RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Buma NL Muziekfestival 2015 vindt plaats op MAANDAG 14 september
23-04-2015 13:40:00

Buma NL op maandag 14 september aanstaande wordt meer dan ooit een evenement om naar uit te kijken! Op De Parade in Den Bosch komen Nederlandse artiesten, muziekprofessionals, boekers en liefhebbers weer samen om deel te nemen aan inspirerende panelbijeenkomsten over actuele en relevante onderwerpen waarbij iedereen volop kan meediscussiëren. Ook kan op het Paradeplein weer worden genoten van optredens van Nederlandstalige artiesten.

Tinus Hoeksta blij met z'n vrolijke zomerse lied Oh Joanna
23-04-2015 13:28:00

Tinus Hoekstra heeft er nog moment spijt van gehad om samen te werken met Frank Verkooyen. “Op advies van Harm Wolters nam ik contact met hem op en ondertussen regelt de muziektovenaar alles voor mij”, vertelt de 27 jarige zanger uit Doetinchem. Z’n jongste single ‘Oh Joanna’ is een lekker vlot liedje met een zomers melodietje. “Ik ben met Frank om de tafel gaan zitten en gaf aan op zoek te zijn naar een vrolijk nummer met heerlijke accordeonklanken. Het resultaat is een tropisch verbouwde cover van Speedy Gonzales.

Maaike Ouboter lanceert vandaag op 23 april het nummer 23 April
23-04-2015 11:04:00

Na haar twee prachtige nummers 'Dat ik je mis' en 'Lijmen' brengt singer-songwriter Maaike Ouboter vandaag, op 23 april, het nummer ‘23 April’ uit. Voor Maaike is 23 April een bijzondere datum omdat ze er haar oorsprong gedeeltelijk aan te danken heeft. Haar ouders hebben elkaar op die datum ontmoet en daar schreef ze een liedje over, wat ze - niet geheel ontoepasselijk - '23 April' heeft genoemd. '23 April' is het tweede nieuwe liedje wat Maaike naar buiten brengt van haar nieuwe album ‘En hoe het dan ook weer dag wordt’ dat op 19 juni zal verschijnen. 

Bylear druk met radio-tv tour vanwege debuutsingle Am I Wrong
22-04-2015 22:29:00

Onlangs verscheen de debuutsingle 'Am I Wrong'  van Bylear. Het is een prachtige Engelstalige ballad, die op een onweerstaanbare manier wordt gezongen door de man die we kennen als John Legend bij The Voice of Holland 2014 "Een vriend van mij had me stiekem opgegeven voor The Voice of Holland. Op een gegeven moment werd ik gebeld en kreeg een uitnodiging om auditie te doen. Uiteindelijk wist ik het tot de kwart finale te brengen",  vertelt Bylear. "Op dat moment wist ik wat ik wilde....namelijk gelijk gaan knallen met een lied. 

Dean Saunders vindt eindelijk de muzikale richting die hij wil bewandelen
22-04-2015 21:42:00

Dean Saunders heeft na lange tijd de muzikale richting gevonden waar hij naar op zoek was. De zanger laat weten dat het allemaal begon met het succes van z’n laatste single ‘Je raakt me zo’. “Ik heb nog nooit zoveel succes gehad. Die gezellige Nederlandstalige muziek past wel bij mij. Dat is eindelijk de richting die ik ga bewandelen”, vertelt Dean. Hij wil geen moeilijke teksten meer en het lied moet gemakkelijk worden meegezongen. Dean zocht contact met DJ Galaga (Marco Leeuwis). Hij is één van Nederlands bekendste allround dj's.

Cd presentatie Yves Berendse overweldigend succes
22-04-2015 19:10:00

Afgelopen maandag werd onder grote belangstelling het eerste nummer van zanger Yves Berendse gelanceerd. Dit alles gebeurde bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal onder het toezicht oog van ruim 600 aanwezige gasten. Deze nieuwkomer zette een lancering neer waar menig gevestigde naam nog een puntje aan kan zuigen. Hoewel het leek alsof Yves per helikopter of via de zee op zijn presentatie zou arriveren, kwam de zanger 'gewoon' op zijn fiets.

Signeersessies van Mike & Colin, Henk Damen en Jan Smit bij de Mediamarkt in Apeldoorn
22-04-2015 17:36:00

Zondag 3 mei signeert Jan Smit zijn nieuwe single ‘Kleine Superster’ bij de Mediamarkt in Apeldoorn. Tussen 13:00 uur en 14:00 uur kunnen bezoekers een handtekening krijgen en op de foto met de Volendamse zanger. Later op de middag tussen 16:00 uur en 17:00 uur zullen Henk Damen en Mike & Colin hun nieuwe albums niet alleen laten signeren maar ook live uitvoeren.

Laatste 10 kroegbazen in race voor 'de leukste kroegbaas van Nederland'
22-04-2015 11:36:00

De race om de titel 'de leukste kroegbaas van Nederland' is de laatste fase in gegaan. Op 1 mei a.s. zal de titel 'de leukste kroegbaas van Nederland' uitgereikt worden aan de kroegbaas met de meeste stemmen. Via de website www.deleukstekroegbaas.nl kan er gestemd worden op de favoriete kroegbaas uit de top 10 van kroegbazen. De actie 'de leukste kroegbaas van Nederland' is in het leven geroepen door Geen Stempel om de nieuwe single 'De kroegbaas' onder de aandacht te brengen. 

René Wanders giet Ik heb het altijd al geweten in nieuw jasje
22-04-2015 10:51:00

René Wanders heeft het oude nummer "Ik heb het altijd al geweten" van André Hazes in een nieuw jasje laten gieten door producer Martin Sterken. De zanger uit Emmen die onlangs z'n 10 jarige artiestenjubileum vierde werkt al vanaf het begin samen met Martin Sterken. "Als je een Nederlandstalig lied of een piratennummer wilt maken kom je vaak bij hem terecht. Het is prettig samenwerken met Martin en dat hebben meerdere artiesten ontdekt.', aldus René. In 2015 wil Wanders, die in het dagelijks leven werkzaam is in de metaalhandel, nog een single uitbrengen.

Prachtig duet van Wally Mckey en Mayke Vanes
22-04-2015 08:31:00

Na de vrolijke, swingende countryplaat die de Vlaamse zanger Wally Mckey met de eveneens Vlaamse zangeres Mayke Vanes in 2013 lanceerden zijn beiden wederom de studio ingedoken. Deze keer verwent het duo ons met de strelende klanken van hun nieuwe single "Veel te Mooi". Velen zullen zich herkennen over de inhoud van het verhaal in het lied. Het gaat namelijk over een relatie die zo mooi en beloftevol begon, maar eindigt in het niets. Naast de prachtige zangpartijen, de vlotte tekst en sterke melodie, verdient de vioolpartij ook extra aandacht. 

Nieuwe single voor Joss Mennen
22-04-2015 08:11:00

Aanstaande vrijdag de nieuw single uit van JOSS, de band rond de uit Weert afkomstige zanger Joss Mennen. Het liedje “Verhoeze” is afkomstig van het album “De reis van mien laeve”.Speciaal voor deze release is het nummer gere­mixt en het is een iets kortere versie dan de track op het album. De tekst heeft Joss geschreven toen hij in 2013 afscheid nam van zijn woning en verhuisde naar een nieuwe stek,”een nieuw hoofdstuk in mijn leven”, aldus Joss. De muziek van het liedje schreef Joss samen met toetsenist Bart van Geleuken. 

Musselkanaal op zoek naar talent
21-04-2015 22:04:00

Op woensdag 13 mei 2015 organiseren de Stichting Lucky Joe & de Stichting Snikkeweek wederom een talentenshow. Het evenement is een jaarlijks terugkerend item tijdens de Snikkeweek. "Er is zoveel talent in de regio en wij bieden ze een podium on hun talent te laten zien aan het publiek. Iedereen die graag eens op de buhne wil staan om zijn talent te tonen aan het publiek is van harte welkom om zich aan te melden", aldus de organisatie.

Jason Bouman lanceert Niemand zoals jij
21-04-2015 21:48:00

Aanstaande donderdag 23 april presenteert Jason Bouman z'n nieuwe single "Niemand zoals jij" tijdens z'n grotendeels uitverkocht miniconcert bij  t Zand in Maarssen. "Niemand zoals jij" is een uptempo liedje dat volgens Jason tussen Nederpop en de Volkszang in zit. "Ik vind het heerlijk om zulke muziek te zingen. Het is een mix van Marco Borsaro, Jeroen v/d Boom en André Hazes. De inspiratiebron was een Spaans liedje waar we het arrangement van hebben aangepast.  Daarnaast heb ik samen met Jeroen Engelbert er een Nederlandstalige tekst op geschreven.

Unity NL on Tour op Koningsdag op het Statendaalderplein bij Winkelhof in Leiderdorp
21-04-2015 18:23:00

Unity NL on Tour is op Koningsdag op het Statendaalderplein bij Winkelhof in Leiderdorp. Direct na de aubade start het programma, met meer dan 20 artiesten. De aubade is rond 9.30 uur afgelopen, gelijk daarna start de Unity NL Kinderdisco, de allerkleinsten kunnen dan een uur meezingen en meedansen met DJ Elmar, Joyce en Roelle, deze disco wordt in de middag nog een keer gehouden. Verder zijn er optredens van onder andere Barry Badpak, Wesley Ponsen, Gertjan Wels, Anno Britting, Marco de Hollander, Randy Blommaert, Naomi en DJ Flor (Holland got talent). Unity NL on Tour op Koningsdag is gratis te bezoeken en wordt van 9.30 tot 18.00 uur gehouden op het Statendaalderplein (Winkelhof) in Leiderdorp. Naast alle optredens zijn er ook diverse kinderactiviteiten.

Emotioneel afscheidslied ‘Vaarwel’ van Christoff scoort in Vlaanderen
21-04-2015 18:12:00

Het emotionele afscheidslied ‘Vaarwel’ van Christoff in ‘Liefde voor muziek’, heeft zijn impact gisterenavond niet gemist. Al meteen na de uitzending op het Vlaamse TV station VTM kwam het nummer hoog binnen op de i tunes charts en sindsdien zet hij met de Nederlandse versie van ‘Goodbye’ van Tom Helsen, zijn weg verder naar de nummer 1 positie. Momenteel prijkt het nummer op de 2de plaats. In de uitzending van gisteren vertelde Christoff aan zijn zingende collega’s dat hij in de afgelopen moeilijke maanden vaak steun had gevonden...

Ricardo Riesley steekt A Si A Si in een nieuw jasje
20-04-2015 17:53:00

Ricardo Riesley is de artiestennaam van zanger Richard Stoop. Hij maakte op 17 jarige leeftijd uit van een all-round trio. Op 19 jarige leeftijd werd hij zanger/ gitarist van de bekende Valkenswaardse band Satellite. Richard vertrok een aantal jaren naar Spanje waar hij een aantal café's exploiteerde. Hij verzorgde daar ondertussen een aantal indrukwekkende optredens doorspekt met een gezonde dosis humor. Een grote wens van hem was om de bekende hit "A Si A Si" in een nieuw vaatje te gieten en dat is nu gebeurd. 

Muzikale wandeling door het vondelpark
20-04-2015 17:36:00

Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kunnen in mei en juni mee op wandeling met kleinkunstkenner Daan Bartels van Het Lied. Bartels heeft een wandeling uitgestippeld door het Vondelpark en haar omgeving. Onderweg vertelt hij anekdotes over bekende liedkunstenaars en brengt hij liedteksten in herinnering, waarin het park en de omliggende straten bezongen worden. 

Nederlandse Erica Greenfield in top 10 Duits TV programma
20-04-2015 17:25:00

Erica Groeneveld uit Buren behoort tot de laatste tien kandidaten van de Duitse talentenshow Deutschland sucht den Superstar. Afgelopen zaterdagavond wist de zangeres, met als artiestennaam Erica Greenf13ld (of Erica Greenfield), de jury te overtuigen met een cover van het nummer 'When you believe' van Whitney Houston en Mariah Carey.  De 35-jarige Erica zong het nummer samen met medekandidaat Viviana Grisafimet in Thailand.  Uit meer dan 37.000 aanmeldingen wist zij het tot de Top 10 te schoppen, en is ze hard op weg naar een finaleplek. 

Speel mee met het online spel met Wolter Kroes en Billy Dans
20-04-2015 17:07:00

Vandaag start het online spel dat bedacht is door Wolter Kroes en Billy Dans en wat een variant is op het bekende ‘Wie Ben Ik?’. Nog niet eerder heeft dergelijke media campagne in combinatie met een online spel plaats gevonden.  Een uniek idee dat weergeeft dan Wolter en Billy samen ook vernieuwend en creatief aan de weg timmeren.  Van maandag tot en met vrijdag geven Wolter en Billy  6 weken lang, 1 hint per dag  via alle social media: Facebook, Twitter en Instagram. Dit kan een tip zijn  via een omschrijving of een hint die verborgen zit in een songtekst. 

Yentl en de Boer ontvangen Annie M.G. Schmidtprijs uit handen van Eberhard van der Laan
19-04-2015 21:29:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, is toegekend aan Yentl en de Boer voor hun lied 'Ik heb een man gekend'. De prijs werd op zondag 19 april uitgereikt door burgemeester Eberhard van der Laan in Theater Bellevue. De jury van de Annie M.G. Schmidtprijs 2014 bestond dit jaar uit componist Cor Bakker, cabaretier en programmamaker Jacques Klöters (voorzitter), theaterdirecteur Nel Oskam, schrijver en cabaretier Frans Mulder en zangeres Marjolijn Touw.

Vanaf maandag 20 april 2015 start RADIONL met een nieuw spel
19-04-2015 00:30:00

Vanaf maandag 20 april 2015 start RADIONL met het nieuwe spel 'De Deure'. Raad wie er achter de deur staat en maak kans op keiharde euros. In ieder programma is het fragment 1 keer te horen. Vanaf dan krijg je een kwartier de tijd om jezelf op te geven via een sms. (SMS NL SPATIE NAAM+WOONPLAATS naar 3010) Let op! alleen smsjes met naam en voornaam tellen mee. 

Pierre van Dam blij met samenwerking Emile Hartkamp & Norus Padidar
18-04-2015 23:31:00

Pierre van Dam is klaar voor de zomer. Z'n nieuwe single "Boem Boem Boem" heeft alle ingrediënten om een regelrechte zomerhit te worden. "Het is gewoon een lekkers vrolijk zomers lied uit de pen van Emile Hartkamp die er samen met Norus Padidar weer iets bijzonders van heeft gemaakt", vertelt Pierre. Hij werkt nu ruim twee jaar met dit producersduo. "Jij hebt meer dan zoveel vrouwen" was de eerste productie uit de Arnhemse studio en dat was direct een groot succes. 

Nieuwe single Vaarwel, Adios van Ronnie Tober betekent niet het einde van Ronnie
18-04-2015 22:28:00

Op 21 april 22015 wordt ras zanger/entertainer Ronnie Tober 70 jaar en nog steeds is hij zeer geliefd bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied. Voor Ronnie een speciale reden om een nieuwe single te lanceren. De titel van dit lekker in het gehoorliggend nummer is "Vaarwel, Adios..". Het lied is geschreven door Diane Theunissen en opgenomen in de HQ studio's van Harald Queens te Tilburg. De nieuwe single is vanaf 15 april te downloaden bij alle legale downloadportals en wordt uitgebracht bij UltimateDisk uit Ede. 

Catharina Hulters gooit het op een andere boeg
18-04-2015 21:10:00

Drie jaar geleden nam Catharina Hulters haar debuutsingle "Het verkeerde moment" op bij Frank Verkooyen. Ondertussen heeft ze al meerdere singles en een album op naam staan. Haar nieuwe single "Kom eens hier"is heel iets anders dan wat we van haar gewend zijn.'Ik had m'n zinnen gezet op een zomerknaller. De meeste mensen kennen mij van voornamelijk van het levenslied. Omdat ik tijdens m'n optredens ook wel eens vlotte liedjes zing vond ik het de hoogste tijd worden om een andere kant van mezelf te laten zien', vertelt de uit Dordrecht afkomstige zangeres.

Nieuwe Nederlandse popgroep STORM neemt single op met topproducer
18-04-2015 18:10:00

De nieuwe popgroep STORM bestaande uit Devon, Patrick en Mark brengen deze week hun eerste single “This Is Love” uit die geproduceerd is door niemand minder dan Jan Lindvaag en Thomas J. Heyerdahl van Deepfrost die in het verleden al hits produceerde voor artiesten zoals Samantha Mumba, Chipz,  Eurovisie Songfestival en vele andere internationale artiesten. STORM is de nieuwe popgroep die met het catchy pop/dance nummer “This Is Love’ de hitlijsten in Nederland willen gaan bestormen. 

Steun de korte film ‘Een Ons Geluk’
18-04-2015 10:23:00

Bart Mijnen is student aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en studeert dit jaar af als schrijver en regisseur. Op dit moment is hij bezig met de productie van de korte afstudeerfilm ‘Een Ons Geluk’, over de aan lager wal geraakte volkszanger Alphons. Na tien jaar geleden een hit te hebben gescoord, is deze geboren artiest nu weer op zoek naar succes en geluk. Maar na een heftige verandering in zijn leven lijkt hij het niet meer in zich te hebben. Labelbaas Eros gelooft nog wel in Alphons en biedt hem een eenmalige kans op een comeback…

Voortaan kun je de TV Oranje showflitsen ook op je tablet of smartphone bekijken
18-04-2015 10:10:00

Op dit moment kun je op onze website kijken naar showflitsen die afgelopen zondag door onze verslaggevers zijn opgenomen bij Toppers van Oranje in Theater Markant te Uden, met tal van artiesten. De player voor de TV Oranje Showflitsen is vernieuwd. Voortaan kun je ook op je tablet of smartphone kijken. Dat geldt ook voor alle uitzendingen die je vindt op Programma Gemist.

Aanstaande zondag special rond Marianne Weber op TV Oranje
18-04-2015 10:04:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 19 april zie je een special over Marianne Weber. In een restaurant in Nieuwegein vertelt Marianne over haar jeugd in Utrecht. Dankzij een goede vriendin van haar ouders kwam ze in aanraking met het levenslied. Vooral de Zangeres Zonder Naam maakte grote indruk op de jonge Marianne. Op school zong ze haar liedjes voor haar vriendinnen, die dan niet zelden in tranen uitbarstten. 

Droom gaat in vervulling voor Nico Descendre
18-04-2015 09:54:00

Met zijn eerste echte eigen singe "Paradiso D'amore" gaat een droom in vervulling voor Nico Descendre. Hij heeft hier mee een prachtig lied in de handen en is er al veel aandacht vanuit Duitsland, België, Zwitserland en Oostenrijk. Zijn carrière als volkszanger is nieuw leven ingeblazen bij een familiair optreden waarbij hij enkele Nederlandstalige liedjes ten gehore bracht en een Engelstalig lied van Jason Mraz “i want give up!  Nico begon zijn zangcarrière al vroeg als kind van 12 jaar met optredens bij straatmarkten, modeshows en familiefeesten. 

Ancora gaat zeker scoren met Word Zeeman
17-04-2015 22:39:00

Ancora steunt het initiatief van de vele shantykoren in Nederland, die zich sterk maken om Shanty’s op de Unescolijst voor Immaterieel Erfgoed te krijgen. “Er zijn vele tienduizenden mensen bij deze koren aangesloten en wij willen graag meehelpen”, laten de drie zangers van Ancora weten op de dag dat zij tevens hun nieuwe single "Word Zeeman" presenteren. Erkenning van Shanty’s in de vorm van plaatsing op deze Unescolijst, is voor de koren van belang, omdat dit kan helpen bij het loskrijgen van financiële middelen, benodigd voor werving en promotie.

Vinzzent viert de lente met nieuwe single
17-04-2015 19:59:00

De dagen zijn langer, lichter en de zon laat zichzelf weer zien. Het is Lente en dat viert Vinzzent met zijn nieuwe single ‘Het is tijd om los te laten’ die vandaag in release gaat. Het is weer een echte feelgood song zoals we van hem gewend zijn. Vinzzent schreef de single samen met zijn producer Hans van Vondelen en Martin Gijzemijter. Aan de single is een facebook actie verbonden waarbij men samen met 10 vrienden kans maakt op een gezellige Lente avond Jam met een verzorgde barbecue waarbij Vinzzent akoestisch een aantal liedjes zal zingen. 

Harten 10 heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-04-2015 18:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 april is dat ‘Dat was vroeger’, de nieuwe single van Harten 10. Het duo uit het Overijsselse Dalfsen komt opnieuw met een opvallend sterke plaat, met tekst en muziek van Bram Koning en productie van Hans Aalbers. Harten 10, bestaande uit Martien Ekkelenkamp en Tineke Willems, weet in een klap de vrolijkheid erin te brengen met dit uptempo nummer waarin wordt teruggeblikt op de ‘goeie ouwe tijd’. De clip van ‘Dat was vroeger’ is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Jan Smit laat zich inspireren door z'n zoontje Senn
17-04-2015 10:30:00

Op vrijdag 1 mei 2015 lanceert Jan Smit z'n nieuwe single "Kleine Superster". "De inspiratie voor het nummer vond ik in mijn zoontje Senn en heb het lied dan ook speciaal voor hem geschreven", aldus Jan. De afgelopen tijd konden ouders mee doen aan een actie om zo veel mogelijk ‘likes’ te krijgen op een foto van hun kind. De foto’s met de meeste likes komen op de hoes van de single. De top 10 likes mochten tevens meespelen in de videoclip ‘kleine superster’. De videoclip is afgelopen week opgenomen en de single ‘Kleine Superster’ kan vanaf 17 april besteld worden.

Afslag 3-6 van RADIONL op 1 mei live vanuit Café Frank van Etten in Apeldoorn
17-04-2015 00:32:00

Het RADIONL programma "Afslag 3-6" komt vrijdagmiddag 1 mei 2015 live vanuit het spiksplinternieuwe Frank van Etten café in Apeldoorn. Frank zal op de openingsdag zelf opgeleid worden door twee bekende ervaren horeca tijgers, Peter Beense en Stef Ekkel. Beiden runnen eveneens een een eigen café. Het populaire radiostation uit Sneek bedacht in maart een leuke actie, namelijk..."Gourmetten met van Etten". De winnares hiervan, Sabrina Korteweg mag s'middags 15.00 uur en 18.00 uur samen met haar vriendin exclusief gourmetten met van Etten.

Stanley Hazes zet punt achter muzikale carrière en artiestenbureau
16-04-2015 13:25:00

Omdat Stanley Hazes al lange tijd met lood in de schoenen op het podium stond heeft hij eind 2014 besloten om een punt achter z'n muzikale carrière te zetten. "Vanaf januari 2015 heb ik al geen boekingen meer aangenomen", vertelt Stanley. De boekingen die al gepland stonden komt hij wel na. Ook z'n artiestenbureau bestaat niet meer. Stanley wil in de toekomst meer van z'n gezin genieten en heeft plannen om iets op te zetten in Benidorm. Hij zit te denken aan iets in de horeca, maar concrete plannen zijn er nog niet. Voorlopig runt hij met z'n zwager een uitzendbureau.

Niels Span laat andere kant zien
16-04-2015 12:00:00

De nieuwe single van zanger Niels Span is een lief, klein liedje geworden. ‘Alles’ is een ballad die qua stijl vernieuwend is voor de zanger. Hij is bewust deze weg ingeslagen: “Ik wil een andere kant van mijzelf laten zien.”, aldus Span. De 23-jarige zanger wilde weer eens wat anders en heeft zich daarom gericht op een nieuw, rustig nummer. “Ik had een stukje tekst in mijn hoofd en die heeft Niels Linkbeek verder uitgewerkt.”, jubelt Span. Zijn producer Niels Linkbeek heeft de tekst verder uitgewerkt en er muziek bij gemaakt. “

Ronnie en de Ronnies & Johan Vlemmix zorgen voor ludiek PSV vermaak
16-04-2015 10:55:00

Tijdens het kampioensfeest in Eindhoven zullen Ronnie en de Ronnies (bekend van: ‘Allemaal Beestjes’) samen met Johan Vlemmix zorgen voor ludiek vermaak rondom www.kampioensliedpsv.nl  In dit Kampioenslied staat ‘PSV’ voor: Proficiat Super Verdiend, want de gelijknamige voetbalclub uit Eindhoven wil absoluut niet worden geassocieerd met dit kampioenennummer. Jammer maar helaas! 

Bij ons in het Café...vrolijke meezinger voor Will de Brouwer
16-04-2015 01:16:00

Will de Brouwer heeft met zijn nieuwe single "Bij ons in het Café" een sterke meezinger met een hoog feestgehalte op zijn naam gezet. Het is inmiddels al de zesde single sinds zijn debuutsingle "Ik wil met jou de hele wereld rond" die in 2012 al menigeen in een lange polonaise aan het feesten zette en uiteindelijk op de 3e plaats belandde van de TV Oranje Top 1000. "Bij ons in het café"  is geschreven door de gebroeders Ger en Rogier Oerlemans en geproduceerd door Ger Oerlemans. De opnames zijn gemaakt in de Alkmaarse muziekstudio van deze topproducent.

Nederlanders lanceren eerste 4K-televisiezender ter wereld
16-04-2015 00:52:00

Tijdens de internationale tv-markt MIPTV in Cannes wordt deze week Festival 4K gepresenteerd, de eerste televisiezender ter wereld (!) die zich volledig richt op uitzendingen in Ultra HD, meestal 4K genoemd. Festival 4K is beschikbaar voor tv-distributeurs over de gehele wereld. De initiatiefnemers voor de nieuwe zender zijn de oosterlijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch en hun compagnons Rob Overman en Robert Rutten van de Nederlandse Brava Group.

Veel media aandacht voor Martijn Stam
15-04-2015 14:37:00

Na de lancering van zijn single “Leef”en de bijbehorende clip, die opgenomen is in Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep is het Martijn Stam alleen maar voor de wind gegaan. Hij stond het eerste weekend zelfs drie dagen lang in de top drie van de Verzoekparade van TV Oranje, waarvan een keer zelfs op de eerste plaats. Martijn Stam is in de wolken: “Dit had ik niet verwacht. Het is gewoon helemaal te gek”, aldus de spontane zanger.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl