RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ewald van Liempt presenteert Brabants ochtendprogramma bij RADIONL
07-02-2015 15:06:00

Muziekzender RADIONL gaat maandag 16 februari van start met gepresenteerde programma’s die specifiek zijn gericht op de provincie Noord-Brabant. Ewald van Liempt presenteert vanaf die datum het ochtendprogramma 'Lekker Ewald', dat van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.00 uur via de Brabantse FM-frequentie 93.6 te horen zal zijn bij de Hollandse muziekzender. Die plek in de programmering is de Eindhovense radiopresentator niet vreemd; eerder al maakte Ewald een zeer succesvol muziekprogramma bij Omroep Brabant op hetzelfde tijdslot.

Wesly Bronkhorst gaat zeker scoren met ‘Vaya Con Dios’ (Kleine Landjes, Losse Handjes)
06-02-2015 18:47:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single “Vaya Con Dios” van Wesly Bronkorst verkrijgbaar. Het nummer is geschreven door Pierre Kartner, die een prachtige tekst op papier heeft weten te zetten. Het heerlijke Hollandse uptempo lied is herkenbaar aan de echte Wesly Bronkhorst-sound. In het liedje worden recente gebeurtenissen zoals losse handjes, rotzooi op de voetbalvelden, bumperkleven en het stenen gooien vanaf viaducten op luchtige wijze bezongen. “Het is net even iets anders, maar toch wel de realiteit van de dag”, aldus Wesly.

Download nu de vernieuwde RADIONL app
06-02-2015 16:51:00

De officiële RADIONL Livestream app! Het station van o.a. Jannes, Andre Hazes, Frans Bauer, Jan Smit, Django Wagner, Marianne Weber, Samantha Steenwijk, Sieneke, Peter Beense, Helemaal Hollands, Frans Duijts, Stef Ekkel, Nick en Simon, Monique Smit, Jan & Anny en nog veel meer! Beluister met deze app je favoriete NL radio zender met het Nederlandstalige lied nu altijd en overal. Ook kun je live meekijken in de studio via de webcam en zien wat er gedraaid is via de playlist.

Wieteke van Dort al 40 jaar succesvol als Tante Lien!
06-02-2015 16:25:00

Wie is er niet opgegroeid met Wieteke van Dort? Het begon ruim 40 jaar geleden toen Wieteke van Dort en Willem Nijholt in het kindertelevisieprogramma Oebele voor de grap Indisch spraken. Een paar jaar later stonden ze samen in de Late Late Lien Show op zowel televisie als op het toneel. De mooiste liedjes zijn nu verzameld op deze jubileum 2cd. De cd bevat liefst 48 liedjes, waaronder 10 volledig nieuwe nummers. 

Mijlpaal voor Jan Smit
06-02-2015 15:45:00

Jan Smit komt vandaag met zijn album ‘Recht Uit M’n Hart - Ballades’ op  nummer in de Album Top 100. Een fantastische prestatie, maar ook een mijlpaal, omdat dit het tiende album is waarmee de zanger deze positie behaalt. Onder andere zijn vorige album ‘Jij & Ik’ (2013) en het album daarvoor ‘Unplugged - De rockfield sessies’ (2013) domineerden eerder albumcharts. ‘Recht Uit M’n Hart’ en bevat de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is de nieuwe single ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd.

Vinzzent en Billy Dans hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
06-02-2015 15:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 februari is dat ‘Juffrouw de Kok’, de nieuwe single van Vinzzent ft. Billy Dans. Het nummer gaat over een wiskundejuf in een korte rok die met haar ‘stelling van Pythagoras’ de aandacht goed vast weet te houden! Met een lekkere beat en een rock ‘n roll sound swingt het liedje de pan uit. De in de Amsterdamse Jordaan geboren rapper Billy Dans benaderde Vinzzent vorig jaar via social media om samen een nummer op te nemen. 

Amanda Kohler geniet van het leven
05-02-2015 19:56:00

De titel van de nieuwe single "Waarom zou je sparen"  staat Amanda Kohler op haar lijf geschreven. De boodschap van het nummer is genieten....."Er zijn zoveel liedjes met de tekst 'Ik hou van jou, ik blijf je trouw'. Ik breng liever liedjes met een boodschap en met een knipoog. Dat was ook het geval met de voorganger "Ik leef niet om te werken", aldus de uit Den Bosch afkomstige zangeres die een voorliefde heeft voor het levenslied. "Ik ben in een volksbuurt geboren, m'n oma komt van het kamp en het zit gewoon in m'n bloed.

Ronnie Ruysdael zet Zwolle op 16 februari op de kop
05-02-2015 15:05:00

Zwolse carnavalsvierders kunnen op maandag 16 februari hun hart ophalen aan Het Grote Kerkplein. Niemand minder dan Ronnie Ruysdael treedt die avond namelijk op in de carnavalstent. Ruysdael, tevens panellid van de jury die in het radioprogramma van Giel Beelen ‘De Carnavalshit van het Jaar in Nederland’ bepaalt: “Ik heb gehoord dat de mensen in Zwolle door de prestaties van hun voetbalclub PEC de oude Sjonnies-hit ‘Dans je de hele nacht met mij’ uit 1995 weer hebben omarmd. Die gaan ik zingen natuurlijk, dus dat komt mooi uit! Maar uiteraard breng ik ook al die andere grote hits ten gehore, waaronder mijn nieuwste carnavalskraker ‘De Koning van de polonaise’.” Ook overdag staat de carnavalsmaandag in de carnavalstent in het teken van liveoptredens van diverse artiesten, zoals bijvoorbeeld DJ Timmie Tirol.

Hein Simons in oudjaarsshow China
04-02-2015 17:15:00

Hein Simons reist vandaag af naar China waar hij zal optreden in een oudjaarshow. Al jaren is hij daar een razend populaire artiest. Hein zal in China één van zijn internationale hits brengen en bovendien een stukje in het Chinees (Mandarijn) zingen. Andere gasten in de show, welke wordt uitgezonden door de zender WTV, zijn Alain Delon en Patrick Duffy( Dallas). Ook in Nederland is zijn comeback niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Nieuwe single Dorette na succesvolle auditie bij Bloed, Zweet en Tranen
04-02-2015 15:27:00

Dorette Duurkoop heeft afgelopen vrijdag in het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen laten zien wat ze in huis heeft. Haar zangcapaciteiten die op de buis te zien waren, zijn nu verwerkt in haar nieuwe single: Tel met mij de sterren. Dat Dorette succesvol is bij talentenjachten was op jongere leeftijd al duidelijk. Als kind stond ze in de finale van het VARA kindersongfestival. Bijna twintig jaar later weet Dorette weer menig mens te raken met haar stem. Dat ze plaats mocht nemen op de ‘hotseat’ van André Hazes junior en Lange Frans was net zo mooi....

Arie Ribbens stopt met zingen
03-02-2015 18:48:00

Het carnaval staat weer voor deur en dat betekent Lange Brabantse Nachten en heel veel Polonaise Hollandaise. Alleen zijn deze bekende hits van zanger Arie Ribbens (78) dit carnaval uitsluitend op CD te horen. Ribbens beëindigt zijn professionele carrière, die in de jaren ’80 een vlucht nam en hem tot een graag geziene gast op menig carnavalsfeestje maakte. Vorig jaar nog lanceerde de bekende Brabander het album ‘Een nieuwe weg’ in de Verenigde Staten. Het blijkt nu zijn laatste CD te zijn; Ribbens’ stembanden zijn dusdanig beschadigd dat hij niet meer kan zingen. Optreden doet hij dus niet meer, maar de feeststemming blijft onveranderd bij de Godfather van de polonaise, zoals de Brabantse zanger ook genoemd werd. Het is niets voor Arie Ribbens om met carnaval niet op het podium te staan: “Dat is wel even slikken ja, want ik ben er dol op. 

George Baker treedt op tijdens laatste benefiet ‘Hart voor Lucky Joe'
03-02-2015 18:43:00

Op zondag 15 februari  staat Partycentrum  Rendering , Schoolstraat 8 te Vlagtwedde in het teken van het slotbenefiet t.b.v.  de stichting Lucky Joe. In de nacht van 26 op 27 december 2014 werd de stichting slachtoffer van diefstal van hun geluidsapparatuur. Diverse mensen hebben al actie ondernomen om op verschillende plaatsen in Nederland benefietacties op te zetten.  Veel artiesten hebben inmiddels al belangeloos opgetreden in Stadskanaal,  Simpelveld en Nieuw-Vennep . In Vlagwedde zijn optredens van  Ook hier zullen diverse artiesten belangeloos komen optreden en de opbrengst van de dag komt geheel ten goede aan Stichting Lucky Joe. Tevens zal tijdens dit slotbenefiet het totaalbedrag bekend gemaakt worden. De artiesten die aan deze dag zullen meewerken zijn o.a. George Baker,  Burdy, Het Isselduo, De Teddyboys en Dubbel-Fris.

Michelle Okken op Valentijnsdag in uitzending The Voice Kids
03-02-2015 11:50:00

Het vierde seizoen van The Voice Kids wordt vanaf zaterdag 14 februari 2015 uitgezonden op RTL 4. De coaches zijn: Nick en Simon,  Angela Groothuizen en, Marco Borsato. Michelle Okken uit Hoogeveen die inmiddels al 6 singles op naam heeft staan behoort tot de laatste 90 kandidaten. In totaal hebben 10.000 kinderen auditie gedaan. De 12 jarige pupil uit de stal van Martin Sterken is een echt podiumbeest en staat graag in de belangstelling. “Ze had altijd al zoiets van….daar zou ik wel aan mee willen doen’, vertelt haar vader Rinus. 

One M!ke krijgt zijn single 'Het is vanavond feest' uit handen van zoon Alessandro
03-02-2015 10:52:00

Tijdens het Benefiet voor de Stichting Lucky Joe op zaterdag 31 januari bij Grandcafé Boedha’s in Nieuw Vennep kreeg zanger One M!ke van zijn zoon Alessandro, zijn nieuwste single “Het is vanavond feest” officieel uitgereikt. De cd presentatie was er eigenlijk bij in geschoten, doordat de zanger het eigenlijk altijd druk heeft met zijn zoon Alessandro, die twee jaar geleden tweede is geworden tijdens het Junior Songfestival. Sindsdien is de carrière van  Alessandro in een stroomversnelling geraakt en is One M!ke eigenlijk alleen maar met hem op pad geweest.

Stemmen voor de ‘11 van Oranje’ vandaag van start
03-02-2015 10:33:00

TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2015. Vandaag is op de websites van de beide muziekzenders een lijst gepubliceerd met honderd nieuwe Nederlandse carnavalsliedjes. De kijkers en luisteraars mogen elf dagen lang via SMS een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer. De stemming sluit op vrijdag 13 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt.

Irene Moors krijgt als eerste 'hart' van Jan Smit
03-02-2015 10:20:00

Jan Smit gaat de komende weken Nederland en Vlaanderen door om mensen in de aanloop naar Valentijnsdag een ‘hart onder de riem’ te steken. Als tegenreactie op alle narigheid die de wereld overspoelt, gaat Jan Smit bekenden en onbekenden ‘zijn’ hart aanbieden. Afgelopen Zondag kreeg Irene Moors als eerste Jans hart in de uitzending van Life4You. 

Carnavalskraker van Coen & Sander i.s.m. De Zware Jongens is uit
02-02-2015 16:47:00

Vandaag verscheen in de media het bericht dat Coen Swijnenberg & Sander Lantinga dit najaar overstappen van BNN naar het commerciële Radio 538. Een ander nieuwtje van de mannen is dat vandaag hun carnavalskraker "Maste Sjen" is uitgekomen. Deze hebben ze samen gemaakt met de Zware Jongens. "Onze nieuwe single 'Het bier' was amper uit toen het verzoek van de 3FM DJ"s Coen en Sander kwam om samen met hen een Friestalige carnavalshit op te nemen" vertellen de Zware Jongens  

Lekker genieten in de zon met RADIONL en de Nederlandse artiesten?
02-02-2015 16:29:00

Wil jij acht dagen lang samen met RADIONL en een groot aantal gezellige artiesten genieten in het 5 sterren Hotel Yasmin Resort Bodrum. Ga dan mee met de Muziekreis Turkije die gepland staat van 16 mei tot en met 23 mei 2015. De gemiddelde temperatuur is dan rond de 27 graden en 's avonds is het ook bijzonder aangenaam. Het hotel is deze periode geblokt voor andere Nederlanders. De artiesten die mee reizen zijn Jan Keizer & Anny Schilder, Ancora, Jannes, Alex, Django Wagner, Stef Ekkel, Wimmie, John West, Sieneke, Belinda, Jaman, Lesley Williams, Helemaal Hollands, Gino Graus, René Karst, Vinzzent, Andy van der Meijde & Melissa, Willie Oosterhuis en Robert Pouwels. Kijk voor alle informatie en boekingen op: www.muziekreisturkije.nl

Benefiet 'Hart voor Lucky Joe' in Nieuw Vennep brengt 1750 euro op
02-02-2015 12:09:00

Op zaterdag 31 januari werd in Grandcafé Boedha’s gevestigd aan de Venneperweg 469 in Nieuw Vennep een benefiet georganiseerd voor de Stichting Lucky Joe. Het werd een soort marathon, die om 15.30 uur begon en rond 02.30 uur was afgelopen. De 25 meewerkende hebben in totaal een bedrag van € 1750.00 bij elkaar is gezongen. Lucky Joe is een stichting die zich inzet om artiesten van eigen bodem een podium te bieden. 

Nieuwe single voor Henk Dissel
02-02-2015 10:37:00

Henk Dissel trad afgelopen vrijdag op in het programma Bloed, Zweet en Tranen. Het nummer "Jij en Ik (nog één keer samen)", dat hij daarin ten gehore bracht en dat meteen als download beschikbaar kwam, heeft een lawine aan positieve reacties teweeggebracht. De single staat inmiddels al hoog in de I-Tunes lijst. Afgelopen jaar nam het succes van de 23 jarige zanger uit Zeist serieuze vormen aan. De clip van zijn single "De Bom" werd meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube.

Prijsvraag bij RADIONL...win een waanzinnig leuk dierenpak
01-02-2015 10:38:00

Komende week, de week voorafgaand aan het carnavalsweekend, maak je iedere ochtend kans op een waanzinnig leuk dierenpak, dé hit van deze carnaval. Tijdens het programma Vroeg uit de Veren van 07.00 uur tot 09.00 uur hoor je ‘alaaf, alaaf, alaaaaaaaf’ voorbij komen. Zodra je dit hoort SMS je ‘NL pak’ met je naam en woonplaats naar 3010. Wie weet selecteert Alfred Voogd jou als winnaar en loop jij er tip top bij deze carnaval. De dierenpakken worden beschikbaar gesteld door Partycorner.nl.

DJ Bompa vanaf 8 februari vaste DJ en publieksopwarmer bij Toppers van Oranje
31-01-2015 13:51:00

Op zondag 8 februari vinden er TV opnamen plaats van het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’ vanuit ’t Regthuys in Nijkerk. Meer dan 40 artiesten waaronder Jannes, Marianne Weber, John de Bever, Henk Damen en Vinzzent zullen aanwezig zijn. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00. Als vaste DJ en publieksopwarmer zal DJ Bompa z’n intrek nemen in het team van Toppers van Oranje. 

Samen met Jan Smit en RADIONL iemand een hart onder de riem steken
31-01-2015 12:17:00

'Recht uit m'n hart 'is de nieuwe single van de gelijknamige cd van Jan Smit. En ter ere van dit nieuwe album biedt Jan Smit, samen met RADIONL, jou de mogelijkheid om iemand een hart onder de riem te steken. En ga samen met Jan Smit op de foto. Woensdag 4 februari tussen 11.00 uur en 12.00 uur staat het gezelschap in Leeuwarden op het Waagplein. En tussen 14.00 uur en 15.00 uur staan ze Tussen Beide Markten in Groningen. RADIONL is hier met Live radio en je bent natuurlijk van harte uitgenodigd!

Marcel Veenendaal, Xander de Buisonjé en Tren van Enckevort brengen 'Kleine jongen'
31-01-2015 12:08:00

Het gelegenheidstrio Marcel Veenendaal, Xander de Buisonjé en Tren van Enckevort (Rowwen Hèze) brengt de live-versie van het nummer ‘Kleine Jongen’ uit op single. Tijdens het muziekevenement Vrienden Van Amstel Live zong de DI-RECT-zanger het nummer samen met Xander de Buisonjé op piano en Tren van Enckevort op accordeon. Vanwege de overweldigende reacties van zowel publiek als collega-artiesten is besloten ‘Kleine Jongen’ op single uit te brengen.

Mulder en Mulder gaan verder als: Havenzangers 2.0
31-01-2015 11:48:00

Het duo Mulder en Mulder treedt vanaf heden op onder een nieuwe naam: Havenzangers 2.0. Tijdens optredens kregen Wesley en Willem veelvuldig de vraag waarom zij niet optraden onder de naam Havenzangers. Zoals bekend is Willem Mulder één van de gezichten en oerlid van de oude Havenzangers. Ook wordt er tijdens de optredens veel geput uit het rijke repertoire van de Havenzangers. Dus na lang wikken en wegen is besloten om de naam aan te passen.  De eerste single onder de nieuwe naam is "Hey ga je met ons mee".

Vanaf dinsdag 3 februari kun je stemmen voor de ‘Carnavalskneiter 2015’
31-01-2015 11:45:00

TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2015. Vanaf komende dinsdag 3 februari mag je elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een lijst met honderd carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 13 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2015’. De aanmelding voor de ‘11 van Oranje’ is nog enkele dagen open. 

Zanger Roosy lanceert samen met z'n vrienden echte meezinger
31-01-2015 11:31:00

Zanger Roosy viert al jaren carnaval met zijn vrienden uit Vreeswijk en na tien jaar werd het tijd om een eigen carnavalsknaller op te nemen. Roosy heeft samen met de Vreeswijkers Léon, Klaas, Tom, Ronald, Gerbert, Edwin, Peter, Arjan, Sven, André en Patrick de carnavalsknaller ‘Vrienden’ geschreven en ingezongen. Er is zelfs een feestelijke videoclip opgenomen in café Friends in Vreeswijk. Toepasselijker kan niet. De carnavalsknaller is een echte meezinger - het nummer is gezellig en vrolijk en je moet het wel meezingen en springen. 

TV Oranje Special rond zanger Alex op zondag 1 februari
31-01-2015 02:20:00

TV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere wetenswaardigheden. Komende zondag 1 februari is het de beurt aan de bekende feestzanger Alex, die een groot vogelliefhebber blijkt te zijn. 

Marianne en John hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-01-2015 22:45:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 februari is dat ‘Denk nog een keer aan mij’, het nieuwe duet van Marianne Weber en John de Bever. Als twee rasechte toppers van het Nederlandse levenslied gaan samenwerken dan mag je wat verwachten. En die verwachtingen worden volkomen waargemaakt door het gelegenheidsduo! Een tekst die uit het leven is gegrepen met een meeslepende melodie die wordt gezongen met echte passie. Dit nummer heeft alles in zich om een ware publiekshit te worden.

Franky Falkon viert lustrum tijdens de Holland Muziekweek van 16 t/m 23 mei naar Lara
30-01-2015 14:44:00

Van 16 t/m 23 mei organiseert FP2000 i.s.m. Sunweb een artiestenreis naar Lara in Turkije. U verblijft in het superluxe en splinternieuwe ultra all inclusive 5-sterren Hotel Ramada Resort Lara. De Holland Muziekweek 2015 kan uiteraard niet voorbij gaan aan het jubileum van Franky Falcon! Franky viert in 2015 namelijk zijn tweede lustrum ofwel zijn tiende aanwezigheid tijdens deze artiestenreis naarTurkije!  Bij het samenstellen van het artiestenteam heeft de organisatie hiermee dan ook rekening houden en wordt Franky op deze reis vergezeld door zijn bevriende collega's Rinus Ponsen en Arnold van Osch die samen ook al diverse keren met deze reis in Turkije zijn geweest. Uiteraard ontbreekt ook zijn eigen zoon Jordi niet en is Theo van Cleeff ook van de partij.

Clip 'Juffrouw de Kok' Vinzzent feat. Billy Dans online
30-01-2015 10:37:00

Voor de nieuwe single ‘Juffrouw de Kok’ hebben Vinzzent en Billy Dans een animatie video laten maken. De eerste animatie video waarbij niet alleen de lyrics centraal staan maar de hele animatie een verhaal vertelt. De heren zijn idolaat van Juffrouw de Kok en gaan haar in hun droomwereld overal achterna. Het bedrijf Refreshworks van Diederik Klever, bekend van de 4x4 video clip van Miley Cyrus heeft de clip geproduceerd. De single wordt al goed opgepakt door de radiozenders en binnenkort komen Vinzzent en Billy met een hele leuke actie.

'Neem mijn hand' van Margretha van de Laar maakt veel emotie los
29-01-2015 16:35:00

“Neem mijn hand” de nieuwe single van Margretha van de Laar blijkt bij veel mensen een gevoelige snaar te hebben geraakt. Margretha krijgt veel respons van haar fans die het nummer hebben gehoord en begonnen spontaan hun verhaal aan haar te vertellen. Deze reacties en vele verhalen zijn dan ook de inspiratiebron voor haar videoclip geweest. Het team achter Margretha heeft met de reacties en het verhaal achter het liedje “Neem mijn hand” een bijpassende videoclip laten produceren. 

Mark Rijs plukt vruchten van samenwerking met z'n nieuwe team
29-01-2015 14:00:00

Het gaat goed met de carrière van Mark Rijs. Sinds de samenwerking met D-River Music en producer/ tekstschrijver Frank Verkooyen zijn er diverse plannen gemaakt en als eerste verschijnt nu z'n nieuwe single "Als ze danst". Mark geeft aan een bijzondere goede klik te hebben met Frank."Het loopt momenteel erg lekker. Frank heeft in korte tijd al een paar nieuwe nummers geschreven die ik ondertussen ook al heb ingezongen. In mei verschijnt de opvolger al. Deze komen samen met m'n eerder uitgebrachte single's op het aanstaande album te staan.

Maikel van Hattum tekent management- en platencontract bij Pure Music
29-01-2015 13:20:00

Maikel van Hattum heeft besloten om een samenwerking aan te gaan met Pure Music. Maikel heeft naast een platencontract een managementovereenkomst gesloten met het bedrijf uit Helmond. "Er liggen mooie plannen klaar. Ook wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe single welke binnen enkele maanden zal uitkomen met de daarbij behorende videoclip", vertelt Maikel.

Na 40 jaar komt Dennie Christian met 2015 versie van Rosamunde
29-01-2015 11:10:00

In 1975 bracht Dennie Christian z'n tot nu toe grootste hit "Rosamunde" uit. Het was destijds zijn vierde liedje en met deze single ontstond een succesvolle doorbraak. Diverse hitlijsten werden bestormd, waaronder een eerste plaats in de ZDF-Hitparade. "Rosamunde was mijn grootste hit die ik in de afgelopen 40 jaar heb gescoord en nog steeds kent iedereen het nummer! Daarom vond ik het juist leuk om er weer een frisse versie van te maken, maar dan in een modern jasje”, aldus Dennie. Vanaf donderdag 29 januari 2015 is de single beschikbaar op alle downloadportals. 

Dubbel-fris lanceert 'Ik doe het liever zelf'
29-01-2015 10:54:00

Het duo Dubbel-Fris heeft de single ‘Ik doe het liever zelf’ uitgekozen als nieuwe single. Het is hun tweede single en het is afkomstig van het debuutalbum ‘Eindeloos gezellig!’. “Deze song past bij ons!”, aldus het duo Dubbel-Fris. Het lied is geschreven door Martin Sterken. “De muziek en de tekst passen uitstekend bij ons en tijdens optredens wordt enthousiast gereageerd op dit lied!”, stelt het Drentse duo. Het is een lied dat ten eerste in je hoofd blijft zitten en ten tweede past het bij de tijd van het jaar met Carnaval. 

Eerste Nederlandstalige single van Vlaamse zanger Ivann een feit
29-01-2015 10:48:00

2015 wordt een nieuwe uitdaging voor de Vlaamse zanger Ivann. Zijn eerste Nederlandstalige single "Ik kan de wereld aan" is een feit. Ivann ontmoette onlangs het Nederlandse componistenduo John Dirme en Pieter van Schooten. Zij schrijven al enkele jaren o.a. voor Rene Froger, Gerard Joling & Gordon. Er ontstond meteen een muzikale klik tussen hen en Ivann en dit zorgde voor een unieke samenwerking. "Ik kan de hele wereld aan” toont aan dat hij niet alleen Engelstalig maar ook Nederlandstalig repertoire op het lijf geschreven is. Het hoogtepunt was zonder twijfel Ivann’s deelname aan de Vlaamse X-FACTOR in 2005! 

Dana Winner treedt na lange tijd weer op in Zuid-Afrika
29-01-2015 10:25:00

Na een lange tijd van afwezigheid zal Dana Winner in Zuid-Afrika tussen 28 maart en 6 april een vijftal concerten geven. De Vlaamse zangeres, die in het verleden vaak grote concerten gaf in Zuid-Afrika, had de laatste jaren de handen vol aan Nederland en België. Haar album "Platinum Collection" behaalde destijds in de Zuid-Afrikaanse albumcharts de nummer 1 positie. Uiteraard zal Dana ruim aandacht schenken aan haar nieuwe album "Bloom" dat sinds november te koop is..

Wolter Kroes tekent platencontract bij Dino Music
28-01-2015 14:57:00

Wolter Kroes heeft dinsdagavond zijn handtekening gezet onder een platencontract bij Dino Music. De vertolker van hits als Viva Hollandia en Ik heb de hele nacht liggen dromen werkt inmiddels aan nieuw materiaal dat dit voorjaar nog uitgebracht zal worden. Wolter: “Dit voelt heel goed. Het is niet alleen fantastisch om deel uit te mogen maken van een label met een roemrijk verleden, het is veel mooier nog om mijn steentje te kunnen bijdragen aan een nog mooiere toekomst voor Dino Music. 

Django Wagner en Jaman genomineerd voor de Edison Pop 2015
28-01-2015 14:09:00

In de categorie "Volksmuziek" zijn uit de stal van Berk Music zowel Django Wagner als Jaman dit jaar genomineerd voor de Edison Pop 2015. De albums "Gewoon geluk" van Jaman en "Samen" van Django Wagner konden de jury dermate bekoren dat zij beide cd's & artiesten hebben genomineerd. Gevestigde artiesten en nieuwkomers zijn door de jury, onder voorzitterschap van schrijver/presentator Leon Verdonschot, beoordeeld en dat heeft tot drie genomineerden per categorie geleid. Edison Pop zal plaatsvinden op maandagavond 2 maart 2015. Tijdens dit besloten evenement worden de winnaars van Edison Pop 2015 bekendgemaakt en de beeldjes uitgereikt in The Harbour Club in Amsterdam.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop