RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Django Wagner uitgenodigd voor Koninklijke Lunch
09-04-2015 21:27:00

Django Wagner is aanstaande vrijdag uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de tweejaarlijkse uitblinkerslunch van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Django is zeer vereerd dat hij voor deze unieke gelegenheid gevraagd is. Daarnaast verschijnt vrijdag 10 april ook z'n splinternieuwe single "Ik Hou Nog Steeds Van Jou". Het is een aanstekelijk up-tempo liedje. De sound doet onmiddellijk denken aan die waarmee Django’s carrière van start ging: zijn debuutalbum Kali en de overbekende gelijknamige hitsingle daarvan.

Muziek Festijn op de Beverwijkse Bazaar
09-04-2015 13:42:00

Op zondag 26 april 2015 kun je niet alleen winkelen op de Beverwijkse Bazaar, maar ook genieten van live optredens van Nederlandstalige artiesten. Vanaf 13.00 uur gaat de speciale muziektent open welke op de Boulevard geplaatst gaat worden.Meewerkende artiesten zijn: Django Wagner, Quincy, Denny Braaf, Robert Leroy, Nico Landers, Matt Jaxxon, Yanni Lemoine, John Eeltink en Carina Lemoine. De entree bedraagt € 10.00. De entree bedraagt € 10.00 en zijn HIER te bestellen. Meer info: www.vipartiest.nl

Nieuwe single van William van den Oetelaar
09-04-2015 13:21:00

William van den Oetelaar heeft inmiddels drie eigen singles uitgebracht, te weten: “Ik ben zo blij met jou”, “Dat komt door jou” en “Ik vind je lekker”. Aangezien de samenwerking met Feestartiesten.nl, Storm Records en producer Ger Oerlemans bij de vorige single succesvol is verlopen, resulteert dit in de vrolijke opvolger: “Deze nacht”. Naast zanger is de 21 jarige inwoner van Cromvoirt staat hij ook bekend als DJ William, de DJ van Résidence de Leuvert. Tijdens deze hobby werd al snel ontdekt dat William ook nog eens goed kon zingen. 

Joepie en Sandra lanceren We leefden van liefde
09-04-2015 08:09:00

Ze zijn al jaren van vaste waarde voor een gezellige feestavond en hebben al op veel podia in Friesland gestaan. We hebben het over Joepie van Tuinen en Sandra van der Veen. Ze hebben onlangs besloten om samen het duet "We leefden van liefde" op te nemen in de GMP studio. Het resultaat is een schlager waarvoor Joepie samen met producent Gerto Heupink de tekst heeft geschreven. De verwachting is dat het lied  tot ver over de provinciegrenzen zal worden gewaardeerd en door de radiozenders zal worden opgepakt. 

Justine Pelmelay rekent af met moeilijkste periode in haar leven
08-04-2015 21:13:00

Met haar nieuwe cd-single ‘Stralen met een lach’ rekent songfestival-zangeres Justine Pelmelay definitief af met misschien wel de moeilijkste periode in haar leven. De scheepsramp met de op de Middellandse Zee omgeslagen cruiseboot ‘Costa Concordia’, een relatiebreuk die er stevig inhakte en zeker de mededeling van haar specialist dat de rest van haar leven constant zal moeten vechten tegen een ongeneeslijke ziekte…., het zijn maar enkele van de tegenslagen die haar leven teisterden.

Maikel Dokter pakt zangcarrière serieus aan
08-04-2015 15:07:00

De 29-jarige Maikel Dokter heeft al meer dan 15 jaar ervaring met zingen, maar vindt het nu tijd om zijn zangcarrière serieuzer aan te pakken. Zijn eerste stap is het uitbrengen van zijn nieuwe single ‘Maak nu geen licht’, welke hij zelf heeft geschreven. Twee jaar geleden schreef de geboren en getogen Almeloër voor het eerst een eigen nummer voor zijn, inmiddels overleden, oma. Op haar lievelingsliedje Apres Toi van Vicky Leandros maakte hij een eigen tekst. Ondanks de massale aanvraag van radiopiraten, is het nummer nooit officieel uitgebracht. 

Nieuwe single Marcelino Wunderlich
08-04-2015 09:29:00

Per vandaag mogen we officieel namens de spraakmakende internationale superartiest Marcelino Wunderlich de langverwachte nieuwe single aankondigen; “Verdammt, ich lieb mich!” De meezinger van de sympathieke nederduitse schlagerzanger maakt woensdagavond 9 april om 20:30 op NPO3 zijn debuut in de hitserie “ De winter voorbij” met Jan Smit en Nick & Simon. Vanaf Donderdag 10 april is de single ook online beschikbaar, de officiële clip zal ook Donderdag gelanceerd worden. 

Chaira Borderslee brengt ballad met prachtige tekst uit het leven gegrepen
07-04-2015 21:41:00

Chaira Borderslee  is een Nederlandse zangeres, actrice en danseres. Chaira begon haar carrière als musicalster, waarin zij verschillende rollen vertolkte. Haar doorbrak kwam in 2001, toen zij de hoofdrol speelde in de musical Aida. Tijdens haar voor- en HBO opleiding was Chaira als zangeres en danseres te zien in vele bekende televisieprogramma's van Joop van den Ende en John de Mol, waarin ze optrad met bekende Nationale en Internationale grote wereldsterren als Barry White. 

Rudy de Wit lanceert Dit is zo'n dag
07-04-2015 18:12:00

Rudy de Wit laat er geen gras over groeien en heeft wederom een nieuwe single opgenomen getitled "Dit is zo'n dag". Het nummer bevat alle ingrediënten die bij de Tilburgse volkszanger horen. De productie lag in handen van topproducer Manfred Jongenelis uit Etten-Leur. Het resultaat is een heerlijke voorjaarsplaat welke de komende maanden veelvuldig op radio en in het land te horen zal zijn. De verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen.

Edelmetaal voor Gebroeders Ko
07-04-2015 17:54:00

De Gebroeders Ko hebben een Gouden Plaat ontvangen voor hun hitsingle: ‘Schatje mag ik je foto’. Van het nummer zijn in Nederland ruim 25.000 exemplaren verkocht. In Duitsland is het nummer ook ongekend populair; de Duitse versie ‘Schatzi schenk mir ein foto’ is bij onze Oosterburen ruim 250.000 keer verkocht en inmiddels dubbel platina. 

Jeffrey Heesen heeft succes met Mag ik de zon laten schijnen
07-04-2015 15:35:00

Het gaat geweldig met de swingende nieuwe single van Bloed, Zweet & Tranen finalist Jeffrey Heesen “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”. Jeffrey Heesen schreef zelf de tekst en muziek van “Mag IK De Zon Laten Schijnen” en topproducers John Dirne en Pieter van Schooten zijn verantwoordelijk voor de productie. Een week na de release is de videoclip al 40.000 keer bekeken op YouTube en staat de single inmiddels in de hogere regionen in de iTunes Top 100. Een geweldig resultaat, wat de populariteit van Jeffrey onderstreept. 

Veelbelovende nieuwe single voor Jennifer Berton
07-04-2015 15:29:00

De 22-jarige zangeres Jennifer Berton werd geboren in het Belgische Roeselare. Als kind al droomde ze van een carrière als zangeres. Gelukkig beschikte de jonge Jennifer al vroeg over een geweldige stem en beklom op 11-jarige leeftijd al verschillende podia. In 2013 verscheen haar eerste Nederlandstalige single, “Alleen Jij”, geproduceerd en geschreven door de bekende Nederlandse producer Martin Sterken. Dit leverde haar veel werk op en ze trad op op grote evenementen tussen bekende artiesten als Laura Lynn, Frans Bauer en Willy Sommers.

Michael Humble op de Griekse tour met nieuwe single Lola
07-04-2015 14:14:00

Na het succes van zijn vorige single komt Michael Humble met een gloednieuwe feestplaat in Griekse sferen getiteld; ‘Lola’. Eind vorig jaar sloeg Michael Humble een nieuwe muzikale weg in met het nummer; “Ik heb morgen geen kater in mijn kop”. Een goede keuze bleek, want de track werd goed opgepakt in heel Nederland met veel airplay op grote en kleine radiostations. Na dit succes is er hard gewerkt aan nieuw materiaal waarvan de single ‘Lola’ de nieuwe zomerhit moet worden voor de vrolijke zanger uit Brabant. 

Kaartverkoop gestart 21 Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer 2015
07-04-2015 07:21:00

Na 1 jaar van afwezigheid i.v.m. het verbouwen, vernieuwen van het huis van Cultuur en Bestuur, het Theater het Kielzog vindt de 21ste editie van het Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer plaats op zondag 8 november 2015. De aanvang zal zijn omstreeks 13.00 uur. De organisatie is er in geslaagd om er weer een fantastisch programma neer te zetten met diversiteit aan accordeonmuziek. Gastoptredens worden verzorgd door: Piet Schmidt uit Amsterdam met o.a. onvervalste Jordaanrepertoire, Daniël Metz bekend van de Mon Amour Band (voorheen BZN), Igor Kuzmin uit Rusland met o.a. moderne- en volksmuziek en  Toos Endlich uit Rotterdam met o.a. Hollandse klassiekers uit vervlogen tijd. Diverse stands zijn te bewonderen met nieuw- en gebruikte accordeons, onderdelen, bladmuziek etc.  

Lancering nieuwe single en videoclip Robbert
06-04-2015 17:47:00

Aanstaande zondag 12 april, is het eindelijk zo ver. Dan vindt in Dancing Marlène in Heerhugowaard de presentatie plaats van de eerste solo single van Robbert. Zijn stijl zal iedereen verbazen: stevige Nederpop met een echt “Marco Borsato” randje. Een eigen sound, Robbert zoals hij is. De single komt uit bij A Team Records, die hem met veel plezier begeleiden in de artiestenwereld. Op zijn cd presentatie komt een keur aan echte rasartiesten optreden. Zo komen bijvoorbeeld Pascal Redeker, Dave Miller, Henk Naber, Bernard Karsten, Niels Mul, Lyanda en Arie optreden. Muzikaal worden zij ondersteund door DJ Jacco Silver.

Niels van den Brand stopt met optreden
06-04-2015 15:38:00

Niels van den Brand knalde begin 2015 letterlijk het nieuwe jaar in met z'n nieuwe single "Ik wil altijd bij jou zijn". Hij wilde zich na diverse volkse singles onderscheiden met een pop/rock achtig nummer met schlager invloeden. We zijn nu vier maanden verder en kregen bericht van Niels dat hij stopt met optreden. "Na 5 jaar optreden houd ik het voor gezien. Ik heb er gen tijd meer voor. Naast een drukke baan in de horeca heb ik de volledige zorg voor mijn  zoon. Ik heb alle voors en tegens naast elkaar gelegd en dit is de juiste beslissing" vertelt Niels.

Meriam Bruggink is nog niet uitgepraat
06-04-2015 00:38:00

In tegenstelling van de titel van haar nieuwste single is Meriam Bruggink nog lang niet uitgepraat. Meriam Bruggink, die vorig jaar haar eerste single uitbracht heeft de smaak te pakken. Na haar debuutsingle “Alles wat ik vraag” en haar eigen geschreven nummer “Van mij!” is ze alweer toe aan haar derde single die luistert naar de titel: ‘Ik ben met jou uitgepraat’ Meriam kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Met enige regelmaat ging ze met haar vader mee om sigaretten te kopen in een café wat destijds de thuishaven van de band Normaal was. 

Ontvang gratis* editie 22 van artiestenblad Lucky Joe
05-04-2015 14:00:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Hans van Seggelen is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 22 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 59 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan de column van Ronnie Tober...Toen en nu, de column van Astrid Wevers, Hans van Seggelen, Wim Florack, Het IJsselduo, Rika Hamminga & Coen Laning en Argo Puelinckx uit België. Daarnaast een artikel over Anita & Ed die na 36 jaar nog steeds in the picture staan, zangeres Hermien, Jeffrey Peters, nieuws uit de studio van Martin Sterken, Ron de Ridder, een sfeerimpressie van TV Lucky Joe en de diefstal van de aanhanger vol met apparatuur.

Wimmie Bouma krijgt Gouden Award voor ‘De ring die jij draagt’
05-04-2015 01:45:00

Tijdens het Holland Festijn, gepresenteerd door Willie Oosterhuis in een bomvolle Bierton in Zwolle was zaterdag 4 april het een komen en gaan van artiesten.  Het was volgens de organisatie een ouderwets gezellig feestje waarvan er in de toekomst meer worden gepland. Een bijzonder moment vond plaats om 22.00 uur. Uit handen van RADIONL presentator Hessel Wijkstra kreeg Wimmie een Gouden Award uitgereikt voor de verkoop/streams en downloads van 25000 exemplaren van  “De ring die jij draagt”. 

Special rond Sasja Brouwers Eerste Paasdag op TV Oranje
04-04-2015 15:20:00

Bij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 5 april zie je een TV Oranje Special over zangeres Sasja Brouwers. Thuis in Aalsmeer vertelt ze over haar carrière, waarin ze al het nodige heeft meegemaakt. In 2011 keerde ze terug op het muzikale toneel met Nederlandstalig repertoire. Een belangrijke rol daarbij speelt haar man Erik, die de terugkeer van Sasja mogelijk maakte door zijn eigen zangcarrière op te offeren. 

Nieuwe single van Peter Beense …’Ik kan niet wennen’
04-04-2015 12:11:00

Met z’n nieuwe single “Ik kan niet wennen” laat Peter Beense zien dat hij van alle markten thuis is. De Amsterdamse zanger mocht op 24-25  en 26 maart jl. meewerken aan ‘Holland Zingt Hazes’in de Ziggo Dome en zette de tent op de kop. “Ik ben er trots op dat ik hierbij mocht zijn. Juist in de trant van dit gebeuren heb ik een ballad opgenomen in de Hazes stijl”, vertelt Peter. Samen met Frank Verkooyen is Peter aan de slag gegaan en het resultaat is super. “Ik heb bij Frank m’n vorige singles ook opgenomen en de klik is goed. 

K3 zet fans in het zonnetje met K3 loves you
04-04-2015 09:30:00

Dat Karen, Kristel en Josje ontzettend blij zijn met hun superfans bleek de laatste weken wel. Vandaag lanceren de dames  ‘K3 loves you’…een nieuw aanstekelijk nummer, dat voor én met fans werd gemaakt. De splinternieuwe single en bijbehorende videoclip zijn opgenomen samen met maar liefst 300 enthousiaste K3-fans!  ‘K3 loves you' is vanaf nu te downloaden op iTunes en Spotify. Onlangs deed K3 een warme oproep naar alle Vlaamse en Nederlandse kandidaten die de fakkel van hen willen overnemen.

Nieuwe single van Johan Linssen heeft hoog feestgehalte
04-04-2015 08:55:00

Johan Linssen zet één van Nederlands bekendste en gezelligste levenslied op singel. De verrassende en eigentijdse versie van het nummer ‘Leven en Laten Leven’, eerder gezongen door Corry Konings heeft anno 2015 nog steeds alles in zich een grote nationale hit te worden! De singel met daarop de herkenbare sound van de enthousiaste volkszanger afkomstig uit Weert bevat een aanstekelijke accordeonpartij. De single is geproduceerd door Studio Difference te Weert en is op 3 april uitgebracht door platenmaatschappij D.E.A. Records.

De D!kdakkers hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
04-04-2015 01:42:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 april is dat ‘HeYo!’ de nieuwe single van de D!kdakkers. Het feestduo laat zich daarop van een wat gevoeliger kant zien. Het nummer is uitgebracht na een optreden tijdens het carnaval in Ter Apel, waar die dag een dodelijk ongeval plaatsvond. Er was dus weinig reden om feestelijk uit te pakken, maar HeYo! bleek juist goed aan te sluiten bij de emotionele stemming van dat moment. Dit was het laatste zetje dat de D!kdakkers nodig hadden om het nummer uit te brengen. 

Jannes ontvangt Goud voor Wij Vieren Het Leven
04-04-2015 01:40:00

Afgelopen 1 april ontving Jannes in een feestelijk etablissement in Hilversum een gouden plaat voor zijn album Wij Vieren Het Leven.  September 2013 kwam het album uit op het Dino Music Label en inmiddels zijn 25.000 exemplaren over de toonbank gegaan . Jannes ontving de Gouden Award uit handen van Tony Berk sr die zei erg trots te zijn om het allereerste Dino Music goud te mogen overhandigen aan Jannes. Het vaste schrijf- en productieteam van Jannes , te weten Emile Hartkamp en Norus Padidar waren vanzelfsprekend ook van de partij. 

Naomi brengt nieuwe single uit op het label van CNR Music
04-04-2015 01:25:00

Naomi wist in december 2014 “De Slag Om Het Piratenfestijn” te winnen, met als beloning een optreden voor maar liefst 27.000 mensen bij Het Mega Piratenfestijn in het Gelredome. In januari 2015 zag Naomi een lang gekoesterde wens in vervulling gaan en tekende een platencontract bij CNR Music. Op 3 april verschijnt de nieuwe single van de Leidse zangeres Naomi, "Die Eerste Kus". Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen en wordt ondersteund door een geweldige videoclip van Kaska Producties.

Pauline en Annet.....nieuw damesduo
03-04-2015 14:14:00

Nederland heeft er een nieuw damesduo bij. Het zijn Pauline en Annet. Twee dames die Nederland op z’n kop gaan zetten. Pauline zingt de sterren van de hemel. In 1992 stond ze maar liefs 5 weken in de Nederlandse hitlijsten met haar debuut cd-single "Ik laat je niet gaan", en was zij een tijdlang actief bij de Alpenzusjes. In 2010 startte ze met een dames trio ‘Harten 3’. 

Operatie Joey Hartkamp succesvol verlopen
03-04-2015 11:51:00

Na een gewichtsverlies van meer dan 60 kg is de jonge zanger vandaag in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen onder het mes gegaan voor een buikwandcorrectie. De 2 uur durende operatie is succesvol verlopen. In totaal is er ruim 3 kilo aan huidoverschot verwijderd. De jonge zanger moet nu 6 weken revalideren en heeft daarom alle optredens in april moeten annuleren. Na twee uitverkochte single release party’s in 2014 organiseert Joey op 7 juni opnieuw een single release party. Tijdens dit feest in Zalencentrum Wieleman in Westervoort presenteert hij zijn nieuwe single. Hierbij zullen er ook optredens van o.a. Dré Hazes, Thomas Berge, Wesley Klein en vele anderen. Voor meer informatie zie: www.joeyhartkamp.nl 

Hillegoms muziekfeest in Hoftuin
03-04-2015 11:43:00

Op zaterdag 27 juni zal Het Hillegoms Muziekfeest in De Hoftuin gaan plaatsvinden. Dit evenement dat voorheen Het Smartlappenfestival was, gaat een bijzonder tintje krijgen, omdat het dit jaar een jubileum is. Het wordt namelijk voor de 15 de keer georganiseerd. Het programma is bekend. Door Initiatiefrijk Hillegom is flink in de buidel getast om topartiesten neer te zetten Tijdens het avondprogramma zullen optreden Jeroen van der Boom, Walter Kroes, Alex, Peter Beense, de Hillegomse Martijn Stam en de Gebroeders Ko.

Alle 13 Jaanke neemt groots afscheid op 12 en 13 september!
03-04-2015 11:31:00

Alle 13 Jaanke gaat stoppen, U heeft het vast wel ergens gelezen of gehoord. Na bijna 12 jaar is dit in goed overleg besloten. Ciska Cigaret (Petra Schipperen), Guan ta na Mera (Gino Schipperen) en Knee de Grote (Corné den Ridder) kijken terug op een fantastische periode met zeer veel bijzondere momenten. Hun uiterst drukke privé/werk situatie in combinatie met Alle 13 Jaanke is niet meer te realiseren. Alle 13 Jaanke zal zeker niet met ‘de stille trom’ de smartelijke podia verlaten. Zo zullen Ciska, Guan en Knee op zaterdagmiddag 12 september, tijdens de Veerse Dag nog 1 keer hun Smarthits over het Heereplein laten galmen in Raamsdonksveer, het dorp waar het smartelijk avontuur voor Alle 13 Jaanke jaren terug is begonnen! Samen met diverse gastartiesten gaan zij er een oergezellig Hollands Feestje van maken.

Eerbetoon aan de bevrijders van het dorp Makkum
03-04-2015 09:14:00

Het lied “Gretha” is een eerbetoon aan de bevrijders van het dorp Makkum. Makkum herdenkt op 18 april a.s. dat het 70 jaar geleden werd bevrijd. Het nummer wordt gezongen door Wim de Boer, kleinzoon van één van de Makkumer verzetshelden: Feike de Boer. Hij zingt het nummer vanuit het perspectief van zijn grootvader. Het lied is geschreven door Arie Kuipers en is geproduceerd door Nico Outhuijse.  Voor zover bekend, is dit het eerste lied in de vaderlandse historie dat de bevrijding als onderwerp heeft.

René Froger moet optreden staken in uitverkocht Carré
02-04-2015 21:48:00

 René Froger heeft vanavond na een uur zijn uitverkochte concert in Koninklijk Theater Carré moeten staken. De zanger kampt al een week met een zeer hardnekkig luchtwegvirus. Vol goede moed begon hij vanavond aan zijn jubileumconcert, maar na een uur merkte hij dat het echt niet ging. Ontroerd excuseerde hij zich en vertelde hij het publiek dat het echt niet verder ging, waarna hij getrakteerd werd op een staande ovatie van het aanwezige publiek. René Froger beloofde het publiek wat vanavond aanwezig was het op 29 november in zijn geheel over te gaan doen.

René Froger verlengt jubileumtournee- 'René Froger 30 Jaar Hits in Concert’
02-04-2015 20:12:00

In het afgelopen seizoen keerde René Froger na 6 jaar terug in de Nederlandse theaters. En hoe! Uitverkochte zalen en dolenthousiaste reacties! Gisteren en vandaag staat hij in een uitverkocht Koninklijk Theater Carre waar hij aankondigt dat zijn jubileumtournee ook in het najaar te zien zal zijn in de Nederlandse theaters.  Na 31 concerten in het afgelopen seizoen is René Froger met 30 Jaar Hits in Concert in het najaar nog eens te zien in 15 theaters verdeeld over Nederland. In de theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ trakteert de populaire zanger u op een muzikale belevenis waarin hij terugblikt op 30 jaar tophits. Van de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in dit bijzondere concert de revue.  

Debuutsingle voor Jurjen Koops is regelrechte kroegenhit
02-04-2015 18:48:00

"Laat mij maar" is de titel van de debuutsingle van Jurjen Koops. De uit Veenedaal afkomstige zanger heeft een zeer zwoele hese stem en is herkenbaar uit duizenden.  Z'n single wordt getipt als een echte kroegenhit vanwege het hoge meezinggehalte. Voor de clip heeft de 26 jarige artiest in de dop iets leuks bedacht, namelijk een heuse kroegentocht in de kroegen Café Entree & Skeutje. Jurjen Koops begon zijn muziek carrière als DJ en later op viel met zijn aparte stem geluid. Hij werd hij snel geboekt als zanger en dit is nog maar het begin..... 

Volendamse artiesten in de bres voor ALS
02-04-2015 17:35:00

Volendam blijkt al decennia een kraamkamer voor talentvolle artiesten die de nationale hit ladders bestormden en dat nog steeds doen. Een nieuwe generatie dient zich aan en dat heuglijke gegeven ligt ten grondslag aan het concept dat zich op 25 en 26 april 2015 in de Volendamse PX gaat ontvouwen. Het familiaire muziekbloed samen laten stromen op één podium: (groot)ouder en (klein)kind. De Next Generation en de ervaren rotten, samen spelend om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar de ziekte ALS.

Singlepresentatie Charelle van Es op 26 april in s'Hertogenbosch
02-04-2015 14:08:00

Charelle van Es presenteert op zondag 26 april 2015 haar nieuwe single “Ga nu maar je eigen gang” bij Café ‘De Sjang’, Graafseweg 14 in ’s Hertogenbosch. De zangeres die al vaker als talentvol is omschreven heeft de nieuwe single laten schrijven door Tonny van de Ven en het geheel opgenomen bij Sonic Solutions in Zegge. “Het is de eerste ervaring met hen en ben er zeer tevreden over”, aldus Charelle. Het resultaat is een lekkere vlotte volkse foxtrot met een gezellige sound. 

Zanger Ronald slaat nieuwe professionele weg in
02-04-2015 13:07:00

Zanger Ronald begint het de lente goed! Met de release van zijn single ‘Nooit Meer’ slaat de jonge enthousiaste zanger (afkomstig uit Eindhoven) een compleet andere weg in! Met een meer volwassen sound en uitstraling presenteert hij zijn nieuwe muzikale aanwinst trots op het label van DEA Records, dat onder leiding staat van Danny Canters. De gedrevenheid die dit onlangs opgestarte platenlabel biedt, heeft ook Ronald doen overtuigen een samenwerking voor langere periode aan te gaan.

Harten 10 heeft de smaak goed te pakken
02-04-2015 11:03:00

Slechts twee maaden geleden lanceerden Martien & Tineke, oftewel Harten 10 hun single "Blijf bij mij".Het echtpaar uit Dalfsen laat er geen gras over groeien en kondigen trots de opvolger "Dat was vroeger" aan. Bram Koning was verantwoordelijk voor de tekst & muziek en de productie lag in vertrouwde handen van Hans Aalbers. Het is een vrolijk up-tempo nummer dat een beetje terugkijkt naar de tijd van vroeger. De echte fan van Harten 10 zal het nummer bekend voorkomen. Op hun debuutalbum "Liefde maakt blind" staat het lied ook.

Barry Hay, Willeke Alberti & Roxeanne en André jr. Hazes nieuwe gasten bij Toppers in Concert 2015
01-04-2015 23:13:00

Vanavond waren Toppers Jeroen van der Boom en Gerard Joling te gast bij hun collega Rene Froger en zijn theatershow ‘Rene Froger 30 Jaar Hits in Concert’ in Koninklijk Theater Carré. Voorafgaand aan het concert maakten de drie Toppers gezamenlijk bekend dat Barry Hay (Golden Earring), Willeke Alberti en Roxeanne & André jr Hazes zijn toegevoegd als gast tijdens Toppers in Concert 2015. Ook verrasten zij het publiek op de avond spontaan met een optreden. Met hun nieuwe nummer, dat zij opnamen ter promotie van Toppers in Concert 2015, ‘Wat ben je zonder vrienden’, onderschrijven zij de onderlinge band die zij in de loop der jaren met elkaar hebben opgebouwd. Toppers in Concert kent eind mei, met 5 concerten, zijn 11e editie als ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met maar liefst 340.000 bezoekers. 

Wegens groot succes tweede editie Musicals in Concert in de Ziggo Dome
01-04-2015 16:02:00

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november barst het enige popconcert met musicalhits opnieuw los in de Ziggo Dome Amsterdam. Afgelopen jaar brachten Stage Entertainment en RTL Live Entertainment in samenwerking met Ziggo Dome Amsterdam het evenement voor het eerst.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool