RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe country-rockballad ‘Gien mens wet waorum’ van Mooi Wark uit het leven gegrepen
28-10-2015 16:41:00

Het huilende geluid van de slide gitaar en een aangrijpend levensverhaal vormen de basis van de nieuwe country-rockballad van Mooi Wark. Bert: “Leven en laten leven, daar gaat het over in ‘Gien mens wet waorum’. Elk dorp heeft wel zo’n uniek persoon, anders dan anderen. Iemand die er niet helemaal bij hoort en buitengesloten wordt. Maar wees er trots op dat ze er zijn, want ze zorgen voor kleur. We horen te vaak verhalen over de gevolgen van pesten. Onder kinderen, maar ook onder volwassenen. 

‘Gewoon een lekker wijf’….nieuwe single van Erik van Klinken
28-10-2015 07:33:00

Erik van Klinken maakt sinds 2012 deel uit van Feestartiesten.nl. Stalhouder Bert Schenau keek destijds eerst de kat uit de boom, maar weet ondertussen dat  Erik een feestbeest op het podium is. Hij heeft inmiddels meer dan 100 optredens per jaar en z’n populariteit groet met de dag. Z’n nieuwe single getiteld ‘Gewoon een lekker wijf’ lag al een tijdje op de plank bij tekstschrijver Bram Koning. Erik had hem vorig jaar al gehoord, maar twijfelde over de tekst om het nummer als single uit te brengen. ‘Bert Schenau wist me te overtuigen om het nu uit te brengen. 

Vrolijke meezinger voor Shiela
27-10-2015 22:54:00

Nadat Shiela in februari de remix versie van “Kom in mijn armen” lanceerde presenteert ze nu de opvolger “Ik wil gaan leven”.  Voor dit nummer benaderde Marco Luesink van Studio Evolution, die volgens eigen zeggen een nummer a’la Shiela schreef…een meezinger met een beetje pit. “Ik wil gaan leven” heeft een vrolijke melodie die zeker blijft hangen en gaat over een foute relatie waar ze eindelijk een punt achter zet . Voor de bijbehorende clip heeft Shiela de hulp ingeroepen van Danny van Schaik van ClipCompany. 

Pierre van Dam is er klaar voor.....
27-10-2015 16:54:00

Pierre van Dam is helemaal klaar voor het concert dat hij op zondag 1 november gaat geven in het Zonnehuis in Amsterdam Noord. De aanvang van deze middag is 13.00 uur en de zaal gaat om 12.30 uur open. Er zijn gastoptredens van Danny Braaf, Hans Kap, Koos Albert, Dries Roelvink, Showbusters, Dennie de Meijer, Cooldown Feestact en anderen. Het is de 24 ste keer dat Pierre van Dam een dergelijk concert organiseert. 

TV Oranje voor achtste opeenvolgende jaar in Top 5 bij verkiezing ‘Beste digitale zender’
27-10-2015 16:43:00

Muziekzender TV Oranje, die deze maand zijn tiende verjaardag viert, is voor het achtste opeenvolgende jaar erin geslaagd om een plaats in de top vijf te verwerven bij de verkiezing van de 'Beste digitale zender' van televisiegids Totaal TV. Op www.totaaltv.nl is vandaag bekendgemaakt dat TV Oranje dit jaar op de vierde plek is geëindigd. Er kon gestemd worden op een lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen. De eerste plaats bij de verkiezing is weggelegd voor de christelijke familiezender Family7.

Nieuwe single Dennis Alberti komt dit jaar nog uit
27-10-2015 07:38:00

De carrière van Dennis Alberti is na zijn deelname aan Bloed, zweet en tranen in een stroomverstelling geraakt. Zijn single “Mag ik vannacht bij je slapen”is door het publiek en de radiostations enthousiast ontvangen. Tevens werd de single Hollandse Nieuwe en kreeg de Oranje Kroon. Bovendien belandde “Mag ik vannacht bij je slapen”in de top 20 van Sterren.nl. Dennis Alberti heeft de smaak te pakken. “Mag ik vannacht bij je slapen”, die werd geschreven door Tony Anderson krijgt al heel snel een opvolger. Sterker nog, de nieuwe single ligt al klaar.

Angela Groothuizen zingt bekendste Sinterklaasliedjes
27-10-2015 07:27:00

Voor het allereerste Sinterklaas Meezingboek, dat vanaf half november bij alle filialen van ETOS gratis verkrijgbaar is, heeft Angela Groothuizen de leukste Sinterklaasliedjes ingezongen. In het Sinterklaas Meezingboek, dat speciaal door Unilever en Etos is ontwikkeld, staan de songteksten van de bekendste Sint en Piet liedjes. Angela zingt de veertien bekendste Sinterklaasliedjes op de voor haar zo bekende wijze. “Het was een feest om deze Sinterklaasliedjes in te zingen! Funky, verrassend en gezellig”, aldus Angela. De liedjes uit het boek kunnen binnenkort gratis worden gedownload en worden beluisterd op www.sinterklaasliedjesboek.nl en Spotify. Met het Meezingboek maak je het Sinterklaasfeest in deze donkere dagen nog leuker. “Wat is gezelliger dan thuis samen met je kinderen Sinterklaasliedjes te zingen? 

Danny Lukassen legt de lat weer hoog met z'n nieuwe single 'Hou me vast'
26-10-2015 20:49:00

Als Danny Lukassen een single opneemt moet het resultaat perfect zijn. Niets laat hij aan het toeval over en daarom haalt hij alles uit de kast om de lat hoog te leggen. Live muzikanten en live instumenten vormen dan ook de basis van z'n nieuwe single 'Hou me vast', een cover van Johnny Logan's 'Hold me Now'. Danny schreef daarvoor zelf de Nederlandstalige tekst en samen met producer/ componist Hans Bedekker heeft de Amsterdamse zanger een nieuw arrangement ontworpen. Afgelopen week heeft Ger Oerlermans de bijbehorende videoclip opgenomen.

O’G3NE, Ron Brandsteder en Edsilia Rombley in spectaculaire Christmas Show
26-10-2015 19:47:00

O’G3NE, Ron Brandsteder en Edsilia Rombley zullen naast Nicolette van Dam hun opwachting maken in de Christmas Show, die op 26 en 27 december in de Ziggo Dome Amsterdam te zien is. In de spectaculaire voorstelling kruipt Ron in de rol van Kerstman en opa. Muzikaal leider Eric van Tijn zal traditionele en nieuwe (kerst)nummers opnieuw arrangeren. Deze nummers worden door O’G3NE, vorig jaar winnaar van The Voice of Holland, en door Edsilia Rombley ten gehore gebracht.

Patrick van Eijk en DJ Leksie brengen onvervalste meezinger 'Zing met me mee'
26-10-2015 16:19:00

De een zingt de sterren uit de hemel, en de andere draait de pannen van het dak. Al jarenlang zijn Zanger Patrick van Eijk en DJ Leksie overal te vinden. Menig café en discotheek is met hun vakkundige entertainment al uit zijn voegen gebarsten van enthousiasme. DJ Leksie kent u misschien van een van de vele locaties waar hij draait, of van bijvoorbeeld de dubbel cd Après-ski hits top 100, die hij mixte.  Zanger Patrick van Eijk stond al in zalen en cafés van Gran Canaria tot aan Zwolle. 

Tweede Dinershow van Django Wagner op 17 januari 2016
26-10-2015 15:41:00

Op zondag 17 januari 2016 presenteert Django Wagner zijn tweede Dinershow in een grote feesttent bij Restaurant "De Zwaan", Markt 9 in Son en Breugel. De eerste editie bleek een daverend succes en veel fans die aanwezig waren gaven al aan er bij een volgende editie bij te zijn. Het is dé perfecte gelegenheid om samen met Django en een aantal gastartiesten. De aanvang is vanaf 15.00 uur en het einde staat gepland om 20.00 uur. Het belooft een fantastische show te worden met een heerlijk vier-gangendiner, entertainment, drankjes en een verrassing. De dresscode is feestelijk. Kaarten kosten € 99.00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Restaurant de Zwaan in Son (Telefoon 0499- 471286) & bij de Berk Music Shop in Eindhoven. 

Jan Smit op zoek naar ultieme kerstlied
26-10-2015 13:45:00

Momenteel zit Jan Smit in het hoge noorden om alvast in de kerstsfeer te komen voor zijn nieuwe AVROTROS programma O Dennenboom. Samen met zijn muzikale vrienden van 3JS, Jeroen van de Boom en Dave en Arjan van The Kik gaat hij op zoek naar de ingrediënten van het ultieme kerstlied. Oude kersthits worden onder de loep genomen en nagespeeld en de beste kerstclips worden geanalyseerd. TV kok Ramon Beuk reist mee en zorgt voor een perfect kerstgerecht. 

Joey Hartkamp zoekt figuranten voor clipopname
26-10-2015 12:35:00

Op donderdag 29 oktober 2015 wordt de videoclip Joey Hartkamp's nieuwe single ‘Chic A Bang Bang’ opgenomen.Het team zoekt hiervoor figuranten die van 10.30 uur tot 17.00 uur beschikbaar zijn. Als je interesse hebt wordt je verzocht om je naam, leeftijd en een foto mailen naar michael@joeyhartkamp.nl. De clipopname vindt overigens plaats in Didam. ‘Samen met het hele team streven wij op muzikaal gebied niet alleen voor de hoogste kwaliteit maar proberen wij ook altijd origineel te zijn.

Martien Wagner presenteert nieuwe single in Helmond
26-10-2015 12:16:00

Waar Martien Wagner binnenkomt, swingt het. Hij is een bescheiden, ingetogen man, maar eenmaal op het podium is daar niets meer van te merken. Dan gaat het dak eraf. Maar wie denkt dat hij de mensen alleen op de bühne kan vermaken heeft het mis. Vele artiesten hebben een beroep op hem gedaan om van hun nummer een hit te maken.  Wat vele mensen niet weten, is dat Martien een zeer bevlogen violist is. Hij is dan ook te horen op singles en albums van onder andere: Grad Damen, John West, Stanley Hazes en Bouke. 

Debuutsingle voor zanger Willem Schoemaker uit Almelo
26-10-2015 12:06:00

Op zondag 15 november 2015 presenteert de Almelose zanger Willem Schoemaker z'n debuutsingle 'Als ik' bij uitgaansgelegennheid "De Beuk" , Dorpstraat 7 in Den Ham. Het is een cover van 'Sometimes i wish i were an angel' van The Kelly Family. De Nederlandstalige tekst is geschreven door Roy Otters en het geheel is opgenomen in z'n Profisound studio in Apeldoorn. Willem heeft ervoor gekozen om het lied niet op single uit te brengen. Er is wel een videoclip geschoten die op 15 november online wordt gezet op YouTube. 

Tony Anderson blijft traditie voortzetten
25-10-2015 11:47:00

In Villa Flora ( Hillegom) vond op zaterdag 24 oktober een drukbezochte Birthdayparty plaats van zanger Tony Anderson. De in Haarlem geboren zanger zorgde ervoor dat een kleine 300 belangstellenden naar Flora kwamen om zijn verjaardag te vieren. Het is inmiddels een traditie geworden dat de zanger groots uitpakt tijdens zijn verjaardagsfeest, dat niet ieder jaar wordt gevierd, maar de keren dat dat wel gebeurd is het volle bak. Zoals nu in Villa Flora, waar fans uit de wijde omtrek naartoe waren gekomen. 

Marco de Hollander kondigt twee muzikale shows aan
24-10-2015 10:52:00

Als er iemand is die het Zuid Hollandse plaatsje Ter Aar met grote regelmaat op de kaart zet is dat Marco de Hollander. Hij organiseert muzikale evenementen die over het algemeen ruim voor de geplande datum zijn uitverkocht. Op zaterdag 12 december 2015 staat de Kerststerrenshow op het programma. Terwijl u geniet van een uitgebreid luxe Kerstbuffet, verzorgd door de medewerkers van het befaamde restaurant 'de Oude School' zijn er optredens van Marco de Hollander, Ronnie Tober, Janneke de Roo, Henny Weijmans en The Moonlights. De show vindt plaats bij Partycentrum Aardam, Kerkweg 18 in ter Aar. De aanvang is vanaf 16.00 uur en de zaal gaat open om 15.00 uur. De entree bedraagt € 25.00 en kaarten zijn alleen telefonisch via 0172-604016 in de voorverkoop verkrijgbaar.

Aanstaande zondag special over Jan Keizer en Anny Schilder op TV Oranje
24-10-2015 09:46:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 25 oktober zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Jan Keizer en Anny Schilder. In het Palingsoundmuseum in Volendam vertelt het duo over hun rijke muzikale verleden.

Laura van den Elzen genomineerd als beste countryzangeres van Nederland
23-10-2015 21:33:00

De Gemertse Laura van den Elzen is genomineerd als beste countryzangeres van Nederland, meldt het Weekblad Gemert - Bakel. Laura stond de afgelopen maanden op diverse grote Country festivals in Europa waar ze met zeer veel bekende Country artiesten het podium deelde. Op deze grote festivals werd Laura aangekondigd als een van de grootste Country talenten van Europa. Vorig jaar tijdens het DCMA gala werd Laura al gewaardeerd door de Country kenners als de highlight van het Gala en werd door de pers zelfs geschreven: "Met haar 17 jaar heeft Laura van den Elzen een grote toekomst voor zich... 

Zomaer vraagt met nieuwe single 'Weg van mij' aandacht voor Warchild
23-10-2015 15:32:00

Zaterdag 24 oktober brengt Zomaer hun nieuwe single ‘Weg Van Mij’ uit. Hiermee vraagt Zomaer aandacht voor de vele kinderen die op de vlucht zijn voor oorlog en geweld. Zomaer hoopt dat mensen door het nummer 'Weg Van Mij' even stil staan bij deze oorlogskinderen, en bij het werk van War Child. Vanaf zaterdag zal de single overal te downloaden en te streamen zijn via de bekende download en streamingsites. Alle opbrengsten van de single komen ten goede aan War Child.

Harten 10 heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
23-10-2015 15:17:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 oktober is dat ‘Hou me vast’, de nieuwe single van Harten 10. Het Overijsselse duo deed begin dit jaar mee aan ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en had succes met de single ‘Dat was vroeger‘. Nu presenteren ze een hele sterke opvolger, een vrolijk uptempo nummer met een refrein dat meteen in je hoofd blijft hangen. ‘Hou me vast‘ gaat over het geluk dat je kan verrassen, en dat je dus maar beter kunt vasthouden.

Feestduo Pap en Pudding gaat 11-jarig jubileum groots vieren
23-10-2015 12:27:00

Carnavalsduo Pap en Pudding kwam zo’n 11 jaar geleden in het nieuws met hun lugubere carnavalskraker “De moord in Herpen”, sindsdien treden zij sporadisch op vooral elk jaar rond carnaval. Inmiddels namen René van Rooij en Hans van Erp-zoals zij normaliter door het leven gaan- 5 complete albums op waarvan er inmiddels al verschillende compleet uitverkocht zijn. Daarom lanceert het duo tijdens hun jubileummiddag een nieuwe verzamelaar.

Dirk Meeldijk lanceert onvervalste meezinger 'Leef jij maar raak'
23-10-2015 12:24:00

Dirk Meeldijk scoorde afgelopen zomer een zomerhit met “Waarom Laat Je Mij Alleen?” en nu meldt Dirk zich weer met een perfecte opvolger, getiteld “Leef Jij Maar Raak”. Hiermee heeft de uit Hillegom afkomstige zanger een onvervalste meezinger in handen, welke dan ook naar verwachting binnen de kortste keren luidkeels zal worden meegezongen. Voor de productie tekende de hitproducer Harald Queens. Dirk Meeldijk is een echte volkszanger met reeds vele hits achter zijn naam.

De Gebroeders Ko hebben weer een Sinterklaaslied opgenomen
23-10-2015 12:14:00

De Gebroeders Ko komen na een paar jaar afwezigheid weer met een Sinterklaassingle getiteld 'Logeren'. Ton en Gerard Koopmans koesteren , net als alle kinderen in Nederland , de wens om een keer bij Sinterklaas te mogen logeren en nu hebben ze daar het aanstekelijke nummer 'Logeren' over gemaakt. Allemaal lekker meezingen en in de polonaise en maar hopen dat ook jij een keer mag komen logeren bij Sinterklaas. 

Imca Marina brengt na mannen, Majoor Bosshardt en Spanje nu ode aan wijn
23-10-2015 11:57:00

Na odes aan mannen, Majoor Bosshardt en Spanje, is het nu tijd voor Imca Marina om een ode te brengen aan haar levenselixer; wijn! Ondanks dat Imca niet van eigen jubileumconcerten houdt, want die geeft ze namelijk nooit, wil de rode diva toch graag even stilstaan bij het feit dat ze al reeds 50 jaar, als vrijgezelle meid geniet met Vino en een leven vol plezier. “Tante, weet u hoe lang u dit nummer zingt?“ “Dat is 40 jaar, nee dat kan wel 50 jaar zijn!” antwoordde Imca Marina lachend toen één van haar kleine neefjes en nichtjes vroeg hoe lang ze al zong. 

Jan Smit viert 20 jarig jubileum met Elfstedentour
23-10-2015 09:05:00

2016 is voor Jan Smit een bijzonder jaar. Hij zit dan officieel 20 jaar in het vak zit en gaat dit vieren met een speciale 'Elfstedentour. Tijdens een spectaculaire show zal Jan de grootste hits uit zijn 20-jarige carrière ten gehore brengen. De 3JS gaan het voorprogramma verzorgen. ‘Ik kan niet wachten om samen met mijn fans uit het hele land mijn jubileum te vieren' aldus Jan Smit. De 'Elfstedentour' begint in september 2016 en zal 11 grote steden aan doen in heel Nederland en eindigt, net als de 'Elfstedentocht', in Leeuwarden. Daarnaast verschijnt er op 6 november een nieuw Kerstalbum van Jan Smit uit. 

Was ik met jou maar nooit getrouwd…..nieuwe single van Colinda
22-10-2015 13:02:00

De titel van de nieuwe single ‘Was ik met jou maar nooit getrouwd’ is erg toepasselijk voor Colinda. Het nummer is geschreven door Jheron van der Heiden en zou in eerste instantie door Frans Duijts worden uitgebracht. De zanger die binnenkort 10 jaar in het vak zit besloot echter het lied niet op te nemen. Jheron is een gezamenlijke vriend van Colinda en haar ex. Omdat de tekst als het ware op de huid van hen was geschreven bood hij Colinda het nummer aan. Ze ging ermee naar haar vaste producer Harald Queens.

Nieuwe single van Dave Dekker in aantocht
22-10-2015 11:38:00

Dave Dekker heeft na een drukke periode zijn nieuwe single opgenomen in de Soundwise studio's. Hoe de single gaat heten is nog onbekend, maar hij zal begin het nieuwe jaar verschijnen. Dave Dekker die wij allemaal kennen van zijn rol in Ciske de Rat de musical en van zijn deelname in de finale van The Voice Kids kan niet wachten zich te presenteren met een nieuwe Nederlandse pop sound aan het volwassen publiek.

Marco de Hollander lanceert 'Droomprins' als voorloper album 'Lachend door het leven'
22-10-2015 01:55:00

Met “Jij bent de leukste” was Marco de Hollander te zien op de grootste podia van Nederland. Nu gaat de vrolijkste volkszanger van Nederland dit succes dunnetjes over doen met “Droomprins”. Een volkse single met een boodschap. “Je hoeft geen filmster of een miljonair te zijn om naasten gelukkig te maken en liefde te geven”. Een thema dat recht uit het hart van de zanger komt. De single is opgenomen in de studio van Kees Tel en wederom geschreven en geproduceerd door Tom Peters.

Wimmie Bouma probeert zich te onderscheiden met eigen stijl
22-10-2015 01:34:00

De nieuwe single 'Gewoon even teveel' van Wimmie Bouma zijn nieuwe single ‘Gewoon even teveel’ is een liedje met inhoud. “Puur op het gevoel. Compleet weer mijn eigen stijl.”, aldus de zingende schilder. Wimmie wil terug naar de tijd van de singles zoals ‘Als jij het niet meer weet’, ‘eenmaal’ en ‘de ring’. “Ik had het gevoel dat ik een beetje afdwaalde en vond het tijd om met zo’n plaat terug te komen.”, aldus de zanger. Met dat soort volkse levensliederen is hij ook opgegroeid. In huize Bouma werd het veel gedraaid en ook als hij op feestjes was.

Yves Berendse lanceert tweede single ‘Droomvrouw’
21-10-2015 14:49:00

Op woensdag 28 oktober lanceert Yves Berendse zijn tweede single. Na het overweldigende succes van zijn allereerste single ‘Voor jou’ komt de in Zandvoort geboren en getogen zanger nu met zijn tweede single ‘Droomvrouw’. Deze lancering vindt plaats bij café De Klikspaan, waar de carrière van Yves begon. Hiervoor wordt die betreffende woensdag de hele dag de Haltestraat afgesloten en wordt een ruime en luxe partytent recht voor café De Klikspaan gebouwd, iets wat tot nu toe zelden tot nooit is gebeurd. 

Geplande fanclubavond Adrian Mey gaat niet door
21-10-2015 11:36:00

De eerder geplande jaarlijkse Fanclubavond van Adrian Mey gaat wegens ziekenhuisopname van Adrian niet door. Mey werd in de afgelopen jaren al vaker door pech overvallen en moest helaas ook dit jaar weer een operatie ondergaan in de Zwolse Isala Kliniek. De Fanclubavond zou plaatsvinden in Hotel Aduard op 7 november a.s. met artiesten als Stevan Bloema, countryzangeres Kathy Bloom en Stemmingsorkest “Unique”. In overleg met Hotel Aduard en de artiesten is de avond nu verzet naar zaterdag 16 april 2016. 

Koos Alberts Awards vervangt de Weekblad Party Storm Awards
21-10-2015 11:32:00

Koos Alberts liep al 3 jaar rond met het idee om een speciale volkse Award in het leven te roepen. Hij vroeg een tijdje geleden aan Bert Schenau of hij mogelijkheden zag om zijn idee uit te werken. Voor Bert kwam dit voorstel als een geschenk uit de hemel. In voorgaande jaren organiseerde hij samen met Weekblad Party de ‘Weekblad Party Storm Awards. Na het vertrek van directeur Ton de Wit heeft de nieuwe directie besloten geen ondersteuning meer te geven aan het evenement. De geboorte van de Koos Alberts Award is daarmee een feit geworden.

Kim-Lian van der Meij en Halina Reijn schrijven Sinterklaasboek
21-10-2015 11:21:00

Unox is trots dat het bekend mag maken dat Kim-Lian van der Meij én Halina Reijn de tweede en derde schrijfsters zijn van de Sinterklaasboeken. Kim-Lian van der Meij heeft, met behulp van illustrator Job van Gelder, het boek ‘Sinterklaas is een Snoeperd’ geschreven. Actrice Halina Reijn heeft in haar Sinterklaasboek, ‘Alles gekregen…’, gebruik gemaakt van illustraties van Marieke van Disthuizen. Eerder werd onthuld dat ook Johnny de Mol in de pen is geklommen voor het schrijven van een Sinterklaasboek. Voor zowel Kim-Lian van der Meij als Halina Reijn is het niet de eerste keer dat ze een boek hebben geschreven. Eerder heeft Kim-Lian al samengewerkt met haar vaste illustrator aan het boek ‘Dierendorpje’. Halina heeft met haar collega en goede vriendin Carice van Houten het boek ‘Antiglamour’ geschreven. 

Janneke de Roo brengt duet met Dick van Altena op single uit
20-10-2015 17:26:00

Afgelopen september was het bomvol in Parc Sandur te Emmen tijdens het 10 jarig jubileum van Janneke de Roo als solo artieste. Tien jaar solo werd gevierd met de release van een album met daarop het mooiste en beste van de afgelopen tien jaar aangevild met nieuwe nog niet eerder verschenen nummers. Een van de nieuwe nummers op het album is een duet met Dick van Altena. “Ik mis je goed” is de titel en ook geschreven door Dick van Altena. 

Frans en Dorus Bauer op zoek naar cultuur in Europa
20-10-2015 14:13:00

Ook na de laatste aflevering van het succesvolle What the Frans?! blijft Frans Bauer elke zaterdagavond te zien bij AVROTROS. Vanaf zaterdag 31 oktober is Frans terug met zijn broer Dorus met Vive la Frans. Dit jaar ontvangen ze geen bekende gasten, maar zijn ze zelf te gast en gaan de broers op zoek naar cultuur, muziekstijlen en levenswijsheden in Europa. Dorus heeft de route goed voorbereid en dat brengt ze op de mooiste en soms ook zeer opmerkelijke plekken. Frans wordt, net als de kijker, steeds weer verrast door de culturele rijkdom.

Sidney Bischoff tekent platencontract bij Storm Records
20-10-2015 14:03:00

Sidney Bischoff is erg blij met het platencontract dat hij heeft gesloten met Bert Schenau van `Storm Records. De zingende oliebollenbakker, zoals Sidney genoemd wordt, bracht eerder al twee albums en een aantal singles op de markt. Van z’n in 2015 gelanceerde album ‘Met hart en ziel’ zal het nummer ‘Ik droom nog iedere nacht van haar’ binnenkort op single verschijnen. ‘Ik ben blij dat ik iemand heb gevonden die zoveel vertrouwen in me heeft. Tot nu toe heb ik alle producties samen met m’n vrouw Brenda betaald. Daar hebben we hard voor gewerkt. Afgelopen jaar hebben we op 26 kermissen gestaan met onze oliebollenkraam. Van 21 oktober t/m het eerste weekend van januari staan we op onze winterplaats en daarna hebben we een aantal weken ‘rust’, vertelt Sidney.

Michiel Ruijter betrapt collega zanger op plagiaat
20-10-2015 12:06:00

Afgelopen zomer lanceerde Michiel Ruijter het nummer "Leun op mij”. Het originele lied van Ruth Jacott had hij in samenwerking met Marco Leeuwis (DJ Galaga)  in een nieuw jasje gestoken met een geheel eigen beat. Daarnaast werd er een videoclip geschoten om het plaatje compleet te maken. Vorige week werd Michiel getipt dat een zanger uit Winterwijk hetzelfde nummer had uitgebracht en waarschijnlijk zijn originele orkestband had gebruikt. Ook de videoclip van Michiel was voor 85% gekopieerd.

John Brouwer kijkt terug op geslaagde single presentatie
20-10-2015 10:47:00

Afgelopen zaterdag, 17 oktober,  was het een gezellig feest in ’t Huis Verloren te Hoorn: John Brouwer presenteerde aan een enthousiast publiek zijn nieuw single “Ga maar weg uit mijn Leven”. Voor de gelegenheid kreeg John de cd uit handen van schrijver Gerto Heuping en HRN Events overhandigd. Samen met artiesten als Marco TC, Ruud Versteeg, Pip Whien,  Janina, Adriaan Hiemstra en Guilty Pleasure wist John de tent volledig op zijn kop te zetten.

Bart Bosch ontroert volgepakt theater met unieke stem
20-10-2015 10:35:00

Afgelopen zondag 18 oktober gaf zanger/presentator Bart Bosch zijn allereerste concert, ‘Liedjes met Liefde’, in het Griffioen Theater te Amstelveen. Met een mix van eigen geschreven liedjes en liedjes van anderen wist hij onder begeleiding van een zes koppige band het publiek diep in het hart te raken. Twee dagen na de voorstelling wordt Bart nog steeds overspoeld met lieve en dankbare reacties en dat bevestigt voor hem nogmaals de juiste keuze gemaakt te hebben om naast het presenteren zijn zangcarrière weer op te pakken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool