RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
GTST-collega’s bezoeken jarige Guido Spek bij musical Hartsvrienden
14-02-2015 00:16:00

Al enkele weken na zijn theaterdebuut in de voorstelling Hartsvrienden staat acteur Guido Spek in het droomtheater van menig musicalster: Koninklijk Theater Carré. Speciaal voor Guido, die om 00.00 uur zijn vijfentwintigste levensjaar ingaat, werden zijn Goede Tijden, Slechte Tijden collega’s uitgenodigd.

Rowwen Hèze verrast door “carnavals”-hit in uitzending Giel Beelen op 3FM
13-02-2015 19:08:00

In de beginperiode van Rowwen Hèze kreeg de band bekendheid met een carnavals-hit. Nu 30 jaar later scoren zij, in de uitzending van Giel Beelen op 3FM, opnieuw met een carnavals-hit: “Van drinken krijg je dorst”. Gisteren was Rowwen Hèze te gast bij Giel op 3FM. De band speelde daar haar laatste single Ballades & Beer.

Burdy brengt ode aan v.v. 't Zandt
13-02-2015 19:01:00

Deze week heeft Burdy, de zingende taxichauffeur, zijn nieuwe nummer inclusief videoclip uitgebracht. In het nummer brengt de zanger uit Ulrum een ode aan voetbalvereniging 't Zandt, één van de kleinste voetbalverenigingen van Nederland. In het nummer zingt Burdy over het reilen en zeilen van de voetballers op een zaterdagmiddag, waarin de derde helft centraal staat. 

Henk Dissel heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-02-2015 18:55:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 februari is dat ‘Jij en ik’, de nieuwste single van Henk Dissel. Het gaat om het romantische nummer dat Henk onlangs ten gehore bracht in het programma Bloed, Zweet en Tranen en dat een lawine aan positieve reacties teweeggebracht. Henk: “Na de uitzending wist ik niet wat er gebeurde. Werkelijk van alle kanten kreeg ik complimenten. Ook van mensen die ik helemaal niet ken. We hebben meteen besloten om later dit jaar ook een album uit te brengen. 

Snollebollekes is Carnavalskneiter 2015
13-02-2015 18:43:00

Aan de vooravond van carnaval hebben muziekzenders TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat de single ‘Alaafrojack’ van Snollebollekes door de kijkers en luisteraars is uitgeroepen tot Carnavalskneiter 2015. De trofee werd vanmiddag uitgereikt tijdens een live uitzending van RADIONL vanaf het grote muziekfeest '3 Uurkes Vurraf' in Eindhoven. 

Yoeri L'Abée presenteert nieuwe single 'Keer op keer' tijdens de huishoudbeurs
12-02-2015 21:30:00

Op zondag 22 februari presenteert Yoeri L'Abée z'n nieuwe single "Keer op keer" tijdens de huishoudbeurs in Amsterdam. Op het grote podium van Sterren on Tour zal de 24 jarige zanger uit Etten-Leur tussen 13.30 uur en 14.00 uur voor het eerst ten gehore brengen. "Het is alweer een jaar geleden dat ik de single "Kies voor mij" uitbracht en vond het eigenlijk toch wel weer tijd worden om een opvolger te lanceren. Het complete nieuwe nummer is geschreven door Laurens van Wessel en Willem Laseroms. 

Joey Hartkamp neemt belangrijke stap in z’n leven
12-02-2015 20:39:00

Joey Hartkamp ondergaat op 31 maart 2015 een buikwandcorrectie.  In 2010 besloot de uit Arnhem afkomstige zanger in navolging van z’n vader Emile een gastric bypass operatie te nemen. “ Al vanaf kinds af aan had ik ernstige problemen met mijn overgewicht en ik kon de strijd tegen het eten en de kilo’s niet winnen. Op mijn zwaarst woog ik maar liefst 151 kg en in 2010 was voor mij de maat vol! “, laat Joey weten. Van die keuze heeft hij tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt. Joey:  “Het was voor mij een uitkomst.

Vinzzent & Billy Dans zijn samen met RADIONL op zoek naar ‘Juffrouw de Kok’
12-02-2015 18:15:00

Naar aanleiding van hun single “Juffrouw de Kok” zijn Vinzzent en Billy Dans samen met RADIONL op zoek naar de leukste lerares van Nederland. Vinzzent en Billy deden vanmiddag live op de radio een oproep aan alle scholieren om hun leukste lerares op te geven. Begin maart gaan de heren het land in om 10 juffen te verrassen met een nominatie waarvan live verslag wordt gedaan op RADIONL Via www.juffrouwdekok.nl kunnen de scholieren hun leukste lerares opgeven. 

Belinda & José lanceren 'Oh Romeo'
12-02-2015 11:23:00

Als Belinda & José een nieuwe single lanceren is deze meestal hilarisch. Dat is ook het geval met hun inmiddels zevende single “Oh Romeo”, een cover van het nummer "Cheerio" van Vanessa. “Onze producent Harald Queens kwam met het idee om met dit lied iets te gaan doen. De tekst heeft m’n zangpartner José geschreven, aldus Belinda die aangeeft leuke herinneringen te hebben aan de originele versie uit 1982. “Ik ben met dit nummer opgegroeid. Als je er dan een hedendaagse beat aangeeft, dan is dat voor de jeugd van tegenwoordig ook leuk.  

Supermarkt mascotte Plutzke scoort met eigen dansje
12-02-2015 10:02:00

Wie is Plutzke? Dit is de mascotte van een grote supermarkt in Tilburg die met name in deze regio in zeer korte tijd enorm populair is geworden bij de kleintjes. Het groene koolmannetje heeft inmiddels een eigen website, facebookpagina en nu ook een eigen liedje met een bijbehorend dansje; “de Plutzke dans”! Hierdoor zal de populariteit van de groene mascotte alleen maar verder toenemen bij met name de kleine bezoekertjes van de supermarkt. Het liedje heeft een heel vrolijk deuntje en na één keer beluisteren is het dansje al mee te doen! 

Singer-songwriter Festival bij de Tamboer in Hoogeveen
12-02-2015 00:32:00

In ontspannen sfeer genieten van Nederlandse singer-songwriters. Een heerlijke luisteravond vol talent van eigen bodem: Douwe Bob, Marien Dorleijn (Moss), Elske DeWall, Max Meser en Inge van Calkar. Dat Douwe Bob een talent voor schrijven heeft moge duidelijk zijn. Niet voor niets ontving hij in 2012 de titel 'De Beste Singer Songwriter van Nederland'. Zijn debuutalbum Born In A Storm werd unaniem lovend ontvangen en de singles Multicoloured Angels en You Don't Have To Stay werden grote radiohits. Dit jaar werd Douwe Bob door de 3FM luisteraars uitgeroepen tot 'Beste Zanger van Nederland'. In maart 2015 zal Douwe Bob's tweede album verschijnen: Can't Slow Down. Op het Singer-songwriter Festival speelt Douwe Bob solo. "Ik hou van de rauwe muziek uit de jaren zestig en zeventig en ik hou van verhalen vertellen. I

Première theatertour: woensdag 11 februari (t/m 2 mei 2015)
11-02-2015 16:22:00

Met Pater Moeskroen gaat geheid het dak eraf. Met de nieuwe cd en theatertour Vagebond zijn de heren klaar voor een toekomst met dampende Folk, een heftig arsenaal aan traditionele instrumenten, veel humor en feest. Vanaf 11 februari in de theaters in het land. Kijk en luister alvast hier voor de eerste clip bij het aanstekelijke nummer "Zoveel mensen". In de nieuwe show en op het gelijknamige album Vagebond, zwerven De Paters langs paden van liefde, dromen, afscheid en succes en bezingen deze onderwerpen met een lach en een traan. 

Nieuwe single van Bert Zwier brengt veel gezelligheid met zich mee
11-02-2015 16:14:00

Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding. Dit is de tekst en strekking van de nieuwe single van zingende visboer Bert Zwier. De marktkoopman heeft opnieuw een single weten te maken die erg veel gezelligheid met zich meebrengt en een sterke tekst heeft met een knipoog naar de realiteit. Zwier staat nooit met gouden sieraden in zijn marktkraam. Opvallende kleding van dure merken en trendgevoelige mode zie je ook niet snel bij de visboer. Hij staat dan ook regelmatig op zijn klompen op het podium.

'Brabo' van Geen Stempel ft. feestkapel Dùbent beste carnavalsplaat van Brabant
11-02-2015 13:30:00

Tijdens de strijd om 'de minst slechte carnavalsplaat van 2015' is de single 'Brabo' van Geen Stempel ft. feestkapel Dùbent uitgeroepen tot de beste carnavalsplaat van Brabant door 3FM diskjockey Giel Beelen. Uit meer dan 180 inzendingen moesten 3 carnavalsacts strijden om de titel 'minst slechte carnavalsplaat van 2015'. Naast Geen Stempel ft. feestkapel Dùbent waren ook Vleisboeket en groep 5 van basisschool De Meent aanwezig in de studio's. De winst ging naar de basisschool uit Leunen.

Sidney Bischoff lanceert 'Jij bent de mooiste roos'als voorloper nieuw album
11-02-2015 08:01:00

Op zondag 1 maart 2015 presenteert Sidney Bischoff bij  Café 'De Veemarkt' , Veemarkt 4  in Doetinchem z'n splinternieuwe album "Met hart en ziel". Het geheel is opgenomen in de studio van Martin Sterken in Valthermond. Als vooloper op dit album verschijnt nu eerst z'n nieuwe single: Jij bent de mooiste roos". Het is een echt levenslied dat volledig op het lijf is geschreven voor de uit Apeldoorn afkomstige volkszanger. Martin Sterken is tevens verantwoordelijk voor de tekst, muziek en productie. 

Zesde Carnavalsviering in het Friese Drabbelterp (Sneek)
10-02-2015 13:55:00

Op de zondag van het carnavalsweekend,15 februari aanstaande vindt traditioneel de carnavalsviering plaats in de Sint Martinuskerk te Drabbelterp. (zo wordt de stad Sneek genoemd tijdens carnaval). Na de mis van 10:30 uur zullen de klokken om 11:45 uur opnieuw gaan luiden en zal de Sint Martinuskerk voor de zesde keer in zijn geschiedenis de deuren openen.

Tino Martin lanceert het prachtige nummer 'Het Is Goed Zo'
10-02-2015 13:47:00

Het gaat heel goed met de carrière van  Tino Martin. Hij wordt veel gevraagd voor optredens in het land en is bijzonder populair bij jong en oud.De singles die de afgelopen periode zijn uitgebracht worden veel gedraaid bij de radiostations. Ook is hij te zien geweest in verschillende TV programma’s.Zijn deelname aan het programma “Bloed Zweet en Tranen” zal niemand ontgaan zijn en laat bij menigeen een diepe indruk achter. Nu in 2015 is er weer tijd voor een nieuwe single “Het Is Goed Zo”. Wederom een prachtig nummer gezongen op een manier zoals alleen Tino dat kan. 

Nieuwe single van Vlaamse zanger Fadim klinkt heel erg goed
10-02-2015 12:17:00

In de zomer van 2014 slaagde de Vlaamse zanger Fadim erin om met zijn debuutalbum ‘"Ayda" het predikaat " best verkopende Nederlandstalige album in de Vlaamse Ultratop" te bemachtigen. Hij ontving daarvoor de doorbraak en beste nieuwkomer loftrompetprijs op het Gala van het Vlaamse lied. Na het opzwepende ‘Ik sta op straat" en z'n prachtige eindejaarsballade “Liefde komt en gaat” komt de jonge zanger uit Viermaal opnieuw met een up-tempo song voor de dag waarin hij z'n liefde voor een geliefde in het oude Rome in Italië bezingt. 

Otto Roona komt tijdens carnaval met bekende meezinger
09-02-2015 19:31:00

Otto Roona is de laatste maanden weer helemaal terug van weggeweest. Zijn laatste single met als titel ‘De liefde van mijn leven’, heeft veel airplay mogen ontvangen op de radio. Ook deze keer is Otto weer naar het Duitse Neuenhaus getogen voor een prachtige bekende meezingplaat. De productie is wederom volledig in handen van Jeroen Dirksen. De chemie tussen de zanger en de producer lijkt maar niet op te raken, de ene na de andere feestplaat op Otto’s naam rolt dan ook zijn studio uit.

De Bie Entertainment & D.B.E. Producties bestaat 10 jaar
09-02-2015 16:21:00

Na vele jaren in het artiestencircuit rond gezworven te hebben heeft Willem de Bie besloten om in 2005 De Bie Entertainment & D.B.E. Producties op de kaart te zetten, en dit bureau wat in Apeldoorn ooit begonnen is als hobby langzaam uit te breiden.

Achterhoekse band Kiek Now Us steunt jongerenketen met nieuwe single en unieke ketentour
09-02-2015 11:49:00

Jongerenketen moeten sluiten, zo kopten de kranten afgelopen maanden. Hier is de Achterhoekse band Kiek Now Us, bekend van onder andere de single “Hemel zonder Bier”, het absoluut niet mee eens. In een tijd van economische crisis waar discotheken, hoe spijtig dan ook, nauwelijks bestaansrecht lijken te hebben en jongeren mede vanwege het rookverbod de kroeg een stuk minder opzoeken, zijn de zogenaamde ‘keten’ voor veel jongeren een eigen vertrouwde omgeving waar gezelligheid en het onderhouden van sociale contacten voorop staan.

Veelbelovende line-up Nacht van Oranje
09-02-2015 10:05:00

Gegarandeerd dat het dak van het Sportpaleis van Ahoy eraf gaat op 26 april a.s. tijdens de 23e editie van de Nacht van Oranje. Inmiddels is de line-up van het grootste Hollandse muziekfeest zo goed als compleet. Naast Danny de Munk, die voor het eerst van de partij is en Wolter Kroes, maken onder andere ook Frans Duijts, Gebroeders Ko, en Lee Towers hun opwachting. De line-up van de Nacht van Oranje 2015 bestaat uit: Bonnie St. Claire, Thomas Berge, Django Wagner, Frans Duijts, Gents, Factor 12, Gebroeders Ko, René Schuurmans, Het Feestteam, Danny de Munk, Wolter Kroes, Lee Towers en debutanten Henk Bernard en Snollebollekes. De presentatie is opnieuw in handen van Nick Nielsen. Alaaf! Toepasselijker kan haast niet met Snollebollekes. De Brabander staat bekend om zijn gezellige potpourri van hoempapa, house en polonaise.

Vrijkaarten voor de Halfvastenfeesten
08-02-2015 16:03:00

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het Brabantse plaatsje Zeeland weer twee dagen lang het toneel van de drukbezochte Halfvastenfeesten. Met vijf verschillende areas komt iedere muziekliefhebber aan zijn of haar trekken. Er wordt opgetreden door onder anderen Henk Bernard, Django Wagner, Tilt, Snollebollekes, Helemaal Hollands, Lijn 7 en vele andere Nederlandse toppers. Kaarten zijn te bestellen via halfvastenfeesten.nl. Een ticket voor de vrijdag of zaterdag kost € 12,50. 

Special rond Ronnie Ruysdael aanstaande zondag op TV Oranje
07-02-2015 17:57:00

TV Oranje presenteert een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere wetenswaardigheden. Zondag 8 februari maken we nader kennis met Ronnie Ruysdael. De voormalige frontman van De Sjonnies geeft een workshop koperpoetsen en gunt de kijkers zelfs een kijkje in zijn slaapkamer. 

Ewald van Liempt presenteert Brabants ochtendprogramma bij RADIONL
07-02-2015 15:06:00

Muziekzender RADIONL gaat maandag 16 februari van start met gepresenteerde programma’s die specifiek zijn gericht op de provincie Noord-Brabant. Ewald van Liempt presenteert vanaf die datum het ochtendprogramma 'Lekker Ewald', dat van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur via de Brabantse FM-frequentie 93.6 te horen zal zijn bij de Hollandse muziekzender. Die plek in de programmering is de Eindhovense radiopresentator niet vreemd; eerder al maakte Ewald een zeer succesvol muziekprogramma bij Omroep Brabant op hetzelfde tijdslot.

Wesly Bronkhorst gaat zeker scoren met ‘Vaya Con Dios’ (Kleine Landjes, Losse Handjes)
06-02-2015 18:47:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single “Vaya Con Dios” van Wesly Bronkorst verkrijgbaar. Het nummer is geschreven door Pierre Kartner, die een prachtige tekst op papier heeft weten te zetten. Het heerlijke Hollandse uptempo lied is herkenbaar aan de echte Wesly Bronkhorst-sound. In het liedje worden recente gebeurtenissen zoals losse handjes, rotzooi op de voetbalvelden, bumperkleven en het stenen gooien vanaf viaducten op luchtige wijze bezongen. “Het is net even iets anders, maar toch wel de realiteit van de dag”, aldus Wesly.

Download nu de vernieuwde RADIONL app
06-02-2015 16:51:00

De officiële RADIONL Livestream app! Het station van o.a. Jannes, Andre Hazes, Frans Bauer, Jan Smit, Django Wagner, Marianne Weber, Samantha Steenwijk, Sieneke, Peter Beense, Helemaal Hollands, Frans Duijts, Stef Ekkel, Nick en Simon, Monique Smit, Jan & Anny en nog veel meer! Beluister met deze app je favoriete NL radio zender met het Nederlandstalige lied nu altijd en overal. Ook kun je live meekijken in de studio via de webcam en zien wat er gedraaid is via de playlist.

Wieteke van Dort al 40 jaar succesvol als Tante Lien!
06-02-2015 16:25:00

Wie is er niet opgegroeid met Wieteke van Dort? Het begon ruim 40 jaar geleden toen Wieteke van Dort en Willem Nijholt in het kindertelevisieprogramma Oebele voor de grap Indisch spraken. Een paar jaar later stonden ze samen in de Late Late Lien Show op zowel televisie als op het toneel. De mooiste liedjes zijn nu verzameld op deze jubileum 2cd. De cd bevat liefst 48 liedjes, waaronder 10 volledig nieuwe nummers. 

Mijlpaal voor Jan Smit
06-02-2015 15:45:00

Jan Smit komt vandaag met zijn album ‘Recht Uit M’n Hart - Ballades’ op  nummer in de Album Top 100. Een fantastische prestatie, maar ook een mijlpaal, omdat dit het tiende album is waarmee de zanger deze positie behaalt. Onder andere zijn vorige album ‘Jij & Ik’ (2013) en het album daarvoor ‘Unplugged - De rockfield sessies’ (2013) domineerden eerder albumcharts. ‘Recht Uit M’n Hart’ en bevat de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is de nieuwe single ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd.

Vinzzent en Billy Dans hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
06-02-2015 15:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 februari is dat ‘Juffrouw de Kok’, de nieuwe single van Vinzzent ft. Billy Dans. Het nummer gaat over een wiskundejuf in een korte rok die met haar ‘stelling van Pythagoras’ de aandacht goed vast weet te houden! Met een lekkere beat en een rock ‘n roll sound swingt het liedje de pan uit. De in de Amsterdamse Jordaan geboren rapper Billy Dans benaderde Vinzzent vorig jaar via social media om samen een nummer op te nemen. 

Amanda Kohler geniet van het leven
05-02-2015 19:56:00

De titel van de nieuwe single "Waarom zou je sparen"  staat Amanda Kohler op haar lijf geschreven. De boodschap van het nummer is genieten....."Er zijn zoveel liedjes met de tekst 'Ik hou van jou, ik blijf je trouw'. Ik breng liever liedjes met een boodschap en met een knipoog. Dat was ook het geval met de voorganger "Ik leef niet om te werken", aldus de uit Den Bosch afkomstige zangeres die een voorliefde heeft voor het levenslied. "Ik ben in een volksbuurt geboren, m'n oma komt van het kamp en het zit gewoon in m'n bloed.

Ronnie Ruysdael zet Zwolle op 16 februari op de kop
05-02-2015 15:05:00

Zwolse carnavalsvierders kunnen op maandag 16 februari hun hart ophalen aan Het Grote Kerkplein. Niemand minder dan Ronnie Ruysdael treedt die avond namelijk op in de carnavalstent. Ruysdael, tevens panellid van de jury die in het radioprogramma van Giel Beelen ‘De Carnavalshit van het Jaar in Nederland’ bepaalt: “Ik heb gehoord dat de mensen in Zwolle door de prestaties van hun voetbalclub PEC de oude Sjonnies-hit ‘Dans je de hele nacht met mij’ uit 1995 weer hebben omarmd. Die gaan ik zingen natuurlijk, dus dat komt mooi uit! Maar uiteraard breng ik ook al die andere grote hits ten gehore, waaronder mijn nieuwste carnavalskraker ‘De Koning van de polonaise’.” Ook overdag staat de carnavalsmaandag in de carnavalstent in het teken van liveoptredens van diverse artiesten, zoals bijvoorbeeld DJ Timmie Tirol.

Hein Simons in oudjaarsshow China
04-02-2015 17:15:00

Hein Simons reist vandaag af naar China waar hij zal optreden in een oudjaarshow. Al jaren is hij daar een razend populaire artiest. Hein zal in China één van zijn internationale hits brengen en bovendien een stukje in het Chinees (Mandarijn) zingen. Andere gasten in de show, welke wordt uitgezonden door de zender WTV, zijn Alain Delon en Patrick Duffy( Dallas). Ook in Nederland is zijn comeback niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Nieuwe single Dorette na succesvolle auditie bij Bloed, Zweet en Tranen
04-02-2015 15:27:00

Dorette Duurkoop heeft afgelopen vrijdag in het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen laten zien wat ze in huis heeft. Haar zangcapaciteiten die op de buis te zien waren, zijn nu verwerkt in haar nieuwe single: Tel met mij de sterren. Dat Dorette succesvol is bij talentenjachten was op jongere leeftijd al duidelijk. Als kind stond ze in de finale van het VARA kindersongfestival. Bijna twintig jaar later weet Dorette weer menig mens te raken met haar stem. Dat ze plaats mocht nemen op de ‘hotseat’ van André Hazes junior en Lange Frans was net zo mooi....

Arie Ribbens stopt met zingen
03-02-2015 18:48:00

Het carnaval staat weer voor deur en dat betekent Lange Brabantse Nachten en heel veel Polonaise Hollandaise. Alleen zijn deze bekende hits van zanger Arie Ribbens (78) dit carnaval uitsluitend op CD te horen. Ribbens beëindigt zijn professionele carrière, die in de jaren ’80 een vlucht nam en hem tot een graag geziene gast op menig carnavalsfeestje maakte. Vorig jaar nog lanceerde de bekende Brabander het album ‘Een nieuwe weg’ in de Verenigde Staten. Het blijkt nu zijn laatste CD te zijn; Ribbens’ stembanden zijn dusdanig beschadigd dat hij niet meer kan zingen. Optreden doet hij dus niet meer, maar de feeststemming blijft onveranderd bij de Godfather van de polonaise, zoals de Brabantse zanger ook genoemd werd. Het is niets voor Arie Ribbens om met carnaval niet op het podium te staan: “Dat is wel even slikken ja, want ik ben er dol op. 

George Baker treedt op tijdens laatste benefiet ‘Hart voor Lucky Joe'
03-02-2015 18:43:00

Op zondag 15 februari  staat Partycentrum  Rendering , Schoolstraat 8 te Vlagtwedde in het teken van het slotbenefiet t.b.v.  de stichting Lucky Joe. In de nacht van 26 op 27 december 2014 werd de stichting slachtoffer van diefstal van hun geluidsapparatuur. Diverse mensen hebben al actie ondernomen om op verschillende plaatsen in Nederland benefietacties op te zetten.  Veel artiesten hebben inmiddels al belangeloos opgetreden in Stadskanaal,  Simpelveld en Nieuw-Vennep . In Vlagwedde zijn optredens van  Ook hier zullen diverse artiesten belangeloos komen optreden en de opbrengst van de dag komt geheel ten goede aan Stichting Lucky Joe. Tevens zal tijdens dit slotbenefiet het totaalbedrag bekend gemaakt worden. De artiesten die aan deze dag zullen meewerken zijn o.a. George Baker,  Burdy, Het Isselduo, De Teddyboys en Dubbel-Fris.

Michelle Okken op Valentijnsdag in uitzending The Voice Kids
03-02-2015 11:50:00

Het vierde seizoen van The Voice Kids wordt vanaf zaterdag 14 februari 2015 uitgezonden op RTL 4. De coaches zijn: Nick en Simon,  Angela Groothuizen en, Marco Borsato. Michelle Okken uit Hoogeveen die inmiddels al 6 singles op naam heeft staan behoort tot de laatste 90 kandidaten. In totaal hebben 10.000 kinderen auditie gedaan. De 12 jarige pupil uit de stal van Martin Sterken is een echt podiumbeest en staat graag in de belangstelling. “Ze had altijd al zoiets van….daar zou ik wel aan mee willen doen’, vertelt haar vader Rinus. 

One M!ke krijgt zijn single 'Het is vanavond feest' uit handen van zoon Alessandro
03-02-2015 10:52:00

Tijdens het Benefiet voor de Stichting Lucky Joe op zaterdag 31 januari bij Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep kreeg zanger One M!ke van zijn zoon Alessandro, zijn nieuwste single “Het is vanavond feest” officieel uitgereikt. De cd presentatie was er eigenlijk bij in geschoten, doordat de zanger het eigenlijk altijd druk heeft met zijn zoon Alessandro, die twee jaar geleden tweede is geworden tijdens het Junior Songfestival. Sindsdien is de carrière van  Alessandro in een stroomversnelling geraakt en is One M!ke eigenlijk alleen maar met hem op pad geweest.

Stemmen voor de ‘11 van Oranje’ vandaag van start
03-02-2015 10:33:00

TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2015. Vandaag is op de websites van de beide muziekzenders een lijst gepubliceerd met honderd nieuwe Nederlandse carnavalsliedjes. De kijkers en luisteraars mogen elf dagen lang via SMS een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer. De stemming sluit op vrijdag 13 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt.

Irene Moors krijgt als eerste 'hart' van Jan Smit
03-02-2015 10:20:00

Jan Smit gaat de komende weken Nederland en Vlaanderen door om mensen in de aanloop naar Valentijnsdag een ‘hart onder de riem’ te steken. Als tegenreactie op alle narigheid die de wereld overspoelt, gaat Jan Smit bekenden en onbekenden ‘zijn’ hart aanbieden. Afgelopen Zondag kreeg Irene Moors als eerste Jans hart in de uitzending van Life4You. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop