RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Lisa'......nieuwe single Tim Douwsma
09-07-2014 10:16:00

Vrijdag 11 juli verschijnt de single Lisa van Tim Douwsma. De zanger, presentator en acteur staat in ons land al een tijdje bekend als hunk, maar sinds hij tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival namens Nederland de punten mocht doorgeven, heeft hij de bijzondere aandacht van vrouwen over de hele wereld. Nadat de 26-jarige Fries de ‘douze points’ had gemeld, brak een ware tsunami aan twitterberichten los. Tim was plotseling ‘The Hot Dutch Guy’ en wist niet meer hoe hij het had.

Marco de Hollander presenteert Zomerhit!
09-07-2014 10:05:00

Marco de Hollander presenteert een dijk van een zomersingle ‘Achter De Wolken’ wordt op 11 juli uitgebracht door platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw Produkties! De vrolijkste volkszanger van Nederland, die dit jaar zijn 12 ½ jarig artiestenjubileum viert bruist van energie! Naast de bijzondere clipopname met Clown Bassie én het duet dat onlangs werd opgenomen met Frank & Mirella is het nu tijd om zich geheel op zijn solocarrière te storten! Marco die wekelijks op de bühne staat  is er van overtuigd dat ‘Achter De Wolken’ nog meer toegankelijk is voor een groter publiek. 

Rudy de Wit terug bij HIT IT! Music
08-07-2014 20:50:00

Dankzij hits als “Sweet Love”, “Ga Met Me Mee (Be My Day)” en “Genieten” is de carrière van de Tilburgse volkszanger Rudy de Wit het afgelopen jaar in een stroomversnelling geraakt. Rudy wist succesvolle noteringen te behalen in de Nederlandse charts en je kunt momenteel geen horeca gelegenheid bezoeken, of je hoort zijn liedjes voorbij komen. Het is dan ook een logisch gevolg dat Rudy’s populariteit met de dag groeit en de agenda steeds voller loopt met optredens door het hele land.

Bouwvakfeest Nieuwleusen op 1 en 2 augustus 2014
08-07-2014 17:52:00

In Nieuwleusen wordt op 1 en 2 augustus 2014 de eerste editie van het Bouwvakfeest gevierd. Mooi Wark zal ongetwijfeld voor een knallende opening van het feest gaan zorgen met hun welbekende hits. Ook Henk Wijngaard is vrijdagavond in de tent met onvervalste piraten- en trucker. De muzikale begeleiding tussen de optredens door is beide dagen in handen van de DJ's van het welbekende TV Team waar ongetwijfeld menig piratenhart sneller van gaat kloppen. Dat hebben zij in het verleden wel bewezen op hun eigen feest. Op zaterdagavond staat oa. Jannes op het programma. Hij laat iedereen genieten van zijn succesnummers en oude krakers. 

TV Opnamen Toppers van Oranje in het Groningse Kropswolde
08-07-2014 15:37:00

Op zondag 27 juli a.s. zijn de tv opnamen van Toppers van Oranje in het Groningse Kropswolde. De opnamen vinden buiten plaats en het Zuidlaardermeer zal als decor dienen voor ruim 30 artiesten uit Nederland en België, met o.a. Peter Beense, Bouke, Mooi Wark, Rob van Daal, Lucas & Gea, De Meiden, Henk Wijngaard, Eveline Cannoot, Sylvia Swart, Daantje en vele vele anderen.De opnamen starten om 14:00 uur en vanaf 13:00 uur kunt u op de Rietzoom terecht. Een kaartje aan de kassa van de Rietzoom op de dag van opnamen bedraagt € 10,=. Koop nu extra voordelig je tickets!

Update: Jeroen Spierenburg buiten levensgevaar, maar wel in kritieke toestand
08-07-2014 00:01:00

Jeroen Spierenburg is in de nacht van vrijdag op zaterdag van zijn werk op weg naar huis, door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren en met zijn auto meerdere keren over de kop gegaan. Hierdoor is hij in kritieke toestand naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De situatie op dit moment is dat Jeroen buiten levensgevaar is, maar wel in kritieke toestand. Er is onbekend hersenletsel geconstateerd en hier wordt op dit moment alle aandacht aan gegeven. Om het herstel zo gunstig mogelijk te laten verlopen wordt hij in coma gehouden.

Positieve reacties op cabaretprogramma 'Of de gladiolen' van Veldhuis & Kemper
07-07-2014 12:51:00

Voor de zomer hebben Veldhuis & Kemper al een ronde try outs door het hele land gedaan van hun nieuwe cabaretprogramma 'Of de gladiolen'. "We werden erg blij van het spelen van het nieuwe materiaal en de reacties tot dusver. We gaan deze zomer nog vol aan de bak om hem beter te maken en vanaf 16 september weer op tour. Tot eind oktober noemen we het nog try outs, daarna vinden we het 'af' en spelen we lekker door in heel Nederland. De speellijst is online en je kan vanaf nu je kaarten bestellen bij alle theaters"., aldus de heren. Op zaterdag 2 augustus wordt om 22.00 uur hun cabaretprogramma 'Dan maar niet gelukkig' uitgezonden op RTL4.  Het betreft een wat ingekorte versie, aangezien de originele lengte van bijna 2 uur voor televisie wat te lang is.

Jeroen Stevens en Gabry te zien in de GTST-quiz
07-07-2014 10:24:00

Donderdag 10 juli om 20.00 uur zijn Gabry en Jeroen Stevens te zien op RTL4 in de GTST-quiz. Jeroen had op Facebook een oproep geplaatst wie met hem een team wilde vormen voor de GTST-quiz. Heel veel  mensen hebben gereageerd, maar niemand gaf het juiste antwoord. De meeste reacties waren "Ik weet niet veel, maar ik wil wel met je mee". Dat was niet veelbelovend. Jeroen kijkt al vanaf 1 oktober 1990 (het eerste uur) naar de soap.

Hitz voor Kidz hoogtepunt voor honderden kinderen
07-07-2014 01:07:00

Op zondag 6 juli vond in De Uithof in Den Haag een fantastisch popconcert voor kinderen plaats. Dit popconcert “Hitz voor kidz” was niet vol maar werd wel bezocht door honderden kinderen uit het hele land. Zij kregen een super programma voorgeschoteld met de grootse toppers voor kinderen van Nederland. Hitz voor Kidz steunt de Stichting RUR in het onderzoek naar de spierziekte Myotone Dystrofie. De inkomsten die werden gegenereerd met dit popconcert komen ten goede aan deze Stichting die het geld zal besteden voor onderzoek aan spierziektes. 

Jeroen Spierenburg in coma...toestand kritiek
06-07-2014 12:15:00

In de vroege ochtend van zaterdag 5 juli is Jeroen Spierenburg levensgevaarlijk gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Terheijden. De 38 jarige zanger kwam uit zijn werk en kwam met zijn wielen in de berm terecht. De auto sloeg over de kop waarbij hij uit het voertuig werd geslingerd en direct in coma raakte. Momenteel ligt hij nog in coma en de toestand is volgens z'n goede vriend en collega Tommy Lips nog zeer kritiek. "Zolang hij in coma ligt kunnen ze nog niet zeggen welke functies het nog doen. Ook weten ze niet of hij nog bijkomt of niet". 

'Zonder jou'.....nieuwe single van Erwin Akkermans
06-07-2014 11:10:00

"Zonder jou" is de titel van de nieuwe single van Erwin Akkermans. Het is een cover dat in een up-tempo jasje is gestoken. De uit Breda afkomstige zanger maakt vooral muziek waar hij achterstaat en volgt niet de menigte. Zo is dan ook de nieuwe single ontstaan. Veel live instrumenten zijn ondertussen kenmerkend voor de muziek van hem. Vanaf heden is de single overal verkrijgbaar zowel fysiek als digitaal. "Zonder jou" is verschenen op het label van Jesa productions en dat is weer een onderdeel van Jeanmedia.

RADIONL & TV Oranje Live in Rhenen
06-07-2014 00:40:00

Woensdag 9 juli is RADIONL & TV Oranje Live op bezoek bij de Rijnweek in Rhenen. Vanaf 20.00 uur zie je op het festivalterrein aan de Veerweg optredens van Mike & Colin, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Mulder & Mulder, René Karst, Samantha Steenwijk, Rein Mercha, Henk Bernard, De Deurzakkers, Yosee, De Meiden, Allan Hoekman, Kimberly, Matthijs Koning, Gino Graus, Henk Dissel en Dorette. De toegang is de hele dag gratis. De mediapartners komen ook nog op bezoek in Steenwijk, Assen, Zwolle, Noordscheschut, Apeldoorn en Den Bosch.

Nieuw boekingskantoor voor Frank van Etten
05-07-2014 13:07:00

Frank van Etten heeft sinds enkele weken een nieuw boekingskantoor namelijk Artiestenplein.EU. De zanger, tekstschrijver en producer gaat vol enthousiasme naar de  volgende uitdagende stap in zijn carrière. Artiestenplein is een jong en dynamisch bedrijf die zich in een jaar tijd goed op de kaart heeft weten te zetten Deze explosieve start is voornamelijk te danken aan de inzet en de persoonlijke betrokkenheid bij de artiesten waar zij mee werken wat is begonnen als hobby en interesse in de Nederlandse muziek is uitgegroeid tot dit mooie bedrijf.

Debuutsingle voor Maikel is getiteld 'Kon het maar altijd zomer zijn'
05-07-2014 10:36:00

De regio Zwolle herbergt heel wat talent! Denk aan Danny Heden, Harm Wolters en Henri van Velzen om er maar een paar te noemen. Of wat te denken van Wimmie Bouma! Bij de insiders is hij al enkele jaren bekend maar nu meldt wederom een jongeman uit de Overijsselse hoofdstad zich: Maikel Heden ! Inderdaad het broertje van Danny Heden en een volle neef ook van volkszanger Stef Ekkel, al loopt Maikel hier helemaal niet te koop mee. In Zwolse kringen wordt de op 5 april 1995 geboren Maikel al een tijdje aangemerkt als een groot aanstormend talent. 

Jaman verlegt z’n grenzen en lanceert reggaenummer
04-07-2014 21:14:00

Stel je voor…je bent met al je vrienden op vakantie in Jamaica. Lekker aan de zee, liggend op het strand aan het water met mooie groene palmen om je heen. De zon staat hoog aan de hemel, geen wolkje in de lucht en dan 14 dagen genieten van de zomerzon. Je kijkt naar de mooie bruingebrande meisjes en s’ avonds ga je los met z’n allen op het tropische strand. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe single “Samen dansen op de reggaebeat” van Jaman die hij zelf schreef met een beetje hulp van Waylon van der Heijden en Erwin Bahlmann.

Schrijf je nu in voor Buma NL
04-07-2014 21:07:00

Op donderdag 18 september a.s. is 's-Hertogenbosch weer het toneel van Buma NL, hét evenement voor de Hollandse muziek. Buma NL bestaat uit een conferentie en een festival. Het is bedoeld als platform voor de Hollandse muziek: professionals, publiek en artiesten kunnen elkaar ontmoeten en inspireren. Om deel te kunnen nemen aan Buma NL als conferentiebezoeker dien je jezelf te registreren. Daarmee krijg je toegang tot de conferentie, het festival én de awardshow. De kaartverkoop is gestart: 'Vroege vogels' registreren voor 17 juli (€ 45,-), medium registreren voor 21 augustus (€ 60,-) en laat registreren vanaf 22 augustus (€ 70,-).  

WK single Gerard Joling terug op nummer één
04-07-2014 16:08:00

Terwijl Oranje successen boekt in Brazilië, keert de toch al populaire WK hit Rio van Gerard Joling terug op de eerste plaats van de GFK Single Top 100. Twee weken geleden bereikte hij die positie ook al. Aan de vooravond van de kwart finale voor het Nederlands elftal, krijgen alle WK hits een duwtje in de rug, maar Joling profiteert toch het meest van de Oranjekoorts. Gerard: “Dit had ik echt niet verwacht. Maar ik ben er echt superblij mee en supertrots op. Rio, de meest succesvolle WK single.

Burgemeester opent zondag 6 juli 2114 koffiesalon Blushing van Gordon in Blaricum
04-07-2014 15:57:00

Zondag 6 juli om 16.00 uur opent  burgemeester mevrouw J.N. de Zwart-Bloch officieel de deuren van Gordon’s koffiesalon Blushing in Blaricum. Anderhalve week lang heeft de coffee & tea  salon proefgedraaid en is nu al veel besproken. Stijlicoon en interieurontwerpster Monique des Bouvrie heeft de pilotstore van Blushing van interieur en huisstijl voorzien. De stijl waarvoor is gekozen past helemaal in het beeld van nu. Een mooi en smaakvol etablissement, jong en dynamisch maar vooral warm en zeer toegankelijk.

Nieuwe single voor Jeroen Stevens
04-07-2014 12:41:00

Jeroen Stevens zag in 1983 in Musselkanaal het levenslicht en opgegroeid in een gezin met 5 personen. Zingen was niet hetgeen Jeroen al vanaf zijn jeugd wilde doen. Hij had maar en doel en dat was acteur worden en deed er alles aan om in contact te komen met de sterren van toen. Met vele sterren uit GTST zicht en kreeg hij contakt en velen gaven hem raad. Het was juli 2005 toen er een reden was om de microfoon ter hand te nemen.  Het werd de aanraking met een virus die hem tot heden niet meer heeft los gelaten.

Leo Nardell heeft de Oranje Kroon
04-07-2014 12:27:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 juli is dat ‘Dans nog eenmaal met mij’ van Leo Nardell. De Amsterdamse zanger heeft zijn nieuwe single opgenomen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur en is zelf onder de indruk van de productie. Het is een uptempo meezinger geworden met akoestische gipsyinvloeden. Ook de accordeon ontbreekt natuurlijk niet. Kortom: Leo Nardell heeft hiermee een sterke troef in handen. De clip van ‘Dans nog eenmaal met mij’ is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

'Zij is te mooi'....nieuwe single voor Duo Knotsgek
04-07-2014 11:44:00

De uit Tilburg afkomstige Fabian Somers en Gerbrand vormen al heel wat jaren het Duo Knotsgek, en krijgen steeds meer bekendheid dankzij singles als: "Feest Feest Feest", "Blaas Maar Op Mijn Fluitje"  en natuurlijk "Hedde Gij Misschien ADHD", waarmee ze ook landelijk goed gescoord hebben. Begin 2014 scoorden ze een enorme carnavals- en après ski hit met "De Alpenknotsen". Nu is het tijd voor een zomerhit, met als titel "Zij Is Te Mooi". Met deze door Harald Queens geproduceerde single heeft Duo Knotsgek wederom een knaller afgeleverd.

Eerste zomerhit in Nederland voor Eric Flanders een feit
03-07-2014 20:52:00

Vanaf de eerste toon is de nieuwe zomersingle “Kom mee naar buiten” van de Vlaamse zanger Eric Flanders al heel erg vrolijk. Dat was volgens Eric ook de bedoeling. “Het moest een heel vlot zomers liedje worden met de bedoeling dat wanneer de mensen en naar luisteren of de clip zien er vooral blij van worden. Dat is zeker gelukt mede door de hulp van de twee Vlaamse componisten Wim Claes en Marc Cortens en tekstschrijver Bart Herman”, aldus de Vlaamse zanger die dit jaar al 28 jaar in het vak zit. Een 40 tal singles en 4 albums heeft hij al op naam.

Nieuw evenemententerrein voor Slotconcert America Rowwen Hèze
03-07-2014 20:40:00

Jaarlijks vinden in het eerste volle weekend van november de Slotconcerten plaats van de Limburgse band Rowwen Hèze. De komende editie wordt het Slotconcert gehouden op een nieuw sfeervol evenemententerrein, traditiegetrouw in het thuisdorp America. Het nieuwe evenemententerrein ligt tussen twee bungalowparken van Center Parcs in. Zowel vanuit het park Limburgse Peel, als vanuit Het Meerdal, kunnen bezoekers lopend naar het Slotconcert. Organisator RHEM en Center Parcs hebben de samenwerking rondom het Slotconcert geïntensiveerd. 

Corendon en Jan Smit slaan handen ineen voor exclusieve albumpresentatie
03-07-2014 20:32:00

Op 20 augustus aanstaande vliegt Jan Smit samen met Corendon Vliegvakanties en 50 prijswinnaars naar het prachtige Marmaris in Turkije. In deze zonovergoten badplaats vindt op 21 augustus de exclusieve presentatie van Jan zijn nieuwe album  Jij & Ik plaats. De populaire Nederlandse artiest zal in de warme avondzon een intiem concert verzorgen, waarbij hij onder andere nummers van zijn nieuwe album live ten gehore zal brengen. De keuze om het album te presenteren in Marmaris, in samenwerking met Corendon, vindt Jan een logische stap.

Raak! gaat samenwerkingsverband aan met RTL Telekids
03-07-2014 16:06:00

Raak! is 2 juli een meerjarig samenwerkingsverband aangegaan met RTL Telekids. Raak! zal te zien zijn met optredens tijdens de Telekids-evenementen, zoals de Telekidsfandag. Daarnaast worden de Raak! videoclips uitgezonden bij RTL Telekids en in RTL de Telekids app. Raak!, bestaande uit Sharon, Roos en Daan, is een act gericht op kinderen van 1 t/m 10 jaar. Raak! zingt liedjes die aansluiten bij wat kinderen beleven met een frisse en vrolijke sound. 

DJAZZ.tv, brava, TV Oranje en SchlagerTV bij Online.nl
02-07-2014 20:03:00

Muziekzenders DJAZZ.tv, brava, TV Oranje en SchlagerTV zijn toegevoegd aan het zenderaanbod van Online.nl. De IPTV-aanbieder maakt hiermee een duidelijke keuze voor Nederlandse muziekzenders als onderdeel van hun brede interactieve zenderaanbod.

Debuutsingle voor Wendy de Laat
02-07-2014 16:13:00

Al vroeg werd gezien dat Wendy de Laat mooi kon zingen. Op de camping, waar ze met haar vriend stond, trad ze regelmatig op en deed dat toen al met veel enthousiasme en plezier. Dat dit een vervolg zou krijgen was al snel duidelijk. Ze begon langzaam aan ook in kroegen en op feestjes op te treden, het professionele circuit liet nog even op zich wachten. Wendy nam onlangs een demosingle op in de TMS Studio van Patrick Schouten. Deze kreeg Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw in handen en hij was zodanig onder de indruk dat er snel een afspraak werd gemaakt met de uit Oosterhout afkomstige zangeres. 

'Onze keet'.....feestlied van Ronnie Ruysdael
02-07-2014 16:09:00

Comazuipen, drugsgebruik, sexuele uitspattingen; het zijn zomaar een paar associaties die veel mensen hebben bij een keet, in de volksmond 'zuipkeet' of 'drankkeet' genoemd. Jongeren doen alles wat God verboden heeft, zonder enige controle of toezicht. Ronnie Ruysdael vindt dat soort conclusies een beetje kort door de bocht. Hij maakte daarom een feestlied over de keet, waarin juist de andere kant wordt benadrukt, zoals bijvoorbeeld de gezelligheid en saamhorigheid van zo'n ontmoetingsplaats!

Hank The Knife & The Jets lanceren 'Playing You'
02-07-2014 15:53:00

De legendarische Arnhemse rock ‘n’ roll formatie Hank The Knife & The Jets lanceren “Playing You”, de nieuwe single welke de gelijknamige nieuwe 4-tracks EP van de band aanvoert. Verrassend en zeker herkenbaar. De dagen van het Merseybeat tijdperk zijn direct bij aanvang van dit liefdesmanifest gericht aan het snareninstrument herkenbaar in het stevige ritme. Deze monumentale muzikale episode herleeft thans herboren populariteit en “Playing You” geeft dat een waardig impuls. 

Wesly Bronkhorst bezig met nieuw nummer
01-07-2014 15:44:00

Wesly Bronkhorst heeft de smaak te pakken. Zijn single “Kom allemaal maar in mijn armen” heeft hij opnieuw uitgebracht  in een 2014 versie. “Dit liedje leeft in het land. Edwin Evers van Radio 538 draait het nummer iedere morgen als jingle. Daar ben ik enorm trots op. Het is het meest succesvolle ochtendprogramma op de radio, waar dagelijks anderhalf miljoen mensen naar luisteren. De mensen praten erover. Het is herkenbaar en voor mij een stukje erkenning. Daarom hebben we besloten de single opnieuw uit te brengen”. 

Nielson en Guus Meeuwis treden vroeger op tijdens Rijnweek i.v.m. WK
01-07-2014 13:06:00

Voorzitter Henk Knoppert: ‘Nederland doet het ongelooflijk goed op het WK in Brazilië. Het zou zonde zijn om tegelijkertijd Guus Meeuwis te programmeren op het podium. Daarom hebben we besloten alles eerder te laten beginnen.’ Nielson staat hierdoor dus niet om 8, maar om 6 uur op de planken. Guus Meeuwis neemt om acht uur het stokje over en sluit de avond rond half tien af. ‘Zo zijn we de ideale start van een mooie WK-avond, aldus Knoppert. De wedstrijd wordt niet op de Rijnweek vertoond. Dat doet de organisatie pijn, maar het is niet anders.

Ernest Hartingsveldt geeft solo-concert op 31 oktober 2014
30-06-2014 18:38:00

Ernest Hartingsveldt zit nog steeds een beetje op een roze wolkje. Sinds dat hij tot “Hollands nieuwe topper”werd gekozen en in de halftime show van De Toppers in De Arena  mocht optreden is het hem alleen maar voor de wind gegaan. “Wat was dat kicken zeg. Het is niet te beschrijven wat je voelt als je daar staat met 65000 mensen die helemaal uit hun dak gaan. Daar droomt iedere artiest toch van en daar mocht ik dus staan”. Volgens Ernst is zijn “avontuur”bij De Toppers in een roes voorbij gegaan. “In het begin besef je het niet eens. 

Rob Zorn geeft toe: 'Ik heb geleefd als een beest'
30-06-2014 12:36:00

De nieuwe single van Rob Zorn “Vol van spijt”doet het volgens de zanger verbazingwekkend goed. “Veel mensen herkennen zich in dit liedje. In kroegen valt het goed. Het wordt meteen opgepikt en meegezongen. In het liedje komt een duidelijke boodschap naar voren “Hoe heb ik toch zo egoïstisch kunnen zijn”. Dat was ook de oorspronkelijke tekst, maar dat was veel te lang voor de dj’s, daarom hebben we besloten het in te korten”. 

Nieuwe single Peter Beense ....'Waar ben jij'
30-06-2014 12:06:00

Deze week komt de nieuwe single van Peter Beense uit “Waar ben jij”. Deze single wordt uitgebracht onder zijn eigen label PB Partysound en het is weer een productie van Frank Verkooyen. Volgens de goedlachse Amsterdamse zanger gaat het weer een echt feestnummer worden met veel gezelligheid. “Ik heb gewoon een patent op dit soort nummers waarbij feestelijkheid en gezelligheid de hoofdmoot vormen”. Volgens Peter Beense had hij het nummer al een tijdje liggen. 

Haagse zanger Rene Kaaij lanceert 'Heading for London Town
30-06-2014 11:59:00

De Haagse producer, songwriter en muzikant Rene Kaaij neemt je op zijn single "Heading for London Town" letterlijk mee op reis, van de hofstad naar de Britse hoofdstad. Uit de stevige popsong spreekt zijn verlangen om daar te zijn waar muziek geleefd wordt. Rene Kaaij heeft Heading for London Town bijna in zijn eentje opgenomen en ingespeeld in zijn eigen studio Seafront Music in Den Haag. Hij is op het nummer te horen als zanger en op toetsen, bas en drums. Hij heeft ook zelf de productie, mix en mastering verzorgd. 

'In de zon'........nieuwe zomerhit van Feestlift
30-06-2014 11:54:00

De heren van Feestlift hebben een nieuwe single uit. Het nummer heet "In de zon" en een nieuwe zomerhit ligt hiermee op de loer. Feestlift behoort met hun onuitputtelijke enthousiasme tot één van de leukste feestacts van Nederland. Naast een verscheidenheid aan covers, duiken zij regelmatig in Holten de Rooftop Studio in met hun vaste producer Edwin van Hoevelaak om eigen singles uit te brengen. Zo is de vorige single "‚Zo mooi" al veelvuldig gedraaid door de verschillende radiostations. 

Nieuwe single 30EUROLIVE na succes van Little Boy!
30-06-2014 11:38:00

Na het grote succes van "Little Boy"is 30EUROLIVE snel de studio weer ingedoken voor het schrijven van een nieuw nummer. De nieuwe single is getiteld "High that I can reach you" en heeft weer de geweldige herkenbare sound die jullie van de vorige plaat gewend zijn. De band zit volop in een creatieve flow met het schrijven van eigen nummers en met het laatste succes ‚Litte Boy’ hebben ze hun eigen authentieke sound op de kaart gezet met de vele airplay van diverse radiostations, zo scoorden zij airplay bij Helemaal Haandrikman op Radio 2.

Henk Stelte brengt zomersingle uit
30-06-2014 11:26:00

Met de single "Te mooi om waar te zijn" brengt de uit Utrecht afkomstige zanger Henk Stelte (26) een heerlijke zomersingle uit. Het begon twee jaar geleden bij een karaokeavond, daar werd Henk besmet met het zingen. Hij kreeg zoveel leuke reacties dat hij dacht hier moet ik iets mee doen. Henk begon met zingen en al snel werd hij gevraagd voor optredens. Naast het zingen van covers begon het hem te kriebelen om eens een eigen nummer te maken. Het begon twee jaar geleden bij een karaokeavond, daar werd Henk besmet met het zingen. 

Yes-R over naar nieuw management
30-06-2014 10:40:00

Na een samenwerking van bijna 10 jaar heeft rapper/zanger/acteur Yes-R besloten zijn management te laten verzorgen door CTM Music & Management. SPEC Entertainment zal wel samen met Jan Vis de boekingen blijven verzorgen. Yes-R hierover: "Ik ben heel blij met wat SPEC voor me betekend heeft. We hebben samen vier albums uitgebracht en in evenzoveel films geacteerd. 

Nieuwe zomerse single voor Ed Nieman
29-06-2014 23:32:00

Deze nieuwe single van Ed Nieman is vooral vrolijk, zomers en heeft  een hoog meezing gehalte. We mogen zeggen dat deze single een waardige opvolger is van Ed’s vorige single en Engelstalige uitstapje “Baby Blue”. Ed klinkt met zijn nieuwe single toch weer even anders dan anders. De tekst van het nummer komt dit keer weer van de hand van Nieman zelf. Ed Nieman is op deze single niet helemaal alleen te horen. Hij heeft met deze single samengewerkt met Paco Fernández. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: