RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Margriet lanceert 'Als ik jou niet zie'
31-05-2014 18:32:00

Margriet zingt haar leven lang al, maar niemand heeft haar ooit gehoord. “Als je al 40 geweest bent, dan verwacht je niet dat dit nog mag gebeuren?”, aldus de nuchtere en bescheiden vrouw uit het Twentse dorp Borne. Ze zingt al jaren de liedjes van ‘grote vrouwen’ als Helène Fisher, Adrea Berg, Adele, Amy Winehouse en Corry Konings… in haar badkamer?! Maar nu maakt ze dus alsnog een bliksemstart. Willie daagde haar uit op een buurtfeestje in Borne en zo is het begonnen. Een half jaar praten, doen, overleggen, zingen, repeteren en werken met Willie.

Bob East Show Band terug van weggeweest
31-05-2014 17:10:00

Wie kent de Bob East Show Band niet?. In 1974 opgericht in Enschede, waarna de band uitgroeide tot een formatie die in heel Nederland zeer veel aanzien genoot. Lee Towers, Anita Meyer, Rene Froger, Maywood, Andre Hazes, Koos Alberts, Ernst Daniel Smit, Marco Borsato en nog vele andere Nederlandse artiesten  lieten zich maar al te graag door deze band begeleiden.  

RADIONL en TV Oranje Live in Beilen
31-05-2014 05:21:00

Op pinkstermaandag 9 juni strijkt RADIONL en TV Oranje Live neer op het dorpsfeest Lanijto in Beilen, met een uitgebreid artiestenprogramma en live radio-uitzendingen. Van 14.00 tot 19.00 uur kun je in de feesttent bij het gemeentehuis van Beilen genieten van optredens van Thomas Berge, Bouke, Dennie Christian, Ancora, Joey Hartkamp, Marlous, Marco de Hollander, Aukje Fijn, Frank & Mirella, Martin Vincken, Jan Vaartjes, Ray van der Heiden en Marlane. 

Buma ROCKS! Export Award voor Adje Vandenberg
30-05-2014 17:29:00

Adje Vandenberg, de bekendste Nederlandse hardrockgitarist, componist, muziekproducent en muziekuitgever van Nederland, is onderscheiden met de Buma ROCKS! Export Award 2014. Hij kreeg de prijs uit handen van Frank Helmink, directeur Buma Cultuur, tijdens het conferentieprogramma van Buma ROCKS! dat plaatsvond in Doornroosje in Nijmegen. Vandenberg scoorde in de jaren '80 vele internationale hits.

Nieuwe zomerse single voor Sjors Schanck
30-05-2014 17:15:00

Sjors Schanck, geboren op 9 november 1986 te Vlissingen begon 7 jaar geleden met zingen in een cafeetje in Vlissingen. Jan van Est en Zeeg van Seben hadden daar een optreden en vroegen aan hem of hij in de pauze een paar nummers wilde zingen. Hier heeft hij gebruik van gemaakt en van het een kwam het ander en voor hij het wist zong hij er elk weekend. Hij heeft o.a. gezongen met Rinus Ponsen, Jan van Est, Bobby Prins, Django Wagner, Albert West en Sieneke. In 2007 heeft Sjors een single opgenomen met de titel “Amore”. 

BÖKKERS gaat nazomer feest houden
30-05-2014 16:59:00

Op zaterdag 20 september aanstaande vindt de eerste editie plaats van "Koele Koele". Het is een intiatief van Rockband BÖKKERS die in Nederland hard aan de weg timmert met haar Rock & Roll met Sallandse teksten. Insteek van "Koele Koele" is simpel: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden. 

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon
30-05-2014 16:48:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 2 juni is dat ‘Skippybal’, de nieuwe single van Frans Bauer. De nog altijd razend populaire volkszanger uit Fijnaart heeft opnieuw een rasechte meezinger afgeleverd. De inspiratie voor het vrolijke liedje vond hij bij zijn kinderen. Frans en Mariska vinden dat hun kroost teveel tijd achter de computer doorbrengt, en dat deed Frans ineens denken aan de skippybal waarmee hij in zijn jeugd speelde. De clip, die deels is opgenomen op de Euromast, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

William Smulders lanceert nieuwe website vol met nieuwe informatie en muziek
29-05-2014 20:39:00

William Smulders zingt en speelt gitaar. Zijn voornamelijk Engelstalige repertoire varieert van lichte jazz en instrumentale Spaanse gitaarmuziek tot bekende evergreens, hits van de fifties tot de eighties en rock ‘n roll klassiekers. Wie William boekt krijgt altijd kwaliteit verpakt in een show vol entertainment en interactie met het publiek. Zijn performance wordt gekenmerkt door een aanstekelijk enthousiasme. 

Videoclip opnames 'Geen Stempel' in Asten voor nieuwe zomer single
29-05-2014 20:29:00

Nog voor de zomer zal er een nieuwe single van de feest DJ's Geen Stempel verschijnen. Voor deze single zal een videoclip opgenomen worden op maandag 2 juni, in Feestcafé De Peer, vanaf 19.00 uur.  Eenieder die aanwezig wil zijn bij de opnames is van harte uitgenodigd  om 19.00 uur aan de Markt 17 te Asten, het kleding voorschrift is 'zomers'. Alhoewel Geen Stempel nog maar sinds korte tijd aan de weg timmert, gaat het bijzonder goed met de carrière van de feest DJ's. 

Jannes reikt nieuwe single 'Hey Monique' uit aan Björn Litjes
29-05-2014 19:48:00

Tijdens het Hemels Piratenfeest in Megchelen kreeg Björn Litjes gisteravond uit handen van Jannes het eerste exemplaar van z'n nieuwe single "Hey Monique". Het lied is geschreven door Kees Tel die ook tekende voor de productie. De single wordt landelijk uitgebracht op het JC Records platenlabel. Er waren tevens gastoptredens van Jessica Malfait, Martijn te Kampe, Robert den Brok en Belinda Kinnear. Eric van Eeten mocht het geheel presenteren. Björn hoopt dat hij met deze verrassende single weer een mooie plaats kan veroveren in de playlisten.

Cornel lanceert autobiografische single
29-05-2014 18:06:00

In april 2014 tekende Cornel een platencontract bij de Frank van Etten Studio in Apeldoorn. Mede door de financiële hulp van een aantal sponsoren is er een afspraak gemaakt dat er minimaal 9 singles worden opgenomen. De in Rotterdam geboren, maar in Hoek van Holland afkomstige zanger begon 13 jaar geleden als geintje met zingen tijdens een karaokewedstrijd. Hij nam vervolgens zangles en kreeg boekingen binnen voor optredens. Zo is het balletje gaan rollen. Z’n werk heeft hij 6 jaar geleden opgezegd en verdient nu als zanger een goede boterham.

Oranje Top 30 slaat aan bij lokale omroepen
29-05-2014 00:47:00

In krap een jaar tijd is het aantal lokale en regionale radio- en tv-zenders dat wekelijks de Nederlandstalige hitlijst Oranje Top 30 uitzendt spectaculair gegroeid. In juni 2013 werd de Oranje Top 30 uitgezonden door zestig lokale radio- en tv-stations. Inmiddels zijn er verspreid over het hele land al 84 radio- en tv-zenders die de lijst wekelijks uitzenden en vaak ook nog een of meerdere keren herhalen. 

Nieuwe single voor Henk Ruwette
29-05-2014 00:36:00

Als je groot wordt gebracht met de muziek van Koos Alberts of André Hazes en je start later je eigen zangcarrière als volkszanger, dan ontkom je er haast niet aan; jouw muziek is dan beïnvloed door genoemde heren. Henk Ruwette is zo’n voorbeeld van een typische volkszanger die ondertussen al heel wat jaartjes meedraait maar gewoon begon in de badkamer. Het resultaat? Twee albums en een twintigtal singles! ‘Ajax geef ze van katoen’, ‘Talloze nachten’, ‘Droom en denk aan mij’ zijn enkele voorbeelden uit een tijd dat muziek nog verscheen op vinylsingle. 

'Rock & Roll is leven'....titel nieuwe single van Will de Brouwer.
28-05-2014 23:41:00

Nadat in de vorige singel “Wat doe je met mij” al de klanken en akkoorden met een Rockachtige inslag hoorbaar waren, zoals het werd omschreven in de diverse media, heeft Will nu gekozen voor een nummer wat je doet denken aan de jaren ’60-’70 Rock & Roll is tijdloos en zal steeds terug blijven komen, zo zegt Will. Meteen vanaf het begin voel je de ’60 –’70 vibes en kun je moeilijk stil blijven staan, kortom weer een stijl die Will  ook in zich heeft. Het nummer 'Rock & Roll is leven'. is geschreven door Kees Plat van de tribute to the Cats band.

Ontvang gratis* editie 19 van artiestenblad Lucky Joe
28-05-2014 13:54:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Emile Hartkamp is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 19 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 72 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Emile Hartkamp die in 2014 z’n 25 jarige jubileum als tekstschrijver en producer viert. Daarnaast bestaat Goldstar Music Productions 10 jaar. Samen met Norus Padidar runt hij dit succesvolle bedrijf waar veel hits geboren zijn en nog steeds de mooiste nummers worden opgenomen. 

Johnny Gold giet 'Wij houden van Oranje' in feestelijk vaatje
28-05-2014 13:31:00

Ons landje stond in 1988 in vuur en vlam toen onze jongens van Oranje op het EK voetbal de Europese titel binnensleepte en André Hazes scoorde een dikke nummer 1 hit met het door Hans van Hemert geschreven “Wij houden van Oranje” wat reeds vele jaren als DE voetbalhit in het feestcircuit geldt. Nu jaren later, aan de vooravond van het WK 2014 heeft Johnny Gold, de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek,  het nummer op zijn geheel eigen wijze van alle muffigheid en stof ontdaan.

Ferry van Leeuwen brengt 'Zo simpel' uit
28-05-2014 12:10:00

Veel mensen kennen Ferry van Leeuwen als ‘die Kale’ van Marco Borsato of van "Ik hou van Holland: . Ook wordt hij nog regelmatig herkend als de zanger van ‘Memories’ waarin hij vervlogen liefdes bezong. Met de Memories band scoorde hij een hit met de titelsong ‘Jij en Ik’.  Tegenwoordig tourt hij ook met de Edwin Evers Band langs de theaters van Nederland. Wat veel mensen niet weten, is dat Ferry een gedreven singer-songwriter is.

Laura van den Elzen presenteert nieuw album tijdens 'Volendam van het zuiden'
28-05-2014 11:58:00

De 16 jarige Laura van den Elzen geniet op dit moment van veel populariteit in Duitsland op grote Country festivals. Vorige maand tijdens een optreden met haar band tijdens een groots Country Festival opgezet voor de bekende Europese Country bands kreeg ze van het publiek een staande ovatie. Ze wordt nu al met haar nieuwe band gevraagd om op te treden in verschillende landen. Vannwege de grote vraag naar cd's van Laura's nieuwe nummers en van haar covers heeft ze de afgelopen periode hard gewerkt aan haar cd album "Time after Time". 

Wesly Bronkhorst komt met zomerhit
28-05-2014 10:05:00

Daar waar de meeste artiesten op dit moment druk zijn met een nummer voor het WK en Oranje komt volkszanger Wesly Bronkhorst met de zomerhit van 2014. Het nummer “Kom allemaal maar in mijn armen” werd al geruime tijd in alle kroegen, kantines en op feesten uit volle borst meegezongen. Een prima reden om dit nummer in een nieuw jasje te steken en het resultaat mag er zijn. Een 2014 versie uit de studio van Manfred Jongenelis staat nu al garant voor De zomerhit van 2014.

De 80’s hitsensatie Mai Tai is terug met nieuwe single
27-05-2014 15:25:00

In de jaren 80 scoorde Mai Tai hit na hit in zowel Europa als Amerika met nummers als 'History', 'Female Intuition' en 'Am I losing You Forever’. De groep die destijds bestond uit Jetty Weels, Carolien de Windt en Mildred Douglas, is terug met een nieuwe zangeres.  Eve L’Kay heeft de microfoon overgenomen van Mildred Douglas. 

Alweer nieuwe single voor Arjan Venemann
27-05-2014 15:14:00

Arjan Venemann komt binnenkort met alweer een nieuwe single, getiteld "Lena"  Eerder dit jaar kwam de titel 'Lieveling' uit, welke is geschreven door René Karst. Een rasechte schlager plaat welke is geschreven door niemand minder dan Johnny Bolk uit Almelo. Deze zal ook verschijnen op het eind dit jaar te verwachten album. Venemann heeft uiteraard zelf de productie uitgevoerd in zijn AV Audio producties studio te Kerkenveld en Coevorden.

Gelegenheidsduo De Lowietjes komt met WK single
27-05-2014 13:12:00

De Lowietjes is een gelegenheidsduo speciaal voor het WK 2014 bestaande uit Rob van de Stapmolen en Ger de Heer uit Oosterhout. Samen brengen zij het nummer "Oranje vleugels" uit, een ode aan het oranje legioen! Ger de Heer heeft de tekst geschreven en Rob van de Stapmolen en Manfred Jongenelis zorgden voor de muzikale vertaling. Ger de Heer kwam met het idee voor het liedje. Ger is al jaren een fanatiek Oranje supporter zo heeft hij al een heus elftal Oranje kanariepietjes gekweekt! 

Willy Sommers is ‘Stapelgek’ op de zomer
27-05-2014 11:51:00

De zomer staat voor de deur en Willy Sommers heeft een vrolijke single klaar staan, die de zon extra zal doen laten schijnen! ‘Stapelgek’ is de titel van zijn nieuwe lied. ‘Het is een up tempo song met veel ritme in’, vertelt Willy.Binnenkort hoort bij dit nummer ook een zonnige videoclip. ‘Voor de videoclip van ‘Stapelgek’ zijn we afgezakt naar Djerba’, zegt Willy. ‘De perfecte locatie voor zomerse sfeerbeelden!’ Op de clip is het nog even wachten, maar de single is nu al verkrijgbaar! Voor meer info surf naar: www.willysommers.be 

Luc Steeno in duet met Laura Lynn
27-05-2014 11:41:00

Op 28 juni viert Luc Steeno zijn 50ste verjaardag. Om dit te vieren brengt hij op 23 juni zijn best-off cd  uit, met daarop al zijn grootste hits, maar ook 5 nieuwe nummers en een geweldige medley. Een voorsmaakje hiervan is de gloednieuwe single ‘Diep In Je Ogen’. Voor dit nummer heeft hij de hulp ingeschakeld van zijn showbizz-collega Laura Lynn. ‘Ik ken Laura Lynn al jaren en we wilden al langer een duet opnemen samen’, zegt Luc. ‘Het resultaat is fantastisch. Ik kijk er enorm naar uit om deze single met haar te zingen op allerlei podia deze zomer.’

Andre Pronk verloot 50 keer mp3-downloads van z'n WK-single ‘Oranje Oranje’
27-05-2014 10:30:00

In de loop van deze week lanceert de knotsgekke Andre Pronk z'n nieuwe WK single "Oranje Oranje". Momenteel is het team nog druk met de voorbereiding van de clip die aankomend weekend wordt opgenomen. Je maakt kans om de mp3 van de single te winnen als je Andre volgt op Facebook. Vorige week kwam de uit Vlaardingen afkomstige zanger ook nog even in het nieuws. Omdat Andre elke vrijdag te horen in de Freakshow van Giel Beelen heeft hij als waardering een tatoeage van Beelen op z'n rug laten zetten. 

Glenn de Koning in oud-café grootvader
27-05-2014 00:43:00

Zanger Glenn de Koning heeft zondag met Mike de Tyssonk het Glenn de Koning café in Zaandam geopend. Een aantal jaren geleden was Glenn zijn opa nog uitbater van het café aan de Damkade 2. Glenn heeft zijn opa nooit gekend, maar het geeft wel een meerwaarde aan het café. “Het is nooit echt de bedoeling geweest om een café te beginnen, maar als je het dan doet, is deze locatie wel uniek. Zeker voor mij”. Het beginnen van het café was vrij impulsief voor beide heren.  

Tweede solo single voor Daan
26-05-2014 14:48:00

Daniëlla Natasja Vermeulen: "DAAN" is geboren op 21 november 1969 te Rotterdam. Zij begint reeds op jonge leeftijd  met zingen en volgt zangles bij o.a. Tony Damon, Bep Ogterop en Babette Labeij. Ze brengt een aantal solo singles uit, zingt in verschillende bandjes en heeft een hitsingle "Teddybear" met de meidengroep Exposure. Ook volgt ze acteerlessen bij o.a. De Trap, Ellen Rörhman, Hugo Metsers en Josja Hamann. Als beginnend actrice heeft zij gastrollen in o.a.; GTST, ONM, Westenwind, Luifel & Luifel en speelt in een commercial van Neckermann.

Nieuwe single Dave van Well getiteld 'Kuiltjes in haar wangen'
26-05-2014 13:15:00

Op woensdag 28 mei 2014 is het zover, dan komt de nieuwe single van de Nijmeegse volkszanger Dave van Well uit genaamd “Kuiltjes in haar wangen”. De single is de opvolger van, De vorig jaar verschenen zomerplaten “Laat  maar praten” en “Jij Jij Jij”. Zoals de titel het al verraad is dit ook weer een zomerse meezinger met de liefde als hoofdrol. Op de cd single staat tevens ook een tweede nummer genaamd “Hou me even vast”. Ook deze single is weer door Dave van Well zelf geproduceerd in zijn eigen studio, en zal weer verschijnen onder zijn eigen label.

Belle Perez start zomeroffensief met nieuwe single
26-05-2014 10:36:00

Het wordt geheid een drukke, bruisende zomer voor de Vlaamse latin-diva Belle Perez met tal van optredens in Nederland en Vlaanderen en haar vijftienjarig jubileum op komst. Om dit zomeroffensief te completeren, brengt Belle de gloednieuwe single Vayamundo uit. “Vayamundo ligt mij na aan het hart”, vertelt Belle. “Het is een nummer met een boodschap. Vayamundo betekent ‘Ga en ontdek de wereld’.” De zomersingle is de voorloper van een album dat Perez later dit jaar uitbrengt ter ere van haar vijftienjarig bestaan als artiest.

Danny Robben wint Battle 'Ga Met Me Mee'
26-05-2014 10:30:00

Danny Robben heeft afgelopen zaterdag de Battle gewonnen die SenS Music georganiseerd had omdat er een run was op de band versie van Rudy de Wit zijn single "Ga Met Me Mee". Danny was uit alle artiesten die zich aangemeld hadden de beste in zowel Nederland als in België waar de finale was. Rudy de Wit heeft de prijs een single pluggings pakket mogen overhandigen aan Danny die zeer trots was. Met Rudy de Wit gaat het goed, in november lanceert hij zijn eerste album waar natuurlijk ook zijn afgelopen hit singles op komen te staan.  

22 juni as. TV opnamen Toppers van Oranje bij De Voltage in Tilburg met 45 artiesten
26-05-2014 09:22:00

Op zondag 22 juni 2014 worden er TV opnamen gemaakt van het muziekprogramma "Toppers van Oranje". Dit alles vindt plaats bij de "Voltage" in Tilburg. Er zijn optredens van 45 topartiesten waaronder Roy Donders, Dean Saunders, John West, Corry Konings, Mai Tai, Gene Thomas, Ronny Ruysdael, Paul Severs, Gino Graus, Coolgirlz en DUONL. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt. De aanvang is om 14.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 13.00 uur. De entree bedraagt € 7.50 inclusief 2 consumpties en tickets zijn online te bestellen via Toppersvanoranje en aan de kassa van de Voltage. De presentatie van Toppers van Oranje is in handen van Ivo Franklin en is elke zaterdagavond om 19.30 uur te zien bij ondermeer TV Oranje en elke donderdagavond bij Ment TV in België, naast een 20tal regionale tv zenders.

Emile Hartkamp krijgt “Special edition” Lucky Joe uitgereikt door z’n zoons Joey en Michaël
25-05-2014 18:00:00

Tijdens de TV opnames van het muziekprogramma “Toppers van Oranje” bij restaurant/ activiteitencentrum “De Bosparel” te Bakel werd Emile Hartkamp geheel onverwachts in het zonnetje gezet door z'n twee zoons Joey en Michaël. Zij overhandigden hem het eerste exemplaar van deel 19 van artiestenblad Lucky Joe. Emile viert in 2014 z’n 25 jarige jubileum als tekstschrijver en producer. Daarnaast bestaat Goldstar Music Productions 10 jaar. Samen met Norus Padidar runt hij dit succesvolle bedrijf waar veel hits geboren zijn.

De Toppers overtreffen zichzelf
25-05-2014 13:55:00

De Toppers hebben gisteravond tijdens hun eerste jubileumconcert “10 jaar Toppers”zichzelf overtroffen. Ze bliezen het 65000 man tellende publiek in de Arena omver met dit fantastische jubileumconcert, waarbij zij lieten zien dat het project “De Toppers”nog lang niet ten einde is. Sterker nog, de toppers worden alleen nog maar bruisender en sprankelender. Jeroen, René en Gerard bruisten van energie en enthousiasme en deden het thema Made in Holland.

Aanstekelijke en nostalgische zomerhit van de in Nederland wonende Philippe Elan
25-05-2014 11:18:00

Een luchtig opzetje voor een vrolijk refrein staat aan het begin van een kettingreactie van inspiratie. Het begint allemaal in een oude cabrio die slingert over Franse plattelandsweggetjes in de schemering. Dan hoort chansonnier Philippe Elan een prille demo van L’été est là, geschreven door Ivo Witteveen en Maaike Visser, en hij weet het meteen: dit wil hij zingen, en dit moet een heel nummer worden. Als de creatieven van het reclamebureau van Paturain de song horen, weten ze: dit wordt het refrein van de nieuwe Paturain-reclame. 

Frank Verkooyen produceert nieuw album van Willem Barth
24-05-2014 12:59:00

 Frank Verkooyen is naast zanger met zijn typische eigen sound en  repertoire al geruime tijd full time producer in zijn eigen studio en  zijn er tal van artiesten als Peter Beense, Danny en Erna Temming,  Ronnie van Bemmel en nu ook Willem Barth die op dit moment in alle  facetten worden bijgestaan om hun repertoire te kunnen realiseren.  Volgens Frank Verkooyen schrijf je Feest altijd met hoofdletter F…!  wat duidelijk te horen is op het het nieuwe album “Verboden Liefde”  van Willem Barth dat verschijnt op 23 mei onder het CNR label. De  liedjes werden geschreven door o.a. Alie Bakker en Jeff Weber, en de  produktie was in handen van producer Frank Verkooyen, studio 'The  Boom! Music Breda'.  Dansbaar, swingend, pakkend en toch binnen dat kader ook weer  gevarieerd zoals men van Frank gewend is.  

Roel van der Wielen heeft 'Zin in de zomer'
24-05-2014 09:56:00

Met de nieuwe zomerknaller “Zin in de zomer” wordt zijn repertoire met eigen nummers aangevuld met een feel good uptempo nummer. De Zaandammer Roel van der Wielen zit sinds kort weer heerlijk in z`n vel met een nieuwe relatie en mooie vooruitzichten en heeft dan ook nu al "zin in de zomer". “Het is dit keer een nummer dat blijft hangen en de meeste mensen een heerlijk swingend zomers gevoel geeft”. Ook is er voor dit nummer weer een videoclip gemaakt die ditmaal zijn gelijke niet kent. "Zin in de zomer" is niet het enige nummer waar Roel mee bezig is. 

Gebroeders Ko voor de 42 ste keer in de Single Top 100
24-05-2014 09:48:00

Gisteren kwam de WK single "Voor Oranje" van de Gebroeders Ko binnen op nummer 73 in de single Top 100. Het is voor de mannen de 42e Top 100 notering. "Voor Oranje" is een algemeen Oranje nummer wat voor elk feestelijke Oranje gelegenheid gebruikt kan worden en nu dus richting het WK voetbal. Tussen alle grote tv campagnes door wordt dit lied toch weer goed opgepakt. Medio Juni komen de Gebroeders Ko met hun nieuwe single "Wat heb jij een lekker lijf" en dat belooft wat een ouderwetse Gebroeders Ko Knijter beloofd te worden.

Like TV Oranje en win de cd van Fantasticos!
23-05-2014 20:47:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op de Facebookpagina van TV Oranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. En inmiddels heeft TV Oranje al meer dan 5000 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers voor TV Oranje te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje tussen de 5300 en 5400 'liken' verloten we twee keer de schitterende 3-CD Box 'The Cats Collected'.

Wesley Klein heeft de Oranje Kroon
23-05-2014 20:40:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 26 mei is dat "Hey jij, hoe heet je", het jongste wapenfeit van Wesley Klein. De oud-winnaar van Popstars verrast zijn fans de laatste tijd met vrolijke en enigszins exotisch klinkende nummers en ook ditmaal is dat het geval. Het gaat om een Nederlandse bewerking van een nummer van de Italiaanse zanger Renato Carosone, dat in de productie van Waylon van der Heijden en Adrie van den Berk een prettige Zuid-Amerikaanse sound heeft meegekregen.

Django Wagner, Thomas Berge en René Schuurmans signeren cd's bij Peter Voesenek in Breda
23-05-2014 16:35:00

Op zaterdag 24 mei 2014 komen Django Wagner, Thomas Berge en René Schuurmans om 13.30 uur naar de Special CD Shop van Peter Voesenek aan de Teteringsedijk 167 in Breda om hun cd's te signeren. De Special CD shop is uniek in het Brabantse land. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool