RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rob van Daal knalt de zomer binnen met 'Je Krijgt Van Mij 'n Dikke Tien'
26-06-2014 22:34:00

Rob van Daal is terug met een enorme zomerhit, getiteld "Je Krijgt Van Mij 'n Dikke Tien". Rob heeft al een hele reeks hits op zijn naam staan met liedjes als "Hé Trut", "Valeria", "Ik Ga Leven", "Alles Wat Je Doet", "We Benne Op De Wereld", "Leven Lukt Me Niet Met Jou" en vele andere. Voor de nieuwe single trok Rob de studio in met Manfred Jongenelis, die in het verleden veel hits voor Rob produceerde. "Je Krijgt Van Mij 'n Dikke Tien" is een heerlijke zomerse plaat met bubbling invloeden. 

Zomerhit voor Tim Schalkx en DJ Tony
26-06-2014 22:25:00

Na het grote succes met het nummer “Bubbelbad” gaat Tim Schalkx deze zomer weer op de zelfde tour met de nieuwe single “Zomerhitte (Bam Bam Bam)”. Hiervoor ging Tim wederom de samenwerking aan met DJ Tony, die destijds ook de remix voor Tim’s hit “Bubbelbad maakte. “Zomerhitte (Bam Bam Bam)” is een lied met veel zomerse klanken en de eerste release op Tim’s eigen label TS Records. Uiteraard is er voor “Zomerhitte (Bam Bam Bam)” een videoclip in zomerse stijl opgenomen. Laat de zomerhitte/zomerhit maar komen.

Lytse Hille & Klazina Jonker bundelen krachten en komen met ‘Een Kind Is Net Een Speeltuin’
26-06-2014 17:41:00

Lytse Hille en Klazina Jonker, twee echte Friezen en al lang geen onbekenden meer in het wereldje van de Nederlandstalige muziek, hebben de krachten gebundeld: Het gelegenheidsduo verrast met een even prachtige als bijzondere single: ‘Een Kind Is Net Een Speeltuin’ waarvoor teven eens fraaie videoclip is opgenomen. Hille de Vries, heeft als zanger/entertainer landelijke bekendheid verkregen onder de naam Lytse Hille. De in 1975 in Leeuwarden geboren volkszanger groeit op met de gezellige klanken van een geheime radiozender. 

Feestzanger René lanceert z'n zevende single 'Hé hallo mijn leven is nu één groot feest'
25-06-2014 21:37:00

Feestzanger René is onlangs de studio van John Lukassen in Oss ingedoken om de opvolger van "Nee Linda niet vandaag" op te nemen. De titel van z'n inmiddels zevende single is " Hé hallo, mijn leven is nu één groot feest". De muziek is gecomponeerd door John Lukassen en de tekst is geschreven door John samen met René zelf. Het nummer is wederom vrolijk en de tekst past René als een jas. 

Mike van Dijk komt met nieuwe single als voorloper van binnenkort uit te komen album
25-06-2014 20:36:00

De afgelopen periode heeft zanger Mike van Dijk in de studio van Waylon v.d. Heijden (DJ Goldfingers) keihard gewerkt aan zijn nieuwe album. “Alles is uit de kast getrokken; van de beste sessiemuzikanten, koorwerkers tot aan de mastering”, aldus de in 1975 in Oldenzaal geboren zanger. Hij heeft de looks, de uitstraling en de stem! Mike van Dijk, tegenwoordig woonachtig in Enschede, brengt al sinds 2004 geluidsdragers op de markt middels diverse albums en daarnaast ook succesvolle singles.

Gabry & Jogchum presenteren duet in Erica op zondag 29 juni 2014
25-06-2014 20:04:00

"Lang leve de liefde" is de titel van het allereerste duet van het gelegenheidsduo Gabry Eckenhaussen - Arjaans en Jogchum Schuur dat op single is verschenen. "We treden vaak met elkaar op en omdat we vaak horen dat mijn lichte stem en zijn donkere stem goed bij elkaar past ontstond het idee om een single op te nemen", aldus Gabry. Oorspronkelijk is het een Zuid-Afrikaans lied met een Nederlandse tekst geschreven door Rieks Schuring. "De eerste reacties op het duet zijn bijzonder positief en wie weet komt er nog wel een vervolg".....

'Vanavond is van jou'....nieuwe single van B-Brave
25-06-2014 19:05:00

De nieuwe single van de Boy Band “B-Brave”, “Vanavond is van jou” is nauwelijks twee dagen uit en de bijbehorende clip is op You Tube al meer dan 80.000 keer bekeken.  In de pre-order werd de single al goed verkocht met als gevolg dat deze meteen al op de eerste plaats terecht kwam in de I Tunes. Een fantastische prestatie van de jongens Kaj van der Voort, Samuel Leijten, Cassius Verbond, Jai Worror en Dioni Jurado-Gomez. Vorig jaar eindigde de Boyband als derde tijdens de talentenjacht X-Factor en sinds dat moment is hun carrière alleen maar bergopwaarts gegaan. 

Dame en heren achter het MPF nemen discotheek Voom Voom in Torremolinos over
25-06-2014 16:45:00

De roemruchte discotheek Voom Voom in het Spaanse Torremolinos heropent op vrijdag 18 juli de deuren. De nieuwe exploitanten zijn de dame en heren achter het Mega Piraten Festijn.  De nieuwe exploitanten, Eddie Mensink, Aloys en Alice Buijs, Leon Lukassen en Menno Muis, zijn meteen voortvarend te werk gegaan. Het interieur van de discotheek is flink onder handen genomen en gemoderniseerd. “Dat was ook wel een beetje nodig”, stelt Leon. 

Zomertoer Heerhugowaard en WK wedstrijd Nederland op groot scherm
25-06-2014 16:35:00

Zaterdag 28 juni en zondag 29 juni is er alweer de derde editie van het grote familie muziek evenement de ‘Zomertoer Heerhugowaard”. Het unieke van deze dag is, dat de toegang gratis is! Dit jaar vindt de zomertoer plaats op het stadsplein bij het gemeentehuis. Zaterdag 28 juni trappen we af om  20:00 uur en zal DJ ElVrieso, Rene Verkerk en DJ Jerome er weer een mooi feest van maken.  Zondag 29 Juni start vanaf 12:00 uur met het grote live muziek spektakel. O.a RADIONL en HeerhugowaardAlife zullen deze middag live uitzenden vanaf het stadsplein te Heerhugowaard. 

Vierde single Gerben Tijssen is aangrijpend duet
25-06-2014 05:55:00

De zangcarrière van Gerben Tijssen uit Epe is nu dan toch echt in een belangwekkende versnelling geraakt. Zijn succesvolle single ‘Je snijdt in m’n hart’ is nog maar net uit, of hij komt al weer met een nieuwe. Mooie belangrijke dimensie aan de vierde plaat met de titel ‘Soms wou ik dat ik kon toveren’? Hij doneert alle opbrengsten aan een goed doel: de afdeling Giraf van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht.  Net een succesvolle single uit, nu al weer een nieuwe. Als je de snelheid van het succes van volkszanger Gerben Tijssen zou moeten typeren dan komen begrippen als komeet, spaceshuttle en straaljager in je op.

Extra Groots met een zachte G concert op zaterdag 20 juni 2015!
24-06-2014 22:36:00

De kaartverkoop voor de "Groots met een zachte G" concerten van Guus Meeuwis op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondagmiddag 14 juni 2015 gaat zo hard dat besloten is om er nog één bij te doen." Vol trots mag ik aankondigen dat we volgend jaar een extra Groots met een zachte G concert geven op zaterdag 20 juni 2015", aldus Guus die dan voor het 10e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion staat. “Dus is het tijd voor een feest!”  Bezoekers kunnen voorafgaand aan de concerten alvast genieten van de Brabantse gastvrijheid op het Plein van de Hemelse Voorpret.

M-lab organiseert musicalweek voor 12 tot 18 jarigen
24-06-2014 17:58:00

In M-Lab wordt deze zomer een musicalweek aangeboden voor 12 tot 18 jarigen. Vijf dagen lang krijgen zij van Joost de Jong en DJ Jansen intensief les in de disciplines zang, dans en spel en werken samen toe naar een bruisende eindpresentatie in M-Lab. Er wordt les gegeven aan de hand van bekende musicalnummers. M-Lab is als muziektheater laboratorium al jarenlang een unieke plek om (door) te leren. Onder de noemer M-Lab KweekvIJver wordt nu voor het eerst in de geschiedenis van M-Lab ook een programma gecreëerd voor het jongste muziektheatertalent.

Oude hit van Christie in Nederlands jasje gestoken door Tinus van der Weide
24-06-2014 15:29:00

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan is een gezegde die zeker van toepassing is op de nu 34 jarige Tinus van der weide uit het Drentse Coevorden. Als 17 jarige was hij een succesvolle zanger in Drenthe. In vele uitgaansgelegenheden was hij een vertrouwd gezicht maar door de drukte die zijn werk met zich meebracht moest hij gedwongen stoppen er op 20 jarige leeftijd mee stoppen.Zichzelf de belofte gedaan ooit stap ik het podium weer op.  Nu 14 jaar later heeft hij  de ruimte kunnen vinden om zijn hobby weer op te pakken. 

Nieuwe single van Gino Graus niet meer volks
24-06-2014 13:26:00

Gino Graus is alweer bezig met een nieuwe single. Volgens de jonge zanger gaat deze binnenkort worden opgenomen en zal eind juli, begin augustus uitkomen. Volgens Gino Graus is de single anders dan de fans van hem gewend zijn. “Het is net iets van het volkse af, een beetje reggae en dan in het Hollands. Een lekker Zomers nummer, dat oorspronkelijk uit Roemenie komt, maar hier niet bekend is. 

John de Bever, Friends & Fans zien sterren tijdens spetterend concert
24-06-2014 09:35:00

John de Bever, zijn muzikale vrienden én fans zien zaterdagavond 6 september sterren! Létterlijk! De populaire levensliedzanger ontvangt in De Ster te Nieuwkuijk dan namelijk een scala aan artiesten. Met als klap op de vuurpijl: een optreden van de ‘Koningin van het Levenslied’ Marianne Weber, met wie hij op 30 juni ook optreedt tijdens het TROS Muziekfeest op het Plein in Maastricht. Met de spetterende avond in De Ster beleeft de succesvolle serie ‘John de Bever & Friends’-concerten een muzikaal hoogtepunt. Naast de optredens van John de Bever, Marianne Weber en het ten gehore brengen van hun duet, zijn er optredens van onder anderen Grad Damen en Wesly Bronkhorst. Gedurende de avond treden er ruim 15 artiesten op. Last but not least maakt John de Bever zijn muzikale toekomstplannen bekend. 

José Hoebee 'lanceert' nieuwe samenstelling 'Luv'
24-06-2014 08:22:00

Het was groot nieuws toen José Hoebee onlangs aankondigde om met het nummer “Noheyo” voor het eerst sinds 1986 weer een solo single te op te nemen. De media berichtte uitvoering over de come back van José, die in de jaren ‘70 en ‘80 enorme (internationale) hits scoorde met Luv’, en daarna ook als solozangeres. De reacties op “Noheyo” zijn uitermate positief. Nu presenteert José Hoebee de videoclip van “Noheyo”.

Voor Anno Britting is zingen een passie
23-06-2014 21:38:00

Anno Britting is nu een jaar of vier serieus met muziek bezig. Hij zingt echter al langer. In eigen beheer bracht de zanger twee albums uit en onlangs heeft hij een single gelanceerd bij het bekende label “NRGY”, die meer toppers onder haar hoede heeft. “Jij bent als een ster”doet het goed in het land en de bijbehorende clip wordt enthousiast ontvangen door het publiek. Anno Britting heeft dan ook niet te klagen over optredens in het land. Voor hem is zingen een passie. Hij vindt het niet alleen leuk om te doen, maar hoopt wel zover mogelijk te komen met zijn nummers. 

'Hemelsblauwe ogen'..... nieuwe single Grad Damen
23-06-2014 21:31:00

Op vrijdag 27 juni komt de nieuwe single van Grad Damen uit. Deze single gaat “Hemelsblauwe ogen”heten en is weer geschreven door topper Emile Hartkamp. Grad Damen omschrijft de single zelf als een leuk, gezellig, vrolijk liedje. “Een liedje met een knipoog, makkelijk mee te zingen en om op te dansen”. Op 22 augustus is de releasedatum van zijn nieuwe album “Klanken van gevoel”. Volgens de zanger is het eigenlijk al veel te lang geleden dat hij een album heeft uitgebracht.

Debuutsingle voor Nederpopband Zipp
23-06-2014 18:43:00

Zipp is een nieuwe nederpopband rondom zanger Zipp. Samen met producer en drummer van de Kast, Nico Outhuijse, wordt momenteel hard gewerkt aan het eerste album dat in de loop van dit jaar zal worden uitgebracht. De opnames vinden plaats in studio The Grien Room in Leeuwarden. Zipp is een energieke band die bestaat uit louter ervaren muzikanten. De band speelt goed in het gehoor liggende Nederlandstalige popnummers. De meeste nummers zijn 'up tempo' maar ook een enkele ballad wordt niet geschuwd.

René Froger neemt stemrust
23-06-2014 12:02:00

Met een geweldig Toppers jubileum en een nummer 1 WK-hit op zak heeft René Froger besloten om zichzelf en zijn stem rust te gunnen. Tot 7 augustus 2014 worden daarom alle publieke optredens geannuleerd. Om de kwaliteit te bewaken en de komende theatertour, die in oktober van start gaat, niet in gevaar te brengen is dit in overleg met René’s management besloten. ”Het spijt mij in het bijzonder voor mijn fans, maar ik heb gewoon even tijd nodig om tot rust te komen zodat ik straks weer vol energie aan de start kan verschijnen.’’,  aldus René.

Geslaagd benefietconcert van Muco & Friends
23-06-2014 11:52:00

Zondag 22 juni organiseerde Stichting Muco & Friends een Benefietconcert in het Thalia Theater te IJmuiden. Muco & Friends is een stichting dat geld inzameld voor ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte Cystic Firbrosis. Cystic Fibrosis (CF) wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting. De aandoening is chronisch en niet te genezen. Deze stichting waar Jason Bouman ambassadeur van is werkt nauw samen met de NCFS.

De Nationale Noot weer een groot feest
23-06-2014 01:06:00

Het was weer een groot feest op zondag 22 juni tijdens de opnamen van de Nationale Noot in Nieuw Vennep. Omdat het evenement gelijk viel met de feestweek in Nieuw Vennep waren er nog meer mensen op de been voor deze televisieopnamen dan voorheen. Vanwege het prachtige weer en de feestweek vonden de opnamen deze keer plaats op het plein voor de Rustende Jager en het was een groot feest. Marco de Hollander had de presentatie weer in handen en dat deed hij op zijn eigen spontane wijze. 

Gioni en Stevie Maxx bundelen wederom hun krachten...nu met 'All night long'
22-06-2014 14:33:00

De twee kennissen en vrienden Gioni en Stevie Maxx hebben de krachten weer gebundeld en hebben een nieuwe single uitgebracht. De twee Indisch Nederlandse jongens hebben eerder een Nederlandstalige single uitgebracht met als titel ‘’Denk Je Nog  Aan mij’’. Gioni is begonnen als gitarist, speelde in diverse bandjes en schreef ook liedjes. Naast gitaar spelen is hij zich bezig gaan houden met rappen / zingen. Als (zingende) rapper heeft Gioni inspiratie gekregen door o.a. Ali B en Yes-R. 

The Common Linnets samen op succesvolle eerste editie Tuckerville
21-06-2014 23:38:00

Voor het eerst sinds het Eurovisie Songfestival stonden Ilse DeLange en Waylon vandaag weer samen op het podium als The Common Linnets. Op het nagenoeg uitverkochte americana-festival Tuckerville vierde de gelegenheidsband hun ongekende succes. Tuckerville, een initiatief van Ilse DeLange, werd gehouden in de Grolsch Veste, de thuisbasis van FC Twente. Nadat het duo met het countrynummer ‘Calm After The Storm’ een tweede plek in de finale van het Eurovisie Songfestival behaalde, brak de ‘storm’ rondom Ilse DeLange en Waylon los. Het album van The Common Linnets staat al zes weken lang onafgebroken op nummer één.

'Melodia mi amore' de nieuwe zomerse single van Henk Voskuil
21-06-2014 13:17:00

Met de zomer in aantocht vond zanger Henk Voskuil het tijd voor een echte zomerse single. Henk is bekend geworden met zijn band 'de Tornado's', waar hij de lead zanger van was. Deze band heeft diverse bekende liedjes op hun naam staan, waaronder:  'Sorry schat (van gisterenavond)' & 'Ik zoek jou sporen'. Inmiddels is de band niet actief meer, en heeft Henk een aantal jaar geleden besloten om als solo zanger verder te gaan. Aangezien hij dit jaar maarliefst 50 jaar in het vak zit, vond hij het mede een uitgekozen moment om een nieuwe single uit te gaan brengen.

3JS concert in openluchttheater Caprera nog niet uitverkocht
21-06-2014 10:13:00

Nog een klein weekje en dan is het zover… Dan luiden 3JS voor het derde jaar op rij de zomer in met een fenomenaal concert in openluchttheater Caprera. Samen met enkele gasten worden twee memorabele concerten weggegeven op donderdag 26 en vrijdag 27 Juni. “Wat een avond!” Klonk het tijdens zowel het eerste als het tweede jaar, en 3JS zullen het in 2014 netjes overdoen. Vrijdag 27 juni is inmiddels helemaal uitverkocht, maar donderdag 26 juni nog niet.

WK single Gerard Joling op nummer één in de GFK single Top 100
21-06-2014 09:54:00

Twee dagen nadat Oranje zich in Brazilië heeft geplaatst voor de achtste finale, bereikt zanger Gerard Joling de nummer één positie van de GFK Single Top 100 met zijn WK single Rio, een nieuwe versie van de bekende Maywood-klassieker. Het nummer, waarin Van Gaal tot admiraal wordt gebombardeerd, verscheen begin mei al als één van de eerste WK voetbalsingles en steeg de afgelopen weken gestaag door naar de bovenste plek van de charts. Gerard: “Dit is natuurlijk super. Normaal ben ik niet zo heel erg met voetbal bezig, moet ik je eerlijk bekennen....

René Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
21-06-2014 09:35:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 23 juni is dat 'Juich voor Nederland!', de WK-single van René Froger. Nu het voor Nederland opnieuw een bijzonder spannend toernooi belooft te worden, laat Froger zich niet onbetuigd. ‘Ik ben toch een voetbaldier en we hebben gewoon een te gek liedje. Dit moest ik gewoon uitbrengen’, aldus de populaire Topper. In de videoclip spelen ook Roy Donders en zijn inmiddels befaamde ‘juichpak’ een belangrijke rol. 

Vrijkaarten voor Breda in Concert met oa. Grad Damen en Django Wagner
21-06-2014 09:26:00

Het grootste Nederlandstalige concert van Brabant komt weer in zicht! De tweede editie van 'Breda in Concert' wordt op zaterdag 2 augustus gehouden op het Chasséveld te Breda, met optredens van o.a. Nick & Simon, Grad Damen, Het Feestteam, Django Wagner, Gers Pardoel, Gebroeders Ko, Marianne Weber, Vinzzent en René Schuurmans. Kaarten à € 21,50 zijn verkrijgbaar via bredainconcert.com, Facebook en Primera. Je kunt ook kiezen voor een speciaal VIP-arrangement. 

Eerste eigen single voor Willem Huisman
20-06-2014 14:43:00

Op zondag 22 juni 2014 presenteert Willem Huisman z’n eerste eigen single “Elke Roos” in de kantine van z’n favoriete voetbalclub SC – Oranje gelegen op Sportpark “De Bakenhof” in Arnhem. Nadat hij in februari van dit jaar een contract tekende bij Frank van Etten Records hoopt hij op een glansrijke muziekcarrière. “Het begon allemaal met het bericht over een nieuw concept op de Facebookpagina van Frank van Etten. Voor een klein bedrag per maand kunnen beginnende artiesten toch een single op de markt brengen, vertelt William.

Zangtalent Milou Popping maakt lied over Loom armbandjes
20-06-2014 14:33:00

Het is dé rage van dit moment: het maken van Loom-armbandjes. In allerlei kleuren en vormen. Ook op de basisscholen zie je ze steeds meer en beleven veel kinderen plezier aan het maken (en dragen) van de mooiste bandjes. En bij de Cambiumscholen in Heerde wordt er dan natuurlijk ook over gezongen. Zangtalent Milou Popping, uit groep 8 van deWillem-Alexanderschool,  zong afgelopen week een nieuw liedje in over loomen: Lazy loom

Nick & Simon ontvangen award voor 1 miljoen exemplaren
20-06-2014 13:00:00

Nick & Simon zijn zojuist in Volendam dubbel verrast. Anita Witzier kwam het muzikale duo verblijden met het eerste exemplaar van hun verzamelalbum ‘Herinneringen: Het beste van Nick & Simon’ dat vandaag in release is gegaan. Als klap op de vuurpijl kwam Gaston Starreveld aanvaren op een miljoenenjacht met een Award voor ruim 1 miljoen verkochte exemplaren onder zijn arm

Nieuwe liefde voor Rebecca Schouw
20-06-2014 00:00:00

Rebecca Schouw en haar manager Roy zijn er vooruit gekomen dat ze een relatie hebben. Na een hele moeilijke periode die Rebecca gekend heeft na haar scheiding is Roy toch de persoon geweest die haar door deze zware tijd heeft geholpen, het is allemaal onschuldig begonnen met het welbekende MSN waar Rebecca en Roy voor het eerst contact hebben gekregen. Roy kwam echter al wat eerder over de vloer bij Rebecca dit tijdens een BBQ waar Roy was uitgenodigd.

Frank en Mirella; Nostalgie mag nooit verloren gaan
19-06-2014 18:13:00

De fans van Frank en Mirella kunnen weer volop genieten van hun idolen. Na het grote succes van de single 'Een oude zeeman', het duet met Marco de Hollander, zijn deze twee ras artiesten weer volop aan het toeren door het hele land. “We hebben de afgelopen maanden weer heel veel plaatsen van Nederland aangedaan met optredens en of radio en TV bezoeken en draaien weer op volle vaart mee” vertelt Frank. “De single, "Een oude zeeman", heeft ons weer echt op de kaart gezet.

EditieNL rectificeert artikel van Colinda over uitspraak woonwagenbewoners
19-06-2014 15:09:00

Het begon allemaal met een artikel in weekblad Nieuwe Revu waarin Zangeres Colinda aangaf zeer blij te zijn met het gebruik van het illegale medicijn Melanotan 2 dat zorgt voor een bruine huidskleur. “Via mond op mond reclame bestelde ik een jaar of twee geleden dit product op internet. Omdat het bedrijf zag dat ik veel fans heb besloten ze om mij te sponsoren en krijg een paar keer per jaar gratis potjes opgestuurd”, aldus Colinda die het alleen gebruikt vlak voordat ze een clip opneemt.

Single release van Amelander band Van Geeft ‘M
19-06-2014 11:00:00

De Amelander band Van Geeft’M brengt op 18 juni haar single ‘Hart vol muziek’ uit. De single is afkomstig van hun recent verschenen album ‘Storm’.  Het album is door Heartselling uitgebracht. Hun eerste single ‘Daarom zing ik’ kon rekenen op veel airplay en interesse vanuit de media. Op 5 juli a.s. is de band live te horen op Radio 2’s  Tros Muziekcafé. ‘Storm’ werd opgenomen onder supervisie van producer Michiel Hoogenboezem. Sinds 2009 treedt Van Geeft ‘M veelvuldig op in den lande en zetten ze menig zaal op haar kop.

De Wannebiezz aan de jenever.....
19-06-2014 10:40:00

Het Schiedamse Jenevermuseum heeft de Wannebiezz, ruim een jaar geleden, al eens gevraagd om een pakkend lied te schrijven over het "Schiedammer nat". Om agenda-technische redenen was het er echter nog niet van gekomen. Een aantal weken geleden benaderde Alwine van Winsen, directeur van het Jenevermuseum, hoogstpersoonlijk het 'Rotterdamse' drietal en vroeg hen om dit jaar het Jeneverfestival "Beleef Jenever" te openen. Op 21 & 22 juni ontrolt zich, in het Museumkwartier in Schiedam.

Patrick van den Corput presenteert nieuwe single in Breda
19-06-2014 10:18:00

 Al van kinds af aan was Patrick van den Corput geïnteresseerd in de muziek en speelde als kleine jongetje op zijn kamer op zijn speelgoed drumstelletje. Enige jaren later werd hij gevraagd mee te gaan met de drive in show van zijn oom. Een super uitdaging was dit voor Patrick. Als puberende jongen op vele feesten en partijen plaatjes te hebben mogen draaien werd het tijd voor Patrick om zijn eigen drive-in-show te starten. En met succes, op vele feesten en partijen was hij te zien en vermaakte hij het publiek.

Geweldige afsluiter Groots met een zachte G 2014
19-06-2014 09:49:00

In een oranje gekleurd Philips Stadion hebben Guus Meeuwis en 34.000 uitzinnige fans de overwinning van het Nederlands elftal op Australië gekeken. Na het laatste fluitsignaal stormde Meeuwis en zijn 25 muzikanten het podium op om het oranje feest een muzikaal vervolg te geven in de vorm van het vierde en laatste Groots met een zachte G concert van dit jaar. 

Martijn Stam neemt clip op “Nederland Kampioen”bij Murphy’s Law
18-06-2014 21:27:00

Na de 3-2 zege tegen Australië was het bij Café Murphy’s Law in Hillegom dubbel feest, want daar nam de Hillegomse zanger Martijn Stam de clip op van zijn WK single  “Nederland Kampioen”. Doordat net de wedstrijd had plaatsgevonden waren de “figuranten”geheel in oranje uitgedost en in een uitbundige stemming. Er werd gefeest en polonaise gelopen en de stemming zat er goed in. “Nederland Kampioen”is de tweede single van deze Hillegomse zanger. De single is opgenomen in de Hillegomse studio “The Old Weather Road”van Cok Slobbe.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool