RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe zomerse single van Johnny Valentino een feit
16-07-2014 10:14:00

Het bekende “Sweat” van Inner Circle is geweldig gegoten in een Johnny Valentino sausje en klinkt als een klok. Rock-’n-roll meets reggae, een verrassende combinatie die heerlijk uitpakt en die je meteen meeneemt naar zomerse sferen. Na een aantal Nederlandstalige singles is Johnny Valentino weer terug bij de muziek waar hij jarenlang in de casino’s van Las Vegas met veel plezier heeft opgetreden. Dit jaar was hij nog op het grootste Rockabilly festival ter wereld Viva Las Vegas, waar hij zijn grote helden ontmoet heeft. 

Feestknaller voor 'Geen Stempel'
16-07-2014 10:05:00

Geen Stempel bestaat uit DJ Johnny en DJ Ricky, twee ervaren feest-DJ’s die al mening plek in Nederland hebben gezien. Jaren geleden hebben de heren al incidenteel samen als "de DJ Ricky en DJ Johnny show" als duo gewerkt in Nederland, maar ook in de Moskitobar in Westendorf, Oostenrijk) maar kozen uiteindelijk toch voor een carrière als solo DJ. Na vele aanbevelingen werd het tijd dat ze toch weer samen zouden gaan, en dit keer als Geen Stempel.  Deze samenwerking heeft al vruchtbare resultaten opgeleverd met remixen van o.a. Nick & Simon.

'De wereld draait maar door'....nieuwe single van Nick Monnikhof
16-07-2014 09:47:00

Vorige week werd er in de studio van Frank te Hennepe hard gewerkt aan de nieuwe single "De wereld draait maar door" van Nick Monnikhof. De uit Almelo afkomstige zanger heeft de tekst zelf geschreven en te Hennepe is verantwoordelijk voor de muziek. Samen hebben ze er een leuk product van gemaakt die inmiddels al op menig radiozender te horen is. Ook de daarbijbehorende clip zal niet lang meer op zich laten wachten. Geheel Nederland is door cameraman Robert Vegt gebruikt om de clip te voorzien van de juiste beelden.

Knallende comeback voor Leon Basley
16-07-2014 00:00:00

Leon Basley, geliefd om zijn unieke en bijzonder fraaie eigen sound maar ook om de liedjes die hij in de loop der jaren heeft uitgebracht, is terug en hoe!!! Eind september zal een nieuwe single gaan verschijnen van Leon die op liefst drie verschillende locaties op grootse wijze gepresenteerd zal gaan worden! Maar er is nog veel meer te melden rondom deze zanger, kortom de comeback van Leon Basley zal niemand ontgaan..! De op 29 februari 1976 in Roosendaal geboren Leon Basley leverde al op 16-jarige leeftijd zijn eerste album af. Middels de release van dat album met de toepasselijke titel, ‘The Beginning’ vol Elvis-achtige liedjes, zette Leon zijn eerste stapjes in de artiestenwereld. Hiervoor deed hij samen met zijn maatje Frans Bauer mee aan diverse talentenjachten en playbackshows.

Debuutsingle voor Friso Wouters
15-07-2014 10:12:00

In zijn vroege jeugd merkte de uit Waalre afkomstige Friso Wouters al dat zijn muzieksmaak anders was dan zijn omgeving. Zijn familie had niet veel met het Nederlandse lied, terwijl hij zich daar erg goed bij voelde. Tijdens het uitgaan werd hem steeds vaker gevraagd een liedje te zingen in de kroeg. Daardoor kwam Friso er achter dat hij daar iets mee moest gaan doen. Wat is er immers mooier dan van je passie je beroep maken? De drive om mensen te entertainen, en zijn onuitputtelijke enthousiasme hebben er toe geleid de stap richting de studio te zetten.

Zeeuwse Ricky bezingt 'Het Veerse Meer'op zijn nieuwe cd
15-07-2014 09:58:00

‘Het Veerse Meer’ is de titel van de nieuwe single van Zeeuwse Ricky. Een aanstekelijke meezinger van formaat die je meteen een vrolijk gevoel bezorgt. Onlangs werd de single met overdonderd succes voorgesteld aan fans en vrienden. Op dit moment wordt er gewerkt aan een videoclip die heel binnenkort zal te zien bij TV Oranje. Zeeuwse Ricky heeft het voordeel dat zijn naam zowel in Vlaanderen als Nederlandbekend is, wat uiteraard een positieve zaak is voor zijn optredens in beide gebieden.

'De verborgen ster'....titel nieuw album Hanny-D
14-07-2014 12:32:00

Met grote regelmaat is de Belgische zangeres te zien op een van onze Nederlandse clipzenders. Dit jaar begon ze met “ De man uit mijn dromen”. Een nummer welke menig playlist heeft mogen halen. Naast Nederlandstalige nummers verschijnt er van Hanny-D ook regelmatig Franstalige en Non non rien n'à changé is daar een succesvol voorbeeld van. Radio en televisie besteden regelmatig aandacht aan Hanny-D zo was ze onlangs te zien in Toppers van Oranje en zal ze in een van de komende afleveringen schitteren in de Nationale Noot en Lucky Joe TV.

Colinda heeft de smaak goed te pakken
14-07-2014 10:14:00

“Ik ben zo verliefd op je blauwe ogen” is de titel van haar nieuwe single en dat is al de derde dit jaar. “Vrijwel alle Nederlandstalige radiozenders zetten mijn liedjes in de playlist. Natuurlijk wordt de één meer gedraaid dan de ander, maar over het algemeen hoor je mij niet klagen. Dat heeft ook wel te maken met de ‘plugger’ die je erop zet. Sinds kort werk ik samen met Dennis v/d Kraan van Score Promotions en hij weet als geen ander hoe dat in z’n werk gaat”, aldus de blonde zangeres uit Tilburg.

Only Seven Left stopt....Afscheidstour in november en december
14-07-2014 10:02:00

De Hilversumse rockband Only Seven Left kondigt vanmorgen aan dat ze, na een afscheidstour dit najaar, stopt. Deze beslissing maakte de band vorige week in goed overleg. In een emotionele video legt de band uit waarom: “We zijn toe aan iets nieuws. Hoewel we het nog steeds heel leuk hebben met elkaar en ook dit jaar weer fantastische dingen hebben meegemaakt, hebben we het gevoel dat het soms moeilijker wordt om de tijd en energie op te brengen.

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Maak dan een showflits
13-07-2014 14:08:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan maandag 25 augustus a.s. naar onze studio in Steenwijk en spreek een TV Oranje Showflits in! Artiesten zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. De Showflitsen zijn gespreid over de programmering te zien en worden zo mogelijk gevolgd door een clip van de betreffende artiest. 

Dutch Valley presenteert ook Marco de Hollander op festival
13-07-2014 11:01:00

Dutch Valley is een Nederlands eendaags muziekfestival in Velsen Valley. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 bezoekers. De line-up van Dutch Valley Festival 2014 biedt o.a. Ilse DeLange, Jan Smit, Gerard Joling, Frans Bauer, Marianne Weber en nog vele toppers!  Maar op dit enorme evenement zal niemand minder dan Marco de Hollander ook zijn opwachting doen! De Vrolijkste Volkszanger van Nederland. Dat is de slogan van/over Marco de Hollander. Met zijn enthousiaste voorkomen en zijn krachtige stem een volledig terechte kwalificatie.

Zangeres Monique komt met Engelstalig lied
12-07-2014 22:41:00

Zangeres Monique heeft de laatste jaren regelmatig iets van zich laten horen op muzikaal gebied. Na haar debuut als zangeres van het levenslied liet deze zangeres ook blijken dat ze met oa. de single "Ik lig nog steeds te dromen " ook zeker de feestmuziek onder de knie te heeft. Dat succes heeft ertoe bijgedragen dat er op zoek gegaan moest worden naar een waardige opvolger. Monique, is een heel diverse artieste die al enkele jaren serieus bezig is met haar zangcarrière.

Vrijkaarten voor TV Oranje supportes om naar John de Bever & Friends te gaan
12-07-2014 20:49:00

Op zaterdagavond 6 september zien John de Bever, zijn muzikale vrienden én zijn fans sterren. Letterlijk! Want de populaire levensliedzanger ontvangt dan in De Ster te Nieuwkuijk een scala aan artiesten. Met als klap op de vuurpijl: een optreden van de ‘Koningin van het levenslied’ Marianne Weber. Ook zijn er optredens van Grad Damen, Wesly Bronkhorst, Franky Falcon, Johan Heeren en vele anderen. Zorg dat je erbij bent! Tickets kosten € 17,50 in de voorverkoop en € 22,50 aan de kassa. 

Lesley’s ode aan André Hazes
12-07-2014 00:22:00

Lesley Williams heeft de single “Overal” uitgebracht, een vrolijk, gezellig Zomers nummer dat eigenlijk een ode is aan zijn grote voorbeeld André Hazes. De videoclip, die hij erbij heeft opgenomen laat plekjes zien waar de veel te vroeg overleden zanger graag kwam. “Het is dit jaar precies tien jaar geleden dat André is overleden en “Overal” heb ik opgenomen als ode aan hem. Deze volksheld heeft overal gestaan en op die plekken sta ik nu. 

Davito en Jeannine Rose gaan sensueel
12-07-2014 00:13:00

Davito de look alike Danny DeVito heeft nog maar net de dance plaat ‘’Let’s Get This Party Started’’ uitgebracht en hij begint al weer aan de volgende plaat met als titel ‘’Lambada Sensual’’. Dit keer  is het geen dance plaat geworden maar gaat hij voor het zomerse Lambada gevoel samen met Jeannine La Rose. Zangeres Jeannine La Rose studeerde af aan het conservatorium van Rotterdam waarna ze naar Brazilië vertrok om zich te specialiseren in de Braziliaanse muziek. 

René Shuman & Angel-Eye op Nederland 2 met 'The Best of A Magical Night'
11-07-2014 13:06:00

Shuman & Angel-Eye Aanstaande zaterdag zullen Shuman & Angel-Eye te zien zijn op Nederland 2 via Omroep MAX met een 'Best of'-compilatie van hun in Maastricht opgenomen muziekspecial 'A Magical Night. In de bijna een uur durende compilatie brengt het duo met hun swingende band de beste songs uit de geschiedenis van het 50's- en 60's-repertoire. 

Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
11-07-2014 11:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 juli is dat ‘Samen dansen op de reggaebeat’, de nieuwe single van Jaman. Om de zomer kracht bij te zetten komt de Overijsselse zanger met een heerlijk zomers nummer. Bij de eerste noten denk je even aan Bob Marley, maar daarna hoor je toch echt de vertrouwde sound van Jaman, die zelf meeschreef aan de tekst. Het nummer is afkomstig van zijn meest recente album ‘Gewoon Geluk’. De clip van ‘Samen dansen op de reggaebeat’ is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Drie theaters halen Parijse nachtclub Crazy Horse naar Nederland
11-07-2014 09:45:00

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis hebben drie theaters de handen ineen geslagen om de bekendste Parijse nachtclub ‘Crazy Horse’ naar Nederland te halen. Het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, Chassé Theater in Breda en Theater Heerlen toveren hun zalen vanaf september 2014 om in een nachtclub voor de zinderende en sensuele voorstelling ‘Forever Crazy’. 

Tamara & Tom Davys knallen de zomer in met 'Per Sempre'
10-07-2014 15:34:00

In Vlaanderen is het koppel Tamara & Tom  Davys bij media en publiek reeds een vaste waarde en hun optredens een feest Na de singles “Ciao Ciao” en “Dr. Amore”, beide nummers goed voor veel airplay in Vlaanderen en Nederland, zijn ze in contact gekomen met het bekende Duitse schrijvers duo  Storm & Larsen . Het is dit duo dat speciaal  voor Tamara & Tom Davys een nagelnieuw nummer getiteld  "Per Sempre" heeft gecomponeerd. Perfect passend muzikaal jasje. De Nederlandse tekst komt uit de pen van Salim Seghers.

Duo Remix lanceert het vrolijke nummer 'Alles is anders'
10-07-2014 15:22:00

Even een terugblik op het muzikale verleden van Duo Remix, ofwel Willem en Hennie. Willem is al 25 jaar muzikant en heeft  jaren ervaring op  feesten en partijen. Hennie heeft hiervoor ook al in verschillende bandjes gezongen en opgetreden. Al jaren geleden kwamen Willem en  Hennie met elkaar in contact op een feestje van  de ouders van Hennie. Beiden hebben veel plezier in het maken van muziek. Muzikaal klikte het direct en de karakters pasten perfect bij elkaar. Samen op een leuke ontspannen manier muziek maken en  mensen amuseren. 

'Dansend in de zon'..... nieuwe single van Kevin Heiman
10-07-2014 11:00:00

Al op jonge leeftijd heeft Kevin een passie voor muziek. Zijn droom krijgt langzaam gestalte wanneer Kevin in 2006 meedoet aan talentenjacht "De Herfshane" die zich richt op jong talent uit de regio. Hoewel Kevin eigenlijk te jong is om mee te doen, schuift Frans Pollux (singer/songwriter) Kevin naar voren. Speciaal voor deze talentenjacht schrijft Frans het nummer "Met Vasteloavend noar de stad". Dit nummer maakt zoveel indruk dat het een week later op single wordt gezet. De single krijgt in en om Venlo veel media aandacht.

Update Jeroen Spierenburg woensdag 9 juli
09-07-2014 19:00:00

Tommy Lips, woordvoerder van de familie Spierenburg/ Huybregts laat ons weten dat de toestand van Jeroen Spierenburg nog steeds onveranderd is en ook nog kritiek. "Er blijkt toch wat onduidelijkheid te zijn over wat de kritieke toestand van Jeroen nu inhoud. Op dit moment is Jeroen buiten levensgevaar, maar hij ligt nog steeds kritiek. Het hersenletsel is dusdanig, dat er een grote kans aanwezig is dat hij opnieuw in levensgevaar zou kunnen komen. Om die reden wordt Jeroen al die tijd in een kunstmatige slaap gehouden

'Verloren zijn we niet' van Peggy Mays draait al volop mee op TV Oranje
09-07-2014 18:26:00

Met de release van "Verloren zijn we niet" heeft Paggy Mays tweede single van 2014 uitgebracht. Na "Heb jij je koffer al gepakt" was het even zoeken naar een waardig opvolger maar dat is met deze klassieker zeker gelukt. Geheel in nieuw en verfrissend jasje gemaakt in de studio van Mario Veltman. Natuurlijk kent iedereen die fan van het Nederlandse lied dit nummer. Het was de eerste Nederlandstalige single van Vicky Leandros. "Altijd al een wens van me geweest om dit nummer op single op te nemen en uit te brengen. 

Elders heeft een nieuwe single 'Denk aan jou'
09-07-2014 12:19:00

Na de succesvolle lancering van “Laat me in jouw droom” in maart 2014 komt de band Elders nu met de opvolger “Denk aan jou”. Hoewel er qua stijl nu gekozen is voor een rock klinkend nummer, is duidelijk het eigen geluid van de band wel behouden. De debuutsingle “Laat me in jouw droom” heeft eigenlijk een droomstart gehad. Tal van radiostations namen het nummer op in hun playlist. Het tweede deel van dit jaar zal de band zich gaan richten op live optredens en op het schrijven van nieuw materiaal voor een album.

'Lisa'......nieuwe single Tim Douwsma
09-07-2014 10:16:00

Vrijdag 11 juli verschijnt de single Lisa van Tim Douwsma. De zanger, presentator en acteur staat in ons land al een tijdje bekend als hunk, maar sinds hij tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival namens Nederland de punten mocht doorgeven, heeft hij de bijzondere aandacht van vrouwen over de hele wereld. Nadat de 26-jarige Fries de ‘douze points’ had gemeld, brak een ware tsunami aan twitterberichten los. Tim was plotseling ‘The Hot Dutch Guy’ en wist niet meer hoe hij het had.

Marco de Hollander presenteert Zomerhit!
09-07-2014 10:05:00

Marco de Hollander presenteert een dijk van een zomersingle ‘Achter De Wolken’ wordt op 11 juli uitgebracht door platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties! De vrolijkste volkszanger van Nederland, die dit jaar zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum viert bruist van energie! Naast de bijzondere clipopname met Clown Bassie én het duet dat onlangs werd opgenomen met Frank & Mirella is het nu tijd om zich geheel op zijn solocarrière te storten! Marco die wekelijks op de bühne staat  is er van overtuigd dat ‘Achter De Wolken’ nog meer toegankelijk is voor een groter publiek. 

Rudy de Wit terug bij HIT IT! Music
08-07-2014 20:50:00

Dankzij hits als “Sweet Love”, “Ga Met Me Mee (Be My Day)” en “Genieten” is de carrière van de Tilburgse volkszanger Rudy de Wit het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt. Rudy wist succesvolle noteringen te behalen in de Nederlandse charts en je kunt momenteel geen horeca gelegenheid bezoeken, of je hoort zijn liedjes voorbij komen. Het is dan ook een logisch gevolg dat Rudy’s populariteit met de dag groeit en de agenda steeds voller loopt met optredens door het hele land.

Bouwvakfeest Nieuwleusen op 1 en 2 augustus 2014
08-07-2014 17:52:00

In Nieuwleusen wordt op 1 en 2 augustus 2014 de eerste editie van het Bouwvakfeest gevierd. Mooi Wark zal ongetwijfeld voor een knallende opening van het feest gaan zorgen met hun welbekende hits. Ook Henk Wijngaard is vrijdagavond in de tent met onvervalste piraten- en trucker. De muzikale begeleiding tussen de optredens door is beide dagen in handen van de DJ's van het welbekende TV Team waar ongetwijfeld menig piratenhart sneller van gaat kloppen. Dat hebben zij in het verleden wel bewezen op hun eigen feest. Op zaterdagavond staat oa. Jannes op het programma. Hij laat iedereen genieten van zijn succesnummers en oude krakers. 

TV Opnamen Toppers van Oranje in het Groningse Kropswolde
08-07-2014 15:37:00

Op zondag 27 juli a.s. zijn de tv opnamen van Toppers van Oranje in het Groningse Kropswolde. De opnamen vinden buiten plaats en het Zuidlaardermeer zal als decor dienen voor ruim 30 artiesten uit Nederland en België, met o.a. Peter Beense, Bouke, Mooi Wark, Rob van Daal, Lucas & Gea, De Meiden, Henk Wijngaard, Eveline Cannoot, Sylvia Swart, Daantje en vele vele anderen.De opnamen starten om 14:00 uur en vanaf 13:00 uur kunt u op de Rietzoom terecht. Een kaartje aan de kassa van de Rietzoom op de dag van opnamen bedraagt € 10,=. Koop nu extra voordelig je tickets!

Update: Jeroen Spierenburg buiten levensgevaar, maar wel in kritieke toestand
08-07-2014 00:01:00

Jeroen Spierenburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag van zijn werk op weg naar huis, door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en met zijn auto meerdere keren over de kop gegaan. Hierdoor is hij in kritieke toestand naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De situatie op dit moment is dat Jeroen buiten levensgevaar is, maar wel in kritieke toestand. Er is onbekend hersenletsel geconstateerd en hier wordt op dit moment alle aandacht aan gegeven. Om het herstel zo gunstig mogelijk te laten verlopen wordt hij in coma gehouden.

Positieve reacties op cabaretprogramma 'Of de gladiolen' van Veldhuis & Kemper
07-07-2014 12:51:00

Voor de zomer hebben Veldhuis & Kemper al een ronde try outs door het hele land gedaan van hun nieuwe cabaretprogramma 'Of de gladiolen'. "We werden erg blij van het spelen van het nieuwe materiaal en de reacties tot dusver. We gaan deze zomer nog vol aan de bak om hem beter te maken en vanaf 16 september weer op tour. Tot eind oktober noemen we het nog try outs, daarna vinden we het 'af' en spelen we lekker door in heel Nederland. De speellijst is online en je kan vanaf nu je kaarten bestellen bij alle theaters"., aldus de heren. Op zaterdag 2 augustus wordt om 22.00 uur hun cabaretprogramma 'Dan maar niet gelukkig' uitgezonden op RTL4.  Het betreft een wat ingekorte versie, aangezien de originele lengte van bijna 2 uur voor televisie wat te lang is.

Jeroen Stevens en Gabry te zien in de GTST-quiz
07-07-2014 10:24:00

Donderdag 10 juli om 20.00 uur zijn Gabry en Jeroen Stevens te zien op RTL4 in de GTST-quiz. Jeroen had op Facebook een oproep geplaatst wie met hem een team wilde vormen voor de GTST-quiz. Heel veel  mensen hebben gereageerd, maar niemand gaf het juiste antwoord. De meeste reacties waren "Ik weet niet veel, maar ik wil wel met je mee". Dat was niet veelbelovend. Jeroen kijkt al vanaf 1 oktober 1990 (het eerste uur) naar de soap.

Hitz voor Kidz hoogtepunt voor honderden kinderen
07-07-2014 01:07:00

Op zondag 6 juli vond in De Uithof in Den Haag een fantastisch popconcert voor kinderen plaats. Dit popconcert “Hitz voor kidz” was niet vol maar werd wel bezocht door honderden kinderen uit het hele land. Zij kregen een super programma voorgeschoteld met de grootse toppers voor kinderen van Nederland. Hitz voor Kidz steunt de Stichting RUR in het onderzoek naar de spierziekte Myotone Dystrofie. De inkomsten die werden gegenereerd met dit popconcert komen ten goede aan deze Stichting die het geld zal besteden voor onderzoek aan spierziektes. 

Jeroen Spierenburg in coma...toestand kritiek
06-07-2014 12:15:00

In de vroege ochtend van zaterdag 5 juli is Jeroen Spierenburg levensgevaarlijk gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Terheijden. De 38 jarige zanger kwam uit zijn werk en kwam met zijn wielen in de berm terecht. De auto sloeg over de kop waarbij hij uit het voertuig werd geslingerd en direct in coma raakte. Momenteel ligt hij nog in coma en de toestand is volgens z'n goede vriend en collega Tommy Lips nog zeer kritiek. "Zolang hij in coma ligt kunnen ze nog niet zeggen welke functies het nog doen. Ook weten ze niet of hij nog bijkomt of niet". 

'Zonder jou'.....nieuwe single van Erwin Akkermans
06-07-2014 11:10:00

"Zonder jou" is de titel van de nieuwe single van Erwin Akkermans. Het is een cover dat in een up-tempo jasje is gestoken. De uit Breda afkomstige zanger maakt vooral muziek waar hij achterstaat en volgt niet de menigte. Zo is dan ook de nieuwe single ontstaan. Veel live instrumenten zijn ondertussen kenmerkend voor de muziek van hem. Vanaf heden is de single overal verkrijgbaar zowel fysiek als digitaal. "Zonder jou" is verschenen op het label van Jesa productions en dat is weer een onderdeel van Jeanmedia.

RADIONL & TV Oranje Live in Rhenen
06-07-2014 00:40:00

Woensdag 9 juli is RADIONL & TV Oranje Live op bezoek bij de Rijnweek in Rhenen. Vanaf 20.00 uur zie je op het festivalterrein aan de Veerweg optredens van Mike & Colin, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Mulder & Mulder, René Karst, Samantha Steenwijk, Rein Mercha, Henk Bernard, De Deurzakkers, Yosee, De Meiden, Allan Hoekman, Kimberly, Matthijs Koning, Gino Graus, Henk Dissel en Dorette. De toegang is de hele dag gratis. De mediapartners komen ook nog op bezoek in Steenwijk, Assen, Zwolle, Noordscheschut, Apeldoorn en Den Bosch.

Nieuw boekingskantoor voor Frank van Etten
05-07-2014 13:07:00

Frank van Etten heeft sinds enkele weken een nieuw boekingskantoor namelijk Artiestenplein.EU. De zanger, tekstschrijver en producer gaat vol enthousiasme naar de  volgende uitdagende stap in zijn carrière. Artiestenplein is een jong en dynamisch bedrijf die zich in een jaar tijd goed op de kaart heeft weten te zetten Deze explosieve start is voornamelijk te danken aan de inzet en de persoonlijke betrokkenheid bij de artiesten waar zij mee werken wat is begonnen als hobby en interesse in de Nederlandse muziek is uitgegroeid tot dit mooie bedrijf.

Debuutsingle voor Maikel is getiteld 'Kon het maar altijd zomer zijn'
05-07-2014 10:36:00

De regio Zwolle herbergt heel wat talent! Denk aan Danny Heden, Harm Wolters en Henri van Velzen om er maar een paar te noemen. Of wat te denken van Wimmie Bouma! Bij de insiders is hij al enkele jaren bekend maar nu meldt wederom een jongeman uit de Overijsselse hoofdstad zich: Maikel Heden ! Inderdaad het broertje van Danny Heden en een volle neef ook van volkszanger Stef Ekkel, al loopt Maikel hier helemaal niet te koop mee. In Zwolse kringen wordt de op 5 april 1995 geboren Maikel al een tijdje aangemerkt als een groot aanstormend talent. 

Jaman verlegt z’n grenzen en lanceert reggaenummer
04-07-2014 21:14:00

Stel je voor…je bent met al je vrienden op vakantie in Jamaica. Lekker aan de zee, liggend op het strand aan het water met mooie groene palmen om je heen. De zon staat hoog aan de hemel, geen wolkje in de lucht en dan 14 dagen genieten van de zomerzon. Je kijkt naar de mooie bruingebrande meisjes en s’ avonds ga je los met z’n allen op het tropische strand. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe single “Samen dansen op de reggaebeat” van Jaman die hij zelf schreef met een beetje hulp van Waylon van der Heijden en Erwin Bahlmann.

Schrijf je nu in voor Buma NL
04-07-2014 21:07:00

Op donderdag 18 september a.s. is 's-Hertogenbosch weer het toneel van Buma NL, hét evenement voor de Hollandse muziek. Buma NL bestaat uit een conferentie en een festival. Het is bedoeld als platform voor de Hollandse muziek: professionals, publiek en artiesten kunnen elkaar ontmoeten en inspireren. Om deel te kunnen nemen aan Buma NL als conferentiebezoeker dien je jezelf te registreren. Daarmee krijg je toegang tot de conferentie, het festival én de awardshow. De kaartverkoop is gestart: 'Vroege vogels' registreren voor 17 juli (€ 45,-), medium registreren voor 21 augustus (€ 60,-) en laat registreren vanaf 22 augustus (€ 70,-).  

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop