RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Platenlabel L&G Producties en Crewson Multimedia Producties slaan handen ineen
13-01-2015 10:28:00

L&G Producties houdt zich al ruim 10 jaar bezig met het begeleiden van artiesten, dragen ze o.a. zorg voor van de cd opnames en hiervoor werken ze met meerdere studio's samen. Sinds twee jaar zijn ze ook gestart met een evenementenbureau en verhuren hierbij ook eigen licht en geluid. Ook voor boekingen van artiesten, bands en DJ’s kan men bij hen terecht. Crewson Multimedia Producties is al een aantal jaar werkzaam in de muziekwereld en heeft heeft diverse videoclips gemaakt voor bekende en minder bekende artiesten.Naast het produceren van videoclips doen ze ook aan grafische vormgeving, zoals het ontwerpen en drukken van posters, fotokaarten en het bouwen van websites. Sinds 2 jaar hebben ze ook een Buma/Stemra licentie.

Lamme Frans komt voor nieuwe clip zijn bed niet uit
12-01-2015 22:50:00

Na de carnavalskneiters ‘Alles in één’ en ‘Altijd carnaval’ is Lamme Frans terug met een nieuwe feestknaller. Aan ‘Wakker met een biertje’ en de bijbehorende videoclip werd in het diepste geheim gewerkt. Voor Frans, die boven zijn stamcafé woont, waren de opnames van de videoclip een eitje, totdat er als verrassing een groep kinderen kwam opdagen. “Ik moest wel efkes wennen aan de drukte in mijn huis; het was kinderen voor, kinderen na.” aldus de standaard goedgemutste conciërge.

3-daagse Artiestencruise naar Düsseldorf
12-01-2015 21:40:00

Op vrijdag 30 januari 2015 vertrekt het vlaggenschip van Calanda Riverline Cruises, de MS Allegro voor een drie-daagse artiestencruise vanuit Tiel naar Düsseldorf. Het schip vaart vanaf november 2014 exclusief voor Stip Reizen. Aan boord zullen een aantal artiesten van het jonge platenlabel NGC Productions meevaren, waaronder Clarance, Drik Vink, Joyce Geurtsen, Naomi Gael en Master Stu. Daarnaast zal ook de beste André Hazes vertolker van Nederland aanwezig zijn.

'De Stilte'..... nieuwe single Jeroen van der Boom
12-01-2015 16:43:00

In minder dan drie dagen tijd is het nummer De Stilte van Jeroen van der Boom meer dan negenhonderdduizend keer op Facebook bekeken. Een succes dat de zanger nooit heeft zien aankomen. ‘Bij het nummer De Stilte voelt iedereen een eigen emotie,’ zegt Jeroen. ‘De één denkt aan het overlijden van een dierbare, een ander denkt aan de vreselijke gebeurtenissen aan Parijs of verdrietige familiegebeurtenissen. Iedereen ervaart het op zijn of haar eigen manier. Het nummer is niet geschreven om er een commercieel succes van te maken.

Paul de Graaf scoort hit met 'Naarmate'
12-01-2015 16:29:00

Paul de Graaf heeft zijn hit te pakken. De single “Naarmate” staat al dagen lang in de ITunes Top 100. Daarnaast doet de single het goed bij de Nederlandse radiostations.“Ik ben heel erg blij met de hitnotering. Een compliment voor iedereen die aan het nummer heeft meegewerkt.” Aldus de zanger. De single "Naarmate" van Paul de Graaf is afkomstig van het album "Tijd." De cd bevat 17 prachtige nummers. Tijd is een gevarieerd singer-songwriter pop/rock-album waaraan met liefde is gewerkt. 

Martin Vincken op de après ski tour
11-01-2015 20:00:00

Martin Vincken heeft als inwoner van onze hoofdstad dat echte en pure authentieke Amsterdamse stemgeluid. Hiermee won hij zo’n 10 jaar geleden het publiek voor zich toen hij in Café Peter Beense tijdens een karaokeavond plots naar de microfoon greep. Vanaf dat moment staat Martin veelvuldig op de diverse podia van ons land. Van “Mokum in Meppel” tot het “Jordaan Festival” en ook zijn televisiedebuut volgde destijds al snel bij het Tros-programma “Een ster in veertig dagen”. In januari 2014 ontving Martin een Party Storm Award in de categorie aankomend talent.

Hart voor Lucky Joe met Isabella (ex Utopia) op 18 januari in Stadskanaal
11-01-2015 16:55:00

Op zondag 18 januari organiseren de familie Okken, Anita & Ed en Jeroen Stevens een benefiet, "Hart voor Lucky Joe". In de nacht van 26 op 27 december is de aanhanger met apparatuur leeggeroofd op het park van Landal Heideheuvel in Beekbergen. Na de uitzending op Hart van Nederland zagen wij dat Joseph en Dina Plat in zak in as zaten. 

Frans Duijts live in het Circustheater
11-01-2015 06:34:00

Op maandag 9 februari verzorgt Frans Duijts een concert in het Circustheater Scheveningen, samen met de Marcel Fisser Band. Vanzelfsprekend komen zijn grootste hits voorbij, maar ook zingt Frans een aantal liedjes samen met Peter Beense en Django Wagner, met wie hij eerder een single opnam. Nu staan ze met zijn drieën op het podium als 'de drie volksmuziektenoren'. Na kosten gaat de opbrengst naar KWF Kankerbestrijding. Kaarten voor dit prachtige concert zijn te verkrijgen bij de Nationale Theaterkassa (0900-9203 - 0,45 € pm.) of musicoflife.ntk.nl

Nieuwe feestsingle van Sjansjee
10-01-2015 20:21:00

In de studio van André Kooiman heeft Sjansjee het feestnummer "Ik ben mijn worssie kwijt"! opgenomen. De zusjes Sjenien en Sjakkelien hebben naast de 'normale' versie ook een speciale remix gemaakt die ook op het zilveren schijfje staat. Beide nummers zijn geproduceerd door André Kooiman en uitgebracht op het Wam Music Label. Volgens de dames is het een heerlijke meezinger met een dikke vette knipoog! De videoclip is in de maak en zal binnenkort te zien zijn bij oa. TV Oranje.

Willy Blanco en Hans Jagers slaan de handen ineen
10-01-2015 19:40:00

Willy Blanco en Hans Jagers hebben hun handen ineen geslagen en als gelegenheidsduo het feestnummer “Kom, laat je nu maar gaan” opgenomen. Het is een echte meezinger die het zeker goed zal doen tijdens deze carnaval. Hans Jagers, bekend van de single “Maar 1 nacht”, zal dit jaar verschijnen met zijn eerste album. Deze bevat 6 prachtige duetten in verschillende stijlen zingt Hans met collega artiesten. 1 van deze duetten is “Kom, laat je nu maar gaan” met Willy Blanco.

Eerste Pre-carnavalsparty op 18 januari in Etten-Leur
10-01-2015 17:54:00

Op zondag 18 januari a.s. vindt er bij uitgaansgelegenheid de Twee Gebroeders, Hoge Neerstraat 1 in Etten-Leur een heuse Pre-CarnavalsParty plaats. De organisatie die bestaat uit Sjansjee, Party Captains ( Tommy Lips en Mitch Kerstens), Dj Jozz en Wam Sound en Light verwacht een spetterende carnavalsmiddag met alleen maar regionale feestartiesten. Zo zijn er o.a. van Sjansjee, Party Captains, Dj Jozz, Denans, De Dorini’s, Duo Knotsgek, Paul de Laat, Danny Canters en Collin van Mook. Deze middag zullen er ook opnames plaatsvinden voor BaronieTV. Iedereen wordt vewacht in carnavalskleding. De aanvang is vanaf 14.30 uur, de zaal gaat open omstreeks 14.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop inclusief administratiekosten € 6.00. 

TV Oranje Special rond Anita en Ed wordt zondag 11 januari uitgezonden
10-01-2015 11:21:00

TV Oranje presenteert in het nieuwe jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Komend zondag 11 januari is het de beurt aan het zingende echtpaar Anita en Ed. Ze gunnen ons een kijkje in de drukkerij waar ze samen werken en op hun boot waar ze heel wat uurtjes doorbrengen. 

Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
09-01-2015 19:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 januari is dat ‘Een nieuwe liefde’, de nieuwe single van Erik van Klinken. Het nummer is geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Jeroen Dirksen. Het gaat om een bewerking van een hit van Jurgen Markus, die hiermee veel succes had in Europa. Erik wilde het nummer al jaren in het Nederlands uitbrengen en die wens is nu dus uitgekomen. Hij heeft de afgelopen twee jaar hard gewerkt aan een eigen geluid, waar hij het komend jaar samen met zijn vaste team mee doorgaat. 

TV Oranje en RADIONL zoeken ‘Carnavalskneiter 2015’
09-01-2015 16:12:00

Muziekzenders TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2015. Vanaf dinsdag 3 februari mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een uitgebreide lijst met carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 13 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2015’. Vorig jaar viel deze eer te beurt aan Gebroeders Ko & La Bamba met 'Drink als een prins'.

Nieuwe releases van Berk Music
09-01-2015 12:51:00

Rasartiest Stef Ekkel draait al jaren mee op de vaderlandse podia. Onlangs opende hij zelfs zijn eigen café in Kampen, toepasselijk genoemd naar zijn grootste hit De Woonboot. De liefhebber van het Nederlandstalige lied kent de meezinger "Waar Heb Ik Jou Ook Alweer Eerder Gezien" van Stef natuurlijk al. Stef zingt dit lied zo graag dat hij DJ Pollo gevraagd heeft er een carnavaleske versie te maken. Met de klompen van boer Hans heb je veel meer sjans, weten de Double DJ's zeker. Vorige maand presenteerden ze hun verzamelalbum Double Feest.

Nieuw Apres-ski /Carnavalsnummer Erik Adams
09-01-2015 10:08:00

Zanger/liedjesschrijver Erik Adams komt dit jaar met een mix van Apres-ski en Carnaval. De titel van het nieuwe nummer is niet geheel onbekend, maar Erik Adams heeft het in zijn geheel veranderd tot een gezellig Carnavals-Apres-ski  nummertje. De titel van deze hit is “Ietsie pietsie tinie winie Blonde Heidi” ook wel bekend van een hitje uit de jaren 60/70 van Brian Hyland, maar natuurlijk in een nieuw jasje ,met accordeon en tiroler klanken. Op navolging van “Dit is carnaval” van 2014 die zelf 3FM heeft gehaald is dit een ware opvolging.

Colinda en dochter Daisy zijn gek op mannen
09-01-2015 09:39:00

Met het feestnummer “Mannen, mannen, mannen”, doen Colinda en haar dochter Daisy een gooi om carnavalskraker van het jaar 2015 te worden.  Vanaf het begin tot het eind ligt het vrolijke lied goed in het gehoor.  “Daisy heeft dezelfde stem als mij toen ik haar leeftijd had”, vertelt Colinda.  “Ik stelde voor om samen een nummer op te nemen bij Harald Queens. Daisy vond het een leuke uitdaging en ik was zo trots als een pauw”.  Enkele dagen later gingen moeder en dochter naar de HQ Studio in Tilburg om het nummer in te zingen. 

Nieuwe single van Sam Knoop
08-01-2015 22:07:00

Na het onverwachte succes van de eerste single "Sta eens Stil" komt Sam nu uit met zijn tweede single "Leef je Nu" . Zijn vorige nummer was door hemzelf geschreven  "Leef je Nu" is geschreven door Maarten van Damme, gitarist van o.a. Abel, Rosemary's Sons, Stevie Ann en Wende. Tevens stelt Sam met onderstaande clip zijn band voor. Niels Wiersma op gitaar, Stefan van de Wouw op drums en Jens Huigen op basgitaar. 

Do geeft zich bloot in het theater tijdens 'Uncovered' tour
08-01-2015 21:39:00

Vanaf begin februari staat zangeres Do voor het eerst in 8 jaar weer op de planken met een nieuwe theatertournee. In vergelijking met haar eerste theatertour in 2007 pakt ze het dit keer een stuk intiemer aan. In een zeer persoonlijke voorstelling, onder de titel ‘Uncovered’, neemt Do je mee op een onbegrensde reis door haar gevoelsleven, intense emoties, grootste angsten en diepste verlangens. Het succesverhaal van Do begon ruim 12 jaar geleden met de wereldhit “Heaven” en sindsdien heeft Do een fantastische carrière in de muziek, met vijf albums en meerdere nummer-1-hits. Maar wie is de vrouw in die glamourjurk? Wie gaat er schuil achter dat vrolijke blonde meisje met die lieve lach? In een volledig nieuwe show brengt Do samen met haar band nummers ten gehore die iets voor haar hebben betekend.

OneM!ke pakt de muzikale draad weer op
08-01-2015 21:01:00

Enkele weken geleden lanceerde OneM!ke z’n nieuwe single ‘Het is vanavond feest’. “Door de feestdagen is er eigenlijk weinig aandacht aan geschonken en dat is toch erg jammer voor dit feestnummer dat 365 dagen per jaar kan volstaan bij elk feestje, aldus OneM!ke. Hij vervolgt: “Het lied is geschreven en gecomponeerd door Charly Prick, de manager van mijn 16 jarige zoon Alessandro. Ik had al twee keer eerder een single uitgebracht, maar doordat m’n zoon nogal populair is en hij wekelijks optredens heeft is mijn zangcarrière in de min geraakt. 

Tweede single voor Wesley Pol
08-01-2015 20:36:00

Nadat Wesley Pol in juli vorig jaar met zijn eerste single “Gloria” kwam, presenteert hij vandaag zijn tweede single laat hij aan ons weten. Deze keer is de titel geworden “Vlinders (heel diep in mij)” deze keer is de keuze ook weer gevallen voor een leuk en vrolijk liedje. Ook deze keer is www.muziekhoekje.nl weer de uitgever voor dit liedje. Deze en de vorige single zijn nog altijd te downloaden via de bekende download portals. Ondertussen is de website www.wesleypol.nl ook goed onder handen genomen en hier is alle informatie rondom Wesley te vinden. 

Meer dan 30 Nederlandse volkszangers zingen tijdens het Levenslied Gala in Ahoy
08-01-2015 19:25:00

Op zondagmiddag 15 maart vindt in Ahoy het grootste Levenslied Gala van Nederland plaats. Het Rotterdamse Sportpaleis staat deze middag volledig in het teken van Nederlandstalige volksmuziek. In de ruim 4 uur durende show zorgen meer dan 30 artiesten voor een onvergetelijke middag en brengen zij in vogelvlucht al hun bekende nummers. De grootste hits van onder anderen Sieneke, Stef Ekkel, Quincy, Grad Damen, Jason Bouman en Helemaal Hollands worden ten gehore gebracht.

Andre Pronk komt met carnavalslied 'Had je mij gebeld'
08-01-2015 13:57:00

Andre Pronk, ook wel de koning van de lach genoemd, komt ons weer verwennen met zijn nieuwe single "Had je mij gebeld". Zoals we van hem gewend zijn weerom feest en alle remmen los. Dit keer is hij wel ietsje minder ondeugend maar zeker even grappig en aanstekelijk . Moraal van het verhaal: wil je een feestje bouwen, bel Andre dan komt hij graag, en het feest kan niet meer stuk. Het is de opvolger van successen als  "Het Is mijn lach",  "Het is moeilijk om popster te worden.  De single is zowel in Belgie als in Nederland officiel uitgebracht door BelNed records.

'Spreek vrij'.....nieuwe single van Marjon van Iwaarden
08-01-2015 13:23:00

Marjon van Iwaarden komt met een nieuwe single “Spreek Vrij”. Een gevoelig nummer met een pakkende tekst,  waarmee zij een proeve geeft van haar handelsmerk: Nederlandstalig poprepertoire met grotendeels zelfgeschreven werk over dingen die haar hart raken. Marjon: “Na een reis van zeventien jaar langs verschillende muzikale hoogtepunten, waaronder twee jaar 2Unlimited2 en 60 optredens met Flairck, wilde ik meer mijzelf zijn.

Friese zender Waterstad FM steeds populairder
08-01-2015 12:24:00

Aan het begin van het jubileumjaar 2015 heeft Waterstad FM alle reden om tevreden te zijn. Uit recente cijfers van het NLO blijkt dat het commerciële radiostation het afgelopen jaar is uitgegroeid tot een speler van betekenis in Friesland en ver daarbuiten. In twaalf maanden tijd blijkt Waterstad FM erin geslaagd te zijn Omrop Fryslân ver achter zich te laten. In de koopkrachtige doelgroep tot 50 jaar is het marktaandeel van Waterstad FM nu zelfs een keer zo groot als dat van de regionale publieke omroep.

Derde editie ‘Frank en Friends’ op 1 februari in Breda
08-01-2015 11:11:00

Op zondag 1 februari organiseert Frank Verkooyen de derde editie van "Frank & Friends" bij uitgaansgelegenheid Tiggelman Dance & Events, Slingerweg 95 te Breda. Deze keer staat de Cold-Edition oftewel de winterse editie op het programma. Meewerkende artiesten zijn Mark Rijs, Tinus Hoekstra, John West, Frank van Etten, DUONL en Helemaal Hollands. De entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Tiggelman, Krisje aan de Haven, Haven 17 in Breda, Special CD Shop van Peter Voesenek aan de Teteringsedijk 167 eveneens in Breda of via tickets@easymusicservice.nl. De entree aan de deur bedraagt € 20.00. 

Nederpopband Tenminste Houdbaar tot lanceert 'Moet nu gaan'
08-01-2015 10:45:00

Vandaagi wordt de nieuwe single "Moet nu gaan" van de Nederpopband Tenminste Houdbaar Tot (THT)  gereleased. Het is de tweede single van het gemêleerde gezelschap qua muzikale achtergrond, ervaring en leeftijd. Tenminste Houdbaar Tot brengt uitsluitend eigen Nederlandstalig werk ten gehore ontsproten uit het brein van bandleider Joop Klein Goldewijk. Het repertoire omvat zowel luisterliedjes als stevige rock. Ook liedjes met humor en zelfspot ontbreken niet.  "Moet nu gaan" is een lekker vlot uptempo nummer over een liefdesrelatie die ten einde loopt.

Debuutsingle van Gerben Boots heeft Haags/Friese inslag
08-01-2015 10:36:00

Gerben Boots (echte naam Gerben Bootsma) is naast mede-eigenaar en oprichter van Bedrijfslied.nl zanger/slaggitarist en speelt voornamelijk eigen repertoire van pop/rock tot ballads. Hij is opgegroeid in Friesland en woont ondertussen al vele jaren in Den Haag. Zijn stijl ligt ergens tussen De Dijk, Acda & De Munnick en Van Dik Hout en op 7 januari 2015 verscheen zijn eerste single “Ik zou wel willen” uit. “Het nummer gaat over de zin die ik meestal in Friesland uitspreek als familie/vrienden/bekenden vragen wanneer ik nou weer eens terug kom. Ik zeg dan altijd: “Ik zou wel willen, maar ik moet nog ergens heen“. 

Moeder, Ik Wil Bij De Revue en De Kleine Blonde Dood grote winnaars Musical Awards 2015
08-01-2015 00:16:00

Woensdagavond zijn de Musical Awards 2015 uitgereikt in het Beatrix Theater in Utrecht. De vakjury, bestaande uit voorzitter Cornald Maas, Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol, hebben in 16 verschillende categorieën de winnaars vanavond bekendgemaakt. Grote winnaars zijn Moeder, Ik Wil Bij De Revue, 5 awards en De Kleine Blonde Dood, 4 awards. Soldaat van Oranje - De Musical ontving de Eventim Publieksprijs voor Beste Musical 2014.

Radio Atlantis stopt na 35 jaar
07-01-2015 22:43:00

Radio Atlantis stopt op 7 februari 2015 officieel als radiozender, dit is gisteren door het bestuur van de zender besloten. Het roemruchte Bossche radiostation bestaat dan precies 35 jaar en sluit hier een historische periode mee af. Atlantis begon met uitzendingen op 7 februari 1980 onder de naam Caroline en werd in de tijd als zendpiraat 20 keer uit de lucht gehaald. Na vijfentwintig jaar uitzenden als piratenzender, werd de omroep in 2005 legaal. Het was daarmee één van de eerste legale Nederlandstalige muziekzenders in ons land en streed ruim 19 jaar.

Na 2½ bewegende jaren nieuw begin voor Robert Leroy
07-01-2015 22:37:00

"Terug naar een nieuw begin" is de titel van de nieuwe single van Robert Leroy. Ondanks dat het lied al zes jaar bij hem op de plank lag zocht hij naar een goed moment om het te lanceren. "De tekst zegt het eigenljk al", vertelt Robert. Ik heb 2½ bewegende jaren achter de rug en we zijn nu terug bij een nieuw begin". Alles draait om de verzoening met z'n ex-vrouw Sacha. Tijdens het interview dat we vlak voor de jaarwisseling hadden met Robert laat hij doorschemeren dat hij met Sacha, z'n kinderen en familie verblijft in Hotel Huis ter Duin.

Vroege vogels Tickets Dutch Valley uitverkocht. Verkoop Reguliere Tickets van start
07-01-2015 13:47:00

Zojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat de Vroege Vogel Tickets zijn uitverkocht. Het einde van de succesvolle Vroege Vogel ticketactie markeert de start van de reguliere kaartverkoop van het gezelligste feest van Nederland dat plaatsvindt op zaterdag 8 augustus 2015 in Spaarnwoude. Volgens woordvoerder Aloys Buijs heeft Dutch Valley met haar bomvolle feest formule een vaste plek veroverd in de harten van de fans. 

'Die Konto'..... nieuwe single van Bertie Lukano
07-01-2015 12:58:00

Bertie Lukano (Lukassen) begon zijn muziekcarrière in 1971 samen met zijn twee broers en zijn zus. Destijds onder de naam "De Calimero"  In 1978 veranderde de naam in "De Lukano's" en weer later in "Lukano." In 1996 en 1997 deed Bertie Lukano mee aan de Soundmix show van Hennie Huisman. Na jaren cd's te hebben gemaakt met de band Lukano besloot Bertie in 2003 solo te gaan. zijn single "Het buikje van Maxima" werd meteen opgepakt door Giel Beelen. Daarna volgden nog vele nummers o.a. "De baby van Maxima" en "Koninklijke billetjes".

Andy de Witt danst op de wolken
07-01-2015 12:00:00

Andy de Witt draait als artiest al heel wat jaartjes mee. Naast zanger schrijf hij ook al jaren liedjes voor andere artiesten. Ad van den Hurk, zoals Andy de Witt in het dagelijks leven heet, woont al jaren in het Spaanse Benidorm waar hij bijna dagelijks, zeker in het zomerseizoen,  zijn optredens heeft. Met regelmaat komt Andy ook naar Nederland om hier op de bühne te staan. Nu 2015 was het voor hem weer de hoogste tijd om een nieuwe single uit te brengen. “Dansen op de wolken” is weer een liedje geworden met een hoog feest- en meezinggehalte. 

Mister Nightlife maakt carnavalsversie van “Sexy als ik dans”!
07-01-2015 11:26:00

De Brabantse Mister Nightlife heeft een gloednieuwe feestsingle gemaakt! En wat voor ééntje! Het leek hem een geweldig idee om een feestversie te maken van het populaire nummer ”Ik voel me sexy als ik dans” waarmee Nielson vorig jaar een grote hit scoorde. “Het nummer ligt goed bij jong en oud, alleen een feestversie ontbrak nog ” zegt de sympathieke zanger, die met dit idee zeker aandacht zal gaan krijgen van carnavalsminnend nederland. De remix is geproduceerd samen met de bekende producer André Kooiman die al meerdere producties maakte voor Mister Nightlife. 

Ghijs de Bruijn in zee met platenlabel Rood-Hit-Blauw
07-01-2015 11:06:00

Op 21 januari verschijnt er een nieuwe single van zanger Ghijs de Bruijn op het platenlabel Rood-Hit-Blauw. De geboren en getogen Achterhoeker begon zijn zangcarrière aanvankelijk als geintje. Met een borrel achter de kiezen meegalmen in de dorpskroeg om vervolgens te worden uitgedaagd een cd’tje op te nemen. En daar is het niet bij gebleven. Een tipje van de sluier geeft Ghijs alvast: " Mijn volgende single is getiteld “Een echte vrouw” ik heb met mijn nieuwe platenlabel. ervoor gekozen om muzikaal een andere weg in te slaan. 

Vader van Frans Bauer overleden
07-01-2015 00:13:00

PubliCasa, de persvertegenwoordiger van de familie Bauer, laat weten dat Chris Bauer, in de avond van 6 januari jl., in het Bravis ziekenhuis te Roosendaal is overleden aan een hartstilstand. Op 1 januari werd Chris opgenomen voor de behandeling van een longontsteking. Ondanks de zorgelijke medische conditie van Chris, kwam de hartstilstand onverwachts. De familie Bauer is dankbaar voor de laatste jaren dat zij nog samen mochten zijn. Zij vragen de gelegenheid, om het onverwachtse verlies in gepaste rust te kunnen verwerken.

Ronnie Ruysdael luidt jubileumjaar in als ‘De Koning van de Polonaise’
06-01-2015 13:18:00

Vandaag is het Drie Koningen en het is niet voor niets dat juist op deze datum de nieuwe single van Ronnie Ruysdael uitgebracht wordt: De Koning van de Polonaise!  In 2015 is het 25 jaar geleden dat Ronnie Ruysdael voor het eerst zijn plateauzolen op het podium zette. Hij was 19 jaar lang de flamboyante leadzanger en frontman van feestband De Sjonnies en inmiddels staat hij alweer 5 jaar als solo-artiest op de planken.Dit jubileumjaar wordt uitgeroepen tot het jaar van 'De Koning van de Polonaise' 

Stevan Bloema presenteert nieuwe single in Uithuizen
06-01-2015 10:54:00

Op zaterdag  7 februari wordt tijdens het muziekspectakel in Café "De Butler" in Uithuizen de nieuwe single van Stevan Bloema gepresenteerd. Het schijfje krijgt als titel mee "ik wil vrij zijn " en is opgenomen in de Terry West studio te Nieuwe Pekela met ondersteuning en koorwerk van Lucas en Gea. Het is zeker een liedje geworden dat blijft hangen en heeft een volks karakter, aldus de 21 jarige zanger  uit uit Roodeschool. Het is de eerste single van Stevan onder het label van L &G producties.

Nieuwe single voor A3aan Drost
06-01-2015 10:40:00

A3aan Drost staat al jaren garant voor heerlijke singles zoals “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje” en “Blijf Maar Wie Je Bent”, waarmee hij diverse hitnoteringen wist te bemachtigen. De nieuwe single heet “Anita ‘t Is Over”, en is een cover van een liedje van De Rodeo’s, de band waarvan A3aan jaren de lead zanger was. Hiermee heeft A3aan een ijzersterke opvolger van de airplayhit “Zomaar Even” in handen. Topproducer Martin Sterken tekende wederom voor de productie van “Anita ‘t Is Over”, waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel - Het cafeetje

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl