RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
RADIONL zendt feestgala van Henk Bernard live uit op 19 december
02-11-2015 19:09:00

In het RADIONL programma 'Op Volle kracht' kondigde presentator Hessel Wijksta vandaag aan dat de evenementen afdeling van RADIONL iets leuks te melden had over het feestgala van Henk Bernard dat op zaterdag 19 december 2015 plaats zal vinden in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch. Het gehele concert zal namelijk in de ether te volgen zijn via de RADIONL frequenties (zie www.radionl.fm) en via de stream op hun website.

Arijan van Bavel en Bartho Braat wederom samen op toneel in klucht 'Prettig Gestoord!'
02-11-2015 15:50:00

Na de succesvolle samenwerking afgelopen jaar in de klucht Taxi Taxi, komen Arijan ‘Adje’ van Bavel en GTST’er Bartho Braat dit theaterseizoen wederom bij elkaar. Dit keer brengt producent CC de Comedie Compagnie de heerlijk hysterische voorstelling Prettig Gestoord!. De komedie is gebaseerd op de klucht Kom van het dak af, eerder in Nederland opgevoerd door het Theater van de lach - het toneelgezelschap rond oprichter John Lanting. Het komische duo van Bavel en Braat deelt in Prettig Gestoord! het toneel met Sabine Beens, Joost Tijssen en Femke van Assouw en belooft een dolkomische avond vol dichtslaande deuren, ingewikkelde relaties en een overijverige politieagent. Afgelopen week zijn de repetities begonnen in Utrecht. Prettig Gestoord! is vanaf 14 januari tot en met 15 april 2016 te zien in de Nederlandse theaters.

Marco de Hollander's SterrenGala 2015 was fantastisch
02-11-2015 13:00:00

Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse SterrenGala 2015. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 31 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sporthal de Vlinder te Ter Aar. Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex. RADIONL presentator Hessel Wijkstra zorgde tijdens de inloop van de feestavond voor gezellige muziek.

Jeffrey Peters slaat nieuwe weg in met vernieuwende sound
02-11-2015 12:56:00

De altijd vrolijke 43 jarige zanger Jeffrey Peters uit Nijmegen is een geheel nieuwe weg ingeslagen met een vernieuwende sound.Met zijn nieuwe single “Ik vlieg met jou door de wolken” is de verandering dan ook goed te horen. Een heerlijk uptempo nummer met een verfrissende sound erin waardoor het nummer een lekkere drive gekregen heeft. Samen met Gerjo Gielen die ook verantwoordelijk is voor de tekst en de gehele productie van zijn nieuwe single,  is er gezocht naar een juiste samenstelling van muziek en het stemgeluid van Jeffrey Peters.

Patrick Gerets brengt single met vrolijke klanken en een hoog feestgehalte
02-11-2015 12:41:00

Patrick Gerets is al jaren een begrip in het Limburgse land. Na het succes in eigen provincie is het tijd om ook de rest van Nederland kennis te laten maken met deze gezellige zanger die het artiestenbloed al van kinds af aan door zijn aderen voelt stromen. Na het succes van ‘Hou Jij Er Rekening Mee’ is het tijd voor een nieuwe single! Opnieuw geschreven door Jeffrey Weber en opgenomen in de studio van Mario Veltman. Platenmaatschappij Zebra Music brengt deze maand ‘Jij Maakt Me Blij’ uit. Een single met vrolijke klanken en een hoog feestgehalte.

André Hazes jr. betuigt zijn liefde in ‘Niet Voor Lief’
02-11-2015 12:24:00

Nadat André Hazes jr. Nederland afgelopen zomer verraste met zijn eerste, speciaal voor hem geschreven, single ‘Leef’ komt hij nu met een opvolger. ‘Niet Voor Liefis de titel van zijn nieuwe single, waarin André laat horen dat hij vorig jaar niet voor niets tot ‘Beste Zanger’ is uitgeroepen. Mede door dat programma, De Beste Zangers van Nederland, scoorde André zijn tweede nummer 1-hit met ‘Ik Leef Mijn Eigen Leven’, een nummer van zijn vader. Het programma en die hit gaven André Jr.’s carrière een enorme boost. 

DJ Nelis komt met eigen jubileumsingle
02-11-2015 12:16:00

Op zaterdag 31 oktober 2015 vierde de populaire dj zijn 10 jarig jubileum als entertainer. Speciaal voor dit evenement verraste de dj zijn fans, famillie en vrienden met zijn eerste eigen solo single ‘Wie denk jij wel wie ik ben’ DJ Nelis heeft al aardig wat succes singles gemaakt met bekende namen als; Marco Kanters, Arjon Oostrom en een remix voor Wesley Klein. De bekende producer André Kooiman produceerde samen met DJ Nelis een verrassende single met een geweldig eindresultaat.

Davey van der Sluis maakt speciale 'Moskitobar versie' van 'Nu gaat de duivel los'
01-11-2015 00:00:00

Davey van der Sluis heeft met een aangepaste versie van 'Nu gaat de duivel los' een internationale hit in handen. De 23 jarige zanger uit Emmen lanceerde het nummer enkele maanden geleden en zal nooit vergeten dat op de terugweg van een promo optreden z'n auto spontaan in brand vloog. Hij kreeg destijds de schrik van zijn leven en kon alleen nog maar toekijken hoe zijn auto door de toegesnelde brandweer werd geblust. 'Nu gaat de duivel los' werd goed opgepikt door tal van radiostations.

Ferry Goorden blijft Waylon van der Heijden en Jolanda Clement trouw
31-10-2015 16:08:00

Ferry Goorden ging een tijdje geleden met 'iets in z'n gedachten' naar de studio van Waylon van der Heijden. 'Ik wilde een nieuwe single bij hem opnemen en zong de melodielijn die ik in m'n gedachten had. Waylon pakte vervolgens z'n accordeon en vroeg waar het nummer over moest gaan. Omdat ik geen standaard tekst wilde die over 'Ik hou van jou en blijf je trouw' moest gaan bedachten we samen de tekst voor 'Ooit was ik blind'. Het resultaat is een nummer in de trant van Django Wagner, heerlijk dansbaar en lekker in het gehoor', aldus Ferry.

Aanstaande zondag special over Django Wagner op TV Oranje
31-10-2015 15:22:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 1 november zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Django Wagner. Om te beginnen legt hij uit hoe zijn achternaam uitgesproken dient te worden. 

Ger Edwards wil het wel van de daken schreeuwen.....
31-10-2015 14:49:00

'Vol passie en enthousiasme is gewerkt aan de release, de single en de videoclip  van mijn nummer: 'Like me'. Het wachten is voorbij. Gaaf dat ik mijn single mag presenteren aan het grote publiek en dat meer mensen naar mij mogen gaan luisteren. Hier is ie dan eindelijk  Afgelopen week is ie dan uitgekomen', laat Ger Edwards ons weten. 'Like me' is een échte oorworm geworden voor alle leeftijden over 'Social Media' die je mede door het aanstekelijke vrolijke nieuwe arrangement al snel zult gaan meezingen.

Debuutsingle voor Puur Toeval
31-10-2015 10:46:00

Puur Toeval? Of misschien niet? Het is niet geheel toevallig dat Stijn en Dominique (de mannen van Puur Toeval) juist nu met hun eerste single komen. Dit Belgische duo timmert al enige tijd succesvol aan de weg, en nu slaan ze een nieuwe weg in. Na menig avond in de tent volledig op zijn kop gezet te hebben, gaan ze nu een nieuw avontuur aan met hun nieuwste single “Vrienden voor het leven”. Een echte onvervalste meezinger, in een typisch feest jasje. Kosten nog moeite zijn gespaard om een top track te maken.

Spreek zelf een TV Oranje Showflits in
30-10-2015 21:54:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. Wil je meer informatie over deze gratis zendtijd? Stuur dan een mailtje naar showflits@tvoranje.nl.

Benefietconcert voor Nederlands muzikaal supertalent Okkie Huijsdens
30-10-2015 21:40:00

Op donderdag 5 november a.s. vindt er in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede een benefietconcert plaats ter nagedachtenis van een van ‘s Neerlands allerbeste muziektalenten ooit: Okkie Huijsdens.De vorig jaar aan kanker overleden Okkie Huijsdens was een uitermate veelzijdig talent in de Nederlandse muziekindustrie. Zo was hij zanger/musicus in tal van bands, waaronder Heart (destijds met Patricia Paay), Limousine, The President en The Rainbow Train. Ook was hij te horen als de stem van Paul McCartney in de wereldwijde hit “Stars On 45”. Daarnaast begeleidde hij zowel Sandra Reemer als Mouth & McNeal tijdens het Eurovisie Songfestival. Naast al deze activiteiten heeft hij zich als subliem geluidstechnicus onderscheiden.

Vanaf maandag 2 november kun je stemmen op de RADIONL Top 1500
30-10-2015 17:48:00

Vanaf maandag 2 november 2015 kun je weer stemmen op jouw favoriete nummers van het Nederlandstalige lied. Je kunt elke dag, tot maandag 1 december 2015 stemmen via www.radionl.fm. De finale van de RADIONL Top 1500 wordt op zaterdag 12 december live op een speciale manier vanuit de Gelredome uitzgezonden.  Na de bekendmaking van de nummer 1 uit de lijst zal aansluitend het Mega Piratenfestijn in Arnhem losbarsten. In 2014 kreeg André Hazes met ‘Bloed, zweet en tranen’ veruit de meeste stemmen van de luisteraars van RADIONL.

Laura brengt nieuwe single ‘Levenslang’ uit
30-10-2015 16:11:00

Een breuk in de liefde is normaliter voor niemand goed, maar dat het voor inspiratie kan zorgen bewijst Laura met haar nieuwe single ‘Levenslang’. Een stevige ballad uit de pen van Jeff Zwart en Han Kooreneef. Dat muziek de toekomst was voor Laura, dat stond al vast toen ze nog klein was. De zanglessen werden gretig bezocht en ook uitgebreid met gitaarlessen, zodat ze zichzelf kon begeleiden tijdens de zang. Haar opgedane ervaring heeft Laura getest bij lokale- en nationale talentenjachten.

Wimmie Bouma heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-10-2015 15:13:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 november is dat ‘Gewoon even teveel’, de nieuwe single van Wimmie Bouma. Het is een echt levenslied over een man die in korte tijd zowel zijn baan als zijn gezin kwijtraakt. ‘Puur op het gevoel. Compleet weer mijn eigen stijl’, aldus de zingende schilder uit Zwolle. ‘Ik had het gevoel dat ik een beetje afdwaalde en vond het tijd om met zo’n plaat terug te komen’. Wimmie heeft samen met producer Martin Sterken en manager Henri van Velzen keihard gewerkt aan dit nieuwe nummer, en het resultaat mag er zijn! 

Realitysoap Wesly Bronkhorst ‘Op Weg’ mega populair
30-10-2015 13:07:00

Sinds vier weken geeft de zanger wekelijks online een kijkje in zijn leven en iedere week worden de afleveringen beter bekeken. Elke woensdagmiddag plaatst de zanger een nieuwe aflevering op facebook en YouTube. Alles komt voorbij, de optredens, de fans, familie, de band met de kinderen en iedere afleveringen bevat steeds weer een dosis humor, echtheid en liefde voor muziek maar het is vooral Wesly & Ray Op Weg. Op Weg is tevens de titel van het album waar Wesly de afgelopen twee jaar aan gewerkt heeft en wat op 20 november uitkomt. 

Roy Geerts viert feest met zijn nieuwe single; “Heb je zin in een feestje”!
30-10-2015 11:33:00

Dit voorjaar maakte hij zijn debuut met zijn eerste single. Nu brengt hij opnieuw een ijzersterke feestplaat uit met de titel; “Heb je zin in een feestje”. Zijn debuutsingle “Wanneer komt die dag” werd meteen goed ontvangen en veel gedraaid op de radiozenders die het Nederlandstalige lied omarmen. Ondertussen liep zijn fysieke single zo hard dat hij er geen enkele meer overheeft. “Dan is het tijd voor een nieuwe single” zei hij lachend. Samen met de bekende producer André Kooiman die ook zijn debuutsingle schreef en produceerde, maakte hij een gloednieuwe eigen feest single.

Vrijkaarten voor John de Bever Nieuwjaarsparty
30-10-2015 11:26:00

Net als voorgaande jaren luidt zanger John de Bever het nieuwe jaar in met een knallende Nieuwjaarsparty! Op vrijdag 1 januari 2016 is iedereen van 15.00 tot 20.00 uur van harte welkom in het Gala-Paviljoen van Hotel Restaurant de Collse Hoeve in Nuenen (bij Eindhoven). Er zijn optredens van meerdere topartiesten, onder wie Jaman, Henk Bernard, Klazina, Henk Damen, Johan Heuser en natuurlijk John de Bever zelf. De presentatie is in handen van Geert Harding. Kaarten kosten € 15,00 in de voorverkoop en zijn te bestellen in de shop van www.johndebever.nl.

Gerry Holland zet zich wederom in voor mensen die het niet zo breed hebben
30-10-2015 11:02:00

Voor het derde opeenvolgende jaar zet Gerry Holland zich in voor mensen die het niet zo breed hebben. Z'n destijds gelanceerde single 'Geen cent te makken vormde de basis van deze goede doelen actie van de uit Hoofddorp afkomstige zanger. Hij is van mening dat veel mensen het hoofd niet meer boven water kunnen houden en organiseert daarom op zaterdag 21 november 2015 een 'Geen cent te makken' benefiet' bij Hotel Restaurant 'De Rustende Jager', Venneperweg 471 in Nieuw Vennep. 

Femke Meines kiest voor de liefde
30-10-2015 10:11:00

Zangeres Femke Meines is verliefd. Dat wordt duidelijk in de videoclip van haar nieuwe single ‘Nog een kus’, die vandaag uitkomt. Daarin laat ze namelijk zien én horen dat ze verliefd is op haar buurjongen, die gaat verhuizen naar de stad. In alle vroegte op een herfstachtige oktoberdag verzamelen cast en crew zich bij het huis van Femke Meines voor de opnames van de videoclip. Het decor van ‘Nog een kus’ is namelijk grotendeels in de straat waar Femke ook echt woont. Ondanks rondvliegende drones, drukte van figuranten, danseressen, een heuse verhuiswagen en een hoogwerker, blijft Femke heel kalm.  Ze heeft immers vaker grootse clips opgenomen.Ze is alleen zenuwachtig voor haar tegenspeler die wordt gespeeld door Simon de Rooij. Velen zullen hem nog kennen van zijn waanzinnig succesvolle auditie bij The Voice Kids in 2013. 

Rika zingt over ‘De oude zwerver’
30-10-2015 10:01:00

Rika laat opnieuw van zich horen, en hoe! De zangeres gooit het met haar nieuwe titel ‘De oude zwerver’ over een geheel nieuwe boeg. ,,Het werd tijd voor een geheel andere richting’’, aldus de zangeres. Haar nieuwe single is dan ook een echte gezellige meedeiner die zijn weerga niet kent en heeft een hoog meezing- en feestgehalte over het trieste bestaan van een zwerver. Zondag 25 oktober werd de single dan ook in een bomvol café ‘De Grutter’ te Annen gepresenteerd. De presentatie kreeg een muzikale omlijsting van bekende namen als Evert Baptist en Lucas en Gea.

‘Met dank aan jou’...nieuwe single van Nick & Simon
30-10-2015 09:43:00

Nick & Simon lanceren vandaag hun nieuwe single ‘Met dank aan jou’, die  afkomstig is van het album ‘Open’. Tijdens de albumpresentatie in Paradiso op 2 oktober j.l. zijn de beelden voor de bijbehorende videoclip geschoten. Aan de single zijn drie live bonus tracks toegevoegd, die zijn opgenomen in Paradiso. ‘Met Dank Aan Jou’ gaat vandaag zowel fysiek als digitaal in release. ‘Open’ is het zesde studioalbum van Nick & Simon, dat op 18 september verscheen. Het album is geschreven door Nick & Simon en geproduceerd door Gordon Groothedde. 

Johan Linssen volgt z'n hart en komt met echt levenslied
30-10-2015 00:12:00

Johan Linssen volgt zijn muzikale hart en brengt één van zijn meest favoriete liedjes 'Zeg me toch waarom’ op single uit. Het nummer is eerder op de plaat gezet door zangeres Liesbeth en is geschreven door Johnny Hoes. Een echt volks levenslied, is wat de jonge zanger afkomstig uit Weert aan zijn publiek wil laten horen. Het nummer is feestelijk gereleased tijdens een bomvolle presentatie en komt evenals zijn vorige single uit onder het label D.E.A. Records van Danny Canters. Johan Linssen laat zich compleet meeslepen door de heerlijk dansbare melodie.

Zangeres Ruby van Urk zingt op uitnodiging van Defensie voor marine troepen
29-10-2015 18:29:00

Het zijn spannende tijden voor zangeres Ruby van Urk. Ruby kennen we natuurlijk als een van ‘De Meiden’ waarmee ze met “Zomer”, “Kerstfeest” en “Weekend” flinke hits wist te scoren. Naast De Meiden is Ruby druk met haar solo carrière. Momenteel wordt haar solo single “Kleur De Dag” volop gedraaid op de Nederlandse en Vlaamse radiozenders, wat leidt tot een drukke agenda met solo optredens door heel het land, maar ook daarbuiten. Zo gaat ze op uitnodiging van Defensie optreden voor de mariniers troepen die de piraten bij Dubai hebben verjaagd. 

Driekes Hoekstra kiest voor samenwerking met Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw)
29-10-2015 18:14:00

Vol trots laat Ronald Visch van het befaamde platenlabel Rood-Hit-Blauw Produkties weten dat de winnaar van Bloed, Zweet en Tranen 2015 ’Driekes Hoekstra’  heeft gekozen om zijn carriere te vervolgen onder dit bekende en Nederlands gespecialiseerde label. 'Na een afspraak met Ronald welk erg leuk en enthousiast verliep had ik al direct een goed gevoel om mijn carriere een vervolg te geven bij RHB. John West die ook op hetzelfde label zit schreef m’n nieuwe single en gaf mij dit advies, waarvoor ik hem dankbaar ben', aldus Driekes. 

Singlepresentatie 'Droomvrouw' van Yves Berendse groot succes
29-10-2015 18:03:00

Op woensdag 28 oktober lanceerde Yves Berendse, onder grote belangstelling, zijn nieuwe single ‘Droomvrouw’. Na het overweldigende succes van zijn allereerste single ‘Voor jou’ brengt de in Zandvoort geboren en getogen zanger nu zijn tweede eigen single uit. De lancering vond plaats bij café De Klikspaan, waar de carrière van Yves begon. Hiervoor werd de gehele dag de Haltestraat afgesloten en werd een ruime en luxe partytent recht voor café De Klikspaan gebouwd. De kaarten voor deze lancering waren binnen no time uitverkocht, hetgeen aangeeft hoe populair Yves op dit moment is. Om middernacht vierde hij tevens zijn verjaardag en werd hij door de aanwezigen toegezongen. Yves: ‘Dat we zo snel door de kaarten heen waren oversteeg echt al mijn verwachtingen. Een mooier verjaardagscadeau had ik niet kunnen krijgen’.

Mark Rijs komt met nieuwe single 'Doenja' en 12 track tellend album
29-10-2015 17:55:00

Mark Rijs viert dit jaar zijn 10 jarig artiestenjubileum. Mede daarom heeft de uit Leiden afkomstige zanger een album met 12 tracks verzameld die heel duidelijk laat horen dat Mark an alle markten thuis is. Het album kent naast mooie ballades ook feestnummers en is  opgenomen bij o.a. Manfred Jongenelis en Frank Verkooyen. De singles die eerder bij Rood Hit Blauw en ABC Entertainment zijn uitgebracht staan ook op het zilveren schijfje, aangevuld met nieuwe liedjes. De titel van het album is "In Mijn Hart”. 

Boyband Velvet doet het nog een keer tijdens concert van Edwin
29-10-2015 08:01:00

1 november barst voor de derde keer het spektakel los in Rotterdam! Edwin, Rotterdams bekendste zanger geeft wederom een concert, dit maal met de titel 'Edwin - Sterker dan ooit!' Het concert belooft wederom een groot meezingspektakel te worden en is met een verdubbeling van het aantal bezoekers ten opzichte van de vorige editie, zelfs ditmaal ook weer bijna helemaal uitverkocht! Het feest, enigszins geinspireerd op de 'Toppers' concerten staat bol van het van de beste meezingers! Edwin: 'Nadat ik in 2012 de eer had om in de Amsterdam ArenA te zingen bij Toppers in Concert, heb ik geen minuut stil gezeten. Mijn horeca avontuur is als gevolg van een scheiding ten einde gekomen, maar de wil om weer veel op de planken te staan is groter dan ooit tevoren!

SterrenGala 2015 volledig uitverkocht
28-10-2015 22:20:00

Op 31 oktober pakt Marco de Hollander weer groots uit. In een uitverkochte Sporthal  De Vlinder in Ter Aar, ontvangt hij ’s avonds 850 bezoekers die een unieke avond gaan beleven. “Niet eerder was dit evenement zo snel uitverkocht” vertelt Marco trots. De avond zal een feest der herkenning worden voor de bezoekers. Marco heeft namelijk heel veel top artiesten uitgenodigd  zoals Corry Konings, Stef Ekkel, Frank en Mirella, Ria Valk, Henk Bernard en vele anderen. De avond zal voor de Ter Aarse zanger een speciaal tintje krijgen. 

Johnny Gold lanceert weergaloze feestknaller 'Bier, Vrouwen en ‘n Brooike'
28-10-2015 21:54:00

Met de 11e van de 11 en carnaval 2016 in het vooruitzicht heeft Johnny Gold de weergaloze feestknaller 'Bier, Vrouwen en ‘n Brooike' opgenomen. Het gaat over drie dingen die de gemiddelde mannelijke feestvierder bezig houdt als hij een avondje uitgaat met zijn vrienden.  Van kroeg naar tent, van tent naar zaal, met veel bier, vrouwen en daarna wanneer de honger toeslaat …. een brooike. Het refrein krijg je bijna niet meer uit je hoofd. Het geheel is opgenomen bij z'n vaste producer Harald Queens in Tilburg.

De Groots Voorpret is begonnen!
28-10-2015 20:29:00

Het is bijna zover! Over twee dagen barst het Groots Overzee feest los op Curaçao en zullen Guus, zijn band én de support act het podium op het witte strand van Kokomo Beach betreden. Maar wie is toch die support act…? “Ik vind het altijd leuk om jong talent een podium te bieden en heb van ons vorige bezoek aan het eiland geleerd dat Curaçaose nachten misschien nog wel langer duren dan de Brabantse. 

Nieuwe country-rockballad ‘Gien mens wet waorum’ van Mooi Wark uit het leven gegrepen
28-10-2015 16:41:00

Het huilende geluid van de slide gitaar en een aangrijpend levensverhaal vormen de basis van de nieuwe country-rockballad van Mooi Wark. Bert: “Leven en laten leven, daar gaat het over in ‘Gien mens wet waorum’. Elk dorp heeft wel zo’n uniek persoon, anders dan anderen. Iemand die er niet helemaal bij hoort en buitengesloten wordt. Maar wees er trots op dat ze er zijn, want ze zorgen voor kleur. We horen te vaak verhalen over de gevolgen van pesten. Onder kinderen, maar ook onder volwassenen. 

‘Gewoon een lekker wijf’….nieuwe single van Erik van Klinken
28-10-2015 07:33:00

Erik van Klinken maakt sinds 2012 deel uit van Feestartiesten.nl. Stalhouder Bert Schenau keek destijds eerst de kat uit de boom, maar weet ondertussen dat  Erik een feestbeest op het podium is. Hij heeft inmiddels meer dan 100 optredens per jaar en z’n populariteit groet met de dag. Z’n nieuwe single getiteld ‘Gewoon een lekker wijf’ lag al een tijdje op de plank bij tekstschrijver Bram Koning. Erik had hem vorig jaar al gehoord, maar twijfelde over de tekst om het nummer als single uit te brengen. ‘Bert Schenau wist me te overtuigen om het nu uit te brengen. 

Vrolijke meezinger voor Shiela
27-10-2015 22:54:00

Nadat Shiela in februari de remix versie van “Kom in mijn armen” lanceerde presenteert ze nu de opvolger “Ik wil gaan leven”.  Voor dit nummer benaderde Marco Luesink van Studio Evolution, die volgens eigen zeggen een nummer a’la Shiela schreef…een meezinger met een beetje pit. “Ik wil gaan leven” heeft een vrolijke melodie die zeker blijft hangen en gaat over een foute relatie waar ze eindelijk een punt achter zet . Voor de bijbehorende clip heeft Shiela de hulp ingeroepen van Danny van Schaik van ClipCompany. 

Pierre van Dam is er klaar voor.....
27-10-2015 16:54:00

Pierre van Dam is helemaal klaar voor het concert dat hij op zondag 1 november gaat geven in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. De aanvang van deze middag is 13.00 uur en de zaal gaat om 12.30 uur open. Er zijn gastoptredens van Danny Braaf, Hans Kap, Koos Albert, Dries Roelvink, Showbusters, Dennie de Meijer, Cooldown Feestact en anderen. Het is de 24 ste keer dat Pierre van Dam een dergelijk concert organiseert. 

TV Oranje voor achtste opeenvolgende jaar in Top 5 bij verkiezing ‘Beste digitale zender’
27-10-2015 16:43:00

Muziekzender TV Oranje, die deze maand zijn tiende verjaardag viert, is voor het achtste opeenvolgende jaar erin geslaagd om een plaats in de top vijf te verwerven bij de verkiezing van de 'Beste digitale zender' van televisiegids Totaal TV. Op www.totaaltv.nl is vandaag bekendgemaakt dat TV Oranje dit jaar op de vierde plek is geëindigd. Er kon gestemd worden op een lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen. De eerste plaats bij de verkiezing is weggelegd voor de christelijke familiezender Family7.

Nieuwe single Dennis Alberti komt dit jaar nog uit
27-10-2015 07:38:00

De carrière van Dennis Alberti is na zijn deelname aan Bloed, zweet en tranen in een stroomverstelling geraakt. Zijn single “Mag ik vannacht bij je slapen”is door het publiek en de radiostations enthousiast ontvangen. Tevens werd de single Hollandse Nieuwe en kreeg de Oranje Kroon. Bovendien belandde “Mag ik vannacht bij je slapen”in de top 20 van Sterren.nl. Dennis Alberti heeft de smaak te pakken. “Mag ik vannacht bij je slapen”, die werd geschreven door Tony Anderson krijgt al heel snel een opvolger. Sterker nog, de nieuwe single ligt al klaar.

Angela Groothuizen zingt bekendste Sinterklaasliedjes
27-10-2015 07:27:00

Voor het allereerste Sinterklaas Meezingboek, dat vanaf half november bij alle filialen van ETOS gratis verkrijgbaar is, heeft Angela Groothuizen de leukste Sinterklaasliedjes ingezongen. In het Sinterklaas Meezingboek, dat speciaal door Unilever en Etos is ontwikkeld, staan de songteksten van de bekendste Sint en Piet liedjes. Angela zingt de veertien bekendste Sinterklaasliedjes op de voor haar zo bekende wijze. “Het was een feest om deze Sinterklaasliedjes in te zingen! Funky, verrassend en gezellig”, aldus Angela. De liedjes uit het boek kunnen binnenkort gratis worden gedownload en worden beluisterd op www.sinterklaasliedjesboek.nl en Spotify. Met het Meezingboek maak je het Sinterklaasfeest in deze donkere dagen nog leuker. “Wat is gezelliger dan thuis samen met je kinderen Sinterklaasliedjes te zingen? 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop