RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Kensington ontvangt gouden award voor ‘Vultures’
07-08-2014 20:46:00

Aan de vooravond van de release van het nieuwe album ‘Rivals’ heeft Kensington een gouden award voor hun vorige album ‘Vultures’ in ontvangst genomen. Al eerder behaalde de Utrechtse band de gouden status met hun single ‘Home Again’ afkomstig van het album ‘Vultures’. Het betekende de grote doorbraak voor Kensington. Sinds de release van het album in 2012 volgde een zegetocht met uitverkochte shows en optredens op Eurosonic Noorderslag, Pinkpop en meer dan zeventig andere festivals in binnen- en buitenland. 

Dutch Valley al voor start compleet uitverkocht!
07-08-2014 15:23:00

Daags voor aanvang zijn alle kaarten voor Dutch Valley uitverkocht. Een enorm succes voor het grootste festival met muziek van eigen bodem dat komende zaterdag (9 augustus) gehouden wordt in recreatiegebied Spaarnwoude. Er worden op de vierde editie 40.000 bezoekers verwacht. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Vorig jaar raakte het festival ook al stijf uitverkocht. Dat Dutch Valley ook in 2014 het bordje uitverkocht op de spreekwoordelijke deur mag hangen heeft zeker mede te maken met de enorme reeks artiesten van eigen bodem.

4 Amigo’s brengen samen single 'Wij gaan feesten' uit
07-08-2014 10:02:00

Sidney Bischoff, Tinus Hoekstra, Joop Evers en Gino Meijs hebben als de 4 Amigo’s besloten om een single op te nemen. Het resultaat is “ Wij gaan feesten”, een gezellige meezinger waarvan de clip is opgenomen op het strand van Terwolde.  Het idee van de 4 Amigo’s  kwam tot stand op een locatie waar Sidney, Gino, Joop en Tinus solo optraden. De single is verschenen op Rood-Hit-Blauw en vanaf heden ook legaal te downloaden via de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.  

Nieuwe duet single Django Wagner komt vrijdag uit 8 augustus uit
07-08-2014 09:25:00

Op vrijdag 8 augustus verschijnt de single 'Vlinders' van Django Wagner in duet met Antje Monteiro.  "Vlinders" is afkomstig van het top 3 duettenalbum 'Samen'. Gezien de geweldige reacties welke ontstonden na het concert van Django Wagner in het Beursgebouw Eindhoven 22 mei jl. is besloten om een single hiervan uit te brengen. Een perfecte match. Django één van dé populairste zangers van het volkse lied in het land en dit samengevoegd met het geweldige stemgeluid van Antje is een unieke combinatie. 

Anita Plat, dochter van Joseph & Dina Plat ( Lucky Joe), getrouwd met Bobby Warringa
06-08-2014 18:07:00

Op vrijdag 1 augustus 2009 kwamen Anita en Bobby elkaar tegen tijdens het C'est La Vie festival in Emmen. Beiden kenden elkaar al vaag omdat vader Jan Warringa regelmatig te gast was in de shows van Lucky Joe en zoon Bobby deed dan het geluid. (Muziek brengt mensen op allerlei manieren bij elkaar). Na het Cést La Vie festival volgden een paar ontmoetingen en was de vonk al snel overgeslagen en bleek het toch meer dan een verliefdheid te zijn. 

Zingen is het leven voor Meriam
06-08-2014 17:31:00

In de studio van Roy Otters Sound & Music Productions Apeldoorn heeft zangeres Meriam onlangs het nummer "Alles wat ik vraag" opgenomen. De clip stuurde ze op naar TV Oranje en korte tijd later stond ze al in de Verzoekparade. Zingen heeft ze altijd al leuk gevonden en ze is zelf blij als ze anderen blij kan maken met haar zangkunsten. Meriam zong op zesjarige leeftijd al voor Bennie Jolink van Normaal in een café waar haar vader wel eens kwam. Op school waren ze ook onder de indruk van haar talent met als gevolg dat ze vaak de microfoon in de hand nam om te zingen. 

16-17 en 18 augustus Valencia feesten in Meer (B)
06-08-2014 17:00:00

Op zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 augustus organiseert Radio Valencia de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. Met op zaterdag avond de Valencia feestparade. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van: Anja Yelles, Tina Rosito, Juul Kabas, Paul Severs, Trisha, René Redley, Dennie Damaro, Steve Tielens, Sugarfree en Yves Seger. Op zondagmiddag opnieuw een keur aan regionale artiesten. Vanaf 13.30 zullen o.a Angela, Alfred, Arnold van Osch, Angelique van Elteren, Belinda en José, Bjorn Litjes, Christian Malan, Dirk Dekkers, Yosee, Erwin Brands, Erwin Akkermans, Jan Koevoet, Jessica Malfait, Leon Basley, Margot Verkerk, Martien Buijks, Martijn Kerstens, Mister Nightlife, Randy Watzeels, Richard Partijs, Rick Krete, Wil de Brouwer en Johan Linsen.

'Vakantieliefdes'....nieuwe zomerse single van Tina van Beeck
06-08-2014 11:00:00

Tropische klanken klinken uit de speakers, zodra je de nieuwste single van Tina van Beeck aanzet. Veel mensen zullen het gevoel van deze single herkennen. Je gaat op vakantie…. ontmoet daar iemand….. je wordt verliefd …….. maar dan is de vakantie voorbij: "Vakantieliefdes". Een geweldige zomerse single met een hoog dansgehalte, want stilstaan gaat niet lukken. Manfred Jongenelis weet het ritmische arrangement van Jurgen van Hinten tot een geweldig niveau te brengen. Eigentijds en fris, dat is deze single zeker. 

Christian Malan is terug....en hoe....
05-08-2014 16:09:00

Na een korte adempauze op platengebied waarin hij de tijd heeft genomen opzoek te gaan naar een stijl en het repertoire die bij hem passen, is Christian Malan terug en hoe! Binnenkort brengt de in Geertruidenberg woonachtige zanger een geweldige trendy en pakkende nieuwe single uit. Eentje met de alleszeggende titel: ‘Laten we feesten’. Kortom.. Zoals vele jongens begint ook Christian (43) met plaatjes draaien op feestjes. Hij krijgt zelfs een eigen drive-in-show, jaren later begint hij er ook bij te zingen en dan weet hij het zeker:  “Zanger worden en mensen vermaken..' Vanaf 2009 verschijnen regelmatig singles van Christian Malan.

'Pure verleiding' van Arjan Oostrom op weg echte zomerhit te worden
05-08-2014 16:02:00

De nieuwe single van Arjon Oostrom “Pure Verleiding” is op weg om één van de grootste hits te worden van deze zomer. In de hitlijsten staat “Pure verleiding” op nummer 1 in de RadioNL/TV Oranje top 30 en staat ook bovenaan in de Sterren.nl Top 20. Een dubbele nummer 1 hit voor deze swingende zomerknaller. De video is al ruim 70.000 keer bekeken. In de Itunes lijsten en de Single Top 100 gaat de single eveneens als een trein. Arjon is geen onbekende in het circuit, met hits als “Zakka Zakka, Schudden en Ze is wat ouder” zingt iedereen de nummers overal mee.

Michelle Okken presenteert nieuwe single in Spier
05-08-2014 15:03:00

Na vorig jaar met enkele nummers wekenlang in de Top 100 te hebben gestaan en in januari jl. een Duitstalige single op de markt te hebben gebracht komt Michelle met een nieuwe single getiteld 'Ik volg je". Het nummer is geschreven door Silvya Magendans- van Zeist i.s.m. producer Martin Sterken. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan haar nieuwe videoclip welke verzorgd gaat worden door Robert RTV. De officiële cd presentatie zal plaatsvinden in zaal Schortingshuis te Spier op 31 augustus a.s. Daar zal ook de fansite officieel gelanceerd worden. De aanvang is vanaf 14.00 uur. Meewerkende artiesten zijn: Duo Nationaal,  Henri van Velzen, Kevin Smit, Duo Picobello, Jeffrey Peters, Egbert Dijkhuis en Jeroen Stevens.

Nieuwe single Jan Smit...voorloper van zijn album 'Jij & Ik' komt vrijdag 8 augustus uit
05-08-2014 13:40:00

Op vrijdag 8 augustus verschijnt de splinternieuwe single Jij & Ik van Jan Smit. De consument, die momenteel de wekelijkse afleveringen van de docusoap Onderweg met Jan Smit volgt via zijn YouTube kanaal, heeft al kennis gemaakt met het nummer, omdat er tijdens het opnameproces daarvan is gefilmd. Jij & Ik kent een hoog meezinggehalte en is geschreven Jan Smit en Thomas Tol. Het nummer is tevens de titelsong van zijn nieuwe album, dat over twee weken zal uitkomen. Aan de fysieke single is beeldmateriaal toegevoegd.

Lindsay begeeft zich op het water met haar nieuwe single
04-08-2014 18:30:00

Over Alle 7 Zeeën, dat is de titel van de nieuwe single waarmee Lindsay uitpakt dezer dagen. Het aanstekelijke liedje is afkomstig uit haar succesalbum Liefde & Muziek wat de zangeres eind maart heeft voorgesteld. "De kerngedachte die in dit liedje zit is nooit opgeven. Het maakt niet uit hoeveel tegenslagen je te verwerken krijgt of hoe sterk de tegenstroom is, je moet vooral niet opgeven, maar gewoon doorgaan en blijven kiezen voor elkaar", licht Lindsay kort toe.  Haar nieuwe single Over Alle 7 Zeeën is vanaf vandaag als cd-single digitaal te koop via iTunes.

Marco de Hollander co presentator GayPrideTop100
03-08-2014 17:50:00

Zaterdag 2 augustus kleurde Amsterdam weer roze tijdens de GayPride 2014. Reden voor Radio 2 om de GayPride Top 100 door de luisteraars van AVRO-TROS samen te laten stellen. Live vanuit het Vondelpark presenteerde Corné Klein, Hans Schiffers en Edwin Diergaarde, de lijst. Elk uur schoof er een co presentator aan tafel. De finale was weggelegd voor de Vrolijkste Volkszanger van Nederland; Marco de Hollander. Een uurlang maakte Edwin en Marco een feestje op de radio. Hits van o.a. Abba, Anita Meijer, en Cocchita Wurst, passeerden de radio.

3 dagen feest bij De Commerce in Kruisland
02-08-2014 17:36:00

Tijdens de kermis organiseert uitgaansgelegenheid "De Commerce", Markt 5 in Kruisland 3 dagen lang muziek en optredens vanuit een 150 m2 grote tent. Op zaterdag 23 augustus staat alles in het teken van het Après SkiCafé onder leiding van Callypso entertainment. Op zondag 24 augustus vindt de familiedag plaats m.m.v. JW Sound en op maandag 25 augustus vinden er vanaf 15.00 uurTV opnames plaats voor Cliphuis TV met 14 topartiesten waaronder: José Hoebee, Dirk Meeldijk, Henk Bernard, John West, Mai Tai, Frank Verkooyen en Daantje. In het voorprogramma staat Sjerrie Denz.  De presentatie is in handen van Hans van Aalst en  Marly. De entree is alle dagen gratis.

2 Fabiola tekent bij Universal Music
01-08-2014 20:29:00

Nadat het even stil was geweest rond 2 Fabiola, kwam de groep begin dit jaar full force terug tijdens Eurosong. Het grote publiek was wild van hun nummer ‘She’s After My Piano’. Pat Krimson en Loredana De Amicis mochten uiteindelijk niet naar Denemarken om België te vertegenwoordigen, maar ‘She's After My Piano’ groeide in Vlaanderen uit tot een grote hit. 

Maak kans op entreekaarten voor theaterprogramma 'Op Recept' van Piepschuim
01-08-2014 17:18:00

Vanaf januari 2014 is Piepschuim druk aan het try-outen met het alweer derde avondvullende theaterprogramma "Op Recept" welke op 16 oktober in première gaat in Bellevue Amsterdam. Voor dit programma is de regie gevraagd van Silvester Zwaneveld, onder meer bekend van Arie en Silvester. Op www.piepschuim.com staat in de agenda vermeldt waar "Op Recept" te bewonderen is. TV Oranje Shownieuws mag een aantal entreekaarten verloten onder haar lezers om een show naar keuze te bezoeken. 

Dennis Jones heeft de Oranje Kroon
01-08-2014 17:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 augustus is dat ‘Pak Me Kus Me’, de nieuwe single van Dennis Jones. Het is de opvolger van de succesvolle single ‘Jij Bent Mijn Zonneschijn’ en tevens de voorloper van het nieuwe Dennis Jones album ‘Een Nieuw Begin’, dat volgende maand zal verschijnen. Met ‘Pak Me Kus Me’ levert Dennis een herkenbare en swingende track af met de nodige jaren ‘70 en ‘80 disco-invloeden. ‘Ik ben zelf opgegroeid met discomuziek en wilde dit graag vertalen naar mijn eigen muziek. 

Vlaamse zangeres Mayke Vanes wil ook bekend worden in Nederland
01-08-2014 12:12:00

In 2011 nam Mayke het besluit om na 25 jaar in diverse showgezelschappen te hebben gezeten solo verder te gaan. Onder de naam Mayke Vanes kwamen er vanaf dat moment diverse singles uit waarvan velen de hitlijst in Vlaanderen hebben gehaald waaronder "Als sterren aan de henel staan" en "Wie danst er met me me".Onlangs heeft ze in Vlaanderen "Ga je mee naar de zee" uitgebracht en dit nummer staat stevig in rotatie bij de diverse radiozenders en geeft al diverse noteringen in hitlijsten.

Nieuwe single Femke Meines soundtrack voor Madurodam
01-08-2014 09:26:00

De nieuwe single van Femke Meines, ‘Op grote schouders’, is vanaf heden te horen in Madurodam. De single met bijbehorende videoclip, welke is opgenomen in Madurodam, verschijnt vandaag en gaat over fantaseren over de toekomst en het tot leven brengen van fantastische ideeën. Een nummer dat perfect past bij de 14-jarige zangeres, die al heel wat dromen heeft zien uitkomen, maar wat ook perfect past bij het Haagsche attractiepark, want ook zij willen kinderen stimuleren hun fantasie te gebruiken. 

Artiestenbureau JB Productions bestaat 25 jaar
31-07-2014 16:02:00

Jeroen van den Berg begint op 18 augustus 1989 het bedrijf JB Productions en viert deze maand het 25 jarig bestaan. De droom van elke startende ondernemer om een bedrijf tot een succes te maken heeft Jeroen verwezenlijkt. Dat ging niet zonder slag of stoot. Van den Berg  begint als artiest in Alcazar in Puttershoek. Hier presenteert hij o.a. de Top Model verkiezing en de Disco dansmarathons.

Programma BUMA NL interactief en inspirerend
31-07-2014 10:39:00

Donderdag 18 september nodigt BUMA NL alle Nederlandse artiesten, muziekprofessionals en liefhebbers uit in 's-Hertogenbosch voor de vijfde editie van Buma NL: hét event voor de Hollandse muziek. Met inspirerende panelbijeenkomsten waarbij iedereen volop kan meediscussiëren, optredens van de beste Nederlandse artiesten en natuurlijk de uitreiking van de Buma NL Awards. Deze jubileum-editie van Buma NL is meer dan ooit de moeite van het bezoeken waard! De drukbezochte panelbijeenkomsten zullen dit jaar interactiever zijn dan ooit: aanwezigen kunnen meediscussiëren over prikkelende stellingen en met mobiele stemkastjes hun mening geven. 

Debuutsingle voor Bonte & De Vaan
31-07-2014 10:09:00

Theo Bonte en Remco de Vaan zijn in ’s-Hertogenbosch en omgeving bekend van hun tv-programma ‘Op Stap Met’ Bonte & de Vaan. In het programma, dat wordt uitgezonden bij regionale omroep TV73, gaan de heren in elke uitzending iets leuks beleven bij een bedrijf of organisatie. Het duo staat bekend om hun hilarische uitspraken en ’enthousiaste’ werkhouding. Theo en Remco zijn al jaren bevriend en kennen elkaar van de Bossche Gayscene. Theo is jaren werkzaam geweest in de horeca/toerisme branch en Remco heeft zijn eigen media/productie bedrijf.

Turks infuus zet Imca Marina muzikaal in vuur en vlam
31-07-2014 08:30:00

Even leek het erop dat de stem van Imca Marina nooit meer zou kunnen klinken. In Turkije werd ze getroffen door een hart infarct. De medische staf van het Turkse ziekenhuis behandelde de zangeres uiterst succesvol. Inmiddels is de altijd optimistische Imca zover hersteld dat ze haar nieuwste CD –ingezongen na haar ziekbed– met trots kan presenteren. Het resultaat is verbluffend. In tegenstelling wat het publiek zou verwachten is de oude Imca Marina in volle glorie terug met het humoristische lied: Mannen Overal.

‘Altijd onderweg’ nieuwe album Henk Wijngaard
31-07-2014 00:12:00

Waar beter dan in het hart van de truckerswereld kon Henk Wijngaard zijn nieuwe album ‘Altijd onderweg’ presenteren? Afgelopen weekend vormde het Truckstar Festival in Assen het perfecte decor voor het overhandigen van het eerste exemplaar. Dit deed hij aan bruidspaar Kim en Peter Levolger die elkaar op het TT Circuit eeuwige trouw beloofden. Meer dan dertig Henk Wijngaard-albums kwamen de afgelopen 46 jaar al in de schappen terecht en ‘Altijd onderweg’ is nu aan die indrukwekkende lijst toegevoegd.

Corry Koning lanceert 'Morgen is alles weer heel anders' als voorloper nieuw album
30-07-2014 23:57:00

Het is alweer een tijdje geleden na het grote succes van het album "Met hart en ziel, deel 1" van Corry Konings. Hoogste tijd dus voor iets nieuws! Jullie weten dat Corry wel eens met iets komt dat men totaal niet van haar verwacht. De nieuwe single is verrassende trendy, maar toch een echt Corry Konings-lied." Een geweldig nummer, waar zeker de fans versteld van zullen staan. Met "Morgen is alles weer heel anders" móet je gewoon meezingen en bewegen! De single is een voorloper van het album "Met hart en ziel, deel 2", die uit zal komen op 5 september a.s.

Noord-Holland staat stil bij MH17
30-07-2014 12:32:00

Contra 73 Events organiseert in samenwerking Met RTV Noord-Holland, AT5, Rodi en See Tickets op woensdag 6 augustus een Benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers bij de ramp met MH17. Tijdens het concert zal met name stil gestaan worden bij de slachtoffers uit de provincie Noord-Holland. Het concert zal plaatsvinden in De Koning Party & Events aan de Isolatorweg 29 in Amsterdam. De volgende artiesten hebben inmiddels belangeloos hun medewerking toegezegd: Peter Beense, Wolter Kroes,  Mick Harren, Wesly Bronkhorst, Danny Nicolay, Denny Braaf, Johan Kettenburg, Ramon Beense, Sasja Brouwers, Barry van Vliet, Saskia Soulful, Tino Martin, Quincy, Dries Roelvink en Dean Sanders e.v.a. Licht en geluid; Michael Sudmeider.

Anita & Ed zijn per 1 augustus ambassadeurs van de Stichting 'Laat kinderen lachen'
30-07-2014 10:23:00

Anita &  Ed worden per 1 augustus 2014  ambassadeurs van de Stichting "Laat kinderen lachen" voor Zeeland. Het duo uit Tholen werd hier 2 maanden geleden voor gevraagd en vonden het een mooi initiatief om hier ambassadeurs voor te worden. Het is een stichting welke bestaat uit vrijwilligers die zich voor kinderen inzet die het wat minder hebben en/of zieke, arme of getraumatiseerde kinderen. Anita & Ed gaan bedrijven benaderen of ze willen sponsoren in de vorm van geschenken of donaties, inzamelacties van speelgoed en knuffels.

'Zonder jou ben ik alleen'.....nieuwe single Harry Verbeucken
30-07-2014 10:13:00

Als er iemand de term ‘ jongen van de handel’ met recht mag dragen dan is dat zeker Harry Verbeucken. In Breda en wijde omgeving geen onbekende en hierin zal binnen niet al te lange tijd verandering komen. Ook de rest van Nederland zal komen te weten wie Harry Verbeucken is. Niet van de handel maar als zanger. De afgelopen maanden is hij regelmatig gesignaleerd in de Soundwise studio voor het opnemen van zijn single. “ Zonder jou ben ik alleen” is de titel en geschreven door H.Schneider en  J.B. van Leeuwen als componist.

Gabriello presenteert clip 'Vreemde Dagen'
30-07-2014 10:03:00

Gabriello heeft de videoclip bij zijn nieuwe single “Vreemde dagen” gelanceerd. Het is een videoclip met een knipoog. Zoals een vreemde setting met een slaapkamer in een bos en sneeuw in maart. De clip is gemaakt door clipmaker Sammy Bruggeman. De clip staat inmiddels online op YouTube en is binnenkort te bewonderen via de bekende clipzenders. De single “Vreemde dagen” is afkomstig van het nieuwe album en dvd “Zwart – Wit”  Deze is verkrijgbaar in een digipack.  Het volledig Nederlandstalige album bevat elf prachtige songs waaronder de hitsingle. “Que Sera”.

Dweil-orkest ‘Alarmfase 3’ bij opening Sneekweek
29-07-2014 13:26:00

Het bekende dweil-orkest ‘Alarmfase 3’ komt aanstaande vrijdagavond 1 augustus naar Sneek ter gelegenheid van de opening van de Sneekweek. Vorig jaar werd de tweede Sneeker Dweildag gehouden waaraan dweilorkesten uit het hele land deelnamen. ‘Alarmfase 3’, een kapel uit Bemmel, heeft op die dag de hoogste prijs gewonnen die onder andere bestond uit:

Anita heeft vrolijke zomerse single opgenomen
29-07-2014 10:50:00

In het lied “Mijn leven lang” bezingt Anita haar geboortedorp waar in de loop der jaren veel is veranderd maar waar ook heel veel uit haar herinneringen bewaard zijn gebleven en nog steeds een belangrijke rol spelen. Zoals de molen, de prachtige landerijen, de oude school en de pastorie. Kortom al die dingen die een dorp zo speciaal maken. De daarbij behorende clip is dan ook in haar dorpje Sprundel opgenomen. “Mijn leven lang” is een vrolijk liedje dat bij veel mensen herinneringen op zal roepen aan hun eigen jeugd.

'Eenzaam Zonder Jou'....eenmalige, gelimiteerde en genummerde box van André Hazes
29-07-2014 09:00:00

Tien jaar na zijn overlijden (23 september 2004) is André Hazes nog steeds ongekend populair. Zijn grootste hits worden tot de dag van vandaag door jong en oud luidkeels meegezongen, terwijl de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ (700.000 bezoekers) en de ‘Holland zingt Hazes’ evenementen ongekende successen zijn. De box ‘Eenzaam Zonder Jou’ is een update van eerder verschenen en niet meer verkrijgbare werken:  André Hazes 50 (2001) en Complete albumoverzicht (2008). Zijn eerste 2 albums die hij destijds voor Philips label opnam zijn nu ook toegevoegd.

Nieuwe look bus en promotie auto voor Anita & Ed
29-07-2014 00:19:00

De welbekende Anita en Ed bus was na 7 jaar toe aan een nieuwe foto.  Bij hun vaste fotograaf Koolen uit Halsteren is er weer een mooie foto reportage gemaakt.  De bus is beletterd door hun sponsor DWD online uit Roosendaal.  Tevens hebben Leen en Ria uit Amersfoort, 2 grote fans van Anita en Ed, hun micro 45 km wagen eveneens beletterd als zijnde promotie team.  

Zesde editie van de Made in Holland Zomereditie
28-07-2014 13:19:00

Op zaterdag 23 augustus keert voor de zesde keer de Made in Holland Zomereditie terug op het terras van Strandpaviljoen "De Zeester" in Wassenaar. "Ook dit jaar zijn we er weer in geslaagd om een gevarieerde line up neer te zetten", aldus uitvoerend producent Sébastiaan van Putten. Vanaf 13 uur zal het programma starten en de verschillende optredens zullen tot rond 18 uur duren. Zorg dat u er op tijd bij bent want de toegang is ook dit jaar weer gratis en het terras loopt, zoals we uit ervaring weten, snel vol. Er zullen onder andere optredens zijn van Jason Bouman (winnaar bloed, zweet & tranen) en VanBking.

TV Lucky Joe maakt nieuwe opnames bij Landal Heideheuvel
28-07-2014 10:53:00

Op zondagmiddag 10 augustus 2014 is de crew van Lucky Joe aanwezig bij Landal Heideheuvel om nieuwe tv opnames te maken voor TV Lucky Joe. De vaste locatie is normaal gesproken Zaal Gossen in Stadskanaal, maar in de zomermaanden wordt ook vanaf andere locaties opgenomen. Op het park Landal Heideheuvel gelegen aan de Hoge Bergweg 30 te Beekbergen is het vanaf 13.30 uur een komen en gaan van artiesten. Er zijn optredens van De Teddyboys, Tamara & Tom, Anita & Ed, Joost & Theresa, ChristaKordijk, Theresa, Hanny , Jeroen Stevens, Monique Schellekens, Diana Dekkers, Mandy Richter, Johan Heeren, Johan Linssen, Marcel Ankoné, Joost de Vries, Marco Meesters, Thom Coppens en Francois. De entree is geheel gratis. Meer info: www.luckyjoe.nl

Nieuwe Engelstalige single voor Dana Winner
27-07-2014 17:54:00

"The one” is de titel van de nieuwe Engelstalige single van Dana Winner. "Het is het eerste nummer uit mijn nieuwe album dat later dit jaar zal verschijnen. Ik hoop dat het nummer jullie een warm en goed gevoel zal geven, net zoals de huidige zomerse temperaturen dat doen", aldus de Vlaamse zangeres. Dana is één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière. Dit jaar viert ze haar 25 jarig jubileum.

Gerry Holland gevolgd door camerateam voor docu/ realitysoap
27-07-2014 15:28:00

In de aanloop naar z’n nieuwe single “Knoop ‘t  maar in je oren” wordt Gerry Holland de komende tijd gevolgd door een camerateam die al z’n optredens en activiteiten vastlegt. Het doel hiervan is een docu/reality soep rond de uit Hoofddorp afkomstige volkszanger die inmiddels al 28 jaar in het vak zit. “Ik weet zeker dat dit een ontzettend leuk project gaat worden en kijk dan reikhalzend uit naar de komende periode”, aldus de 44 jarige zanger. 

'Blauwe Hemel’ eerste resultaat samenwerking ZUS en JC-Records
26-07-2014 23:29:00

De zusjes Bo en Kiki uit het Brabantse Schijndel, vormen sinds vorig jaar een muzikaal duo met de toepasselijke naam ZUS. De dames brachten al eerder de singles 'Ik wil met jou naar de zon", "In mijn rode cabrio" en "Op een berg" uit. Eind augustus lanceren ze op het platenlabel van Jolanda Clement de opvolger "Blauwe Hemel' waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Het begeleidingsteam van ZUS en JC-records gaan voor een succesvolle samenwerking en een professioneel vervolg van de carrière van Bo en Kiki. 

Like TV Oranje op Facebook en win 'Herinneringen' van Nick & Simon!
26-07-2014 00:00:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. En inmiddels is TV Oranje hard op weg om 6000 likes te ontvangen! Help jij mee om nog meer likers voor TV Oranje te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' tussen de 5700 en 5800 verloten we twee keer de dubbel-CD 'Herinneringen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl