RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Kaartverkoop afscheidstour Karen, Kristel en Josje start vandaag!
14-04-2015 11:24:00

Onlangs kondigden Karen, Kristel en Josje aan dat zij dit najaar via de groots opgezette tv-show K3 zoekt K3 de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Aansluitend op dit televisieprogramma volgt er van 12 december 2015 tot en met 10 april 2016 een grote K3-tour door Nederland! Deze wervelende K3 show wordt voor de drie nieuwe meisjes het debuut binnen K3, en voor Karen, Kristel en Josje een afscheid van een periode die zij heel erg koesteren. Maar voordat Karen, Kristel en Josje definitief afscheid nemen, stellen zij de nieuwe K3 meisjes persoonlijk aan hun fans voor en bouwen zij met zijn zessen een dubbel zo groot K3 feest! 

Nieuwe single voor Wolter kroes....nu samen met Billy Dans
14-04-2015 08:52:00

Na zijn nummer 1 hit met Utopia bewoonster Isabella “ Ik Ben Je Prooi’  heeft Wolter weer een duet opgenomen ."‘Hey Geen Idee"  is de titel van zijn nieuwe single met de jonge rapper Billy Dans  Billy Dans is een rasechte Amsterdammer en is bekend door o a zijn single met GTST acteur Ferry Doedens en een duet met Vinzzent. "Het wordt zeker geen gewoonte dat ik vanaf nu alleen nog maar duetten opneem. Het kwam toevallig op mijn pad, het klikte en het is een super vrolijk nummer geworden”, vertlet Wolter.

Marc Eland maakt 2 videoclips voor nieuwe single Passie & Velangen
14-04-2015 08:30:00

Passie & Verlangen is de titel van de debuutsingle van Marc Eland. Het is een heerlijk zomers lied met een prettig in het gehoorliggende melodielijn. De 22 jarige zanger uit Veenendaal kwam een tijdje geleden in contact met zanger Antonio ( Holsken) die voor hem de tekst en muziek schreef. Daarnaast is de single ook verschenen op het kersverse A-entertainment label van Antonio. Het geheel is opgenomen in de New wave Studio in Almere. Passie & Verlangen (Officiele Videoclip) Passie & Verlangen (Zomerversie)

Albumpresentatie Havenzangers 2.0 groot succes
13-04-2015 20:49:00

Afgelopen zaterdag presenteerden Willem en Wesley Mulder onder de naam Havenzangers 2.0 hun nieuwe album "We gaan er tegen aan". Dit alles vond plaats in de stampvolle feestzaal van Partycentrum De Prinsenhof in Buren. Samen met collega-artiesten Jaman, De Alpenzusjes, Danny Heden, Snollebollekes en Frank van Etten werd het een groot feest. Het album telt in totaal 18 tracks waaronder de hits van de afgelopen jaren, aangevuld met nieuwe frisse remakes.

55 tracks op 3cd-box Trijntje Oosterhuis - Collected
13-04-2015 15:55:00

Universal Music brengt op 24 april de 3cd-box Trijntje Oosterhuis - Collected uit. De box biedt met 55 tracks een zeer uitgebreid overzicht van haar solocarrière. De tracklist van cd1 en cd2 bevat onder meer hits van haar allereerste soloalbum For Once In My Life met liedjes van Stevie Wonder, de mooiste liedjes van de zeer succesvolle Burt Bacharach-albums en natuurlijk de belangrijkste tracks van haar laatste, door Anouk geproduceerde, album Wrecks We Adore. Op cd3 staan bijzondere samenwerkingen.

Anti-pest icoon Lady BlaBla lanceert nieuwe single
13-04-2015 11:02:00

Pesten is bijna dagelijks in het nieuws, maar helaas vaak op een negatieve manier. Lady BlaBla zal daar verandering in brengen door met muziek en humor pesten op een positieve manier bespreekbaar te maken. Lady BlaBla’s brengt daarom haar debuutsingle ‘Bladibla’ uit en geeft het beladen onderwerp daarmee een positief geluid. Met de energieke track wil Lady BlaBla kids en tieners stimuleren na te denken over het effect dat hun woorden (‘Bladibla’) hebben op anderen. Pesten zal nooit helemaal verdwijnen en dat is ook niet waar Lady BlaBla voor strijd. 

Als hommage aan Vader Abraham verschijnt Gefeliciteerd Vader Abraham 80 jaar!
13-04-2015 09:37:00

Het is 2 augustus 1969, de eerste compositie van Pierre Kartner, ‘Vaarwel ik zal geen traan meer om je laten’, komt de top 40 binnen bij monde van Corry & De Rekels. De eerste, naar later zal blijken van een lange reeks hits op rij, uit de koker van Kartner. In 1971 zal Nederland kennis maken met de alter ego van Pierre Kartner de bijbelse figuur, Vader Abraham. De zanger Vader Abraham wordt uit pure noodzaak geboren. Kartner heeft Vader Abraham had 7 zonen’ geschreven maar heeft geen artiest voor handen om het nummer over het voetlicht te brengen.  

Mieke komt met opmerkelijke nieuwe single Een stukje paradijs
13-04-2015 09:24:00

De nieuwe single van Mieke getiteled ‘Een Stukje Paradijs’, is in alle opzichten een andere opname geworden dan alle voorgaande. De tekst van het lied stelt op subtiele maar indringende wijze de misstanden aan de kaak die mondiaal dagelijks via radio en televisie tot ons komen. Een kind dat in plaats van een bal, een handgranaat als speeltuig hanteert, is helaas,  op veel plekken op de wereld de harde werkelijkheid. Het zou een recht moeten zijn dat een mensenkind in vrijheid en geborgenheid kan opgroeien, hoe anders is de realiteit.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
12-04-2015 18:31:00

De lente dient zich aan en voor veel mensen is het tijd om vakantieplannen te maken. Voor kijkers van TV Oranje is het goed om te weten dat satellietdistributeur CanalDigitaal TV Oranje weer heeft opgenomen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Met dit pakket kun je in de caravan, het tweede huisje, de camper of de boot kijken naar een compleet zenderpakket, inclusief TV Oranje. Het recreatieabonnement loopt van 21 maart tot en met 21 september en de kosten bedragen slechts € 15,95 euro per maand. 

Maarten Verhees trots dat hij z'n derde single mag presenteren
11-04-2015 21:05:00

Maarten Verhees is een allround zanger en entertainer. Hij komt uit een muzikale familie, die hij al op jonge leeftijd wist in te pakken met zijn zangkunsten. Maarten is na meer dan 20 jaar in bands te hebben gezongen, op solotoer gegaan. En dat is heel goed bevallen. Na de twee voorgaande singles (Mia More en Winter Wonderland), is hij nu supertrots dat zijn derde single "De Zee" klaar is om aan het publiek te laten horen. Met zijn nieuwe single heeft Maarten nu een nog uitgebreider repertoire. Van jaren 60/70 muziek tot après-ski muziek niks is Maarten te dol. 

Aanstaande zondag special rond John de Bever op TV Oranje
11-04-2015 19:11:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 12 april zis dat zanger John de Bever. In het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch vertelt hij over zijn leven en carrière. Van alles komt ter sprake: zijn eerste plaat die hij op 15-jarige leeftijd maakte met Vader Abraham, zijn moeder die aan dementie lijdt, zijn succesvolle loopbaan als zaalvoetballer, het café dat hij in Spanje heeft gehad, zijn terugkeer als zanger en zijn levensmotto 'pluk de dag'.

Fans van Normaal maken bij RADIONL kans om een live uitzending bij te wonen
11-04-2015 17:39:00

Normaal bestaat 40 jaar en dat gaan ze samen met RADIONL vieren. Op vrijdag 24 april komt RADIONL live vanuit de Normaal Studio's.... en jij kunt daarbij aanwezig zijn. Ga naar de website van RADIONL en vul je gegevens in met een leuke reden waarom juist jij bij deze speciale live uitzending aanwezig moet zijn. Tien rasechte Normaal Fans zullen worden uitgeloot en ben je niet uitverkoren,... dan maak je 'als pleister op de wonden' nog wel kans op 2 vrijkaarten voor de aftrap van de allerlaatste Veldtocht op Hemelvaartsdag 14 mei in Lochem. 

Het IJssel duo gevraagd om Top restaurant Schaveren in Emst te openen
11-04-2015 17:26:00

Op donderdag 30 april 2015 is Het IJsselduo gevraagd om het nieuwe restaurant Schaveren in Emst te openen. Dit restaurant ligt in een prachtige natuur vlakbij de plek waar het zangduo uit Kampen de clip van hun laatst verschenen single "Het geheim van geluk" heeft opgenomen. De eigenaar van dit restaurant zwaait ook de scepter over Restaurant "De Stern" in Epe. Daar zijn Arnold &  Marianne vaste gast. "Wij vinden het een grote eer dat wij het lint door mogen knippen. Uiteraard zullen we tijdens deze opening ook muzikaal van ons laten horen", vertelt Arnold.

The Next Generation Volendam telt af....nog twee weken
11-04-2015 17:01:00

Nog een paar weken en dan is zover het: The Next Generation Volendam! Deze 2 dagen staan in het teken van muziek en van de ziekte A.L.S. De directe aanleiding voor dit unieke weekeinde was het overlijden van muzikant en drummer Martin Veerman. Initiator Aart Bijvoet bedacht het gegeven van The Next Generation namelijk directe familie van elkaar die tot op de dag van vandaag nog actief zijn in de muziek. Ook zijn er een aantal gastmuzikanten uitgenodigd om deze 2 avonden onvergetelijk te maken. In totaal werken er 70 mensen voor en achter de schermen belangeloos mee aan dit unieke project, want alle opbrengst gaat naar de stichting A.L.S.

Nieuw album van Jannes komt binnen op nr. 2 in de GfK album top 100
10-04-2015 15:33:00

Vandaag komt het nieuwe album van de Drentse volkszanger Jannes op 2 binnen in de GfK album top 100. Het album 'Zoals Ik Ben' komt daarmee niet op de bovenste positie binnen zoals veel van zijn voorgangers wel deden. Jannes: 'Ik ben trots op mijn nieuwe album maar nog meer op mijn fans. In mijn hele carrière kochten zij meer dan 650.000 albums van me en gunden me daarmee 13 gouden en platina platen. Ik had mijn fans zo graag een nieuw feestje gegeven door op 1 binnen te komen met mijn album'.

75 procent kaarten MPF Heerhugowaard verkocht
10-04-2015 14:52:00

De voorverkoop voor het Mega Piraten Festijn dat op zaterdag 18 april zal plaatsvinden in Heerhugowaard verloopt voorspoedig. Op dit moment is circa 75 procent van de kaarten verkocht. “Het wordt volle bak”, meldt organisator Eddie Mensink. “De weersvoorspellingen zijn goed en we verwachten dat het in de laatste dagen steeds harder zal gaan met de voorverkoop. Als je gaat voor zekerheid, zou ik in elk geval een kaartje kopen, anders loop je het risico voor een dichte deur te staan.” De presentatie van het MPF is als vanouds in handen van Willie Oosterhuis. Voor het eerst gaat het Mega Piraten Festijn werken Het Mega Piraten Festijn Orkest. 

K3 zoekt K3: inschrijvingen op 30 april om middernacht gesloten!
10-04-2015 14:48:00

De inschrijvingen voor K3 zoekt K3 lopen als een trein. Sinds de eerste oproep van Karen, Kristel en Josje op 18 maart jl. hebben al meer dan 5.000 kandidaten zich ingeschreven, in de hoop één van de nieuwe K3’tjes te worden. De grote vraag is echter: zijn de uiteindelijke winnaressen, de drie nieuwe K3 dames, reeds ingeschreven? 

Ronnie van Bemmel presenteert nieuw album op 2 mei in Utrecht
10-04-2015 14:35:00

Op zaterdag 2 mei a.s. vindt in het Number Four - Stadion Galgenwaard te Utrecht de feestelijke lancering plaats van het nieuwe album "Iemand anders" van Ronnie van Bemmel. Hierbij wordt hij bijgestaan door o.a. Henk Bernard, John West, Mike Peterson, Judith Peters Danny Temming en Rik Hoogland. Op dat album staat ook z'n nieuwe single "Als ik nog een keer zou trouwen". De Utrechtse zanger laat weten dat het idee om dit nummer op te nemen ontstaan is op een begrafenis. "Tijdens de plechtigheid werd een lied van Rocco Granata ten gehore gebracht.  

Jeffrey Heesen heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
10-04-2015 13:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 13 april is dat ‘Mag ik de zon laten schijnen’, de nieuwe single van Jeffrey Heesen. De uit het Brabantse Oss afkomstige Jeffrey maakte een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen. Zijn performance en uitstraling werden door de juryteams bejubeld, en hiermee werd duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is. Een logisch vervolg is deze swingende nieuwe track, die door Jeffrey zelf werd geschreven en werd geproduceerd door John Dirne en Pieter van Schooten.

Danny Diëgo presenteert veelbelovende debuutsingle
10-04-2015 12:16:00

Danny Diëgo was onlangs kortstondig te zien in het SBS programma Utopia en presenteert nu zijn veelbelovende debuutsingle "Oyalela". Voor zijn deelname aan Utopia was Danny jarenlang werkzaam in Café de Swetser in het Friese Heereveen. Ook heeft Danny regelmatig modellenwerk gedaan voor diverse modellenbureaus en was hij werkzaam als DJ. Na zijn vertrek uit Utopia wil Danny zich concentreren op een carrière als zanger. Onlangs verscheen zijn debuutsingle "Oyalela", welke hij opnam met producer Niels Lingbeek in de Mastersound Studio.

Jan en Monique Smit komen met ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek
10-04-2015 10:09:00

Jan en Monique Smit introduceren op 5 Juni het nieuwe ‘2 kleine kleutertjes’ Dvd & Puzzelboek. Deze dvd is niet alleen een kroon op het succes uit de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek en vernieuwend product. Nog nooit eerder kwam er een Dvd & Puzzel combinatie uit. 

Release CD & DVD Ladies of Soul Live At The Ziggo Dome 2015
09-04-2015 21:46:00

Vandaag ontvingen Trijntje, Edsilia, Candy, Glennis en Berget de CD en DVD van de ‘Ladies of Soul Live At The Ziggo Dome 2015’ uit handen van Jörgen Raymann. Op de albums laten de vijf topartiesten vol overtuiging horen en zien wat zij verstaan onder het met bezieling brengen van een soulvolle topshow.  De CD en DVD zijn een aaneenschakeling van hoogtepunten uit de bijna drie uur durende show van februari jl. Tjeerd Oosterhuis, Musical Director van de shows: “We hebben dit jaar met de shows niet alleen de mensen in de zaal verrast, maar ook onszelf omver geblazen. 

Django Wagner uitgenodigd voor Koninklijke Lunch
09-04-2015 21:27:00

Django Wagner is aanstaande vrijdag uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de tweejaarlijkse uitblinkerslunch van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Django is zeer vereerd dat hij voor deze unieke gelegenheid gevraagd is. Daarnaast verschijnt vrijdag 10 april ook z'n splinternieuwe single "Ik Hou Nog Steeds Van Jou". Het is een aanstekelijk up-tempo liedje. De sound doet onmiddellijk denken aan die waarmee Django’s carrière van start ging: zijn debuutalbum Kali en de overbekende gelijknamige hitsingle daarvan.

Muziek Festijn op de Beverwijkse Bazaar
09-04-2015 13:42:00

Op zondag 26 april 2015 kun je niet alleen winkelen op de Beverwijkse Bazaar, maar ook genieten van live optredens van Nederlandstalige artiesten. Vanaf 13.00 uur gaat de speciale muziektent open welke op de Boulevard geplaatst gaat worden.Meewerkende artiesten zijn: Django Wagner, Quincy, Denny Braaf, Robert Leroy, Nico Landers, Matt Jaxxon, Yanni Lemoine, John Eeltink en Carina Lemoine. De entree bedraagt € 10.00. De entree bedraagt € 10.00 en zijn HIER te bestellen. Meer info: www.vipartiest.nl

Nieuwe single van William van den Oetelaar
09-04-2015 13:21:00

William van den Oetelaar heeft inmiddels drie eigen singles uitgebracht, te weten: “Ik ben zo blij met jou”, “Dat komt door jou” en “Ik vind je lekker”. Aangezien de samenwerking met Feestartiesten.nl, Storm Records en producer Ger Oerlemans bij de vorige single succesvol is verlopen, resulteert dit in de vrolijke opvolger: “Deze nacht”. Naast zanger is de 21 jarige inwoner van Cromvoirt staat hij ook bekend als DJ William, de DJ van Résidence de Leuvert. Tijdens deze hobby werd al snel ontdekt dat William ook nog eens goed kon zingen. 

Joepie en Sandra lanceren We leefden van liefde
09-04-2015 08:09:00

Ze zijn al jaren van vaste waarde voor een gezellige feestavond en hebben al op veel podia in Friesland gestaan. We hebben het over Joepie van Tuinen en Sandra van der Veen. Ze hebben onlangs besloten om samen het duet "We leefden van liefde" op te nemen in de GMP studio. Het resultaat is een schlager waarvoor Joepie samen met producent Gerto Heupink de tekst heeft geschreven. De verwachting is dat het lied  tot ver over de provinciegrenzen zal worden gewaardeerd en door de radiozenders zal worden opgepakt. 

Justine Pelmelay rekent af met moeilijkste periode in haar leven
08-04-2015 21:13:00

Met haar nieuwe cd-single ‘Stralen met een lach’ rekent songfestival-zangeres Justine Pelmelay definitief af met misschien wel de moeilijkste periode in haar leven. De scheepsramp met de op de Middellandse Zee omgeslagen cruiseboot ‘Costa Concordia’, een relatiebreuk die er stevig inhakte en zeker de mededeling van haar specialist dat de rest van haar leven constant zal moeten vechten tegen een ongeneeslijke ziekte…., het zijn maar enkele van de tegenslagen die haar leven teisterden.

Maikel Dokter pakt zangcarrière serieus aan
08-04-2015 15:07:00

De 29-jarige Maikel Dokter heeft al meer dan 15 jaar ervaring met zingen, maar vindt het nu tijd om zijn zangcarrière serieuzer aan te pakken. Zijn eerste stap is het uitbrengen van zijn nieuwe single ‘Maak nu geen licht’, welke hij zelf heeft geschreven. Twee jaar geleden schreef de geboren en getogen Almeloër voor het eerst een eigen nummer voor zijn, inmiddels overleden, oma. Op haar lievelingsliedje Apres Toi van Vicky Leandros maakte hij een eigen tekst. Ondanks de massale aanvraag van radiopiraten, is het nummer nooit officieel uitgebracht. 

Nieuwe single Marcelino Wunderlich
08-04-2015 09:29:00

Per vandaag mogen we officieel namens de spraakmakende internationale superartiest Marcelino Wunderlich de langverwachte nieuwe single aankondigen; “Verdammt, ich lieb mich!” De meezinger van de sympathieke nederduitse schlagerzanger maakt woensdagavond 9 april om 20:30 op NPO3 zijn debuut in de hitserie “ De winter voorbij” met Jan Smit en Nick & Simon. Vanaf Donderdag 10 april is de single ook online beschikbaar, de officiële clip zal ook Donderdag gelanceerd worden. 

Chaira Borderslee brengt ballad met prachtige tekst uit het leven gegrepen
07-04-2015 21:41:00

Chaira Borderslee  is een Nederlandse zangeres, actrice en danseres. Chaira begon haar carrière als musicalster, waarin zij verschillende rollen vertolkte. Haar doorbrak kwam in 2001, toen zij de hoofdrol speelde in de musical Aida. Tijdens haar voor- en HBO opleiding was Chaira als zangeres en danseres te zien in vele bekende televisieprogramma's van Joop van den Ende en John de Mol, waarin ze optrad met bekende Nationale en Internationale grote wereldsterren als Barry White. 

Rudy de Wit lanceert Dit is zo'n dag
07-04-2015 18:12:00

Rudy de Wit laat er geen gras over groeien en heeft wederom een nieuwe single opgenomen getitled "Dit is zo'n dag". Het nummer bevat alle ingrediënten die bij de Tilburgse volkszanger horen. De productie lag in handen van topproducer Manfred Jongenelis uit Etten-Leur. Het resultaat is een heerlijke voorjaarsplaat welke de komende maanden veelvuldig op radio en in het land te horen zal zijn. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen.

Edelmetaal voor Gebroeders Ko
07-04-2015 17:54:00

De Gebroeders Ko hebben een Gouden Plaat ontvangen voor hun hitsingle: ‘Schatje mag ik je foto’. Van het nummer zijn in Nederland ruim 25.000 exemplaren verkocht. In Duitsland is het nummer ook ongekend populair; de Duitse versie ‘Schatzi schenk mir ein foto’ is bij onze Oosterburen ruim 250.000 keer verkocht en inmiddels dubbel platina. 

Jeffrey Heesen heeft succes met Mag ik de zon laten schijnen
07-04-2015 15:35:00

Het gaat geweldig met de swingende nieuwe single van Bloed, Zweet & Tranen finalist Jeffrey Heesen “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”. Jeffrey Heesen schreef zelf de tekst en muziek van “Mag IK De Zon Laten Schijnen” en topproducers John Dirne en Pieter van Schooten zijn verantwoordelijk voor de productie. Een week na de release is de videoclip al 40.000 keer bekeken op YouTube en staat de single inmiddels in de hogere regionen in de iTunes Top 100. Een geweldig resultaat, wat de populariteit van Jeffrey onderstreept. 

Veelbelovende nieuwe single voor Jennifer Berton
07-04-2015 15:29:00

De 22-jarige zangeres Jennifer Berton werd geboren in het Belgische Roeselare. Als kind al droomde ze van een carrière als zangeres. Gelukkig beschikte de jonge Jennifer al vroeg over een geweldige stem en beklom op 11-jarige leeftijd al verschillende podia. In 2013 verscheen haar eerste Nederlandstalige single, “Alleen Jij”, geproduceerd en geschreven door de bekende Nederlandse producer Martin Sterken. Dit leverde haar veel werk op en ze trad op op grote evenementen tussen bekende artiesten als Laura Lynn, Frans Bauer en Willy Sommers.

Michael Humble op de Griekse tour met nieuwe single Lola
07-04-2015 14:14:00

Na het succes van zijn vorige single komt Michael Humble met een gloednieuwe feestplaat in Griekse sferen getiteld; ‘Lola’. Eind vorig jaar sloeg Michael Humble een nieuwe muzikale weg in met het nummer; “Ik heb morgen geen kater in mijn kop”. Een goede keuze bleek, want de track werd goed opgepakt in heel Nederland met veel airplay op grote en kleine radiostations. Na dit succes is er hard gewerkt aan nieuw materiaal waarvan de single ‘Lola’ de nieuwe zomerhit moet worden voor de vrolijke zanger uit Brabant. 

Kaartverkoop gestart 21 Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer 2015
07-04-2015 07:21:00

Na 1 jaar van afwezigheid i.v.m. het verbouwen, vernieuwen van het huis van Cultuur en Bestuur, het Theater het Kielzog vindt de 21ste editie van het Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer plaats op zondag 8 november 2015. De aanvang zal zijn omstreeks 13.00 uur. De organisatie is er in geslaagd om er weer een fantastisch programma neer te zetten met diversiteit aan accordeonmuziek. Gastoptredens worden verzorgd door: Piet Schmidt uit Amsterdam met o.a. onvervalste Jordaanrepertoire, Daniël Metz bekend van de Mon Amour Band (voorheen BZN), Igor Kuzmin uit Rusland met o.a. moderne- en volksmuziek en  Toos Endlich uit Rotterdam met o.a. Hollandse klassiekers uit vervlogen tijd. Diverse stands zijn te bewonderen met nieuw- en gebruikte accordeons, onderdelen, bladmuziek etc.  

Lancering nieuwe single en videoclip Robbert
06-04-2015 17:47:00

Aanstaande zondag 12 april, is het eindelijk zo ver. Dan vindt in Dancing Marlène in Heerhugowaard de presentatie plaats van de eerste solo single van Robbert. Zijn stijl zal iedereen verbazen: stevige Nederpop met een echt “Marco Borsato” randje. Een eigen sound, Robbert zoals hij is. De single komt uit bij A Team Records, die hem met veel plezier begeleiden in de artiestenwereld. Op zijn cd presentatie komt een keur aan echte rasartiesten optreden. Zo komen bijvoorbeeld Pascal Redeker, Dave Miller, Henk Naber, Bernard Karsten, Niels Mul, Lyanda en Arie optreden. Muzikaal worden zij ondersteund door DJ Jacco Silver.

Niels van den Brand stopt met optreden
06-04-2015 15:38:00

Niels van den Brand knalde begin 2015 letterlijk het nieuwe jaar in met z'n nieuwe single "Ik wil altijd bij jou zijn". Hij wilde zich na diverse volkse singles onderscheiden met een pop/rock achtig nummer met schlager invloeden. We zijn nu vier maanden verder en kregen bericht van Niels dat hij stopt met optreden. "Na 5 jaar optreden houd ik het voor gezien. Ik heb er gen tijd meer voor. Naast een drukke baan in de horeca heb ik de volledige zorg voor mijn  zoon. Ik heb alle voors en tegens naast elkaar gelegd en dit is de juiste beslissing" vertelt Niels.

Meriam Bruggink is nog niet uitgepraat
06-04-2015 00:38:00

In tegenstelling van de titel van haar nieuwste single is Meriam Bruggink nog lang niet uitgepraat. Meriam Bruggink, die vorig jaar haar eerste single uitbracht heeft de smaak te pakken. Na haar debuutsingle “Alles wat ik vraag” en haar eigen geschreven nummer “Van mij!” is ze alweer toe aan haar derde single die luistert naar de titel: ‘Ik ben met jou uitgepraat’ Meriam kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Met enige regelmaat ging ze met haar vader mee om sigaretten te kopen in een café wat destijds de thuishaven van de band Normaal was. 

Ontvang gratis* editie 22 van artiestenblad Lucky Joe
05-04-2015 14:00:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Hans van Seggelen is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 22 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 59 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de column van Ronnie Tober...Toen en nu, de column van Astrid Wevers, Hans van Seggelen, Wim Florack, Het IJsselduo, Rika Hamminga & Coen Laning en Argo Puelinckx uit België. Daarnaast een artikel over Anita & Ed die na 36 jaar nog steeds in the picture staan, zangeres Hermien, Jeffrey Peters, nieuws uit de studio van Martin Sterken, Ron de Ridder, een sfeerimpressie van TV Lucky Joe en de diefstal van de aanhanger vol met apparatuur.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop