RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Coverband Summerland komt met nieuwe single
29-05-2015 09:40:00

Ruim 20 jaar na hun grote feest-hit Aloosie brengt coverband Summerland een nieuwe single uit getiteld ‘Een dag als deze’. De single is tot gekomen i.s.m. Jan Keizer en opgenomen is in de Rooftop studio’s van Edwin van Hoevelaak Jan van Rijswijk (drums en zang): “Na lang bezig te zijn geweest, nadenken en slapeloze nachten kwam ik onze zeer gewaardeerde collega Jan Keizer tegen. We raakten aan de praat over onze nieuwe single en het probleem dat ik ondervond met het vinden van de juiste tekst. Een paar weken daarna kwam Jan Keizer met het resultaat

Matthijs Koning brengt prachtige ballad Hoor mijn hart officieel uit
28-05-2015 22:27:00

‘Hoor mijn hart’ is de nieuwste release van Matthijs Koning, waarin hij zich van een gevoelige kant laat zien. De tekst van het nummer is geschreven Matthijs zelf en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studio’s Holten. Het nummer is een prachtige ballad waarin hij zijn veelzijdige stembereik laat horen. ‘Hoor mijn hart’ is afkomstig is van zijn debuutalbum Matthijs Koning uit 2012. Vanwege de vele goede reacties heeft het management besloten het nummer alsnog op single uit te brengen.

De kleinste DJ van Europa wordt groot dankzij nieuwe single Hé lekker ding!
28-05-2015 21:47:00

Het plan om van "De Kleinste DJ van Europa"  de grootste te maken lijkt in alle opzichten geslaagd te zijn. Onder dit motto promoot DJ Timmie zijn nieuwe single ‘’Hé lekker ding!’’ Op Facebook is de clip binnen 24 uur al 350 x gedeeld en hebben meer dan 40.000 mensen de clip gezien.DJ Timmie, de kleinste DJ van Europa, op zoek naar ‘Sneeuwwitje’ DJ Timmie (met zijn 125 cm de kleinste dj van Europa) is er met het nummer ‘Hé lekker ding’ in geslaagd om een het hele sprookjesbos op stelten te zetten. 

Ancora krijgt nieuw album Voorbij de Horizon uitgereikt door Michiel de Ruyter
28-05-2015 21:27:00

Vanochtend kregen de mannen van Ancora hun nieuwe album "Voorbij de Horizon" uitgereikt door Neerlands bekendste zeeheld Michiel de Ruyter. De Admiraal was voor deze speciale gelegenheid opgestaan uit z'n graf en stapte aan boord van het roemruchte Veronicaschip De Norderney, dat in Amsterdam ligt afgemeerd. Martin Dams, Patrick Jongschaap en Harm Wolters hebben samen met hun team keihard gewerkt en de lat zeer hoog weten te leggen. 

Nieuwe single voor Roy Beckers
28-05-2015 18:06:00

"Ze smaakt naar Pina Colada" is de titel van de nieuwe single van Roy Beckers. Het lied is geschreven door de tekstschrijvers Guus Smeets en Leij de Bruijn en geproduceerd door Jeroen Dirksen die eerder voor veel Nederlandse artiesten produceerde. Ze smaakt naar Pina Colada is de eerste single die onder het label van S.P.A.M Records is uitgekomen. Meer informatie over Roy Beckers kunt u vinden op de officiële website www.roybeckers.nl .

Denans neemt clip op in Tunesië
28-05-2015 00:14:00

Denans kwam twee dagen later naar Tunesië en hij maakte de groep compleet. Alle aanwezige artiesten hebben, tijdens een artiestenreis, een clip opgenomen in samenwerking met Robert van NederlandseHitsTV. Denans heeft het wel op een bijzondere wijze gedaan. Dit allemaal weer met een knipoog. Het was een winderige dag op het strand, maar dat mocht de pret niet drukken. Door ideeën samen te voegen kom je heel ver. In het hotel "Nour Palace" hebben ze enorm van deze hilarische momenten genoten. Figuranten vinden, dat was geen probleem. 

Programma Muzikantendag on Tour Leiden compleet
27-05-2015 21:29:00

Na een drukbezochte editie in Apeldoorn, komt de Muzikantendag on Tour zaterdag 6 juni naar Leiden. Muzikanten en professionals ontmoeten elkaar in Gebr. de Nobel voor een volle dag met panels en netwerkmomenten. Het programma voor deze Zuid-Hollandse editie is rond. De dag wordt geopend door Jan Douwe Kroeske. Traditioneel wordt de Muzikantendag afgesloten met het Demopanel, waarbij vier experts plenair feedback geven. In Leiden zijn dit Kelsey Coockson (3FM/Serious Talent), Max van Bossé (Paradiso), Arjan de Ruiter (NPO Radio 2) en Menno Visser (3voor12).

Debuutsingle voor de zingende dakdekker Wesley van Boven
27-05-2015 14:58:00

De 28 jarige Wesley van Boven is geboren en getogen in Eindhoven, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds heel gelukkig samen met zijn gezin woont. Wesley heeft sinds kort een dakdekkerbedrijf waar hij met veel passie en plezier een succes van hoopt te maken. De zangcarrière van deze ambitieuze dakdekker begint pas goed, wanneer hij tijdens feestjes de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent. Wesley krijgt meteen positieve reacties en besluit naast zijn eigen bedrijf zich op een muziekcarrière te storten.

Kom Maar Dichterbij...nieuwe single Bob Offenberg
27-05-2015 14:18:00

De klanken van de laatste cd van Bob Offenberg klinken nog na op radio en in de kroegen. Met “Laat me zweven” behaalde Bob Offenberg alle hitlijsten en nog steeds is “Laat me Zweven” een echte kroegen hit. Maar het werd wel tijd voor een waardige opvolger en dat is met “Kom Maar Dichterbij” naar onze mening gelukt. Met “Kom Maar Dichterbij” heeft Bob Offenberg wederom het feestje aan zijn kant, het nummer geproduceerd door Laurens van Wessel Studio 69 is er weer een om lekker vrolijk van te worden deze zomer.

Luc van Meeuwen brengt ode aan Bobbejaan Schoepen
27-05-2015 08:31:00

Op 17 mei 2010 overleed Bobbejaan Schoepen, één van de meest invloedrijke zangers en entertainers van België. Bobbejaan Schoepen werd geboren op 16 mei 1925 in Turnhout en zou uitgroeien tot één van België’s meest geliefde persoonlijkheden. Bobbejaan beschiktte  behalve een mooie stem, over een vlotte pen en schrijft het merendeel van zijn eigen repertoire. In de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw, zal hij uitgroeien tot een internationale ster die werelwijd optredens verzorgt. 

Marco Schouten krijgt nieuwe single uitgereikt door Marco de Hollander
27-05-2015 08:24:00

In de studio van René Karst nam Marco Schouten onlangs een 2015 versie op van "Je hebt Mammie's ogen". Afgelopen zaterdag werd onder het toeziend oog van meer dan 1500 mensen de single officieel ten doop gehouden. Marco de Hollander overhandigde z'n uit Almelo afkomstige collega Marco Schouten  het eerste exemplaar onder luid applaus van het publiek waarna Schouten het nummer voor het eerst live ten gehore bracht. 

Dutch Valley viert 5-jarig jubileum...trailer online
26-05-2015 20:57:00

Het gezelligste festival van Nederland viert dit jaar haar 5-jarig bestaan. Dutch Valley biedt komende zomer opnieuw ongeëvenaard en des te meer Hollands veel waar voor jouw geld. Samen met het leukste en best geklede publiek van Nederland, bizar veel artiesten en nooit vertoonde ‘state of the art’ podia doen we er deze zomer weer een extra schep bovenop om het jubileum te vieren’. 

Nieuwe single voor Danny Poppinghaus
26-05-2015 20:41:00

De 25 jarige Volkszanger Danny Poppinghaus is geboren te Oss en woont al jaren met veel plezier in Arnhem. Naast zijn optredens is hij zelfstandig ondernemer in de autobranche. Op 6 jarige leeftijd wordt Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman en is tevens de 1e  deelnemer die daar een lied van Frans Bauer vertolkt. Vanaf zijn 16e verzorgt hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet mee aan een talentenjacht die hij tot zijn verbazing meteen wint. 

Willem van Kooten verliest kort geding van Rob Bolland
26-05-2015 20:35:00

Na een strijd van 6 jaar, moet Willem van Kooten eindelijk alle (wereldwijde) informatie prijs geven van de muziekwerken geschreven door Rob Bolland! Willem van Kooten weigerde vanaf 2009, om inzage te geven in de originele royalty afrekeningen. De Amsterdamse rechtbank  26 mei 2015, vonnist als volgt: “veroordeelt Nanada (Willem van Kooten) binnen 2 weken na betekening van dit vonnis aan Bolland in tweevoud te hebben verstrekt, een ondertekend exemplaar van de instemmingsverklaring.”

Wing-Men lanceert nummer met een internationaal randje
26-05-2015 12:44:00

In de zomer van 2014 besloot Pierre Biesterveld om zijn lang gekoesterde droom te verwezenlijken en een muziekgroep te formeren. Hij benaderde rapper Frank-E voor de groep en via een gezamenlijke vriendin wordt Oscar Rookhuijzen benaderd. De 3 mannen zijn geen onbekenden in de entertainment wereld. Oscar speelde een rol in verschillende Sinterklaas bioscoopfilms en in diverse commercials. Frank-E is een bekende rapper in het undergroundcircuit en maakte singles met o.a. Mees en Henny Thijsen.

Je doet me goed...nieuwe single en clip Gabriello
26-05-2015 12:30:00

De Vlaamse zanger Gabriello die in Nederland al veel hits op zijn naam heeft staan o.a. “Que Sera” “Waterkant” en “Vurige tongen” lanceert zijn nieuwe single en videoclip. Het nummer draagt de titel “Je doet me goed.” Gabriello schreef samen met Julie Van Bouwel de tekst. Jean-Pierre Daghelet componeerde de muziek. De productie was in handen van Bert Embrechts. De track die afkomstig is van het album “Zwart-Wit” is opgenomen in de Ace Studio waar o.a. producties van K3, Clouseau, Toots Thielemans, Sinead O'Connor en The Scene vandaan komen. 

Laura Ross neemt twee clips in Tunesië
26-05-2015 11:11:00

Door Sterren-Events was er een artiestenreis "Holland ontmoet Tunesië" georganiseerd. Op 17 mei vertrok de groep voor een week naar Nour Palace te Mahdia. Diverse artiesten, zoals Ron de Ridder, Denans, Jeroen Stevens, Math van Veldhoven en de altijd spontane en goedlachse zangeres Laura Ross. Op het resort werden drie avonden gehouden met muziek van Nederlandse bodem. De presentatie lag in handen van Ben Franswa. De aanwezige artiesten konden ook een clip laten maken in samenwerking met Robert Vegt van NederlandsehitsTV. 

Dennis van Dijkhuizen presenteert nieuwe single op 6 juni in Enschede
26-05-2015 10:28:00

Op zaterdag 6 juni 2015 presenteert Dennis van Dijkhuizen z'n nieuwe single "Jij bent mijn hemel op aarde" bij Dancing Wolves aan de Vlierstraat 89 te Enschede. Dennis werkt sinds kort samen met producer Gerto Heupink en heeft de eerste successen er al mee geboekt. Naast de Oranje Kroon bij TV Oranje werd "Jij bent mijn hemel op aarde" ook Hollandse Nieuwe bij RADIONL. Het is een onvervalste meezinger geworden, een ‘Hollandse schlager’ die het uitstekend zal doen in het uitgaansleven. Meewerkende artiesten zijn Frank Ferrari, De Ex Alpenzusjes Pauline & Annet, Freddie Hoekstra, Jeroen Stevens,  Nick Monnikhof en Patrick ter Haaar. De presentatie ligt in handen van Henri de Klein en het Het geluid wordt verzorgd door www.combinatiezuid.nl

John de Bever Live In Concert 2016 met Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht
26-05-2015 10:04:00

Na het overweldigend succes van zijn ‘Moederdag Concert’ is John de Bever op 24 april opnieuw te zien en te horen in het Theater aan de Parade in Den Bosch! Begeleid door zijn 12-koppige live band brengt de volkszanger een ruim twee uur durende ode aan het Nederlandse Levenslied. Met onder andere de Koningin van het Levenslied ‘Marianne Weber’ én Sieneke als special guests aan zijn zijde, brengt de populaire charmezanger, naast zijn eigen repertoire, de grootste Nederlandstalige hits ten gehore. Het zal de liefhebbers van dit uitermate populaire genre ook aan niets ontbreken. Zing en dans dus mee met John de Bever en zijn surprisegasten in een theater dat voor dit unieke concert wordt omgetoverd tot bijzonder feestpaleis!

Altijd een morgen van Lorenzo vanaf heden te downloaden
26-05-2015 00:05:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single van de Leidse zanger Lorenzo Nieuwenhuijzen “Altijd een morgen” te downloaden. Lorenzo heeft bekendheid opgedaan door zijn deelname aan het populaire programma “Bloed, zweet en tranen”. Door ging hij niet, maar nadat hij op de televisie was geweest werd hij overstroomd door reacties. “De kleine man met de tattoos ”wordt hij genoemd. Een en ander resulteerde in een contract met Artiestenplein, waar de zanger nu is.

Gerard Cox krijgt NPO Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs uitgereikt
25-05-2015 23:48:00

Vanavond nam Gerard Cox de NPO Radio 5 Nostalgia Oeuvreprijs in ontvangst. De rasartiest kreeg tijdens een speciaal concert in het DeLaMar Theater in Amsterdam de Oeuvreprijs uitgereikt, uit handen van Bastiaan Ragas. De publieke nostalgische radiozender eert Cox voor zijn rijke oeuvre en opmerkelijke bijdrage aan de Nederlandse muziek.

René Froger in opening Toppers show getroffen door zweepslag
25-05-2015 19:15:00

Ondanks de fysieke voorbereidingen in de afgelopen maanden van René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling, domme pech gisteren voor Topper René Froger. Tijdens de spectaculaire opening waarbij de Toppers in en beachbar neerdaalden uit het dak van de ArenA en op een boot stapten, is René getroffen door een zweepslag in zijn been. ‘Ik voelde een enorme steek in mijn kuit, net of er iets klapte en kon gelijk geen stap meer zetten.’ ‘Na vier liedjes kwam Clouseau en kon ik het podium af om me te laten behandelen.

Langverwachte debuutsingle van Nedra officieel uitgebracht
25-05-2015 10:58:00

De langverwachte debuutsingle van Nedra getiteld ‘Kom op en doe het’ is nu officieel uitgebracht. Het grote Nederlandse publiek leerde hem vorig jaar kennen na zijn onuitwisbare optreden tijdens Holland Got Talent. Zijn performance sloeg in als een bom, met diep respect vanuit de juryleden en vele lovende reacties op de sociale media als gevolg. Al tijdens dit optreden zong hij ‘Kom op en doe het’ live op tv en nu is Nedra er klaar voor om het nummer ook als single uit te brengen.

Simon Stokvis brengt nieuw album uit
24-05-2015 15:59:00

Hedenmiddag overhandigde Simon Stokvis (Sjoerd Pleijsier) op het ss Rotterdam het eerste exemplaar van zijn nieuwe cd-album “Liefdes van m’n leven” aan de bekende weerman Ed Aldus van RTV Rijnmond en aan zijn beste vriendin presentatrice Anita Witzier. Op dit nieuwe album bezingt Simon Stokvis elf liefdes van z’n leven. 

Nieuwe single van Johan Veugelers draagt dezelfde sfeer uit als Balada
24-05-2015 12:45:00

Sinds enkele dagen ligt het zomerse nummer "Hey Jij" van Johan Veugelers in de digitale winkelrekken. Het lied dat dezelfde sfeer uitdraagt als 'Balada' van Michel Telo bevat hetzelfde opzwepende, zomerse ritme als Telo's grote zomerhit en heeft bovendien een leuke tekst die blijft 'kleven'. 'Hey jij' gaat over een leuk en sexy meisje met een blik waarmee ze elke jongen verleidt. Robert Janssen leverde de tekst aan en Ronald Moonen zorgde voor een piekfijne productie. 

TV Oranje ontvangt 10.000ste like op Facebook!
24-05-2015 12:12:00

Afgelopen dinsdag was het zover: de Facebookpagina van TV Oranje doorbrak de magische grens van 10.000 likes! Het toont aan dat de zender met muziek van eigen bodem zich nu ook op het gebied van social media kan verheugen in een grote populariteit. TV Oranje-directeur Gerard Ardesch is blij met deze eerste mijlpaal: “Onze kijkers maar ook wijzelf kwamen aanvankelijk wat langzaam op gang op de sociale media”, aldus Ardesch. “Maar we zijn nu mede dankzij de inzet van onze supporters bezig om in vliegende vaart onze achterstand in te halen. Hulde!” 

Special rond Henk Wijngaard op 1e Pinksterdag bij TV Oranje
24-05-2015 12:02:00

TV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 24 mei zie je een TV Oranje Special over Henk Wijngaard. De muzikaalste trucker van Nederland vertelt in zijn studioruimte in Emmen hoe hij zijn liedjes creëert. 

Rick van der Kroon kruipt in de huid van Neil Diamond
23-05-2015 19:14:00

Zanger en entertainer Rick van der Kroon kruipt in de huid van Neil Diamond. Met een gelijkenis, wat stem betreft, en een waanzinnige performance brengt Rick onder de naam Dutch Diamond de prachtige popsongs en ballads uit de jaren 70 en 80 terug naar Nederland. En dat doet hij niet alleen! Onder begeleiding van niemand minder dan professioneel pianist Geert Keijzers (arrangeur, bandleider, componist van o.a. De Toppers, Gerard Joling, Night of the Proms) lanceert Rick zijn eerste single en videoclip "Hello Again". 

Wederom nieuwe single voor Johnny van Veldhoven
23-05-2015 08:24:00

Johny van Veldhoven is geboren in Rotterdam, maar woont ondertussen al vele jaren in Brabant.Hij heeft al wat aantal titels op zijn naam staan en mag dan ook deze keer weer zijn 12de officiële single "Ik wil jou" aankondigen. Een single dat bestaat uit 1 track waar hij zelf heel wat uurtjes in heeft gestopt. De productie en tekst is dan ook geheel afkomst van hem zelf. Het is een zomers nummer dat bestaat uit vrolijke instrumenten gebaseerd op een heerlijke beat met als in de hoofdrol de accordeon. De tekst gaat over iemand waar hij stapelgek op is.....

Mega Muziekspektakel met 60 Top Artiesten op 14 juni in Nieuwkuijk
22-05-2015 20:27:00

Zondag 14 juni is de Ster in Nieuwkuijk het middelpunt van de Nederlandse Showbizz, als ruim 60 Top Artiesten te gast zijn voor de tv opnamen van Toppers van Oranje. Henk Bernard, Jan Keijzer & Annie Schilder, John West, Replay, Willem Barth, John de Bever, Stef Ekkel, Mike & Colin, Rob van Daal, Frank van Etten, Chaira Borderslee, Driekes, Dean Saunders, Samantha Steenwijk, Ferry de Lits, Joey Hartkamp, Ancora,  Henk Damen, Jeronimo, Jaman, William Burg, e.v.a.  zullen zondag 14 juni over de rode loper van de Ster in Nieuwkuijk en hun nieuwste single cd presenteren voor de camera’s van Toppers van Oranje.  

Samantha Steenwijk heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-05-2015 20:13:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 mei is dat ‘Proost op het leven ', de nieuwe single van Samantha Steenwijk. Na haar hit ‘Lieveling, wat hou ik van jou’, die twintig weken in de Nederlandstalige lijsten te vinden was en een nummer 1 positie behaalde, komt Samantha nu met een opzwepend bigbandnummer waarbij je simpelweg niet stil kunt blijven zitten. Ook de videoclip straalt één en al gezelligheid uit en heeft een heerlijke zomerse pleinsfeer aangevuld met mooie effecten. 

Win bij RADIONL kaarten voor de exclusieve preview van Ancora
22-05-2015 15:40:00

Op 29 mei 2015 verschijnt het nieuwe album van Ancora: “Voorbij de horizon”. Graag wil Ancora de avond ervoor in een bioscoop samen met RADIONL luisteraars de liedjes beluisteren en de prachtige clips bekijken.(80 x 2 winnaars) Er is tijd voor een hapje, een drankje en er worden unieke Ancora foto’s met de winnaars gemaakt. Qua sound is er aan de succesformule van Ancora vrijwel niet gesleuteld. De basis is ongewijzigd: een aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop.

Ook Driekes en Mike Peterson te gast in de ‘Halftime show’ bij de Toppers
22-05-2015 14:41:00

Driekes Hoekstra, de winnaar van Bloed Zweet & Tranen 2015, is samen met Mike Peterson, Jeffry Heesen en Gents te gast in de ‘Halftime show’ van de Toppers dit jaar. De ‘Halftime show’ is inmiddels uitgegroeid tot een ware happening van formaat waar al de nodige namen de afgelopen jaren hebben gestaan. Driekes, die met zijn winnende nummer ‘Blijf Bij Mij’ een vliegende start heeft gemaakt met zijn carrière, kan zijn geluk niet op om op zo’n mooi podium als de Toppers te mogen staan. 

Martien Wagner presenteert nieuwe single in Helmond
22-05-2015 12:32:00

Op donderdag 28 mei 2015 presenteert Martien Wagner zijn nieuwe single ‘Ik denk aan jou’. Dit alles vindt plaats bij Zaal Adelaars in Helmond. Tijdens deze avond zijn er gastoptredens van Django Wagner, Johnny Rosenberg, Sani van Mullem, Davy Bindervoet, Johan Roode, Liesbeth Raaymakers, Tony van Boxtel, Rudy Wagner, Ricardo Wagner, Mike Dufour en Pierre van Dam. Martien is een bescheiden, ingetogen man, maar eenmaal op het podium is daar niets meer van te merken. Dan gaat het dak eraf!  

Zomerplaat van Danny Canters en DJ Bompa & de Mens in aantocht
22-05-2015 12:18:00

Deze zomer komen Danny Canters en DJ Bompa & de Mens samen met een heerlijke zomerplaat. Al jarenlang werken de drie heren als een fijn team met elkaar en deze samenwerking was dan ook wel een keer te verwachten. Het idee om een zomersingle te maken was een weloverwogen keuze, hiermee laten DJ Bompa & de Mens zien dat ze niet alleen tijdens carnaval, maar ook in de zomer, garant staan voor een feestje. Frank (DJ Bompa) schreef de tekst, wat hem uiteraard wel toevertrouwd is, en vervolgens ging het drietal de studio in. 

Dimitri van Toren overleden op 74-jarige leeftijd
22-05-2015 12:06:00

Op donderdag 21 mei 2015 is Dimitri van Toren overleden op 74-jarige leeftijd. Hij was al een tijdje ernstig ziek. In 1973 lanceerde hij het bekende nummer "Hé, kom aan". Later volgden o.a. " Een lied voor kinderen" en "Mooi, je bent de mooiste". Van Toren heeft in totaal meer dan 20 lp's uitgebracht. Wikipedia meldt dat hij in de jaren 80 meer tot rust wilde komen, welke hij vond in India. Dat resulteerde in 1990 in een nieuw album, geïnspireerd op de Indiase cultuur. Dimitri woonde sinds 1994 in het Brabantse plaatsje Reusel.

Bökkers organiseert voor tweede maal nazomerfees Koele Koele
22-05-2015 11:49:00

Op zaterdag 19 september 2015 vindt voor de tweede maal Koele Koele plaats. Het is een intiatief van rockband Bökkers, die successen viert door het hele land. De eerste editie was vorig jaar een doorslaand succes, een tweede editie kon daarom niet uitblijven. Er zullen dit jaar optredens zijn van onder andere John Coffey en Bökkers. 

Jelle B in duet met Esther Postma
22-05-2015 10:36:00

Na de zeer succesvolle singles “De Pionier”, “Mooi”, “Annabella” en “Simpel”  verrast Jelle B  het publiek dit keer met een gevoelige, prachtig gezongen ballade. Jelle B komt uit met  een duet.  Samen met de jonge zangeres Esther Postma  is het nummer “Mij ben je nu kwijt” opgenomen.  Het is een bewerking van Ozark Henry’s  “I’m your sacrifice”. Esther verzorgt regelmatig het koorwerk in de studio van producer Nico Outhuyse  Zij was gevraagd om het lied in te zingen om te kijken hoe dit zou klinken. 

Jim Bakkum speelt rol in superheldenfilm Mega Mindy en ROX!
22-05-2015 10:07:00

Eerder werd al aangekondigd dat de twee Studio 100 superhelden Mega Mindy en ROX samen te zien zullen zijn in de spannende film MEGA MINDY VERSUS ROX! Vandaag mag bekend worden gemaakt dat niemand minder dan Jim Bakkum een grote rol zal spelen in de nieuwe superheldenfilm, die de komende weken wordt opgenomen op het prachtige en zonovergoten Malta. De (musical)acteur speelt de rol van de slechte superheld Achiel. Samen met zijn handlanger Jones wil Achiel de Gouden Helm bemachtigen, zodat hij zijn enorme krachten als Waterman kan terugwinnen en het weer kan bepalen om over Malta te kunnen heersen. 

Jeffrey Heesen in de half time show bij De Toppers In Concert 2015
22-05-2015 09:32:00

Jeffrey Heesen zal dit jaar 5 avonden de half time show invullen bij De Toppers In Concert 2015 in de Amsterdam Arena. Na zijn deelname aan Bloed, Zweet en Tranen is Jeffrey zeer succesvol, zowel in het land als in de hitlijsten met zijn single “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”. Kers op de taart is deze uitnodiging van De Toppers (René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom). Andere gasten die zullen optreden bij de Toppers in Concert zijn o.a. Barry Hay, Willeke Alberti,  Village People, Roxeanne & André jr. Hazes en de Belgische formatie Clouseau.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool