RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Lana Vega treedt vanaf nu op voorgrond met debuutsingle 'Ik zie het in je ogen'
07-03-2014 12:18:00

Lana Vega, 21 lentes jong en woont in het Oost Vlaamse Zottegem. Lana kent het podium gevoel als geen ander want was achtergrond zangeres van o.a. Luc Steeno, Christoff, Lindsay en Laura Lynn. Het gaf haar een gevoel van “ dat wil ik ook” en vanaf nu heeft ze het altijd zeer gewaardeerde achtergrond vervangen door de voorgrond want Lana Vega heeft officieel vandaag haar eerste single uitgebracht. “Ik zie het in je ogen” is de titel en is een vrolijk nummer dat ons laat voelen dat de lente/zomer stilaan kan en mag beginnen.

Alisha gaat haar droom waar maken
07-03-2014 12:13:00

De 12 jarige Alisha Smulders uit Tilburg gaat haar lang gekoesterde droom waar maken. Alisha zoals ze ook in het artiestenvak genoemd wil worden is niet vreemd met Nederlandstalige muziek. Haar vader René Smulders is een bekende allrounder in de muziek wereld. Jaren lang verzorgde Rene Smulders het geluid van o.a. Mulder en Mulder en is tegenwoordig de vaste geluidsman van Rudy de Wit.

Saskia Damen in duet met Arjo
07-03-2014 09:54:00

In augustus 1975 was het direct de grootste hit van de Brabantse country formatie Tumbleweeds. Ruud Hermans en Ine Masseurs waren het gezicht van deze populaire countryband en zorgden internationaal voor een dijk van hit. Somewhere between was de titel en niemand had durven dromen dat het nummer bijna 40 jaar later opnieuw zal worden opgenomen maar dan in het Nederlands. Alice May schreef er een tekst op en Saskia Damen en Arjo doken de TMS studio in van Patrick Schouten om het geheel vast te leggen.

Nieuw album van DI-RECT verschijnt op 4 april 2014
07-03-2014 00:00:00

Het nieuwe album van DI-RECT 'Daydreams in a Blackout' komt uit op vrijdag 4 april 2014. Dat maakten de jongens vanmorgen zelf bekend op de radio. Het Haagse vijftal slaat op dit album nieuwe muzikale wegen in, wat een verrassende diversiteit en gelaagdheid oplevert. Op dinsdag 18 maart 2014 zal als voorbode de albumtrack ‘You & I’ verschijnen via iTunes. Ook de twee opvolgende dinsdagen komt daar telkens een nieuwe albumtrack uit. Eerder dit jaar bracht de band de track ‘Invincible’ uit, de eerste single van ‘Daydreams in a Blackout’.

Hitgevoelige single voor Henk Harders
06-03-2014 22:41:00

De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een hitgevoelige nieuwe single, getiteld “Als De Sterren Weer Gaan Stralen”. Henk is al enkele jaren actief en zijn populariteit breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals “Verlangen”, “Zie Ik Een Ster”, “Mary Jane” en “Geef Jouw Hart Aan Mij” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige én Belgische radio zenders.

Zondag 23 maart a.s. tv opnamen Toppers van Oranje in St.Michielsgestel
06-03-2014 15:42:00

Zondag 23 maart a.s. vinden er weer tv opnamen plaats van het muziekprogramma Toppers van Oranje. Deze keer is het reizende muziekspektakel te gast in de Absoluut te St.Michielsgestel. Er zijn optredens van o.a.Henk Bernard, Jason Bouman, Henk Dissel, Dennie Christian, Jeronimo, Samantha Steenwijk, Mick Harren, Gino Graus, Sugarfree, Eveline Cannoot, Basily Boys, zijn o.a. zondag 23 maart a.s. te gast tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje in de Absoluut in St.Michielsgestel. Entree kaarten zijn online verkrijgbaar.

Arjan Venemann brengt nieuwe single uit
06-03-2014 13:04:00

Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld brengt binnenkort een nieuwe single uit. Na het succes van de hit: ‘Laat me 3000 jaren verliefd zijn’  komt er een passend vervolg. Het betreft wederom een vrolijke liedje met een hoog mee zing gehalte! ' Lieveling' is de titel van het nieuwe liedje. Het nummer is geschreven door René Karst. Venemann heeft wederom zelf de productie gedaan, alsmede het inspelen van diverse instrumenten. De opnames zijn gemaakt in de AV audio producties en AJH Records studio in Coevorden, waarvan Arjan mede eigenaar is.

Jan van Brabant lanceert Que Sera, Sera
06-03-2014 12:55:00

"Het is geen feest als Jan van Brabant niet is geweest", is het motto van deze zanger die al meer dan 25 jaar op diverse podia in Nederland en België staat. Na jarenlang niets meer op single uitgebracht te hebben heeft Jan besloten om aan het verzoek van zijn trouwe aanhang tegemoet te komen en een nieuwe single uit te brengen. Het is een lied geworden met een hoog meezing gehalte en heeft als titel 'Que Sera, Sera”.De opname werden gedaan in Studio ’69 te Zegge. De produktie lag in handen van Laurens van Wessel en Johan Hense.

Nieuwe single van Soraya een feit
06-03-2014 12:35:00

De nieuwe single van de Amsterdamse zangeres Soraya, getiteld " De wil van het leven " is uit met muziek en tekst van Eddy Hoorenman. Deze oude hit van Roos is in een nieuw jasje gestoken door Pascal de Vormer en de passende clip maakt het tot een aangenaam geheel voor oor en oog. Soraya is een zangeres die met veel plezier een geslaagd onderdeel van uw festiviteit kan zijn. Zij brengt op onvervalste wijze het Amsterdamse levenslied.

De gehele line-up voor OosterhoutLive 2014 is bekend! Kaartverkoop start vandaag
06-03-2014 11:04:00

Oosterhout LIVE is sinds 2009 het meest eigentijdse festival van Brabant gericht op Nederlandstalige muziek en is eigenlijk voor iedereen. De 6e editie van Oosterhout LIVE staat voor vernieuwing. Dit jaar is gekozen voor een vernieuwde opzet en plaats in één van de grootste tentconstructies van de Benelux. Hiermee is het jaarlijks terugkerende fenomeen “regen” in 1 klap van de gastenlijst verwijderd. De indrukwekkende festivaltent van 75 meter lang biedt per avond plaats aan 5000 bezoekers. Het geluid krijgt de grootste aandacht en zeker het lichtplan en de special effects gaan zorgen voor een waanzinnige show. De deuren van het veld gaan open om 18.00 uur. Vrijwel direct na het openen van de deuren, zal de eerste artiest het podium betreden. Vanaf 19.00 uur barst het spektakel echt los en zal tot 00.00 uur duren. 

Peter Elders vindt juiste mensen voor starten nieuwe band
06-03-2014 00:00:00

Na twee jaar zoeken naar de juiste formule heeft zanger/liedjesschrijver Peter Elders de juiste mensen om zich heen verzameld om een nieuwe Nederlandstalige pop/rock band te starten. De band, die de naam “Elders” heeft gekregen, bestaat louter uit door de wol geverfde muzikanten, die hun sporen al lang hebben verdiend in zeer uiteenlopende richtingen. Hierdoor is er geen belemmering om in welke stijl dan ook liedjes te gaan schrijven en kan er geschreven worden aan een album vol Nederlandstalige pop/rock liedjes met iedere keer een ander karakter.

Theaterpubliek loopt warm voor musicalklassiekers
05-03-2014 21:58:00

Vandaag maakt De Graaf & Cornelissen bekend hoe de producties voor 2014/2015 vorm krijgen. Komend seizoen komt ons cultureel erfgoed dubbel aan bod met Heerlijk duurt het langst, de legendarische musicalklassieker van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, en de oer-Hollandse en meest gespeelde origineel Nederlandse musical ooit, De Jantjes. Maar het publiek waant zich ook in Frankrijk, want met het theatrale chansonprogramma Vive la France gaat het publiek ‘en route’ door ‘la douce France’ en komen de mooiste en bekendste liedjes voorbij. 

'Voetjes van de vloer'....... met de nieuwe single van de Wannebiezz
05-03-2014 21:52:00

Dat de Wannebiezz het predicaat “Feel good band” verdienen, staat inmiddels buiten kijf. Keer op keer verrast dit veelzijdige trio uit Rotjeknor ons met, driestemmig gezongen, spitsvondige teksten op vrolijke en vooral herkenbare melodieën, waarbij zelfs een afwijzing nog een glimlach oplevert. Dat blijkt wel uit hun nieuwe single “Ik ga je belle”. Uit dit muzikale hoogtepuntje kunnen we opmaken dat, ondanks het feit dat Arie, Rocco & Gilles niet ongevoelig zijn voor romantiek, de Wannebiezz erg gehecht zijn aan hun ‘vrijgezellige’ leventje.

Nora Dalal neemt single op
05-03-2014 20:45:00

MBMG Records gaat een single opnemen met zangeres Nora Dalal. De zangeres die bekend is van de groep Raffish, Def Rhymss en The Voice of Holland zal door deze samenwerking eindelijk echt zichzelf  zijn. De single ‘When a tear drops” is van een totaal ander genre dan we gewend zijn van Nora Dalal. Het nummer is puur en raakt je diep in je ziel…. De samenwerking is per direct in werking gegaan en dat betekent dat ze 15 maart 2014 al haar nieuwe single gaat inzingen bij studio 0317 in Rhenen.

538 DJ Tim Klijn gaat uitdaging Thomas Berge aan
05-03-2014 19:39:00

Radio 538 DJ Tim Klijn laat via Twitter weten de uitdaging van Thomas Berge aan te gaan. Alles draait om de brief die Thomas naar het radiostation heeft gezonden vanwege het feit dat hij nooit op deze zender te horen is. Volgens Berge wordt hij nog steeds voor een jochie van 12 aangezien en stelde voor om samen met een live band naar de studio te komen aan te tonen dat hij tegenwoordig volwassen muziek maakt. Lees bij "Lees verder"de brief van Thomas aan 538.

'Het Regent Zonnestralen’ favoriete Acda en de Munnik hit volgens 100% NL luisteraars
05-03-2014 19:27:00

Dinsdagavond maakten Thomas Acda en Paul de Munnik onverwacht bekend dat zij na 20 jaar een punt zetten achter hun samenwerking als Acda en de Munnik. Tot maart volgend jaar staan zij als duo op de planken en daarna valt het doek. Voor 100% NL aanleiding om op zoek te gaan naar de favoriete Acda en de Munnik nummers van  luisteraars. Het Regent Zonnestralen is met 43 % van de stemmen verkozen tot favoriete nummer. De Top 3 ziet er als volgt uit: 1. Het regent Zonnestralen, 2. Niet Of Nooit Geweest 3. De Kapitein Deel II.

Wesly Bronkhorst geeft concert in Eindhoven
04-03-2014 21:18:00

Op zaterdag 17 mei gaat Wesly Bronkhorst het Stadspaviljoen, Alb. Thijmlaan 1 in Eindhoven op zijn kop zetten. De Amsterdammer gaat in dit Eindhovense etablissement een concert op touw zetten: “Wesly Bronkhorst Fans & Friends”. Tijdens dit concert zullen Willem Barth, John de Bever, Samantha Steenwijk, Wesley Klein en Ferry de Lits  gastoptredens verzorgen. Het gaat een spetterende avond worden. De aanvang is om 20.00 uur. Het is voor het eerst dat de Amsterdamse Wesly in Noord Brabant een concert gaat geven.

'De dag van morgen'.... titel nieuwe single Otta Roona
04-03-2014 21:12:00

Otto Roona werd geboren op 25 feburari 1986 te Groningen. Bij hem zat muziek en zingen altijd al van jongs af aan in het bloed. Hij heeft veel gedichten en teksten geschreven en op zijn keyboard diverse nummers gemaakt, toch kwam het nooit tot een productie bij een producer. Na zijn studiejaren waarin hij onder andere fotografie en digitale vormgeving studeerde is hij uiteindelijk toch de studio ingegaan. In het jaar 2012 vond hij het tijd worden om toch wat meer met de muziek te gaan doen.

Annie MG Schmidtprijs 2013 uitgereikt op 6 april 2014
04-03-2014 20:53:00

De Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, wordt op zondag 6 april uitgereikt tijdens de zevenentwintigste editie van het Amsterdams Kleinkunst Festival. De prijs bestaat uit een bronzen borstbeeld van Annie M.G. Schmidt, gemaakt door Frank Rosen en 3.500 euro. De uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs aan zowel de tekstdichter, componist als uitvoerend artiest van dit lied, vindt plaats in Theater Bellevue in Amsterdam.

Afscheidstournee Acda en de Munnik van november 2014 t/m maart 2015
04-03-2014 20:36:00

Thomas Acda en Paul de Munnik gaan uit elkaar. Dat maakten de heren zojuist  vanavond bekend in De Wereld Draait Door. "Het is klaar, het is tijd. Met het laatste programma hebben we echt iets moois en groots gehad. Om dat te bewaren is het verstandig om er na 20 jaar mee op te houden", aldus Thomas Acda. "Tijdens een gesprek hadden we het over wat we na het komende theaterprogramma zouden doen", was de reactie van  de Munnik."Ik hoef niet zo nodig daarna weer iets te maken".

Thomas Berge tekent platendeal in België
04-03-2014 14:05:00

Thomas Berge heeft een platendeal in België getekend. Op 17 maart brengt CNR Records Belgium ´Alleen Omhoog´ uit in Vlaanderen als eerste single. Berge bracht in Nederland door de jaren heen zeven studioalbums uit. Naar aanleiding van het onlangs verschenen album ‘Berge Verzet’, waarop Berge zich met een geheel vernieuwde pop-sound van een andere kant laat ziet, stapt België nu ook in.  In Nederland is ´Alleen Omhoog´ op YouTube met ruim 500.000 views beluisterd en bekeken. Op Spotify is het bovendien het best beluisterde nummer ooit van Thomas Berge.  De tweede single van het album, ‘Zonder Jou (Voor Jou Alleen)’ verscheen eind januari.  Berge over zijn contract in België: “Ik ben ontzettend trots op de samenwerking met CNR Records Belgium.

Dutch Valley maakt nieuwe namen bekend
04-03-2014 11:47:00

Tijdens Dutch Valley 2014 zullen onder meer Frans Bauer, The Flexican & MC Sef, Jeroen van der Boom, Memphis Maniacs, 80’s verantwoord, 2 Brothers on the 4th Floor, Koos Alberts, Ruben van der Meer, Joey Matsoe Matsoe , Tony Star, Imca Marina en Roy Donders acte de présence geven. Dat heeft de organisatie van het grootste festival met muziek en artiesten van eigen bodem vandaag bekend gemaakt. Dutch Valley wordt gehouden op zaterdag 9 augustus a.s. in recreatiegebied Spaarnwoude.

Mayke Vanes verovert Nederland en België
04-03-2014 10:50:00

Reeds  25 jaar zingt Mayke in Vlaanderen bij diverse orkesten en showgezelschappen waarna ze op 30 oktober 2011 de stap zette naar een solo carrière onder de artiestennaam: Mayke Vanes. Haar eerste singles zoals  ‘Als de sterren aan de hemel staan ‘ deed het zeer goed in Vlaandeen Haar  15 jarige zoon, Kevin ontwikkelt zich als nel tot haar tekstdichter en schreef o.a. de  tekst voor ‘Jij bent van mij’. In 2013 komt Mayke in contact met Wally Mckey en neemt samen de country single "Zoals wij zijn" op.

Zwaardslag maakt zanger Bob Offenberg carnavalsridder
03-03-2014 12:46:00

De Schiedamse zanger Bob Offenberg is met zijn 17 jaar de jongste carnavalsridder van Nederland. Zaterdag 1 maart werd hij in Rotterdam-Lombardijen (Noelemakkerdam) door Prins Lombard de Vijfde (in het dagelijks leven de 56-jarige Marius Vos) met de slag van een heus zwaard verheven in de ridderstand. Uiteraard onder daverende alááááfs van een enthousiast volk van de leut en gein.

Picobello komt met nieuw nummer
03-03-2014 11:26:00

Afgelopen zaterdagavond presenteerde Picobello haar nieuwe single "Tis over en voorbij". Dat alles in een bomvolle zaal bij uitgaansgelegenheid "De Keet in Heerde. Er waren veel collega artiesten en medewerkers van internetradio stations. Na de single "Jij en ik" die het nog erg goed doet, nu dus de hoogste tijd voor een opvolger. Opmerkelijk is dat Betsy, de vrouwelijke helft van het duo,  dit nummer zelf heeft geschreven.

Platencontract en nieuwe single voor Marjolein
03-03-2014 11:16:00

Met de release van "Vragen" is er een nieuw muzikaal hoofdstuk toegevoegd aan de toch al indrukwekkende carrière van deze multifunctionele Belgische zangeres. In haar vaderland ( België) is zij van vaste waarde. Met enige regelmaat is zij vanaf de start van jaar carrière te zien op TV en te horen op de diverse radiozenders. Met nummers als “ Luister naar mijn hart” ,“Kamers” en “ Lekker Beest” had ze noteringen in de Ultratop 50, Vlaamse Top 10 en Kids Top 20.

Johan Kettenburg treedt op bij 5-jarig bestaan van ONAIR-Events ( win kaarten )
03-03-2014 09:38:00

De afgelopen weken is er hard gewerkt aan de geweldige line-up van het artiestengala. Dit evenement gaat plaatsvinden in het Wapen van Zandvoort op het Gasthuisplein. 13 super artiesten zullen optreden voor het 5-jarig bestaan van ONAIR-Events en het 1-jarig open zijn van het Wapen van Zandvoort. De artiesten die gelijk toegezegd hebben om deze avond voor u op te treden zijn: Robin Razz, Carlo Koster, Sasja Brouwers, Javi Escalera, Yves Berendse Kleerekooper, Rafiona en Mike Daane.

Johhny Gold ontvangt de titel 'Carnavalskraker 2014' uit handen van Rogier van Oosterhout
02-03-2014 11:40:00

In een dampend en geheel uitverkocht Pullman Cocagne Hotel in Eindhoven nam Johnny Gold met z'n feestkraker "Lalluh" de titel "Carnavalskraker 2014" in ontvangst van 3 Uurkes Vurraf presentator Rogier van Oosterhout. In een zinderende finale bleef de rasentertainer o.a. Stef Ekkel, Jettie Pallettie, de Gebroeders Ko, De Lawineboys e.v.a. feestartiesten voor in de Omroep Brabant georganiseerde wedstrijd.

Sjeng Aon De Geng grootste carnavalshit in Top 40
02-03-2014 11:12:00

Sjeng Aon De Geng van De Nachroave is de grootste carnavalshit allertijden in de Top 40. Het nummer is de grootste hit in de bijna vijftigjarige geschiedenis van de Top 40. Het nummer stond in 1995 in totaal 21 weken in de lijst en bereikte de vijfde plek. De lijst van meest succesvolle carnavalsnummers is bepaald door de positie en het aantal weken dat een plaat in de Top 40 heeft gestaan.

Albumpresentatie Ron de Ridder op 1 juni 2014 in Beuningen (Gld)
01-03-2014 10:14:00

Op zondag 1 juni 2014 presenteert Ron de Ridder z'n nieuwe album met daarop in totaal 12 tracks waaronder 'oud' materiaal en 3 splinternieuwe nummers. Uiteraard zal z'n huidige hit "Voor altijd in mijn hart" ook een plekje krijgen op het zilveren schijfje. Het album wordt uitgebracht bij Dimario Records van Mario Veltman die ook 4 van de nummers heeft geschreven en gecomponeerd. Er werd Ron steeds gevraagd om een album met z'n bestaande nummers uit te brengen en heeft hieraan dus gehoor gegeven. Als locatie is gekozen voor Café Zaal "De Vrijboom", Van Heemstraweg 66 te Beuningen( Gld). Meewerkende artiesten zijn: John de Bever, Wesley Ponsen, Stanley Hazes, William Burg, Diana Hönig, Carlos Donkers, Theo van Cleeff, Fantasticos, Gertjan Wels, Robert Pater, Jessica Malfait en DUONL. 

Volop carnaval bij TV Oranje!
28-02-2014 21:28:00

Tijdens carnaval is TV Oranje weer dé feestzender van Nederland, met non-stop carnavalsclips van eigen bodem. Op vrijdag 28 februari om 23.11 uur en zaterdag 1 maart om 11.11 uur kun je kijken naar de volledige ’11 van Oranje’, de elf carnavalsliedjes die de meeste stemmen kregen van de kijkers en luisteraars van TV Oranje en RADIONL, met als nummer 1 de 'Carnavalskneiter 2014'! 

Nieuwe formatie Tristan brengt debuut cd uit
28-02-2014 18:19:00

"The best of the 70’s brought to 2014” was het eerste wat in TOTO gitarist Steve Lukather opkwam toen hij de muziek van Tristan voor het eerst te horen kreeg. Op 1 maart 2014 brengt de nieuwe Nederlandse Jazz/Pop band Tristan hun zelf geproduceerde debuut cd "Full Power” uit. 

Helemaal Hollands heeft de Oranje Kroon
28-02-2014 18:08:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 maart is dat Helemaal Hollands met ‘Wat is ze lekker’. Deze nieuwe single werd geschreven door de heren zelf, in samenwerking met het succesvolle schrijvers- en producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar, dat al heel wat hits op zijn naam heeft staan. Het resultaat is een geweldige meezinger die ongetwijfeld heel wat keer gedraaid zal worden tijdens het carnaval! De clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Gebroeders KO & La Bamba winnen RADIONL Carnavalkneiter 2014
28-02-2014 17:53:00

Aan de vooravond van carnaval hebben muziekzenders TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat 'Drink als een Prins' van Gebroeders Ko & La Bamba door de kijkers en luisteraars is uitgeroepen tot Carnavalskneiter 2014. De trofee werd vanmiddag uitgereikt tijdens een live uitzending van RADIONL vanaf het grote muziekfeest '3 Uurkes Vurraf' in Eindhoven. De afgelopen elf dagen kon via internet en sms gestemd worden op een lijst met meer dan honderd nieuwe Nederlandse carnavalsliedjes.

Adriaan Persons komt met single 'Zonde van dit hart'
28-02-2014 15:36:00

Het gaat goed met de carrière van Adriaan Persons. De 17 jarige zanger die in 2013 tweede werd bij de RTL talentenjacht X Factor lanceert zijn nieuwe single. Adriaan de frontman van de band Persons komt met de solo “Zonde van dit hart.” De track is de titelsong van de film “Sabina” een filmproductie van UNIEK die op 7 maart in première zal gaan. De film “Sabina” gaat over het meisje Sabina. Zij wordt ernstig gepest door een groepje op school.  Dit pesten stapelt zich hoog op, waardoor zij een beslissing neemt die haar leven verandert.

'Let's have a party!' met René Shuman & Angel-Eye in Roermond!
27-02-2014 22:25:00

Kom naar Roermond op 25 april. René Shuman & Angel-Eye staan met hun muziekcircus in de concertzaal van ECI Cultuurfabriek. De titel 'Let's have a party!' zegt genoeg. Swing mee op dit heerlijke lenteconcert met de bekende hits van toen en de feelgood van nu. Muziek van Roy Orbison, Elvis Presley, Johnny Cash e.v.a. Maximaal entertainment, virtuositeit en nostalgie.

Feestduo De Dikdakkers brengt Brazilië in Oranjesferen
27-02-2014 20:38:00

Het zijn inmiddels bekende gezichten geworden voor, tijdens en na wedstrijden van het Nederlands elftal. Feestduo De Dikdakkers verhoogt de Oranjestemming op elk gewenst moment. Tijdens een optreden van deze feestmannen barst het Oranjecafé uit zijn voegen, zingt de Arena uit volle borst mee en zal de sfeer op De Oranjecamping wederom een hoogtepunt bereiken. ‘We hebben er nu al zin in,’ klinkt het veelbelovend.

Nieuwe single voor Harmina
27-02-2014 17:53:00

Harmina heeft in Nederland al een schitterende carrière opgebouwd met heel wat tv optredens, theatershows en onderscheidingen. Na jarenlang met Nederlandse platenfirma’s te hebben gewerkt heeft zij nu de overstap gemaakt naar de Belgische uitgeverij D & V die behalve deze single ook een album zal uitbrengen in de loop van het jaar. Harmina brengt een repertoire dat doet denken aan de legendarische ‘Zangeres Zonder Naam’, met wie ze al eens wordt vergeleken. 

Marianne Weber in duet met Django Wagner i.p.v Willem Barth tijdens Music Of Life Concert
27-02-2014 15:14:00

De reeks concerten van Music Of Life in het AFAS Circustheater voor de KWF kankerbestrijding zijn vorige week van start gegaan. Frans Bauer, René Froger en Syb van der Ploeg & Xander de Buisonjé hebben hun bijdrage al geleverd. Binnenkort is het de beurt aan Nick & Simon, Jan Smit, 3JS, Rob de Nijs en Marianne Weber & Django Wagner. In eerste instantie zou Marianne samen met Willem Barth een concert geven, maar omdat Willem zich meer wil storten op z'n solocarrière is er gezocht naar een geschikte vervanger.

Mark Rijs & D-River Music gaan samenwerken
27-02-2014 14:00:00

Mark Rijs vervolgd zijn zangcarrière bij D-River Music en tekent een exclusief management & platenlabel contract. Mark Rijs die dit jaar 10 jaar in het vak zit ziet er naar uit om net zoals zijn Leidse collega artiesten Ray vd Heiden en Theodoor Visscher onderdeel uit te maken van het team. Mark over zijn nieuwe samenwerking: “D-River Music legt echt de nadruk op het fysieke management. Dus korte lijnen, meegaan en meekijken bij optredens en promotie. Daarnaast zal er door hun ook acquisitie worden gepleegd naar nieuwe optredens.” 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl