RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Michael Humble lanceert nieuwe single...Hij had je vader kunnen zijn
17-07-2015 22:52:00

Een geweldige nieuwe single met een uptempo beat en een zeer aansprekende tekst voor Michael Humble! Zanger Michael Humble bracht afgelopen jaar eerder al twee solo singles uit, die veel airplay hebben gekregen op de grote en kleine radio stations in nederland en België. Met respectievelijk de nummers “Ik heb morgen geen kater in mijn kop” en “Lola” is hij een nieuwe muzikale weg ingeslagen die goed aanslaat bij het publiek. Ook werd hij eerder dit jaar ook gevraagt om de leadvocals in te zingen voor “het Plutzkelied”, het mascottelied van de PLUS Lutz.

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-07-2015 22:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 juli is dat ‘Al mijn liefde zal ik geven’, de nieuwe single van Jannes. Hiermee zal de Drentse volkszanger weer veel mensen vrolijk maken. Het nummer is afkomstig van zijn jongste album ‘Zoals ik ben’ en heeft het specifieke Jannes-geluid dat zijn fans zo weten te waarderen: uit het leven gegrepen teksten, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in een verrassende muzikale stijl. En met producers Emile Hartkamp en Norus Padidar is succes haast verzekerd! 

Manuela Rokven is Smoorverliefd
17-07-2015 09:24:00

De Brabantse Manuela Rokven is al jaren een zangeres van het Nederlandse lied. Op 15 jarige leeftijd bracht Manuela Rokven haar eerste single uit. In mei 1988 hoorde Krijn Toringa dit liedje en de interesse in Hilversum was gewekt. Het liedje “Kom hier en dans met mij” mag dan ook gerust een succes genoemd worden. Er moest natuurlijk een vervolg komen dus exact een jaar later kwam “Ik mag dit niet,ik mag dat niet” uit. Ook deze single werd weer goed ontvangen door de radiozenders en piraten. 

Bas Gaasbeek lanceert Leef om te leven
17-07-2015 00:06:00

De release van de nieuwe single ‘Leef Om Te Leven’ én Zomerse clip: niets houdt Bas Gaasbeek meer tegen! Hij is klaar om met zijn compleet nieuwe sound, Nederland te veroveren! Evenals zijn vorige single ‘Ik Hoop Dat Jij Mij Ooit Nog Zult Vergeven’ is Mario Veltman verantwoordelijk voor de muziek, tekst en productie van de single die onder het label van Dimario Records landelijk wordt uitgebracht. De nieuwe single wordt vertegenwoordigd door een aanstekelijke melodie, pakkende tekst én passende videoclip. 

Zomerse single voor Geen Stempel
16-07-2015 23:51:00

Met de single “Leef!” zet Geen Stempel in op een lange en warme zomer. De positieve single is lekker dansbaar, uiterst zonnig en zoals te verwachten van Geen Stempel; voorzien van een makkelijk meezingbaar refrein. Het is dan ook niet raar dat Geen Stempel meer en meer gaat opvallen in het land; met de laatste single De Kroegbaas wist Geen Stempel landelijke aandacht te krijgen rondom de actie 'De leukste kroegbaas van Nederland'. Ook de singles “Brabo”, “Dansen Tot 's Morgens Vroeg” en “Sjansen” kregen volop aandacht. 

Schlagerfestival deel 1 van Dennie Christian ook in Nederland schot in de roos
16-07-2015 12:37:00

Het album “Schlagerfestival deel 1” van Dennie Christian blijkt ook in Nederland een schot in de roos. Als eerste verscheen het album met ouderwetse schlagernummers waaronder “Fiesta Mexicana”, “Ein festival der Liebe”, “Jenseits von Eden” en “Du” in België. Dit naar aanleiding van het MentTV programma “Schlagerfestival met Dennie Christian”. Het album is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Sinds kort zit de zanger die al meer dan 40 jaar in het vak zit weer in de stal van de VanHoevelaakEntertainmentGroup waar hij onder contract staat van Holliwood Records. 

Uitverkochte single presentatie Randy Blommaert groot succes
16-07-2015 11:36:00

Afgelopen zondag werd de single-presentatie van Randy Blommaert gehouden in het koetshuis van de Burcht in Leiden, waar tal aan artiesten heen waren gekomen om op Randy zijn CD presentatie te zingen. Onder andere Rick Nijman, zangeres Naomi, RafionA, Carina Lemoine, Ray Benjamin (BZT) waren van de partij om er een geweldig feest van te maken. Ook was er een onverwachts verrassend optreden van Lorenzo Nieuwenhuysen. Op deze avond was zanger Leo Nardell speciaal naar Leiden gekomen.

Grad Damen vaart andere koers met nieuwe single Van de avond maken wij een Fiesta
16-07-2015 10:44:00

Bij het horen van de nieuwe single van Grad Damen,  getiteld  “Van de avond maken wij een Fiesta” kan het zijn je denkt….dat nummer ken ik ergens van. Dat kan kloppen. Een kleine 10 jaar geleden stond deze titel op een album van Frans Bauer en zong hij dit ooit samen tijdens een van de concerten, met de Queen of the Latino Belle Perez. Al was het toen de ‘Nacht’ waar het Fiesta plaatsvond en Grad laat het feest eerder beginnen namelijk ‘s Avonds. “Dat komt omdat de klemtonen anders zijn in deze stijl. Voor de rest is de tekst hetzelfde gebleven”, vertelt Grad.

Nieuwe single We nemen er een borrel op...van Helemaal Hollands blijft hangen
16-07-2015 10:03:00

“We drinken er een borrel op” is een veel gehoorde kreet en vanaf nu ook de nieuwste single van hét feestduo van Nederland, Helemaal Hollands, Carlo & Leo. Een aanstekelijk uptempo nummer dat, net als bij de vorige singles, direct blijft ‘hangen’. De Nederlandse tekst is geschreven door Carlo Rijsdijk en de single is opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. De productie lag in handen van Edwin van Hoevelaak en de single verschijnt op het Holliwood Records label. De bijbehorende clip is in Turkije opgenomen!  Meer info: www.helemaalhollands.nl 

Zonde van de Tijd....nieuwe single van Lenie Gerrits
15-07-2015 21:22:00

Lenie Gerrits heeft onlangs het nummer "Zonde van de tijd" opgenomen in de studio van Martin Sterken. De producer uit Valthermond heeft het geheel geschreven en geproduceerd en het geheel komt uit op het label van Storm Records.  De grote passie van volkszanger Lenie Gerrits is muziek. Hij houdt van zingen van het levenslied. Hij is sinds 2007 actief in de muziek en heeft al vele singles en twee album op zijn naam staan. Met een repertoire met een zeer hoog meezing gehalte, brengt hij uw feestje tot grotere hoogte! 

Met de nieuwe single van One!Mike zit het wel snor
15-07-2015 20:59:00

De zingende ambulanceverpleger OneM!ke heeft van de week weer een single gelanceerd, waarmee een feestje gebouwd kan worden. In navolging op “Het is vanavond feest” is “Dos Cervezas”een nummer, die op een zonnig terrasje zeker niet mag ontbreken. “Dos Cervezas”is een bestaand nummer, dat in een nieuw jasje is gestoken. Oorspronkelijk is het nummer ongeveer vijf jaar geleden uitgebracht door Ton Waes in België, waar deze goed heeft gescoord. “Toen ik het nummer hoorde dacht ik dat is wat voor mij, die moet ik gaan zingen en zo gezegd, zo gedaan”. 

Joey Hartkamp pakt nummer 1 positie!
15-07-2015 20:47:00

In Spotify, een van de grootste muziek aanbieders ter wereld vinden we de Arnhemse zanger Joey Hartkamp met zijn single ‘Hoor Je M’n Hart’ terug op de nummer 1 positie van ‘Meest beluisterde muziek in Arnhem’. Daarmee blijft de zanger onder andere het ‘Drank & Drugs’ van Lil’ Kleine & Ronnie Flex en ‘Mag ik dan bij jou’ van Jeroen van der Boom voor. Sinds de release van ‘Hoor Je M’n Hart’ op 5 juni ’15 geniet Joey veel aandacht en airplay voor zijn single. Zo is de plaat al bij diverse radio stations uitgeroepen tot schijf van de week.

Kom op 23 augustus naar Votown Festival
15-07-2015 13:06:00

Na bijna 3 jaar van stilte wordt dit jaar in het KRAS Stadion weer het VOTOWN Festival gehouden (voorheen VOTOWN Allstars). Op 23 augustus 2015 zullen diverse artiesten samen met jou een groot feest maken in het Kras Stadion van FC Volendam. Vanzelfsprekend spelen de Volendamse coryfeeën Jan Smit, de 3JS en Nick & Simon weer de pannen van de daken. Dit jaar wordt de line-up aangevuld met artiesten van buiten Volendam. Van een aantal van hen weten we dat ze komen en met anderen zijn de gesprekken nog gaande.

Officiële fan-pagina van Henk Bernard online
14-07-2015 12:10:00

De officiële fan-pagina van Henk Bernard is een feit. De man die nu al als één van grootste Nederlandse sterren word betitteld kwam afgelopen weekend van niets op nummer 1 binnen in de album top 100 met z'n album "Liefde is leven". De Brabander heeft mag echter nog trots op iets zijn, namelijk de lancering van z'n eigen fan-pagina. Hans de Groot, de bedenker van de site, heeft persoonlijk toestemming van Henk Bernard gekregen om de fan-pagina te maken en online te zetten. De eerste reacties zijn zeer positief en worden goed ontvangen.

Studio Frank van Etten vernieuwd en verhuisd
14-07-2015 11:29:00

De studio van volkszanger Frank van Etten verhuist naar de Sleutelbloemstraat 18 in Apeldoorn. "Hemelsbreed nog geen 500 meter van de oude studio." "Frank is ook als liedjesmaker een natuurtalent, maar wij beloven de artiesten geen hits. Wij kunnen wel de randvoorwaarden optimaal verzorgen, zodat een goed liedje zich zou kunnen ontwikkelen tot hit. Frank's 'Leef als een zigeuner' en 'Ga maar weg' van Jannes waren slechts gepland als albumvullers. 

Nieuwe act GoLoco brengt Chocolate uit
13-07-2015 22:50:00

De nieuwe act GoLoco heeft het nummer “Chocolate” uitgebracht. Het lied is in diverse vakantie landen al erg populair en de verwachting is dat "Chocolate" deze zomer ook in Nederland totale gekte op alle podia zal veroorzaken. GoLoco gaat onder aanvoering van zanger Ramon op pad met zijn versie en waarschijnlijk zal hij met zijn dansers iedereen op de dansvloer krijgen. Binnenkort zal de videoclip op Youtube beschikbaar zijn en kun je het dansje van Chocolate uitproberen.

Nieuwe single van Roy Raymonds een feit
13-07-2015 11:44:00

De nieuwe single "Ga met me mee" Roy Raymonds zou zo maar eens een zomerhitje kunnen worden. De intro van het lied sleept je mee in een extase van vakantie, strand en zomerse klanken. Daarnaast hoor je ook weer het explosieve terug in het nummer waar we Roy natuurlijk van kennen.  Iedereen kent wel dat gevoel van “Ik moet er even tussenuit” even weg van alle zorgen. Raymonds bezingt dit alles in deze zomer single. De productie was in handen van Frank Verkooyen en Kees Tel de eindverantwoordelijke voor de finishing touch. 

De Kolero’s lanceren Lekkerbekkie
13-07-2015 11:25:00

De Kolero’s willen hun visie om te genieten van het leven doorgeven aan de hand van de nieuwe single ‘Lekkerbekkie’. “Dit vrolijke liedje zing je snel mee en je komt dan rap in de juiste sfeer.”, vertelt Patriek.De Kolero’s wordt gevormd door Patriek van der Sluijs en Bob Heunen. Patriek: “Wij zijn twee frisse jongens die vol in het leven staan en genieten van alles om hun heen.” Dat is volgens hem niet alleen maar het mooie weer, maar ook de leuke vrouwen waar ze graag hun hart aan geven. Daar gaat dan ook de nieuwe single ‘Lekkerbekkie’ over. 

Jan Keizer en Anny Schilder komen met zomersingle I love the Summertime
13-07-2015 10:39:00

Jan en Anny komen vandaag met een nieuwe zomersingle genaamd “I love the Summertime’. Jan Keizer heeft dit nieuwe vrolijke en vooral positieve nummer special voor Anny geschreven. Anny Schilder is het afgelopen jaar door een ware hel gegaan.  Een jaar geleden werd bij de zangeres borstkanker geconstateerd en heeft ze het afgelopen jaar moeten vechten voor wat ze waard was. Gelukkig is er dan nu goed nieuws en is Anny beter. Om positief de toekomst tegemoet te gaan heeft Jan Keizer speciaal voor dit goede nieuws een nieuw positief en zomers liedje geschreven. 

Samenwerking van Tom Haver en Jeroen Niessink levert wederom zomerhit op
12-07-2015 16:04:00

Al 4 jaar werkt Tom Haver samen met producer Jeroen Niessink. Dat heeft al diverse successen met zich meegebracht waaronder het in 2012 gelanceerde lied “Samen Vanavond”, een cover van de wereldwijde hit ‘ai se eu te pego’ van Michelo Teló.  Het nieuwe paradepaardje van de 39 jarige zanger uit Callantsoog is het zomerse nummer “Blijf Vannacht bij mij”. “Eind 2014 kwam ik in gesprek met een vriend van een vriend. Het bleek dat hij een ipod had met ruim 17000 nummers waaronder  ‘El primer día del resto de mi vida’ van de Spaanse band La Oreja de van Gogh. 

Duo Filip & Sarah spreidt haar muzikale vleugels uit naar Nederland
12-07-2015 14:30:00

Het duo Filip & Sarah bestaat uit de Vlamingen Filip Poelmans en Sarah Cain. Zij maken Nederlandstalige country-pop geïnspireerd op de muziek uit hun jeugd, zoals The Eagles, Kenny Rogers en Dolly Parton. Beiden zijn al jaren actief in de muziek en door toeval stonden ze, elk met hun eigen band, op hetzelfde podium. Deze ontmoeting vormde de start van deze bijzondere samenwerking. Filip was erg onder de indruk van de countrystem van Sarah bij het schrijven van ‘Helemaal van jou’ moest hij direct aan haar denken.

Special over Vinzzent aanstaande zondag op TV Oranje
11-07-2015 10:53:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 12 juli zie je een TV Oranje Special over Vinzzent. De sympathieke zanger laat om te beginnen zijn oude Volkswagenbusje zien, waarmee hij geregeld naar optredens rijdt.

Henk Bernard nieuw op 1 in Album Hitlijst
11-07-2015 01:09:00

Het vijfde album van Henk Bernard getiteld ‘Liefde Is Leven’ komt een week na de release nieuw binnen in de GFK Album Charts op nr. 1. Zaterdag jl. werd het album gepresenteerd voor 1.500 dol enthousiaste fans die getuige waren van de première van het album. De voorloper van het Album was de eerder dit jaar uitgebrachte verrassende ballad ‘Mama’ , welke een heel gevoelige kant van de sympathieke Brabantse zanger laat zien. Zijn huidige hitsingle ‘Wees Nou ’s Lief’ is op alle Nederlandstalige radiostations tip of z.g. ’schijf’ geworden. 

Jeronimo met een cover de zomer in
11-07-2015 00:58:00

De Nederlands-Braziliaanse zanger Jeronimo heeft voor zijn nieuwe single gekozen om een remake te maken van ‘Self Control’, de gigantische hit van Raff en Laura Branigan uit 1984. De song ‘Self Control’ werd geschreven door de Italiaanse artiesten Raff en Bigazzi en stond op het debuut album van Raff. Zijn mede auteur Bigazzi had echter net een nr 1 hit in Amerika gehad met Laura Branigan met de song 'Gloria' en dus besloot hij om Laura ook  'Self Control' aan te bieden. De beide versies kwamen vrijwel gelijktijdig in de meeste landen van Europa uit.

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-07-2015 13:54:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 juli is dat 'Wees Nou 'ns Lief', de nieuwe single van Henk Bernard. Het nummer is afkomstig van zijn gloednieuwe album 'Liefde is Leven' dat hij afgelopen zondag presenteerde ten overstaan van honderden fans. 'Wees Nou 'ns Lief' is een echte meezinger, die gaat over een liefde die voorbij lijkt te zijn. Want wat moet je nou, als je niets meer goed lijkt te kunnen doen bij je partner? De prima verzorgde clip die bij het nummer is opgenomen is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Jannes lanceert Al mijn liefde zal ik geven
10-07-2015 10:35:00

Met z'n nieuwe single "Al mijn liefde zal ik geven" zal Jannes wederom veel mensen vrolijk maken. Het nummer is afkomstig van z'n jongste album "Zoals ik ben". Het specifieke geluid van Jannes kennen zijn fans maar al te goed. Lekker mee zingen, uit het leven gegrepen teksten, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Emile Hartkamp en Norus Padidar hebben ook nu weer gezorgd voor een echte Jannes-song.......succes verzekerd !!!

Nieuwe single voor Jeffrey Tanis
10-07-2015 10:07:00

Sinds de deelname aan het tv programma Bloed Zweet en Tranen 2, zit de carrière van de in Utrecht geboren Jeffrey Tanis  flink in de lift. Nederland ontdekte in het programma dat Jeffrey vocaal niet onder doet voor mening A artiest. Tot voor kort was hij de vaste huiszanger van Cafe Bolle Jan waar hij een stapje terug moest doen wegens zijn drukke agenda. Jeffrey die al enige jaren full time zanger is nog wel wekelijks te zien in de Bastille XL op het Amsterdamse Thorbeckeplein.

Helemaal Hollands gaat samenwerking aan met de VanHoevelaakEntertainmentGroup
09-07-2015 23:04:00

Sinds 1 juli 2015 zijn Carlo & Leo, oftewel Helemaal Hollands, een samenwerking aangegaan met de VHEG waaronder o.a. de Rooftop Studios en Holliwood Records bv vallen. Al geruime tijd werd er opgenomen in Holten en beide partijen waren er steeds meer van overtuigd dat in de huidige entertainmentindustrie, dit de ideale mix is om samen te werken. Het schrijven van nummers , een ander talent van Carlo & Leo, in samenwerking met Edwin van Hoevelaak, krijgt in deze nieuwe samenwerking nog meer ruimte. 

Donny van der Roest en Jordi Falcon presenteren hun eerste duetsingle
09-07-2015 22:56:00

Donny van der Roest & Jordi Falcon presenteren hun eerste duetsingle met de titel ‘Love Me Baby’. De door Jeffrey Heessen geschreven singel wordt uitgebracht door platenmaatschappij Zebra Music. Beide heren die al jaren succesvol werken aan hun solocarrière komen elkaar regelmatig tegen bij optredens in het land. Hun vriendschap resulteert tot de release van een wel heel Zomers, ritmisch en hitgevoelige track. De single is opgenomen in de studio van Mario Veltman.

Nieuwe single voor Michiel Ruijter
09-07-2015 22:02:00

"Leun op mij " is de titel van de nieuwe single van Michiel Ruijter. Het originele lied van Ruth Jacott is, in samenwerking met Marco Leeuwis (DJ Galaga) , in een nieuw jasje gestoken met een geheel eigen beat.. Michiel is geboren en getogen in het Utrechtse dorpje Harmelen. Al op jonge leeftijd ontdekte hij dat hij een grote voorliefde had voor Nederlandstalige muziek. Steeds vaker werd hij gevraagd om op feestjes ‘even een stukje te zingen’. Zijn kwaliteit om van ieder optreden een feestje te maken, viel toen al op.

Wolter Kroes en Billy Dans spelen eindspel aanstaande zaterdag in de Efteling
09-07-2015 21:44:00

De afgelopen weken is er een online spel gespeeld ter promotie van de single ‘Hey Geen Idee’.  Dit heeft geresulteerd in 6 week winaars die allen nog kan maken op de geweldige hoofdprijs: een compleet verzorgde reis naar Turkije. Hier gaan Wolter en Billy ook optreden in september. Het eindspel zal worden gespeeld in De Efteling. Daar strijden de weekwinnaars voor de hoofdprijs tijdens de grote Wolter Kroes Kwis. Wolter en Billy brengen de middag door het attractiepark en zullen samen met de fans ook in verschillende attracties gaan.   

Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai in grootste Disney in Concert ooit
09-07-2015 12:00:00

Disney in Concert zorgt al jaren overal ter wereld voor uitverkochte zalen. Dit jaar wordt deze imponerende show - waar film, muziek en de beroemde verhalen op unieke wijze bij elkaar komen - grootser dan ooit! Producenten Van Lambaart Entertainment en MOJO zijn verheugd te melden dat in de aanstaande herfstvakantie op zondag 25 oktober 2015 de familie-hit van het jaar met een indrukwekkende show in de Amsterdamse Ziggo Dome staat. Samen met het wereldberoemde Metropole Orkest treden onder anderen sterren als Thomas Berge en Jamai op. 

Het IJsselduo presenteert nieuw album op 11 juli 2015 in Kampen
09-07-2015 07:53:00

Op zaterdag 11 juli 2015 barst zaal "De Leuke Hanzestad" in Kampen waarschijnlijk uit z'n voegen vanwege de albumpresentatie van Het IJsselduo. Arnold en Marianne hebben voor deze gelegenheid naast Wimmie Bouma ook Adriaan Drost, Jolanda ten Hoven en Martijn Joostema uitgenodigd om een te zingen. Stadsdichter Bertus Krabbe zal het geheel presenteren. Het album "Zingen is ons leven" staat vol met herkenbare IJsselduonummers, waaronder hun jongste single "De zomer in de bol".

Marco Meesters giet Drink rode wijn in een nieuw vaatje
08-07-2015 21:34:00

Marco Meesters heeft al heel wat nummers geschreven voor artiesten. Het laatste jaar, anderhalf jaar is hij een andere weg ingeslagen om zijn al langdurige muzikale route, namelijk zelf zingen. “Ik ben me serieus bezig gaan houden met zingen en met succes, want ik wil eigenlijk niets liever. Het podium trekt me wel. Ik vind het leuk om te doen. Op 15 juli wordt mijn nieuwe single gelanceerd bij het label Rood, Hit. Blauw van Ronald Visch en ik kan eigenlijk niet wachten totdat het zover is”.

Gebroeders Ko boeken in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk succes met Santiago Blue
08-07-2015 21:28:00

De Gebroeders Ko weten niet wat ze meemaken. Twee dagen geleden maakten Gerard en Ton Koopmans bekend dat hun geschreven lied "Santiago Blue", vertolkt door Die Amigos  op nummer 1 in de Duitse Album charts terecht was gekomen. Nu laten de zangers uit Raamsdonksveer weten dat in Zwitserland en Oostenrijk het album ook op de hoogste positie staan in de charts. "In 1 week tijd zijn er al ruim 40.000 albums over de toonbank gegaan'....

Mario Mulder wederom in Nieuw Vennep op de planken
08-07-2015 20:45:00

Hij was ongetwijfeld de meest opvallend verschijning tijdens de laatste editie van “Bloed, zweet en tranen”, maar ook tijdens het programma “The winner Takes it al”, Mario Mulder uit Den Haag, alias de Haagse Hazus. Zijn opvallende hoeden zijn inmiddels zijn handelsmerk geworden. Hij staat op geen een podium zonder een van zijn nieuwste creaties. Op Koningsnacht schitterde hij al in Nieuw Vennep, waar hij de grote zaal van De Rustende Jager op zijn kop wist te zetten. Inmiddels heeft hij een geheel eigen sound weten te ontwikkelen.

Ricardo Wagner presenteert z'n nieuwe single op 9 juli in Bakel
08-07-2015 20:32:00

De bijna 20 jarige Ricardo Wagner uit Helmond presenteert zijn nieuwe single "Liefde van m'n leven" op donderdag 9 juli 2015 bij De Bosparel aan de Nuijeneind 20 te Bakel. Het wordt een bijzondere avond, omdat ook Rudy Wagner en Lina Steevens zullen hun single gaan presenteren aan het publiek. Er zijn gastoptredens van oa. Bouke, Jaman, Grad Damen, Sani van Mullem, Johnny Rosenberg, Marco Kanters, Wim Florack, Roma Mirando Sr. en Lesley & Marloes. De zaal gaat om 19.00 uur open en omstreeks 19.30 uur zal het feestgeruis beginnen. 

Danny Zuijderwijk schrijft zelf nummer
08-07-2015 07:55:00

Danny Zuijderwijk kwam onlangs met een verrassende single: “Een vrouw zoals jij”. Het nummer begint als een ballade en na het eerste refrein komen de gezellige Zomerse klanken, met een vleugje Spaans en blazers. Het is niet zo gek dat het nummer bij de fans goed in de smaak is gevallen. Ook de clip is verrassend. Deze werd opgenomen in een restaurantachtige zetting. De goedlachse zanger gaat zeker niet stilzitten en weer heeft  nieuwe inspiratie opgedaan voor een nieuwe single, die alweer in de maak is. 

Veelbelovende start van Alberto Nicolay bij z’n nieuwe platenlabel Rood-Hit-Blauw
08-07-2015 00:00:00

Alberto Nicolay lanceert z’n nieuwe single “Kom met me dansen” op het Rood-Hit-Blauw label van platenbaas Ronald Visch. ‘Ik had al een tijdje niets meer gedaan. Toevallig kwam ik mijn vaste producer Velibor Weller tegen en besprak met hem dat ik eigenlijk een vrolijk lied wilde opnemen en dat m’n voorkeur naar de volkse kant zou gaan’, vertelt Alberto. Nicolai laat weten dat daar z’n roots liggen. ‘Ik ben geboren in een echte Amsterdamse volksbuurt ( De Dappermarkt) en groeide op met volkse muziek. Dat soort muziek is meer toegankelijk en daar voel ik me prettig bij. 

Trijntje Oosterhuis terug in Amsterdam ArenA met Ruud Jacobs Trio
07-07-2015 20:18:00

Trijntje Oosterhuis zal in september een optreden geven op het Amsterdam Jazz Festival. Dat maakt de organisatie vandaag bekend. Oosterhuis zal worden bijgestaan door het Ruud Jacobs Trio. Dit trio, bestaand uit de wereldberoemde jazz-bassist Ruud Jacobs, Martijn van Iterson (gitaar) en Rob van Bavel (piano), heeft zijn sporen in de jazz-wereld ruimschoots verdiend. Ruud Jacobs en Trijntje zijn geen vreemden van elkaar. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop