RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Michelle Okken (12) door naar finale Utopia Top Talent!
13-06-2015 11:55:00

De uit Hoogeveen afkomstige Michelle Okken heeft op vrijdag 12 juni deelgenomen aan de audities van 'Utopia Top Talent', wat al een hele ervaring was en als kers op de taart is ze door naar de finale. De jury, bestaande uit de inwoners Rob, Bas, Colinda, Naomi en Gaby waren vol lof over haar auditie en is het haar gelukt de harten van de jury sneller te laten slaan met haar nieuwe single 'Je hart gaat sneller slaan'. Uiteindelijk mocht elk jurylid één act kiezen die door ging naar de finale.

Wat heeft Roy Raymonds met haring.....
13-06-2015 08:28:00

Roy Raymonds kennen we van zijn explosieve optredens en natuurlijk ook van zijn hits "Ik Heb Een Knal Rooie Rubberboot" en "De Reiger". Met toeval tijdens een optreden kwam Roy in gesprek met Albert Geerts ( eigenaar van Visketen Fish en Chips) . Na wat besprekingen hadden ze wel een mooi idee op tafel liggen met de combinatie De Reiger en Vis niets is zo mooi als dit. Afgelopen maand hebben ze dan ook samen mooie boekingen gehad.

Fadim heeft wederom leuke single opgenomen
12-06-2015 20:21:00

Luisteraars van RADIONL kan het niet ontgaan zijn dat de Vlaamse zanger Fadim, die nog maar 1 jaar bezig is als zanger, al een debuutalbum op naam heeft staan. Met grote regelmaat was de commercial te horen van het album "ADYA stelt voor: Fadim" waar in totaal 17 tracks op staan. Bij onze zuiderburen behaalde was dit in de zomer het best verkopende Nederlandstalige album in de Vlaamse Ultratop. Hij ontving daarvoor de doorbraak en beste nieuwkomer loftrompetprijs op het Gala van het Vlaamse lied. 

Roel van der Wielen brengt single Hey Nana uit
12-06-2015 15:56:00

Zanger Roel van der Wielen is onlangs de studio weer ingedoken en dat heeft geresulteerd in een fantastische Zomerse single, die heel binnenkort wordt uitgebracht: “Hey Nana”. Een nummer dat hem op het lijf is geschreven, ook al is het anders dan de fans van hem gewend zijn. “Hey Nana”is voor Roel van der Wielen een muzikaal uitstapje. “Hey Nana”wijkt af van mijn normale stijl. In mijn vorige nummers zing ik met een band en blazers, dus grote instrumenten, die liedjes zijn uptempo. Dit nummer is anno 2015 en geeft een “Summerfeel”, ik denk dat de mensen verrast zullen zijn”. 

Presentator, dj en zanger en ondernemer Gerard de Vries overleden
12-06-2015 15:43:00

Afgelopen donderdag is presentator, dj, zanger en ondernemer Gerard de Vries op 81 jarige leeftijd overleden. Gerard maakte enkele grote hits zoals "Giddy Up Go", "Het Spel Kaarten", "Voor Niets" en natuurlijk het bekende nummer "Teddy beer". De mannen van RADIONL denken nog vaak terug aan de prachtige Teddy beer actie die ze met hem mochten maken in 2011. De meeste liedjes die hij maakte hadden betrekking op het leven van een vrachtwagenchauffeur. Het waren hoofdzakelijk vertalingen van liedjes van de Amerikaanse zanger Red Sovine. 

De Meiden hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
12-06-2015 15:26:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 juni is dat ‘Weekend', de nieuwe single van De Meiden. De zangeressen Judith Peters, Ruby van Urk en Theresa Stam besloten vorig jaar hun krachten te bundelen in deze meidengroep en dit is alweer hun derde single. Nadat ze op hun vorige singles de zomer en het kerstfeest bezongen, wordt nu een ode gebracht aan het weekend. Lekker samen op stap met een goed glas witte wijn. Het is een echt ‘feelgood-nummer’ en een Nederlandse bewerking van 'Last Thing On My Mind' van de Britse popgroep Steps.

Solo single voor Dizzy Man Johan Bouquet
12-06-2015 05:11:00

De uit Andijk afkomstige zanger Johan Bouquet maakte begin dit jaar een verpletterende indruk tijdens het SBS programma Bloed Zweet & Tranen met zijn indrukwekkende vertolking van het nummer “Ik Hou Van Jou” van Gordon. Johan is een muzikant in hart en nieren en maakt zo ongeveer zijn hele leven muziek. Hij was naast Jacques Kloes o.a. jarenlang gitarist en zanger van de legendarische Dizzy Man’s Band (bekend van hits als “The Opera” en “The Show”). Ook vormde hij samen met Jacques Kloes The Showbusters.

Belinda Kinnaer brengt Dit is het moment op single uit
11-06-2015 18:33:00

Belinda Kinnaer is een zangeres met een unieke stem en feelgood repertoire. Op zaterdag 13 december 2014 mocht Belinda haar debuut single “If tomorrow never comes” presenteren op het MegaPiratenFestijn in het Gelredome. “Dit is het moment” is de titel van haar tweede single, waarmee de uit Zeddam afkomstige zangeres de weg inslaat van het Nederlandse lied. De toon is hiermee gezet voor het toekomstig repertoire dat we van Belinda kunnen verwachten: eigenzinnig Nederlands met popinvloeden en diepgang.

Tinus van der Weide gaat samenwerking aan met Edwin van Hoevelaak
11-06-2015 18:22:00

De Drentse zanger Tinus van der Weide heeft een nieuwe single opgenomen en is hiervoor de samenwerking aangegaan met producer Edwin van Hoevelaak. Het draait allemaal om het nummer "Nooit meer alleen” welke van Hoevelaak geproduceerd heeft.. Volgens Tinus is het lied op zijn lijf geschreven. “Edwin begrijpt mij en weet precies wat ik zoek met mijn muziek”, vertelt de 36 jarige zanger uit Coevorden. De drukke en ondernemende Tinus die voor zijn metaalrecyclingsbedrijf veel in het buitenland zit, heeft sinds een paar jaar weer tijd kunnen maken.

Vrolijke nieuwe single voor Evert Wolters
11-06-2015 14:46:00

Zanger Evert Wolters zijn nieuwe single ‘Languit op het strand’ past goed bij zijn persoonlijkheid. “Ik ben zelf ook altijd vrolijk en dit is een vrolijk nummer.” Wolters staat inmiddels bekend om zijn vrolijke en uptempo nummers. Dit nummer past precies in het straatje van de Emmenaar. De single lijkt qua idee op zijn eerdere single ‘Hey hey Helena’ en beide zijn geschreven door Martin Sterken en Evert zelf. Het gaat over vakantie aan het strand, maar wel in Nederland. Tekstueel gaat het niet over buitenlandse vakanties met Griekse bouzouki.

Tweede single William Janz een feit
11-06-2015 14:37:00

De schoolmeester "William Janz" baarde veel opzien met zijn eerste single " Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is". Er gebeurde iets waar hij jaren van droomde. Op alle radio stations kreeg "William" enorm veel aandacht. 35.000 downloads op Youtube en vele optredens voor de nieuwe schare fans werden zijn deel.  Een tweede single kon dus niet uitblijven. Met producer Marty Schreijenberg ging "William" de White Villa studio,s in en produceerde daar zijn tweede single "Ik wil jou helemaal voor mij alleen".

Nick & Simon presenteren nieuw album ‘Open’ in poptempel Paradiso
11-06-2015 14:23:00

Op vrijdag 18 september gaat het zesde studioalbum 'Open' van Nick & Simon in release. Het album van het muzikale duo wordt vrijdag 2 oktober voor het eerst live gepresenteerd in de intieme setting van Rock- en Poptempel Paradiso Amsterdam. 'Open' belooft een Nederlandstalig popalbum te worden waarbij de sound van Nick & Simon een sterke metamorfose doormaakt. Drie jaar na hun platina studioalbum ‘Sterker’ maken Nick & Simon zich op voor de release van een opvolger. 

Betsy stapt in het huwelijksbootje met Gert
11-06-2015 04:59:00

Sinds enkele jaren vormen Betsy en Gert het nieuwe duo Picobello. Op 3 augustus 2015 geven beiden elkaar het JA woord en zal Betsy haar achternaam aanpassen naar De Jong. Betsy laat weten dat ze klaar is met alle ellende uit het verleden en wil een gelukkig nieuw bestaan opbouwen met haar zangpartner. Onlangs hebben ze contact opgenomen met Manfred Jongenelis om een nieuwe single op te nemen welke in september 2015 gelanceerd gaat worden. 

Het aftellen is begonnen voor Guus Meeuwis..
10-06-2015 20:27:00

Over een paar dagen is het zover; het eerste concert van deze reeks! "De crew is al sinds vorige week aan het bouwen en er zijn 180 trailers het stadion in gereden met 43.500 kilo staal, 8 kilometer kabel, 720 bewegende lampen, 630m2 video, 262 microfoons en 160 kilo verf. Iedereen is er klaar voor en één ding is zeker; het wordt weer GROOTS!

Patrick Valentijn voelt dat het een mooie zomer wordt
10-06-2015 20:15:00

De sympathieke zanger Patrick Valentijn uit Venlo weet het helemaal zeker: Dit wordt een mooie zomer! Met zijn nieuwe uptempo single "Voel jij wat ik voel" geeft hij die zomer meteen het zwoele gevoel dat je daarbij mag verwachten. Het lied is geschreven en geproduceerd door hit producer Martin Sterken waarbij Patrick in 2007 zijn debuutsingle opnam. De single is verkrijgbaar via de bekende downloadportals en streaming media zoals Spotify en Itunes ! Kijk voor meer informatie op www.patrickvalentijn.nl

RADIONL presentator Hessel Wijkstra reikt nieuwe single uit aan Joost de Vries
10-06-2015 19:51:00

Op zondagmiddag 28 juni presenteert de Noord-Hollandse zanger Joost de Vries zijn nieuwste single "Zing maar na" tijdens de RADIONL en TV Oranje Zomertoer in Heerhugowaard. Joost heeft gekozen voor een modern, lekkere uptempo zomers nummer. Het gaat over de vrolijkheid welke je vooral voelt als de zomer begint. RADIONL presentator Hessel Wijkstra heeft de eer om Joost het 'eerste'exemplaar te overhandigen. Muziekproducent Jeroen Dirksen is verantwoordelijk voor de muziek en de tekst heeft Joost samen met Dirksen geschreven. 

Monique Heegen voelt zich thuis bij producer Jeroen Dirksen
10-06-2015 19:23:00

"Een zomer met jou" is de titel van de nieuwe single van Monique Heegen. Het resultaat is een vrolijke productie waarin een mix van schlager/feest is te horen. Verantwoordelijk hiervoor is Jeroen Dirksen van de World Vision Studios uit het Duitse grensplaatsje Veldhausen (Gem. Neuenhaus). Medio 2013 besloot Monique om een nieuwe muzikale weg in te slaan en kwam ze terecht bij Jeroen die overigens al voor veel Nederlandse artiesten produceerde. Haar nieuwe single is een mooie toevoeging aan haar repertoire.

Wim Rijken junior brengt ode aan z'n vader op single uit
10-06-2015 15:35:00

Op 7 juni jl. zong Wim Rijken junior op het feest ter gelegenheid van de 85ste verjaardag van zijn vader Wim Rijken senior een speciaal lied getiteld "Vader mijn vriend, een vriend als mijn vader..." Het is een ode aan een vader die een vriend werd, aldus Rijken junior die de tekst schreef en samen Jan-Willem Verbeek de muziek heeft ontworpen. Jan-Willem is tevens te horen op de akoestische gitaar. De reacties op het lied waren zo overweldigend, dat spontaan is besloten, mede met het oog op vaderdag het nummer als single uit te brengen. 

Silvia Swart neemt nieuwe single op bij Terry West
10-06-2015 00:00:00

Het is een tijdje stil geweest. Silvia is bevallen van een gezonde zoon ‘Randy’ die inmiddels 9 maanden oud is en ze is op 5 Juni j.l. in het huwelijksbootje gestapt met ‘Lammert Kuiper’ Nu de rust weer is iets is wedergekeerd, is het tijd voor een nieuwe single! De single is als vanouds opgenomen door studio Terry West Productions en heeft de sound die we van Silvia gewend zijn.  Het is wederom een vrolijk, zomers en gezellig nummer met Rock ’n roll-country-invloeden, en door het aanstekelijke ritme is het nummer snel herkenbaar en slaat het live ook erg goed aan. 

Nieuwe single van Lytse Hille verschijnt tweetalig
09-06-2015 20:35:00

Lytse Hille heeft onlangs in de studio van Emile Hartkamp & Norus Padidar in Arnhem als voorloper op z'n aanstaande album een nieuwe single opgenomen. Het bijzondere eraan is dat er naast een Nederlandstalige titel "Als ik alles toch geweten had" ook een Friestalige versie "At ik alles earder witten hei" is verschenen. De tekst en muziek zijn afkomstig van het producersduo Hartkamp & Padidar. Het lied is heerlijke vrolijke meezinger, die je in beide uitvoeringen weet te raken. De Friese uitvoering is het eerste kadootje van de 40 jarige Lytse aan al zijn trouwe fans.

Plaatje van een vrouw... opvallend duet van Tino Martin en Dries Roelvink
09-06-2015 17:53:00

Het verrassende duet ‘Plaatje van een vrouw’ van Tino Martin en Dries Roelvink is het gevolg van een gastoptreden van Tino tijdens de jubileumshow van Dries die hij gaf op 24 februari jl. “Vier jaar geleden zei m’n zoon Dave al tegen mij dat ik een keer naar Tino Martin moest gaan luisteren. Ik was direct onder de indruk van z’n zangkwaliteiten en ben van mening dat er in Nederland niet veel betere stemmen zijn dan die van hem. Een krachtige warme stem die me raakt”, vertelt Dries. Op het jubileumfeest in Amstelveen zong Dries samen met Tino het nummer “I am a singer”.

Bertie Verplak zingt over de waarheid
09-06-2015 11:54:00

De op 14 juni 1983 geboren Bertie Verplak, is inmiddels geen onbekende meer in het Nederlandstalige circuit. Bertie is reeds succesvol als feestzanger/presentator in de periode 2006-2010, door privé omstandigheden besluit hij een korte pauze te nemen. In 2013 begint het bij Bertie Verplak toch weer te kriebelen, hij voelt zich weer helemaal de oude en besluit om zijn muziekleven weer op te pakken. Hij komt in contact met Ronnie Haefkens die hem begeleid naar de opnamestudio van Roy Otters te Apeldoorn.

Clip nieuwe single Een leven lang van Lucien Martin online
09-06-2015 11:34:00

Zanger Lucien Martin, die onlangs zijn nieuwe single ‘Een leven lang’ lanceerde, heeft nu ook een videoclip gemaakt van deze heerlijke ballade! Onlangs bracht Lucien Martin een nieuwe single uit met de titel; ‘Een leven lang’ die meteen goed opgepakt werd door de grote en kleine radiostations in Nederland en België. Het nummer dat is geschreven en geproduceert door André Kooiman (bekend van nummers voor o.a. Henk Bernard - Hou me nog een keertje vast en Soms is het moeilijk) is een heerlijke ballade die met veel gevoel wordt gezongen door de zanger uit Schijndel. 

Cirque Éloize start repetities voor shows iD in Koninklijk Theater Carré
09-06-2015 10:03:00

In Montreal zijn de repetities gestart voor de Nederlandse shows van iD in Koninklijk Theater Carré. Cirque Éloize’s iD beleefde haar première in 2009. Inmiddels is de show bezocht door ruim 1 miljoen mensen in meer dan 23 landen. Op 24 juni strijkt het spektakelcircus neer in Amsterdam. Ondanks dat iD al bijna zes jaar lang op tournee is, wordt er nog flink gerepeteerd voordat het gezelschap naar Nederland komt. Er worden regelmatig nieuwe castleden toegevoegd aan het team en het is zeer belangrijk dat de groep volledig op elkaar is ingespeeld.

Benefiet avond voor Jonah Veenstra op 11 juli 2015 in Deventer
09-06-2015 09:30:00

Op 2 juli 2014 zat de toen 3 jarige Jonah Veenstra tijdens het eerste weekend van z'n vakantie niet helemaal lekker in zijn vel. Op dat moment was er geen reden om zorgen te maken omdat iedereen z'n dag wel niet heeft. "Toen we de volgende morgen Jonah uit bed haalden had hij erg veel pijn. Hij kon niet staan of lopen van de pijn. De pijn leek uit zijn heup te komen. Wij dachten eerst dat hij zich de vorige dag wat overbelast had met het beklimmen van de dijk in Lauwersmeer. Na een paar dagen het aangekeken te hebben, in de hoop dat het wel op zou knappen, kreeg Jonah koorts. Dus toch maar even naar de dokter. De dokter ontdekte dat Jonah zijn amandelen ook wat waren opgezet en vermoedde een ontsteking in het heupgewricht. Met een antibioticakuur weer naar huis gegaan. 

Wesly Bronkhorst kijkt terug op een zeer geslaagd concert
08-06-2015 20:58:00

“Mijn fans staan bij mij absoluut op nummer één. Ze volgen mij waar ik ga, supporten me bij alles wat ik doe en zijn altijd enthousiast. Daarom vind ik het leuk iets extra’s voor ze te doen.” Vanuit deze gedachte ontstond het idee voor Fans & Friends, een speciaal concert voor zijn trouwe aanhang. Dat was vorig jaar zo’n enorm succes dat hij ook dit jaar zo’n avond organiseerde, deze keer in Raamsdonksveer. Afgelopen vrijdag stond de Amsterdamse volkszanger op het podium in discotheek Oscars. 

Ivo Franklin van Toppers van Oranje, schaart zich achter de actie Stop met Pesten
08-06-2015 20:51:00

Ivo Franklin, presentator van Toppers van Oranje, maakt zich sterk voor de actie “stop met pesten” door het speciaal hiervoor gemaakte polsbandje “Let me know” te dragen tijdens de tv uitzendingen van Toppers van Oranje en zo aandacht te vragen voor dit onderkende probleem in de Nederlandse samenleving. Tijdens de tv opnames van Toppers van Oranje a.s. zondag 14 juni in de Ster in Nieuwkuijk, waaraan ruim 60 artiesten zullen mee werken, schaart Ivo Franklin zich in een rij bekende Nederlanders, zoals: Johnny de Mol, Marco Borsato en Xander de Buisonjé.

RADIONL heeft de mooiste nummers verzameld op twee dikke dubbelaars
08-06-2015 20:30:00

RADIONL bestaat alweer 10 jaar. Directeur Nico Silvius vertelt trots: "Een radiozender die 365 dagen per jaar volledig is gewijd aan muziek van eigen bodem heeft in Nederland nog nooit eerder zo lang bestaan". RADIONL bestaat alweer 10 jaar. Directeur Nico Silvius vertelt trots: "Een radiozender die 365 dagen per jaar volledig is gewijd aan muziek van eigen bodem heeft in Nederland nog nooit eerder zo lang bestaan".

Wordt jouw demo straks een professionele opname
08-06-2015 20:22:00

Maandag 14 september 2015 komen Nederlandse artiesten, componisten, tekstschrijvers, muziekprofessionals, boekers, locatiehouders en liefhebbers weer samen op De Parade in 's-Hertogenbosch voor Buma NL, het event voor de Nederlandstalige muziek. Vast onderdeel van deze dag is het Sena demopanel dat voor talentvolle muzikanten dit jaar meer dan ooit een opstap kan zijn naar een succesvolle carrière: doe mee en stuur je demo in!

Nieuwe single voor BZN als voorloper van de box Complete BZN
08-06-2015 20:10:00

Deze week komt er een nieuwe single van BZN uit als voorloper van de box "Complete BZN" en de dubbel-CD "It happened 50 years ago". Het nummer "I'm a lucky son", dat in 2000 is opgenomen voor het album "Out in the blue", maar daar uiteindelijk niet voor is gebruikt, zal op 12 juni beschikbaar zijn als digitale (betaalde) download via de reguliere kanalen. Het nummer zal tevens verschijnen op de box "Complete BZN" en als een van de drie niet eerder uitgebrachte nummers op de dubbel-CD "It happened 50 years ago".

Joey Hartkamp knalt de zomer in met zijn nieuwe single Hoor Je M’n Hart
08-06-2015 10:25:00

In september 2013 debuteerde Joey Hartkamp met zijn eerste single ‘Geen Nacht Meer Zonder Jou’. De single bereikte een hoge positie in de diverse Vaderlandse Hitlijsten en kreeg een fantastisch vervolg met de singles ‘Ik Wil Je’ en ‘Jij’.  Extra opmerkelijk was de laatste single, waarbij de opbrengsten, met tevens diverse opgezette acties en een Golf Charity Event, ten goede zijn gekomen aan het KWF Kankerbestrijding. Met trots kon er uiteindelijk door Joey op 8 mei een cheque overhandigt worden van maar liefst € 15.000,-. 

Goud voor het ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek van Jan en Monique Smit
08-06-2015 10:14:00

Het ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek wat afgelopen vrijdag officieel in de winkels lag heeft de gouden status bereikt.  Er zijn meer dan 25.000 stuks van verkocht. Jan Smit mocht gisteren een gouden DVD uitreiken aan zijn zus Monique. De dvd is niet alleen een kroon op het succes uit de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek en vernieuwend product. Nog nooit eerder kwam er een Dvd & Puzzel combinatie uit.  De dvd bestaat uit filmpjes van de ‘2 kleine kleutertjes’ liedjes zodat de kinderen (2 t/m 5 jaar) ook visueel kunnen genieten van dit unieke project. 

CD presentatie Orsaya in Purmerend
08-06-2015 09:57:00

Op vrijdag 26 juni 2015 presenteert Orsaya haar nieuwste cd ‘Songs from the heart’ in Pop- & Cultuurpodium P3 in Purmerend. Deze mooie locatie zal haar deuren vanaf 19.45 uur open slaan. De nieuwe cd zal door de bekende musicus Ronald Snijders uitreikt worden. Met medewerking van Bastiaan Mulder, Judith de Ruijter, Très Agogo en Peggy Wong (schrijfster) wordt het een groot topfeest. 

Tweede single voor Mike Daane een feit
08-06-2015 09:28:00

De afgelopen jaren heeft zanger Mike Daane flink aan de weg getimmerd en is hij een graag geziene artiest geworden voor alle feesten en partijen. Of het nou Engelstalig- of Nederlandstalig is, Mike Daane maakt er altijd een feest van. Tussen alle optredens door heeft Mike samen met Studio WEM hard gewerkt aan een tweede single getiteld "Zomerzon". Ook heeft hij samen met WMV Productions zijn eerste videoclip opgenomen bij Mango's Beachbar.

Na zes jaar weer een nieuwe single van Jeffrey Kuipers
07-06-2015 21:54:00

Zanger Jeffrey Kuipers (34) brengt woensdag voor het eerst in zes jaar een nieuwe single uit. ‘Overdonderd’ is de opvolger van ‘Als ik je zoen’ uit 2009. Jeffrey: “De afgelopen jaren lag de focus op onze kapsalon. Net als heel veel anderen hebben we hard moeten werken aan ons bedrijf, maar mede daardoor is er nu wel weer volop ruimte voor de muziek.”  En die ruimte resulteerde in ‘Overdonderd’, een nummer dat niet voor niets vlak voor de zomer uitkomt. Jeffrey: “Het is een lekker positief zomernummer met veel soul geworden.

Brasserie de Berken in Gasselte en zangeres Martijje organiseren samen culinair concert
07-06-2015 21:04:00

Op vrijdag 19 juni a.s. organiseren Brasserie de Berken in Gasselte en zangeres Martijje samen een culinair concert. Tijdens het culinaire concert dat vanaf 18.00 uur plaatsvindt, wisselen bijzondere gerechtjes uit de streek en muziek elkaar af. Het thema van dit concert is Drents verlangen. Het restaurant en de zangeres zijn de samenwerking aangegaan om te laten zien wat de gemeente Aa en Hunze culinair en muzikaal te bieden heeft. Het idee om samen te werken ontstond naar aanleiding van het toeristisch jaar van de gemeente met als titel "Ontspannend van Aa tot hunZe". 

Special rond Mick Harren aanstaande zondag op TV Oranje
06-06-2015 14:00:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 7 juni zie je een TV Oranje Special over Mick Harrren. Voor de camera van TV Oranje vertelt hij over zijn jeugd in de Amsterdamse Jordaan.

Randy Blommaert presenteert nieuwe single in Leiden
06-06-2015 12:06:00

De Leidse zanger Randy Blommaert  heeft een nieuwe single opgenomen: “Door wat jij met mij doet”. De bijbehorende clip werd opgenomen op maandag 1 juni bij “Beachclub Meijer Aan Zee " in Zandvoort door The ClipCompany. Het is een vrolijke Zomerse clip geworden, die uitstekend past bij deze nieuwe single, die is geproduceerd door FMC Producties bekend van de summerversie  van zanger Leo Nardell  “Zai Zai Zai”. De single Release van “Door wat jij met mij doet” is op zondag 12 juli in het Koetshuis van Leiden. De presentatie wordt gehouden vanaf 14.00 uur. "Door wat jij met mij doet" is de derde single van Randy Blommaert . Eerder bracht de zanger de singles uit "Alles wat ik doe" en "Waarom" Op de singlerelease zijn onder andere Leo Nardell, Carina Lemoine, Ray Benjamin, Rafiona, Nick Stricker, Dirk en Rick Nijman aanwezig.

Sasja Brouwers gaat samenwerken met Peter van Terheijden
06-06-2015 11:55:00

Sasja Brouwers en Peter van Terheijden van PVT Entertainment en Management hebben besloten om een samenwerking aan te gaan. Peter zal het management van Sasja op zich nemen en hij kan meteen al goed aan de slag, want de promotie rondom de nieuwe single van Sasja moet op korte termijn klaar zijn. Volgens de planning is de release van de nieuwe single van Sasja gepland voor begin juli.

Vrijkaarten voor Oosterhout LIVE
06-06-2015 11:51:00

Zaterdag 4 juli vindt de zevende editie plaats van Oosterhout LIVE, het leukste en gezelligste festival van Brabant. Dit jaar is gekozen voor een vernieuwde opzet op te gekke locatie: het Lukwelpark in Oosterhout. Vanaf 18.00 uur wordt afgetrapt met een écht ‘Oosterhouts Uurtje’. Daarna gaat het dak er af met optredens van Joeri Plaizier, Samantha Steenwijk, Django Wagner, JAYH, Henk Dissel, Rein Mercha, Matthijs Koning, Wesly Bronkhorst, John West en 'Oosterhout Live ambassadeur' Vinzzent. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool