RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Heftige clip van Colinda eerder online dan gepland
29-04-2015 13:42:00

Het was de bedoeling dat de nieuwe single van Colinda, getiteld ‘Donderdag de zevende’ samen met de clip op donderdag  7 mei 2015 samen zouden verschijnen. De inhoud van het lied gaat namelijk over een tragische gebeurtenis op die bewuste donderdag 7 mei.  “Er waren maar een paar mensen op de hoogte van deze single. Helaas is de release van deze single toch uitgelekt en werd dit op internet geplaatst. We kunnen het niet meer terugdraaien en daarom wordt de single eerder uitgebracht.  Ook de spraakmakende clip is vanaf heden te zien zijn op Youtube en te bewonderen bij TV Oranje. In de clip speelt haar dochter Daisy de rol van het meisje dat besluit een einde aan het leven te maken nadat haar vriendje het uit heeft gemaakt.  

Herman Finkers lanceert nieuw studio-album met 12 liedjes over Almelo
28-04-2015 21:27:00

In 2010 verscheen de laatste cd/dvd van Herman Finkers onder de titel Liever dan geluk, met studio-opnames van de liedjes uit Finkers' theaterprogramma Na de Pauze.  Nu, vijf jaar later komt Herman wederom met een studio-album. Hierop zijn 12 nieuwe liedjes te horen. Alle gegroepeerd rond één thema: Almelo. Waar Liever dan geluk veel verstilde luisterliedjes liet horen met vaak diepgaande teksten, wordt met Koo wit de floo in Almelo een totaal ander register opengetrokken. De plaat is uitermate vrolijk en 'poppy'.

Nieuwe single voor Die Spatzl
28-04-2015 21:15:00

Dat het tijd is voor gezelligheid weten we als we het hebben over Die Spatzl. En dat geldt niet alleen in Nederland. Ook de Duitstalige landen en programma’s weten wat de dames verstaan onder feest. Het is namelijk een van de ingrediënten van dit duo. Als geen ander weten zij stemming en sfeer te brengen. Nadat eind 2013 een Nederlandstalig album was uitgekomen werd de roep om een Duitstalig album zo groot dat ze de studio in zijn gedoken voor de opname van een album. . 

Raak! komt met eerste eigen theatershow
28-04-2015 15:40:00

Daan, Roos en Sharon van Raak! krijgen vanaf september hun eigen theatershow ‘Raak! en de Magische Schoentjes’ waarmee ze door heel Nederland te zien zullen zijn in meer dan 27 theaters; van Leeuwarden tot Roermond en van Aalsmeer tot Hoogeveen. Een theatershow die zich afspeelt in het sprookjesmuseum waar een het bekijken en spelen van bestaande sprookjes uitmondt in een nieuw sprookje waar magische schoentjes centraal staan...’ De magische theatershow gaat op woensdag 21 oktober 2015 in première in de Schouwburg Amstelveen. Voor de theatershow 'Raak! en de Magische Schoentjes' zijn de meiden van Raak! de samenwerking aangegaan met schoenenmerk Red-Rag. Maar dat is nog niet alles! Naast hun eigen theatershow komen er ook nog speciale Sinterklaasshows met Jochem van Gelder.

Fictief dubbelleven leidraad in nieuwe single van Marlane
28-04-2015 13:23:00

Samen met tekstschrijver Johan van den Hoofdakker heeft Marlane het nummer 'Gevrij' geschreven over het feit dat jonge mensen heel snel verliefd kunnen zijn. "Zo snel dat het soms zelfs samenloopt, en dan wil het nog wel eens zo zijn dat een “oude Liefde” plotseling geconfronteerd wordt met de “nieuwe vlam", vertelt Marlane die in het lied zingt over haar oude vriend en een nieuwe hunk, zo aantrekkelijk, dat ze hem onmogelijk kan weerstaan. Marlane heeft overigens weer de hulp ingeroepen van producent Mario Veltman.

Spraakmakende clip bij nieuwe single ‘Donderdag de zevende’ van Colinda
28-04-2015 12:02:00

22 jaar geleden was zangeres Colinda de vervangster van Marianne Weber die samen met Jan Verhoeven het Holland Duo vormde. In mei 1993 brachten ze het nummer “Donderdag de zevende” op single uit. Omdat Colinda volgend jaar 30 jaar in het vak zit is ze druk bezig met een jubileumalbum die de titel “30 jaar Colinda” gaat krijgen. Colinda vindt, dat als je zoiets uitbrengt, er ook liedjes uit het verleden op moeten komen. Naast tal van feestnummers komen er ook rustige liedjes en nieuwe stukken te staan. 

Lars Koehoorn viert Bevrijdingsdag met Freedom
27-04-2015 16:33:00

Het gaat erg goed met de 17-jarige Winschoter singer-songwriter Lars Koehoorn. Onlangs heeft hij al meerdere malen mogen spelen bij Radio 538 en heeft hij air-play mogen ontvangen bij o.a. Radio 2 èn 5 met zijn single 'Home'. De laatste tijd is het, met Bevrijdingsdag in zicht, ook zeker niet stil geweest in huize Koehoorn. Lars heeft 'Freedom' speciaal geschreven en opgenomen voor de dag waarop heel Nederland onze vrijheid viert. En dat is precies waar het nummer over gaat: 'Het nummer 'Freedom' vertelt over dat je jouw vrijheid moet koesteren.

Henk Damen en RADIONL zetten moeders in het zonnetje
27-04-2015 13:35:00

Het nieuwe album “Een moederhart” van Henk Damen is uit en om dat te vieren gaat Henk vrijdag 8 mei met RADIONL op pad om een aantal moeders in het zonnetje te zetten. Op het album staan twaalf liedjes over de liefde en bij een aantal liedjes is het onderwerp de moederliefde. Als speciale track is er een uniek duet met de Zangeres Zonder Naam opgenomen met de titel 'Jongen' (Ben jij je moeder vergeten). De winnende moeders ontvangen een met hun eigen naam ingezongen single, een bos rode rozen en het gesigneerde album. 

Belle Perez in duet met de populaire Spaanse zanger Bustamante
27-04-2015 12:57:00

De Spaanse droom van Belle Perez lijkt alsmaar dichterbij te komen. Vandaag wordt haar duet ‘Castígame’ met de Zuiderse superster, David Bustamante, in Vlaanderen en in Spanje uitgebracht. Bustamante is één van de populairste zangers in Spanje, met meer dan 2 miljoen verkochte albums op zijn naam. Maar liefst zeven van de acht albums die hij heeft uitgebracht werden nummer 1 in de Spaanse hitlijst. Maar er is nog heugelijk nieuws: Belle zal samen met David het podium delen tijdens het grote Spaanse zomerfestival 'Cap Riog'

Jan Boezeroen brengt Johan Ensing in contact met Emile Hartkamp
27-04-2015 12:38:00

De debuutsingle "Neem mijn tranen mee" van Johan Ensing is al een aantal weken geleden gelanceerd en sinds enkele dagen is deze ook te bewonderen bij TV Oranje en staat online op Youtube. Via Jan Boezeroen kwam Johan in contact met Emile Hartkamp die voor hem aan het werk ging. "In het verleden, ik denk wel een jaar of 20 terug, heb ik met een duo een cd opgenomen met 14 tracks in de studio van Jan Boezeroen. Omdat ik graag 4 liedjes van die Zillertaler Schürzenjäger in het Nederlands vertaald wilde hebben nam ik contact op met Jan.

TV Oranje-korting van € 10.00 voor concert Marianne Weber in het AFAS Circustheater
26-04-2015 16:59:00

Op maandag 4 mei geeft Marianne Weber een bijzonder concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dit laatste concert uit de reeks ‘Sterren aan Zee’ is een ode aan de Zangeres Zonder Naam. TV Oranje geeft je voor dit bijzondere concert een korting van maar liefst € 10,- op alle eerste, tweede en derde rang en Gold Seat kaarten! En....OP=OP! Bestel je kaarten op www.musicoflife.ntk.nl en vermeld duidelijk de promotiecode PCL2015 om gebruik te maken van de TV Oranje korting. 

Raymon Hermans luidt jubileumjaar in met zomerse single Hypnose
25-04-2015 14:50:00

Met z’n nieuwe single “Hypnose” heeft Raymon Hermans waarschijnlijk een potentiële zomerhit in handen. Samen met producer Harald Queens heeft Raymon de plaat van A tot Z helemaal opgebouwd. Hij snapt precies wat ik bedoel en dat heeft zich vertaald in het vrolijke nummer. "Omdat ik aan iets anders toe was ben ik op internet gaan luisteren naar muziek, Daar kwam ik dit oorspronkelijke Portugese liedje tegen”, vertelt Raymon. Voor de  21 jarige zanger uit St. Willebrord is dit inmiddels de zevende single die hij heeft uitgebracht.  

Bijzondere avond voor Wim Florack
25-04-2015 13:23:00

Op 23 april jl beleefde de jonge zanger een bijzonder moment tijdens de Dutch Night in Roosendaal. De avond die georganiseerd is door Beljaars Evenementen, i.s.m. de eigenaar Georgios Fergadis van Trattoria Milano te Roosendaal, was één groot succes. het publiek kon uitgebreid genieten van diverse optredens.

Aanstaande zondag special over John Spencer op TV Oranje
25-04-2015 11:49:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 26 april zie je een TV Oranje Special over John Spencer. Thuis in Poppel vertelt John, wiens echte naam Henk van Broekhoven is, over zijn jeugd in Tilburg. Door te luisteren naar Radio Luxemburg raakte hij als kind al in de ban van rock 'n roll, met name Elvis was zijn grote held. In 1959, hij was toen nog maar 14 jaar, maakte John zijn debuut op het podium. In de loop der jaren schreef hij muziek voor diverse artiesten.

Peter Dons lanceert heerlijk zomers liedje
25-04-2015 11:44:00

Peter Dons heeft een leuke titel bedacht voor z’n nieuwe single. In tegenstelling tot z’n in december 2014 gelanceerde nummer ‘Plots was jij weg’  brengt hij nu het zomerse liedje ‘Waar jij verschijnt’.   Van dit nummer is zowel de tekst als de muziek door Peter Dons zelf geschreven.  “Ik ben er  vervolgens mee naar Highwaves studio in Maasland  gegaan. Samen met producer Peter van Leerdam werken we het geheel uit. Met hem kan ik lezen en schrijven en het eindresultaat klinkt dan zoals het moet zijn”, aldus Peter.

The Common Linnets winnen wederom grote Duitse muziekprijs
25-04-2015 02:43:00

The Common Linnets hebben gisteravond de prijs voor ‘Beste Internationale Nieuwkomer Band’ gewonnen tijdens de Duitse Radio Regenbogen Awards. Ilse DeLange en JB Meijers namen de award in ontvangst tijdens de gala-avond. Uiteraard speelden ze voor een groot publiek live hun nummer één-hit ‘Calm After The Storm’. De Radio Regenbogen Awards zijn, naast de ECHO, de Goldene Kamera en de Bambi, de grootste Duitse muziekprijzen. De awards werden voor het eerst uitgereikt in 1998. 

Maico uit Enschede bij laatste 4 voor LA The Voices
24-04-2015 20:35:00

Het was een spannend moment voor LA The Voices. De groep heeft een vijfde stem nodig voor de uitvoering van het Wilhelmus a.s op 25 april. Er werd een nieuw groepslid gekozen LA The Voices op zoek naar een 5e bandlid en uiteraard was de pers er bij. De definitieve selectie van het 5e lid voor LA The Voices vond plaats in theaterzaal Brooklyn Nights in Aalsmeer. Er waren veel aanmeldingen binnengekomen. Afgelopen week maakten de mannen de laatste 4 bekend van de selectie waar Maico, bij de laatste 4 was geëindigd! 

Almeloër schrijft twee Amsterdamse liedjes voor Joop Leeuwendaal
24-04-2015 14:51:00

Joop Leeuwendaal is Amsterdammer in hart en nieren en maakt al vele jaren muziek. Toen hij een jaar of 20 was imiteerde hij André Hazes. “Ik deed hem niet na, maar zong wel zijn liedjes. Dat resulteerde zelfs in optredens in een groot deel van Nederland. Tijdens het 100 jarig bestaan van Ajax stond de RAI 3 dagen in het teken van een speciale Ajax musical. Niemand minder dan Michael van Praag vroeg mij of ik het officiële clublied opnieuw wilde inzingen. Momenteel galmt mijn versie nog steeds bij elke thuiswedstijd uit de speakers in de Arena”, vertelt Joop.

Django Wagner heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-04-2015 13:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 april is dat ‘Ik Hou Nog Steeds Van Jou’, de nieuwe single van Django Wagner. Dit aanstekelijke uptempo liedje is de voorloper van zijn eveneens nieuwe album Mijn Muziek, Mijn Passie. De sound doet onmiddellijk denken aan die waarmee Django’s carrière zo furieus van start ging: zijn debuutalbum Kali en de overbekende gelijknamige hitsingle daarvan. Dat komt mede door de terugkeer van Het Rosenberg Trio (met Stochelo Rosenberg op zijn gipsygitaar).

Eerste editie Club Monaco dé dansavond voor 30-plussers in Eindhoven
24-04-2015 12:58:00

Op zaterdag 2 mei a.s. wordt er bij De Hangar in Eindhoven een dansavond georganiseerd speciaal voor 30-plussers. Onder de naam Club Monaco is er voortaan elke eerste zaterdag van de maand een gezellige avond te beleven. Op deze avonden kan er volop gedanst worden op de muziek van nu en de klassiekers van toen. De muziek wordt verzorgd door een DJ en daarnaast treden er elke maand diverse artiesten op. Voor de eerste editie van Club Monaco is de Amsterdamse zanger Wesly Bronkhorst uitgenodigd. Deze landelijk bekende artiest zal het spits afbijten en zorgen voor een onvergetelijke avond.Voor het publiek van boven de 30 jaar wordt het steeds moeilijker om een gezellige avond uit te beleven en daar speelt de organisatie van Club Monaco speelt daar goed op in. 

Marga Bult benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
24-04-2015 12:49:00

Zangeres en presentatrice Marga Bult uit Denekamp is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Marga kreeg de onderscheiding voor haar muziekcarrière, het maatschappelijk initiatief 'Kans voor een Kind' en haar uitzonderlijke inzet voor de stichting Gichon, een stichting die zich inzet voor kinderen in Wit-Rusland, meldt RTV Oost. Ze kreeg het lintje opgespeld door burgemeester Roel Cazemier die haar een bijzondere vrouw met een groot hart en een groot rechtvaardigheidsgevoel noemde. 

Johnny Leijen presenteert nieuwe single in Sneek op 26 april
24-04-2015 10:12:00

Johnny Leijen presenteert z'n nieuwe single "Dit is mijn dag" op zondag 26 april bij Wijkvereniging 'De Spil', Molenkrite 169 in Sneek. Meewerkende artiesten zijn: Wiebe v/d Bosch, Henk Harders, John Enter, Wendy v/d Bosch, Deborah Bee, Rebecca Kleyn, Wilfred Versteeg, Monique Heegen, Hans Steiger, Master Stu en Martin van Waveren. De aanvang is vanaf 13.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00 ( deur € 7.50). Dit is inclusief cd single. Johnny werkt sinds z'n vorige opname er mee stopte samen met Martin Sterken. De zanger uit het Friese Nijland heeft de tekst en muziek voor het vrolijke zomerse nummer "Dit is mijn dag" zelf geschreven. "Hiermee ben ik Martin gegaan en hebben het samen verder opgebouwd en kan zeggen dat het een fantastische samenwerking is", aldus Johhny.

René Karst begint eigen Theater
23-04-2015 14:49:00

Veel zangers en zangeressen uit Nederland hebben vaak naast hun zangcarrière een tweede bedrijf. Van cafe tot sloopbedrijf en van restaurant tot supermarkt... Wie de laatste maanden door de Tamboerpassage in Hoogeveen liep werd bijna zeker verrast door een Teddyberenwinkel die daar vanaf 1 oktober 2014 al zit. Deze winkel is van volkszanger Rene Karst en geinteresseerden uit heel Nederland zoeken hem op in deze, zelfs voor Nederland, unieke winkel.

Buma NL Muziekfestival 2015 vindt plaats op MAANDAG 14 september
23-04-2015 13:40:00

Buma NL op maandag 14 september aanstaande wordt meer dan ooit een evenement om naar uit te kijken! Op De Parade in Den Bosch komen Nederlandse artiesten, muziekprofessionals, boekers en liefhebbers weer samen om deel te nemen aan inspirerende panelbijeenkomsten over actuele en relevante onderwerpen waarbij iedereen volop kan meediscussiëren. Ook kan op het Paradeplein weer worden genoten van optredens van Nederlandstalige artiesten.

Tinus Hoeksta blij met z'n vrolijke zomerse lied Oh Joanna
23-04-2015 13:28:00

Tinus Hoekstra heeft er nog moment spijt van gehad om samen te werken met Frank Verkooyen. “Op advies van Harm Wolters nam ik contact met hem op en ondertussen regelt de muziektovenaar alles voor mij”, vertelt de 27 jarige zanger uit Doetinchem. Z’n jongste single ‘Oh Joanna’ is een lekker vlot liedje met een zomers melodietje. “Ik ben met Frank om de tafel gaan zitten en gaf aan op zoek te zijn naar een vrolijk nummer met heerlijke accordeonklanken. Het resultaat is een tropisch verbouwde cover van Speedy Gonzales.

Maaike Ouboter lanceert vandaag op 23 april het nummer 23 April
23-04-2015 11:04:00

Na haar twee prachtige nummers 'Dat ik je mis' en 'Lijmen' brengt singer-songwriter Maaike Ouboter vandaag, op 23 april, het nummer ‘23 April’ uit. Voor Maaike is 23 April een bijzondere datum omdat ze er haar oorsprong gedeeltelijk aan te danken heeft. Haar ouders hebben elkaar op die datum ontmoet en daar schreef ze een liedje over, wat ze - niet geheel ontoepasselijk - '23 April' heeft genoemd. '23 April' is het tweede nieuwe liedje wat Maaike naar buiten brengt van haar nieuwe album ‘En hoe het dan ook weer dag wordt’ dat op 19 juni zal verschijnen. 

Bylear druk met radio-tv tour vanwege debuutsingle Am I Wrong
22-04-2015 22:29:00

Onlangs verscheen de debuutsingle 'Am I Wrong'  van Bylear. Het is een prachtige Engelstalige ballad, die op een onweerstaanbare manier wordt gezongen door de man die we kennen als John Legend bij The Voice of Holland 2014 "Een vriend van mij had me stiekem opgegeven voor The Voice of Holland. Op een gegeven moment werd ik gebeld en kreeg een uitnodiging om auditie te doen. Uiteindelijk wist ik het tot de kwart finale te brengen",  vertelt Bylear. "Op dat moment wist ik wat ik wilde....namelijk gelijk gaan knallen met een lied. 

Dean Saunders vindt eindelijk de muzikale richting die hij wil bewandelen
22-04-2015 21:42:00

Dean Saunders heeft na lange tijd de muzikale richting gevonden waar hij naar op zoek was. De zanger laat weten dat het allemaal begon met het succes van z’n laatste single ‘Je raakt me zo’. “Ik heb nog nooit zoveel succes gehad. Die gezellige Nederlandstalige muziek past wel bij mij. Dat is eindelijk de richting die ik ga bewandelen”, vertelt Dean. Hij wil geen moeilijke teksten meer en het lied moet gemakkelijk worden meegezongen. Dean zocht contact met DJ Galaga (Marco Leeuwis). Hij is één van Nederlands bekendste allround dj's.

Cd presentatie Yves Berendse overweldigend succes
22-04-2015 19:10:00

Afgelopen maandag werd onder grote belangstelling het eerste nummer van zanger Yves Berendse gelanceerd. Dit alles gebeurde bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal onder het toezicht oog van ruim 600 aanwezige gasten. Deze nieuwkomer zette een lancering neer waar menig gevestigde naam nog een puntje aan kan zuigen. Hoewel het leek alsof Yves per helikopter of via de zee op zijn presentatie zou arriveren, kwam de zanger 'gewoon' op zijn fiets.

Signeersessies van Mike & Colin, Henk Damen en Jan Smit bij de Mediamarkt in Apeldoorn
22-04-2015 17:36:00

Zondag 3 mei signeert Jan Smit zijn nieuwe single ‘Kleine Superster’ bij de Mediamarkt in Apeldoorn. Tussen 13:00 uur en 14:00 uur kunnen bezoekers een handtekening krijgen en op de foto met de Volendamse zanger. Later op de middag tussen 16:00 uur en 17:00 uur zullen Henk Damen en Mike & Colin hun nieuwe albums niet alleen laten signeren maar ook live uitvoeren.

Laatste 10 kroegbazen in race voor 'de leukste kroegbaas van Nederland'
22-04-2015 11:36:00

De race om de titel 'de leukste kroegbaas van Nederland' is de laatste fase in gegaan. Op 1 mei a.s. zal de titel 'de leukste kroegbaas van Nederland' uitgereikt worden aan de kroegbaas met de meeste stemmen. Via de website www.deleukstekroegbaas.nl kan er gestemd worden op de favoriete kroegbaas uit de top 10 van kroegbazen. De actie 'de leukste kroegbaas van Nederland' is in het leven geroepen door Geen Stempel om de nieuwe single 'De kroegbaas' onder de aandacht te brengen. 

René Wanders giet Ik heb het altijd al geweten in nieuw jasje
22-04-2015 10:51:00

René Wanders heeft het oude nummer "Ik heb het altijd al geweten" van André Hazes in een nieuw jasje laten gieten door producer Martin Sterken. De zanger uit Emmen die onlangs z'n 10 jarige artiestenjubileum vierde werkt al vanaf het begin samen met Martin Sterken. "Als je een Nederlandstalig lied of een piratennummer wilt maken kom je vaak bij hem terecht. Het is prettig samenwerken met Martin en dat hebben meerdere artiesten ontdekt.', aldus René. In 2015 wil Wanders, die in het dagelijks leven werkzaam is in de metaalhandel, nog een single uitbrengen.

Prachtig duet van Wally Mckey en Mayke Vanes
22-04-2015 08:31:00

Na de vrolijke, swingende countryplaat die de Vlaamse zanger Wally Mckey met de eveneens Vlaamse zangeres Mayke Vanes in 2013 lanceerden zijn beiden wederom de studio ingedoken. Deze keer verwent het duo ons met de strelende klanken van hun nieuwe single "Veel te Mooi". Velen zullen zich herkennen over de inhoud van het verhaal in het lied. Het gaat namelijk over een relatie die zo mooi en beloftevol begon, maar eindigt in het niets. Naast de prachtige zangpartijen, de vlotte tekst en sterke melodie, verdient de vioolpartij ook extra aandacht. 

Nieuwe single voor Joss Mennen
22-04-2015 08:11:00

Aanstaande vrijdag de nieuw single uit van JOSS, de band rond de uit Weert afkomstige zanger Joss Mennen. Het liedje “Verhoeze” is afkomstig van het album “De reis van mien laeve”.Speciaal voor deze release is het nummer gere­mixt en het is een iets kortere versie dan de track op het album. De tekst heeft Joss geschreven toen hij in 2013 afscheid nam van zijn woning en verhuisde naar een nieuwe stek,”een nieuw hoofdstuk in mijn leven”, aldus Joss. De muziek van het liedje schreef Joss samen met toetsenist Bart van Geleuken. 

Musselkanaal op zoek naar talent
21-04-2015 22:04:00

Op woensdag 13 mei 2015 organiseren de Stichting Lucky Joe & de Stichting Snikkeweek wederom een talentenshow. Het evenement is een jaarlijks terugkerend item tijdens de Snikkeweek. "Er is zoveel talent in de regio en wij bieden ze een podium on hun talent te laten zien aan het publiek. Iedereen die graag eens op de buhne wil staan om zijn talent te tonen aan het publiek is van harte welkom om zich aan te melden", aldus de organisatie.

Jason Bouman lanceert Niemand zoals jij
21-04-2015 21:48:00

Aanstaande donderdag 23 april presenteert Jason Bouman z'n nieuwe single "Niemand zoals jij" tijdens z'n grotendeels uitverkocht miniconcert bij  t Zand in Maarssen. "Niemand zoals jij" is een uptempo liedje dat volgens Jason tussen Nederpop en de Volkszang in zit. "Ik vind het heerlijk om zulke muziek te zingen. Het is een mix van Marco Borsaro, Jeroen v/d Boom en André Hazes. De inspiratiebron was een Spaans liedje waar we het arrangement van hebben aangepast.  Daarnaast heb ik samen met Jeroen Engelbert er een Nederlandstalige tekst op geschreven.

Unity NL on Tour op Koningsdag op het Statendaalderplein bij Winkelhof in Leiderdorp
21-04-2015 18:23:00

Unity NL on Tour is op Koningsdag op het Statendaalderplein bij Winkelhof in Leiderdorp. Direct na de aubade start het programma, met meer dan 20 artiesten. De aubade is rond 9.30 uur afgelopen, gelijk daarna start de Unity NL Kinderdisco, de allerkleinsten kunnen dan een uur meezingen en meedansen met DJ Elmar, Joyce en Roelle, deze disco wordt in de middag nog een keer gehouden. Verder zijn er optredens van onder andere Barry Badpak, Wesley Ponsen, Gertjan Wels, Anno Britting, Marco de Hollander, Randy Blommaert, Naomi en DJ Flor (Holland got talent). Unity NL on Tour op Koningsdag is gratis te bezoeken en wordt van 9.30 tot 18.00 uur gehouden op het Statendaalderplein (Winkelhof) in Leiderdorp. Naast alle optredens zijn er ook diverse kinderactiviteiten.

Emotioneel afscheidslied ‘Vaarwel’ van Christoff scoort in Vlaanderen
21-04-2015 18:12:00

Het emotionele afscheidslied ‘Vaarwel’ van Christoff in ‘Liefde voor muziek’, heeft zijn impact gisterenavond niet gemist. Al meteen na de uitzending op het Vlaamse TV station VTM kwam het nummer hoog binnen op de i tunes charts en sindsdien zet hij met de Nederlandse versie van ‘Goodbye’ van Tom Helsen, zijn weg verder naar de nummer 1 positie. Momenteel prijkt het nummer op de 2de plaats. In de uitzending van gisteren vertelde Christoff aan zijn zingende collega’s dat hij in de afgelopen moeilijke maanden vaak steun had gevonden...

Ricardo Riesley steekt A Si A Si in een nieuw jasje
20-04-2015 17:53:00

Ricardo Riesley is de artiestennaam van zanger Richard Stoop. Hij maakte op 17 jarige leeftijd uit van een all-round trio. Op 19 jarige leeftijd werd hij zanger/ gitarist van de bekende Valkenswaardse band Satellite. Richard vertrok een aantal jaren naar Spanje waar hij een aantal café's exploiteerde. Hij verzorgde daar ondertussen een aantal indrukwekkende optredens doorspekt met een gezonde dosis humor. Een grote wens van hem was om de bekende hit "A Si A Si" in een nieuw vaatje te gieten en dat is nu gebeurd. 

Muzikale wandeling door het vondelpark
20-04-2015 17:36:00

Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kunnen in mei en juni mee op wandeling met kleinkunstkenner Daan Bartels van Het Lied. Bartels heeft een wandeling uitgestippeld door het Vondelpark en haar omgeving. Onderweg vertelt hij anekdotes over bekende liedkunstenaars en brengt hij liedteksten in herinnering, waarin het park en de omliggende straten bezongen worden. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop