RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Joost de Vries heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-06-2015 21:38:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 juni is dat ‘Zing maar na!’, de nieuwe single van Joost de Vries. De Noord-Hollandse zanger gaat het liedje officieel presenteren tijdens de RADIONL en TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard op zondagmiddag 28 juni. Presentator Hessel Wijkstra heeft dan de eer om Joost het 'eerste' exemplaar te overhandigen. Maar komende week is dit vrolijke uptempo nummer dus alvast de Oranje Kroon. ‘Zing maar na!’ is geproduceerd door Jeroen Dirksen en gaat over de vrolijkheid die je voelt als de zomer begint. 

Sprankelende clip Hoor je m'n hart van Joey Hartkamp online
19-06-2015 12:08:00

Zojuist is de officiële clip van het vrolijke zomerse nummer "Hoor je m'n hart" van Joey Hartkamp online gegaan. In de sprankelende clip speelt z'n vader Emile Hartkamp de rol van politieagent en figureert z'n broer Michael een patserig ventje in een vette Mercedes cabrio. "Hoor je m'n hart" is een absolute kanshebber voor de Zomerhit van 2015. Een mooie opbouw in de carrière van Joey Hartkamp, die zijn plekje al meer dan aan het veroveren is op alle podia en evenementen in Nederland. 

Unieke cd-presentatie van drie Hollandia-artiesten
19-06-2015 11:43:00

Op donderdag 9 juli 2015 presenteren Rudy Wagner, Ricardo Wagner en Lina Steevens hun nieuwe singles in De Bosparel in Bakel. De avond start om 19.30 uur en entreekaarten kosten € 15.00 euro in de voorverkoop. Voor de eerste 300 bezoekers staat er een gratis goodiebag klaar met o.a. de drie singles die deze avond gepresenteerd worden. Tijdens deze avond zullen ook verschillende gastartiesten een optreden verzorgen, zoals Sani van Mullem, Bouke Scholten, Grad Damen, Johnny Rosenberg, Marco Kanters, Lesley en Marloes, Roma Mirando, Jaman en Wim Florack. De presentatie is in handen van Marco Aarden. Rudy zit al sinds zijn kinderjaren in de muziek. Voor zijn eerste communie kreeg hij een gitaar en samen met zijn broer Martien speelde hij liedjes van Elvis en jazzmuziek waarbij ze samen zongen. 

DUONL kiest voor het zomerse lied Mi Amore
19-06-2015 11:14:00

Chris en Willijan timmeren al enkele jaren succesvol aan de weg als DUONL. Inmiddels heeft het duo een eigen sound ontwikkeld welke aanslaat bij een groot publiek. De keuze om het zomerse nummer “Mi Amore” op single uit te brengen is enkele weken geleden pas gemaakt.  Het duo zat te twijfelen over dit zomerse nummer of een levenslied. Chris en Williejan werken samen met verschillende opnamestudio’s. Chris legt uit dat er studio’s zijn die het beste zijn in het levenslied, maar je hebt ook studio’s die uitblinken in het feestrepertoire. 

Sidney Bischoff lanceert Gipsy Lady
19-06-2015 10:04:00

Op het album “Met hart en ziel”, welke Sidney Bischoff in het voorjaar van 2015 presenteerde staat het zomerse lied “Gipsy Lady”. “M’n platenbaas Ronald Visch van het Rood-Hit-Blauw label gaf destijds al aan dat dit nummer een potentiële single kon gaan worden. Tijdens m’n optredens in het land zing ik meestal 4 tot 5  eigen liedjes.  Uiteraard heb ik de laatste tijd “Gipsy Lady” veelvuldig gezongen. Je gaat dan opletten hoe het publiek reageert en inderdaad…de mensen pikken het nummer snel op.  Ze beginnen het lied mee te zingen en er wordt gedanst”, vertelt Sidney.

Dennie Christian presenteert Schlagerfestival Deel 1
19-06-2015 00:26:00

Ruim 40 jaar geleden was het toen Dennie Christian zijn 1e plaat opnam, die overigens geen succes werd. De echte doorbraak kwam zowel in Duitsland, Belgie en Nederland met zijn hit “Rosamunde”. Er volgden talloze hits en hij werd o.a het gezicht van de Schlagerfestivals die hij, naast het organiseren, ook presenteerde. Hij is tot de dag van vandaag de Schlagerkoning van Nederland en Belgie. Begin 2015 keerde hij terug naar de VanHoevelaakEntertainmentGroup waar hij onder contract staat van Holliwood Records. 

Feestzanger René zorgt voor zomerse sferen
18-06-2015 15:20:00

Met zijn nieuwe single ‘Zomerse sferen’ weet Feestzanger René de zomer bij iedereen in huis te brengen.  Hij en John Lukassen hebben het Nederlandse zomergevoel geprobeerd te combineren met exotische en tropische klanken. “De single is geschikt voor jong en oud, om op te dansen en te loungen”, aldus de feestzanger. ‘Zomerse sferen’ is inmiddels de 9e single voor Feestzanger René. Alle singles worden gemaakt in samenwerking met John Lukassen en René. v Rooij. Lukassen tekent ook weer voor deze productie.

Tommy van den Hurk bezig met nieuw album en lanceert eerst nieuwe single
18-06-2015 11:17:00

De nieuwe single van Tommy van den Hurk is getiteld “Jij Bent De Zin Van Mijn Leven”. Het liedje is geschreven door Ed Hooijmans, en zal voor sommige mensen bekend in de oren klinken. Zanger Marc Daniëls wist hiermee  in de jaren ‘90 al succes te behalen. ‘Ik liep al een jaar of 3 met het idee rond om met dit lied iets te doen, vertelt Tommy. Marc Daniëls was een goede vriend van m’n vader. ‘Ik ben ook de enigste die van hem de originele orkestband heeft gekregen. Daarmee ben ik naar Peter van Nierop van Strictly Music gegaan.

Thom Coppens heeft met Wij samen nog heel even juiste sound gevonden
18-06-2015 10:34:00

Thom Coppens heeft met z’n  nieuwe single ‘Wij samen nog heel even’ de juiste sound gevonden waar hij naar op zoek was. ‘Ik was al een tijdje zoekende en nam contact op met Kees Tel. Ik kende  hem al een tijdje en wist welke stijl hij produceerde. Na een prettig gesprek hebben we samen een bepaalde richting gekozen. De demo die daaruit voortvloeide voldeed aan alle eisen die ik voor ogen had’, vertelt Thom. De titel heeft de 23 jarige student bouwkunde uit Veldhoven zelf bedacht . De tekst komt uit de pen van Kees en het refrein heeft Thom samen met Tel ontworpen.  

Sander Kwarten presenteert z'n nieuwe album Dromen in Terheijden
18-06-2015 09:55:00

Op vrijdag 19 juni presenteert Sander Kwarten z’n debuutalbum “Dromen” bij Café Ons Thuis, Bredaseweg 20 in Terheijden. Als voorloper hierop is de single “Verliefd” uitgebracht. ‘Het is het eerste nieuwe liedje van het album dat op single verschijnt. Ik heb het lekker meezingbare liedje met een simpele tekst zelf geschreven.’, vertelt Sander. Op het album komen in totaal 14 tracks te staan waaronder 7 nieuwe nummers.  Het geheel is geproduceerd door Waylon van der Heijden waar Sander al sinds 2010 mee samenwerkt. In mei 2015 kwam een grote droom van de zanger uit Breda uit. Hij tekende een platencontract bij CNR Music en dat heeft hem al een paar leuke optredens opgeleverd waaronder het Sterren.nl muziekfeest op het plein in Alkmaar. 'De reacties van het publiek waren overweldigend. Voor mij was dat best spannend'.

10 jaar Elvis & More....op 16 augustus in Nieuw- Vennep
18-06-2015 01:12:00

Het jaarlijkse muziekspektakel Elvis & More van René Shuman & Angel-Eye waar de muziek van Elvis Presley wordt gevierd vindt dit jaar voor de 10e keer plaats. En dat is reden voor een groot feest! Mr. & Mrs. Rock'n Roll zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis, hun unieke memorial show neerzetten in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep. Deze 'Elvis & More...'-show is een schot in de roos voor de echte muziekliefhebbers. Een inspirerende muziekshow met vele verrassingen waarbij het lijkt alsof de sluiers van het hiernamaals even voor u open gaan. 

Groots afscheidsconcert van Normaal op 19 december 2015 in Arnhem
18-06-2015 00:53:00

Normaal sluit op 19 december 2015 haar 40-jarig bestaan af met het spectaculaire afscheidsconcert, getiteld ‘Ajuu, de mazzel!’ in het GelreDome in Arnhem. Met een spectaculaire show, waarin de band terugblikt op de afgelopen vier decennia, belooft het een grootse en memorabele avond te worden voor zowel de band als haar vele anhangers.

RADIONL zendt Doe wat je wil concert van Tino Martin live uit
18-06-2015 00:00:00

In het kader van het 10 jarig bestaan van RADIONL is er een uniek idee ontstaan om het eerste “Doe wat je wil concert” van Tino Martin op zondag 4 oktober 2015 live uit te zenden. Het is de tevens de eerste keer dat RADIONL zo’n groot project start. Vanuit de Schouwburg in Amstelveen zullen de RADIONL presentatoren Hessel Wijkstra en Alfred Voogd in de loop van de middag beginnen met live radio. Rond de klok van 18.10 uur staat Tino Martin in het middelpunt. Het gehele concert is in de ether te volgen via de RADIONL frequenties.

Kevin Heiman en ABC Entertainment gaan samenwerken
17-06-2015 14:06:00

Management / Platenmaatschappij ABC Entertainment en zanger Kevin Heiman zijn een exclusieve samenwerking aangegaan rondom de single 'Jij bent de zon in m'n leven'. Met tekstschrijver, componist, producer Harold Verwoert en promotor Casper Janssen is het team rondom de jonge zanger uit het Limburgse Tegelen compleet. De eerste single die in het hernieuwde team uitgebracht zal worden is de single 'Jij bent de zon in m'n leven’. Een zomerse en vrolijke track; geschreven en gecomponeerd door Harold Verwoert.

Glenn de Koning kiest nieuwe single wederom voor het thema de liefde
17-06-2015 13:13:00

Het thema ‘de liefde’ spreekt Glenn de Koning erg aan. Dat was het geval bij z’n vorige single “Puur en onderscheidend” en ook bij de opvolger “Het is tijd”, welke op 23 juni officieel wordt gepresenteerd in z’n eigen café “Glenn de Koning”, Damkade 2 te Zaandam.  “Het moraal van het nummer is dat we een keer voor elkaar moeten kiezen en dat je niet alleen je eigen gang moet gaan….kies voor geluk”, vertelt Glenn. Het idee voor de single is afkomstig van muziekproducent Ger Oerlemans. 

Bart & Alex nemen single live op in hun stamkroeg
17-06-2015 13:04:00

Bart & Alex zijn twee sympathieke Nijmeegse muzikanten die met hun akoestische setting iedere tent op de kop zetten. Bart zingt en bespeelt de gitaar, Alex slaat op de cajón, de tamboerijn, de koe-bel en op alles wat er verder aan zijn neus voorbijkomt. Ze lachen vriendelijk en grappend vanaf de bühne hitsen ze het publiek op om nog harder mee te zingen en nog meer uit z’n plaat te gaan. Al hun hele leven zijn ze bevriend en al jaren treden ze samen op in feesttenten, op festivals, bij studentendisputen en menig bruidspaar is al toegezongen op de mooiste dag van hun leven. 

Wederom Belgisch succes voor Dennis Jones
17-06-2015 00:25:00

Hét Belgische radiostation VBRO, dat in heel Vlaanderen te ontvangen is, heeft deze week het nummer “’n Doosje Vol Met Liefde” van Dennis Jones uitgeroepen tot Trotsplaat. Daardoor scoort Dennis Jones zijn tweede nummer 1 hit in België. In 2012 behaalde hij met zijn single “Ik Maak Van Jou Een Koningin” hetzelfde succes. Het door Roel Bloks en Piet van Beurden geschreven “’n Doosje Vol Met Liefde” is afkomstig van Dennis’ nieuwe album “Een Nieuw Begin”. Hij heeft het nummer een aantal weken geleden op single uitgebracht. 

Grote wens van Jany van Dooren komt uit....Debuutsingle Sweet 16 een feit
16-06-2015 16:17:00

Jany van Dooren is de 16 jarige dochter van zanger Herman van Dooren. Op 3 jarige leeftijd bleek al dat ze veel aandacht had voor zowel muziek, zang als acteren. Op haar website www.janyvandooren.com staat een waslijst aan producties waar ze haar medewerking aan verleende, waaronder de rol van  Gretl in De Sound of Music en Keessie in de tiendelige serie “De avonturen van Kruimeltje”. Enkele maanden geleden trok ze de stoute schoenen aan nam contact op met de Soundwise Studio in Amsterdam. 

Mike Daane kijkt terug op geslaagde singlepresentatie
16-06-2015 12:45:00

Afgelopen zondag vond de tweede editie plaats van de singlepresentatie van Mike Daane plaats. Hij presenteerde zijn nieuwe single "Zomerzon" op het circuit van Zandvoort. Het was een muzikale dag vol optredens van diverse artiesten waaronde DJ Eric Riga, Gerry Holland, Roma Mirando, Jordan Peeters, Roxanne Maks, Rob van Dam, Bonne de Jong, Nathalie van Duyn en Peter Tros.  uus Bauer presenteerde het geheel en wist op leuke wijze alle artiesten aan te kondigen.  

Nieuw evenement....Live achter de bar
16-06-2015 10:41:00

Op zaterdag 20 juni 2015 zal de eerste editie van "Live achter de Bar" plaats gaan vinden. De organisatie heeft als eerste locatie voor de badplaats Zandvoort aan Zee gekozen. "Live achter de Bar" is een nieuw concept die de organisatie op diverse plekken in Nederland wil laten plaatsvinden.  Het Gasthuisplein in Zandvoort  heeft hiermee de primeur. Van dit nieuwe evenement kan men veel gezelligheid en diverse optredens verwachten bestaande uit live DJ’s en artiesten.

Frans Ashwin komt met nieuwe single
16-06-2015 10:26:00

Na maanden van hard werken, is de single " jij bent de zin van mijn bestaan" eindelijk klaar. Eigenlijk was het de bedoeling dat hij in maart al klaar had moeten zijn. Door tegenslagen van o.a. keelontsteking en verhuizing van de studio heeft het allemaal even wat langer geduurd. Maar dat wil niet zeggen dat Frans er minder trots op is. Ik ben trots op het resultaat van deze cover van Marc Daniels.De single is dan nu ook te downloaden bij o.a. I-Tunes, Legaldownload.net, Zazell, SBS6, Net5, Mega-Media en vele andere. 

Anita & Ed zoeken goed gemutste figuranten voor nieuwe clip
15-06-2015 20:51:00

Na bijna een jaar komt er eindelijk weer een nieuwe single van Anita & Ed. Het vrolijke zomere uptempo lied is getiteld " Goed gemutst is half gewonnen". Op zondagmiddag 21 juni wordt de clip vanaf 14.00 uur opgenomen bij Cafe Bolle Henk (voorheen Cafe De Snor), Zuster Marie Adolphinestraat 3 in Ossendrecht. Figuranten zijn van harte welkom. "We willen vragen indien je gelegenheid hebt om te komen om een leuke muts op te zetten tijdens de opnames. Neem ook andere mutsen mee, hoe gekker hoe leuker", aldus het Zeeuwse duo.

Droom van Michael van Ingen uitgekomen
15-06-2015 17:30:00

Hij behaalde de vijfde plaats als Jan Smit tijdens The Winner Takes it all, waar hij heel veel fans aan over heeft gehouden. Gelijk na het programma lanceerde hij zijn eerste single “Een beetje meer liefde”, een mooie single geschreven door frank van Etten, waarna het met Michael van Ingen heel goed is gegaan. Optredens stroomden binnen voor de “Jan Smit look a like”en zo stond hij in bomvolle zalen de nummers van de Volendamse zanger te doen. De afgelopen maanden heeft hij ook een ander repertoire onder de knie gekregen en zingt hij er goed op los. 

Daniël Dekker reikt eerste exemplaren oeuvre box BZN uit aan bandleden
15-06-2015 17:20:00

Zondag 14 juni zijn tijdens de laatste BZN fandag in Volendam de speciale jubileumuitgaven It Happened 50 Years Ago en Complete BZN officieel gepresenteerd. Uit handen van Daniël Dekker ontvingen de aanwezige leden van de band de eerste exemplaren van de dubbel-cd met de grootste hits en de Oeuvrebox. Deze box bevat 27 cd's waarin alle studio albums zijn samengevoegd inclusief een extra cd met bijzondere opnamen. 

Lorenzo Nieuwenhuijzen krijgt cd uitgereikt door Leo Nardell
15-06-2015 12:24:00

De Leidse zanger Lorenzo Nieuwenhuijzen heeft op vrijdag 12 juni zijn eerste cd “Altijd een morgen overhandigd gekregen van Leo Nardell. Dit gebeurde tijdens een cd presentatie in Club Dito bij het FC Utrecht Station. Deze presentatie werd goed bezocht. Er waren een groot aantal fans vertegenwoordigd en het sfeertje was opperbest. Buiten een optreden van Lorenzo om waren er optredens van collegaartiesten, namelijk: Driekes, Ray Benjamin, Ray van der Heiden, Marin van Doorn, Mark Rijs, Laura Fischer, Roma Mirando, Jeffrey Stappers en natuurlijk Leo Nardell. 

Radio Vrij Zwolle en Station DBW organiseren piratenweekend in Zwolle
15-06-2015 12:00:00

In het weekend van 19 t/m 21 juni 2015 organiseren Radio Vrij Zwolle en Station DBW organiseren i.s.m. de supportersclub van PEC Zwolle een piratenweekend bij het Supporters Café op het Stadionplein in Zwolle. De opbrengst komt ten goede aan het 20 jarig jubileumfeest van de band De Towersnorrn.Deze band bestaat voor het grootste deel uit leden met een beperking en zijn inmiddels populair tot ver buiten Nederland en graag geziene gasten op menig evenement in de regio Zwolle. Artiesten die dit weekend hun medewerking verlenen zijn o.a. Frank van Etten, Harm Wolters, José Wolters, Evert Wolters, Wesley Wolters, Raymond Smit, Jordy van Vilsteren, Danny Heden, Patrick van Eijk, Brendie, Wietse van Tol, Mannes Henri van Velzen, Wimmie, Het IJsselduo, Harten 10 en Adriaan Drost. 

Gerry Holland wil het niet weten
15-06-2015 09:12:00

De Hoofddorpse zanger Gerry Holland is de studio weer ingedoken en dat heeft geresulteerd in een nieuwe single “Ik wil het niet weten” die heel binnenkort uit zal komen. “Ik wil het niet weten” is weer een productie van Emile Hartkamp en Norus Padidar. Het is een lekker feestnummerin de stijl van "Ik voel me prima', herkenbaar en meezingbaar. De bijbehorende clip is inmiddels opgenomen op twee locaties, namelijk Eetcafé Bar 1890 in Amstelveen en Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep. 

Ga met me mee....nieuwe single van Mark Rijs
14-06-2015 20:37:00

Mark Rijs heeft grootse plannen in 2015. Hij wil een drietal singles uitbrengen en presenteert daarnaast op zaterdag 31 oktober z'n langverwachte album in de Dekkerhallen te Warmond. Begin dit jaar lanceerde de uit Leiden afkomstige zanger het eerste nummer "Als ze danst" dat een plek krijgt op het album. De opvolger "Ga met me mee" is enkele dagen gelden uitgebracht op het D-River Label. Het zomerse lied is geschreven door Frank Verkooyen.Volgens Mark is het nummer ontworpen in de melodielijn van Julio Iglesias met een Mark Rijs sausje erover. . 

Nieuwe single voor Rutger van Barneveld
14-06-2015 19:36:00

Rutger van Barneveld heeft op zaterdag 13 juni tijdens een singlepresentatie in Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep zijn nieuwste single “Zonder jou kan ik niet leven”overhandigd gekregen van Nick Stricker, die in het programma “The winner takes it all”als Jan Smit in de halve finale belandde. Stricker zei het een eer te vinden dat hij was gevraagd de single te overhandigen en wenste van Barneveld heel veel succes toe met deze release. Van Barneveld was duidelijk onder de indruk van de mooie lijst en zei heel blij te zijn dat Nick Stricker aan de uitnodiging gehoor had gegeven om niet alleen te komen optreden maar ook de uitreiking doen.

Henk Bernard verzorgd live optreden en signeersessie bij de Media Markt in Apeldoorn
14-06-2015 19:19:00

Op zijn 5e album “Liefde Is Leven’ is duidelijk te horen dat Henk Bernard een volwassen eigen sound heeft gekregen. De voorloper van het album was de verrassende single ‘Mama’ die een heel gevoelige kant laat zien van de sympathieke Brabantse zanger. Op dit album staan veel originele nieuwe titels die speciaal voor hem zijn geschreven. Henk heeft ook een prachtige cover gemaakt van de nog redelijk onbekende André Hazes-titel ‘Het Is Weg’! Op zijn nieuwe album, waarvan de release op 3 juli staat gepland, staan in totaal 13 gevoelige en vrolijk meezingers.

’S lands mafste en wildste smartlappenband De Zingende Fresia's heeft het ook.....
14-06-2015 06:37:00

Wie ‘Heb jij dat ook’ googled komt nu nog terecht bij een boek met die titel van Mario Giordano, en de ondertitel geeft aardig weer wat daar mee wordt bedoeld: ‘1000 Gevoelens die geen naam hebben maar die we allemaal kennen’. Het zal echter niet lang meer duren of de eerste ‘hit’ bij het google-en op ‘Heb jij dat ook’ levert een compleet ander beeld op, een beeld van 5 vreemde mannen die samen De Zingende Fresia’s vormen, al jaren ’s lands mafste en wildste smartlappenband!

Aanstaande zondag special van Mieke op TV Oranje
13-06-2015 16:05:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 14 juni zie je een TV Oranje Special over zangeres Mieke, die vertelt over haar kinderjaren in de Belgische Kempen. 

Jij bent de zin van mijn leven....nieuwe single van Peter La Haye
13-06-2015 14:40:00

De in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Zijn nieuwste single met de titel “Jij bent de zin van mijn leven” is een uit 1993 gecoverde track van Marc Daniels. Reeds in 2013 verkreeg Peter de toestemming van Marc om er een eigentijdse remake van te maken met een feestelijke latin/gipsy dance sfeer. Niet alleen zelf gezongen, maar ook geproduceerd in zijn eigen studio en ondersteund door live ingespeelde instrumenten. p de diverse zenders en uiteraard op YouTube. 

Michelle Okken (12) door naar finale Utopia Top Talent!
13-06-2015 11:55:00

De uit Hoogeveen afkomstige Michelle Okken heeft op vrijdag 12 juni deelgenomen aan de audities van 'Utopia Top Talent', wat al een hele ervaring was en als kers op de taart is ze door naar de finale. De jury, bestaande uit de inwoners Rob, Bas, Colinda, Naomi en Gaby waren vol lof over haar auditie en is het haar gelukt de harten van de jury sneller te laten slaan met haar nieuwe single 'Je hart gaat sneller slaan'. Uiteindelijk mocht elk jurylid één act kiezen die door ging naar de finale.

Wat heeft Roy Raymonds met haring.....
13-06-2015 08:28:00

Roy Raymonds kennen we van zijn explosieve optredens en natuurlijk ook van zijn hits "Ik Heb Een Knal Rooie Rubberboot" en "De Reiger". Met toeval tijdens een optreden kwam Roy in gesprek met Albert Geerts ( eigenaar van Visketen Fish en Chips) . Na wat besprekingen hadden ze wel een mooi idee op tafel liggen met de combinatie De Reiger en Vis niets is zo mooi als dit. Afgelopen maand hebben ze dan ook samen mooie boekingen gehad.

Fadim heeft wederom leuke single opgenomen
12-06-2015 20:21:00

Luisteraars van RADIONL kan het niet ontgaan zijn dat de Vlaamse zanger Fadim, die nog maar 1 jaar bezig is als zanger, al een debuutalbum op naam heeft staan. Met grote regelmaat was de commercial te horen van het album "ADYA stelt voor: Fadim" waar in totaal 17 tracks op staan. Bij onze zuiderburen behaalde was dit in de zomer het best verkopende Nederlandstalige album in de Vlaamse Ultratop. Hij ontving daarvoor de doorbraak en beste nieuwkomer loftrompetprijs op het Gala van het Vlaamse lied. 

Roel van der Wielen brengt single Hey Nana uit
12-06-2015 15:56:00

Zanger Roel van der Wielen is onlangs de studio weer ingedoken en dat heeft geresulteerd in een fantastische Zomerse single, die heel binnenkort wordt uitgebracht: “Hey Nana”. Een nummer dat hem op het lijf is geschreven, ook al is het anders dan de fans van hem gewend zijn. “Hey Nana”is voor Roel van der Wielen een muzikaal uitstapje. “Hey Nana”wijkt af van mijn normale stijl. In mijn vorige nummers zing ik met een band en blazers, dus grote instrumenten, die liedjes zijn uptempo. Dit nummer is anno 2015 en geeft een “Summerfeel”, ik denk dat de mensen verrast zullen zijn”. 

Presentator, dj en zanger en ondernemer Gerard de Vries overleden
12-06-2015 15:43:00

Afgelopen donderdag is presentator, dj, zanger en ondernemer Gerard de Vries op 81 jarige leeftijd overleden. Gerard maakte enkele grote hits zoals "Giddy Up Go", "Het Spel Kaarten", "Voor Niets" en natuurlijk het bekende nummer "Teddy beer". De mannen van RADIONL denken nog vaak terug aan de prachtige Teddy beer actie die ze met hem mochten maken in 2011. De meeste liedjes die hij maakte hadden betrekking op het leven van een vrachtwagenchauffeur. Het waren hoofdzakelijk vertalingen van liedjes van de Amerikaanse zanger Red Sovine. 

De Meiden hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
12-06-2015 15:26:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 juni is dat ‘Weekend', de nieuwe single van De Meiden. De zangeressen Judith Peters, Ruby van Urk en Theresa Stam besloten vorig jaar hun krachten te bundelen in deze meidengroep en dit is alweer hun derde single. Nadat ze op hun vorige singles de zomer en het kerstfeest bezongen, wordt nu een ode gebracht aan het weekend. Lekker samen op stap met een goed glas witte wijn. Het is een echt ‘feelgood-nummer’ en een Nederlandse bewerking van 'Last Thing On My Mind' van de Britse popgroep Steps.

Solo single voor Dizzy Man Johan Bouquet
12-06-2015 05:11:00

De uit Andijk afkomstige zanger Johan Bouquet maakte begin dit jaar een verpletterende indruk tijdens het SBS programma Bloed Zweet & Tranen met zijn indrukwekkende vertolking van het nummer “Ik Hou Van Jou” van Gordon. Johan is een muzikant in hart en nieren en maakt zo ongeveer zijn hele leven muziek. Hij was naast Jacques Kloes o.a. jarenlang gitarist en zanger van de legendarische Dizzy Man’s Band (bekend van hits als “The Opera” en “The Show”). Ook vormde hij samen met Jacques Kloes The Showbusters.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop