RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Boottocht Marco de Hollander van 13 juli UITVERKOCHT
11-06-2014 10:08:00

Marco de Hollander neemt zondag 13 juli de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland. Aan boord wordt iedereen verrast met optredens. Zo heeft De Hollander, Belinda en José uitgenodigd. Ook Tommy Lips en Colinda gaan mee op het schip. Uiteraard zingt Marco de Hollander zelf ook. De bootreis duurt vier uur. 

Kiek Now Us lanceert eerste EP en nieuwe single
11-06-2014 09:54:00

De Achterhoekse band Kiek Now Us heeft haar eerste volwaardige EP uitgebracht. De langverwachte plaat is een nieuwe mijlpaal in de huidige groei van de band. Tot nu toe was 2014 sowieso al een goed jaar voor de dialect rock formatie, die sinds 2013 in een stroomversnelling terecht kwam na de release van de single “Wi-j goan niet noar huus”. Een aantal organisatorische veranderingen in de vorm van een nieuw management, een nieuwe producer, een andere boeker en een promotor gaven de dialect rockers een nieuwe impuls.

Raymon Hermans lanceert eigen geschreven lied 'Kus me'
11-06-2014 01:13:00

De 20-jarige rijzende ster Raymon Hermans is terug met de zomerse single “Kus Me”. Samen met topproducer Manfred Jongenelis is er gewerkt aan een unieke sound welke voor 100% bij Raymon past. Het liedje is geschreven door Raymon zelf. De in het Brabantse St. Willebrord geboren en getogen zanger heeft het zingen en entertainen in het bloed. Hij oogste succes met singles als “Ik Wil Bij Je Zijn”, “De Zomer” en “Neem Me Mee” en won hiermee de harten van vele (vooral vrouwelijke) fans.

'Zeg me'......is de titel van de nieuwe single van Rika
10-06-2014 11:49:00

Met de release van  "Zeg me" is de zesde single van Rika een feit. Wederom is gekozen voor de studio van Gerto Heupink  het nummer heeft opgenomen en die tevens verantwoordelijk is voor de productie. Na het succes van “ Achter de regenboog” was het zoeken naar een geschikte opvolger maar daar is met vlag en wimpel in geslaagd. Het nummer is een geweldig up tempo nummer die de kracht van Rika op cd vast legt . Een kracht van vrolijkheid en gezelligheid die ze ook tijdens haar optredens zo geweldig kan neerzetten.

Folkert-Hans Tolsma presenteert nieuwe single in Opende
10-06-2014 11:34:00

Op zondagmiddag 15 juni om 16:00 uur wordt in café Bos te Opende de eerste single "Chachacha" van Folkert-Hans Tolsma gepresenteerd. Er staan twee versies op het schijfje, een Nederlandse en een Friese. Platenmaatschappij Hollandia is verantwoordelijk voor de release. Het liedje is opgenomen in Zegge (Brabant) bij producer Laurens van Wessel, die o.a. het laatste album van Frans Bauer produceerde. Arie Kuipers was verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. 

Berget Lewis solo in Concertgebouw met Nachtconcert ‘Strange Fruit’
10-06-2014 11:01:00

Na alle hectiek rondom de ‘Ladies of Soul’ en ‘Dreamgirls’ gaat Berget Lewis op 26 juli aanstaande een van haar grootste dromen waarmaken: Een soloconcert in het Concertgebouw. Op deze bijzondere avond neemt Berget de bezoekers terug naar de oorsprong van zwarte muziek met ‘Strange Fruit’. Het befaamde jaarlijkse Nachtconcert in Het Concertgebouw belooft een bijzondere én swingende editie te worden. Onder begeleiding van Jurre Haanstra en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw zullen onvergetelijke Gospel, Rhythm&Blues, Soul- en Jazzklassiekers de revue passeren. 

Liesbeth List wandeling door Amsterdam
10-06-2014 02:22:00

Zangeres Liesbeth List bracht in 1964 haar eeste single uit. Hierna veroverde ze aan de zijde van Ramses Shaffy eerst Amsterdam en vervolgens heel Nederland. Kleinkunstkenner Daan Bartels dook in het levensverhaal van de grande dame en stippelde een route uit langs de plekken waar ze kwam, zag en overwon. Wandelgids Daan Bartels neemt bewonderaars van Liesbeth List mee langs de mooiste pandjes, pleinen en theaters van Amsterdam. Onderweg vertelt hij bijzondere verhalen en brengt hij de mooiste liedteksten van Liesbeth List in herinnering. 

Marjolein kiest voor Italiaanse cover in verfrissend nieuw jasje
09-06-2014 11:10:00

Binnenkort zal de nieuwe single van Marjolein verschijnen. Het wordt de opvolger van "Vragen". Dat was een groot succes voor deze Belgische zangeres, zowel in Nederland als in Vlaanderen: airplay op de radiozenders en ook te zien in vele televisieprogramma's. Ook voor de nieuwe single heeft ze gekozen voor haar vaste producer David Vervoort. Deze keer zal Marjolein ons muzikaal verrassen met een cover van een Italiaanse hit uit de jaren zestig.

Rooie Rico brengt feestplaat ‘Alles Is Oranje’ uit
08-06-2014 00:00:00

Daar is hij dan: de langverwachte single van Rooie Rico met de titel ‘Alles Is Oranje’. Een enorm opzwepende feestplaat. En als u Rooie Rico kent… zeer bijzonder zullen we maar zeggen. Voor het geval u hem nog niet kent: Rooie Rico deed afgelopen jaar mee aan het programma Bloed Zweet en Tranen, stond twee pagina’s groot in de Panorama, vloog even op en neer naar Australië voor een Oranjefeest en anders kent u hem misschien als zanger van de smartlappenband Trane Met Tuite. 

WK succes voor DJ Nickelbass
07-06-2014 12:12:00

De eerste  single van DJ Nickelbass is een feit. Met "Trumpets from Brazil" is dit zijn eerste landelijk uitgebrachte productie en bestormt daarmee gelijk alle draailijsten. Achter DJ Nickelbass schuilt Bram, de 15 jarige zoon van Gerard Koopmans van De Gebroeders Ko. “Ik ben al een aantal jaren bezig met draaien op feesten hier in de buurt maar het zou mooi zijn als ik door deze single wat bekendheid zou krijgen en op wat grotere podia mijn ding kan gaan doen “ laat de trotse Bram weten.

Wolter Kroes en Frans Bauer op Zomertoer in Heerhugowaard met RADIONL Live!!
07-06-2014 11:02:00

Op 28 en 29 juni 2014 barst het feest gedruis weer los. Een groots muziek evenement op het gemeentelijke Stadsplein nabij Middenwaard wat bovendien gratis te bezoeken is, het muziekspektakel biedt naast diverse optredens van artiesten en dj’s entertainment van de bovenste plank! Op zaterdag 28 juni eerst om 18.00 natuurlijk het WK Voetbal op groot beeldscherm. Dan tussen 20.00 tot 01.00 uur barst het feest los, met onder meer DJ Jerome, El Vrieso, DJ Rene Verkerk en diverse dans en live acts. Op zondag 29 juni tussen 12.00 en 21.00 uur zijn er live optredens van de volgende artiesten: Frans Bauer, Peter Beense, Django Wagner, Hans Steiger, Rene Eshuijs, Pascal Redeker, Pierre van Dam, Bernard Karsten, Jan Leliveld, Mick Harren, Tom Haver, Dries Roelvink, Marco de Hollander, Joost de Vries, Johan Kettenburg en Tino Martin.

De nieuwste Showflitsen nu online
06-06-2014 22:37:00

Bij TV Oranje zijn weer nieuwe showflitsen te zien. Onze verslaggevers hadden interviews met artiesten die afgelopen dinsdag optraden bij de tv-opnamen van TROS Muziekfeest op het Plein in Apeldoorn: Wolter Kroes, Wesly Bronkhorst, Vinzzent, Sieneke, Samantha Steenwijk, René Schuurmans, Mulder & Mulder, Mike & Colin, Marianne Weber, Jannes, Henk Bernard, Helemaal Hollands, Gino Graus, Gebroeders Ko, Frank van Etten, Edwin van Hoevelaak en  Danny Heden.

Daantje verrast Nederland door bijzondere Oranje voetbal-hit opnieuw tot leven te wekken
06-06-2014 16:44:00

Daantje, de publiekslieveling van Bloed Zweet En Tranen-2013, zal zowel de muziek- als de voetbalwereld wel eens kunnen gaan verbazen met de release van een ‘vergeten’ voetbalplaat van André Hazes: “Nederland mijn voetballand”! Recht voor z’n raap, open, eerlijk en.. oergezellig. Dat is Daantje ten voeten uit! Ondertussen wordt ze alom gewaardeerd door de liefhebbers van het Nederlandse lied. Deze zomer maakt ze zelfs haar opwachting op het Tros Muziekfeest na de release van haar successingles ’Ga’ en ‘Wanneer’. 

De Meiden hebben de Oranje Kroon
06-06-2014 14:49:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 9 juni is dat het nummer ‘Zomer’ van de gelegenheidsformatie De Meiden. Judith Peters, Sasja Brouwers, Ruby van Urk en Theresa Stam hebben hun krachten gebundeld en een bijzonder vrolijke single opgenomen. Deze Nederlandse bewerking van een oude hit van Tavares doet je meteen verlangen naar zon, zee en barbecue. De clip van ‘Zomer’, die is opgenomen bij Strandpaviljoen Paal 14 in Katwijk aan Zee, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Alain Kersten steunt Stichting Dream4Kids
06-06-2014 14:37:00

Zanger Alain Kersten zet zich met zijn nieuwe single in voor de Stichting Dream4Kids, die droomdagen organiseert voor kinderen met een traumatische ervaring. Komende zondag presenteert hij ‘Als ik denk aan jou’ tijdens de clubdag van Dream4Kids. Het liedje werd vier jaar geleden al opgenomen maar kwam op de plank te liggen na het onverwachte overlijden van Demi, de dochter van zijn vriend en eigenaar van zijn platenlabel Remko Liet. ‘Als ik denk aan jou’ was het laatste liedje dat Demi luisterde tijdens de rit naar het ziekenhuis. 

Trisha komt met 'De Trisha Limbo'
06-06-2014 04:22:00

Liet Trisha zich inspireren door de Brazilië-gekte rond het WK Voetbal ? Feit is dat ze met haar nieuwe single 'De Trisha Limbo' zeker de sfeer opwekt van een tropische zomer, kleurrijke cocktails, zwoele dansers en een zorgeloze vakantie. Trisha zet de vakantiegangers alvast aan om tijdens deze zomer de limbo-dans uit te roepen tot 'De Trisha Limbo' en allen luidkeels mee te zingen met haar nieuwste nummer. Met haar vorige single 'Sexy, Stoer en een Kanjer' stond Trisha meerdere weken in de Vlaamse UltraTop en haalde ze zelfs de piek van 49 in de top 100! 

Ook Johan Vlemmix maakt WK lied
05-06-2014 20:47:00

Johan Vlemmix laat weer van zich horen met zijn WK lied "Olee". Dit keer een verrassend lied geschreven en gecomponeerd door de legendarische producer Hans van Hemert (bekend van o.a. Luv', Mouth & MacNeal, Vulcano e.v.a.) Eenmaal beluisterd blijft het lied, gezongen door een stadion-speaker, dagen in je hoofd hangen. Hans van Hemert staat onder andere bekend als componist van het oranje lied "Wij houden van Oranje", gezongen door Andre Hazes.

'Ik heb gedroomd van jou'.....nieuwe single van Math van Veldhoven
05-06-2014 20:44:00

De in Weert geboren Math van Veldhoven timmert al enige jaren aan de weg als zanger. Met zijn opvallende mooie aparte ogen en vrolijke, maar ook warme stemgeluid weet hij iedereen te raken. Dit komt ook weer tot uiting op zijn nieuwe single “Ik Heb Gedroomd Van Jou”, waarvoor Math zelf de tekst schreef. Het is een Nederlandse bewerking van “Ich Hab Geträumt Von Dir” van Matthias Reim. De single werd geproduceerd door Ronald Moonen (bekend van o.a. Dirk Meeldijk en Marco de Hollander). 

Nieuwe single van Mulder & Mulder in aantocht
05-06-2014 20:28:00

In de tweede helft van juni zal de nieuwe single "Dans, lach, zing" van Mulder & Mulder verschijnen. Het is de vierde productie van vader en zoon Mulder die ze hebben opgenomen in de Tilburgse HQ Studio. "Het is van oudsher een oud onbekend lied van Costa Cordalis, maar nu in een Grieks uptempo jasje", vertelt Willem. "Je kunt het nummer omschrijven als een Griekse feestschlager met een stevige beat....dat klinkt bijzonder, maar het resultaat is ook zeer bijzonder...en ik heb hetzelf geschreven". 

Kurt Lotigiers neemt “Annelies” van Wim Ravell opnieuw op
05-06-2014 19:48:00

Kurt Lotigiers, geboren te Gent, is de jongste telg uit het eerste huwelijk van Luc Lotigiers & Rita Lagrou. Dat bij de familie muziek in de genen zit is vrij duidelijk, grootvader Bart † was artistiek directeur van de Opera van Gent. Vader Luc zong al op zeer jonge leeftijd onder de naam Axel, en moeder Rita kan piano en accordeon spelen. Dus de liefde voor muziek is er bij de kinderen met de paplepel ingegoten. Kurt Lotigiers heeft al lang geen introductie meer nodig aan het grote publiek.

Arie Hazes & De Zwanets lanceren 'Wat moet ik jou nu nog zeggen'
05-06-2014 19:41:00

Uit de muzikale familie Hazes heeft Arie Hazes, de broer van André, zich lang uit de schijnwerpers weten te houden maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Het is er dan toch van gekomen en het resultaat is "Wat moet ik jou nog zeggen". Een onvervalste Jordaanse wals met pakkende tekst zo uit het leven gegrepen. Arie heeft het nummer samen ingezongen met drie damen van het Amsterdamse Zwanenkoor, waar hij ook lid van is.

Jolanda Zoomer vervangt zieke Charlene tijdens Pinksterweekend in Delfzijl
05-06-2014 19:31:00

Voor de 138 ste keer worden in Delfzijl de Pinksterfeesten gehouden. Het komend weekend zullen weer ruim honderd duizend man de havenstad gaan bezoeken. En de bezoekers krijgen een super programma voorgeschoteld waaronder op maandag tijdens de Dijkfeesten een optreden van Jan Smit en het Feestteam, op zaterdagavond o.a. Dizzy Man's Band en zaterdag 7 juni vanaf 11.00 uur een groot doe - kijk en luisterfeest in het winkelcentrum van Delfzijl.  Het luisteren kan o.a. naar het Shantykoor Scheepsjoagers uit Muntendam , zanggroep Flexibel en dweilorkest Dwaarsligger.

Toppers bedrijven topsport
05-06-2014 18:45:00

Een vier uur durende hartslagmeting bij Jeroen van der Boom tijdens de Toppersconcerten heeft uitgewezen dat de Toppers topsport bedrijven. Tot die conclusie is Rick Sievers, de personal trainer van Jeroen van der Boom, gekomen. ‘Jeroen heeft gedurende het concert in de ArenA een hartslagmeter gedragen om zijn energieverbruik te bepalen,’ vertelt zijn trainer Rick Sievers van JES, Je Eigen Sportschool. 

Ladies of Soul opnieuw in de Ziggo Dome!
05-06-2014 07:27:00

Trijntje, Edsilia, Berget, Glennis en Candy staan op 14 februari 2015 opnieuw in de Ziggo Dome als de Ladies of Soul. Deze boodschap verspreiden de dames vandaag persoonlijk met een speciaal voor dit doeleinde gemaakte clip op YouTube.  Na het overweldigende succes van de Ladies of Soul in de Ziggo Dome, kunnen de dames niet wachten om de show van 2015 vorm te geven. Het belooft weer een weergaloze pop-soulshow te worden.

Tino Martin lanceert single ‘De gevierde man’
04-06-2014 20:22:00

In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show. De telefoons staan bij de boekingskantoren roodgloeiend. Hij maakt zijn opwachting in de prime time TV-shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten. In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. De tijd is nu rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire in de studio.

Theodoor staat achter Oranje
04-06-2014 13:48:00

Theodoor is als zanger met een razend tempo bezig het Nederlandse muzieklandschap over te nemen. Zijn liedjes slaan aan op alle media en hitlijsten, zijn clips overstromen Youtube met tienduizenden views, social media deelt gretig alles wat met Theodoor te maken heeft en nu heeft ook het Nederlands Elftal Theodoor ontdekt. Vandaag was Theodoor op uitnodiging aanwezig in het afgesloten gedeelte van de laatste training van Oranje. Tussen de camera's van Shownieuws, Boulevard en NOS  mocht Theodoor exclusief zijn nieuwe single 'Steeds maar meer' uitreiken 

Stanley Hazes wordt uitbater van Harbour Plaza op Recreatie en Watersportcentrum de Biesbosch
04-06-2014 12:55:00

Stanley Hazes en z’n vrouw Louise zijn de nieuwe uitbaters van “Harbour Plaza” gelegen op Recreatie en Watersportcentrum de Biesbosch, onderdeel van Europarcs. Het park ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil. Op het vakantiepark zelf staan mooie gloednieuwe vakantiehuizen. Het horeca gedeelte is net een jaar oud en bestaat uit een cafetaria, café-restaurant en groot terras. Voor Stanley en Louise komt een droom uit. De volkszanger had altijd al plannen om een café te openen in Helmond.

Dennis van Tessel wil alleen maar van jou zijn
04-06-2014 04:28:00

Dennis van Tessel werd geboren op 11 juni 1974 in de Utrechtse wijk Ondiep. Al vanaf jonge leeftijd is zijn liefde voor muziek groot. Deze liefde steekt Dennis niet onder stoelen of banken. Hij  treedt dan ook veel op in café's en feesttenten en dat is zijn lust en zijn leven. De single "Alleen Maar Van Jou Zijn" is geschreven door Jeffrey Weber. Vrolijkheid en gezelligheid staan voor Dennis op nummer 1. Een levensmotto dat ook duidelijk doorklinkt in zijn debuutsingle. Meer info: https://www.facebook.com/dennis.vantessel 

DJ Maurice maakt voor Martin Vincken remix van 'Hey Ho Angelina'
03-06-2014 19:12:00

I.v.m. het grote succes van de "Hey Ho Angelina" op o.a. RADIONL, heeft DJ Maurice speciaal voor Martin Vincken een DJ Maurice Remix van de single gemaakt die vanaf 30 mei overal te downloaden is! Feest Dj nr 1 Maurice is al jarenlang succesvol met het produceren van vele feest hits voor o.a. Summerlove, Peter Beense, De Sjonnies, Trafassi, Theo Mezz, Wesley Bronkhorst, Arne Jansen, Huub Hangop en de succesvolle albums zoals Après Skihut, Recycled en Après-ski Safari.

Extra wandelingen rond geboortedag Wim Sonneveld
03-06-2014 15:36:00

Wim Sonneveld brengt nog altijd veel mensen op de been. De stadswandelingen van kleinkunstkenner Daan Bartels langs de plekken waar Sonneveld woonde en werkte zijn een groot succes. Bartels heeft extra wandelingen ingepland in het weekend van Sonnevelds geboortedag. De Wim Sonneveld-wandelingen door Amsterdam zijn een groot succes. Vanaf 8 maart, de veertigste sterfdag van de cabaretier, liepen al meer dan 500 liefhebbers van zijn werk een route langs Sonnevelds woonhuizen en langs de theaters waar hij werkte. 

Christoff maakt titel van nieuw album bekend
03-06-2014 14:26:00

Op 11 juli vieren we niet enkel de Nationale Feestdag, het is ook sinds enkele jaren een traditie geworden dat Christoff op deze dag een nieuw album uitbrengt. Vorig jaar was dat ‘Christoff en Vrienden 2’, een cd die al snel goud en platina behaalde, en ook dit jaar volgt er een nieuw full album. Christoff verklapt al meteen de titel van dit album: ‘Mijn nieuwe cd zal ‘Altijd Onderweg’ heten. Ik sta te popelen om mijn nieuwe liedjes voor te stellen aan mijn fans!’ Als voorsmaakje lanceerde Christoff deze week zijn nieuwste single ‘M’n Beste Vriend’.

Nieuwe single voor Annet Nikamp
03-06-2014 10:39:00

"Gelukkig uniek" ....dat is de titel van de nieuwe single van Annet Nikamp. Een stevig up-tempo nummer met een pakkend refrein die je ongemerkt in het hoofd blijft zitten en waardoor je al snel zult meezingen. Door omstandigheden is het  even een poosje stil geweest omtrent het uitbrengen van een nieuwe single, maar vanaf nu zal ze weer regelmatig onder haar eigen label ANM Productions, iets nieuws gaan uitbrengen. De tekstuele inhoud van  “Gelukkig uniek”, die Annet overigens zelf heeft geschreven gaat in grote lijnen over dat niemand perfect is.

La Stampa laat het bier koud zetten
03-06-2014 10:25:00

Het is een de meest gevraagde bruiloft en feestbands van Nederland. Er is in Noord Holland geen kermis te vinden waar ze niet hebben gespeeld. En overal waar ze komen is het feest in de tent. Die sfeer brengen ze ook over op de cd’s die ze uitgeven en vooral deze nieuwe cd knalt het feestgehalte vanaf. Velen kennen hem als “Joost is anders geaard” maar deze versie heeft een nog meer aansprekende titel namelijk "Zet het bier maar vast koud". Tijdens de feesten een absolute kraker. 

Argo steekt 'Och was ik maar' in nieuw muzikaal jasje
03-06-2014 10:00:00

Argo werd geboren op 17 december 1972 in Diest, een stad in de Belgische provincie Vlaams-Brabant en groeide op in een muzikale omgeving. Hij had een oom die topmuzikant was op “orgel” en een moeder die gezongen heeft bij de “Blue Diamonds”. Argo zong als vanaf hij klein was en als hij op zijn fiets naar school reed noemde men hem de “Zingende disco-bar". Hij is ook altijd opgewekt en vrolijk. Op zijn 16de begon hij te zingen in koortjes bij Helmut Lotti en Isabelle A en later groeide dit uit tot 6 maanden on tour met Gordon.

Niels Span covert 'Waar heb ik jou meer gezien' van VOF De Kunst
02-06-2014 20:59:00

Op vrijdag 30 mei 2014 is de nieuwe single "Waar heb ik jou meer gezien" van Niels Span gelanceerd. Deze single is in samenwerking met Niels Lingbeek, waar ook de voorgaande singles afkomstig van zijn, geproduceerd. “Waar heb ik jou meer gezien” is een cover van VOF De Kunst, maar het nummer is in een nieuwe setting komen te staan. Met de toevoeging van z'n eigen invloeden c.q. stijl is het een nieuwe vrolijke en frisse plaat geworden en is verkrijgbaar via de verschillende downloadkanalen. 

Simone geeft concert in theater 'De Muzenval' in Eersel
02-06-2014 20:37:00

Op zaterdagavond 28 juni 2014 geeft Simone in theater "De Muzenval", Dijk 7 te Eersel  een concert met als thema "De zomer".  Bekende hits van onder meer Anouk, Caro Emerald, Ilse de Lange en Vaya Con Dios passeren de revue, dit alles afgewisseld met nummers uit eigen repertoire. Een avond vol afwisselende muziekgenres en Brabantse gezelligheid. Na afloop kunt u gezellig blijven borrelen, er is muziek en een hapje van het huis! Kaarten zijn vanaf maandag 2 juni hier te bestellen. 

BN-ers veilen ‘selfies’ voor Make-A-Wish Nederland
02-06-2014 20:25:00

Stichting Musical Helpt! zal in samenwerking met VakantieVeilingen.nl vanaf vandaag  een aantal exclusieve veilingen aanbieden. Een groot aantal bekende artiesten uit alle hoeken van de entertainmentindustrie bieden een selfie-videoboodschap aan. Bezoekers van de site kunnen van 2 t/m 5 juni meebieden op hun favoriete artiest en krijgen daar dus een persoonlijke boodschap via smartphone voor terug! “We merken dat het steeds lastiger wordt om met goede en vooral aanstekelijke ideeën te komen om voor goede doelen geld op te halen”, vertelt William Spaaij.

Pierre Kartner, alias Vader Abraham, wint de TrosKompas Oeuvre Award 2014
02-06-2014 16:33:00

“Pierre Kartner (Vader Abraham) won in de jaren zeventig weliswaar een Edison, een Gouden Harp en een Buma Export Prijs, maar dat een van de grootste artiesten van Nederland nog nooit een Oeuvre Award heeft gekregen voor zijn veelomvattende werkzaamheden op het gebied van het Nederlandse repertoire is een omissie in de muziekindustrie. Wij zijn dan ook unaniem van mening dat de TrosKompas Oeuvre Award dit jaar naar Kartner moet gaan. De nu 79-jarige Bredanaar is een multitalent van eenzame klasse”, aldus de juryleden TROS-diskjockey Daniël Dekker, Paul Siteur van Sterren.nl en Edger Hamer, hoofdredacteur van TrosKompas. 

De zingende boerin Charlotte komt met nieuwe single
02-06-2014 16:24:00

Dat Zuidoost Drenthe vele muzikale talenten kent mag geen geheim zijn. Jannes, Bouke en Jan Warringa  zijn slechts enkele namen die regelmatig te horen zijn op de diverse radiozenders. Daar gaat binnenkort een naam  bijkomen....namelijk Charlotte. Eerder bracht ze een nieuwe versie van "Een klomp met een zeiltje” uit en nu lanceert ze "Kom sta op". Het nummer is opgenomen in de studio van Gerto Heupink in Enschede.Naast het zingen werkt Charlotte in een varkensfokkerij en volgt ze er ook een studie voor. 

Henk Bernard lanceert nieuwe single als voorloper nieuw album
01-06-2014 20:09:00

Op zaterdag 21 juni 2014 presenteert Henk Bernard z'n nieuwe album bij uitgaansgelegenheid De Ster in Nieuwkuijk. Er komen in totaal 13 nummers op te staan waaronder "Ik word wat ouder" en z'n nieuwe single "Als een vogel zo vrij" die op vrijdag 5 juni gelanceerd wordt. De clip hiervan is afgelopen vrijdag opgenomen en zal in de loop van de week naar de landelijke tv stations worden gestuurd. Voor de rest zijn het allemaal nieuwe nummers in de bekende Henk Bernard stijl en 5 hebben tevens een eigen melodielijn. Volgens de mensen van platenmaatschappij NRGY ligt de lat erg hoog en is het album beter dan de vorige 3 albums. Dit komt mede doordat z'n stem meer gevormd is. Tjdens de presentatie zijn er gastoptredens van Henk Dissel, John de Bever, Stef Ekkel, William Burg en Frans Duijts.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl