RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Groot Piratenfeest op 1 november in Wapenveld
10-10-2014 15:45:00

Zaterdagavond 1 november wordt in het Gelderse Wapenveld een groot Piratenfeest georganiseerd waarvan de opbrengst naar de Stichting Berghuizerbad Wapenveld gaat. Oranjevereniging Maxima tekent voor de organisatie en hebben hierbij ondersteuning van de "Echte Piraten.nl" formule die al enkele jaren in diverse plaatsen waaronder Geesteren en Kamperveen een fantastisch feest hebben gehouden. De opening van de avond is voor Wimmie die met zijn nummer "De Ring" ongetwijfeld de tent direct helemaal op zijn kop krijgt Ook zijn manager Henri van Velzen zal er flink tegen aan gaan we kennen hem natuurlijk vooral van de Andre Hazes liedjes maar inmiddels is hij allround en zingt een breed reportoire.

 

Gino Graus heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-10-2014 15:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 oktober is dat ‘De Ware (la la la)’ van Gino Graus. Dit jonge zangtalent uit Den Bosch, dat op 25 oktober zijn vijftiende verjaardag viert, is met deze single definitief een nieuwe muzikale weg ingeslagen. Begon hij vijf jaar geleden nog als typische vertegenwoordiger van de piratensound, inmiddels is Gino via vrolijke Nederpop terechtgekomen bij popmuziek met duidelijke dance-invloeden. Zelfs een rap ontbreekt niet in het nummer! 

Palemiger Spatzen maken parodie op Tirolerhit
10-10-2014 15:15:00

De Palemiger Spatzen brengen hun nieuwe single de F*ck Rosi Polka uit. De single is als een grap begonnen, als een steek naar het bekende Tiroler nummer Hé Rosi. De eerste twee maten zijn ongeveer hetzelfde en daarna maakt het nummer van de Zuid-Limburgse band een verassende wending. In eerste instantie was de titel en de tekst van het nummer een grap. Het is echt een feest-single geworden en het is natuurlijk geen toeval dat deze uitkomt in de tijd van de welbekende Oktoberfesten.

Wederom feestelijke single voor De Wannebiezz
10-10-2014 15:05:00

Denk je aan de Wannebiezz, dan denk je aan feest en gezelligheid. Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio & Gilles de la Tourniquette werkten wederom samen met producer Kees Tel en leveren ook nu weer een feestelijke single af die, door een aanstekelijke melodie en herkenbare tekst, meteen in je hoofd blijft hangen.“ Naar de kroeg” is een lofzang op alle gezellige cafés die Nederland rijk is. De kroeg is de plek waar je, na een week hard werken, je vrienden ontmoet en waar je de dagelijkse beslommeringen even kan vergeten.

'Allemansplein' van De Dijk binnen op nummer één in de Album Top 100
10-10-2014 14:41:00

Het album ‘Allemansplein’ van De Dijk is vandaag op de hoogste positie binnengekomen in de GfK Dutch Album Top 100. Het is de tweede keer dit jaar dat de Amsterdamse band met een album de nummer één-notering in de albumlijst behaalt. Afgelopen maart stond 'Dijkers & Strijkers' ook op de eerste plek. ‘Allemansplein’ bevat veertien nieuwe liedjes, waaronder de eerste single ‘Alles Komt Goed’, met een vocale bijdrage van Thomas Acda. Het album, dat 3 oktober is uitgebracht, wordt lovend door de pers ontvangen.

Succes voor Jan Smit en Kraanttje Pappie
10-10-2014 14:35:00

De vorige week verschenen single "Handen Omhoog", een bijzondere samenwerking van Jan Smit en Kraantje Pappie, is vandaag in één klap binnen gekomen op de bovenste plek van de GFK Single Top 100. Het is de 21e nummer één hit voor de zanger. Bovendien komt het totale aantal weken, dat Jan met zijn singles nummer één posities heeft gehad, hiermee op 52, een heel jaar dus. Vanuit België, waar hij de hele week bivakkeert in verband met de promotie van zijn nieuwe succesvolle album Jij & Ik, reageert Jan uitgelaten op het goede nieuws.

Bart Brandjes brengt Nederlandstalige single uit
10-10-2014 04:12:00

De getalenteerde zanger Bart Brandjes heeft met zijn zwoele stem en enorme bereik de prachtige gevoelige ballade "100 Duizend Redenen” uitgebracht. Na een inspirerende ontmoeting met liedjeschrijver Bram Koning, een autoriteit op het gebied van Nederlandstalig repertoire, ontstond het idee bij voormalig The Voice finalist Bart Brandjes om een origineel Nederlandstalig lied op te nemen met topmusici uit de jazz- en popwereld. Bram kreeg de opdracht om het te schrijven en goede vriend pianist Coen Molenaar.

Patrick Willemse presenteert nieuwe single in Bussum
09-10-2014 20:16:00

Op zaterdag 11 oktober 2014  verschijnt officieel de nieuwste single "Jij zit in mijn hart" van Patrick Willemse. Het nummer heeft een hoog meezing-gehalte en is geschreven en geproduceerd door Hansie L. en Maarten de Groot. Het nummer is tevens de opvolger van Kus Me Lieveling welke 8 weken in de Nederlandse top 30 heeft gestaan, en zelfs de 6e plek heeft gehaald. Het Nederlandstalige is helemaal Patrick zijn ding en kan beloven dat ook deze single weer een verrassend succes zal zijn.

Rob de Nijs lanceert z'n 27ste album 'Tussen Rock & Romantiek'
09-10-2014 20:04:00

De reeks tijdloze hits van Rob de Nijs is bijna onuitputtelijk met klassiekers als 'Malle Babbe', 'Jan Klaassen de trompetter', 'Dag zuster Ursula', 'Zet een kaars voor je raam vannacht', 'Het werd zomer' en 'Banger Hart'. Universal Music brengt op 10 oktober het 27ste (!) album ‘Nieuwe Ruimte’ van Rob de Nijs uit. Het album geeft een vervolg aan de loopbaan van een zanger die al in de vroege jaren zestig voor het eerst van zich liet horen. 

'Kop of munt' van Frank en Mirella nu online
09-10-2014 19:55:00

Frank en Mirella hebben met hun nieuwe single “Kop of munt” een prachtige clip weten te maken. Samen met Cliphuis.nl zijn ze een dag op pad geweest om de mooiste beelden te schieten. Frank en Mirella, hebben een nummer van 28 jaar geleden in een compleet ander arragement gestoken bij Manfred Jongenelis, na vele vraag is de plaat eindelijk op single uitgebracht, een lekker country soundje en heel herkenbaar als zijnde Frank en Mirella, ga lekker zitten en geniet van deze lekkere plaat.

Robert Pater bezig met voorbereiding van nieuwe single
09-10-2014 19:39:00

Robert Pater zit dit jaar inmiddels alweer 12,5 jaar in het vak en zal dit niet stilletjes voorbij laten gaan. In de loop der jaren heeft Robert al verschillende platen uitgebracht waaronder zijn meest bekende hit  'Waarom ben jij nooit op zondag vrij'. Dit liedje werd al vrij snel opgepikt bij het publiek en meegezongen. Na die tijd bracht Robert nog meerdere nummers uit waaronder ook het duet samen met Dora 'Kus Me Baby' , dat al snel werd gevolgd met het album 'Op De Weg Naar Geluk'.

Big Smile! voor Jamyro
09-10-2014 19:14:00

Na weken van voorbereidingen in het volste geheim is Jamyro op 6 september gepresenteerd aan het jonge Nederlandse publiek op de septembermarkt te Harmelen. Op 7 september was het de beurt aan Hilversum tijdens de "Open Studio Dagen" op het Media Park. Wat er toen is gebeurd is nog steeds onverklaarbaar binnen een paar uur was de Facebook pagina en de website www.jamyro.nl overbelast. Is Nederland er dan echt klaar voor een nieuwe popgroep die bestaat uit Romy, Maxime, Jurre en Mario te omarmen?

Clip 'Ratatadadada' van Frans Bauer online
09-10-2014 18:50:00

Op 26 september 2014 lanceerde Frans Bauer z'n nieuwe single "Ratatadadada”. Het is een beregezellig feestnummer dat zeker weer hoge ogen zal gooien. Frans wilde al heel lang zo'n soort nummer maken omdat hij erg verliefd ben op dit speciale genre. In de clip die vandaag vanaf 18.00 uur op Youtube te zien is speelt hij diverse personages waaronder als ober, bouwvakker, computer nerd en boer. Op 31 oktober 2014 verschijnt tevens z'n nieuwe album “Lieve Schat”. 

Radiovriendelijke nieuwe single van A3aan Drost
09-10-2014 06:47:00

De uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost verrast met zijn nieuwe single “Zomaar Even”. A3aan timmert al enige jaren stevig aan de weg en scoorde succesvolle singles met liedjes als “Huis Op De Wolken”, “Hallo Sneeuwwitje”, “Blijf Maar Wie Je Bent”, “Mannen” en “In De Zomertijd”. “Zomaar Even” is geproduceerd door Martin Sterken (bekend van o.a. Jannes, Henk Wijngaard) en geschreven door Pascal de Vormer, (verantwoordelijk voor vele composities van o.a. Stef Ekkel, Rob Zorn en Rob Ronalds). 

Kerstsingle voor L&G Producties
08-10-2014 20:43:00

Het platenlabel L&G Producties brengt voor dit jaar een kerstsingle uit met meerdere artiesten die het label vertegenwoordigen, o.a. Bé Dilling, Mathijs Laverman en Mark Doldersum. Het idee lag al langer op de planken, maar nu is het er dan toch van gekomen. Het liedje "Kerstmis met je vrienden" is samen geschreven in het artiestencafé van Lucas en Gea en klinkt lekker volks met een hoog meezinggehalte. Ook zal er een videoclip van het nummer verschijnen.

Nurlaila Karim verovert de Nederlandse theaters met ‘Fourtina’
08-10-2014 20:33:00

Nurlaila Karim is zonder twijfel een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen. Met indrukwekkende hoofdrollen in musicals als ‘Miss Saigon’, ‘Les Misérables’ en ‘The Wiz’ wist zij haar naam voor eens en altijd te vestigen in de vaderlandse theater- en entertainmentindustrie. Dromen laten uitkomen, is een van Nurlaila’s artistieke drijfveren. Daarom sprong ze twee jaar geleden in het diepe en nam ze onder andere een cd met gloednieuwe zelfgeschreven teksten op bestaande kinderliedjes uit alle windstreken op en leverde ze met de cd ‘Chameleon’ een verrassend volwassen geluid af. Om vervolgens haar opwachting te maken in de musicalhit ‘Sister Act’, waarin Nurlaila tot voor kort wekelijks zo’n twee keer in de huid kroop van hoofdpersonage Dolores van Cartier.

Danny Mirror pakt de draad weer op en komt met nieuwe single
08-10-2014 18:42:00

Danny Mirror is de pseudoniem van 1 van Nederlands meest succesvolle componisten/producers, te weten Eddy Ouwens. Hij was verantwoordelijk voor hits van o a  Teach In , Bolland & Bolland, Petula Clark, Jackpot,The Shoes, Al Martino, Gerard Cox, Georgina Verbaan, Brotherhood of man, Los Diablos, Gerard Joling, Mac & Katie Kissoon, Andre Hazes ,Thijs van Leer en vele anderen. Tweevoudig winnaar van een inzending voor het Eurovisie Songfestival. In 1975 met "Ding a Dong en in 1985 als teamleader voor Noorwegen.

Mike van Dijk’s nieuwe album 'Zonder te blikken of te blozen' vanaf heden verkrijgbaar
08-10-2014 15:42:00

Mike van Dijk presenteerde afgelopen zondag 5 oktober zijn fonkelnieuwe album "Zonder te blikken of te blozen". Voor de opnames in de studio van Waylon v.d. Heijden is alles uit de kast getrokken. De beste sessiemuzikanten en koorwerkers droegen een steentje bij en ook de mastering heeft veel aandacht gekregen. De uit Oldenzaal afkomstige zanger legt de lat voor elke productie hoog en dit is niet anders geweest tijdens de opnames van dit nieuwe album. Uiteraard zijn Mike ‘s successingles op de nieuwe cd te vinden.

Spectaculaire theatershow van Niels Duinker voor het eerst te zien in Nederland
08-10-2014 15:26:00

Aanstaande zondag 12 oktober is de spectaculaire theatershow van Niels Duinker voor het eerst te zien in Nederland. In het Comedy Theater in Amsterdam treedt Niels op met de show waarmee hij de afgelopen 5 jaar gewerkt heeft in casino's, aan boord van cruises en in pretparken in vele delen van de wereld. Op dit moment zijn er nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar voordat de show uitverkocht is. Het Comedy Theater ligt op 5 minuten lopen van de Dam. De show duurt 75 minuten en is in het Engels. Meer informatie over de show is te vinden op http://www.comedytheater.nl/nl/verhuur/733 De voorstelling begint om 20.00 uur. In het voorprogramma treden op "Fritz met een Z" en collega-jongleur Freddy Kenton. 

Platina en goud voor Jan Smit in Vlaanderen
08-10-2014 04:25:00

Gisteravond heeft Jan Smit in Café Corsari goud gekregen voor z’n album ‚Vrienden’ en platina voor ‚15 Jaar Hits’. Ruim drie jaar geleden bracht Jan Smit de verzamelaar ‚15 Jaar Hits’ uit in België. Voor dat album had hij reeds goud ontvangen, maar dat kon nu dus, na een verkoop van meer dan 20.000 exemplaren, omgezet worden naar platina. Ook het vorige studio-album ‚Vrienden’ wat Jan Smit uitbracht in 2012 is ondertussen ‚goud’ geworden en ging meer dan 10.000 keer over de toonbank. 

Evert Wolters komt met nieuwe single getiteld:'Verlangen'
07-10-2014 18:10:00

De uit Emmen afkomstige zanger Evert Wolters is in zijn korte loopbaan als zanger al helemaal geen onbekende meer in het vak. Met zijn karakteristieke stemgeluid  zingt hij zijn liedjes recht uit zijn hart. Zijn vorige singles deden het erg goed bij de vele radiostations die ons land kent. Nu komt hij met een gevoelige, maar wel vlotte single getiteld: “Verlangen”.  Een lekker in het gehoor klinkend lied over het verlangen naar zijn vakantieliefde. De single is geschreven en geproduceerd door hit producer Martin Sterken en komt uit op het MAP-Records Platenlabel.

Nieuwe single Corry Konings en David Vandyck
07-10-2014 15:39:00

Na de successingle “Morgen is alles weer heel anders” is het nu tijd voor de volgende single van het album “Met hart en ziel, deel 2”. Corry en David kennen elkaar al enkele jaren via optredens, maar toen zij aan de praat raakten na een opname van “De levende legende” bij MENT TV klikte het meteen en spontaan besloten de twee vrienden een duet uit te brengen. Gekozen is voor “Waar jij ook gaat”, een prachtig lied over vriendschap op de melodie van het meeslepende nummer “L’avventura’ uit 1971.

'Vluchtmisdrijf'...tweede single Karree Konfituur
07-10-2014 14:37:00

De zomer van 2014 betekende de doorbraak van de Vlaamse formatie Karree Konfituur. De groep scheerde hoge toppen met hun debuutsingle ‘Hou Me Vast’, waarmee ze wekenlang in de hoogste regionen van De Vlaamse Top 10 stonden. Nu nog prijkt de single in de Ultratop Vlaamse 50. De heren hebben ondertussen hun opvolger klaar: ‘Vluchtmisdrijf’, opnieuw een Nederlandstalig muziekpareltje! “Het nummer gaat over een relatie verlaten, maar daar achteraf alsnog spijt van hebben”, aldus frontman Bart Foubert. Heimwee, met een vleugje frustratie. 

Nieuw album voor Tony van Boxtel
07-10-2014 13:41:00

“Droom je dromen “ is de titel van het nieuwe album van Tony van Boxtel. Het laatste album wat Tony uitbracht dateert alweer uit 2010 “De smaak van de liefde” , dus het werd de hoogste tijd om weer eens van zich te laten horen. Als je Tony van Boxtel zegt , zeg je ook “Met tranen in je ogen”een nummer dat in de uitvoering van Tony een ongekend succes werd. De twaalf nieuwe liedjes die nu zijn opgenomen zijn een aaneenschakeling van muzikale en vocale verassingen. 

Jubileumfeest 30 jaar Koos Alberts op 29 november in Harderwijk
07-10-2014 13:13:00

Volkszanger Koos Alberts geeft op 29 november een feest ter ere van zijn 30-jarige jubileum. Onder begeleiding van een groot live-orkest zal het optreden plaatsvinden in zijn huidige woonplaats Harderwijk. Ook zal een aantal bekende collega-artiesten een bijdrage leveren. Tijdens het feest in uitgaanscentrum Hardersplaza in Harderwijk komen alle grote hits van de geboren Amsterdammer voorbij. Ook zal hij samen met diverse collega-artiesten duetten ten gehore brengen. Onder andere Emile Hartkamp, Corry Konings Peter Beense, Jannes, Stef Ekkel, John de Bever Pierre van Dam en Dirk Meeldijk zullen deze avond aanwezig zijn om enkele nummers te zingen.

Sasja Brouwers slaat met 'Ademloos' compleet nieuwe muzikale weg in
07-10-2014 12:44:00

“Ademloos”….. je kunt dan denken aan: buiten adem, doodstil , geboeid , het gevoel dat adem te kort komt, in stille bewondering , zeer aandachtig of zeer gespannen toekijken. In dit geval hebben we het over de nieuwe single “Ademloos” van Sasja Brouwers die speciaal voor haar geschreven en ontworpen is door Emile Hartkamp. Sasja: “Twee jaar geleden heb ik Emile ontmoet op de rode loper tijdens het Buma muziekfestival. Ik wist wie hij was en klaarblijkelijk wist hij ook wie ik was. Hij gaf me z’n visitekaartje en zei “we moeten eens met elkaar bellen”. 

Gloednieuwe editie van het kerstalbum ‘Christmas with.. Nick & Simon’
06-10-2014 18:36:00

Op 7 november verschijnt er een gloednieuwe editie van het kerstalbum ‘Christmas with.. Nick & Simon’. De 2013 editie is op ‘Christmas With.. It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas’ versterkt met 6 briljante nieuwe toevoegingen. Ook dit jaar hebben de mannen weer gezorgd voor twee opvallende duetten met andere spraakmakende artiesten. Als extra bevat de cd ook een dvd met daarop de beelden van de vorig jaar geschoten kerstspecial, waarin Katie Melua en Sandra van Nieuwland de duetpartners zijn.

Nederlandse band Shifting Daylight komt met single en album
06-10-2014 18:26:00

Op 26 september 2014 verscheen het langverwachte debuutalbum van Shifting Daylight getiteld; “Shifting Daylight”. Tevens kwam op deze dag de nieuwe single “Like Fools” uit met bijbehorende videoclip. “Like Fools” is Shifting Daylight’s frisse ontkenning dat de zomer ten einde is. Het gevoel van vrijdagmiddag, weekend, vrienden, terrasje, drankje, muziek en genieten van je vrijheid. Shifting Daylight is een nieuwe Nederlandse band rond René van Kooten en Bram Bol.

Nieuwe single Marlane....'Met een beetje liefde'
06-10-2014 17:36:00

In het recente verleden heeft Marlane al  vele mooie nummers op haar naam mogen schrijven (o.a. Pasadena, Wat een leven, Zeg eens schatje, Wat kan mij het schelen en de laatste single Kleine dingen!) Haar nieuwe single getiteld: “Met een beetje liefde” is een nummer waar Marlane zelf de tekst voor schreef. "Met een beetje liefde" gaat over hoe mooi het is om verliefd te zijn en hoe mooi het is om lief te hebben. Iedereen kent dat gevoel waarbij hij of zij van verliefdheid geen hap meer door de keel krijgt. 

'Bailando'.... nieuw duet van Alessandro en Jeronimo
06-10-2014 17:23:00

Alessandro en Jeronimo hebben samen een duet opgenomen.  Het is een cover van de grote Zomerhit van Enrique Iglesias “Bailando”. Het tweetal heeft “Bailando”in een eigen jasje gestoken, waarbij ook een stukje rap, waar Alessandro zo goed in is, niet mag ontbreken. De bijbehorende clip is opgenomen tijdens het Tinaweekend op 27 en 28 september in Attractiepark Duinrell. 

'Jij en Ik', nieuw album van Laura Lynn
06-10-2014 17:13:00

Schlagerkoningin Laura Lynn presenteert aanstaande vrijdag 10 oktober exclusief haar nieuwe album ‘Jij en Ik’ voor, in het bijzijn van fans en collega-artiesten. Laura heeft in totaal 12 nieuwe nummers klaar, waaronder het duet met levenspartner en accordeonist Matthias Lens. Daarnaast ook het duet "Diep in je ogen" met Luc Steeno dat wekenlang in de Vlaamse Top 10 stond geparkeerd. Haar nieuwe single ‘We feesten heel de nacht’, die deze week de hoogste stijger is in de Vlaamse Ultratop 50 prijkt ook op het album.

Nachtmerrie voor Rinus Werrens
06-10-2014 16:56:00

Een dag die begon als een droom eindigde in een nachtmerrie voor zanger Rinus Werrens. Gisteravond in Rucphen, werd na afloop van de sfeervolle en gezellige cd-presentatie van het album "Geef me liefde" één van de aanwezige gasten neergestoken. Rinus Werrens is helemaal kapot van het gebeuren: "Het was een zeer geslaagde middag, met een grote opkomst van publiek en collega's en dan gebeurt er dit." Het slachtoffer is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd. 

Succesvolle tweede editie DON in Concert
06-10-2014 06:53:00

Gisteravond gaven René Froger en Jeroen van der Boom voor ruim 350 bezoekers een spetterend concert voor stichting DON (Diabetes Onderzoek Nederland). Onder het genot van een uitgebreid diner zongen de bekende zangers, samen met friends, de beste liedjes van nationale en internationale artiesten. Alle opbrengsten van DON in CONCERT komen geheel ten goede aan onderzoek naar een oplossing voor de slopende ziekte diabetes. 

'Bad' van Boyband B-Brave voorloper van debuutalbum
05-10-2014 19:58:00

Boyband B-Brave heeft een nieuwe single uitgebracht “Bad”. Deze single stond meteen op 1 in de I tunes en kwam hoog binnen in de overige charts. De bijbehorende clip werd op vrijdag 3 oktober op You Tube gezet en in twee dagen tijd bijna 70.000 keer bekeken. De clip werd opgenomen in slot Zeist. Het is een clip met een bijzondere choreo, waarbij vampiers de hoofdrol spelen. De zang afgewisseld met dans zijn indrukwekkend om naar te kijken. 

Bart van der Stelt giet 'Avond (ik geloof in jou en mij)' in nieuw vaatje
05-10-2014 19:49:00

"Nu hoef je nooit je jas meer aan te trekken, en te hopen dat je licht het doet".....Wie kent deze legendarische woorden niet waarmee de gigantische hit "Avond (ik geloof in jou en mij) " van Boudewijn de Groot begint. Bart van der Stelt was toe aan een nieuwe single en heeft dit nummer in een nieuw feestelijk jasje laten steken door Waylon van der Heijden in de befaamde Goldfinger studio. Gezellige accordeon muziek maken van het lied een echte kroegenhit. Het grote voordeel is dat vrijwel iedereen de tekst uit het hoofd kent en direct  mee kan zingen.

Peter Koelewijn reikt nieuwe single uit aan Frank en Mirella
04-10-2014 17:17:00

Vrijdagavond 3 oktober was een bijzondere avond voor Frank en Mirella. Tijdens de TV Opnames bij Toppers van Oranje, was er een bijzonder moment. Het populaire duo Frank en Mirella, kreeg uit handen van niemand minder dan Peter Koelewijn het allereerste exemplaar van hun nieuwe single ‘Kop of Munt’ uitgereikt. Zeker bijzonder, omdat Koelewijn het nummer in 1986 al schreef voor het duo. 

Paul de Laat brengt feestremix uit van Ursula, ik mis je!
04-10-2014 15:52:00

Begin dit jaar liet Paul de Laat van zich horen met een heerlijke aprèsski versie van de klassieker “Troela oh troela”. De reacties waren overweldigend en de single kreeg enorm veel airplay op de radiostations. Na dit grote succes komt hij nu met een fantastische nieuwe single met een remake van een topnummer. “Het is een single geworden met een heel groot feestgehalte” zegt de goedlachse Brabander. Het nummer is de bekende hit; “Ursula, ik mis je”, maar dan met een modern sausje er overheen. 

'Jouw lach'...... nieuwe single en clip van Kim Regasa
04-10-2014 05:40:00

Kim Regasa werd vorig jaar tweede tijdens het Junior Songfestival. Zijn nieuwe single “Jouw lach” is een feit.. De clip werd opgenomen bij circus Zandvoort en Kim is heel blij met het resultaat. In de clip wordt Kim bijgestaan door dansers, waaronder Luciano, die schitterde in het populaire dansprogramma “Everybody Dance now” en “Move like Michael Jackson”. Circus Zandvoort is echt een super locatie om een clip op te nemen en ik was dan ook erg blij dat we toestemming kregen. Ik ben erg blij met het resultaat”. 

Buma NL Awards zondag bij TV Oranje
03-10-2014 22:45:00

Komende zondag 5 oktober kun je bij TV Oranje vanaf 20.00 uur kijken naar een verslag van de Buma NL Awardshow, die donderdag 18 september plaatsvond in 's-Hertogenbosch. Tijdens de feestelijke slotavond van Buma NL, het jaarlijkse evenement ter promotie van de vaderlandse muziek, werden de prestigieuze onderscheidingen uitgereikt.

William Janz heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
03-10-2014 21:01:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 oktober is dat ‘Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is’, de debuutsingle van William Janz. Deze ervaren zanger uit Rijswijk staat al jaren op de bühne in Nederland en Spanje en brengt nu zijn eerste plaat uit, op initiatief van producer Riny Schreijenberg. En die had het goed gezien, want William is een zanger met een geweldige stem, die soms doet denken aan Benny Neyman. De clip van ‘Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is’ werd opgenomen op enkele typisch Hollandse locaties.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl