RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jan Smit neemt cheque € 45.252,- voor SOS Kinderdorpen in ontvangst
19-09-2014 11:11:00

Op dinsdag 16 september nam Jan Smit als ambassadeur van SOS Kinderdorpen in Den Bosch een cheque van € 45.252,- in ontvangst voor de stichting. Het prachtige bedrag werd opgehaald tijdens een actie van supermarktorganisatie Coop in samenwerking met oranje paprika telers. Coop zamelde deze zomer met de Oranje Kanjer-campagne geld in voor SOS Kinderdorpen met de verkoop van oranje paprika’s.

Zangeres Manuela brengt CD “Plekje in mijn hart” landelijk uit
19-09-2014 10:22:00

Dat het hard gaat met de muzikale carrière van de op 26 december 1993 in Noord-Limburg geboren zangeres Manuela Raaijmakers is reeds bekend. Als nieuw hoogtepunt, in Manuela’s nog prille zang carrière, werd onlangs in Weert haar allereerste album “Een plekje in mijn hart” gepresenteerd. Vele gastoptredens waaronder die van Wesley Bronkhorst, Frank van Etten, Liesbeth en Johan Linssen en last but not least…Manuela, zorgde ervoor dat de volle zaal volop genoot van het Hollandse lied.

'Adios Maria' van Mike van dijk als download verkrijgbaar
19-09-2014 10:10:00

‘Zonder te blikken of te blozen’ is de titel van het komende nieuwe album van volkszanger Mike van Dijk. Opgenomen in de studio van Waylon v.d. Heijden is alles “uit de kast getrokken’ van de beste sessiemuzikanten, koorwerkers tot aan de mastering. Het fonkel nieuwe schijfje zal 5 oktober a.s. gepresenteerd gaan worden. Mike van Dijk legt de lat voor elke productie hoog en dit is niet anders geweest tijdens de opnames van dit nieuwe album. Uiteraard zijn Mike ‘s successingles ‘Ga jij maar naar die ander’ uit 2012, ‘Oh luister toch’ van vorig jaar en zijn meeste recente; ‘Ga’ en “Adios Maria” op de nieuwe cd te vinden.

Wederom nieuwe single van Bertie Verplak
19-09-2014 01:08:00

Afgelopen juli lanceerde Bertie Verplak z'n single "Telkens als jij naar me lacht". We zijn nog geen twee maanden verder en de opvolger dient zich al weer aan. Met "Weg met al je zorgen" probeert hij landelijke bekendheid te verwerven. Deze single is wederom geproduceerd door Roy Otters en is te downloaden via verschillende portals en zal ook fysiek verkrijgbaar zijn. De clip is opgenomen in Centrum van Nijmegen tijdens zomerfeesten 2014.

Opnieuw Buma NL Award voor Django Wagner
19-09-2014 00:00:00

Django Wagner heeft donderdagavond op de Parade in Den Bosch voor de tweede achtereenvolgende keer de Buma NL Award voor beste zanger ontvangen. Andere prijzen gingen naar Marianne Weber voor beste zangeres en Jan Smit als beste auteur. Een ontroerde Pierre Kartner kreeg van Buma NL een Lifetime Achievement Award voor zijn gehele oeuvre. Voor Django Wagner heeft de prijs een speciale betekenis: "De Buma NL Awards zijn een erkenning ván collega's vóór collega's.

Nieuwe single Danny Temming....'Denk maar niet dat ik verander'
18-09-2014 09:05:00

De getalenteerde Utrechtse Volkzanger Danny Temming brengt aankomende week zijn nieuwe single” Denk maar niet dat ik verander” uit. Al een aantal jaren timmert Danny Temming aan de weg als all round zanger/entertainer en wordt zijn bekendheid ver buiten Utrecht als maar groter.Na de grote successen van Danny als een “K wist niet dat je kwaad werd”, "Ik Hou het meest van jou", "Alles in het leven duurt maar even","Ik ben geen Badr Hari" heeft Danny Temming  weer een fantastische single opgenomen.

Nieuwe single Milan Milano.....'En ik droom´
17-09-2014 23:43:00

De derde single van Milan Milano getiteld `En ik droom` is nu officieel uit.  'Af en toe lijkt het alsof ik inderdaad droom', aldus Milan. 'Tijdens mijn optredens zingen ze het al gewoon mee. Dat blijft bijzonder'. De bijbehorende videoclip is namelijk eerder gereleased op youtube, zodat de fans de tekst kunnen leren. Deze clip is al meer dan 56.000 bekeken. Milan's eerste single ‘Voel je dan niet?’ is meer dan 300.000 bekeken. 'Het is een leuk feitje, maar muziek is geen wedstrijd. Wij doen alles op eigen kracht.

Muzikantendag On Tour naar Delft en Hengelo
17-09-2014 23:30:00

Komend najaar gaat de Muzikantendag weer On Tour. Op zaterdag 25 oktober vindt de Muzikantendag plaats in Delft, op zaterdag 8 november in Hengelo. Het programma bestaat uit een combinatie van panels, masterclasses, clinics en demopitches. Leden van Mister and Mississippi vertellen het succesverhaal van de band. Leendert Haaksma geeft een gitaarclinic. Er zijn panels over het verkrijgen van airplay, geld verdienen als muzikant en het uitbrengen van een plaat.

Zanger Wilfred! schrijft lied voor zijn vrouw
17-09-2014 23:22:00

Wilfred! (Versteeg) zijn eerste single ”De hemel brandt”, een serieuze pop/rock cover werd al direct goed opgepakt door de radiostations en bezorgde hem onder andere een aantal optredens in een line-up met bekende namen uit het Nederlandstalige circuit. De tweede single ”Skiën, feesten en een bier”, een vrolijke Après Ski cover met de inmiddels bekende rockinvloeden, werd een regelrechte knaller in het feestcircuit van Oostenrijk en kwam o.a. op de verzamelaar Après Ski Safari van DJ Maurice terecht.

Wim & Diana halen publieksprijs Gouden Kraai naar Groningen!
17-09-2014 23:10:00

Het team van Radio puur Nationaal NL heeft in de verkiezingsstrijd om “De Gouden Kraai”, het verzoekprogramma “Kraaiennest” van Marin te Hoven wat iedere woensdagavond live te horen is op het station bekend gemaakt. De Gouden kraai is een publieksprijs, voor de waardering en de inzet van de Nederlandse artiest in de Nederllandse muziekwereld en heeft deze prijs mogen uitreiken, aan het Groninger  Duo Wim & Diana met het nummer “Als tranen diamanten zijn”.

Bryan Stricker komt met een ijzersterke feestplaat
17-09-2014 23:03:00

Het weekend begint met een lied van Bryan Stricker! Bryan komt met een ijzersterke feestplaat getiteld 'Weekend'. Bryan heeft inmiddels zijn eigen sound gecreëerd, die terug komt in elke single die hij maakt, zo ook weer in dit lied. Sonic Solutions is ook deze keer weer verantwoordelijk geweest voor de productie. Bijna weekend en ik sta te springen, voor al de dingen die ik straks weer ga doen…. De tekst is enorm herkenbaar het gevoel van Het is eindelijk weekend!

Ferry Doedens krijgt rol in The Bold & The Beautiful
17-09-2014 22:40:00

Begin september werd al bekend gemaakt dat de cast van ‘s werelds grootste soap serie The Bold & The Beautiful op 4 oktober 2014 naar het Utrechtse Vredenburg komt voor de unieke fan show The Bold & The Beautiful LIVE. Naast deze fan show zullen er elders in Nederland ook opnames van de populaire Amerikaanse soap serie plaatsvinden. Vandaag is bekend geworden dat niemand minder dan Ferry Doedens een gastrol zal spelen in deze speciale afleveringen van The Bold & The Beautiful in Nederland.

Jubileumeditie Buma NL opent met Benno de Leeuw
17-09-2014 22:37:00

Morgen is het zover. Dan komen Nederlandse artiesten, muziekprofessionals en liefhebbers samen in 's-Hertogenbosch voor Buma NL: hét event voor de Hollandse muziek. Met inspirerende panels, optredens van Nederlandse artiesten en de uitreiking van de Buma NL Awards. Dit jaar kent Buma NL een bijzondere opening: Benno de Leeuw onthult met een key-note speech de ins en outs van het succes van Toppers in Concert.

Nieuwe Frank en Mirella hit onderweg
17-09-2014 09:23:00

Van stil zitten, is bij het populaire duo, Frank en Mirella, geen spraken. Naast de vele optredens, interviews, en TV opnames, is het tweetal weer de studio ingedoken. “Na het succes van ‘Een oude zeeman’ samen met Marco de Hollander, was het even zoeken naar een mooie opvolger, en dit keer hebben we de keuze aan de fans overgelaten, maar we houden de titel nog even geheim” aldus Frank. In de studio van Manfred Jongenelis zijn Frank en Mirella afgelopen week druk bezig geweest om de laatste hand te leggen aan de nieuwe plaat..

Wesly Bronkhorst vervangt Peter Beense op het 40 jarige jubileum Jordaanfestival
17-09-2014 09:13:00

Wesly Bronkhorst, die op dit moment hoog in de hitlijsten staat met zijn nieuwste single “Ik Ga Maar” zal zaterdag 20 september 2014 de zieke Peter Beense vervangen op de 40e editie van het Jordaanfestival. De Amsterdamse zanger Wesly Bronkhorst, bekend van o.a. de hits “Kom Allemaal Maar In M’n Armen”, “Als Jij Had Gedacht” en natuurlijk “Ze Moeten Boven Even Wachten”, is door de organisatie van dit unieke evenement, dat ieder jaar wordt gehouden aan de Marnixstraat / Appeltjesmarkt te Amsterdam gevraagd om in te vallen voor zijn Amsterdamse collega Peter Beense.

The Common Linnets op Amerikaans sterrenalbum
16-09-2014 23:36:00

Speciaal voor het Amerikaanse album ‘An Americana Christmas’ schreef Ilse Delange samen met The Common Linnets het nummer ‘At Christmas Time’. Op het kerstalbum, dat volgende maand in de Verenigde Staten verschijnt, is onder meer muziek verzameld van grote sterren als Johnny Cash, Bob Dylan en Neil Young. The Common Linnets is de enige Europese act die op de verzamelaar staan. Ilse DeLange maakte vandaag het nieuws bekend via Facebook. “Mag ik even een vreugdedansje doen,” schreef Ilse DeLange vandaag op haar Facebook-pagina.

Stem op TV Oranje als 'Beste digitale zender 2014'!
16-09-2014 13:08:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het zevende achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Vorig jaar behaalde TV Oranje een zeer eervolle derde plaats en in 2008 en 2011 waren we winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om ons een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Door een stem uit te brengen maak je tevens kans op een gloednieuwe PlayStation 4!

Muziekfeest op de Parade tijdens Buma NL
16-09-2014 11:15:00

Naast het ‘professionele’ gedeelte van Buma NL zijn er op het buitenpodium aan de Parade tal van optredens van artiesten van eigen bodem, waar iedereen gratis van kan genieten. Zo kun je op het nieuwe ‘Lunchpodium’ van 12.00 tot 13.30 uur kijken naar Frank van Etten, Leo Nardell, Dennis Jones, Tamara Tol, Mike & Colin, Wesly Bronkhorst, Charlène, Wimmie, Rinus Werrens, Ray van der Heiden, Fantasticos, Kevin Smit, Yosee en Ancora.  Buma NL werkt samen met de mediapartners Radio NL, Puur NL, Radio Continu, TV Oranje, Sterren.nl, VBRO radio en Ment TV die dit jaar de gehele dag live uitzenden vanaf de Parade in Den Bosch.

Nick & Simon zingen titelsong voor romantische komedie ‘Pak van mijn Hart’
16-09-2014 10:24:00

Het populaire duo Nick & Simon zingt de gelijknamige titelsong voor de romantische komedie  ‘Pak van mijn Hart’. De film ‘Pak van mijn Hart’ van producent Eyeworks en onder regie van Kees van Nieuwkerk (Sterke Verhalen),  is de hartverwarmende feelgood film voor de feestdagen.'Nick en Simon raken met deze titeltrack precies de juiste snaar’, aldus Kees van Nieuwkerk. Ik heb het geprobeerd maar ik krijg het nummer niet meer uit mijn hoofd. Laat de feestdagen en de première maar komen!'

Kevin Smit gaat samenwerking aan met Emile Hartkamp en Norus Padidar
15-09-2014 22:39:00

Op woensdag 1 oktober 2014 lanceert Kevin Smit zijn nieuwe single "Vrij zijn als een vogel". Kevin is super enthousiast over het liedje. ‘Het is een single met volkse invloeden en een lekkere beat. Het nummer past echt voor 1000 procent bij mij.’ Het lied gemaakt in samenwerking met het succesvolle schrijvers- en producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Kevin is ervan overtuigd dat ook dit nummer zal aanslaan bij het publiek. ‘Ik wil van mijn optredens één groot feest maken en dat kan heerlijk met de sound van Emile.’

Meer dan 500 muzikanten op Sneeker Dweildag
15-09-2014 22:26:00

Zaterdag 4 oktober vindt voor de derde keer de Sneeker Dweildag plaats, waarbij dweilkapellen strijden om de hoogste eer en flinke geldprijzen. Afgelopen week is de inschrijvingstermijn gesloten; met 29 kapellen en meer dan 500 muzikanten is het programma compleet bezet. Volgens Fokko Dam, voorzitter van de commissie Sneeker Dweildag, is de dweildag in Sneek daarmee in korte tijd één van de grootste dweilfestivals van Nederland geworden.

NederSpaanse zanger/songwriter Javi Escalera brengt zijn eerste album uit
15-09-2014 22:21:00

Na 5 singles zet Javi ferme voet in de muzikale aarde, en laat hij iedereen kennismaken met zijn songwriter & zangtalent. Javi wilde zijn volgers plezieren met een waaier aan muzikale kleuren en geuren, wat uitmondde in een prachtig album met 16 juweeltjes, grotendeels van eigen hand. Een mooie verzameling van zijn singles, met daarnaast nooit eerder uitgebrachte liedjes. "Het zijn aangename herinneringen aan een mooie tijd van ontplooiing in hetgeen ik zo graag doe; een stempel, wat verraadt wie ik ben als persoon, liedjesschrijver & zanger" aldus Javi.

Stap terug in de tijd bij 'Tribute of Cliff Richard and The Shadows'
15-09-2014 12:12:00

‘Living Doll’, ‘The Young Ones’, ‘Do You Wanna Dance’, ‘Lucky Lips’; allemaal hits uit de jaren 50 en 60 van Cliff Richard & The Shadows. Hun wereldhits worden door de beste tribute band uit de UK van 2013, namelijk Jimmy Jemain & The Rapiers gebracht. Zij doen dit met authentieke versterkers, microfoonstandaards en kleding gebracht in een swingende nieuwe show, een tribute aan deze legendarische zanger en dito band. Vanaf 30 oktober in de Nederlandse theaters te zien. Première in Theater Het Kruispunt te Barendrecht. Jimmy Jemain staat bekend als dé look-alike én sound-alike van Cliff Richard.

Joey Hartkamp hoopt het jaar in stijl af te sluiten
15-09-2014 09:45:00

Het is deze maand alweer een jaar geleden dat Joey Hartkamp zijn debuut maakte. Zijn eerste single ‘Geen nacht meer zonder jou’ kreeg hij op 6 september ’13 uitgereikt door zijn idool Rene Froger.  Zowel met zijn debuutsingle als met zijn tweede single ‘Ik Wil Je’ wist Joey te scoren. Beide singles werden bekroond als ‘Hollandse Nieuwe’ bij RADIONL en ‘Oranje Kroon’ bij TV Oranje. Met ‘Ik Wil Je’ scoorde Joey tevens de ‘Paradeplaat’ bij Sterren.nl. In mei van dit jaar ontving de 25 jarige zanger ook een nominatie voor Sterren.nl award in de categorie ‘Rijzende Ster’ en mocht hij optreden voor meer dan een miljoen televisiekijkers tijdens het Tros Muziekfeest op het plein.

Marco de Hollander pakt groots uit met SterrenGala 2014
15-09-2014 09:31:00

25 oktober 2014 zal voor het zesde jaar op rij het ´Hollandse Sterren Gala´ plaatsvinden in Sporthal De Vlinder  te Ter Aar. "De kaartverkoop gaat echt boven verwachting, vele kijken er weer naar uit, om dit feest bij te wonen" aldus Marco de Hollander. "Zorg er dus ook dit jaar voor dat u er bij bent, maar vooral dat u uw kaarten op tijd in huis heeft" vult de zanger aan. "Vertrouwd bieden we een groot scala aan zitplaatsen en zorgen we voor een mooie dansvloer."

Tribute André Hazes in IJmuiden was groot succes
14-09-2014 20:16:00

Dinsdag 23 september is het alweer 10 jaar geleden dat André Hazes is komen te overlijden. In de maand september, maar vooral rond zijn sterfdag wordt André vaak herdacht. Zo is het boek André Hazes & Ik door Jos van Zoelen op 9 september gepresenteerd, zijn de filmopnames voor de André Hazes film Bloed, Zweet en Tranen begin deze maand van start gegaan, draait nog steeds de musical "Hij gelooft in mij" en besteden vele radio- en TV stations aandacht aan André Hazes, maar ook zijn er vele muzikale eerbetonen aan onze volksheld.

Frank Rijken van Olst verrast met 'Hemelse liefde'
14-09-2014 17:55:00

De uit Harmelen afkomstige zanger Frank Rijken van Olst is al jarenlang actief in de muziek. Samen met o.a. de inmiddels populaire zangeres Erna Temming vormde Frank jarenlang de band The Twilights. Dit alles leidde tot een eigen geluidsbureau en studio waarmee Frank veel gewerkt heeft met artiesten als Marianne Weber, Marlous en natuurlijk ook Erna Temming. Na een aantal jaren woonachtig te zijn geweest in Spanje is Frank weer teruggekeerd naar Nederland en heeft besloten zijn carrière als zanger weer op te pakken.

Opnamen Toppers van Oranje op vrijdag 3 oktober in Wekerom (Gld)
14-09-2014 10:10:00

Op vrijdag 3 oktober a.s. van 20:00 uur tot 01:00 uur zijn de tv opnamen van Toppers van Oranje in bar dancing "Hent Uut 't Zaand" te Wekerom (Gld) met o.a. Peter Koelewijn & Marjan Berger, Antje Monteiro, Dennie Christian, Danny Mirror, Ralf Mackenbach, Imca Marina, Gene Thomas, Mick Harren, Jason Bouman, Sasja Brouwers, Yosee, Gino Graus, Alice Maywood. Onder voorbehoud, dat de nieuwe single op tijd klaar is, zal ook Helemaal Hollands van de partij zijn.

Hooggespannen verwachtingen rondom nieuwe single `Amore Mio´ van Yosee
13-09-2014 01:14:00

De ster van de uit ‘s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee is rijzende en ze scoort de ene succesvolle single na de andere. De gloednieuwe single “Amore Mio” is haar meest actuele wapenfeit waar reikhalzend naar uit werd gekeken. “Amore Mio” is een opzwepende en dansbare plaat welke na één keer beluisteren meteen in je hoofd geprent zit. De tekst van “Amore Mio” werd geschreven door Casper Janssen (beter bekend als zanger Dennis Jones), en voor de productie van deze single tekent topproducer Kees Tel.

TV Oranje aanwezig bij Buma NL
13-09-2014 01:04:00

Donderdag 18 september is Den Bosch het toneel van de vijfde editie van Buma NL, conferentie en festival voor de Hollandse muziek. Honderden professionals nemen deel aan seminars en paneldiscussies over alles wat betrekking heeft op de Nederlandse muziekindustrie. De dag wordt traditioneel afgesloten met de feestelijke uitreiking van de Buma NL Awards. Meer informatie vind je op buma.nl. Let op: artiesten kunnen van 12.00 tot 18.00 uur een Showflits inspreken in de TV Oranje trailer op de Parade. Een opname maken is gratis en een afspraak maken is niet nodig.

Nieuwe single van Debbie Vallen
13-09-2014 00:58:00

Debbie Vallen lanceert alweer haar vierde single die als titel "Beter dan niks" meekreeg. Hiervoor heeft ze "Levenslang", "Morgen" en "Daar ben jij" uitgebracht. "Met de hulp van Scorepromotions zijn alle singles goed ontvangen bij de stations, aldus Debbie. ‘’Beter dan niks’’ is een heerlijk nazomers nummer en dit keer ook met een leuke frisse clip erbij. De clip is opgenomen door Jason Bouman en tekst is weer van Tony Neef. Voor de muziek zijn Ron van der Tak en Tim Langedijk verantwoordelijk.

Willem Barth heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-09-2014 00:40:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 september is dat ‘Lees je de ogen van een vrouw’. De nieuwe single van Willem Barth. De afgelopen jaren is de carrière van de zanger uit Doetinchem in een stroomversnelling geraakt. En met zijn opvallende nieuwe album ‘Verboden Liefde’ maakt hij wederom een grote sprong voorwaarts. Dat is goed te horen in dit nummer, een vrolijk zomers liedje geschreven door Jeffrey Weber. De clip werd opgenomen in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Win een exemplaar van 'André Hazes & Ik'
13-09-2014 00:23:00

Deze week verscheen het boek ‘André Hazes & Ik’, dat een niets verhullende blik biedt achter de schermen van de nog altijd razend populaire zanger. Het bevat geen verzameling publiciteitspraatjes, maar het echte verhaal. Met seks, veel seks zelfs, drugs en een ongelooflijke hoeveelheid rock & roll. ‘André Hazes & Ik’ is het relaas van Jos van Zoelen, die vijftien jaar lang de personal manager, chauffeur, bodyguard en persoonlijke vriend was van André Hazes.

René Froger en Jeroen van der Boom zingen tegen diabetes
13-09-2014 00:13:00

René Froger en Jeroen van der Boom slaan de handen ineen voor de strijd tegen diabetes. De vrienden geven op 5 oktober een spetterend concert voor stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland) dat het genezen van diabetes als doel heeft. De opbrengsten van DON in CONCERT komen geheel ten goede aan onderzoek naar een oplossing voor de slopende ziekte. “Na het succes van de eerste editie ben ik enorm verheugd dat ik als ambassadeur van stichting DON nogmaals op deze manier mijn steentje kan bijdragen. Mijn ouders hadden allebei diabetes dus ik heb van dichtbij mee gemaakt wat de ernst van de ziekte is. De voorbereidingen en verkoop van het concert zijn in volle gang.

Jan & Anny tekenen platencontract bij Vosound Records
12-09-2014 23:56:00

Vanmorgen heeft het duo Jan Keizer en Anny Schilder een nieuw platencontract getekend met Vosound Records, het label van zanger Jan Smit. Jan had hoogstpersoonlijk voor de champagne gezorgd en sprak na de ondertekening van een historisch moment: “Jan Keizer heeft een heel bijzondere rol gespeeld in mijn leven. Hij was het die mij er bij het Volendammer kinderkoor van meester Beumer tussenuit pikte, toen ik 9 jaar was.

Nieuwe single voor Sander Kwarten
12-09-2014 11:09:00

Sander Kwarten stond al jong op het podium te zingen. Zoals veel van zijn collega’s deed hij ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won. Uiteindelijk leidde dat tot een klein hitje in de Dutch Charts  Top 100, “Hart van Steen” stond er 2 weken in. Het is een liedje waarmee Sander nog steeds de diverse podia in de regio en ver daarbuiten op zijn kop zet tijdens zijn optredens. Daar laat Sander de muziekliefhebbers een kant van zichzelf liet zien die we nog niet van hem kennen.

Jason Bouman Ambassadeur Stichting Muco & Friends
12-09-2014 11:08:00

Jason Bouman, de winnaar van “Bloed, zweet en tranen” zet zich in voor de Stichting Muco & Friends. Hij is namelijk ambassadeur voor deze Stichting , die naar buiten treed met het inmiddels heel bekend geworden aapje Muco, die wordt verkocht voor acht euro. De helft van de opbrengst wordt bestemd voor onderzoek naar de ziekte,Cystic Fybrosis. Het knuffelaapje staat symbool voor kracht. Jason Bouman is bekend geworden met de Stichting doordat hij werd gevraagd voor een Benefietoptreden in een Kinderspeeltuin.

De Lawineboys gaan weer knallen
12-09-2014 10:38:00

De Lawineboys gaan weer knallen met hun nieuwe single "Je krijgt niets meer van mij". Het nummer in de Ierse volkstijl is overgoten met de bekende DJ Goldfinger saus. Voeg daar de sound van De Lawineboys bij en je hebt bij voorbaat al een hit te pakken. In de hilarische clip zie je het verhaal van een man die door z'n vrouw financieel wordt uitgekleed. Op de "b" kant staat het feestnummer "De bel". Deze werd al eerder digitaal uitgebracht en stond op enkele verzamelcd's.

Allereerste Limburgs paspoort uitgegeven in Den Haag aan René en Angela Shuman
11-09-2014 23:45:00

Het Johan de Witthuis in Den Haag vormt deze week het toneel voor de Limburgse Ambassade. Een initiatief dat Prinsjesdag omlijst en Limburg landelijk profileert als een provincie waarin de kennisas prevaleert. René: "Het is voor ons een grote eer om op deze manier uit te dragen dat Limburg een heel mooie en dynamische provincie is, waar meer dan 1 miljoen Nederlanders wonen, werken en genieten van de inspiratievolle cultuur en natuur.

The Kik begint aan uitgebreide club- en theatertour
11-09-2014 14:57:00

Voor The Kik was de afgelopen zomer er een met vele hoogtepunten, zoals hun shows op Lowlands, Zwarte Cross en afgelopen weekend op Into The Great Wide Open. Dit weekend begint The Kik aan een omvangrijke tour langs de Nederlandse clubs. En twee maanden later geeft de band een vervolg aan hun theatertour "De Veelste Grote Nederbietsjoo";  een bloemlezing van bekende en minder bekende Nederbiet klassiekers, aangevuld met eigen werk. Neerlands bekendste Nederbietband bracht dit voorjaar de tweede langspeler uit.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 november t/m zondag 19 november

  Helemaal Hollands - Geboren om met jou te vrijen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl