RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rita Young en Javi Escalera brengen duetsingle uit
16-11-2015 22:38:00

Rita en Javi presenteren met trots hun allereerste duosingle 'Jij en ik'. Deze aanstekelijke quickstep van eigen hand, was de allereerste single van Javi Escalera. Na vele jaren achter de schermen bezig te zijn geweest voor collega artiesten, als liedjesschrijver, sessiezanger en zangcoach, besloot Javi dat het tijd was om ook een eigen single te maken. Het was een schot in de roos; eindelijk zag het grote publiek de persoon  achter de liedjes & de stem, en het resulteerde in een zeer succesvol avontuur, dat na vele singles en een album, nog steeds voortduurt. 

Nieuwe carnavalssingle voor Ria Valk
16-11-2015 12:36:00

Tijdens het schrijven van de nieuwe single, kwam Ria Valk op de tekst van een single die ze in 1996 zelf heeft geschreven. Daarom wordt het nummer ‘Ik val steeds voorover’ uitgebracht voor de carnaval. Tijdens een brainstormsessie over een nieuwe single, kwam Ria Valk op de tekstregels van de single ‘Ik val steeds voorover’. De track is oorspronkelijk gemaakt in 1996 en is destijds door de zangeres zelf geschreven. ‘Ik val steeds voorover’ is een wals waar een ‘slavenkoor beat’ aan toegevoegd is. 

Damenson Entertainment heeft grootse plannen met Alessandro
16-11-2015 11:43:00

Alessandro is sinds kort toegetreden tot de stal van Damenson Entertainment.  Ondertussen zijn er al nieuwe foto's en een nieuw logo van het 17 jarige talent gemaakt. Ook de merchandise heeft een nieuw symbool. Van de nieuwe foto`s is er een foto uitgekozen die inmiddels op de nieuwe fotokaarten is gedrukt. Binnenkort zullen er ook nieuwe posters verschijnen. Daarnaast is er ook een nieuwe website ontworpen. Frank van der Stokker heeft de taak van manager op zich genomen. ‘Tijdens een evenement kwam ik in gesprek met Alessandro en z’n vader One M!ke . 

Rob Rietbroek krijgt uit handen van z'n zoons eerste exemplaar van nieuwe single
15-11-2015 13:53:00

Rob Rietbroek was al vroeg met muziek in de weer en begon al op jonge leeftijd met zingen. Hij zingt met veel passie en plezier op feesten en partijen. Rob is getrouwd, heeft 2 schoolgaande kinderen Robby en Timmy en woont samen met zijn gezin in Den Haag waar hij in 1963 ook ter wereld kwam. Rob is werkzaam als monteur bij het drinkwaterbedrijf Dunea. De eerste single van Rob “Ons Geluk” is een mooie ballad waarin het draait om het tijdloze gezins geluk.

Janneke Wiersema covert haar twee favoriete liedjes
15-11-2015 11:34:00

De uit Groningen afkomstige zangeres Janneke Wiersema heeft haar sporen in de wereld van muziek bestempeld door haar wens om haar favoriete nummers te coveren en officieel uit te brengen. Alom respect voor deze ontzettend lieve vrouw die, ondanks haar zeer bewogen verleden weet door te zetten en zeer gelukkig getrouwd is met haar Wiebe die haar op handen draagt en beschermd. Ze is de jongste niet meer, maar leeftijd is een feit,en beslist geen hindernis voor deze lieve schat die alleen maar het goede verdiend in de herfst van haar leven. 

Frans Duijts en Wesley Wolters op bezoek bij de Media Markt in Apeldoorn
14-11-2015 22:26:00

Op zaterdagmiddag 28 november 2015 komt Frans Duijts om 15.30 uur naar de Media Markt in Apeldoorn om zijn pas verschenen nieuwe verzamelalbum ’10 jaar mijn grootste hits tot nu’ te signeren. Frans zal tevens een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. Voorafgaand aan Frans Duijts zal ook de volkszanger Wesley Wolters optreden. Door het succes van het liedje “Jij denkt maar dat jij alles mag van mij” dat op plaats 32 in de Single Top 100 terechtkwam, besloot hij zich te gaan richten op een eigen zangcarrière. 

Zondag 15 november special over Lucas & Gea op TV Oranje
14-11-2015 19:46:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 15 november zie je een TV Oranje Special over Lucas en Gea, die in hun eigen prive-café vertellen over hun opmerkelijke carrière. Voor Lucas begon alles op 13-jarige leeftijd toen hij op gitaarles ging.

Oranje Top 30 dankzij Maurice de Jong op Facebook en Twitter
14-11-2015 18:54:00

Elk weekend kun je bij TV Oranje kijken naar de Oranje Top 30. Deze Nederlandstalige hitlijst, die wordt samengesteld aan de hand van gegevens van GfK Retail and Technology Benelux, is de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk wordt uitgezonden bij TV Oranje en een aantal lokale tv zenders. Daarnaast wordt de lijst ook uitgezonden bij een groot aantal radio stations waaronder RADIONL. Een belangrijke rol bij de Oranje Top 30 wordt gespeeld door Maurice de Jong.  Hij is niet alleen de vaste voice-over van de uitzendingen, maar verzorgt ook de Oranje Top 30 op Facebook en Twitter

Zoon Kees Haak zingt nummer met icoon Nico Haak
14-11-2015 14:57:00

Op vrijdag 13 november 2015 was het alweer 25 jaar geleden dat Nederland één van zijn meeste geliefde stemmingmakers verloor aan een hartaanval, Nico Haak. Een bijzonder moment voor zoon Kees Haak om terug te blikken op de periode dat wij allemaal meezongen met “Foxie Foxtrot” en “Honkie tonkie pianissie”. Kees Haak is de zoon van de overleden zanger Nico Haak. Kees treed ter herinnering aan zijn vader in zijn voetsporen en brengt nu een wat onbekender nummer van zijn vader uit, genaamd “Zullen we met z’n allen nog wat nemen”. 

Vrijkaarten voor Henk Bernard Feestgala
14-11-2015 09:34:00

Op zaterdag 19 december is de populaire zanger Henk Bernard het middelpunt van een spetterend feestgala in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, met gastoptredens van niemand minder dan Anita Meyer en Frans Bauer. Daar moet je bij zijn! Henk Bernard is momenteel een van Nederlands populairste zangers. Zijn live optredens zijn altijd zeer spraakmakend en hij scoort hit na hit. Beleef het allemaal live tijdens dit onvergetelijke gala. De prijs van de tickets is € 25,00 voor een staanplaats en € 30,00 voor een zitplaats (excl. kosten). 

Pet Raket en John Kanon vragen zich af of Sinterklaas een frikandel lust
14-11-2015 09:23:00

Pet Raket en John Kanon storten zich nu met hun gloednieuwe polonaise hit 'Sinterklaasje lust u een frikadel?' in het gezellige Sinterklaas feest. Bij het horen van het supergezellige liedje ging Sinterklaas samen met de pieten direct in de polonaise. “Het is een enorm aanstekelijk liedje wat direct blijft hangen”, aldus Pet en John. Deze feestgangers hebben ondertussen op het AKMP label hun eigen sound die door iedereen wordt herkend. Eerder scoorden de heren Pet en John al grote hits tijdens het carnavalsfeest.

Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-11-2015 23:59:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 november is dat ‘Gewoon een lekker wijf!’, de nieuwe single van Erik van Klinken. Het nummer, een Nederlandstalige bewerking van ‘Walk of live’ van Dire Straits, lag al een tijdje op de plank bij tekstschrijver Bram Koning. Erik had hem vorig jaar al gehoord, maar twijfelde om het als single uit te brengen. Zijn manager Bert Schenau wist hem te overtuigen. “Hij vertelde me dat het een lied is met een knipoog en zeker de potentie heeft om een echte meezinger te worden.

Vanaf vandaag kun je de eerste single van K3 downloaden
13-11-2015 23:49:00

10.000 luchtballonnen, de eerste single van K3 die op dit moment al de tweede plaats heeft veroverd in de Nederlandse iTunes charts, kun je hier downloaden. De eerst week als K3 zit erop voor Hanne, Marthe en Klaasje en daarmee is het avontuur nog maar net de begonnen. Aan het begin van de week hebben zij de vrolijke videoclip opgenomen voor 10.000 luchtballonnen. Naast het inzingen van de andere liedjes voor het album dat op 18 december uitkomt, zijn Hanne, Marthe en Klaasje nu ook hard aan het repeteren voor de K3 shows.

Zanger Demy de Groot bedreigd met mes en in elkaar geslagen
13-11-2015 09:08:00

Zanger Demy de Groot in vanmorgen vroeg in het centrum van Rotterdam na z'n werk in de Skihut eerst bedreigd met een mes in daarna in elkaar geslagen. Demy is een tijdje buiten bewust zijn geweest en heeft er een blauw oog en gat in zijn hoofd aan over gehouden. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Demy zat met een aantal collega's van de Skihut een pizza te eten. Een collega zat achter de gokkast (die hij op een gegeven ogenblik verliet om geld te wisselen), daar hij nog wat speelpunten er op had staan en bij terugkomst er een man achter de gokkast was gaan zitten. 

Debuutsingle van Rick Melissen van uitmuntende kwaliteit
12-11-2015 16:26:00

Met z’n debuutsingle ‘Hoe jij het leven leeft’ probeert de uit Leiderdorp afkomstige artiest ‘in de dop’ landelijke bekendheid te krijgen.  In het verleden heeft hij al diverse covers opgenomen, maar die telt Rick niet mee. Hij is nu een kleine 2 jaar bezig met zingen op professionele wijze en hoopt op een succesvolle muzikale carrière. Nadat hij wist welke muzikale weg hij wilde bewandelen ging hij op bezoek bij een muziekorganisatie die een evenement in zijn dorp organiseerde. Rick kreeg vervolgens een uitnodiging om een viertal nummers tijdens dat evenement te zingen.  

Boudewijn de Groot ontvangt gouden plaat voor z'n meest recente album Achter Glas
12-11-2015 11:56:00

Boudewijn de Groot heeft dinsdagavond uit handen van Matthijs van Nieuwkerk een gouden plaat ontvangen voor zijn meest recente album 'Achter Glas'. De Groot was met zijn kinderen te gast in het tv programma De Wereld Draait Door om over de documentaire ‘Kom Nader – Boudewijn de Groot’ te praten. In de documentaire, die tijdens IDFA in première gaat, neemt Boudewijn de Groot op het podium afscheid van zijn hits en werkt hij aan nieuwe, vaak zeer persoonlijke, nummers voor het album 'Achter Glas'. Voor het eerst laat hij een camera toe achter de schermen en in zijn privédomein. Zijn kinderen en vrienden blikken terug op een halve eeuw leven en carrière, waarbij zij zich verbazen over het raadsel dat Boudewijn ook voor hen nog steeds is. De film maakt een muzikale roadtrip door de tijd en onderzoekt wie deze, in zichzelf gekeerde, man eigenlijk is. 

Joost de Vries komt met geweldige smartlap ballad
12-11-2015 11:22:00

Joost de Vries mag trots zijn op z'n nieuwe single ‘Het eind van ons Latijn’. De Noord-Hollandse zanger heeft dit keer gekozen voor een rustig nummer wat in de komende donkere dagen voor kerst zeker tot zijn recht zal komen.Het is een echte ‘smartlap ballad ’geworden en weer eens heel wat anders dan de uptempo liedjes die je momenteel veel op de radio hoort’, aldus Joost. Zijn vaste producer Jeroen Dirksen componeerde en produceerde het nummer en Hugo Peeters schreef de gevoelige tekst. De single komt fysiek uit via het platenlabel Stormrecords.

Guus Meeuwis en Youp van 't Hek in L'Olympia Parijs
12-11-2015 02:36:00

Guus Meeuwis en Youp van 't Hek gaan samen twee shows geven in de legendarische L'Olympia in Parijs: Guus et Youp à Paris. Youp zal de avond beginnen met een cabaretvoorstelling, waarna Guus het stokje overneemt met een concert in de geest van de Franse chansonniers. De avondvullende shows zullen plaatsvinden op 26 & 27 maart 2016. 

Mieke heeft misschien wel het meest indringende lied uit haar lange carrière opgenomen
11-11-2015 14:47:00

Mieke heeft misschien wel het meest indringende lied uit haar lange carrière opgenomen. Een lied dat handelt over het verlies van hetgeen je het allerliefste is, je bloedeigen kind. Ik moet er niet aan denken wat er met je gebeurt als dat lot je treft, zegt Mieke. Gelukkig is mij dat bespaard gebleven, het overkwam wel heel dierbare vrienden. Hun verdriet dat nooit meer zal helen, stemt vooral tot invoelen en meeleven. Mieke, zelf moeder van een zoon, weet hoe kwetsbaar je wordt wanneer op een dag een kind deel van je leven gaat uitmaken.

'Ik droom nog iedere nacht van haar'....nieuwe single van Sidney Bischoff
11-11-2015 14:37:00

'Ik droom nog iedere nacht van haar' is de titel van de nieuwe single van Sidney Bischoff. Hij heeft het nummer zelf geschreven en heeft de productie overgelaten aan Martin Sterken die ook verantwoordelijk was voor z'n onlangs gelanceerde album 'Met hart en ziel'. In oktober 2015 heeft de zingende oliebollenbakker, zoals Sidney genoemd wordt een platencontract getekend met Bert Schenau van Storm Records. Beiden kennen elkaar al jaren en hebben grootse plannen. Er zijn veel afspraken gemaakt, waaronder het zoeken naar een eigen Sidney Bischoff sound. 

Pake Wiebe verloot een diner voor twee
11-11-2015 14:13:00

Pake Wiebe voegt woord bij daad! Na de single (Wie gaat er mee in) mijn 200D wordt het hele liedje letterlijk uitgevoerd. U kunt mee en kans maken op een diner voor twee. Tel hoe vaak het kenteken in de videoclip te zien is en stuur het antwoord naar dit email adres of de Pake Wiebe facebookpagina. Pake Wiebe wil daarnaast een D-Day toertocht met Mercedessen organiseren. De inzittenden zullen ouderen zijn die nog nauwelijks de deur uitkomen. Het wordt een gezellig dagje uit door een groot deel van Zuid West Friesland. 

Nieuwe feestknaller voor de Gebroeders Ko
11-11-2015 11:56:00

Het is vandaag precies 18 jaar geleden dat Ton en Gerard Koopmans besloten om als Gebroeders Ko een muzikale weg tin te slaan. Ondertussen hebben ze al diverse hits op naam staan.  Op hun 'verjaardag' lanceren ze hun nieuwe aanstekelijke feest/ rock single 'Bij ons Omi's'. Door jankende gitaren te combineren met hun welbekende feestmuziek en makkelijke teksten zal deze single zeker weer een heel breed publiek aanspreken. Het idee voor deze single is ontstaan tijdens een feest bij Oostenrijkse collega’s. 

Eerste eigen single van Melanie Beense een feit
11-11-2015 10:46:00

Met een Nederlandstalige bewerking van het nummer ‘Hurt’ waarmee Christina Aguilera in 2009 hoge ogen gooide treedt Melanie Beense in de voetsporen van haar vader Peter. ‘Het gaat nu echt gebeuren. Ik vind zingen erg leuk en vond het altijd veilig om samen met m’n vader op het podium te staan om de duetten die we hebben opgenomen ten gehore te brengen’ vertelt Melanie. Bram Koning wist dat Melanie helemaal gek was van het nummer ‘Hurt’ en heeft er een Nederlandstalige tekst op geschreven getiteld ’t Gaat nog niet

Peter Beense heeft wederom hit in handen
11-11-2015 10:44:00

Vanaf de eerste toon bruist de nieuwe single ‘Ik hou van jou’ al van gezelligheid. ‘Het is al een oud liedje. Toen ik het nummer voor de eerste keer hoorde was ik er meteen al weg van en vond het een passend lied voor mij. Ik kreeg van de rechthebbende toestemming om het geheel in een nieuw verfrissend vaatje te gieten. De stijl is qua muzikale invulling anders geworden, maar wel in dezelfde trant’, vertelt Peter. Bram Koning tekende voor de tekst en muziek. Voor de productie en het arrangement is Frank Verkooyen verantwoordelijk. 

Jan Smit krijgt gouden plaat van Bryan Adams
11-11-2015 10:27:00

Gisteravond kreeg Jan Smit de schrik van zijn leven na de opnames van RTL Late Night. Hij mocht na de uitzending van niemand minder dan zijn grote idool Bryan Adams een gouden plaat in ontvangst nemen voor zijn nieuwe kerstalbum ‘Kerst Voor Iedereen’. Het album kwam afgelopen vrijdag uit. Dat beide heren het goed met elkaar kunnen vinden bleek dinsdag na de opnames eens te meer. In de kleedkamer van de Canadese superster werd nog uitgebreid nagepraat over de uitzending, waarna Smit compleet werd verrast met een gouden award.

Stevan Bloema lanceert EP met 6 zelfgeschreven nummers
11-11-2015 10:21:00

De muzikale toekomst van Stevan Bloema ziet er na het platencontract welke hij op 13 oktober jl. tekende bij Cornelis Music rooskleurig uit. De 22 jarige ondernemer in schuttingen en blokhutten uit Roodeschool heeft ondertussen al een grote schare fans voor zich weten te winnen. Begin 2015 verscheen zijn eerste single ‘Ik wil vrij zijn’ en in mei diende de opvolger ‘En dan zeg jij’ zich aan. ‘Tijdens het Buma muziekfestival trof ik Robby Langendorff van Cornelis Music. Eerder dit jaar ben ik al op bezoek geweest bij hem op kantoor in Amsterdam.

Joey Hartkamp heeft bonje met Patty Brard en Grad Damen
11-11-2015 00:00:00

Eerder dit jaar schitterde Joey Hartkamp nog in het programma Bonje met de buren van Patty Brard en Jochem van Gelder. Waar Joey samen met dit presentatieduo een heftige burenruzie wist te sussen, verwachte niemand dat dit uit zou draaien op een daadwerkelijke strijd. In de videoclip van zijn vijfde en tevens nieuwste single ‘’Chic A Bang Bang’’ zien we Patty Brard als “La Mama” schitteren. Maar Patty is niet de enige bekende die we herkennen in de spectaculaire videoclip want ook vriend en collega Grad Damen zien we als “El Grados” op fantastische wijze zijn rol vertolken en houdt Susanna Veldmeijer de touwtjes strak in handen. 

Stormloop kaarten K3 shows: Extra shows en extra dagen ingepland in K3 tournee
10-11-2015 22:12:00

Nu bekend is dat Hanne, Marthe en Klaasje voortaan door het leven gaan als K3, vliegen de tickets voor de K3 tour de deur uit. Voor het publiek zijn deze shows de allerlaatste kans om Karen, Kristel en Josje live te zien als K3. Tijdens de K3 tour nemen zij afscheid en stellen zij de Hanne, Marthe en Klaasje persoonlijk aan hun fans voor. Met zijn zessen bouwen zij dus een dubbel zo groot K3 feest! Vandaag maakt Studio 100 bekend dat er, wegens een stormloop op kaarten, extra K3 shows en zelfs extra dagen zijn ingepland in Eindhoven, Amsterdam en Groningen! Wie Karen, Kristel en Josje wil uitzwaaien en Marthe, Klaasje en Hanne live wil bewonderen en verwelkomen, moet snel zijn! Al 280.000 fans hebben een ticket kunnen bemachtigen. Mis deze K3 show niet en ga voor tickets naar www.k3.be!

Dutch Valley vindt plaatst op 20 augustus 2016
10-11-2015 19:13:00

'Omcirkel de datum maar vet in je agenda want op zaterdag 20 augustus is het zover! Dan barst het gezelligste feest van Nederland los in Velsen Valley Spaarnwoude', meldt de organisatie van Dutch Valley. De kaartverkoop start op 24 november aanstaande.

Nigel Fischer komt opnieuw met feestelijke single
10-11-2015 19:01:00

Sinds twee jaar is Nigel Fischer professioneel bezig met het opstarten van een carrière in de muziekwereld. Met Jeffrey Weber als vaste tekstschrijver, Laurens van Wessel als producer en platenmaatschappij Zebra Music aan zijn zijde wordt er anno november 2015 opnieuw een feestelijke single uitgebracht. ‘Net Niet De Mooiste Uit De Kroeg’ is een vrolijke en gezellige track. Een track vergezeld door een videoclip met beelden opgenomen in de stad Den Bosch en ook is er gefilmd tijdens één van de optredens die Nigel de afgelopen periode heeft verzorgd. 

Samantha Steenwijk zingt ‘jeugdtrauma’ van zich af
10-11-2015 18:10:00

Gek genoeg werd Jackie Wilson’s grootste hit nog niet eerder opgenomen in Nederland,maar daar komt vanaf a.s. woensdag verandering in. Samantha Steenwijk komt naar haar voorgaande singles zoals ‘Hou Toch Van Mij’, ‘Lieveling Wat Hou Ik Van Jou’ en ‘Proost Op Het Leven’ met haar nieuwe single ‘Rood of Groen’. ‘Rood of Groen’ is de Nederlandse titel van het jaren ‘50 nummer ‘Reet Petite’, wat al een poosje op haar verlanglijstje stond voor een Nederlandse versie. Het was vroeger al één van haar lievelingsliedjes, maar de clip durfde ze niet te bekijken. 

Natalie La Rose bereikt als eerste Nederlandse artiest de Vevo Certified status
10-11-2015 16:02:00

Natalie La Rose is de eerste Nederlandse artiest die de Vevo Certified status heeft bereikt met een videoclip. De clip van haar single ‘Somebody’ werd op Vevo meer dan honderd miljoen keer bekeken. Vorige week overschreed de teller de magische grens van 100 miljoen views en kreeg 'Somebody' de bijzondere status. Bekijk hier de videoclip van ‘Somebody’:  Natalie La Rose heeft afgelopen jaar met het nummer ‘Somebody’ de internationale charts bestormd. In januari bracht La Rose haar debuutsingle uit. Het nummer bereikte de tiende plaats in de US Billboard Hot 100.

RADIONL gaat op bezoek bij de luisteraars
10-11-2015 15:15:00

RADIONL directeur Nico Silvius is van mening dat het Nederlandse lied na een terugval van enkele jaren heeft overwonnen en ziet de toekomst dan ook weer rooskleurig in.  Volgens Silvius was 2009 het grootste succesjaar wat de Nederlandse muziek heeft gekend. De laatste 4 jaar was er een teruggang te zien en daar heeft Nico wel een verklaring voor. ‘Elke muziekstroom heeft altijd een golfbeweging. De terugval heeft volgens mij ook te maken met een aantal slechte muziekevenementen die er georganiseerd werden. 

'Puur geluk'.....nieuwe single van Coen Laning
10-11-2015 14:08:00

Rustige liedjes zingt Coen Laning die inmiddels al 20 jaar in het vak zit het liefst. De zanger uit het Groningse Foxhol heeft daarom een ballad uit te brengen.  Het nummer ‘Puur geluk’ is geschreven en geproduceerd door producer Gerto Heupink. ‘Ik ben trots op het resultaat. Gerto heeft alles uit de kast gehaald om er iets bijzonders van te maken en dat heeft goed uitgepakt’, vertelt Coen. Omdat hij midden in en verhuizing zit heeft hij geen tijd om een cd presentatie te organiseren. Wel heeft hij door het vrij jonge bedrijf  

Partyband ZiZo debuteert met eigen single
10-11-2015 13:54:00

Partyband ZiZo uit het Groningse Opende laat een lang gekoesterde wens in vervulling gaan, het maken van een eigen single! En wat voor single, een nederpop sound met een pakkende tekst over het steeds maar ouder en daarmee ook lelijker wordende meisje ‘Annebelle’, wat daarmee ook meteen de titel van het liedje verraad. Het nummer is uitgebracht op het platenlabel Marcotto Producties van Otto Roona. De band bestaat uit een 3-mans formatie in persoon van Harm Tabak, Jan Bos en Anita Menkema.

Jörgen Raymann schrijft kookboek
10-11-2015 13:28:00

Jörgen Raymann is samen met zijn vrouw Sheila Raymann de schrijver van een bijzonder kookboek: Koken met Tante Es. Het boek bevat smaakvolle recepten met Surinaamse, Caribische en Europese invloeden bestemd voor alle culturen. De kookkunsten en geheime recepten van de familie Raymann worden in dit boek prijsgegeven. Het voorwoord is geschreven door Herman den Blijker: “Na het happen van een paar scheppen loeihete Surinaamse sambal wist je dat het lijf je de volgende ochtend zou afstraffen met de beruchte “ring of fire”. In het kookboek bevinden zich illustraties i.p.v. foto’s. Illustrator Kirsten van den Berg maakte tekeningen bij de recepten.

De Knallers lanceren Un Pilske
10-11-2015 11:28:00

Wat begon als grap tussen de vrienden is uitgegroeid tot een heuse carnavalshit in de dop. ‘Un Pilske’ vertelt over de doldwaze avonturen die de leden van ‘De Knallers’ meemaken tijdens legendarische stapavonden in Helmond. Ze hebben één grote gemeenschappelijke passie: het maken van (dweil)muziek. Alle leden van ‘De Knallers’ zijn (inval)lid van ‘Hofkapel De Klinkers’ waarmee zij het Helmondse publiek vermaken voor en tijdens carnaval. De Klinkers zijn de vaste hofkapel van carnavalsvereniging ‘De Keiebijters’ bekend van het Keiebijterskletstoernooi. 

Sinterklaas komt bij Ploeff op bezoek
10-11-2015 11:16:00

In Hoogeveen is men zich aan het opmaken voor hoog bezoek. Sinterklaas komt namelijk naar Ploeff in Berenland om de Sinterklaasvoorstellingen die daar vanaf 18 november worden gehouden iedere keer bij te wonen. Ploeff de beer heeft Sinterklaas gevraagd of hij ‘zwarte piet’ mag worden en Sinterklaas komt persoonlijk kijken of Ploeff er geschikt voor is. Rene Karst zal live liedjes en verhaaltjes over de belevenissen van Ploeff vertellen.

Helene Fischer brengt dubbelalbum vol met Duitse en Engelstalige kerstklassiekers uit
10-11-2015 10:41:00

De Duitse zangeres Helene Fischer brengt op vrijdag 13 november een dubbelalbum vol Duitse en Engelstalige kerstklassiekers uit. Op ‘Weihnachten’ werkt de populaire Fischer samen met het Royal Philharmonic Orchestra. Eind oktober gaf Helene Fischer samen met het legendarische Britse symphonieorkest een bijzonder kerst-concert in de Weense Hofburg. Dit sfeervolle optreden wordt op 4 december uitgebracht als live-dvd ‘Weihnachten – Live aus der Hofburg Wien’.Met ‘Weihnachten’ kom je direct in de kerstsfeer. 

Monique Smit brengt gratis* Sinterklaas album uit
10-11-2015 00:06:00

Monique Smit heeft zeven Sinterklaasklassiekers in een nieuw jasje zijn gestoken en een uniek Sinterklaas-duet opgenomen met haar broer Jan. Deze liedjes staan allemaal op haar nieuwe cd 'Sinterklaas is in het land' welke exclusief als schoencadeautje bij de filialen van Kruidvat verkrijgbaar is. In de periode van 9 tot en met 22 november gratis je de cd gratis bij aankoop van twee actieproducten van Procter & Gamble. Monique vindt Sinterklaas is één van haar favoriete feesten. 'Bij ons thuis werd altijd uitgebreid Sinterklaas gevierd.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool