RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Daan Bartels organiseert Annie M.G. Schmidt wandeling op 4 oktober in Amsterdam
10-09-2015 11:37:00

Amsterdam is dit najaar een bijzondere attractie rijker: de Annie M.G. Schmidt-wandeling. Kleinkunstkenner en wandelgids Daan Bartels neemt liefhebbers mee langs de plekken waar de schrijfster vele jaren woonde en werkte. De eerste wandeling staat gepland op zaterdag 4 oktober. De wandeling van Daan Bartels leidt langs de huizen waar Annie M.G. Schmidt woonde, langs theaters waar haar musicals te zien waren en langs plekken die haar inspireerden. 

Gerard Joling eerste special guest bij Brooklyn Nights
10-09-2015 11:34:00

Opnieuw heeft de dinnershow Brooklyn Nights een grote ster weten te krijgen voor de opening van het nieuwe seizoen op 19 september in Studio’s Aalsmeer. Bedenker Frank Wentink is trots dat hij Gerard Joling bereid heeft gevonden om de eerste special guest te zijn. De dinnershow Brooklyn Nights wil zich de komende jaren onderscheiden door met regelmaat grote sterren naar Aalsmeer te halen. Zo hebben vorig seizoen sterren als Ruth Jacott en Stanley Burleson opgetreden in Brooklyn Nights. Stanley Burleson zal ook het komende jaar als vaste gast terugkeren. Het succes van de voorstellingen is zo groot dat verschillende avonden al uitverkocht zijn.

Mark Enthoven neemt lied op onder begeleiding van het Amsterdam Youth Symphony Orchestra
10-09-2015 02:22:00

Zanger Mark Enthoven heeft een bijzonder lied opgenomen onder begeleiding van het Amsterdam Youth Symphony Orchestra, het jeugdorkest van de Muziekschool Amsterdam. De tekst van het nummer 'Mijn Nederland' is geschreven door Mark zelf, op muziek van het wereldberoemde lied Valencia, uit de gelijknamige film. Mark is hierbij uitgegaan van wat Nederland zo bijzonder maakt en het zo specifieke en herkenbare ‘oranjegevoel’, ofwel ‘Ons Nederland’. Van broodje haring tot koeien en markt en van draaiorgel tot het koningshuis. 

Magrietha Gosink schrijft op hit van Bonnie Tyler Nederlandstalige tekst
10-09-2015 02:02:00

Op de hit ' It’s A Heartache' van Bonnie Tyler heeft Magrietha Gosink eigenhandig een nieuwe tekst geschreven. “Ik heb de tekst niet vertaald, het gaat over hoe ik samen met mijn man in het leven sta”, vertelt de zangeres. Op een ochtend heeft Magrietha de single van Bonnie Tyler uitgezocht en er haar eigen tekst op geschreven en de titel ‘Dit is liefde’ gegeven. Ze had er wel al eens aan gedacht om een eigen single uit te brengen, maar tot voor kort wist ze nog niet wat voor single bij haar paste. 

Hela, roept de akela....nieuwe single van De Wannebiezz
09-09-2015 16:11:00

Toen de jeugdvrienden Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette 10 jaar geleden hun bandje “de Wannebiezz” oprichtten, hebben zij zich meteen over het repertoire van het Cocktail Trio ontfermd. Dit legendarische trio heeft een schat aan liedjes nagelaten, die het waard zijn om tot in lengte van dagen te worden vertolkt. Hoewel ze de tand des tijds prima hadden doorstaan, poetsten Arie, Rocco en Gilles de liedjes een beetje op en goten er een Wannebiezz-sausje overheen. 

The Voice winnares Leona Philippo ook in Disney in Concert
09-09-2015 10:40:00

Leona Philippo zal ook op zondag 25 oktober aanstaande te horen en te zien zijn in de indrukwekkende show Disney in Concert. Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO hebben eerder bekendgemaakt dat sterren als Anita Meijer, Kim-Lian van der Meij, Jamai Loman, Sjors van der Panne en Thomas Berge optreden in de Ziggo Dome Amsterdam. Onder begeleiding van het wereldberoemde Metropole Orkest (65 musici) zingen zij hits uit Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas, Alladin en nog veel meer andere Disney-klassiekers. 

Dennis van Dijkhuizen lanceert Geef me nog een laatste kans
08-09-2015 13:03:00

"Geef me nog een laatste kans"  is de titel van de nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen. Het is een cover van de grote hit “ Liebe mich ein letztes mal “, waar Die Flippers in 2002 een grote hit mee scoorden. Dennis heeft de Nederlandstalige tekst zelf geschreven.  Dit nummer heeft hij net zoals de voorganger “Jij bent mijn hemel op aarde” opgenomen bij Gerto Heupink in Enschede. Het is de eerste single die op z’n eigen platenlabel Jamie-Lynn record verschijnt. Vanaf donderdag 10 september 2015 is het nummer te downloaden via alle bekende portals.

Omarm de zon.....nieuwe single van Christianne
08-09-2015 12:21:00

Christianne laat er geen gras over groeien. Nadat ze in april het gevoelige nummer ‘Verboden dromen’ lanceerde presenteert ze nu haar nieuwe single ‘Omarm de zon’. “Samen met m’n manager Henri van den Heuvel en producer Niels Lingbeek hebben we het concept bedacht. Ik wilde geen volksnummer, maar iets aparts om me te onderscheiden van de rest”, vertelt Christianne. “Veel artiesten komen in de zomer met zomerse liedjes. Omdat ik nog onbekend ben bij het grote publiek wilde ik met iets anders komen’, aldus de 20 jarige zangeres uit Echteld. 

Erna Temming kruipt uit diep dal na telefoontje van Frans Bauer
08-09-2015 11:00:00

Een telefoontje van Frans Bauer was het begin van een nieuwe uitdaging voor Erna Temming. Frans vroeg wat er toch met mij aan de hand was. Hij had al lange tijd niets meer van me gehoord en stelde voor om een nummer voor mij te schrijven’, vertelt Erna. “Ik ken Frans al meer dan 25 jaar. Nog voordat hij bekend werd bij het grote publiek kwam ik hem al tegen tijdens optredens. Sindsdien hebben we een goede band en vertelde hem dan ook dat ik het even gehad had met de muziek. Ik moest alles even weer op een rijtje zetten. 

26 september 2015....Holland Festijn in Zwolle
07-09-2015 22:07:00

Op zaterdag 26 september 2015 organiseren Henri van Velzen Entertainment, RADIONL en MH Sound bij uitgaansgelegenheid "De Bierton" aan de Schellerbergweg 27 in Zwolle een nieuwe editie van het Holland Festijn. Meewerkende artiesten zijn Henk Bernard, Jacques Herb, John West, Vinzzent,  Wimmie Bouma, Raymond Smit, Wesley Wolters, Kevin Smit en Hessel Wijkstra. Willie Oosterhuis zal het geheel presenteren. De aanvang is omstreeks 20.30 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00 ( aan de deur € 17.50). 

Jubilaris en duizendpoot Jolanda Clement pakt uit tijdens jubileum
07-09-2015 21:47:00

Tegelijk met haar vijfde JC-Muziekreis naar ‘Der Brabander’ in Winterberg viert JC-Event/Records/Travel van Jolanda Clement haar eerste lustrum in 2016. De vierde editie vindt komende november plaats als Jacques Herb, Leen Zijlmans, De Hollandio’s, Elz Bakker en Gino Fey van 16 t/m 19 november samen met de gasten de grens over trekken voor het sfeervolle evenement ‘Kerstgroeten uit Winterberg’.  Vervolgens wordt van 18 t/m 21 maart 2016 met meer dan tien artiesten waaronder ‘special guest’ Willem Barth en een mystery guest, het 5-jarig jubileum van JC gevierd eveneens in ‘Der Brabander’. Jolanda Clement was, terwijl ze de speelgoedwinkel  Jo-Jo-Toys in het Brabantse Waspik runde, al vele jaren actief in de muziek. 

Geslaagde album presentatie Jan van Est
07-09-2015 10:27:00

Zaterdagavond 5 september werd in een stampvolle Kazerne in Dordrecht het vijfde album van Jan van Est gepresenteerd: ‘Het Is Zoals ’t Is’. Tijdens de drukbezochte avond zong Jan de nieuwe nummers van alweer de vijfde cd die Jan heeft uitgebracht. Naast Jan waren er optredens van collega’s Django Wagner, Jeffrey Heesen, Havenzangers, Ferry de Lits, Arjon Oostrom, Bob Offenberg en Raymond Pluijmert. Op het album staan maar liefst 13 gevarieerde liedjes waaronder de nieuwe single "Ik Wil Maar Kijken".

35 jarig jubileumconcert Geke`s Tiental druk bezocht
06-09-2015 23:18:00

Geke presenteerde haar 13e album met Geke`s Tiental tijdens de viering van het 35 jarig jubileum. Dit alles vond plaats in de Ichthuskerk te Urk.  Enkele honderden mensen bezochten het optreden. Tijdens deze avond zong Geke met haar Tiental liederen van de nieuwe cd 'A Little peace'.  Ook bedankte Geke zaterdag twintig medewerkers voor al hun werk van de afgelopen 35 jaar. Het eerste exemplaar van de nieuwe cd gaf Geke aan haar 85 jarige vader, die al 35 jaar secretaris is van de Stichting Zangschool Geke`s Tiental. 

Mario Mulder brengt snel een nieuwe single uit
05-09-2015 13:27:00

Mario Mulder, bekend van zijn deelname aan “Bloed, zweet en tranen” en “The winner takes it all” als André Hazes,  is in de studio bezig met nieuwe liedjes. Na zijn single “Wat een geluk”die op indrukwekkende wijze in mei dit jaar werd gelanceerd in Beachclub Peukie in Scheveningen heeft de Haagse zanger zeker niet stilgezeten. Hij werkt momenteel samen met twee producers, namelijk Boy Biancha in zijn studio Den Haag en Emanuel Assies in zijn studio in Lisse. 

Nieuwe single van Wim Florack valt op door bijzondere sound
05-09-2015 12:00:00

De nieuwe single van Wim Florack, getiteld ‘Het mooiste meisje uit de wagen’ valt op tussen alle andere nieuwe releases. “Ik werk al ruim 6 jaar samen met producer Jurgen Kuppens uit Rijen. Elke keer kwamen we op hetzelfde stijltje uit en Jurgen wilde graag iets anders proberen. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen in de gipsy sound met een jazz sausje’, vertelt de 25 jarige zanger uit het Brabantse Made. Wim geeft aan zelf ook aan de sound te moeten wennen. ‘Het is heel iets anders dan m’n voorgaande singles. Ik wacht met spanning af wat het gaat worden.

Aanstaande zondag special over Corry Konings op TV Oranje
05-09-2015 10:51:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 6 september zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Corry Konings. Zij leidt TV Oranje rond door haar huis, waarin haar gouden platen een prominente plek innemen. 

Tino Martin management uitgebreid met John van Katwijk
04-09-2015 15:31:00

Studio One is verheugd te kunnen melden dat per 1 september 2015 het management team van Tino Martin is uitgebreid met John van Katwijk. John is een ervaren kracht, die betrokken was  bij de ontwikkeling van vele grote muziekcarrières. Zo was hij ondermeer de architect van de successen  van René Froger en Glennis Grace. Zowel als manager, alsmede componist en producer, heeft hij talloze grote hits achter zijn naam en was hij de grondlegger van stadionconcerten met Nederlandse artiesten. Johnny Sap, directeur van Studio One, hoopt door deze toevoeging, met  Tino Martin de volgende stap te kunnen zetten, naar een verdere professionalisering en uitbouw van Tino Martin als landelijk fenomeen. 

Ladies of Soul staan in 2016 in het Sportpaleis Antwerpen
04-09-2015 15:25:00

Na de succesvolle show begin dit jaar van de Ladies of Soul featuring Natalia in de Lotto Arena, zet het Vlaamse succes van de dames zich voort. Op 19 februari 2015 staan Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer opnieuw, samen met hun Vlaamse collega en powerlady Natalia,  in Antwerpen. Dit maal op het podium van het grotere Sportpaleis in Antwerpen. Het eerste concert van de Ladies of Soul featuring Natalia in 2015 was in een mum van tijd uitverkocht en de recensies na afloop waren lovend. 

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
04-09-2015 15:14:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 september is dat ‘Zo Verwend’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Het nummer is geschreven op de melodie van 'Those Were The Days' van de Britse zangeres Mary Hopkin, die er in 1968 een nummer één hit mee scoorde in Nederland. Producer Manfred Jongenelis heeft het liedje in een eigentijds, uptempo jasje gestoken. 'Zo Verwend' zal verschijnen op het nieuwe album van Wesly, waarvan de release gepland staat op 21 november.

Tekst uit rouwkaart inspireert Marjan Roosemalen tot schrijven van ‘Mijn kameraad’
04-09-2015 12:42:00

Marjan Roosemalen kreeg afgelopen jaar een rouwkaart waarin de woorden ‘Lachen moet, huilen mag’ haar aandacht kreeg. “Op dat moment heb ik alles van me af geschoven en heb een tekst geschreven. Daarmee ben ik naar de Artiestenclub in Amsterdam gegaan en kreeg hulp van Henk Wolleswinkel. Hij heeft de muziek gemaakt van het pakkende nummer ”Mijn Kameraad", vertelt Marjan."Vervolgens toog ze naar de studio van Arnold Muhren in Volendam alwaar de single is opgenomen. “Om het plaatje compleet te maken zocht ik contact met William te Kate.

RADIONL wordt overspoeld met vragen over DAB+
04-09-2015 11:42:00

Sinds 1 september 2015 zijn RADIONL en haar zusterzenders Waterstad FM, Freez FM en Joy Radio via DAB+ te ontvangen. Zo heb je altijd en overal de beschikking over een ruisvrij ontvangst. De speciale digitale ontvanger die in de webshop van RADIONL verkrijgbaar is, stelt na een éénmalige installatie scan direct haarscherp af op het gewenste radiostation. Daarnaast kan Digital Radio+ aanvullende informatie leveren, waaronder beeldmateriaal. RADIONL directeur Nico Silvius meldt dat de reacties op DAB+ op het kantoor in Sneek overweldigend zijn.

Nieuwe single, nieuw album en nieuwe tour voor Guus Meeuwis
04-09-2015 11:11:00

'Na een jubileumjaar waarin ik veel dromen verwezenlijkt zag worden, was er het verlangen nieuwe muziek te maken en weer vooruit te kijken. Vol trots kan ik nu mijn nieuwe album en gelijknamige tournee "Morgen" aankondigen', laat Guus Meeuwis weten. Het album komt uit op 9 oktober 2015 en de tournee gaat in januari van start en eindigt op 16 mei 2016 in Koninklijk theater Carré.  De nieuwe single "Dankjewel" was gisteren voor het eerst te horen bij RTL Late Night. Ondanks het drukke schema dit jaar verliep de totstandkoming van het album ontspannen. 

Patrick Willemse volgt advies van Frans Bauer op
03-09-2015 16:33:00

Een gesprek met Frans Bauer ligt aan de basis van de nieuwe single ‘Laat mij vanavond met jou dansen’. “Tijdens een studiobezoek aan het Vlaamse radiostation VBRO, waar ik ter promotie was van m’n vorige single ‘Jij zit in m’n hart’ kwam ik gesprek met Frans Bauer. Omdat Frans al heel wat jaren meeloopt in het artiestenwereldje luisterde ik goed naar zijn tips’, vertelt Patrick. De ex deelnemer van de Soundmixshow kreeg van Frans de tip mee om contact op te nemen met producer Laurens van Wessel die in Zegge Studio ’69 runt. “

Unity NL on tour 6 september in park de Houtkamp in Leiderdorp
03-09-2015 11:01:00

Tijdens de Vriendenfeesten in park de Houtkamp in Leiderdorp zal radiozender Unity NL aanwezig zijn met Unity NL on Tour. Tussen 13.30 uur en 18.15 uur treden er meer dan  achttien artiesten op en wordt er een kinderdisco georganiseerd. Het podium staat midden in het park en is gratis te bezoeken. Unity NL on Tour start om 13.30 uur met een kinderdisco, aansluitend zijn er optredens van:  Dean Saunders, Gino Graus, Pierre van Dam, Ray Benjamin, Robert Pater, Theodoor, Erwin Akkermans, Mark Rijs, Naomi, Anno Britting, John Zoet, Ray van der Heiden, Carina Lemoine, Rick Melissen, 4 Party, Randy Blommaert en Francois Pieters. De Leiderdorpse zanger Rick Melissen gaat hier ook zijn eerste eigen single presenteren aan het publiek. 

Alessandro Fandag in Hillegom
03-09-2015 10:53:00

Op zaterdag 19 september 2015 organiseren AC media en Alessandro Fanclub Official voor het eerst een exclusieve fandag van 16.00 uur tot 18.00 uur in Villa Flora gevestigd aan de Hoofdstraat 55 te Hillegom. Deze fandag is gratis toegankelijk en voor iedereen, dus niet alleen voor leden van de fanclub. Op deze dag is het mogelijk om lid te worden van de fanclub en om met de zanger op de foto te gaan. Uiteraard zal hij ook een optreden verzorgen. Het is voor het eerst dat in Villa Flora een dergelijk evenement plaatsvindt.

Otto Roona jubileert met nieuwe single
03-09-2015 10:45:00

De Drentse zanger Otto Roona heeft inmiddels al heel wat singles uitgebracht, allen hebben ze bij de landelijke stations hun airplay mogen ontvangen. Ook nu is de zanger weer de studio ingedoken en heeft een uitstapje gemaakt naar een andere sound. Na lang zoeken op internet tussen de vele duizenden Duitse schlagers, kwam toch de warme sound van de formatie ‘Die Flippers’ steeds weer duidelijk naar voren. Het is voor hem de 15e single, de plannen voor een verzamelalbum zijn dan ook volop in de maak.

Hans Dulfer krijgt Arena Jazz Award
02-09-2015 16:36:00

Zondag 6 september zal Hans Dulfer, tijdens het Amsterdam Jazz Festival, de ArenA Jazz Award uitgereikt krijgen. Zijn dochter, de saxofoniste Candy Dulfer, overhandigt hem de prijs. De 75-jarige muzikant krijgt deze lifetime achievement award voor zijn succesvolle nationale en internationale carrière. ‘Hans Dulfer heeft ontzettend veel voor de muziekwereld, en met name voor de jazz, betekend,’ zegt organisator Hendrik Jan de Mari. ‘Niemand anders verdient deze prijs meer.’ Al eerder maakte de organisatie bekend dat het Amsterdamse Jazz Festival in het teken van Hans Dulfer zou staan. Om de levende jazzlegende te eren presenteert de organisatie a.s. zondag een selectie aan artiesten onder de naam ‘Dulfers Choice’, waaronder Candy Dulfer.

Ali B & Friends op vrijdag 18 september in Openluchttheater Cabrio te Soest
02-09-2015 16:12:00

Openluchttheater Cabrio in Soest is op vrijdag 18 september het decor voor een zeer muzikale avond met topartiesten: Ali B & Friends. Ali B brengt hits o.a. uit “Ali B Op Volle Toeren’. Zijn kameraad Brownie Dutch voegt daar zijn eigen Motown-repertoire aan toe. De bekende rapper Darryl en niemand minder dan good old George Baker maken de muzikale verrassing compleet! Ali B vult deze avond samen met zijn vrienden met hits uit de afgelopen jaren. Daarnaast speelt hij nummers uit het programma “Ali B Op Volle Toeren”, met Nederlandse klassiekers in een modern jasje. 

Stem op TV Oranje als 'Beste Digitale Zender 2015'!
02-09-2015 15:01:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het achtste achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Elk jaar staat TV Oranje hierbij in de Top 5 en in 2008 en 2011 waren we zelfs winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om ons een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Dus ben jij fan van muziek van eigen bodem? Laat dan van je horen en breng zo snel mogelijk je stem uit via totaaltv.nl/verkiezing

Feestband Moeflons komt met vrolijke, poppy, reggae-achtige single
02-09-2015 00:00:00

Feestband Moeflons is ontstaan rond 1975 en is "na wat wisselingen" de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband, ze hebben dan ook een goede en gevestigde naam in het feest, evenementen en bruiloftscircuit. Sinds 2006 hebben de Moeflons diverse singles uitgebracht, o.a."Het Dak Gaat Eraf" van juni 2006. Deze is in eerste instantie voor de fun gemaakt maar was een erg leuk regionaal succes. Alle singles zijn tot nu toe zeer goed ontvangen bij publiek, radio & TV en werden/worden nog veel gedraaid op de kleine en grote zenders. 

José Sep lanceert verfrissende versie van Het is een wonder
01-09-2015 20:15:00

In de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur heeft José Sep een verfrissende versie van het welbekende nummer 'Het is een wonder' opgenomen. De spontane zangeres met haar frisse en sprankelende persoonlijkheid, helder stemgeluid en spontane uitstraling, weet iedere keer weer groot en klein publiek te boeien. In haar muzikale loopbaan stond zij al op tal van podia. En niet alleen in Nederland, maar ook onder meer in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Griekenland , Portugal en Turkije. 

Gea Hulshof volledig hersteld
01-09-2015 19:58:00

Het duo Lucas en Gea is weer volledig in actie na een geweldig herstel van Gea. Ze kreeg twee maanden geleden een nieuwe heup in het Refaja ziekenhuis te Stadskanaal. De operatie en herstel verliepen voorspoedig en inmiddels maakt ze al weer fietstochten met de hond en is ze in het weekend weer back on stage. Ook zijn ze de studio weer ingedoken voor het opnemen van nieuw materiaal. 'Kortom, de show must go on', aldus Lucas. Op zondag 6 september zijn ze aanwezig bij de Eurohal Van der Valk Zuidbroek.

Uniek muzikaal evenement in de stad Groningen
01-09-2015 19:12:00

Woensdagavond 28 oktober wordt in Groningen voor de tweede keer “De Waterlooshow  on tour” georganiseerd. Was het vorig jaar een enorm succes, dit jaar is het programma nog uitgebreider met nog meer artiesten, grote namen als Henk Wijngaard, Jannes, De Dikdakkers, Helemaal Hollands, Jan Boezeroen, Ancora, Stef Ekkel, Henny Thijssen en de band Drukwerk mét Harrie Slinger etc etc. Daarnaast staan ook veel lokale helden waaronder Kris Jager, Wim Schurer, Richard v/d Weide, Reina van Zandvoort, Jordi Weijer, Duo Wim en Diana, Jan Warringa e.v.a. op het programma. Een 50-tal artiesten gaan het 1000 koppen tellende publiek op hun geheel eigen wijze vermaken. 

Helemaal Hollands verrast deelnemer in synDROOM van Johnny de Mol
01-09-2015 15:52:00

Wat deden Carlo & Leo bij Johnny de Mol in het programma synDROOM? Veel kunnen we natuurlijk nog niet verklappen maar deelnemer Rico was het stralende middelpunt. Hij had een grote wens en het hele team van synDROOM had alles voorbereid om er een spetterende finale van te maken, maar dat was afhankelijk van de prestatie van Rico zelf. Gaat het lukken of niet? En wat was de rol van Carlo & Leo in deze aflevering? A.s. donderdag om 20.30 uur bij RTL4....

20 september.....mini special René Schuurmans tijdens tv opnamen Toppers van Oranje
01-09-2015 13:04:00

Als je de Toppers van de Nederlandstalige showbizz van heel dichtbij wil bewonderen, dan moet je zeker op zondag 20 september a.s. tussen 14:00 uur en 18:30 uur in de Ster in Nieuwkuijk zijn, waar een keur aan artiesten zullen optreden tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje, die met 700.000 wekelijkse kijkers behoren tot één van de meest bekeken muziekprogramma’s op de Nederlandse televisie. Met o.a. Roy Donders, Henk Dissel, René Schuurmans, John West, Willem Barth, John de Bever, Helemaal Hollands, Tino Martin, de Gebr. Ko, Boyband Stad en Land, Jeronimo, Dries Roelvink  e.v.a.  een waar muziekspektakel in de Ster in Nieuwkuijk. Voor de volledige line-up ga naar www.toppersvanoranje.tv

Waterstad FM, RADIONL, Freez FM en Joy Radio zijn klaar voor de start van nieuw radiotijdperk Digitale Radio
31-08-2015 20:34:00

De Radio zenders Waterstad FM, RADIONL, Freez FM en Joy Radio zijn klaar voor de start van nieuw radiotijdperk Digitale Radio. Vanaf morgenochtend niet meer zoeken naar de juiste etherfrequentie maar zoeken op de radionaam en luisteren maar. Waar je ook rijdt of bent altijd ongestoord kunnen luisteren naar je eigen regionale zenders. En ook nog in hoge geluidskwaliteit, perfect stereo en als extra zijn de aanvullende artiest en titel gegevens welke zichtbaar zijn op de radio. Vanaf dinsdagmorgen 00.00 uur zijn de zenders te luisteren DAB. DAB staat voor Digital Audio Broadcasting,een Europees systeem dat een digitaal radio-signaal mogelijk maakt. Zo heb je altijd en overal de beschikking over meer radiozenders met een ruisvrij ontvangst. 

Harm Tabak weet de gevoelige snaar te raken
31-08-2015 17:12:00

Harm Tabak probeert soms met gevoelige en dan weer vrolijke nummers de luisteraars mee te nemen in zijn eigen teksten. De uit Groningen afkomstige zanger heeft daarom onlangs besloten het nummer ‘Leutje Jong’ opnieuw op te nemen. Het nummer dat over de geboorte van zijn kleinzoon gaat zal niemand onberoerd laten. 

Marco de Hollander kijkt terug op geslaagde derde editie van Varen met Sterren
31-08-2015 16:42:00

Onder het motto ‘Varen met de Sterren’ hield Marco de Hollander op zondag 30 augustus zijn derde editie van 2015. Opvallend was ook dit keer weer dat de boottocht weken voor aanvang was uitverkocht. “Het is jammer dat we vele fans teleur moesten stellen, maar er kunnen er nu eenmaal niet meer op de boot mee,” aldus De Hollander. Vele fans stonden al vroeg op de kade aan de Hoorn te Alphen aan den Rijn, en als dan om 13:00 uur iedereen aan boord mag, is de sfeer direct goed. 

Nieuwe single Jim Bakkum binnen één dag in iTunes top-10
31-08-2015 16:20:00

Slechts één dag na het uitbrengen van zijn nieuwe single Ik Zie Jou, uit de musical Het meisje met het rode haar, heeft hoofdrolspeler Jim Bakkum een nummer top-10 notering op iTunes te pakken. Dit is nog nooit eerder vertoond bij een musicalsingle uit een nieuwe Nederlandse productie. Afgelopen zaterdag werd het nummer Ik Zie Jou op iTunes geplaatst en stond binnen korte tijd in de top-10. Een vrouw op een bankje. Het zachte geluid van de rijdende vrachtwagen vermengt zich met het geluid van de naderende branding. 

Ladies of Soul trots op nieuwe single Feel Good
31-08-2015 15:51:00

Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy presenteren met trots hun nieuwe single Feel Good. Net als voorgaande singles I’ll Carry You en Up Till Now onderstreept Feel Good de nauwe band tussen de Ladies. De nieuwe single is vanaf vandaag beschikbaar via iTunes (https://itun.es/nl/BVWP9) en streamdiensten. Berget: “Feel Good past ons als een jasje. De sound is écht Ladies of Soul: swingend, soulvol, catchy en vrolijk. Het onderstreept ons gevoel en de sfeer die ontstaat als we met z’n vijven bij elkaar zijn. Dan is het ook altijd feest!”

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool