RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
´Mama want party´..... nieuwe single van Soca Boy
11-09-2014 12:07:00

Als Leadzanger van de Suca Boys heeft hij de hele wereld rondgereisd en veroverde hij in de hele wereld de hitlijsten met “Follow The leader”, waarmee hij ook eind jaren negentig in Nederland op de eerste plaats terecht kwam in de hitlijsten. Nu timmert hij ook Solo aan de weg als Soca Boy en weet hij er overal waar hij optreed een feestje van te maken. Op dit moment is hij weer even in Nederland.

Nieuwe single en album op komst voor Duo Dubbel-Fris
11-09-2014 11:09:00

Duo Dubbel-Fris is na de eerste single "Lachen is Leven" gepakt wederom de studio van Martin Sterken in Valthermond gedoken om hun nieuwe single "Morgen zal het beter gaan". Daarnaast hebben de heren een aantal nummers ingezongen die op hun eerste album komen te staan. Dit album wordt op zondag 9 november 2014 gepresenteerd bij Dans en Partycentrum Gossen, Hoofdstraat 118 te Stadskanaal. Meewerkende artiesten zijn: Jan en Marga, Gabry, Johnny Leijen, Koos Darwinkel, Deborah Bee en Bert Drenthe.

Kim Regasa bezoekt geboorteland met filmploeg JSF
11-09-2014 11:03:00

De 13 jarige Kim Regasa uit Haarlem, die vorig jaar als tweede eindigde tijdens het Junior Songfestival heeft een vakantie achter de rug met een lach en een traan. De jonge zanger bezocht namelijk samen met zijn moeder Mabel zijn geboorteland Filippijnen. Ruim vijf jaar geleden verliet de zanger zijn geboorteland om zich samen met zijn vader, moeder en zusje hier in Nederland te vestigen.

'Hiep Hoera voor Sinterklaas!' nieuwe single Piet Delano
11-09-2014 10:55:00

Na een fantastische zomer met een heel goed WK voor het Nederlands elftal gaan de kinderen weer naar school en maakt Nederland zich op voor het winterseizoen. De "Pietendiscussie" is weer in volle gang maar zwart, groen, rood of paars Piet Delano presenteert zijn nieuwe Sinterklaassingle "Hiep Hoera voor Sinterklaas!." Een vrolijk up-tempo nummer dat de persoonlijke goedkeuring heeft gekregen van de goedheiligman. Piet Delano werd eind jaren 80 geboren. Toen hij vier jaar was moest hij van zijn Pietenmama naar de Pietenschool.

Rinus Ponsen & Jaman live in Kruisland
10-09-2014 18:17:00

Voorafgaand aan de jaarmarkt is er zaterdagavond 13 September in De Commerce, Markt 5 te Kruisland een entertainmentprogramma met live op het podium: Jaman en Rinus Ponsen. In het voor- en naprogramma is er muziek van Calypso Drive in Show met DJ Melvin en Hans van Aalst. De presentatie is in handen van Denans en start om 20:00 uur en duurt tot 02:00 uur. Vanaf 16 jaar is iedereen welkom en de toegang is in de voorverkoop zeven euro in De Commerce en tien euro op de avond zelf aan de deur. Zondags de 14e september vindt er traditiegetrouw tijdens de jaarmarkt op het grote terras op de markt een optreden plaats van de live band Duo Eigenwijs.

Nieuwe single & album Mon Amour
10-09-2014 18:02:00

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Mon Amour “Angel of the Deep”, als voorloper op het gelijknamige album dat 26 September zal verschijnen, op de CD staat een verzameling van de mooiste liedjes van The Mon Amour band en de nieuwe single “Angel of the deep”, ook zal tegelijkertijd de allereerste DVD verschijnen, op de DVD is een live registratie te zien van een concert welke Mon Amour heeft gegeven in Zabrze, Polen, omroep Max zal op 26 september om 17.35 uur een compilatie uitzenden van de dvd.

Davito promoot nieuwe singles op prikkelende wijze
10-09-2014 15:41:00

Zanger / Entertainer Davito weet net als vele collega artiesten dat het tegenwoordig zeer moeilijk is om aandacht te krijgen bij de radio en TV stations. Menig artiest vliegt van hot naar her om zijn of haar cd te promoten maar krijgt vaak nauwelijks de aandacht die hij of zij verdient enzo ook de ‘’Danny DeVito’’ lookalike niet. Artiesten geven bakken met geld uit aan cd’s en promotie en een bijbehorende videoclip maar krijgen nauwelijks tot helemaal geen aandacht. Of het nou gaat om matige liedjes of juist zeer goede muziek met wereldwijde hit potenties, het wil maar niet lukken met onbekende of minder bekende artiesten en vooral niet bij de grotere commerciële zenders. 

Eind 2014 nieuw album voor Bob Offenberg
10-09-2014 15:35:00

Bob Offenberg komt aan het eind van dit jaar nog met een nieuw album. Er liggen diverse nummers klaar en de jonge zanger is de juiste nummers aan het uitkiezen. Zijn laatste single “Ik hou alleen van jou”doet het goed en zal ook op dit nieuwe album zijn te vinden, evenals zijn twee singles “Amor Amor”en “In Parijs”. “Dit zijn gewoon leuke nummers, die moeten erop. Verder komen er nieuwe nummers op. Ook komt er een nieuwe single uit.

Nieuwe single Sidney Bischoff geproduceerd door Martin Sterken
10-09-2014 15:22:00

Middels singles als ‘Dans en lach’, ‘Altijd reizen’, ‘Waar ga jij zo laat naartoe’, ‘Ik zou het willen schreeuwen van de toren’, ‘In een kroegje om de hoek’, ‘Eindelijk’, ‘Mag ik vanavond met je uit’ of ‘Jij komt nooit meer terug’ heeft Sidney Bischoff de laatste jaren nadrukkelijk zijn naam weten te vestigen bij de liefhebber van de Nederlandse muziek. Deze 45-jarige sympathieke zanger uit Apeldoorn die met een oliebollenkraam ons hele land doorkruist, lanceerde in september 2012 zijn debuutalbum ‘Plezier in het leven’.

'Naarmate'..... nieuwe single Paul de Graaf
10-09-2014 14:32:00

De nieuwe single "Naarmate" van Paul de Graaf is afkomstig van het album "Tijd." De cd bevat 17 prachtige nummers. Tijd is een gevarieerd singer-songwriter pop/rock-album waaraan met liefde is gewerkt. En dat hoor je! De sound heeft een Amerikaans tintje, mede door de mastering van meervoudig Grammy Award winnaar Adam Ayan (“I really enjoyed it!”). Behalve de audio is ook de vormgeving bijzonder. Een 32 pagina full-color boek met alle teksten, tekstuitleg en foto's. 

Half november nieuwe single van Het Party Duo
10-09-2014 14:21:00

Twee soloartiesten, die nu ook als party duo hoge ogen scoren. We hebben het over Ron de Ridder en Jeffrey Peters, die momenteel als Het Party Duo in heel Nederland optreden en het uitstekend doen met het nummer “Mijn Toet toet”. Een ultiem feestnummer, waarmee ze iedere zaal op zijn kop krijgen. Volgens het duo is dit nog maar het begin. “We hebben een hoop werk klaar liggen. Allemaal super gave nummers, waar we het publiek mee zullen verrassen”.

Nieuwe single van Marianne Weber verschijnt op 12 september 2014
10-09-2014 13:08:00

Aanstaande vrijdag verschijnt de single “Reuzenrad” van de “Koningin Van het Levenslied”, Marianne Weber. Met een BUMA NL nominatie voor Beste Zangeres gaat Marianne Weber de nazomer in met haar nieuwe single. De plaat is al jaren een klassieker in Limburg, en Marianne vertolkt het lied op haar geheel eigen wijze wat bij de vele liefhebbers goed in de smaak zal vallen. De single zal ondersteuning krijgen van een videoclip die het gevoel van de single nogmaals benadrukt.

Mysterie rond 10 september opgelost
10-09-2014 11:46:00

Aan de release van de single van Jerry van Vianen zijn maanden voorbereiding aan vooraf gegaan. Er is een speciale website gelanceerd: www.jijalleen.nl en ruim 40 bekende Nederlanders spraken videofragmenten in. Inmiddels rijd er ook een bus in de huisstijl van "Jij alleen" rond in Nederland. De media speculeerde wat er ging gebeuren en nog veel meer…. Jerry van Vianen verrast iedereen met zijn cd-single. "Jij alleen" is de titel van deze geweldige Nederpop song. 

Leef je eigen droom: nieuwe single van ‘coming man’ Daniël Oostra!
10-09-2014 10:18:00

In de noordelijke provincies is hij al jaren een klinkende naam. Hoog tijd dat ook de rest van Nederland hem leert kennen: Daniël Oostra! Een oer-sympathieke zanger met een gouden stem en een warme, enthousiaste podiumpresentatie. Waar Daniël het podium betreedt, is het geheid feest! Daniël is een ras-entertainer. Als jochie gooide hij al hoge ogen in de Soundmixshow. Als volwassen artiest heeft hij met zijn live-optredens inmiddels een flinke schare fans opgebouwd. 

René Froger viert 30 jaar hits in het theater
10-09-2014 09:10:00

In het theaterseizoen 2014/2015 keert René Froger na 6 jaar terug in de Nederlandse en Belgische theaters. Met de gloednieuwe theatershow ‘René Froger 30 jaar Hits in Concert’ bezoekt hij vanaf 10 oktober dertig theaters door het hele land. ‘Noem het maar een ouderwets avondje Froger waarin ik samen met het publiek mooie herinneringen op wil halen en terug wil blikken op 30 jaar hits. We draaien na al die jaren nog steeds mee in de top, maar ik merk dat heel veel mensen bepaalde herinneringen hebben aan sommige liedjes die we eigenlijk nog maar zeldzaam doen'. 'De intimiteit van het theater biedt mij de mogelijkheid al die mooie momenten nog eens de revue te laten passeren, zowel voor mij als voor mijn publiek.’ 

'Vanavond'....nieuwe single van Gertjan Wels
10-09-2014 08:08:00

Het gaat goed met de muzikale carrière van de  in 1979 in Nijmegen geboren zanger Gertjan Wels. Hij trekt inmiddels door heel ons land voor optredens. Gert Jan, woonachtig in het Gelderse Wijchen, zag een droom uiteenspatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C. Naast zijn maatschappelijke carrière werkt Gertjan sinds 2006 aan zijn tweede droom “zingen”. Zijn debuutsingle “Over en voorbij” is een succes, een doorbraak lijkt meteen al dichtbij. 

Ilonka Ory werkt samen met componist van The Cats
09-09-2014 22:34:00

‘Dream Big en Work hard’. Dat is het motto van Ilonka Ory, een creatieve duizendpoot die van een leegstaande campingkantine een succesvol theater wist te maken. Haar shows zijn standaard volgeboekt, niet in de laatste plaats vanwege haar nieuwe cd "Liefde wint" waarop liedjes staan die ze schreef met Arnold Mühren, de componist van The Cats. Ilonka Ory valt direct op in het huidige heuvelachtige theaterlandschap. Een paar jaar geleden deed ze haar bedrijf van de hand en kocht ze een leegstaande campingkantine in Heiloo.

Musical Awards Gala terug bij AVROTROS
09-09-2014 22:16:00

Op woensdag 7 januari 2015 is het jaarlijkse Musical Awards Gala weer te zien bij AVROTROS. In deze groots opgezette liveshow worden de prestigieuze awards voor Nederlands grootste musicalsterren en de beste producties uitgereikt. De presentatie van deze 14e editie is opnieuw in handen van Frits Sissing. De vakjury van de Musical Awards 2015 bestaat uit voorzitter Cornald Maas, Caroline Frerichs, Erik Jonk, Peter Noten, Hilde Scholten, Gijs Staverman en Henriëtte Tol. 

Gene Thomas lanceert tweede single in Nederland
09-09-2014 21:24:00

Gene Thomas heeft weken lang genoteerd gestaan in de Sterrenparade van RTV Oost. Shownieuws kwam naar België om een item te draaien. De clip wordt nog steeds veelvuldig aangevraagd en gedraaid op TV Oranje en Sterren.nl en daarnaast heeft hij veel regionale airplay. Inmiddels heeft Gene zichzelf ten gehore gebracht op het Tros Muziekfeest op het plein in Maastricht en twee keer bij de “Toppers van Oranje”,  Nu is deze Belgische superster genomineerd voor de felbegeerde titel: Nieuw “Hollands” Talent bij Buma.nl. Voorwaar een droomstart voor deze Belgische “James Dean”. Deze week komt Gene Thomas met zijn tweede single release in Nederland. In een Nederlandse versie “Dat ben jij” maar ook met een sterke Franse versie getiteld:  “Tellement Belle” . De videoclip is opgenomen in Parijs.

Wordt 10 september 2014 een dag om nooit te vergeten
09-09-2014 10:13:00

PVT Entertainment & Management uit Delft maakt via een zeer bijzondere teaser iedereen wel heel benieuwd. "Morgen is het zover....." en "Jij alleen",  dat zijn de enigste aanknopingspunten die het filmpje weergeeft. 

Marian Mayloo, Jeffrey Sams en Peter van Nierop slaan handen ineen
09-09-2014 08:55:00

"De Wisser" is een muzikaal uitstapje van zangeres Marian Mayloo en Peter van Nierop (alias Bert van Knakenberg) die hiervoor de samenwerking aangaan met Jeffrey Sams. Het resultaat is een heerlijke dansbare soca/bubbling/party plaat, afkomstig uit de studio van Strictly Music. Marian Mayloo kent u wellicht al van haar recente single "Zomaar Een Dag" en "Een Momentje Van Je Tijd". Momenteel werkt ze hard aan een nieuwe solo single, en Marian is voor vele andere artiesten achter de schermen actief o.a. als tekstschrijfster.

Jeroen van Merwijk brengt allerlaatste cd uit
09-09-2014 08:48:00

De liederen uit de solovoorstelling "Er zijn nog kaarten" van Jeroen van Merwijk zijn uit op cd. Het is voorlopig zijn allerlaatste album, want na 25 jaar stopt Van Merwijk met het maken van solovoorstellingen. Zijn bejubelde ‘zwanenzang’ is dit theaterseizoen nog te zien tot en met december. Van Merwijk kondigde vorig jaar aan te stoppen met het maken van solovoorstellingen. 

Nieuwe single Akkelien Janssen in aantocht
09-09-2014 00:39:00

Akkelien Janssen komt met een begin oktober weer met een nieuwe single getiteld "Je hebt gelijk schat". Het nummer is geschreven door René Karst. In 2008 bracht zij het album "Jong en verliefd" uit en daarna is het een tijdje rustig geweest rond Akkelien. Met de nieuwe single in aantocht probeert ze toch weer een come back te creëren. In het voorjaar van 2014 kwam Akkelien in contact met producer en zanger Arjan Venemann die de nieuwe plaat voor Akkelien produceerde. Op 5 oktober zal haar nieuwe weg te bewonderen zijn tijdens de cd presentatie. Dit wordt gehouden in zalencentrum Hofsteenge, Hoofdstraat 25 te Rolde.

Nieuw album van Stef Bos wordt uitgebracht op cd en vinyl
08-09-2014 12:20:00

Binnenkort is het nieuwe langverwachte album "Mooie waanzinnige wereld (uitgebracht op cd en vinyl) van Stef Bos verkrijgbaar. Na Minder Meer (2011) is dit Stefs 13e studio-album. Vlak erna begint de gelijknamige theatertour die tot en met februari 2015 meer dan 65 theaters in Nederland en België aandoet en daarna afgesloten wordt in Zuid-Afrika. 26 oktober is de première in de Kleine Komedie.

Jelle B heeft een te hoog entertainmentgehalte voor the Voice
08-09-2014 12:10:00

"Jelle B heeft een te hoog entertainmentgehalte voor the Voice", aldus  jurylid Trijntje Oosterhuis nadat niemand van de jury had gedrukt tijdens de auditie van Jelle B vrijdag j.l. Ook vroeg zij zich af of de jury zich niet had vergist. Het niet doorgaan van Jelle B was meteen "Trending Topic" op Twitter. De algehele mening van de twitteraars was dat de jury een topper heeft laten schieten. Jelle B was enigszins verbaasd en teleurgesteld dat hij niet doorkwam.

Zanger Harm Wolters concurrent voor presentator Willie Oosterhuis
08-09-2014 11:58:00

Het Rom Bom Bom festival in Zwolle is een jaarlijks terugkerend spektakel dat georganiseerd wordt door de Tower Snörr’n en carnavalsvereniging De Mafkikkers. Het is een echt dagje uit voor ongeveer 1000 mensen met een beperking en hun begeleiders. Afgelopen zaterdag zat de organisatie met de handen in het haar toen bleek dat de presentator plotseling was uitgevallen. 

Thomas Acda voegt zich bij De Dijk voor nieuwe single ‘Alles Komt Goed’
08-09-2014 11:17:00

De Dijk en Thomas Acda hebben de handen ineengeslagen op 'Alles Komt Goed’, de titelsong van de nieuwe Nederlandse speelfilm 'Wonderbroeders’, waarin Thomas Acda een van de hoofdrollen speelt. Het is tevens de eerste single van het nieuwe De Dijk-album ’Allemansplein’, dat op vrijdag 3 oktober verschijnt. Thomas Acda is ontzettend blij met de samenwerking, waarmee zijn droom om samen met De Dijk te zingen uitkomt: "Als kind was ik bij elk De Dijk-concert in Paradiso.

Babynieuws in artiestenland
08-09-2014 02:34:00

Zowel Sieneke als Tieneke Willems van Harten 10 zijn op zondag 7 september bevallen van een dochter. Voor Sieneke is het de eerste keer dat ze moeder is geworden. Sieneke en haar man Jan wisten al dat ze een dochter kregen, maar haar naam Rosalie werd pas na de geboorte bekend gemaakt. Martien Ekkelenkamp en Tieneke Willems vormen al jaren het succesvolle 'piratenduo' Harten 10. 

Nieuwe single van Christina van S een feit
07-09-2014 11:43:00

Christina werd geboren in Eindhoven op 3 januari 1987. Ze groeide op in Westerhoven, een klein dorpje in de buurt van Valkenswaard. Al op heel jonge leeftijd vond ze het heerlijk om te zingen. Haar eerste 'microfoon' was een haarborstel, waarin ze uit volle borst op haar kinderbedje meezong met bekende nummers van met name Nederlandstalige zangers. Op 14-jarige leeftijd ging ze serieus aan de slag met haar steeds beter klinkende zangstem. Vooral in de privacy van haar eigen kamer zong ze steeds vaker en steeds beter mee.

The Young Ones gaan uitdaging aan met Artiestenplein.eu
06-09-2014 00:00:00

De nieuwe popsensatie The Young Ones gaan de uitdaging aan, melden zij op hun Facebookpagina. Afgelopen week is de groep uitgedaagd door Artiestenplein.eu om 100 kaarten te verkopen voor het Artiestengala op zaterdag 1 november in Claus Events Center in Hoofddorp. Als het ze lukt, mogen zij op dit grote podium optreden tussen Wagner, Dries Roelvink, John West, Glennis Grace en vele andere artiesten. Zij hopen dan ook dat zij deze uitdaging gaan winnen. 

Yosee heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
05-09-2014 23:21:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 september is dat ‘Amore Mio’, de nieuwe single van Yosee. De Brabantse zangeres timmert nu alweer een paar jaar aan de weg met goed in het gehoor liggende nummers. De laatste tijd staat Yosee volop in de belangstelling en is ze te zien op alle belangrijke podia. Ook van deze nieuwe single wordt veel verwacht. De clip van ‘Amore Mio’, die werd opgenomen in het historische pand van de Orangerie in 's-Hertogenbosch, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Al meer dan 6000 stemmen voor de André Hazes Top 30
05-09-2014 23:09:00

Er werd de afgelopen week druk gestemd voor de ‘André Hazes Top 30’, de lijst waarmee TV Oranje en RADIONL deze maand herdenken dat André Hazes tien jaar geleden is overleden. Er zijn inmiddels via onze website meer dan 6000 unieke stemmen uitgebracht! De voorlopige nummer 1 is 'De vlieger', op de voet gevolgd door achtereenvolgens 'Zij gelooft in mij', 'Bloed, zweet en tranen', 'Geef mij je angst' en 'Kleine jongen'. Heb jij al gestemd voor de ‘André Hazes Top 30’? 

Sharon Dee presenteert eerste Engelstalige single in Roosendaal
05-09-2014 15:56:00

Op zondag 14 september presenteert Sharon Dee haar eerste Engelstalige single "Roof on fire' bij uitgaansgelegenheid El Corazon, Markt 36 in Roosendaal. Direct na haar plannen voor een nieuw nummer vielen heel veel puzzelstukjes in elkaar. Het geluk kwam op haar pad en Sharon kreeg een platencontract aangeboden bij TamTam Music. Daarnaast tekende ze ook nog een managementscontract bij United Personalities, waardoor ze ook direct gekoppeld wordt aan artiestenbureau Line-Up Events. Dit levert een hele wending op aan haar carrière want Sharon gaat van Nederlandstalige naar Engelstalige nummers. Binnenkort zal ook de videoclip te zien die ze heeft laten maken door SH producties. 

Première Simone's vernieuwde programma 'Van List tot Heden' vindt plaats in Bergeijk
04-09-2014 20:14:00

De première van Simone's vernieuwde programma 'Van List tot Heden' vindt plaats in theater De Kattendans in Bergeijk, op zondagavond 14 september. Simone, een van de prijswinnaars van het Concours de la Chanson 2013, verrast en ontroert de luisteraar met haar vernieuwde theaterprogramma 'Van List tot Heden'. Onder begeleiding van haar nieuwe band brengt zij Engels-, Frans- én Nederlandstalige chansons, Folk- en popmuziek van Nederlandse Diva's en vedettes uit het theater.

Kansrijk of kansloos? Het Demoplugpanel beslist tijdens het Buma Muziekfestival
04-09-2014 18:17:00

Nog even en het is donderdag 18 september. Dan komen Nederlandse artiesten, muziekprofessionals en liefhebbers samen in 's-Hertogenbosch voor Buma NL: hét event voor de Hollandse muziek. Met inspirerende panels, optredens van Nederlandse artiesten en de uitreiking van de Buma NL Awards. Eén van de meest populaire panels is al jaren het Demoplugpanel. Onder leiding van producer en componist Eric van Tijn worden muziekexperts van relevante radio- en tv-stations gedwongen een uitspraak te doen.

'Samen Dansen Op De Reggaebeat’ winnaar Zomerkanjerverkiezing-2014
04-09-2014 16:46:00

HollandseHitsForum.nl organiseerde tussen 17 en 31 augustus jl. voor het zevende jaar alweer, de zoektocht naar de Zomerhit van het Jaar. Na Anita & Ed (2008), René Schuurmans (2009), Yosee (2010), Vinzzent (2011), Arjon ft. DJ Nelis (2012) en Alex (2013), bleek Jaman na ruim 86.000 stemmen dit jaar de populairste zomerhit te hebben met ‘Samen Dansen Op De Reggaebeat’. De in 1981 in Deventer geboren volkszanger Jaman doet het de laatste jaren uitstekend.

Nieuwe single van Frank Smeekens
03-09-2014 23:27:00

Op 29 augustus jl. presenteerde Frank Smeekens zijn nieuwe single ‘Ik ben van jou’ in een horecagelegenheid in Goirle. Samen met collega’s als Henk Dissel, Rudy de Wit, Ferry de Lits en vele anderen. De laatste jaren bracht de Brabander al diverse singles op de markt zoals als ‘Dans een keertje met mij’ ‘Blijf vannacht bij mij’, ‘Ik wil jou’, ‘Laat de zon op je schijnen’ en ‘Laat ons dromen’. "Ik ben van jou’ is" is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden via de bekende platforms.

Wendy de Laat schrijft eigen nieuwe single
03-09-2014 23:14:00

De uit Oosterhout afkomstige zangeres Wendy de Laat is glashelder over hoe zij het artiestenvak ziet: “Ik hou van zingen, het is mijn ziel en mijn gevoel. Muziek hoort bij mijn leven. Ik hoop dat ik daar vele mensen in hun hart mee mag raken”, aldus Wendy. Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt de door haar zelf geschreven debuutsingle; ’Zonder Jou’. Wendy was als meisje behoorlijk verlegen en dus lag het niet bepaald in de lijn der verwachting dat ze ooit nog eens de podia zou beklimmen als solozangeres. 

 

Rene Becker viert 10-jarig artiestenjubileum in Onstwedde
03-09-2014 16:31:00

Op vrijdag 12 september 2014 vindt als onderdeel van de Onstwedder Feestweek het "Grote Oranje Muziekfeest" plaats in de FeestArena op het evenemententerrein aan de Wessinghuizerweg te Onstwedde. De aanvang is om 20.00 uur en de Arena gaat open om 19.00 uur. Rene Becker zal hier ter gelegenheid van z'n tienjarig artiestenjubileum een miniconcert gaan geven met live begeleiding.

Ernst de Corte en Guus Westdorp presenteren theatervoorsteling 'Lied van mijn vader'
03-09-2014 13:35:00

In 'Lied van mijn vader’ zingt en speelt zoon Ernst de Corte liederen van zijn vader Jules de Corte. Het theaterconcert bevat een zorgvuldige selectie van bekende en onbekende liederen van zanger dichter en pianist Jules de Corte. De Corte werd in Nederland en België bekend met liedjes, waarin hij op meesterlijke wijze uitdrukking gaf aan zijn gedachten en gevoel. Hij liet het hierbij niet na om zich zo nu en dan kritisch uit te drukken. Niet als een protestzanger, maar eerder als mens met een scherpe blik op de dingen om ons heen en een dosis gezond verstand. Zowel muzikaal al tekstueel mag men bij Jules de Corte wel spreken van een geniaal ‘liedschrijver’. Hij kreeg voor zijn omvangrijke oeuvre dan ook diverse prestigieuze muziek/theater prijzen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool