RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gewijzigde locatie moederdagconcert Wesley Ponsen
06-05-2014 20:41:00

Op zondag 11 mei 2014 geeft Wesley Ponsen een moederdagconcert bij Café Briljantje, Havenmarkt 6 in Breda. Tijdens dit spektakel zal hij tevens z'n nieuwe album "Laat mij maar gaan" presenteren. Meewerkende artiesten zijn: Tony van Boxtel, Rinus Werrens, Sander Kwarten, Stanley Hazes, Danny Zuijderwijk, Janus Hoekstra, Jessica Malfait, Donny van der Roest, Zeeg van Seben, Ray van der Heiden en Theodoor. De aanvang is om 15.00, de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00 ( info@jcevent.nl , 0416-313660 , 06-12963738,  en aan de deur € 7.50. Het album is tijdens het concert verkrijgbaar voor € 9.99 inclusief moederdag presentje. Wesley heeft een gouden stem die dicht in de buurt komt van Willy Alberti. Tijdens z’n optredens wordt er dan ook veelvuldig gevraagd of hij liedjes van Willy wil zingen.

Laatste topartiesten bekend; line-up Dutch Valley nu compleet
06-05-2014 15:54:00

Met het toevoegen van de laatste reeks topartiesten is de line-up van Dutch Valley 2014 nu compleet.  Op het grootste en gezelligste festival met muziek van eigen bodem zullen ook optreden: Glennis Grace, Thomas Berge, George Baker, Jan Keizer & Anny Schilder, Mr. Polska, The Kik, Jannes,  Mental Theo en Gebroeders Ko. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt. Dutch Valley is op zaterdag 9 augustus a.s. in recreatiegebied Spaarnwoude.

Documentaire over de broertjes Ruben en Julian op RTV Utrecht
06-05-2014 11:17:00

Zondag 18 mei zendt RTV Utrecht de DocU: Ruben en Julian, twee weken tussen hoop en vrees uit. In mei 2013 heeft de verdwijning van de broertjes Ruben en Julian uit Zeist heel Nederland in zijn greep. Zoekacties door politie, leger en vrijwilligers in de weken daarna leveren niks op. Een voorbijganger vindt de lichamen van de jongens bij toeval in een duiker in de weilanden bij Cothen. De moeder van de overleden broertjes Ruben en Julian doet zondag 18 mei op RTV Utrecht voor het eerst haar verhaal. 

WK trio is er klaar voor
06-05-2014 01:29:00

De nieuwe single van het WK trio, bestaande uit Silvia Swart, John Enter en Marco Schouten is een feit. De titel van het vlotte, stevige WK lied is kort, maar krachtig met een hoog meezinggehalte : ‘Zing la , la la…’ Het idee is ontstaan tijdens een gezamelijk optreden. Daarna bundelden ze begin dit jaar hun krachten samen en zie hier het resultaat. De single is momenteel WK gericht, maar is in principe voor elk kampioensschaps evenement te gebruiken.

Zweedse zanger Thomaz lanceert 'Ik hou van jou'
05-05-2014 13:57:00

”Ik hou van jou”....Dat is de titel van de nieuwe video van de Zweedse zanger Thomaz. Inderdaad, deze zingende Zweed zingt nu ook in het Nederlands als een kleine tegenhanger voor het feit dat hij vaak in het Zweeds zingt tijdens optredens in Nederland, waar hij nu al een paar jaar in het dorpje Kockengen woont.  Het nummer  maakt al een langere tijd deel uit van Thomaz repertoire, omdat het goed past bij zijn optreden en stem. Na een optreden in Leiden zei iemand zelfs dit is de eerste keer dat ik iemand dit nummer heb horen zingen alsof hij elk woord meent!

Nederlandse Illusionist Christian Farla hit in Engeland
05-05-2014 13:00:00

llusionist Christian Farla heeft internationaal al heel wat voetstappen liggen, echter wat hem na de uitzending van zijn optreden afgelopen weekend in Engeland voor Britain’s Got Talent overkomt, had hij nooit durven dromen. De Nederlandse top-Illusionist vertelt, ‘Ik werd gevraagd mee te doen aan Britain’s Got Talent in Londen. Dat is natuurlijk erg leuk maar als nuchtere Rotterdammer wist ik niet wat ervan te verwachten.

Nieuwe single voor Sasha & Davy
05-05-2014 11:39:00

De Nederlandse Sasha Rosen en Vlaamse Davy Gilles leerden elkaar in 2004 kennen tijdens de musical Romeo en Julia, waarin ze de titelrollen vertolkten. De vonk sloeg over. Later volgden de kaskrakers "Sneeuwwitje", "Mamma Mia" en "Grease". Telkens vonden ze elkaar op het toneel in een passionele omarming. Ook achter de schermen ontvlamde de liefde en fictie werd werkelijkheid in de zomer van 2010. Sasha en Davy stapten in het huwelijksbootje. Nog geen jaar later werd hun eerste zoontje geboren: Beau. 

Geef je op voor de Lucky Joe Talentenjacht
05-05-2014 11:10:00

Op woensdag 28 mei as. vindt vanaf 19.30 uur bij  “De Gelegenheid”, Kruisstraat 1 in Musselkanaal een talentenjacht plaats, georganiseerd door de Stichting “Lucky Joe”. Deze stichting viert dit jaar haar tienjarig bestaan. Als je kunt zingen, rappen, goochelen, dansen of iets anders. Je maakt kans op mooie prijzen die jezelf mag kiezen: o.a.: videoclip, fotokaarten, weekendje weg , microfoon enz. Wil jij je talenten graag aan anderen laten zien? Geef je dan op bij “Lucky Joe's Talentenjacht”. Aanmelden kan via www.luckyjoe.nl . Een dag later op Hemelvaartsdag organiseert Lucky Joe vanaf 13.30 uur op het Gezelligheidsplein (W. Diemerplein) een artiestenfestival m.m.v. De Teddy Boys, Silvia Swart, Max en Maxime, het WK-Trio, Gabry, de Duitse schlagerzanger Berny, Mandy Richter, Johnny Leijen, Sharon en Maico.         

'Of de gladiolen'.......titel nieuwe cabaretprogramma Veldhuis & Kemper
05-05-2014 10:40:00

Het nieuwe cabaretprogramma van Veldhuis & Kemper heet 'Of de gladiolen'. Op dit moment zijn de mannen aan het try-outen door heel Nederland. "Eind oktober is de voorstelling 'af' en touren we lekker door", aldus het duo..De speellijst voor komend seizoen is vanaf nu online. Wijzigingen onder voorbehoud en nog niet alle theaters zijn al begonnen met de kaartverkoop voor volgend seizoen maar beginnen dan binnenkort. 

Denny Braaf en Ernest van Hartingsveldt weekwinnaars van derde en laatste ronde
05-05-2014 00:00:00

Welke twee weekwinnaars schitteren er naast Tamara Tol, Ramon Beense, Belinda Kinnaer en Allan Hoekman in de finale van ‘Doorbreken als hollandsnieuwe Topper?' op 9 mei in de Amsterdam ArenA? Daar strijden de 6 finalisten om twee plaatsen in de TOPPERS HALFTIME SHOW tijdens de vier jubileumconcerten van Toppers in Concert. Een 15 minuten durend, geproduceerd showblok waarin de Amsterdam ArenA helemaal op zijn kop gezet gaat worden met Nederlandstalige meezingers. 

TV opnamen Hart voor Muziek in het Philips Stadion op zondag 1 juni
04-05-2014 12:42:00

Het tv-programma Hart voor Muziek dat bij Omroep Brabant en het Vlaamse Ment TV wordt uitgezonden luidt op zondag 1 juni de zomer in met een groot festival in het Philips Stadion in Eindhoven. Tussen 15.00 uur en 21.00 uur betreden meer dan 25 artiesten het podium, onder wie Gebroeders Ko, Rein Mercha, Henk Damen, John de Bever, Snollebollekes, Mike & Colin, Het Feestteam, Djumbo, De Alpenzusjes, Ferry de Lits, Mulder & Mulder en Yoeri l'Abée. Er worden tv-opnamen gemaakt voor in totaal vijf afleveringen plus een special van een half uur van de Koningin van het Levenslied: Marianne Weber. Zij zingt haar grootste hits. Daarnaast is er, in aanloop naar het WK, aandacht voor echte oranjenummers met ‘Mister Viva Hollandia’ Wolter Kroes, Dries Roelvink, Henk Bernard en Django Wagner. 

Ben Franswa uitgeroepen tot 'Presentator van 2014'
04-05-2014 11:15:00

Op vrijdagavond 2 mei jl. is Ben Franswa uit Waalwijk uitgeroepen tot beste presentator van 2014. De organisatie bestaande uit Mart Verbruggen, Rudi van Hemert en Tijs Verbruggen hadden in navolging van de beste zanger - zangeres, groep, een  poll op Facebook georganiseerd en wilden nu ook eens weten wie in Nederland de beste presentator / voice over is. Op de poll kon een aantal weken achter elkaar gestemd worden. De meeste stemmen kwamen uit op Ben Franswa. Afgelopen zaterdag werd de wisselbeker uitgereikt aan een niets vermoedende Franswa, die er dan ook zichtbaar verrast mee was..  "Ik ga mijn stinkende best doen om ook voor 2015 weer een plaatje op deze wisseltrofee te krijgen", aldus de trotse winnaar.

Nieuwe show van MarieChristien......'Die bijzondere vrouw'
03-05-2014 23:54:00

In de Maria-maanden mei en oktober brengt MarieChristien een vervolg op de zeer succesvolle voorstelling "Met een knipoog naar Maria" een nieuwe show rondom "de vrouw, de moeder en Maria". Onder de titel "Die Bijzondere Vrouw" beleeft het publiek een vleugje nostalgie. De behoefte hieraan blijft nog steeds en MarieChristien laat het publiek er op haar eigen ongedwongen wijze weer van proeven. 

Shiela tekent platencontract bij SenS Music
02-05-2014 19:16:00

Shiela de in Tiel wonende spontane meid, vond het als klein meisje al heerlijk om mee te zingen met de Country songs en Oldies die haar vader draaide op de radio. En geef toe wat is er nou niet leuker dan lekker meezingen, ook al ken je de woorden nog niet zo goed... Naar mate Shiela ouder werd bleef zingen een grote passie voor haar. Er ging dan ook geen dag voorbij dat je haar niet hoorde zingen.  Kreeg ze op een feestje de kans om te zingen, dan greep ze die met beide handen aan. 

Videoclip en musicalhit door De Kast
02-05-2014 19:09:00

De perspresentatie van  de  nieuwe spelerscast op 16 mei vindt plaats in de Bonifatiuskapel te Dokkum.  Het programma wordt opgeluisterd met een live performance van de musicalhit ‘It wetter waakst/ Het water stijgt’.  Het duet over de liefde tussen de Friese druïde en zijn verstoten dochter is met een videoclip  als CD-single in een tweetalige versie uitgebracht door De Kast.  De perspresentatie  is vrij toegankelijk voor publiek.  

Debuutsingle van Marco Paulo een feit
02-05-2014 18:57:00

Op 3 mei 2014 gaat Marco Paulo’s  grootste droom in vervulling, want dan wordt zijn eerste single gelanceerd! Het is een vrolijk zomerse single met een radio versie en een remix. “Zo’n vrouw als jij” is een nummer wat speciaal voor Marco is geschreven en perfect bij hem past. Marco Paulo Slikboer is geboren op 12 september 1967 te Rotterdam en komt al vroeg in aanraking met muziek omdat zijn ouders diverse cafés hebben waar hij als het ware in is opgegroeid. Na veel knutselen met disco materiaal heeft Marco al snel een eigen disco’tje.

Andy Sampermans is van plan om Nederland te veroveren
02-05-2014 16:32:00

Andy Sampermans de uit België afkomstige zanger heeft een platencontract en Boekingscontract in Nederland getekend. In België heeft Andy een mooie agenda maar als artiest zijnde wilde hij meer en verder dan zijn eigen land. De kans om dit aan te gaan heeft hij ook met twee handen aangenomen en heeft er ontzettend veel zin in om tussen de Nederlandse artiesten in de markt te komen. Een nieuwe single waar op dit moment hard aan gewerkt wordt, dit in combinatie met een geweldige clip zal dan ook medio midden mei uitkomen bij SenS Music.

Joey Hartkamp heeft de Oranje Kroon
02-05-2014 16:18:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 mei is dat "Ik wil je" van Joey Hartkamp. Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 5 mei is dat ‘Ik Wil Je’, de nieuwe single van Joey Hartkamp. De zomer kan wat ons betreft beginnen met dit zwoele en vooral feestelijke nummer. Voor de uitstekend verzorgde productie vol latin-invloeden tekenden vader Emile Hartkamp en diens vaste compagnon Norus Padidar. Joey: ‘We hebben een behoorlijke tijd gewerkt aan mijn nieuwe single, ik was vooral op zoek naar een uniek geluid.

Jeroen Weerdenburg brengt voor moederdag nieuwe single uit
02-05-2014 15:52:00

Jeroen Weerdenburg wordt geboren in Amsterdam en groeit op in een Amsterdamse muzikale familie. Dagelijks zit hij al op jonge leeftijd tussen de repetities en muziekoefeningen van de familie. Spijtig genoeg is 11 jaar geleden zijn moeder tragisch om het leven gekomen op 50-jarige leeftijd. Het was voor Jeroen altijd al een grote wens om een mooi nummer voor haar te maken.  Speciaal voor moederdag heeft hij daarom het nummer “Naar Huis…” opgenomen. Een prachtig gevoelig nummer waarmee  Jeroen hier muzikaal gezien meteen een nieuwe weg mee inslaat. 

Rebecca Schouw is trotse ambassadrice van StopLoverBoys NU.
02-05-2014 13:33:00

Rebecca die weer goed hersteld is van haar operatie zal haar optredens weer hervatten. Haar eerste openbare optreden zal dan ook zijn voor StopLoverBoys.nu waar Rebecca ambassadrice van is, in 2013 heeft ze speciaal voor de stichting een mooi lied geschreven Recognize met een bijbehorende clip. Rebecca vind het ook belangrijk dat er meer aandacht moet komen voor de loverboy praktijken, dagelijks worden er meiden slachtoffer van. De slachtoffers zijn ook voor hun leven getekend zowel emotioneel als bij vele ook lichamelijk. Zaterdag 3 Mei houd StopLoverBoysNU een Vlinderparty waarbij Hulpverleners, BN’ers, vlinders en familie hun bijdrage zullen leveren. Dit wordt gehouden bij Zeger Plaza te Alphen aan den Rijn. Het is een fantastisch gevoel voor iedereen,  een warm gevoel van samenhorigheid en verbondenheid.

BLØF komt vandaag met ‘In Het Midden Van Alles’ op nummer 1 binnen in de Album Top 100
02-05-2014 13:00:00

Het nieuwe album is daarmee het negende album van BLØF dat op nummer 1 staat in de Top 100. Paskal Jakobsen: “Het is altijd spannend om een nieuwe plaat uit te brengen. We zijn uiteraard heel erg blij met alle positieve reacties op de muziek. Het is te gek dat we op 1 staan. We genieten er ook erg van om alle nieuwe nummers live te spelen.” De opvolger van het jubileumalbum 'Hier - Het Beste van 20 Jaar BLØF' bevat onder andere de single ‘Spijt Heb Je Morgen Maar’ en ‘Open Je Ogen’, dat de band samen met Ilse DeLange opnam. 

Vincent Bijlo presenteert unieke talkshow in het donker
02-05-2014 00:00:00

Tijdens het Amsterdam Jazz Festival op zaterdag 7 juni zal niemand minder dan Vincent Bijlo het project Into the Blind presenteren. Uniek aan dit project is dat de talkshow en een miniconcert in het donker zullen plaatsvinden. De blinde cabaretier en schrijver wil met de eveneens blinde muzikanten de bezoekers een idee geven hoe het is om naar gesprekken en muziek te luisteren zonder dat je de keus hebt om te kijken. Bezoekers van het Amsterdam Jazz Festival kunnen tijdens Into the Blind ervaren hoe het is om in het volledige duister te luisteren naar muziek. Na de talkshow nemen de blinde musici Bert Louissen en Sven Janssen met hun collega Dennis Allaert het publiek mee naar hun belevingswereld.

'Jij hebt meer dan zoveel vrouwen'...van Pierre van Dam DE zomerhit van 2014 ?????
01-05-2014 22:20:00

Pierre van Dam werd op 4 januari 1966 in de Amsterdamse Jordaan geboren, net geen kerstkind dus,maar dat neemt niet weg dat hij al zeer snel talent bezat om naam te maken in de Nederlandse showbusiness. Dit uitte zich in het feit dat hij op zeer jonge leeftijd te zien was in de piste van een Nederlands kindercircus. Na deze periode nam Pierre deel aan diverse talentenjachten in heel Nederland, en daaruit bleek al snel dat Pierre over een stem beschikte die klinkt als een klok.

Zanger Jeffrey Schenk komt medio mei met zijn nieuwe single ‘Helemaal’
01-05-2014 21:34:00

Na zijn vorige single ‘Samen’ uitgereikt door René Froger en in aanwezigheid van Ruud Feltkamp en Ferry Doedens released Jeffrey zijn nieuwe single ‘Helemaal’ op 9 mei. Deze single werd wederom geproduceerd door Fluitsma&van Tijn in de Soundwise studio’s. Momenteel is Jeffrey nog druk bezig met  de voorbereidingen zoals een nieuwe videoclip en een nieuwe fotoshoot.

Acteur en Dj Ruud Feltkamp maakt presentatiedebuut op tv
01-05-2014 21:27:00

Na zijn online backstage presentatiedebuut bij het RTL5 programma ‘The Hit’ gaat Ruud nu zijn presentatie debuut op TV maken. Deze zomer is Ruud de side-kick van Carlo Boszhard in het dagelijkse tv programma ‘de GTST Quiz’. De opnames hiervoor starten al in juni. Naast deze werkzaamheden en zijn rol als Noud in GTST is Ruud voornemens om zijn eerste house plaat uit te brengen vóór de zomer. Wordt vervolgd.....

Debuutsingle Bob van Veen............ 'Over en Uit'
01-05-2014 21:13:00

Met gepaste trots presenteert Bob van Veen zijn debuutsingle "Over en Uit". De bijbehorende videoclip zal aankomende week bij de bekende tv stations te zien zijn.  Het nummer werd geproduceerd door Hans Bedekker en de tekst is geschreven door Bram Koning. De eerste reacties zijn veelbelovend en de aankomende weken staan in teken van vele promotionele activiteiten. Bob van Veen werd geboren in de mediastad Hilversum. Thuis werd er altijd Nederlandstalige muziek afgespeeld waardoor Bob al op jonge leeftijd bekende hits meezong.

Jan Smit en Johnny de Mol hebben WK single opgenomen
01-05-2014 20:14:00

De fervente voetballiefhebbers Jan Smit en Johnny de Mol hebben een WK single opgenomen. Het nummer, getiteld Nederland Wordt Kampioen, is door hen samen geschreven en zal op vrijdag 16 mei uitkomen. Woensdag 7 mei start bij RTL 4 het programma Johnny in Oranje. In aanloop naar het WK stoomt voetbalfanaat Johnny de Mol de Nederlanders en Brazilianen klaar voor het Oranje geweld dat gaat los barsten. Johnny bezoekt onze nationale helden in binnen- en buitenland om de persoon achter de voetballer te leren kennen. 

Niels Duinker ziet schip voor z'n neus wegvaren en mist optreden
01-05-2014 17:17:00

Enkele weken geleden vertelde Niels Duinker over z'n bijzondere boeking in Las Vegas. Inmidddels is de jongleur weer terug in Nederland en vond het een geweldige ervaring. "De afgelopen 1,5 maand ben ik voor mijn jongleren op 3 continenten geweest en ik heb opgetreden op slechts twee daarvan. Eind vorig maand boekte de Amerikaanse producent Jeff Beacher me met een 7-minuten durende act in zijn show in het bekende casino, MGM Grand Las Vegas. 

'Just a Melody'....instrumentaal nummer van Henk Bernardt
01-05-2014 14:50:00

Het muzikale multitalent Henk Bernhardt...niet te verwarren Henk Bernard brengt binnenkort zijn 5e instrumentale cd uit met onder anderen het fantastische nummer "Just a Melody". Na het conservatorium, waar hij meerdere muziekinstrumenten studeerde, speelde Henk in diverse bands, waaronder Breeze, de voorloper van Teach-In (winnaar van het Eurovisiesongfestival in 1975). Hij begeleidde niet alleen talenten van Twentse bodem, zoals Gert en Hermien, Herman Lippinkhof en de Buffoons op radio en tv, maar ook Mahalia Jackson, Pia Beck en Frans Bauer.

De Graaf en Cornelissen Producties verandert naam in DommelGraaf & Cornelissen Entertainment
01-05-2014 13:44:00

Vanaf vandaag wordt de naam van theaterproducent De Graaf en Cornelissen Producties veranderd in DommelGraaf & Cornelissen Entertainment. 

Mega Piraten Festijn Tiel gaat niet door
01-05-2014 12:59:00

Het Mega Piraten Festijn in Tiel is afgeblazen. De kaartverkoop liep niet hard genoeg. Alle reeds verkochte kaarten kunnen ingewisseld worden bij de voorverkoopadressen. Eventueel is het mogelijk om het kaartje om te ruilen voor een entreebewijs voor het MPF dat op zaterdag 10 mei zal plaatsvinden in Neer. Het MPF in Tiel zou anders plaatsvinden op zaterdag 17 mei.

Elvis & More... 2014 in De Doelen te Rotterdam!
30-04-2014 21:54:00

Elvis & More... vindt dit jaar plaats in de mooiste klassieke concertzaal van Nederland: De Doelen in Rotterdam! De Doelen is voorzien van alle luxe, waaronder perfecte zichtlijnen, een geweldige akoestiek en comfortabele stoffen zitplaatsen. In 2014 bestaat de Rock and Roll-muziek 60 jaar. De song 'That's allright mama' werd in 1954 door Elvis Presley, de King of Rock and Roll opgenomen en uitgebracht. 

Nieuwe Oranjekraker van De Dikdakkers
30-04-2014 21:18:00

Als het aan De Dikdakkers ligt, dan wordt het Wereldkampioenschap voetbal in Brazilië  één groot feest. Het zingende tweetal hoopt niet alleen op sportieve successen van het Nederlands elftal, maar neemt met ‘Sta Op’ alvast een voorschotje op de langzaam oplopende Oranjekoorts. ‘Het is een meezinger van de bovenste plank geworden,’ laat Anton Geerts namens het feestduo weten. De komende maanden staan voor De Dikdakkers in het teken van promotie van hun nieuwste Oranjelied. 

Nieuwe single Peter van der Velden geschreven door Jeffrey Weber
30-04-2014 19:36:00

De Brabantse zanger Peter van der Velden heeft de laatste jaren nadrukkelijk naam gemaakt bij de echte liefhebber van het levenslied. Zijn liedjes groeien in de loop der jaren, worden breed gedragen en alom gewaardeerd door de fijnproever. Immers een levenslied goed kunnen overbrengen is niet voor iedereen weggelegd. Deze sympathieke zanger uit Waalwijk, wiens wieg overigens in ’s-Hertogenbosch stond, brengt sinds 2007 eigen nummers uit en direct al tekende hij voor de release van zijn debuutalbum. 

 

JC Event presenteert van 20 t/m 23 maart 2015 : 4 daagse Muziekreis naar Winterberg
30-04-2014 17:33:00

Voor het derde jaar op rij organiseert JC Event van 20 t/m 23 maart 2015 een oergezellige muziekreis naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg. Een weekend met 15 artiesten, live optredens en vele unieke momenten. Voorlopige line up (Onder voorbehoud) : Duo de Hollandio’s, Leon Basley, Jessica Malfait, William van Engelen ,Christian Malan, Arnold van Osch, Robby Lee, DUONL, Bjorn Litjes, Crist Coppens, Johan Heeren, Donny van der Roest, Rienie van de Kerkhof en Michel Wolsink. De presentator van het geheel is Eric van Eeten. Wat staat u allemaal te wachten: Ontbijten, dineren, of een drankje doen samen met uw favoriete artiest .

Allround band Commercial Break trekt de stekker eruit
30-04-2014 17:12:00

Na meer dan 21 jaar menig bruiloft, feesttent en evenement voorzien te hebben van de juiste muzikale omlijsting, hebben de heren en dame van Commercial Break besloten om na de carnaval van 2015 andere wegen in te slaan. Dit houdt in dat Commercial Break er mee stopt. Zangeres Belinda richt haar pijlen op een solocarrière. De andere leden hebben naast hun werkzaamheden binnen Commercial Break nu ook al een baan. Op dit moment is nog niet bekend of de diverse leden andere muzikale wegen gaan bewandelen.

Johan Linssen viert 12½ jarig jubileum met maxi cd single
30-04-2014 17:05:00

Johan Linssen, geboren en getogen in Weert is de wereld te rijk. Onlangs lanceerde hij zijn maxi cd single tijdens een spetterende releaseparty! De zanger die een grote voorliefde heeft voor het Levenslied, vierde tegelijkertijd zijn 12½ jarige artiestenjubileum én de release van de single ‘Bella Bella Carmencita’. Het vrolijke nummer bezorgde Eddy Wally een dikke hit en met de release van deze nieuwe, verfrissende en eigentijdse versie, trakteert platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw de fans op een luxe verpakte maxi cd single!

Georges Lotze wil dat meer mensen hem leren kennen
30-04-2014 16:51:00

“Ik hou van jou” is de titel van Georges Lotze zijn nieuwe nummer. Met dit nummer hoopt hij dat nog meer mensen hem leren kennen. Georges is geen onbekende in het muziekcirquit, maar een eigen Nederlandstalige single uitbrengen is wel een nieuwe ervaring. Voor de songs van Neil Diamond, Bruce Springsteen, Garth Brooks en Barry White en vele anderen draait de Almeerse zanger Georges Lotze zijn hand niet om. Rock, Rock-’n-roll, Reggae, Disco, Countryrock, Ballads, Easylistening en levensliedjes, wisselt hij tijdens een feestavond moeiteloos af. 

Top 50 Woonwagenhits deel 4 nu verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
29-04-2014 20:28:00

Liefhebbers hebben er lang naar uitgekeken maar hij is er! TOP 50 WOONWAGENHITS DEEL-4! Ook op de vierde editie van deze succesreeks staan de beste artiesten die ons land rijk is: Jannes,  Django Wagner, John West, Henk Bernard, Willem Barth, Daantje, John de Bever, Erna Temming, Rein Mercha, Wesly Bronkhorst, Grad Damen, Helemaal Hollands, Jaman, Henk Damen, Frank van Etten, Dirk Meeldijk, in totaal maar liefst 50 ACTS.

Jan Smit en Joeri Plaizier verrassen Junior songfestival kandidaat
29-04-2014 17:34:00

Op ludieke wijze hebben Jan Smit en Joeri Plaizier Junior Songfestival kandidaat Sebastiaan verrast met zijn plek in de finale van het liedjesfestijn. Sebastiaan was met zijn familie naar de studio van Sterren.nl gelokt voor een interview. Ook Joeri was bij dit interview aanwezig om te praten over zijn nieuwe single. Totaal verbaast was Sebastiaan toen het zijn nummer ‘Samen’ betrof en niet gezongen door Sebastiaan zelf maar door Joeri Plaizier.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 juli t/m zondag 22 juli

     Susanna - Zomerliefde

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl