00

De MediaMarkt Apeldoorn heeft de beschikking over één van de slechts 500 LP’s die zijn geperst met het nieuwe album van Nick & Simon ‘OPEN’. Via een Facebookactie zal dit unieke exemplaar in een prijzenpakket worden verloot.  MediaMarkt Apeldoorn heeft sinds kort een eigen Facebookpagina speciaal voor evenementen.  “Wij hebben sinds de opening eind januari 2014 al tientallen bekende Nederlanders over de vloer gehad voor signeersessies en live optredens. Zo willen wij de albumverkoop stimuleren en de klanten de kans geven om hun idolen te ontmoeten. 

Gratis kaarten voor TV Oranje Supporters voor Puur Hollands in de Brabanthallen
11-09-2015 20:44:00

Op vrijdag 20 november is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie van Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland. Er zijn optredens van Nick & Simon, Peter Beense, Django Wagner, René Schuurmans, Vinzzent, Henk Dissel, Ferry de Lits en DJ Coenio.

Suzanne en Linda Kannegieter presenteren debuutsingle
11-09-2015 20:36:00

Suzanne en Linda Kannegieter presenteren op zaterdag 26 september hun debuutsingle ‘Ik geleuf niet meer in liefde’. De presentatie zal plaatsvinden rond 14.00 uur tijdens de Open Dag van het Huus van de Taol te Beilen. De zusjes wonnen in mei dit jaar het Drèents Liedtiesfestival met het nummer dat nu op single  verschijnt. Het lied is ingespeeld door de bandleden van de DLF-band en opgenomen o.l.v. Frans Vollink in Studio Het Aletier te Weiteveen. Vervolgens is de single gemasterd door Peter Brussee, die eerder al werkte met o.a. Herman van Veen.

Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
11-09-2015 20:28:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 september is dat ‘Zullen wij 't samen voor de laatste keer proberen’, de nieuwe single van Jaman. De Overijsselse zanger met zijn onafscheidelijke witte petje heeft de afgelopen jaren een grote schare fans weten op te bouwen met kwalitatief hoogstaande Nederlandstalige muziek. Die kwaliteit hoor je zeker ook terug in dit nieuwe nummer, dat hij schreef met Waylon van der Heijden en afkomstig is van zijn succesalbum ‘Zweven op wolken’. 

Al meer dan 100.000 fans naar nieuwe K3 show
11-09-2015 20:21:00

Vanavond gaan Karen, Kristel en Josje in het succesvolle programma K3 zoekt K3 verder met hun zoektocht naar waardige opvolgsters! Als ze deze samen met een jury van Nederlandse en Vlaamse mama’s, papa’s, grootouders en kinderen gekozen hebben, gaan ze van 28 november 2015 tot en met 17 april 2016 samen op tour door Nederland en België! De belangstelling is overweldigend: al meer dan 100.000 fans hebben zich verzekerd van hun plaats bij een van de shows! Karen, Kristel en Josje: “Fantastisch dat onze fans zo massaal aanwezig zullen zijn om afscheid van ons te nemen… en om de nieuwe K3 met open armen te ontvangen! 

‘Greatest Hits’ van Anouk uit op 6 november, inclusief single ‘Dominique’
11-09-2015 09:27:00

Anouk, die al bijna twintig jaar lang de hitlijsten vult met haar singles en albums, is een van de meest veelzijdige en invloedrijke artiesten die ons land rijk is. Nummers als ‘Nobody’s Wife’, ‘Michel’, ‘Lost’ en ‘Birds’ zijn in het collectief muziekgeheugen gegrift. De 30 grootste hits van de Haagse zangeres zijn nu gebundeld op ‘Anouk: Greatest Hits’. De verzamelaar, die op vrijdag 6 november uitkomt, bevat eveneens de twee meest recente singles ‘New Day’ en ‘Dominique’. Anouk speelde haar eerste Nederlandstalige nummer voor het eerst live tijdens een concert.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl