RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Samantha Steenwijk heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-05-2015 20:13:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 mei is dat ‘Proost op het leven ', de nieuwe single van Samantha Steenwijk. Na haar hit ‘Lieveling, wat hou ik van jou’, die twintig weken in de Nederlandstalige lijsten te vinden was en een nummer 1 positie behaalde, komt Samantha nu met een opzwepend bigbandnummer waarbij je simpelweg niet stil kunt blijven zitten. Ook de videoclip straalt één en al gezelligheid uit en heeft een heerlijke zomerse pleinsfeer aangevuld met mooie effecten. 

Win bij RADIONL kaarten voor de exclusieve preview van Ancora
22-05-2015 15:40:00

Op 29 mei 2015 verschijnt het nieuwe album van Ancora: “Voorbij de horizon”. Graag wil Ancora de avond ervoor in een bioscoop samen met RADIONL luisteraars de liedjes beluisteren en de prachtige clips bekijken.(80 x 2 winnaars) Er is tijd voor een hapje, een drankje en er worden unieke Ancora foto’s met de winnaars gemaakt. Qua sound is er aan de succesformule van Ancora vrijwel niet gesleuteld. De basis is ongewijzigd: een aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop.

Ook Driekes en Mike Peterson te gast in de ‘Halftime show’ bij de Toppers
22-05-2015 14:41:00

Driekes Hoekstra, de winnaar van Bloed Zweet & Tranen 2015, is samen met Mike Peterson, Jeffry Heesen en Gents te gast in de ‘Halftime show’ van de Toppers dit jaar. De ‘Halftime show’ is inmiddels uitgegroeid tot een ware happening van formaat waar al de nodige namen de afgelopen jaren hebben gestaan. Driekes, die met zijn winnende nummer ‘Blijf Bij Mij’ een vliegende start heeft gemaakt met zijn carrière, kan zijn geluk niet op om op zo’n mooi podium als de Toppers te mogen staan. 

Martien Wagner presenteert nieuwe single in Helmond
22-05-2015 12:32:00

Op donderdag 28 mei 2015 presenteert Martien Wagner zijn nieuwe single ‘Ik denk aan jou’. Dit alles vindt plaats bij Zaal Adelaars in Helmond. Tijdens deze avond zijn er gastoptredens van Django Wagner, Johnny Rosenberg, Sani van Mullem, Davy Bindervoet, Johan Roode, Liesbeth Raaymakers, Tony van Boxtel, Rudy Wagner, Ricardo Wagner, Mike Dufour en Pierre van Dam. Martien is een bescheiden, ingetogen man, maar eenmaal op het podium is daar niets meer van te merken. Dan gaat het dak eraf!  

Zomerplaat van Danny Canters en DJ Bompa & de Mens in aantocht
22-05-2015 12:18:00

Deze zomer komen Danny Canters en DJ Bompa & de Mens samen met een heerlijke zomerplaat. Al jarenlang werken de drie heren als een fijn team met elkaar en deze samenwerking was dan ook wel een keer te verwachten. Het idee om een zomersingle te maken was een weloverwogen keuze, hiermee laten DJ Bompa & de Mens zien dat ze niet alleen tijdens carnaval, maar ook in de zomer, garant staan voor een feestje. Frank (DJ Bompa) schreef de tekst, wat hem uiteraard wel toevertrouwd is, en vervolgens ging het drietal de studio in. 

Dimitri van Toren overleden op 74-jarige leeftijd
22-05-2015 12:06:00

Op donderdag 21 mei 2015 is Dimitri van Toren overleden op 74-jarige leeftijd. Hij was al een tijdje ernstig ziek. In 1973 lanceerde hij het bekende nummer "Hé, kom aan". Later volgden o.a. " Een lied voor kinderen" en "Mooi, je bent de mooiste". Van Toren heeft in totaal meer dan 20 lp's uitgebracht. Wikipedia meldt dat hij in de jaren 80 meer tot rust wilde komen, welke hij vond in India. Dat resulteerde in 1990 in een nieuw album, geïnspireerd op de Indiase cultuur. Dimitri woonde sinds 1994 in het Brabantse plaatsje Reusel.

Bökkers organiseert voor tweede maal nazomerfees Koele Koele
22-05-2015 11:49:00

Op zaterdag 19 september 2015 vindt voor de tweede maal Koele Koele plaats. Het is een intiatief van rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. De eerste editie was vorig jaar een doorslaand succes, een tweede editie kon daarom niet uitblijven. Er zullen dit jaar optredens zijn van onder andere John Coffey en Bökkers. 

Jelle B in duet met Esther Postma
22-05-2015 10:36:00

Na de zeer succesvolle singles “De Pionier”, “Mooi”, “Annabella” en “Simpel”  verrast Jelle B  het publiek dit keer met een gevoelige, prachtig gezongen ballade. Jelle B komt uit met  een duet.  Samen met de jonge zangeres Esther Postma  is het nummer “Mij ben je nu kwijt” opgenomen.  Het is een bewerking van Ozark Henry’s  “I’m your sacrifice”. Esther verzorgt regelmatig het koorwerk in de studio van producer Nico Outhuyse  Zij was gevraagd om het lied in te zingen om te kijken hoe dit zou klinken. 

Jim Bakkum speelt rol in superheldenfilm Mega Mindy en ROX!
22-05-2015 10:07:00

Eerder werd al aangekondigd dat de twee Studio 100 superhelden Mega Mindy en ROX samen te zien zullen zijn in de spannende film MEGA MINDY VERSUS ROX! Vandaag mag bekend worden gemaakt dat niemand minder dan Jim Bakkum een grote rol zal spelen in de nieuwe superheldenfilm, die de komende weken wordt opgenomen op het prachtige en zonovergoten Malta. De (musical)acteur speelt de rol van de slechte superheld Achiel. Samen met zijn handlanger Jones wil Achiel de Gouden Helm bemachtigen, zodat hij zijn enorme krachten als Waterman kan terugwinnen en het weer kan bepalen om over Malta te kunnen heersen. 

Jeffrey Heesen in de half time show bij De Toppers In Concert 2015
22-05-2015 09:32:00

Jeffrey Heesen zal dit jaar 5 avonden de half time show invullen bij De Toppers In Concert 2015 in de Amsterdam Arena. Na zijn deelname aan Bloed, Zweet en Tranen is Jeffrey zeer succesvol, zowel in het land als in de hitlijsten met zijn single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”. Kers op de taart is deze uitnodiging van De Toppers (René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom). Andere gasten die zullen optreden bij de Toppers in Concert zijn o.a. Barry Hay, Willeke Alberti,  Village People, Roxeanne & André jr. Hazes en de Belgische formatie Clouseau.

Liesbeth List vertolkt Ramses Shaffy in Paradiso
22-05-2015 09:14:00

Over de band tussen Liesbeth List en Ramses Shaffy zijn vele hoofdstukken geschreven. Hun levens waren decennialang met elkaar verbonden, totdat Ramses in 2009 overleed. Nadat Liesbeth in 2013 het Shaffy-nummer Ik Denk Over Je Na, Amsterdam opnam voor het tribute album Leef!, kwam de vraag van Shaffy’s oud-manager of ze ooit wel eens iets van zijn repertoire had vertolkt. “Ik heb daar nooit eerder aan gedacht. 

Michelle Okken presenteert nieuwe single Je hart gaat sneller slaan in Nieuw- Weerdinge
21-05-2015 21:28:00

Op 24 mei 2015 ( eerste Pinksterdag) presenteert Michelle Okken haar nieuwe single "Je hart gaat sneller slaan" bij Partycentrum 'Viper', Weerdingerkanaal N.Z. 241 in Nieuw-Weerdinge. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Henny Thijssen. Hij heeft na een gesprek met het 12 jarige zangtalentje een passende tekst voor haar geschreven. Voor de opname toog het gezelschap naar Maarten de Groot van de befaamde M-Works Studio in Enschede. Het is de eerste keer dat Michelle met dit nieuwe team samenwerkt. Alle voorgaande producties werden gemaakt door Martin Sterken. De vader van Michelle laat overigens weten dat Martin altijd goed voor hen was geweest en dat de deur van Sterken altijd open blijft staan. Martin nam de overstap ook zeer sportief op. 

Met ’n Doosje Vol Met Liefde keert Dennis Jones terug naar zijn roots
21-05-2015 18:28:00

Met de single “’n Doosje Vol Met Liefde” keert Dennis Jones terug naar zijn “roots” van zijn succesvolle reggae-achtige singles zoals “Don’t Wanna Give Up” (1988), “Heart Of Gold” (1991) en “De Zon Die Zal Schijnen” (2008). “’n Doosje Vol Met Liefde” is geschreven door Roel Bloks (ook bekend als zanger Roel Thomas)  en Piet van Beurden en afkomstig van Dennis’ nieuwe album “Een Nieuw Begin”. De productie lag in handen van topproducer Kees Tel. “Mijn eerste single “Don’t Wanna Give Up” was in 1988 meteen mijn eerste Top 40 hit.

Opnieuw nummer één hit voor Danny de Munk
21-05-2015 17:59:00

Groot succes voor Danny de Munk! Zijn nieuwste single ‘Je leeft maar één keer’ voert momenteel al twee dagen de download top 200 van iTunes aan. Na de release eind vorige week stond het nummer binnen enkele uren in de top 10 en steeg de afgelopen dagen zelfs door naar de nummer één. Me ‘Tuig van de Richel’ scoorde De Munk in 2013 ook al de nummer één positie in de iTunes charts. Dat betekent dat De Munk na ‘Verdomd Alleen’ in 1984 al meer dan dertig jaar nummer één hits scoort. 

Singlepresentatie Stevan Bloema op zaterdag 23 mei in Annen
21-05-2015 13:42:00

Op zaterdag 23 mei 2015 presenteert Stevan Bloema z'n nieuwe single "En dan zeg jij" bij Café 'De Grutter', Brink 18 in Annen, gelegen tussen Assen en Veendam. Samen met producer Terry West heeft hij een eigen sound ontwikkeld die aanslaat bij een groot publiek. Bovendien schrijft hij al z'n nummers zelf. Ondertussen heeft de zanger die in het dagelijks leven ondernemer is schuttingen en blokhutten reeds vele feestzalen en partijen heeft mogen voorzien van een feestelijke avond. 

Sander Kwarten tekent platencontract met CNR Music
21-05-2015 12:24:00

Sander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed deze goedlachse volkszanger ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. Uiteindelijk leidde dat tot ,onder productie van Manfred Jongenelis, de single ‘Leef vandaag’.  In 2010 maakte Sander de overstap naar Goldfinger ( Waylon van der Heijden). Met hem nam hij de single ‘Dromen’ op, een heerlijk uptempo nummer met een hoog accordeongehalte zoals we gewend zijn van Goldfinger. In 2011 kwam de opvolger van Dromen “Hart van Steen" uit, eveneens uit de studio van Waylon.

George Konings verantwoordelijk voor de nieuwe single van Jeroen Weerdenburg
21-05-2015 02:08:00

De nieuwe single van Amsterdammer Jeroen Weerdenburg is getiteld “Zo Vrij”. Een pakkende popsong, opgenomen in Sound Vision studio in Arnhem in samenwerking met producer George Konings. Deze is verantwoordelijk voor de muziek en de eindproductie . Het uptempo nummer met een pakkende tekst en melodie (geschreven door Jeroen zelf) is wederom ingespeeld door drummer Hans Eijkenaar, op viool Anne Bakker en George Konings op toetsen, bas en gitaar. Zang Jeroen Weerdenburg.

Vrolijke nieuwe single voor De Meiden
21-05-2015 01:55:00

Luv’, Dolly Dots, Babe... Nederland heeft een flinke geschiedenis met “meidengroepen”. Met “De Meiden” is Nederland een nieuwe meidengroep rijker bestaande uit Judith Peters, Ruby van Urk en Theresa Stam. Drie gerespecteerde zangeressen die individueel hun sporen al ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. “Weekend” is alweer de 3e single van De Meiden, en wederom een heerlijke feel-good plaat. Na het onverwachte succes vorig jaar van de single “Zomer” en de kerstsingle “Kerstfeest” bezingen Judith, Theresa en Ruby dit keer het weekend,

Lorenzo van BZET in Jury Forelviswedstrijd en kookwedstrijd
20-05-2015 14:40:00

Op maandag 18 mei werd bij Forelvisvijver De Zuilen in Hillegom, weer Mango’s open gehouden, een viswedstrijd voor horecaondernemers uit de regio, in combinatie met een kookwedstrijd. Na het vissen was het namelijk de bedoeling om op een tafel barbecue paella te bereiden. Er werd heel fanatiek gekookt en een jury bestaande uit Hans Kolkman van restaurant ’t Kolkje, Hein Lommerse, journaliste Annemiek Cornelissen en zanger Lorenzo uit leiden van Bloed, Zweet en Tranen, moest heel wat afproeven om tot een beoordeling te komen.

Erik van Klinken lanceert Als je het even niet ziet zitten
20-05-2015 14:25:00

Erik van Klinken is een Nederlandstalige zanger uit Emmen. Hij groeit op in de wijk Emmermeer in Emmen. Een echte volksbuurt waar men houdt van het Nederlandse lied. Het zingen zit Erik al vroeg in het bloed en hij staat inmiddels wekelijks op het podium door het hele land. Na de succesvolle singles “Stop die trein”, “Kijk eens diep in mijn hart”, "Alles gaat top", “Lekker doodgewoon”, “t is te gek” en “Een nieuwe liefde” volgt nu het prachtige ingetogen “Als je het even niet ziet zitten”.

Femke Meines met nieuwe single terug naar zichzelf
20-05-2015 14:17:00

Misschien is het de leeftijd van de jonge zangeres Femke Meines of misschien heeft ze met al haar verschillende projecten veel meegemaakt de afgelopen jaren. Met de release van ‘Smelt’, haar nieuwe single, wilde Femke toch even helemaal terug naar zichzelf. ‘Smelt’ gaat over chocolade, iets waar ze heel gek van is, maar anderzijds natuurlijk ook over die ene jongen die ze heel leuk vindt en waar ze van smelt als hij voor haar staat. Een thema wat helemaal past binnen de belevingswereld van een 15-jairge en wat op haar lijf geschreven is.

Samantha Steenwijk proost met vrienden op 11 juli in Tilburg
20-05-2015 00:00:00

“Proost op het leven” is de titel van de nieuwe single van Samantha Steenwijk. Hiervoor heeft het team achter haar echt alles uit de kast gehaald en iedereen is zeer tevreden over het eindproduct. “De reacties die ik er op krijg zijn geweldig” vertelt Samantha. De lat lag al hoog bij m’n vorige single “Lieveling” en we vroegen ons af hoe we hier nog bovenuit konden komen. Die single is al zo goed opgepakt en het was bijna een onmogelijke opgave. Ik heb een duidelijke richting aangegeven bij de producers waar ik naar toe wilde.

Simon Stokvis presenteert nieuw album op Het SS Rotterdam
19-05-2015 20:47:00

Op zondag 24 mei 2015 presenteert Simon Stokvis (het alter ego van Sjoerd Pleijsier) z’n splinternieuwe album “Liefdes van mijn leven”. Als locatie is gekozen voor het prachtige Stoomschip Het SS Rotterdam. Het voormalige vlaggeschip van de Holland America Lijn (HAL) ligt aangelijnd op het 3e Katendrechtsehoofd 25 in Rotterdam. “Dit wordt een unieke middag voor iedereen die Simon een warm hart toedraagt! Op deze middag kun je de nieuwe cd voor een vriendenprijs kopen en tevens genieten van aantal oude en nieuwe live gezongen liedjes van en door Simon Stokvis. De aanvang is vanaf 13.30 uur, het officiële gedeelte start rond 14.00 uur en de entree is geheel gratis.

Coen & Rika vormen nieuw duo
19-05-2015 16:58:00

Coen Laning en Rika Hamminga zijn beide al jaren zeer welkom op de feesten en evenementen in Noord en Oost Nederland. Afzonderlijk maken ze van een feest net ietsje meer. Ook op cd gebied  laten ze regelmatig van zich horen. Rika door o.a. “ De Regenboog”  en Coen Laning recentelijk met “ Een echte vriend” goed voor veel airplay op de diverse radiozenders. Doordat ze ook tijdens optredens elkaar regelmatig tegenkomen kon het niet uitblijven dat er op het podium een duet zou worden gezongen.

Nieuwe single voor Dennie Damaro
19-05-2015 13:14:00

In navolging van z’n in 2014 gelanceerde single “Sancta Maria” pakt Dennie Damaro opnieuw uit met een zelfgeschreven en origineel lied. Dennie zingt op zeer gevoelige wijze over zijn jeugdige levensjaren en zet daarbij zijn moeder in de muzikale bloemetjes.  De meeste mensen weten dat Dennie naast zanger en manager van “Sugarfree” ook een zeer gegadigde tekstschrijver is. Dat zijn kwaliteiten vooral liggen bij het schrijven van emotionele en inhoudelijke liedjes heeft de 43 jarige Vllaamse zanger dan ook al meermaals bewezen. 

Unieke one woman show Tessa Sunniva
19-05-2015 10:51:00

Tessa Sunniva zal op 18 oktober 2015 een wervelend concert geven op de SS Rotterdam. In het theater van het Rotterdamse schip brengt Tessa onder meer de grootste Disney-klassiekers ten gehore. Met haar loepzuivere stem zingt Tessa op indrukwekkende wijze liedjes uit films als Beauty and the Beast, Frozen en Pocahontas. Al eerder trad Tessa Sunniva met deze show op, op het Amerikaanse cruiseschip The Disney Magic. Nu komt Tessa met haar theaterconcert A Part of My World naar de theaterzaal van de SS Rotterdam. Voor velen is Tessa de eerste zeemeermin van Nederland. Zij speelde bijna twee jaar lang de hoofdrol van Ariël in de musical The Little Mermaid, een co-productie van Stage Entertainment Nederland en Disney Theatrical Productions. 

Ik wil graag van je houden....nieuwe single van Ray Benjamin
19-05-2015 10:45:00

Ray Benjamin komt binnenkort met een nieuwe single “Ik wil graag van je houden”. De 17 jarige zanger uit Leiden schitterde onlangs ook in “Bloed, Zweet en Tranen”en heeft een platencontract in de wacht weten te slepen bij NRGY Music, die al veel grote artiesten onder haar hoede heeft. “Ik wil graag van je houden”, is een mooie single, waarbij al een bijpassende clip is opgenomen in de duinen in Katwijk. Het is de tweede single van de jonge zanger en daarmee de opvolger van “Kus kus en streel me”, die hij op 14 jarige leeftijd heeft gemaakt. Ray Benjamin kijkt met veel plezier terug naar zijn deelname aan BZET. 

Albumpresentatie Leen Zijlmans op 31 mei 2015 in Raamsdonksveer
19-05-2015 10:00:00

Op zondag 31 mei 2015 presenteert Leen Zijlmans z’n nieuwe album “Mijn herinneringen” bij Zalencentrum Boelaars te Raamsdonksveer. “Het is alweer 6 jaar geleden dat m’n laatst uitgegeven album “Blijf wie je bent” verscheen. Destijds werd dit groots uitgepakt in de Brabanthallen te s’Hertogenbosch.  Daar kwam heel veel bij kijken en waren er dagen druk mee om alles te regelen. Ik heb er nu voor gekozen om het kleinschaliger aan te pakken en op meerdere locaties het album te promoten. Naast Raamsdonksveer zal ik voorlopig in Kerkdriel, Oosterhout en Maastricht samen met een aantal andere collega’s zorgdragen voor een gezellig muzikaal festijn. Daarnaast is er overleg gepleegd met Peter Voesenek van de Special CD Shop om een grote instore te houden bij winkelcentrum Hoge Vucht in Breda”, vertelt Leen.

Nieuwe single van Bennie Solo
18-05-2015 20:55:00

Er zijn al zoveel mooie liedjes gemaakt over de liefde, het leven en alles wat ermee samen hangt. Maar een chanson over het hiernamaals, daar zijn er nog niet zoveel van. Bennie Solo bezingt het moment van opstijgen aankomen en nog even de gezelligheid opzoeken in het ‘Kroegje aan de hemelpoort’. Een smartlap van jewelste, een echte inhaker op niveau, eentje die je vleugels geeft, eentje die je gelijk meezingt na het eerste refrein. De clip kwam, hoe toepasselijk, uit op donderdag 14 mei 2015 Hemelvaartdag. 

Driekes: als ik geen zanger kan worden, word ik kapper
18-05-2015 15:56:00

Met 15 jaar werd hij de winnaar van de tweede editie van “Bloed, Zweet en Tranen”, Driekes en sinds dat hij gewonnen heeft is het hem allemaal voor de wind gegaan. Op televisie wist hij de harten van het publiek te winnen, door zijn opmerking  nadat hij gewonnen had van Mario Mulder, oftewel de Haagse Hazus. Beide deelnemers zijn tijdens het BZET avontuur namelijk echte maatjes geworden. “Ik ben blij dat ik gewonnen heb maar ik vind het ……. dat Mario heeft verloren”, riep de jonge zanger ontroerd uit. 

Nieuwe single en theatertour voor Roy Donders
18-05-2015 14:44:00

Zanger en stylist van het zuiden, Roy Donders heeft een nieuwe single uitgebracht. Het nummer heet 'Lalalelale' en is de opvolger van 'Ik Wil Jou'. Donders werd in 2013 razendpopulair door zijn televisieprogramma Roy Donders, Stylist van het Zuiden, dat werd uitgezonden op RTL 5. Sindsdien zit ook de zangcarrière van de 24-jarige Tilburger in de lift. 'Lalalelale' is net als de voorgaande singles weer een vrolijk up-tempo liedje geworden. Het nummer is voorzien van een modern, pakkend ritme en een aanstekelijke melodie, die dagen in je hoofd blijft hangen. 

Cd presentatie Mario Mulder zeer druk bezocht
17-05-2015 22:03:00

Op zondag 17 mei vond in Beachclub  Peukie in Scheveningen de cd presentatie plaats van de eerste single “Wat een geluk”van Mario Mulder, ook wel bekend als de Haagse Hazus. Mario kreeg de eerste single overhandigd van zijn manager Speer van DAMMS uit Hilversum. Deze was creatief aan de gang gegaan en had de cd op een plankje bevestigd en daar een peukie op gedaan.

TV Oranje Special over Bert Zwier
17-05-2015 19:06:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 17 mei zie je een TV Oranje Special over Bert Zwier, die bekendstaat als de kibbelingkoning van Groningen. Maar na een dag hard werken op de markt gaat Bert ook nog op stap om als zanger op de bühne te staan. Deze ongewone combinatie is behoorlijk vermoeiend maar levert hem ook voordelen op: als zingende visboer trekt hij wat makkelijker de aandacht van radiostations.

Yves Berendse werkt aan opvolger van Voor jou
16-05-2015 16:49:00

De Zandvoortse zanger Yves Berendse is alweer druk bezig met het voorbereiden van een nieuwe single. “Voor jou” zijn debuutsingle doet het goed in het land. De jonge Zandvoortse zanger (21), die eigenlijk zijn opleiding Hotelmanagement heeft afgerond, vindt het belangrijk om met muziek maken zijn brood te verdienen. Dit verkiest hij voor werk in de horeca. Af en toe is hij achter de bar te vinden van Café De Klikspaan in Zandvoort, maar de meeste van zijn tijd spendeert hij op de bühne. 

Sylvia Smit & John Do lanceren Stralen
16-05-2015 16:33:00

Sylvia Smit en John Do hebben het zomerse liedje "Stralen" gelanceerd. Het is een cover van “Loco” welke geschreven is door E. Iglesias. "Stralen" is een Zuid-Amerikaans klinkend nummer met een Nederlandstalige tekst geschreven door Erick Nova. Hij had ook al eerder de nummers “Antonio” en “Lead me through life” geschreven voor Sylvia Smit. Het nummer is geproduceerd door Disclosure Music Productions en is ook onder dit label uitgebracht. Ook staat er op de cd single een tweede nummer “Ik hou van jou”. 

Karin Welsing presenteert nieuwe single Want als s’nachts….. op 7 juni in Kerkdriel
16-05-2015 16:13:00

Op zondag 7 juni 2015 vindt bij Sophie’s Choice, Maasbandijk 1a in Kerkdriel de singlepresentatie plaats van de nieuwe single van Karin Welsing. Ze had twee nummers opgenomen bi Martin Sterken in Valthermond en heeft besloten dat het de meezinger “Want als s’nachts…..”gaat worden. Karin wil over de inhoud nog weinig kwijt. “Het enige wat ik over wil vertellen is dat het over vrouwen van lichte zeden gaat. Het is de problematiek van tegenwoordig en vroeg me af waarom daar z’n taboe op lag. Er zijn vrouwen die er niet meer uit kunnen komen, maar er zijn ook dames die de aandacht fijn vinden en het helemaal niet erg vinden om het vak uit te oefenen. Ik ben een zangeres van het levenslied en dit onderwerp valt ook onder die categorie”, legt Karin uit. 

Nieuwe feestsingle van de gebroeders Ko verschijnt in drie landen
16-05-2015 05:09:00

De nieuwe single van de Gebroeders Ko zal in Nederland en België als “ Ik wil alleen maar jou “ uitgebracht worden en in Duitsland “ Wo ist der Notausgang “ gaan heten. Voor het eerst dus een drie-landen release voor de Gebroeders Ko. Omdat er vanuit België steeds meer boekingen komen hebben de Gebroeders Ko besloten om deze single gelijk met Nederland in België uit te brengen en na de Gouden en Platina successen in Duitsland met andere artiesten gaan ze het nu als KO & KO  met “ Wo ist der Notausgang “ zelf in Duitsland proberen. 

A3aan Drost lanceert nieuwe single en nieuw album
15-05-2015 21:03:00

Vele talenten komen nu naar voren als nieuwe generatie volkszangers, maar ook artiesten die al wat langer meedraaien krijgen een al grotere fan gemeenschap! Zo ook A3aan Drost! Hij timmert al enige jaren aan de weg en heeft naast talloze singles (waaronder ook hele leuke hits zoals: Hallo Sneeuwwitje, Een huis op de wolken, Anita 't is over) in 2012 zijn debuutalbum uitgebracht. Al enige jaren werkt A3aan samen met topproducer Martin Sterken die hem de laatste jaren begeleid heeft naar een hoger plan met als resultaat de laatste hitsingle "Anita 't is over".

Mike & Colin hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-05-2015 20:55:00

Vanaf maandag 18 mei is dat ‘Geweldig', de nieuwe single van Mike & Colin. Het populaire duo presenteerde onlangs hun debuutalbum 'Oog Voor Jou' en daarvan is dit alweer de tweede single. ‘Geweldig’ is een vrolijke meezinger met een heerlijke reggae-sound die alles in zich heeft om een echte zomerhit te worden. De clip van ‘Geweldig', die werd opgenomen tijdens het grote concert dat Mike & Colin onlangs ten overstaan van een groot aantal fans gaven in openluchttheater De Goffert in Nijmegen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Duo ZUS komt met regelrechte zomerhit
15-05-2015 17:55:00

De Brabantse zusjes Bo en Kiki vormen sinds twee jaar het duo ZUS. Sindsdien vielen ze op met singles als “Blauwe Hemel” en “Feesten”, waarmee ze veel aandacht in de Nederlandse en Vlaamse media wisten te vergaren. Nu is het tijd voor een gloednieuwe single, getiteld “Zomerzon”. Hiervoor doken de dames de studio in van topproducer Kees Tel met een heerlijke zomerse plaat als resultaat. “Zomerzon” is wederom geschreven door Quinn Warmerdam, die eerder al liedjes schreef voor ZUS.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl