RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De Wannebiezz aan de jenever.....
19-06-2014 10:40:00

Het Schiedamse Jenevermuseum heeft de Wannebiezz, ruim een jaar geleden, al eens gevraagd om een pakkend lied te schrijven over het "Schiedammer nat". Om agenda-technische redenen was het er echter nog niet van gekomen. Een aantal weken geleden benaderde Alwine van Winsen, directeur van het Jenevermuseum, hoogstpersoonlijk het 'Rotterdamse' drietal en vroeg hen om dit jaar het Jeneverfestival "Beleef Jenever" te openen. Op 21 & 22 juni ontrolt zich, in het Museumkwartier in Schiedam.

Patrick van den Corput presenteert nieuwe single in Breda
19-06-2014 10:18:00

 Al van kinds af aan was Patrick van den Corput geïnteresseerd in de muziek en speelde als kleine jongetje op zijn kamer op zijn speelgoed drumstelletje. Enige jaren later werd hij gevraagd mee te gaan met de drive in show van zijn oom. Een super uitdaging was dit voor Patrick. Als puberende jongen op vele feesten en partijen plaatjes te hebben mogen draaien werd het tijd voor Patrick om zijn eigen drive-in-show te starten. En met succes, op vele feesten en partijen was hij te zien en vermaakte hij het publiek.

Geweldige afsluiter Groots met een zachte G 2014
19-06-2014 09:49:00

In een oranje gekleurd Philips Stadion hebben Guus Meeuwis en 34.000 uitzinnige fans de overwinning van het Nederlands elftal op Australië gekeken. Na het laatste fluitsignaal stormde Meeuwis en zijn 25 muzikanten het podium op om het oranje feest een muzikaal vervolg te geven in de vorm van het vierde en laatste Groots met een zachte G concert van dit jaar. 

Martijn Stam neemt clip op “Nederland Kampioen”bij Murphy’s Law
18-06-2014 21:27:00

Na de 3-2 zege tegen Australië was het bij Café Murphy’s Law in Hillegom dubbel feest, want daar nam de Hillegomse zanger Martijn Stam de clip op van zijn WK single  “Nederland Kampioen”. Doordat net de wedstrijd had plaatsgevonden waren de “figuranten”geheel in oranje uitgedost en in een uitbundige stemming. Er werd gefeest en polonaise gelopen en de stemming zat er goed in. “Nederland Kampioen”is de tweede single van deze Hillegomse zanger. De single is opgenomen in de Hillegomse studio “The Old Weather Road”van Cok Slobbe.

Limburgse zangeres Sandra op Oostenrijkse CD
18-06-2014 19:09:00

Al 30 jaar staat Sandra op het podium, waarvan 25 jaar als zangeres. Hoewel ze in Limburg wellicht iets minder bekend is, scoorde Sandra vorig jaar in Duitsland twee hits met “Ein echter Womanizer” en “Irgendwann ja doch vielleicht”. Nu is een van Sandra’s liedjes verschenen op een verzamel-CD in Oostenrijk, uitgebracht door het Verband voor Oostenrijkste Tekstauteuren. Sandra schrijft de muziek van haar liedjes zelf en werkt voor wat betreft haar Duitstalige liedjes samen met diverse bekende tekstschrijvers in Duitsland en Oostenrijk. 

Sientje Koopmans komt met super smartlap
18-06-2014 18:55:00

Sientje Koopmans.... ja het is familie van de muzikale familie Koopmans. Groot gebracht tussen het Nederlandse lied. Er was niets anders dan zingen in het Nederlands tijdens de jeugd van deze uit Schijndel afkomstige zangeres. In het Brabantse land al lang geen onbekende meer want overal waar Sientje komt is het feest en dat heeft o.a. al geresulteerd in twee noteringen in de Top 1000 van TV Oranje ” De wereld is leeg” en “ Blinde soldaat” staan beide in de lijst van 1000 meest aangevraagde en meest populaire nummers. 

De zomer in met A3aan Drost!
18-06-2014 08:30:00

Zwoele nachten, zonnige dagen...De zomer 2014 zal er 1 zijn om nooit te vergeten. Terrasjes zitten vol en op de stranden wordt volop genoten van het heerlijke weer. Daarbij horen natuurlijk ook zonnige en zomerse liedjes. A3aan Drost laat ook deze zomer weer muzikaal van zich horen met een splinternieuwe zomersingle "In de zomertijd". Hij heeft samen met zijn vaste producer Martin Sterken de stoute schoenen aangetrokken en een nieuwe, hippe en Nederlandstalige versie gemaakt van Mungo Jerry's wereldhit: "In the Summertime". 

Liesbeth List op pad met wandelgids Daan Bartels
18-06-2014 02:38:00

Na de stadswandelingen rondom het leven en werk van Ramses Shaffy en Wim Sonneveld, krijgt Amsterdam ook een Liesbeth List-wandeling. De chansonnière ging vandaag samen met kleinkunstkenner Daan Bartels op pad om hem te helpen bij het uitstippelen van de route. Liesbeth List: "Dat ik dit mee mag maken, ik ben vereerd! 

Arijan van Bavel, Bartho Braat en Sander de Heer in West End hit Taxi Taxi
17-06-2014 21:07:00

Taxi Taxi, de bekende komedie hit uit 1983 van de Britse toneelschrijver en acteur Ray Cooney, komt naar Nederland en heeft nog steeds niets aan kracht verloren! Negen jaar lang was de voorstelling, bekend onder de naam Run for Your Wife, te zien op het Londense West End. Dit succes bleef internationaal uiteraard niet onopgemerkt. Producent De Komedie Compagnie brengt komend theaterseizoen de succesvolle klucht naar de Nederlandse theaters. De met Nederlanders en Vlamingen gemengde cast, bestaande uit onder anderen Sander de Heer, Hymke de Vries, Bartho Braat en Arijan ‘Adje’ van Bavel, zoekt onderling de humoristische grenzen op en garandeert een avond vol hilariteit en de daarmee gepaarde lachsalvo’s. 

Opvallende zomersingle van Wim Leys
17-06-2014 18:37:00

"Doewa" is de opvallende zomersingle van de Belgische zanger Wim Leys. Wedden dat je het refrein na één keer beluisteren een hele dag loopt te zingen ? Veel meer zomersfeer en vakantiegevoel kan er in een nummer echt niet zitten. Doewa is de voorloper van "Peper & Zout", het nieuwe album van Wim Leys, een artiest die vooral bekend staat om zijn Nederlandstalige rock’n roll songs. Zo scoorde hij al met nummers als “Happy Days”, “Shout Shout” en “Ik doe mijn ding”. Hij toert ook met een swingende live band.

Dubbel feest voor Anja Yelles
17-06-2014 18:07:00

Zondag a.s. 22 juni mag Anja een extra kaarsje uitblazen.  ‘Ik bekijk het allemaal positief’, zegt ze lachend, ‘ik veronderstel halverwege te zijn.  Zolang er met de jaartjes niet teveel kwaaltjes bijkomen. ’ Anja kan een bijkomend feestje organiseren want haar superhit ‘De Soep is Aangebrand’ staat dit jaar 20 jaar in de potten.  ‘Moeilijk te geloven dat het liedje al zolang meedraait’, glundert ze.  Ik zing het nog tijdens elk optreden en zowel jong als oud kennen het liedje als hun broekzak.  Die oorworm is een gevestigde waarde tussen alle ambiancehits.’

K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!
17-06-2014 17:11:00

Dat K3 vanaf dit najaar Nederland weer aandoet met hun gloednieuwe show was al bekend. Nadat in Rotterdam al een extra show werd opengezet wegens de grote vraag naar tickets, komt K3 ook met goed nieuws voor hun fans in en rondom Eindhoven en Amsterdam! Naast de shows die al open staan, zal K3 nog twee extra shows geven in zowel Eindhoven als Amsterdam!  Karen, Kristel en Josje zijn er weer helemaal klaar voor om samen met alle fans een ouderwets gezellig K3 feestje te bouwen.

Quido geeft orkestband van 'Alles wat ik doe' gratis weg
17-06-2014 17:00:00

Quido geeft de orkestband van “Alles wat ik doe” gratis weg. Omdat deze single veel airplay en aandacht heeft gekregen bij de landelijke, regionale en lokale stations en m’n collega’s in het land regelmatig vroegen om de orkestband wil ik hen ook de kans geven dit lied te gaan zingen.Het enige wat ik wel op prijs zou stellen Is dat als zangers/zangeressen het liedje gaan zingen ze zo sportief zijn te vermelden dat het lied origineel van mij is, aldus Quido. De single ‘Alles Wat Ik Doe’ is onlangs opgenomen in De la Haye studio te Zoetermeer.

'Dreamgirl' is de nieuwe single van Bouke
17-06-2014 16:45:00

Zanger Bouke heeft voor deze zomer zijn nieuwe single Dreamgirl uitgebracht. Het gaat om een Engelstalig uptempo nummer geschreven uit eigen pen. De zanger uit Emmen heeft goed zijn best gedaan om een eigen stijl te creëren en dat is met dit nieuwe nummer dan ook zeker gelukt. Dreamgirl klinkt meteen bekend in de oren waarmee de sound neigt naar de retro kant. Het moest een liedje lijken dat in de beleving uit het verleden komt maar dan wel met een lekkere beat van nu. Met deze ouderwetse touch wil Bouke hiermee zijn deze stijl voortzetten. 

Zunnewende festival wordt een streektaalfeest
17-06-2014 16:36:00

Zunnewende 2014 wordt een festival om nooit te vergeten. Voor de achtste keer is landgoed Schuilenburg aan de Regge bij Hellendoorn de locatie om de ongeveer langste dag van het jaar te vieren met een feest rond streektaal. Aan de formule is gelukkig niets veranderd. Een avond lang optredens van dichters, verhalenvertellers en muzikanten in een streektaal. Vrijdag 27 juni van 20.00 tot 0.30 uur.

Ayesha brengt song uit over 'de Stad'
17-06-2014 11:12:00

Op 17 juni is de release van de song “Streets” van Ayesha. Deze zal vanaf dan verkrijgbaar zijn in alle belangrijke online muziekwinkels.  ‘Streets’ is geschreven door Ayesha de Groot en gecomponeerd samen met Jan Flubacher. En is de opvolger van “Little Christmas Song”. ‘Streets’ vertolkt het gevoel van thuiskomen en je thuis voelen. In je eigen huis straat of zoals in dit geval de stad waarin je leeft. Waar je je verbonden mee voelt. De song beleefde zijn landelijke debuut al op radio 6!  

Extra Groots met een zachte G concert op zondag 14 juni 2015!
16-06-2014 20:23:00

Dat Guus Meeuwis in 2015 wederom in het Philips Stadion in Eindhoven staat met zijn Groots met een zachte G concerten was al bekend. Volgend jaar staat Guus voor het 10e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion. “Dus is het tijd voor een feest!”, aldus Guus. De concertreeks wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot: Groots met een zachte G – De Jubileumeditie. Omdat de kaartverkoop voor vrijdag 12 juni en zaterdag ontzettend hard ging is besloten om op zondag 15 juni 2015 een extra concert te geven.

Op zondagmiddag 22 juni zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot
16-06-2014 16:55:00

Op zondagmiddag 22 juni zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot. Het muziek programma die bij vele lokale en regionale tv omroepen, en binnenkort op TV Oranje, wordt uitgezonden. Presentator Marco de Hollander ontvangt vele artiesten waaronder;  Dennie Christian, Grad Damen, Peter Beense, Willem Barth, Ronnie Tober,  Rob Zorn, Helemaal Hollands, Charlene, Wesley Bronkhorst, Marian Mayloo, Patrick van der Corput, Sylvia Smit en Anno Britting.

'Ergens aan de horizon'.... nieuwe single van Reina
16-06-2014 13:08:00

Gezellig en druk dat zijn de twee woorden die bij de mensen opkomen als je praat over de cd presentatie van Reina. Gisteren was het dan eindelijk zover. De nieuwe single “ Ergens aan de horizon”  werd ten doop gehouden in Cafe ’t WAP in Leeuwarden. En dat werd gedaan samen met vele collega’s, familie, vrienden en fans van deze goedlachse Friezin. De reacties op het nummer mogen super worden genoemd. Het publiek reageerde verrassend want Reina laat zich wederom horen van een andere kant. 

YStijd komt met nieuwe single 'Bye Bye'
16-06-2014 13:00:00

YStijd komt na singles 'Goed Ontmoet' en 'Uhh Uhh' (nummer 1 iTunes) vandaag met zijn nieuwe single 'Bye Bye'. De release van de single gaat gepaard met een spectaculaire videoclip die onder andere te zien is op zijn YouTube-kanaal. Naast het uitbrengen van de nieuwe single, heeft de talentvolle rapper ook een contract getekend bij CTM Music & Management. Vanaf heden zal CTM optreden als management, label en uitgever en verder werken aan de carrière van dit 22-jarige rapfenomeen. 

Tino Martin....Nieuw en exclusief bij Viking Entertainment
16-06-2014 11:41:00

In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show. De telefoons staan bij de boekingskantoren roodgloeiend. Hij maakt zijn opwachting in de prime time TV-shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten. In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. De tijd is nu rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire in de studio.

Vandaag verschijnt de niewe maxi single van Rocky Taylor
15-06-2014 13:09:00

Vandaag, op 15 juni 2014 verschijnt de nieuwe maxi single "Mijn allerbeste vriend" van Rocky Taylor die landelijk uitgebracht wordt op Platenlabel JC Records . Naast "Mijn Allerbeste vriend!" staan er twee andere nieuwe nummers op het zilveren schijfje namelijk "Ik wil nog even met je praten" en "Als de rozen weer gaan bloeien". Voor de tekst, muziek & arrangementen  tekende de welbekende tekstschrijver & producer Jack van Raamsdonk i.s.m. Paul Geudens. Rocky hoopt dat hij met deze verrassende nieuwe single(s) weer een mooie plaats te kunnen veroveren.

Evert van Huygevoort is trots
15-06-2014 12:47:00

Evert van Huygevoort bracht in 2013 " Ik Voel Amor" uit en was enorm verrast toen hij de nieuwe single van Dean Saunders hoorde. Hij dacht dat klinkt me toch erg bekend in zijn oren, en jawel Dean heeft dan ook weer een geweldige tekst weten te maken op het ritme van zijn nummer "Ik Voel Amor". Evert steekt het ook niet onder stoelen en banken dat hij wel een klein beetje vereerd is dat Dean hetzelfde nummer met de nieuwe titel "Je raakt me zo" heeft opgenomen.

Martijn Stam lanceert 'Nederland Kampioen'
15-06-2014 12:26:00

De Hillegomse zanger Martijn Stam heeft een WK single uitgebracht “Nederland Kampioen”. Het is een single geworden met een andere tekst geënt op het voetbal op zijn al eerder uitgebrachte single “Leef”. Dit is de tweede single van de zanger, die ook aan de weg timmert samen met Edwin De Goede als duo “Het dak eraf”. Voor Martijn was het maken van “Nederland Kampioen” eigenlijk een grap, maar de single heeft hem al een aantal leuke optredens opgeleverd.

Mitchell & Michael organiseren grote cd presentatie
14-06-2014 19:27:00

Op vrijdag 15 augustus a.s. komt de nieuwe single uit van Mitchell & Michael. Het nummer "Aan dich kint geine tippe" is een geheel nieuw nummer waarvan de tekst is geschreven door Hans van Wiggen  en de muziek is van Mario Biesmans. Het geheel vindt plaats bij Café Oud Spaans, Spaans Neerbeek 8 te Geleen Zuid en begint om 20.00 uur. De entree is geheel gratis. Aan deze avond werken oa. mee : Frans Theunisz, Nick Gilissen, Frenske, Peggy Lassouw en Rene Kruse.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
14-06-2014 11:06:00

De zomer is definitief begonnen en het vakantiegevoel maakt zich meester van de artiesten en kijkers van TV Oranje! Satellietdistributeur CanalDigitaal heeft TV Oranje weer opgenomen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Met dit pakket kun je met directe ingang in de caravan, het tweede huisje, de camper of de boot kijken naar een pakket van 27 zenders, inclusief TV Oranje. Het recreatieabonnement loopt tot 21 september, de kosten bedragen 12,95 euro per maand. 

WK-special Toppers van Oranje
14-06-2014 10:55:00

Bij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar Toppers van Oranje. Komende zaterdag 14 juni zie je een speciale WK-aflevering vol Oranjehits in Braziliaanse sferen. Er zijn optredens van Mike & Colin, Helemaal Hollands, Joey Hartkamp, Frau Antje, FC De Paal, Santa Rosa, Johan Vlemmix, Hollandio's, Dean Saunders, Emile Hartkamp, Danny Temming en Dries Roelvink. 

Sunday White at Saturday Night met Karin Bloemen, Mai Tai en Ronnie Tober
13-06-2014 18:12:00

Uit je dak gaan in een openluchttheater, kan dat eigenlijk wel? Wie het zeker wil weten, moet zaterdag 20 september naar Cabrio in Soest komen. Van 20.00 tot 23.00 uur passeren daar tijdens Sunday White at Saturday Night grote namen als Karin Bloemen, Mai Tai en Ronnie Tober de revue.

Nieuwe release Gerrit van Veldhoven - Zale Zalele (Remix)
13-06-2014 15:28:00

Gerrit van Veldhoven is al een lange tijd een naam in de muziekbranche. Op 30 november 1988 is Gerrit geboren in  Roosendaal. Het zingen werd Gerrit met de paplepel ingegoten. Samen met opa Gerrit van Veldhoven en vader Chris Gigant (tevens zanger) zongen zij samen vele liedjes. Opa Gerrit gaf het over aan zijn zoon Chris, en deze weer aan zijn zoon Gerrit. Gerrit van Veldhoven timmert hard aan de weg. In 2004 maakte Gerrit zijn eerste maxi-single "Ik Wil Alles Doen". In 2006 maakte Gerrit een 2e maxi-single "Die Mooie Nachten Daar In Mexico".

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon
13-06-2014 13:25:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 16 juni is dat 'Als Een Vogel Zo Vrij', de nieuwe single van Henk Bernard. Voor de sympathieke volkszanger uit St.Michielsgestel lijkt 2014 nog succesvoller te worden dan vorig jaar. Zijn vorige single was een hit, hij won onlangs de award voor 'Rijzende Ster' bij Sterren.nl en zijn albumpresentatie op 21 juni is nu al uitverkocht. En gezien de kwaliteit van deze nieuwe single zal het succes van Henk Bernard nog wel even voortduren.

Achteroudtante Louis van Gaal brengt controversiële single uit
13-06-2014 09:57:00

De recent opgedoken achteroudtante van de  bondscoach van Oranje, genaamd Louise Adelheid Mathilde van Baal, Louise voor intimi, heeft dinsdagochtend 10-06-2014  haar  single “ Oné, Oné, Oné ” tijdens de ochtendshow van RTV Oost gepresenteerd. Inmiddels neemt de Oranjekoorts ongekende proporties aan. De Nederlandse straten en kroegen kleuren langzaam maar zeker Oranje en alleen al het aantal WK-liedjes wordt geschat op zo’n 250. Mevrouw van Baal , van wie, tot voor kort, niemand het bestaan afwist, heeft het niet zo op voetbal.

Toppers van Oranje met bijna 50 artiesten naar de Voltage in Tilburg op zondag 22 juni a.s.
12-06-2014 17:37:00

Als op maandagavond de laatste groepswedstrijd van het Nederlands elftal word gespeeld tijdens het WK in Brazilië, zal de dag ervoor, zondag 22 juni vanaf 14:00 uur  een uitbundig muziekspektakel losbarsten in de Voltage aan de Groenstraat in Tilburg met bijna 50 artiesten vinden dan de tv opnamen plaats van Toppers van Oranje. Ruim 45 artiesten, w.o. Roy Donders, Dean Saunders, Dennie Christian, Gene Thomas (B), Jose Hoebé (Luv), Mai Tai, Corry Konings, Paul Severs (B), Henk Damen, Lisa del Bo (B), John West, Rein Mercha, Duo NL, Gino Graus, Sisters Only (B), De Deurzakkers, Pater Moeskroen, Rinus Ponsen, Theodoor, Rob Zorn, Ronnie Ruysdael, Alessandro en vele vele anderen vormen o.a. de line-up voor dit mega muziekspektakel onder het motto “We geven ze op hun Donders”.

Ivo van Rossum lanceert 'Weekend'
12-06-2014 17:24:00

De uit Gemert afkomstige zanger Ivo van Rossum koos onlangs voor Rood-Hit-Blauw produkties voor het uitbrengen van zijn singles. Na het uitbrengen van diverse solosingles zoals; ‘Daar in dat kleine café’, ‘Waar is de kastelein’, ‘Een heerlijk gevoel’ en ‘Jij hoort bij mij’ toog hij naar de studio van Kees Tel om daar zijn nieuwe single ‘Weekend’ op te nemen. Een hele vlotte, gezellige en aanstekelijke plaat over het stamcafé dat trouw elk weekend wordt bezocht voor de wekelijke portie gezelligheid. Voor de tekst tekende Willijan van der Linden van DuoNL 

Romantische zomersingle voor Jeffrey Heessen
12-06-2014 17:15:00

De uit Oss afkomstige zanger Jeffrey Heesen meldt zich terug met de romantische en zwoele single “Zomerliefde”, de opvolger van het succesvolle “Ik Heb Je Niet Gevraagd”. De carrière van Jeffrey gaat de laatste flink tijd bergopwaarts. Zijn laatste singles scoorden goed en zijn talent als liedjesschrijver wordt door diverse collega artiesten ontdekt. Zo stond onlangs Diana Dekkers hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten met de Jeffrey Heesen compositie “Ik Wil Jou Niet Meer”.  Met de nieuwe single bewijst Jeffrey opnieuw zijn veelzijdigheid en vocale talent.

Het Sterrenteam schreeuwt Oranje naar de winst
12-06-2014 16:09:00

Het Oranjegevoel wordt met de dag sterker en al weken hoorden wij de ene na de andere Oranje Single voorbij komen. De een met 'n mega Radio TV campagne ondersteunt door het bedrijfsleven, de ander om ook mee te doen aan dat puur Hollandse 'WIJ' gevoel.  Wat is er dan mooier om een ijzersterke muzikale opstelling te maken van bekende Nederlandse Artiesten. Het Sterrenteam bestaat uit: Jannes, Dean Saunders, Grad Damen, Helemaal Hollands, Joey Hartkamp, Judith, Mike & Colin, De Hollandio's, Yoeri L'Abee en Emile Hartkamp.  

Videoclip “Dit is een hit!!” Moeflons online
12-06-2014 15:27:00

De Moeflons hebben de videoclip bij hun nieuwe single gelanceerd. De feestband bestaande uit Erwin, Hans, Henry en Koen hebben al veel nummers op hun naam staan o.a. “Jij bent de mooiste” “Zomer” “Mag ik jou vanavond kussen” “Mooi is het leven”  “Hey lekker ding” en "Heimwee." De nummers worden vaak gedraaid bij de Nederlandstalige radiozenders. De track “Hey lekker ding” deed het ook fantastisch bij onze zuiderburen. De plaat werd verkozen tot Trots-plaat bij de Vlaamse zender VBRO.

Johan Vlemmix heeft een nieuwe spray in zijn lijn fantasiesprays! Namelijk de WK spray!
12-06-2014 13:29:00

Johan Vlemmix komt met een nieuwe spectaculaire spray, de WK spray. Deze spray verhoogt de win kansen van Holland aanzienlijk! Het geheim zit hem in Hollands eigen positiviteit, als we allemaal echt willen, dan kan het! Gebaseerd op de methode van ‘The Secret” mogen van hem voetbalfans er stevig op los sprayen, succes gegarandeerd! Johan zal vanaf vrijdag diverse radiostations volsprayen met de WK spray die ook nog eens heerlijk geurt.

Comeback voor José Hoebee
12-06-2014 09:49:00

In de jaren ‘70 en ‘80 scoorde José wereldhits samen met Patty Brard en Marga Scheide als de legendarische meidengroep Luv’. Na successen zoals “You’re The Greatest Lover”, “U.O.Me (Waldolala)”, “Trojan Horse”, “Casanova” en gouden en platina albums stopte Luv’ in 1981. José ging vervolgens als solo artieste verder met hits als “I Will Follow Him” (nr. 1), “Secret Love” en “So Long Marianne” (duet met Ron Brandsteder). Samen met Bonnie St. Claire maakte ze een album met Nederlandstalige ABBA covers.

Nieuwe single release Angesz: Mi Corbata Blanca
11-06-2014 22:22:00

Angesz, geboren in 1984, is een zanger die al op jonge leeftijd werd ontdekt als veelbelovend zangtalent. Hij scoorde dan ook al direct een paar grote hits. Met zijn mega-hit ‘’Bonita’’ haalde hij in 2005 zelfs de 5e plaats in de top 100. Hij stond tussen alle grote namen bij het wielercriterium van het zuiden ‘’De Draai van de Kaai’’,  tijdens de open dag in voetbalstadion ‘’De Kuip’’ en bij het TROS Muziekfeest. Ook trad hij op in de Kids Top 20 en andere radio- en tv-programma’s (Tros op het Plein, Top of the Pops). 

Nieuwe single voor William Burg
11-06-2014 21:57:00

Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties had het snel gezien toen hij een optreden van de Brabantse zanger William Burg bijwoonde: “William is een artiest die een veelbelovende toekomst tegemoet gaat”. En dus werd deze in 1974 geboren Bosschenaar snel vastgelegd om gezamenlijk een muzikale visie uit te gaan stippelen ten einde William Burg op de muzikaal kaart van ons land trachten te zetten. Het eerste resultaat was het uitbrengen van het 16-tracks tellende album ‘Mijn Leven’ met hierop nummers als; ‘Vleugels van mijn vlucht’ en ‘Geen cent te makken’.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl