RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ruud Feltkamp (DJ Rudi Feral) & Propulsive lanceren eerste single
01-12-2014 11:34:00

Ruud Feltkamp, als acteur en presentator bekend van o.a. Goede Tijden, Slechte Tijden, GTST Quiz,  De Toscaanse Bruiloft en het winnen van de Televizier Aanstormend Talent Award, brengt op 8 december onder zijn DJ naam Rudi Feral zijn eerste house single uit. Na zeven jaar draaien en musiceren is het voor Ruud nu de hoogste tijd om zijn muziek te publiceren en zo met het publiek te delen. Listen naar Rudi Feral & Propulsive! Ruud is sinds zeven jaar actief als DJ en draait sinds enkele jaren regelmatig in clubs en discotheken in binnen- en buitenland. 

Anouk en Robert Jan zijn Peat Residents
01-12-2014 10:27:00

Ze kennen elkaar al jaren, maar Robert Jan van Hoogdalem en Anouk Triezenberg maken pas sinds enkele maanden samen muziek. Het eerste liedje van de twee, te zien op YouTube, leverde naast veel positieve reacties ook de eerste boekingen op. Nu ze een naam hebben gevonden, is Drenthe officieel een nieuw muzikaal setje rijker. Maak kennis met Peat Residents.

RADIONL en TV Oranje: Facebookactie: win een keuken t.w.v. € 3000,00
01-12-2014 10:19:00

RADIONL en TV Oranje gaan in december een gloednieuwe keuken weggeven, ter waarde van maar liefst 3000 euro! Om kans te maken op deze fantastische prijs hoef je alleen maar tussen 1 en 22 december de Facebookpagina van RADIONL én die van TV Oranje te liken. Heb je allebei de Facebookpagina’s geliked? Dan maak jij automatisch kans op een fantastische nieuwe keuken.

Modewinkel 'Gypsy Bling' van Zangeres Marlous geopend door Jan Paparazzi
30-11-2014 21:39:00

Gisteren opende Jan Paparazzi op feestelijke wijze de bijzondere modewinkel van Marlous .. GYPSY BLING aan de Rademarkt 23 in Groningen. Er stonden tal van leuke activiteiten op het programma waaronder een mini modeshow en een optreden van Marlous. Personeel van Kapperszaak Kapsones was aanwezig om voor diegene die dat wilde gratis de haren in een mooi model te maken. (Een soort metamorfose). Marlous is de schrik inmiddels te boven van het eenzijdige auto ongeval dat ze samen met haar vriend Arnold beleefde. 

TV Oranje en RADIONL huldigen Koos Alberts
30-11-2014 20:15:00

Een speciale oorkonde ter gelegenheid van maar liefst 10.000 draaibeurten voor zijn liedjes en een gratis opname van een videoclip aangeboden door TV Oranje. Die eer viel zanger Koos Alberts zaterdagavond 29 november te beurt tijdens een feestelijke avond ter gelegenheid van zijn dertigjarig artiestenjubileum. De redacties van TV Oranje en RADIONL hadden tezamen becijferd dat de nog altijd mateloos populaire levensliedzanger in de loop der jaren in totaal meer dan 10.000 keer gedraaid is in de uitzendingen.

Roy Hoffman lanceert 'Als je even naar me lacht'
30-11-2014 09:58:00

In 2014 bracht Roy Hoffman zijn debuutsingle “Als ik jou zie” uit. Een single die in de breedte bij vele radiostations gedraaid werd. Roy’s voorliefde voor het Nederlandstalige volkse repertoire werd met deze eerste single meer dan uitgelicht. De jeugdigheid van Roy, zijn enthousiasme en kenmerkende eigen stemgeluid en de vraag van het publiek, bracht hem ertoe om in 2014 nog een nieuwe single uit te brengen. “Als je even naar mij lacht’ is een op maat geschreven liedje, en maakt je vrolijk van het begin tot het eind.

Ontvang gratis* editie 21 van artiestenblad Lucky Joe
30-11-2014 08:58:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Duo Nationaal isvanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 21 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 63 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Dubbel-Fris, Jacques Herb, Marco de Hollander, De Special CD Shop en de CD Hal in Ruinen. Daarnaast aandacht voor het derde benefietgala van Martin Dhamarcoverhalen t.g.v. Stichting 'Het Gasthuis', een item over de oortjes die artiesten tijdens het zingen vaan dragen, Joop en Ineke Gossen, Jan en Marga, producer Justin Pieplenbosch van Studio 1 en duo Rita & Andreas.  

RADIONL presentator Taeke Wouda schrijft boek over z’n belevenissen als DJ
29-11-2014 17:05:00

RADIONL presentator Taeke Wouda kreeg afgelopen donderdag in z’n stamkroeg ‘De Witte Herbergh’ in Workum uit handen van Jan Keizer het eerste exemplaar van z’n boek  ‘De belevenissen van een DJ’. De titel zegt volgens Taeke alles….” De belevenissen van een dj, in dit geval van een dj die Taeke heet”. Hij vervolgt: “Zo simpel als het er staat, zo is het ook. Het zijn letterlijke belevenissen die ik de afgelopen jaren mee heb mogen maken. Maar waarom een boek, zult u denken?  Het is geen eigen idee. In 2008 of 2009 hebben een aantal mensen, bij het lezen van boeken van dj’s, presentatoren of mensen uit de muziek, mij wel eens gezegd dat ik misschien ook eens een boek zou moeten schrijven. Daar moest ik toen om lachen, want dat was meer iets voor bekende mensen die we als “Bekende Nederlanders” kennen en dat ben ik niet’. 

Wendy Rivers terug met Nederlandstalige single
29-11-2014 14:48:00

De veelzijdige zangeres Wendy Rivers uit Landgraaf heeft een jarenlange podium ervaring. Ze heeft door heel het land met verschillende bands gewerkt. Ook heeft ze met veel succes aan verschillende talentenjachten meegedaan. Wendy heeft voorheen een aantal Nederlandse singles uitgebracht, maar daarna gekozen om Engelstalig te gaan zingen o.a. een Engelstalig duetten album samen met Frank van Etten. Na enige tijd Engelstalig te hebben gezongen, heeft ze nu wederom  een Nederlandstalige single opgenomen “Ik zal de sterren vragen”.

John West en Lange Frans scoren met duet 'Blijf bij mij'
29-11-2014 11:58:00

John West & Lange Frans hebben met hun duet "Blijf bij mij" een nieuw record verbroken. De clip die John met Lange Frans, Zonzo Basily en Matsoe Matsoe opnam is in een week tijd ruim 32.000 keer  bekeken. Hiermee toont John West aan de ladder naar succes snel te beklimmen. "Blijf bij mij" is afkomstig van de maxi single ‘Even terug in de tijd’ welke op 19 november jl. werd gelanceerd Rood-Hit-Blauw platenlabel. De clip is gemaakt door Kaska Producties. John: Ik vind het geweldig wat er allemaal gaande is om mij heen.

Gerry Holland sluit ‘Geen cent te makken actie ‘ af met artiestengala
29-11-2014 10:23:00

De “Geen cent te makken” actie van Gerry Holland overtreft alle verwachtingen.  Er is volgens de volkszanger tot nu toe al meer dan € 1000.00 opgehaald tegenover € 200.00 in 2013. Gerry: “Voor dat geld gaan we op zondag 14 december  bij Café De Venneper, Venneperweg 469 in Nieuw-Vennep pakketten samenstellen en uitleveren aan de ‘jongens van de straat’.  Uit ervaring blijkt dat ook op deze dag veel mensen met goederen aankomen die we kunnen verwerken in de pakketten.  Voor deze dag zoeken we nog vrijwilligers die willen helpen. Men kan zich opgeven via : info@gerryholland.nl  “. Als dank voor de hulp organiseert Gerry op zaterdag 20 december een feestavond voor de vrijwilligers, donateurs en bedrijven die goederen beschikbaar hebben gesteld. Dit zal ook plaatsvinden bij De Venneper.

Vrijkaarten voor het IJsbeelden Festival Zwolle
29-11-2014 08:28:00

Het IJsbeelden Festival Zwolle presenteert van 6 december t/m 25 januari ‘World in Motion’, een spectaculair evenement rond opzienbarende voertuigen, vliegtuigen en vaartuigen, gehakt uit enorme blokken ijs en sneeuw. Veertig internationale en Nederlandse ijskunstenaars beelden dit ‘coole’ thema uit met behulp van 250.000 kilogram ijs en 250.000 kilogram sneeuw. In een historische treinenloods ga je op een indrukwekkende ontdekkingsreis langs verleden, heden en toekomst en word je een dag lang verrast, verbaasd en verwend. 

DVD Samen…Live in Concert van Django Wagner binnen op nummer 1
28-11-2014 21:47:00

De DVD Samen…Live in Concert van zanger Django Wagner is vandaag binnen gekomen op de hoogste positie van de GFK DVD Top 30. De DVD, die vorige week uit kwam, bevat het concert dat Django op 22 mei van dit jaar gaf in het Beursgebouw in Eindhoven. Naast de dvd verscheen Samen…Live in Concert ook in een versie met een cd erbij. Op deze cd staan alle nummers die Django die avond solo voor zijn rekening nam.

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
28-11-2014 13:32:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 december is dat ‘Eens’, de nieuwe single van Jannes. Binnenkort verschijnt een nieuw album van de populaire Drentse zanger en dit nummer is daar de voorbode van. Aan het succes van Jannes lijkt maar geen einde te komen, en hoe kan het ook anders als je dit soort prachtige liedjes blijft maken. Met een tekst rijk aan gevoel en muziek die je samen doet inhaken. De uitstekende productie van Emile Hartkamp en Norus Padidar doet de rest. 

Edwin Naber helemaal terug met nieuwe single
28-11-2014 13:23:00

Het is al weer een tijdje geleden dat u iets van Edwin vernomen heeft, maar hij is helemaal terug met een nieuwe single! En hoe, een single die letterlijk de gevoelige snaar weet te raken. Na een paar jaar uit muziekland te zijn weggeweest is Edwin voornemens van het jaar 2015 zijn jaar te gaan maken. De single is opgenomen in de studio van Terry West, die eveneens helemaal back in business is. Met zijn nieuwe single weet Edwin het publiek diep te raken. De echte warme piratensound met een vleugje levenservaring maken deze plaat tot een uniek product. 

Zingga presenteert nieuw album in Assen
28-11-2014 10:48:00

Op zondag 30 nobember 2014 presenteren Nienke en John Geuzinge - Havinga hun nieuwe album "Strings Attached" vanaf 14.00 uur bij Grandcafé 'Liff' , aan de Brink in Assen. De aanvang is geheel gratis. Na een jaar hard werken is de nieuwe cd met country muziek van Drentsche bodem klaar. Deze is opgenomen en gemixt in de studio van Neo Productions. De mastering vond plaats in studio Flowertree in Nieuw Amsterdam. De cd is uitgebracht door Neo Records. Naast een aantal covers bevat  het album ook eigen werken. 

CD 'The Piano Ballads' van Edsilia Rombley kon niet uitblijven
27-11-2014 22:19:00

Op 28 november 2014 worden The Piano Ballads van Edsilia Rombley gereleased. Een CD met 10 bijzondere nummers, intens & intiem gezongen en door piano begeleid. Het idee voor een CD met piano ballads ontstaat als Edsilia voor de derde keer op rij overweldigd wordt door een Top-3 notering in iTunes. Het regent positieve reacties als zij een bestaand nummer ombuigt naar een piano ballad. Edsilia: ‘Het begon met mijn vertolking van Zeg Me Dat Het Niet Zo Is - bij De Vrienden van Amstel Zingen Kroonjuwelen. De reacties hierop waren niet normaal zo goed! 

Platina voor Jan en Monique Smit
27-11-2014 22:07:00

Werden Jan en Monique Smit vorige week nog compleet overdonderd toen presentator Humberto Tan het duo in RTL Late Night met een gouden award verraste voor het album van hun gezamenlijke project 2 Kleine Kleutertjes, vanavond was het de beurt aan Peter van der Vorst om dat te overtreffen. Tijdens de uitzending van RTL Boulevard heeft hij broer en zus Smit namelijk een platina award overhandigd voor het album. 

Marco Borsato overhandigt eerste exemplaar soundbook ‘Let’s Dance’ aan Humberto Tan
27-11-2014 16:10:00

Het eerste exemplaar van het soundbook Humberto Tan Let’s Dance – Mijn Dance Classics is donderdagochtend tijdens de ochtendshow van Edwin Evers door Marco Borsato uitgereikt aan Humberto Tan. Let’s Dance ligt vanaf komende zaterdag in de winkels. In Let’s Dance – Mijn Dance Classics, dat is geschreven door muziekjournalist Jean-Paul Heck, vertelt Tan aan de hand van diverse, niet eerder opgetekende anekdotes welke muziek hem in de loop der jaren heeft beïnvloed. 

Nederlandse artiesten slaan handen ineen en lanceren 'Kerstmis vier je samen'
27-11-2014 15:46:00

Gezellig de kerstdagen doorbrengen met de mensen die belangrijk voor je zijn en genieten van heerlijke kerstdiners is helaas niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Veel mensen in Nederland leven in armoede of zijn eenzaam. Om hier aandacht voor te vragen wordt binnenkort  door verschillende organisaties een grote campagne gelanceerd. René Froger schreef  samen met Pieter van Schooten het nummer ‘Kerstmis Vier Je Samen’.  ‘Als ambassadeur van De Voedselbank word ik geconfronteerd met een nog steeds groeiende armoede in eigen land. 

Soraya brengt 'La Mama ' in nieuw jasje
27-11-2014 07:53:00

Soraya heeft het alom bekende lied 'La Mama' nieuw leven in geblazen. Vanaf 6 december 2014 is het lied, uitgebracht op het label van Hollandia Music, zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar. Soraya werd ontdekt door de pianist Maurice Nantile. Na tientallen talentenjachten werd zij de stem van Douwe Egberts koffie commercials. Al tapdansend werd zij de ster in twee musicals bij Donald Jones in No, no Nanette en The Boyfriend. In 1989 won zij de Story’s Jordaan Trofee en werd zij de nieuwe 'Parel van de Jordaan'. 

Tino Martin lanceert 'Jij liet me vallen'
26-11-2014 18:44:00

"Jij liet me vallen" is de titel van de nieuwe single van Tino Martin. Hij gaf in september al aan dat hij het gevoel had dat z'n fans steeds nieuwsgieriger worden wat hij allemaal in petto heeft. Ondertussen heeft Tino al een aantal singles uitgebracht die allemaal goed zijn ontvangen bij tal van radio-en tv stations. Nadat Tino in 2011 besloot om in zee te gaan met Studio One en daar een meerjarig platencontract tekende werpt dat nu z’n vruchten af. Tino en de mensen van Studio One zijn al geruime tijd bezig met de voorbereidingen voor z’n eerste album.

Het Mega Opkikker Kerstfeest voor Stichting Opkikker op 14 december in Nieuwkuijk
26-11-2014 18:20:00

Christmas time een mooie nieuwe kerst song waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan Stichting Opkikker. Dat was de opzet van artiestenbureau Line Up Events en platenmaatschappij Tam Tam Music. Een grote groep artiesten o.a. Jamyro, Kevin Hellenbrand (Chipz), Joris & Boris, Lindsay (Voice Kids), Casper (Popstarz), Sharon Dee, DJ Bee, Bloom, LEGO Friends, Rogier de Avonturier e.v.a. hebben onder de naam X-Mas Inc. hieraan belangeloos meegewerkt. Door de nu al overweldigende reacties is er besloten om dit mooie initiatief nog meer allure te geven.

Uitgebreide programmering en live uitzendingen tijdens de Bellamy FM kerstmarathon
26-11-2014 18:09:00

Bellamy FM is een radiostation dat in 1986 in de ether is begonnen met het uitzenden van illegale programma’s. De 15 jarige Gerrit de draaier nam de uitzendingen voor zijn rekening. In de loop der jaren kwamen er verschillende dj’s de programma’s versterken waaronder enkele  dj’s  die later in de radio en tv wereld bekende namen werden. Ook zendster Carla, zij is gebleven er werd zelfs de vrouw van Gerrit de draaier .Samen maakte zij van het radiostation een populaire zender die 6 jaar lang 24 uur per dag te beluisteren was in de Arnhemse ether.

Woonwagenbewoners Nuenen trots op prijs
26-11-2014 17:55:00

De prijs voor het ‘Mooiste Woonwagenkamp van Nederland’ is vanmorgen uitgereikt in Nuenen. Het woonwagenkamp aan het Kremersbos is door muziekzenders TV Oranje en RADIONL gekozen tot het mooiste, leukste, gezelligste en vooral meest muzikale van Nederland. De kijkers en luisteraars mochten de afgelopen weken hun favorieten insturen, naar aanleiding van het opnieuw uitbrengen van ‘De Rolleman’.

Guus Meeuwis opent restaurant Gustaaf in voormalige regenjassenfabriek
25-11-2014 20:24:00

Als onderdeel van zijn jubileumjaar opent Guus in februari zijn eigen pop-up restaurant Gustaaf. Gisterenavond waren Guus en topchef Dick Middelweerd te gast bij RTL Late Night om te vertellen over het tijdelijke restaurant én om te onthullen waar deze wordt gevestigd: in de voormalige regenjassenfabriek Falcon in de Piushaven in Tilburg. “Ik ga zelf in de keuken staan uiteraard. Dat is veel te leuk. Sterrenchef Dick Middelweerd zal echter de culinaire scepter zwaaien. Daar ben ik ontzettend trots op. Wat die man maakt is fantastisch,” aldus Guus. 

Kevin Madero slaat nieuwe weg in
25-11-2014 20:10:00

U kent Kevin Madero wellicht al van zijn voorgaande singles: “Zo zonder jou” en “Zomerparadijs”. Met de nieuwe single “Dat komt allemaal door jou” slaat Kevin een nieuwe weg in: Pop meets Nederlandstalig. Een eigenwijze track, met een unieke eigen sound. Jaren geleden begon Kevin als tiener met het zingen in het café. Zijn unieke stemgeluid en extreme muzikaliteit bleef niet onopgemerkt! Vrij snel werd hij overal gevraagd om op te komen treden. Zijn muzikaliteit is uniek. Zo heeft hij op zijn Facebookpagina diverse korte clipjes staan.

Axel Hirsoux en operazangeresje Camille uit Vlaamse editie 'The Voice Kids' zingen duet
25-11-2014 20:03:00

Axel Hirsoux, de zanger die afgelopen jaar België vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival in Kopenhagen lanceert samen met Camille de single "Because You Need Me" uit. Het is een unieke samenwerking met het operazangeresje dat furore maakte in de Vlaamse editie van ‘The Voice Kids’. Het was een kippenvelmoment toen de 9-jarige Camille een perfecte vertolking bracht van het klassieke operastuk 'Pie Jesu' uit het Requiem van Andrew Lloyd Webber. Coaches Natalia, Sean Dhondt en Regi werden van hun sokken geblazen.

Uitgeverij Sting verbiedt lied op cd van Syb en Gé
25-11-2014 17:07:00

Op last van Sony ATV, de uitgeverij die de rechten van Sting behartigt, hebben Syb van der Ploeg en Gé Reinders het lied ‘It Gouden Fjild’ op hun cd “ ‘t Verschil is oeral geliek” vervangen door een live opname van ‘Blaosmuziek voor klavier’. De cd kwam uit in september en werd, met de gelijknamige tour, opvallend goed ontvangen. Op de melodie ‘Fields of gold’ van Sting schreef pianist Wiebe Kaspers een nieuwe tekst. Syb zegt: ‘Het is een echt een prachtige, persoonlijke Friese tekst die Wiebe vol overgave zingt.

Beatpiet komt met allereerste eigen single
24-11-2014 21:23:00

Er is veel discussie over zwarte piet. Toch zijn er ook pieten die gewoon bezig zijn met doen waar ze goed in zijn: Kinderen vermaken! Zo ook onze Beatpiet. Beatpiet was eigenlijk een inpakpiet. Al jaren zeurde hij elke keer bij Sinterklaas of hij misschien muziek mocht gaan maken, en dan de kinderen daarmee mocht vermaken. Sinterklaas had daar niet zoveel trek in. Want zo redeneerde Sinterklaas: “Die housemuziekjes, dat is maar een beetje rare muziek”. Beatpiet liet het hier natuurlijk niet bij zitten. Jarenlang volgde hij de carrières van onder andere Tiesto.

Zomaer hoopt Nederland te veroveren
24-11-2014 16:37:00

Ze waren een van de grote verrassingen tijdens de laatste “Holland’s Got Talent”, de band “Zomaer”. Er is nog niet eens een single van het drietal verschenen en de jongens zijn al bezig de harten van honderden meisjes te veroveren. Thomas Cox, Robin Zomer en Bart Maessen bestormen de grote podia en met succes. Denk maar aan de Tinadagen en Meiden Magazine Live. Bart en Robin kennen elkaar al vanaf de Middelbare school.

Kaartverkoop Dutch Valley start op woensdag 26 november 2014
24-11-2014 16:27:00

Zaterdag 8 augustus 2015 viert Dutch Valley haar 5e editie. Het wordt volgens de organisatie een geweldig jubileum. Dit jaar zijn tickets de exclusief verkrijgbaar via www.dutchvalleyfestival.nl. Ze starten woensdag 26 november om 10:00 uur met de verkoop van een beperkt aantal Vroege Vogel Tickets voor slechts €19,50. Wees er snel bij en profiteer, want op = op!  

Positieve reacties op 'Adem mijn adem' van ZomaaR
24-11-2014 15:07:00

Dat het uitbrengen van de single "Adem mijn adem" zoveel positieve reacties opleverde had Arjan Koren die samen met Marvin Siebelt deel uitmaakt van "ZomaaR" niet verwacht. "Ik liep al jaren met het plan om het het nummer "Dan ben ik weer thuis" van Stef Ekkel in een nieuw vaatje te gieten. Op YouTube zag ik onder de clip van Stef de originele uitvoering van Don Mercedes staan. Aan de rechterkant verscheen de clip "Adem mij adem" van Peter Schaap. Uit nieuwsgierigheid klikte ik deze aan en vond het gelijk een leuk nummer.

Releaseparty ZUS in Schijndel
24-11-2014 13:50:00

Op zondag 21 december 2014 presenteren Bo en Kiki Sluijpers ( ZUS) hun nieuwe single "Feesten" bij Café-Zaal "De Kikvorsch", Boschweg 120 te Schijndel. De bekende producer Kees Tel heeft samen met componist Quinn Warmerdamer een vrolijk feestelijk nummer van gemaakt. Sandra Reemer zal de single aan de dames overhandigen. Er zijn tevens gastoptredens van Leen Zijlmans, Bjorn Litjes, Amanda Humme, Arnold van Osch, Leon Basley, Jessica Malfait, Wilbert, Marloes van Ham en Het Party Duo. 

Chistian Malan and Friends in Raamsdonksveer
24-11-2014 11:18:00

Het muzikale evenement Christian Malan and Friends vindt plaats op zondag 28 december 2014 in de Koloszaal te Raamsdonksveer. “Het is traditie geworden om in de laatste week van het jaar ter promotie van een nieuwe single, die er aan zit te komen, dit evenement samen met  Jolanda Clement van JC Event te organiseren. Dit jaar vindt de derde editie plaats. Ik ben samen met producer André Kooiman al bezig met de voorbereidingen en het gaat een cover worden. Met André werk ik al geruime tijd samen en we hebben gewoon een klik”, aldus Chistian.De “Friends” die hun medewerking verlenen zijn: Rudy de Wit, Leen Zijlmans, Leon Basley, Jessica Malfait, Jesse, Berry Daamen, Eduard en Amanda Humme. De presentatie is in handen van Eric van Eeten. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is gratis.

William Spaaij nodigt basisscholieren uit voor grootse clipopname
24-11-2014 10:33:00

Op 3 december a.s. vindt in TivoliVredenburg de spetterende lancering plaats van de nieuwe schoolmusical Ik zie ik zie wat jij niet ziet! Deze musical voor groep 8 van de basisschool is een initiatief dat in het leven is geroepen om grotere bekendheid te genereren voor de kunstenaar Jeroen Bosch en om kinderen te stimuleren op een andere manier naar de wereld te kijken. Alle basisscholieren van Nederland zijn op 3 december welkom in Utrecht om mee te spelen in de videoclip van het titellied Ik zie ik zie wat jij niet ziet! dat wordt opgenomen onder leiding van musicalster William Spaaij (Shrek!, Mary Poppins), Vajèn van den Bosch (SpangaS, The Sound of Music) en danstalent Justen Beer (winnaar Everybody Dance Now). 

Staande ovatie voor muzikale samenwerking Wlll Tura en Christoff
23-11-2014 21:07:00

3400 fans hebben Will Tura en Christoff bedankt met een minutenlange staande ovatie na hun eerste dubbelconcert in de Oktoberhallen in Wieze. Met een sneltreinvaart volden de hits van Christoff en Will elkaar op in een 2,5 uur durende show. Een emotioneel moment was er al in deel 1, toen Christoff het Tura-nummer 'Moederogen' bracht met Will zelf aan de vleugel. “Op dit zelfde podium bracht ik als jongen 22 jaar geleden dat nummer voor het eerst samen met Will”,........

Michael Pigge gaat samenwerken met L & G Producties
23-11-2014 19:25:00

Michael Pigge zal zijn volgende  single gaan uitbrengen op het platenlabel van Lucas en Gea , L & G Producties. Afgelopen week gaven beide partijen elkaar de hand voor een intensieve samenwerking in Oude Pekela. De 26 jarige zanger uit Almelo boekte met zijn debuutsingle getiteld "Toch blijft de kruk naast mij leeg" eerder dit jaar al succes. Er is dan ook besloten om dit nummer als track toe te voegen op de verzamelaar " Lucas en Gea presenteren deel 9" Ook als evenementenorganisatie zal er de nodige aandacht aan geschonken worden.

Rob Zorn vanaf heden rechtstreeks te boeken
22-11-2014 17:57:00

Rob Zorn heeft besloten om de samenwerking met Artiestenplein.Eu te beëindigen. "Ik ga vananaf heden de boekingen weer zelf doen. We leven in een tijd dat de mensen mij zelf weten te vinden en het meeste komt dan ook bij mij binnen. Het voordeel voor de klant is dat het goedkoper is, en ja dat is in deze tijd erg belangrijk", aldus Rob. Hij is rechtstreeks te bereiken via 06-10059813 of 023-5360061.

At-G en Remko Harms van LA The Voices lanceren 'Squats'
22-11-2014 17:29:00

At-G, de artiest bekend van de hit "Nog niet verloren" over oorlogskinderen die binnen 1 week meer dan 15.000 hits had, vraagt met zijn nieuwe nummer Squats bijzondere aandacht voor het probleem dat jongeren niet voldoende bewegen. At-G merkte dat met name veel kinderen van nu alleen nog maar bezig zijn met internetten, mobiele telefoon en social-media. Ze komen bijna niet meer buiten en daarbij eten ze ook niet gezond. De enige beweging die velen nog hebben is louter de gang naar de snackbar.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop