RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Derde editie Tuinfeest ‘Op visite bij Lucas & Gea’ vindt plaats op zondag 9 september 2018
02-07-2018 10:11:00

'Op visite bij Lucas & Gea' blijkt na twee edities te hebben georganiseerd een groot succes ‘Omdat we per evenement maximaal 100 gasten kunnen ontvangen achter ons huis gelegen aan de Industrieweg Oost 18 in Oude Pekela moesten we telkens een groot aantal belangstellenden teleurstellen. We hebben daarom besloten om op zondag 9 september 2018 een derde tuinfeest te organiseren’, vertellen Lucas & Gea. Zelf zullen ze drie keer een half uur zingen. Daarnaast geven ook een aantal gastartiesten acte de présence. Er is voldoende parkeergelegenheid en iedereen heeft de beschikking over een stoel. De entree bedraagt € 5.00 en kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.  Voor meer info surf naar : www.lucasengea.nl onder het kopje ‘Op visite bij’.

Debuutsingle van Camiel Westerveld is een echte feestplaat
01-07-2018 15:36:00

Het zat er al even aan te komen. De eerste single van de Amersfoortse zanger Camiel Westerveld. En wát voor een single! Een echte feestplaat die volledig op zijn lijf is geschreven. Met ‘Het weekend is begonnen’ maakt Camiel een kleine knipoog richting zijn andere passie naast muziek. Doordeweeks is de nuchtere entertainer namelijk werkzaam als dakdekker. ‘De koppeling met het dak eraf knallen in het weekend en hem er doordeweeks weer op zetten is dan ook vanuit verschillende oogpunten te bekijken.’ aldus Camiel.  

Ton Wolter brengt zelf geschreven Nederlandstalige cover uit
01-07-2018 15:27:00

Dit jaar zit de 52-jarige Ton Wolter 35 jaar in 'het vak'. Hij begon als Elvis imitator op bruiloften en partijen. Gevolgd door vele optredens met vooral Nederlandstalige muziek, steeds als typetje zoals bijvoorbeeld Tonny Jordaan en af en toe, gewoon als zichzelf.  Hij won het Leids Festival van het Levenslied. Ton Wolter was jarenlang zanger/acteur in een van de grootste diner-shows van Nederland. Van klassiek tot (carnavals) schlager, geen muziekstijl is hem vreemd, een entertainer Pursang.

Feest in de Keet vol.5.....een verzamelaar vol met nieuwe zomerse feest hits nu verkrijgbaar
30-06-2018 21:41:00

Op de verzamelaar 'Feest in de Keet vol.5' staan 20 gloednieuwe nummers van o.a. Edrie met zijn zomerse versie van “Laat mij je voelen”. De opzwepende zomerklanken van Mitch Kerstens met het nummer “Vida Loca”. De verrassend nieuwe single van Willem de Jong met “Lekker vrij”. Ook de heerlijke frisse zomerhit van Erik de Greef “Waar ben ik in verzeild geraakt” en nieuwe feestplaten van Leroy Krielen, Bas Hutten, Benno van Vugt, Christian Malan, Jesse Jansen en nog vele andere top singles! 

Arnold Hofmans komt met bewerking van een liedje uit de TV serie ‘Smeris’
29-06-2018 18:34:00

Met ‘Luister Lief’ presenteert de in 1983 te ’s Hertogenbosch geboren Arnold Hofmans zijn allernieuwste single. Het betreft een bewerking van een liedje van Jeroen van Koningsbrugge uit de TV serie ‘Smeris’. “Ik hoorde dit regelmatig voorbij komen tijdens deze serie, en ik vond het zo’n goed liedje, dat ik op het idee kwam om hier een eigen versie van te maken. Samen met producer Kees Tel ben ik hiermee aan de slag gegaan, en ik ben trots op het resultaat.” Aldus Arnold over zijn nieuwe single.

RADIONL en Lytse Hille organiseren ergens in Nederland 'Hét Buurtfeest 2018'
29-06-2018 18:25:00

Op zaterdag 22 september, de landelijke Burendag, gaan RADIONL en Lytse Hille ergens in Nederland “Hét Buurtfeest 2018” organiseren. Is jouw buurt de gezelligste buurt van Nederland? Geef deze dan snel op en maak kans op een volledig verzorgd buurtfeest. Wat kun je verwachten? 2,5 uur lang feest met gratis hapjes en drankjes, live optreden van Lytse Hille plus enkele gastartiesten en voor de kinderen een ballonnenclown en suikerspin. Ook zal hier het nieuwe album van Lytse Hille door RADIONL gepresenteerd worden.

TV Oranje op bezoek bij Monique Smit
29-06-2018 18:03:00

TV Oranje presenteert vanaf mei een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ gaat Ivo Franklin elke zaterdag om 19.00 uur op bezoek bij een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zaterdag 30 juni zie je een special over Monique Smit, die op een boot in de haven van Volendam in gesprek gaat met Ivo Franklin. Ze legt uit waarom ze nooit weg zou willen uit haar geboortedorp.

Ruby van Urk strikt party duo Side Kick voor zomerse en dansbare single 'Ik Zie Jou'
29-06-2018 17:45:00

Zangeres Ruby van Urk kennen we als solo zangeres, maar ook dankzij vele samenwerkingen. Zo scoorde ze flinke airplayhits met Judith Peters en Theresa Stam als het damestrio De Meiden en nam een duet op met John Medley. Onlangs verscheen er nog een Engelstalige single, een dance versie van ‘This Is The Moment’ met DJ Galaga. Voor haar nieuwste project ‘Ik Zie Jou’ gaat Ruby de samenwerking aan met het party duo Side Kick. “We kwamen elkaar regelmatig tegen in het land, en zo ontstond het idee om eens een keer iets samen te doen. 

Carlo Verkooijen is terug met nieuwe Nederlandstalige single
29-06-2018 17:36:00

Na twee Engelstalige singles "Only a Fool" en "A little loving" keert Carlo Verkooijen verrassend terug met de door hemzelf geschreven en geproduceerde Nederlandstalige single "Ik doe het bij jou toch nooit goed"op het label van Mickim Music. "Muziek is emotie, daarom koester ik zowel het Nederlandstalige als Engelstalige genre" aldus Carlo. Dat het Engelstalige uitstapje hem geen windeieren heeft gelegd blijkt uit het feit dat Carlo afgelopen zomer gevraagd is om een groots croonerconcert te geven.

Surprise single ‘Ik Wil Slapen’ van Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria
29-06-2018 17:24:00

Vandaag is de gloednieuwe single ‘Ik Wil Slapen’ gereleased. De track is een spontane en bijzondere samenwerking tussen gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria. De 3 heren waren voor het AvroTros televisieprogramma ‘De Beste Zangers’ op Ibiza. Na hun eerste avond bespraken Jan, Alain en Glen op het strand hoe ze zich voelden. Dit resulteerde nog dezelfde dag in deze zomersingle. “Eigenlijk is er helemaal geen liedje die bezingt dat je gewoon naar bed wil, zelfs als je in de kroeg staat aldus het drietal”.

'Wanneer' van Mike Alderson herbergt frisse dansbare elementen
29-06-2018 17:05:00

Met ‘Alleen Maar Dansen’ presenteerde de 23-jarige uit Roosendaal afkomstige sportdocent/zanger Mike Alderson een ijzersterke debuutsingle, waarmee hij veelvuldig op de vele radiozenders te horen was. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu in de vorm van ‘Wanneer’ een feit is. Hiermee levert Mike wederom een ijzersterke single af waarmee hij zijn debuut overtreft. Het resultaat is een heerlijke zomerse feel-good single, met frisse dansbare elementen. ‘Wanneer’ verschijnt via Hit It! Music.

Perry Zuidam heeft de Oranje Kroon
29-06-2018 05:52:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 juli is dat ‘Zwoele Zotte Zomer’, de nieuwe single van Perry Zuidam. Samen met producer Laurens van Wessel maakte de Rotterdamse zanger een nieuwe versie van deze hit van Tony Vos uit 1963. Het resultaat is een nostalgisch feestnummer, dat een ouderwets Hollands zomergevoel uitstraalt. Het liedje werkt uiterst aanstekelijk en leent zich uitstekend voor hedendaagse (zomer)feesten. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Sjoerd Mertens verbreedt z'n horizon en gaat samenwerken met Manfred Jongenelis
29-06-2018 05:49:00

Om z'n horizon te verbreden ging Sjoerd Mertens een kijkje nemen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur. De zanger die aangeeft niet op één paard te wedden, kreeg een goed gevoel bij het kennismakingsgesprek met de goed aangeschreven producer, tekstschrijver en muzikant. 'Je moet in de muziekwereld zelf ondervinden waar je je draai kunt vinden. M'n eerste twee singles zijn geproduceerd door Frank van Etten. Daar was ik ook erg tevreden over. Via via kwam ik bij Manfred terecht. 

Debuutsingle voor Ellen Leussink een feit
28-06-2018 18:03:00

Afgelopen zaterdag presenteerde Ellen Leussink haar debuutsingle 'Voor jou is niets te veel'. De uit Almelo afkomstige zangeres had al jaren de wens om een cd op te nemen maar het kwam er maar niet van. Klaas Hilberink  schreef speciaal voor haar het nummer dat werd opgenomen in de AV studio van Arjan Venemann. Het resultaat werd laaiend enthousiast ontvangen door alle aanwezigen afgelopen zaterdag en ook de eerste reacties van de kenners zijn veelbelovend. 

Jesse Jansen maakt nieuwe authentieke versie van “Adio Adio Adio”!
28-06-2018 16:41:00

De Brabantse zanger Jesse Jansen is zeker geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Na de singles; “Ik heb het altijd al geweten”, “Heidewitzka” en zijn eigen hitsingle met Bobby Prins “Ik heb nog meer dan 1000 dromen” heeft hij nu een nieuwe single gemaakt met de titel; “Adio adio adio”. De oudere liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen de titel meteen als het nostalgische nummer van Corrie en de Rekels. Deze oude megahit is nu opnieuw gemaakt door Jesse Jansen.

3JS starten in 2019 hun allereerste clubtour
28-06-2018 16:38:00

Voor het eerst in elf jaar zal een van de beste Nederlandstalige bands het clubcircuit in duiken. Na vele succesvolle tournees langs de grootste Nederlandse theaterzalen zijn nu eindelijk de poppodia aan de beurt. In februari 2019 start hun allereerste clubtour! In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met de 3JS toen zij hun debuutalbum ‘Watermensen’ uitbrachten. In de jaren die volgden bracht de band nóg negen studioalbums uit waarvan er vier de gouden status behaalden. 

‘Laat ons proosten’...gloednieuwe single van Wesley van Gorp
28-06-2018 05:52:00

Al op 8-jarige leeftijd wist de in Den Bosch geboren Tilburger Wesley van Gorp wat hij wilde; zingen op elk feestje of partijtje bij vrienden en familie! Toen ook begon het dromen over een professionele zangcarrière. Na succesvolle deelnames aan talentenjachten verscheen 10 jaar geleden alweer zijn debuutsingle ‘Waarom’ op de bekende klanken van René Froger ’s liedje ‘Woman’. Mede op aandringen van zijn vrouw vond Wesley in Ronald Visch van Rood-Hit-BlauwProdukties dé ideale partner om zijn carrière verder een boost te kunnen gaan geven.

Zomertoer strijkt drie dagen lang neer in Assen
28-06-2018 05:29:00

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en verzorgt RADIONL een live uitzending vanaf locatie. Onderstaand vind je een overzicht van de plaatsen en data (onder voorbehoud van wijzigingen). Meer informatie is ook te vinden op de website van RADIONL. Donderdag 28 juni is de RADIONL Zomertoer vanaf 20.00 uur te gast op de Brink in Assen, in het kader van het TT Festival. Er zijn optredens van Jannes, Tino Martin, Frans Duijts, Samantha Steenwijk, Vinzzent, Stef Ekkel, Dikdakkers, Willem Barth, Jaman, Pascal redeker, Lucas & Gea, New Timeless, Ronnie Ruysdael, Alex, Dean Saunders, Nelis Leeman, Bert Zwier, Erik van Klinken......

John de Bever muzikale surprise in RTL4 programma 'VI Oranje Blijft Thuis'!
27-06-2018 19:09:00

John de Bever is vandaag de muzikale surprise in het populaire RTL4 programma 'VI Oranje Blijft Thuis'! Op verzoek van Johan Derksen wordt Wilfred Genee, die vandaag zijn 51ste verjaardag viert verrast met nog steeds de grootste hit van Nederland 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'! John de Bever die zich inmiddels 'vriend van de show' mag noemen heeft bijzondere cadeaus bij zich en viert met dit tv-optreden ook, dat zijn hit inmiddels meer dan 13.500.000 keer bekeken is op YouTube! 

Oude single van André Hazes in nieuw jasje door Stanley Hazes
27-06-2018 19:06:00

Na meer dan 40 jaar wordt ‘Mama” opnieuw uitgebracht door Hazes. In 1977 bracht André Hazes sr deze mooi ode aan zijn moeder uit. Nu is het de beurt aan Stanley Hazes om “Mama” te vertolken voor het grote publiek.  De nieuwe single van Stanley Hazes ‘Mama’ komt 30 juni uit. De perspresentatie vindt plaats bij het bekende beeld van André Hazes op de Albert Cuypstraat in Amsterdam om 14:00 uur. Uiteraard zal de naam Stanley Hazes je onmiddellijk doen denken aan André Hazes. Dat is geen toeval, want de heren zijn neven van elkaar.

Charly Luske brengt nieuwe single en videoclip uit met bijzondere boodschap
27-06-2018 18:53:00

Charly Luske , bekend van o.a. The Voice Of Holland en zijn rol als Judas in The Passion, brengt naast zijn vele optredens in binnen en buitenland en zijn geplande Theatertour “The Story of George Michael” (vanaf september 2018 in de theaters te zien), deze week zijn langverwachte nieuwe single ‘Please’ uit. Ook is er een aangrijpende videoclip gemaakt bij het nummer die afgelopen zondag gereleased is op YouTube. Zelf zegt hij hierover: “Eindelijk is het zover: Mijn nieuwe single ‘Please’ is uit!

Thom Coppens lanceert uptempo nummer met diverse lambada-achtige invloeden
27-06-2018 17:18:00

We hebben er even op moeten wachten, maar daar is eindelijk de nieuwe single van Thom Coppens. De plaat ‘Weet jij’ is een heerlijk uptempo nummer met diverse lambada-achtige invloeden en een hele dansbare melodie. Kort gezegd een welkome aanvulling op zijn ‘own branding’ sound zoals we die van hem kennen: stevige en ritmische producties met een hoog meezing gehalte. De tekst schreef hij ook deze keer zelf. Met deze zomersingle op zak is Thom Coppens klaar om verdere stappen te gaan maken! 

Jack Kunkels brengt het vrolijke nummer 'Laat de zon in je leven’
27-06-2018 15:15:00

In de Soundmixshow van 1995, voor de jonge lezers; zoiets als The Voice Of Holland van de jaren negentig, maakte Jack Kunkels destijds zijn opwachting. Dit deed de zanger die opgroeide in een kermisfamilie met een indrukwekkende vertolking van ‘This is the moment’ van René Froger. In 1998 tekende de sympathieke Brabander voor zijn allereerste eigen release middels ‘Ik doe wat ik wil’. En weer drie jaar later scoorde de Bossche zanger een dikke après-ski hit met zijn single ‘Gooi die remmen los’.

Henk Dissel neemt nieuwe single ‘Verlegen’ met live orkest op
27-06-2018 15:05:00

Al ruim zes jaar neemt Henk Dissel z’n producties op bij Bas van den Heuvel in Den Bosch. Voor z’n nieuwe single ‘Verlegen’ heeft de uit Zeist afkomstige zanger een compleet live orkest uitgenodigd, en dat is te horen ook. Diverse bekende muzikanten, waaronder de bandleider van de Toppers, Marcel Schimscheimer en Bas van den Heuvel hebben hun medewerking hieraan verleend. ‘Verlegen’ is volgens Henk een vrolijk liedje met de bekende Henk Dissel Sound. Het resultaat is een uptempo, dansbaar nummer.

Eef Kasteel pakt oude passie weer op
27-06-2018 11:33:00

Een passie voor muziek heeft Eef Kasteel altijd al gehad. Als tiener en twintiger trad hij regelmatig op in de kroegen in het altijd bruisende Brabant, maar ook stond hij solo in de Rijnhal voor 5000 enthousiaste fans. Daarnaast was hij een graag geziene artiest in de business clubs van voetbalclubs als NAC, PSV en Feyenoord. Nu, net 40 geworden, getrouwd en 2 prachtige kinderen, pakt hij zijn oude passie weer op; zingen! Met zijn nieuwe single ‘Mijn Leven’, gebaseerd op zijn eigen leven, hoopt hij serieus zijn zangcarrière weer op te pakken.

Maaike Ouboter in 2019 opnieuw de theaters in
27-06-2018 11:25:00

Maaike Ouboter gaat in 2019 weer de theaters in. Vanaf 1 februari is de zangeres opnieuw te zien met de reprise van haar theatershow Vanaf Nu Is Het Van Jou. Na de tour En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt rondom de release van haar debuutalbum en de eerste reeks shows met Vanaf Nu Is Het Van Jou rondom de release van haar tweede album, keert de zangeres in het voorjaar van 2019 dus terug naar de theaters met deze voorstelling.Dit voorjaar verscheen Maaike Ouboter's tweede album. Vanaf Nu Is Het Van Jou is het antwoord op de vraag die Maaike Ouboter zichzelf stelde na haar doorbraak in 2013.

Debuutsingle voor Wesley Braaksma
26-06-2018 21:07:00

Op 3 juni 1993 werd Wesley Braaksma geboren in Hoorn maar versleet zijn gehele jeugd in het altijd gezellige Medemblik. Wesley groeide op bij zijn ouders Arjen en Caroline met zijn broer Maykel en zus Joyce met de muziek van Andre Hazes Sr. 3 jaar geleden vond Wesley het tijd om ook zelf eens achter de microfoon plaats te nemen. Dit met als voorbeeld Andre Hazes Jr en Jeffrey Heesen. Vele talentenjachten liep Wesley af. Van de beroemde "Kei" in Hilversum tot het grote "Jantjes Verjaardag" in Amsterdam. 

Voormalig LA The Voices zanger Remko Harms neemt solosingle op
26-06-2018 20:50:00

Zanger Remko Harms, voormalig lid van LA The Voices heeft een solo cd single opgenomen getiteld “Eén Zijn”. Het nummer is geschreven door Jeroen Englebert en Peter van Asten. Remko heeft op veel Nederlandse podiums gestaan en was onder meer te zien in een duet met Barbra Streisand, de musicals Rembrandt, Les Misérables en het programma “Op zoek naar Joseph”. In 2016 besloot Remko het roer om te gooien, zijn dromen na te jagen en zich te ontplooien als soloartiest. 

Nidja Prisor bewijst met ‘Waking up next to you’ wat ze waard is
26-06-2018 10:15:00

De allereerste single van Nidja Prisor is een echt jazznummer om in te lijsten. Al jarenlang probeert haar omgeving haar het podium op te krijgen en dat is volledig terecht. Met het zelf geschreven nummer ‘Waking up next to you’ bewijst Nidja wat ze waard is. De liefde voor jazz ontstaat bij Nidja al in haar jeugd. Ze groeit op in de wereld van Sinti-jazz. Haar vader, Feigeli Prisor leeft eveneens voor de muziek en speelt door het hele land met de Feigeli Prisor Jazz Band. Als klein meisje staat Nidja bij haar vader op het podium en zingt mee. 

'De nacht van vrijdag op maandag' van De Dikdakkers is een onvervalste meezinger
26-06-2018 09:39:00

'De nacht van vrijdag op maandag'. Dát is de titel van de nieuwste zomerhit van De Dikdakkers en de verwachtingen zijn hooggespannen bij het vocale partyduo. ‘Een onvervalste meezinger,’ aldus het tweetal. ‘Dit nummer gaat het de komende weken uitstekend doen.’ Vanzelfsprekend hadden de mannen gehoopt op kwalificatie van het Nederlands elftal voor het WK in Rusland. ‘Dan hadden we ons Oranjerepertoire aangevuld met een speciaal voor dit toernooi geschreven nummer. 

Bé Dilling covert 'Een beetje alleen' van Canyon
26-06-2018 09:35:00

Bé Dilling, vertolker van het levenslied, heeft weer een een cover van de niet meer bestaande band Canyon opgenomen. Niet alleen de nieuwe single 'Een beetje alleen', maar ook een geweldige samenwerking met Peter van der Veen geeft Bé heel veel plezier in zijn hobby. Peter maakt mooie productie"s die Bé op zijn lijf geschreven zijn  De twee eerdere nummers 'Waarom zeg mij Waarom' en 'Praat me niet van liefde' werden ook leuk opgepakt. Samen met P & T produkties zal er gewerkt worden aan nog meer mooie nummers en clips.

Eerste eigen single van Daniël Metz is getiteld Tik ‘m Aan’
25-06-2018 10:53:00

Daniël Metz is bij het grote publiek misschien nog niet zo heel erg bekend. De kans is echter levensgroot dat de muziekliefhebber deze accordeonist en toetsenist al vaak heeft horen spelen op diverse singles en albums. Hij heeft ondertussen een eigen studio, geeft muziekles, en speelt bij de Rowwen Hèze-coverband ‘Gang Is Alles’. In de zomer van 2018 lanceert hij z'n eerste eigen single 'Tik ‘m Aan’. Opgenomen in zijn eigen studio met tal van gastmuzikanten terwijl Frank Verkooyen de eindmix en tevens mastering voor zijn rekening nam.

Daniel Kist vraagt zich af waarom we ons zorgen moeten maken
24-06-2018 12:05:00

Waarom zouden we ons zorgen maken” is de titel van het nieuwe nummer van Daniel Kist. De 25 jarige tekstschrijver, pianist en zanger uit Den Haag heeft het zomerse lied samen met Wander van de Ven geschreven. 'In het algemeen maken mensen zich vaak zorgen om een groot aantal aspecten van het leven. Ik ben echter van mening dat je je over geen enkel probleem zorgen hoeft te maken omdat je er óf wel, óf niet een oplossing voor hebt. Het vereist alleen een beetje afstand op je huidige situatie om problemen een plek te geven en te relativeren', meent Daniel.

Perry Zuidam steekt 'Zwoele zotte zomer' in nieuw jasje
24-06-2018 11:36:00

Na 'Jij kunt niet altijd 16 zijn' komt Perry Zuidam met een nieuwe single. De zomerse plaat “Zwoele zotte zomer” is een lekker in het gehoor liggend lied met een hoog meezinggehalte. 'Zwoele zotte zomer' was in 1963 een hit van Tony Vos, die dit nummer samen schreef met Joost den Draaijer. De sound die Perry zich heeft aangemeten is zeker goed terug te horen in de muziek die is geproduceerd door Laurens van Wessel. Naast deze single produceerde Laurens van Wessel ook al diverse voorgaande singles en het album “Over leven & Liefde”.

Mark Doldersum krijgt het druk
23-06-2018 14:30:00

Eén dag na de geboorte van zoon Nevayo verscheen de nieuwe single 'Vertel haar niet' van Mark Doldersum. Na een aantal jaren in verschillende muzikale keukens te hebben gestaan en gezocht naar de juiste muziek weet Mark nu waar zijn muzikale toekomst ligt. Doen wat het hart ingeeft en dat is zeker met deze nieuwe single . Een van oorsprong Duits nummer welke van Nederlandse tekst is voor zien door Frank te Hennepe in wiens studio het geheel ook is opgenomen. 

Nieuwe releases Berk Music
23-06-2018 14:11:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat Django Wagner de sterren plukt uit de hemel voor jou! The Rosenberg Trio begeleidt Django op zijn nieuwe single 'Mijn Lieve Schat'. Jeroen van Zelst heeft plezier zonder kater, kies uit 'Cola of Sinas'. Havenzangers zijn stapelgek op haar en hengelen naar een zoen. Pascal Redeker liet een lekkere remix maken van 'Ik Wil Dansen door Barry Fest' en De Lamaketta's zingen over vrouwen in 'Nieuwe Schoenen'.

Vrijkaarten voor Breda in Concert 2018
23-06-2018 11:20:00

Op zaterdag 4 augustus kun je weer genieten van Breda in Concert, het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant! Op het Chasséveld in het centrum van Breda wordt opgetreden door Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Snollebollekes, René Schuurmans, Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Gebroeders Ko, Sieneke, Raymon Hermans,  Ferry de Lits, Nelis Leeman, Rob van Daal, Arjon Oostrom, Joeri Plaizier, Jan van Est, Partyfriex, Emilie Sleven, Sander Kwarten en Evert van Huygevoort. 

Danny Diëgo bouwt met 'Zij is vuurwerk' zijn carrière verder uit
23-06-2018 10:58:00

Begin dit jaar maakte de zanger Danny Diëgo zijn opwachting in Vlaanderen met het opgewekte “Zo komen dromen uit”. Meteen sloot vrouwelijk Vlaanderen Danny, één van Nederlands meest gefotografeerde mannen, in de armen.  In de aanloop van de zomer komt deze artiest nu met het ijzersterke ‘Zij is vuurwerk”, een nummer waarbij zelfs de donkerste wolken meteen verdwijnen. Geschreven door Danny zelf en Niels Lingbeek van de Mastersoundstudio. Z'n inmiddels zevende is in eigen beheer opgenomen.

Leo Kleijn in zee met platenlabel Rood-Hit-Blauw
23-06-2018 10:47:00

Leo Kleijn nam onlangs bij de ANRO studio van Roy Otters z'n allereerste single 'Ons Dorpscafé' op. Leo was erg enthousiast en liet het nummer horen aan diverse collega artiesten, Een groot aantal adviseerde me om contact op te nemen met Dennis van der Kraan van Score Promotions. Volgens Dave staat Dennis hoog aangeschreven in de Nederlandstalige muziekwereld en geeft altijd een eerlijk advies over het product. Dennis wilde natuurlijk graag de productie ontvangen om het nummer te beoordelen. 

TV Oranje ontmoet Rob van Daal
22-06-2018 20:14:00

TV Oranje presenteert een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten, die elke zaterdag te zien zijn om 19.00 uur. Komende zaterdag 23 juni zie je een special over Rob van Daal. Aan de jachthaven in Drimmelen, tegenover de Biesbosch, gaat Ivo Franklin in gesprek met de Brabantse zanger. Na aanvankelijk een voetbalcarrière nagestreefd te hebben, koos hij ervoor om als diskjockey aan de slag te gaan. Zo kwam hij steeds vaker in contact met de muziekwereld, en besloot hij de stap te wagen en zelf artiest te worden. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop