RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Lancering nieuwe single en videoclip Robbert
06-04-2015 17:47:00

Aanstaande zondag 12 april, is het eindelijk zo ver. Dan vindt in Dancing Marlène in Heerhugowaard de presentatie plaats van de eerste solo single van Robbert. Zijn stijl zal iedereen verbazen: stevige Nederpop met een echt “Marco Borsato” randje. Een eigen sound, Robbert zoals hij is. De single komt uit bij A Team Records, die hem met veel plezier begeleiden in de artiestenwereld. Op zijn cd presentatie komt een keur aan echte rasartiesten optreden. Zo komen bijvoorbeeld Pascal Redeker, Dave Miller, Henk Naber, Bernard Karsten, Niels Mul, Lyanda en Arie optreden. Muzikaal worden zij ondersteund door DJ Jacco Silver.

Niels van den Brand stopt met optreden
06-04-2015 15:38:00

Niels van den Brand knalde begin 2015 letterlijk het nieuwe jaar in met z'n nieuwe single "Ik wil altijd bij jou zijn". Hij wilde zich na diverse volkse singles onderscheiden met een pop/rock achtig nummer met schlager invloeden. We zijn nu vier maanden verder en kregen bericht van Niels dat hij stopt met optreden. "Na 5 jaar optreden houd ik het voor gezien. Ik heb er gen tijd meer voor. Naast een drukke baan in de horeca heb ik de volledige zorg voor mijn  zoon. Ik heb alle voors en tegens naast elkaar gelegd en dit is de juiste beslissing" vertelt Niels.

Meriam Bruggink is nog niet uitgepraat
06-04-2015 00:38:00

In tegenstelling van de titel van haar nieuwste single is Meriam Bruggink nog lang niet uitgepraat. Meriam Bruggink, die vorig jaar haar eerste single uitbracht heeft de smaak te pakken. Na haar debuutsingle “Alles wat ik vraag” en haar eigen geschreven nummer “Van mij!” is ze alweer toe aan haar derde single die luistert naar de titel: ‘Ik ben met jou uitgepraat’ Meriam kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Met enige regelmaat ging ze met haar vader mee om sigaretten te kopen in een café wat destijds de thuishaven van de band Normaal was. 

Ontvang gratis* editie 22 van artiestenblad Lucky Joe
05-04-2015 14:00:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Hans van Seggelen is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 22 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 59 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de column van Ronnie Tober...Toen en nu, de column van Astrid Wevers, Hans van Seggelen, Wim Florack, Het IJsselduo, Rika Hamminga & Coen Laning en Argo Puelinckx uit België. Daarnaast een artikel over Anita & Ed die na 36 jaar nog steeds in the picture staan, zangeres Hermien, Jeffrey Peters, nieuws uit de studio van Martin Sterken, Ron de Ridder, een sfeerimpressie van TV Lucky Joe en de diefstal van de aanhanger vol met apparatuur.

Wimmie Bouma krijgt Gouden Award voor ‘De ring die jij draagt’
05-04-2015 01:45:00

Tijdens het Holland Festijn, gepresenteerd door Willie Oosterhuis in een bomvolle Bierton in Zwolle was zaterdag 4 april het een komen en gaan van artiesten.  Het was volgens de organisatie een ouderwets gezellig feestje waarvan er in de toekomst meer worden gepland. Een bijzonder moment vond plaats om 22.00 uur. Uit handen van RADIONL presentator Hessel Wijkstra kreeg Wimmie een Gouden Award uitgereikt voor de verkoop/streams en downloads van 25000 exemplaren van  “De ring die jij draagt”. 

Special rond Sasja Brouwers Eerste Paasdag op TV Oranje
04-04-2015 15:20:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 5 april zie je een TV Oranje Special over zangeres Sasja Brouwers. Thuis in Aalsmeer vertelt ze over haar carrière, waarin ze al het nodige heeft meegemaakt. In 2011 keerde ze terug op het muzikale toneel met Nederlandstalig repertoire. Een belangrijke rol daarbij speelt haar man Erik, die de terugkeer van Sasja mogelijk maakte door zijn eigen zangcarrière op te offeren. 

Nieuwe single van Peter Beense …’Ik kan niet wennen’
04-04-2015 12:11:00

Met z’n nieuwe single “Ik kan niet wennen” laat Peter Beense zien dat hij van alle markten thuis is. De Amsterdamse zanger mocht op 24-25  en 26 maart jl. meewerken aan ‘Holland Zingt Hazes’in de Ziggo Dome en zette de tent op de kop. “Ik ben er trots op dat ik hierbij mocht zijn. Juist in de trant van dit gebeuren heb ik een ballad opgenomen in de Hazes stijl”, vertelt Peter. Samen met Frank Verkooyen is Peter aan de slag gegaan en het resultaat is super. “Ik heb bij Frank m’n vorige singles ook opgenomen en de klik is goed. 

K3 zet fans in het zonnetje met K3 loves you
04-04-2015 09:30:00

Dat Karen, Kristel en Josje ontzettend blij zijn met hun superfans bleek de laatste weken wel. Vandaag lanceren de dames  ‘K3 loves you’…een nieuw aanstekelijk nummer, dat voor én met fans werd gemaakt. De splinternieuwe single en bijbehorende videoclip zijn opgenomen samen met maar liefst 300 enthousiaste K3-fans!  ‘K3 loves you' is vanaf nu te downloaden op iTunes en Spotify. Onlangs deed K3 een warme oproep naar alle Vlaamse en Nederlandse kandidaten die de fakkel van hen willen overnemen.

Nieuwe single van Johan Linssen heeft hoog feestgehalte
04-04-2015 08:55:00

Johan Linssen zet één van Nederlands bekendste en gezelligste levenslied op singel. De verrassende en eigentijdse versie van het nummer ‘Leven en Laten Leven’, eerder gezongen door Corry Konings heeft anno 2015 nog steeds alles in zich een grote nationale hit te worden! De singel met daarop de herkenbare sound van de enthousiaste volkszanger afkomstig uit Weert bevat een aanstekelijke accordeonpartij. De single is geproduceerd door Studio Difference te Weert en is op 3 april uitgebracht door platenmaatschappij D.E.A. Records.

De D!kdakkers hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
04-04-2015 01:42:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 april is dat ‘HeYo!’ de nieuwe single van de D!kdakkers. Het feestduo laat zich daarop van een wat gevoeliger kant zien. Het nummer is uitgebracht na een optreden tijdens het carnaval in Ter Apel, waar die dag een dodelijk ongeval plaatsvond. Er was dus weinig reden om feestelijk uit te pakken, maar HeYo! bleek juist goed aan te sluiten bij de emotionele stemming van dat moment. Dit was het laatste zetje dat de D!kdakkers nodig hadden om het nummer uit te brengen. 

Jannes ontvangt Goud voor Wij Vieren Het Leven
04-04-2015 01:40:00

Afgelopen 1 april ontving Jannes in een feestelijk etablissement in Hilversum een gouden plaat voor zijn album Wij Vieren Het Leven.  September 2013 kwam het album uit op het Dino Music Label en inmiddels zijn 25.000 exemplaren over de toonbank gegaan . Jannes ontving de Gouden Award uit handen van Tony Berk sr die zei erg trots te zijn om het allereerste Dino Music goud te mogen overhandigen aan Jannes. Het vaste schrijf- en productieteam van Jannes , te weten Emile Hartkamp en Norus Padidar waren vanzelfsprekend ook van de partij. 

Naomi brengt nieuwe single uit op het label van CNR Music
04-04-2015 01:25:00

Naomi wist in december 2014 “De Slag Om Het Piratenfestijn” te winnen, met als beloning een optreden voor maar liefst 27.000 mensen bij Het Mega Piratenfestijn in het Gelredome. In januari 2015 zag Naomi een lang gekoesterde wens in vervulling gaan en tekende een platencontract bij CNR Music. Op 3 april verschijnt de nieuwe single van de Leidse zangeres Naomi, "Die Eerste Kus". Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen en wordt ondersteund door een geweldige videoclip van Kaska Producties.

Pauline en Annet.....nieuw damesduo
03-04-2015 14:14:00

Nederland heeft er een nieuw damesduo bij. Het zijn Pauline en Annet. Twee dames die Nederland op z’n kop gaan zetten. Pauline zingt de sterren van de hemel. In 1992 stond ze maar liefs 5 weken in de Nederlandse hitlijsten met haar debuut cd-single "Ik laat je niet gaan", en was zij een tijdlang actief bij de Alpenzusjes. In 2010 startte ze met een dames trio ‘Harten 3’. 

Operatie Joey Hartkamp succesvol verlopen
03-04-2015 11:51:00

Na een gewichtsverlies van meer dan 60 kg is de jonge zanger vandaag in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen onder het mes gegaan voor een buikwandcorrectie. De 2 uur durende operatie is succesvol verlopen. In totaal is er ruim 3 kilo aan huidoverschot verwijderd. De jonge zanger moet nu 6 weken revalideren en heeft daarom alle optredens in april moeten annuleren. Na twee uitverkochte single release party’s in 2014 organiseert Joey op 7 juni opnieuw een single release party. Tijdens dit feest in Zalencentrum Wieleman in Westervoort presenteert hij zijn nieuwe single. Hierbij zullen er ook optredens van o.a. Dré Hazes, Thomas Berge, Wesley Klein en vele anderen. Voor meer informatie zie: www.joeyhartkamp.nl 

Hillegoms muziekfeest in Hoftuin
03-04-2015 11:43:00

Op zaterdag 27 juni zal Het Hillegoms Muziekfeest in De Hoftuin gaan plaatsvinden. Dit evenement dat voorheen Het Smartlappenfestival was, gaat een bijzonder tintje krijgen, omdat het dit jaar een jubileum is. Het wordt namelijk voor de 15 de keer georganiseerd. Het programma is bekend. Door Initiatiefrijk Hillegom is flink in de buidel getast om topartiesten neer te zetten Tijdens het avondprogramma zullen optreden Jeroen van der Boom, Walter Kroes, Alex, Peter Beense, de Hillegomse Martijn Stam en de Gebroeders Ko.

Alle 13 Jaanke neemt groots afscheid op 12 en 13 september!
03-04-2015 11:31:00

Alle 13 Jaanke gaat stoppen, U heeft het vast wel ergens gelezen of gehoord. Na bijna 12 jaar is dit in goed overleg besloten. Ciska Cigaret (Petra Schipperen), Guan ta na Mera (Gino Schipperen) en Knee de Grote (Corné den Ridder) kijken terug op een fantastische periode met zeer veel bijzondere momenten. Hun uiterst drukke privé/werk situatie in combinatie met Alle 13 Jaanke is niet meer te realiseren. Alle 13 Jaanke zal zeker niet met ‘de stille trom’ de smartelijke podia verlaten. Zo zullen Ciska, Guan en Knee op zaterdagmiddag 12 september, tijdens de Veerse Dag nog 1 keer hun Smarthits over het Heereplein laten galmen in Raamsdonksveer, het dorp waar het smartelijk avontuur voor Alle 13 Jaanke jaren terug is begonnen! Samen met diverse gastartiesten gaan zij er een oergezellig Hollands Feestje van maken.

Eerbetoon aan de bevrijders van het dorp Makkum
03-04-2015 09:14:00

Het lied “Gretha” is een eerbetoon aan de bevrijders van het dorp Makkum. Makkum herdenkt op 18 april a.s. dat het 70 jaar geleden werd bevrijd. Het nummer wordt gezongen door Wim de Boer, kleinzoon van één van de Makkumer verzetshelden: Feike de Boer. Hij zingt het nummer vanuit het perspectief van zijn grootvader. Het lied is geschreven door Arie Kuipers en is geproduceerd door Nico Outhuijse.  Voor zover bekend, is dit het eerste lied in de vaderlandse historie dat de bevrijding als onderwerp heeft.

René Froger moet optreden staken in uitverkocht Carré
02-04-2015 21:48:00

 René Froger heeft vanavond na een uur zijn uitverkochte concert in Koninklijk Theater Carré moeten staken. De zanger kampt al een week met een zeer hardnekkig luchtwegvirus. Vol goede moed begon hij vanavond aan zijn jubileumconcert, maar na een uur merkte hij dat het echt niet ging. Ontroerd excuseerde hij zich en vertelde hij het publiek dat het echt niet verder ging, waarna hij getrakteerd werd op een staande ovatie van het aanwezige publiek. René Froger beloofde het publiek wat vanavond aanwezig was het op 29 november in zijn geheel over te gaan doen.

René Froger verlengt jubileumtournee- 'René Froger 30 Jaar Hits in Concert’
02-04-2015 20:12:00

In het afgelopen seizoen keerde René Froger na 6 jaar terug in de Nederlandse theaters. En hoe! Uitverkochte zalen en dolenthousiaste reacties! Gisteren en vandaag staat hij in een uitverkocht Koninklijk Theater Carre waar hij aankondigt dat zijn jubileumtournee ook in het najaar te zien zal zijn in de Nederlandse theaters.  Na 31 concerten in het afgelopen seizoen is René Froger met 30 Jaar Hits in Concert in het najaar nog eens te zien in 15 theaters verdeeld over Nederland. In de theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteert de populaire zanger u op een muzikale belevenis waarin hij terugblikt op 30 jaar tophits. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in dit bijzondere concert de revue.  

Debuutsingle voor Jurjen Koops is regelrechte kroegenhit
02-04-2015 18:48:00

"Laat mij maar" is de titel van de debuutsingle van Jurjen Koops. De uit Veenedaal afkomstige zanger heeft een zeer zwoele hese stem en is herkenbaar uit duizenden.  Z'n single wordt getipt als een echte kroegenhit vanwege het hoge meezinggehalte. Voor de clip heeft de 26 jarige artiest in de dop iets leuks bedacht, namelijk een heuse kroegentocht in de kroegen Café Entree & Skeutje. Jurjen Koops begon zijn muziek carrière als DJ en later op viel met zijn aparte stem geluid. Hij werd hij snel geboekt als zanger en dit is nog maar het begin..... 

Volendamse artiesten in de bres voor ALS
02-04-2015 17:35:00

Volendam blijkt al decennia een kraamkamer voor talentvolle artiesten die de nationale hit ladders bestormden en dat nog steeds doen. Een nieuwe generatie dient zich aan en dat heuglijke gegeven ligt ten grondslag aan het concept dat zich op 25 en 26 april 2015 in de Volendamse PX gaat ontvouwen. Het familiaire muziekbloed samen laten stromen op één podium: (groot)ouder en (klein)kind. De Next Generation en de ervaren rotten, samen spelend om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar de ziekte ALS.

Singlepresentatie Charelle van Es op 26 april in s'Hertogenbosch
02-04-2015 14:08:00

Charelle van Es presenteert op zondag 26 april 2015 haar nieuwe single “Ga nu maar je eigen gang” bij Café ‘De Sjang’, Graafseweg 14 in ’s Hertogenbosch. De zangeres die al vaker als talentvol is omschreven heeft de nieuwe single laten schrijven door Tonny van de Ven en het geheel opgenomen bij Sonic Solutions in Zegge. “Het is de eerste ervaring met hen en ben er zeer tevreden over”, aldus Charelle. Het resultaat is een lekkere vlotte volkse foxtrot met een gezellige sound. 

Zanger Ronald slaat nieuwe professionele weg in
02-04-2015 13:07:00

Zanger Ronald begint het de lente goed! Met de release van zijn single ‘Nooit Meer’ slaat de jonge enthousiaste zanger (afkomstig uit Eindhoven) een compleet andere weg in! Met een meer volwassen sound en uitstraling presenteert hij zijn nieuwe muzikale aanwinst trots op het label van DEA Records, dat onder leiding staat van Danny Canters. De gedrevenheid die dit onlangs opgestarte platenlabel biedt, heeft ook Ronald doen overtuigen een samenwerking voor langere periode aan te gaan.

Harten 10 heeft de smaak goed te pakken
02-04-2015 11:03:00

Slechts twee maaden geleden lanceerden Martien & Tineke, oftewel Harten 10 hun single "Blijf bij mij".Het echtpaar uit Dalfsen laat er geen gras over groeien en kondigen trots de opvolger "Dat was vroeger" aan. Bram Koning was verantwoordelijk voor de tekst & muziek en de productie lag in vertrouwde handen van Hans Aalbers. Het is een vrolijk up-tempo nummer dat een beetje terugkijkt naar de tijd van vroeger. De echte fan van Harten 10 zal het nummer bekend voorkomen. Op hun debuutalbum "Liefde maakt blind" staat het lied ook.

Barry Hay, Willeke Alberti & Roxeanne en André jr. Hazes nieuwe gasten bij Toppers in Concert 2015
01-04-2015 23:13:00

Vanavond waren Toppers Jeroen van der Boom en Gerard Joling te gast bij hun collega Rene Froger en zijn theatershow ‘Rene Froger 30 Jaar Hits in Concert’ in Koninklijk Theater Carré. Voorafgaand aan het concert maakten de drie Toppers gezamenlijk bekend dat Barry Hay (Golden Earring), Willeke Alberti en Roxeanne & André jr Hazes zijn toegevoegd als gast tijdens Toppers in Concert 2015. Ook verrasten zij het publiek op de avond spontaan met een optreden. Met hun nieuwe nummer, dat zij opnamen ter promotie van Toppers in Concert 2015, ‘Wat ben je zonder vrienden’, onderschrijven zij de onderlinge band die zij in de loop der jaren met elkaar hebben opgebouwd. Toppers in Concert kent eind mei, met 5 concerten, zijn 11e editie als ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met maar liefst 340.000 bezoekers. 

Wegens groot succes tweede editie Musicals in Concert in de Ziggo Dome
01-04-2015 16:02:00

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november barst het enige popconcert met musicalhits opnieuw los in de Ziggo Dome Amsterdam. Afgelopen jaar brachten Stage Entertainment en RTL Live Entertainment in samenwerking met Ziggo Dome Amsterdam het evenement voor het eerst.

Carina Lemoine presenteert nieuwe single op 19 april in Velzen-Zuid
01-04-2015 14:42:00

Op zondag 19 april 2015 presenteert de temperamentvolle zangeres Carina Lemoine haar nieuwe single 'Vanaf vandaag'. Dit alles vindt plaats bij manege 'Hippisch centrum Velzen', Driehuizerkerkweg 13 in Velzen-Zuid. De ex Luv zangeres is trots op het resultaat waaraan de bekende zigeuner gitarist Paulus Schäfer heeft meegewerkt. "Het is een feesliedje geworden met een simpel refrein en natuurlijk hoop ik dat de mensen het snel gaan oppikken", vertelde Carina ons onlangs al tijdens de feestweek van Feestartiesten.nl in Westendorf.

Martin Sterken produceert op de huid geschreven lied voor Martijn te Kampe
01-04-2015 13:56:00

Geïnspireerd door het stopwoordje "helemaal goed' heeft producer/tekstschrijver Martin Sterken een pakkende tekst geschreven voor Martijn te Kampe. ‘Helemaal goed’ is dan ook de titel geworden van de single die vandaag is uitgekomen. Nu de single klaar is, valt het de 22-jarige zanger pas echt op hoe vaak anderen, maar ook hijzelf, de woordjes 'helemaal goed' gebruiken.  Naast de tekst en muziek tekende Sterken ook voor de productie van het nummer. Het was de eerste keer dat Martijn en Martin samenwerkten.

Belle Perez viert 15 jaar carrière met nieuw Universal contract
01-04-2015 11:08:00

Belle Perez, één van Vlaanderens meest succesvolle vrouwelijke artiesten van de afgelopen 15 jaar, viert haar jubileum met een nieuw contract bij Top Act Music/Universal Music Belgium. Als voorloper van een in het najaar te releasen album, brengt Belle op 27 april een powerballade uit in duet met de Spaanse superster Bustamante. 

Christoff scoort met cover Ik ben toch geen bank
01-04-2015 01:48:00

In het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ coveren zes artiesten van diverse pluimage elkaars liedjes. In de tweede aflevering van 'Liefde voor Muziek' gisteren stonden de songs van Slongs Dievanongs centraal. Nadat hij in de eerste aflevering zijn collega-artiesten en ook de kijkers overweldigde met zijn knappe vertolking van ‘King in My Head‘ van Stan van Samang, maakte zanger Christoff opnieuw indruk met zijn cover van Slongs. Met ‘Ik ben toch geen bank’ lanceert Christoff een zwierige ambiance-versie van ‘Ik zen ni de bank’.

Hessel Wijkstra van RADIONL zet brommerfragment van Evert Baptist online
01-04-2015 01:44:00

RADIONL presentator Hessel Wijkstra kreeg de afgelopen dagen enorm veel aanvragen om de "brommer fragmenten" van Evert Baptist nogmaals te laten horen. Hessel heeft alle fragmenten bij elkaar geplakt in een 26 minuten durende compilatie over de bijzondere brommerrit naar de feestweek in Westendorf die daar plaatsvond van 14 t/m 21 maart jl. De reis met z'n Zundapp C50 naar Oostenrijk had nogal wat voeten in aarde en verliep niet helemaal zoals gepland. Evert werd onderweg door de Duitse politie van de autobahn geplukt.

Zaterdag 4 april: Instore Jannes in Hoogeveen op de weekmarkt bij Klaas Prent
31-03-2015 10:58:00

Aanstaande zaterdag 4 april 2015 komt Jannes tussen 13.00 uur en 15.00 uur zijn nieuwe album “Zoals ik ben” promoten, signeren en natuurlijk een paar liedjes zingen. Dit zal plaatsvinden op de weekmarkt in Hoogeveen bij de CD Hal kraam van Klaas Prent.  Midden op de Hoofdstraat voor de kerk. Deze dag geldt natuurlijk ook de CD Hal actie met gratis zijn allereerste cd bij aankoop van zijn nieuwe album.Het is natuurlijk een echte thuiswedstrijd voor Jannes, zeker na de vele successen op de Pulledagen, waar Jannes jaar in jaar uit kwam optreden.

Axel Hermans (13 jaar) wint plugger voor volgende single
31-03-2015 10:34:00

De tweede single voor Dyonne & Axel (moeder en zoon) is nog maar net gereleased of de volgende staat alweer op stapel. Axel Hermans won namelijk 20 maart j.l. de 2e prijs tijdens de GHC Award op het Graaf Huyn College te Geleen. Zijn prijs wil Axel graag inzetten voor de promotie van een volgende single. Dit bijzondere duo schreef onlangs zelf de tekst van de nieuwe song. 

Wesly Bronkhorst Fans & Friends concert op 5 juni 2015
30-03-2015 23:42:00

“Mijn fans zijn belangrijk en waardevol voor mij. Daarom doe ik graag iets extra’s voor ze. Dat verdienen ze!”, aldus Wesly Bronkhorst die weet hoe belangrijk zijn fans zijn. Daarom organiseert hij, net als vorig jaar, een speciale avond voor ze. Deze keer in discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Op 5 juni 2015 geeft Wesly daar een uniek concert, waar hij flink uitpakt voor zijn trouwe aanhang. Natuurlijk zingt hij zijn grootste hits. Daarnaast geeft hij een exclusief voorproefje van zijn nieuwe album, waar hij nu nog druk mee bezig is. En als kers op de taart heeft de Amsterdamse volkszanger een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, onder wie Willem Barth, Dries Roelvink, Jaman, Samantha Steenwijk en Helemaal Hollands. Wesly: “Samen gaan we er een groot én onvergetelijk feest van maken!”  

Nieuw album van Ancora verschijnt op 29 mei
30-03-2015 17:20:00

Ancora, bestaande uit de zangers Patrick Jongschaap, Martin Dams en Harm Wolters legt momenteel de laatste hand aan hun nieuwe album "Voorbij de horizon" welke op 29 mei zal verschijnen. Het nieuwe album wordt net zoals hun debuutalbum "Vrij als de wind' vergezeld van een dvd met daarop videoclips van alle nummers. Op 17 april zal de eerste single van het nieuwe album, getiteld "Wordt zeeman" gelanceerd worden. Qua sound is er  vrijwel niet gesleuteld. De basis blijft ongewijzigd: een aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop.

Clip 'De geboorte van mijn kleinkind' van Janneke de Roo online
30-03-2015 12:27:00

De clip van "De geboorte van mijn kleinkind" van Janneke de Roo is sinds enkele dagen al te bewonderen op TV Oranje en staat inmiddels ook op YouTube. Iedereen die de single "Alleen" via haar website of mail had besteld wist dat deze single nog een bonus zou gaan bevatten. Het was op het moment van release nog niet actueel maar inmiddels wel want Janneke de Roo is op vrijdag 13 maart jl voor de 2e keer grootmoeder geworden en heeft dit heugelijke feit gebruikt om de studio in te duiken van Terry West voor het opnemen van "De geboorte van mijn kleinkind". 

Willemien brengt Ik wil je niet kwiet digitaal uit
30-03-2015 11:37:00

Willemien groeide op als dochter van een bekende Drent en met die erfenis twijfelde ze om zich muzikaal te manifesteren in de Drentse taal. Maar Willemien is een jonge, ambitieuze zangeres en na het horen van de eerste demo’s van 'Ik wil je niet kwiet' was ze om: dit moest ze doen! Al moest het wel te combineren zijn met haar huidige opleiding Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Het nummer werd ingezonden voor het provinciale Drentstalige songfestival 2014, het Drèents Liedtiesfestival. 

Martijn Stam neemt clip op van zelf geschreven nummer
29-03-2015 14:04:00

De Hillegomse zanger Martijn Stam heeft een zelf geschreven nummer uitgebracht, namelijk “Leef”. De muziek is geschreven door Marco van der Hoorn en Gilbert Verhaar. Vorig jaar bracht de zanger hetzelfde nummer uit met een andere tekst in het teken van de WK en doopte deze om tot “Nederland Kampioen”. De bijpassende clip werd toen opgenomen in café “Murphy’s Law” in Hillegom. Op zaterdag 28 maart werd een nieuwe clip opgenomen voor het nummer “Leef” in een hotelkamer van Hotel De Rustende Jager en in Grandcafé Boedha’s te Nieuw Vennep.

Björn Litjes wil melodielijn van z’n nieuwe single ‘Een bos rode rozen’ aanhouden
29-03-2015 00:00:00

Met z’n nieuwe single “Een bos rode rozen”, laat Björn Litjes horen dat hij voor de ‘volkse’ kant heeft gekozen. “Sinds ik solo ben gaan zingen werk ik al samen met producer/ tekstschrijver Kees Tel. Voor m’n vierde single hadden we samen al een nummer gemaakt, vertelt Björn. Toch was de 32 jarige zanger die in het dagelijks leven accountmanager in de logistiek is, niet echt blij met het resultaat. “Het was het toch niet. Op een gegeven moment werd ik s’nachts wakker met het deuntje van ‘Je kunt niet altijd 16 zijn’ van de Havenzangers en ‘Mooie meisjes’ van Arne Jansen. 

Fedde Feenstra weet harten te raken
28-03-2015 13:04:00

De Friese zanger Fedde Feenstra timmert al enige jaren flink aan de weg. In de regio is hij dan ook een bekend fenomeen geworden. Met de single ʻJij hebt mijn hart geraaktʼ heeft hij al letterlijk menig hart geraakt, ook de bonustrack ʻmijn hart zal altijd open staanʼ wat de zanger met zijn vrouw heeft opgenomen, is een gevoelige plaat. De altijd vrolijke en nuchtere ʻzanger op klompenʼ heeft opnieuw ambitieuze plannen om zijn zangcarrière  kracht bij te zetten door het opnemen van een nieuwe single.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl