RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Leen Zijlmans heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-10-2014 19:30:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 oktober is dat ‘Daar zijn opa’s voor’ van Leen Zijlmans. Deze prachtige single is de voorloper van zijn nieuwe album dat medio december zal verschijnen. Het lied is speciaal voor Leen geschreven door Grad Damen. “Leen, ik denk dat ik datgene wat je mij vertelde over je kleinkind, heb kunnen verwoorden in een liedje”, aldus Grad door de telefoon. Leen vond het nummer meteen prachtig en de uitstekende productie van Manfred Jongenelis deed de rest.

Pure Music maakt naam in Nederland
24-10-2014 13:52:00

Pure Music…..een naam die in korte tijd regelmatig in het TV Oranje Shownieuws genoemd werd. Dit alles had te maken met het tekenen van een platencontract. Hoogste tijd  dus om eens te kijken welke mensen daar achter zitten en wat hun doelstelling is. We leggen contact met Maurice Kuijpers die laat weten dat hij samen met z’n compagnon William van Dijk begin 2014 is gaan nadenken over een eigen platenlabel. De mannen hadden al het artiestenbureau Pure Bookings, de managementsafdeling Pure Entertainment en een grafische afdeling Pure Concepts. 

Hugo Peeters lanceert Sinterklaassingle
24-10-2014 12:44:00

Hugo Peeters heeft een nieuwe Sinterklaassingle uitgebracht. getiteld "Sinterklaas komt van ’t jaar in een luchtballon" Een superleuk nummer voor jong en oud, dat steeds in je gedachte blijft hangen! Ook voor het script van de videoclip, die is opgenomen door Cliphuis, zette Hugo zijn handtekening. Voor het hoesje van de single, die ook fysiek verkrijgbaar is heeft onze Hugo weer eens iets aparts bedacht. Het is namelijk een kleurplaathoesje geworden. "Ik heb het nog nooit eerder gezien" zei Hugo, die dit samen met zijn vrouw bedacht onder ’t eten.

Otto Roona komt met platenlabel en nieuwe single
24-10-2014 10:31:00

Otto Roona uit Roden timmert al enige jaren flink aan de weg in het Nederlandstalige muziekcircuit. Ook deze keer is hij weer naar het Duitse Neuenhaus getogen om daar een nieuwe feestplaat op te nemen met de titel ‘De liefde van mijn leven’. "Het is net als 'Oh Katerina' uit 2013 wederom een single geworden met een hoog meezinggehalte en een flinke dosis feest erin’’, aldus Otto. De single wordt op 29 november gepresenteerd bij café Max Otter in Leek. Tijdens deze avond zal een keur aan artiesten weer de weg naar Leek weten te vinden.

Christmas with… Nick & Simon en hun duetpartners Matt Simons en Miss Montreal
24-10-2014 10:22:00

Nick & Simon komen met een nieuwe editie van hun kerstalbum en dat vieren ze dit jaar met Matt Simons en Miss Montreal. In het prachtige Kasteel De Hooge Vuursche maakten de entertainers zojuist bekend dat Nick Schilder een duet heeft opgenomen met Matt Simons en Simon Keizer met Miss Montreal. Simon en Miss Montreal schreven en zongen samen het gevoelige nummer  ‘At Christmastime’.  Het liedje van Nick en Matt Simons heet  ‘Give Me Back My Holiday’. Als extra bevat de CD ook een DVD met daarop de beelden van de vorig jaar geschoten kerstspecial.

Roos van Erkel en Jim Bakkum in 'Het Meisje Met Het Rode Haar'
24-10-2014 10:14:00

Vandaag maakt DommelGraaf & Cornelissen Entertainment bekend wie de hoofdrollen gaan vertolken in Het Meisje Met Het Rode Haar. De nieuwe intieme muziektheaterproductie van de theaterproducent vertelt het verhaal van Hannie Schaft, een van de grootste verzetsheldinnen van ons land. De felbegeerde hoofdrol van Hannie zal worden gespeeld door Roos van Erkel, bekend van onder andere Moeder, ik wil bij de Revue en Het Bombardement. Naast Roos vertolkt Jim Bakkum de mannelijke hoofdrol van Hannie’s medeverzetsstrijder Hugo.

DVD ‘Gewoon Jaman’ met unieke special rond de populaire zanger vanaf vandaag verkrijgbaar
24-10-2014 10:07:00

Jaman is in korte tijd uitgegroeid tot één van de populairste volkszangers van Nederland. Reden genoeg voor Berk Music om de DVD “Gewoon Jaman” op de markt te brengen die vanaf 24 oktober 2014 verkrijgbaar zal zijn. De DVD bevat alle grote hits van hem zoals: “Laat me los, Laat me vrij”, “ Overal ter wereld”.” Spoken bestaan niet”,” Gewoon weer opnieuw”, “ Dat ging snel  voorbij”, “Waarom?”,” Blikken of blozen” , “ Samen dansen op de reggaebeat” en  een speciale kindervideo van “Spoken bestaan niet”. Een indrukwekkende special waarin Jaman openhartig spreekt over de weg naar zijn succes maakt het schijfje compleet. Jaman:“Het is eigenlijk een special rond mij. De beelden zijn opgenomen in een kleurrijke bosomgeving. 

Rick Prijs komt met tweede single
23-10-2014 15:09:00

Als je in de regio Hoogeveen de naam Rick Prijs roept bestaat de kans dat ze wel eens van hem gehoord of gelezen hebben. De zanger het Elim staat bekend als de sfeermaker van Zuidoost Drenthe. Van jongsaf aan heeft Rick een voorliefde voor het Nederlandstalige lied en weet hoe hij het publiek kan betrekken bij zijn optredens. In 2012 lanceerde hij z'n debuutsingle "Het leven is fijn”. Nu twee jaar later komt Rick met “ Maar als je dan weer bij me bent”. Het lied is geschreven door Gerto Heupink en opgenomen in de GMP studio te Enschede. 

Paul de Leeuw eert muzikale erfenis Robert Long op nieuwste album
23-10-2014 12:58:00

Paul de Leeuw brengt op 14 november zijn nieuwste cd uit: "De Leeuw Zingt Long". Het album is een productie met veel liefde en respect naar Robert Long en zijn muzikale erfenis. De Leeuw heeft de liedjes zelf gekozen en heeft met elk nummer een bijzondere band. En dat is te horen. Aan "De Leeuw Zingt Long" heeft een indrukwekkende rij gastmuzikanten meegewerkt oa: het Nederlands Blazersensemble, Cor Bakker, Eric Vloeimans, Typhoon, Remy van Kesteren, Ilse DeLange & JB Meijers, Carel Kraayenhof, Benny Ludemann, Marcel de Groot en Ruth Jacott.

Nieuwe single René Eshuijs 'Jij kwam in één keer uit de hemel vallen'
23-10-2014 09:27:00

Door een tip van Bert Schenau van Feestartiesten.nl kwam René Eshuijs in 2013 in contact met de gerenomeerde producer Ger Oerlemans. Dat gesprek verliep zeer positief en enkele weken later werd “Ik wil de man zijn“ opgenomen. De samenwerking beviel zeer goed en er werden plannen gemaakt om een nieuw product op te gaan nemen. Dit resulteerde in de door Pascal de Vormer geschreven "Jij kwam in één keer uit de hemel vallen". Pascal heeft al een behoorlijke staat van dienst wat betreft het schrijven van hits. 

Dana Winner komt met bijzonder album
22-10-2014 16:10:00

"Bloom" is de titel geworden van het nieuwe album van Dana Winner. Er is gekozen voor Bloom omdat het een mooi woord is met een warme klank en een bijzondere betekenis, namelijk "open bloeien”. Dana houdt van dat beeld. Een album met liedjes die open bloeien als de prachtige bloesem van een boom. Iets dat open bloeit, laat zich bovendien van zijn beste kant zien, aldus Dana. De Vlaamse schone heeft er dan ook naar gestreefd om voor dit album erg mooie nummers in 5 talen te brengen. 

Henri van Velzen....nieuwe single en duet met Herman Lippinkhof
22-10-2014 13:46:00

Henri van Velzen timmert al jaren aan de weg als zanger en is eigenaar van HVV-Entertainment. Landelijke bekendheid kreeg Henri met de 2013 versie van "Vier vrienden", waarmee hij de Oranje Kroon bij TV Oranje verwierf en Hollandse Nieuwe werd bij RADIONL. Een grote wens van de uit Zwolle afkomstige zanger was om ooit nog eens een duet op te nemen met Herman Lippinkhof. "Eén van mijn favoriete liedjes uit het rijke repertoire van Herman is "Bubi Bubi”, aldus van Velzen.

Debuutsingle voor Gijs Vissers
22-10-2014 12:58:00

Gijs Vissers is een nieuwe naam in de Nederlandse muziekwereld. Op het Rood-Hit-Blauw label is nu z'n debuutsingle "Onvoorwaardelijke liefde" verschenen. Zijn eerste optreden was tijdens "Het Smartlappenfestival". Gijs viel in de smaak en ging uiteindelijk met de "Gouden traan" naar huis. Na dit succes was er geen weg meer terug en zette hij vervolgstappen in de muziek; hij leerde gitaarspelen en deed veel ervaring op in een band.  Nadat Gijs een tweede plaats in de wacht sleepte tijdens een talentenjacht in Eindhoven besloot hij een single te gaan opnemen: 

Exclusief dubbelconcert: Dana Winner & Frans Bauer
22-10-2014 02:22:00

Dana Winner en Frans Bauer slaan de handen in elkaar en pakken uit met een exclusief dubbelconcert in België en wel op zaterdag 22 november in de Ethias Arena in Hassel en zondag 23 november in Kursaal te Oostende. Tijdens deze unieke show staat Dana in volle glorie meer dan een uur op het podium. Naast haar grootste hits zingt ze voor de allereerste keer de songs van haar fonkelnieuwe album 'Bloom'. Op de nieuwe cd bundelt Dana de mooiste liedjes in de mooiste talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Zuid-Afrikaans. Ook Frans Bauer, onmiskenbaar de populairste en meest charmante Nederlander in de muziekbranche, lanceert binnenkort z'n gloednieuwe album "Lieve schat". Een echte Bauerplaat, vol leuke meezingers. 

Seth Gaaikema overleden
21-10-2014 18:47:00

Seth Gaaikema is vanmiddag in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch op 75 jarige leeftijd overleden. Eerder op de dag werd hij in het ziekenhuis opgenomen i.v.m. hartklachten. In januari 2014 nam de cabaretier en tekstschrijver afscheid van het theater met de voorstelling "Wat ik nog graag zou willen". In de jaren 60 kreeg hij landelijke bekendheid met z'n oudejaarsconference. Tijdens de conférence van 1988 kwam hij openlijk uit voor zijn homoseksualiteit.

Download 'Vrij als een vogel' van Kevin Smit en maak kans op € 500.00
21-10-2014 16:35:00

Op 1 oktober 2014 lanceerde Kevin Smit z'n nieuwe single 'Vrij zijn als een vogel'. ‘Het is een single met volkse invloeden en een lekkere beat. Het nummer past echt voor 1000 procent bij mij.’ Het lied gemaakt in samenwerking met het succesvolle schrijvers- en producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Kevin is ervan overtuigd dat ook dit nummer zal aanslaan bij het publiek. ‘Ik wil van mijn optredens één groot feest maken en dat kan heerlijk met de sound van Emile.’

De Commerce in Kruisland wordt 25 oktober omgedoopt tot Tiroler hut
21-10-2014 14:31:00

Aanstaande zaterdag wordt uitgaansgelegenheid De Commerce in Kruisland omgedoopt tot Tiroler hut en vindt voor de achtste keer het evenement "Tiroler Feesten" plaats. " De grote pullen zijn weer van zolder gehaald en de sneeuw is besteld", aldus de horeca exploitant. De avondvullende après ski party wordt gehouden vanaf 21.00 uur en zal eindigen rond de klok van 03.30 uur (zomertijd). De Alpenzusjes zullen de bekendste hits ten gehoren brengen zoals: "Hutje op de hei", "Voor en achter", en "Kontebonke".Het HB Max DJ Team met DJ Mark en DJ Van der V. zullen los gaan in het voor- en naprogramma. Voorverkoop kaarten zijn aan de bar te verkrijgen à € 7.00 of zolang de voorraad strekt. 

Fadim lanceert 'Ik sta op straat'
21-10-2014 12:38:00

Plugster Nel van Olm heeft weer een uitdaging binnen weten te halen. Ze gaat proberen om de nieuwe single "Ik sta op straat" van de Belgische zanger Fadim onder de aandacht te brengen bij de radio-en televisie mensen. De 19 jarige jongeman volgt momenteel de opleiding milieubeheer aan het Provinciaal Instituut  voor Biologisch Onderwijs en is bezig met z'n laatste studiejaar.  Samen met z'n ouders en één zus woont hij in het landelijke Vliermaal, deelgemeente van Kortessem, halfweg Hasselt en Tongeren. 

Nominaties Party Awards 2014 bekend
21-10-2014 12:15:00

De nominaties voor de Party Awards 2014 zijn bekend. Dit jaar vinden de Party Awards alweer voor de 10e keer plaats en worden de prijzen op woensdag 26 november uitgereikt bij "De Ster" te Nieuwkuik." Een jubileum wat we niet aan ons voorbij laten gaan, daarom introduceren we op veler verzoek een nieuwe categorie: De Locatie Award. 

‘Leef En Voel Je Vrij’: spetterende comeback voor Addie Timmermans
21-10-2014 11:55:00

Addie Timmermans die in 1981 is geboren in Den Bosch is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Al ruim 15 jaar is de zanger actief op het hoogste niveau! Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay is zijn herkenbare (ietwat hese) stemgeluid en sound na een periode van afwezigheid weer helemaal terug! Met trots presenteert Addie Timmermans zijn single ‘Leef En Voel Je Vrij’. 

Patrick van den Corput en Wim Florack bundelen krachten
20-10-2014 18:52:00

​Wat als een geintje met een aantal vrienden onder elkaar begon is werkelijkheid geworden. In de vriendengroep waar Patrick van den Corput en Wim Florack deel uit maken staan de woorden “Doekje erbij” centraal. De verantwoordelijke hiervoor is Wim omdat hij steeds bij alles wat er gebeurde het antwoord “Doekje erbij”  gaf. Dit wat zo aanstekelijk dat de gehele vriendengroep deze woorden overnam. Zoals de meeste weten staat Patrick bekend om zijn feest en foxtrot nummers. 

Cd Ais Lawa-Lata en Adriana Romijn ‘Jij hoort bij mij’ opnieuw landelijk uitgebracht
20-10-2014 14:15:00

Omdat er in den lande behoorlijk vraag was naar de prachtige cd “Jij hoort bij mij” van Ais Lawa-Lata en Adriana Romijn is besloten een her-release te doen onder het Rood-Hit-Blauw label. Het album bevat de nummers "Net zo lang als breed", "De schoonheidsprijs", "Geloven geloven", "Blijf altijd geloven"," De vloedlijn" en de track "Toma ban sigi Toma". Laatst genoemd lied is een vertaling van " Wij zullen doorgaan" van Ramses Shaffy) "Jij hoort bij mij" is nu zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.

Sophia Netten tekent platencontract bij Pure Music
20-10-2014 11:58:00

Sophia Netten heeft de stap genomen om een platencontract aan te gaan bij Pure Music Productions, Pure Music Productions zal haar 2de single uit gaan brengen medio januari 2015. Deze single is geproduceerd door Wil Theus en gemasterd door niemand minder dan Peter La Haye van La Haye Sound Productions. Er is voor de single van Sophia een prachtige videoclip opgenomen in samenwerking met Ron Schmid van VisiualsMedia deze videoclip zal worden gepubliceerd op YouTube, Vimeo en natuurlijk TV Oranje. 

Michael Humblé op de Griekse tour
20-10-2014 11:33:00

Op vrijdag 28 november 2014 presenteert Michael Humblé bij Café d’n Brands/Broeder Liplap in Goirle z'n 2de track van zijn single getiteld "Lola". Het is een gezellige Griekse melodie met een hoog feest gehalte, waar je niet bij stil kunt blijven staan. De eerste track op de cd “Ik heb morgen geen kater in mijn kop” is reeds goed ontvangen door de fans en diverse radio stations. Het nummer "Lola" heeft Michael Humblé zelf bedacht en is geproduceerd door Andre Kooiman. Meewerkende artiesten tijdens deze avond zijn: John West, Frank Smeekens, Jack Kunkels, Patrick Dano, Gerbrand, Denans, Frank Smeekens , Rene Oerlemans, Fauve Kolijn, presentatie is in handen van Johnny Purple . Kaarten zijn slechts € 5.00. Voorverkoop adressen: GBG primeur Goirle, Café d’n Brands Goirle en bij Michael Humblé.

Alderliefste bestaat 20 jaar en viert dit met nieuwe cd en tour langs de Nederlandse theaters
20-10-2014 11:13:00

In 2014 bestaat Alderliefste 20 jaar. Tijd voor een feestje en dat wordt gevierd met het uitbrengen van hun derde CD ‘Trois’ en een tour langs de Nederlandse theaters. ‘Trois’ is een popplaat met eigen composities die voor de helft in het Nederlands en voor de helft in het geliefde Frans zijn geschreven. De trio-eigen powerchansons dekken de hele geschiedenis van de band en maken het een soort oeuvreplaat.

Shuman & Angel-Eye organiseren theatershows voor leden van ANBO
19-10-2014 16:32:00

Shuman & Angel-Eye organiseren speciaal voor de leden van de ANBO in november en december 4 theatershows. Deze vinden plaats in de theaters en schouwburgen van Hoogeveen, Dordrecht, Amersfoort en Zaandam. Het thema zal zijn '60 years of Rock and Roll'. Reeds duizenden bezoekers hebben hun plek gereserveerd waardoor de voorstellingen al bijna vol zitten. Dordrecht was zelfs na 2 dagen reeds uitverkocht. De ANBO is de grootste belangenorganisatie voor senioren in Nederland op het gebied van inkomen, wonen en gezondheid. De organisatie zet zich in voor het behoud en verbetering van kwaliteit van leven voor de huidige en toekomstige generaties senioren.

Win vrijkaarten voor De Nationale Noot
19-10-2014 12:57:00

Zondag 26 oktober worden in De Rustende Jager in Nieuw-Vennep tv-opnamen gemaakt voor De Nationale Noot, het nieuwe muziekprogramma dat vanaf begin november te zien zal zijn bij TV Oranje. Bij deze opnamen kan publiek aanwezig zijn. Vanaf 14.00 uur kun je genieten van optredens van Sasja Brouwers, Fantasticos, Gino Graus, Yosee, Gerry Holland, Alex, Johnny Gold en vele anderen. De presentatie is in handen van Marco de Hollander. TV Oranje mag vier vrijkaarten weggeven voor deze tv-opnamen. 

Zangeres Shiela komt met een nieuwe single
18-10-2014 20:13:00

Na het uitbrengen van haar laatste single "Voor altijd in mijn haar", wilde zangeres Shiela laten zien dat ze veel meer in petto heeft. Nu komt ze met iets heel anders, namelijk een lekker vrolijk liedje. Shiela is momenteel druk met de laatste puntjes op de i te zetten voor haar clip, zodat deze in november gelijk samen met haar single gereleased kan worden. Maar er staat nog meer op de agenda van haar. Shiela zit volgende jaar mei alweer 10 jaar in het artiestenvak. Om dit te vieren staat medio mei 2015 iets leuks op de planning.

Ricardo Riesley steekt Asi Asi in nieuw jasje
18-10-2014 19:44:00

Ricardo Riesley is de artiestennaam van zanger/entertainer/presentator Richard Stoop. Hij maakte op 17 jarige leeftijd uit van een all-round trio. Op 19 jarige leeftijd werd hij zanger/ gitarist van de bekende Valkenswaardse band Satellite. Richard vertrok een aantal jaren naar Spanje waar hij een aantal café's exploiteerde.

William Burg timmert had aan de weg en lanceert nieuw album
18-10-2014 13:28:00

Als er 1 artiest is die behoorlijk aan de weg timmert is dat wel de Brabantse zanger William Burg. Sinds anderhalf jaar werkt hij samen met producer Jurgen Kuppens, tekstschrijver/componist Marco Meesters en Ronald Visch. Tijdens een opnamedag van "Toppers van Oranje" vond een ontmoeting plaats tussen William en Ronald en de basis van de samenwerking was gelegd. De platenbaas hield hem al een tijdje in de gaten en zag een veelbelovende toekomst tegemoet. 

Silvana van Deursen tekent platencontract bij Pure Music
18-10-2014 12:42:00

Silvana van Deursen heeft de stap genomen om een platencontract aan te gaan bij Pure Music Productions, Pure Music Productions zal haar debuutsingle uitbrengen op 8 maart 2015. Deze debuutsingle is geschreven door Marco Meesters en gemasterd door Peter La Haye van La Haye Sound Productions. Er is voor de single van Silvana een prachtige videoclip opgenomen in samenwerking met WIMA / Beeren Productions deze videoclip zal worden gepubliceerd op YouTube, Vimeo en natuurlijk TV Oranje. 

Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band spelen 'Hollandse Meesters' in het Rijksmuseum
17-10-2014 23:52:00

Eerder deze avond presenteerden Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band het album ‘Hollandse Meesters’ in het Rijksmuseum in Amsterdam. Dit zeer exclusieve optreden werd bijgewoond door een paar honderd fans die een kaartje wisten te bemachtigen en een groot aantal genodigden. Voor het optreden ontving Guus het eerste exemplaar van het album uit handen van Henny Vrienten. ‘Hollandse Meesters’ is vanaf vandaag verkrijgbaar via zowel traditionele platenzaken als digitale kanalen.

Bert Louissen geeft met 'Castles in the air' een stevig visitekaartje af
17-10-2014 16:08:00

Met ‘Castles in the air’ geeft Bert Louissen een stevig visitekaartje af. De blinde zanger en multi-instrumentalist knalt met zijn nieuwe single, een uitgesproken pop-rocksong, uit je speakers. Bert Louissen zingt, speelt piano, bas en gitaar en drumt. Hij heeft ruime ervaring op het podium met eigen werk, maar ook in coverbands, als gastmuzikant en in projecten. Bert is al diverse keren op radio en televisie geweest. Zo zong hij ‘For once in my life’ als Stevie Wonder in Henny Huisman’s Soundmixshow. 

At-G vraagt met z'n nieuwe single 'Nog niet verloren' aandacht voor oorlogskinderen
17-10-2014 15:57:00

At-G (ex-member van Young Smoothies) vraagt met z'n nieuwe single "Nog niet verloren" aandacht voor oorlogskinderen. Dit alles gaat de artiest At-G enorm aan het hart. Als kind zijnde is hij samen met zijn ouders gevlucht uit Sri Lanka, een land waar al vele jaren oorlog gerelateerde problemen zijn. Alhoewel At-G er goed is uitgekomen, wil hij door zijn diep gewortelde gevoelens, duidelijk stilstaan bij de kinderen die niet de kans hebben gekregen om die vreselijke nachtmerrie achter hen te laten. 

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-10-2014 15:41:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 oktober is dat ‘Ratatadadada’, de nieuwe single van Frans Bauer. Na de hitsingle ‘Skippybal’ komt de populaire volkszanger opnieuw met een ongecompliceerd feestnummer dat meteen in je hoofd gaat zitten. Frans is zelf een groot liefhebber van dit genre en weet feilloos de juiste snaar te raken. Deze vrolijke ode aan de kroeg en de gezelligheid zal zonder enige twijfel over enkele maanden een dikke hit zijn tijdens het carnaval. 

Talentenjacht 'Café De Eik Got Talent'
17-10-2014 11:32:00

Café De Eik aan de Eikenlaan 5 in de stad Groningen organiseert op zaterdag 1 november a.s. een groots opgezette Talentenjacht. De aanvang is om 20.00 uur. Behalve de eer zijn er diverse geldprijzen te verdienen. De kandidaten worden beoordeeld door een deskundige jury. Tevens is er een open podium voor artiesten die niet aan de zangwedstrijd deel willen nemen, maar bijvoorbeeld wel hun (nieuwe) cd en / of enkele liedjes ten gehore willen brengen.

Alex maakt er een mooie dag van
17-10-2014 10:32:00

"Maak er een mooie dag van”…..dat is een kreet die een grote vriendenclub uit Brabant gebruikt als ze na een avondje stappen afscheid nemen van Alex. Hij had altijd al plannen om hier iets mee te gaan doen en het resultaat is z’n nieuwe single getiteld ‘Maak er een mooie dag van’. “In de kroeg hoorde ik vaak ‘Ik wou dat ik naar huis wou’…., een zin die nergens op slaat, maar als je er over na gaat denken is dat eigenlijk best grappig. Deze woorden heb ik dan ook maar verwerkt in het tweede couplet van het lied, aldus Alex.

Nieuwe single voor Wesley Klein
17-10-2014 10:20:00

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de nieuwe single van Wesley Klein, getiteld “Er is niemand zoals jij” een ballad zou worden. Wesley : “Tijdens de productie is echter besloten om er een andere draai aan te geven. We hebben nu een versie gemaakt die zowel bij de jeugd als oudere in de smaak zal vallen”. Het nummer is geschreven door Alie Bakker en opgenomen in de Goldfinger studio van Waylon van der Heijden.  “Sinds ik onder contract sta bij Berk Music is dit m’n vaste opnamestudio. 

Suzie Roose presenteert nieuwe single in Kruisland
16-10-2014 16:45:00

Op vrijdag 14 november 2014 presenteert Suzie Roose haar nieuwe single bij uitgaansgelegendeid De Commerce in Kruisland. De uit Roosendaal afkomstige zangeres is muzikaal een nieuwe weg ingeslagen en richt zich nu op Nederlandstalige gipsy muziek. Onlangs is ze in zee gegaan met Maas Music & Entertainment. Suzie: "Ik werd benaderd door een medewerker van Maas. Ze hadden een leuk liedje op de plank liggen en zochten daar een zangeres voor en hadden mij in de gedachten. Omdat ikzelf ook toe was aan een nieuwe uitdaging zijn we om tafel gaan zitten en was direct 'verkocht'. De laatste tijd heb ik alles op eigen houtje gedaan en heb het gevoel dat ik me thuisvoel bij Maas".

Nieuw album George Baker
16-10-2014 16:05:00

Dit jaar viert George Baker zijn zeventigste verjaardag en zijn 45-jarig jubileum als artiest. Hij doet dat met een splinternieuw album, dat de bijna vanzelfsprekende titel Seventy zal dragen en waarvoor hij alle songs wederom zelf heeft geschreven. Het album komt op vrijdag 7 november uit. Als voorproefje zal morgen, vrijdag 17 oktober, het fraaie Around and Around als eerste single verschijnen. Als cadeau van de jarige voor zijn vele trouwe fans, zit bij het album een gratis cd met zes nummers uit zijn gigantische catalogus.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl