RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Duo A37 brengt het vrolijke nummer 'De reden van mijn dromen'
07-07-2018 13:33:00

Duo A37 bestaat uit Edwin Geres en Appie Snippe. Edwin kennen we als producer en zanger van het vroegere Duo Edwin en Liesje, met o.a 'T is een mooie meid" uit 2004, en van zijn solo single uit 2007 "Nu heeft het leven weer zin". Maar ook van het duet met Tim Lauffer 'Want alles wat jij wil'. Appie Snippe heeft ruim 18 jaar gespeeld bij De Tijdbrekers als toetsenist en zanger. Het duo bracht in oktober 2015 hun eerste debuutsingle uit getiteld  “Ons Café”. In 2017 kwamen ze met hun tweede single waarvan Edwin Geres zelf de tekst heeft geschreven.

Vrijkaarten voor Puur Hollands Outdoor in Nijmegen
07-07-2018 12:30:00

Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 26 augustus voor de tweede keer een outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je genieten van de leukste en gezelligste feestartiesten, onder wie Samantha Steenwijk, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Jannes, John de Bever, Tino Martin, Wesley Klein, Django Wagner, Henk Dissel, Snollebollekes, Alex en John West. Ook is er een après ski tent met een apart programma, kermisattracties, eetkraampjes en merchandise-stands.

ZO! Gospel Choir & Berget Lewis geven 14 juli 2018 een concert in het Openluchttheater Ede
07-07-2018 12:17:00

ZO! Gospel Choir & Berget Lewis geven zaterdag 14 juli 2018, aanvang 20.30 uur, een concert in het Openluchttheater Ede. Na het spetterende concert in Paradiso Amsterdam, op eerste pinksterdag, doet de ZO! Train nu Ede aan. Zorg dat jij er bij bent en het concert van het jaar niets mist. Berget Lewis, de onvolprezen leading "Lady of Soul", behoeft met haar betoverend mooie en bovenal robuuste vocalen eigenlijk geen verdere introductie. Topkwaliteit is het handelsmerk van deze uit Amsterdam afkomstige rasartiest. 

‘Zonder Een Woord' is alweer de vijfde single van de Friese zanger Jelle Jitze
06-07-2018 19:47:00

Zonder Een Woord’ is de opvolger van ‘De Liefde Van Mijn Leven’ waarmee de Friese zanger Jelle Jitze in het begin van het jaar op vele playlisten van de Nederlandse en Vlaamse radiostations stond. Ook ‘Zonder Een Woord’ is weer een uiterst vriendelijke radio track, waarvoor Jeroen Dirksen (o.a. mede verantwoordelijk voor het succes van Thomas Berge) de productie verzorgde. ‘De Liefde Van Mijn Leven’ is alweer de vijfde single van de Friese zanger Jelle Jitze (geb. Zwaagwesteinde), en de opvolger van ‘Met Jou’. 

Erik van Klinken duikt de studio in om voor FC Emmen een speciaal lied op te nemen
06-07-2018 19:29:00

Aanstaande maandag duikt Erik van Klinken de studio van Ger Oerlemans in om een speciaal lied op te nemen voor ‘zijn’ club FC Emmen. Tony Anderson heeft een prachtige tekst geschreven over ‘De trots van Drenthe’. ‘Het gaat natuurlijk over onze helden die in de kleuren rood en wit een fantastische prestatie hebben geleverd om te promoveren naar de eredivisie’, meent Erik.De zanger uit Emmen is al vanaf het begin dat FC Emmen betaald voetbal speelt erg betrokken bij de club. 

‘Blijf De Hele Avond Bij Mij’.....nieuwe single van Evert van Huygevoort
06-07-2018 18:54:00

Blijf De Hele Avond Bij Mij’ is de titel van de gloednieuwe single van de in Eindhoven geboren, maar in Etten - leur woonachtige zanger Evert van Huygevoort (28). Het is de opvolger van ‘Laten We Gaan Dansen’ waarmee Evert veel succes wist te oogsten. Het gaat dan ook erg goed met de veelbelovende Evert van Huygevoort. Zijn voorgaande 3 singles bleken erg populair op YouTube en de streaming-portals. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de nieuwe single ‘Blijf De Hele Avond Bij Mij’.

'Geef jouw tranen aan mij'....debuutsingle van Anthony Joosten
06-07-2018 18:46:00

Wat een heerlijke Volkse debuutsingle ‘Geef jouw tranen aan mij’ van deze pas 24-jarige zanger Anthony Joosten uit Zevenaar. In alle facetten opvallend, want zie je de hoesfoto van deze altijd vrolijke en symphatieke jongen, dan verwacht je misschien stoere ‘coole’ muziek maar dit is juist het tegendeel.  Al vanaf kind zijn, omarmt hij het Volkse Nederlandstalige genre en heeft hij zijn hart verloren aan de groten in dit genre....van Frans Bauer tot Jannes en van Grad Damen tot bijvoorbeeld Willem Barth.

Feest-zangduo Bon Bon presenteert zomersingle 'Zomerzon'
06-07-2018 18:40:00

Bon Bon is een nieuw feest-zangduo bestaande uit Inge van den Biggelaar en Petra Schipperen. Inge heeft een aantal jaren deel uitgemaakt van Maywood (Rio, Late At Night) en we kennen haar ook van haar alter-ego Alberto (Onno, mag ik je toyboy zijn?) en Blond & Blauw (Losse Handjes). Daarnaast is Inge al jaren solo actief als zangeres Inch. Petra zong als Ciska Cigaret in de feest-act Alle 13 Jaanke, die jarenlang de Nederlandse podia onveilig maakte (In ons Dafke, Witte Eend).

Eerste exemplaar ‘The Golden Years Of Dutch Pop Music Live’ uitgereikt aan Johan Derksen
06-07-2018 18:29:00

Op de middag van vrijdag 6 juli is het allereerste exemplaar van The Golden Years of Dutch Pop Music Live uitgereikt aan presentator Johan Derksen en de Pioniers Van De Nederpop. Op deze CD+DVD is een registratie te vinden van het Golden Years Live-concert dat gehouden werd op 29 april 2018. De uitreiking vond plaats in het 192 & Demis Roussos Museum te Nijkerk. Het stijf uitverkochte concert werd gepresenteerd door Johan Derksen.

Olav Hesselmans schrijft wederom nummer voor DuoNL
06-07-2018 18:23:00

Jij Laat Het Zonnetje Weer Schijnen’ is de nieuwe single van DuoNL, en werd wederom geschreven door Olav Hesselmans en geproduceerd door Hans Aalbers. Hiermee heeft DuoNL een passende opvolger in handen van de airplayhit ‘Alles’. “We hebben bewust gekozen om ons vast te houden aan de stijl van ‘Alles’, want die single werd goed ontvangen.” aldus DuoNL, die al meer dan 10 jaar samen een duo vormen. De verwachtingen zijn dan ook weer hoog gespannen rondom deze release, waarvoor uiteraard weer een stijlvolle videoclip is geschoten. 

Hans de Booij lanceert het lekkere luchtige zomerliedje 'Witte Witte Wijn'
06-07-2018 16:24:00

Strak blauwe luchten, warme temperaturen en het zonnetje. Door het mooie weer van de afgelopen weken heeft iedereen in Nederland de zomer in z’n bol. Zo ook Hans de Booij die vond dat het tijd werd voor een lekker luchtig zomerliedje. “Witte Witte Wijn” is de tweede single van Hans dit jaar. In tegenstelling tot zijn recente single “Tommy Uit Appingedam” die ging over de aardbeving problematiek in Groningen gezien door de ogen van Tommy van 7, is Witte Witte Wijn een liedje om gewoon lekker van te genieten.

DJ/producer DJ-JES lanceert nieuwe single in Moombahton stijl ‘Alles los’
06-07-2018 16:18:00

DJ-JES is de artiestennaam van Jordy van Es een DJ/Producer uit Den Haag. DJ-JES is bekend als Feest-DJ op verschillende locaties door heel Nederland. De nieuwe single ‘Alles Los’ heeft een Apres-ski achtige sound met een tikje Moombahton en is de opvolger van zijn debuut single ‘Die ene nacht’ die enkele maanden geleden uitkwam. DJ-JES is inmiddels al meer dan 6 jaar actief als DJ en zijn passie is muziek maken. Om zich duidelijk te onderscheiden houdt hij zich sinds kort bezig met het produceren van eigen tracks en remixen.

TV Oranje Special over The Amazing Stroopwafels
06-07-2018 16:09:00

TV Oranje presenteert vanaf mei een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ gaat Ivo Franklin elke zaterdag om 19.00 uur op bezoek bij een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zaterdag 7 juli zie je een special over The Amazing Stroopwafels. Ivo Franklin gaat in gesprek met Wim Kerkhof, Arie van der Graaf en Rien de Bruin, die al sinds de jaren tachtig samenspelen. 

Gino Graus heeft de Oranje Kroon
06-07-2018 05:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 juli is dat 'Ik wil liever vrij zijn', de nieuwe single van Gino Graus. De jonge zanger uit Den Bosch maakte de afgelopen jaren naam met nummers als ‘Hey Schat’, ‘Vogelvrij’ en ‘Ik wil je kussen’, die gekenmerkt worden door een makkelijk in het gehoor liggende popsound. Die muzikale lijn wordt doorgezet met deze vrolijke zomerplaat, die werd geschreven door niemand minder dan topproducer Emile Hartkamp. 

OG3NE met magische kerstconcerten in Kurhaus Scheveningen
05-07-2018 19:48:00

Terwijl OG3NE met heel Nederland momenteel geniet van deze zonnige start van de zomer, kijkt de vocal group ook alvast vooruit naar de koudere dagen die gaan komen. En hoe! Op 20 tot en met 23 december en op beide kerstdagen, 25 en 26 december, geeft OG3NE een zestal exclusieve kerstconcerten in het sprookjesachtige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. Een bijzondere locatie die volledig in winterse kerstsfeer wordt omgetoverd. Geniet van de allergrootste kersthits uit heden, verleden en eigen kerstpareltjes, vertolkt door de magische stemmen van Lisa, Amy en Shelley en hun eigen live band. Beleef het ultieme kerstfeest met een bezoek aan de kerstshow OG3NE ‘A Magical Christmas in Concert’. Tijdens de theatertournee ‘Three Times a Lady’ weten de zussen het publiek te betoveren.

Jan Smit luidt met z'n nieuwe album 'Met Andere Woorden' nieuwe periode in
05-07-2018 17:50:00

Vandaag kondigt Jan Smit op zijn social media zijn op stapel staande nieuwe album 'Met Andere Woorden' aan. Het album verschijnt op 20 september en is nu al te reserveren. In de omschrijving van het album wordt gesproken over inspiratie uit onverwachte hoek. Verder wordt er nog niets losgelaten over het albumconcept. Eerder deze maand is de gloednieuwe single ‘Ik Wil Slapen’ gereleaset. De track is een bijzondere samenwerking tussen gelegenheidstrio Jan Smit, Alain Clark en Glen Faria welke ontstond tijdens opnames van 'De Beste Zangers'.

Anita & Ed kondigen nieuwe single 'Hey Joe' aan
05-07-2018 15:39:00

'Nog even geduld en dan komt onze nieuwe single uit', melden Anita & Ed. Het is volgens het duo uit Tholen een heerlijke countryfoxtrot. 'Dit jaar staat in het teken van het getal 40. Veertig jaar geleden in 1978 was het jaar dat we elkaar hebben ontmoet en dat we samen zijn gaan zingen. Het leek ons dan ook heel leuk idee om een liedje uit dat specifieke jaar te gaan bewerken. In 1978 kwam Pussycat met het liedje 'Hey Joe. Wij hebben dit volledig opnieuw opgenomen met eigentijdse arrangementen.

'Wachten op jou' van Jos Bosma heeft een zomerse beat
04-07-2018 20:58:00

Jos Bosma houdt van muziek die je laat bewegen. Dat is dan ook precies wat hij wilde voor zijn nieuwe single. De zoektocht is uitgekomen bij de single ‘Wachten op jou’. Deze heeft een zomerse beat waarbij de zanger zelf de tekst heeft geschreven. “Als ik zelf in de kroeg sta vind ik het heerlijk om te luisteren naar muziek die je laat bewegen”, aldus Jos Bosma. Daarom is hij opzoek gegaan naar een single die dat effect met zich meebrengt. De muziek heeft hij gevonden in een oud bekend dansnummer en de tekst heeft hij uiteindelijk zelf geschreven.

Berritta & Yves zoeken onderdak bij Jolanda Clement
04-07-2018 20:34:00

Zeven jaar geleden kwamen Rosita Bertels en Ive Vandoninck elkaar tegen bij een optreden in het Vlaamse Mol. Sindsdien vormen zij duo Berritta & Yves. Na een aantal alle covers vond het duo het tijd worden voor hun eerste ‘eigen’ liedje en dat is ‘Ga je vanavond met me mee’ geworden. Het gloednieuwe nummer is opgenomen in de Musicmaker Studio van Andy de Witt. “Wij kennen Andy al een hele tijd. Hij raadde ons JC-Records/JC-Event van Jolanda Clement aan als label en plugger voor ons nieuwe single”, zo laat het duo enthousiast weten. 

Gianluca verrast met zomerse debuutsingle ‘Voor mij’
04-07-2018 20:11:00

Gianluca is nog maar net 17 als zijn hij zijn eerste single 'Voor mij' uitbrengt. Geboren en getogen in Den Haag hoopt hij net zo populair te worden als zijn Haagse voorbeelden John West, Mike Peterson en Tino Martin. Zoals bij veel Haagse zangers begint zijn nog prille zangcarrière bij Café Rustenburg in Den Haag. Van jongs af aan zingt hij thuis mee met alle Nederlandstalige muziek en heeft altijd de droom gehad dit ooit voor een groot publiek te kunnen doen.

Marlous presenteert haar nieuwe zomersingle 'Liefde van mijn leven'
04-07-2018 19:56:00

Met ‘Liefde Van Mijn Leven’ presenteert Marlous haar allernieuwste zomerhit en heeft ze dé perfecte opvolger van ‘Verlaat Me Niet’ in handen. Opvallend is dat Marlous voor ‘Liefde Van Mijn Leven’ een samenwerking is aangegaan met de Zwolse rapper Piet Jr. van de Gipsy Maffia. De productie werd wederom verzorgd door Kees Tel. Het gaat dan ook goed met de carrière van de mooie Marlous. Haar wekelijkse vlogs worden wekelijks massaal bekeken op YouTube en onlangs was de zangeres nog te zien in ‘So You Think You Can Sing’. 

Jettie Pallettie geeft met 'Pinten & Patatten' 100% feestplezier af
04-07-2018 19:41:00

De nieuwe single van de knotsgekke feestorkaan Jettie Pallettie is er één van formaat.  Een goeie party kent natuurlijk ook een afterparty. Uiteraard is Senora Pallettie ook hier van de partij. Op haar bekende enthousiaste wijze neemt zij je mee tijdens dit feestje. Een nummer met het beroemde Jettie Pallettie sausje, maar wel met een extra bite. Het heeft een vrolijke, zomerse sound waarbij je weer niet stil kunt zitten en dus zal men van Groningen tot Maastricht, via Maasmechelen en Blankenberge, over Antwerpen terug naar Brabant meedoen.

Johnny Romein na 25 jaar terug bij Emile Hartkamp
04-07-2018 15:53:00

‘De cirkel is na 25 jaar weer rond’, meldt Johnny Romein trots. Hij doelt daarmee op de hernieuwde samenwerking met Emile Hartkamp. In 1994 schreef en produceerde Emile voor Johnny het succesnummer ‘De vrolijke koster’, gevolgd door nog een aantal grote hits. ‘Vanwege commerciële belangen van de platenmaatschappijen is destijds gekozen om met andere partijen samen te gaan werken’, weet Johnny zich te herinneren. Ondanks dat de mannen elkaar uit het oog waren verloren is er altijd een band gebleven. 

Demy de Groot brengt unieke viool- en klarinetgeluiden samen in zijn nieuwe single ‘Hop Hop’
04-07-2018 15:29:00

Niet de standaard accordeon maar viool- en klarinetgeluiden ingespeeld door de multi-instrumentalist Emil Szarkowicz aangevuld met de gitaar van Marcel Fisser maken de nieuwe single van Demy de Groot bijzonder. Daarnaast rapt de zanger uit Capelle aan den IJssel ook nog een stukje in het zomerse nummer ‘Hop Hop’. Zowel Emil als Marcel staan erg hoog aangeschreven als het om muzikanten gaat. Emil maakt deel uit van 3JS band. Marcel kennen we als oprichter van de Marcel Fisser band en als bandleider.

Jeffrey Lake komt met verrassende nieuwe single ‘Out of my mind’ (Mixed by DJ Jean)
03-07-2018 17:13:00

Het jaar 2018 is voor Jeffrey goed begonnen. De zingende ‘aannemer’ was dit jaar al te zien in het SBS programma ‘Boomhut XXL’ en bij Gordon’s ‘Op Goed Geluk’. Hij komt uit Rijswijk en is al een aantal jaren bezig met zingen en om zich op de kaart te zetten in showbizland. Op 16-jarige leeftijd begint hij met modellenwerk, werkt voor vele reclamebureaus en is zelfs het gezicht van een Italiaanse kledinglijn. Jeffrey heeft ook ervaring met tv-werk, hij speelt gastrollen in ‘Onderweg naar Morgen’, ‘Lotte’, ‘Weet Wat Je Date’, ‘New Chicks’ en ‘GTST’.

Daisy Talens geeft ‘Wijze lessen’ mee aan luisteraars
03-07-2018 15:43:00

“Mijn doel is om meer bekendheid te krijgen maar vooral de mensen te laten genieten van mijn muziek, dat doet mij goed en is mijn leven”, aldus zangeres Daisy Talens. Zij is de nieuwste aanwinst binnen de Rood-Hit-Blauw familie. De geboren Alkmaarse die vanaf haar achttiende zingt, én platenbaas Ronald Visch hebben elkaar gevonden als het gaat om het muzikale toekomstperspectief van Daisy. De laatste jaren dient zij zich nadrukkelijk aan binnen het circuit met haar performance, een uitstekende stem en haar liedjes.

Ex-wielrenner Danilo Wattez start met zijn nieuwe single ‘Als je lacht’
03-07-2018 13:19:00

Uitgeschakeld ten gevolge van blessures begon ex-wielrenner Danilo Wattez een zangcarrière hetgeen resulteerde in zijn debuutsingle ‘De zon in mij’ die een heel aardig succes was. Het leek hem een leuk idee om, na het beëindigen van zijn wielerloopbaan, gelijktijdig met de start van de Tour de France een nieuwe single te lanceren ‘Als je lacht’. Een opgewekt, vrolijk nummer geschreven door Martin Sterken met medewerking van Jan de Vrieze op gitaar en koorwerk van Lana Wolf.

Tweede single van Jason van Elewout is getiteld 'Ole, Ole, Ola'
02-07-2018 20:06:00

Jason van Elewout  is al elf jaar Ambassadeur van de stichting Opkikker. In die rol heeft hij het eerste Benefietconcert voor deze stichting in april 2017 georganiseerd. Na hier te hebben gezongen was het voor Jason duidelijk; hij wilde niets liever dan zingen. Hij bracht in 2017 zijn debuutnummer ‘Wat is het leven toch mooi” en komt nu dan met het zomerse liedje “Ole, Ole, Ola”. Volgens z’n plugger Willem de Bie is het een heerlijk zomers nummer met lekker opzwepende muziek waarbij niemand stil blijft zitten.

Monique Rappa lanceert het zomerse nummer 'Ik wil met jou naar Brazil'
02-07-2018 11:01:00

Het kon natuurlijk niet uitblijven. Na het succes van “Ik draai er niet omheen” van Monique Rappa, moest er een Nederlandstalige opvolger komen. Clous van Mechelen, ook de componist van het eerste nummer en van o.a. de hit Big City van Tol Hanse, is er wederom voor gaan zitten en kwam met “Ik wil met jou naar Brazil” . Dit volop zomerse nummer werd opgenomen onder zijn leiding en in zijn studio en nu volop verkrijgbaar via de reguliere verkooppinten en de download en streaming sites. 

Rudy Kokke geeft Roy Orbison’s 'California blue' Nederlands jasje
02-07-2018 10:51:00

De uit Lent afkomstige zanger Rudy Kokke heeft zijn eerste single opgenomen met de titel 'Liefde, zon en zee'. Voor veel mensen is deze trotse vader van zes kinderen een onbekende, maar met de zomerse update van Roy Orbison’s 'California blue' gaat hij daar hopelijk verandering in brengen. Met tekst van John Nijssen en arrangementen van Stefan Uijtdewilligen (Rood Muziekprodukties).  Rudy is veel avondvullend te vinden in de omgeving van Nijmegen en is klaar voor de rest van Nederland om kennis met hem te laten maken. 

The TeenZ brengen titelsong uit voor bioscoopfilm Hotel Transsylvanië 3
02-07-2018 10:22:00

De hitsensatie The TeenZ brengt vandaag een nieuwe single uit, getiteld ‘Hangen met Jou’. Dit is de tweede single van deze talentvolle groep tieners die in korte tijd Nederland veroveren. Het nummer is speciaal geschreven voor de 3D-animatiefilm HOTEL TRANSSYLVANIË 3, die vanaf 18 juli a.s. in de bioscoop te zien is. Het nummer ‘Hangen met Jou’ zal tijdens de aftiteling van HOTEL TRANSSYLVANIË 3 te horen zijn en The TeenZ zullen tijdens de Nederlandse première op 15 juli a.s. in Pathé Arena Amsterdam optreden.

Derde editie Tuinfeest ‘Op visite bij Lucas & Gea’ vindt plaats op zondag 9 september 2018
02-07-2018 10:11:00

'Op visite bij Lucas & Gea' blijkt na twee edities te hebben georganiseerd een groot succes ‘Omdat we per evenement maximaal 100 gasten kunnen ontvangen achter ons huis gelegen aan de Industrieweg Oost 18 in Oude Pekela moesten we telkens een groot aantal belangstellenden teleurstellen. We hebben daarom besloten om op zondag 9 september 2018 een derde tuinfeest te organiseren’, vertellen Lucas & Gea. Zelf zullen ze drie keer een half uur zingen. Daarnaast geven ook een aantal gastartiesten acte de présence. Er is voldoende parkeergelegenheid en iedereen heeft de beschikking over een stoel. De entree bedraagt € 5.00 en kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop.  Voor meer info surf naar : www.lucasengea.nl onder het kopje ‘Op visite bij’.

Debuutsingle van Camiel Westerveld is een echte feestplaat
01-07-2018 15:36:00

Het zat er al even aan te komen. De eerste single van de Amersfoortse zanger Camiel Westerveld. En wát voor een single! Een echte feestplaat die volledig op zijn lijf is geschreven. Met ‘Het weekend is begonnen’ maakt Camiel een kleine knipoog richting zijn andere passie naast muziek. Doordeweeks is de nuchtere entertainer namelijk werkzaam als dakdekker. ‘De koppeling met het dak eraf knallen in het weekend en hem er doordeweeks weer op zetten is dan ook vanuit verschillende oogpunten te bekijken.’ aldus Camiel.  

Ton Wolter brengt zelf geschreven Nederlandstalige cover uit
01-07-2018 15:27:00

Dit jaar zit de 52-jarige Ton Wolter 35 jaar in 'het vak'. Hij begon als Elvis imitator op bruiloften en partijen. Gevolgd door vele optredens met vooral Nederlandstalige muziek, steeds als typetje zoals bijvoorbeeld Tonny Jordaan en af en toe, gewoon als zichzelf.  Hij won het Leids Festival van het Levenslied. Ton Wolter was jarenlang zanger/acteur in een van de grootste diner-shows van Nederland. Van klassiek tot (carnavals) schlager, geen muziekstijl is hem vreemd, een entertainer Pursang.

Feest in de Keet vol.5.....een verzamelaar vol met nieuwe zomerse feest hits nu verkrijgbaar
30-06-2018 21:41:00

Op de verzamelaar 'Feest in de Keet vol.5' staan 20 gloednieuwe nummers van o.a. Edrie met zijn zomerse versie van “Laat mij je voelen”. De opzwepende zomerklanken van Mitch Kerstens met het nummer “Vida Loca”. De verrassend nieuwe single van Willem de Jong met “Lekker vrij”. Ook de heerlijke frisse zomerhit van Erik de Greef “Waar ben ik in verzeild geraakt” en nieuwe feestplaten van Leroy Krielen, Bas Hutten, Benno van Vugt, Christian Malan, Jesse Jansen en nog vele andere top singles! 

Arnold Hofmans komt met bewerking van een liedje uit de TV serie ‘Smeris’
29-06-2018 18:34:00

Met ‘Luister Lief’ presenteert de in 1983 te ’s Hertogenbosch geboren Arnold Hofmans zijn allernieuwste single. Het betreft een bewerking van een liedje van Jeroen van Koningsbrugge uit de TV serie ‘Smeris’. “Ik hoorde dit regelmatig voorbij komen tijdens deze serie, en ik vond het zo’n goed liedje, dat ik op het idee kwam om hier een eigen versie van te maken. Samen met producer Kees Tel ben ik hiermee aan de slag gegaan, en ik ben trots op het resultaat.” Aldus Arnold over zijn nieuwe single.

RADIONL en Lytse Hille organiseren ergens in Nederland 'Hét Buurtfeest 2018'
29-06-2018 18:25:00

Op zaterdag 22 september, de landelijke Burendag, gaan RADIONL en Lytse Hille ergens in Nederland “Hét Buurtfeest 2018” organiseren. Is jouw buurt de gezelligste buurt van Nederland? Geef deze dan snel op en maak kans op een volledig verzorgd buurtfeest. Wat kun je verwachten? 2,5 uur lang feest met gratis hapjes en drankjes, live optreden van Lytse Hille plus enkele gastartiesten en voor de kinderen een ballonnenclown en suikerspin. Ook zal hier het nieuwe album van Lytse Hille door RADIONL gepresenteerd worden.

TV Oranje op bezoek bij Monique Smit
29-06-2018 18:03:00

TV Oranje presenteert vanaf mei een nieuwe serie portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ gaat Ivo Franklin elke zaterdag om 19.00 uur op bezoek bij een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zaterdag 30 juni zie je een special over Monique Smit, die op een boot in de haven van Volendam in gesprek gaat met Ivo Franklin. Ze legt uit waarom ze nooit weg zou willen uit haar geboortedorp.

Ruby van Urk strikt party duo Side Kick voor zomerse en dansbare single 'Ik Zie Jou'
29-06-2018 17:45:00

Zangeres Ruby van Urk kennen we als solo zangeres, maar ook dankzij vele samenwerkingen. Zo scoorde ze flinke airplayhits met Judith Peters en Theresa Stam als het damestrio De Meiden en nam een duet op met John Medley. Onlangs verscheen er nog een Engelstalige single, een dance versie van ‘This Is The Moment’ met DJ Galaga. Voor haar nieuwste project ‘Ik Zie Jou’ gaat Ruby de samenwerking aan met het party duo Side Kick. “We kwamen elkaar regelmatig tegen in het land, en zo ontstond het idee om eens een keer iets samen te doen. 

Carlo Verkooijen is terug met nieuwe Nederlandstalige single
29-06-2018 17:36:00

Na twee Engelstalige singles "Only a Fool" en "A little loving" keert Carlo Verkooijen verrassend terug met de door hemzelf geschreven en geproduceerde Nederlandstalige single "Ik doe het bij jou toch nooit goed"op het label van Mickim Music. "Muziek is emotie, daarom koester ik zowel het Nederlandstalige als Engelstalige genre" aldus Carlo. Dat het Engelstalige uitstapje hem geen windeieren heeft gelegd blijkt uit het feit dat Carlo afgelopen zomer gevraagd is om een groots croonerconcert te geven.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool