RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single van Frank Smeekens
03-09-2014 23:27:00

Op 29 augustus jl. presenteerde Frank Smeekens zijn nieuwe single ‘Ik ben van jou’ in een horecagelegenheid in Goirle. Samen met collega’s als Henk Dissel, Rudy de Wit, Ferry de Lits en vele anderen. De laatste jaren bracht de Brabander al diverse singles op de markt zoals als ‘Dans een keertje met mij’ ‘Blijf vannacht bij mij’, ‘Ik wil jou’, ‘Laat de zon op je schijnen’ en ‘Laat ons dromen’. "Ik ben van jou’ is" is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden via de bekende platforms.

Wendy de Laat schrijft eigen nieuwe single
03-09-2014 23:14:00

De uit Oosterhout afkomstige zangeres Wendy de Laat is glashelder over hoe zij het artiestenvak ziet: “Ik hou van zingen, het is mijn ziel en mijn gevoel. Muziek hoort bij mijn leven. Ik hoop dat ik daar vele mensen in hun hart mee mag raken”, aldus Wendy. Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt de door haar zelf geschreven debuutsingle; ’Zonder Jou’. Wendy was als meisje behoorlijk verlegen en dus lag het niet bepaald in de lijn der verwachting dat ze ooit nog eens de podia zou beklimmen als solozangeres. 

 

Rene Becker viert 10-jarig artiestenjubileum in Onstwedde
03-09-2014 16:31:00

Op vrijdag 12 september 2014 vindt als onderdeel van de Onstwedder Feestweek het "Grote Oranje Muziekfeest" plaats in de FeestArena op het evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg te Onstwedde. De aanvang is om 20.00 uur en de Arena gaat open om 19.00 uur. Rene Becker zal hier ter gelegenheid van z'n tienjarig artiestenjubileum een miniconcert gaan geven met live begeleiding.

Ernst de Corte en Guus Westdorp presenteren theatervoorsteling 'Lied van mijn vader'
03-09-2014 13:35:00

In 'Lied van mijn vader’ zingt en speelt zoon Ernst de Corte liederen van zijn vader Jules de Corte. Het theaterconcert bevat een zorgvuldige selectie van bekende en onbekende liederen van zanger dichter en pianist Jules de Corte. De Corte werd in Nederland en België bekend met liedjes, waarin hij op meesterlijke wijze uitdrukking gaf aan zijn gedachten en gevoel. Hij liet het hierbij niet na om zich zo nu en dan kritisch uit te drukken. Niet als een protestzanger, maar eerder als mens met een scherpe blik op de dingen om ons heen en een dosis gezond verstand. Zowel muzikaal al tekstueel mag men bij Jules de Corte wel spreken van een geniaal ‘liedschrijver’. Hij kreeg voor zijn omvangrijke oeuvre dan ook diverse prestigieuze muziek/theater prijzen.

Andy van der Meijde tekent platencontract bij Edwin van Hoevelaak
02-09-2014 17:44:00

Vanmiddag heeft Andy van der Meijde een platencontract getekend bij Rooftop Studios van producer Edwin van Hoevelaak en tevens zijn single ingezongen. De naam Andy van der Meijde kennen we uiteraard in eerste instantie uit de voetbalwereld. Hij debuteerde bij Ajax waarna hij zijn carriere voortzette bij onder andere Internazionale en Everton. Ook kwam hij uit voor het Nederlands Elftal. 

Nieuwe theatertour Jan Smit start eind september
02-09-2014 17:34:00

Dinsdag 30 september begint Jan Smit aan het vervolg van zijn theatertour “Jan Live”. De zanger, die momenteel volop in de belangstelling staat vanwege zijn 20e nummer één hit Jij & Ik en het gelijknamige, gouden nummer één album, maakte vorig voor het eerst een theatervoorstelling. Veertig uitverkochte shows smaken naar meer en daarom keert Jan met plezier terug op deze podia. “Het theater bevalt me prima”, vertelt hij, “‘Het intieme karakter van theatershows, het directe contact met het publiek en de mogelijkheid om lekker te improviseren, maken dat het ontzettend leuk is om te doen. Dat vind ik ook zo mooi aan mijn vak: ik kan mensen op die manier blij maken, een heerlijke avond uit bezorgen. Het is een eer om dat te mogen en kunnen doen. Natuurlijk zal de show weer een geheel nieuwe invulling krijgen, want er zullen zeker ook liedjes van mijn nieuwe album Jij & Ik te horen zijn”.

'Een Nieuw Begin' is het nieuwe Nederlandstalige album van Dennis Jones
02-09-2014 15:29:00

“Een Nieuw Begin” is het nieuwe Nederlandstalige album van Dennis Jones. Dit album bevat natuurlijk de actuele airplayhit “Pak Me Kus Me”, maar ook succesvolle singles zoals “De Zon Die Zal Schijnen”, “Ik Maak Van Jou Een Koningin” en “Jij Bent Mijn Zonneschijn”.  Dennis Jones is de artiestennaam van zanger Casper Janssen. Onder zijn eigen naam wint hij in 1987 Veronica's TV Talentenjacht, welke hij al snel wijzigt in “Dennis Jones”. Hij scoort eind jaren tachtig, begin jaren negentig Top 40 hits met singles.

Nederland is een nieuw veelbelovend talent rijker
02-09-2014 15:24:00

"Party" is de debuutsingle van de 15-jarige Natalia, die ook de tekst schreef samen met Jayh Jawson (bekend van de hit "Een Hele Mooie dag"). Het zingen zit de jonge Natalia al van kinds af aan in het bloed. Natalia was al op jonge leeftijd betrokken bij het Zeeuws Byzantijns (Orthodox) Koor Srétenje te Zeeland. Dit was haar eerste kennismaking met muziek. Ze kwam hier als peuter vaak mee met haar moeder die al jaren bij het koor zong als sopraan. Al snel wilde Natalia mee doen en kreeg klassieke zang en piano scholing. 

Ultieme feelgood muziekshow voor het eerst in Nederland
02-09-2014 11:38:00

Terug naar de jaren 80 waarin beenwarmers, schoudervullingen, walkman, drive-in disco en rolschaatsen centraal stonden! 80’s Mania, van de makers van ABBA Mania op West End, komt nu naar Nederland met de grootste hits van de memorabele jaren 80. Terug in de tijd met o.a. Wham!, Duran Duran, Madonna, Michael Jackson, Simple Minds, Culture Club, Kim Wilde, Madness  en Cyndi Lauper. De muziek is natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan de onvergetelijke danspasjes, kostuums, haardracht en lichtvloeren; beleef het allemaal opnieuw! Voor het eerst in Nederland, en vanaf 18 september 2014 in het theater. Voor het eerst in Nederland, en vanaf 18 september 2014 in het theater. De setlijst is een indrukwekkende opeenvolging van bekende hits. 

Gaatze Bosma lanceert debuutsingle 'Meisje op de Harley Davidson'
01-09-2014 19:13:00

De carrière van de 19-jarige Gaatze Bosma lijkt in een stroomversnelling te komen. Na het sluiten van een platendeal bij L&G Producties, het label van Lucas en Gea, verschijnt deze maand zijn Nederlandstalige debuut single ’Meisje op de Harley Davidson’. De single is opgenomen in de studio van Niels Lingbeek, de Master Sound Studio te Muntendam. De jonge zanger is hier uitstekend begeleid. Samen met L & G producties zal er gewerkt worden aan bekendheid buiten de provinciegrenzen en hoopt Gaatze op veel airplay op de radiostations. 

Paul de Laat werkt aan feestplaat
01-09-2014 18:23:00

“Paul de Laat werkt aan gloednieuwe top-feestplaat!” Paul de Laat is allang geen onbekende meer in de Nederlandstalige muziekwereld. Met zijn feestversies van “Troela oh troela (Dj Mora partymix)” en “Op het hoekje brand nog licht” scoorde hij recentelijk nog 2 grote feesthits die op menig radiostation te horen waren. Momenteel is hij weer druk bezig met de opnames van maarliefst 2 nieuwe feestplaten die dit jaar nog uit zullen gaan komen! “Zonder te verklappen wat het precies gaat worden kan ik in ieder geval zeggen dat het een bekende plaat is met een heel groot feestgehalte” zegt de vrolijke Brabander. 

Basily Boys brengen ‘Hey’ van Julio Iglesias opnieuw tot leven
01-09-2014 16:41:00

De carrière van Zonzo, Noekie, Raklo en Morice, bekend als de Basily Boys heeft de laatste periode een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Al jarenlang zijn de boys een ‘hot item’ in het evenementencircuit. Ze hebben hun sporen ruimschoots verdient met hun opzwepende gipsy sound. Optreden tijdens het “Lekker” Concert van Gerard Joling, RTL Late Night, Holland’s Got Talent, Koffietijd, De wereld draait door, diverse Internationale en Nationale TV & Radio optredens zijn een kleine greep uit de activiteiten van deze gitaar virtuozen. 

Nieuwe single voor Michelle
01-09-2014 16:35:00

De uit Drenthe afkomstige zangeres Michelle (12) heeft in de laatste twee jaar al vele hitnoteringen bij mogen schrijven. Niet alleen bij de radiostations, maar ook in de Nationale single Top100 hebben haar liedjes gestaan. In navolging van dit succes komt zij met een nieuwe knaller van een single. De muziek en tekst is van de hand van Sylvia Magendans en Martin Sterken die ook tevens tekende voor de produktie. Een vrolijke single getiteld: "Ik volg je", over een verliefdheid via de sociale media! Promotie is in handen van Jan Zwarteveen.

Pater Moeskroen speelt Vagebond, haalt in en zwaait uit
01-09-2014 16:22:00

De Nederlandstalige pop-folkband Pater Moeskroen, bekend van de hits Roodkapje, Hela Hola, Laat maar Waaien en Joost, gaat weer de planken op. Na 11 succesvolle theatertours gaat nummer 12 onder de noemer Vagebond in februari 2015 in première. De voorverkoop is gestart via de diverse theaters. Pater Moeskroen brengt in Vagebond een muzikaal programma over liefde, dromen, afscheid en succes!  Maar eerst wordt zanger en bandlid van het eerste uur, Marcel Sophie uitgezwaaid. Na bijna 29 jaar zegt Marcel Pater Moeskroen vaarwel.

Denans presenteert 'Mijn allerliefste' in Kruisland
31-08-2014 12:22:00

Al vanaf z'n kinderjaren is het Denans z'n grote ambitie om mensen te vermaken met zijn grote diversiteit aan talenten. Als kleine jingen was hij al de smaakmaker in het café van zijn familie als hij op de stoel werd gezet om diverse bekende mensen te imiteren. Vanaf deze kinderjaren wist hij dan ook dat het dat was wat hij in de toekomst wilde doen.....op het podium staan en bekend worden.  Hij was 14 jaar toen hij voor het eerst zelfstandig oppad ging om bruiloftfeesten te verzorgen met zijn drive-in show 'Calypso' en werd in no time één van de meestgevraagde dj's in Brabant en omstreken. 

Nieuwe single voor Rinus Werrens
31-08-2014 12:04:00

"Ik smeek je", dat is de titel van de nieuwe single van Rinus Werrens. Het is een Nederlandse bewerking van de zomerse hitsingle "Bailando" van Enrique Iglesias. De in 1993 geboren en getogen Bredase zanger heeft er in zijn jonge leven al een heel muzikaal verleden op zitten. Van kinds af aan was hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. Elke keer weer schoof hij een stukje verder richting een carrière als professioneel zanger. En zo langzamerhand heeft hij die status bereikt.

Opnamen Toppers van Oranje in Valkenswaard
30-08-2014 08:30:00

Op zondag 14 september maakt het tv-programma Toppers van Oranje opnamen bij Jo D'n Urste aan de Grote Markt in Valkenswaard, met optredens van o.a. Dana Winner, Vinzzent, Mirusia, Willem Barth, John West, Hein Simons, Frank Galan, Corry Konings (foto), Wesly Bronkhorst, Alice Maywood, Maarten Cox, Marjan Berger, Rudy de Wit, Savanna, Marco de Hollander, Anno, Frank van Etten en Johan Kettenburg. De aanvangstijd is om14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00 in de voorverkoop. 

Jeff Weber schrijft lied met zomerse klanken voor Martijn te Kampe
29-08-2014 21:46:00

Martijn te Kampe heeft de smaak goed te pakken en lanceert z'n inmiddels derde officiële single "Als ik jou morgen tegenkom". Jeff Weber is verantwoordelijk voor de tekst en componeerde tevens het lied met zomerse klanken. Het nummer is gearrangeerd en opgenomen in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen. Martijn ondekte het zingen toen hij achter de knoppen mocht staan voor andere zangers. Hij wou dit ook en begon voor de fun wat te oefenen op zolder.

In huize Smit knallen wederom de champagnekurken
29-08-2014 21:25:00

"Jij & Ik", het nieuwe album van Jan Smit komt deze week vanuit het niets binnen op de hoogste plek van de GFK Album Top 100, nadat vorige week de titelsong zich al op de nummer één positie in de Single Top 100 had genesteld. Het inmiddels met goud bekroonde album laat de concurrentie ver achter zich. Eerder deze week waren er al duidelijke tekenen dat het album uitstekend ontvangen is door het publiek, want ook in I Tunes stond het meteen na release al op nummer één. 

Vinzzent heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
29-08-2014 21:11:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 september is dat ‘Hier Is Een Liedje Voor Je’, de nieuwe single van Vinzzent. Aan het nummer is een unieke actie gekoppeld. Iedereen maakt namelijk kans om zijn of haar lievelingsliedje door Vinzzent te laten zingen, bijvoorbeeld als cadeautje voor een ander of gewoon voor jezelf. Vinzzent zal het liedje opnemen en degene die het verzoek heeft ingediend ontvangt een filmpje daarvan. In totaal zal Vinzzent tien personen op deze manier blij maken. 

'Als ik jou heb beloofd'......vrolijke nieuwe single van Diana Dekkers
29-08-2014 16:02:00

De nieuwe single "Als ik jou heb beloofd" van zangeres Diana Dekkers is een feit....en wat voor een. Zoals beloofd is het een fantastische opvolger geworden van de single "Ik wil jou niet meer". "Als ik jou heb beloofd" zal volgens kenners uit het vak zeker weer een succes gaan worden. Naast het hoge meezing gehalte bevat dit swingende nummer ook weer een lekkere accordeonsolo van Manfred Jongenelis. Kortom heeft deze single wederom de potentie uit te groeien op een airplay hit.

 

'Klanken van Gevoel' van Grad Damen binnen op nummer 7 in de album top 100
29-08-2014 15:53:00

Het twaalfde studioalbum van Grad Damen, getiteld "Klanken van Gevoel" is binnengekomen in de album top 100 op nummer 7. Niets is aan het toeval overgelaten om hier een top album van te maken. De produktie lag in handen van Emile Hartkamp & Norus Padidar. Voor de Brabante volkszanger is het de allerhoogste notering ooit.  Op 23 augustus verscheen eindelijk het langverwachte album van Damen. " Dit is voor mij bij uitstek de kans om het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de muziek die mij al heel mijn leven lang inspireert en dus diep in mijn hart leeft. 

TV Oranje en RADIONL maken ‘André Hazes Top 30’
29-08-2014 11:44:00

Op dinsdag 23 september 2014 is het tien jaar geleden dat Nederland plotseling afscheid moest nemen van een van haar grootste volkszangers: André Hazes. RADIONL en TV Oranje willen als dé zenders voor muziek van eigen bodem hier op gepaste wijze bij stilstaan, samen met alle kijkers en luisteraars. Vanaf vrijdag 29 augustus kan via de websites van beide zenders gestemd worden op een lijst met honderden liedjes van André Hazes. De nummers met de meeste stemmen vormen de ‘André Hazes Top 30’.

Coen en Sander spreken stemmen in bij film ‘Maya - Eerste Vlucht’
29-08-2014 08:38:00

Deze week zijn de eerste stemmen ingesproken voor de Nederlandse versie van de allereerste Maya de Bij film ‘Maya - Eerste Vlucht’. Niemand minder dan de 3FM radio dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga lenen hun stemmen aan het stuntelige, maar komische mieren duo Freddy en Eddy. Ondanks de goede bedoelingen van Freddy en Eddy baren hun gekke capriolen de Commandant der mieren en zijn troepen grote zorgen.

Uitvaart Jeroen Spierenburg live te volgen via internet
28-08-2014 21:07:00

Op vrijdag 29 augustus wordt bij Zuylen te Breda in aula 2 om 14.00 de uitvaartplechtigheid gehouden van Jeroen Spierenburg. Ingrid Huijbregts, vriendin van Jeroen Spierenburg, plaatst op Facebook: ‘Hoop dat alle mensen die de laatste tijd zo hebben mee geleefd a.s. vrijdag allemaal bij de uitvaartdienst te zien zijn. Laat Jeroen Spierenburg nog een keer tussen groot publiek in de schijnwerpers staan ….’ De plechtigheid is middels de code B29F7F63 live te volgen voor alle personen die niet bij de plechtigheid aanwezig kunnen zijn via www.liveuitzendingen.nl .

Hansi, Dré und Marcus lanceren 'Nooit meer verliefd'
28-08-2014 20:49:00

De broers Hans en Marc Groenland traden op met "Showgroep De Diatonica's". Neef André Boekel (de jongste zoon van hun oudste zus) had zijn eigen café en trad vaak op als zingende barkeeper. Tijdens de kermis in Heerhugowaard in het jaar 2005 besloot André de drie bij elkaar te brengen en in zijn café te laten optreden als "Mijn oomes en ik" Na een vervolgoptreden, twee maanden later bij Bar Dancing Marlène in het voor- en naprogramma van Jan Smit, werd besloten gas te geven en er vol voor te gaan.

Studio One heeft nieuw concept
28-08-2014 14:19:00

Door jarenlange studio ervaring met bands en artiesten is Studio One op een nieuw concept gekomen. Door technische aanpassingen kan nu iedereen liedjes opnemen met professionele kwaliteit voor een lage prijs. Voor maar € 1250,00 heb je een gehele professionele cd productie all inclusive. Daarvoor krijg je de muziekband, studiotijd, vocal coaching, koorwerk, live instrumenten, afmixen (inclusief editing) en mastering! Vanzelfsprekend krijg je de orkestband er gratis bij. Je werkt samen met een professionele producer die meerdere grote artiesten begeleid heeft. Voor meer informatie surf naar www.studio1.nl

Nazomerhit voor Tinus Hoekstra
28-08-2014 12:58:00

Nadat Tinus Hoekstra in 2011 besloot om een stap voorwaarts te zetten in zijn carrière heeft hij er nog geen moment spijt van gehad. Hij zoch contact met muziektovenaar Frank Verkooyen en samen besloten ze een samenwerking aan te gaan. Z'n debuutsingle "Blijf bij me vannacht" rolde in 2011 uit de persen. In de zomer van 2012 volgde "Hoe kon ik weten" en onlangs nam Tinus plaats achter de microfoon van The Boom Music Studio in Breda voor de opname van "Waarom". Kenners uit het vak voorspellen een nazomerhit voor Tinus

Artiesten marktplaats voor het goede doel online
28-08-2014 12:10:00

Deze week is de website www.deal4deal.nl online gezet. Via deze website kunnen “bekende” Nederlands spullen aanbieden waarvan de opbrengst geheel of gedeeltelijk naar het goede doel gaat. Voor fans wordt deze website heel interessant, omdat ze nu op een makkelijke manier in het bezit kunnen komen van “persoonlijke” hebbedingen van een bekende Nederlander. Alle bekende Nederlanders kunnen nu al hun spullen online zetten. 

Eerste track van DJ Rico Versteeg binnenkort wereldwijd te downloaden
27-08-2014 21:59:00

Vanaf zijn 14e jaar is Rico Versteeg uit Veenendaal dag en nacht aan het werk met muziek, produceren, mixen en alles wat te maken heeft met het DJ vak. Rico (onlangs 18 jaar geworden) en werkend onder zijn DJ naam Ricover heeft in de afgelopen jaren inmiddels acte de présence gegeven in diverse clubs en op menig festival samen met andere Dj’s zoals La Fuente, Fajah Lourens, Matsoe Matsoe Tony Star, D-Rashid e.v.a.. Afgelopen maand nog was Ricover één van de acts op het “Riverland Festival”.

Wilbert Pigmans in zee met JC Records
27-08-2014 21:44:00

Met z'n nieuwe single "Je leeft maar een keer" probeert Wilbert Pigmans  een nieuwe stap voorwaarts te maken in z'n muziekcarrière. De 22 jarige zanger uit ’s-Hertogenbosch heeft onlangs besloten om in zee te gaan met het JC-Records label van Jolanda Clement. "Je leeft maar een keer" is een lekker in het gehoor liggend nummer dat Wilbert samen met producer Kees Tel van tekst en muziek voorzag.  In het dagelijkse leven is Wilbert actief met licht en geluid en zingt hij vrijwel dagelijks in diverse horecagelegenheden. Daarnaast is hij de vaste huiszanger van de Skihut in Rotterdam.

Hilarische Waterloos 5 november live on tour in Groningen
27-08-2014 21:22:00

Als de Magische woorden Uurtje Waterloo of het magische woord Waterlooshow valt, weet men dat de Hilarische gebroeders Waterloo eraan verbonden zijn waarbij de Nederlandstalige muziek hoog in de vaandel staat en dat het er altijd een waar feestje is bij deze programma’s. Nu gaan de hilarische Waterloos op 5 november live on tour en zullen neerstrijken in Huize Maas van 19.00 uur t/m 00.00 uur te Groningen met een 20 tal artiesten . Als je live on tour gaat moet je het publiek ook wat te bieden hebben. Zo hebben de hilarische Waterloos o.a.Willem Barth, Henk Wijngaard, Harry Slinger en Kris Jager voor u weten te strikken.

Ontvang gratis* editie 20 van artiestenblad Lucky Joe
27-08-2014 21:06:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Corry Konings is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 20 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Peter Beense, Ron de Ridder & Jeffrey Peters oftewel Het Party Duo, Kim Regasa, Berny Janssen, Richrad Craane en Jean Knipping. Daarnaast verhalen over Douwe Kamminga, Martin Dhamarco, RTV Nunspeet, de definitieve doorbraak van Tino Martin, Marco de Hollander, Mart Dijckmanns, 10 jaar Stichting Lucky Joe en Naomi.

Televisiepresentator/zanger Bart Bosch werkt aan comeback
27-08-2014 00:00:00

Door zijn wekelijkse confrontatie met ernstig zieke kinderen heeft Bart Bosch het lied, ‘niemand weet of er een morgen komt’ geschreven. De kinderen waarvan je nooit weet of er nog hoop is hebben Bart laten inzien wie die is, wat ie wil en wat ie kan. Bart de entertainer heeft zijn publiek gemist en wil terug op TV. Jarenlang was Bart een vast gezicht op de televisie. Voor o.a. de TROS, SBS6 en RTL4 presenteerde hij verschillende programma’s die varieerde van reportages op locatie, schooltelevisie tot een dagelijks live-programma. Het begon met zijn overwinning in 1990 van het programma Showmasters waarin hij werd uitgeroepen tot meest belovende televisietalent. 

Uitvaart Jeroen Spierenburg vrijdag 29 augustus in crematorium Zuylen te Breda
26-08-2014 18:44:00

Aanstaande vrijdag 29 augustus om 14.00 uur vindt de uitvaartdienst van Jeroen Spierenburg plaats in crematorium Zuylen te Breda. Z'n levenspartner Ingrid Huijbregts laat via Facebook weten dat Jeroen tijdens de uitvaart nog een keer tussen groot publiek in de schijnwerpers wordt gezet. Jeroen overleed op maandag 25 augustus als gevolg van een auto-ongeluk. Mensen die een blijk van medeleven willen sturen kunnen dat doen naar het volgende adres: VNC Producties t.a.v. de familie Fam.Spierenburg, Hofdreef 44, 4881 DR  Zundert.

Nel van Olm al bijna 30 jaar belangrijke schakel tussen de artiest en media
26-08-2014 16:27:00

Naast het publiceren van actueel shownieuws wordt zo af en toe ook een persoon ‘in het zonnetje’ gezet die veel werk verricht om het Nederlandstalig product te promoten. Deze keer staat Nel van Olm centraal. Zij is al een kleine 30 jaar plugster en is een belangrijke schakel tussen de artiest en de media. De reden dat Nel benaderd is heeft te maken met de nominatie van drie artiesten die zij promoot voor een Buma Nl award. Daarnaast staan er nog een aantal artiesten die ze plugt tijdens dit muziekfestival op het Sena Nieuw Hollands Talent-podium.

Geslaagde albumpresentatie Grad Damen
26-08-2014 15:44:00

In het bijzijn van vele fans ontving Grad afgelopen zaterdagmiddag tijdens de instore bij Special CD Shop, Breda het eerste exemplaar van het nieuwe album uit handen van Antje Monteiro en Django Wagner. Zaterdagavond vond de albumpresentatie van ‘Klanken van Gevoel’ plaats in de Ster te Nieuwkuijk. Naast Grad waren er optredens van collega’s Frans Duijts, Django Wagner, Jaman, John de Bever, Vinzzent, Ferry de Lits, Wesley Klein, Rinus Werrens en Jan van Est. 

Nieuwe single voor Luc Steeno
26-08-2014 12:34:00

Afgelopen zomer scoorden Luc Steeno en Laura Lynn met hun nummer 1-hit ‘Diep In Je Ogen’. De eerste single van Lucs album ‘Luc Steeno: 25 Jaar Hits’ stond maar liefst 11 weken gekampeerd in de Vlaamse Top 10, en Luc en Laura zongen het ettelijke keren live op televisie, in onder andere ‘Hotel M’ en ‘Vlaanderen Muziekland’. Ondertussen heeft Luc de opvolger klaar! De zomer komt nu stilaan op een einde, maar de zanger houdt de zomerse sfeer er nog even in met zijn vrolijke nieuwe single ‘Deze Nacht’. 

Unity NL on tour op 30 augustus in Leiden
26-08-2014 11:24:00

Tijdens het Midzomerfeest van winkelcentrum De Luifelbaan zal radiozender Unity NL aanwezig zijn met Unity NL on Tour. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur treden er meer dan tien artiesten op en wordt er een kinderdisco georganiseerd. Het podium staat op het Bevrijdingsplein. Unity NL on Tour start om 12.00 uur met een kinderdisco, aansluitend treedt de Leidse Panthero op, hij scoorde eerder dit jaar een hit met Papa Hoedje. De kinderdisco vindt ook om 15.00 uur nog een keer plaats. Verder zijn er optredens van het Lesley Williams, Wesley Ponsen, Marco de Hollander, Jerry van Vianen, Yoeri L’abee, Bob Offenberg, Cooldown Café & Danny Terp, Gerry Holland, Naomi, Randy Blommaert, Danny Plezier en Roy van Hemert.  De optredens zijn gratis te bezoeken/

Alex en Duo Dak eraf in Flora tijdens Najaarsfeesten
26-08-2014 00:00:00

Op donderdag 4 september gaan de Hillegomse Najaarsfeesten weer van start en het eerste grote feest vindt meteen plaats op zaterdag 6 september. Dan wordt namelijk Flora’s Najaarsfeest gehouden. Een topfeest, die plaatsvindt in de grote zaal van Flora en waaraan de Noordwijkse zanger Alex, bekend van een bossie rode rozen de hoofdact zal zijn. Verder treedt gedurende de hele avond op het Hillegomse duo Het Dak eraf bestaande uit Martijn Stam en Edwin de goede, afgewisseld met gezellige dansmuziek door DJ Michael. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl