RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single voor Eveline Cannoot
31-07-2015 09:56:00

De zesde single voor Eveline Cannoot is een feit. De dame die 10 jaar geleden te zien was in het VTM-programma Star Academy is ondertussen geen onbekende meer in de muziekwereld. Haar nieuwe single "Kom dan bij me" klinkt heel fris in de oren en gaat inhoudelijk over het gemis van een dierbare. De videoclip en zal vanaf deze week te zien zijn op Ment tv, Anne, TV Oranje , YouTube, Facebook en andere Social media. Het wordt een drukke zomer voor Eveline. Ze vertoeft ook veel aan zee met de show van Caals in Blankenberge.

Dutch Valley is jarig en trakteert op een dagje genieten in de vernieuwde Zwaluwhoeve
30-07-2015 21:28:00

Wat is een betere manier om bij te komen van het 5 jarig jubileum van Dutch Valley dan een dagje genieten in de vernieuwde Zwaluwhoeve? Jouw Dutch Valley ticket is nu €32,50 meer waard dankzij Zwaluwhoeve. Samen trakteren ze namelijk alle kaartkopers van Dutch Valley op een super relaxte dag wellness! Want na een dagje dansen, springen en dwalen door de Vallei kan jouw lichaam die ontspanning natuurlijk goed gebruiken! Heb je nog geen kaartje? Verzeker je dan hier van een dag feesten en relaxen.

Computer van Wesly Bronkhorst gehackt....
30-07-2015 21:08:00

Wesly Bronkhorst is geschrokken, en niet zo’n beetje ook. Al een jaar werkt hij keihard aan zijn nieuwe album. “Ik heb bewust veel tijd in het schrijven en produceren van nieuwe liedjes gestoken,” vertelt de Amsterdamse zanger. “Nu wil ik daar nog niks over kwijt, want ik zit nog in de afrondende fase en wil straks mijn fans verrassen. Dat verdienen ze. Maar toen bleek opeens mijn computer gehackt! Eén of andere gek kon bij al mijn documenten en bestanden. En dus ook bij mijn nieuwe album.”

Maurice Hermans brengt persoonlijke hommage aan zijn vader met muzikale theatershow
30-07-2015 08:55:00

Dit seizoen wordt er een hele bijzondere en persoonlijke hommage gebracht aan één van Nederlands grootste theaterpersoonlijkheden: Toon Hermans. Speciaal voor zijn vader heeft dichter en zanger Maurice Hermans de muzikale voorstelling Zo’n Toon geschreven. Samen met zangeressen Ellen Evers en Esmée Dekker en een live-band onder leiding van Harrie Herfst jr. trakteert Maurice op een heerlijke avond vol liedjes, verhalen en anekdotes. Met Zo’n Toon geeft Maurice een blik achter de schermen van zijn vaders Onemanshows en bonte leven. Natuurlijk komen er vele hits voorbij, maar ook is er ruimte voor minder bekende of zelfs nooit eerder uitgebrachte pareltjes uit Toon’s rijke repertoire. Het belooft een mooie voorstelling te worden. “We maken er een geweldig groot feest van!”, aldus Maurice Hermans. 

62ste editie van de Hel van de Pin op dinsdag 4 augustus in Wouwse Plantage
29-07-2015 16:15:00

Aanstaande dinsdag barst voor de 62ste keer de `Hel van de Pin` los in Wouwse Plantage. Tijdens en na de leukste en gekste wielerkoers, bekend om de fietsen met de platte sturen en de spektakelrit verzorgt De Commerce Kruisland het entertainmentprogramma en horeca. Hier zijn wij zeer trots op en pakken daarom groots uit met een compleet programma vanaf 13.00 uur tot in de late uurtjes. Bij en onder het grote overdekte feestplein met discoverlichting in het centrum van de Wouwse Plantage is er amusement voor jong en oud  met entertainment en live artiesten. Suzie Roose, Manuela Rokven, Laura Ross en Adje Ambiance zullen in het voorprogramma samen met Feestdj Jelle`s staan van Neerlands beste feestdj DJ Jerome (Sex met die Kale). De kermis zal ook op volle toeren draaien.

Veel aandacht voor Grachtenfestival bij Brava
29-07-2015 15:02:00

Het Grachtenfestival Amsterdam is een van de meest aansprekende festivals van Nederland, met concerten van jong muzikaal talent op tal van bijzondere locaties in de hoofdstad. Dit jaar wordt het Grachtenfestival gehouden van 14 t/m 23 augustus. Cultuurzender Brava zendt als mediapartner reportages uit waarin de kijker op de hoogte wordt gebracht van alles wat er speelt rond het festival. De Grachtenfestival Reports zijn gedurende het festival elke dag te zien om 18.00 uur en worden herhaald om 20.30 uur.

Zomer van 2015 vooralsnog zonder zomerhit
29-07-2015 11:30:00

De zomer van 2015 heeft nog geen duidelijke zomerhit opgeleverd. Voor het eerst in jaren is er deze zomer geen nummer dat er met kop en schouders bovenuit steekt. Dat blijkt uit de tussenstand van de Zomerse 50, de jaarlijkse hitlijst met de populairste zomerhits ooit gemaakt. “Er zijn wel nummers van dit jaar die punten krijgen, maar een echte uitschieter zit daar nog niet bij”, vertelt Martijn de Lange, initiatiefnemer van de hitlijst. 

Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique op 7 november 2015
28-07-2015 15:12:00

Op zaterdag 7 november 2015 vindt de achttiende editie van de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag plaats bij Alcazar Events te Puttershoek. Met de show “Liedjes Circus” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun 25 jarig artiesten jubileum vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd zoals Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij in het “Liedjes Circus”. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique' start ‘s middags om 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al.

Hein Simons exclusief bij Startup Events
28-07-2015 14:46:00

Per 1 augustus 2015 zal Startup Events de exclusieve boekingen gaan verzorgen voor de levende legende Hein Simons, de man van 60 miljoen geluidsdragers. Op 12 augustus 2015 hoopt Hein Simons 60 jaar te worden. Hier zal veel aandacht aan worden besteed via de Duitse en Nederlandse media. Zo zal hij te gast zijn in het populaire ARD  programma 'Immer wieder Sontag' en tal van radio en Tv shows in heel Europa. 

Valencia feesten op 15, 16 en 17 augustus in het Belgische Meer
28-07-2015 10:10:00

Op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 augustus organiseert Radio Valencia wederom de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. De zaterdagavond staat in het teken van de Valencia feestparade. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van: Nadine, Cliff Rilly, Trisha, Dennie Damaro, de Melando’s, Lissa Lewis, Manfred Jongenelis, Franky Hayse, Jo Vally, Wim Leys, Sugarfree & Swoop. Op zondagmiddag opnieuw een keur aan regionale artiesten. Vanaf 13.30 uur oa. optredens van Dirk Dekkers, Yoeri Rijpers, Monique Heegen, Peter White, Angelique van Elteren, Mark van Overveld, Saskia Damen, Roy Geerts, Bjórn Litjes, Erwin Brands, Martijn Kerstens, Jan Koevoet, Toon Hellemons, Monique Schellekens, Mister Nightlife, Frank Smeekens, Thom Coppens, Marco Kanters, Berry Daamen en Jessica Malfait.

Mieke & Luc Van Meeuwen lanceren Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou
28-07-2015 09:32:00

Het is 1961 als Eddie Hodges wereldwijd een enorme hit scoort met "I'm gonna knock on you door". Dit aanstekelijke lied is getransformeerd tot het duet "Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou" van Mieke en Luc van Meeuwen. De single is nog maar enkele dagen op de markt en verschijnrt zowel in Nederland als in Vlaanderen in de meeste draailijsten op de radio. Luc van Meeuwen wist, met zijn Ode aan Bobbejaan Schoepen, zich wekenlang verzekert van een plaatsje in de Vlaamse top 50 en tipparade. 

Alle liedjes van Jettie Pallettie nu op Dubbeldik Feest in de Tent + alle Toeters & Bellen
27-07-2015 11:27:00

Na het plotseling overlijden van platenbaas Rob Peters ( Captain Rob Records) viel Jettie Pallettie wel even in een groot gat. “Jarenlang heb ik heel prettig met Rob samengewerkt en dankzij hem ben ik geworden wie ik ben. Hij was naast mijn platenbaas ook een zeer goede vriend. Ik heb er een behoorlijke nasleep van gehad en nog steeds mis ik Rob elke dag”, vertelt het feestfenomeen Jettie Pallettie. Jettie vervolgt: “Het leven gaat echter door en ik ben een samenwerking aangegaan met Berk Music. 

RADIONL & TV Oranje Live op woensdag 29 juli naar Chaam
27-07-2015 10:27:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten. Woensdag 29 juli is RADIONL & TV Oranje Live vanaf 15.00 uur te vinden op het Brouwerijplein in Chaam. Er zijn optredens van Gebroeders Ko, André Hazes Jr., Mieke, John de Bever, Klazina, Marianne Weber, Henk Bernard, Leen Zijlmans, Roy Donders, Henk Damen, Vinzzent, Mike & Colin, Marlane en De Deurzakkers.

RADIONL bij open dag FC Emmen
26-07-2015 18:00:00

Op zondag 2 augustus 2015 is RADIONL aanwezig bij de open dag van voetbalclub FC Emmen. Tijdens dit spectakel wordt de nieuwe spelersselectie gepresenteerd en zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Daarnaast zijn er een aantal presentatoren van RADIONL aanwezig die live radio maken. En RADIONL zou RADIONL niet zijn al ze geen artiesten meenemen die voor een spetterend optreden zullen zorgen. Kom langs tussen 14.00 uur en 16.30 uur in het Jens stadion stadionplein 1 in Emmen. De toegang is gratis!

Topartiesten bij VestingPop Coevorden
26-07-2015 17:48:00

Vrijdag 11 en zaterdag 12 september staat het Drentse stadje Coevorden in het teken van VestingPop. Op vrijdagavond gaat het festival van start met muziek van Nederlandse bodem. Topper Jeroen van der Boom trapt af met zijn band. Na een performance van ‘piratenkoning’ Jannes treden de Memphis Maniacs op met een spectaculaire show. Op zaterdagavond gaat het feest verder met de populaire Nielson, de symfonische metalband Within Temptation en het jubilerende DI-RECT. 

Aanstaande zondag special over Roy Raymonds op TV Oranje
25-07-2015 18:46:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 26 juli zie je een TV Oranje Special over Roy Raymonds, die TV Oranje rondleidt door Deventer. 

Bart van Dishoeck knalt door
25-07-2015 17:54:00

De naam Bart van Dishoeck zal u wellicht niet meteen iets zeggen. Toch is de kans dat u Bart al ooit tegen bent gekomen aanzienlijk. Als DJ Bart heeft hij namelijk al op elke denkbare locatie in Nederland en ver daar buiten de tent op zijn kop gezet. Bovendien is Bart al diverse malen uitgeroepen tot Populairste Party DJ van Nederland. Nu heeft hij een uitstapje gemaakt naar het zingen. Zijn nieuwe frisse zomersingle “We knallen door” is een weerspiegeling van het weekend: Een feestje bouwen met vrienden in de kroeg, en genieten van het leven. 

Jeffrey Heesen zet succesvolle ingeslagen koers voort
25-07-2015 17:15:00

Jeffrey Heesen mag met recht de “coming man” van 2015 worden genoemd. Begin dit jaar maakte hij indruk als finalist van het SBS programma “Bloed Zweet & Tranen”. Sindsdien is het hard gegaan met Jeffrey. Zijn single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen” sloeg in als een bom met diverse TV optredens én een optreden tijdens Toppers In Concert in de Amsterdam ArenA tot gevolg. Met zijn nieuwe single “De Wereld Is Van Ons” zet Jeffrey Heesen de succesvolle ingeslagen koers voort. 

In memorial drummer Ron Doove
24-07-2015 21:00:00

Zanger Peter la Haye is geschokt door het plotselinge overlijden van drummer Ron Doove. Doove heeft onlangs nog alle drumpartijen ingespeeld van zijn nieuwe single “Jouw liefde voor mij”. Doove was superblij dat hij aan de single mocht meewerken en net als La Haye trots op het resultaat. Zo schreef hij onlangs nog op Facebook: “De nieuwe single van peter La Haye, volkszanger van kaliber….drums ingespeeld door mij. Mijn eerste smartlap studio klus. Productie en andere instrumenten door Groovebuddy Jody Koewe. Ik zeg trots en aanstekers omhoog”. 

Ancora heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-07-2015 16:44:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 juli is dat ‘Thuis zijn’, de nieuwe single van Ancora. Het nummer is afkomstig van hun onlangs verschenen tweede album, getiteld Voorbij De Horizon, dat onmiddellijk binnen kwam op nummer één in de Album Top 100. Hiermee evenaarden de drie zingende ‘zeemannen’ het succes van hun debuutalbum Vrij Als De Wind, dat bijna twee jaar geleden ook in één klap de hoogste positie in de Top 100 veroverde. De prachtige clip van ‘Thuis zijn is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Kevin Smit zoekt foto's met echte vrienden en/of vriendinnen
24-07-2015 14:06:00

Voor de videoclip van Kevin Smit zijn nieuwe single 'Echte vrienden' is de zanger en tevens presentator van RADIONL op zoek naar foto's van jou waar je met je beste vriend / vriendin / broer / zus op staat. Wil jij kans maken om in de nieuwe videoclip terecht te komen, stuur dan je foto in hoge resolutie naar info@kevinsmit.nl  Vermeld wel de namen van de personen op de foto. Wie weet zit jij binnenkort met je foto in de clip van Kevin. Meer info: www.kevinsmit.nl

John West heeft iets met het getal 13
24-07-2015 12:55:00

De populariteit van John West wordt met de dag groter. Naast optredens in Nederland is hij met grote regelmaat te zien op podia in Italië en Spanje. Ondertussen is de uit Den Haag afkomstige zanger bezig met opnames van een aantal nieuwe nummers voor z’n aanstaande album “Jouw Glimlach”. Deze vinden plaats bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur. “Op dit album komen net zoals op m’n vorige twee albums 13 nummers op te staan. Ik heb namelijk iets met het getal 13. M’n eerste auto heb ik gekocht op een adres met 13 in de postcode en het huisnummer was ook 13.

Nieuwe single voor Kevin Paré
24-07-2015 12:06:00

Wegens het afronden van een studie heeft Kevin Paré zijn muziekcarrière tijdelijk op de tweede plaats moeten zetten. Sinds begin juli heeft de Stad-Groninger zanger zijn hbo diploma op zak en dus is het tijd voor een comeback waar je ‘u’ tegen zegt! Een klein jaar na zijn laatste song ‘Blind Vertrouwen’ is Kevin er helemaal klaar voor. Samen met zijn vaste producer Niels Lingbeek heeft Kevin de pakkende single ‘Deze Is Voor Jou’ geschreven. Wat de weersverwachtingen ook mogen zijn; Deze Is Voor Jou gaat kleur geven aan de (na)zomer.

Ontvang gratis* editie 23 van artiestenblad Lucky Joe
23-07-2015 14:29:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Janneke de Roo is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 23 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 59 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de column van Astrid Wevers staan er interviews in met Stevan Bloema, Lorenzo Nieuwenhuijzen en Colinda. Daarnaast een artikel de talentenjacht van Lucky Joe & Snikkeweek, Silvia Swart, Welkom aan boord met John Enter & Marco Schouten, Erik van Klinken en nieuws uit de studio van Martin Sterken. Op de middenpagina's een poster van Dennie Christian met aanvullend een artikel over het onlangs verschenen album "Schlagerfestival" deel 1. 

Jolanda Clement verwelkomt 2 nieuwe artiesten in haar stal
22-07-2015 20:04:00

De naam JC Event en JC Records kom je regelmatig tegen in berichten op deze shownieuwspagina. Jolanda Clement is de oprichtster van dit bedrijf en heeft als doel om zowel beginnende als gevestigde artiesten te ondersteunen in de muzikale wereld en hen van A tot Z te begeleiden. Daarnaast heeft ze het platenlabel JC Records opgericht. Onlangs besloten Marloes van Ham en Eduard Sips toe te treden tot haar stal waar ook Leen Zijlmans , Jessica Malfait, Michel Wolsink ,Exit, Bjorn Litjes,Thom Coppens, Christian Malan, Ferry Goorden, Martien Buijks, Jeffrey Spalburg, Rocky Taylor, Wilbert, William van Engelen, Monique Schellekens, Arnold van Osch en Roy van Lent deel van uit maken.

Dagprogramma BUMA NL bekend
22-07-2015 17:26:00

Maandag 14 september komt de hele gevestigde Nederlandstalige muziekindustrie samen in  ’s-Hertogenbosch. Artiesten, muziekprofessionals, schrijvers, componisten, managers, boekers, radioprogrammeurs, locatiehouders en liefhebbers van Nederlandstalige muziek kunnen samen deelnemen aan inspireerde panelbijeenkomsten en op het Paradeplein genieten van optredens van nieuwe en gevestigde Nederlandstalige artiesten en een feestelijke awardshow. 

Cornel in duet met Trafassi
22-07-2015 16:42:00

Dj Frans van www.djfransentertainment.com heeft zanger Cornel en Trafassi op het idee gebracht om samen een gezellige zomerse duet op te nemen. “Ik heb al een paar keer met Trafassi gewerkt en hou van z’n muziek. Er is ook wel een klik tussen mij en Trafassi, vandaar dat ik er ook niet lang over heb nagedacht”, vertelt Cornel. Cornel had eerder al een tweetal ballads gelanceerd en zag een uitstapje naar een zomers nummer wel zitten. “ We denken wel hoge ogen te kunnen gooien met deze “Als ze naar me lacht”. 

Feest DJ Flow! en Stayfan brengen eerste gezamenlijke single uit
22-07-2015 16:30:00

Soms is het warm, dan weer even niet. Nederland kent helaas geen echte constante zomers. Vandaar dat Feest DJ Flow! en Stayfan samen de studio in gedoken zijn, om dat gevoel voor u te vertalen naar een zomerhit. Het origineel van de Les Humphries singers werd grondig onder handen genomen, en het resultaat mag er wezen. De titel van het nummer is "In de zon". Feest DJ Flow! kent u misschien nog niet. Hij is een van de beste opkomende party DJ’s van dit moment. Al op jonge leeftijd was hij besmet met het “DJ Virus”.

Alex viert z'n 15 jarig jubileumfeest op 28 november 2015
22-07-2015 16:18:00

Op zaterdag 28 november is het zover, dan viert de Noordwijkse zanger Alex zijn 15 jarig jubileum als artiest en dat gaat een waar spektakel worden. De zanger heeft gekozen voor een locatie vlakbij huis, waar een groot aantal mensen terecht kunnen, namelijk De Schelft te Noordwijkerhout.Verder heeft hij gezorgd voor een fantastische line up, de grote namen uit de Nederlandse artiestenwereld. Hij kan dan ook terecht trots zijn. 

Videoclip single Gries van Normaal en Rowwen Hèze gelanceerd
21-07-2015 11:01:00

Na de enthousiaste reacties op de eerste gezamenlijke single Gries hebben de mannen van Normaal en Rowwen Hèze een videoclip opgenomen. De clip Gries is in de beide stamkroegen van de bands geschoten in Hummelo en America. Het nummer Gries vertelt over de jaren uit hun carrière die in een sneltreinvaart voorbij zijn gevlogen. En dat heeft Louk Voncken, maker van de clip, op een ludieke manier in beeld weten te brengen. De nostalgische herinneringen van de begintijd tot aan heden komen voorbij. Maar de heren achter de geraniums, geen denken aan!

Quincy Smolders heeft juiste richting qua muziek gevonden
20-07-2015 17:34:00

Quincy Smolders is lang opzoek geweest naar de juiste richting qua muziek en is nu, naar eigen zeggen, de juiste weg ingeslagen. Zijn nieuwe single ‘Het komt door de zomer’ is een zomerse single met Latin klanken. Dit sluit aan bij de eerder uitgebrachte singles van de zanger, maar door een aantal nieuwe mensen om zich heen heeft het nummer net dat beetje extra. De nieuwe single ‘Het komt door de zomer’ is tot in de puntjes afgewerkt. De zangkwaliteiten van Quincy zijn goed hoorbaar op de single. Het zuiver zingen is hem dan ook toevertrouwd.

Johan Heeren bezig met opnames nieuwe single
20-07-2015 13:37:00

Johan Heeren is op dit moment in de studio bezig met een gloednieuwe track; “een supertrendy singel met enorme hitpotentie”. Hij zit al 15 jaar in het vak als zanger en maakte al vele aiplay-hits zoals; “Viva Mexico”, “Ik droom elke nacht van jou”, Sheilla, e.v.a. Momenteel werkt hij wederom samen met producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer aan een heerlijke nieuwe single waarvoor de verwachtingen hoog gespannen zijn.

O’G3NE met eigen boot tijdens Gay Pride
20-07-2015 12:13:00

De winnaressen van The Voice of Holland 2014 varen tijdens de Amsterdamse Gay Pride mee met een eigen ‘Wings To Fly – boot'. Samen met het Haagse Straight Friendly – feest Popcake zullen zij zaterdag 1 augustus de grachten vullen met hun ijzersterke samenzang. De nieuwe single van de 3 zussen gaat over de wens om te zijn wie je wilt zijn en met wie, de liefde dus. “En wat is er nu meer universeel dan liefde? Helaas mogen nog niet overal ter wereldmensen hun liefde voor elkaar openlijk uiten", aldus Lisa. 

Nieuwe single van Pierre Kleinjans
20-07-2015 12:00:00

Van jongs af aan is Pierre  Kleinjans bezig met muziek. De Rotterdammer is een gevoelsmens en een gepassioneerde zanger. Na het eerste album, ‘Veelzijdig’ (2009) is Pierre samen met de producent George Konings zijn eigen sound gaan ontwikkelen, waaruit al vele singles zijn voortgekomen. Nu wordt er gewerkt aan een nieuw album dat eind 2015 wordt verwacht.  Deze nieuwe single "Die mooie zon ben jij" is geïnspireerd door hectische tijden waarin je soms die ‘ander’ vergeet. “In elk hart schijnt een zon”, aldus Pierre.

Antje Monteiro in swingende comedy Opvliegers
20-07-2015 11:53:00

Dat de overgang niet je ondergang betekent, laat Rick Engelkes Producties komend seizoen zien in de swingende en herkenbare comedy Opvliegers. Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume zingen en spelen in deze herkenbare voorstelling voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan hikken of er juist middenin zitten. 

Boerenrock verzamel cd nu verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
20-07-2015 11:29:00

Het festivalseizoen is weer begonnen en op de dag dat de boerenrock jaarlijks hoogtij viert op de Zwarte Cross, komt deze verzamelaar uit. Met de nieuwste hits van dit moment van o.a. Mooi Wark, Bokkers, Dolly en zien Tarrels, Ac Dixi en Stonegood en de andere boerenrockbands uit heel Nederland. Om het feestje compleet te maken, staan er ook een paar klassiekers op, van o.a. de WC Experience, BZB en Bertus Staigerpaip. Op dit moment is de Boerenrock weer uitermate populair, mede door het naderende afscheid van Normaal.

John de Bever scoort zomerhit met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht
20-07-2015 11:20:00

John de Bever zingt deze zomer met recht het nummer ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’. Het nummer (waarvan de videoclip al bijna 400.000 keer is bekeken) is, tot grote vreugde van de zanger en zijn grote schare vaste fans, een regelrechte zomerhit. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (geschreven door Jeffrey Weber) wordt door jong en oud meegezongen, heeft een positieve lading en wordt alom omarmd. John de Bever die vorig jaar zijn lang gekoesterde droom, een duet met de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, in vervulling zag gaan, geniet ondertussen van de optredens in het hele land. Afgelopen jaren heeft de zanger een breed eigen repertoire opgebouwd. Zo worden de nummers tijdens een optreden ter plaatse afgestemd op het aanwezige publiek.

Jeffrey Lake overhandigt zijn CD single aan Mark Rutte
20-07-2015 11:12:00

Jeffrey Lake (Jeffrey van der Meer) heeft zijn nieuwe single "Alleen Nog Maar Jou" overhandigd aan minister president Mark Rutte op het verjaardagsfeest van Frits Huffnagel. Dit alles vond afgelopen week plaats bij Café "De Landman" aan Dennenweg in Den Haag. U moet hem wel draaien hoor, zei Jeffrey tegen de M.P...natuurlijk ga ik hem draaien was zijn antwoord. Jeffrey zal tijdens het openingsfeest van Gaypride 2015 op 31 juli, optreden op het Rembrandtplein te Amsterdam om zijn nieuwe single te promoten. 

Allerlaatste single voor Alle 13 Jaanke!
20-07-2015 10:59:00

Het slotaccoord nadert voor Ciska, Guan en Knee. Zondag 13 september zal de smartelijke handdoek in de ring worden geworpen. De Gouden Leeuw in Terheijden zal mmv vele artiesten veranderen in een feestpaleis. Tevens presenteert Alle 13 Jaanke haar nieuwe en allerlaatste single. Een beetje vreemd maar wel lekker! In de studio van Andre Kooiman is inmiddels een zeer bijzondere plaat opgenomen door onze feestvrienden uit Raamsdonksveer. 

Mega zomerfeest tijdens de feestweek Ulrum m.m.v. The Steaming Pianos en Burdy
19-07-2015 21:30:00

Op vrijdag 7 augustus staat het jaarlijkse mega zomerfeest tijdens de feestweek van Ulrum in de feesttent van feestcafé Neptunus met de fantastische band The Steaming Pianos en het feestbeest oet Grunnen Burdy op het programma. De Steaming Piano’s XXL show is uniek te noemen door de grote muzikale afwisseling en verrassingen die het publiek krijgt. Vanaf het eerste moment wordt het publiek letterlijk en figuurlijk meegenomen in een wervelende show! De waanzinnige sensatie met twee allround pianisten, een drummer, dj en danseressen. In het vuur van hun spel vliegt de "steam" er van af! Uw gasten bepalen de setlijst van de avond, door het aanvragen van verzoekjes. Iedere avond kan dus een verrassende wending krijgen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool