RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Ergens aan de horizon'.... nieuwe single van Reina
16-06-2014 13:08:00

Gezellig en druk dat zijn de twee woorden die bij de mensen opkomen als je praat over de cd presentatie van Reina. Gisteren was het dan eindelijk zover. De nieuwe single “ Ergens aan de horizon”  werd ten doop gehouden in Cafe ’t WAP in Leeuwarden. En dat werd gedaan samen met vele collega’s, familie, vrienden en fans van deze goedlachse Friezin. De reacties op het nummer mogen super worden genoemd. Het publiek reageerde verrassend want Reina laat zich wederom horen van een andere kant. 

YStijd komt met nieuwe single 'Bye Bye'
16-06-2014 13:00:00

YStijd komt na singles 'Goed Ontmoet' en 'Uhh Uhh' (nummer 1 iTunes) vandaag met zijn nieuwe single 'Bye Bye'. De release van de single gaat gepaard met een spectaculaire videoclip die onder andere te zien is op zijn YouTube-kanaal. Naast het uitbrengen van de nieuwe single, heeft de talentvolle rapper ook een contract getekend bij CTM Music & Management. Vanaf heden zal CTM optreden als management, label en uitgever en verder werken aan de carrière van dit 22-jarige rapfenomeen. 

Tino Martin....Nieuw en exclusief bij Viking Entertainment
16-06-2014 11:41:00

In 2002 is Tino finalist van Hennie Huisman’s Soundmix Show. De telefoons staan bij de boekingskantoren roodgloeiend. Hij maakt zijn opwachting in de prime time TV-shows naast verschillende grote Nederlandse artiesten. In de daarop volgende jaren treedt Tino enorm veel op in binnen- en buitenland. Zo ontwikkelt hij zich tot een alom gerespecteerd zanger en artiest met een geheel eigen sound en uitstraling. De tijd is nu rijp voor de definitieve doorbraak, dus werkt hij dag en nacht aan zijn eigen nieuwe repertoire in de studio.

Vandaag verschijnt de niewe maxi single van Rocky Taylor
15-06-2014 13:09:00

Vandaag, op 15 juni 2014 verschijnt de nieuwe maxi single "Mijn allerbeste vriend" van Rocky Taylor die landelijk uitgebracht wordt op Platenlabel JC Records . Naast "Mijn Allerbeste vriend!" staan er twee andere nieuwe nummers op het zilveren schijfje namelijk "Ik wil nog even met je praten" en "Als de rozen weer gaan bloeien". Voor de tekst, muziek & arrangementen  tekende de welbekende tekstschrijver & producer Jack van Raamsdonk i.s.m. Paul Geudens. Rocky hoopt dat hij met deze verrassende nieuwe single(s) weer een mooie plaats te kunnen veroveren.

Evert van Huygevoort is trots
15-06-2014 12:47:00

Evert van Huygevoort bracht in 2013 " Ik Voel Amor" uit en was enorm verrast toen hij de nieuwe single van Dean Saunders hoorde. Hij dacht dat klinkt me toch erg bekend in zijn oren, en jawel Dean heeft dan ook weer een geweldige tekst weten te maken op het ritme van zijn nummer "Ik Voel Amor". Evert steekt het ook niet onder stoelen en banken dat hij wel een klein beetje vereerd is dat Dean hetzelfde nummer met de nieuwe titel "Je raakt me zo" heeft opgenomen.

Martijn Stam lanceert 'Nederland Kampioen'
15-06-2014 12:26:00

De Hillegomse zanger Martijn Stam heeft een WK single uitgebracht “Nederland Kampioen”. Het is een single geworden met een andere tekst geënt op het voetbal op zijn al eerder uitgebrachte single “Leef”. Dit is de tweede single van de zanger, die ook aan de weg timmert samen met Edwin De Goede als duo “Het dak eraf”. Voor Martijn was het maken van “Nederland Kampioen” eigenlijk een grap, maar de single heeft hem al een aantal leuke optredens opgeleverd.

Mitchell & Michael organiseren grote cd presentatie
14-06-2014 19:27:00

Op vrijdag 15 augustus a.s. komt de nieuwe single uit van Mitchell & Michael. Het nummer "Aan dich kint geine tippe" is een geheel nieuw nummer waarvan de tekst is geschreven door Hans van Wiggen  en de muziek is van Mario Biesmans. Het geheel vindt plaats bij Café Oud Spaans, Spaans Neerbeek 8 te Geleen Zuid en begint om 20.00 uur. De entree is geheel gratis. Aan deze avond werken oa. mee : Frans Theunisz, Nick Gilissen, Frenske, Peggy Lassouw en Rene Kruse.

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
14-06-2014 11:06:00

De zomer is definitief begonnen en het vakantiegevoel maakt zich meester van de artiesten en kijkers van TV Oranje! Satellietdistributeur CanalDigitaal heeft TV Oranje weer opgenomen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Met dit pakket kun je met directe ingang in de caravan, het tweede huisje, de camper of de boot kijken naar een pakket van 27 zenders, inclusief TV Oranje. Het recreatieabonnement loopt tot 21 september, de kosten bedragen 12,95 euro per maand. 

WK-special Toppers van Oranje
14-06-2014 10:55:00

Bij TV Oranje kun je elke zaterdag om 19.30 uur kijken naar Toppers van Oranje. Komende zaterdag 14 juni zie je een speciale WK-aflevering vol Oranjehits in Braziliaanse sferen. Er zijn optredens van Mike & Colin, Helemaal Hollands, Joey Hartkamp, Frau Antje, FC De Paal, Santa Rosa, Johan Vlemmix, Hollandio's, Dean Saunders, Emile Hartkamp, Danny Temming en Dries Roelvink. 

Sunday White at Saturday Night met Karin Bloemen, Mai Tai en Ronnie Tober
13-06-2014 18:12:00

Uit je dak gaan in een openluchttheater, kan dat eigenlijk wel? Wie het zeker wil weten, moet zaterdag 20 september naar Cabrio in Soest komen. Van 20.00 tot 23.00 uur passeren daar tijdens Sunday White at Saturday Night grote namen als Karin Bloemen, Mai Tai en Ronnie Tober de revue.

Nieuwe release Gerrit van Veldhoven - Zale Zalele (Remix)
13-06-2014 15:28:00

Gerrit van Veldhoven is al een lange tijd een naam in de muziekbranche. Op 30 november 1988 is Gerrit geboren in  Roosendaal. Het zingen werd Gerrit met de paplepel ingegoten. Samen met opa Gerrit van Veldhoven en vader Chris Gigant (tevens zanger) zongen zij samen vele liedjes. Opa Gerrit gaf het over aan zijn zoon Chris, en deze weer aan zijn zoon Gerrit. Gerrit van Veldhoven timmert hard aan de weg. In 2004 maakte Gerrit zijn eerste maxi-single "Ik Wil Alles Doen". In 2006 maakte Gerrit een 2e maxi-single "Die Mooie Nachten Daar In Mexico".

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon
13-06-2014 13:25:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 16 juni is dat 'Als Een Vogel Zo Vrij', de nieuwe single van Henk Bernard. Voor de sympathieke volkszanger uit St.Michielsgestel lijkt 2014 nog succesvoller te worden dan vorig jaar. Zijn vorige single was een hit, hij won onlangs de award voor 'Rijzende Ster' bij Sterren.nl en zijn albumpresentatie op 21 juni is nu al uitverkocht. En gezien de kwaliteit van deze nieuwe single zal het succes van Henk Bernard nog wel even voortduren.

Achteroudtante Louis van Gaal brengt controversiële single uit
13-06-2014 09:57:00

De recent opgedoken achteroudtante van de  bondscoach van Oranje, genaamd Louise Adelheid Mathilde van Baal, Louise voor intimi, heeft dinsdagochtend 10-06-2014  haar  single “ Oné, Oné, Oné ” tijdens de ochtendshow van RTV Oost gepresenteerd. Inmiddels neemt de Oranjekoorts ongekende proporties aan. De Nederlandse straten en kroegen kleuren langzaam maar zeker Oranje en alleen al het aantal WK-liedjes wordt geschat op zo’n 250. Mevrouw van Baal , van wie, tot voor kort, niemand het bestaan afwist, heeft het niet zo op voetbal.

Toppers van Oranje met bijna 50 artiesten naar de Voltage in Tilburg op zondag 22 juni a.s.
12-06-2014 17:37:00

Als op maandagavond de laatste groepswedstrijd van het Nederlands elftal word gespeeld tijdens het WK in Brazilië, zal de dag ervoor, zondag 22 juni vanaf 14:00 uur  een uitbundig muziekspektakel losbarsten in de Voltage aan de Groenstraat in Tilburg met bijna 50 artiesten vinden dan de tv opnamen plaats van Toppers van Oranje. Ruim 45 artiesten, w.o. Roy Donders, Dean Saunders, Dennie Christian, Gene Thomas (B), Jose Hoebé (Luv), Mai Tai, Corry Konings, Paul Severs (B), Henk Damen, Lisa del Bo (B), John West, Rein Mercha, Duo NL, Gino Graus, Sisters Only (B), De Deurzakkers, Pater Moeskroen, Rinus Ponsen, Theodoor, Rob Zorn, Ronnie Ruysdael, Alessandro en vele vele anderen vormen o.a. de line-up voor dit mega muziekspektakel onder het motto “We geven ze op hun Donders”.

Ivo van Rossum lanceert 'Weekend'
12-06-2014 17:24:00

De uit Gemert afkomstige zanger Ivo van Rossum koos onlangs voor Rood-Hit-Blauw produkties voor het uitbrengen van zijn singles. Na het uitbrengen van diverse solosingles zoals; ‘Daar in dat kleine café’, ‘Waar is de kastelein’, ‘Een heerlijk gevoel’ en ‘Jij hoort bij mij’ toog hij naar de studio van Kees Tel om daar zijn nieuwe single ‘Weekend’ op te nemen. Een hele vlotte, gezellige en aanstekelijke plaat over het stamcafé dat trouw elk weekend wordt bezocht voor de wekelijke portie gezelligheid. Voor de tekst tekende Willijan van der Linden van DuoNL 

Romantische zomersingle voor Jeffrey Heessen
12-06-2014 17:15:00

De uit Oss afkomstige zanger Jeffrey Heesen meldt zich terug met de romantische en zwoele single “Zomerliefde”, de opvolger van het succesvolle “Ik Heb Je Niet Gevraagd”. De carrière van Jeffrey gaat de laatste flink tijd bergopwaarts. Zijn laatste singles scoorden goed en zijn talent als liedjesschrijver wordt door diverse collega artiesten ontdekt. Zo stond onlangs Diana Dekkers hoog genoteerd in de Nederlandse hitlijsten met de Jeffrey Heesen compositie “Ik Wil Jou Niet Meer”.  Met de nieuwe single bewijst Jeffrey opnieuw zijn veelzijdigheid en vocale talent.

Het Sterrenteam schreeuwt Oranje naar de winst
12-06-2014 16:09:00

Het Oranjegevoel wordt met de dag sterker en al weken hoorden wij de ene na de andere Oranje Single voorbij komen. De een met 'n mega Radio TV campagne ondersteunt door het bedrijfsleven, de ander om ook mee te doen aan dat puur Hollandse 'WIJ' gevoel.  Wat is er dan mooier om een ijzersterke muzikale opstelling te maken van bekende Nederlandse Artiesten. Het Sterrenteam bestaat uit: Jannes, Dean Saunders, Grad Damen, Helemaal Hollands, Joey Hartkamp, Judith, Mike & Colin, De Hollandio's, Yoeri L'Abee en Emile Hartkamp.  

Videoclip “Dit is een hit!!” Moeflons online
12-06-2014 15:27:00

De Moeflons hebben de videoclip bij hun nieuwe single gelanceerd. De feestband bestaande uit Erwin, Hans, Henry en Koen hebben al veel nummers op hun naam staan o.a. “Jij bent de mooiste” “Zomer” “Mag ik jou vanavond kussen” “Mooi is het leven”  “Hey lekker ding” en "Heimwee." De nummers worden vaak gedraaid bij de Nederlandstalige radiozenders. De track “Hey lekker ding” deed het ook fantastisch bij onze zuiderburen. De plaat werd verkozen tot Trots-plaat bij de Vlaamse zender VBRO.

Johan Vlemmix heeft een nieuwe spray in zijn lijn fantasiesprays! Namelijk de WK spray!
12-06-2014 13:29:00

Johan Vlemmix komt met een nieuwe spectaculaire spray, de WK spray. Deze spray verhoogt de win kansen van Holland aanzienlijk! Het geheim zit hem in Hollands eigen positiviteit, als we allemaal echt willen, dan kan het! Gebaseerd op de methode van ‘The Secret” mogen van hem voetbalfans er stevig op los sprayen, succes gegarandeerd! Johan zal vanaf vrijdag diverse radiostations volsprayen met de WK spray die ook nog eens heerlijk geurt.

Comeback voor José Hoebee
12-06-2014 09:49:00

In de jaren ‘70 en ‘80 scoorde José wereldhits samen met Patty Brard en Marga Scheide als de legendarische meidengroep Luv’. Na successen zoals “You’re The Greatest Lover”, “U.O.Me (Waldolala)”, “Trojan Horse”, “Casanova” en gouden en platina albums stopte Luv’ in 1981. José ging vervolgens als solo artieste verder met hits als “I Will Follow Him” (nr. 1), “Secret Love” en “So Long Marianne” (duet met Ron Brandsteder). Samen met Bonnie St. Claire maakte ze een album met Nederlandstalige ABBA covers.

Nieuwe single release Angesz: Mi Corbata Blanca
11-06-2014 22:22:00

Angesz, geboren in 1984, is een zanger die al op jonge leeftijd werd ontdekt als veelbelovend zangtalent. Hij scoorde dan ook al direct een paar grote hits. Met zijn mega-hit ‘’Bonita’’ haalde hij in 2005 zelfs de 5e plaats in de top 100. Hij stond tussen alle grote namen bij het wielercriterium van het zuiden ‘’De Draai van de Kaai’’,  tijdens de open dag in voetbalstadion ‘’De Kuip’’ en bij het TROS Muziekfeest. Ook trad hij op in de Kids Top 20 en andere radio- en tv-programma’s (Tros op het Plein, Top of the Pops). 

Nieuwe single voor William Burg
11-06-2014 21:57:00

Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties had het snel gezien toen hij een optreden van de Brabantse zanger William Burg bijwoonde: “William is een artiest die een veelbelovende toekomst tegemoet gaat”. En dus werd deze in 1974 geboren Bosschenaar snel vastgelegd om gezamenlijk een muzikale visie uit te gaan stippelen ten einde William Burg op de muzikaal kaart van ons land trachten te zetten. Het eerste resultaat was het uitbrengen van het 16-tracks tellende album ‘Mijn Leven’ met hierop nummers als; ‘Vleugels van mijn vlucht’ en ‘Geen cent te makken’.

Pet Raket en John Kanon voorspellen; “Nederland wint het WK”
11-06-2014 21:35:00

Op het randje van de start van het WK voetbal laat het feestduo Pet Raket en John Kanon wederom van zich horen. Ze weten het bijna zeker; “Nederland wint het WK”, en dit is toevallig ook de titel van hun nieuwe Oranje WK knaller! Met hun vorige singles; “Polska Party” en “Nasibal” scoorden ze al 2 grote feesthits en ook deze single is er eentje met een hoog meezing gehalte. Samen met producer André Kooiman zijn ze nog snel de studio ingedoken voor een nieuwe plaat, want ze mogen natuurlijk niet ontbreken bij het grootste voetbal spektakel ter wereld. 

'Dans nog eenmaal met mij'......nieuwe single van Leo Nardell
11-06-2014 21:14:00

"Dans nog eenmaal met mij" is de titel van de nieuwe single van Leo Nardell en opgenomen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur. De Amsterdamse zanger is onder de indruk van de productie van Manfred en zijn team. "Ik kan haast niet wachten om hem aan iedereen te laten horen en zien. Kenners hebben zich verbaast over wat we hebben gemaakt dus de verwachtingen zijn hooggespannen”, aldus Leo. ‘Dans nog eenmaal met mij’ is een uptempo meezinger met akoestische gipsyinvloeden en ook de accordeon ontbreekt niet.  

Kaskraker ‘K3 Dierenhotel’ nu op dvd!
11-06-2014 12:27:00

‘K3 Dierenhotel’ is vanaf vandaag verkrijgbaar op dvd! Deze vijfde K3-film was dit voorjaar te zien in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen en viel duidelijk in de smaak. Met meer dan 475.000 bezoekers in de Benelux was ‘K3 Dierenhotel’ een echte bioscoophit! Naast Karen, Kristel en Josje spelen Winston Post, Metta Gramberg en Jacques Vermeire hun vertrouwde personages Bas, Rosie en Marcel. Zij maken deel uit van de vaste cast in de populaire sitcom ‘Hallo K3!’ en waren ook te zien in de vorige bioscoopfilm ‘K3 Bengeltjes'. 

Wegens succes geven Ladies of Soul extra concert in de Ziggo Dome
11-06-2014 12:19:00

Door de grote belangstelling voor het concert van de Ladies of Soul op 14 februari 2015 start vandaag de ticketverkoop voor een tweede show op vrijdag 13 februari. Direct na de aankondiging van de terugkeer van Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy in de Ziggo Dome, stroomden de enthousiaste reacties binnen. De run op kaarten bewijst opnieuw dat de afgelopen shows het publiek duidelijk hebben geraakt. De vijf dames zijn ontzettend blij met de grote belangstelling en positieve reacties. 

Boottocht Marco de Hollander van 13 juli UITVERKOCHT
11-06-2014 10:08:00

Marco de Hollander neemt zondag 13 juli de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland. Aan boord wordt iedereen verrast met optredens. Zo heeft De Hollander, Belinda en José uitgenodigd. Ook Tommy Lips en Colinda gaan mee op het schip. Uiteraard zingt Marco de Hollander zelf ook. De bootreis duurt vier uur. 

Kiek Now Us lanceert eerste EP en nieuwe single
11-06-2014 09:54:00

De Achterhoekse band Kiek Now Us heeft haar eerste volwaardige EP uitgebracht. De langverwachte plaat is een nieuwe mijlpaal in de huidige groei van de band. Tot nu toe was 2014 sowieso al een goed jaar voor de dialect rock formatie, die sinds 2013 in een stroomversnelling terecht kwam na de release van de single “Wi-j goan niet noar huus”. Een aantal organisatorische veranderingen in de vorm van een nieuw management, een nieuwe producer, een andere boeker en een promotor gaven de dialect rockers een nieuwe impuls.

Raymon Hermans lanceert eigen geschreven lied 'Kus me'
11-06-2014 01:13:00

De 20-jarige rijzende ster Raymon Hermans is terug met de zomerse single “Kus Me”. Samen met topproducer Manfred Jongenelis is er gewerkt aan een unieke sound welke voor 100% bij Raymon past. Het liedje is geschreven door Raymon zelf. De in het Brabantse St. Willebrord geboren en getogen zanger heeft het zingen en entertainen in het bloed. Hij oogste succes met singles als “Ik Wil Bij Je Zijn”, “De Zomer” en “Neem Me Mee” en won hiermee de harten van vele (vooral vrouwelijke) fans.

'Zeg me'......is de titel van de nieuwe single van Rika
10-06-2014 11:49:00

Met de release van  "Zeg me" is de zesde single van Rika een feit. Wederom is gekozen voor de studio van Gerto Heupink  het nummer heeft opgenomen en die tevens verantwoordelijk is voor de productie. Na het succes van “ Achter de regenboog” was het zoeken naar een geschikte opvolger maar daar is met vlag en wimpel in geslaagd. Het nummer is een geweldig up tempo nummer die de kracht van Rika op cd vast legt . Een kracht van vrolijkheid en gezelligheid die ze ook tijdens haar optredens zo geweldig kan neerzetten.

Folkert-Hans Tolsma presenteert nieuwe single in Opende
10-06-2014 11:34:00

Op zondagmiddag 15 juni om 16:00 uur wordt in café Bos te Opende de eerste single "Chachacha" van Folkert-Hans Tolsma gepresenteerd. Er staan twee versies op het schijfje, een Nederlandse en een Friese. Platenmaatschappij Hollandia is verantwoordelijk voor de release. Het liedje is opgenomen in Zegge (Brabant) bij producer Laurens van Wessel, die o.a. het laatste album van Frans Bauer produceerde. Arie Kuipers was verantwoordelijk voor de tekst en de muziek. 

Berget Lewis solo in Concertgebouw met Nachtconcert ‘Strange Fruit’
10-06-2014 11:01:00

Na alle hectiek rondom de ‘Ladies of Soul’ en ‘Dreamgirls’ gaat Berget Lewis op 26 juli aanstaande een van haar grootste dromen waarmaken: Een soloconcert in het Concertgebouw. Op deze bijzondere avond neemt Berget de bezoekers terug naar de oorsprong van zwarte muziek met ‘Strange Fruit’. Het befaamde jaarlijkse Nachtconcert in Het Concertgebouw belooft een bijzondere én swingende editie te worden. Onder begeleiding van Jurre Haanstra en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw zullen onvergetelijke Gospel, Rhythm&Blues, Soul- en Jazzklassiekers de revue passeren. 

Liesbeth List wandeling door Amsterdam
10-06-2014 02:22:00

Zangeres Liesbeth List bracht in 1964 haar eeste single uit. Hierna veroverde ze aan de zijde van Ramses Shaffy eerst Amsterdam en vervolgens heel Nederland. Kleinkunstkenner Daan Bartels dook in het levensverhaal van de grande dame en stippelde een route uit langs de plekken waar ze kwam, zag en overwon. Wandelgids Daan Bartels neemt bewonderaars van Liesbeth List mee langs de mooiste pandjes, pleinen en theaters van Amsterdam. Onderweg vertelt hij bijzondere verhalen en brengt hij de mooiste liedteksten van Liesbeth List in herinnering. 

Marjolein kiest voor Italiaanse cover in verfrissend nieuw jasje
09-06-2014 11:10:00

Binnenkort zal de nieuwe single van Marjolein verschijnen. Het wordt de opvolger van "Vragen". Dat was een groot succes voor deze Belgische zangeres, zowel in Nederland als in Vlaanderen: airplay op de radiozenders en ook te zien in vele televisieprogramma's. Ook voor de nieuwe single heeft ze gekozen voor haar vaste producer David Vervoort. Deze keer zal Marjolein ons muzikaal verrassen met een cover van een Italiaanse hit uit de jaren zestig.

Rooie Rico brengt feestplaat ‘Alles Is Oranje’ uit
08-06-2014 00:00:00

Daar is hij dan: de langverwachte single van Rooie Rico met de titel ‘Alles Is Oranje’. Een enorm opzwepende feestplaat. En als u Rooie Rico kent… zeer bijzonder zullen we maar zeggen. Voor het geval u hem nog niet kent: Rooie Rico deed afgelopen jaar mee aan het programma Bloed Zweet en Tranen, stond twee pagina’s groot in de Panorama, vloog even op en neer naar Australië voor een Oranjefeest en anders kent u hem misschien als zanger van de smartlappenband Trane Met Tuite. 

WK succes voor DJ Nickelbass
07-06-2014 12:12:00

De eerste  single van DJ Nickelbass is een feit. Met "Trumpets from Brazil" is dit zijn eerste landelijk uitgebrachte productie en bestormt daarmee gelijk alle draailijsten. Achter DJ Nickelbass schuilt Bram, de 15 jarige zoon van Gerard Koopmans van De Gebroeders Ko. “Ik ben al een aantal jaren bezig met draaien op feesten hier in de buurt maar het zou mooi zijn als ik door deze single wat bekendheid zou krijgen en op wat grotere podia mijn ding kan gaan doen “ laat de trotse Bram weten.

Wolter Kroes en Frans Bauer op Zomertoer in Heerhugowaard met RADIONL Live!!
07-06-2014 11:02:00

Op 28 en 29 juni 2014 barst het feest gedruis weer los. Een groots muziek evenement op het gemeentelijke Stadsplein nabij Middenwaard wat bovendien gratis te bezoeken is, het muziekspektakel biedt naast diverse optredens van artiesten en dj’s entertainment van de bovenste plank! Op zaterdag 28 juni eerst om 18.00 natuurlijk het WK Voetbal op groot beeldscherm. Dan tussen 20.00 tot 01.00 uur barst het feest los, met onder meer DJ Jerome, El Vrieso, DJ Rene Verkerk en diverse dans en live acts. Op zondag 29 juni tussen 12.00 en 21.00 uur zijn er live optredens van de volgende artiesten: Frans Bauer, Peter Beense, Django Wagner, Hans Steiger, Rene Eshuijs, Pascal Redeker, Pierre van Dam, Bernard Karsten, Jan Leliveld, Mick Harren, Tom Haver, Dries Roelvink, Marco de Hollander, Joost de Vries, Johan Kettenburg en Tino Martin.

De nieuwste Showflitsen nu online
06-06-2014 22:37:00

Bij TV Oranje zijn weer nieuwe showflitsen te zien. Onze verslaggevers hadden interviews met artiesten die afgelopen dinsdag optraden bij de tv-opnamen van TROS Muziekfeest op het Plein in Apeldoorn: Wolter Kroes, Wesly Bronkhorst, Vinzzent, Sieneke, Samantha Steenwijk, René Schuurmans, Mulder & Mulder, Mike & Colin, Marianne Weber, Jannes, Henk Bernard, Helemaal Hollands, Gino Graus, Gebroeders Ko, Frank van Etten, Edwin van Hoevelaak en  Danny Heden.

Daantje verrast Nederland door bijzondere Oranje voetbal-hit opnieuw tot leven te wekken
06-06-2014 16:44:00

Daantje, de publiekslieveling van Bloed Zweet En Tranen-2013, zal zowel de muziek- als de voetbalwereld wel eens kunnen gaan verbazen met de release van een ‘vergeten’ voetbalplaat van André Hazes: “Nederland mijn voetballand”! Recht voor z’n raap, open, eerlijk en.. oergezellig. Dat is Daantje ten voeten uit! Ondertussen wordt ze alom gewaardeerd door de liefhebbers van het Nederlandse lied. Deze zomer maakt ze zelfs haar opwachting op het Tros Muziekfeest na de release van haar successingles ’Ga’ en ‘Wanneer’. 

De Meiden hebben de Oranje Kroon
06-06-2014 14:49:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 9 juni is dat het nummer ‘Zomer’ van de gelegenheidsformatie De Meiden. Judith Peters, Sasja Brouwers, Ruby van Urk en Theresa Stam hebben hun krachten gebundeld en een bijzonder vrolijke single opgenomen. Deze Nederlandse bewerking van een oude hit van Tavares doet je meteen verlangen naar zon, zee en barbecue. De clip van ‘Zomer’, die is opgenomen bij Strandpaviljoen Paal 14 in Katwijk aan Zee, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl