RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
DJ Bompa & de Mens presenteren eerste album in Eindhoven
25-01-2015 17:33:00

Het Eindhovense feestduo DJ Bompa & de Mens (Frank & Marco) zijn al enkele jaren actief in de muziekwereld. Echte bekendheid kregen ze in 2011 toen zij de carnavalskraker van dat jaar maakte: “Als Brabander Ben Ik Geboren”. Uiteraard hebben de heren niet stil gezeten en kwamen er daarna nog diverse singles uit, als “Feestje Hier, Feestje Daar” en “Nooit Meer Naar Huis (toegaan)”. Inmiddels zijn ze ook ver buiten Brabant en bij onze Zuiderburen bekend.

Het IJsselduo presenteert 'Het geheim van geluk' op 7 maart in Kampen
25-01-2015 15:30:00

Afgelopen donderdag hebben Arnold en Marianne, beter bekend als Het IJsselduo hun nieuwe single "Het geheim van geluk" opgenomen bij Studio 'Martin Sterken' in Valthermond. "Martin stuurde ons het nummer als demo op en het is weer als vanouds een echt IJsselduo nummer. Daarnaast hebben we nog een tweede nummer ingezongen die ook op ons nieuwe album komt te staan die nog voor de zomer van 2015 zal verschijnen", aldus het duo uit Kampen. 2014 was voor Arnold en Marianne privé niet het meest prettige jaar maar ze zijn voornemens om dit jaar weer veel van hen te laten horen. Naast het nieuwe album wordt er ook nog een DVD gelanceerd.

Niels van den Brand lanceert pop/rock achtige nummer met schlager invloeden
25-01-2015 12:27:00

Niels van den Brand knalt letterlijk het nieuwe jaar in met z'n nieuwe single "Ik wil altijd bij jou zijn". Na diverse volkse singles zoals "Ik dans met jou" Volg je hart" en "Donkere ogen" vond de zingende kok,die al 5 jaar op podia het Nederlandse lied vertolkt het tijd voor een gewaagd experiment. Hij wilde zich onderscheiden mer het pop/rock achtige nummer met schlager invloeden. In de studio van Ron Lieberton werd gebruik gemaakt van veel live instrumenten om er iets bijzonders van te maken. 

De Erpa’s komen er aan met feesthit
25-01-2015 11:54:00

Erwin Fillee en Patrick Cousijn, alias De Erpa’s, zijn wederom de studio ingedoken om een gezellige feestplaat op te nemen. Juist niet met carnaval, omdat dan de tijd zo kort is om een liedje zijn volledige bestaansrecht te gunnen. Maar dit nummer kun je op elke gelegenheid draaien, want: ‘Heb je gedronken, laat je auto staan’. 

John Otten komt met nieuwe single 'Onder die sterren'
24-01-2015 14:38:00

John Otten is geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Hij bracht in het verleden meerdere single's uit die goed werden ontvangen door tal van radiostations. Sinds enkele jaren voelt John zich behoorlijk thuis in de opname studio's van Frank te Hennepe( FH-Producties). Afgelopen kerst kwam de single "Opa" tot stand en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de opvolger "Onder die sterren" die John op zaterdag 28 februari zal presenteren bij Café 'Het Zuiden', Nicolaas Beetsstraat in Almelo. Meewerkende artiesten zijn: Edje, Mistery Duo, Tineke Bos, Duo Picobello, Gerrie Postma, Henk Harders, Rene Bosch, Harrie Tienstra en Pauline. De aanvang is vanaf 19.00 uur, de deur gaat open om 18,30 uur en de entree bedraagt € 10.00 inclusief single. 

T-shirt actie Johnny Gold groot succes
24-01-2015 13:55:00

De T-shirt met het opschrift “Houdoe heee, ge doet ut er maar mee” die men bij de Special CD Shop gratis kreeg bij aankoop van Johnny Gold’s carnavalskraker “Houdoe heee …" is geheel uitverkocht.  Peter Voesenek laat weten dat de t-shirts als zoete broodjes over de toonbank zijn gegaan. “Veel mensen zijn trots dat ze Brabander zijn en lopen graag in zo’n collectors item over straat” aldus Peter die aangeeft dat in z’n winkel aan de Teteringsedijk in Breda  de single nog wel volop verkrijgbaar is. 

Sani van Mullem presenteert nieuwe single ‘Zonder Jou’ in Rouge Eindhoven
24-01-2015 10:35:00

Na zijn deelname aan het SBS6-programma Bloed, Zweet & Tranen werd Sani zo enorm overladen met positieve reacties, dat hij heeft besloten om het nummer dat hij daar gezongen heeft op te nemen en op single uit te brengen. Sani begon professioneel met muziek maken op zijn dertiende jaar. Dit was direct een optreden voor een Engelse tv-ploeg, die een documentaire maakte over Django Reinhardt. Toentertijd speelde hij in de Gipsy Kids met Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt.

Vrijkaarten voor 'Hollands Feessie' in Hardenberg
24-01-2015 10:24:00

Op zaterdag 7 maart vindt in Hardenberg een groot Nederlandstalig muziekspektakel plaats waaraan meer dan twintig artiesten meewerken, met toppers van toen en nu. Klinkende namen, onder wie Bonnie St. Claire, Ben Cramer, Marga Bult, Dries Roelvink, Frank van Etten, Ria Valk en diverse regionale talenten verschijnen op het podium tijdens 'Hollands Feessie'. De evenementenhal in Hardenberg wordt ter gelegenheid van dit megafestijn geheel aangekleed in Hollandse sferen. 

Ronnie Ruysdael heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-01-2015 00:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 januari is dat Ronnie Ruysdael met zijn nieuwe single ‘De koning van de polonaise’. De boodschap van deze vrolijke carnavalsplaat is simpel en doeltreffend. Zonder onderscheid te maken in rang, stand, huidskleur of afkomst nodigt de Koning iedereen uit om mee te gaan in de polonaise. Hierbij hoort natuurlijk een feestelijke clip en die is een week lang extra vaak te zien en te horen bij TV Oranje en RADIONL.

Zanger Rens ft. DJ Gerrit en CV Niehaals komen met 'Wat een spreker is die man'
23-01-2015 13:53:00

Het kon natuurlijk niet uitblijven! Nadat Zanger Rens samen met DJ Gerrit de jubileumsingle ‘Cafe de Costa - de kroeg van mij maar ook van jou’ uitbracht, heeft de tijd niet stilgestaan. Zijn carrière is in een gigantisch stoomversnelling geraakt en wekelijks staat hij wel ergens op het podium om zijn zangkunsten te vertonen. Van festival naar bruine kroeg tot mobiele skihut, daar waar hij de microfoon pakt gaat het dak eraf. Nu, een maand voor het carnavalsfeest los bast is de nieuwe single daar, van Zanger Rens ft. DJ Gerrit en in samenwerking met CV Niehaals. 

Jan Smit laat zich van de romantische kant zien met 'Recht uit mijn hart'
23-01-2015 13:32:00

Vandaag gaat de gevoelige ballade ‘Recht Uit Mijn Hart’ van Jan Smit in release. Ter gelegenheid hiervan en in de aanloop naar Valentijnsdag  laat Jan zich van zijn romantische kant zien. Daarom heeft Jan een romantische Top 10 op Spotify aangemaakt en roept hij zijn fans op om ook een romantische Top 10 aan te maken op Spotify en deze aan een geliefde te sturen. De single ‘Recht Uit M’n Hart’ gaat vandaag zowel digitaal als fysiek in release. "Ik vind het geweldig dat -na al die jaren- mijn favoriete ballades gebundeld zijn op één album!", aldus Jan.

Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki steken de handjes in de lucht
23-01-2015 00:46:00

Er is een hype op handen. De single ‘Handjes’ zal er voor zorgen dat heel Holland de handen in de lucht steekt. Verantwoordelijk hiervoor is het nieuwe feestduo Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki. Zij mikken met het nummer en bijbehorend dansje op, uiteraard, carnaval . Maar het is ook een tijdloze feesthit. Met een Duitse versie moeten zelfs bij onze buren ‘die Hände in die Luft’ gaan! ‘Handjes’ van Glenn van Dijk en DJ Kinki Sminki is een mooie mix tussen traditionele carnavalsmuziek en snelle après-ski-knallers met een vleugje ‘dance’. 

Tweede single voor Tommy van den Hurk een feit
22-01-2015 12:35:00

Tommy van den Hurk kwam onlangs tijdens een feest in gesprek met Frank van Etten. Laatstgenoemde nodigde hem uit in z'n studio te Apeldoorn. Daar werden plannen gemaakt om een single op te nemen. "Ik gaf zelf aan wat ik wilde hebben en waar het over moest gaan.Binnen een kwartier stond het "Doe maar normaal" al op papier en was de melodielijn gereed, vertelt Tommy. Enkele jaren geleden verscheen z'n eerste single Katarien. Dat was een cover van z'n vader Ad van den Hurk (Andy de Wit).

Ghijs de Bruijn slaat met ‘Een echte vrouw’ nieuwe weg in
22-01-2015 12:03:00

Met het vrolijke nummer “Een echte vrouw” zet Ghijs de Bruijn zich weer helemaal op de kaart. Tot voorheen stond hij bekend om z’n popachtige liedjes, maar daar komt nu verandering in. “Een tijdje geleden was ik bij een collega-zanger en daar was ook platenbaas Ronald Visch van het Rood-Hit-Blauw label. Ik liet hem dit nummer horen en Ronald had er wel belang bij om dit uit te brengen”, laat de spontane Achterhoekse zanger weten. Ghijs vervolgt: “Het is een cover van een oud lied van Don Williams. 

30-jarig jubileum Rowwen Hèze gevierd met elke maand gratis nieuwe single
22-01-2015 11:29:00

In 2015 bestaat de Limburgse band Rowwen Hèze 30 jaar. Een jaar lang wordt dit uitgebreid gevierd met als aftrap de Theatertour Ballades & Beer, iedere 30e van de maand een gratis te downloaden nieuwe single en volgende week een zenderbrede actieweek op NPO Radio 2. In januari is Rowwen Hèze het jubileumjaar begonnen met de succesvolle Theatertour Ballades & Beer. In deze show wordt een dag uit het leven van de 6 mannen verteld en bezongen, waarbij de nodige humor zeker niet ontbreekt.

Nieuwe single voor Hans & Ed
22-01-2015 00:00:00

De tweede single van dit knotsgekke Brabantse duo Hans & Ed is een feit. Na het debuut “Retteketet”  van vorig jaar zijn Hans van Aalst en Edwin Maas wederom de studio ingedoken om tijdens de feestdagen  hun repertoire aan te vullen. "De bodem van ons glas" is dan ook een heerlijke feestplaat geworden met een stevige beat. Ook de clip is hilarisch te noemen, zoals de heren het zelf zeggen: “Geen Dubsmash clip maar een Lolsmash” Kortom, de beentjes van de vloer,  lol trappen en…..kijk keer op keer  naar de bodem van je glas, en vul het weer gewoon aan.

Een dubbeldikke 10 voor de Wannebiezz
21-01-2015 14:04:00

De Wannebiezz starten hun 2e lustrumjaar goed door uitgerekend nu hun 10e single uit te brengen. In een jaar dat bol moet staan van de muzikale verrassingen en festiviteiten kan een nieuwe feestplaat uiteraard niet ontbreken. En dat is uitstekend gelukt, want “Ik Blijf Me Eige” is een meer dan aanstekelijke single geworden. Nu eens geen ‘geleende’ melodie; zowel tekst als muziek is van de hand van hun eigen productiekantoor “Show en zo”. Tekst en muziek bevatten diverse verrassende elementen in die inmiddels kenmerkend zijn voor de Wannebiezz. 

Hero Mik helemaal terug in muziekland
21-01-2015 13:56:00

Hero Mik was een tijdje wegens andere verplichtingen niet meer zo actief in de muziek. Na ‘Ik kan niet leven zonder jou’ en ‘Alle dromen’, hoorden we enige tijd weinig van de zanger, wat de fans erg jammer vonden. De fans kunnen dit voorjaar opnieuw hun hart ophalen want Hero gaat een nieuwe wending geven aan zijn muzikale carrière. Op dit moment word er door Jeroen Dirksen van de World Vision studio’s uit het Duitse Neuenhaus volop gewerkt aan een nieuwe single voor de zanger. Hero heeft momenteel een geheel nieuw team met mensen om zich heen.

A3aan Drost Scoort!
21-01-2015 12:55:00

Zanger A3aan Drost die begin dit jaar met een verassende plaat verscheen “Anita ‘t is over” gaat als een Speer, zo wordt hij bij veel stations groot of klein goed gedraaid, en zijn de reacties overweldigend. Dat resulteert dat hij bij een aantal downloadshops in de top 10 staat en zelfs in de ITunes top 100! Het nummer “Anita ’t is over” is van de band de Rodeo’s waar Adriaan in de jaren 90 in heeft mogen zingen, en in 1979 werd het voor de Rodeo’s al een hitje. Voor Adriaan kan het jaar niet beter beginnen.

Susanna Veldmeijer gaat gouden toekomst tegemoet
21-01-2015 12:44:00

Susanna Veldmeijer is helemaal in haar nopjes met haar nieuwe single “Ik heb liever dat je gaat”. Volgens Susanna is het een mix van Willem Barth, Jannes en Django Wagner. “Ik zweef er eigenlijk een beetje doorheen. Het is echt m’n eigen dingetje geworden,  aldus de spontane zangeres uit Soest. De single is opgenomen in de Goldstar Studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar. “Ik ken Emile al jaren. Tien jaar geleden heb ik meegedaan aan het TROS muziekprogramma ‘1000 sterren stralen’. 

Ga mee met TV Oranje en RADIONL naar het Oostenrijkse Brixental
20-01-2015 22:42:00

Snow and Fun Events organiseert voor het 11e jaar de bekende Nederlandse artiestenweek in het Oostenrijkse Brixental. Reis tussen 14-21 maart 2015 samen met de Nederlandse "sterren" mee naar het grootste muziekfeest tussen de Oostenrijkse bergen en bezoek o.a. de populaire wintersportdorpen Westendorf, Brixen IT en Kirchberg in Tirol. Met live optredens van vele Nederlandse Artiesten i.s.m RADIONL, TV Oranje, Toppers van Oranje, ZN TV Intro en Hubsch Media.  Reserveer nu via SNOW AND FUN EVENTS deze unieke en succesvolle muzikale vakantiereis naar het prachtige Brixental in Tirol en boek vanaf € 299,00 p.p. incl 4 overnachtingen of € 379,00 p.p. inclusief  5 overnachtingen.

Dario giet ‘Ik ook van jou’ in nieuw muzikaal vaatje
20-01-2015 11:31:00

Tijdens een opname van het tv programma “Meeuwis en de Mol” op camping Bakkum  kwam het idee boven water om het nummer “Ik ook van jou” van Guus Meeuwis nieuw leven in te blazen. Dario werkte mee aan het programma en heeft zelfs enkele duetten met Guus gezongen. Beiden kennen elkaar al ruim 20 jaar. In het begin van Dario’s muziekcarrière had Guus hem geboekt voor een optreden bij z’n studentenvereniging.  Sindsdien hebben de mannen regelmatig contact met elkaar.

Herman Finkers lanceert ‘Koo wit de Floo'
19-01-2015 23:32:00

'Koo wit de Floo' is de titel van de carnavalssingle van cabaretier Herman Finkers. Alles in het nummer draait om z'n geboorteplaats Almelo. De clip staat inmiddels op Youtube en het kan zo maar zijn dat het een gigantische hit gaat worden. Het filmpje begint met een fragment van Herman Stok die jaren geleden het populaire televisieprogramma 'Top of Flop' vanuit Almelo presenteerde. Daarnaast passeren oude beelden van Almelo de revue. Ook stapt Herman als dubbelganger in het leven van stadsmuzikant Koperen Ko.

Tino Martin gewond door champagnekoeler
19-01-2015 21:48:00

Op donderdag 15 en vrijdag 16 januari was Tino Martin voor optredens afgereisd naar Oostenrijk welke plaatvonden in een overvolle skibar. Het publiek bestond volgens het management uit tal van nationaliteiten en daarom is gekozen om Engelstalig te zingen. Op vrijdag 16 januari was zijn optreden een groot succes en werd door het publiek massaal "zugabe"geroepen. Tijdens de toegift gooide een vandaal een grote champagnekoeler tegen het hoofd van de Haagse zanger. Hierdoor liep hij een bijzonder ernstige hoofdwond op en werd direct besloten om de skihut te verlaten en naar het ziekenhuis te gaan waar hij behandeld is aan z'n verwondingen. Uiteraard is de politie gebeld en Tino heeft aangifte gedaan van zware mishandeling. 

Beeldverhaal Noach van Piepschuim verkrijgbaar bij elke boekhandel
19-01-2015 17:57:00

Piepschuim zanger Cor Burger heeft van z’n zelfgeschreven lied Noach een bijzonder beeldverhaal gemaakt die al geruime tijd tentoon werden gesteld bij diverse exposities. Het beeldverhaal bestaat uit 27 losse prenten van 50 x 30 cm. “Ik dacht…ik ga beelden tekenen op het lied Noach met als doel om met een koptelefoon op langs te prenten te lopen terwijl je naar het nummer luistert”, vertelt Cor. Hij had het plan goed uitgestippeld maar had niet verwacht dat hij een half jaar druk was met tekenen. Vanwege de vele positieve geluiden is besloten om het in boekvorm uit te brengen.  De cd met het het lied “Noah” wordt ook meegeleverd.  Het lied maakte deel uit van de theatertour van Piepschuim en staat tevens op het album “Zijn”. Het beeldverhaal is te bestellen bij iedere boekhandel. 

Wereldrecord Draaiorgel-polonaise-lopen op 24 januari in Sneek
19-01-2015 15:14:00

Het fenomeen ‘Polonaise-lopen’ is een gebeuren dat op geen enkel feest in Nederland mag ontbreken. Zeker niet bij een carnavalsvereniging. Prins Theo de Derde en zijn Gevolg van Carnavalsvereniging De Oeletoeters uit het Friese Sneek, doen op zaterdagmiddag 24 januari een poging om het Wereldrecord Draaiorgel-polonaise-lopen te gaan vestigen. 

Marianne Weber & John de Bever presenteren exclusieve duetsingle!
19-01-2015 12:45:00

Nederland is een gloednieuw gelegenheidsduo rijker: hét duo van het Nederlandse levenslied! Marianne Weber, die al ruim 20 jaar hit na hit scoort en meer dan 1.000.000 geluidsdragers verkocht, luidt het nieuwe jaar in met een wel heel bijzondere single. ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ komt op 23 januari uit en wordt gezongen samen met… volkszanger John de Bever! Muzikaal Nederland wacht gespannen op de presentatie van een unieke single, gezongen door een al even uniek duo: Marianne Weber & John de Bever. 

Gouden Plaat voor zieke vader van volkszanger Frank van Etten
19-01-2015 12:31:00

Precies 12,5 jaar na de megahit 'Leef als een Zigeuner' bereikt ook 'Jij bent niet meer die man van toen' de gouden status! ‘Deze gouden plaat is de beloning voor 12,5 jaar keihard werken in de muziekwereld’,  aldus een gelukkige Frank van Etten. ‘Mijn vader heeft me gebracht en begeleid en nu hij ziek is, en in zijn laatste levensfase zit, móet deze Gouden Plaat bij hem aan de muur.’ Een geëmotineerde Pa van Etten neemt de plaat van zijn zoon Frank thuis in ontvangst. 

Dana Winner in volle voorbereiding voor nieuwe theatertour 'Hou vast'
18-01-2015 23:18:00

Dana Winner zit momenteel met haar team in volle voorbereiding voor de nieuwe theatertour "Hou Vast". In de nieuwe shows wordt veel aandacht besteedt aan het nieuw album "Bloom". Een album dat met de verschillende talen goed aanslaat in zowel België als Nederland. Zoals de vaste bezoekers ondertussen weten, maakt Dana na ieder concert graag tijd om met iedereen die het wil op de foto te gaan of om de gekochte cd/dvd te signeren.

The Common Linnets winnaar Popprijs 2014
18-01-2015 23:10:00

The Common Linnets hebben de Popprijs 2014 gewonnen. The Common Linnets namen de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse popmuziek, bestaande uit een geldbedrag van 10.000 euro en een beeld van Theo Mackaay, op zaterdag 17 januari 2015 tijdens Noorderslag in ontvangst. De uitreiking was live te horen op NPO 3FM en te zien bij de NOS op NPO 3. 

Welke zanger verpest de goocheltruc van Urbanus?
18-01-2015 09:08:00

Om zijn verzamelbox ‘Urbanus Integraal’ in de kijker te zetten, heeft Urbanus een nieuw filmpje online gezet. In het hilarische fragment wil de komiek een goocheltruc uitvoeren waarbij iemand een cd uit de verzameling kiest, hem terug steekt en Urbanus de juiste er opnieuw kan uithalen. Maar de goocheltruc is gedoemd om te mislukken, want een bekende zanger heeft zijn eigen cd er stiekem tussen gestoken. Op ‘Urbanus Integraal’ zijn voor het eerst alle officiële albums van Urbanus gebundeld in één unieke CD-box. 

Marco Schouten en John Enter presenteren samen nieuwe single in Almelo
18-01-2015 08:56:00

Op zondag 25 januari 2015 organiseren Marco Schouten en John Enter samen een cd-presentatie bij Café "Het Zuiden" Nicolaas Beetstraat 1 in Almelo. In december lanceerde hij z'n single “Tranen in mijn bier” die door de mannen van Helemaal Hollands en René Karst werd geschreven. “Het is een gezellige sound met een tekst ‘uit het leven gegrepen’ die perfect bij me past”, aldus Marco Schouten. Van John Enter verscheen in december eveneens het feestnummer "Ik zag een koe". De twee entertainers uit Overijssel komen elkaar in het land regelmatig tegen en tijdens een optreden werd het plan gemaakt om gezamenlijk de presentatie te doen. Meewerkende artiesten zijn Peggy Mays, Sylvia Swart, Saskia Damen, August Hendriks, IJssel Duo, Marco de Hollander, Rene Dreijerink, Evert Wolters, Arjan Venemann en Chiel.

Opmerkelijke debuutsingle van 4Party
17-01-2015 10:32:00

Een opmerkelijke vrolijke en aanstekelijke debuutsingle van de twee echte Brabanders, Ferry Jansen & Jo Dinnissen. Begonnen als een geintje tijdens het Carnavals Schlager Festival in Zaal Sterrebosch in Wijchen, waar zij 1 x eerste en 1 x tweede wisten te worden. Inmiddels hebben ze een leuk bezette agenda, waarbij ze het publiek een en al gezelligheid brengen.  Voor deze optredens werd er gezocht naar eigen repertoire om je te kunnen onderscheiden van alle andere artiesten.

Singlepresentatie CV De Jassen en DJ Coenio groot succes
17-01-2015 10:15:00

Op vrijdag 16 januari presenteerde CV de Jassen en DJ Coenio hun nieuwe carnavalskraker “Wat is hij lang” in café de Slijterij aan de Heuvel 42 in Tilburg. Het nummer is de opvolger van “Mag ik vanavond op jouw WiFi”, die het vorig jaar erg goed deed.  Ook dit jaar hebben CV de Jassen en DJ-Coenio de handen weer ineen geslagen wat heeft geresulteerd in deze kneiter van een single. DJ-Coenio is één van Brabants beste export producten.  Zijn opgebouwde portfolio is indrukwekkend met namen als: het EK voetbal in Zwitserland/Oostenrijk en Tricolores in concert.

'Hart voor Lucky Joe' benefiet op 31 januari in Nieuw Vennep
16-01-2015 17:55:00

Dat de Nederlandse artiestenwereld de Stichting Lucky Joe een warm hart toedraagt blijkt wel uit het feit dat op zaterdag 31 januari maar liefst 28 artiesten voor deze stichting op het podium staan. De kartrekkers van de Stichting Dina en Joseph Plat waren eind december geheel gebroken te zien in “Hart van Nederland”. Wat een muziekrijk weekend moest worden in Landal Greenpark in Beekbergen liep uit op een nachtmerrie. Het team van Lucky Joe was daar in verband met opnamen en overnachten in een huisje. Naast het huisje stond de aanhanger met alle geluidsapparatuur. In de vroege ochtend ontdekten Dina en Joseph Plat dat deze niet meer naast hun huisje stond. Elders in het park werd de lege aanhanger teruggevonden. Dat betekent een strop van 10.000 tot 15.000 euro en tien jaar levenswerk weg. Meteen na de uitzending begonnen de eerste acties. 

'Juffrouw de Kok'...samenwerking tussen Vinzzent en Billy Dans
16-01-2015 17:44:00

De nieuwe single van Vinzzent ‘Juffrouw de Kok’ is een samenwerking met rapper Billy Dans. Het nummer gaat over een wiskunde juf in een korte rok die met haar “stelling van Pythagoras” de aandacht goed weet vast te houden! Met een lekkere beat en Rock and Roll sound swingt het liedje de pan uit. Rapper Billy Dans geboren in de Jordaan nam eerder een single op met Ferry Doedens . Hij benaderde Vinzzent vorig jaar via social media om samen een nummer op te nemen. Zo gezegd, zo gedaan en daar was ‘Juffrouw de Kok’.

DVD John de Bever in Concert bestormt hitlijst!
16-01-2015 17:30:00

Platenmaatschappij Berk Music maakt vanmiddag met trots bekend dat de DVD 'John de Bever in Concert' binnenkomt op nummer 2 in de DVD Music TOP30. John de Bever die afgelopen jaar zijn weergaloze theaterdebuut maakte in het volledig uitverkochteTheater aan de Parade in Den Bosch, trakteert zijn publiek op een wervelende show. Een show waarin hij wordt begeleidt door een 14-koppige band. Ook de duetten met Marianne Weber, Anny Schilder, Grad Damen en Charléne zijn aan de DVD toegevoegd. De DVD 'John de Bever in Concert' met daarop 27 tracks is vanaf nu overal verkrijgbaar, waaronder in de TV Oranje Shop.

Eerste Carnavalsplaat “Feest” van Partydisco P&P in samenwerking met Marco Kanters een feit
16-01-2015 17:27:00

Pas twee jaar draait het DJ duo P&P op menig feest en bruiloft en met succes. Muziek draaien van andere verschillende artiesten is leuk, maar hoe vet is het om je eigen nummer op een feest te kunnen draaien. Dit hebben we al een keer meegemaakt door het winnen van de Remix contest, van het nummer Pure Verleiding door Arjon Oostrom. Maar een eigen nummer is veel leuker. Met die insteek  hebben Peter en Patrick de sprong in het diepe gewaagd. 

Vera Mann langer uit de roulatie door ernstige luchtweginfectie
16-01-2015 17:24:00

Van Lambaart Entertainment laat weten dat de luchtweginfectie van Vera Mann ernstiger is dan verwacht. Dit is vanochtend gebleken na een bezoek aan een KNO-arts. De komende twee dagen moet Vera volledige stemrust houden, hierdoor kan de actrice de nagenoeg uitverkochte voorstellingen, van de musical Hartsvrienden, vanavond in de schouwburg van Arnhem en morgenavond in Theater de Lievekamp in Oss niet spelen. De voorstellingen gaan wel gewoon door. Jacqueline Aronson is de afgelopen dagen als understudy van Vera Mann klaargestoomd voor de rol en heeft deze gisteravond voor het eerst succesvol gespeeld. 

Anouk en Douwe Bob nemen samen single ‘Hold Me’ op
16-01-2015 17:03:00

Anouk en Douwe Bob zijn samen te horen op de nieuwe single ‘Hold Me’ die vandaag verschijnt. Tijdens een showcase van Anouk in het Amsterdamse comedy theater Toomler gisteravond stapte Douwe Bob het podium op om samen met de Haagse zangeres de single ‘Hold Me’ te zingen. Dit was de eerste keer dat het nummer live voor publiek werd gespeeld. Al eerder kondigde Anouk aan dat Douwe Bob het voorprogramma gaat verzorgen van haar uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggo Dome op 26 en 28 februari en in Antwerpen op 7 maart.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl