RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tweede single voor Tommy van den Hurk een feit
22-01-2015 12:35:00

Tommy van den Hurk kwam onlangs tijdens een feest in gesprek met Frank van Etten. Laatstgenoemde nodigde hem uit in z'n studio te Apeldoorn. Daar werden plannen gemaakt om een single op te nemen. "Ik gaf zelf aan wat ik wilde hebben en waar het over moest gaan.Binnen een kwartier stond het "Doe maar normaal" al op papier en was de melodielijn gereed, vertelt Tommy. Enkele jaren geleden verscheen z'n eerste single Katarien. Dat was een cover van z'n vader Ad van den Hurk (Andy de Wit).

Ghijs de Bruijn slaat met ‘Een echte vrouw’ nieuwe weg in
22-01-2015 12:03:00

Met het vrolijke nummer “Een echte vrouw” zet Ghijs de Bruijn zich weer helemaal op de kaart. Tot voorheen stond hij bekend om z’n popachtige liedjes, maar daar komt nu verandering in. “Een tijdje geleden was ik bij een collega-zanger en daar was ook platenbaas Ronald Visch van het Rood-Hit-Blauw label. Ik liet hem dit nummer horen en Ronald had er wel belang bij om dit uit te brengen”, laat de spontane Achterhoekse zanger weten. Ghijs vervolgt: “Het is een cover van een oud lied van Don Williams. 

30-jarig jubileum Rowwen Hèze gevierd met elke maand gratis nieuwe single
22-01-2015 11:29:00

In 2015 bestaat de Limburgse band Rowwen Hèze 30 jaar. Een jaar lang wordt dit uitgebreid gevierd met als aftrap de Theatertour Ballades & Beer, iedere 30e van de maand een gratis te downloaden nieuwe single en volgende week een zenderbrede actieweek op NPO Radio 2. In januari is Rowwen Hèze het jubileumjaar begonnen met de succesvolle Theatertour Ballades & Beer. In deze show wordt een dag uit het leven van de 6 mannen verteld en bezongen, waarbij de nodige humor zeker niet ontbreekt.

Nieuwe single voor Hans & Ed
22-01-2015 00:00:00

De tweede single van dit knotsgekke Brabantse duo Hans & Ed is een feit. Na het debuut “Retteketet”  van vorig jaar zijn Hans van Aalst en Edwin Maas wederom de studio ingedoken om tijdens de feestdagen  hun repertoire aan te vullen. "De bodem van ons glas" is dan ook een heerlijke feestplaat geworden met een stevige beat. Ook de clip is hilarisch te noemen, zoals de heren het zelf zeggen: “Geen Dubsmash clip maar een Lolsmash” Kortom, de beentjes van de vloer,  lol trappen en…..kijk keer op keer  naar de bodem van je glas, en vul het weer gewoon aan.

Een dubbeldikke 10 voor de Wannebiezz
21-01-2015 14:04:00

De Wannebiezz starten hun 2e lustrumjaar goed door uitgerekend nu hun 10e single uit te brengen. In een jaar dat bol moet staan van de muzikale verrassingen en festiviteiten kan een nieuwe feestplaat uiteraard niet ontbreken. En dat is uitstekend gelukt, want “Ik Blijf Me Eige” is een meer dan aanstekelijke single geworden. Nu eens geen ‘geleende’ melodie; zowel tekst als muziek is van de hand van hun eigen productiekantoor “Show en zo”. Tekst en muziek bevatten diverse verrassende elementen in die inmiddels kenmerkend zijn voor de Wannebiezz. 

Hero Mik helemaal terug in muziekland
21-01-2015 13:56:00

Hero Mik was een tijdje wegens andere verplichtingen niet meer zo actief in de muziek. Na ‘Ik kan niet leven zonder jou’ en ‘Alle dromen’, hoorden we enige tijd weinig van de zanger, wat de fans erg jammer vonden. De fans kunnen dit voorjaar opnieuw hun hart ophalen want Hero gaat een nieuwe wending geven aan zijn muzikale carrière. Op dit moment word er door Jeroen Dirksen van de World Vision studio’s uit het Duitse Neuenhaus volop gewerkt aan een nieuwe single voor de zanger. Hero heeft momenteel een geheel nieuw team met mensen om zich heen.

A3aan Drost Scoort!
21-01-2015 12:55:00

Zanger A3aan Drost die begin dit jaar met een verassende plaat verscheen “Anita ‘t is over” gaat als een Speer, zo wordt hij bij veel stations groot of klein goed gedraaid, en zijn de reacties overweldigend. Dat resulteert dat hij bij een aantal downloadshops in de top 10 staat en zelfs in de ITunes top 100! Het nummer “Anita ’t is over” is van de band de Rodeo’s waar Adriaan in de jaren 90 in heeft mogen zingen, en in 1979 werd het voor de Rodeo’s al een hitje. Voor Adriaan kan het jaar niet beter beginnen.

Susanna Veldmeijer gaat gouden toekomst tegemoet
21-01-2015 12:44:00

Susanna Veldmeijer is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe single “Ik heb liever dat je gaat”. Volgens Susanna is het een mix van Willem Barth, Jannes en Django Wagner. “Ik zweef er eigenlijk een beetje doorheen. Het is echt m’n eigen dingetje geworden,  aldus de spontane zangeres uit Soest. De single is opgenomen in de Goldstar Studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. “Ik ken Emile al jaren. Tien jaar geleden heb ik meegedaan aan het TROS muziekprogramma ‘1000 sterren stralen’. 

Ga mee met TV Oranje en RADIONL naar het Oostenrijkse Brixental
20-01-2015 22:42:00

Snow and Fun Events organiseert voor het 11e jaar de bekende Nederlandse artiestenweek in het Oostenrijkse Brixental. Reis tussen 14-21 maart 2015 samen met de Nederlandse "sterren" mee naar het grootste muziekfeest tussen de Oostenrijkse bergen en bezoek o.a. de populaire wintersportdorpen Westendorf, Brixen IT en Kirchberg in Tirol. Met live optredens van vele Nederlandse Artiesten i.s.m RADIONL, TV Oranje, Toppers van Oranje, ZN TV Intro en Hubsch Media.  Reserveer nu via SNOW AND FUN EVENTS deze unieke en succesvolle muzikale vakantiereis naar het prachtige Brixental in Tirol en boek vanaf € 299,00 p.p. incl 4 overnachtingen of € 379,00 p.p. inclusief  5 overnachtingen.

Dario giet ‘Ik ook van jou’ in nieuw muzikaal vaatje
20-01-2015 11:31:00

Tijdens een opname van het tv programma “Meeuwis en de Mol” op camping Bakkum  kwam het idee boven water om het nummer “Ik ook van jou” van Guus Meeuwis nieuw leven in te blazen. Dario werkte mee aan het programma en heeft zelfs enkele duetten met Guus gezongen. Beiden kennen elkaar al ruim 20 jaar. In het begin van Dario’s muziekcarrière had Guus hem geboekt voor een optreden bij z’n studentenvereniging.  Sindsdien hebben de mannen regelmatig contact met elkaar.

Herman Finkers lanceert ‘Koo wit de Floo'
19-01-2015 23:32:00

'Koo wit de Floo' is de titel van de carnavalssingle van cabaretier Herman Finkers. Alles in het nummer draait om z'n geboorteplaats Almelo. De clip staat inmiddels op Youtube en het kan zo maar zijn dat het een gigantische hit gaat worden. Het filmpje begint met een fragment van Herman Stok die jaren geleden het populaire televisieprogramma 'Top of Flop' vanuit Almelo presenteerde. Daarnaast passeren oude beelden van Almelo de revue. Ook stapt Herman als dubbelganger in het leven van stadsmuzikant Koperen Ko.

Tino Martin gewond door champagnekoeler
19-01-2015 21:48:00

Op donderdag 15 en vrijdag 16 januari was Tino Martin voor optredens afgereisd naar Oostenrijk welke plaatvonden in een overvolle skibar. Het publiek bestond volgens het management uit tal van nationaliteiten en daarom is gekozen om Engelstalig te zingen. Op vrijdag 16 januari was zijn optreden een groot succes en werd door het publiek massaal "zugabe"geroepen. Tijdens de toegift gooide een vandaal een grote champagnekoeler tegen het hoofd van de Haagse zanger. Hierdoor liep hij een bijzonder ernstige hoofdwond op en werd direct besloten om de skihut te verlaten en naar het ziekenhuis te gaan waar hij behandeld is aan z'n verwondingen. Uiteraard is de politie gebeld en Tino heeft aangifte gedaan van zware mishandeling. 

Beeldverhaal Noach van Piepschuim verkrijgbaar bij elke boekhandel
19-01-2015 17:57:00

Piepschuim zanger Cor Burger heeft van z’n zelfgeschreven lied Noach een bijzonder beeldverhaal gemaakt die al geruime tijd tentoon werden gesteld bij diverse exposities. Het beeldverhaal bestaat uit 27 losse prenten van 50 x 30 cm. “Ik dacht…ik ga beelden tekenen op het lied Noach met als doel om met een koptelefoon op langs te prenten te lopen terwijl je naar het nummer luistert”, vertelt Cor. Hij had het plan goed uitgestippeld maar had niet verwacht dat hij een half jaar druk was met tekenen. Vanwege de vele positieve geluiden is besloten om het in boekvorm uit te brengen.  De cd met het het lied “Noah” wordt ook meegeleverd.  Het lied maakte deel uit van de theatertour van Piepschuim en staat tevens op het album “Zijn”. Het beeldverhaal is te bestellen bij iedere boekhandel. 

Wereldrecord Draaiorgel-polonaise-lopen op 24 januari in Sneek
19-01-2015 15:14:00

Het fenomeen ‘Polonaise-lopen’ is een gebeuren dat op geen enkel feest in Nederland mag ontbreken. Zeker niet bij een carnavalsvereniging. Prins Theo de Derde en zijn Gevolg van Carnavalsvereniging De Oeletoeters uit het Friese Sneek, doen op zaterdagmiddag 24 januari een poging om het Wereldrecord Draaiorgel-polonaise-lopen te gaan vestigen. 

Marianne Weber & John de Bever presenteren exclusieve duetsingle!
19-01-2015 12:45:00

Nederland is een gloednieuw gelegenheidsduo rijker: hét duo van het Nederlandse levenslied! Marianne Weber, die al ruim 20 jaar hit na hit scoort en meer dan 1.000.000 geluidsdragers verkocht, luidt het nieuwe jaar in met een wel heel bijzondere single. ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ komt op 23 januari uit en wordt gezongen samen met… volkszanger John de Bever! Muzikaal Nederland wacht gespannen op de presentatie van een unieke single, gezongen door een al even uniek duo: Marianne Weber & John de Bever. 

Gouden Plaat voor zieke vader van volkszanger Frank van Etten
19-01-2015 12:31:00

Precies 12,5 jaar na de megahit 'Leef als een Zigeuner' bereikt ook 'Jij bent niet meer die man van toen' de gouden status! ‘Deze gouden plaat is de beloning voor 12,5 jaar keihard werken in de muziekwereld’,  aldus een gelukkige Frank van Etten. ‘Mijn vader heeft me gebracht en begeleid en nu hij ziek is, en in zijn laatste levensfase zit, móet deze Gouden Plaat bij hem aan de muur.’ Een geëmotineerde Pa van Etten neemt de plaat van zijn zoon Frank thuis in ontvangst. 

Dana Winner in volle voorbereiding voor nieuwe theatertour 'Hou vast'
18-01-2015 23:18:00

Dana Winner zit momenteel met haar team in volle voorbereiding voor de nieuwe theatertour "Hou Vast". In de nieuwe shows wordt veel aandacht besteedt aan het nieuw album "Bloom". Een album dat met de verschillende talen goed aanslaat in zowel België als Nederland. Zoals de vaste bezoekers ondertussen weten, maakt Dana na ieder concert graag tijd om met iedereen die het wil op de foto te gaan of om de gekochte cd/dvd te signeren.

The Common Linnets winnaar Popprijs 2014
18-01-2015 23:10:00

The Common Linnets hebben de Popprijs 2014 gewonnen. The Common Linnets namen de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse popmuziek, bestaande uit een geldbedrag van 10.000 euro en een beeld van Theo Mackaay, op zaterdag 17 januari 2015 tijdens Noorderslag in ontvangst. De uitreiking was live te horen op NPO 3FM en te zien bij de NOS op NPO 3. 

Welke zanger verpest de goocheltruc van Urbanus?
18-01-2015 09:08:00

Om zijn verzamelbox ‘Urbanus Integraal’ in de kijker te zetten, heeft Urbanus een nieuw filmpje online gezet. In het hilarische fragment wil de komiek een goocheltruc uitvoeren waarbij iemand een cd uit de verzameling kiest, hem terug steekt en Urbanus de juiste er opnieuw kan uithalen. Maar de goocheltruc is gedoemd om te mislukken, want een bekende zanger heeft zijn eigen cd er stiekem tussen gestoken. Op ‘Urbanus Integraal’ zijn voor het eerst alle officiële albums van Urbanus gebundeld in één unieke CD-box. 

Marco Schouten en John Enter presenteren samen nieuwe single in Almelo
18-01-2015 08:56:00

Op zondag 25 januari 2015 organiseren Marco Schouten en John Enter samen een cd-presentatie bij Café "Het Zuiden" Nicolaas Beetstraat 1 in Almelo. In december lanceerde hij z'n single “Tranen in mijn bier” die door de mannen van Helemaal Hollands en René Karst werd geschreven. “Het is een gezellige sound met een tekst ‘uit het leven gegrepen’ die perfect bij me past”, aldus Marco Schouten. Van John Enter verscheen in december eveneens het feestnummer "Ik zag een koe". De twee entertainers uit Overijssel komen elkaar in het land regelmatig tegen en tijdens een optreden werd het plan gemaakt om gezamenlijk de presentatie te doen. Meewerkende artiesten zijn Peggy Mays, Sylvia Swart, Saskia Damen, August Hendriks, IJssel Duo, Marco de Hollander, Rene Dreijerink, Evert Wolters, Arjan Venemann en Chiel.

Opmerkelijke debuutsingle van 4Party
17-01-2015 10:32:00

Een opmerkelijke vrolijke en aanstekelijke debuutsingle van de twee echte Brabanders, Ferry Jansen & Jo Dinnissen. Begonnen als een geintje tijdens het Carnavals Schlager Festival in Zaal Sterrebosch in Wijchen, waar zij 1 x eerste en 1 x tweede wisten te worden. Inmiddels hebben ze een leuk bezette agenda, waarbij ze het publiek een en al gezelligheid brengen.  Voor deze optredens werd er gezocht naar eigen repertoire om je te kunnen onderscheiden van alle andere artiesten.

Singlepresentatie CV De Jassen en DJ Coenio groot succes
17-01-2015 10:15:00

Op vrijdag 16 januari presenteerde CV de Jassen en DJ Coenio hun nieuwe carnavalskraker “Wat is hij lang” in café de Slijterij aan de Heuvel 42 in Tilburg. Het nummer is de opvolger van “Mag ik vanavond op jouw WiFi”, die het vorig jaar erg goed deed.  Ook dit jaar hebben CV de Jassen en DJ-Coenio de handen weer ineen geslagen wat heeft geresulteerd in deze kneiter van een single. DJ-Coenio is één van Brabants beste export producten.  Zijn opgebouwde portfolio is indrukwekkend met namen als: het EK voetbal in Zwitserland/Oostenrijk en Tricolores in concert.

'Hart voor Lucky Joe' benefiet op 31 januari in Nieuw Vennep
16-01-2015 17:55:00

Dat de Nederlandse artiestenwereld de Stichting Lucky Joe een warm hart toedraagt blijkt wel uit het feit dat op zaterdag 31 januari maar liefst 28 artiesten voor deze stichting op het podium staan. De kartrekkers van de Stichting Dina en Joseph Plat waren eind december geheel gebroken te zien in “Hart van Nederland”. Wat een muziekrijk weekend moest worden in Landal Greenpark in Beekbergen liep uit op een nachtmerrie. Het team van Lucky Joe was daar in verband met opnamen en overnachten in een huisje. Naast het huisje stond de aanhanger met alle geluidsapparatuur. In de vroege ochtend ontdekten Dina en Joseph Plat dat deze niet meer naast hun huisje stond. Elders in het park werd de lege aanhanger teruggevonden. Dat betekent een strop van 10.000 tot 15.000 euro en tien jaar levenswerk weg. Meteen na de uitzending begonnen de eerste acties. 

'Juffrouw de Kok'...samenwerking tussen Vinzzent en Billy Dans
16-01-2015 17:44:00

De nieuwe single van Vinzzent ‘Juffrouw de Kok’ is een samenwerking met rapper Billy Dans. Het nummer gaat over een wiskunde juf in een korte rok die met haar “stelling van Pythagoras” de aandacht goed weet vast te houden! Met een lekkere beat en Rock and Roll sound swingt het liedje de pan uit. Rapper Billy Dans geboren in de Jordaan nam eerder een single op met Ferry Doedens . Hij benaderde Vinzzent vorig jaar via social media om samen een nummer op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan en daar was ‘Juffrouw de Kok’.

DVD John de Bever in Concert bestormt hitlijst!
16-01-2015 17:30:00

Platenmaatschappij Berk Music maakt vanmiddag met trots bekend dat de DVD 'John de Bever in Concert' binnenkomt op nummer 2 in de DVD Music TOP30. John de Bever die afgelopen jaar zijn weergaloze theaterdebuut maakte in het volledig uitverkochteTheater aan de Parade in Den Bosch, trakteert zijn publiek op een wervelende show. Een show waarin hij wordt begeleidt door een 14-koppige band. Ook de duetten met Marianne Weber, Anny Schilder, Grad Damen en Charléne zijn aan de DVD toegevoegd. De DVD 'John de Bever in Concert' met daarop 27 tracks is vanaf nu overal verkrijgbaar, waaronder in de TV Oranje Shop.

Eerste Carnavalsplaat “Feest” van Partydisco P&P in samenwerking met Marco Kanters een feit
16-01-2015 17:27:00

Pas twee jaar draait het DJ duo P&P op menig feest en bruiloft en met succes. Muziek draaien van andere verschillende artiesten is leuk, maar hoe vet is het om je eigen nummer op een feest te kunnen draaien. Dit hebben we al een keer meegemaakt door het winnen van de Remix contest, van het nummer Pure Verleiding door Arjon Oostrom. Maar een eigen nummer is veel leuker. Met die insteek  hebben Peter en Patrick de sprong in het diepe gewaagd. 

Vera Mann langer uit de roulatie door ernstige luchtweginfectie
16-01-2015 17:24:00

Van Lambaart Entertainment laat weten dat de luchtweginfectie van Vera Mann ernstiger is dan verwacht. Dit is vanochtend gebleken na een bezoek aan een KNO-arts. De komende twee dagen moet Vera volledige stemrust houden, hierdoor kan de actrice de nagenoeg uitverkochte voorstellingen, van de musical Hartsvrienden, vanavond in de schouwburg van Arnhem en morgenavond in Theater de Lievekamp in Oss niet spelen. De voorstellingen gaan wel gewoon door. Jacqueline Aronson is de afgelopen dagen als understudy van Vera Mann klaargestoomd voor de rol en heeft deze gisteravond voor het eerst succesvol gespeeld. 

Anouk en Douwe Bob nemen samen single ‘Hold Me’ op
16-01-2015 17:03:00

Anouk en Douwe Bob zijn samen te horen op de nieuwe single ‘Hold Me’ die vandaag verschijnt. Tijdens een showcase van Anouk in het Amsterdamse comedy theater Toomler gisteravond stapte Douwe Bob het podium op om samen met de Haagse zangeres de single ‘Hold Me’ te zingen. Dit was de eerste keer dat het nummer live voor publiek werd gespeeld. Al eerder kondigde Anouk aan dat Douwe Bob het voorprogramma gaat verzorgen van haar uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggo Dome op 26 en 28 februari en in Antwerpen op 7 maart.

Robert Leroy heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
16-01-2015 16:58:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 januari is dat 'Terug naar een nieuw begin', de nieuwe single van Robert Leroy. Ondanks dat het lied al zes jaar bij Robert op de plank lag, zocht hij naar een goed moment om het te lanceren. ‘De tekst zegt het eigenlijk al’, vertelt hij. ‘Ik heb een paar roerige jaren achter de rug en we zijn nu terug bij een nieuw begin.’ Alles draait om de verzoening met zijn ex-vrouw Sacha. Robert: ‘Ik zit weer lekker in mijn vel en deze single past daar uitstekend bij.’ 

K3 maakt dromen waar in de Heineken Music Hall in Amsterdam
16-01-2015 14:43:00

Op zaterdag 28 februari en op zondag 1 maart kun je samen met K3 feesten in een nieuwe show vol muziek, dans en… dromen! In de K3 Kan Het! show maken de leukste meisjes van de Lage Landen live op het podium de mooiste dromen waar. Heb jij altijd al eens omgetoverd willen worden tot een K3’tje om samen ‘Alle kleuren’ op het podium te zingen, een taart in iemands gezicht willen gooien, mee willen doen in een videoclip of willen zweven aan een ballon? 

Koos en De Donderstenen lanceren 'Koos Matroos (Altijd Carnaval)
15-01-2015 21:28:00

Koos en de Donderstenen introduceren met hun debuutsingle 'Koos Matroos (Altijd Carnaval)' een geheel nieuwe muziekstijl. Het gezelschap gaat met het nummer op zoek naar het eeuwige carnaval in het Brabantse en Limburgse land. De agenda van deze jongens schiet vol en het ziet er naar uit dat vele mensen gaan springen op deze knaller van een plaat. Deze feestmatrozen hebben al ruime ervaring als MC, zanger en/of feest DJ. Het viertal liep al jaren rond met het idee om carnavalsmuziek te gaan maken op basis van de muziek uit de jaren '90. 

Nieuwe single Duo Toe Maar en CV De Zotte Zwanen
15-01-2015 21:13:00

Duo Toe Maar bestaat uit een Brabants familieduo, vader Emil en zoon Patrick. Patrick treed hiermee in de voetsporen van zijn vader Emil, die vele jaren ervaring in de muziekwereld heeft opgedaan. Wellicht doen de vroegere kreten The Peynley Brothers, Duo Ad Westen en Duo Tony Bass u herinneren aan Emil. In 2003 publiceert dit Brabants Allround Duo hun eerste 'Demo CD' onder productie van Tony Bass, waarna tevens in hetzelfde jaar een Carnavalssingle volgt. Deze single bevat twee nummers: Lekker meidje en Sante.

Hoofdprijs actie Keukenskopen.nl overhandigd
15-01-2015 12:15:00

RADIONL en TV Oranje organiseerden in december een speciale Facebookactie, waarbij je een keuken kon winnen ter waarde van maar liefst 3000 euro, beschikbaar gesteld door Keukenskopen.nl. Het enige dat je hoefde te doen om kans te maken op deze fantastische prijs was de Facebookpagina van RADIONL én die van TV Oranje te liken. Woensdag 14 januari is de hoofdprijs overhandigd aan de gelukkige winnaar: Gertrude van den Heuvel uit Ede.

Rudy de Wit en BME slaan de handen inéén
15-01-2015 11:52:00

Rudy de Wit en BME Bookings hebben samen een contract getekend. Vanaf heden is Rudy de Wit exclusief te boeken bij BME. Rudy de Wit is één van die ruwe diamanten die Nederland rijk is op het gebied van het Nederlandstalige amusement. Op dit moment enorm populair in het zuiden des lands en naar onze overtuiging zeer binnenkort in het hele land!  Rudy de Wit is een zanger met een aantal topnummers op zijn repertoire. 

Rob de Nijs verrast Jan Smit met goud en platina
15-01-2015 10:57:00

Gistervond vond in Koninklijk Theater Carré het laatste concert plaats van Jan Smit’s theatertour ‘Jan Live’. Tijdens het optreden stapte Rob de Nijs het podium op, meteen nadat Jan diens klassieker Het Werd Zomer ten gehore had gebracht. Het nummer is een vast onderdeel van de voorstelling, omdat het tot Jan’s meest favoriete Nederlandstalige nummers behoort. 

Gewoon Jansen presenteert frontman Jansen op 31 januari in Vorden
14-01-2015 16:37:00

Na een succesvolle comeback in een jaar vol optredens in dampende feesttenten heeft de legendarische keiharde piratenpop feestformatie "Gewoon Jansen" voor 2015 nog veel meer in petto. Het gehele repertoire is allereerst eens goed onder de loep genomen. Fonkelnieuwe medleys zijn al ingestudeerd en wat daarnaast te denken van de uit Vorden afkomstige nieuwe frontman, met de zeer toepasselijke naam Winand Jansen. Hij gaat samen met zangeres Suzie en de andere 4 instrumentalisten van de familie Jansen de planken op.

Try-out musical Hartsvrienden afgelast door luchtweginfectie Vera Mann
14-01-2015 16:06:00

Zojuist is bekend geworden dat de try-out van de musical Hartsvrienden vanavond is afgelast. De reden hiervoor is dat hoofdrolspeelster Vera Mann een infectie aan de luchtwegen heeft opgelopen waardoor haar stembanden zijn aangetast. Gisteravond speelde de actrice met veel moeite de voorstelling uit en het is onverantwoord Vera vandaag te laten spelen. De try-out zou vanavond in Schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem plaatsvinden. Het publiek wordt geïnformeerd en de voorstelling wordt ingehaald op dinsdag 17 maart. De try-out morgenavond in de schouwburg van Arnhem gaat gewoon door.

Nieuwe single voor Donny van der Roest
14-01-2015 15:45:00

"De liefde heeft ons allebei" is de nieuwe single van Hagenees Donny van der Roest. Volgens de zanger is zijn stijl in de Nederlandstalige volksmuziek jong en vernieuwend. Donny hoorde de melodie en wist meteen dat hij er wat mee moest doen. Door eigen creatieve inbreng en de samenwerking met Mario Veltman en Jeffrey Heesen is het resultaat precies geworden zoals de Hagenees dat wilde. Met zijn nieuwe single De liefde heeft ons allebei laat de 21-jarige zanger zien dat hij een eigen weg heeft gevonden in de Nederlandse volksmuziek.

Gitarist Arie van de Wannebiezz kijkt terug op onvergetelijke ScanCoveryTrial
13-01-2015 22:38:00

Op zaterdag 3 januari jl. vertrok gitarist Arie van Ballegooie vanuit Enschede om deel te nemen aan de ScanCoveryTrial. Het is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieël belang zijn voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een RouteBook met unieke klassementsproeven. 

Data Bouwvakfeest Oud Lutten bekend
13-01-2015 21:00:00

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juli vindt de 17e editie het alom bekende Bouwvakfeest op het feestterrein aan de Kerkdijk in Oud Lutten op het programma. Op deze avonden wordt het feestterrein gezellig omgedoopt met verlichting en staat er naast een kleine kermis volop eet- en drinktentjes. Het thema van vrijdag is ‘kofferavond’ Vanaf 20.00 uur gaan de deuren van de grote feesttent open.  Als eerste zal de uit Den Haag afkomstige coverband ‘Anouk Tribute band’ een optreden verzorgen met stevige rock en gevoelige ballads. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel - Het cafeetje

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl