RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tee-Set lanceert remix Ma Belle Amie
19-08-2014 23:01:00

De Tee-Set is één van de meest succesvolle popgroepen die Nederland ooit gekend heeft. Maar liefst 22 keer stonden ze in de Nederlandse Top 40. She Likes Weeds bereikte daarin zelfs de toppositie, terwijl Ma Belle Amie als een van de weinige Nederlandse platen een hoge notering in de Amerikaanse top 10 wist te behalen. Onlangs heeft de band een gouden plaat binnengesleept voor Emotion, het debuutalbum, dat opnieuw is uitgebracht op elpee en cd. Goed voor 50.000 verkochte exemplaren.

Lina Steevens terug in de showbizz
19-08-2014 19:04:00

We gaan terug gaan naar het jaar 2006 als we op zoek gaan naar de debuut cd van Lina Steevens. “ Zomerzon” is daarvan de titel en het was een single met drie tracks. Het jaar daarop volgend kwam “ Liefde van mijn leven” uit. Beide nummers werden goed opgepakt. De media schreef erover, de radiozenders hebben beide nummers wekenlang goed gedraaid en ook diverse televisie programma’s, waaronder Hart voor Muziek en Brabant Toppers, wisten het zeker dat we hier te maken hadden met een muzikaal juweeltje. 

Koen Wauters verrast Vlaamse Voice-pupil Laura Tesoro
19-08-2014 18:43:00

Vandaag, 19 augustus, is het een grote dag voor Laura Tesoro. De Vlaamse runner-up van ‘The Voice’ is vandaag achttien jaar geworden. Dat is echter niet de enigste reden voor haar om te feesten. De Antwerpse heeft ook een nieuwe single gelanceerd met als titel "Outta Here". Het catchy popnummer slaat in als een bom met als gevolg dat de single is gestegen naar de top 10 op iTunes. Laura kreeg er als kers op de taart nog een verrassing bovenop. Haar ‘Voice’-coach Koen Wauters verraste Laura vandaag met een verjaardagstaart.

Lesley Williams maakt steeds meer eigen nummers
19-08-2014 17:56:00

Lesley Williams, de look a like van André Hazes gaat steeds meer zijn eigen weg inslaan. Dat bewijst zijn laatste single “Overal”een ode aan de veel te jong overleden volkszanger wel. In deze single hoor je echt lesley Williams. “In deze single ben ik mezelf en dat zal ik bij de volgende single ook weer zijn. Natuurlijk blijf ik mijn André Hazes act doen, maar ik ga dat mixen met totaal eigen nummers”.Een nieuwe single zit er alweer aan te komen. 

DON in Concert met René Froger, Jeroen van der Boom & Friends
19-08-2014 17:10:00

Op zondag 5 oktober 2014 organiseert stichting DON in samenwerking met DON-ambassadeur René Froger en Jeroen van der Boom de tweede editie van DON in CONCERT. Na het grandioze succes in 2012 met de legendarische klanken van o.a. Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis jr. neemt DON in CONCERT je dit jaar mee op een muzikale reis van toen naar nu. De twee bekende zangers zingen samen met friends de beste liedjes van nationale en internationale artiesten. Op een bijzondere locatie in ‘s-Hertogenbosch belooft het wederom een muzikale avond te worden. Stichting DON heeft een duidelijk doel: het genezen van diabetes. Alleen al in Nederland is diabetes vastgesteld bij 1 miljoen mensen.

Elfde editie van 'Het Maisfeest' in Ankum een feit
19-08-2014 13:19:00

"Het Maisfeest" in de buurtschap Ankum nabij Dalfsen wordt op zaterdag 13 september voor de de elfde keer georganiseerd. Ooit ontstaan door de vriendschap tussen twee vrienden voor het leven Ekkel en Kleppie. Eerstgenoemde is inmiddels al enkele jaren bekend als zanger van het duo Harten 10 en Kleppie is vooral bekend van de piratenzender Driekwart team uit Oudleusen. In het verleden hebben zij nog eens een muzikaal duo gevormd met o.a .de nummers "Gouden Regenboog" en "Recht Vooruit".  Daarmee hadden ze bij de piratenzenders een enorm succes. Dit jaar zal het feest wederom een geweldig familie festijn worden met vermaak voor de kinderen en het volleybaltoernooi dat elk jaar voor veel plezier zorgt bij de bezoekers. Als afsluiting vindt er een grandioos feest plaats in de feesttent waar de band VIBE zal optreden.

Joris Linssen op muzikale bedevaart voor tv-programma
19-08-2014 13:07:00

Joris Linssen is behalve tv-presentator ook zanger van de band Caramba. Twee jaar geleden combineerde Joris zijn twee passies in de muzikale roadmovie Met jou heb ik geleerd. Deze film ging over de tournee door Mexico van Joris en zijn vrienden, waar ze optraden met hun Nederlandstalige muziek en een bezoek brachten aan hun grote held, charme-zanger Armando Manzanero. Nu staat er een nieuw project in de steigers. Gevolgd door de vaste cameraploeg van Joris’ Showroom en Hello Goodbye, gaat Joris Linssen & Caramba op muzikale bedevaart.

Voorverkoop Welkom Sinterklaas met Clown Jopie en Tante Angelique gestart
18-08-2014 21:20:00

Zaterdag 15 november 2014 is de zeventiende Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Clown Jopie en Tante Angelique vieren dit “Sinterklaasfeest” met al hun vriendjes en hun vriendinnetjes. Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Het fruitige duo geeft één spetterende voorstelling. 'Welkom Sinterklaas' start ‘s middags om 15.00 uur. 

Theatershow De Wannebiezz binnen twee weken uitverkocht
18-08-2014 19:58:00

Het kan ook niet anders, voor de theatershow, die De Wannebiezz, op vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober geven in de Stadsgehoorzaal van Vlaardingen, heeft het drietal toch wel een originele naam bedacht “Ol de Wee”. Deze theatershow is op zaterdag 11 oktober al uitverkocht, er zijn 630 kaarten verkocht, met als gevolg dat er een tweede avond is gepland, op vrijdag 10 oktober, waarvoor nog kaarten zijn.

René Shuman & Angel-Eye vieren 60 jaar rock-and-roll met 2000 muziekvrienden
18-08-2014 15:23:00

Rock-and-Roll bestaat dit jaar 60 jaar en is nog steeds een muziekstijl die bij veel mensen grote vreugde brengt. Afgelopen zaterdag, 16 augustus, was de overlijdensdatum van Elvis Presley. René Shuman & Angel-Eye geven op deze datum al jaren uitverkochte concerten in de stijl van de 50's, 60's en 70's met dit jaar een speciaal muzikaal eerbetoon aan rock and roll en de muziek van Elvis Presley. 

Christa Kerdijk in voorprogramma Karin Bloemen
18-08-2014 12:08:00

Christa Kerdijk heeft haar ondernemersschoenen uit de kast gehaald. Naast een zangcarrière had de zangeres namelijk nog een andere droom, die zij nu heeft verwezenlijkt: het hebben van een eigen café. Anderhalve week geleden opende ze in Medemblik Café De Klucht en sinds die tijd heeft ze het erg druk. Ze staat niet alleen achter de bar, maar pakt regelmatig de microfoon om in haar eigen café te zingen. 

Nieuwe single voor Jan Koevoet
18-08-2014 11:53:00

Met Tranen In Je Ogen is', na ‘Met Je Muts In De Wind’, de tweede nieuwe single die Jan Koevoet dit jaar uitbrengt. Een gevoelige ballad, door de zanger zelf geschreven en wederom gearrangeerd door Manfred Jongenelis. Tragische familieomstandigheden waren voor Jan Koevoet de aanleiding voor het schrijven van dit lied. Vanuit het hart geschreven, met als boodschap: ‘In tijden van verdriet kom je ook het mooie tegen. Kijk er naar’. De videoclip bij het nieuwe liedje staat op Youtube en is te zien bij o.a. TV Oranje.

Gezellige TV Opnamen Nationale Noot in Nieuw Vennep
17-08-2014 21:24:00

Op zondag 17 augustus vonden in "De Rustende Jager" in Nieuw Vennep weer TV opnamen plaats van "De Nationale Noot". Deze keer werden er vijf afleveringen van dit populaire televisieprogramma opgenomen en dat betekende dat er een keur van artiesten aanwezig waren. Nederlandse artiesten, maar ook Belgische, waarvan het voor sommigen een debuut was bij De Nationale Noot, waaronder de zangeres Hanny D, die met haar spontaniteit de harten wist te veroveren van het publiek.

Echtgenoot van Janneke de Roo overleden
17-08-2014 21:07:00

Afgelopen vrijdag is Kor Snoeijing, de man van Janneke de Roo overleden. In 2013 bleek na weken in de molen van het ziekenhuis te hebben gezeten dat Kor ongeneeslijk ziek was. Vlak voor de Kerstdagen, op 23 december, kregen ze te horen dat hij prostaatkanker had met uitzaaiingen aan lever, botten en longen. De wereld stortte in voor Kor, Janneke, kinderen en hun 4 jarige kleindochter. Lange tijd hadden ze de hoop om nog enkele jaren samen te zijn, maar al heel vlug kwam de conclusie dat deze droom bedrog was.

Rutger van Barneveld en zijn Linda in het huwelijksbootje gestapt
17-08-2014 20:39:00

Rutger van Barneveld die we kennen van zijn de singles "Helena", "Een dag uit duizend dromen" en "Omdat het zo mag zijn" is op 16 augustus getrouwd met zijn geliefde Linda. Deze plechtigheid is voltrokken in het gemeentehuis van Gorinchem onder getuige van vele genodigden. Ook een groepje fans van Rutger hadden de moeite genomen om naar het stadshuis te komen om het bruidspaar te zien. Rutger en Linda hadden leuke verassingen op hun geweldige trouwfeest in een mooie locatie in Kerk-Avezaath. 

Jacques Herb staat doodsangsten uit in zweefmolen
17-08-2014 17:35:00

De bekende zanger Jacques Herb heeft zaterdag 16 augustus in het Drentse plaatsje Noordscheschut doodsangsten uitgestaan in een zweefmolen. Herb trad op bij het muziekevenement RADIONL & TV Oranje Live en werd door een presentator van RADIONL geïnterviewd over zijn nieuwste single. Het was de bedoeling dat er tijdens het interview rustig rondjes werden gedraaid in de molen, maar een ijverige medewerker van de kermisattractie gaf het bakje onverwacht een flinke zwiep waardoor het tweetal hoog de lucht in werd geslingerd.

'Cabinevitaminen' van Hessel Wijkstra komende week 'Album van de week' bij RADIONL
16-08-2014 17:18:00

‘Er wordt tegenwoordig geen of nauwelijks truckersmuziek meer gemaakt . Muziek zoals vroeger met de cadans en de teksten waar je je als chauffeur in kunt vinden’. Dat was voor Hessel de reden om een album te maken voor de vrachtwagenchauffeur. ‘Cabinevitaminen’ bevat twaalf nummers, waaronder dus de debuutsingle ‘Volle tanken’. Het nummer is, net als de andere titels, geschreven door Dick van Altena. De onderwerpen zijn veelal aangedragen door Hessel, zoals bijvoorbeeld ‘Truckeritus’. 

Vrijkaarten voor John de Bever & Friends
15-08-2014 22:06:00

Op zaterdagavond 6 september zien John de Bever, zijn muzikale vrienden én zijn fans sterren. Letterlijk! Want de populaire levensliedzanger ontvangt dan in De Ster te Nieuwkuijk een scala aan artiesten. Met als klap op de vuurpijl: een optreden van de ‘Koningin van het levenslied’ Marianne Weber. Ook zijn er optredens van Grad Damen, Wesly Bronkhorst, Franky Falcon, Johan Heeren en vele anderen. Zorg dat je erbij bent! Tickets kosten € 17,50 in de voorverkoop en € 22,50 aan de kassa. Klik hier voor meer informatie en om kaarten te bestellen.

‘Rivals’ van Kensington op één binnen in de album charts
15-08-2014 21:53:00

Het derde album ‘Rivals’ van de Utrechtse band Kensington is deze week op de hoogste positie binnen gekomen in de album charts. Het album met daarop de met goud bekroonde hitsingle ‘Streets’ en ‘Bloedlink’ titeltrack ‘All For Nothing’ kwam vorige wek op 8 augustus uit. Komende zaterdag staat Kensington in de Alpha-tent op Lowlands. Na het optreden op Lowlands staat een uitverkochte clubtour op de agenda. Het succes van de Utrechtse band wordt bekroond met een optreden in de Heineken Music Hall op vrijdag 20 februari 2015.

Django en Antje hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-08-2014 17:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 augustus is dat ‘Vlinders’, de nieuwe single van Django Wagner. De track is afkomstig van zijn top 3 album ‘Samen’, waarop hij nummers zingt met bekende collega’s. ‘Vlinders’ is het duet dat Django opnam met Antje Monteiro. Het is een echt liefdesliedje, waarin violen een opvallende rol spelen. Het nummer werd tijdens het live concert van Django in Eindhoven zo goed ontvangen dat besloten is het op single uit te brengen.

Unieke actie rond nieuwe single van Vinzzent
15-08-2014 11:33:00

Van Vinzzent verschijnt volgende week vrijdag, 22 augustus, de splinternieuwe single Hier Is Een Liedje Voor Je. De titel van het nummer, dat is geschreven door Jan Dulles van de 3Js, is de komende weken de basis voor een unieke actie. Iedereen maakt vanaf het moment dat de single er is namelijk kans om zijn of haar lievelingsliedje door hem te laten zingen, bijvoorbeeld als cadeautje voor een ander of voor zichzelf. Vinzzent zal het liedje opnemen en het filmpje van de opname wordt opgestuurd naar degene, die het verzoek heeft ingediend.

Rotterdammers woest op Weert....Nacht van Johnny Hoes: Alle hotels al weken vol!
14-08-2014 22:07:00

Op zaterdag 16 augustus wordt de eerste editie van 'De Nacht van Johnny Hoes' georganiseerd in Weert. Het wordt een gratis muziekfeest met duizenden bezoekers op het vernieuwde evenementplein 'Het Bassin' in Weert. Alle hotels zijn al weken bomvol. De Gemeente Weert krijgt enorm veel positieve reacties, ook van buiten de stadsgrenzen, maar ontving 1 boze brief uit Rotterdam. "Geachte Gemeente Weert, wij voelen ons bestolen.  Johnny Hoes is en blijf een Rotterdammert.", schrijft Rocco di Cabrio. 

Binnenkort nieuwe single van Diana Dekkers
14-08-2014 08:49:00

Binnen afzienbare tijd zal er weer een nieuwe single van Diana Dekkers gaan verschijnen . Het nummer is wederom geschreven door Jeffrey Heesen en wederom opgenomen in de studio van muziektovenaar Manfred Jongenelis. Het beloofd een geweldige opvolger te worden van haar laatste single "Ik wil jou niet meer", waarmee zij wekenlang in de Dutch Charts single top 100 en vele andere hitlijsten heeft gedtaan. De bedoeling is met haar nieuwe single het zelfde resultaat te gaan bereiken. Daar zal de zangeres met de juiste snik, wederom weer 100% voor gaan.

Diana Olierook presenteert dé nazomerhit van 2014: Orlando!
13-08-2014 17:58:00

Het einde van de zomervakantie nadert, maar het zomergevoel houden we nog even vast…! Diana Olierook presenteert namelijk dé nazomerhit van 2014: “Orlando” (een Nederlandstalige versie van Enrique Iglesias’ “Bailando”). Diana Olierook timmert al jaren aan de weg als zangeres. Met haar 2 coverbands Universe en Dimension12 is zij wekelijks op de Nederlandse podia te bewonderen. Na ruim 16 jaar podiumervaring presenteert deze 32-jarige artieste echter haar eerste solo-single. Met een zangeres als moeder werd muziek haar met de paplepel ingegoten. Als klein meisje was ze al te zien in landelijke tv-programma’s.

Allan Hoekman lanceert 'Morgen kan het anders zijn'
13-08-2014 17:40:00

Allan Hoekman is een spontane zanger uit Drachten. Tijdens zijn jeugd wordt al snel duidelijk dat zijn passie in de muziek ligt. Hij zingt als kind o.a. in een kinderkoor met  zanger Kamahl van “The Elephant Song”. Een paar jaar later wint hij in 2010 de Friesland Soundmix Awards en begint het balletje pas echt te rollen. Hij komt in contact met o.a. Ed van Toorenburg (Breeze – “Surfing, surfing, windsurfing”) die een aantal nummers voor Allan schrijft, maar deze zijn echter nooit officieel uitgebracht.

Gordon's Blushing een groot succes
13-08-2014 17:31:00

Het op 6 juli officieel geopende Blushing in Blaricum is sinds de start van deze gloednieuwe onderneming een doorslaand succes. Vanuit het hele land komen mensen naar de ‘koffieboutique’ met het healthy concept. Inmiddels hebben meer dan 5000 mensen kunnen genieten van de gezonde hapjes, smoothies en drankjes en is iedereen lyrisch over het nieuwe gezonde concept van de Blaricumse onderneming. 

'Lucille'.....nieuwe single van Anthony
13-08-2014 11:40:00

Volkszanger Anthony brengt al sinds het jaar 2000 eigen liedjes op de markt en heeft inmiddels al diverse singles en een 8-tal albums op z'n naam staan. Met de release van zijn nieuwe single "Lucille", opgenomen in Studio Wesco en geschreven door producer Laurens van Wessel i.s.m. Frans Bauer, laat de uit Breda afkomstige zanger zich wederom van zijn beste muzikale kant horen. De eerste single werd onlangs uitgereikt door Rood-Hit-Blauw platenbaas Ronald Visch. "Lucille" is vanaf heden fysiek verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. 

Hanny-D presenteert 'vol verlangen' haar nieuwe single
13-08-2014 11:15:00

Het album “ De verborgen ster” van Hanny-D is niet alleen in haar ‘eigen’ België een succes ook Nederland loopt warm voor deze zangeres uit België. Al enkele jaren timmert zij aan de muzikale weg en dat heeft haar de titel “ Cover Koningin der Lage Landen” opgeleverd. Altijd weet zij ons te verrassen met een cover uit het verre verleden. Het album “ De verborgen ster” kent wederom 18 parels uit de muzikale geschiedenis. De afgelopen weken was ze ter promotie en voor optredens regelmatig in Nederland en zong natuurlijk veel van haar nieuwe album. 

Muzikaal spektakel tijdens de Havendagen in Delfzijl
12-08-2014 19:39:00

In het weekend van 6 en 7 september staat Delfzijl in het teken van de Havendagen. Het grootste gratis te bezoeken evenement in de provincie Groningen trok vorig jaar ruim 40000 bezoekers en de verwachtingen voor dit jaar zijn weer hoog. Delfzijl presenteert zich als haven en evenementenstad dat weekend. Een haven vol maritiem spektakel, rondvaarten, supergezellig centrum: kraampjes, straattheater, dans en muziek..Op vijf verschillende podia is er van alles te beleven. 

Nieuwe single voor Jettie Pallettie
12-08-2014 15:55:00

Met Jettie Pallettie is het altijd feest dus hoe kan het dan ook anders dan dat haar nieuwe single Feest In De Tent heet. Feest In De Tent is een echte typische Jettie Pallettie nummer en je zingt hem dan ook meteen weer mee. Het nummer is op het melodie van de grote hit YMCA van de Village People hierdoor is het nummer meteen herkenbaar. Natuurlijk heeft Jettie hun ook zover gekregen dat ze meedoen in haar videoclip. Feest In De Tent garandeert dan ook echt feest en zal het zeker goed gaan doen in de kroegen en feesttenten.

Debuutalbum en nieuwe single voor Manuela Raaijmakers
12-08-2014 15:24:00

Op zaterdag 30 augustus 2014 presenteert Manuela Raaijmakers haar debuutalbum "Een plekje in mijn hart" bij Café/Zaal ’t Anker, Bassin 8 in Weert. De 20 jarige zangeres lanceerde al een aantal succesvolle maxisingles en haar videoclips deden het uitstekend in de Verzoekparade van TV Oranje. Als voorloper van dit album lanceert ze nu haar nieuwe single "Liefde zonder tranen" welke verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label. Meewerkende artiesten tijdens de presentatie zijn: Liesbeth, Johan Linssen, Wesley Bronkhorst en Frank van Etten.

Marjon van Iwaarden lanceert single 'Waarom'
12-08-2014 15:05:00

Marjon van Iwaarden brengt Nederlandstalige pop/rock muziek. Ze werkt samen met haar 4 koppige band aan haar eigen nummers. Op 13 augustus 2014 verschijnt de single "Waarom".  “Elk kind verdient het om “kind” te mogen zijn en met liefde en zorg op te groeien. Er zijn helaas veel kinderen die in erbarmelijke situaties leven en daarover wilde ik een tekst schrijven”, aldus Marjon. Ze heeft een opmerkelijke, veelzijdige muziekcarrière, die zich uitstrekt van leading lady bij de bigband The New Orpheans.

Nieuwe single van Waylon getiteld Love Drunk
12-08-2014 14:39:00

Op 5 september verschijnt Heaven After Midnight, het derde studioalbum van Waylon. Heaven After Midnight werd binnen tien dagen geschreven in Nashville en opgenomen in de legendarische Capitol Studio’s in Hollywood. De nieuwe single Love Drunk is deze week in promotie gegaan. Gisteren was Waylon te gast bij Evers Staat Op (Radio 538) om Love Drunk voor het eerst live te spelen. Klik hier om het optreden te bekijken. 

Volkszanger Bé Dilling komt met nieuwe single
12-08-2014 14:22:00

Bé Dilling, vertolker van het levenslied en alom geliefd in het noorden van Nederland lanceert binnenkort z'n nieuwe single "Voor ons zijn alle dagen".Niet alleen een nieuwe single maar ook een nieuw platenlabel. Bé maakt de overstap naar L & G  producties,het label van Lucas en Gea.Hij deed al langer optredens via hun evenementenbureau en de samenwerking beviel dusdanig goed, dat een platendeal niet uit kon blijven. De single is opgenomen in de studio van Gerto Heupink en heeft een volks karakter. 

Platina week voor de Gebroeders Ko
11-08-2014 18:45:00

Afgelopen week was een echte Top week in de carrière van de Gebroeders Ko met een Nederlandstalige nr.1 positie voor hun nieuwe single “ Wat heb jij een lekker lijf “ welke ook een release zal krijgen in Duitsland onder de naam “Dein Body ist so heiß “. Tamara Tol bracht het door de Gebroeders Ko geschreven nummer “ Ik ben gelukkig met jou “ uit en pakte daarmee gelijk de Hollandse Nieuwe op RADIONL en de Oranje Kroon op TV Oranje. 

Op veler verzoek Het Indisch ‘Onze Vader’ digitaal verkrijgbaar
11-08-2014 18:39:00

Om gehoor te geven aan de verzoeken wordt  Het Indisch ‘Onze Vader’, gezongen door Aïs Lawa-Lata tijdens ‘de Herdenking 15 augustus 1945’ bij het Indisch Monument in Den Haag zomer 2004 , per augustus 2014, opnieuw  uitgebracht en  per direct digitaal verkrijgbaar via alle downloadportals. Het Indisch Onze Vader…..alweer een Rood-Hit-Blauw produktie. Het Indisch ‘Onze Vader’  is nu legaal te downloaden op de bekende platforms.

Salsa Tequila is DE zomerhit volgens 'De Zomerse 50'
11-08-2014 10:13:00

Dé zomerhit van 2014 is in handen van de Noor Anders Nilsen, zijn hit Salsa Tequila komt vanuit het niets op nummer 1 binnen in de Zomerse 50. De uitslag van deze jaarlijkse hitlijst is vandaag bekendgemaakt. De lijst met de meest populaire zomerhits is de komende weken te horen bij 150 radiozenders in Nederland en België. “Het leek er wekenlang op dat Summer van Calvin Harris de zomerhit van het jaar zou worden”, vertelt Martijn de Lange van TV Enschede FM, de bedenker van de Zomerse 50. 

Haarlemse Maxime Fillee brengt debuutsingle uit
11-08-2014 10:01:00

Willeke D’estell en Erwin Fillee draaien al jaren mee in de Vaderlandse showbiz. Willeke won in 1989 Veronica’s sterrenjacht, dé TV talentenjacht van dat moment, de voorloper van idols, Popstars, Holland Got’s Talent etc etc. Erwin Fillee is al sinds 1985 bezig met zijn carriere en is de laatste jaren, buiten het entertainen ook nog eens de vaste geluidsman van good old Ronnie Tober en producent van diverse shows. 

'Telkens als jij naar me lacht'....nieuwe single van Bertie Verplak
10-08-2014 22:02:00

Na veel succes van zijn comeback single "Ik kan niet skiën" die veel gedraaid is op TV Oranje komt Bertie Verplak nu met een nieuwe single getiteld "Telkens als jij naar me lacht". Wederom is dit nummer gecomponeerd door Roy Otters met hulp van Ronnie Haefkens tot stand gekomen. Voor deze single werd er tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een videoclip opgenomen en deze is al vaak te zien bij TV Oranje. Waarschijnlijk duurt het niet lang voordat Bertie weer van zich laat horen. Er is al reeds een volgende single klaar voor lancering. 

Duo Don & Rini in videoclip met bekende Groningers
10-08-2014 21:33:00

Er is vaak gezegd dat de broers Don en Rini nooit over hun succes van Trinidad zijn gekomen. Trinidad werd door de muziekindustrie als voorbeeld gebruikt als het ging om het schrijven van een hit! "Beter dan dit gaat het niet worden\" predikte Jan van der Veen destijds. Maar desondanks hebben de broers in samenwerking met DJ Jean Toubre en Frekie oet stad de wereldhit 'Oh Harma ' uit de grond weten te stampen. De recensenten waren laaiend enthousiast over deze nieuwe, frisse, tot op heden nog onontdekte sound en kwaliteit!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl