RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single Vaarwel, Adios van Ronnie Tober betekent niet het einde van Ronnie
18-04-2015 22:28:00

Op 21 april 22015 wordt ras zanger/entertainer Ronnie Tober 70 jaar en nog steeds is hij zeer geliefd bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied. Voor Ronnie een speciale reden om een nieuwe single te lanceren. De titel van dit lekker in het gehoorliggend nummer is "Vaarwel, Adios..". Het lied is geschreven door Diane Theunissen en opgenomen in de HQ studio's van Harald Queens te Tilburg. De nieuwe single is vanaf 15 april te downloaden bij alle legale downloadportals en wordt uitgebracht bij UltimateDisk uit Ede. 

Catharina Hulters gooit het op een andere boeg
18-04-2015 21:10:00

Drie jaar geleden nam Catharina Hulters haar debuutsingle "Het verkeerde moment" op bij Frank Verkooyen. Ondertussen heeft ze al meerdere singles en een album op naam staan. Haar nieuwe single "Kom eens hier"is heel iets anders dan wat we van haar gewend zijn.'Ik had m'n zinnen gezet op een zomerknaller. De meeste mensen kennen mij van voornamelijk van het levenslied. Omdat ik tijdens m'n optredens ook wel eens vlotte liedjes zing vond ik het de hoogste tijd worden om een andere kant van mezelf te laten zien', vertelt de uit Dordrecht afkomstige zangeres.

Nieuwe Nederlandse popgroep STORM neemt single op met topproducer
18-04-2015 18:10:00

De nieuwe popgroep STORM bestaande uit Devon, Patrick en Mark brengen deze week hun eerste single “This Is Love” uit die geproduceerd is door niemand minder dan Jan Lindvaag en Thomas J. Heyerdahl van Deepfrost die in het verleden al hits produceerde voor artiesten zoals Samantha Mumba, Chipz,  Eurovisie Songfestival en vele andere internationale artiesten. STORM is de nieuwe popgroep die met het catchy pop/dance nummer “This Is Love’ de hitlijsten in Nederland willen gaan bestormen. 

Steun de korte film ‘Een Ons Geluk’
18-04-2015 10:23:00

Bart Mijnen is student aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en studeert dit jaar af als schrijver en regisseur. Op dit moment is hij bezig met de productie van de korte afstudeerfilm ‘Een Ons Geluk’, over de aan lager wal geraakte volkszanger Alphons. Na tien jaar geleden een hit te hebben gescoord, is deze geboren artiest nu weer op zoek naar succes en geluk. Maar na een heftige verandering in zijn leven lijkt hij het niet meer in zich te hebben. Labelbaas Eros gelooft nog wel in Alphons en biedt hem een eenmalige kans op een comeback…

Voortaan kun je de TV Oranje showflitsen ook op je tablet of smartphone bekijken
18-04-2015 10:10:00

Op dit moment kun je op onze website kijken naar showflitsen die afgelopen zondag door onze verslaggevers zijn opgenomen bij Toppers van Oranje in Theater Markant te Uden, met tal van artiesten. De player voor de TV Oranje Showflitsen is vernieuwd. Voortaan kun je ook op je tablet of smartphone kijken. Dat geldt ook voor alle uitzendingen die je vindt op Programma Gemist.

Aanstaande zondag special rond Marianne Weber op TV Oranje
18-04-2015 10:04:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 19 april zie je een special over Marianne Weber. In een restaurant in Nieuwegein vertelt Marianne over haar jeugd in Utrecht. Dankzij een goede vriendin van haar ouders kwam ze in aanraking met het levenslied. Vooral de Zangeres Zonder Naam maakte grote indruk op de jonge Marianne. Op school zong ze haar liedjes voor haar vriendinnen, die dan niet zelden in tranen uitbarstten. 

Droom gaat in vervulling voor Nico Descendre
18-04-2015 09:54:00

Met zijn eerste echte eigen singe "Paradiso D'amore" gaat een droom in vervulling voor Nico Descendre. Hij heeft hier mee een prachtig lied in de handen en is er al veel aandacht vanuit Duitsland, België, Zwitserland en Oostenrijk. Zijn carrière als volkszanger is nieuw leven ingeblazen bij een familiair optreden waarbij hij enkele Nederlandstalige liedjes ten gehore bracht en een Engelstalig lied van Jason Mraz “i want give up!  Nico begon zijn zangcarrière al vroeg als kind van 12 jaar met optredens bij straatmarkten, modeshows en familiefeesten. 

Ancora gaat zeker scoren met Word Zeeman
17-04-2015 22:39:00

Ancora steunt het initiatief van de vele shantykoren in Nederland, die zich sterk maken om Shanty’s op de Unescolijst voor Immaterieel Erfgoed te krijgen. “Er zijn vele tienduizenden mensen bij deze koren aangesloten en wij willen graag meehelpen”, laten de drie zangers van Ancora weten op de dag dat zij tevens hun nieuwe single "Word Zeeman" presenteren. Erkenning van Shanty’s in de vorm van plaatsing op deze Unescolijst, is voor de koren van belang, omdat dit kan helpen bij het loskrijgen van financiële middelen, benodigd voor werving en promotie.

Vinzzent viert de lente met nieuwe single
17-04-2015 19:59:00

De dagen zijn langer, lichter en de zon laat zichzelf weer zien. Het is Lente en dat viert Vinzzent met zijn nieuwe single ‘Het is tijd om los te laten’ die vandaag in release gaat. Het is weer een echte feelgood song zoals we van hem gewend zijn. Vinzzent schreef de single samen met zijn producer Hans van Vondelen en Martin Gijzemijter. Aan de single is een facebook actie verbonden waarbij men samen met 10 vrienden kans maakt op een gezellige Lente avond Jam met een verzorgde barbecue waarbij Vinzzent akoestisch een aantal liedjes zal zingen. 

Harten 10 heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-04-2015 18:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 april is dat ‘Dat was vroeger’, de nieuwe single van Harten 10. Het duo uit het Overijsselse Dalfsen komt opnieuw met een opvallend sterke plaat, met tekst en muziek van Bram Koning en productie van Hans Aalbers. Harten 10, bestaande uit Martien Ekkelenkamp en Tineke Willems, weet in een klap de vrolijkheid erin te brengen met dit uptempo nummer waarin wordt teruggeblikt op de ‘goeie ouwe tijd’. De clip van ‘Dat was vroeger’ is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Jan Smit laat zich inspireren door z'n zoontje Senn
17-04-2015 10:30:00

Op vrijdag 1 mei 2015 lanceert Jan Smit z'n nieuwe single "Kleine Superster". "De inspiratie voor het nummer vond ik in mijn zoontje Senn en heb het lied dan ook speciaal voor hem geschreven", aldus Jan. De afgelopen tijd konden ouders mee doen aan een actie om zo veel mogelijk ‘likes’ te krijgen op een foto van hun kind. De foto’s met de meeste likes komen op de hoes van de single. De top 10 likes mochten tevens meespelen in de videoclip ‘kleine superster’. De videoclip is afgelopen week opgenomen en de single ‘Kleine Superster’ kan vanaf 17 april besteld worden.

Afslag 3-6 van RADIONL op 1 mei live vanuit Café Frank van Etten in Apeldoorn
17-04-2015 00:32:00

Het RADIONL programma "Afslag 3-6" komt vrijdagmiddag 1 mei 2015 live vanuit het spiksplinternieuwe Frank van Etten café in Apeldoorn. Frank zal op de openingsdag zelf opgeleid worden door twee bekende ervaren horeca tijgers, Peter Beense en Stef Ekkel. Beiden runnen eveneens een een eigen café. Het populaire radiostation uit Sneek bedacht in maart een leuke actie, namelijk..."Gourmetten met van Etten". De winnares hiervan, Sabrina Korteweg mag s'middags 15.00 uur en 18.00 uur samen met haar vriendin exclusief gourmetten met van Etten.

Stanley Hazes zet punt achter muzikale carrière en artiestenbureau
16-04-2015 13:25:00

Omdat Stanley Hazes al lange tijd met lood in de schoenen op het podium stond heeft hij eind 2014 besloten om een punt achter z'n muzikale carrière te zetten. "Vanaf januari 2015 heb ik al geen boekingen meer aangenomen", vertelt Stanley. De boekingen die al gepland stonden komt hij wel na. Ook z'n artiestenbureau bestaat niet meer. Stanley wil in de toekomst meer van z'n gezin genieten en heeft plannen om iets op te zetten in Benidorm. Hij zit te denken aan iets in de horeca, maar concrete plannen zijn er nog niet. Voorlopig runt hij met z'n zwager een uitzendbureau.

Niels Span laat andere kant zien
16-04-2015 12:00:00

De nieuwe single van zanger Niels Span is een lief, klein liedje geworden. ‘Alles’ is een ballad die qua stijl vernieuwend is voor de zanger. Hij is bewust deze weg ingeslagen: “Ik wil een andere kant van mijzelf laten zien.”, aldus Span. De 23-jarige zanger wilde weer eens wat anders en heeft zich daarom gericht op een nieuw, rustig nummer. “Ik had een stukje tekst in mijn hoofd en die heeft Niels Linkbeek verder uitgewerkt.”, jubelt Span. Zijn producer Niels Linkbeek heeft de tekst verder uitgewerkt en er muziek bij gemaakt. “

Ronnie en de Ronnies & Johan Vlemmix zorgen voor ludiek PSV vermaak
16-04-2015 10:55:00

Tijdens het kampioensfeest in Eindhoven zullen Ronnie en de Ronnies (bekend van: ‘Allemaal Beestjes’) samen met Johan Vlemmix zorgen voor ludiek vermaak rondom www.kampioensliedpsv.nl  In dit Kampioenslied staat ‘PSV’ voor: Proficiat Super Verdiend, want de gelijknamige voetbalclub uit Eindhoven wil absoluut niet worden geassocieerd met dit kampioenennummer. Jammer maar helaas! 

Bij ons in het Café...vrolijke meezinger voor Will de Brouwer
16-04-2015 01:16:00

Will de Brouwer heeft met zijn nieuwe single "Bij ons in het Café" een sterke meezinger met een hoog feestgehalte op zijn naam gezet. Het is inmiddels al de zesde single sinds zijn debuutsingle "Ik wil met jou de hele wereld rond" die in 2012 al menigeen in een lange polonaise aan het feesten zette en uiteindelijk op de 3e plaats belandde van de TV Oranje Top 1000. "Bij ons in het café"  is geschreven door de gebroeders Ger en Rogier Oerlemans en geproduceerd door Ger Oerlemans. De opnames zijn gemaakt in de Alkmaarse muziekstudio van deze topproducent.

Nederlanders lanceren eerste 4K-televisiezender ter wereld
16-04-2015 00:52:00

Tijdens de internationale tv-markt MIPTV in Cannes wordt deze week Festival 4K gepresenteerd, de eerste televisiezender ter wereld (!) die zich volledig richt op uitzendingen in Ultra HD, meestal 4K genoemd. Festival 4K is beschikbaar voor tv-distributeurs over de gehele wereld. De initiatiefnemers voor de nieuwe zender zijn de oosterlijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch en hun compagnons Rob Overman en Robert Rutten van de Nederlandse Brava Group.

Veel media aandacht voor Martijn Stam
15-04-2015 14:37:00

Na de lancering van zijn single “Leef”en de bijbehorende clip, die opgenomen is in Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep is het Martijn Stam alleen maar voor de wind gegaan. Hij stond het eerste weekend zelfs drie dagen lang in de top drie van de Verzoekparade van TV Oranje, waarvan een keer zelfs op de eerste plaats. Martijn Stam is in de wolken: “Dit had ik niet verwacht. Het is gewoon helemaal te gek”, aldus de spontane zanger.

Nieuwe single voor Ray van der Heiden
15-04-2015 09:55:00

“100 Duizend Vrouwen” van Ray van der Heiden is nog maar net verdwenen uit de playlisten van de talloze radiostations en nu kondigt hij z'n opvolger "Geef Me Jouw Liefde" aan. Eind 2014 vertelde Ray dat hij dit jaar in totaal 3 singles wilde lanceren. Hij ligt dus aardig op schema met deze tweede productie. Dit lied lag al kant en klaar en ligt ‘op de plank’ en aan het derde nummer wordt hard gewerkt.“Je moet wel van je laten horen in dit land, anders is de carrière snel voorbij., aldus de uit Leiden afkomstige zanger. 

Marco de Hollander tekent bij NRGY Music
15-04-2015 01:24:00

Marco de Hollander heeft vanmiddag zijn handtekening gezet onder een platencontract bij NRGY Music. De vrolijkste volkszanger van Nederland werkt inmiddels aan een nieuwe single en in het najaar zal er een album worden uitgebracht. “Ik ben heel erg trots om onderdeel uit te mogen maken van dit professionele team onder leiding van Tom Peters” aldus Marco. NRGY Music is een van de meest toonaangevende Nederlandse platenmaatschappijen met vooral Nederlandstalige artiesten waaronder Frans Bauer, René Froger, Ruth Jacott en Toppers in Concert.

Robbert presenteert eerste solo single: Liefde is het beste medicijn
14-04-2015 16:19:00

Robbert werd op 6 december 1989 te wereld gebracht in de Noord-Hollandse stad Alkmaar. In het nabijgelegen Heerhugowaard groeide hij op en al op jonge leeftijd kwam zijn passie voor muziek boven drijven. Inmiddels is de 25 jarige Robbert al acht jaar actief in de muziek. Van 2007 t/m 2010 was Robbert de frontman van de pop/rock cover band Scrambled Eggs. Sinds 2011 vormt Robbert samen met collega en vooral vriend Henk Naber het duo Dwars Door Midden. Robbert is een echte allround artiest.

Diverse live artiesten treden op tijdens het bevrijdingspop festival in Heerhugowaard
14-04-2015 15:14:00

Op dinsdag 5 mei vindt op het Raadhuisplein in Heerhugowaard het gratis toegankelijke bevrijdingspop festival plaats. Voorgaande edities waren een regelrecht succes te noemen en druk bezocht. Dit jaar is het een nationale feestdag en is het 70 jaar geleden dat ons land bevrijd werd. De organisatie van het festijn ligt in handen van Bar Café ’t Waertje en Symusic Events. Ook de gemeente Heerhugowaard en Stichting NUT heeft het familie evenement omarmt en ondersteund het muzikale programma. Doorlopend zijn er optredens van de DJ’s Rico Fernando en El Vrieso en diverse live artiesten in een programma tot 22.00 uur. De presentatie is in handen van Joost de Vries. Meer informatie vindt u op www.waertje.nl

Kaartverkoop afscheidstour Karen, Kristel en Josje start vandaag!
14-04-2015 11:24:00

Onlangs kondigden Karen, Kristel en Josje aan dat zij dit najaar via de groots opgezette tv-show K3 zoekt K3 de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Aansluitend op dit televisieprogramma volgt er van 12 december 2015 tot en met 10 april 2016 een grote K3-tour door Nederland! Deze wervelende K3 show wordt voor de drie nieuwe meisjes het debuut binnen K3, en voor Karen, Kristel en Josje een afscheid van een periode die zij heel erg koesteren. Maar voordat Karen, Kristel en Josje definitief afscheid nemen, stellen zij de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor en bouwen zij met zijn zessen een dubbel zo groot K3 feest! 

Nieuwe single voor Wolter kroes....nu samen met Billy Dans
14-04-2015 08:52:00

Na zijn nummer 1 hit met Utopia bewoonster Isabella “ Ik Ben Je Prooi’  heeft Wolter weer een duet opgenomen ."‘Hey Geen Idee"  is de titel van zijn nieuwe single met de jonge rapper Billy Dans  Billy Dans is een rasechte Amsterdammer en is bekend door o a zijn single met GTST acteur Ferry Doedens en een duet met Vinzzent. "Het wordt zeker geen gewoonte dat ik vanaf nu alleen nog maar duetten opneem. Het kwam toevallig op mijn pad, het klikte en het is een super vrolijk nummer geworden”, vertlet Wolter.

Marc Eland maakt 2 videoclips voor nieuwe single Passie & Velangen
14-04-2015 08:30:00

Passie & Verlangen is de titel van de debuutsingle van Marc Eland. Het is een heerlijk zomers lied met een prettig in het gehoorliggende melodielijn. De 22 jarige zanger uit Veenendaal kwam een tijdje geleden in contact met zanger Antonio ( Holsken) die voor hem de tekst en muziek schreef. Daarnaast is de single ook verschenen op het kersverse A-entertainment label van Antonio. Het geheel is opgenomen in de New wave Studio in Almere. Passie & Verlangen (Officiele Videoclip) Passie & Verlangen (Zomerversie)

Albumpresentatie Havenzangers 2.0 groot succes
13-04-2015 20:49:00

Afgelopen zaterdag presenteerden Willem en Wesley Mulder onder de naam Havenzangers 2.0 hun nieuwe album "We gaan er tegen aan". Dit alles vond plaats in de stampvolle feestzaal van Partycentrum De Prinsenhof in Buren. Samen met collega-artiesten Jaman, De Alpenzusjes, Danny Heden, Snollebollekes en Frank van Etten werd het een groot feest. Het album telt in totaal 18 tracks waaronder de hits van de afgelopen jaren, aangevuld met nieuwe frisse remakes.

55 tracks op 3cd-box Trijntje Oosterhuis - Collected
13-04-2015 15:55:00

Universal Music brengt op 24 april de 3cd-box Trijntje Oosterhuis - Collected uit. De box biedt met 55 tracks een zeer uitgebreid overzicht van haar solocarrière. De tracklist van cd1 en cd2 bevat onder meer hits van haar allereerste soloalbum For Once In My Life met liedjes van Stevie Wonder, de mooiste liedjes van de zeer succesvolle Burt Bacharach-albums en natuurlijk de belangrijkste tracks van haar laatste, door Anouk geproduceerde, album Wrecks We Adore. Op cd3 staan bijzondere samenwerkingen.

Anti-pest icoon Lady BlaBla lanceert nieuwe single
13-04-2015 11:02:00

Pesten is bijna dagelijks in het nieuws, maar helaas vaak op een negatieve manier. Lady BlaBla zal daar verandering in brengen door met muziek en humor pesten op een positieve manier bespreekbaar te maken. Lady BlaBla’s brengt daarom haar debuutsingle ‘Bladibla’ uit en geeft het beladen onderwerp daarmee een positief geluid. Met de energieke track wil Lady BlaBla kids en tieners stimuleren na te denken over het effect dat hun woorden (‘Bladibla’) hebben op anderen. Pesten zal nooit helemaal verdwijnen en dat is ook niet waar Lady BlaBla voor strijd. 

Als hommage aan Vader Abraham verschijnt Gefeliciteerd Vader Abraham 80 jaar!
13-04-2015 09:37:00

Het is 2 augustus 1969, de eerste compositie van Pierre Kartner, ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, komt de top 40 binnen bij monde van Corry & De Rekels. De eerste, naar later zal blijken van een lange reeks hits op rij, uit de koker van Kartner. In 1971 zal Nederland kennis maken met de alter ego van Pierre Kartner de bijbelse figuur, Vader Abraham. De zanger Vader Abraham wordt uit pure noodzaak geboren. Kartner heeft Vader Abraham had 7 zonen’ geschreven maar heeft geen artiest voor handen om het nummer over het voetlicht te brengen.  

Mieke komt met opmerkelijke nieuwe single Een stukje paradijs
13-04-2015 09:24:00

De nieuwe single van Mieke getiteled ‘Een Stukje Paradijs’, is in alle opzichten een andere opname geworden dan alle voorgaande. De tekst van het lied stelt op subtiele maar indringende wijze de misstanden aan de kaak die mondiaal dagelijks via radio en televisie tot ons komen. Een kind dat in plaats van een bal, een handgranaat als speeltuig hanteert, is helaas,  op veel plekken op de wereld de harde werkelijkheid. Het zou een recht moeten zijn dat een mensenkind in vrijheid en geborgenheid kan opgroeien, hoe anders is de realiteit.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
12-04-2015 18:31:00

De lente dient zich aan en voor veel mensen is het tijd om vakantieplannen te maken. Voor kijkers van TV Oranje is het goed om te weten dat satellietdistributeur CanalDigitaal TV Oranje weer heeft opgenomen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Met dit pakket kun je in de caravan, het tweede huisje, de camper of de boot kijken naar een compleet zenderpakket, inclusief TV Oranje. Het recreatieabonnement loopt van 21 maart tot en met 21 september en de kosten bedragen slechts € 15,95 euro per maand. 

Maarten Verhees trots dat hij z'n derde single mag presenteren
11-04-2015 21:05:00

Maarten Verhees is een allround zanger en entertainer. Hij komt uit een muzikale familie, die hij al op jonge leeftijd wist in te pakken met zijn zangkunsten. Maarten is na meer dan 20 jaar in bands te hebben gezongen, op solotoer gegaan. En dat is heel goed bevallen. Na de twee voorgaande singles (Mia More en Winter Wonderland), is hij nu supertrots dat zijn derde single "De Zee" klaar is om aan het publiek te laten horen. Met zijn nieuwe single heeft Maarten nu een nog uitgebreider repertoire. Van jaren 60/70 muziek tot après-ski muziek niks is Maarten te dol. 

Aanstaande zondag special rond John de Bever op TV Oranje
11-04-2015 19:11:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 12 april zis dat zanger John de Bever. In het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch vertelt hij over zijn leven en carrière. Van alles komt ter sprake: zijn eerste plaat die hij op 15-jarige leeftijd maakte met Vader Abraham, zijn moeder die aan dementie lijdt, zijn succesvolle loopbaan als zaalvoetballer, het café dat hij in Spanje heeft gehad, zijn terugkeer als zanger en zijn levensmotto 'pluk de dag'.

Fans van Normaal maken bij RADIONL kans om een live uitzending bij te wonen
11-04-2015 17:39:00

Normaal bestaat 40 jaar en dat gaan ze samen met RADIONL vieren. Op vrijdag 24 april komt RADIONL live vanuit de Normaal Studio's.... en jij kunt daarbij aanwezig zijn. Ga naar de website van RADIONL en vul je gegevens in met een leuke reden waarom juist jij bij deze speciale live uitzending aanwezig moet zijn. Tien rasechte Normaal Fans zullen worden uitgeloot en ben je niet uitverkoren,... dan maak je 'als pleister op de wonden' nog wel kans op 2 vrijkaarten voor de aftrap van de allerlaatste Veldtocht op Hemelvaartsdag 14 mei in Lochem. 

Het IJssel duo gevraagd om Top restaurant Schaveren in Emst te openen
11-04-2015 17:26:00

Op donderdag 30 april 2015 is Het IJsselduo gevraagd om het nieuwe restaurant Schaveren in Emst te openen. Dit restaurant ligt in een prachtige natuur vlakbij de plek waar het zangduo uit Kampen de clip van hun laatst verschenen single "Het geheim van geluk" heeft opgenomen. De eigenaar van dit restaurant zwaait ook de scepter over Restaurant "De Stern" in Epe. Daar zijn Arnold &  Marianne vaste gast. "Wij vinden het een grote eer dat wij het lint door mogen knippen. Uiteraard zullen we tijdens deze opening ook muzikaal van ons laten horen", vertelt Arnold.

The Next Generation Volendam telt af....nog twee weken
11-04-2015 17:01:00

Nog een paar weken en dan is zover het: The Next Generation Volendam! Deze 2 dagen staan in het teken van muziek en van de ziekte A.L.S. De directe aanleiding voor dit unieke weekeinde was het overlijden van muzikant en drummer Martin Veerman. Initiator Aart Bijvoet bedacht het gegeven van The Next Generation namelijk directe familie van elkaar die tot op de dag van vandaag nog actief zijn in de muziek. Ook zijn er een aantal gastmuzikanten uitgenodigd om deze 2 avonden onvergetelijk te maken. In totaal werken er 70 mensen voor en achter de schermen belangeloos mee aan dit unieke project, want alle opbrengst gaat naar de stichting A.L.S.

Nieuw album van Jannes komt binnen op nr. 2 in de GfK album top 100
10-04-2015 15:33:00

Vandaag komt het nieuwe album van de Drentse volkszanger Jannes op 2 binnen in de GfK album top 100. Het album 'Zoals Ik Ben' komt daarmee niet op de bovenste positie binnen zoals veel van zijn voorgangers wel deden. Jannes: 'Ik ben trots op mijn nieuwe album maar nog meer op mijn fans. In mijn hele carrière kochten zij meer dan 650.000 albums van me en gunden me daarmee 13 gouden en platina platen. Ik had mijn fans zo graag een nieuw feestje gegeven door op 1 binnen te komen met mijn album'.

75 procent kaarten MPF Heerhugowaard verkocht
10-04-2015 14:52:00

De voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 18 april zal plaatsvinden in Heerhugowaard verloopt voorspoedig. Op dit moment is circa 75 procent van de kaarten verkocht. “Het wordt volle bak”, meldt organisator Eddie Mensink. “De weersvoorspellingen zijn goed en we verwachten dat het in de laatste dagen steeds harder zal gaan met de voorverkoop. Als je gaat voor zekerheid, zou ik in elk geval een kaartje kopen, anders loop je het risico voor een dichte deur te staan.” De presentatie van het MPF is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Voor het eerst gaat het Mega Piraten Festijn werken Het Mega Piraten Festijn Orkest. 

K3 zoekt K3: inschrijvingen op 30 april om middernacht gesloten!
10-04-2015 14:48:00

De inschrijvingen voor K3 zoekt K3 lopen als een trein. Sinds de eerste oproep van Karen, Kristel en Josje op 18 maart jl. hebben al meer dan 5.000 kandidaten zich ingeschreven, in de hoop één van de nieuwe K3’tjes te worden. De grote vraag is echter: zijn de uiteindelijke winnaressen, de drie nieuwe K3 dames, reeds ingeschreven? 

Ronnie van Bemmel presenteert nieuw album op 2 mei in Utrecht
10-04-2015 14:35:00

Op zaterdag 2 mei a.s. vindt in het Number Four - Stadion Galgenwaard te Utrecht de feestelijke lancering plaats van het nieuwe album "Iemand anders" van Ronnie van Bemmel. Hierbij wordt hij bijgestaan door o.a. Henk Bernard, John West, Mike Peterson, Judith Peters Danny Temming en Rik Hoogland. Op dat album staat ook z'n nieuwe single "Als ik nog een keer zou trouwen". De Utrechtse zanger laat weten dat het idee om dit nummer op te nemen ontstaan is op een begrafenis. "Tijdens de plechtigheid werd een lied van Rocco Granata ten gehore gebracht.  

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 23 april t/m zondag 29 april

      John West - Jij laat me leven

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl