RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
George Baker overhandigt eerste exemplaar van z'n nieuwe album aan Jaap Buijs
06-11-2014 11:49:00

George Baker viert binnenkort zijn zeventigste verjaardag. Bovendien zit hij dit jaar 45 jaar in het artiestenvak. Al die tijd weet hij zich gesteund door zijn manager Jaap Buijs. Niet verwonderlijk dus dat George vanmorgen hoogstpersoonlijk naar Volendam afreisde om aan Jaap het eerste exemplaar te overhandigen van zijn nieuwe album, die de bijna vanzelfsprekende titel "Seventy" heeft meegekregen en vanaf morgen in de winkel ligt.

Oproep aan artiesten: Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
06-11-2014 03:45:00

Eind november vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn twee dagen lang van harte welkom in de studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. 

Nieuwe Sinterklaas single voor Clown Jopie en Tante Angelique
05-11-2014 21:55:00

Vandaag lanceren Clown Jopie en Tante Angelique hun nieuwe Sinterklaas single: “Sinterklaas. Yoi, Yoi, Yo”. Aad Klaris heeft weer een geweldige hit geschreven voor het bekende kinderduo.  Hij tekende voor de tekst en het arrangement.  “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is een nummer waar Clown Jopie en Tante Angelique zeker een positieve bijdrage zullen leveren aan het Sinterklaasfeest.  De Sint hit single is te downloaden  via de bekende downloadsites.  “Sinterklaas, Yoi, Yoi, Yo” is de opvolger van de Sinterklaashit van Clown Jopie en Tante Angelique uit 2014. 

Stoopjes & Friends op 7 december in Eindhoven
05-11-2014 21:45:00

Op zondag 7 december 2014 presenteren De Stoopjes hun nieuwe single "Olé arriba olé labamba olé" tijdens het evenement "Stoopjes & Friends" bij 't Hof van Brabant, Boschdijk 1035 in Eindhoven. Meewerkende artiesten zijn: Danny Canters, Kevin Madero, DuoNL, Mark Elbers, Tygo Nendels, Carlos Donkers, Ivo van Rossum, Zara Beau, William van Dijk, Maarten Verhees, Albert Leenders, Maikel van Hattum, Indy Graat en Sophia Netten. 

Zanger Jordan Peeters zingt over LAT-relatie
05-11-2014 21:09:00

Samen met producer Mario Veltman heeft Jordan Peeters een nummer gemaakt over zijn lange afstand relatie. 'Ver bij jou vandaan' is de opvolger van 'nog heel even', welke vorig jaar uitkwam. Qua stijl en muziek liggen beide nummers op één lijn en creëren daardoor een herkenbare sound voor de zanger uit Nijmegen. De tekst is geschreven voor Jordan en bij de eerste klanken is de Jordan Peeters-stijl al duidelijk hoorbaar. Volgens Peeters hebben hij en Mario Veltman een leuke klik, wat heeft geleid tot een mooie nieuwe single die precies in het straatje van de zanger past. 

'Elke stap die ik zet' van DUONL...nieuwe release van Rood-Hit-Blauw
04-11-2014 20:47:00

De nieuwe single “Elke stap die ik zet” van DUONL is er weer een met de alom bekende sound van Chris & Williejan . Na in mei jl. een muzikaal uitstapje te hebben gemaakt met “Ritme van de Mambo” is toch weer gekozen voor een volks nummer. De tekst is geschreven door Jeffrey Weber. “Het is de eerste keer dat Jeffrey voor ons een lied geschreven heeft en hopelijk niet de laatste keer” vertelt Chris. “Zowel Williejan en ik denken dat Jeffrey precies in ons straatje schrijft”.

Anno Britting vernoemd single naar dochtertje Djana
04-11-2014 13:17:00

"Djana” is de naam van het driejarige dochtertje van Anno en Demelza Britting en tevens de titel van z'n nieuwe single. Dat hij wederom voor de Gipsy stijl heeft gekozen is niet zo vreemd aangezien  z'n oma een echte zigeunerin is.  Anno woont bovendien op hetzelfde woonwagenkamp als haar in Alpen a/d Rijn. Sinds 2012 brengt hij z'n cd's uit bij platenmaatschappij NRGY Music. Deze samenwerking kwam tot stand nadat Anno een sample naar NRGY had gestuurd van z'n eerder uitgebrachte nummer "Leven als een zigeuner zo vrij". 

Nieuwe single van Rinus Ponsen...'Kom in mijn armen'
04-11-2014 12:45:00

Rinus Ponsen is alllang geen onbekende meer in de muziekwereld. Hij heeft ondertussen al verschillende albums en singles uitgebracht. In 2014 is Rinus een nieuwe weg ingeslagen en heeft samen met Tom Peters van platenmaatschappij NRGY en boekingskantoor Philippi Producties een heel nieuw team om zich heen weten te bouwen die 100 % in hem geloven. De eerste single die afgelopen jaar is uitgebracht “Wanneer je verliefd bent” is veel gedraaid bij de populaire radio stations en Rinus is veelvuldig op tv geweest.

Gerry Holland mag optreden tijdens 30 jarig huwelijksfeest van de familie Deijs
04-11-2014 12:09:00

Op zaterdag 29 november 2014 vieren Ingridt en Marcel Deijs hun 30 jarig huwelijksfeest. De NCRV volgt deze familie al een tijdje voor het programma “Een huis vol”. De Amsterdamse familie heeft  7 zonen en 5 dochters en er is altijd wel iets bijzonders en daarom worden er nieuwe opnames gemaakt voor de docusoap op NPO1. De familie heeft het Amsterdamse radiostation “Puur Hollands” gevraagd of zij het muzikale gedeelte willen organiseren. 

Willem Homan komt met grappig ludiek protest lied.... 'NEE tegen het rookverbod'
04-11-2014 11:00:00

"De kleine kroegies staan de laatste tijd behoorlijk onder druk. Eigenlijk zit de gehele horeca behoorlijk in een neergaande spiraal. De crisis slaat zolangzamerhand behoorlijk om zich heen en het lijkt er ook best een beetje op dat het vreemde rookbeleid hier niet veel goed aan doet. Cafébaas wordt zolangzamerhand een uitstervend beroep als het zo doorgaat, aldus Willem Homan die met Jaap Huisman van Studio Locust net met een oud/nieuw liedje bezig was. 

Dubbelfeest voor Saskia Damen
04-11-2014 04:17:00

Trots, dat is Saskia op haar album waar ze met hart en ziel aan gewerkt heeft. Dit deed ze niet alleen, maar een compleet team. Zo kreeg ze steun en begeleiding van Alice Maywood in haar zang, Patrick Schouten zette zich in voor de muziek en ook Dave van Well heeft zich aan het team toegevoegd. In haar dankwoord noemt ze ook haar ouders die volledig achter haar staan. Haar vriend Hannes geniet volop als zijn geliefde staat te zingen en geniet tijdens haar optredens. 

Leen Zijlmans onder de indruk van reacties op 'Daar zijn opa’s voor'
03-11-2014 21:47:00

Leen Zijlmans is normaal gesproken een zanger die vrij nuchter is in alles. Hij zingt, doet z’n dingetjes en met al het andere wat er omheen gebeurd is hij niet zo bezig. Na het uitbrengen van z’n jongste single “Daar zijn opa’s voor” kijkt hij daar anders naar toe. Leen:“Ik ben bezig met een nieuw album en datgene wat mij de afgelopen week is overkomen heeft me tot nadenken gezet. “Daar zijn opa’s voor” werd uitgeroepen tot Oranje Kroon bij TV Oranje en Hollandse Nieuwe bij RADIONL.

Oranje Carrousel pakt uit in Arnhem
03-11-2014 18:04:00

Tijdens het jaarlijkse Smartlappenfestival op zondag 9 november a.s. in Arnhem is de Oranje Carrousel vanaf 16.00 uur aanwezig is op drie locaties. Dit jaar komen de artiesten niet alleen uit eigen land, maar ook uit Vlaanderen. De line up bestaat uit Hanny D, Nathalie,Marco de Hollander, Arjan Plat, Marco de Ruijter, Lina Steevens, Sani van Mullem, Marco Schouten, John Enter, Ricardo Wagner, Peter Pijper, de 2 W’s, Saskia Damen, Sylvia Smit, Marcello, Meriam Bruggink, Savana Schopman, Peggy Mays en Janneke de Roo. De entree is geheel gratis.

Elz Bakker lanceert 'Draai maar in het rond'
03-11-2014 16:20:00

Het is op muzikaal gebied een tijdje stil geweest rond Elz Bakker, een van de meest veelbelovende zangeressen van dit moment. Met haar mooie uitstraling, prachtige stemgeluid en natuurlijke charme weet deze vocale duizendpoot haar publiek steevast te boeien. Elz is nu druk bezig, samen met Tom Peters, Hans Aalbers en John van der Ven om een nieuw album op te nemen waar allemaal nieuwe Nederlandstalige nummers op komen te staan, die medio februari uit zal komen en wordt uitgebracht  door  NRGY Music.

Nieuwe single Theodoor : Het is een nacht”
03-11-2014 15:21:00

Het gaat voorspoedig met de jonge zanger Theodoor uit Leiden  Na het uitbrengen van zijn singles in augustus vorig jaar “Ik ben van jou”  en zijn tweede single “Hé Jij” in januari  en “Steeds maar meer” in de zomer,  is het nu tijd voor weer een nieuwe single. Er is veel gebeurd met Theodoor in de afgelopen 14 maanden. Hij is dit jaar genomineerd bij de  Buma.NL Awards in Den Bosch als beste nieuwe talent, ook heeft hij daar op het Nieuwe talenten podium gestaan. Hij heeft een eigen mini Real live soap opgenomen die te zien is op zijn Youtube kanaal.

Bart Bosch produceert eigen Sinterklaas cd
03-11-2014 15:16:00

Presentator/entertainer Bart Bosch heeft zich volledig gedistantieerd van de discussie rond Zwarte Piet. Voor hem is het belangrijkste dat het leukste kinderfeest van het jaar gewoon door gaat en dat alle kinderen er optimaal van kunnen genieten. Waar feest is wordt gezongen en vandaar dat Bart op het idee kwam om een aantal heerlijke nieuwe Sinterklaasliedjes te schrijven. De komende Sinterklaasperiode zal hij zijn liedjes veelvuldig laten horen tijdens de grote Sinterklaasfeesten die hij presenteert in het land. 

Indrukwekkende single van Owen van Kol
03-11-2014 12:33:00

Omdat hij als kind vanwege medische klachten niet kon sporten mocht Owen van z’n ouders op muziekles. Dat zag hij als zijn sport en was er dagelijks zoet mee.  In 2013 zong hij enkele nummers op de bruiloft van z’n ouders. Hier werden opnames van gemaakt die op internet verschenen. Dit werd opgemerkt door Ron de Ridder die er voor zorgde dat nog meer artiesten hem leerden kennen. In het voorjaar van 2014 verscheen Owen’s  eerste single “Ik dans de wereld met je rond” die hij uit handen van z’n idool Frank van Etten kreeg uitgereikt. 

Laura Ross en Frank Hoek presenteren prachtig duet
02-11-2014 10:44:00

Twee artiesten, twee bij elkaar passende stemmen, één duet! Laura Ross en Frank Hoek presenteren de prachtige ballade ‘Lied Van Mijn Hart’. De artiesten die beide al jaren lang muzikaal actief zijn, slaan de handen in één en laten zich van hun beste kant horen op de single die onlangs is uitgekomen. Mario Veltman die de single produceerde, tekent ook voor de productie van bijbehorende videoclip. Het kersverse duo is dolenthousiast en zeker van plan om hun krachten ook in het nieuwe jaar te bundelen.

Celine van Bussel: veelbelovend talent!
02-11-2014 10:39:00

Nederland is een nieuw zangtalent rijker: de 17-jarige Celine van Bussel afkomstig uit Helmond presenteert haar vrolijke debuutsingle ‘Dans’! De single die geschreven én geproduceerd is door Mario Veltman heeft alles in zich om de jonge zangeres op de muzikale kaart te zetten. De heerlijke melodie, makkelijk meezingbare tekst en het heldere stemgeluid daagt uit tot zingen en dansen: Celine van Bussel is een naam waar Nederland in de toekomst meer van gaat horen! In de studio wordt op dit moment druk gewerkt aan een vervolgsingle.

Holland Festijn op 13 december in Gorinchem
01-11-2014 17:35:00

Op zaterdag 13 december 2014 staat de Evenementenhal in Gorinchen in het teken van het Holland Festijn. Het gaat volgens Frank van Bree en Rudy de Olde een ouderwets gezellig feest worden met optredens van diverse artiesten waaronder Marco de Hollander, Harten 10, Frans Duits, Thomas Berge, Henk Dissel, Djamgo Wagner, Henk Wijngaard Dorette Duurkoop e.v.a. Op het podium komt een bar te staan waarvoor speciale VIP kaarten te koop zijn. Frank was in de beginjaren van het Mega Piraten Festijn ook de barman op het podium. "Je kunt het Mega Piraten Festijn van tegenwoordig niet meer vergelijken met de shows die tegenwoordig plaatsvinden. De sfeer van toen met de nadruk op echte piratenmuziek zal in Gorinchen terugkomen, aldus van Bree die samen met Rudy de Olde gevraagd zijn om het geheel op poten te zetten.

Marco de Hollander weet niet van ophouden...wederom nieuwe single
31-10-2014 22:52:00

Marco de Hollander presenteert een dijk van een single: ‘Blijf gewoon jezelf’ en wordt uitgebracht door platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties! De single werd op 25 oktober officieel uitgereikt op zijn eigen, uitverkochte, SterrenGala 2014 in zijn woonplaats Ter Aar.  De vrolijkste volkszanger van Nederland, die dit jaar zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum vierde bruist van energie! Marco de Hollander die wekelijks op de bühne staat om zijn grote fanschare te vermaken is er van overtuigd dat ‘Blijf gewoon jezelf’ een single is die direct aansluit bij zijn fans. 

Nieuwe single van Monica West gaat weer over kinderen
31-10-2014 22:34:00

In de lange lijst met liedjes ( o.a. "S.c.h.e.i.d.i.n.g", "Regenboogmantel" en "Nee Petra" ) die Monica West heeft uitgebracht waren kinderen vaak het onderwerp. Zo ook in de nieuwe single “Kinderen spreken altijd de waarheid”. Bij menig ouder zal het een herinnering oproepen aan een penibele situatie, die is veroorzaakt door de eerlijkheid van je kind. Dit nieuwe liedje van Monica is vlot en vrolijk en brengt een glimlach op je gezicht na de laatste regel : Jij staat mooi voor aap, al heb je nog zo’n hoog IQ. 

Sepp lanceert Nederlandstalig pop-pareltje
31-10-2014 21:21:00

Top Act Music/Universal Music heeft het nieuwe zangtalent onder zijn vleugels genomen.Sepp is echter niet onbekend in de wereld van de showbizz. Als de helft van  duo Sepp 'n Sigi nam hij in 2009 deel aan het  'Junior Eurosong'. Met hun eigen geschreven nummer 'Die Ene Seconde' behaalden de broertjes Hendrix een plaats in de finale. Sepp is van alle markten thuis, want naast zingen, kan deze 17-jarige jongeman ook acteren. In 2010-2011 vertolkte hij de hoofdrol van Oliver in de musical 'Oliver!'. 

Duo De 2 W's brengt gezelligheid...
31-10-2014 21:03:00

Op  25 oktober presenteerde Duo De 2 W's hun nieuwe single "Wat een gezelligheid". Het is een heerlijk up-tempo liedje dat gelijk in het hoofd blijft hangen. Mede doordat het voor vele een bekende melodie heeft. In 1968 werd het op de plaat gezet door Mary Hopkin met de titel "Those were the days". "Wat een gezelligheid" brengt de sfeer van een bruin café waar je je thuis voelt en met vrienden bent. 

De Nationale Noot van start bij TV Oranje
31-10-2014 20:32:00

Met ingang van komend weekend kun je bij TV Oranje elke zondag om 19.30 uur kijken naar De Nationale Noot, een gezellig nieuw tv-programma dat een platform biedt aan Nederlandse artiesten. De Nationale Noot wordt op gezette tijden opgenomen in Hotel De Rustende Jager in Nieuw-Vennep. De presentatie is in handen van Marco de Hollander, die we natuurlijk ook kennen als zanger. Zondag 2 november zie je in de eerste aflevering optredens van Frank en Mirella, Johan Kettenburg, Maxime, Tom en Tamara, Allan Hoekman en Dean Saunders. 

Frans Bauer op bezoek bij TV Oranje
31-10-2014 20:21:00

Niemand minder dan Frans Bauer kwam de afgelopen week langs in de studio van TV Oranje voor een interview, dat in de vorm van acht losse Showflitsen te zien is in de uitzendingen van TV Oranje en natuurlijk in streaming video op onze website. De nog altijd razend populaire volkszanger praatte over de totstandkoming van zijn nieuwe album 'Lieve schat', maar ook over zijn strijd voor meer aandacht voor het Hollandse lied op televisie.

RADIONL en TV Oranje op zoek naar het mooiste, leukste en gezelligste woonwagenkamp
31-10-2014 18:17:00

Muziekzenders RADIONL en TV Oranje gaan de komende weken op zoek naar het mooiste, leukste en gezelligste woonwagenkamp van Nederland. Vanaf vandaag mag iedereen drie foto’s insturen via woonwagenkamp@radionl.fm, met daarbij een korte uitleg waarom dat het allerleukste woonwagenkamp is. Het winnende kamp wint een optreden van Lenie Gerrits en de RADIONL drive in show! De winnaar wordt woensdag 19 november bekendgemaakt op www.tvoranje.nl en www.radionl.fm.

Koos en Corry hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
31-10-2014 18:04:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 november is dat ‘Die mooie tijd’, de nieuwe single van Koos Alberts en Corry Konings. Het duo brengt voor het eerst in jaren weer samen een nieuwe single uit. Koos viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum als artiest met een nieuw album. De single 'Die mooie tijd' staat daar uiteraard ook op. Koos: 'Je hoort het meteen, dat is er weer één van Corry & Koos!' Ze zijn beiden erg blij met de hernieuwde samenwerking. De titel 'Die mooie tijd' verwijst naar vroeger. 

Grace Reece neemt 'Jaargetijden' opnieuw op
30-10-2014 22:49:00

Na 28 jaar heeft Grace Reece (voormalig zangeres S Band)  de single “Jaargetijden” opnieuw opgenomen. Aangemoedigd door haar moeder begon de toen nog verlegen zangeres op 14 jarig leeftijd met zingen. Op 17 jarige leeftijd begon ze met zingen in "The Black Pearls" uit Roden. Met deze formatie zong ze voornamelijk Engelstalig o.a. muziek uit de Top 40. en heeft de zangeres in die tijd veel muzikale ervaring op kunnen doen zowel in Nederland en Duitsland. Later maakte Grace in de jaren 80 een ommezwaai en begon naast Engelstalig ook in het Nederlands te zingen.

Jah Music organiseert talentenjacht in Nieuwegein
30-10-2014 22:22:00

Jah Music is opzoek naar nieuw talent en daarom organiseren ze een grote talentenjacht welke wordt gehouden worden in Café "De Zwaan" te Nieuwegein. De talentenjacht zal bestaan uit 3 voorrondes op zondagmiddag 9 en 30 november en 14 december 2014. De grote finale vindt plaats op zondagmiddag 11 januari 2015. "We hebben een zeer mooie hoofdprijs namelijk een complete cd productie bestaande uit; een speciaal voor de winnaar geschreven liedje, opname van dit liedje in de JAH! Studio te Utrecht, een bijpassende videoclip en een promotie pakket voor radio & tv, landelijke release op de download site’s zoals Itunes, Zazell, SBS6.nl, Download Music etc, aldus de organisatie. Verder bestaat de tweede prijs uit een videoclip en de derde prijs een fotoshoot met fotokaarten.

Simon Stokvis lanceert duet met z'n tienjarige zoon Jaap
30-10-2014 21:44:00

Na het succesvolle album “Simon Stokvis zingt  dertien onvergetelijke Sjansongs” werkt Simon ( het alter ego van Sjoerd Pleijsier) aan een nieuw album. Als voorloper op het album is gisteren de single "Al het moois" gereleased. Het is een duet wat Simon Stokvis samen met zijn zoon Jaap heeft opgenomen en is een cover van "Jenseits von Eden", een megahit uit 1987 van Drafi Deutscher. Simon heeft het nummer, op geheel eigen wijze, in het Nederlands hertaald. ”Ik heb Japie ff leren zingen”, aldus een trotse Simon Stokvis. 

Ladies of Soul ook in België
30-10-2014 21:10:00

Op 27 februari 2015 bundelen Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer nogmaals hun krachten en geven als de Ladies of Soul een avondvullend concert in de Lotto Arena in Antwerpen. Ze verwelkomen, speciaal voor deze gelegenheid, hun Vlaamse collega en powerlady Natalia in hun midden. Glennis: ‘We vinden het geweldig om onze liefde voor soul te mogen delen met artiesten die, net als wij, met hart en ziel op het podium staan. Natalia doet dat. Haar repertoire sluit goed aan op dat van ons...

Programma Muzikantendag on Tour Hengelo rond
29-10-2014 22:34:00

Na een drukbezochte editie in Delft tourt de Muzikantendag naar Hengelo om zaterdag 8 november neer te strijken in Metropool. Het programma van deze Twentse editie is compleet. De dag wordt geopend door André Manuel. En verder zijn er panels over het schrijven van muziek in opdracht, hoe je doorbreekt op de radio en de muzikant als ondernemer. Gitarist Leendert Haaksma geeft de clinic 'Gitaar in de studio' en producers Huub Reijnders (Guus Meeuwis), Pim van de Werken (Broeder Dieleman) en Simon Akkermans (Bombay Show Pig) nemen plaats in het 'Producersforum'. 

Nieuwe single voor Henriette Kropman
29-10-2014 22:01:00

Henriette Kropman heeft een nummer van Kurt Darren onder handen genomen en voorzien van een Nederlandse tekst. Het resultaat is haar nieuwe single "Waar ben jij" die ze opgenomen heeft bij Marco Luessink in Doetinchem. Henriette is absoluut geen eendagsvlieg. Ze heeft haar sporen al verdiend in de showbizzwereld. Als meisje van 15 won ze haar eerste platencontract bij Johnny Hoes. Op het Telstar label verscheen het door Ad Verkooijen geschreven nummer “Als jij het wil”. Na een periode solo ging ze zingen in een diverse bands waaronder Con Forza.

Dotan ontvangt dubbel platina award voor 'Home'
29-10-2014 21:42:00

Dotan kreeg vanavond uit handen van 3 FM-DJ Giel Beelen een dubbel platina award uitgereikt voor zijn single 'Home'. Dit gebeurde tijdens het uitverkochte concert 'Giel presenteert: Dotan' dat de zanger in De Duif in Amsterdam gaf. Het is een bijzonder jaar geweest voor Dotan. Zijn single 'Home' was in de zomer het meest gedraaide nummer op de radio, mede omdat het nummer tijdens het WK-Voetbal spontaan werd omarmd als 'WK-Anthem' van Oranje. Ook in België werd de bijzondere single opgemerkt, 'Home' stond twee weken op één in de Vlaamse Ultra Top 100. 

Onmacht en angst inspireren Karl Adams tot schrijven van 'Vast in mij'
29-10-2014 21:27:00

Karl Adams zingt en schrijft al meer dan 25 jaar liedjes en begeleidde als gitarist/zanger onder meer Liesbeth List in het theater. In 2007 zag Karl het verdriet van zijn vader bij het sterven van diens broer aan een hartkwaal. In hetzelfde jaar verloor een muziekvriend zijn vriendin aan kanker. "Zij had dezelfde leeftijd als mij. Als kers op de taart vertelde een van zijn beste vrienden mij dat hij een zware operatie tegemoet zag vanwege longkanker",aldus Karl. De onmacht en angst die hem overviel bracht hem op het idee om het nummer "Vast in mij" te schrijven. 

Yosee maakt nieuwe single in drie uur tijd
29-10-2014 21:07:00

Yosee heeft onlangs meegedaan aan het programma “De Muzikale uitdaging”en dat betekende dat zij als uitdaging had in drie uur tijd een nummer te maken. De zangeres is nog helemaal enthousiast als ze erover verteld. “Van te voren kreeg je de titel “Waarom ik de waarheid zeg” en daarmee moesten we aan de slag. Het genre was een beetje Mexicaans en daar moesten we omheen breien totdat het nummer af was”. Yosee werd voor de Muzikale uitdaging benaderd door Nol Roos, die een goede kennis van haar is. 

Antonio in My Big Fat Gypsy Wedding van TLC
29-10-2014 20:40:00

Volkzanger Antonio Holksen die vorige week z'n nieuwe single "Kus me Kus me" lanceerde zal binnenkort tijdens het meest spraakmakende huwelijk van 2014 te zien op tv zender TLC. Het huwelijk zal op vrijdag 31 oktober in Venlo worden voltrokken en is zo speciaal en bijzonder dat de tv zender TLC voor het programma "My Big Fat Gypsy Wedding" een registratie komt maken. Antonio zal als speciale gast artiest in het TV programma te zien zijn. Het programma "My Big Fat Gypsy Wedding" wordt in diverse landen uitgezonden.

Nieuw album voor Maurice M. Woning een feit
29-10-2014 20:08:00

 In de zomer van 2014 nam Maurice M. Woning het nummer “Geen geld, geen huis en geen baan” op. Het lied bevat een autobiografische tekst geschreven door de zanger zelf. Laat dat nou net de titelsong zijn van z'n nieuwe album “Geen geld, geen huis en geen baan”. Ook het nummer “Voor jou, mijn vriend”, welke hij speciaal heeft geschreven n.a.v. het overlijden van z'n goede vriend Jeroen Kruithof en het uit 2011 afkomstige lied "Die ene zomer" staan op het zilveren schijfje. De zanger heeft het gehele album laten produceren door Douwe Buiter.

'Terug in de ether'....een cd met artiesten van weleer
29-10-2014 19:16:00

"Terug in de ether" is een gezellig album met de artiesten van weleer, met de techniek van nú! Vele piratenplaatjes zijn er al opnieuw opgenomen, in andere versies, après-ski-uitvoeringen etc. Niets van dit alles op dit album. Dit zijn de ouderwetse piratenklanken zoals eenieder ze kent van vroeger, met dát verschil dat het nu allemaal net wat frisser en beter klinkt. Originele arrangementen, originele instrumenten en waar mogelijk zelfs de originele artiesten! Initiatiefnemer René van Rooij is naast toetsenist van de Rock ’n Lollband WC Experience ook producer.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl