RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rico Houtman lanceert nieuwe single
13-08-2015 15:58:00

Rico Houtman heeft een nieuwe single uit die door Peter La Haye is geproduceerd en geschreven. Het is een lekker soulnummer in het Nederlands geworden. Ik wilde een beetje de Motown sound er in, zegt Rico vol trots over het nummer "Toen Ik Jou Zag Staan". De hoes heeft persfotograaf Jim Hoogendorp gemaakt. "Toen ik hem vroeg of hij ook de videoclip wilde maken…(het moest zo eenvoudig mogelijk) zei hij gelijk ja en is het een leuke videoclip geworden. Jim en ik zijn erg trots op het eindresultaat", vertelt Rico.

Matthijs Koning is in de zevende Hemel
13-08-2015 14:47:00

‘Hemel nr. 7’ is de nieuwe single van Matthijs Koning en is wederom weer een productie uit de Rooftop Studio’s Holten van zijn vaste producer Edwin van Hoevelaak. De melodie is catchy, aanstekelijk en poppy en heeft een zeer herkenbare stijl van zijn eerder verschenen werk. De single wordt uitgebracht vanuit het label Hollywood Records. Matthijs is hemels blij met het eindresultaat van het nummer. De 24-jarige zanger uit Oosterhout kreeg de zanggenen door vanuit zijn familie. Zijn vader en opa zongen al voor hem en vooral die laatste heeft successen geboekt.

Sugar & Spice, zoet en pittig tegelijk
12-08-2015 19:37:00

Ze zingen al jaren op feesten en partijen in het gehele land, maar komen nu eindelijk met een eigen lied. “De zon achterna” is een heerlijk dansnummer van het zangduo Sugar & Spice. Sugar & Spice bestaat uit Wendy en Dave en in de vrolijke clip laten ze zien hoe ze van de muziek genieten. “Sugar & Spice, and everything nice” zo luidt het bekende Amerikaanse gezegde en de naam “Sugar & Spice” verraadt het eigenlijk al een beetje. Soms zoet, soms pittig, en verder alles wat leuk is. 

A Boy From Nowhere....is het debuutalbum van Kees Plat
12-08-2015 18:34:00

"Ongeveer vier jaar geleden op een prachtige zwoele vrijdag avond waren we op bezoek bij een toenmalige collega. We hadden het over werk en hobbies en alles wat daar tussen in zat. Ver na middernacht, en na een paar stevige borrels kwam het onderwerp optredens en het maken van platen waarbij hij een DVD van Tom Jones at Cardiff Castle liet zien. Een nummer trof mij absoluut; "A Boy From Nowhere". Ik had het nummer nooit gehoord en wist niet eens van het bestaan van het nummer en hoewel ik een groot fan ben van deze man had ik nooit geweten dat dit nummer ooit was uitgebracht, vertelt Kees Plat.

Danny Vera vanaf half september tot eind maart te zien met zijn theatertour
12-08-2015 15:59:00

Danny Vera komt in september met The New Black & White Pt. II, de tweede in de serie van een korte sessies met daarop een aantal nieuwe eigen tracks, aangevuld met bepalende covers: “Muziek geïnspireerd op het oude. Eigenlijk als een zwart/wit film die nu gemaakt wordt”. Met de nieuwe EP, die weer op cd en vinyl (10”) zal verschijnen is Danny vanaf september in de theaters te zien. Het eerste deel van The New Black & White werd alom goed ontvangen. In de studio van Frans Hagenaars koos Danny Vera voor een andere aanpak.

Zanger Demy de Groot timmert aardig aan de weg
12-08-2015 15:50:00

Zanger Demy de Groot (18) komt uit Capelle aan de IJssel en timmert inmiddels al aardig aan de weg met zijn zangcarrière. Naast zijn werk als barman bij de Skihut in Rotterdam ambieert hij een carrière als zanger. Op zijn veertiende jaar zette hij voorzichtig zijn eerste stapjes in de muzikale wereld met DJ’en net als zijn vader. Na het DJ zijn lonkte het zingen, zijn debuutsingle was: “Want Als Je Echt Niets In Mij Ziet”. Demy heeft de zomer aangegrepen om de singel “Rio” te lanceren, een  lekker zomers en feestelijke nummer is het geworden.  

Catharina Hulters trekt muzikale lijn door
12-08-2015 15:39:00

Vrolijke volkse klanken met een eigentijdse sound, dat is het nieuwe muzikale elan dat Catharina Hulters wil voorschotelen aan haar publiek. “Ik kreeg al snel het stempeltje van de zangeres van het rustige en mooie levenslied”, aldus Catharina. “Hoewel dat óók bij mij past, breng ik daarnaast volop volkse en gezellige meezingers”. Het vernieuwde geluid, zoals te horen op haar in april verschenen plaat ‘Kom Eens Hier’, is heel positief ontvangen. Die muzikale lijn trekt de zangeres door op haar jongste single; ‘In Ons Cafeetje’. 

Opnames TV Lucky Joe bij Landal Greenpark Coldenhoven in Eerbeek
11-08-2015 23:05:00

Op zondag 9 augustus jl. vonden er weer opnamen plaats van TV Lucky Joe bij Landal Greenpark Coldenhoven in Eerbeek. Ongeveer 15 artiesten gaven acte de presence en traden op voor een enthousiast publiek. Het geheel werd aan elkaar gepraat door Joseph Plat en hij deed dit weer op geanimeerde wijze. Door het vaste team cameramensen werd alles vastgelegd.

Eerste eigen single voor Glenn van Dooren
11-08-2015 11:29:00

Als voetballer won Glenn van Dooren regelmatig, maar in Bloed, Zweet & tranen was hij reeds voor de finale uitgeschakeld. Toch overwint Glenn van Dooren liever met zingen. Het is dus tijd voor de eerste eigen single van Glenn van Dooren met de originele vraag: “Of hou je van bier?”. Het eerste resultaat van Glenn’s samenwerking met Studio Frank van Etten. Het 21-jarige talent uit Helmond deed dus net als Frank van Etten mee met het muziekprogramma Bloed, Zweet en Tranen van SBS 6. 

Hein Simons viert woensdag 12 augustus z'n 60 ste verjaardag
11-08-2015 09:13:00

Op woensdag 12 augustus 2015 hoopt Hein Simons 60 jaar te worden. Zijn eerste single ‘Mama’ stond in 1967 hoog in de top 40. Wereldwijd verkocht hij 60 miljoen geluidsdragers. De teller stond aanvankelijk op 48 miljoen verkochte geluidsdragers, maar bij het wegvallen van de muur bleek dat er ook in het Oostblok ook nog eens dertien miljoen zijn verkocht. "We kunnen dus gerust stellen dat er samen met André Rieu, geen Nederlandse artiest zo succesvol is geweest als Hein Simons", vertelt Jan Zwarteveen van Jazmusic.nl

CTM verzorgt volledig management Ferry Doedens
10-08-2015 16:42:00

CTM verzorgt vanaf 1 augustus het volledige management van Ferry Doedens. Naast de huidige muziek-activiteiten zullen nu ook alle andere activiteiten onder CTM vallen. Het grote publiek kent hem vooral van zijn televisie werkzaamheden maar Ferry is daarnaast ook een getalenteerde zanger. Sinds april 2009 speelt Ferry de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. 

Javi Escalera brengt Spaanstalige nazomerhit uit, en helpt Funky Creation op weg
10-08-2015 16:33:00

Javi Escalera brengt in navolging van zijn Spaanse single "No Me Hables" (2012) wederom een Spaanstalige single uit. Het aanstekelijke & zeer dansbare "Baila Morena Mia"is een eigen liedje, wat de sfeer ademt van de grote hits van Juanes en Enrique Iglesias. Nieuw bij deze single is, dat Javi zich deze keer van zijn meest muzikale kant laat zien; naast de productie is hij ook mede verantwoordelijk voor de arrangementen, samen met Peter Buist en Edward Boellaard. De gitaren zijn weer op geweldige wijze ingespeeld door gitaarvirtuoos Gil Lopez.

Rene Karst komt met nieuwe single
10-08-2015 16:04:00

Het is enige tijd stil geweest rond zanger Rene Karst. Maar begin Augustus lanceert deze muzikale duizendpoot een verrassend nieuwe single.  Samen met PLOEFF de Beer heeft hij een single opgenomen met als titel: “Het lied over mij”. Na ‘Lieve Bellabeer’ van Ron Brandsteder, ‘de Wuppies’ van Vader Abraham en ‘Marsipulami’ van Dennie Christiaan is het nu tijd voor PLOEFF door Rene Karst. Bij ‘het lied over mij’ hoort een leuke dans die de kinderen (alle leeftijden) makkelijk mee kunnen doen.

Vliegende start nieuwe single Wesly Bronkhorst
10-08-2015 15:28:00

Wesly is “Zo Verwend”. Afgelopen zaterdag vloog er boven Spaarnwoude tijdens het  Nederlandstalig muziek evenement Dutch Valley een vliegtuigje met een sleep waar op stond:  “Zo Verwend Wesly Bronkhorst” verwijzend naar de titel van zijn nieuwe single. Door alle stress van de afgelopen weken omtrent het hacken van zijn privé computer, heeft zijn management hem getrakteerd op dit unieke cadeau. ‘Wes is daar echt van geschrokken. 

Hind is terug met nieuwe single
10-08-2015 15:22:00

Met een muzikale carrière van inmiddels ruim twaalf jaar is Hind niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De zangeres is een van de hardst werkende artiesten en blijft zichzelf steeds vernieuwen, terwijl ze haar unieke mix van westerse en Marokkaanse roots behoudt. Hind stippelt sinds kort haar eigen muzikale carrière uit middels haar label Laroussi Music en dat blijkt haar goed te bevallen! Haar nieuwe single Salam Salam is het gevolg daarvan. Het Arabische woord ‘salam’ betekent zowel ‘vrede’ als ‘gegroet’, “Dit lied gaat over toenadering tot elkaar van alle volkeren, rassen en religies.  Respect voor andere ideologieën en minder irritaties onderling. Meer vrede op de wereld is niet alleen belangrijk voor onszelf maar zeker ook voor onze kinderen.

Nieuwe single voor Erik Adams
10-08-2015 13:38:00

“Een lach van jou" is de titel van de nieuwe Nederlandstalige single van zanger Erik Adams. Het si volgens Erik een mix tussen Marco Borsato en Nick & Simon. De eerste beoordelingen van het nummer zijn goed , heerlijk om naar te luisteren, easy listening. Het nummer heeft een bepaald karakter, een toch eigen sound en ligt goed in het gehoor. In het verleden heeft hij zowel Engels- als Nederlandstalige nummers gelanceerd. Ook in het feest- en party genre  schrijft Erik zijn ludieke coversongs en bewerkingen en neemt zijn eigen muziek op in zijn studio.

Mijn Dushi...allereerste Nederlandstalige single van zangeres Yumarya
10-08-2015 13:21:00

‘Mijn Dushi’ is de allereerste Nederlandstalige single die verschijnt van zangeres Yumarya. Ondanks dat dit pas haar eerste Nederlandstalige product is, bouwt deze Antilliaanse schone die sinds 1993 woonachtig is in Nederland, al geruime tijd aan haar carrière binnen de muziek. De wieg van Yumarya Grijt stond in de Nederlandse Antillen op Curaçao. Ze groeit op met de alom beken-de klanken uit de Caribische regio en ontdekt al op jeugdige leeftijd dat haar passie ligt bij de muziek en bij het zingen. 

Helemaal Hollands neemt er letterlijk een borrel op
10-08-2015 00:00:00

De nieuwste single “We nemen er een borrel op” van Helemaal Hollands doet het erg goed. Met een nieuw team rond deze populaire act is er van alles gaande. Zo werd ook een bekende “borrel” gekoppeld aan dit lied. 

Een zon die nooit verdwijnt...nieuwe single van Dirk Daené
09-08-2015 11:22:00

De nieuwe single van  Dirk Daené, getiteld "Een zon die nooit verdwijnt" is een zomers nummer dat over de warmte in een relatie gaat. De lyrische tekst is gemaakt door tekstschrijver Jos Van Meer. De productie is in handen van Dirk Daené en het arrangement is van Jean-Pierre Kerkhofs van "Art Sound Studio", Wendy D'Joos zorgde op haar beurt voor de backings. Dirk is geboren in Deurne op 31 oktober 1968 als Dirk Schurmans. De ouders van Dirk kunnen meepraten over muziek als rode draad bij Dirk.

Gerard Joling maakt TV Oranje-versie van nieuwe single
08-08-2015 18:21:00

Gerard Joling heeft een speciale TV Oranje-versie gemaakt van zijn nieuwe single ‘Iedereen doet ‘t’. In de tekst wordt TV Oranje een aantal maal genoemd. Het nummer is een cover van Robert Long, die er in de jaren tachtig een grote hit mee scoorde. Het was Jeroen van der Boom die Gerard aanraadde om deze track opnieuw uit te brengen. En die zag er meteen brood in, ondanks dat het liedje bol staat van de dubbelzinnige schunnigheid. “Eerlijk is eerlijk: dat past wel bij mij", aldus Gerard Joling.

Double Orange scoort met hun debuutsingle
08-08-2015 18:07:00

Als je de foto van de hoes ziet herken je Sjonnie & Anita. Onlang zijn ze verder gegaan onder naam Double Orange. Ze hebben deze nieuwe naam gekozen omdat het repertoire sinds 2015 internationaal is geworden. Niet meer alleen het Nederlandstalig maar tijdens de vele optredens die het duo in eigen land en België heeft ook Engelstalig. En daarbij niet alleen de klassiekers maar ook de country vergeten ze niet. Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken hebben ze gekozen om een Nederlandstalig nummer uit te brengen. "In Rio Grande" is de titel en dit nummer wordt veelvuldig gedraaid op de zenders in Nederland. 

Aanstaande zondag special over Wesly Bronkhorst op TV Oranje
08-08-2015 16:55:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Wesly Bronkhorst in zijn kantoor. Zondag 9 augustus zie je een TV Oranje Special over Wesly Bronkhorst.

Grad Damen heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
07-08-2015 19:14:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 augustus is dat ‘Van de avond maken wij een Fiesta’ van Grad Damen. Bij het horen van deze nieuwe single kan het zijn dat je denkt ‘dat nummer ken ik ergens van’. Dat kan kloppen. Een kleine tien jaar geleden stond deze titel op een album van Frans Bauer en Grad zong het nummer ook al eens samen met Belle Perez. Al was het toen nog in de nacht dat de Fiesta plaatsvond, terwijl Grad het feest nu ‘s avonds al laat beginnen. 

Joey Hartkamp dendert door!
07-08-2015 19:05:00

De carrière van Joey Hartkamp neemt in een sneltrein steeds grotere vormen aan. Met zijn laatste single ‘Hoor Je M’n Hart’ wist de zanger veel radio schijven te pakken en ook op Spotify boekt hij succes. Zijn single ‘Hoor Je M’n Hart’ staat op nummer één van meest gestreamde muziek in de stad Arnhem. En Joey lijkt niet van plan om het tempo te verminderen want op 18 oktober ‘15 lanceert hij alweer zijn nieuwe en inmiddels vijfde single. Na 3 eerdere uitverkochte release party’s met meer dan 800 fans zal hij ook voor de lancering van zijn nieuwe single groot uitpakken met een release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Tijdens dit spektakel zullen er optredens zijn van Koos Alberts, Lange Frans, Django Wagner, Grad Damen, Mike & Colin, Dean Saunders en Susanna Veldmeijer. 

Nu te boeken: Muziekreis Turkije 2016!
07-08-2015 17:52:00

De Muziekreis Turkije 2015 was helemaal uitverkocht!! En om teleurstelling te voorkomen boek je nu snel de reis voor 2016! Voor de 5e keer een week lang met RADIONL en ruim 15 artiesten en naar Turkije.

Niels van den Brand komt toch nog met nieuwe single
07-08-2015 15:56:00

Ondanks dat het optreden even op de achtergrond is verdwenen, komt Niels van den Brand toch met een nieuwe single. Het hele proces is toch een verslaving en ik kon het dan ook niet laten om alweer de 6e single te maken, aldus de  34e jarige zingende kok. Dit keer is er heel bewust gekozen voor andere producers en wel Recover Productions.

Nieuwe single en platenlabel voor Henk Dissel
07-08-2015 09:57:00

Henk Dissel, in 2014 uitgeroepen tot Grootste Talent door BumaNL,  brengt vandaag zijn nieuwe single ‘Stap voor Stap’ uit.  Met de release van deze single mogen de fans een knaller van een zomerhit verwachten. Met de single ‘Stap voor Stap’ breekt er een nieuwe periode aan voor Henk.  Naast deze single heeft hij ook een nieuw platencontract getekend bij platenlabel VoSound waar o.a Jan Smit mede-eigenaar van is.  Jan Smit is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de track.en zoals ‘Een Bom’

Robert Pater komt wederom met nieuwe single
06-08-2015 18:52:00

De uit Raalte afkomstige zanger Robert Pater verrast ons met alweer zijn tweede single van dit jaar: de opvolger van de airplayhit “Een Roos In De Morgen” heet “Helena”. “Helena” stond in het verleden als “b-kant” op een eerdere single van Robert Pater, maar omdat het liedje erg populair bleek in het land heeft Robert dit liedje samen met topproducer Harald Queens compleet opnieuw opgenomen en in een nóg pakkender jasje gestoken. Met de heerlijke gipsy klanken van “Helena” heeft Robert een perfecte opvolger van “Een Roos In De Morgen” in handen.

Exclusieve slotact op Dutch Valley
06-08-2015 11:30:00

Zojuist maakt de organisatie van Dutch Valley bekend dat The Opposites maar liefst 5 vrienden hebben toegevoegd aan hun optreden tijdens Het Gezelligste Feest van Nederland in Velsen Valley op zaterdag 8 augustus aanstaande. Volgens woordvoerder Rob Bout kunnen de fans zich voorbereiden op een uniek optreden: ‘The Opposites touren deze zomer niet en hebben speciaal voor ons 5-jarig jubileum een exclusieve en daverende eindshow voorbereid. Hun 5 vrienden – Gers Pardoel, Willie Wartaal, Sef, Dio en Spasmatic – maken deel uit van deze slotact.’

Howard Komproe doet het dit seizoen met vrouwen
06-08-2015 10:26:00

Waar Howard Komproe het eerder uitsluitend met mannen deed, gooit hij het dit seizoen over een andere boeg. Zijn succesvolle theaterconcept de LULverhalen krijgt namelijk een vrouwelijk vervolg. Met de LULverhalen – Ladies on Stage zijn er deze keer, naast Komproe, alleen dames aan het woord. Met grote namen als Erik van Muiswinkel, Frits Barend, Ali B, Hans Kazan en Theo Maassen in de voorgaande ‘LULverhalen line-ups’ zijn ook de verwachtingen voor de vrouwelijke variant hoog gespannen. En hier weet Howard natuurlijk gehoor aan te geven. Vandaag maakt hij bekend dat onder anderen Angela Groothuizen, Bobbi Eden, Sanne Wallis de Vries, Sylvana Simons en Lucretia van der Vloot op tournee gaan met de LULverhalen – Ladies on Stage. In een wisselende line-up bestaande uit drie dames brengt de LULverhalen – Ladies on Stage ...

Nieuwe single en theatertour voor Dyonne & Axel
05-08-2015 20:28:00

Dyonne en Axel presenteren hun derde single “Changed”: een pop-song die qua samenzang een country-feel heeft, maar die tevens een flinke dosis soul bezit. De autobiografische tekst werd geschreven door Dyonne. De release wordt ondersteund met een intieme, gelijknamige theatertour, die op 29 augustus aanstaande van start gaat. Het nummer “Changed” vertelt over een ontwikkeling die velen tegenwoordig doormaken in onze nieuwe en veranderende maatschappij. De tijden van individualisme en prestatiedrang lijken enigszins voorbij. 

Troubadour Loek zeilt mee op Sail Amsterdam
05-08-2015 09:52:00

Troubadour Loek uit Heerhugowaard zeilt mee op de wind van de Sail-Amsterdamkoorts  die de komend weken uitbarst in Noord-Holland met zijn lied Sail Amsterdam. Dit  is een door hem geschreven nieuw Shanty / Zeemanslied over het V.O.C. Schip de Amsterdam en een Oude Zeeman die er weemoedig van droomt om met dit schip nog eens de wereldzeeën te bevaren. Om zo samen toch nog eens van hun vastgeroeste ankerplaats weg te komen. Maar ja dat schip ligt daar zo vast als een huis.

René Shuman & Angel-Eye: Rock and Roll will never die!
04-08-2015 00:00:00

Op 16 augustus, de sterfdatum van Elvis Pesley, brengen Shuman & Angel-Eye een indrukwekkende muzikale hommage aan de King of Rock and Roll. De muziek van Elvis blijkt wereldwijd onsterfelijk. Ze nemen het publiek mee op een muzikale reis door de tijd en brengen o.a. de mooiste muziek van Elvis Presley, Roy Orbison, Johnny Cash en vele anderen in een prachtige entourage. Dit jaar voor de 10e keer op rij. Mr. & Mrs. Rock'n Roll, trekken samen met hun showband al jaren volle zalen met hun eigen vertolking van het fenomeen Rock and Roll. René: "Het is onze droom en missie om samen met onze band met blazers, violen en dansers de bijzondere waarden in stand te houden van de rootsmuziek blues, country and rock and roll. 

Mark van Veen slaat nieuwe weg in met Als ik kijk in die ogen van jou
03-08-2015 11:47:00

Het leven van Mark van Veen bestaat hoofdzakelijk uit muziek. Sinds 2008 is hij solozanger en heeft daarnaast een bedrijfje in het maken van websites. Mark heeft in het verleden veel samengewerkt met de bekende Volendamse muzikant en componist Kees Plat van de Tribute to The Catsband. Uit die samenwerking is een hechte vriendschap ontstaan. Het gevolg was dat Kees voor Mark een aantal liedjes schreef die op single verschenen.

Henk Damen speelt hoofdrol in nieuwe clip van Colinda
03-08-2015 00:00:00

Zangeres Colinda heeft Henk Damen weten te strikken om als tegenspeler/ partner te figureren in de clip van haar nieuwe single ‘Hield jij van mij of van mijn centen’. “Ik had er al  vaker met Henk over gehad, maar het is er nooit van gekomen. Een tijdje geleden kwam ik hem tegen en vertelde dat ik een leuk liedje had liggen en nog iemand zocht voor een rol in de clip”, vertelt Colinda. ‘Het is eigenlijk een liedje zonder inhoud. Hij gaat bij mij weg en verlaat me. Henk wilde graag z’n medewerking verlenen en er werd een afspraak gemaakt met Pascal van Redgell Media.

Like TV Oranje en win de dubbel cd De Beste Zangers van Nederland
02-08-2015 12:01:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. Inmiddels zijn we op weg naar de 11.000 likes! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' tussen de 10.800 en 10.900 verloten we twee keer de dubbel-cd 'De Beste Zangers van Nederland'! 

Aanstaande zondag special over Sieneke op TV Oranje
01-08-2015 14:42:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 2 augustus zie je een TV Oranje Special over zangeres Sieneke, die vertelt over haar jeugd. 

Samenwerking van Sam Knoop met de IJslandse zanger Baddi Hall zorgt voor bijzonder duet
01-08-2015 00:00:00

Het is alweer even geleden dat Sam Knoop uit kwam met zijn singels "Sta eens Stil", welke hij voor zijn moeder schreef en "Leef je nu" waarin hij zijn band voorstelde. Dit keer heeft hij ervoor gekozen om een bijzondere samenwerking aan te gaan met de IJslandse zanger Baddi Hall. Laatstgenoemde zal in Nederland niet snel herkend worden maar in IJsland en Scandinavië wordt Baddi gelijk herkend als frontman van de band 'Jeff Who?'. Deze band heeft wekenlang op 1 gestaan met de hit 'Barfly'.

Jan & Anny hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
31-07-2015 20:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 augustus is dat ‘I love the summertime’, de nieuwe single van Jan & Anny. Jan Keizer heeft dit vrolijke en vooral positieve nummer speciaal voor Anny geschreven. Een jaar geleden werd bij de zangeres borstkanker geconstateerd. Daarna heeft ze te maken gehad met vervelende behandelingen en een periode vol onzekerheid. Gelukkig is er nu goed nieuws want Anny is beter. In ‘I love the Summertime’ hoor je duidelijk het originele BZN-geluid. 

Johannes Wolters lanceert Mag het dan zo zijn
31-07-2015 20:20:00

“Mag het dan zo zijn” is de titel van Johannes Wolters' nieuwe single. Het nummer bezingt het geluk dat hem toevalt. Johannes vertelt enthousiast: “Voordat ik de studio in ging, had ik een persoonlijk gesprekje met Willie Oosterhuis. Ik wilde mijn dankbaarheid uiten. Dat het zo mag zijn, dat wij nu zo nauw samenwerken. vertelde ik Willie.” “Toen wist ik gelijk wat de belangrijkste tekstregel zou worden”, vult Willie aan. “Mag het dan zo zijn, dat het een keer meezit”. “Ik voel me een gelukkig man, ik ben blij met mijn nieuwe single en heb nu een fantastisch team om me heen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool