RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
TV Oranje staat vanavond stil bij levensbeëindiging Ton van Etten
18-02-2015 14:29:00

Vanavond  staat TV Oranje stil bij het aanstaande overlijden van Ton van Etten, de vader van volkszanger Frank van Etten.  Om 19.30 uur, direct na de showflitsen zal de clip van het nummer “Mijn Vriend” worden uitgezonden  Het Camerateam heeft deze clip in 2004 opgenomen  in Turkije. Frank had dat liedje speciaal voor z’n vader gemaakt.  Omdat Ton ernstig ziek is zal een arts vanavond meewerken aan z’n levensbeëindiging. 

Bart Bosch lanceert eerste eigen geschreven single, ‘Ik vind jou zo lief’!
17-02-2015 20:50:00

Zanger presentator Bart Bosch heeft voor het eerst een aantal chansons geschreven waarvan hij vandaag de eerste lanceert,  ‘Ik Vind Jou Zo Lief’. Een orkestraal gearrangeerd lied waarmee hij een ode aan de liefde brengt. Op 2 juni van dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat Bart Bosch de showtrap af kwam tijdens de finale van het spraakmakende televisieprogramma Showmasters. Hij werd de winnaar en een mooie carrière volgde. Toch was het jurylid Liesbeth List die Bart verzekerde dat zijn echte doorbraak pas zou komen op latere leeftijd en gelijk had ze. 

Colinda brengt titelsong van album 'Dat komt allemaal door jou' op single uit
17-02-2015 15:31:00

Zangeres Colinda houdt de vaart er ook in 2015 goed in. Na een viertal singles en het album “Dat komt allemaal door jou” welke vorig jaar werden gelanceerd weet de blonde Tilburgse zangeres van geen ophouden. Terwijl ze met het duet “Mannen, mannen, mannen”, dat ze samen met haar dochter Daisy afgelopen december lanceerde, hoog in de playlisten staat bij veel radiostations, is besloten om de titelsong van het album, vandaag, 17 februari op single uit te brengen. “Je wilt niet weten hoeveel vraag er is om dit nummer op single uit te brengen. 

René Rosas presenteert nieuwe single 'Hou van mij' in Zaandam
16-02-2015 21:10:00

Op zondag 22 maart staat “Percy’s Corner”, Zuiddijk 27 in Zaandam in het teken van de singlepresentatie van René Rosas. Op de flyer staan een aantal bekende gastartiesten waar de van oorsprong Amsterdamse artiest regelmatig het podium deelt. De line-up bestaat uit: John Spoel, Sandra Swart, Dries Roelvink, Roy Otters, Mick Harren, Kees van de Stad, Ger Overmans, Ramon Beense, Roel van der Wielen, Marcel Dool en Erik van Kruiselbergen.

Femke Meines ontvangt award voor 1 miljoen views
16-02-2015 18:36:00

Tijdens haar eerste eigen concert gistermiddag in Eventcenter KDanz te Schagen ontving Femke Meines namens VanStam Music een award voor het behalen van 1.000.000 views op haar videoclip ‘Geen Zin’. De videoclip staat sinds vier maanden online en behaalde tot nu toe de meeste views op haar kanaal. Femke ontving de award uit handen van Lady BlaBla, het anti-pest icoon en ambassadeur van Stichting Pesten. In de videoclip gaat Femke als Super Femke de pestkoppen op school te lijf. Gisteren gaf Femke Meines haar eerste concert in Schagen.

Jordy van Vilsteren komt met debuutsingle
16-02-2015 16:23:00

Dit is het begin’ is de debuutsingle van Jordy van Vilsteren.  Een eigen single maken stond op het verlanglijstje van de 21-jarige zanger. Hij werd met name getriggerd door anderen: “Mensen om mij heen deden het ook.”, aldus Jordy. De Zwollenaar zingt ongeveer anderhalf jaar in kroegjes in en rondom zijn stad. Hij komt regelmatig andere zangers tegen waaronder Wimmie Bouma. De zanger van de hit 'De ring die jij draagt’ is één van de vele die de jonge zanger heeft geïnspireerd en ervoor heeft gezorgd dat er nu een eerste single is. 

Anita & Ed organiseren 'Laat kinderen lachen' concert
15-02-2015 19:19:00

Op zondagmiddag 15 maart 2015 organiseren Anita & Ed als ambassadeurs van Stichting Laat kinderen Lachen afdeling Zeeland een "Laat kinderen lachen" concert in de zalen van Janvier Dancemasters, Jacob Valckeplein 4 in Goes. Het evenement wordt in samenwerking met Stichting Voedselbank De Bevelanden uit Goes georganiseerd. Er zijn deze middag diverse activiteiten zoals voor de kinderen een spectaculaire Kindershow van Leo Troost, een Ballonnenclown, een mini cursus Hoelahoepen en voor alle kinderen een Little Green Bag gevuld met allerlei verrassingen. Voor de volwassenen is er een showprogramma met diverse artiesten zoals Zanger Alwin, Django Weiss, Angela Radtke, Cor den Haan, Anita &n Ed, geluid Decibel-on-tour en als klapper George Baker.

JC Event & Hotel Der Brabander presenteren 'Kerstgroeten uit Winterberg'
15-02-2015 18:46:00

Van 16 t/m 19 november 2015 presenteren JC Event & Hotel Der Brabander "Kerstgroeten uit Winterberg". Tijdens deze 4-daagse Muziekreis zijn er o.a. live -optredens van Jacques Herb , Leen Zijlmans, De Hollandio's, Elz Bakker en Gino Fey. Daarnaast kunt u genieten van een uitgebreid programma bestaande uit: ontbijten & dineren met de meereisende artiesten, kerstbingo met schitterende prijzen, exclusieve muziekavonden, sfeervolle gala avond, diverse groepsactiviteiten en een bezoek aan de Kerstmarkt. Het hotel is in deze periode omgetoverd tot een waar Kerstpaleis.  U boekt deze 4 daagse Kerst- Muziekreis van 16 t/m 19 november al vanaf € 199,00 per persoon * o.b.v. halfpension,(kleine kamer) & (eigen vervoer). 

Debbie Vallen lanceert 'Laat me gaan'
14-02-2015 16:30:00

"Laat me gaan" is de titel van de inmiddels vijfde single die Debbie Vallen lanceert. " Dit keer een mooie ballad waar ik enorm blij mee ben. Ook een plaat die je goed rond Valentijn kan uitbrengen dacht ik zo. Zeker een beetje autobiografisch omdat ik weet dat je elkaar in een relatie ook een beetje vrij moet laten! Daar gaat dit nummer zeker over. Maar...wel thuis eten natuurlijk!!! Hahaha", laat Debbie weten. Deze single is weer geschreven door Tony Neef en de muziek van  Ron van der Tak. Het hoesje is ontworpen door haar dochter Sanne en daar is ze heel erg trots op.

 

Eurohal Zuidbroek nationale trekpleister voor artiesten.
14-02-2015 16:02:00

In het voorjaar van 2013 werden Lucas & Gea werd gevraagd om wekelijks het artiestenpodium bij de zwarte markt in de Eurohal Zuidbroek te voorzien van regionale artiesten. Ze wisten uit ervaring dat de standhouders niet altijd tevreden waren met het aanbod uit het verleden en zagen dit als weer een nieuwe uitdaging. Het zangduo ging met het horecateam aan de slag en podium en terras werden vergroot. 

Patrick van Veen lanceert gigantisch mooie single 'Morgen is de dag'
14-02-2015 10:37:00

"Morgen is de dag" is de titel van het vrolijke uptempo liedje van Patrick van Veen die we kennen als deelnemer van Bloed, Zweet en Tranen in 2015. De single is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond de Bruijn Producer Manfred Jongenelis van Manfred Recordings uit Etten-Leur heeft het geheel op zijn professionele wijze geproduceerd. Op 24 januari 2015 jl. is de single al gepresenteerd in het bijzijn van Willem Barth, Denny Braaf, Wesly Bronkhorst, Tino Martin en Dave Miller. 

Remco van Veld presenteert nieuwe single op zaterdag 21 februari in Gilze
14-02-2015 10:17:00

Op zaterdag 21 februari presenteert Remco van Veld z’n nieuwe single bij Café “Aan ’t Plein” in Gilze. Vanaf z’n 18e levensjaar is hij al bezig met zingen en heeft al een aantal singles op z’n naam staan. Daarnaast heeft Remco een vermelding in het Guinness Book of Records staan vanwege 20 uur onafgebroken zingen. De 42 jarige zanger heeft het nadien een beetje rustig aan gedaan, maar gaat er nu weer voor de volle 100% tegenaan. Topproducer Emile Hartkamp schreef een nummer voor hem en het geheel is opgenomen in de befaamde Goldstar Studio in Arnhem. 

Special rond Colinda aanstaande zondag op TV Oranje
14-02-2015 09:39:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 15 februari zie je een TV Oranje Special over de Tilburgse zangeres Colinda. Ze wordt thuis geïnterviewd en gunt de kijkers een kijkje in haar kledingzaak. 

K3 zet fans in het zonnetje met nieuwe single K3 LOVES YOU
14-02-2015 00:28:00

Eind maart wordt de videoclip voor de gloednieuwe K3 single K3 LOVES YOU opgenomen, en K3 wil van deze gelegenheid gebruik maken om hun fantastische fans eens in het zonnetje te zetten. Karen, Kristel en Josje kozen dan ook Valentijnsdag uit om deze unieke warme oproep aan hun fans bekend te maken. Het is duidelijk: K3 is ontzettend blij met alle super fans die ze hebben en K3 LOVES YOU wordt een nummer speciaal voor en mét hen. 

GTST-collega’s bezoeken jarige Guido Spek bij musical Hartsvrienden
14-02-2015 00:16:00

Al enkele weken na zijn theaterdebuut in de voorstelling Hartsvrienden staat acteur Guido Spek in het droomtheater van menig musicalster: Koninklijk Theater Carré. Speciaal voor Guido, die om 00.00 uur zijn vijfentwintigste levensjaar ingaat, werden zijn Goede Tijden, Slechte Tijden collega’s uitgenodigd.

Rowwen Hèze verrast door “carnavals”-hit in uitzending Giel Beelen op 3FM
13-02-2015 19:08:00

In de beginperiode van Rowwen Hèze kreeg de band bekendheid met een carnavals-hit. Nu 30 jaar later scoren zij, in de uitzending van Giel Beelen op 3FM, opnieuw met een carnavals-hit: “Van drinken krijg je dorst”. Gisteren was Rowwen Hèze te gast bij Giel op 3FM. De band speelde daar haar laatste single Ballades & Beer.

Burdy brengt ode aan v.v. 't Zandt
13-02-2015 19:01:00

Deze week heeft Burdy, de zingende taxichauffeur, zijn nieuwe nummer inclusief videoclip uitgebracht. In het nummer brengt de zanger uit Ulrum een ode aan voetbalvereniging 't Zandt, één van de kleinste voetbalverenigingen van Nederland. In het nummer zingt Burdy over het reilen en zeilen van de voetballers op een zaterdagmiddag, waarin de derde helft centraal staat. 

Henk Dissel heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-02-2015 18:55:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 februari is dat ‘Jij en ik’, de nieuwste single van Henk Dissel. Het gaat om het romantische nummer dat Henk onlangs ten gehore bracht in het programma Bloed, Zweet en Tranen en dat een lawine aan positieve reacties teweeggebracht. Henk: “Na de uitzending wist ik niet wat er gebeurde. Werkelijk van alle kanten kreeg ik complimenten. Ook van mensen die ik helemaal niet ken. We hebben meteen besloten om later dit jaar ook een album uit te brengen. 

Snollebollekes is Carnavalskneiter 2015
13-02-2015 18:43:00

Aan de vooravond van carnaval hebben muziekzenders TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat de single ‘Alaafrojack’ van Snollebollekes door de kijkers en luisteraars is uitgeroepen tot Carnavalskneiter 2015. De trofee werd vanmiddag uitgereikt tijdens een live uitzending van RADIONL vanaf het grote muziekfeest '3 Uurkes Vurraf' in Eindhoven. 

Yoeri L'Abée presenteert nieuwe single 'Keer op keer' tijdens de huishoudbeurs
12-02-2015 21:30:00

Op zondag 22 februari presenteert Yoeri L'Abée z'n nieuwe single "Keer op keer" tijdens de huishoudbeurs in Amsterdam. Op het grote podium van Sterren on Tour zal de 24 jarige zanger uit Etten-Leur tussen 13.30 uur en 14.00 uur voor het eerst ten gehore brengen. "Het is alweer een jaar geleden dat ik de single "Kies voor mij" uitbracht en vond het eigenlijk toch wel weer tijd worden om een opvolger te lanceren. Het complete nieuwe nummer is geschreven door Laurens van Wessel en Willem Laseroms. 

Joey Hartkamp neemt belangrijke stap in z’n leven
12-02-2015 20:39:00

Joey Hartkamp ondergaat op 31 maart 2015 een buikwandcorrectie.  In 2010 besloot de uit Arnhem afkomstige zanger in navolging van z’n vader Emile een gastric bypass operatie te nemen. “ Al vanaf kinds af aan had ik ernstige problemen met mijn overgewicht en ik kon de strijd tegen het eten en de kilo’s niet winnen. Op mijn zwaarst woog ik maar liefst 151 kg en in 2010 was voor mij de maat vol! “, laat Joey weten. Van die keuze heeft hij tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt. Joey:  “Het was voor mij een uitkomst.

Vinzzent & Billy Dans zijn samen met RADIONL op zoek naar ‘Juffrouw de Kok’
12-02-2015 18:15:00

Naar aanleiding van hun single “Juffrouw de Kok” zijn Vinzzent en Billy Dans samen met RADIONL op zoek naar de leukste lerares van Nederland. Vinzzent en Billy deden vanmiddag live op de radio een oproep aan alle scholieren om hun leukste lerares op te geven. Begin maart gaan de heren het land in om 10 juffen te verrassen met een nominatie waarvan live verslag wordt gedaan op RADIONL Via www.juffrouwdekok.nl kunnen de scholieren hun leukste lerares opgeven. 

Belinda & José lanceren 'Oh Romeo'
12-02-2015 11:23:00

Als Belinda & José een nieuwe single lanceren is deze meestal hilarisch. Dat is ook het geval met hun inmiddels zevende single “Oh Romeo”, een cover van het nummer "Cheerio" van Vanessa. “Onze producent Harald Queens kwam met het idee om met dit lied iets te gaan doen. De tekst heeft m’n zangpartner José geschreven, aldus Belinda die aangeeft leuke herinneringen te hebben aan de originele versie uit 1982. “Ik ben met dit nummer opgegroeid. Als je er dan een hedendaagse beat aangeeft, dan is dat voor de jeugd van tegenwoordig ook leuk.  

Supermarkt mascotte Plutzke scoort met eigen dansje
12-02-2015 10:02:00

Wie is Plutzke? Dit is de mascotte van een grote supermarkt in Tilburg die met name in deze regio in zeer korte tijd enorm populair is geworden bij de kleintjes. Het groene koolmannetje heeft inmiddels een eigen website, facebookpagina en nu ook een eigen liedje met een bijbehorend dansje; “de Plutzke dans”! Hierdoor zal de populariteit van de groene mascotte alleen maar verder toenemen bij met name de kleine bezoekertjes van de supermarkt. Het liedje heeft een heel vrolijk deuntje en na één keer beluisteren is het dansje al mee te doen! 

Singer-songwriter Festival bij de Tamboer in Hoogeveen
12-02-2015 00:32:00

In ontspannen sfeer genieten van Nederlandse singer-songwriters. Een heerlijke luisteravond vol talent van eigen bodem: Douwe Bob, Marien Dorleijn (Moss), Elske DeWall, Max Meser en Inge van Calkar. Dat Douwe Bob een talent voor schrijven heeft moge duidelijk zijn. Niet voor niets ontving hij in 2012 de titel 'De Beste Singer Songwriter van Nederland'. Zijn debuutalbum Born In A Storm werd unaniem lovend ontvangen en de singles Multicoloured Angels en You Don't Have To Stay werden grote radiohits. Dit jaar werd Douwe Bob door de 3FM luisteraars uitgeroepen tot 'Beste Zanger van Nederland'. In maart 2015 zal Douwe Bob's tweede album verschijnen: Can't Slow Down. Op het Singer-songwriter Festival speelt Douwe Bob solo. "Ik hou van de rauwe muziek uit de jaren zestig en zeventig en ik hou van verhalen vertellen. I

Première theatertour: woensdag 11 februari (t/m 2 mei 2015)
11-02-2015 16:22:00

Met Pater Moeskroen gaat geheid het dak eraf. Met de nieuwe cd en theatertour Vagebond zijn de heren klaar voor een toekomst met dampende Folk, een heftig arsenaal aan traditionele instrumenten, veel humor en feest. Vanaf 11 februari in de theaters in het land. Kijk en luister alvast hier voor de eerste clip bij het aanstekelijke nummer "Zoveel mensen". In de nieuwe show en op het gelijknamige album Vagebond, zwerven De Paters langs paden van liefde, dromen, afscheid en succes en bezingen deze onderwerpen met een lach en een traan. 

Nieuwe single van Bert Zwier brengt veel gezelligheid met zich mee
11-02-2015 16:14:00

Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. Dit is de tekst en strekking van de nieuwe single van zingende visboer Bert Zwier. De marktkoopman heeft opnieuw een single weten te maken die erg veel gezelligheid met zich meebrengt en een sterke tekst heeft met een knipoog naar de realiteit. Zwier staat nooit met gouden sieraden in zijn marktkraam. Opvallende kleding van dure merken en trendgevoelige mode zie je ook niet snel bij de visboer. Hij staat dan ook regelmatig op zijn klompen op het podium.

'Brabo' van Geen Stempel ft. feestkapel Dùbent beste carnavalsplaat van Brabant
11-02-2015 13:30:00

Tijdens de strijd om 'de minst slechte carnavalsplaat van 2015' is de single 'Brabo' van Geen Stempel ft. feestkapel Dùbent uitgeroepen tot de beste carnavalsplaat van Brabant door 3FM diskjockey Giel Beelen. Uit meer dan 180 inzendingen moesten 3 carnavalsacts strijden om de titel 'minst slechte carnavalsplaat van 2015'. Naast Geen Stempel ft. feestkapel Dùbent waren ook Vleisboeket en groep 5 van basisschool De Meent aanwezig in de studio's. De winst ging naar de basisschool uit Leunen.

Sidney Bischoff lanceert 'Jij bent de mooiste roos'als voorloper nieuw album
11-02-2015 08:01:00

Op zondag 1 maart 2015 presenteert Sidney Bischoff bij  Café 'De Veemarkt' , Veemarkt 4  in Doetinchem z'n splinternieuwe album "Met hart en ziel". Het geheel is opgenomen in de studio van Martin Sterken in Valthermond. Als vooloper op dit album verschijnt nu eerst z'n nieuwe single: Jij bent de mooiste roos". Het is een echt levenslied dat volledig op het lijf is geschreven voor de uit Apeldoorn afkomstige volkszanger. Martin Sterken is tevens verantwoordelijk voor de tekst, muziek en productie. 

Zesde Carnavalsviering in het Friese Drabbelterp (Sneek)
10-02-2015 13:55:00

Op de zondag van het carnavalsweekend,15 februari aanstaande vindt traditioneel de carnavalsviering plaats in de Sint Martinuskerk te Drabbelterp. (zo wordt de stad Sneek genoemd tijdens carnaval). Na de mis van 10:30 uur zullen de klokken om 11:45 uur opnieuw gaan luiden en zal de Sint Martinuskerk voor de zesde keer in zijn geschiedenis de deuren openen.

Tino Martin lanceert het prachtige nummer 'Het Is Goed Zo'
10-02-2015 13:47:00

Het gaat heel goed met de carrière van  Tino Martin. Hij wordt veel gevraagd voor optredens in het land en is bijzonder populair bij jong en oud.De singles die de afgelopen periode zijn uitgebracht worden veel gedraaid bij de radiostations. Ook is hij te zien geweest in verschillende TV programma’s.Zijn deelname aan het programma “Bloed Zweet en Tranen” zal niemand ontgaan zijn en laat bij menigeen een diepe indruk achter. Nu in 2015 is er weer tijd voor een nieuwe single “Het Is Goed Zo”. Wederom een prachtig nummer gezongen op een manier zoals alleen Tino dat kan. 

Nieuwe single van Vlaamse zanger Fadim klinkt heel erg goed
10-02-2015 12:17:00

In de zomer van 2014 slaagde de Vlaamse zanger Fadim erin om met zijn debuutalbum ‘"Ayda" het predikaat " best verkopende Nederlandstalige album in de Vlaamse Ultratop" te bemachtigen. Hij ontving daarvoor de doorbraak en beste nieuwkomer loftrompetprijs op het Gala van het Vlaamse lied. Na het opzwepende ‘Ik sta op straat" en z'n prachtige eindejaarsballade “Liefde komt en gaat” komt de jonge zanger uit Viermaal opnieuw met een up-tempo song voor de dag waarin hij z'n liefde voor een geliefde in het oude Rome in Italië bezingt. 

Otto Roona komt tijdens carnaval met bekende meezinger
09-02-2015 19:31:00

Otto Roona is de laatste maanden weer helemaal terug van weggeweest. Zijn laatste single met als titel ‘De liefde van mijn leven’, heeft veel airplay mogen ontvangen op de radio. Ook deze keer is Otto weer naar het Duitse Neuenhaus getogen voor een prachtige bekende meezingplaat. De productie is wederom volledig in handen van Jeroen Dirksen. De chemie tussen de zanger en de producer lijkt maar niet op te raken, de ene na de andere feestplaat op Otto’s naam rolt dan ook zijn studio uit.

De Bie Entertainment & D.B.E. Producties bestaat 10 jaar
09-02-2015 16:21:00

Na vele jaren in het artiestencircuit rond gezworven te hebben heeft Willem de Bie besloten om in 2005 De Bie Entertainment & D.B.E. Producties op de kaart te zetten, en dit bureau wat in Apeldoorn ooit begonnen is als hobby langzaam uit te breiden.

Achterhoekse band Kiek Now Us steunt jongerenketen met nieuwe single en unieke ketentour
09-02-2015 11:49:00

Jongerenketen moeten sluiten, zo kopten de kranten afgelopen maanden. Hier is de Achterhoekse band Kiek Now Us, bekend van onder andere de single “Hemel zonder Bier”, het absoluut niet mee eens. In een tijd van economische crisis waar discotheken, hoe spijtig dan ook, nauwelijks bestaansrecht lijken te hebben en jongeren mede vanwege het rookverbod de kroeg een stuk minder opzoeken, zijn de zogenaamde ‘keten’ voor veel jongeren een eigen vertrouwde omgeving waar gezelligheid en het onderhouden van sociale contacten voorop staan.

Veelbelovende line-up Nacht van Oranje
09-02-2015 10:05:00

Gegarandeerd dat het dak van het Sportpaleis van Ahoy eraf gaat op 26 april a.s. tijdens de 23e editie van de Nacht van Oranje. Inmiddels is de line-up van het grootste Hollandse muziekfeest zo goed als compleet. Naast Danny de Munk, die voor het eerst van de partij is en Wolter Kroes, maken onder andere ook Frans Duijts, Gebroeders Ko, en Lee Towers hun opwachting. De line-up van de Nacht van Oranje 2015 bestaat uit: Bonnie St. Claire, Thomas Berge, Django Wagner, Frans Duijts, Gents, Factor 12, Gebroeders Ko, René Schuurmans, Het Feestteam, Danny de Munk, Wolter Kroes, Lee Towers en debutanten Henk Bernard en Snollebollekes. De presentatie is opnieuw in handen van Nick Nielsen. Alaaf! Toepasselijker kan haast niet met Snollebollekes. De Brabander staat bekend om zijn gezellige potpourri van hoempapa, house en polonaise.

Vrijkaarten voor de Halfvastenfeesten
08-02-2015 16:03:00

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het Brabantse plaatsje Zeeland weer twee dagen lang het toneel van de drukbezochte Halfvastenfeesten. Met vijf verschillende areas komt iedere muziekliefhebber aan zijn of haar trekken. Er wordt opgetreden door onder anderen Henk Bernard, Django Wagner, Tilt, Snollebollekes, Helemaal Hollands, Lijn 7 en vele andere Nederlandse toppers. Kaarten zijn te bestellen via halfvastenfeesten.nl. Een ticket voor de vrijdag of zaterdag kost € 12,50. 

Special rond Ronnie Ruysdael aanstaande zondag op TV Oranje
07-02-2015 17:57:00

TV Oranje presenteert een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere wetenswaardigheden. Zondag 8 februari maken we nader kennis met Ronnie Ruysdael. De voormalige frontman van De Sjonnies geeft een workshop koperpoetsen en gunt de kijkers zelfs een kijkje in zijn slaapkamer. 

Ewald van Liempt presenteert Brabants ochtendprogramma bij RADIONL
07-02-2015 15:06:00

Muziekzender RADIONL gaat maandag 16 februari van start met gepresenteerde programma’s die specifiek zijn gericht op de provincie Noord-Brabant. Ewald van Liempt presenteert vanaf die datum het ochtendprogramma 'Lekker Ewald', dat van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur via de Brabantse FM-frequentie 93.6 te horen zal zijn bij de Hollandse muziekzender. Die plek in de programmering is de Eindhovense radiopresentator niet vreemd; eerder al maakte Ewald een zeer succesvol muziekprogramma bij Omroep Brabant op hetzelfde tijdslot.

Wesly Bronkhorst gaat zeker scoren met ‘Vaya Con Dios’ (Kleine Landjes, Losse Handjes)
06-02-2015 18:47:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single “Vaya Con Dios” van Wesly Bronkorst verkrijgbaar. Het nummer is geschreven door Pierre Kartner, die een prachtige tekst op papier heeft weten te zetten. Het heerlijke Hollandse uptempo lied is herkenbaar aan de echte Wesly Bronkhorst-sound. In het liedje worden recente gebeurtenissen zoals losse handjes, rotzooi op de voetbalvelden, bumperkleven en het stenen gooien vanaf viaducten op luchtige wijze bezongen. “Het is net even iets anders, maar toch wel de realiteit van de dag”, aldus Wesly.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl