RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Samantha Steenwijk proost met vrienden op 11 juli in Tilburg
20-05-2015 00:00:00

“Proost op het leven” is de titel van de nieuwe single van Samantha Steenwijk. Hiervoor heeft het team achter haar echt alles uit de kast gehaald en iedereen is zeer tevreden over het eindproduct. “De reacties die ik er op krijg zijn geweldig” vertelt Samantha. De lat lag al hoog bij m’n vorige single “Lieveling” en we vroegen ons af hoe we hier nog bovenuit konden komen. Die single is al zo goed opgepakt en het was bijna een onmogelijke opgave. Ik heb een duidelijke richting aangegeven bij de producers waar ik naar toe wilde.

Simon Stokvis presenteert nieuw album op Het SS Rotterdam
19-05-2015 20:47:00

Op zondag 24 mei 2015 presenteert Simon Stokvis (het alter ego van Sjoerd Pleijsier) z’n splinternieuwe album “Liefdes van mijn leven”. Als locatie is gekozen voor het prachtige Stoomschip Het SS Rotterdam. Het voormalige vlaggeschip van de Holland America Lijn (HAL) ligt aangelijnd op het 3e Katendrechtsehoofd 25 in Rotterdam. “Dit wordt een unieke middag voor iedereen die Simon een warm hart toedraagt! Op deze middag kun je de nieuwe cd voor een vriendenprijs kopen en tevens genieten van aantal oude en nieuwe live gezongen liedjes van en door Simon Stokvis. De aanvang is vanaf 13.30 uur, het officiële gedeelte start rond 14.00 uur en de entree is geheel gratis.

Coen & Rika vormen nieuw duo
19-05-2015 16:58:00

Coen Laning en Rika Hamminga zijn beide al jaren zeer welkom op de feesten en evenementen in Noord en Oost Nederland. Afzonderlijk maken ze van een feest net ietsje meer. Ook op cd gebied  laten ze regelmatig van zich horen. Rika door o.a. “ De Regenboog”  en Coen Laning recentelijk met “ Een echte vriend” goed voor veel airplay op de diverse radiozenders. Doordat ze ook tijdens optredens elkaar regelmatig tegenkomen kon het niet uitblijven dat er op het podium een duet zou worden gezongen.

Nieuwe single voor Dennie Damaro
19-05-2015 13:14:00

In navolging van z’n in 2014 gelanceerde single “Sancta Maria” pakt Dennie Damaro opnieuw uit met een zelfgeschreven en origineel lied. Dennie zingt op zeer gevoelige wijze over zijn jeugdige levensjaren en zet daarbij zijn moeder in de muzikale bloemetjes.  De meeste mensen weten dat Dennie naast zanger en manager van “Sugarfree” ook een zeer gegadigde tekstschrijver is. Dat zijn kwaliteiten vooral liggen bij het schrijven van emotionele en inhoudelijke liedjes heeft de 43 jarige Vllaamse zanger dan ook al meermaals bewezen. 

Unieke one woman show Tessa Sunniva
19-05-2015 10:51:00

Tessa Sunniva zal op 18 oktober 2015 een wervelend concert geven op de SS Rotterdam. In het theater van het Rotterdamse schip brengt Tessa onder meer de grootste Disney-klassiekers ten gehore. Met haar loepzuivere stem zingt Tessa op indrukwekkende wijze liedjes uit films als Beauty and the Beast, Frozen en Pocahontas. Al eerder trad Tessa Sunniva met deze show op, op het Amerikaanse cruiseschip The Disney Magic. Nu komt Tessa met haar theaterconcert A Part of My World naar de theaterzaal van de SS Rotterdam. Voor velen is Tessa de eerste zeemeermin van Nederland. Zij speelde bijna twee jaar lang de hoofdrol van Ariël in de musical The Little Mermaid, een co-productie van Stage Entertainment Nederland en Disney Theatrical Productions. 

Ik wil graag van je houden....nieuwe single van Ray Benjamin
19-05-2015 10:45:00

Ray Benjamin komt binnenkort met een nieuwe single “Ik wil graag van je houden”. De 17 jarige zanger uit Leiden schitterde onlangs ook in “Bloed, Zweet en Tranen”en heeft een platencontract in de wacht weten te slepen bij NRGY Music, die al veel grote artiesten onder haar hoede heeft. “Ik wil graag van je houden”, is een mooie single, waarbij al een bijpassende clip is opgenomen in de duinen in Katwijk. Het is de tweede single van de jonge zanger en daarmee de opvolger van “Kus kus en streel me”, die hij op 14 jarige leeftijd heeft gemaakt. Ray Benjamin kijkt met veel plezier terug naar zijn deelname aan BZET. 

Albumpresentatie Leen Zijlmans op 31 mei 2015 in Raamsdonksveer
19-05-2015 10:00:00

Op zondag 31 mei 2015 presenteert Leen Zijlmans z’n nieuwe album “Mijn herinneringen” bij Zalencentrum Boelaars te Raamsdonksveer. “Het is alweer 6 jaar geleden dat m’n laatst uitgegeven album “Blijf wie je bent” verscheen. Destijds werd dit groots uitgepakt in de Brabanthallen te s’Hertogenbosch.  Daar kwam heel veel bij kijken en waren er dagen druk mee om alles te regelen. Ik heb er nu voor gekozen om het kleinschaliger aan te pakken en op meerdere locaties het album te promoten. Naast Raamsdonksveer zal ik voorlopig in Kerkdriel, Oosterhout en Maastricht samen met een aantal andere collega’s zorgdragen voor een gezellig muzikaal festijn. Daarnaast is er overleg gepleegd met Peter Voesenek van de Special CD Shop om een grote instore te houden bij winkelcentrum Hoge Vucht in Breda”, vertelt Leen.

Nieuwe single van Bennie Solo
18-05-2015 20:55:00

Er zijn al zoveel mooie liedjes gemaakt over de liefde, het leven en alles wat ermee samen hangt. Maar een chanson over het hiernamaals, daar zijn er nog niet zoveel van. Bennie Solo bezingt het moment van opstijgen aankomen en nog even de gezelligheid opzoeken in het ‘Kroegje aan de hemelpoort’. Een smartlap van jewelste, een echte inhaker op niveau, eentje die je vleugels geeft, eentje die je gelijk meezingt na het eerste refrein. De clip kwam, hoe toepasselijk, uit op donderdag 14 mei 2015 Hemelvaartdag. 

Driekes: als ik geen zanger kan worden, word ik kapper
18-05-2015 15:56:00

Met 15 jaar werd hij de winnaar van de tweede editie van “Bloed, Zweet en Tranen”, Driekes en sinds dat hij gewonnen heeft is het hem allemaal voor de wind gegaan. Op televisie wist hij de harten van het publiek te winnen, door zijn opmerking  nadat hij gewonnen had van Mario Mulder, oftewel de Haagse Hazus. Beide deelnemers zijn tijdens het BZET avontuur namelijk echte maatjes geworden. “Ik ben blij dat ik gewonnen heb maar ik vind het ……. dat Mario heeft verloren”, riep de jonge zanger ontroerd uit. 

Nieuwe single en theatertour voor Roy Donders
18-05-2015 14:44:00

Zanger en stylist van het zuiden, Roy Donders heeft een nieuwe single uitgebracht. Het nummer heet 'Lalalelale' en is de opvolger van 'Ik Wil Jou'. Donders werd in 2013 razendpopulair door zijn televisieprogramma Roy Donders, Stylist van het Zuiden, dat werd uitgezonden op RTL 5. Sindsdien zit ook de zangcarrière van de 24-jarige Tilburger in de lift. 'Lalalelale' is net als de voorgaande singles weer een vrolijk up-tempo liedje geworden. Het nummer is voorzien van een modern, pakkend ritme en een aanstekelijke melodie, die dagen in je hoofd blijft hangen. 

Cd presentatie Mario Mulder zeer druk bezocht
17-05-2015 22:03:00

Op zondag 17 mei vond in Beachclub  Peukie in Scheveningen de cd presentatie plaats van de eerste single “Wat een geluk”van Mario Mulder, ook wel bekend als de Haagse Hazus. Mario kreeg de eerste single overhandigd van zijn manager Speer van DAMMS uit Hilversum. Deze was creatief aan de gang gegaan en had de cd op een plankje bevestigd en daar een peukie op gedaan.

TV Oranje Special over Bert Zwier
17-05-2015 19:06:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 17 mei zie je een TV Oranje Special over Bert Zwier, die bekendstaat als de kibbelingkoning van Groningen. Maar na een dag hard werken op de markt gaat Bert ook nog op stap om als zanger op de bühne te staan. Deze ongewone combinatie is behoorlijk vermoeiend maar levert hem ook voordelen op: als zingende visboer trekt hij wat makkelijker de aandacht van radiostations.

Yves Berendse werkt aan opvolger van Voor jou
16-05-2015 16:49:00

De Zandvoortse zanger Yves Berendse is alweer druk bezig met het voorbereiden van een nieuwe single. “Voor jou” zijn debuutsingle doet het goed in het land. De jonge Zandvoortse zanger (21), die eigenlijk zijn opleiding Hotelmanagement heeft afgerond, vindt het belangrijk om met muziek maken zijn brood te verdienen. Dit verkiest hij voor werk in de horeca. Af en toe is hij achter de bar te vinden van Café De Klikspaan in Zandvoort, maar de meeste van zijn tijd spendeert hij op de bühne. 

Sylvia Smit & John Do lanceren Stralen
16-05-2015 16:33:00

Sylvia Smit en John Do hebben het zomerse liedje "Stralen" gelanceerd. Het is een cover van “Loco” welke geschreven is door E. Iglesias. "Stralen" is een Zuid-Amerikaans klinkend nummer met een Nederlandstalige tekst geschreven door Erick Nova. Hij had ook al eerder de nummers “Antonio” en “Lead me through life” geschreven voor Sylvia Smit. Het nummer is geproduceerd door Disclosure Music Productions en is ook onder dit label uitgebracht. Ook staat er op de cd single een tweede nummer “Ik hou van jou”. 

Karin Welsing presenteert nieuwe single Want als s’nachts….. op 7 juni in Kerkdriel
16-05-2015 16:13:00

Op zondag 7 juni 2015 vindt bij Sophie’s Choice, Maasbandijk 1a in Kerkdriel de singlepresentatie plaats van de nieuwe single van Karin Welsing. Ze had twee nummers opgenomen bi Martin Sterken in Valthermond en heeft besloten dat het de meezinger “Want als s’nachts…..”gaat worden. Karin wil over de inhoud nog weinig kwijt. “Het enige wat ik over wil vertellen is dat het over vrouwen van lichte zeden gaat. Het is de problematiek van tegenwoordig en vroeg me af waarom daar z’n taboe op lag. Er zijn vrouwen die er niet meer uit kunnen komen, maar er zijn ook dames die de aandacht fijn vinden en het helemaal niet erg vinden om het vak uit te oefenen. Ik ben een zangeres van het levenslied en dit onderwerp valt ook onder die categorie”, legt Karin uit. 

Nieuwe feestsingle van de gebroeders Ko verschijnt in drie landen
16-05-2015 05:09:00

De nieuwe single van de Gebroeders Ko zal in Nederland en België als “ Ik wil alleen maar jou “ uitgebracht worden en in Duitsland “ Wo ist der Notausgang “ gaan heten. Voor het eerst dus een drie-landen release voor de Gebroeders Ko. Omdat er vanuit België steeds meer boekingen komen hebben de Gebroeders Ko besloten om deze single gelijk met Nederland in België uit te brengen en na de Gouden en Platina successen in Duitsland met andere artiesten gaan ze het nu als KO & KO  met “ Wo ist der Notausgang “ zelf in Duitsland proberen. 

A3aan Drost lanceert nieuwe single en nieuw album
15-05-2015 21:03:00

Vele talenten komen nu naar voren als nieuwe generatie volkszangers, maar ook artiesten die al wat langer meedraaien krijgen een al grotere fan gemeenschap! Zo ook A3aan Drost! Hij timmert al enige jaren aan de weg en heeft naast talloze singles (waaronder ook hele leuke hits zoals: Hallo Sneeuwwitje, Een huis op de wolken, Anita 't is over) in 2012 zijn debuutalbum uitgebracht. Al enige jaren werkt A3aan samen met topproducer Martin Sterken die hem de laatste jaren begeleid heeft naar een hoger plan met als resultaat de laatste hitsingle "Anita 't is over".

Mike & Colin hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-05-2015 20:55:00

Vanaf maandag 18 mei is dat ‘Geweldig', de nieuwe single van Mike & Colin. Het populaire duo presenteerde onlangs hun debuutalbum 'Oog Voor Jou' en daarvan is dit alweer de tweede single. ‘Geweldig’ is een vrolijke meezinger met een heerlijke reggae-sound die alles in zich heeft om een echte zomerhit te worden. De clip van ‘Geweldig', die werd opgenomen tijdens het grote concert dat Mike & Colin onlangs ten overstaan van een groot aantal fans gaven in openluchttheater De Goffert in Nijmegen, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Duo ZUS komt met regelrechte zomerhit
15-05-2015 17:55:00

De Brabantse zusjes Bo en Kiki vormen sinds twee jaar het duo ZUS. Sindsdien vielen ze op met singles als “Blauwe Hemel” en “Feesten”, waarmee ze veel aandacht in de Nederlandse en Vlaamse media wisten te vergaren. Nu is het tijd voor een gloednieuwe single, getiteld “Zomerzon”. Hiervoor doken de dames de studio in van topproducer Kees Tel met een heerlijke zomerse plaat als resultaat. “Zomerzon” is wederom geschreven door Quinn Warmerdam, die eerder al liedjes schreef voor ZUS.

Toppers Van Oranje cd blijkt schot in de roos
15-05-2015 11:50:00

Het "Toppers van Oranje" album deel 1 met een zeer gevarieerd aanbod met liefst 25 populaire liedjes van o.a. Jannes, John West & Lange Frans, Henk Bernard, Henk Dissel, Willem Barth, Vinzzent, Peter Beense, Wesly Bronkhorst, Dries & Dave Roelvink en vele anderen blijkt een schot in de roos. Het album kwam tot stand door Toppers van Oranje presentator Ivo Franklin en platenbaas Ronald Visch van het Rood-Hit- Blauw label. Het reizende muziekspektakel komt op zondag 4 juni 2015 met ruim 50 Top artiesten naar Partycentrum "De Ster" in Nieuwkuijk.

Lieneke van Eijkelenburg wint wederom talentenjacht in Musselkanaal
15-05-2015 11:21:00

Woensdagavond 13 mei  jl. organiseerde Stichting Lucky Joe de jaarlijkse talentenjacht in samenwerking met stichting Snikkeweek. Vijftien talenten lieten aan het publiek en de jury zien wat zij in hun macht hadden.  De leeftijden van de deelnemers varieerden van 9 tot 60 jaar. Alle deelnemers hadden familie, vrienden en fans meegenomen en natuurlijk kwamen er bezoekers uit de regio om het talent aan te moedigen. Er zaten ook dit jaar weer veel talenten bij waardoor het voor de jury erg moeilijk was om de juiste cijfers te geven.

DommelGraaf & Cornelissen Entertainment ontwikkelt muziektheaterproductie over DE GROTE DRIE ♀
15-05-2015 11:08:00

Vandaag maakt producent Hans Cornelissen bekend dat DommelGraaf & Cornelissen Entertainment een muziektheaterproductie over drie grote vrouwelijke Nederlandse artiesten, te weten Adele Bloemendaal, Jasperina de Jong en Conny Stuart, ontwikkelt. De productie DE GROTE DRIE ♀ staat gepland voor de eerste helft van 2017. Momenteel wordt gesproken met een aantal actrices/zangeressen voor de rolbezetting. 

Joop Akse neemt ballad op met Wilma Fieten
15-05-2015 10:54:00

Het was al jaren de bedoeling en nu is het er eindelijk van gekomen, Wilma Fieten uit Zuidwolde en Joop Akse uit Hollandscheveld hebben samen de vrolijke ballad "Kijk in mijn hart" opgenomen. Het nummer is geschreven door Wilma en opgenomen in de studio van Martin Sterken te Valthermond. Joop Akse is een vrolijke zanger die op feestjes en partijen de publiek helemaal mee krijgt. Hij heeft al op menig podium, zijn zangtalent ten gehore gebracht. Zin eerder uitgebrachte single “Leef Je Leven” heeft in diverse regionale hitlijsten gestaan.

Doe wat je wil concert van Tino Martin binnen één uur uitverkocht....extra concert op 5 oktober
14-05-2015 15:39:00

Het eerste ‘Doe wat je wil’ concert van Tino Martin op zondag 4 oktober 2015 in Schouwburg Amstelveen was binnen een uur compleet uitverkocht. De populariteit van de zanger overtreft alle verwachtingen. Tino Martin en zijn management Studio One hebben daarom besloten om een extra concert op maandag 5 oktober 2015 in Amstelveen te organiseren. Kaarten voor deze tweede show zijn vanaf maandag 18 mei verkrijgbaar via kassa@schouwburgamstelveen.nl 020- 5475170 (zaal tickets) of via info@studio1.nl 053-4617107 (Vip Tickets). Nadat Tino Martin in 2011 besloot om in zee te gaan met Studio One en daar een meerjarig platencontract tekende begint dat nu z’n vruchten af te werpen.  Producer Justin Pieplenbosch heeft in overleg met Johnny Sap en Tino Martin een duidelijke visie uitgezet die aanslaat bij een groot publiek.

Mario Mulder presenteert nieuwe single in Scheveningen
14-05-2015 14:47:00

Hij was ongetwijfeld de meest opvallend verschijning tijdens de laatste editie van “Bloed, zweet en tranen”, maar ook tijdens het programma “The winner Takes it al”, Mario Mulder uit Den Haag, alias de Haagse Hazus. Zijn opvallende hoeden zijn inmiddels zijn handelsmerk geworden. Hij staat op geen een podium zonder een van zijn nieuwste creaties. Inmiddels heeft hij een geheel eigen sound weten te ontwikkelen hetgeen heeft geresulteerd in een eerste single, die aanstaande zondag wordt gepresenteerd in Beachclub Peukie te Scheveningen (strand Noord).

Verboden Dromen van Christianne gratis te downloaden
13-05-2015 16:38:00

Christianne ( 20 jaar ) is al wel bekend in haar regio (Gelderland), zo stond ze al op diverse grote podia  met vele bekende artiesten uit het land , maar bekend in heel Nederland is ze nog niet, daar wil ze zo snel mogelijk verandering in brengen! In april 2014 bracht ze haar eerste liedje uit, een cover; “onderweg naar Jou” een leuk vrolijk liedje. Toch is ze nu een heel andere weg ingeslagen door haar eigen repertoire te zingen. Zo is ze de afgelopen maanden samen met haar management en Niels Lingbeek om de tafel gegaan en is er een prachtig lied ontstaan.

De dood van Elynn gaf Bart Bosch zelfvertrouwen terug!
13-05-2015 16:27:00

Nog geen uur nadat Bart Bosch vorige week de video van zijn lied, ‘Ik Vind Jou Zo lief’ op Internet had gezet ontving hij een emotioneel berichtje. De ouders van de op dat moment stervende Elynn (5 jaar) hadden zijn nummer beluisterd en uitgekozen om te draaien tijdens de aankomende uitvaart en vroegen via Facebook om toestemming. Elynn had kanker en zou niet lang meer leven. De laatste maanden zei Elynn tegen iedereen, “Ik Vind Je Lief”, en op deze vier lieve woorden hebben haar ouders het lied van Bart via Youtube gevonden.

Nieuwe single van Wilfred gaat over geloven, innerlijke strijd en gelijkheid ongeacht uiterlijk
13-05-2015 15:28:00

Zijn eerste single “De hemel brandt” werd direct door o.a. RADIONL opgepakt en hij kreeg een podiumplaats aangeboden op de RADIONL zomertoer. Zijn tweede single “Skiën, feesten, vrouwen en een bier”, werd een knaller tussen de Oostenrijkse bergen. De derde; “Onder de sterren” moest zijn koers bepalen. Hij schreef en maakte het nummer samen met top-producer Kees Tel en het nummer bracht hem naast de vele airplay die hij bij Nederlandse radiostations kreeg o.a. in het tv-programma Toppers van Oranje.

Orange Grove lanceert duet met Glennis Grace
13-05-2015 14:51:00

In het Caribisch gebied heeft de band een heldenstatus te pakken. De Nederlandse band Orange Grove stapt meerdere malen per jaar het vliegtuig in voor een tour langs de ABC eilanden en Sint Maarten. Voor hun nieuwe single ‘Some Things Last Forever’ werkte de band samen met zangeres Glennis Grace, die voor het eerst sinds lange tijd weer in het Engels zingt. In de bijbehorende videoclip genieten de bandleden van een vakantie op hun geliefde eiland. Naast oprichters van de band Michael Maidwell en Jacob Streefkerk bestaat Orange Grove verder uit gitarist Tim Kesteloo, drummer Robert Biesewig en bassist Daniele Labbate.

Verrassende wending in nieuwe single Danny Zuijderwijk
13-05-2015 14:36:00

De nieuwe single ‘Een vrouw zoals jij’ van Danny Zuijderwijk lijkt in eerste instantie op een ballad, maar verandert uiteindelijk in een zomers Spaans-achtig up-tempo nummer. “Om het verrassender te houden, want anders werd het zo gewoon.”, aldus de zanger.  Bij het eerste couplet van de single ‘Een vrouw zoals jij’ lijkt het te gaan om een mooi luisterliedje. Desalniettemin wordt de luisteraar verrast door de overgang naar het up-tempo refrein, waarvan Danny zelf met het idee kwam. 

Nieuwe single van de Høksons doet oude tijden herleven
13-05-2015 11:55:00

Op 15 mei a.s. komt de nieuwe single “Kom je met me dansen” van de Høksons uit. Deze plaat is een heropname van het nummer “Kom je met me dansen” van Aly Goeree, waar ze 35 jaar geleden een hit mee heeft gehad en die nog steeds op menig piratenzender gedraaid wordt. Het is opgenomen in de S&K Studio van Dick Kemper, o.a. producer van Mooi Wark, The Gathering en Vandenberg.  Omdat Aly haar zoon Frank bassist is bij ons, leek het ons leuk om als eerbetoon dit nummer opnieuw op te nemen, met een onvervalst Høksonsausje.

Nieuwe single voor Edwin Roelvink
13-05-2015 11:39:00

De rasechte Amsterdamse zanger Edwin Roelvink, die in 1997 de hit "Meisjes van de nacht" uitbracht, weet op elke gelegenheid of in elke kroeg een waar feest neer te zetten. In 2015 is de tijd dan ook weer rijp om de hagelnieuwe single “Ik wil nu dansen” te lanceren, waarvoor Jurgen Kuppers de tekst geschreven heeft, en Terry West de productie op zich heeft genomen. Ik wil nu dansen, is een echte gezellige kroegkneiter met een hoog meezinggehalte, waar de accordeon muziek hoogtij viert op de ietwat gipsy sound.

Jan Dulles voelt zich goed als boegbeeld voor reclamecampagne Bodycheck
13-05-2015 11:31:00

Een kersverse veertiger met een druk en vol leven  dat bestaat uit optredens, voorbereiden van een nieuw album dat gepland staat voor november en de voorbereiding voor alweer de 7e theatertour die op stapel staat. Maar Jan Dulles voelt zich goed. Heel goed zelfs. En dat werd ook bevestigd door de Bodycheck die hij onlangs heeft laten doen. Dulles reageert: ‘klopt, ik had trouwens geen klachten, maar het geeft toch een machtig gevoel als je te horen krijgt dat je zo gezond bent als een vis. 

Nieuwe FOX-serie krijgt prominente rol in nieuwe videoclip van The Common Linnets
13-05-2015 08:28:00

De officiële videoclip van ‘We Don’t Make The Wind Blow’, van The Common Linnets, is vandaag in première gegaan. De single is het themanummer van de nieuwe televisieserie ‘Wayward Pines’. Aanstaande donderdag 14 mei is de eerste aflevering te zien op FOX. Direct na deze uitzending is een bijzondere muziekspecial over de band rondom Ilse DeLange en JB Meijers te zien. ‘The Common Linnets: The Wayward Pines Sessions’ wordt om 22.50 uur uitgezonden bij FOX.

Hedwig komt met nieuwe single
12-05-2015 23:50:00

Na de singles ‘Alles um mij stil ‘ en ‘Liefde hef je maakt’ is er nu de derde single van Hedwig. Het nummer heet ‘Alles wat ik doe’. De eerste twee singles werden uitgebracht na Hedwigs’ deelname aan de finales van het DLF-Drèents Liedtiesfestival in 2012 en 2013.  ‘Alles wat ik doe’ is wat dat betreft een uitzondering op die regel. Het nummer schuurt tegen de soul en R &B aan en past prima tussen de andere stukken die eerder al onder Hedwigs’ naam verschenen. Hedwig zingt al haar hele leven in koren en diverse  bands.

BZN - It happened 50 years ago!
12-05-2015 23:30:00

Er is nog nooit een Nederlandse popband zo lang populair en succesvol geweest als BZN. Ruim veertig jaar lang, tot het afscheid in juni 2007, wist BZN een groot deel van het Nederlandse volk te vermaken met haar eigen invulling van de Volendamse palingsound. Met als resultaat een enorme populariteit in binnen- en buitenland die zich liet vertalen in tientallen hits, een recordaantal van 14 miljoen verkochte platen, waarvan 88 bekroond met goud en platina, een Edison voor het gehele oeuvre, Koninklijke onderscheidingen en succes tot helemaal in Zuid Afrika aan toe. 

Hermien steekt Neem voor mij maar een ander in verfrissend jasje
12-05-2015 13:07:00

Ruim 10 jaar haar geleden kwam het debuutalbum van Hermien uit. Ze woonde toen nog in Voorst en had inmiddels enkele singles op haar naam staan. Het album uitgebracht op het label van CD HAL Ruinen en geproduceerd door Martin Sterken wist zijn weg te vinden naar de grote schare fans die Hermien in al die jaren had opgebouwd. Haar muzikale carrière start op 12 jarige leeftijd.  Het zingen ging door tot 2007 en toen werd het stil. Een verhuizing naar het Brabantse Dongen zette het zingen op een heel laag pitje maar inmiddels in de muzikale vlam weer gaan branden als nooit te voren. 

Heel Even....bijzonder duet van Alexander en Daan
12-05-2015 09:06:00

Tijdens de promotie ter gelegenheid van z’n derde single “Alles wat ze zegt” maakte Alexander kennis met Daan. “We vonden elkaar aardig en er ontstond een plan om samen een liedje te maken. Ik ben wel van het ijzer smelten wanneer het heet is. Vervolgens heb ik een nummer gemaakt waarop Daan de tekst heeft geschreven”, vertelt Alexander. “Ik heb thuis een eigen studio en daar hebben we het nummer opgenomen. Het klonk zo leuk dat we besloten om het op single uit te brengen.

Rob Bolland daagt Willem van Kooten in kort geding
12-05-2015 08:08:00

Zes jaar lang weigert uitgever Nanada van Willem van Kooten (de voormalig muziekuitgever van Rob Bolland) om inzicht te geven in de cijfers. Eerdere rechtszaken, waarin Willem van Kooten is opgelegd inzicht te geven, legt de uitgever naast zich neer. Via een kort geding eist Bolland een instemmingsverklaring van Van Kooten om op die manier bij Buma Stemra en andere auteursrechtenorganisaties in het buitenland inzicht te krijgen in de uitbetaling. Het gaat vooral om het verkrijgen van broninformatie van de buitenlandse zuster organisaties van Buma Stemra. 

Nieuwe single voor Rob van Daal
12-05-2015 07:52:00

Ter gelegenheid van zijn 25-jarige artiestenjubileum komt rasentertainer Rob van Daal met de geweldige nieuwe single “Zo Heb Ik Het Nooit Bedoeld”. Hiermee brengt Rob van Daal een geheel eigen wijze van deze André Hazes klassieker. “Voor velen is het Hazes repertoire heilig, en het is altijd gevaarlijk om zo’n klassieker nieuw leven in te blazen. Ik heb echter in mijn leven genoeg ups en downs meegemaakt, zowel zakelijk als privé, dat ik van mening ben dat ik dit liedje mag zingen en het geloofwaardig op mijn eigen manier breng.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl