RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Op veler verzoek Het Indisch ‘Onze Vader’ digitaal verkrijgbaar
11-08-2014 18:39:00

Om gehoor te geven aan de verzoeken wordt  Het Indisch ‘Onze Vader’, gezongen door Aïs Lawa-Lata tijdens ‘de Herdenking 15 augustus 1945’ bij het Indisch Monument in Den Haag zomer 2004 , per augustus 2014, opnieuw  uitgebracht en  per direct digitaal verkrijgbaar via alle downloadportals. Het Indisch Onze Vader…..alweer een Rood-Hit-Blauw produktie. Het Indisch ‘Onze Vader’  is nu legaal te downloaden op de bekende platforms.

Salsa Tequila is DE zomerhit volgens 'De Zomerse 50'
11-08-2014 10:13:00

Dé zomerhit van 2014 is in handen van de Noor Anders Nilsen, zijn hit Salsa Tequila komt vanuit het niets op nummer 1 binnen in de Zomerse 50. De uitslag van deze jaarlijkse hitlijst is vandaag bekendgemaakt. De lijst met de meest populaire zomerhits is de komende weken te horen bij 150 radiozenders in Nederland en België. “Het leek er wekenlang op dat Summer van Calvin Harris de zomerhit van het jaar zou worden”, vertelt Martijn de Lange van TV Enschede FM, de bedenker van de Zomerse 50. 

Haarlemse Maxime Fillee brengt debuutsingle uit
11-08-2014 10:01:00

Willeke D’estell en Erwin Fillee draaien al jaren mee in de Vaderlandse showbiz. Willeke won in 1989 Veronica’s sterrenjacht, dé TV talentenjacht van dat moment, de voorloper van idols, Popstars, Holland Got’s Talent etc etc. Erwin Fillee is al sinds 1985 bezig met zijn carriere en is de laatste jaren, buiten het entertainen ook nog eens de vaste geluidsman van good old Ronnie Tober en producent van diverse shows. 

'Telkens als jij naar me lacht'....nieuwe single van Bertie Verplak
10-08-2014 22:02:00

Na veel succes van zijn comeback single "Ik kan niet skiën" die veel gedraaid is op TV Oranje komt Bertie Verplak nu met een nieuwe single getiteld "Telkens als jij naar me lacht". Wederom is dit nummer gecomponeerd door Roy Otters met hulp van Ronnie Haefkens tot stand gekomen. Voor deze single werd er tijdens de Nijmeegse Vierdaagse een videoclip opgenomen en deze is al vaak te zien bij TV Oranje. Waarschijnlijk duurt het niet lang voordat Bertie weer van zich laat horen. Er is al reeds een volgende single klaar voor lancering. 

Duo Don & Rini in videoclip met bekende Groningers
10-08-2014 21:33:00

Er is vaak gezegd dat de broers Don en Rini nooit over hun succes van Trinidad zijn gekomen. Trinidad werd door de muziekindustrie als voorbeeld gebruikt als het ging om het schrijven van een hit! "Beter dan dit gaat het niet worden\" predikte Jan van der Veen destijds. Maar desondanks hebben de broers in samenwerking met DJ Jean Toubre en Frekie oet stad de wereldhit 'Oh Harma ' uit de grond weten te stampen. De recensenten waren laaiend enthousiast over deze nieuwe, frisse, tot op heden nog onontdekte sound en kwaliteit!

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
10-08-2014 00:00:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan maandag 25 augustus a.s. naar onze studio in Steenwijk en spreek een TV Oranje Showflits in! Artiesten zijn van 16.00 tot 21.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. De Showflitsen zijn gespreid over de programmering te zien en worden zo mogelijk gevolgd door een clip van de betreffende artiest. 

Weekblad Privé en Toppers van Oranje gaan samenwerken
09-08-2014 16:40:00

Weekblad Privé en Toppers van Oranje zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Vanaf september komt Privé elke week met ruim één pagina achtergrond informatie, interviews, agenda's, kunnen lezers tickets winnen en nog heel veel meer. De wekelijkse rubriek krijgt het logo en de naam van Toppers van Oranje. Interviews worden verzorgt door Jan Uriot, fotografie door Jim Hoogendorp

RADIONL & TV Oranje Live in Zwolle en Noordscheschut
09-08-2014 09:58:00

Vrijdag 15 augustus komt het zomerse muziekspektakel RADIONL & TV Oranje Live naar Zwolle. In het Ter Pelkwijkpark wordt van 20.00 tot 24.00 uur opgetreden door Corry Konings, Kurt Darren, Helemaal Hollands, Mike & Colin, Willem Barth, Gebroeders Ko, Georges Lotze, Duo NL, Fantastico’s, Hansi Dré und Marcus, Dirk Meeldijk, Ancora, Daantje, Frank van Etten en Edwin van Hoevelaak. Zaterdag 16 augustus zijn we in Noordscheschut. Op het evenemententerrein aan de Meester Kosterweg wordt van 13.00 tot 17.00 uur opgetreden door oa. Jacques Herb.

Tamara Tol heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
08-08-2014 16:40:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 augustus is dat ‘Ik ben gelukkig met jou’, de nieuwe single van Tamara Tol. De goedlachse zangeres speelt zichzelf de laatste tijd weer flink in de kijker met een serie vrolijke en goed in het gehoor liggende singles. Dat geldt zeker ook voor dit nummer, dat is geschreven door Ton en Gerard Koopmans (beter bekend als Gebroeders Ko) en geproduceerd door Harald Queens. De clip van ‘Ik ben gelukkig met jou’, die werd opgenomen aan De Dijk in Volendam, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Kensington ontvangt gouden award voor ‘Vultures’
07-08-2014 20:46:00

Aan de vooravond van de release van het nieuwe album ‘Rivals’ heeft Kensington een gouden award voor hun vorige album ‘Vultures’ in ontvangst genomen. Al eerder behaalde de Utrechtse band de gouden status met hun single ‘Home Again’ afkomstig van het album ‘Vultures’. Het betekende de grote doorbraak voor Kensington. Sinds de release van het album in 2012 volgde een zegetocht met uitverkochte shows en optredens op Eurosonic Noorderslag, Pinkpop en meer dan zeventig andere festivals in binnen- en buitenland. 

Dutch Valley al voor start compleet uitverkocht!
07-08-2014 15:23:00

Daags voor aanvang zijn alle kaarten voor Dutch Valley uitverkocht. Een enorm succes voor het grootste festival met muziek van eigen bodem dat komende zaterdag (9 augustus) gehouden wordt in recreatiegebied Spaarnwoude. Er worden op de vierde editie 40.000 bezoekers verwacht. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Vorig jaar raakte het festival ook al stijf uitverkocht. Dat Dutch Valley ook in 2014 het bordje uitverkocht op de spreekwoordelijke deur mag hangen heeft zeker mede te maken met de enorme reeks artiesten van eigen bodem.

4 Amigo’s brengen samen single 'Wij gaan feesten' uit
07-08-2014 10:02:00

Sidney Bischoff, Tinus Hoekstra, Joop Evers en Gino Meijs hebben als de 4 Amigo’s besloten om een single op te nemen. Het resultaat is “ Wij gaan feesten”, een gezellige meezinger waarvan de clip is opgenomen op het strand van Terwolde.  Het idee van de 4 Amigo’s  kwam tot stand op een locatie waar Sidney, Gino, Joop en Tinus solo optraden. De single is verschenen op Rood-Hit-Blauw en vanaf heden ook legaal te downloaden via de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.  

Nieuwe duet single Django Wagner komt vrijdag uit 8 augustus uit
07-08-2014 09:25:00

Op vrijdag 8 augustus verschijnt de single 'Vlinders' van Django Wagner in duet met Antje Monteiro.  "Vlinders" is afkomstig van het top 3 duettenalbum 'Samen'. Gezien de geweldige reacties welke ontstonden na het concert van Django Wagner in het Beursgebouw Eindhoven 22 mei jl. is besloten om een single hiervan uit te brengen. Een perfecte match. Django één van dé populairste zangers van het volkse lied in het land en dit samengevoegd met het geweldige stemgeluid van Antje is een unieke combinatie. 

Anita Plat, dochter van Joseph & Dina Plat ( Lucky Joe), getrouwd met Bobby Warringa
06-08-2014 18:07:00

Op vrijdag 1 augustus 2009 kwamen Anita en Bobby elkaar tegen tijdens het C'est La Vie festival in Emmen. Beiden kenden elkaar al vaag omdat vader Jan Warringa regelmatig te gast was in de shows van Lucky Joe en zoon Bobby deed dan het geluid. (Muziek brengt mensen op allerlei manieren bij elkaar). Na het Cést La Vie festival volgden een paar ontmoetingen en was de vonk al snel overgeslagen en bleek het toch meer dan een verliefdheid te zijn. 

Zingen is het leven voor Meriam
06-08-2014 17:31:00

In de studio van Roy Otters Sound & Music Productions Apeldoorn heeft zangeres Meriam onlangs het nummer "Alles wat ik vraag" opgenomen. De clip stuurde ze op naar TV Oranje en korte tijd later stond ze al in de Verzoekparade. Zingen heeft ze altijd al leuk gevonden en ze is zelf blij als ze anderen blij kan maken met haar zangkunsten. Meriam zong op zesjarige leeftijd al voor Bennie Jolink van Normaal in een café waar haar vader wel eens kwam. Op school waren ze ook onder de indruk van haar talent met als gevolg dat ze vaak de microfoon in de hand nam om te zingen. 

16-17 en 18 augustus Valencia feesten in Meer (B)
06-08-2014 17:00:00

Op zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 augustus organiseert Radio Valencia de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. Met op zaterdag avond de Valencia feestparade. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van: Anja Yelles, Tina Rosito, Juul Kabas, Paul Severs, Trisha, René Redley, Dennie Damaro, Steve Tielens, Sugarfree en Yves Seger. Op zondagmiddag opnieuw een keur aan regionale artiesten. Vanaf 13.30 zullen o.a Angela, Alfred, Arnold van Osch, Angelique van Elteren, Belinda en José, Bjorn Litjes, Christian Malan, Dirk Dekkers, Yosee, Erwin Brands, Erwin Akkermans, Jan Koevoet, Jessica Malfait, Leon Basley, Margot Verkerk, Martien Buijks, Martijn Kerstens, Mister Nightlife, Randy Watzeels, Richard Partijs, Rick Krete, Wil de Brouwer en Johan Linsen.

'Vakantieliefdes'....nieuwe zomerse single van Tina van Beeck
06-08-2014 11:00:00

Tropische klanken klinken uit de speakers, zodra je de nieuwste single van Tina van Beeck aanzet. Veel mensen zullen het gevoel van deze single herkennen. Je gaat op vakantie…. ontmoet daar iemand….. je wordt verliefd …….. maar dan is de vakantie voorbij: "Vakantieliefdes". Een geweldige zomerse single met een hoog dansgehalte, want stilstaan gaat niet lukken. Manfred Jongenelis weet het ritmische arrangement van Jurgen van Hinten tot een geweldig niveau te brengen. Eigentijds en fris, dat is deze single zeker. 

Christian Malan is terug....en hoe....
05-08-2014 16:09:00

Na een korte adempauze op platengebied waarin hij de tijd heeft genomen opzoek te gaan naar een stijl en het repertoire die bij hem passen, is Christian Malan terug en hoe! Binnenkort brengt de in Geertruidenberg woonachtige zanger een geweldige trendy en pakkende nieuwe single uit. Eentje met de alleszeggende titel: ‘Laten we feesten’. Kortom.. Zoals vele jongens begint ook Christian (43) met plaatjes draaien op feestjes. Hij krijgt zelfs een eigen drive-in-show, jaren later begint hij er ook bij te zingen en dan weet hij het zeker:  “Zanger worden en mensen vermaken..' Vanaf 2009 verschijnen regelmatig singles van Christian Malan.

'Pure verleiding' van Arjan Oostrom op weg echte zomerhit te worden
05-08-2014 16:02:00

De nieuwe single van Arjon Oostrom “Pure Verleiding” is op weg om één van de grootste hits te worden van deze zomer. In de hitlijsten staat “Pure verleiding” op nummer 1 in de RadioNL/TV Oranje top 30 en staat ook bovenaan in de Sterren.nl Top 20. Een dubbele nummer 1 hit voor deze swingende zomerknaller. De video is al ruim 70.000 keer bekeken. In de Itunes lijsten en de Single Top 100 gaat de single eveneens als een trein. Arjon is geen onbekende in het circuit, met hits als “Zakka Zakka, Schudden en Ze is wat ouder” zingt iedereen de nummers overal mee.

Michelle Okken presenteert nieuwe single in Spier
05-08-2014 15:03:00

Na vorig jaar met enkele nummers wekenlang in de Top 100 te hebben gestaan en in januari jl. een Duitstalige single op de markt te hebben gebracht komt Michelle met een nieuwe single getiteld 'Ik volg je". Het nummer is geschreven door Silvya Magendans- van Zeist i.s.m. producer Martin Sterken. Op dit moment wordt er druk gewerkt aan haar nieuwe videoclip welke verzorgd gaat worden door Robert RTV. De officiële cd presentatie zal plaatsvinden in zaal Schortingshuis te Spier op 31 augustus a.s. Daar zal ook de fansite officieel gelanceerd worden. De aanvang is vanaf 14.00 uur. Meewerkende artiesten zijn: Duo Nationaal,  Henri van Velzen, Kevin Smit, Duo Picobello, Jeffrey Peters, Egbert Dijkhuis en Jeroen Stevens.

Nieuwe single Jan Smit...voorloper van zijn album 'Jij & Ik' komt vrijdag 8 augustus uit
05-08-2014 13:40:00

Op vrijdag 8 augustus verschijnt de splinternieuwe single Jij & Ik van Jan Smit. De consument, die momenteel de wekelijkse afleveringen van de docusoap Onderweg met Jan Smit volgt via zijn YouTube kanaal, heeft al kennis gemaakt met het nummer, omdat er tijdens het opnameproces daarvan is gefilmd. Jij & Ik kent een hoog meezinggehalte en is geschreven Jan Smit en Thomas Tol. Het nummer is tevens de titelsong van zijn nieuwe album, dat over twee weken zal uitkomen. Aan de fysieke single is beeldmateriaal toegevoegd.

Lindsay begeeft zich op het water met haar nieuwe single
04-08-2014 18:30:00

Over Alle 7 Zeeën, dat is de titel van de nieuwe single waarmee Lindsay uitpakt dezer dagen. Het aanstekelijke liedje is afkomstig uit haar succesalbum Liefde & Muziek wat de zangeres eind maart heeft voorgesteld. "De kerngedachte die in dit liedje zit is nooit opgeven. Het maakt niet uit hoeveel tegenslagen je te verwerken krijgt of hoe sterk de tegenstroom is, je moet vooral niet opgeven, maar gewoon doorgaan en blijven kiezen voor elkaar", licht Lindsay kort toe.  Haar nieuwe single Over Alle 7 Zeeën is vanaf vandaag als cd-single digitaal te koop via iTunes.

Marco de Hollander co presentator GayPrideTop100
03-08-2014 17:50:00

Zaterdag 2 augustus kleurde Amsterdam weer roze tijdens de GayPride 2014. Reden voor Radio 2 om de GayPride Top 100 door de luisteraars van AVRO-TROS samen te laten stellen. Live vanuit het Vondelpark presenteerde Corné Klein, Hans Schiffers en Edwin Diergaarde, de lijst. Elk uur schoof er een co presentator aan tafel. De finale was weggelegd voor de Vrolijkste Volkszanger van Nederland; Marco de Hollander. Een uurlang maakte Edwin en Marco een feestje op de radio. Hits van o.a. Abba, Anita Meijer, en Cocchita Wurst, passeerden de radio.

3 dagen feest bij De Commerce in Kruisland
02-08-2014 17:36:00

Tijdens de kermis organiseert uitgaansgelegenheid "De Commerce", Markt 5 in Kruisland 3 dagen lang muziek en optredens vanuit een 150 m2 grote tent. Op zaterdag 23 augustus staat alles in het teken van het Après SkiCafé onder leiding van Callypso entertainment. Op zondag 24 augustus vindt de familiedag plaats m.m.v. JW Sound en op maandag 25 augustus vinden er vanaf 15.00 uurTV opnames plaats voor Cliphuis TV met 14 topartiesten waaronder: José Hoebee, Dirk Meeldijk, Henk Bernard, John West, Mai Tai, Frank Verkooyen en Daantje. In het voorprogramma staat Sjerrie Denz.  De presentatie is in handen van Hans van Aalst en  Marly. De entree is alle dagen gratis.

2 Fabiola tekent bij Universal Music
01-08-2014 20:29:00

Nadat het even stil was geweest rond 2 Fabiola, kwam de groep begin dit jaar full force terug tijdens Eurosong. Het grote publiek was wild van hun nummer ‘She’s After My Piano’. Pat Krimson en Loredana De Amicis mochten uiteindelijk niet naar Denemarken om België te vertegenwoordigen, maar ‘She's After My Piano’ groeide in Vlaanderen uit tot een grote hit. 

Maak kans op entreekaarten voor theaterprogramma 'Op Recept' van Piepschuim
01-08-2014 17:18:00

Vanaf januari 2014 is Piepschuim druk aan het try-outen met het alweer derde avondvullende theaterprogramma "Op Recept" welke op 16 oktober in première gaat in Bellevue Amsterdam. Voor dit programma is de regie gevraagd van Silvester Zwaneveld, onder meer bekend van Arie en Silvester. Op www.piepschuim.com staat in de agenda vermeldt waar "Op Recept" te bewonderen is. TV Oranje Shownieuws mag een aantal entreekaarten verloten onder haar lezers om een show naar keuze te bezoeken. 

Dennis Jones heeft de Oranje Kroon
01-08-2014 17:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 augustus is dat ‘Pak Me Kus Me’, de nieuwe single van Dennis Jones. Het is de opvolger van de succesvolle single ‘Jij Bent Mijn Zonneschijn’ en tevens de voorloper van het nieuwe Dennis Jones album ‘Een Nieuw Begin’, dat volgende maand zal verschijnen. Met ‘Pak Me Kus Me’ levert Dennis een herkenbare en swingende track af met de nodige jaren ‘70 en ‘80 disco-invloeden. ‘Ik ben zelf opgegroeid met discomuziek en wilde dit graag vertalen naar mijn eigen muziek. 

Vlaamse zangeres Mayke Vanes wil ook bekend worden in Nederland
01-08-2014 12:12:00

In 2011 nam Mayke het besluit om na 25 jaar in diverse showgezelschappen te hebben gezeten solo verder te gaan. Onder de naam Mayke Vanes kwamen er vanaf dat moment diverse singles uit waarvan velen de hitlijst in Vlaanderen hebben gehaald waaronder "Als sterren aan de henel staan" en "Wie danst er met me me".Onlangs heeft ze in Vlaanderen "Ga je mee naar de zee" uitgebracht en dit nummer staat stevig in rotatie bij de diverse radiozenders en geeft al diverse noteringen in hitlijsten.

Nieuwe single Femke Meines soundtrack voor Madurodam
01-08-2014 09:26:00

De nieuwe single van Femke Meines, ‘Op grote schouders’, is vanaf heden te horen in Madurodam. De single met bijbehorende videoclip, welke is opgenomen in Madurodam, verschijnt vandaag en gaat over fantaseren over de toekomst en het tot leven brengen van fantastische ideeën. Een nummer dat perfect past bij de 14-jarige zangeres, die al heel wat dromen heeft zien uitkomen, maar wat ook perfect past bij het Haagsche attractiepark, want ook zij willen kinderen stimuleren hun fantasie te gebruiken. 

Artiestenbureau JB Productions bestaat 25 jaar
31-07-2014 16:02:00

Jeroen van den Berg begint op 18 augustus 1989 het bedrijf JB Productions en viert deze maand het 25 jarig bestaan. De droom van elke startende ondernemer om een bedrijf tot een succes te maken heeft Jeroen verwezenlijkt. Dat ging niet zonder slag of stoot. Van den Berg  begint als artiest in Alcazar in Puttershoek. Hier presenteert hij o.a. de Top Model verkiezing en de Disco dansmarathons.

Programma BUMA NL interactief en inspirerend
31-07-2014 10:39:00

Donderdag 18 september nodigt BUMA NL alle Nederlandse artiesten, muziekprofessionals en liefhebbers uit in 's-Hertogenbosch voor de vijfde editie van Buma NL: hét event voor de Hollandse muziek. Met inspirerende panelbijeenkomsten waarbij iedereen volop kan meediscussiëren, optredens van de beste Nederlandse artiesten en natuurlijk de uitreiking van de Buma NL Awards. Deze jubileum-editie van Buma NL is meer dan ooit de moeite van het bezoeken waard! De drukbezochte panelbijeenkomsten zullen dit jaar interactiever zijn dan ooit: aanwezigen kunnen meediscussiëren over prikkelende stellingen en met mobiele stemkastjes hun mening geven. 

Debuutsingle voor Bonte & De Vaan
31-07-2014 10:09:00

Theo Bonte en Remco de Vaan zijn in ’s-Hertogenbosch en omgeving bekend van hun tv-programma ‘Op Stap Met’ Bonte & de Vaan. In het programma, dat wordt uitgezonden bij regionale omroep TV73, gaan de heren in elke uitzending iets leuks beleven bij een bedrijf of organisatie. Het duo staat bekend om hun hilarische uitspraken en ’enthousiaste’ werkhouding. Theo en Remco zijn al jaren bevriend en kennen elkaar van de Bossche Gayscene. Theo is jaren werkzaam geweest in de horeca/toerisme branch en Remco heeft zijn eigen media/productie bedrijf.

Turks infuus zet Imca Marina muzikaal in vuur en vlam
31-07-2014 08:30:00

Even leek het erop dat de stem van Imca Marina nooit meer zou kunnen klinken. In Turkije werd ze getroffen door een hart infarct. De medische staf van het Turkse ziekenhuis behandelde de zangeres uiterst succesvol. Inmiddels is de altijd optimistische Imca zover hersteld dat ze haar nieuwste CD –ingezongen na haar ziekbed– met trots kan presenteren. Het resultaat is verbluffend. In tegenstelling wat het publiek zou verwachten is de oude Imca Marina in volle glorie terug met het humoristische lied: Mannen Overal.

‘Altijd onderweg’ nieuwe album Henk Wijngaard
31-07-2014 00:12:00

Waar beter dan in het hart van de truckerswereld kon Henk Wijngaard zijn nieuwe album ‘Altijd onderweg’ presenteren? Afgelopen weekend vormde het Truckstar Festival in Assen het perfecte decor voor het overhandigen van het eerste exemplaar. Dit deed hij aan bruidspaar Kim en Peter Levolger die elkaar op het TT Circuit eeuwige trouw beloofden. Meer dan dertig Henk Wijngaard-albums kwamen de afgelopen 46 jaar al in de schappen terecht en ‘Altijd onderweg’ is nu aan die indrukwekkende lijst toegevoegd.

Corry Koning lanceert 'Morgen is alles weer heel anders' als voorloper nieuw album
30-07-2014 23:57:00

Het is alweer een tijdje geleden na het grote succes van het album "Met hart en ziel, deel 1" van Corry Konings. Hoogste tijd dus voor iets nieuws! Jullie weten dat Corry wel eens met iets komt dat men totaal niet van haar verwacht. De nieuwe single is verrassende trendy, maar toch een echt Corry Konings-lied." Een geweldig nummer, waar zeker de fans versteld van zullen staan. Met "Morgen is alles weer heel anders" móet je gewoon meezingen en bewegen! De single is een voorloper van het album "Met hart en ziel, deel 2", die uit zal komen op 5 september a.s.

Noord-Holland staat stil bij MH17
30-07-2014 12:32:00

Contra 73 Events organiseert in samenwerking Met RTV Noord-Holland, AT5, Rodi en See Tickets op woensdag 6 augustus een Benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers bij de ramp met MH17. Tijdens het concert zal met name stil gestaan worden bij de slachtoffers uit de provincie Noord-Holland. Het concert zal plaatsvinden in De Koning Party & Events aan de Isolatorweg 29 in Amsterdam. De volgende artiesten hebben inmiddels belangeloos hun medewerking toegezegd: Peter Beense, Wolter Kroes,  Mick Harren, Wesly Bronkhorst, Danny Nicolay, Denny Braaf, Johan Kettenburg, Ramon Beense, Sasja Brouwers, Barry van Vliet, Saskia Soulful, Tino Martin, Quincy, Dries Roelvink en Dean Sanders e.v.a. Licht en geluid; Michael Sudmeider.

Anita & Ed zijn per 1 augustus ambassadeurs van de Stichting 'Laat kinderen lachen'
30-07-2014 10:23:00

Anita &  Ed worden per 1 augustus 2014  ambassadeurs van de Stichting "Laat kinderen lachen" voor Zeeland. Het duo uit Tholen werd hier 2 maanden geleden voor gevraagd en vonden het een mooi initiatief om hier ambassadeurs voor te worden. Het is een stichting welke bestaat uit vrijwilligers die zich voor kinderen inzet die het wat minder hebben en/of zieke, arme of getraumatiseerde kinderen. Anita & Ed gaan bedrijven benaderen of ze willen sponsoren in de vorm van geschenken of donaties, inzamelacties van speelgoed en knuffels.

'Zonder jou ben ik alleen'.....nieuwe single Harry Verbeucken
30-07-2014 10:13:00

Als er iemand de term ‘ jongen van de handel’ met recht mag dragen dan is dat zeker Harry Verbeucken. In Breda en wijde omgeving geen onbekende en hierin zal binnen niet al te lange tijd verandering komen. Ook de rest van Nederland zal komen te weten wie Harry Verbeucken is. Niet van de handel maar als zanger. De afgelopen maanden is hij regelmatig gesignaleerd in de Soundwise studio voor het opnemen van zijn single. “ Zonder jou ben ik alleen” is de titel en geschreven door H.Schneider en  J.B. van Leeuwen als componist.

Gabriello presenteert clip 'Vreemde Dagen'
30-07-2014 10:03:00

Gabriello heeft de videoclip bij zijn nieuwe single “Vreemde dagen” gelanceerd. Het is een videoclip met een knipoog. Zoals een vreemde setting met een slaapkamer in een bos en sneeuw in maart. De clip is gemaakt door clipmaker Sammy Bruggeman. De clip staat inmiddels online op YouTube en is binnenkort te bewonderen via de bekende clipzenders. De single “Vreemde dagen” is afkomstig van het nieuwe album en dvd “Zwart – Wit”  Deze is verkrijgbaar in een digipack.  Het volledig Nederlandstalige album bevat elf prachtige songs waaronder de hitsingle. “Que Sera”.

Dweil-orkest ‘Alarmfase 3’ bij opening Sneekweek
29-07-2014 13:26:00

Het bekende dweil-orkest ‘Alarmfase 3’ komt aanstaande vrijdagavond 1 augustus naar Sneek ter gelegenheid van de opening van de Sneekweek. Vorig jaar werd de tweede Sneeker Dweildag gehouden waaraan dweilorkesten uit het hele land deelnamen. ‘Alarmfase 3’, een kapel uit Bemmel, heeft op die dag de hoogste prijs gewonnen die onder andere bestond uit:

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop