RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Aanhangwagen vol apparatuur gestolen van Stichting Lucky Joe
27-12-2014 13:03:00

Vannacht is de aanhangwagen van de Stichting Lucky Joe met apparatuur volledig leeggeroofd op Landal Greenparks Heideheuvel. "De aanhanger hebben we elders op het park weer gevonden maar het apparatuur was er uit. De sloten waren open gebroken en de strippen waren er af. Het gaat om onder andere een soundcraft mfx 12 mengpaneel, 2 draadloze microfoon sets Shure Beta 58a, Sony MD Spelers, 2 bas luidsprekers en 2 topjes. 2 Manfrotto Statieven van camera's. Microfoon standers, een Yamaha keyboard en nog veel meer. 

Jeroen Spierenburg op nummer 1 in de Radio Valencia Top 100
27-12-2014 12:49:00

Op tweede kerstdag werd de Top 100 uitgezonden op Radio Valencia. De beste singles uit de wekelijks Top 30 van het afgelopen jaar stonden centraal. "Nu leef ik m'n leven" van Jeroen Spierenburg behaalde de hoogste positie.De ontknoping van de Top 100 werd samen gedaan met zijn maatje Tommy Lips. Jeroen overleed in augustus aan de verwondingen en complicaties van een auto ongeluk. "Nu leef ik m'n leven" stond in totaal 19 weken genoteerd in de lijst en behaalde hiermee 284 punten. 

Pierre van Dam heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-12-2014 11:37:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 december is dat ‘Waarom ga jij naar die ander’, de nieuwe single van Pierre van Dam. De Amsterdamse zanger beleeft een prima jaar. In de zomer scoorde hij een hit met 'Jij hebt meer dan zoveel vrouwen', begin november was hij het middelpunt van een geslaagde fanclubdag en onlangs was hij te gast bij het jubileum van Koos Alberts. En nu is daar op de valreep nog een prachtige nieuwe single, een ouderwetse smartlap in Jordanese stijl die het prima zal doen in de kroeg!

RADIONL knallend het jaar uit!
25-12-2014 09:18:00

Op Oudjaarsdag gaat RADIONL knallend het jaar uit! Carbidschieten is een traditie die mateloos populair is op het platteland en hoort bij Oud en Nieuw. Carbidschieten is typisch Nederlands en behoort sinds kort tot het erkende immaterieel erfgoed in Nederland. RADIONL gaat op zoek naar de hardste knallen en de gezelligste locaties en zal dit live verslaan tijdens de speciale Oudejaarsuitzending.    

Gertrude van den Heuvel uit Ede wint keuken t.w.v. € 3000.00
24-12-2014 17:42:00

RADIONL en TV Oranje organiseerden in december een speciale Facebookactie, waarbij je een keuken kon winnen ter waarde van 3000 euro, beschikbaar gesteld door Keukenskopen.nl. Het enige dat je hoefde te doen om kans te maken op deze fantastische prijs was de Facebookpagina van RADIONL (facebook.com/radionlfm) én die van TV Oranje (facebook.com/TVOranje) liken. Woensdag 24 december is in de live uitzending van RADIONL de winnaar bekendgemaakt. Presentator Alfred Voogd belde met een blij verraste Gertrude van den Heuvel uit Ede.

Nick & Simon sluiten succesvol jaar in stijl af met nummer 1 album
24-12-2014 15:43:00

Het succesvolle duo Nick & Simon sluit het muzikale jaar 2014 in stijl af met een eerste positie in de GFK Album Top 100 voor hun kerst cd  ‘Christmas With Nick & Simon’. Op 24 oktober verscheen het nieuwe deel van het album, met de subtitel ‘It's Beginning To Look A Lot Like Christmas’.‘Merry X-mas Everyone’, het eerder verschenen deel van ‘Christmas With Nick & Simon’ wist het afgelopen jaar tot de nummer 2 positie te brengen. De Rotterdamse Ahoy'  was het toneel waar Nick & Simon op 19 december hun eerste kerstshow opvoerden. 

Wolter Kroes en Isabella op 1 in de TV Oranje Top 1000
24-12-2014 12:06:00

Muziekzender TV Oranje heeft aan de vooravond van Kerstmis op de website tvoranje.nl de definitieve lijst bekendgemaakt van de TV Oranje Top 1000 van 2014. De eerste plaats in de inmiddels traditionele eindejaarshitlijst is deze keer voor Wolter Kroes en Isabella met ‘Ik ben je prooi’. Het duet tussen de populaire zanger uit de Zaanstreek en de Utopia-bewoonster leverde dit jaar maar liefst 14.879 stemmen op in de TV Oranje Verzoekparade, het dagelijkse tv-programma dat de basis vormt voor de Top 1000.

'Rode Rozen'.....nieuwe single van Zangeres Monique
23-12-2014 15:03:00

"Rode Rozen" is de titel van de nieuwe single van zangeres Monique die al enkele jaren serieus bezig is met haar zangcarrière. De single is ontstaan onder het genot van een drankje op een terras in Brugge. "We zaten praten over de mooie dingen in het leven en de rode roos is de bloem van de liefde. Dat zijn dan ook ingrediënten geworden van m'n nieuwe single. Het is een mooi nummer voor onder de kerstboom, maar door het hele jaar door is het toch niets mooiers om een rode roos geschonken te krijgen .. toch..., aldus Monique. 

Milan Milano stopt definitief als zanger
23-12-2014 11:50:00

Wegens aanhoudende stemproblemen en het besluit tot geen operatie stopt Milan Milano definitief als zanger.Hij heeft al ruim een jaar last bij het zingen en de laatste maanden hield Milan Milano al 100% rust. Wat de toekomst zal brengen weet hij nog niet ."De  liefde  voor  de  muziek blijft. Ik zeg nooit, nooit. Op dit moment moeten we definitief de stekker uit mijn zangcarrière trekken, ook al is die beslissing  moeilijk. Ik  wil  mijn  team, maar  vooral  mijn  fans  bedanken.....

Platina voor ‘Christmas With.. Nick & Simon’
22-12-2014 20:00:00

Nick & Simon ontvingen Vrijdagavond uit handen van Humberto Tan een Platina Award voor hun kerstalbums ‘Christmas With.. Nick & Simon’ en ‘Christmas With.. Nick & Simon: It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’. In 2013 brachten Nick & Simon hun eerste kerstalbum uit, met daarop duetten met Katie Melua en Sandra van Nieuwland. 

Gewoon Wil al weken favoriet in de Verzoekparade
22-12-2014 11:29:00

De clip van de debuutsingle “Engel op aarde” van zanger Gewoon Wil is al weken lang regelmatig te zien in de TV Oranje Verzoekparade. De aanleiding om deze single op te nemen was de spirit van z’n werkgever. In 2009 heeft hij tijdens een muzikaal evenement een 6 minuten lange compilatie neergezet van André Hazes. De presentatie van deze avond lag in handen van Brigitte Maasland die lovende woorden uitsprak. “Je hebt een hele mooie stem. Ik zie dat je zenuwachtig bent, maar ga er iets mee doen”. Die raad heeft Wil opgevolgd en in 2010 begon hij met zangles.

Broertje van Rob Zorn uit het leven gestapt
22-12-2014 02:40:00

Onderweg naar een optreden in Arnhem kreeg Rob Zorn gisteren een dramatisch telefoontje van z'n moeder. Z'n jongste broertje André ( 44) had zelf een einde gemaakt aan z'n leven. " Het optreden wat ik nog moest doen heb ik op automatische piloot gedaan. Het is echt niet te filmen. Voor zover ik weet had hij geen problemen. Hij laat een vrouw en een dochtertje van 6 achter". Rob laat telefonisch aan ons weten dat er op internet geruchten de ronde doen zijn naam genoemd wordt inzake het drama. Om misverstanden te voorkomen.....ik leef nog gewoon.

Udo Jürgens overleden
21-12-2014 20:01:00

Vanmiddag is Udo  Jürgens tijdens een wandeling als gevolg van acuut hartfalen overleden in het Zwitserse Gottlieben. In 1964 deed hij voor de eerste keer mee aan het Eurovisie Songfestival met "Warum, nur Warum" en eindigde op de zesde plaats. Een jaar later werd hij vierde op het Eurovisie Songfestival in Napels met "Sag' ihr, ich laß sie grüßen". In 1966 won hij met Merci Chérie het Eurovisie festival. Daarmee was hij de enige Oostenrijkse winnaar van dit evenement tot Conchita Wurst hem in 2014 opvolgde. 

Lekker genieten in de zon met RADIONL en de Nederlandse artiesten?
21-12-2014 13:57:00

Van 16 tot en met 23 mei.2015 presenteert RADIONL dagelijks live radio vanuit Bodrum tijdens de speciale muziekreis Turkije van www.muziekreisturkije.nl . Acht dagen lang genieten in het 5 sterren Hotel Yasmin Resort Bodrum. De gemiddelde temperatuur is dan rond de 27 graden en 's avonds is het ook bijzonder aangenaam. Het hotel is deze periode geblokt voor andere Nederlanders. Dus alleen als je via deze muziekreis boekt kun je daar terecht. De artiesten die met ons mee reizen zijn Jan Keizer en Anny Schilder, Ancora, Jannes, Alex, Django Wagner, Stef Ekkel, Wimmie, John West, Sieneke, Belinda, Jaman, Helemaal Hollands, Gino Graus, René Karst, Vinzzent, Andy van der Meijde & Melissa, Willie Oosterhuis en Robert Pouwels.

Zondag 11 januari 2015 nieuwe TV opnamen Toppers van Oranje in De Ster te Nieuwkuijk
20-12-2014 16:43:00

Nooit eerder zag je zoveel artiesten bij elkaar als zondag 11 januari 2015 a.s. bij de TV opnemen voor Toppers van Oranje in de Ster te Nieuwkuijk. In totaal zullen 60 artiesten afreizen naar de Brabantse plaats ten westen van s'Hertogenbosch. De middag begint met de opnamen van 4 reguliere afleveringen waarin 36 top artiesten zullen optreden op één van de 2 podia. Hierna staat de Carnavalsparade  op het programma waaraan 24 artiesten zullen meewerken. "Wij verzoeken je daarom dan ook je carnavalskleding zoveel mogelijk separaat mee te nemen".

3JS ontvangen gouden plaat voor kerstalbum ‘Acoustic Christmas’
20-12-2014 13:21:00

3JS hebben gisteravond een gouden plaat ontvangen voor hun kerstalbum ‘Acoustic Christmas’. Zij ontvingen de award in de uitzending van RTL Boulevard. Op ‘Acoustic Christmas’ staan de ultieme kerstevergreens, akoestisch uitgevoerd in een 3JS-jasje. Behalve klassiekers als ‘Jingle Bells’ en ‘We Wish You A Merry Christmas’, hebben 3JS ook twee nieuwe eigen kerstliedjes toegevoegd: ‘Merry Christmas Anyway’ en de bloedstollend mooie Nederlandstalige single ‘December’. 

TV Oranje Supporters maken kans op vrijkaarten voor Polonaise 2015
19-12-2014 20:31:00

Tijd om de boa af te stoffen, de schoenen te poetsen en je jas uit te kloppen want het is tijd voor de televisieopnamen van Polonaise 2015! Het feest vindt plaats op zondag 11 januari in de Ambianz in Zeeland (Noord-Brabant). Er zijn optredens van Snollebollekes, Gebroeders Ko, Alpenzusjes, René Schuurmans, Lawineboys, Alex, Feestteam, Jettie Pallettie, Stef Ekkel, Havenzangers, Zware Jongens, Double DJ's, DJ Bompa & De Mens, Alle 13 Jaanke, Huub Hangop en vele anderen. 

Joey Hartkamp heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-12-2014 15:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 december is dat ‘Jij’, de nieuwe single van Joey Hartkamp. Het nummer heeft hij opgedragen aan een goede vriendin die dit jaar is overleden aan kanker. Joey hoorde op tv dat de wetenschap grote vorderingen maakt in de strijd tegen deze vreselijke ziekte maar dat er de komende jaren nog veel geld nodig is om het onderzoek te financieren. Hij twijfelde geen moment en besloot alle opbrengsten van deze single te doneren aan KWF Kankerbestrijding. 

Soundbook Let’s Dance van Humberto Tan behaalt gouden status
19-12-2014 13:34:00

Met twintigduizend verkochte exemplaren in slechts drie weken tijd heeft het soundbook Let’s Dance – Mijn Dance Classics van Humberto Tan de gouden status behaald. In Let’s Dance – Mijn Dance Classics, dat is geschreven door muziekjournalist Jean-Paul Heck, vertelt Tan aan de hand van diverse, niet eerder opgetekende anekdotes welke muziek hem in de loop der jaren heeft beïnvloed. 

Extra concert Toppers in Concert 2015 op zaterdag 23 mei
19-12-2014 10:03:00

Goed nieuws voor alle Toppers fans! Naast 29 en 30 mei komt er een extra concert Toppers in Concert 2015 de ‘Crazy Summer Edition’ op zaterdag 23 mei 2015. De verkoop start a.s. zaterdag 20 december om 09.00 uur. Vrijwel alle beschikbare tickets voor de concerten op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei zijn uitverkocht. De aanhoudende vraag naar tickets overstijgt wederom alle verwachtingen! Vele Toppers fans waren teleurgesteld over het feit dat zij geen kaarten konden bemachtigen en dat bijna alles zo snel was uitverkocht. ‘Wij vinden dat alle trouwe Toppers fans in de gelegenheid gesteld moeten worden om ook de 11e editie van Toppers in Concert mee te kunnen vieren. Daarom zijn we samen met de Amsterdam ArenA op zoek gegaan naar een geschikte extra datum.’ 

Exit zet met nieuwe single Marlena concert tour door in 2015
19-12-2014 09:58:00

Op zaterdag 20 december 2014 is Exit te gast bij Partycentrum “De Adelaar’, Baroniestraat 75 te Boxtel waar ze live concert geven. De aanvang is vanaf 20.30 uur en de entree bedraagt € 4.00. In de jaren tachtig stond de uit Brabant afkomstige band Exit bekend als popgroep. Ze zaten een beetje tussen de Hardrock en het top 40 werk in. Destijds bestond de band uit  Jack Willemsen, Wout van de Akker, Paul van Schayk † , Ad Verbeek en Jack van Raamsdonk. Laatstgenoemde  was in die tijd ook dj bij een piratenstation in Den Bosch. 

Wim en Diana lanceren 'Droom niet alleen'
18-12-2014 20:35:00

Het Groninger Duo Wim en Diana weet als het kerstfeest is. Dan hoort niet op het perron in de stad met de Martinitoren een kleine zwerver te staan, waarvan zijn tranen diamanten zijn. De tijd die kerst heet, kan hele mooie nummers, maar ook hele gevoelige nummers brengen. Voor iedereen heeft kerst wel een betekenis of het nu een kleine zwerver is of iemand die er heel warmpjes bij zit. 

Nieuw muzikaal duo is geboren, het Brabant Duo
18-12-2014 20:19:00

Het Brabant Duo bestaat uit de uit Brabant afkomstige Maarten Verhees en Zara Beau. Deze twee collega-artiesten kwamen elkaar regelmatig tegen bij optredens waar ze in een gekke bui altijd samen op het podium belanden. Dat viel zo goed bij het publiek, het duo werd overspoeld met complimenten daarom hebben ze samen met hun management besloten vanaf dat moment serieus werk te gaan maken van hun optredens. Een blijvende combinatie was geboren genaamd het Brabant Duo die je voor ieder evenement  kunt boeken. 

'Verdriet met Kerstmis'....nieuwe single van Johan Kettenburg
18-12-2014 15:57:00

Vandaag verschijnt de single “Verdriet met Kerstmis”  van Johan Kettenburg. De zanger, bekend van de hit 'Waar is het Feestje' brengt speciaal voor deze donkere dagen, een klassieker uit waar we niet alleen deze maar ook de komende jaren veel van zullen horen. Nadat Johan Kettenburg mee had gedaan aan het succesvolle programma 'Bloed Zweet en Tranen', ging het de sympathieke volkszanger voor de wind. Afgelopen zomer kwam zijn eerste single uit ‘Waar Is Het Feestje’, die nu nog steeds in het land volop te horen is op oa radio en TV.

Imca Marina brengt ode aan Majoor Bosshardt op de beat van de Wallen
18-12-2014 12:27:00

De tekst van het lied "Engel van de nacht" had Imca Marina al geschreven toen Majoor Bosshardt nog leefde. Op het nieuws was te zien dat toeristen het monument van de majoor niet echt respecteerden. Mensen uit de buurt legden ’s avonds liefdevol een zeil over het bronzen monument, waar de figuur van de majoor op zit. Toen werd het tijd om de tekst van een melodie te voorzien. Mark Pepping (22) uit Eelde, sinds anderhalf jaar Imca’s producent, heeft een melodie op de woorden van het ,,verhaal” gecomponeerd en voorzien van een bijzonder arrangement. 

Volgend jaar weer een ‘Christmas With.. Nick & Simon’ kerstconcert
17-12-2014 22:43:00

Vrijdag 19 december aanstaande geven Nick & Simon een bijzonder kerstconcert in de Rotterdamse Ahoy. De mannen hebben besloten om volgend jaar weer met een ‘Christmas With.. Nick & Simon’ kerstconcert. Deze zal op zaterdag 19 december 2015 plaatsvinden en heet ‘I am Dreaming of a White Christmas’. Ook dit concert wordt een muzikale kerstshow, waarbij Nick & Simon met hun eigen top band en diverse gastartiesten een onvergetelijke avond zullen gaan verzorgen. 

Tweede single voor Margretha van de Laar een feit
17-12-2014 22:30:00

Na het toch wel verrassende succes van de debuutsingle “Het Kleine Geluk” van Margretha van de Laar is besloten om de opvolger “Neem mijn hand” nog voor de kerst nog uit te brengen. Het is een gevoelig nummer dat geheel past in de tijd van het jaar. Ook achter deze single zit haar vaste productie team die bestaat uit Robin van Beek en Tjeerd van Zanen die tevens gevraagd zijn om een compleet album voor haar te produceren. Waarschijnlijk zal deze zal midden volgend jaar verschijnen.

Artist & Company lanceert het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan Smit
17-12-2014 13:57:00

Op 30 januari brengt Artist & Company het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan Smit. Op het album staan de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is het zelfgeschreven gevoelige nummer ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd, dat 23 januari als single in release gaat. Het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, liedjes geschreven door Jan en gezongen door zijn zus Monique Smit, is op dit moment een daverend succes. 

11e carnavalssingle voor Niek & Danny
17-12-2014 11:24:00

Het carnavalsduo Niek & Danny presenteert op 28 december hun 11e carnavalssingle. Dit lustrum is een mijlpaal voor de zangers die elk jaar opnieuw weer een carnavalsnummer uitbrengen. Het Bossche duo won met de tien vorige nummers al vele prominente Brabantse prijzen. Zo werden ze bij de 8FM verkiezing van carnavalskraker van het jaar, twee maal winnaar en twee maal tweede. 

Paul de Laat gaat voor carnavalshit met “Siliconen bumpers”?!”
17-12-2014 11:11:00

Ieder jaar is hij weer van de partij met een carnavalshitje, maar dit jaar kan het zomaar uitgroeien tot dé carnavalshit van 2015. We hebben het over de nieuwe extroverte hit van Paul de Laat: “Siliconen Bumpers”! Een knotgekke plaat met een zeer aanstekelijke melodietje met mega hitpotentie! Zo wordt het nummer omschreven door de kenners die deze single massaal tippen als carnavalskraker! Het nummer zit vol met humor en is geschreven en geproduceerd door producer André Kooiman.

Maak kans bij RADIONL op een huiskamerconcert van Joey Hartkamp
16-12-2014 22:08:00

In samenwerking met RADIONL gaat Joey Hartkamp een optreden geven bij iemand thuis die te maken heeft met de verschrikkelijke ziekte kanker. Op deze manier probeert Joey nog meer aandacht te vragen voor KWF Kankerbestrijding en zijn actie. En natuurlijk hoopt hij hiermee de betrokkenen troost en kracht te bieden in deze oneerlijke strijd. De opbrengsten van de nieuwe single “Jij” van Joey Hartkamp gaan volledig naar de KWF Kankerbestrijding. Lees hier wat je ervoor moet doen.

Django Wagner presenteert z'n eerste Dinershow op 25 januari 2015
16-12-2014 21:59:00

Op zondag 25 januari 2015 presenteert Django Wagner zijn eerste Dinershow bij Restaurant "De Zwaan", Markt 9 in Son. Het is dé perfecte gelegenheid om samen met Django en een aantal gastartiesten waaronder Sieneke een geweldige middag te beleven. De aanvang is vanaf 15.00 uur en het einde staat gepland om 20.00 uur. Het belooft een fantastische show te worden met een heerlijk vijf-gangendiner, entertainment en drankjes. De Paulus Schäfer Band zal het geheel muzikaal begeleiden. De dresscode is gala. Kaarten kosten € 99.00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Restaurant de Zwaan in Son (Telefoon 0499- 471286) & bij de Berk Music Shop in Eindhoven. Daarnaast zijn ze online te bestellen.

Oranje Top 30 nu ook bij RADIONL
16-12-2014 19:05:00

De Oranje Top 30, de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden, is met ingang van vrijdag 19 december a.s. ook te horen bij de commerciële radiozender RADIONL. Elke vrijdag presenteert DJ Taeke Wouda van 17.00 tot 18.00 uur een overzicht van het beste uit de Oranje Top 30. 

Gezellige meezinger van Jan Koevoet
16-12-2014 18:54:00

‘Ja, doen pa’, was meteen de reactie van zijn dochter, steun en toeverlaat, aan wie Jan Koevoet bij het schrijven van  ‘Als je niet bij me bent’ de  eerste zinnen en klanken liet horen.  ‘Een vrolijke meezinger,waar je zo de polonaise mee in gaat’, was haar mening.  Het is de derde nieuwe single die de zanger dit jaar uitbrengt en in het rijtje past van eerdere succesvolle liedjes als  ‘En ineens dan heb je ’t weer’ en ‘Stapelgek op jou’.  De nieuwe single ‘Als jij niet bij me bent’ is via de legale download portals  verkrijgbaar. 

Yoeri L'Abée vraagt 'zijn' Patricia ten huwelijk
15-12-2014 23:15:00

Yoeri L'Abée verblijft momenteel met het spraakmakende rondreizende muziekspektakel "Sterren on tour" in het Duitse Melle. Samen met Jannes, Mike & Colin, Grad Damen, Helemaal Hollands en Joey Hartkamp neemt hij deel aan de Kerstreis. Nadat het gezelschap vanmiddag terugkeerde van de kerstmarkt uit Münster liet de 23 jarige zanger uit Etten-Leur het bad vollopen. Hij had de gehele badkamer volgezet met brandende kaarsjes en schonk champagne in, nam een slok, en vroeg vervolgens z'n vriendin Patricia ten huwelijk. 

Mariah Carey profiteert van haar valse noten in Winterse 50
15-12-2014 16:47:00

De valse noten van Mariah Carey onlangs bij een kerstconcert in New York hebben haar nu toch wat goeds gebracht. Haar kersthit All I want for Christmas is you maakt een sprong in de Winterse 50 van plek 4 naar 2. Het liedje is daarmee de op een na populairste kersthit ooit. Het populairst is nog steeds Last Christmas van Wham, zo blijkt uit de nieuwste Winterse 50.

Gordon geeft ouderen geweldige kerst in Blushing
15-12-2014 16:39:00

Ongeveer 100 ouderen krijgen op 24 december dankzij Gordon de kerst van hun leven in Coffee & Tea salon Blushing.Monique Wolfkamp van het Nationaal Ouderenfonds was blij verrast toen Gordon zijn plan opperde. “In Nederland zijn veel ouderen eenzaam, vooral tijdens de kerstperiode. Zij brengen deze dagen in stilte en eenzaamheid door. En dat terwijl het lijkt of verder iedereen gezellig feest viert. Geweldig dat Gordon zo’n mooi kerstcadeau geeft aan deze ouderen!” 

Naomi's grootste droom werd werkelijkheid
15-12-2014 16:31:00

Voor de Leidse zangeres Naomi is haar grootste droom werkelijkheid geworden. Dankzij vele stemmen is zij de winnares geworden van “De Slag Om Het Piratenfestijn” en mocht zij gisteravond voor 27000 mensen optreden bij Het Mega Piratenfestijn in het Gelredome. De collega's van Sterren.nl hebben Naomi de hele avond gevolgd.

Goud Jan Smit Kraantje Pappie
14-12-2014 14:16:00

Handen Omhoog, een bijzondere samenwerking van Jan Smit met de populaire hiphop artiest Kraantje Pappie, was ongetwijfeld het meest verrassende nummer op het in augustus verschenen Jan Smit album Jij & Ik. De unieke combinatie heeft wel gewerkt, want de aanstekelijke single behaalde de nummer één positie in de GFK Single Top 100 en bereikte tevens de felbegeerde gouden status.

Ziggo Dome verrast 2.222.222ste bezoeker met meet & greet tijdens Bløf!
14-12-2014 11:21:00

Zaterdag 13 december ontving de Ziggo Dome haar 2.222.222ste bezoeker voorafgaand aan het concert van Bløf. De heer en mevrouw Hamer werden verrast met een backstage ontmoeting met alle bandleden van Bløf en werden vervolgens naar de Live Avenue, het V.I.P. gedeelte van de Ziggo Dome, gebracht om daar optimaal van het concert te kunnen genieten. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl