RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Oranje Top 30 landelijk succes
20-03-2015 17:30:00

De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, kan na twee jaar een doorslaand succes worden genoemd.  Dankzij het grote aantal omroepen dat meedoet, is de oer-Hollandse hitlijst doorgegroeid naar een potentieel bereik van twee miljoen kijkers en luisteraars. Inmiddels wordt de Oranje Top 30 uitgezonden door meer dan tachtig omroepen in heel Nederland. 

Groninger duo Wim en Diana ambassadeurs van Spieren voor Spieren
20-03-2015 10:17:00

Het Groninger duo Wim en Diana zijn als nieuwe ambassadeurs van Spieren voor Spieren afgereisd naar het dorp Nieuw Moscou, wat onder de rook ligt van Hollandscheveld. Hier was een prachtige benefiet georganiseerd voor Spieren voor Spieren en waar een geldbedrag van €2000 is opgehaald voor dit goede doel. De kersverse ambassadeurs, het Duo Wim & Diana, mochten dit bedrag in ontvangst nemen, samen met de Groninger zanger Wim Schurer, Meta Lubach, Henk Lubach, Peter Klok en de vele vrijwilligers.

Soundtrack van bioscoopfilm Bloed Zweet & Tranen verschijnt op 3 april
19-03-2015 18:12:00

De bioscoopfilm Bloed Zweet & Tranen vertelt het meest complete verhaal over volksheld André Hazes. In de film van regisseur Diederick Koopal (De Marathon) worden drie cruciale fases uit Hazes’ leven verfilmd; zijn jeugdjaren in de jaren 50/60, zijn doorbraak in de jaren 80 en zijn laatste levensjaar. De Hazes-klassiekers in de film worden op indrukwekkende wijze gezongen door Martijn Fischer en Matheu Hinzen, als respectievelijk de volwassen en de 8-jarige André Hazes. Ook is Marcel Hensema als Johnny Kraaykamp in een duet met Matheu Hinzen te beluisteren.

Zangeres en Presentatrice Do tekent bij CTM Music & Management
19-03-2015 17:51:00

Zangeres en Presentatrice Do onder andere bekend van haar internationale hit “heaven” en haar recentelijke nummer 1 hit “hij gelooft in mij” heeft haar platen en management activiteiten ondergebracht bij CTM Music & Management. Ze hebben ondertussen al een nieuw album uitgebracht: “Do Uncovered Studio Sessions”. Sinds vandaag is deze succesvolle samenwerking bekroond met het officieel tekenen van de getalenteerde Do. De aankomende maanden focust Do zich op haar theatertour waarin Do je mee neemt op een onbegrensde reis door haar gevoelsleven, intense emoties, grootste angsten en diepste verlangens. 

Mon Amour Band ..nieuwe single en ’50 jaar Palingsound Tour’
19-03-2015 17:38:00

De Volendammer Mon Amour Band brengt deze week de nieuwe single "Gipsy Girl" uit. Het is voor de liefhebbers van BZN een heerlijk in het gehoor liggend nummer....en dat is uiteraard ook de bedoeling van de Mon Amour Band die in 2007 is opgericht door BZN-drummer Jack Veerman. De komende maanden trekt de band het land in met de ’50 jaar Palingsound Tour’. Tijdens deze avondvullende show brengen zij een eerbetoon aan de Volendammer muziekgeschiedenis van de laatst 50 jaar. 

Diggy Dex en Reazun touren met Werk Hard Speel Hard
19-03-2015 10:28:00

Vanaf 3 april start de tour ‘Werk Hard Speel Hard’ van rappers Diggy Dex en Reazun naar aanleiding van de release van hun gelijknamige EP op 13 maart. Het eerste optreden vindt plaats in Luxor Live in Arnhem, gevolgd door shows in Utrecht, Amsterdam en Dordrecht. Samen met hun DJ’s, drummers en toetsenisten staan ze garant voor een clash op het podium en verwondering voor kijker en luisteraar. Twee vrije geesten. De één uit Amersfoort, de ander uit Utrecht. Twee verschillende stijlen. Verenigd in muziek. 

Raymond Pluijmert lanceert Amper 18 jaar
19-03-2015 10:20:00

De vorige single van Raymond Pluijmert getiteld "Zo heb ik het nooit bedoeld” was een regelrechte hit en werd volop door zijn collega’s gezongen op menig feest en evenement. Wellicht gebeurt dit ook weer met Raymonds nieuwe single “Amper 18 jaar”. Jurgen Hinten van NE Produkties heeft de sound van de vorige single kunnen evenaren en het accordeonwerk van Manfred Jongenelis maakt de single weer af. Het lied is niet alleen een echte kroegenplaat, maar op menig feestje zal hij als een lekkere vlotte foxtrot worden gedraaid. 

Karen, Kristel en Josje geven K3-fakkel door aan drie nieuwe zangeressen
18-03-2015 18:30:00

Tijdens een druk bezochte persconferentie bij Studio 100 in Schelle, kondigden K3-zangeressen Karen, Kristel & Josje aan dat zij de K3-fakkel dit najaar zullen doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Vanaf  vandaag gaat K3 op zoek naar K3 via een groots opgezet televisieprogramma dat dit najaar te zien zal zijn in Vlaanderen (VTM) en Nederland (SBS6).

Nieuwe single voor Annet Nikamp verschijnt op 25 maart
18-03-2015 16:15:00

Op woensdag 25 maart vindt de release plaats van de nieuwste single van Annet Nikamp “Liefde van mijn leven”. De  uit Nijverdal afkomstige zangeres heeft er opnieuw voor gekozen om een 'gouwe ouwe' in een nieuw jasje te steken. Een up-tempo nummer, voor een grote groep mensen herkenbaar qua melodie. De Nederlandse tekst is geschreven door Annet zelf, samen met de Almelose tekstschrijver Gert Steenhagen. Het verhaal gaat over een jonge vrouw en haar geheime liefde. 

Frank van Etten voorlopig op krukken
18-03-2015 15:53:00

Frank van Etten verblijft momenteel in Westendorf waar hij vanavond op uitnodiging van Bert Schenau van Feestartiesten.nl gaat optreden in de Alpenrosesaal. Dat optreden zal hij helaas op een stoel moeten geven. Afgelopen nacht ging het mis na een avondje stappen met Henny Thijssen. Lenie Gerrits en z'n manager Willie Oosterhuis. Hij ging samen met Lenie Gerrits rennen in de sneeuw, met als gevolg dat hij z'n enkel verzwikte.

K3 maakt doorstart met volledig nieuwe bezetting melden Vlaamse media
18-03-2015 09:50:00

K3 stopt ermee...Dat staat op de voorpagina van de Vlaamse krant "Het Laatste Nieuws". Volgens hen zal nooit K3 meer het­zelfde zijn". TV Oranje en RADIONL ontvingen gisteren een uitnodiging voor het bijwonen van de persconferentie waar belangrijk nieuws bekend zou worden gemaakt. Volgens "het Laatste Nieuws" gaat K3 het einde van de groep aankondigen in de huidige vorm. 

HollandsFeessie.nl presenteert groots muziekfeest in Heerde
17-03-2015 17:49:00

Op zaterdagavond 18 april organiseert HollandsFeessie.nl vanaf 20.00 uur in Club Aesculaap te Heerde een groots muziekfeest. De presentatie is in handen van Eric Dikeb en een scala aan artiesten zal er zijn, oa. : Dries Roelvink, Dennis Bax, Dennis Wiltink, Maico, Matthias Woerdma, Rob Koldenhof, Hansie Carras, Aukje Fijn, Dorette Duurkoop en Arjan Venemann.

Unieke samenwerking: Party DJ Ramon Ft. Shiela
17-03-2015 08:51:00

Party DJ Ramon is afkomstig uit Tiel en geboren in 1989. Van kinds af aan droomt Ramon van Dijk van een bestaan als DJ en het leven in de muziekwereld. Ramon, die in het dagelijks leven werkzaam is als magazijnmedewerker en geluidsman heeft vanaf 2009 al enkele singles uitgebracht. Singles die hem in contact brachten met het grote publiek en diverse Nederlandse artiesten. Nu Party DJ Ramon steeds vaker geboekt wordt en er steeds meer ervaring wordt opgedaan is het anno 2015 tijd om een nieuw gelegenheidsduo te vormen.

Zosja luidt lente in met debuutalbum
17-03-2015 07:45:00

Eind maart verschijnt het zonnige debuutalbum van de cross-over Jazz band Zosja. Ter gelegenheid hiervan maakt Zosja een mini tour door Nederland, waarvan de kick off met de officiële releaseparty plaats zal vinden in Café Scheltema te Leiden op 24 maart as. Een verfrissend en swingend nieuw geluid in de Nederlandse muziek wereld! 

Marianne Weber & John de Bever nu te boeken bij Lukassen
16-03-2015 10:10:00

Nederland is een gloednieuw zangduo rijker: hét duo van het Nederlandse levenslied, Marianne Weber & John de Bever. Afgelopen maand brachten ze al hun nieuwe single uit en vanaf heden zijn ze ook samen te boeken bij Lukassen Produkties. Al hun gehele carrière dragen Marianne Weber & John de Bever het levenslied een zeer warm hart toe. Dit resulteerde in een unieke samenwerking met het prachtige duet: 'Denk Nog Een Keer Aan Miij'.

Lied van Tonia werd hype op Facebook (gebaseerd op een levensverhaal)
16-03-2015 09:56:00

Een lied gebaseerd op een heel eigen levensverhaal. Het is heel bijzonder wat Tonia (32) uit Utrecht is overkomen. Haar autobiografische verhaal „Omdat zij mijn moeder is” werd plots een hype op Facebook. Tonia ging optreden bij een goede vriend en zong daarbij een zelfgeschreven lied. Dit lied was zo indrukwekkend dat een ruwe opname op Facebook werd geplaatst. En toen gebeurde het. Het nummer ging een eigen leven leiden en werd in no time 4.500 keer bekeken en verder gedeeld.

De Erpa's lanceren Heb je gedronken, laat je auto staan
15-03-2015 21:31:00

De Erpa’s hebben onlangs hun potentiële feesthit “Heb je gedronken, laat je auto staan” gelanceerd. Erwin Fillee uit Haarlem en Patrick Cousijn, alias De Erpa’s, zijn wederom de studio ingedoken om een gezellige feestplaat op te nemen. Juist niet met carnaval, omdat dan de tijd zo kort is om een liedje zijn volledige bestaansrecht te gunnen. Maar dit nummer kan je op elke gelegenheid draaien, voetbalkantines, bruiloften, koningsdag, Bevrijdingsdag, feesten want: “Heb je gedronken, laat je auto staan”. 

Jeroen Stevens heeft een aangezichtsverlamming
15-03-2015 21:18:00

Heel even dacht Jeroen Stevens dat alles voorbij was.Hij was deze zondagmorgen 1 maart wakker geworden met een stekende pijn in zijn hoofd. Eten en drinken ging niet zoals normaal. Na het bellen van de dokterspost was de ambulance snel ter plaatse. Hij werd doorgestuurd naar de spoedeisende hulp en nog die zelfde middag hebben ze diverse onderzoeken gedaan. Zo is er bloed afgenomen, ging hij door een scan etc. Al snel werd een Tia of hersenbloeding uitgesloten. Ook werd er gedacht een de ziekte van Lyme. Elf jaar geleden heeft Jeroen een teek laten verwijderen en volgens de artsen kan Lyme na 25 jaar nog uitbreken. Jeroen kon, na 3,5 uur in het ziekenhuis, naar huis en moest wachten op de uitslag van zijn aangezichtsverlamming. De zenuwen aan de rechterkant van zijn gezicht waren uitgeschakeld.

Jan Kolkman neemt afscheid van The Heinoos!
14-03-2015 23:00:00

Jan Kolkman heeft laten weten dat hij het na 13 jaar The Heinoos wat rustiger aan wil gaan doen en alleen her en der wat losse klussen wil gaan aanpakken. "Dat is even schrikken en dat snappen we", laten de bandleden weten. Ze geven aan dat stoppen met muziek maken namelijk niet voorkomt in het woordenboek van deze rasmuzikant. "Jan stopt uiteraard niet per direct, maar tijdens ons jubileum optreden op zaterdag 24 oktober 2015 zullen we voor de laatste keer plank gas geven met Jan op gitaar! Vanaf de eerste dag dat Jan in 2002 onze band kwam versterken, hebben we ontzettend veel van hem geleerd en zijn we uiteindelijk geworden wat we nu met z’n allen zijn", aldus Erik, Marco en Remco. Een Rock&Roll band in de puurste zin van het woord, met vier muzikanten die gezamenlijk één passie hebben, namelijk muziek maken met ontzettend veel lol! 

Ronnie Tober nog volop in de running
14-03-2015 16:18:00

Op 21 april 2015 wordt ras zanger/entertainer 70 jaar en dát moet gevierd worden! Geboren in 1945, geëmigreerd in 1948 naar Amerika werd hij ontdekt op 27 december 1963 door Willem Duys in het legendarische tv programma Voor de Vuist weg. Ronnie had z’n eigen TV show’s voor de AVRO en was te gast in vele, vele radio en televisieprogramma’s. Hij maakte vele platen en cd’s en kreeg daarvoor ook enkele Gouden platen. 

Lucky Joe gaat verder met TV opname van het muziekprogramma
14-03-2015 14:48:00

De Stichting Lucky Joe kan gelukkig weer verder met hun grote passie, namelijk het maken van TV programma's. Ze zijn totaal overdonderd door al de reacties naar aanleiding van de diefstal van hun geluidsapparatuur in de nacht van 26 op 27 december. "Het is alsof je in een rollercoaster terecht bent gekomen van emoties: 

Mike & Colin hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-03-2015 19:58:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 maart is dat ‘Binnenkomen’ van Mike & Colin. Het populaire duo strandde onlangs in Bloed, Zweet en Tranen, maar als je deze nieuwe single hoort is het de vraag of ze dat tv-programma eigenlijk wel nodig hebben om succesvol te zijn. ‘Binnenkomen’ (geschreven door Tom Peters) is weer zo’n typisch Mike & Colin liedje waar iedereen op slag vrolijk van wordt. Dus met dit soort hitgevoelige nummers komt het duo er ook wel! 

Muziekreis Turkije uitverkocht
13-03-2015 18:09:00

De bekende muziekreis Turkije is geheel uitverkocht. Ruim 500 gasten en zo'n 20 artiesten gaan met Lukassen Produkties en RADIONL naar Turkije van 16 t/m 23 mei aanstaande. Een gezellige week met live optredens, de artiesten BBQ, spel en entertainment, meet & greet, clipopnames, zon, zee en live uitzendingen van RADIONL  Dagelijks live radio en meer dan 15 artiesten die meereizen waaronder Jannes, Sieneke, Django Wagner, Stef Ekkel, Jan Keizer & Anny Schilder, Helemaal Hollands, Vinzzent, Jaman, Rene Karst, Andy & Melissa van der Meijde en Gino Graus

O’G3NE scoort nummer 1–hit met nieuwe single Cold
13-03-2015 13:28:00

Binnen enkele uren nadat de single Cold van O’G3NE vandaag gelanceerd werd op iTunes staat deze al boven aan de lijst.  Cold is de eerste single van O’G3NE, nadat ze afgelopen december de titel The Voice of Holland wonnen. Cold is na Magic, Change Will Come en Emotions de vierde iTunes – nummer 1 voor Lisa, Amy en Shelley. Cold is een power song met een krachtige boodschap. “Er gebeuren zoveel nare dingen in de wereld waarbij mensen elkaar de meest vreselijke dingen aan doen, dichtbij of ver van je bed. 

Wibi Soerjadi lanceert dance single
13-03-2015 11:15:00

Gisteren is de dance single van pianovirtuoos Wibi Soerjadi gereleased door NLfactor B.V. Laren. Wibi laat horen in deze track dat een klassiek thema prachtig kan klinken op piano met EDM dance invloed. Wibi vond het tijd geworden om ook het jongere publiek met zijn single kennis te laten maken in een hedendaags jasje. Wibi gaat absoluut geen carriere switch maken, maar Wibi doet dit “just for fun”. Dit dance project is typisch Wibi, naast dat hij een serieus klassiek pianist is blijft hij speels, jong en laat hij zijn piano klinken met een dance karakter.

Ontvangst RADIONL in Hoogeveen sterk verbeterd
13-03-2015 08:44:00

Muziekzender RADIONL is sinds vrijdag 13 maart in de regio Hoogeveen te ontvangen op de nieuwe frequentie 97.0 FM. De ontvangst is hierdoor sterk verbeterd voor de inwoners van Hoogeveen en omliggende plaatsen als Echten, Zuidwolde, Hollandscheveld en Noordscheschut. Luisteraars van RADIONL, dat zich richt op liefhebbers van het Nederlandstalige lied, verzochten al langere tijd om iets te doen aan de slechte ontvangst in de regio Hoogeveen. RADIONL heeft voor deze luisteraars een extra steunzender kunnen aanvragen.

Jannes presenteert nieuw album op zondag 29 maart 2015 in Assen
13-03-2015 08:41:00

Op zondag 29 maart 2015 vindt de jaarlijkse fanclubmiddag van Jannes plaats bij uitgaanscentrum ‘De Bonte Wever’ Stadsbroek 17 in Assen. Tijdens deze middag, die vrij toegankelijk is, zal Jannes tevens z’n nieuwe album "Zoals ik Ben" presenteren. Het album komt officieel pas uit op vrijdag 3 april, maar speciaal voor z’n fans wordt het album al op 29 maart te koop aangeboden in Assen. Jannes zal tevens die dag alle exemplaren persoonlijk voorzien van een handtekening en neemt uitgebreid de tijd om met iedereen die wil op de foto te gaan. 

Dochter Semmy van Mick Harren krijgt speciale rol in clip nieuwe single
13-03-2015 01:36:00

Mick Harren gooit op zijn nieuwe single zijn handen in de lucht en gaat in het voorjaar volle kracht vooruit. Rechtop in de wind, en hij kijkt niet meer om of achteruit.  Met deze woorden zingt Mick Harren over hoe hij weer met goede zin vooruitkijkt, na een periode waarin dat allemaal wat meer moeite kostte. Of het goed of slecht gaat.  Mick kan altijd zijn hart luchten in de muziek, in het zingen en in het optreden. Voor dit nummer wilde Mick totaal iets anders doen dan hij altijd gedaan heeft. Omdat muziek voor hem verbroedert en kracht geeft. 

Samenwerking tussen DJ Henry en Rocky Pauw
12-03-2015 09:59:00

DJ Henry is bekend van onder andere de superhit "Goeiemoggel" en was in vele TV programma's te zien zoals RTL Boulevard, SBS Shownieuws, Live & Cooking en het Tros Muziekfeest Op Het Plein. Met DJ Henry's Feesjuh scoorde hij flinke airplayhits met o.a. "Ik Ben Onderweg" (met Judith Peters), "Mag Ik Jou Iets Vragen" (met Moskito Claus & DJ Geert) en “Jij Bent Mijn Zonneschijn” (met Dennis Jones). De in Utrecht in 1987 geboren en in Lexmond woonachtige Rocky Pauw timmert al enige jaren aan de weg. 

Nieuwe single van Mark Blomsteel
12-03-2015 09:37:00

'Talk Me Down' is de nieuwe single van Mark Blomsteel . Het is een track van het eind vorig jaar uitgekomen album ‘Crank It!’ Mark Blomsteel is drievoudig winnaar van de Dutch CMA Awards welke elk jaar worden uitgereikt tijdens dit bekende gala. De nieuwe single heeft de country invloeden van ‘Music City’  Nashville, en is de opvolger van de zeer goed ontvangen single ‘Different Just The Same’  Tijdens zijn laatste bezoek aan Nederland was hij te gast bij 3FM en waar Giel Beelen over zei : “die single klinkt echt heel lekker”!  

FeestDJRuud laat weer van zich horen
12-03-2015 09:19:00

Voordat FeestDJRuud het levenslicht zag, was de mensheid zich nog amper bewust van de ware betekenis van het woord 'feest'. Natuurlijk kon je een drankje gaan drinken in de lokale kroeg, maar het was pas bij ​"​Gas Op Die Lollie​" dat het partykwartje viel. Sindsdien is de gek van de dam en bestookt Ruud de wereld met feest na feest, hit na hit en festival na festival.  De feestgod vond de tijd rijp voor een nieuwe knaller

Henk Harders krijgt nieuwe single uitgereikt door Henk Wijngaard
12-03-2015 08:59:00

De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een splinternieuwe single, getiteld “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)”. De populariteit van Henk breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals “Verlangen”, “Mary Jane”, “Geef Jouw Hart Aan Mij” en “Als De Sterren Weer Gaan Stralen” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandse én Belgische radio stations. 

VOTOWN Festival in stadion FC Volendam
11-03-2015 21:26:00

Na eerder succesvolle edities van VOTOWN Allstars, zal op 23 augustus 2015 het VOTOWN Festival plaatsvinden in het stadion van FC Volendam. Op deze dag zullen niet alleen Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS optreden, maar ook tal van andere Nederlandse topartiesten. De complete line-up zal de komende maanden bekend worden gemaakt.  Met het nieuwe concept willen de Volendammers samen met andere Nederlandse artiesten een typische festivalsfeer creëren. Om dit streven kracht bij te zetten zal het stadion zomers worden aangekleed en zijn de toegangsprijzen lager dan in voorgaande jaren. Zowel de tribune- als de veldkaarten kosten € 29,50. Kaarten die voor 1 mei worden besteld kosten € 27,50. Groepen vanaf 10 personen - die voor 1 mei kaarten bestellen - betalen € 25,00 per entreebewijs. 

Stefan Mondial kan voor nieuwe single ‘Eindeloze liefde’ kiezen uit 4 platenmaatschappijen……
11-03-2015 21:09:00

Nadat Stefan Mondial besloot om het roer geheel om te gooien ging er een wereld voor hem open.  “Ik heb eigenlijk alles veranderd.  Een nieuwe producer, een nieuwe opnamestudio, een nieuwe platenmaatschappij, een nieuwe plugger en een nieuwe achtergrondzangeres. De reden daarvan was om m’n Duitstalige sound om te zetten naar iets anders ”, laat de uit Groenlo afkomstige zanger trots weten. Het doel van Stefan was om daarmee goed voor de dag te komen en een breder publiek met hem kennis te laten maken.  

Robert Pater presenteert nieuwe single in Raalte
11-03-2015 11:56:00

Op zaterdag 4 april 2015 presenteert Robert Pater z'n nieuwe single "Een Roos In De Morgen" tijdens het evenement "Robet & Vrienden"bij Bar Zwakenberg aan de Schoolstraat 11 in Raalte. Z'n vrienden zijn deze avond die vanaf 18.00 uur van start gaat: August Hendriks, Elz Bakker, Frank van Etten, Gerrit Haverman, Johan Heeren, Joop Evers, Lucas & Gea, Rinus Werrens, Tinus Hoekstra, Tony van Boxtel en Wimmie Bouma. Robert had het nummer al ruim 2 jaar op de plank liggen en vond het nu de hoogste tijd om er iets mee te doen. 

Harten 10 krijgt de familie Wolters op visite
11-03-2015 10:15:00

Op zaterdag 11 april 2015 krijgen Martien en Tineke, oftewel Harten 10 de muzikale familie Wolters op bezoek. Dit alles vindt plaats bij hamburger- en pannekoekenrestaurant 'Peter Pan', Zwolseweg 79A in Heino.Het wordt een avond in een huiselijke sfeer waar de gasten worden ontvangen in een gezellig ingerichte woonkamer. Johannes, Wesley en Evert Wolters kunnen echt als aanstormende talenten worden gezien.

Boudewijn de Groot komt met nieuw album
10-03-2015 14:29:00

De legendarische Boudewijn de Groot brengt op 17 april aanstaande zijn nieuwste album ‘Achter Glas’ uit. De Groot heeft zich de afgelopen jaren in de luwte kunnen storten op een album dat een kroon is op zijn indrukwekkende carrière. Achter Glas is opgenomen in de ICP Studio’s te Brussel en werd geproduceerd door de Vlaamse topproducer/muzikant Jean Blaute (o.a. K’s Choice, Henny Vrienten en Clouseau). De 15 nieuwe nummers op Achter Glas, die voor het grootste deel door De Groot zelf zijn geschreven, reflecteren aan vroeger en aan nu. 

Diana Dekkers brengt Amore Blue op single uit
10-03-2015 13:10:00

Diana Dekkers kreeg in 2014 het liedje “Amore Blue” door tekstschrijver Ron van Boxtel toegezonden. “Ik vond de tekst zo geweldig mooi en bij me passen en besloot het lied tegelijk met m’n vorige single “Als ik jou heb beloofd” al op te nemen in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. Het was de bedoeling om deze track te gebruiken voor een aanstaand album, maar mensen uit mijn omgeving vonden  dat ik het gewoon op single uit moest brengen”, vertelt Diana. “Amore Blue” is een cover van de Duitse Schlagerband Fernando Express. 

Eberhard van der Laan reikt achtentwintigste editie Annie M.G. Schmidtprijs
10-03-2015 12:25:00

De Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, wordt op zondag 19 april uitgereikt tijdens de achtentwintigste editie van het Amsterdams Kleinkunst Festival door Eberhard van der Laan. De prijs bestaat uit een bronzen borstbeeld van Annie M.G. Schmidt, gemaakt door Frank Rosen en 3.500 euro. De uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs aan zowel de tekstdichter, componist als uitvoerend artiest van dit lied, vindt plaats in Theater Bellevue in Amsterdam.

Data van Simone's nieuwe theatertour Puur! zijn bekend
10-03-2015 11:23:00

Simone had een droom: het theater in. Met haar eigen stem en haar muziek mensen raken. Ze realiseerde haar droom, gewoon, op eigen kracht. Ze bewees met haar eerste theatertour “Van List tot Heden’ dat ze dit intieme podium verdient: Simone’s stem en persoonlijkheid heeft geen opsmuk nodig. Puur volstaat, deze zangeres draagt en raakt! Het was niet voor niets dat icoon Liesbeth List zei ‘die Simone, die komt er wel!’. Simone leerde al jong wat knokken was: op school werd ze gepest, haar uitlaat klep werd de muziek.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool