RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
John de Bever, Friends & Fans zien sterren tijdens spetterend concert
24-06-2014 09:35:00

John de Bever, zijn muzikale vrienden én fans zien zaterdagavond 6 september sterren! Létterlijk! De populaire levensliedzanger ontvangt in De Ster te Nieuwkuijk dan namelijk een scala aan artiesten. Met als klap op de vuurpijl: een optreden van de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber, met wie hij op 30 juni ook optreedt tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein in Maastricht. Met de spetterende avond in De Ster beleeft de succesvolle serie ‘John de Bever & Friends’-concerten een muzikaal hoogtepunt. Naast de optredens van John de Bever, Marianne Weber en het ten gehore brengen van hun duet, zijn er optredens van onder anderen Grad Damen en Wesly Bronkhorst. Gedurende de avond treden er ruim 15 artiesten op. Last but not least maakt John de Bever zijn muzikale toekomstplannen bekend. 

José Hoebee 'lanceert' nieuwe samenstelling 'Luv'
24-06-2014 08:22:00

Het was groot nieuws toen José Hoebee onlangs aankondigde om met het nummer “Noheyo” voor het eerst sinds 1986 weer een solo single te op te nemen. De media berichtte uitvoering over de come back van José, die in de jaren ‘70 en ‘80 enorme (internationale) hits scoorde met Luv’, en daarna ook als solozangeres. De reacties op “Noheyo” zijn uitermate positief. Nu presenteert José Hoebee de videoclip van “Noheyo”.

Voor Anno Britting is zingen een passie
23-06-2014 21:38:00

Anno Britting is nu een jaar of vier serieus met muziek bezig. Hij zingt echter al langer. In eigen beheer bracht de zanger twee albums uit en onlangs heeft hij een single gelanceerd bij het bekende label “NRGY”, die meer toppers onder haar hoede heeft. “Jij bent als een ster”doet het goed in het land en de bijbehorende clip wordt enthousiast ontvangen door het publiek. Anno Britting heeft dan ook niet te klagen over optredens in het land. Voor hem is zingen een passie. Hij vindt het niet alleen leuk om te doen, maar hoopt wel zover mogelijk te komen met zijn nummers. 

'Hemelsblauwe ogen'..... nieuwe single Grad Damen
23-06-2014 21:31:00

Op vrijdag 27 juni komt de nieuwe single van Grad Damen uit. Deze single gaat “Hemelsblauwe ogen”heten en is weer geschreven door topper Emile Hartkamp. Grad Damen omschrijft de single zelf als een leuk, gezellig, vrolijk liedje. “Een liedje met een knipoog, makkelijk mee te zingen en om op te dansen”. Op 22 augustus is de releasedatum van zijn nieuwe album “Klanken van gevoel”. Volgens de zanger is het eigenlijk al veel te lang geleden dat hij een album heeft uitgebracht.

Debuutsingle voor Nederpopband Zipp
23-06-2014 18:43:00

Zipp is een nieuwe nederpopband rondom zanger Zipp. Samen met producer en drummer van de Kast, Nico Outhuijse, wordt momenteel hard gewerkt aan het eerste album dat in de loop van dit jaar zal worden uitgebracht. De opnames vinden plaats in studio The Grien Room in Leeuwarden. Zipp is een energieke band die bestaat uit louter ervaren muzikanten. De band speelt goed in het gehoor liggende Nederlandstalige popnummers. De meeste nummers zijn 'up tempo' maar ook een enkele ballad wordt niet geschuwd.

René Froger neemt stemrust
23-06-2014 12:02:00

Met een geweldig Toppers jubileum en een nummer 1 WK-hit op zak heeft René Froger besloten om zichzelf en zijn stem rust te gunnen. Tot 7 augustus 2014 worden daarom alle publieke optredens geannuleerd. Om de kwaliteit te bewaken en de komende theatertour, die in oktober van start gaat, niet in gevaar te brengen is dit in overleg met René’s management besloten. ”Het spijt mij in het bijzonder voor mijn fans, maar ik heb gewoon even tijd nodig om tot rust te komen zodat ik straks weer vol energie aan de start kan verschijnen.’’,  aldus René.

Geslaagd benefietconcert van Muco & Friends
23-06-2014 11:52:00

Zondag 22 juni organiseerde Stichting Muco & Friends een Benefietconcert in het Thalia Theater te IJmuiden. Muco & Friends is een stichting dat geld inzameld voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte Cystic Firbrosis. Cystic Fibrosis (CF) wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. De aandoening is chronisch en niet te genezen. Deze stichting waar Jason Bouman ambassadeur van is werkt nauw samen met de NCFS.

De Nationale Noot weer een groot feest
23-06-2014 01:06:00

Het was weer een groot feest op zondag 22 juni tijdens de opnamen van de Nationale Noot in Nieuw Vennep. Omdat het evenement gelijk viel met de feestweek in Nieuw Vennep waren er nog meer mensen op de been voor deze televisieopnamen dan voorheen. Vanwege het prachtige weer en de feestweek vonden de opnamen deze keer plaats op het plein voor de Rustende Jager en het was een groot feest. Marco de Hollander had de presentatie weer in handen en dat deed hij op zijn eigen spontane wijze. 

Gioni en Stevie Maxx bundelen wederom hun krachten...nu met 'All night long'
22-06-2014 14:33:00

De twee kennissen en vrienden Gioni en Stevie Maxx hebben de krachten weer gebundeld en hebben een nieuwe single uitgebracht. De twee Indisch Nederlandse jongens hebben eerder een Nederlandstalige single uitgebracht met als titel ‘’Denk Je Nog  Aan mij’’. Gioni is begonnen als gitarist, speelde in diverse bandjes en schreef ook liedjes. Naast gitaar spelen is hij zich bezig gaan houden met rappen / zingen. Als (zingende) rapper heeft Gioni inspiratie gekregen door o.a. Ali B en Yes-R. 

The Common Linnets samen op succesvolle eerste editie Tuckerville
21-06-2014 23:38:00

Voor het eerst sinds het Eurovisie Songfestival stonden Ilse DeLange en Waylon vandaag weer samen op het podium als The Common Linnets. Op het nagenoeg uitverkochte americana-festival Tuckerville vierde de gelegenheidsband hun ongekende succes. Tuckerville, een initiatief van Ilse DeLange, werd gehouden in de Grolsch Veste, de thuisbasis van FC Twente. Nadat het duo met het countrynummer ‘Calm After The Storm’ een tweede plek in de finale van het Eurovisie Songfestival behaalde, brak de ‘storm’ rondom Ilse DeLange en Waylon los. Het album van The Common Linnets staat al zes weken lang onafgebroken op nummer één.

'Melodia mi amore' de nieuwe zomerse single van Henk Voskuil
21-06-2014 13:17:00

Met de zomer in aantocht vond zanger Henk Voskuil het tijd voor een echte zomerse single. Henk is bekend geworden met zijn band 'de Tornado's', waar hij de lead zanger van was. Deze band heeft diverse bekende liedjes op hun naam staan, waaronder:  'Sorry schat (van gisterenavond)' & 'Ik zoek jou sporen'. Inmiddels is de band niet actief meer, en heeft Henk een aantal jaar geleden besloten om als solo zanger verder te gaan. Aangezien hij dit jaar maarliefst 50 jaar in het vak zit, vond hij het mede een uitgekozen moment om een nieuwe single uit te gaan brengen.

3JS concert in openluchttheater Caprera nog niet uitverkocht
21-06-2014 10:13:00

Nog een klein weekje en dan is het zover… Dan luiden 3JS voor het derde jaar op rij de zomer in met een fenomenaal concert in openluchttheater Caprera. Samen met enkele gasten worden twee memorabele concerten weggegeven op donderdag 26 en vrijdag 27 Juni. “Wat een avond!” Klonk het tijdens zowel het eerste als het tweede jaar, en 3JS zullen het in 2014 netjes overdoen. Vrijdag 27 juni is inmiddels helemaal uitverkocht, maar donderdag 26 juni nog niet.

WK single Gerard Joling op nummer één in de GFK single Top 100
21-06-2014 09:54:00

Twee dagen nadat Oranje zich in Brazilië heeft geplaatst voor de achtste finale, bereikt zanger Gerard Joling de nummer één positie van de GFK Single Top 100 met zijn WK single Rio, een nieuwe versie van de bekende Maywood-klassieker. Het nummer, waarin Van Gaal tot admiraal wordt gebombardeerd, verscheen begin mei al als één van de eerste WK voetbalsingles en steeg de afgelopen weken gestaag door naar de bovenste plek van de charts. Gerard: “Dit is natuurlijk super. Normaal ben ik niet zo heel erg met voetbal bezig, moet ik je eerlijk bekennen....

René Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
21-06-2014 09:35:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 23 juni is dat 'Juich voor Nederland!', de WK-single van René Froger. Nu het voor Nederland opnieuw een bijzonder spannend toernooi belooft te worden, laat Froger zich niet onbetuigd. ‘Ik ben toch een voetbaldier en we hebben gewoon een te gek liedje. Dit moest ik gewoon uitbrengen’, aldus de populaire Topper. In de videoclip spelen ook Roy Donders en zijn inmiddels befaamde ‘juichpak’ een belangrijke rol. 

Vrijkaarten voor Breda in Concert met oa. Grad Damen en Django Wagner
21-06-2014 09:26:00

Het grootste Nederlandstalige concert van Brabant komt weer in zicht! De tweede editie van 'Breda in Concert' wordt op zaterdag 2 augustus gehouden op het Chasséveld te Breda, met optredens van o.a. Nick & Simon, Grad Damen, Het Feestteam, Django Wagner, Gers Pardoel, Gebroeders Ko, Marianne Weber, Vinzzent en René Schuurmans. Kaarten à € 21,50 zijn verkrijgbaar via bredainconcert.com, Facebook en Primera. Je kunt ook kiezen voor een speciaal VIP-arrangement. 

Eerste eigen single voor Willem Huisman
20-06-2014 14:43:00

Op zondag 22 juni 2014 presenteert Willem Huisman z’n eerste eigen single “Elke Roos” in de kantine van z’n favoriete voetbalclub SC – Oranje gelegen op Sportpark “De Bakenhof” in Arnhem. Nadat hij in februari van dit jaar een contract tekende bij Frank van Etten Records hoopt hij op een glansrijke muziekcarrière. “Het begon allemaal met het bericht over een nieuw concept op de Facebookpagina van Frank van Etten. Voor een klein bedrag per maand kunnen beginnende artiesten toch een single op de markt brengen, vertelt William.

Zangtalent Milou Popping maakt lied over Loom armbandjes
20-06-2014 14:33:00

Het is dé rage van dit moment: het maken van Loom-armbandjes. In allerlei kleuren en vormen. Ook op de basisscholen zie je ze steeds meer en beleven veel kinderen plezier aan het maken (en dragen) van de mooiste bandjes. En bij de Cambiumscholen in Heerde wordt er dan natuurlijk ook over gezongen. Zangtalent Milou Popping, uit groep 8 van deWillem-Alexanderschool,  zong afgelopen week een nieuw liedje in over loomen: Lazy loom

Nick & Simon ontvangen award voor 1 miljoen exemplaren
20-06-2014 13:00:00

Nick & Simon zijn zojuist in Volendam dubbel verrast. Anita Witzier kwam het muzikale duo verblijden met het eerste exemplaar van hun verzamelalbum ‘Herinneringen: Het beste van Nick & Simon’ dat vandaag in release is gegaan. Als klap op de vuurpijl kwam Gaston Starreveld aanvaren op een miljoenenjacht met een Award voor ruim 1 miljoen verkochte exemplaren onder zijn arm

Nieuwe liefde voor Rebecca Schouw
20-06-2014 00:00:00

Rebecca Schouw en haar manager Roy zijn er vooruit gekomen dat ze een relatie hebben. Na een hele moeilijke periode die Rebecca gekend heeft na haar scheiding is Roy toch de persoon geweest die haar door deze zware tijd heeft geholpen, het is allemaal onschuldig begonnen met het welbekende MSN waar Rebecca en Roy voor het eerst contact hebben gekregen. Roy kwam echter al wat eerder over de vloer bij Rebecca dit tijdens een BBQ waar Roy was uitgenodigd.

Frank en Mirella; Nostalgie mag nooit verloren gaan
19-06-2014 18:13:00

De fans van Frank en Mirella kunnen weer volop genieten van hun idolen. Na het grote succes van de single 'Een oude zeeman', het duet met Marco de Hollander, zijn deze twee ras artiesten weer volop aan het toeren door het hele land. “We hebben de afgelopen maanden weer heel veel plaatsen van Nederland aangedaan met optredens en of radio en TV bezoeken en draaien weer op volle vaart mee” vertelt Frank. “De single, "Een oude zeeman", heeft ons weer echt op de kaart gezet.

EditieNL rectificeert artikel van Colinda over uitspraak woonwagenbewoners
19-06-2014 15:09:00

Het begon allemaal met een artikel in weekblad Nieuwe Revu waarin Zangeres Colinda aangaf zeer blij te zijn met het gebruik van het illegale medicijn Melanotan 2 dat zorgt voor een bruine huidskleur. “Via mond op mond reclame bestelde ik een jaar of twee geleden dit product op internet. Omdat het bedrijf zag dat ik veel fans heb besloten ze om mij te sponsoren en krijg een paar keer per jaar gratis potjes opgestuurd”, aldus Colinda die het alleen gebruikt vlak voordat ze een clip opneemt.

Single release van Amelander band Van Geeft ‘M
19-06-2014 11:00:00

De Amelander band Van Geeft’M brengt op 18 juni haar single ‘Hart vol muziek’ uit. De single is afkomstig van hun recent verschenen album ‘Storm’.  Het album is door Heartselling uitgebracht. Hun eerste single ‘Daarom zing ik’ kon rekenen op veel airplay en interesse vanuit de media. Op 5 juli a.s. is de band live te horen op Radio 2’s  Tros Muziekcafé. ‘Storm’ werd opgenomen onder supervisie van producer Michiel Hoogenboezem. Sinds 2009 treedt Van Geeft ‘M veelvuldig op in den lande en zetten ze menig zaal op haar kop.

De Wannebiezz aan de jenever.....
19-06-2014 10:40:00

Het Schiedamse Jenevermuseum heeft de Wannebiezz, ruim een jaar geleden, al eens gevraagd om een pakkend lied te schrijven over het "Schiedammer nat". Om agenda-technische redenen was het er echter nog niet van gekomen. Een aantal weken geleden benaderde Alwine van Winsen, directeur van het Jenevermuseum, hoogstpersoonlijk het 'Rotterdamse' drietal en vroeg hen om dit jaar het Jeneverfestival "Beleef Jenever" te openen. Op 21 & 22 juni ontrolt zich, in het Museumkwartier in Schiedam.

Patrick van den Corput presenteert nieuwe single in Breda
19-06-2014 10:18:00

 Al van kinds af aan was Patrick van den Corput geïnteresseerd in de muziek en speelde als kleine jongetje op zijn kamer op zijn speelgoed drumstelletje. Enige jaren later werd hij gevraagd mee te gaan met de drive in show van zijn oom. Een super uitdaging was dit voor Patrick. Als puberende jongen op vele feesten en partijen plaatjes te hebben mogen draaien werd het tijd voor Patrick om zijn eigen drive-in-show te starten. En met succes, op vele feesten en partijen was hij te zien en vermaakte hij het publiek.

Geweldige afsluiter Groots met een zachte G 2014
19-06-2014 09:49:00

In een oranje gekleurd Philips Stadion hebben Guus Meeuwis en 34.000 uitzinnige fans de overwinning van het Nederlands elftal op Australië gekeken. Na het laatste fluitsignaal stormde Meeuwis en zijn 25 muzikanten het podium op om het oranje feest een muzikaal vervolg te geven in de vorm van het vierde en laatste Groots met een zachte G concert van dit jaar. 

Martijn Stam neemt clip op “Nederland Kampioen”bij Murphy’s Law
18-06-2014 21:27:00

Na de 3-2 zege tegen Australië was het bij Café Murphy’s Law in Hillegom dubbel feest, want daar nam de Hillegomse zanger Martijn Stam de clip op van zijn WK single  “Nederland Kampioen”. Doordat net de wedstrijd had plaatsgevonden waren de “figuranten”geheel in oranje uitgedost en in een uitbundige stemming. Er werd gefeest en polonaise gelopen en de stemming zat er goed in. “Nederland Kampioen”is de tweede single van deze Hillegomse zanger. De single is opgenomen in de Hillegomse studio “The Old Weather Road”van Cok Slobbe.

Limburgse zangeres Sandra op Oostenrijkse CD
18-06-2014 19:09:00

Al 30 jaar staat Sandra op het podium, waarvan 25 jaar als zangeres. Hoewel ze in Limburg wellicht iets minder bekend is, scoorde Sandra vorig jaar in Duitsland twee hits met “Ein echter Womanizer” en “Irgendwann ja doch vielleicht”. Nu is een van Sandra’s liedjes verschenen op een verzamel-CD in Oostenrijk, uitgebracht door het Verband voor Oostenrijkste Tekstauteuren. Sandra schrijft de muziek van haar liedjes zelf en werkt voor wat betreft haar Duitstalige liedjes samen met diverse bekende tekstschrijvers in Duitsland en Oostenrijk. 

Sientje Koopmans komt met super smartlap
18-06-2014 18:55:00

Sientje Koopmans.... ja het is familie van de muzikale familie Koopmans. Groot gebracht tussen het Nederlandse lied. Er was niets anders dan zingen in het Nederlands tijdens de jeugd van deze uit Schijndel afkomstige zangeres. In het Brabantse land al lang geen onbekende meer want overal waar Sientje komt is het feest en dat heeft o.a. al geresulteerd in twee noteringen in de Top 1000 van TV Oranje ” De wereld is leeg” en “ Blinde soldaat” staan beide in de lijst van 1000 meest aangevraagde en meest populaire nummers. 

De zomer in met A3aan Drost!
18-06-2014 08:30:00

Zwoele nachten, zonnige dagen...De zomer 2014 zal er 1 zijn om nooit te vergeten. Terrasjes zitten vol en op de stranden wordt volop genoten van het heerlijke weer. Daarbij horen natuurlijk ook zonnige en zomerse liedjes. A3aan Drost laat ook deze zomer weer muzikaal van zich horen met een splinternieuwe zomersingle "In de zomertijd". Hij heeft samen met zijn vaste producer Martin Sterken de stoute schoenen aangetrokken en een nieuwe, hippe en Nederlandstalige versie gemaakt van Mungo Jerry's wereldhit: "In the Summertime". 

Liesbeth List op pad met wandelgids Daan Bartels
18-06-2014 02:38:00

Na de stadswandelingen rondom het leven en werk van Ramses Shaffy en Wim Sonneveld, krijgt Amsterdam ook een Liesbeth List-wandeling. De chansonnière ging vandaag samen met kleinkunstkenner Daan Bartels op pad om hem te helpen bij het uitstippelen van de route. Liesbeth List: "Dat ik dit mee mag maken, ik ben vereerd! 

Arijan van Bavel, Bartho Braat en Sander de Heer in West End hit Taxi Taxi
17-06-2014 21:07:00

Taxi Taxi, de bekende komedie hit uit 1983 van de Britse toneelschrijver en acteur Ray Cooney, komt naar Nederland en heeft nog steeds niets aan kracht verloren! Negen jaar lang was de voorstelling, bekend onder de naam Run for Your Wife, te zien op het Londense West End. Dit succes bleef internationaal uiteraard niet onopgemerkt. Producent De Komedie Compagnie brengt komend theaterseizoen de succesvolle klucht naar de Nederlandse theaters. De met Nederlanders en Vlamingen gemengde cast, bestaande uit onder anderen Sander de Heer, Hymke de Vries, Bartho Braat en Arijan ‘Adje’ van Bavel, zoekt onderling de humoristische grenzen op en garandeert een avond vol hilariteit en de daarmee gepaarde lachsalvo’s. 

Opvallende zomersingle van Wim Leys
17-06-2014 18:37:00

"Doewa" is de opvallende zomersingle van de Belgische zanger Wim Leys. Wedden dat je het refrein na één keer beluisteren een hele dag loopt te zingen ? Veel meer zomersfeer en vakantiegevoel kan er in een nummer echt niet zitten. Doewa is de voorloper van "Peper & Zout", het nieuwe album van Wim Leys, een artiest die vooral bekend staat om zijn Nederlandstalige rock’n roll songs. Zo scoorde hij al met nummers als “Happy Days”, “Shout Shout” en “Ik doe mijn ding”. Hij toert ook met een swingende live band.

Dubbel feest voor Anja Yelles
17-06-2014 18:07:00

Zondag a.s. 22 juni mag Anja een extra kaarsje uitblazen.  ‘Ik bekijk het allemaal positief’, zegt ze lachend, ‘ik veronderstel halverwege te zijn.  Zolang er met de jaartjes niet teveel kwaaltjes bijkomen. ’ Anja kan een bijkomend feestje organiseren want haar superhit ‘De Soep is Aangebrand’ staat dit jaar 20 jaar in de potten.  ‘Moeilijk te geloven dat het liedje al zolang meedraait’, glundert ze.  Ik zing het nog tijdens elk optreden en zowel jong als oud kennen het liedje als hun broekzak.  Die oorworm is een gevestigde waarde tussen alle ambiancehits.’

K3 opent extra shows in Eindhoven en Amsterdam!
17-06-2014 17:11:00

Dat K3 vanaf dit najaar Nederland weer aandoet met hun gloednieuwe show was al bekend. Nadat in Rotterdam al een extra show werd opengezet wegens de grote vraag naar tickets, komt K3 ook met goed nieuws voor hun fans in en rondom Eindhoven en Amsterdam! Naast de shows die al open staan, zal K3 nog twee extra shows geven in zowel Eindhoven als Amsterdam!  Karen, Kristel en Josje zijn er weer helemaal klaar voor om samen met alle fans een ouderwets gezellig K3 feestje te bouwen.

Quido geeft orkestband van 'Alles wat ik doe' gratis weg
17-06-2014 17:00:00

Quido geeft de orkestband van “Alles wat ik doe” gratis weg. Omdat deze single veel airplay en aandacht heeft gekregen bij de landelijke, regionale en lokale stations en m’n collega’s in het land regelmatig vroegen om de orkestband wil ik hen ook de kans geven dit lied te gaan zingen.Het enige wat ik wel op prijs zou stellen Is dat als zangers/zangeressen het liedje gaan zingen ze zo sportief zijn te vermelden dat het lied origineel van mij is, aldus Quido. De single ‘Alles Wat Ik Doe’ is onlangs opgenomen in De la Haye studio te Zoetermeer.

'Dreamgirl' is de nieuwe single van Bouke
17-06-2014 16:45:00

Zanger Bouke heeft voor deze zomer zijn nieuwe single Dreamgirl uitgebracht. Het gaat om een Engelstalig uptempo nummer geschreven uit eigen pen. De zanger uit Emmen heeft goed zijn best gedaan om een eigen stijl te creëren en dat is met dit nieuwe nummer dan ook zeker gelukt. Dreamgirl klinkt meteen bekend in de oren waarmee de sound neigt naar de retro kant. Het moest een liedje lijken dat in de beleving uit het verleden komt maar dan wel met een lekkere beat van nu. Met deze ouderwetse touch wil Bouke hiermee zijn deze stijl voortzetten. 

Zunnewende festival wordt een streektaalfeest
17-06-2014 16:36:00

Zunnewende 2014 wordt een festival om nooit te vergeten. Voor de achtste keer is landgoed Schuilenburg aan de Regge bij Hellendoorn de locatie om de ongeveer langste dag van het jaar te vieren met een feest rond streektaal. Aan de formule is gelukkig niets veranderd. Een avond lang optredens van dichters, verhalenvertellers en muzikanten in een streektaal. Vrijdag 27 juni van 20.00 tot 0.30 uur.

Ayesha brengt song uit over 'de Stad'
17-06-2014 11:12:00

Op 17 juni is de release van de song “Streets” van Ayesha. Deze zal vanaf dan verkrijgbaar zijn in alle belangrijke online muziekwinkels.  ‘Streets’ is geschreven door Ayesha de Groot en gecomponeerd samen met Jan Flubacher. En is de opvolger van “Little Christmas Song”. ‘Streets’ vertolkt het gevoel van thuiskomen en je thuis voelen. In je eigen huis straat of zoals in dit geval de stad waarin je leeft. Waar je je verbonden mee voelt. De song beleefde zijn landelijke debuut al op radio 6!  

Extra Groots met een zachte G concert op zondag 14 juni 2015!
16-06-2014 20:23:00

Dat Guus Meeuwis in 2015 wederom in het Philips Stadion in Eindhoven staat met zijn Groots met een zachte G concerten was al bekend. Volgend jaar staat Guus voor het 10e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion. “Dus is het tijd voor een feest!”, aldus Guus. De concertreeks wordt voor de gelegenheid omgedoopt tot: Groots met een zachte G – De Jubileumeditie. Omdat de kaartverkoop voor vrijdag 12 juni en zaterdag ontzettend hard ging is besloten om op zondag 15 juni 2015 een extra concert te geven.

Op zondagmiddag 22 juni zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot
16-06-2014 16:55:00

Op zondagmiddag 22 juni zijn er weer nieuwe TV Opnames van De Nationale Noot. Het muziek programma die bij vele lokale en regionale tv omroepen, en binnenkort op TV Oranje, wordt uitgezonden. Presentator Marco de Hollander ontvangt vele artiesten waaronder;  Dennie Christian, Grad Damen, Peter Beense, Willem Barth, Ronnie Tober,  Rob Zorn, Helemaal Hollands, Charlene, Wesley Bronkhorst, Marian Mayloo, Patrick van der Corput, Sylvia Smit en Anno Britting.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl