RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gratis kaarten voor TV Oranje Supporters voor Puur Hollands in de Brabanthallen
11-09-2015 20:44:00

Op vrijdag 20 november is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie van Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland. Er zijn optredens van Nick & Simon, Peter Beense, Django Wagner, René Schuurmans, Vinzzent, Henk Dissel, Ferry de Lits en DJ Coenio.

Suzanne en Linda Kannegieter presenteren debuutsingle
11-09-2015 20:36:00

Suzanne en Linda Kannegieter presenteren op zaterdag 26 september hun debuutsingle ‘Ik geleuf niet meer in liefde’. De presentatie zal plaatsvinden rond 14.00 uur tijdens de Open Dag van het Huus van de Taol te Beilen. De zusjes wonnen in mei dit jaar het Drèents Liedtiesfestival met het nummer dat nu op single  verschijnt. Het lied is ingespeeld door de bandleden van de DLF-band en opgenomen o.l.v. Frans Vollink in Studio Het Aletier te Weiteveen. Vervolgens is de single gemasterd door Peter Brussee, die eerder al werkte met o.a. Herman van Veen.

Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
11-09-2015 20:28:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 september is dat ‘Zullen wij 't samen voor de laatste keer proberen’, de nieuwe single van Jaman. De Overijsselse zanger met zijn onafscheidelijke witte petje heeft de afgelopen jaren een grote schare fans weten op te bouwen met kwalitatief hoogstaande Nederlandstalige muziek. Die kwaliteit hoor je zeker ook terug in dit nieuwe nummer, dat hij schreef met Waylon van der Heijden en afkomstig is van zijn succesalbum ‘Zweven op wolken’. 

Al meer dan 100.000 fans naar nieuwe K3 show
11-09-2015 20:21:00

Vanavond gaan Karen, Kristel en Josje in het succesvolle programma K3 zoekt K3 verder met hun zoektocht naar waardige opvolgsters! Als ze deze samen met een jury van Nederlandse en Vlaamse mama’s, papa’s, grootouders en kinderen gekozen hebben, gaan ze van 28 november 2015 tot en met 17 april 2016 samen op tour door Nederland en België! De belangstelling is overweldigend: al meer dan 100.000 fans hebben zich verzekerd van hun plaats bij een van de shows! Karen, Kristel en Josje: “Fantastisch dat onze fans zo massaal aanwezig zullen zijn om afscheid van ons te nemen… en om de nieuwe K3 met open armen te ontvangen! 

‘Greatest Hits’ van Anouk uit op 6 november, inclusief single ‘Dominique’
11-09-2015 09:27:00

Anouk, die al bijna twintig jaar lang de hitlijsten vult met haar singles en albums, is een van de meest veelzijdige en invloedrijke artiesten die ons land rijk is. Nummers als ‘Nobody’s Wife’, ‘Michel’, ‘Lost’ en ‘Birds’ zijn in het collectief muziekgeheugen gegrift. De 30 grootste hits van de Haagse zangeres zijn nu gebundeld op ‘Anouk: Greatest Hits’. De verzamelaar, die op vrijdag 6 november uitkomt, bevat eveneens de twee meest recente singles ‘New Day’ en ‘Dominique’. Anouk speelde haar eerste Nederlandstalige nummer voor het eerst live tijdens een concert.

Derde studioalbum van zangeres Martijje een feit
10-09-2015 13:26:00

De Drentse zangeres Martijje brengt in de week vanaf 21 september 2015 haar derde studioalbum ‘Evenwicht’ uit. De cd-presentatie vindt plaats op 27 september bij Café Restaurant Hofsteenge in Grolloo. Martijje presenteert het nieuwe album die middag samen met haar band en verschillende gastmuzikanten. Het eerste exemplaar van de cd wordt die middag door burgemeester Eric van Oosterhout aangeboden aan gedeputeerde Ard van der Tuuk. 

Jordy van Vilsteren in zee met Frank van Etten
10-09-2015 13:10:00

“Er zingen al te veel artiesten liedjes die nergens over gaan”, aldus producer Frank van Etten. Hij tekende voor de tekst en muziek van de nieuwe single van Jordy van Vilsteren, welke gaat over zijn liefdes verdriet. De Zwolse zanger heeft een gebroken hart, vandaar de titel ‘Jij hebt mijn hart gebroken’.  Na een succesvolle debuutsingle van Jordy van Vilsteren is het tijd voor een opvolger. Daarvoor is hij naar de studio van Frank van Etten gegaan. “Jordy van Vilsteren en ik  zaten een kwartiertje in de studio en toen is de nieuwe single ontstaan. 

Dennis Jones brengt favoriete track van z’n album ‘Een nieuw begin’ op single uit
10-09-2015 12:49:00

Dennis Jones plaatste op z’n in 2014 gelanceerde album ‘Een nieuw begin’ als track 12 het nummer ‘Als Suzanne zachtjes huilt’. “Het was een favoriet van veel mensen die m’n album beluisterd hadden. Toevallig was het ook al gepland om dit lied op single uit te brengen. Het bevat een herkenbaar geluid en zal herinneringen oproepen aan de jaren ’70 muziek van The Rubettes gecombineerd met Abba achtige piano stukjes en invloeden van Schlager, vertelt Dennis. Afgelopen zomer lanceerde Dennis het nummer ’n Doosje vol met liefde’.

Nieuwe single Lady BlaBla opsteker voor gepeste kinderen
10-09-2015 11:49:00

Lady BlaBla’s oproep aan gepeste kinderen en iedereen die hen wil helpen is ‘Let it show’! Het is tevens de titel van Lady BlaBla’s nieuwe single die op woensdag 9 september wordt uitgebracht door VanStam Music. Letterlijk vertaald betekent Let it Show ‘laat het zien’. Er komt steeds meer bewustwording over (de gevolgen van) pesten als maatschappelijk probleem. Het onderwijs is sinds dit schooljaar wettelijk verplicht actief een anti-pest beleid te voeren en ook over pesten op het werk is deze zomer een landelijke campagne gestart door minister Asscher.

Daan Bartels organiseert Annie M.G. Schmidt wandeling op 4 oktober in Amsterdam
10-09-2015 11:37:00

Amsterdam is dit najaar een bijzondere attractie rijker: de Annie M.G. Schmidt-wandeling. Kleinkunstkenner en wandelgids Daan Bartels neemt liefhebbers mee langs de plekken waar de schrijfster vele jaren woonde en werkte. De eerste wandeling staat gepland op zaterdag 4 oktober. De wandeling van Daan Bartels leidt langs de huizen waar Annie M.G. Schmidt woonde, langs theaters waar haar musicals te zien waren en langs plekken die haar inspireerden. 

Gerard Joling eerste special guest bij Brooklyn Nights
10-09-2015 11:34:00

Opnieuw heeft de dinnershow Brooklyn Nights een grote ster weten te krijgen voor de opening van het nieuwe seizoen op 19 september in Studio’s Aalsmeer. Bedenker Frank Wentink is trots dat hij Gerard Joling bereid heeft gevonden om de eerste special guest te zijn. De dinnershow Brooklyn Nights wil zich de komende jaren onderscheiden door met regelmaat grote sterren naar Aalsmeer te halen. Zo hebben vorig seizoen sterren als Ruth Jacott en Stanley Burleson opgetreden in Brooklyn Nights. Stanley Burleson zal ook het komende jaar als vaste gast terugkeren. Het succes van de voorstellingen is zo groot dat verschillende avonden al uitverkocht zijn.

Mark Enthoven neemt lied op onder begeleiding van het Amsterdam Youth Symphony Orchestra
10-09-2015 02:22:00

Zanger Mark Enthoven heeft een bijzonder lied opgenomen onder begeleiding van het Amsterdam Youth Symphony Orchestra, het jeugdorkest van de Muziekschool Amsterdam. De tekst van het nummer 'Mijn Nederland' is geschreven door Mark zelf, op muziek van het wereldberoemde lied Valencia, uit de gelijknamige film. Mark is hierbij uitgegaan van wat Nederland zo bijzonder maakt en het zo specifieke en herkenbare ‘oranjegevoel’, ofwel ‘Ons Nederland’. Van broodje haring tot koeien en markt en van draaiorgel tot het koningshuis. 

Magrietha Gosink schrijft op hit van Bonnie Tyler Nederlandstalige tekst
10-09-2015 02:02:00

Op de hit ' It’s A Heartache' van Bonnie Tyler heeft Magrietha Gosink eigenhandig een nieuwe tekst geschreven. “Ik heb de tekst niet vertaald, het gaat over hoe ik samen met mijn man in het leven sta”, vertelt de zangeres. Op een ochtend heeft Magrietha de single van Bonnie Tyler uitgezocht en er haar eigen tekst op geschreven en de titel ‘Dit is liefde’ gegeven. Ze had er wel al eens aan gedacht om een eigen single uit te brengen, maar tot voor kort wist ze nog niet wat voor single bij haar paste. 

Hela, roept de akela....nieuwe single van De Wannebiezz
09-09-2015 16:11:00

Toen de jeugdvrienden Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette 10 jaar geleden hun bandje “de Wannebiezz” oprichtten, hebben zij zich meteen over het repertoire van het Cocktail Trio ontfermd. Dit legendarische trio heeft een schat aan liedjes nagelaten, die het waard zijn om tot in lengte van dagen te worden vertolkt. Hoewel ze de tand des tijds prima hadden doorstaan, poetsten Arie, Rocco en Gilles de liedjes een beetje op en goten er een Wannebiezz-sausje overheen. 

The Voice winnares Leona Philippo ook in Disney in Concert
09-09-2015 10:40:00

Leona Philippo zal ook op zondag 25 oktober aanstaande te horen en te zien zijn in de indrukwekkende show Disney in Concert. Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO hebben eerder bekendgemaakt dat sterren als Anita Meijer, Kim-Lian van der Meij, Jamai Loman, Sjors van der Panne en Thomas Berge optreden in de Ziggo Dome Amsterdam. Onder begeleiding van het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) zingen zij hits uit Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas, Alladin en nog veel meer andere Disney-klassiekers. 

Dennis van Dijkhuizen lanceert Geef me nog een laatste kans
08-09-2015 13:03:00

"Geef me nog een laatste kans"  is de titel van de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen. Het is een cover van de grote hit “ Liebe mich ein letztes mal “, waar Die Flippers in 2002 een grote hit mee scoorden. Dennis heeft de Nederlandstalige tekst zelf geschreven.  Dit nummer heeft hij net zoals de voorganger “Jij bent mijn hemel op aarde” opgenomen bij Gerto Heupink in Enschede. Het is de eerste single die op z’n eigen platenlabel Jamie-Lynn record verschijnt. Vanaf donderdag 10 september 2015 is het nummer te downloaden via alle bekende portals.

Omarm de zon.....nieuwe single van Christianne
08-09-2015 12:21:00

Christianne laat er geen gras over groeien. Nadat ze in april het gevoelige nummer ‘Verboden dromen’ lanceerde presenteert ze nu haar nieuwe single ‘Omarm de zon’. “Samen met m’n manager Henri van den Heuvel en producer Niels Lingbeek hebben we het concept bedacht. Ik wilde geen volksnummer, maar iets aparts om me te onderscheiden van de rest”, vertelt Christianne. “Veel artiesten komen in de zomer met zomerse liedjes. Omdat ik nog onbekend ben bij het grote publiek wilde ik met iets anders komen’, aldus de 20 jarige zangeres uit Echteld. 

Erna Temming kruipt uit diep dal na telefoontje van Frans Bauer
08-09-2015 11:00:00

Een telefoontje van Frans Bauer was het begin van een nieuwe uitdaging voor Erna Temming. Frans vroeg wat er toch met mij aan de hand was. Hij had al lange tijd niets meer van me gehoord en stelde voor om een nummer voor mij te schrijven’, vertelt Erna. “Ik ken Frans al meer dan 25 jaar. Nog voordat hij bekend werd bij het grote publiek kwam ik hem al tegen tijdens optredens. Sindsdien hebben we een goede band en vertelde hem dan ook dat ik het even gehad had met de muziek. Ik moest alles even weer op een rijtje zetten. 

26 september 2015....Holland Festijn in Zwolle
07-09-2015 22:07:00

Op zaterdag 26 september 2015 organiseren Henri van Velzen Entertainment, RADIONL en MH Sound bij uitgaansgelegenheid "De Bierton" aan de Schellerbergweg 27 in Zwolle een nieuwe editie van het Holland Festijn. Meewerkende artiesten zijn Henk Bernard, Jacques Herb, John West, Vinzzent,  Wimmie Bouma, Raymond Smit, Wesley Wolters, Kevin Smit en Hessel Wijkstra. Willie Oosterhuis zal het geheel presenteren. De aanvang is omstreeks 20.30 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00 ( aan de deur € 17.50). 

Jubilaris en duizendpoot Jolanda Clement pakt uit tijdens jubileum
07-09-2015 21:47:00

Tegelijk met haar vijfde JC-Muziekreis naar ‘Der Brabander’ in Winterberg viert JC-Event/Records/Travel van Jolanda Clement haar eerste lustrum in 2016. De vierde editie vindt komende november plaats als Jacques Herb, Leen Zijlmans, De Hollandio’s, Elz Bakker en Gino Fey van 16 t/m 19 november samen met de gasten de grens over trekken voor het sfeervolle evenement ‘Kerstgroeten uit Winterberg’.  Vervolgens wordt van 18 t/m 21 maart 2016 met meer dan tien artiesten waaronder ‘special guest’ Willem Barth en een mystery guest, het 5-jarig jubileum van JC gevierd eveneens in ‘Der Brabander’. Jolanda Clement was, terwijl ze de speelgoedwinkel  Jo-Jo-Toys in het Brabantse Waspik runde, al vele jaren actief in de muziek. 

Geslaagde album presentatie Jan van Est
07-09-2015 10:27:00

Zaterdagavond 5 september werd in een stampvolle Kazerne in Dordrecht het vijfde album van Jan van Est gepresenteerd: ‘Het Is Zoals ’t Is’. Tijdens de drukbezochte avond zong Jan de nieuwe nummers van alweer de vijfde cd die Jan heeft uitgebracht. Naast Jan waren er optredens van collega’s Django Wagner, Jeffrey Heesen, Havenzangers, Ferry de Lits, Arjon Oostrom, Bob Offenberg en Raymond Pluijmert. Op het album staan maar liefst 13 gevarieerde liedjes waaronder de nieuwe single "Ik Wil Maar Kijken".

35 jarig jubileumconcert Geke`s Tiental druk bezocht
06-09-2015 23:18:00

Geke presenteerde haar 13e album met Geke`s Tiental tijdens de viering van het 35 jarig jubileum. Dit alles vond plaats in de Ichthuskerk te Urk.  Enkele honderden mensen bezochten het optreden. Tijdens deze avond zong Geke met haar Tiental liederen van de nieuwe cd 'A Little peace'.  Ook bedankte Geke zaterdag twintig medewerkers voor al hun werk van de afgelopen 35 jaar. Het eerste exemplaar van de nieuwe cd gaf Geke aan haar 85 jarige vader, die al 35 jaar secretaris is van de Stichting Zangschool Geke`s Tiental. 

Mario Mulder brengt snel een nieuwe single uit
05-09-2015 13:27:00

Mario Mulder, bekend van zijn deelname aan “Bloed, zweet en tranen” en “The winner takes it all” als André Hazes,  is in de studio bezig met nieuwe liedjes. Na zijn single “Wat een geluk”die op indrukwekkende wijze in mei dit jaar werd gelanceerd in Beachclub Peukie in Scheveningen heeft de Haagse zanger zeker niet stilgezeten. Hij werkt momenteel samen met twee producers, namelijk Boy Biancha in zijn studio Den Haag en Emanuel Assies in zijn studio in Lisse. 

Nieuwe single van Wim Florack valt op door bijzondere sound
05-09-2015 12:00:00

De nieuwe single van Wim Florack, getiteld ‘Het mooiste meisje uit de wagen’ valt op tussen alle andere nieuwe releases. “Ik werk al ruim 6 jaar samen met producer Jurgen Kuppens uit Rijen. Elke keer kwamen we op hetzelfde stijltje uit en Jurgen wilde graag iets anders proberen. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen in de gipsy sound met een jazz sausje’, vertelt de 25 jarige zanger uit het Brabantse Made. Wim geeft aan zelf ook aan de sound te moeten wennen. ‘Het is heel iets anders dan m’n voorgaande singles. Ik wacht met spanning af wat het gaat worden.

Aanstaande zondag special over Corry Konings op TV Oranje
05-09-2015 10:51:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 6 september zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Corry Konings. Zij leidt TV Oranje rond door haar huis, waarin haar gouden platen een prominente plek innemen. 

Tino Martin management uitgebreid met John van Katwijk
04-09-2015 15:31:00

Studio One is verheugd te kunnen melden dat per 1 september 2015 het management team van Tino Martin is uitgebreid met John van Katwijk. John is een ervaren kracht, die betrokken was  bij de ontwikkeling van vele grote muziekcarrières. Zo was hij ondermeer de architect van de successen  van René Froger en Glennis Grace. Zowel als manager, alsmede componist en producer, heeft hij talloze grote hits achter zijn naam en was hij de grondlegger van stadionconcerten met Nederlandse artiesten. Johnny Sap, directeur van Studio One, hoopt door deze toevoeging, met  Tino Martin de volgende stap te kunnen zetten, naar een verdere professionalisering en uitbouw van Tino Martin als landelijk fenomeen. 

Ladies of Soul staan in 2016 in het Sportpaleis Antwerpen
04-09-2015 15:25:00

Na de succesvolle show begin dit jaar van de Ladies of Soul featuring Natalia in de Lotto Arena, zet het Vlaamse succes van de dames zich voort. Op 19 februari 2015 staan Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer opnieuw, samen met hun Vlaamse collega en powerlady Natalia,  in Antwerpen. Dit maal op het podium van het grotere Sportpaleis in Antwerpen. Het eerste concert van de Ladies of Soul featuring Natalia in 2015 was in een mum van tijd uitverkocht en de recensies na afloop waren lovend. 

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
04-09-2015 15:14:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 september is dat ‘Zo Verwend’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Het nummer is geschreven op de melodie van 'Those Were The Days' van de Britse zangeres Mary Hopkin, die er in 1968 een nummer één hit mee scoorde in Nederland. Producer Manfred Jongenelis heeft het liedje in een eigentijds, uptempo jasje gestoken. 'Zo Verwend' zal verschijnen op het nieuwe album van Wesly, waarvan de release gepland staat op 21 november.

Tekst uit rouwkaart inspireert Marjan Roosemalen tot schrijven van ‘Mijn kameraad’
04-09-2015 12:42:00

Marjan Roosemalen kreeg afgelopen jaar een rouwkaart waarin de woorden ‘Lachen moet, huilen mag’ haar aandacht kreeg. “Op dat moment heb ik alles van me af geschoven en heb een tekst geschreven. Daarmee ben ik naar de Artiestenclub in Amsterdam gegaan en kreeg hulp van Henk Wolleswinkel. Hij heeft de muziek gemaakt van het pakkende nummer ”Mijn Kameraad", vertelt Marjan."Vervolgens toog ze naar de studio van Arnold Muhren in Volendam alwaar de single is opgenomen. “Om het plaatje compleet te maken zocht ik contact met William te Kate.

RADIONL wordt overspoeld met vragen over DAB+
04-09-2015 11:42:00

Sinds 1 september 2015 zijn RADIONL en haar zusterzenders Waterstad FM, Freez FM en Joy Radio via DAB+ te ontvangen. Zo heb je altijd en overal de beschikking over een ruisvrij ontvangst. De speciale digitale ontvanger die in de webshop van RADIONL verkrijgbaar is, stelt na een éénmalige installatie scan direct haarscherp af op het gewenste radiostation. Daarnaast kan Digital Radio+ aanvullende informatie leveren, waaronder beeldmateriaal. RADIONL directeur Nico Silvius meldt dat de reacties op DAB+ op het kantoor in Sneek overweldigend zijn.

Nieuwe single, nieuw album en nieuwe tour voor Guus Meeuwis
04-09-2015 11:11:00

'Na een jubileumjaar waarin ik veel dromen verwezenlijkt zag worden, was er het verlangen nieuwe muziek te maken en weer vooruit te kijken. Vol trots kan ik nu mijn nieuwe album en gelijknamige tournee "Morgen" aankondigen', laat Guus Meeuwis weten. Het album komt uit op 9 oktober 2015 en de tournee gaat in januari van start en eindigt op 16 mei 2016 in Koninklijk theater Carré.  De nieuwe single "Dankjewel" was gisteren voor het eerst te horen bij RTL Late Night. Ondanks het drukke schema dit jaar verliep de totstandkoming van het album ontspannen. 

Patrick Willemse volgt advies van Frans Bauer op
03-09-2015 16:33:00

Een gesprek met Frans Bauer ligt aan de basis van de nieuwe single ‘Laat mij vanavond met jou dansen’. “Tijdens een studiobezoek aan het Vlaamse radiostation VBRO, waar ik ter promotie was van m’n vorige single ‘Jij zit in m’n hart’ kwam ik gesprek met Frans Bauer. Omdat Frans al heel wat jaren meeloopt in het artiestenwereldje luisterde ik goed naar zijn tips’, vertelt Patrick. De ex deelnemer van de Soundmixshow kreeg van Frans de tip mee om contact op te nemen met producer Laurens van Wessel die in Zegge Studio ’69 runt. “

Unity NL on tour 6 september in park de Houtkamp in Leiderdorp
03-09-2015 11:01:00

Tijdens de Vriendenfeesten in park de Houtkamp in Leiderdorp zal radiozender Unity NL aanwezig zijn met Unity NL on Tour. Tussen 13.30 uur en 18.15 uur treden er meer dan  achttien artiesten op en wordt er een kinderdisco georganiseerd. Het podium staat midden in het park en is gratis te bezoeken. Unity NL on Tour start om 13.30 uur met een kinderdisco, aansluitend zijn er optredens van:  Dean Saunders, Gino Graus, Pierre van Dam, Ray Benjamin, Robert Pater, Theodoor, Erwin Akkermans, Mark Rijs, Naomi, Anno Britting, John Zoet, Ray van der Heiden, Carina Lemoine, Rick Melissen, 4 Party, Randy Blommaert en Francois Pieters. De Leiderdorpse zanger Rick Melissen gaat hier ook zijn eerste eigen single presenteren aan het publiek. 

Alessandro Fandag in Hillegom
03-09-2015 10:53:00

Op zaterdag 19 september 2015 organiseren AC media en Alessandro Fanclub Official voor het eerst een exclusieve fandag van 16.00 uur tot 18.00 uur in Villa Flora gevestigd aan de Hoofdstraat 55 te Hillegom. Deze fandag is gratis toegankelijk en voor iedereen, dus niet alleen voor leden van de fanclub. Op deze dag is het mogelijk om lid te worden van de fanclub en om met de zanger op de foto te gaan. Uiteraard zal hij ook een optreden verzorgen. Het is voor het eerst dat in Villa Flora een dergelijk evenement plaatsvindt.

Otto Roona jubileert met nieuwe single
03-09-2015 10:45:00

De Drentse zanger Otto Roona heeft inmiddels al heel wat singles uitgebracht, allen hebben ze bij de landelijke stations hun airplay mogen ontvangen. Ook nu is de zanger weer de studio ingedoken en heeft een uitstapje gemaakt naar een andere sound. Na lang zoeken op internet tussen de vele duizenden Duitse schlagers, kwam toch de warme sound van de formatie ‘Die Flippers’ steeds weer duidelijk naar voren. Het is voor hem de 15e single, de plannen voor een verzamelalbum zijn dan ook volop in de maak.

Hans Dulfer krijgt Arena Jazz Award
02-09-2015 16:36:00

Zondag 6 september zal Hans Dulfer, tijdens het Amsterdam Jazz Festival, de ArenA Jazz Award uitgereikt krijgen. Zijn dochter, de saxofoniste Candy Dulfer, overhandigt hem de prijs. De 75-jarige muzikant krijgt deze lifetime achievement award voor zijn succesvolle nationale en internationale carrière. ‘Hans Dulfer heeft ontzettend veel voor de muziekwereld, en met name voor de jazz, betekend,’ zegt organisator Hendrik Jan de Mari. ‘Niemand anders verdient deze prijs meer.’ Al eerder maakte de organisatie bekend dat het Amsterdamse Jazz Festival in het teken van Hans Dulfer zou staan. Om de levende jazzlegende te eren presenteert de organisatie a.s. zondag een selectie aan artiesten onder de naam ‘Dulfers Choice’, waaronder Candy Dulfer.

Ali B & Friends op vrijdag 18 september in Openluchttheater Cabrio te Soest
02-09-2015 16:12:00

Openluchttheater Cabrio in Soest is op vrijdag 18 september het decor voor een zeer muzikale avond met topartiesten: Ali B & Friends. Ali B brengt hits o.a. uit “Ali B Op Volle Toeren’. Zijn kameraad Brownie Dutch voegt daar zijn eigen Motown-repertoire aan toe. De bekende rapper Darryl en niemand minder dan good old George Baker maken de muzikale verrassing compleet! Ali B vult deze avond samen met zijn vrienden met hits uit de afgelopen jaren. Daarnaast speelt hij nummers uit het programma “Ali B Op Volle Toeren”, met Nederlandse klassiekers in een modern jasje. 

Stem op TV Oranje als 'Beste Digitale Zender 2015'!
02-09-2015 15:01:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het achtste achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Elk jaar staat TV Oranje hierbij in de Top 5 en in 2008 en 2011 waren we zelfs winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om ons een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Dus ben jij fan van muziek van eigen bodem? Laat dan van je horen en breng zo snel mogelijk je stem uit via totaaltv.nl/verkiezing

Feestband Moeflons komt met vrolijke, poppy, reggae-achtige single
02-09-2015 00:00:00

Feestband Moeflons is ontstaan rond 1975 en is "na wat wisselingen" de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband, ze hebben dan ook een goede en gevestigde naam in het feest, evenementen en bruiloftscircuit. Sinds 2006 hebben de Moeflons diverse singles uitgebracht, o.a."Het Dak Gaat Eraf" van juni 2006. Deze is in eerste instantie voor de fun gemaakt maar was een erg leuk regionaal succes. Alle singles zijn tot nu toe zeer goed ontvangen bij publiek, radio & TV en werden/worden nog veel gedraaid op de kleine en grote zenders. 

José Sep lanceert verfrissende versie van Het is een wonder
01-09-2015 20:15:00

In de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur heeft José Sep een verfrissende versie van het welbekende nummer 'Het is een wonder' opgenomen. De spontane zangeres met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en spontane uitstraling, weet iedere keer weer groot en klein publiek te boeien. In haar muzikale loopbaan stond zij al op tal van podia. En niet alleen in Nederland, maar ook onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland , Portugal en Turkije. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop