RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tribute to the Cats Band op 13 september 2014 te bewonderen in Westerhaar
18-07-2014 11:58:00

Op zaterdag 13 september 2014 zal de Tribute to the Cats Band een concert geven in Kulturhus "De Klaampe" in Westerhaar. Ron Knol van Artiestenbureau Twenterand is al jaren fan van deze band uit Volendam. In 2001 werd in het plaatselijke St. Jozef theater in Volendam een ode gebracht aan The Cats. Dit werd zo'n groot succes dat zij samen met andere artiesten uit hun directe omgeving de songs van The Cats zijn blijven spelen. Zij treden op door het hele land, hebben bekendheid gekregen als begeleidingsband van Jan Smit en genieten de steun van de leden van de voormalige Cats. Inmiddels zijn we 13 jaar verder en nog steeds staat de band te spelen voor volle zalen. De verwachting is dan ook dat dit in Westerhaar niet anders zal zijn. De aanvang is vanaf 21.30 uur, de zaal gaat open omstreeks 20.00 uur.

Amanda Kohler lanceert 'Ik leef niet om te werken'
18-07-2014 11:23:00

De op 30 juli 1988 in ’s-Hertogenbosch geboren Amanda Kohler maakte zo'n  tien jaar geleden haar debuut tijdens een benefietconcert voor Villa Pardoes. "Op 19 juli aanstaande mag ik het evenement, ‘Levensliedfestival van Den Bosch’ openen. Dit is een mooi moment om m'n allernieuwste single  "Ik leef niet om te werken" te presenteren. Het is opgenomen in een nieuwe studio en dus met een verrassend verfrissende sound, aldus een enthousiaste Amanda. In 2005 verscheen met 'Feesten in de stad', de officiële debuutsingle van Amanda. 

'Wat heb jij een lekker lijf' ....tropische single van de Gebroeders Ko
18-07-2014 10:55:00

Op de eertse tropische dag van de zomer 2014 lanceren de Gebroeders Ko vandaag hun nieuwe Zomerhit "Wat heb jij een lekker lijf". Een zinderende zomerknaller met, zoals we gewend zijn van de broertjes , een hoog meezing gehalte of zoals Gerard Koopmans het noemt “Een echte oorwurm, eenmaal gehoord blijft hij dag en nacht door je hoofd malen “. Natuurlijk is de single weer voorzien van een spetterende clip voorzien van de nodig special effects. "Iiedereen wil er in de zomer altijd goed uitzien, sportschool of dieet. 

'Zoveel mensen'........nieuwe single van Peter Loree & DJ Nick Janssen
17-07-2014 22:57:00

“Zoveel mensen” is een feestplaat met hoog meezinggehalte die deze zomer overal te horen zal zijn. Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de Après Skihut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit welbekende feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht. Met ‘Het Feestteam’ scoorde Peter diverse Top 100 hits. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om.

Ga, Gaaah! is de voorloper op het nieuwe album van Henk Wijngaard
17-07-2014 20:13:00

Henk Wijngaard komt met een nieuwe single ”Ga, Gaaah!" en deze is als single de voorloper zijn nieuwe te verschijnen album. Deze zal gepresenteerd worden op het Truckstar Festival in Assen op 27 juli 2014 met de titel “Altijd Onderweg”. De titel van de single verklapt het al, een echt Henk Wijngaard nummer, wat gaat over het truckersbestaan. De sound heeft je direct te pakken en het nummer blijft hangen, alle ingrediënten voor een nieuwe “evergreen” van Henk Wijngaard zijn aanwezig. Nederlands beroemdste vrachtwagenchauffeur heeft bij Studio Martin Sterken een nieuw album opgenomen.

The Common Linnets kondigen najaarstour aan
17-07-2014 14:07:00

Het succes van The Common Linnets wordt deze herfst gevierd met een najaarstour. Voor deze tour bestaan The Common Linnets uit: Ilse DeLange, Ilse’s co-producer en singer/songwriter JB Meijers en de Amerikaanse singer/songwriters Rob Crosby, Matthew Crosby en Jake Etheridge. Allen hebben zij meegewerkt aan het album van The Common Linnets. The Common Linnets treden onder andere op in: Paradiso in Amsterdam, TivoliVredenburg in Utrecht en de Oosterpoort in Groningen. Tijdens de shows in Nederland zullen The Common Linnets putten uit zowel eigen repertoire als dat van Ilse DeLange.

Rob Zorn in zee met boekingskantoor Artiestenplein.eu
17-07-2014 13:07:00

Rob Zorn heeft gisteren besloten om in zee te gaan met boekingskantoor Artiestenplein.eu. Het is een jong en dynamisch bedrijf die zich in een jaar tijd goed op de kaart heeft weten te zetten Deze explosieve start is voornamelijk te danken aan de inzet en de persoonlijke betrokkenheid bij de artiesten waar zij mee werken. Wat is begonnen als hobby en interesse in de Nederlandse muziek is uitgegroeid tot dit mooie bedrijf. Rob: "Ik werd vorige week gebeld door Carel van het boekingskantoor die me vertelde interesse in mij te hebben. 

De Wannebiezz gaan twee keer Ol de wee
17-07-2014 12:15:00

De 'FeelGoodBand" van Nederland lijkt aan een opmars te zijn begonnen die serieuze vormen begint aan te nemen. Jaarlijks geven de Wannebiezz een groot TheaterFeest in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen die ook nog eens elk jaar sneller blijkt te zijn uitverkocht. Tot vorig jaar piekerde dit trio er niet over om een extra voorstelling in te plannen, maar door hun snel toenemende populariteit is er eigenlijk geen ontkomen meer aan. 

Hessel Wijkstra brengt truckerssound terug
17-07-2014 11:43:00

‘Er wordt tegenwoordig geen of nauwelijks truckersmuziek meer gemaakt . Muziek zoals vroeger met de cadans en de teksten waar je je als chauffeur in kunt vinden’. Dat was voor Hessel de reden om een album te maken voor de vrachtwagenchauffeur. Samen met tekstschrijver/componist Dick van Altena en technicus Ron Lieberton is er vier jaar aan de CD gewerkt. Het album, dat als titel ‘Cabinevitaminen’ meekreeg, wordt tijdens het Truckstar Festival in Assen gepresenteerd. 

Spetterende single fluitist Paul Smithuis 'Viva La Vita (Live)'
17-07-2014 10:41:00

In een avondvullende show “Serenade – live” presenteerde fluitist Paul Smithuis in theater de Agora te Lelystad onlangs zijn nieuwe album “Serenade”. Ondersteund door een vijf man sterke live band werd de show een groot succes. De performance van “Viva La Vita” was één van de vele hoogtepunten en is nu in de live versie verkrijgbaar. Het nummer is door Paul zelf geschreven en werd al eerder in de studioversie uitgebracht.  Paul is een musicus pur sang. Muziek is zijn leven en zijn passie. Met de klanken uit zijn houten dwarsfluit weet hij zijn publiek keer op keer te raken. 

Volkszanger Gerben Tijssen zamelt 2600 euro in voor WKZ
17-07-2014 01:36:00

De Eper volkszanger Gerben Tijssen heeft met zijn single ‘Soms wou ik dat ik kon toveren’ maar liefst 2600 euro ingezameld voor een goed doel. Het geld gaat naar de afdeling Giraffe van het Utrechtse Wilhelmina Kinderziekenhuis. Tijssen heeft de cheque onlangs officieel overhandigd in het Kindertheater van het Utrechtse ziekenhuis. Uiteraard heeft hij zijn succesvolle hit meteen ook even gezongen. 

Ook Jordi Falcon kiest voor Frank van Etten
17-07-2014 01:22:00

Jordi Falcon tekende onlangs bij Frank van Etten Records een twee-jarig contract. “Al van kleins af aan ben ik fan van van Frank van Etten. Ik ben dan ook zeer bij dat hij nu iets in mij ziet. De keuze om te tekenen bij hem was dus niet zo moeilijk voor mij. Er verschijnen de komende twee jaar 6 singles en als de samenwerking goed bevalt bestaat de mogelijkheid om het contract te verlengen”, laat de spontane brabantse zanger weten. De eerste single die op het Frank van Etten Records label verschijnt is het vrolijke zomerse liefdeslied “Kom en dans”. 

Patrick Valentijn pakt de draad weer op
17-07-2014 00:00:00

In 2007 verscheen de eerste single van Patrick Valentijn die als titel “Laat de wereld maar komen” meekreeg. Vanwege persoonlijke omstandigheden bleef het hier helaas bij. Enkele weken geleden zag de 30 jarige uit Venlo afkomstige zanger op TV Oranje de commercial voorbij komen van de ‘Frank van Etten studio’ en maakte een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. “Frank van Etten is al jaren een bekende zanger en tekstschrijver in de Nederlandse muziekwereld. Het gesprek voelde goed en heb inmiddels een 2 jarig contract getekend. 

Steunbetuiging Jeroen Spierenburg bij TV Oranje
16-07-2014 10:33:00

Zoals bij veel kijkers van TV Oranje inmiddels bekend zal zijn, heeft Jeroen Spierenburg onlangs een ernstig auto-ongeluk gehad. De zanger uit Etten-Leur, die onlangs nog in opperbeste stemming verscheen voor de camera’s van TV Oranje, wordt al bijna twee weken in een kunstmatige slaap gehouden om de kans op hersenletsel te verkleinen. Om de familie en fans van Jeroen Spierenburg een hart onder de riem te steken, zendt TV Oranje op vrijdag 18 juli vanaf 19.00 uur Showflitsen uit die Jeroen door de jaren heen heeft opgenomen.

Theaterprogramma 'Op recept' van Piepschuim op 16 oktober in première
16-07-2014 10:30:00

Piepschuim is ontstaan toen Cor Burger Jacco Westeneng tegenkwam op een slecht feestje, waardoor er veel tijd was om over Cors grootste plannen te hebben om met de zeven liedjes die hij op dat moment had de wereld te veroveren. Met die zeven liedjes hebben ze zich onder de naam Piepschuim ingeschreven bij een singer-songwriterwedstrijd. Daar kwamen ze Robbert Koekoek tegen die ook wel oren had naar de grootste plannen met nog steeds dezelfde zeven liedjes.

Vrolijke zomerse meezinger voor Coby Beekink
16-07-2014 10:25:00

Met "Vanavond Gaan We Los" komt de uit Nieuwegein afkomstige zangeres Coby Beekink met een heerlijke vrolijke zomerse meezinger. De single is een compositie van Bram Koning, die eerder succesvolle liedjes schreef voor artiesten als Robert Leroy, Willeke Alberti, Wolter Kroes en Dries Roelvink. Coby Beekink wist al de aandacht te trekken met singles als "Bel Me" en "Als Ik Jou Weer Zie". Voor haar nieuwe single "Vanavond Gaan We Los" ging Coby de samenwerking aan met de bekende hitproducer Manfred Jongenelis, en het resultaat mag er wezen.

Nieuwe zomerse single van Johnny Valentino een feit
16-07-2014 10:14:00

Het bekende “Sweat” van Inner Circle is geweldig gegoten in een Johnny Valentino sausje en klinkt als een klok. Rock-’n-roll meets reggae, een verrassende combinatie die heerlijk uitpakt en die je meteen meeneemt naar zomerse sferen. Na een aantal Nederlandstalige singles is Johnny Valentino weer terug bij de muziek waar hij jarenlang in de casino’s van Las Vegas met veel plezier heeft opgetreden. Dit jaar was hij nog op het grootste Rockabilly festival ter wereld Viva Las Vegas, waar hij zijn grote helden ontmoet heeft. 

Feestknaller voor 'Geen Stempel'
16-07-2014 10:05:00

Geen Stempel bestaat uit DJ Johnny en DJ Ricky, twee ervaren feest-DJ’s die al mening plek in Nederland hebben gezien. Jaren geleden hebben de heren al incidenteel samen als "de DJ Ricky en DJ Johnny show" als duo gewerkt in Nederland, maar ook in de Moskitobar in Westendorf, Oostenrijk) maar kozen uiteindelijk toch voor een carrière als solo DJ. Na vele aanbevelingen werd het tijd dat ze toch weer samen zouden gaan, en dit keer als Geen Stempel.  Deze samenwerking heeft al vruchtbare resultaten opgeleverd met remixen van o.a. Nick & Simon.

'De wereld draait maar door'....nieuwe single van Nick Monnikhof
16-07-2014 09:47:00

Vorige week werd er in de studio van Frank te Hennepe hard gewerkt aan de nieuwe single "De wereld draait maar door" van Nick Monnikhof. De uit Almelo afkomstige zanger heeft de tekst zelf geschreven en te Hennepe is verantwoordelijk voor de muziek. Samen hebben ze er een leuk product van gemaakt die inmiddels al op menig radiozender te horen is. Ook de daarbijbehorende clip zal niet lang meer op zich laten wachten. Geheel Nederland is door cameraman Robert Vegt gebruikt om de clip te voorzien van de juiste beelden.

Knallende comeback voor Leon Basley
16-07-2014 00:00:00

Leon Basley, geliefd om zijn unieke en bijzonder fraaie eigen sound maar ook om de liedjes die hij in de loop der jaren heeft uitgebracht, is terug en hoe!!! Eind september zal een nieuwe single gaan verschijnen van Leon die op liefst drie verschillende locaties op grootse wijze gepresenteerd zal gaan worden! Maar er is nog veel meer te melden rondom deze zanger, kortom de comeback van Leon Basley zal niemand ontgaan..! De op 29 februari 1976 in Roosendaal geboren Leon Basley leverde al op 16-jarige leeftijd zijn eerste album af. Middels de release van dat album met de toepasselijke titel, ‘The Beginning’ vol Elvis-achtige liedjes, zette Leon zijn eerste stapjes in de artiestenwereld. Hiervoor deed hij samen met zijn maatje Frans Bauer mee aan diverse talentenjachten en playbackshows.

Debuutsingle voor Friso Wouters
15-07-2014 10:12:00

In zijn vroege jeugd merkte de uit Waalre afkomstige Friso Wouters al dat zijn muzieksmaak anders was dan zijn omgeving. Zijn familie had niet veel met het Nederlandse lied, terwijl hij zich daar erg goed bij voelde. Tijdens het uitgaan werd hem steeds vaker gevraagd een liedje te zingen in de kroeg. Daardoor kwam Friso er achter dat hij daar iets mee moest gaan doen. Wat is er immers mooier dan van je passie je beroep maken? De drive om mensen te entertainen, en zijn onuitputtelijke enthousiasme hebben er toe geleid de stap richting de studio te zetten.

Zeeuwse Ricky bezingt 'Het Veerse Meer'op zijn nieuwe cd
15-07-2014 09:58:00

‘Het Veerse Meer’ is de titel van de nieuwe single van Zeeuwse Ricky. Een aanstekelijke meezinger van formaat die je meteen een vrolijk gevoel bezorgt. Onlangs werd de single met overdonderd succes voorgesteld aan fans en vrienden. Op dit moment wordt er gewerkt aan een videoclip die heel binnenkort zal te zien bij TV Oranje. Zeeuwse Ricky heeft het voordeel dat zijn naam zowel in Vlaanderen als Nederlandbekend is, wat uiteraard een positieve zaak is voor zijn optredens in beide gebieden.

'De verborgen ster'....titel nieuw album Hanny-D
14-07-2014 12:32:00

Met grote regelmaat is de Belgische zangeres te zien op een van onze Nederlandse clipzenders. Dit jaar begon ze met “ De man uit mijn dromen”. Een nummer welke menig playlist heeft mogen halen. Naast Nederlandstalige nummers verschijnt er van Hanny-D ook regelmatig Franstalige en Non non rien n'à changé is daar een succesvol voorbeeld van. Radio en televisie besteden regelmatig aandacht aan Hanny-D zo was ze onlangs te zien in Toppers van Oranje en zal ze in een van de komende afleveringen schitteren in de Nationale Noot en Lucky Joe TV.

Colinda heeft de smaak goed te pakken
14-07-2014 10:14:00

“Ik ben zo verliefd op je blauwe ogen” is de titel van haar nieuwe single en dat is al de derde dit jaar. “Vrijwel alle Nederlandstalige radiozenders zetten mijn liedjes in de playlist. Natuurlijk wordt de één meer gedraaid dan de ander, maar over het algemeen hoor je mij niet klagen. Dat heeft ook wel te maken met de ‘plugger’ die je erop zet. Sinds kort werk ik samen met Dennis v/d Kraan van Score Promotions en hij weet als geen ander hoe dat in z’n werk gaat”, aldus de blonde zangeres uit Tilburg.

Only Seven Left stopt....Afscheidstour in november en december
14-07-2014 10:02:00

De Hilversumse rockband Only Seven Left kondigt vanmorgen aan dat ze, na een afscheidstour dit najaar, stopt. Deze beslissing maakte de band vorige week in goed overleg. In een emotionele video legt de band uit waarom: “We zijn toe aan iets nieuws. Hoewel we het nog steeds heel leuk hebben met elkaar en ook dit jaar weer fantastische dingen hebben meegemaakt, hebben we het gevoel dat het soms moeilijker wordt om de tijd en energie op te brengen.

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Maak dan een showflits
13-07-2014 14:08:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan maandag 25 augustus a.s. naar onze studio in Steenwijk en spreek een TV Oranje Showflits in! Artiesten zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. De Showflitsen zijn gespreid over de programmering te zien en worden zo mogelijk gevolgd door een clip van de betreffende artiest. 

Dutch Valley presenteert ook Marco de Hollander op festival
13-07-2014 11:01:00

Dutch Valley is een Nederlands eendaags muziekfestival in Velsen Valley. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 bezoekers. De line-up van Dutch Valley Festival 2014 biedt o.a. Ilse DeLange, Jan Smit, Gerard Joling, Frans Bauer, Marianne Weber en nog vele toppers!  Maar op dit enorme evenement zal niemand minder dan Marco de Hollander ook zijn opwachting doen! De Vrolijkste Volkszanger van Nederland. Dat is de slogan van/over Marco de Hollander. Met zijn enthousiaste voorkomen en zijn krachtige stem een volledig terechte kwalificatie.

Zangeres Monique komt met Engelstalig lied
12-07-2014 22:41:00

Zangeres Monique heeft de laatste jaren regelmatig iets van zich laten horen op muzikaal gebied. Na haar debuut als zangeres van het levenslied liet deze zangeres ook blijken dat ze met oa. de single "Ik lig nog steeds te dromen " ook zeker de feestmuziek onder de knie te heeft. Dat succes heeft ertoe bijgedragen dat er op zoek gegaan moest worden naar een waardige opvolger. Monique, is een heel diverse artieste die al enkele jaren serieus bezig is met haar zangcarrière.

Vrijkaarten voor TV Oranje supportes om naar John de Bever & Friends te gaan
12-07-2014 20:49:00

Op zaterdagavond 6 september zien John de Bever, zijn muzikale vrienden én zijn fans sterren. Letterlijk! Want de populaire levensliedzanger ontvangt dan in De Ster te Nieuwkuijk een scala aan artiesten. Met als klap op de vuurpijl: een optreden van de ‘Koningin van het levenslied’ Marianne Weber. Ook zijn er optredens van Grad Damen, Wesly Bronkhorst, Franky Falcon, Johan Heeren en vele anderen. Zorg dat je erbij bent! Tickets kosten € 17,50 in de voorverkoop en € 22,50 aan de kassa. 

Lesley’s ode aan André Hazes
12-07-2014 00:22:00

Lesley Williams heeft de single “Overal” uitgebracht, een vrolijk, gezellig Zomers nummer dat eigenlijk een ode is aan zijn grote voorbeeld André Hazes. De videoclip, die hij erbij heeft opgenomen laat plekjes zien waar de veel te vroeg overleden zanger graag kwam. “Het is dit jaar precies tien jaar geleden dat André is overleden en “Overal” heb ik opgenomen als ode aan hem. Deze volksheld heeft overal gestaan en op die plekken sta ik nu. 

Davito en Jeannine Rose gaan sensueel
12-07-2014 00:13:00

Davito de look alike Danny DeVito heeft nog maar net de dance plaat ‘’Let’s Get This Party Started’’ uitgebracht en hij begint al weer aan de volgende plaat met als titel ‘’Lambada Sensual’’. Dit keer  is het geen dance plaat geworden maar gaat hij voor het zomerse Lambada gevoel samen met Jeannine La Rose. Zangeres Jeannine La Rose studeerde af aan het conservatorium van Rotterdam waarna ze naar Brazilië vertrok om zich te specialiseren in de Braziliaanse muziek. 

René Shuman & Angel-Eye op Nederland 2 met 'The Best of A Magical Night'
11-07-2014 13:06:00

Shuman & Angel-Eye Aanstaande zaterdag zullen Shuman & Angel-Eye te zien zijn op Nederland 2 via Omroep MAX met een 'Best of'-compilatie van hun in Maastricht opgenomen muziekspecial 'A Magical Night. In de bijna een uur durende compilatie brengt het duo met hun swingende band de beste songs uit de geschiedenis van het 50's- en 60's-repertoire. 

Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
11-07-2014 11:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 juli is dat ‘Samen dansen op de reggaebeat’, de nieuwe single van Jaman. Om de zomer kracht bij te zetten komt de Overijsselse zanger met een heerlijk zomers nummer. Bij de eerste noten denk je even aan Bob Marley, maar daarna hoor je toch echt de vertrouwde sound van Jaman, die zelf meeschreef aan de tekst. Het nummer is afkomstig van zijn meest recente album ‘Gewoon Geluk’. De clip van ‘Samen dansen op de reggaebeat’ is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Drie theaters halen Parijse nachtclub Crazy Horse naar Nederland
11-07-2014 09:45:00

Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis hebben drie theaters de handen ineen geslagen om de bekendste Parijse nachtclub ‘Crazy Horse’ naar Nederland te halen. Het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, Chassé Theater in Breda en Theater Heerlen toveren hun zalen vanaf september 2014 om in een nachtclub voor de zinderende en sensuele voorstelling ‘Forever Crazy’. 

Tamara & Tom Davys knallen de zomer in met 'Per Sempre'
10-07-2014 15:34:00

In Vlaanderen is het koppel Tamara & Tom  Davys bij media en publiek reeds een vaste waarde en hun optredens een feest Na de singles “Ciao Ciao” en “Dr. Amore”, beide nummers goed voor veel airplay in Vlaanderen en Nederland, zijn ze in contact gekomen met het bekende Duitse schrijvers duo  Storm & Larsen . Het is dit duo dat speciaal  voor Tamara & Tom Davys een nagelnieuw nummer getiteld  "Per Sempre" heeft gecomponeerd. Perfect passend muzikaal jasje. De Nederlandse tekst komt uit de pen van Salim Seghers.

Duo Remix lanceert het vrolijke nummer 'Alles is anders'
10-07-2014 15:22:00

Even een terugblik op het muzikale verleden van Duo Remix, ofwel Willem en Hennie. Willem is al 25 jaar muzikant en heeft  jaren ervaring op  feesten en partijen. Hennie heeft hiervoor ook al in verschillende bandjes gezongen en opgetreden. Al jaren geleden kwamen Willem en  Hennie met elkaar in contact op een feestje van  de ouders van Hennie. Beiden hebben veel plezier in het maken van muziek. Muzikaal klikte het direct en de karakters pasten perfect bij elkaar. Samen op een leuke ontspannen manier muziek maken en  mensen amuseren. 

'Dansend in de zon'..... nieuwe single van Kevin Heiman
10-07-2014 11:00:00

Al op jonge leeftijd heeft Kevin een passie voor muziek. Zijn droom krijgt langzaam gestalte wanneer Kevin in 2006 meedoet aan talentenjacht "De Herfshane" die zich richt op jong talent uit de regio. Hoewel Kevin eigenlijk te jong is om mee te doen, schuift Frans Pollux (singer/songwriter) Kevin naar voren. Speciaal voor deze talentenjacht schrijft Frans het nummer "Met Vasteloavend noar de stad". Dit nummer maakt zoveel indruk dat het een week later op single wordt gezet. De single krijgt in en om Venlo veel media aandacht.

Update Jeroen Spierenburg woensdag 9 juli
09-07-2014 19:00:00

Tommy Lips, woordvoerder van de familie Spierenburg/ Huybregts laat ons weten dat de toestand van Jeroen Spierenburg nog steeds onveranderd is en ook nog kritiek. "Er blijkt toch wat onduidelijkheid te zijn over wat de kritieke toestand van Jeroen nu inhoud. Op dit moment is Jeroen buiten levensgevaar, maar hij ligt nog steeds kritiek. Het hersenletsel is dusdanig, dat er een grote kans aanwezig is dat hij opnieuw in levensgevaar zou kunnen komen. Om die reden wordt Jeroen al die tijd in een kunstmatige slaap gehouden

'Verloren zijn we niet' van Peggy Mays draait al volop mee op TV Oranje
09-07-2014 18:26:00

Met de release van "Verloren zijn we niet" heeft Paggy Mays tweede single van 2014 uitgebracht. Na "Heb jij je koffer al gepakt" was het even zoeken naar een waardig opvolger maar dat is met deze klassieker zeker gelukt. Geheel in nieuw en verfrissend jasje gemaakt in de studio van Mario Veltman. Natuurlijk kent iedereen die fan van het Nederlandse lied dit nummer. Het was de eerste Nederlandstalige single van Vicky Leandros. "Altijd al een wens van me geweest om dit nummer op single op te nemen en uit te brengen. 

Elders heeft een nieuwe single 'Denk aan jou'
09-07-2014 12:19:00

Na de succesvolle lancering van “Laat me in jouw droom” in maart 2014 komt de band Elders nu met de opvolger “Denk aan jou”. Hoewel er qua stijl nu gekozen is voor een rock klinkend nummer, is duidelijk het eigen geluid van de band wel behouden. De debuutsingle “Laat me in jouw droom” heeft eigenlijk een droomstart gehad. Tal van radiostations namen het nummer op in hun playlist. Het tweede deel van dit jaar zal de band zich gaan richten op live optredens en op het schrijven van nieuw materiaal voor een album.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: