RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bezoek op vrijdag 23 oktober het 'RADIONL Café' bij Café Glenn de Koning aan de Damkade 2 in Zaandam
17-10-2015 14:59:00

Op vrijdag 23 oktober 2015 krijgt Café Glenn de Koning aan de Damkade 2 in Zaandam van 20.00 uur tot 24.00 uur bezoek van de RADIONL presentatoren Hessel Wijkstra en Alfred Voogd. Alles draait deze avond om het nieuwe concept "RADIONL Café". Een avondvullend programma met naast optredens van Yves Berendse, Jeffrey Kuipers, Dirk Meeldijk en Glenn de Koning  leuke items en sfeer impressies die rechtstreeks worden uitgezonden op RADIONL. Zanger Glenn de Koning is sinds 25 mei 2014 eigenaar van dit gezellige café in het centrum van Zaandam en is 7 dagen per week geopend. Van donderdag t/m zondag is er altijd live-entertainment. RADIONL Café is voor elke horeca ondernemer betaalbaar. Je krijgt een muzikaal, avondvullend programma inclusief licht-en-geluid en een radiocampagne op RADIONL. 

Eerste officiële single van Roy van Eldik is getiteld 'De liefde van je kind'
17-10-2015 00:00:00

Roy van Eldik begon in  2003 met zingen, hij was toen een jaar of 20, in het begin nog alleen voor familie en vrienden. In een plaatselijke studio heeft hij zijn eerste single opgenomen wat best een leuk succesje was in Deventer, zijn geboorteplaats. Sindsdien heeft hij met zijn “hobby”, zoals hij het zelf noemt overal en nergens gestaan, en eigenlijk nooit zonder optredens gezeten. Hij heeft inmiddels een paar singletjes opgenomen voor zijn kennissenkring, maar nog nooit officieel uitgebracht.

Mike Peterson lanceert 'Telkens als je naar me kijkt'
16-10-2015 22:08:00

De nieuwe single van Mike Peterson 'Telkens Als Je Naar Me Kijkt' is de 2e Nederlandstalige single na zijn Bloed, Zweet en Tranen avontuur en is uitgebracht op het NRGY Music label. De tekst is door Mike zelf geschreven en ook komt de productie van eigen hand. De single is een mix van echte instrumenten met opzwepende beats! Mike Peterson begon zijn zangcarrière op elf jarige leeftijd. Niet wetende dat hij zou opgroeien tot een allround zanger/entertainer. Onder toezicht van zijn vader begon het allemaal met, af en toe een paar liedjes zingen.

Zangeres Christien slaat met 'Hou me in je armen' nieuwe weg in
16-10-2015 18:12:00

Zangeres Christien slaat met haar vrolijke single "Hou me in je armen" een andere muzikale weg in. Het nummer is geschreven door Henk van Broekhoven ( John Spencer) en het geheel is opgenomen in de Artsound studio van J.P. Kerkhofs te Houthalen. In deze studio hebben tal van bekende artiesten waaronder Hein Simons al liedjes opgenomen. De videoclip werd gemaakt door Videowork samen met de professionele dansers en danseressen, bekend van Toppers van Oranje. 

Gino Graus komt met nieuwe single 'Noa'
16-10-2015 17:29:00

Hoewel de zomer voor ons allemaal helaas alweer voorbij is, kan voor Gino Graus de zomer niet lang genoeg duren en met het frisse geluid van zijn nieuwe single “Noa”. Hiermee is de herfst voor Gino officieel omgedoopt tot na-zomer. “Noa” is de laatste meezinger uit het repertoire van Gino. Met een frisse melodie, zwoele tekst en de typische “Graus-sound” is Noa direct herkenbaar voor de mensen die de muziek van Gino Graus kennen. Na zijn vorige single “Facking lekker” gooit Gino met “Noa” het tekstueel gezien over een andere boeg.

'Morgen' van Guus Meeuwis komt binnen op nummer 1 in Album Top 100
16-10-2015 15:22:00

Guus Meeuwis’ nieuwe album ‘Morgen’ is vandaag op de eerste plaats binnengekomen in de Dutch Album Top 100. ‘Morgen’, dat afgelopen vrijdag verscheen, is daarmee zijn zesde nummer 1-album in de Top 100 sinds ‘Verbazing’, het debuutalbum met Vagant uit 1996.Guus Meeuwis: “Hier ben ik onwijs blij mee! Het schrijven was een feest, de opnames een schitterend cadeau en het resultaat om van te glunderen. Dat we nu ook nog op 1 binnenkomen is een heerlijke beloning voor alles en iedereen die er met zoveel plezier aan heeft gewerkt.

Johan Kettenburg heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
16-10-2015 15:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 oktober is dat ‘Mij krijg je niet stuk’, de nieuwe single van Johan Kettenburg. Tijdens Buma NL in ’s Hertogenbosch kwam de Hilversumse volkszanger onlangs als winnaar uit de bus van het Sena Demopanel 2015. Hij ontving een cheque t.w.v. € 3000,- die hij kon besteden aan een professionele studio-opname. Het resultaat is deze uiterst sterke single, waarop we Johan horen zoals we hem kennen uit bijvoorbeeld de finale van ‘Bloed, Zweet & Tranen’. 

Oosterse klanken maken nieuwe single van Willem Barth opvallend
16-10-2015 14:54:00

"Laat je gaan" is het nieuwe nummer van Willem Barth, geschreven door Jeff Weber en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Laatstgenoemde is ook te horen op de accordeon wat samen met de oosterse klanken in dit nummer een zeer opvallende combinatie is. Zoals altijd is het karakteristieke stemgeluid van de sympathieke Willem Barth het perfecte smeermiddel voor de zo herkenbare sound.

Marco Borsato kondigt dertiende studioalbum aan
16-10-2015 14:48:00

Marco Borsato brengt op 20 november zijn nieuwe album ‘Evenwicht’ uit. Op vrijdag 20 november aanstaande komt het dertiende studioalbum van Marco Borsato uit, getiteld ‘Evenwicht’. Het eerste liedje ‘Mooi’ is nu al overal te beluisteren.Marco Borsato, die het afgelopen jaar de meest gestreamde Nederlandse zanger op Spotify was, begint later deze maand aan de eerste van een elfdelige reeks uitverkochte Symphonica In Rosso-concerten in Ziggo Dome.

'Samen door'....nieuwe single van 3JS
16-10-2015 14:40:00

Vandaag 16 oktober verschijnt de nieuwe 3JS single “Samen Door”. Deze uiterst radiovriendelijke en toegankelijke plaat is de voorloper van het op 13 november te verschijnen nieuwe studioalbum “7”. “Samen Door”, met z’n typische westcoast-country-sound, komt voort uit een van de schrijfsessies die 3JS een klein jaar geleden hadden met diverse songwriters in L.A., waar zij inspiratie opdeden door nieuwe invloeden te koppelen aan hun eigen schrijfwijze van songs. Het nummer was oorspronkelijk Engelstalig en heette: ’The Same Road'. 

Douwe Bob schrijft nummer voor Mell
16-10-2015 05:28:00

In 2014 beloofde voormalig The Voice coach Marco Borsato dat het nummer “I See Your Eyes Everywhere”, die door niemand minder dan Douwe Bob is geschreven, zou worden opgenomen en uitgebracht. Ondanks dat Mell werd uitgeschakeld in de kwartfinales bij het vijfde seizoen van The Voice of Holland, beloofde coach Marco Borsato het nummer uit te brengen. Marco Borsato maakte deze belofte waar en ging samen met Mell de studio in van Arnold Muhren. De productie lag in handen van Marco Borsato en Ton Dijkman. 

Andy de Witt heeft samen met Laurens van Wessel z'n nieuwe single ontworpen
15-10-2015 19:10:00

In Studio '69 te Zegge heeft Andy de Witt z'n nieuwe single "Wereldwonder" opgenomen. Samen met producer Laurens van Wessel heeft hij er een gezellige meezinger van weten te maken. Zoals we van Andy gewend zijn schrijft hij meestal al zijn nummer zelf, zo ook dit nummer. Ook voor andere artiesten klimt hij regelmatig in de pen. Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet, woont al jaren in het Spaanse Benidorm waar hij bijna dagelijks, zeker in het zomerseizoen,  zijn optredens heeft.  

Johan Kettenburg lanceert 'Mij krijg je niet stuk'
15-10-2015 17:13:00

Johan Kettenburg kwam op 14 september jl. als winnaar uit de bus van het Sena Demopanel 2015. Dit alles vond plaats tijdens de Buma NL dag in ’s Hertogenbosch. Johan kreeg een cheque t.w.v. € 3000.00 die hij kon besteden aan een professionele studio-opname. Die opnames van z'n single 'Mij krijg je niet stuk' en de bijbehorende clip zijn ondertussen afgerond. Producer Jeroen Englebert tekende voor de tekst en muziek. Het geheel is opgenomen in de Fendal Sound studio en de single is verschenen op het T-Rec label..

Nieuwe single van Perry Zuidam
15-10-2015 16:33:00

"Ik werd geboren zonder het te vragen" is de titel van de nieuwe single van Perry Zuidam. Hij heeft in de persoon van Laurens van Wessel een producer gevonden die samen met hem voor de produktie en compositie van zijn nieuwe single heeft getekend. Het is een zeer opvallend liedje waar Perry zeker de komende tijd veel radio en tv airplay mee zal krijgen. Perry Zuidam begon zijn muzikale carrière  als bandparodist. Met toeval zong Perry met een talentenjacht een liedje, waar hij eigenlijk gevraagd was als pauze act als Bandparodist. 

Stevan tekent contract bij CNR
15-10-2015 15:34:00

Een droom van Stevan is uitgekomen. De 22 jarige zanger Stevan uit Roodeschool heeft op 13 oktober jl. een platencontract getekend bij CNR. 'Het harde werken is nu beloond en bekroond door 3 handtekeningen onder het platencontract bij het vertrouwde platenlabel CNR', vertelt Stevan. Op zaterdag 24 2015 pakt Stevan groots uit om zijn mini album met de titel 'Nooit gedacht' te presenteren. Dit alles vindt plaats bij Multifunctioneel centrum (MFC) De Binding, gelegen aan de Sportlaan 4 te Oude Pekela. De 22 jarige zanger Stevan uit Roodeschool die inmiddels al 2 jaar met zijn carrière bezig schrijft alle nummers zelf en de productie van het mini album is tot stand gekomen met Terry West Productions.

Meidengroep Raak! geeft startsein voor nieuwe biologische BelleBio appel
15-10-2015 15:05:00

De populaire meidengroep Raak!, bekend van onder andere RTL Telekids, heeft vandaag het startsein gegeven voor de eerste oogst van de nieuwe biologische BelleBio appel. Het nieuwe appelras BelleBio kenmerkt zich door een heerlijke fris zoete smaak en uitzonderlijk mooi roze uiterlijk. Deze 100% biologische appel is extra knapperig en bijzonder lang houdbaar.

Kees Haak tekent platencontract bij Edwin van Hoevelaak
15-10-2015 14:44:00

Kees Haak, jawel de zoon van wijlen Nico Haak heeft een platencontract getekend bij Edwin van Hoevelaak. Op 13 november is het precies 25 jaar geleden dat de Delftse zanger plotseling overleed. Precies 10 jaar geleden werd er al een memoriam gehouden in Delft rond deze Nederlandstalige feesticoon. Na vele gesprekken vond promotie- en organisatie bureau Carry-Out het tijd worden om Kees Haak als artiest te lanceren. In een eerste gesprek in de Rooftopstudio's te Holten werden de neuzen al dezelfde kant op gezet.

Christian Farla presenteert betoverende nieuwe show Night of Illusions
14-10-2015 22:29:00

Christian Farla presenteert betoverende nieuwe show Night of Illusions Na een succesvolle tournee in Duitsland, een deelname aan Britain’s Got Talent en het behalen van een finaleplaats in het Duitse tv-programma Das Supertalent, is de Rotterdamse illusionist Christian Farla eindelijk weer te zien in Nederland. Farla’s nieuwste theatershow Night of Illusions heeft alle ingrediënten voor een spectaculaire en bovenal magische avond. Omlijst door videoanimatie, hightech sound en lichteffecten brengt de award-winnende illusionist een mix van vingervlugge magie, onnavolgbaar snelle verschijningen, zwevende dames, verdwijningen en  adembenemende ontsnappingsacts. Een theatrale combinatie van magische acts en een spannend verhaal maakt deze theatershow tot een waar spektakel geschikt voor alle leeftijden. 

Volkszanger Antonio verheugt zich op de première van de film Koningsdag
14-10-2015 22:15:00

Op donderdag 15 oktober vindt de première plaats van de film Koningsdag van Emmy-winnaar Steven Wouterlood. Het is de eerste speelfilm waarin volkszanger Antonio uit Veenendaal te zien zal zijn. Hij heeft een rol als fan van Kelvin gekregen. Kelvin is een jongen van 11 jaar die graag zanger van het levenslied wil worden. Die rol wordt vertolkt door Justen de Wildt eveneens uit Veenendaal. De vader van Kelvin is niemand minder dan Gouden Kalf winnaar Martijn Fischer. Tijdens de film hoor je ook de single "Niemand op de wereld" van Antonio.

Rinus Ponsen brengt Nederlandstalige versie van Strong Enough uit
14-10-2015 21:48:00

Rinus Ponsen heeft nog geen moment spijt gehad dat hij in 2014 is gaan samenwerken met Tom Peters van platenmaatschappij NRGY en boekingskantoor Philippi Produ. De nieuwe weg die hij is ingeslagen resulteerde al in de singles “Kom in mijn armen” “Wanneer je verliefd bent” en “De hele nacht” . Z'n nieuwse single "Ik heb genoeg van jou" is een Nederlandse bewerking van het nummer “Strong Enough” waarmee Cher een monsterhit scoorde. Rinus heeft de tekst zelf geschreven en voor de productie zijn Kees Tel en Tom Peters verantwoordelijk.

Nieuwe single & videoclip van Ed Nieman
14-10-2015 17:54:00

Aanstaande vrijdag verschijnt de nieuwe single "Alles ging verloren" van Ed Nieman. Normaal gesproken brengt de volkszanger feestknallers uit, maar deze keer is er gekozen voor een gevoelig nummer, zo uit het leven gegrepen. Ed zit inmiddels 34 jaar in het vak en staat bekend als een veelzijdig artiest. Het arrangement is verfrissend en sprankelend. Nieman is een poosje zoekende geweest naar de voor hem geschikte studio en producer om goed mee te kunnen samen werken. 

Hoog in ’t Noorden....nieuwe single van Ancora
14-10-2015 16:42:00

Ancora komt deze week met een nieuwe single van hun onlangs gelanceerde album "Voorbij De Horizon". Het nummer, getiteld Hoog in ’t Noorden, mag volgens de groep worden beschouwd als een soort ode aan Nederland. Een lied vol heimwee, verlangen naar vervlogen tijden, de fraaie Nederlandse kusten, maar ook de ‘gure wind’. De tekst van het nummer is geschreven door Jan Keizer en diens zoon Louis, die al voor veel van de Ancora teksten tekenden. Inspiratie voor dit melancholische lied deden Jan Keizer en zijn zoon Louis in Portugal op.

Harten 10 sluit het jaar 2015 af met een compleet nieuwe single
14-10-2015 15:52:00

Harten 10 sluit het jaar 2015 af met een compleet nieuwe single getiteld "Hou me vast". Het is een vrolijk up-tempo nummer dat geschreven is door Olaf Hesselmans en opgenomen bij producer Jeroen Dirksen van World Vision Records. Het nummer  gaat over het geluk dat je kan treffen, dat het je kan verrassen en je dit beter kunt vasthouden. Het is een opzwepend nummer waarin, in tegenstelling tot andere singles, Martien begint met een solo. "We bewaren het mooiste voor het laatst.", grapt de zanger. 

Frank Smeekens brengt gevarieerd album op de markt
14-10-2015 00:00:00

De titel van het nieuwe album “Zoals ik ben” van Frank Smeekens geeft al aan waar zijn voorkeur naar uitgaat. Verschillende soorten muziek van swingende rock ’n roll tot levensliedjes en nummers met de bekende hedendaagse sound. Het geheel is opgenomen in de studio van DJ Goldfinger/Waylon v.d. Heijden. Frank vindt dat hij het publiek moet kunnen vermaken met alle soorten liedjes.’Ik vind het zelf erg leuk om op de bühne van alles te doen en kan me echt niet richten op 1 stijltje’, vertelt de Brabantse zanger.

'Draai je om'......prachtige nieuwe single van Bertha Verbeek
13-10-2015 21:16:00

Zangeres Bertha Verbeek heeft op dinsdag 13 oktober een fantastische nieuwe single gelanceerd. Het betreft een Nederlandstalig nummer “Draai je om”, een mooie ballade die is geproduceerd door Peter La Haye en ook is opgenomen in zijn studio in Zoetermeer. De zangeres is heel blij met het resultaat. De doorgewinterde zangeres is met “Draai je om”een nieuwe muzikale weg ingeslagen, waarin haar prachtige stemgeluid heel goed tot haar recht komt. “Ik zit nu ruim 17 jaar in het vak en deze single is totaal iets anders. 

De Wannebiezz gingen werkelijk 'Ol de wee'
13-10-2015 21:04:00

De Vlaardingse STADSgehoorzaal schudde afgelopen weekend 3 dagen bijna onafgebroken op haar grondvesten. Een weekend lang hielden Arie, Rocco en Gilles oftewel de Wannebiezz huis in dit theater en ontvingen daar bijna 3.000 enthousiaste en gezellige feestvierders. Op donderdagochtend reden de eerste vrachtwagens naar binnen en op maandagmiddag reed de laatste, afgeladen vol, weer weg. Na een maandenlange productionele, redactionele en promotionele voorbereiding door producent SHOW en zo, die tevens het management voert, konden de Wannebiezz hun dubbele verjaardag vieren met uitsluitend gezellige mensen. 

Nieuwe single van Mick Harren heeft toepasselijk verhaal
13-10-2015 20:58:00

“Ik lach zolang ik leef”, is de titel van de nieuwe single van Mick Harren. ‘Emile Hartkamp belde me een tijdje geleden op met de mededeling dat hij een dijk van een nummer voor me had geschreven. Het resultaat is een lied dat op mijn eigen lijf is geschreven, maar het zou zo maar voor iedereen van toepassing kunnen zijn. Vanaf de eerste klanken word je geraakt tot diep in je ziel, en word je meegezogen in het verhaal achter dit liedje’, vertelt Mick. Aanstaande vrijdag wordt de clip opgenomen in Amsterdam waarbij alle ingrediënten aanwezig zullen zijn. 

Belinda Kinnaer geniet samen met haar vriend Patrick van haar succes
13-10-2015 09:47:00

Belinda Kinnaer had nooit gedacht dat haar in augustus jl. gelanceerde single “7 Oceanen” zo goed zou worden ontvangen bij het publiek en de talloze radiostations waaronder RADIONL. Ze werd verkozen tot Hollandse Nieuwe en kreeg bij TV Oranje het predicaat Oranje Kroon. De zangeres uit het Gelderse Zeddam kwam op internet het originele nummer tegen van de Zuid-Afrikaanse zangeres Andriëtte en was meteen ‘verkocht’. Ze schreef er een Nederlandstalige tekst op en dook vervolgens de Rooftop studio in bij Edwin van Hoevelaak. 

Eerste solosingle van Chris is getiteld 'Als je gaat'
12-10-2015 21:52:00

Enkele weken geleden werd bekend gemaakt dat Williejan (de mannelijke helft van DUONL) vanwege gezondheidsproblemen de beslissing had genomen om het rustiger aan te gaan doen. Tegelijkertijd werd aangekondigd dat Chris solo verder zou gaan. Haar eerste solosingle is getiteld 'Als je gaat'. Het is een cover van 'Wenn du gehst’ van de Oostenrijkse zangeres en actrice Simone Stelzer. De Nederlandse tekst is geschreven door haar man Williejan die eerder aangaf de 'motor' achter haar te blijven. 

Duo Royet lanceert 'Helemaal weg van jou'
12-10-2015 21:06:00

Duo Royet wordt gevormd door Roy en Jet.Twee typetjes die wel weten hoe je een feestje moet maken, want het is een zeer veelzijdig duo. Zij weten op een formidabele wijze een show te creëren. Grappig, gezellig, maar ook rock steady, jazzy, bluesy. Het zijn stijlen die hun zeker goed liggen en het past ook enorm bij dit duo. Jet heeft een hele mooie karakteristieke volle stem voor Jazz, Motown, (soul)ballads en nog diverse andere stijlen. Roy voelt zich helemaal thuis in Rock & Roll, Blues, maar ook Nederlandstalig is hem op het lijf geschreven.

Cor Bakker blikt terug op bijzondere muzikale momenten uit zijn carrière bij ONS
12-10-2015 20:56:00

Op 17 oktober start bij ONS de 10-delige serie Cor Bakker ontvangt... In dit programma blikt pianist, componist en orkestleider Cor Bakker terug op bijzondere muzikale momenten uit zijn carrière. Hij ontving grote sterren als Lionel Richie en Al Jarreau en begeleidde hen op de piano samen met zijn 28-koppig orkest. Gedurende zijn carrière interviewde Cor Bakker veel bekende nationale en internationale artiesten en maakte samen met hen muziek. Voor Cor Bakker ontvangt… selecteert Cor de mooiste, grappigste en meest bijzondere fragmenten en kijkt terug op deze speciale momenten. Cor introduceert deze muzikale hoogstandjes met persoonlijke anekdotes en niet eerder vertelde verhalen. In de eerste aflevering, op 17 oktober, kijkt Cor onder andere terug op zijn ontmoetingen met de Britse jazz-zangeres Cleo Laine en Jasperina de Jong.

Nieuwe single Triple wegens omstandigheden uitgesteld
12-10-2015 20:34:00

De release van de nieuwe single van Triple ‘Stop’ stond  gepland voor oktober maar wordt wegens omstandigheden verplaatst. Op 6 oktober 2015 is Melissa Scherpen winnares geworden van de Miss Teen of the Netherlands verkiezingen. Dit betekent dat Melissa o.a. de maand november naar Vietnam gaat voor de Miss Tourism International 2015 verkiezingen waar zij hopelijk de wereldwijde titel wint. Nina Meijer zal zich vanaf eind november heel erg rustig moeten houden wegens een operatie aan een poliep op haar stemband. 

DVD opnames van uitverkochte SterrenGala 2015
12-10-2015 12:17:00

Nog even en dan is het zover. 31 oktober pakt Marco de Hollander weer groots uit. In een uitverkochte Sporthal  De Vlinder in Ter Aar, ontvangt hij ’s avonds 800 bezoekers die een unieke avond gaan beleven. “Niet eerder was dit evenement zo snel uitverkocht” vertelt Marco trots. De avond zal een feest der herkenning worden voor de bezoekers. Marco heeft namelijk heel veel top artiesten uitgenodigd  zoals Corry Konings, Stef Ekkel, Frank en Mirella, Ria Valk, Henk Bernard en vele anderen.

Martino & Rayano lanceren 'Het lied van Knuffelpiet'
12-10-2015 10:48:00

In alle ophef rond de zwarte pieten discussie zou je bijna vergeten waar het echt om gaat: de sinterklaasperiode is een feest voor groot en klein! Volgens Martino & Rayano maakt hun nieuwe single 'Het lied van Knuffelpiet' dat meer dan duidelijk. De mannen denken zelf al aan een nieuwe rage. Knuffelpiet heeft echter een klein probleempje: hij kan niet dansen. Gelukkig heeft hij goede leermeesters, pieten Martino & Rayano brengen hem snel een paar goede moves bij.

Belgisch zangtalent Robby slaat commerciële in
12-10-2015 10:35:00

Met een heerlijke uptempo single getiteld; “Mijn hart gaat boem boem boem” is het Belgische zangtalent Robby een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen! Ondanks zijn jonge leeftijd timmert Robby al een tijdje aan de weg als zanger. Hij bracht een aantal singles uit in België en had hiermee zijn eerste succesen. Om zijn zangcarriëre op een hoger plan te krijgen benaderde hij de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer die al eerder hits schreef voor Belgische artiesten als Bobby Prins en Danny Fabri. 

RADIONL is 17 oktober live aanwezig bij het Mega Piraten Festijn in Tilburg
11-10-2015 19:27:00

RADIONL zal aanstaande zaterdag 17 oktober live aanwezig zijn bij het Mega Piraten Festijn in Tilburg. Naast interviews en sfeerverslagen zullen er diverse live optredens te horen zijn op ‘ Het Hollandse Hart van de Regio’. Mis dus niets van Nederlands grootste meezingfeest en luister de hele avond. Met optredens van o.a.: Jan Smit, Marianne Weber, Jan Keizer & Annie Schilder, Jannes, Sieneke, Henk Bernard, Koos Alberts, Thomas Berge, Lesley Williams, Stef Ekkel, Ancora, Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Vinzzent, Jaman, Gino Fey en nog vele anderen! 

De Roffels gaan los
11-10-2015 16:33:00

De zangeressen van de ooit befaamde Zuid Oost Drentse band 'De Roffels' zijn terug achter de microfoons en treden weer live op. Ze hebben met hun Nederlandstalige piratenhits 'Hier ben ik weer', 'Spinnewiel' en tal van andere nummers veel succes op o.a. de vele grote piratenfeesten en zorgen altijd voor de perfecte feeststemming. De nieuwste single van 'De Roffels' 'Vanavond Wil Ik Los' staat op hun CD album 'Hier Zijn We Weer'.

Win aankomende week bij RADIONL kaarten voor Superparty.nl
11-10-2015 11:23:00

Wilt u een onvergetelijke avond beleven met top entertainment, fantastisch eten en drinken, in een sfeervolle ambiance? Op 20 november 2015 is er weer een Superparty met optredens van o.a. Jannes, Django Wagner, DJ Dave Roelvink, Stef Ekkel, Helemaal Hollands, Belinda Kinnaer, DJ Zanger Robert Pouwels en coverband Slam! De LiNDE Party X-Perts in Groesbeek zorgen ervoor dat het de inwendige mens aan niets zal ontbreken. Aankomende week in het prijzenpakket bij RADIONL! Vrijdag 16 oktober worden de winnaars bekend gemaakt in het programma Afslag 3-6.

Geesje Tempelman uit Nieuwleusen is de TV Oranje Supporter van de Week
10-10-2015 18:18:00

Tien jaar geleden werd het startschot gegeven voor TV Oranje. We gaan dat een jaar lang vieren, waarbij tevens elke week een van onze trouwe TV Oranje Supporters in het zonnetje gezet zal worden. De eerste 'Supporter van de Week' is Geesje Tempelman uit Nieuwleusen. Zij en haar man zijn al vanaf het vroege begin supporter van TV Oranje. Wij waarderen dat natuurlijk enorm, en daarom krijgt Geesje van ons de CD 'Zweven op wolken' van Jaman. Ze heeft al aangegeven dat ze zeer vereerd en blij is met deze prijs.

Aanstaande zondag special over Peter Koelewijn op TV Oranje
10-10-2015 01:43:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 11 oktober zie je een TV Oranje Special over Peter Koelewijn, die vertelt hoe hij in de jaren veertig opgroeide in de volksbuurt Stratum in Eindhoven. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop