RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gezellige meezinger van Jan Koevoet
16-12-2014 18:54:00

‘Ja, doen pa’, was meteen de reactie van zijn dochter, steun en toeverlaat, aan wie Jan Koevoet bij het schrijven van  ‘Als je niet bij me bent’ de  eerste zinnen en klanken liet horen.  ‘Een vrolijke meezinger,waar je zo de polonaise mee in gaat’, was haar mening.  Het is de derde nieuwe single die de zanger dit jaar uitbrengt en in het rijtje past van eerdere succesvolle liedjes als  ‘En ineens dan heb je ’t weer’ en ‘Stapelgek op jou’.  De nieuwe single ‘Als jij niet bij me bent’ is via de legale download portals  verkrijgbaar. 

Yoeri L'Abée vraagt 'zijn' Patricia ten huwelijk
15-12-2014 23:15:00

Yoeri L'Abée verblijft momenteel met het spraakmakende rondreizende muziekspektakel "Sterren on tour" in het Duitse Melle. Samen met Jannes, Mike & Colin, Grad Damen, Helemaal Hollands en Joey Hartkamp neemt hij deel aan de Kerstreis. Nadat het gezelschap vanmiddag terugkeerde van de kerstmarkt uit Münster liet de 23 jarige zanger uit Etten-Leur het bad vollopen. Hij had de gehele badkamer volgezet met brandende kaarsjes en schonk champagne in, nam een slok, en vroeg vervolgens z'n vriendin Patricia ten huwelijk. 

Mariah Carey profiteert van haar valse noten in Winterse 50
15-12-2014 16:47:00

De valse noten van Mariah Carey onlangs bij een kerstconcert in New York hebben haar nu toch wat goeds gebracht. Haar kersthit All I want for Christmas is you maakt een sprong in de Winterse 50 van plek 4 naar 2. Het liedje is daarmee de op een na populairste kersthit ooit. Het populairst is nog steeds Last Christmas van Wham, zo blijkt uit de nieuwste Winterse 50.

Gordon geeft ouderen geweldige kerst in Blushing
15-12-2014 16:39:00

Ongeveer 100 ouderen krijgen op 24 december dankzij Gordon de kerst van hun leven in Coffee & Tea salon Blushing.Monique Wolfkamp van het Nationaal Ouderenfonds was blij verrast toen Gordon zijn plan opperde. “In Nederland zijn veel ouderen eenzaam, vooral tijdens de kerstperiode. Zij brengen deze dagen in stilte en eenzaamheid door. En dat terwijl het lijkt of verder iedereen gezellig feest viert. Geweldig dat Gordon zo’n mooi kerstcadeau geeft aan deze ouderen!” 

Naomi's grootste droom werd werkelijkheid
15-12-2014 16:31:00

Voor de Leidse zangeres Naomi is haar grootste droom werkelijkheid geworden. Dankzij vele stemmen is zij de winnares geworden van “De Slag Om Het Piratenfestijn” en mocht zij gisteravond voor 27000 mensen optreden bij Het Mega Piratenfestijn in het Gelredome. De collega's van Sterren.nl hebben Naomi de hele avond gevolgd.

Goud Jan Smit Kraantje Pappie
14-12-2014 14:16:00

Handen Omhoog, een bijzondere samenwerking van Jan Smit met de populaire hiphop artiest Kraantje Pappie, was ongetwijfeld het meest verrassende nummer op het in augustus verschenen Jan Smit album Jij & Ik. De unieke combinatie heeft wel gewerkt, want de aanstekelijke single behaalde de nummer één positie in de GFK Single Top 100 en bereikte tevens de felbegeerde gouden status.

Ziggo Dome verrast 2.222.222ste bezoeker met meet & greet tijdens Bløf!
14-12-2014 11:21:00

Zaterdag 13 december ontving de Ziggo Dome haar 2.222.222ste bezoeker voorafgaand aan het concert van Bløf. De heer en mevrouw Hamer werden verrast met een backstage ontmoeting met alle bandleden van Bløf en werden vervolgens naar de Live Avenue, het V.I.P. gedeelte van de Ziggo Dome, gebracht om daar optimaal van het concert te kunnen genieten. 

André Hazes terug op 1 in RADIONL Top 1500
13-12-2014 19:55:00

In een live-uitzending vanuit het GelreDome in Arnhem is vanmiddag de top 10 van de RADIONL Top 1500 van 2014 bekendgemaakt. De eerste plaats in de Nederlandstalige eindejaarshitlijst is dit jaar voor André Hazes met ‘Bloed, zweet en tranen’. De Amsterdamse volkszanger kreeg veruit de meeste stemmen van de luisteraars van RADIONL, wat aantoont dat hij tien jaar na zijn dood nog onverminderd populair is. Ook in 2012 eindigde Hazes op de eerste plek in de Top 1500. De tweede plek is dit jaar voor de Drentse zanger Jannes met ‘Zwevend naar ’t geluk’. 

DJ's van Twente FM sluiten zich op voor Serious Eigenwijs
13-12-2014 12:21:00

Van 19 tot en met 21 december zullen de dj’s van Twente FM zich bij Café Eigenwijs in het Twentse grensdorp Denekamp laten opsluiten voor Serious Eigenwijs. Drie dagen lang plaatjes aanvragen voor het goede doel, gecombineerd met live optredens van o.a. Maico, Freddy Hoekstra, Arjan Venemann, Pierre Kleinjans, Dennis Van Dijkhuizen, Otto Roona, John Enter. 

Het Party Duo presenteert zowel kerst- als feestsingle
13-12-2014 11:11:00

Dat het Party Duo, bestaande uit Ron de Ridder en Jeffrey Peters niet stil gezeten na het uitbrengen van hun debuutsingle "Mijn toet toet" blijkt wel uit hun nieuwe single. Zij zijn de studio in gedoken om een nieuwe feestknaller te maken. De tweede single van deze heren is een totaal eigen productie onder het label van Soundstudio Deyoso uit Boekel. "Blondje aan de tap" is de titel geworden en het is een lekkere feestknaller, hiermee zet Het Party Duo een nieuwe trend neer in het land. 

Gratis kaarten voor de 'John de Bever NieuwJaarsParty'
12-12-2014 21:32:00

John de Bever NieuwJaarsPartyNet als voorgaande jaren luidt zanger John de Bever het nieuwe jaar in met een knallende Nieuwjaarsparty! Op donderdag 1 januari 2015 is iedereen vanaf 14.00 uur van harte welkom in het Gala-Paviljoen van Hotel Restaurant de Collse Hoeve in Nuenen (bij Eindhoven). Er zijn optredens van maar liefst vijftien topartiesten, onder wie Stef Ekkel en Django Wagner! Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn te reserveren via Kees Stevens 06 – 438 592 20 of info@johndebever.nl.

De feestperiode kan van start gaan met 'Feest' van The Double DJ's
12-12-2014 21:19:00

Robbie van Rijt en Jeroen Stabel zijn al jaren succesvol met hun feestact Double DJ’s. In 2008 werd de plaat Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje door Edwin Evers uitgeroepen tot beste carnavalsplaat van het jaar. Boven Op De Berg (Dwergenlied) is een superknaller geworden die op geen enkel feest mag ontbreken. Op hun nieuwe album staat een speciale versie van Boven Op De Berg, en de hits die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt zoals Vluggertje, Hey Ga Je Mee en Horen, Zien En Zwijgen.

Prachtige nieuwe single van Jaman
12-12-2014 21:06:00

2014 is voor Jaman een fantastisch jaar. Niet alleen kwam zijn tweede album uit, er verscheen ook een DVD en twee singles die allebei hoog genoteerd stonden. Hoogtepunt is natuurlijk zijn huwelijk met Marie-José afgelopen zomer. Ook mag hij de komst van een derde kindje aankondigen. Ondanks alle drukte is Jaman alweer druk bezig in de studio met de opnames voor een nieuw album dat in het voorjaar van 2015 gaat verschijnen. "Zwevend Op Wolken" is de voorloper van dit album, een vlot nummer waaraan Jaman zelf heeft meegeschreven. 

Gebroeders Ko hebben wederom een hit te pakken
12-12-2014 17:07:00

Met "Wat heb Jij Een Lekker Lijf" scoorden Gebroeders Ko een hit van jewelste. Een echte knaller met een hoog meezing gehalte. Volgens Gerard: "Een echte oorwurm, eenmaal gehoord blijft hij dag en nacht door je hoofd malen". Gebroeders Ko gingen de studio in om het feestgehalte van de plaat een extra boost te geven en na het horen van deze remix weten we het zeker: Carnaval komt eraan! Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Danny Canters neemt Kerstsingle op
12-12-2014 16:55:00

Danny Canters wilde al eerder een kerstnummer uitbrengen, maar door gebrek aan tijd én inspiratie is het hier nooit van gekomen. Toen eerder dit jaar zijn single “Ik heb je niet meer nodig” uitkwam, merkte een collega uit het vak op dat het arrangement ook wel gebruikt kon worden als kerstnummer. Daarna heeft Mark Elbers een leuke tekst geschreven. De originele muziek, geproduceerd door Waylon van der Heijden, is door Peter van Nierop (Strictly Music) in een kerstjasje gestoken. 

Johnny Valentino giet 'Jingle Bells' in vrolijk vaatje
12-12-2014 16:47:00

Na de singles “Steiger van geluk” en “Sweat” komt Johnny Valentino uit met de vrolijke Kerstsingle “Jingle Bells”. Na een aantal Nederlandstalige singles is Johnny Valentino weer terug bij de muziek waar hij jarenlang in de casino’s van Las Vegas met veel plezier heeft opgetreden. Dit jaar was hij nog op het grootste Rockabilly festival ter wereld Viva Las Vegas, waar hij zijn grote helden ontmoet heeft. In januari komt Johnny weer met een Hollandse feestplaat, maar eerst lekker swingen met deze Kerstsingle. 

'De kleine dingen'.....nieuwe single van Nielson
12-12-2014 16:26:00

Nielson heeft met zijn nieuwe single een primeur te pakken. De zanger lanceert met ‘De kleine dingen’ de eerste editie van het magazine ‘Wendy’ van Wendy van Dijk. ‘De kleine dingen’ is het meest persoonlijke nummer wat Nielson tot nu toe heeft gemaakt. Het nummer werd opgenomen met het ZO! Gospel Koor en is vandaag verschenen. Nielson: “Dit is een bijzondere single voor mij. Het zit in onze natuur uit het oog te verliezen welke dingen echt belangrijk zijn. 

Peter Beense heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
12-12-2014 00:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 december is dat ‘Daar is de Kerst toch voor bedoeld’, de nieuwe single van Peter Beense. Het is voor het eerst dat de populaire Amsterdamse volkszanger een eigen kerstsingle uitbrengt. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen, met wie Peter al vaak heeft samengewerkt en die de juiste toon en sfeer voor hem wist te vinden. Peter: “Ik heb heel bewust gekozen voor een vrolijk uptempo nummer. 

Aanstaande zaterdag lancering Belinda's debuutsingle tijdens optreden op het MPF
11-12-2014 22:46:00

Aanstaande zaterdag 13 december 2o14 wordt de eerste solo single van Belinda Kinnaer officieel gereleased. De lancering van deze debuutsingle zal plaatsvinden tijdens haar optreden op het MegaPiratenFestijn in het Gelredome Arnhem. De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen met Lukassen Produkties en producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres aan de single „If tomorrow never comes”. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. 

Rebecca Schouw tekent een platencontract bij Pure Music
11-12-2014 20:59:00

Rebecca Schouw tekent een platencontract bij Pure Music voor haar nieuwe album genaamd "Reborn !" welke uit zal komen onder het label van Pure Music op de 30ste verjaardag van haar vriend en manager Roy Paulssen op 17 januari 2015. Vlak voor ze startte aan haar avontuur bij Bloed, Zweet en Tranen werden de plannen voor een album gemaakt tussen haar manager en Pure Music. Rebecca, die na haar succesvolle optreden bij Popstars 2008 een turbulente tijd mee maakte, doordat ze sterk aan haar gezondheid moest gaan werken.

Stevan Bloema nieuw op L & G platenlabel
11-12-2014 19:47:00

De 21 jarige Stevan Bloema uit Roodeschool gaat het nieuwe jaar met een nieuwe start beginnen, oftewel hij gaat een single opnemen  op het platenlabel van Lucas en Gea. Afgelopen week zijn de gesprekken heel goed verlopen en beide partijen hebben er zin in om er begin 2015 een succes van te maken.Er wordt op dit moment aan een nieuw nummer gewerkt, waarbij Stevan zoveel mogelijk zelf de tekst zal aanleveren. Hij schreef in het verleden al meer eigen nummers. Stevan groeide op met favorieten als Arne Jansen, Jannes en Lucas en Gea.

RTL Boulevard presenteert Berget Lewis en Bo Saris ‘Angels in the Snow’
11-12-2014 19:36:00

Berget Lewis en Bo Saris hebben op verzoek van RTL Boulevard de handen ineen geslagen voor een uniek kerstduet: ‘Angels in the Snow’. Het nummer is speciaal uitgebracht voor 'de RTL viert de Kerstactie', gepresenteerd door RTL Boulevard. Dit jaar mogen maar liefst 25.000 Nederlanders een kerstpakket weggeven. Met ‘Angels in the Snow’ krijgt de actie een extra feestelijk tintje. Berget Lewis was meteen enthousiast, “Ik vind "RTL viert de Kerst" zo’n mooie actie, dat maar liefst 25.000 Nederlanders iemand blij kunnen maken met een kerstpakket.

Nick Stricker lijkt niet alleen op Jan Smit....z'n stem is ook identiek
11-12-2014 19:22:00

Nick Stricker is bekend in Nederland en België als Jan Smit imitator. Dit heeft hij te danken aan het RTL-programma "My name is" Zaterdag 13 december 2014 zal Nick Stricker weer te zien zijn op tv. Een paar jaar geleden viel Nick op bij het RTL-programma "My name is", waar de jury vol verbazing naar hem luisterde. De jury commentaren logen er toen niet om! Jury-uitspraken My Name is... 2010. Erik de Zwart; "Jij mag wel stiekem zeggen dat je Jan Smit bent", Albert Verlinde; "Je hoort Jan Smit, je ziet Jan Smit" en Kathleen Aerts; "Jij hebt alles van Jan Smit". 

Win kaarten voor een ouderwets piratenfeest op 13 december in Gorinchem
11-12-2014 18:56:00

Maak kans op twee entree kaarten voor het Holland Festijn op zaterdag 13 december 2014 in de Evenementenhal in Gorinchen. Het gaat volgens Frank van Bree en Rudy de Olde een ouderwets gezellig feest worden met optredens van diverse artiesten waaronder Marco de Hollander, Harten 10, Frans Duits, Thomas Berge, Henk Dissel, Django Wagner, Henk Wijngaard Dorette Duurkoop. "Je kunt het Mega Piraten Festijn van tegenwoordig niet meer vergelijken met de shows die tegenwoordig plaatsvinden.  De sfeer van toen met de nadruk op echte piratenmuziek zal in Gorinchen terugkomen, aldus van Bree die samen met Rudy de Olde gevraagd zijn om het geheel op poten te zetten. 

Feestzanger Ivo van Rossum vader geworden
11-12-2014 15:51:00

Feestzanger Ivo van Rossum is gisteren de trotse vader geworden van een prachtige zoon die de naam Mees meekreeg. Om precies 17:54 uur bracht zijn vriendin Bianca Marchal in het Elkerliek Ziekenhuis te Helmond het kindje ter wereld. Mees woog bij de geboorte 3180 gram. Bianca en Mees maken het goed en mochten met papa mee naar huis daar genieten zij nu van het kersverse ouderschap, aldus Pure Music, het manegement van de zanger. Felicitaties kunt u richten aan de facebookpagina van Ivo van Rossum.

23e editie Nacht van Oranje op 26 april in Ahoy Rotterdam
11-12-2014 15:24:00

De Nacht van Oranje staat volgend jaar, op de avond voor Koningsdag, opnieuw op de kalender van Ahoy Rotterdam. In samenwerking met nieuwe sponsor Corendon wordt op 26 april in het Sportpaleis van Ahoy een weergaloos Oranjefeest georganiseerd met louter en alleen Hollandse topartiesten. Als eerste namen in de line-up zijn Wolter Kroes en Danny de Munk bevestigd. De populaire meezingmedleys, uitgevoerd door GENTS, staan ook weer op het programma. Ticketprijzen voor de 23e editie van de Nacht van Oranje liggen fors lager dan voorheen. 

Pet Raket en John Kanon nemen er nog een (of twee)
11-12-2014 06:01:00

Begin deze week verscheen op het AKMP label de nieuwe single van het party duo Pet Raket en John Kanon. Deze feestgangers zijn ondertussen direct herkenbaar aan hun eigen sound. De nieuwe single is dan ook in het rijtje te plaatsen van de vorige hits “We drinken met z’n allen”, “Polska Party” en de knaller “Nasibal”. Na een gezellig feestavondje vroeg John aan Pet: “Zullen we nog een borreltje nemen”. Hiermee ontstond direct de nieuwe feesthit en is tevens de titel van het nieuwe schijfje. Het is een enorm aanstekelijk liedje wat direct blijft hangen. 

Willie Oosterhuis met de Wannebiezz voor Het Nije huis
10-12-2014 23:46:00

Het ‘Rotterdamse’ trio de Wannebiezz heeft een succesvol jaar achter de rug. Met de lef en bravoure hebben Arie, Rocco & Gilles, veelal op eigen initiatief, een aantal bijzondere concepten uitgewerkt. “Wannebiezz Kinderspel”; een kolderieke familieshow werd afgewisseld met B!K D!EL; een stevig festival variant aangevuld met 4 extra muzikanten. Vervolgens presenteerden zij respectievelijk hun theaterfeest “Ol de wee”, het  Zonneschijnfestijn (speciaal voor mensen met een beperking) en een nostalgische Seniorenshow. Wie denkt dat de Wannebiezz, in de laatste dagen van dit jaar, op hun lauweren rusten, heeft het goed mis. 

William Smulders & Lieke Grey lanceren 'Gevoel van Vrede'
10-12-2014 21:31:00

Nu de dagen duidelijker korter worden en de winterjas alweer tot onze standaarduitrusting behoort wordt Nederland verrast door een bijzondere single van het duo William Smulders & Lieke Grey. Hun lied "Gevoel van vrede" (kerst hit 2014)weet namelijk op treffende wijze de sfeer van Kerstmis te raken zonder te vervallen in de gebruikelijk clichés.  William Smulders is een virtuoze gitarist met een aantrekkelijke zangstem, Lieke Grey een charmante en ervaren zangeres.

Zipp - donderdag 11 december 'Live' in Scooters te Leeuwarden
10-12-2014 21:20:00

Ter gelegenheid van het uitkomen van de tweede single geeft de band ZIPP op donderdag 11 december a.s. vanaf 21.00 uur een gratis toegankelijk concert in Café Scooters te Leeuwarden. Zipp is een nieuwe band, geformeerd door zanger/componist Sipke de Boer. In het voorjaar van 2014 verscheen de eerste single "Zomer". De opvolger verscheen eind november en heeft als titel "Ik geloof in jou en mij". Het is een sfeervolle ballad die goed past bij de tijd van het jaar.  Het nummer werd opgenomen in de Leeuwarder studio The Grien Room. 

Holland Festijn op 27 december in Zwolle
10-12-2014 15:37:00

Op zaterdag 27 december vindt bij Zalencentrum "De Nieuwe Bierton", Schellerbergweg 27 in Zwolle voor de eerste keer het Holland Festijn gehouden. Het wordt volgens de organisatie een avond 'met een knipoog' naar de wagen. De optredende artiesten komen voornamelijk van het woonwagenkamp. Zo zijn er optredens van o.a. Patrick de huiszanger van De Nieuwe Bierton, Django Wagner, Frans Duijts, Harm Wolters, Willem Barth, Bouke, Jaman, Harten 10, Lenie Gerrits, Doretté en Klazina Jonker. Daarnaast zal ook een bijzonder populaire artiest een spetterd optreden verzorgen. Wie dat is blijft voorlopig een groot geheim. De aanvang is om 20.00 uur, de zaal gaat open omstreeks 19.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 14.50

Voor Christian Goossens is de zon gaan schijnen
10-12-2014 13:09:00

Tijdens een goed bezochte artiestenmiddag in Dorpspaviljoen ‘De Weijer’ te Mierlo presenteerde de Mierlose (Bladelse) zanger Christian Goossens zondagmiddag 7 december jongstleden zijn eerste single getiteld ‘Zij Laat De Zon Weer Schijnen’. Na jaren aan de muzikale weg getimmerd te hebben kwam eindelijk een lang gekoesterde wens (droom) voor zanger ‘Christian’ uit en mocht hij uit handen van Jos Lenssen, zijn muzikale collega van het carnavaleske duo ‘De Wappers’ de eerste officiële single in ontvangst nemen.

Extra 'Groots met een zachte G concert' op vrijdag 19 juni 2015
10-12-2014 12:58:00

De kaartverkoop voor de "Groots met een zachte G concerten" gaat zo hard dat besloten is om er nog een extra show aan toe te voegen en wel op vrijdag 19 juni 2015. De teller komt nu op 5 concerten te staan."Ik ben daar waanzinnig trots op", aldus Guus. Volgend jaar staat Guus voor het 10e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion in Eindhoven. 

'Vannacht'...nieuwe single van Rob van Daal
10-12-2014 04:23:00

Het is weer een echte ‘van Daal plaat’. Zo kennen we Rob op z’n best. Gewoon feest van de eerste tot de laatste noot. Hij kan zo mee in het rijtje van ‘Ik ga leven’, ‘Nathalie’ of ‘Valeria’. Kees Tel heeft een geweldig arrangement voor Rob neergezet. Je hebt bij deze plaat geen keus je gaat zo mee de polonaise in. Deze zullen we zeker nog vaak gaan horen in de kroeg en de après-skibar. ‘Vannacht (zet ik de bloemetjes weer buiten)’ is de titel van zijn nieuwste single. Als tweede track is aan de fysieke cd-single het lied “Huispak met pailletjes” toegevoegd.

Nieuwe feestversie “Bloody Mary” van zanger Jesse
09-12-2014 19:33:00

In navolging van zijn succesvolle single “Ik doe het nooit meer” die eerder dit jaar uitgebracht werd, komt de Brabantse zanger Jesse nu met een heerlijke feestversie van een grote hit uit het verleden. Deze keer een fantastische feestversie van het nummer “Bloody Mary” waarmee Tom & Dick in de zeventiger jaren een mega hit scoorde. Net als zijn voorgaande single heeft Jesse voor deze plaat wederom samengewerkt met producer André Kooiman, bekend van hitsingels voor o.a; Henk Bernard, Double Dj’s, Alle 13 jaanke, e.v.a! 

Gelegenheidsformatie Echte Kerstvrienden neemt 'Tjingeling' op
09-12-2014 16:31:00

In de geluidsstudio van Martin Sterken heeft de gelegenheidsformatie Echte Kerstvrienden een Nederlandstalige versie van het kerstlied Jingle Bells opgenomen. Het nummer heet Tjingeling! en wordt onder de gelegenheidsformatie Echte Kerstvrienden als kerstsingle uitgebracht. Echte Kerstvrienden bestaat uit Henk Wijngaard, Burdy duo Harten10, duo Nationaal en Bernardine Waterloo die daarmee na jaren van afwezigheid in muziekland weer haar opwachting maakt. Martin Sterken heeft de single Tjingeling!  in het Nederlands vertaald.

Debuutsingle voor Benno van Vugt
09-12-2014 11:20:00

Al jaren koestert Benno van Vugt uit Tilburg de wens om een eigen cd te maken. De vrolijke eigenaar van een schoonmaakservice heeft eindelijk de daad bij het woord gevoegd, met als resultaat een top-feestplaat! Het idee voor de single ontstond door zijn vriendin die voor haar hobby knutselt met lipjes van lege blikjes en daar werkelijk alles van maakt. Voor de gekkigheid zei Benno “Hier ga ik een plaat over maken”. Samen met de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman heeft hij het idee uitgewerkt.

Ancora stippelt nieuwe koers uit
09-12-2014 11:09:00

Begin 2015 zal er een nieuwe single van Ancora verschijnen en medio maart hun lang verwachte nieuwe album en dvd. "We zijn nog het meest trots te kunnen zeggen dat onze tweede cd/dvd het qua liedjes en nog mooiere clips, het eerste album ''Vrij als de wind'' echt zal overtreffen", aldus Patrick, Martin en Harm. Jan Keizer en z'n zoon Louis hebben alle zeilen bijgezet om met de meest verrassende liedjes te komen over de scheepvaart, de zee, en het zeemansleven.

Ontvangst RADIONL in Midden-Nederland en Noord-Holland nu optimaal
09-12-2014 10:48:00

Vanaf vandaag zal RADIONL in Midden Nederland vanuit zender Leusden 99.5 FM nog beter te ontvangen zijn. Het bereik in Midden Nederland zal daar mee een betere aansluiting krijgen met de andere zenders. Ook zal vandaag zender Den Helder 94.5 FM van Serveral Media waar RADIONL een productie overeenkomst mee is aangegaan op volle kracht gaan. Daarmee is RADIONL in de kop van Noord Holland weer met de gepresenteerde radio editie versie te horen. Kijk voor meer info op: www.radionl.fm

De Stoopjes lanceren.....'Ik wil een hit op TV Oranje'
09-12-2014 10:25:00

De Stoopjes....wie kent ze ondertussen niet. Het bijzondere duo uit Geldrop scoorde in 2011 een grote hit op YouTube met hun clip ‘De 8baan’. Alhoewel de single al ruim drie jaar geleden werd opgenomen kreeg het nummer in de zomer van 2011 opeens onverwacht veel aandacht in de landelijke media.Harold en Annelies Stoop gingen onlangs in zee met Pure Music die het duo zowel een platencontract als een managementsovereenkomst aanbood. Op zondag 7 december jl. werd hun carnavalsnummer "Ik wil een hit op TV Oranje" gelanceerd.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl