RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
3JS ontvangen gouden plaat voor kerstalbum ‘Acoustic Christmas’
20-12-2014 13:21:00

3JS hebben gisteravond een gouden plaat ontvangen voor hun kerstalbum ‘Acoustic Christmas’. Zij ontvingen de award in de uitzending van RTL Boulevard. Op ‘Acoustic Christmas’ staan de ultieme kerstevergreens, akoestisch uitgevoerd in een 3JS-jasje. Behalve klassiekers als ‘Jingle Bells’ en ‘We Wish You A Merry Christmas’, hebben 3JS ook twee nieuwe eigen kerstliedjes toegevoegd: ‘Merry Christmas Anyway’ en de bloedstollend mooie Nederlandstalige single ‘December’. 

TV Oranje Supporters maken kans op vrijkaarten voor Polonaise 2015
19-12-2014 20:31:00

Tijd om de boa af te stoffen, de schoenen te poetsen en je jas uit te kloppen want het is tijd voor de televisieopnamen van Polonaise 2015! Het feest vindt plaats op zondag 11 januari in de Ambianz in Zeeland (Noord-Brabant). Er zijn optredens van Snollebollekes, Gebroeders Ko, Alpenzusjes, René Schuurmans, Lawineboys, Alex, Feestteam, Jettie Pallettie, Stef Ekkel, Havenzangers, Zware Jongens, Double DJ's, DJ Bompa & De Mens, Alle 13 Jaanke, Huub Hangop en vele anderen. 

Joey Hartkamp heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-12-2014 15:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 december is dat ‘Jij’, de nieuwe single van Joey Hartkamp. Het nummer heeft hij opgedragen aan een goede vriendin die dit jaar is overleden aan kanker. Joey hoorde op tv dat de wetenschap grote vorderingen maakt in de strijd tegen deze vreselijke ziekte maar dat er de komende jaren nog veel geld nodig is om het onderzoek te financieren. Hij twijfelde geen moment en besloot alle opbrengsten van deze single te doneren aan KWF Kankerbestrijding. 

Soundbook Let’s Dance van Humberto Tan behaalt gouden status
19-12-2014 13:34:00

Met twintigduizend verkochte exemplaren in slechts drie weken tijd heeft het soundbook Let’s Dance – Mijn Dance Classics van Humberto Tan de gouden status behaald. In Let’s Dance – Mijn Dance Classics, dat is geschreven door muziekjournalist Jean-Paul Heck, vertelt Tan aan de hand van diverse, niet eerder opgetekende anekdotes welke muziek hem in de loop der jaren heeft beïnvloed. 

Extra concert Toppers in Concert 2015 op zaterdag 23 mei
19-12-2014 10:03:00

Goed nieuws voor alle Toppers fans! Naast 29 en 30 mei komt er een extra concert Toppers in Concert 2015 de ‘Crazy Summer Edition’ op zaterdag 23 mei 2015. De verkoop start a.s. zaterdag 20 december om 09.00 uur. Vrijwel alle beschikbare tickets voor de concerten op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei zijn uitverkocht. De aanhoudende vraag naar tickets overstijgt wederom alle verwachtingen! Vele Toppers fans waren teleurgesteld over het feit dat zij geen kaarten konden bemachtigen en dat bijna alles zo snel was uitverkocht. ‘Wij vinden dat alle trouwe Toppers fans in de gelegenheid gesteld moeten worden om ook de 11e editie van Toppers in Concert mee te kunnen vieren. Daarom zijn we samen met de Amsterdam ArenA op zoek gegaan naar een geschikte extra datum.’ 

Exit zet met nieuwe single Marlena concert tour door in 2015
19-12-2014 09:58:00

Op zaterdag 20 december 2014 is Exit te gast bij Partycentrum “De Adelaar’, Baroniestraat 75 te Boxtel waar ze live concert geven. De aanvang is vanaf 20.30 uur en de entree bedraagt € 4.00. In de jaren tachtig stond de uit Brabant afkomstige band Exit bekend als popgroep. Ze zaten een beetje tussen de Hardrock en het top 40 werk in. Destijds bestond de band uit  Jack Willemsen, Wout van de Akker, Paul van Schayk † , Ad Verbeek en Jack van Raamsdonk. Laatstgenoemde  was in die tijd ook dj bij een piratenstation in Den Bosch. 

Wim en Diana lanceren 'Droom niet alleen'
18-12-2014 20:35:00

Het Groninger Duo Wim en Diana weet als het kerstfeest is. Dan hoort niet op het perron in de stad met de Martinitoren een kleine zwerver te staan, waarvan zijn tranen diamanten zijn. De tijd die kerst heet, kan hele mooie nummers, maar ook hele gevoelige nummers brengen. Voor iedereen heeft kerst wel een betekenis of het nu een kleine zwerver is of iemand die er heel warmpjes bij zit. 

Nieuw muzikaal duo is geboren, het Brabant Duo
18-12-2014 20:19:00

Het Brabant Duo bestaat uit de uit Brabant afkomstige Maarten Verhees en Zara Beau. Deze twee collega-artiesten kwamen elkaar regelmatig tegen bij optredens waar ze in een gekke bui altijd samen op het podium belanden. Dat viel zo goed bij het publiek, het duo werd overspoeld met complimenten daarom hebben ze samen met hun management besloten vanaf dat moment serieus werk te gaan maken van hun optredens. Een blijvende combinatie was geboren genaamd het Brabant Duo die je voor ieder evenement  kunt boeken. 

'Verdriet met Kerstmis'....nieuwe single van Johan Kettenburg
18-12-2014 15:57:00

Vandaag verschijnt de single “Verdriet met Kerstmis”  van Johan Kettenburg. De zanger, bekend van de hit 'Waar is het Feestje' brengt speciaal voor deze donkere dagen, een klassieker uit waar we niet alleen deze maar ook de komende jaren veel van zullen horen. Nadat Johan Kettenburg mee had gedaan aan het succesvolle programma 'Bloed Zweet en Tranen', ging het de sympathieke volkszanger voor de wind. Afgelopen zomer kwam zijn eerste single uit ‘Waar Is Het Feestje’, die nu nog steeds in het land volop te horen is op oa radio en TV.

Imca Marina brengt ode aan Majoor Bosshardt op de beat van de Wallen
18-12-2014 12:27:00

De tekst van het lied "Engel van de nacht" had Imca Marina al geschreven toen Majoor Bosshardt nog leefde. Op het nieuws was te zien dat toeristen het monument van de majoor niet echt respecteerden. Mensen uit de buurt legden ’s avonds liefdevol een zeil over het bronzen monument, waar de figuur van de majoor op zit. Toen werd het tijd om de tekst van een melodie te voorzien. Mark Pepping (22) uit Eelde, sinds anderhalf jaar Imca’s producent, heeft een melodie op de woorden van het ,,verhaal” gecomponeerd en voorzien van een bijzonder arrangement. 

Volgend jaar weer een ‘Christmas With.. Nick & Simon’ kerstconcert
17-12-2014 22:43:00

Vrijdag 19 december aanstaande geven Nick & Simon een bijzonder kerstconcert in de Rotterdamse Ahoy. De mannen hebben besloten om volgend jaar weer met een ‘Christmas With.. Nick & Simon’ kerstconcert. Deze zal op zaterdag 19 december 2015 plaatsvinden en heet ‘I am Dreaming of a White Christmas’. Ook dit concert wordt een muzikale kerstshow, waarbij Nick & Simon met hun eigen top band en diverse gastartiesten een onvergetelijke avond zullen gaan verzorgen. 

Tweede single voor Margretha van de Laar een feit
17-12-2014 22:30:00

Na het toch wel verrassende succes van de debuutsingle “Het Kleine Geluk” van Margretha van de Laar is besloten om de opvolger “Neem mijn hand” nog voor de kerst nog uit te brengen. Het is een gevoelig nummer dat geheel past in de tijd van het jaar. Ook achter deze single zit haar vaste productie team die bestaat uit Robin van Beek en Tjeerd van Zanen die tevens gevraagd zijn om een compleet album voor haar te produceren. Waarschijnlijk zal deze zal midden volgend jaar verschijnen.

Artist & Company lanceert het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan Smit
17-12-2014 13:57:00

Op 30 januari brengt Artist & Company het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan Smit. Op het album staan de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is het zelfgeschreven gevoelige nummer ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd, dat 23 januari als single in release gaat. Het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, liedjes geschreven door Jan en gezongen door zijn zus Monique Smit, is op dit moment een daverend succes. 

11e carnavalssingle voor Niek & Danny
17-12-2014 11:24:00

Het carnavalsduo Niek & Danny presenteert op 28 december hun 11e carnavalssingle. Dit lustrum is een mijlpaal voor de zangers die elk jaar opnieuw weer een carnavalsnummer uitbrengen. Het Bossche duo won met de tien vorige nummers al vele prominente Brabantse prijzen. Zo werden ze bij de 8FM verkiezing van carnavalskraker van het jaar, twee maal winnaar en twee maal tweede. 

Paul de Laat gaat voor carnavalshit met “Siliconen bumpers”?!”
17-12-2014 11:11:00

Ieder jaar is hij weer van de partij met een carnavalshitje, maar dit jaar kan het zomaar uitgroeien tot dé carnavalshit van 2015. We hebben het over de nieuwe extroverte hit van Paul de Laat: “Siliconen Bumpers”! Een knotgekke plaat met een zeer aanstekelijke melodietje met mega hitpotentie! Zo wordt het nummer omschreven door de kenners die deze single massaal tippen als carnavalskraker! Het nummer zit vol met humor en is geschreven en geproduceerd door producer André Kooiman.

Maak kans bij RADIONL op een huiskamerconcert van Joey Hartkamp
16-12-2014 22:08:00

In samenwerking met RADIONL gaat Joey Hartkamp een optreden geven bij iemand thuis die te maken heeft met de verschrikkelijke ziekte kanker. Op deze manier probeert Joey nog meer aandacht te vragen voor KWF Kankerbestrijding en zijn actie. En natuurlijk hoopt hij hiermee de betrokkenen troost en kracht te bieden in deze oneerlijke strijd. De opbrengsten van de nieuwe single “Jij” van Joey Hartkamp gaan volledig naar de KWF Kankerbestrijding. Lees hier wat je ervoor moet doen.

Django Wagner presenteert z'n eerste Dinershow op 25 januari 2015
16-12-2014 21:59:00

Op zondag 25 januari 2015 presenteert Django Wagner zijn eerste Dinershow bij Restaurant "De Zwaan", Markt 9 in Son. Het is dé perfecte gelegenheid om samen met Django en een aantal gastartiesten waaronder Sieneke een geweldige middag te beleven. De aanvang is vanaf 15.00 uur en het einde staat gepland om 20.00 uur. Het belooft een fantastische show te worden met een heerlijk vijf-gangendiner, entertainment en drankjes. De Paulus Schäfer Band zal het geheel muzikaal begeleiden. De dresscode is gala. Kaarten kosten € 99.00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Restaurant de Zwaan in Son (Telefoon 0499- 471286) & bij de Berk Music Shop in Eindhoven. Daarnaast zijn ze online te bestellen.

Oranje Top 30 nu ook bij RADIONL
16-12-2014 19:05:00

De Oranje Top 30, de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden, is met ingang van vrijdag 19 december a.s. ook te horen bij de commerciële radiozender RADIONL. Elke vrijdag presenteert DJ Taeke Wouda van 17.00 tot 18.00 uur een overzicht van het beste uit de Oranje Top 30. 

Gezellige meezinger van Jan Koevoet
16-12-2014 18:54:00

‘Ja, doen pa’, was meteen de reactie van zijn dochter, steun en toeverlaat, aan wie Jan Koevoet bij het schrijven van  ‘Als je niet bij me bent’ de  eerste zinnen en klanken liet horen.  ‘Een vrolijke meezinger,waar je zo de polonaise mee in gaat’, was haar mening.  Het is de derde nieuwe single die de zanger dit jaar uitbrengt en in het rijtje past van eerdere succesvolle liedjes als  ‘En ineens dan heb je ’t weer’ en ‘Stapelgek op jou’.  De nieuwe single ‘Als jij niet bij me bent’ is via de legale download portals  verkrijgbaar. 

Yoeri L'Abée vraagt 'zijn' Patricia ten huwelijk
15-12-2014 23:15:00

Yoeri L'Abée verblijft momenteel met het spraakmakende rondreizende muziekspektakel "Sterren on tour" in het Duitse Melle. Samen met Jannes, Mike & Colin, Grad Damen, Helemaal Hollands en Joey Hartkamp neemt hij deel aan de Kerstreis. Nadat het gezelschap vanmiddag terugkeerde van de kerstmarkt uit Münster liet de 23 jarige zanger uit Etten-Leur het bad vollopen. Hij had de gehele badkamer volgezet met brandende kaarsjes en schonk champagne in, nam een slok, en vroeg vervolgens z'n vriendin Patricia ten huwelijk. 

Mariah Carey profiteert van haar valse noten in Winterse 50
15-12-2014 16:47:00

De valse noten van Mariah Carey onlangs bij een kerstconcert in New York hebben haar nu toch wat goeds gebracht. Haar kersthit All I want for Christmas is you maakt een sprong in de Winterse 50 van plek 4 naar 2. Het liedje is daarmee de op een na populairste kersthit ooit. Het populairst is nog steeds Last Christmas van Wham, zo blijkt uit de nieuwste Winterse 50.

Gordon geeft ouderen geweldige kerst in Blushing
15-12-2014 16:39:00

Ongeveer 100 ouderen krijgen op 24 december dankzij Gordon de kerst van hun leven in Coffee & Tea salon Blushing.Monique Wolfkamp van het Nationaal Ouderenfonds was blij verrast toen Gordon zijn plan opperde. “In Nederland zijn veel ouderen eenzaam, vooral tijdens de kerstperiode. Zij brengen deze dagen in stilte en eenzaamheid door. En dat terwijl het lijkt of verder iedereen gezellig feest viert. Geweldig dat Gordon zo’n mooi kerstcadeau geeft aan deze ouderen!” 

Naomi's grootste droom werd werkelijkheid
15-12-2014 16:31:00

Voor de Leidse zangeres Naomi is haar grootste droom werkelijkheid geworden. Dankzij vele stemmen is zij de winnares geworden van “De Slag Om Het Piratenfestijn” en mocht zij gisteravond voor 27000 mensen optreden bij Het Mega Piratenfestijn in het Gelredome. De collega's van Sterren.nl hebben Naomi de hele avond gevolgd.

Goud Jan Smit Kraantje Pappie
14-12-2014 14:16:00

Handen Omhoog, een bijzondere samenwerking van Jan Smit met de populaire hiphop artiest Kraantje Pappie, was ongetwijfeld het meest verrassende nummer op het in augustus verschenen Jan Smit album Jij & Ik. De unieke combinatie heeft wel gewerkt, want de aanstekelijke single behaalde de nummer één positie in de GFK Single Top 100 en bereikte tevens de felbegeerde gouden status.

Ziggo Dome verrast 2.222.222ste bezoeker met meet & greet tijdens Bløf!
14-12-2014 11:21:00

Zaterdag 13 december ontving de Ziggo Dome haar 2.222.222ste bezoeker voorafgaand aan het concert van Bløf. De heer en mevrouw Hamer werden verrast met een backstage ontmoeting met alle bandleden van Bløf en werden vervolgens naar de Live Avenue, het V.I.P. gedeelte van de Ziggo Dome, gebracht om daar optimaal van het concert te kunnen genieten. 

André Hazes terug op 1 in RADIONL Top 1500
13-12-2014 19:55:00

In een live-uitzending vanuit het GelreDome in Arnhem is vanmiddag de top 10 van de RADIONL Top 1500 van 2014 bekendgemaakt. De eerste plaats in de Nederlandstalige eindejaarshitlijst is dit jaar voor André Hazes met ‘Bloed, zweet en tranen’. De Amsterdamse volkszanger kreeg veruit de meeste stemmen van de luisteraars van RADIONL, wat aantoont dat hij tien jaar na zijn dood nog onverminderd populair is. Ook in 2012 eindigde Hazes op de eerste plek in de Top 1500. De tweede plek is dit jaar voor de Drentse zanger Jannes met ‘Zwevend naar ’t geluk’. 

DJ's van Twente FM sluiten zich op voor Serious Eigenwijs
13-12-2014 12:21:00

Van 19 tot en met 21 december zullen de dj’s van Twente FM zich bij Café Eigenwijs in het Twentse grensdorp Denekamp laten opsluiten voor Serious Eigenwijs. Drie dagen lang plaatjes aanvragen voor het goede doel, gecombineerd met live optredens van o.a. Maico, Freddy Hoekstra, Arjan Venemann, Pierre Kleinjans, Dennis Van Dijkhuizen, Otto Roona, John Enter. 

Het Party Duo presenteert zowel kerst- als feestsingle
13-12-2014 11:11:00

Dat het Party Duo, bestaande uit Ron de Ridder en Jeffrey Peters niet stil gezeten na het uitbrengen van hun debuutsingle "Mijn toet toet" blijkt wel uit hun nieuwe single. Zij zijn de studio in gedoken om een nieuwe feestknaller te maken. De tweede single van deze heren is een totaal eigen productie onder het label van Soundstudio Deyoso uit Boekel. "Blondje aan de tap" is de titel geworden en het is een lekkere feestknaller, hiermee zet Het Party Duo een nieuwe trend neer in het land. 

Gratis kaarten voor de 'John de Bever NieuwJaarsParty'
12-12-2014 21:32:00

John de Bever NieuwJaarsPartyNet als voorgaande jaren luidt zanger John de Bever het nieuwe jaar in met een knallende Nieuwjaarsparty! Op donderdag 1 januari 2015 is iedereen vanaf 14.00 uur van harte welkom in het Gala-Paviljoen van Hotel Restaurant de Collse Hoeve in Nuenen (bij Eindhoven). Er zijn optredens van maar liefst vijftien topartiesten, onder wie Stef Ekkel en Django Wagner! Kaarten kosten € 12,50 in de voorverkoop en zijn te reserveren via Kees Stevens 06 – 438 592 20 of info@johndebever.nl.

De feestperiode kan van start gaan met 'Feest' van The Double DJ's
12-12-2014 21:19:00

Robbie van Rijt en Jeroen Stabel zijn al jaren succesvol met hun feestact Double DJ’s. In 2008 werd de plaat Zwaai Eens Even Naar Mijn Vogeltje door Edwin Evers uitgeroepen tot beste carnavalsplaat van het jaar. Boven Op De Berg (Dwergenlied) is een superknaller geworden die op geen enkel feest mag ontbreken. Op hun nieuwe album staat een speciale versie van Boven Op De Berg, en de hits die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt zoals Vluggertje, Hey Ga Je Mee en Horen, Zien En Zwijgen.

Prachtige nieuwe single van Jaman
12-12-2014 21:06:00

2014 is voor Jaman een fantastisch jaar. Niet alleen kwam zijn tweede album uit, er verscheen ook een DVD en twee singles die allebei hoog genoteerd stonden. Hoogtepunt is natuurlijk zijn huwelijk met Marie-José afgelopen zomer. Ook mag hij de komst van een derde kindje aankondigen. Ondanks alle drukte is Jaman alweer druk bezig in de studio met de opnames voor een nieuw album dat in het voorjaar van 2015 gaat verschijnen. "Zwevend Op Wolken" is de voorloper van dit album, een vlot nummer waaraan Jaman zelf heeft meegeschreven. 

Gebroeders Ko hebben wederom een hit te pakken
12-12-2014 17:07:00

Met "Wat heb Jij Een Lekker Lijf" scoorden Gebroeders Ko een hit van jewelste. Een echte knaller met een hoog meezing gehalte. Volgens Gerard: "Een echte oorwurm, eenmaal gehoord blijft hij dag en nacht door je hoofd malen". Gebroeders Ko gingen de studio in om het feestgehalte van de plaat een extra boost te geven en na het horen van deze remix weten we het zeker: Carnaval komt eraan! Deze single is via de legale downloadportals te verkrijgen.

Danny Canters neemt Kerstsingle op
12-12-2014 16:55:00

Danny Canters wilde al eerder een kerstnummer uitbrengen, maar door gebrek aan tijd én inspiratie is het hier nooit van gekomen. Toen eerder dit jaar zijn single “Ik heb je niet meer nodig” uitkwam, merkte een collega uit het vak op dat het arrangement ook wel gebruikt kon worden als kerstnummer. Daarna heeft Mark Elbers een leuke tekst geschreven. De originele muziek, geproduceerd door Waylon van der Heijden, is door Peter van Nierop (Strictly Music) in een kerstjasje gestoken. 

Johnny Valentino giet 'Jingle Bells' in vrolijk vaatje
12-12-2014 16:47:00

Na de singles “Steiger van geluk” en “Sweat” komt Johnny Valentino uit met de vrolijke Kerstsingle “Jingle Bells”. Na een aantal Nederlandstalige singles is Johnny Valentino weer terug bij de muziek waar hij jarenlang in de casino’s van Las Vegas met veel plezier heeft opgetreden. Dit jaar was hij nog op het grootste Rockabilly festival ter wereld Viva Las Vegas, waar hij zijn grote helden ontmoet heeft. In januari komt Johnny weer met een Hollandse feestplaat, maar eerst lekker swingen met deze Kerstsingle. 

'De kleine dingen'.....nieuwe single van Nielson
12-12-2014 16:26:00

Nielson heeft met zijn nieuwe single een primeur te pakken. De zanger lanceert met ‘De kleine dingen’ de eerste editie van het magazine ‘Wendy’ van Wendy van Dijk. ‘De kleine dingen’ is het meest persoonlijke nummer wat Nielson tot nu toe heeft gemaakt. Het nummer werd opgenomen met het ZO! Gospel Koor en is vandaag verschenen. Nielson: “Dit is een bijzondere single voor mij. Het zit in onze natuur uit het oog te verliezen welke dingen echt belangrijk zijn. 

Peter Beense heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
12-12-2014 00:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 december is dat ‘Daar is de Kerst toch voor bedoeld’, de nieuwe single van Peter Beense. Het is voor het eerst dat de populaire Amsterdamse volkszanger een eigen kerstsingle uitbrengt. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frank Verkooyen, met wie Peter al vaak heeft samengewerkt en die de juiste toon en sfeer voor hem wist te vinden. Peter: “Ik heb heel bewust gekozen voor een vrolijk uptempo nummer. 

Aanstaande zaterdag lancering Belinda's debuutsingle tijdens optreden op het MPF
11-12-2014 22:46:00

Aanstaande zaterdag 13 december 2o14 wordt de eerste solo single van Belinda Kinnaer officieel gereleased. De lancering van deze debuutsingle zal plaatsvinden tijdens haar optreden op het MegaPiratenFestijn in het Gelredome Arnhem. De stem van Belinda leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen met Lukassen Produkties en producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres aan de single „If tomorrow never comes”. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. 

Rebecca Schouw tekent een platencontract bij Pure Music
11-12-2014 20:59:00

Rebecca Schouw tekent een platencontract bij Pure Music voor haar nieuwe album genaamd "Reborn !" welke uit zal komen onder het label van Pure Music op de 30ste verjaardag van haar vriend en manager Roy Paulssen op 17 januari 2015. Vlak voor ze startte aan haar avontuur bij Bloed, Zweet en Tranen werden de plannen voor een album gemaakt tussen haar manager en Pure Music. Rebecca, die na haar succesvolle optreden bij Popstars 2008 een turbulente tijd mee maakte, doordat ze sterk aan haar gezondheid moest gaan werken.

Stevan Bloema nieuw op L & G platenlabel
11-12-2014 19:47:00

De 21 jarige Stevan Bloema uit Roodeschool gaat het nieuwe jaar met een nieuwe start beginnen, oftewel hij gaat een single opnemen  op het platenlabel van Lucas en Gea. Afgelopen week zijn de gesprekken heel goed verlopen en beide partijen hebben er zin in om er begin 2015 een succes van te maken.Er wordt op dit moment aan een nieuw nummer gewerkt, waarbij Stevan zoveel mogelijk zelf de tekst zal aanleveren. Hij schreef in het verleden al meer eigen nummers. Stevan groeide op met favorieten als Arne Jansen, Jannes en Lucas en Gea.

RTL Boulevard presenteert Berget Lewis en Bo Saris ‘Angels in the Snow’
11-12-2014 19:36:00

Berget Lewis en Bo Saris hebben op verzoek van RTL Boulevard de handen ineen geslagen voor een uniek kerstduet: ‘Angels in the Snow’. Het nummer is speciaal uitgebracht voor 'de RTL viert de Kerstactie', gepresenteerd door RTL Boulevard. Dit jaar mogen maar liefst 25.000 Nederlanders een kerstpakket weggeven. Met ‘Angels in the Snow’ krijgt de actie een extra feestelijk tintje. Berget Lewis was meteen enthousiast, “Ik vind "RTL viert de Kerst" zo’n mooie actie, dat maar liefst 25.000 Nederlanders iemand blij kunnen maken met een kerstpakket.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop