RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dochter van Ton Koopmans (Gebroeders KO] scoort met KIMM
14-12-2015 15:45:00

Kimberly Koopmans, de dochter van Ton Koopmans / Gebr.Ko ) is met haar bedrijf KIMM goed aan de weg aan het timmeren en haalt op Valentijnsdag 2016 de immens populaire B-Brave en Dave Roelvink naar Evenementenhal Koloszaal te Raamsdonksveer voor haar Valentijns evenement Valentine Vibes. Ook haar neef Bram Koopmans ( zoon van Gerard Koopmans / Gebr.Ko ) zal zich als DJ-Nickelbass presenteren aan het grote publiek.'Omdat er bij ons in de omgeving vrij weinig wordt georganiseerd voor deze doelgroep leek het mij leuk om eens iets groots naar Raamsdonksveer te halen 

Populairste kerst- en winterhit is nog steeds 'Last Christmas' volgens de Winterse 50
14-12-2015 08:39:00

Imagine van John Lennon is dit jaar de snelste stijger in de Winterse 50. Het nummer maakt een gigantische sprong, van 34 naar 6. Lennon verdrijft daarmee zelfs zijn andere notering, de kersthit Happy X-Mas, naar een lagere plek in de lijst. “Hoewel Imagine geen typische kerst- of winterhit is, hebben dit jaar bijzonder veel mensen op dit liedje gestemd voor de Winterse 50”, vertelt Martijn de Lange, initiatiefnemer van de jaarlijkse hitlijst van ruim 150 lokale omroepen. “De tekst is na ruim veertig jaar nu weer actueler dan ooit. 

Publiek Mega Piraten Festijn getuige van nieuwe samenstelling Ancora
13-12-2015 13:58:00

Het Gelredome in Arnhem verwelkomde gisteren 30.000 fans van het Nederlandstalige lied tijdens het Mega Piraten Festijn. Voorafgaand aan het ‘mooiste en gezelligste’ feest van 2015 presenteerde Taeke Wouda de top 10 van de RADIONL Top 1500. Nadat Willie Oosterhuis het festijn opende was het Jaman die als eerste het podium betrad. Gino Graus volgde hem op die vervolgens het ‘stokje’ overgaf aan Ancora. Enkele dagen geleden maakte Ancora bekend dat Martin Dams de band per 1 januari 2016 gaat verlaten. 

Marco's Kerstshow meer dan succesvol
13-12-2015 12:10:00

Met een pracht winterzonnetje werd zaterdag 12 december de kerstshow van Marco de Hollander en team georganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. De sfeer zat er direct goed in. De show werd gestart met Show en Dans Orkest The Moonlights. Tijdens hun optreden kwamen ook diverse kerstnummers naar voren, waar het publiek van genoot. Ronnie Tober kwam vervolgens op het podium. Met zijn klanken kwam de zaal in beweging.

Volkszanger Jannes op 1 in RADIONL Top 1500
12-12-2015 19:25:00

In een live-uitzending vanuit het GelreDome in Arnhem is vanavond de top 10 van de RADIONL Top 1500 van 2015 bekendgemaakt. De eerste plaats in de Nederlandstalige eindejaarshitlijst is dit jaar voor Jannes met ‘Zwevend naar ’t geluk’. De Drentse zanger, die vorig jaar nog op de tweede plek eindigde, kreeg deze keer de meeste stemmen van de luisteraars van RADIONL. Daarmee wisselde hij van plaats met André Hazes, die vorig jaar op 1 stond met ‘Bloed, zweet en tranen’. De derde plek is dit jaar voor Django Wagner met ‘Kali’.

Arjo in duet met Shiela
12-12-2015 11:12:00

In augustus 1975 was het direct de grootste hit van de Brabantse Country formatie Tumbleweeds. Ruud Hermans en Ine Masseurs waren het gezicht van deze populaire countryband en zorgden internationaal voor een dijk van een hit. “Somewhere between” was de titel.  Arjo en Shiela schreven op dit nummer een nieuwe tekst en doken de studio in om het geheel op band vast te leggen, vervolgens kwamen ze eruit met het fantastische nummer “Kerstfeest met jou”. Super enthousiast uit de studio zijn ze met al dat enthousiasme gaan zoeken naar een goed doel.

TV Oranje brengt Harderwijk in kerststemming
12-12-2015 01:41:00

Leuk nieuws uit Harderwijk, want de inwoners van die gemeente kunnen non-stop kijken naar kerstclips van eigen bodem! Kabelexploitant CAI Harderwijk geeft namelijk tot maandag 4 januari 2016 aan al haar abonnees TV Oranje door op kanaal 200. Daar zijn doorlopend kerstclips te zien van Nederlandse artiesten. Dat deze service juist in Harderwijk wordt aangeboden, mag geen verrassing heten. In 2011 haalde Koos Alberts 1500 steunbetuigingen op toen de plaatselijke programmaraad TV Oranje wilde vervangen door nieuwszender Al Jazeera. 

Uitvaart van Tim Lauffer vindt plaats in besloten kring
12-12-2015 01:24:00

Zoals inmiddels bekend nam Tim Lauffer afgelopen maandag 7 december het besluit om een eind aan z’n leven te maken. Het ging een tijdje niet goed met hem en heeft destijds de zangwereld gedag gezegd. De muziek heeft hem veel goede dingen gebracht, maar persoonlijk kwam hij in de problemen. Voor de mensen uit zijn omgeving was Tim altijd een luisterend oor. Hij was altijd de vrolijke noot en stond altijd voor iedereen klaar. 

Tino Martin heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
11-12-2015 15:01:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 december is dat ‘Mijn eerste kerst zonder jou’, de prachtige kerstsingle waarmee Tino Martin een voor hem toch al geweldig jaar afsluit. Het is een cadeautje voor zijn trouwe fans en wellicht voor anderen een kennismaking met zijn muziek. Het oorspronkelijk Italiaanse nummer werd geschreven door Eros Ramazotti en in het Nederlands vertaald door John van Katwijk. De productie was in handen van Justin Pieplenbosch en het nummer werd opgenomen in Studio One in Enschede. 

Paul de Graaf maakt klimaatlied 'Ons aardse paradijs'
11-12-2015 14:21:00

Zanger Paul de Graaf heeft een kersverse studioversie van een echt Nederlandstalig klimaatlied 'Ons aardse paradijs' gemaakt. Dit naar aanleiding van enthousiaste reacties, en dankzij de inzet van zijn hard werkende bandleden. Het klimaatlied is waarschijnlijk het eerste Nederlandstalige pop/rock lied over dit onderwerp waar je energie van krijgt, in plaats van kromme tenen. Het is zijn akkoord over de klimaattop in Parijs. De ontstaansgeschiedenis van 'Ons aardse paradijs' is na te lezen op www.tourdeclimat.nl

Olaf Frijns brengt voor het eerst een solonummer uit
11-12-2015 11:38:00

Olaf Frijns  stamt uit een muzikaal nest en is de zoon van Michel Frijns, een begaafd musicus. Zijn opleiding genoot hij bij de harmonie “St. Michael” te Heugem/Maastricht (waar hij nog steeds, tot op de dag van vandaag, trouw lid van is) en volgde les bij trompetleraar Joop Beckers op de stedelijke muziek school te Maastricht.Na zijn jeugdopleiding als trompettist steeg het muzikale niveau van Olaf al snel boven het gemiddelde. Als vervolgopleiding nam hij privéles bij Theo Wolters, solotrompettist van Concertgebouworkest. 

Kerstalbum Jan Smit bereikt platina status
11-12-2015 10:30:00

Gisteravond kreeg Jan Smit tijdens de opnames van RTL Late Night een echt kerstcadeau. Hij ontving uit handen van Humberto Tan een platina plaat voor zijn kerstalbum ‘Kerst voor Iedereen’. ‘Kerst Voor Iedereen’ kwam op 6 November uit. Na 18 jaar is er een gloednieuw kerstalbum van Jan Smit.  “Ik vind het fantastisch dat mijn fans zo positief reageren op het kerstalbum en het binnen 5 weken de platina status heeft bereikt.

Jurjes Kers steekt ‘Après Toi’ van Vicky Leandros in nieuw jasje
10-12-2015 21:12:00

Jurjen Kers wilde na twee feestsingles een keer iets anders en ging in conclaaf met z’n vaste producer Frank Verkooyen.  Frank kwam met het idee om de klassieker ‘Après Toi’ van Vicky Leandros in een Nederlandstalig jasje te steken en kreeg als titel ‘Zonder jou’. ‘Ik ben zelf 28 jaar oud en had nog nooit van Vicky gehoord. Nadat ik mijn vader over het plan vertelde was hij gelijk enthousiast. Uit nieuwsgierigheid bekeek ik enkele youtube filmjes van haar en moet eerlijk zeggen dat ik er wel vrolijk van word’, vertelt Jurjen.

Drone valt tijdens clipopname van Geen Stempel in het water
10-12-2015 15:24:00

De opnames van de videoclip van de nieuwe single van Geen Stempel, De brugwachter, vielen donderdag letterlijk in het water. Tijdens de opnames bij diverse sluizen en bruggen in Helmond ging het aan het einde van de opnames mis: de drone raakt te water en bleef helaas niet drijven. Tijdens de allerlaatste takes van de clipopnames ging het mis, door een windvlaag raakte de drone een brugdeel waardoor deze te water raakt. De camera onder de drone bevatte alle opnames die gemaakt waren met het apparaat.

Johan Heeren lanceert moderne carnavalskraker
10-12-2015 15:07:00

Hij blijft altijd weer verrassen! Deze keer komt Johan Heeren met een echte en heel moderne carnavalskraker getiteld; Maak van je scheet een donderslag! Zijn nieuwe single is een feestelijke remake van het te gekke nummer van Herman Brood. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman heeft Johan Heeren de track een modern jasje gegeven dat heel geschikt is voor de aankomende feestperiode. “Een mix van het origineel met wat lekkere dance invloeden in de super moderne sound van nu!” typeert Johan zijn allernieuwste single. 

Patrick van Bree stapt aan boord bij Ancora
10-12-2015 14:47:00

Ancora maakt bekend dat Patrick van Bree de vervanger gaat worden van Martin Dams die per 1 januari 2016 de band zal verlaten. Patrick heeft ruime ervaring in de muziek. Hij speelde 20 jaar als frontman in de populaire allround band "Commercial Break", en speelt meerdere instrumenten. Naast de muziek is hij werkzaam geweest in het onderwijs en als zelfstandig ondernemer timmert hij al jaren aan de weg als fotograaf. Zo is hij ook de huisfotograaf van het Megapiratenfestijn.

Hessel Wijkstra maakt kerstsingle in de truckers sfeer
10-12-2015 10:38:00

 ‘Met kerst wil ik thuis zijn’……..Veel vrachtwagenchauffeurs en chauffeuses hebben de wens om tijdens deze bijzondere feestdagen thuis te zijn. Ook RADIONL presentator Hessel Wijkstra is jarenlang vrachtwagenchauffeur geweest voordat hij bij de radio ging werken. Ondertussen heeft hij al een aantal truckersliedjes op single uitgebracht en lanceerde het album ‘Cabinevitaminen’. Hessel weet als geen ander dat het leven van een Internationale vrachtwagenchauffeur niet altijd over rozen gaat.

Zanger Bart Voncken zingt samen met vluchtelingenkinderen voor Serious Request
10-12-2015 01:10:00

Bart Voncken start in samenwerking met het AZC Maastricht, sambaband Animoso uit Heerlen en Moon Music uit Maasbracht een actie om geld in te zamelen voor Serious Request. De zanger geeft deze week een muziek workshop aan kinderen in het asielzoekers centrum in Limburg. De workshop zal uiteindelijk resulteren in een korte docu en de single ‘We Are One’ die op 14 december uitkomt en door Bart aangeboden wordt aan de DJ’s in het Glazen huis.

Lorenzo Nieuwenhuijsen maakt nieuwe single
09-12-2015 13:34:00

Lorenzo Nieuwenhuijsen heeft de clip van zijn nieuwe single “Deze nacht” voor het overgrote deel in Hillegom opgenomen bij Villa Flora, die haar deuren wagenwijd openzette. Het tweede gedeelte werd opgenomen in Café Oude Dikke Dries in Utrecht. De opnamen werden gedaan door Danny van The Clipcompagnie. Het is de tweede clip die Clipcompagnie voor de zanger heeft gemaakt. In de clip is de vriendin van de zanger Kimberly Osendarp figurant en dat gaat haar heel natuurlijk af. 

Gelegenheidsformatie 4W’s zetten zich met kerst in voor IMC Weekendschool
09-12-2015 13:16:00

De maand december staat traditiegetrouw in het teken van toenadering en saamhorigheid. In het kader van “Kerstmis is voor iedereen” hebben vier bekende artiesten uit de Nederlandstalige muziek hun handen ineengeslagen. Ze hebben met elkaar een kerstnummer opgenomen en verzamelen met de opbrengst van deze single geld in voor een heel specifiek goed doel: de IMC Weekendschool. De 4W’s is een gelegenheidsformatie en ze bestaan uit een viertal artiesten, allen afkomstig uit het noordoosten van Nederland. 

RADIONL presentator Alfred Voogd neemt afscheid van ‘Vroeg uit de veren’
09-12-2015 01:38:00

RADIONL presentator Alfred Voogd was vorige week afwezig om z’n programma ‘Vroeg uit de veren’ te presenteren. Dit had te maken met een ontsteking aan z’n onderbeen. ‘Daar gaat het gelukkig alweer een stuk beter’, maar,.....’Vroeg uit de veren is wel over’. De nieuwe programmering is al doorgevoerd. Kevin Smit is m’n opvolger en het programma gaat verder onder de naam ‘Morgenstond’, laat Alfred weten. Het idee zat volgens Alfred al een tijdje in de koker. Naarmate het seizoen drukker werd kwam ik tot de conclusie dat alles bij elkaar wel erg veel werd.

Ray Benjamin tekent bij Artiestenplein
09-12-2015 01:33:00

Ray Benjamin heeft getekend bij Artiestenplein en dat betekent dat dit bureau deze spontane en getalenteerde Leidse zanger nu onder haar hoede heeft. Zowel Artiestenplein als de jonge zanger zijn blij met deze samenwerking. “Sinds het contract met Artiestenplein loopt het echt storm. In zeer korte tijd heb ik maar liefst 21 optredens gekregen en dat vind ik echt te gek. Het zijn optredens overal in het land”. Ray Benjamin stal de harten van het publiek bij “Bloed, zweet en tranen”. Met zijn prachtige stemgeluid wist hij de jury tijdens zijn auditie te overtuigen met de vertolking van het nummer “Zij gelooft in mij”en ging door naar de kwart finale, waar hij het mooie “Laatste kans”vertolkte.

Wie volgt Martin Dams op bij Ancora?....
09-12-2015 01:27:00

Vanaf 1 januari 2016 zal Ancora een nieuw bemanningslid verwelkomen aan boord ter aflossing van Martin Dams. Hij zal vanaf deze datum het schip van Ancora verlaten om zijn eigen koers te gaan varen. Komende week zal bekend worden gemaakt wie het Ancora team zal komen versterken. Ook dan zullen we de plannen bekend maken rondom de theatershows van Ancora, de nieuwe single en verdere grootse plannen in 2016. Op de Facebookpagina van de groep wordt inmiddels druk gespeculeerd over de opvolger.

Grootste plaatselijke sneeuwbui ooit valt op 26 en 27 december in Amsterdam
08-12-2015 15:26:00

Op 26 en 27 december valt er in Amsterdam zoveel sneeuw dat voor velen de droom van een witte kerst uit komt. In de Ziggo Dome, waar Nicolette van Dam, Ron Brandsteder, O’G3NE, Jamai en Edsilia Rombley de hoofdrollen vertolken in de groots opgezette Christmas Show, staan tientallen sneeuwkanonnen opgesteld die voor de grootste lokale sneeuwbui ooit gaan zorgen. Iedere show valt er een enorm pak echte sneeuw!

Frank Smeekens brengt single ‘Kleine dingen’ nog eens extra onder de aandacht
08-12-2015 13:06:00

Ter promotie van het nieuwe album 'Zoals ik ben' van Frank Smeekens wordt het 15 jaar 'oude'nummer 'Kleine dingen'  nogmaals onder de aandacht gebracht bij de lokale-, regionale- en landelijke radiostations. Als extraatje wordt ook de bijzondere kersttrack “Een heel gelukkig Kerstfeest” gelanceerd. Het nieuwe album, verschenen op het Rood-Hit-Blauw label, bevat 13 Nederlandstalige liedjes. ‘Zoals ik ben’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. 

Extra concert Guus Meeuwis op donderdag 9 juni 2016
08-12-2015 01:20:00

Traditiegetrouw kondigt Guus rond deze tijd een voetbalconcert aan, maar dat zit er door de afwezigheid van Oranje op het EK dit jaar helaas niet in. Voor Guus is dit echter des te meer reden om tóch een extra concert aan zijn Groots met een zachte G reeks toe te voegen! “Er zit maar één ding op” aldus Guus “en dat is zorgen dat we straks in Eindhoven een dusdanig groot feest gaan vieren dat we niet eens meer aan voetbal denken!” 

Vinzzent maakt kerstversie van z'n laatste single 'Dat ik eventjes bij jou mocht zijn'
07-12-2015 14:19:00

Met de kerstdagen in aantocht heeft Vinzzent een kerstversie van zijn laatste single gemaakt. ‘Dat Ik Eventjes Bij Jou Mocht Zijn’. De zanger wil met deze versie eenzame mensen die een dierbare moeten missen een hart onder de riem steken. De kerstversie maakte na plaatsing zoveel los op Facebook en had binnen enkele uren een bereik van maar liefst 250 duizend personen. Vinzzent liet weten heel erg uit te kijken naar de feestdagen maar er zeker bewust van te zijn dat deze dagen voor veel mensen ook heel eenzaam kunnen zijn. Vinzzent wil juist die mensen dit jaar laten weten dat hij aan hun denkt en vroeg andere mensen hetzelfde te doen.

Eric Baghuis neemt je mee terug in de tijd
07-12-2015 13:54:00

Onlangs verscheen het album van Eric Baghuis, getiteld ‘Back in Time’. Het album staat symbool voor het repertoire welke deze sympathieke Brabantse zanger tijdens zijn optredens brengt. Eric Baghuis kenmerkt zich door zijn zeer warme en unieke stemgeluid. Hoewel zijn optredens met regelmaat ook een mix bevatten van voornamelijk Engelstalig- met enkele Nederlandstalige feestnummers is voor dit album gekozen voor een 15-tal heerlijke Engelstalige tracks.

Django Wagner geeft vijf kerstpakketten cadeau
07-12-2015 13:27:00

Django Wagner heeft een splinternieuwe kerstsingle opgenomen, getiteld 'Blijf Jij Na Deze Kerst Voorgoed Bij Mij'. Een lekker vrolijk liedje dat de sfeer van kerst perfect weergeeft. Natuurlijk weer een geweldige productie van DJ Goldfinger en zijn team, met in het instrumentale gedeelte een verwijzing naar de kerstklassieker: "Rudolph the rednosed reindeer" Daarnaast gaat Django gaat bovendien vijf mensen een extra mooie kerst bezorgen. Je kunt daarvoor iemand nomineren. Iemand die dat in jouw ogen verdient of die je op deze manier een hart onder de riem wilt steken. 

Voormalig musicalster Chaira Borderslee brengt kerst cd uit
06-12-2015 19:45:00

Als voorloper op haar debuutalbum welke begin januari 2016 uit zal komen, brengt Chaira Borderslee een kerstsingle uit ‘Wat is een kerstmis’. Het is een prachtige kerst ballad met een pakkende emotionele tekst die met hart en ziel gezongen is. ‘Het is niet een traditioneel kerstlied, veel mensen hoop ik met deze ballad liefde en kracht toe te zingen die hun dierbaren met kerst moeten missen’ aldus zangeres Chaira. De kerstsingle is gearrangeerd in orkestrale sfeer met een hedendaagse sound.

Michael Humble lanceert feestsingle over Online daten
06-12-2015 11:45:00

De Brabantse zanger Michael Humble heeft de afgelopen tijd hard aan zijn muzikale carrière gewerkt en niet zonder succes. Sinds hij is gaan samenwerken met producer en tekstschrijver André Kooiman zit hij behoorlijk in de lift. Zijn laatste single die medio dit jaar verscheen heette “Hij had je vader kunnen zijn” en is inmiddels al meer dan 20.000 keer bekeken op Youtube en veel gedraaid bij de regionale zenders in Nederland. Met de aankomende feestperiode voor de deur komt hij met een nieuwe feestknaller getiteld; “Meisje van een datingsite”.

Speciaal voor de carnaval brengt Roy Geerts een gloednieuwe extra single uit
06-12-2015 11:39:00

Het idee om een extra single uit te brengen voor de feestperiode ontstond tijdens een van zijn optredens in het land. Hij kreeg zoveel goede reacties op zijn nieuwe feest medley, dat hij heeft besloten deze als single uit te brengen onder de naam “de Feestmedley”. In oktober dit jaar bracht Roy Geerts zijn 2e solo single uit met de titel; “Heb je zin in een feestje”. Een eigen single met een heerlijk tempo waarmee hij nog steeds veel gedraaid wordt op de radiozenders die het Nederlandstalige lied draaien. 

Rebecca Schouw, Gerard Kielenstijn en Rick Malewicz bundelen krachten
05-12-2015 19:15:00

Het muzikale trio Rebecca Schouw, Gerard Kielenstijn en Rick Malewicz komen met een uniek concept als groep genaamd For the Occasion. Zij bundelen namelijk hun muzikale krachten en komen met een Kerstsingle met de titel ‘One thing’ welke uitgebracht zal worden op een USB-stick van 1gb middels een USB-presenatie. Dit gaan zij doen tijdens een magische Kerstavond op vrijdag 18 december in Horecacentrum Hommelheide in Susteren.

TV Oranje & RADIONL gaan op zoek naar de leukste grootmoeder van Nederland
05-12-2015 14:34:00

‘Bij ons Omi’s’ is de aanstekelijke nieuwe feestrocksingle van Gebroeders Ko. Het idee voor dit nummer is ontstaan tijdens een feestje bij enkele Oostenrijkse collega’s, waar een oma de show stal met haar zelfgemaakte drankje. Aan deze vrolijke single is nu een hele leuke actie gekoppeld. De Gebroeders Ko gaan namelijk samen met RADIONL en TV Oranje op zoek naar de leukste grootmoeder van Nederland! Ga naar de website van RADIONL, vul je gegevens in en laat in een kort verhaaltje weten waarom jouw 'Omi' de leukste van Nederland is. 

Ancora sluit 2015 af met krachtige en sfeervolle ballad 'Mijn wens voor Kerstmis'
05-12-2015 01:07:00

Van Ancora is de zeer krachtige en sfeervolle ballad 'Mijn wens voor Kerstmis' verschenen. Met dit nummer pakken de mannen muzikaal flink uit en bovendien leveren ze er weer een kwalitatief hoogstaande videoclip bij af. Het is de tweede keer,dat Ancora een kerstsingle lanceert. In 2013 sloten ze het jaar af met 'Kerstmis op zee'. Met die specifieke eigen sound weet Ancora zelfs in kringen van de Koninklijke Marine de handen op elkaar te krijgen. Dat bleek vorige week, toen de groep een bezoek bracht aan het luchtverdedigings- en commandofregat De Zeven Provinciën.

Christa Kerdijk heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
04-12-2015 13:44:00

Aankomende week is het kerstlied ‘Geef me met Kerstmis jou liefde’ Oranje Kroon bij TV Oranje en Hollandse Nieuwe bij RADIONL. Begin 2015 wilde Christa na 30 jaar een punt achter haar muzikale carrière zetten en is Matt Jaxxon van Jaxxon Music Entertainment ontzettend dankbaar dat hij haar weten over te halen om toch te blijven zingen. In oktober resulteerde dat in de lancering van het nummer ‘Geef me nog 1 keer jou liefde’ welke verscheen op het Jaxxon Records label. Bij RADIONL staat het al wekenlang in de A-rotatie en dat betekent veel airplay. 

Kaartverkoop Toppers in Concert 2016 'Royal Night of Disco' maandag 14 december van start
04-12-2015 00:29:00

Vrijdag 13 & zaterdag 14 mei 2016 nemen Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger je mee terug naar de zorgeloze tijd van de disco. De 12e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ staat in het teken van ‘Royal night of disco. De tijd van ‘Saturday Night Fever’, verlichte dansvloeren, spiegelbollen, plateauzolen en energieke, steengoede dansmuziek. Bezoek ‘The Best Disco In Town’ en ga mee terug naar de fantastische jaren ’70 en ‘80! De dresscode is Glitter gold with a colorful touch of disco. De voorpret kan weer beginnen! Op zoek naar de leukste disco-accessoires! Die te grote glitterzonnebril, broek met wijde pijpen, plateauzolen, blinkende juwelen, afrokapsels in fluorkleuren of dat korte glitter discojurkje… 

Nieuw platencontract voor Dana Winner
03-12-2015 10:28:00

Afgelopen week gaf Dana Winner het startschot van een nieuwe wending in haar carrière. Met meer dan 2,5 miljoen verkochte albums is Dana één van de best verkopende artiesten in België. Ook in Nederland is ze erg populair. Begin 2016 start voor haar de samenwerking met Top Act Music/Universal Music Belgium. Onder hun vleugels brengt ze dit voorjaar een nieuw album uit. Dana Winner duikt begin volgend jaar al de muziekstudio in. Ze ziet de samenwerking helemaal zitten en ook de mensen van Universal Music Belgium zijn heel trots.

The Common Linnets hebben een gouden award gekregen voor hun album ‘II’
03-12-2015 10:18:00

The Common Linnets hebben een gouden award gekregen voor hun album ‘II’. Dit werd bekend gemaakt in het televisieprogramma RTL Boulevard. In een speciale videoboodschap bracht de Engelse zanger James Morrison het goede nieuws aan Ilse DeLange en de band.‘II’ verscheen eind september en kwam binnen op de eerste plek van de Nederlandse Album Top 100. Het tweede album van The Common Linnets, met daarop onder andere het nummer ‘Hearts On Fire’, werd zowel door de fans als de critici omarmd. 

Eerste kerstsingle voor Bert Zwier een feit
03-12-2015 10:13:00

Al bijna 10 jaar brengt Bert Zwier eigen nummers uit, maar nog nooit een kerstsingle. Door de nieuwe single ‘Gelukkig kerstfeest’ komt daar verandering in. Gezien de spanningen en aanslagen van dit jaar, vindt de zingende visboer het een goed moment om zijn eerste eigen kerstsingle uit te brengen. “Ik heb nog nooit een kerstsingle uitgebracht en ik heb het ook gedaan met de gedachte: Vrede op aarde, geluk en gezondheid aan iedereen.”, legt Bert Zwier uit. Dit is tenslotte waar kerst om draait en het is de boodschap die we op dit moment allemaal wel kunnen gebruiken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool