RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Mitch van Essen kan rekenen op veel airplay met z’n nieuwe single ‘Geloof je in mij’
17-07-2018 23:18:00

Mitch van Essen kan gelijk na z’n welverdiende vakantie die hij in Spanje genoot, z’n borst natmaken in Nederland. Z’n nieuwe single ‘Geloof je in mij’ gaat zeker opvallen tussen alle andere nieuwe releases. Het is een Nederlandstalige bewerking van ‘Believe’ waarmee de Amerikaanse zangeres Cher in 1998 een wereldhit in handen had. Hiermee hoop Mitch als zanger z’n naamsbekendheid te vergroten. In 2017 bracht Mitch zijn debuutsingle ‘Mijn allergrootste liefde’ uit.

Erik van Klinken steunt FC Emmen met ‘De trots van Drenthe’
17-07-2018 11:25:00

Al meer dan 33 jaar is Erik van Klinken verbonden met FC Emmen.  De zanger uit Emmen is al vanaf het begin dat ‘zijn club’ betaald voetbal speelt erg betrokken bij deze voetbalvereniging. Tot op de dag van vandaag draagt hij FC Emmen een warm hart toe en is regelmatig langs de lijn te vinden.  Op advies van z’n platenbaas Bert Schenau dook Erik de studio in om ‘De trots van  Drenthe’ op te nemen. Volgens van Klinken ging het allemaal in een sneltreinvaart. ‘Ik vond het een top idee en wilde meteen spijkers met koppen slaan. 

Wesley Ponsen heeft met 'Ga je met me mee' een klapper te pakken
16-07-2018 22:07:00

Wesley Ponsen is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld, vooral door zijn unieke stemgeluid. Met veel succes treedt hij al zo’n 8 jaar ieder weekend op met zijn nummers "Laat Mij Maar Gaan",  "Bruine Ogen Huilen Niet" “Vertel me nu maar eens je naam” en de veel gedraaide single “Droom met mij”. Zoals het er naar uitziet heeft hij nu een nieuwe klapper te pakken “Ga je met me mee” met een Nederlandstalige tekst geschreven door Wesley zelf.

Nieuwe cd Het Artiesten Festival deel 2 is uit
16-07-2018 20:27:00

Na het succes ‘’Het Artiesten Festival deel 1’’ dat ongeveer een jaar geleden is uitgekomen, heeft het team van Lucky Joe gisteren de cd-presentatie van ‘’Het Artiesten Festival deel 2’’ gehouden in Dans- en partycentrum Gossen te Stadskanaal. Met hulp van het trouwe team van vrijwilligers heeft Stichting Lucky Joe wederom een mooie middag kunnen organiseren voor het publiek met optredens van diverse artiesten. Zowel het publiek als de artiesten zelf hebben heel wat kilometers afgelegd om bij deze gelegenheid aanwezig te kunnen zijn. 

Orlando Uitenwerf en Mandy Sanders komen met eenmalig duet
16-07-2018 16:22:00

Het gelegenheidsduo Orlando Uitenwerf en Mandy Sanders komt met het eenmalige duet 'Zomaar zomer'. De vriendenkring van Mandy heeft haar aangespoord om eens een duet op nemen. Via dezelfde vriendengroep kwam ze in contact met Orlando. Zo kreeg het idee vorm. Mandy zingt zelf regelmatig Engelstalig maar wil toch graag de Nederlandstalige kant op. Orlando was gecharmeerd van haar stem en wilde haar de kans geven door deze samenwerking aan te gaan.

Ellen Jannink druk met promotietour i.v.m. nieuwe single ‘Overdoen’
16-07-2018 12:33:00

De onlangs verschenen single ‘Overdoen’ van Ellen Jannink wordt zeer goed opgepakt bij een groot aantal Nederlandstalige radiostations. De afgelopen twee weken bezocht ze UnityFM in Leiden, Noos Radio Hardenberg, RTV Oost, Muziekstudio Vrij Gelderland en RTV Papendrecht. Daarnaast heeft ze diverse mooie optredens verzorgd in Leeuwarden, Almelo, Liederholthuis, Heino, Tilligte en Heeten. Aanstaande vrijdag, 20 juli, is ze te bewonderen op het podium tijdens de vierdaagse in Nijmegen.

Edwin Bos lanceert nieuwe single met een vrolijk en aanstekelijk deuntje
16-07-2018 12:24:00

Met zijn vorige single heeft Edwin Bos behoorlijk goed gescoord wat airplay betreft. De sound van dat truckersnummer was de basis voor een waardige opvolger. Zijn vaste tekstschrijver had inmiddels al een mooie tekst klaar liggen, waar zijn producent direct mee aan de slag kon. Het resultaat: wederom een lekker uptempo nummer, met een zeer herkenbare tekst voor jong en oud. Een vrolijk en aanstekelijk deuntje eronder in combinatie met het heerlijke stemgeluid van de zanger maken het nummer weer compleet.

Laura van den Elzen en Mark Hoffmann brengen samen Duitstalige single uit
16-07-2018 11:33:00

Afgelopen weekend is de nieuwe single van Laura & Mark uitgekomen. Laura van den Elzen won de tweede prijs bij het populaire Deutschland sucht den Superstar met een miljoenen publiek in Duitsland , Oostenrijk en Zwitserland. Mark Hoffmann werd vierde in deze show. Samen hebben ze een Duitstalige single "Flug zu den Sternen"uitgebracht een combinatie van Country , Schlager en Duitse pop. As zondag is dit nieuwe duet met de nieuwe song te zien op de zeer populaire TV zender ZDF - Fernsehgarten om 11:50 uur. 

Oranje Party te gast bij Recreatiepark ‘t Haasje in Oosterhout
15-07-2018 06:02:00

Zondag 22 juli aanstaande kleurt Recreatiepark ‘t Haasje in Oosterhout Oranje. Dan vinden daar namelijk de opnames plaats van het steeds populairder wordende muziekprogramma 'Oranje Party'.  Het rondreizende muziekspektakel is langzamerhand een programma aan het worden waar zowe; het publiek en de artiesten graag komen. Ruim 40 artiesten zullen deze middag acte de présence geven. Op de flyer worden in ieder geval de volgende artiesten aangekondigd; Rob van Daal, Robert Leroy, DUONL, Pascal Redeker, Hessel & Ineke.....

Kensington zegeviert in uitverkochte Johan Cruijff ArenA
15-07-2018 05:35:00

In een uitverkochte Johan Cruijff ArenA gaf Kensington gisteravond de grootste rockshow door een Nederlandse band ooit. Ruim vijftigduizend bezoekers woonden het concert van de Utrechtse rockband bij. Het was het laatste optreden rondom het in 2016 verschenen album Control, dat inmiddels met drie keer platina bekroond is. Niet alleen voor het publiek, maar ook voor de band zelf was het optreden een bijzonder moment. "Tien jaar geleden hadden we nooit gedacht dat we hier vandaag zouden staan. Dit is de show van ons leven", aldus Starreveld. 

Marvin de Geest blijft verbazen met ‘Ik weet niet wat je doet’
14-07-2018 17:03:00

De eerste tonen van de nieuwe single ‘Ik weet niet wat je doet’ welke Marvin de Geest onlangs lanceerde, nodigen uit om het gehele nummer af te luisteren. Net zoals z’n laatste producties is Frank Verkooyen verantwoordelijk voor het arrangement en de tekst. Marvin geeft aan dat hij bij Frank op z’n plek zit vanwege de enorme berg aan ervaring die de producer in pacht heeft. ‘Frank weet precies wat ik wil. Dat behoeft geen uitleg’, verklaart Marvin. De zanger uit Arnhem was op zoek naar iets nieuws.

William Smulders lanceert 'I love you'
14-07-2018 15:01:00

Komende week brengt de Nijmeegse zanger & entertainer William Smulders de zomersingle ’I love you’ uit. De inmiddels negende single van William is een frisse mix tussen Rock ’n Roll en moderne swing. Naast het schrijven en uitbrengen van liedjes is William Smulders vooral succesvol als live performer. Met zijn gitzwarte vetkuif is William Smulders een blikvanger in het stadsbeeld en op het podium. Hij speelt solo of in verschillende samenstellingen duo, trio of met een volledige band. William Smulders staat garant voor sfeer en een knallend muziekfeest.

Danny Canters laat zich inspireren door muziek uit de populaire Netflix serie La Casa de Papel
14-07-2018 12:49:00

Terwijl de meeste mensen de vakantie aan het inluiden zijn, duikt Danny Canters nog snel even de studio in om een vette plaat op te nemen. Beter Zonder Jou (Bella Ciao) is afgeleid van de muziek uit de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Danny, als fan van de serie, bleef met dit liedje in zijn hoofd zitten. Hij besloot daarom de melodie, welke uit 1919 stamt, te gebruiken voor zijn nieuwe single. Frank Verkooyen maakte een top arrangement en nam het geheel op in zijn studio. 

Bouke laat Soest swingen
14-07-2018 12:27:00

Vrijdagavond gaf de Drentse zanger, Bouke Scholten (35) samen met The Elvis Mattersband een geweldige Elvis tribute-show met de titel ‘Bouke Rocks Elvis’ in het Openluchttheater Cabrio te Soest. De zanger wist de Soestenaren in het prachtige intieme en sfeervolle theater te raken met prachtige bekende en onbekende ballads, maar ook stevige en swingende rockers van ‘The King’ Elvis Presley (1935-1977). Elvis Presley’s sound-alike Bouke zong de nummers ‘My Way’ tot en met ‘Jailhouse Rock’ vol overgave.

Judith Peters en DJ Henry bundelen hun krachten
13-07-2018 19:04:00

Na ‘Mag het nou wel, mag het nou niet’ bundelt topzangeres Judith Peters de krachten met DJ Henry. Samen maakten ze onder productionele leiding van Manfred Jongenelis een zomerse en dansbare bewerking van ‘Ja ik weet ik word wat ouder’, oorspronkelijk bekend van André Hazes, maar ook in de uitvoering van Henk Bernard. Judith Peters timmert al jaren aan de weg en mag gezien worden als een van de beste zangeressen van ons land. Eerder was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen.

Nieuwe releases Berk Music
13-07-2018 17:34:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat De Alpenzusjes een nieuwe single hebben uitgebracht met als titel 'Wil jij de mijne zijn'. Omdat Jaman het leven mooier vindt als je lacht komt hij met 'Laat de zon voor altijd schijnen'. Speciaal voor de DJ's is deze Golddiggers Remix gemaakt. van Pater Moeskroen's 'Bella Ciao'. Randy Watzeels was bijna vergeten hoe het voelt om verliefd te zijn, maar nu weet hij het weer, blijkt uit 'Zonder jou'.  

Vrijkaarten voor Elvis & More
13-07-2018 17:21:00

ELVIS & MORE is de geweldige liveshow van René Shuman & Angel-Eye rondom de muziek van Elvis Presley. Op zaterdag 25 augustus zullen zij met hun uitgebreide showorkest terugkeren naar het prachtige Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam met een wervelend concert als eerbetoon aan 'The King’. Het dynamische rock 'n roll echtpaar brengt tijdens ELVIS & MORE ook muziek ten gehore van vrienden en inspiratiebronnen van Elvis, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis en The Everly Brothers.

Déon Leon weet diverse mensen uit het vak te strikken voor productie nieuwe single
13-07-2018 17:01:00

Déon Leon (27) lanceert tijdens zijn eigen concert zijn zelfgeschreven solo single ‘Jouw Geluk (Vivo Por Ti)’. Voor het maken van deze single heeft hij diverse interessante mensen uit het vak weten te strikken. Het zomerse liedje, dat gaat over zijn liefde voor zijn verloofde Rachel Kramer, is geschreven door Déon zelf en Emy Perez (Cloud 9): “Emy komt uit Venezuela en heeft eerder geschreven voor Enrique Iglesias en Christina Aguilera. De klik met haar was zo tof, ze snapt helemaal wat ik wil. 

Bij RADIONL kun je een privé concert van Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria winnen
13-07-2018 16:51:00

Bij onze mediapartner RADIONL maak je kans op een privé concert van Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria! Wat moet je hiervoor doen? Ga naar de facebookpagina van RADIONL en post een originele foto met als onderwerp “Ik wil slapen” gebruik hiervoor de hashtag #ikwilslapen. Vraag zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen om jouw foto te delen en te liken. Uit de top 5 van meest gedeelde foto’s zal de meest spraakmakende foto als winnaar gekozen worden! 

Susanna Veldmeijer heeft de Oranje Kroon
13-07-2018 15:01:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 juli is dat ‘Zomerliefde’, de nieuwe single van Susanna Veldmeijer. Als er iemand is die zich de afgelopen jaren heeft weten te ontplooien dan is dat deze zangeres uit Soest wel. De overstap die ze in 2017 maakte naar producer Manfred Jongenelis heeft haar geen windeieren gelegd. De eerste productie uit deze studio, het vrolijke ‘Ciao Ciao Amore’, werd goed ontvangen. Met deze opvolger is de lat nog hoger gelegd. 

Michael Oomen komt met zomers uptempo lied
12-07-2018 17:27:00

De Utrechtse zanger Michael Oomen is al lang geen onbekende meer in het artiesten wereldje. Op menig feest of artiestenreis geniet een ieder van zijn unieke stem en warme uitstraling. Sinds enige tijd werkt Michael samen met het team van Double You Music NL. Zij vonden dat het weer tijd was voor een zomers uptempo nummer.  De nieuwe single “Dit wordt de zomer” is opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis die ook het arrangement heeft gemaakt. De tekst voor is afkomstig van Harry Gerritsen.

Geef je nu op voor Murphy’s Talentenjacht 2018
12-07-2018 16:08:00

Bij Café Murphy’s Law, gevestigd aan de Hoofdstraat 198 in Hillegom wordt op zaterdag 13 oktober Murphy’s Talentenjacht 2018 georganiseerd. Het betreft een zangwedstrijd, die om 19.00 uur begint. Voor de winnaar is er een wisselbeker te winnen en een optreden ter waarde van 250 euro in dit gezellige café. Het is dus echt de moeite waard om mee te doen. Een aantal kandidaten hebben zich al aangemeld.

Martijn Fischer zingt 'Hits van Hazes' met Bigband in Poppodium 013 te Tilburg
12-07-2018 15:23:00

Op zaterdag 24 november brengt Martijn Fischer samen met een bigband in een extra lange show de welbekende hits van André Hazes ten gehore. Afgelopen jaar deed de Fischer de clubtour Martijn Fischer zingt hits van Hazes, waarbij hij 17 shows door heel Nederland uitverkocht. Om dit te vieren wordt er deze keer uitgepakt met een grootse show in Poppodium 013 in Tilburg. Speciaal voor deze gelegenheid wordt zijn huidige band uitgebreid met een blazer- en strijkersectie. Kaarten voor Martijn Fischer zingt hits van Hazes met bigband zijn via Ticketmaster verkrijgbaar. De liedjes van Hazes zijn Fischer niet vreemd, eerder speelde hij maar liefst 550 keer de rol van de legendarische artiest in de hit-musical Hij Gelooft In Mij. Hiervoor ontving hij in 2013 de John Kraaijkamp Musical Award voor beste hoofdrol. 

Gers Pardoel en Mennoboomin brengen gezamenlijke EP uit
12-07-2018 15:19:00

Gers Pardoel en Mennoboomin hebben vandaag een gezamenlijke EP uitgebracht. Onlangs heeft Mennoboomin officieel getekend op het GoudRocc label. Menno en Gers zijn samen de studio in gegaan en hieruit is de EP 'JULI', met daarop 7 tracks, gekomen. Sinds 2015 is Mennoboomin lid van het collectief Anbu Gang. Zij hebben inmiddels 5 platen uitgebracht met o.a. de hits ‘Barkie Op Zak’, ‘Gang Gang’ een samenwerking met Kempi en Victoire, ‘Aan De Lijn’, ‘Nachtleven’, ‘Bitch Je Wou Mee’ en de meest recente track ‘Gedachtes’.

'Dans tot morgenvroeg' van Marco de Hollander herbergt een hoog meezinggehalte
12-07-2018 12:10:00

Marco de Hollander staat er om bekend dat hij met zijn repertoire keuze niet de massa volgt. Het enige wat hij volgt is zijn hart. Marco maakt muziek waar zijn fans om vragen en waar hij zelf voor 200% achter staat. Zijn nieuwste single “Dans Tot Morgenvroeg” is hier een overduidelijk voorbeeld van. In de studio te Nederhorst den Berg is er met de professionele medewerking van producer Tom Peters (tekst en muziek) en  producer Hans Aalbers weer een echte Marco de Hollander single geboren.

Will de Brouwer plukt de dag met 'Alles draait om het leven'
11-07-2018 20:31:00

Na z'n in 2015 uitgebrachte single 'Bij ons in het café' werd het héél erg stil rondom Will de Brouwer. Will kreeg met ernstige gehoorproblemen te maken wat leidde tot zelfs zeven weken gehele doofheid aan zijn linkeroor. In januari 2016 na zeven weken onderzoek een buisje geplaatst en gehoorapparaatjes wat nu was de vraag? Links 53% gehoorschade en rechts 47% gehoorschade oei!  Will, inmiddels al 45 jaar in de muziekwereld actief, dus geen opgever heeft contact gezocht met een zangcoach die hij kende van een eerder optreden bij een show. 

‘Als zij eens wist'...nieuwe single van Danny Everett
11-07-2018 20:13:00

Danny Everett is een graag geziene artiest op grote evenementen binnen de Indische gemeenschap zoals de Pasar Malams, dansavonden, Rock & Roll feesten en daarnaast is hij zelfs ook in België en Duitsland te bewonderen. De zanger boort momenteel een nieuwe doelgroep aan om zodoende een breder publiek te kunnen bereiken. Hij vond in Rood-Hit-Blauw Produkties de ideale partner om de Nederlandstalige markt op te gaan, waarmee Danny zijn eigen zangstijl verder wil gaan uitbreiden.

PartyBeukers vangen het zon-zee-en-strand-vriendengevoel samen in een dikke feestplaat
11-07-2018 19:58:00

Henri en Arie kennen elkaar al jaren, en zijn samen al 10 jaar actief in de muziekindustrie. In 2010 starten ze hun duo op: De PartyBeukers! Van hun eerste single werd meteen door de platenmaatschappij een EK versie gemaakt, en twee jaar geleden brachten ze hun single “Viva cerveza” uit, waarmee ze in de vakantiegebieden een bescheiden hitje scoorde. Hun nieuwe single “Echte vrienden” beschrijft het gevoel van een echte hechte vriendgroep: Ze staan altijd voor elkaar klaar, en hebben onbeschrijfelijk veel lol met elkaar. 

Nieuwe single van Rox van Driel getiteld 'Jij bent mijn wereld' is vlotte meezinger
11-07-2018 19:49:00

Na haar vorige single “Die ene echte vriend ben jij”, werd achter de schermen hard gewerkt aan de carrière van Rox van Driel. De goedlachse altijd vrolijke zangeres uit Kapel-Avezaath zat afgelopen seizoen nog in het SBS6 programma “Topper gezocht” waar ze live op tv de sterren uit de hemel zong.Na een drukke periode is er dan eindelijk de nieuwe single van Rox van Driel. Rox heeft er lang over nagedacht welke muziekstroming aansluit bij haar bestaande repertoire. Daaruit is “Jij bent mijn wereld” voortgekomen. 

Marlous Oosting verwacht een tweeling
11-07-2018 19:38:00

Marlous Oosting verwacht een tweeling, zo maakte de populaire zangeres bekend. “Na zeven jaar is het eindelijk via een IVF behandeling gelukt en nu is het zover. Ik ben dolgelukkig. De afgelopen zeven jaren heeft alles in het teken gestaan van de IVF, en nu ben ik eindelijk zwanger. Niet van één kindje, maar van twee! Arnold en ik zijn zo gelukkig” vertelt Marlous opgewonden. Marlous leerde haar partner Arnold Mulder negen jaar geleden kennen via de bekende volkszanger Frank van Etten. “Arnold deed Frank’s management en ik was goed bevriend met Frank geworden en zo werd ik door Frank voorgesteld aan Arnold. Sindsdien zijn we onafscheidelijk, en wonen we sinds enkele jaren net over de grens in het Duitse Kluse” vervolgt Marlous.

Boek van de Roffels gaat definitief dicht
11-07-2018 17:54:00

Vanaf 1979 maakten Roelie samen met haar toenmalige bandleden van 'De Roffels' maar liefst 18 singles en twee langspeelplaten die gretig aftrek vonden bij de liefhebbers van het Nederlandstalige repertoire. Roelie was vanaf het begin de lead zangeres/gitariste en haar zus Jantina was de laatste 7 jaar actief in de band als basgitariste/zangeres. Na het opheffen van de band 'De Roffels', bleef de vraag naar hun muziek aanhouden. Dit was voor de twee zangeressen Roelie en Jantina de aanzet om de gitaar van de stander te pakken en de tekstboeken weer uit de kast te halen en als duo 'De Roffels' weer het podium op te gaan.

Susanna Veldmeijer legt met haar nieuwe single ‘Zomerliefde’ de lat erg hoog
11-07-2018 17:52:00

Als er één zangeres is die zich de afgelopen jaren heeft weten te ontplooien dan is dat Susanna Veldmeijer wel. De overstap die ze in 2017 maakte naar producer Manfred Jongenelis heeft haar geen windeieren gelegd. De eerste productie uit deze studio, het frisse vrolijke zomerse nummer ‘Ciao Ciao Amore’, werd ontzettend goed ontvangen bij zowel haar fans, de radiostations en collega-artiesten. Met de opvolger ‘Zomerliefde’ is de lat nog hoger gelegd. ‘We hadden zoiets van, we willen echt iets anders. 

Hans van Katwijk brengt nieuwe single inclusief clip in reggae stijl
10-07-2018 17:32:00

Hans van Katwijk lanceert weer een nieuwe single inclusief clip in reggae stijl! ‘Hey kleine meid’ is de opvolger van de reeds eerder succesvol uitgebrachte singles ‘The only one’, ‘Kom eens bij mij lieve schat’ en ‘Ach we zijn allemaal op zoek’. ‘Deze single en clip is speciaal voor alle ouders met kinderen en kleinkinderen, opa's, oma's, en een ieder die wat heeft met kleinkinderen zoals ik. Na de clip van mijn mooie en lieve kleinzoon Ravi is het nu de beurt voor mijn mooie kleindochter Jacey. 

The Kik speelt Boudewijn de Groot
10-07-2018 16:52:00

'Voor De Overlevenden'  en 'Picknick', twee klassieke albums van Boudewijn de Groot die generatie-op-generatie als zodanig beschouwd worden. Nog nooit werden deze platen integraal uitgevoerd. Tot nu. Als groot bewonderaars van de muziek van Boudewijn de Groot, de teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bert Paige, kreeg The Kik goedkeuring van de grootmeester zelf zich te buigen over de twee sleutelalbums uit respectievelijk 1966 en 1968.  Dave von Raven: “Toen ik een jaar of acht was, ergens in de jaren tachtig, toen Phil Collins en Dire Straits hun duurzaamheid nog waar moesten maken, waren er nog zeer geregeld nummers als Testament en Verdonken Vlinder op de radio. Ik weet nog dat ik geïntrigeerd was door de stem van de zanger van deze liedjes. 

Extra kerstconcerten OG3Ne in Kurhaus Scheveningen
10-07-2018 14:15:00

Gisteren is de kaartverkoop gestart van de zes concerten OG3NE ‘A Magical Christmas In Concert’. Binnen no-time waren alle beschikbare tickets uitverkocht. Vanwege de enorme animo is besloten op 18 & 19 december twee extra conceren toe te voegen. Zo geeft OG3NE van 18 tot en met 23 december en op beide kerstdagen, 25 en 26 december, maar liefst acht exclusieve kerstconcerten in het sprookjesachtige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. De verkoop voor de extra voorstellingen is direct gestart.OG3NE: “Wat fantastisch om te zien hoe enthousiast iedereen is en dat de verkoop zo snel gaat. Met trots mogen we nu nog 2 extra shows aankondigen op 18 en 19 december. Wij kunnen niet wachten en hopen jullie allemaal te zien om samen een bijzondere kerst te vieren.”

Dennis Peperkamp brengt autobiografische nummer 'Kijk niet terug'
09-07-2018 17:47:00

Dennis Peperkamp komt, na zijn in 2017 uitgebrachte ode aan zijn overleden moeder 'Mama ik mis je zo', met het autobiografische nummer 'Kijk niet terug'. Dennis stond al op jonge leeftijd te zingen op bruiloften en partijen. Ook heeft hij meegedaan aan talentenjachten en stond geboekt bij enkele evenementen gestaan. A met al heeft Dennis niet stil gezeten en had maar één wens, een eigen nummer met natuurlijk een videoclip. Alleen kost dat geld wat hij op dat moment niet had.

Johnny Kay komt met 'Hasta La Vista'
09-07-2018 17:10:00

Iedereen die wel eens op vakantie is geweest weet wat het is: Afscheid nemen van je vakantie-geliefde. Daarover gaat de nieuwe single 'Hasta La Vista' van Johnny Kay.  In alle talen kun je 'tot ziens' en “vaarwel” zeggen: Au revoir - Arrivederci - Hasta la vista - See you. In dit nummer gaat het om een afscheid op een luchtige en vrolijke manier en natuurlijk met de hoop op een weerzien. Volgens Fokko Dam van BME Bookings draag  'Hasta La Vista'  (The Farewell Song)alle kenmerken van een zomerhit in zich.

Erwin Weitering laat er geen gras over groeien en lanceert vierde single binnen 1 jaar
08-07-2018 13:55:00

Na zijn eerste singles 'Kijk maar vooruit', 'Leef het leven' en 'Een liefde zoals jij' lanceert Erwin Weitering nu binnen één jaar het nummer 'Jij bent te gek'. Het origineel is afkomstig uit Duitsland. Zijn vaste tekstschrijfster Jacqueline Hermes-de Bie heeft het lied voorzien van een Nederlandstalige tekst. Dylan van der Feen, producer bij BME, heeft wederom de productie gemaakt. 'Met deze heerlijke schlagersound hoop ik mijn muziekstijl gevonden te hebben en sluit hiermee mijn eerste jaar als zanger af,' vertelt Erwin.

RADIONL Zomertoer naar Heerhugowaard
08-07-2018 12:33:00

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en is er een live radiouitzending vanaf locatie. Vorige week werd de Brink in Assen drie dagen lang op zijn kop gezet. Zondag 15 juli is de RADIONL Zomertoer vanaf 12.00 uur te vinden op het Stadsplein in Heerhugowaard. Er zijn optredens van o.a. Wolter Kroes, George Baker, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Alex, Dries Roelvink, Wesly Bronkhorst, Yves Berendse, Henk Bernard, René Schuurmans, Koos Alberts, Dikdakkers, Tamara Tol, Danny Froger, René Karst, Lytse Hille, Sidney Bischoff, Joost de Vries, Dennis van Veen, André Boekel, Hans Steiger, Michael Nobbe, Kimberly en René Eshuijs.

Ray Schlager neemt debuutsingle op bij André Kooiman
08-07-2018 12:25:00

Ray Schlager is erg tevreden over de samenwerking met producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer. André heeft  Mark Medlock's nummer 'You can get it' grondig onder handen genomen en het geheel voorzien van een Nederlandstalige tekst. Het resultaat in volgens de zanger uit Breda een fris, zomers en dansbaar nummer die de titel 'Als je dat maar wil' meekreeg. Het nummer vertelt over een liefde die in je leven komt en hoe mooi het is om verliefd te zijn.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool