RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Moederdagconcert Wesley Ponsen in St. Willebrord
16-04-2014 19:24:00

Op zondag 11 mei 2014 geeft Wesley Ponsen een moederdag concert bij Hotel De Kwast, Vijverstraat 15 in St. Willebrord. Tijdens dit spektakel zal hij tevens z'n nieuwe album "Laat mij maar gaan" presenteren. Meewerkende artiesten zijn: Tony van Boxtel, Rinus Werrens, Sander Kwarten, Stanley Hazes, Danny Zuijderwijk, Janus Hoekstra, Jessica Malfait, Donny van der Roest, Zeeg van Seben, Ray van der Heiden en Theodoor. De aanvang is om 15.00, de entree bedraagt in de voorverkoop € 5.00 ( info@jcevent.nl , 0416-313660 , 06-12963738,  De Kwast 0165-382506) en aan de deur € 7.50. Het album is tijdens het concert verkrijgbaar voor € 9.99 inclusief moederdag presentje.

Nieuwe single en album Geert Leurink
16-04-2014 10:30:00

"Honingzoet" is de tweede single van het nieuwe album dat binnenkort zal verschijnen. Het album krijgt de titel "Regenwoud" mee. 12 nieuwe stukken waarin de zanger gitarist meer van zichzelf laat zien zowel muzikaal als tekstueel. Geert heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten. Zo schreef hij voor "Hallo wereld" van Kinderen voor Kinderen het lied ,:"Word ik dit of word ik dat". Ook bracht hij met The Real Centimeters een Engelstalig album uit en toerde hij in binnen en buitenland met The Soul of Motown. 

Ladies of Soul eerste Nederlandse artiesten op Wall of Fame in de Ziggo Dome
15-04-2014 17:37:00

De Ladies of Soul zijn vandaag – tijdens de officiële presentatie van de cd en dvd ‘Ladies of Soul - Live At The Ziggo Dome’ als eerste Nederlandse groep toegevoegd aan de geschilderde Wall of Fame van de Ziggo Dome. Danny Damman, Commercieel Directeur van de Ziggo Dome; “De Ladies of Soul concerten stonden als een huis.

Remco Bourquin doet auditie voor de Toppers
15-04-2014 14:14:00

Zanger Remco Bourquin ( bekend van zijn single "Zomertijd" ) heeft een auditie-filmpje ingestuurd, om kans te maken op een optreden bij de Toppers. Als u hem wilt steunen, kunt u elke 24 uur uw stem geven. Bovendien maakt u kans op schitterende prijzen. Ook heeft Remco zich opgegeven voor SBS6-programma "Bloed, Zweet & Tranen".

Het gaat maar door; weer nieuwe artiesten Dutch Valley
15-04-2014 13:53:00

De lijst met topartiesten voor het grootste festival met muziek van eigen bodem lijkt schier oneindig. Op Dutch Valley 2014 zullen ook de feestbeesten van The Partysquad, de Koningin van het Levenslied Marianne Weber, dj Phalerieau (ofwel BNN’s Valerio Zeno), Wolter ‘Viva Hollandia’ Kroes, rapper Negativ, Neerlands dancepionier DJ Jean en de 90’s helden van T-Spoon optreden. Dat heeft de organisatie vandaag bekend gemaakt.

Nieuwe single Henny Thijssen
15-04-2014 13:48:00

De nieuwe single “Uitzonderlijk” van Henny Thijssen is alweer de vierde in ander half jaar. Zijn drie vorige singles kwamen in de top 100 met de hoogste notering een 20ste plaats voor “Hoe Lang”. “Uitzonderlijk” is een single over een vriendschap van 40 jaar geleden. De tekst gaat over het moment van weerzien.Twee wegen die zich na zoveel jaar weer kruisen. Het is een up-tempo nummer met pop invloeden. De clip vertelt het verhaal van toen en nu en laat het liedje tot zijn recht komen. De single is uitgebracht bij Twentie Records.

'The Hucklebucks' van Hanny D slaat aan
15-04-2014 13:41:00

Hanny D kwam een aantal weken geleden met de single “ De man uit mijn dromen”. Eigenlijk met de bedoeling om meer bekendheid te genereren en om zo de release van het komende album ( oktober 2014) te vergemakkelijken. Een schot in de roos want het nummer wordt super opgepakt bij de vele radiozenders. Ook tijdens de vele live optredens krijgt het nummer enorm veel positieve reacties. Maar naast deze track staat ook "The Hucklebuck" op de single als extra track en wat blijkt dat ook deze het tijdens de live optredens enorm goed wordt ontvangen.

Grote run op de orkestband 'Ga Met Me Mee' van Rudy de Wit
15-04-2014 13:27:00

Er is een zoveel vraag naar dat ze het niet meer bij konden houden met versturen deze gekte hadden ze dan ook niet verwacht, maar er is ook een leuke bijkomstigheid Rudy de Wit en zijn maatschappij zijn dan ook benieuwd wie de beste vertolker is van zijn Hit single Ga Met Me Mee. Er zal binnenkort een batlle plaats vinden waarin de artiesten die de band hebben gevraagd deze live te zingen voor een jury waarin natuurlijk Rudy zelf in zal zitten.

Vijftigjarig jubileum The Cats gevierd met twee bijzondere uitgaves
15-04-2014 12:59:00

Vijftig jaar geleden werd een van de succesvolste Nederlandse bands aller tijden opgericht: The Cats. Met hun meerstemmige vocalen scoorde de band, met Piet Veerman als bekendste lid, maar liefst 40 hits in Nederland. Ook in het buitenland waren The Cats zeer succesvol. Nummers als ‘Marian’, ‘Lea’, ‘One Way Wind’, ‘Rock & Roll’, ‘Where Have I Been Wrong’ en ‘Be My Day’ zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de muziekhistorie. Universal Music brengt op vrijdag 18 april aanstaande twee bijzondere cd-boxen van The Cats uit.

'Mijn hart dat brandt'.....nieuwe schlagersingle van Zangeres Debby
15-04-2014 11:55:00

Zangers Debby heeft lang nagedacht over haar muzikale toekomst. Ze zingt graag oude piratenhits en vindt het ook fijn om schlagernummers te vertolken. Debby heeft besloten dat ze wil verder gaan met het uitbrengen van schlagers. In 2012 lanceerde ze " De zon kan wachten" en deze werd veel gedraaid bij diverse radiostations. De titel van haar nieuwe single "Mijn hart dat brandt" is net zoals "De zon kan wachten" geschreven door haar broer/manager William Wever. Natuurlijk zal Debby de oude hits gewoon zingen tijdens haar optredens.

Willem Barth presenteert nieuwe single in Doetinchem, Tilburg en Breda
14-04-2014 20:06:00

Na een succesvolle periode, welke grotendeels in het teken stond van de samenwerking met Marianne Weber, is Willem de studio ingedoken met Frank Verkooyen. Met een flink aantal liedjes die er zijn opgenomen was de keus voor de eerste single al snel gemaakt. "Ik geef me over' is een nummer wat wellicht iets afwijkt van het normale repertoire wat men gewend is van Willem Barth. Een vrolijk uptempo salsa nummer is het resultaat. Het nieuwe album "Verboden Liefde" zal op 23 mei gaan verschijnen. 

Allan Hoekman in de race voor optreden Amsterdam ArenA
14-04-2014 15:13:00

De uit Drachten afkomstige zanger Allan Hoekman is momenteel druk bezig met het verzamelen van stemmers, om deel te kunnen nemen aan de 'Halftime show' van de Toppers in de Amsterdam ArenA, op 24, 29, 30 en 31 mei. Hierbij gaat het om stemmen. Elke vrijdag begint er een nieuwe week voor artiesten om zich aan te kunnen melden. Allan Hoekman is een 23 jarige zanger die druk bezig is met zijn zangcarrière. Zingen is zijn passie en daarom gaat hij bijna elk weekend op pad om door het hele land te kunnen optreden.

Westendorf Reunie 1e Paasdag in Amsterdam
14-04-2014 12:41:00

Na een succesvolle winter en een geslaagde feestweek afgelopen maart in Westendorf Oostenrijk, komt Feestartiesten.nl met de welbekende Westendorf Reünie. De locatie van de reünie ligt voor de hand, omdat René Froger en Peter Beense beide met veel succes in Oostenrijk hebben opgetreden.

'Owww Kastelein'.....nieuwe single van René Karst
14-04-2014 12:37:00

Met de nieuwe single “Owww Kastelein” brengt zanger Rene Karst een ode aan het gezellige café op de hoek. Zelf noemt hij het een soort nieuw “kleine café” waarmee Vader Abraham midden jaren ’70 een grote hit scoorde. De single is geschreven door Mitchell Monhemius, Jelle van Leeuwen en Rene Karst en voor het grootste deel opgenomen in studio21a in Hoogeveen. Voor de clip vertrok Karst naar Turkije waar hij het nummer in een ‘droom’ liet filmen door APEX tijdens de ArtiestenreisTurkije.nl van Lukassen Producties te Nijmegen.

Joey Hartkamp ontvangt eerste exemplaar single 'Ik Wil Je' van Frans Duijts
14-04-2014 10:56:00

In een uitverkochte Zalencentrum Wieleman met ruim 700 mensen en gast optredens van diverse artiesten waaronder Frans Duijts, Dean Saunders, Henk Dissel en vele anderen. Presenteerde Joey Hartkamp gisteren, zondag 13 april zijn nieuwe single "Ik Wil Je". Het allereerste exemplaar van de single kreeg hij uitgereikt door de kersverse Edison winnaar Frans Duijts.  "Voor mij was het enorme eer dat een vakman en artiest als Frans Duijts de moeite heeft genomen om mijn allereerste single uit te reiken.

Elphy zet Nederlandstalige disco op de kaart in Vlaanderen
13-04-2014 10:53:00

Na een veelzijdige carrière als studiozangeres en backing vocaliste voor o.a. Natalia, Sonny O’Brien en Belle Perez maakt Elphy met “Geef niet op” haar solodebuut. Elphy is een kind van de soul en de disco. Reeds van kleins af aan zingt ze dit muziekgenre met veel passie en overgave. Het genre past dan ook perfect bij haar veelzijdige, stevige stem en haar dynamische persoonlijkheid. Met "Geef niet op" bewijst Elphy dat Nederlandstalige disco en soul geen utopie hoeft te zijn.

Volkszanger Tygo Nendels komt met een nieuwe single
12-04-2014 16:09:00

Tygo Nendels komt met een nieuwe single. De titel ‘Hou jij ook van mij ’’ is levenslied pur sang. De gevoelige smartlap uit het leven gegrepen komt uit de hand van Frank van Etten en tevens uit de studio die van Etten gevestigd heeft in Apeldoorn. Na een uitverkochte cd uitreiking en vele optredens in het land kan je haast zeggen dat Tygo Nendels beter als ooit tevoren is. De volkszanger die al meerdere single uitbracht via de samenwerking met Berk Music is vanaf heden overgestapt naar Frank van Etten Records.

Vrijkaarten voor Oosterhout LIVE 2014
12-04-2014 10:21:00

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 juni 2014 vindt de zesde editie plaats van Oosterhout LIVE, het leukste Nederlandstalige festival van Brabant. Ook dit jaar staat een hele rij topartiesten klaar om er weer een groot meezingfestijn van te maken. Op vrijdag kun je vanaf 18.00 uur genieten van Wolter Kroes, Roy Donders, Vinzzent, Gebroeders Ko, Thomas Berge, René Schuurmans, Willem Barth, Stef Ekkel en Henk Dissel. Zaterdag wordt opgetreden door Glennis Grace, Vengaboys, Dean Saunders, Charly Luske, Matthijs Koning, Alma Nieto en DJ Dennis vd Geest.

Flairck terug in meest succesvolle bezetting
11-04-2014 18:58:00

Dertig jaar nadat Flairck de wereld veroverde met hun onnavolgbare instrumentale muziek is de groep in de meest succesvolle bezetting terug! Sylvia Houtzager, Pablo Ortiz en natuurlijk Flairck oprichters Peter Weekers en Erik Visser gaan opnieuw de theaters in met hun tour The Lady’s back!  Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland waar de groep zoveel successen heeft gekend. Vanaf dit najaar treden de oorspronkelijke leden van Flairck in maar liefst 70 Nederlandse theaters op.

27 April nieuwe tv opnamen van Toppers van Oranje in Nijkerk
11-04-2014 18:47:00

Op zondag 27 april aanstaande vinden er tv opnamen plaats van het muziekprogramma "Toppers van Oranje" bij 't Regthuys, Plein 2b in Nijkerk. Toppers van Oranje is naast talloze regionale tv stations, elke zaterdagavond om 19:30 uur te zien bij TV Oranje in Nederland en in België bij Ment TV. De volgende artiesten zullen aanwezig zijn: Charly Luske, Dutch Diva's, Marga Bult, Maggie Mc.Neal, Joan Franka, Justine Pelemelay, Corry Konings, Dries Roelvink, Henk Bernard, Mike & Colin, Sarah & Julia, Gene Thomas, Fantastico's, Joey Hartkamp, Garry Hagger, Jeroen Spierenburg, Lana Vega, Bob Offenberg, Santa Rosa, Mieke, Mark Rijs, Johnny Lion, Jeffrey Peters, Gabry, Joeri Plaizier, Marlane, Bert Zwier, Sylvia Corpier, Friso, Wesley Boes, Aukje Fijn, Quido, Toppers van Oranje Ballet e.v.a..

'Wat mij is overkomen'...... titel nieuwe single van Pascal Pasch
11-04-2014 16:15:00

Met een voorliefde voor de Amsterdamse muziek is onlangs Pascal Paschde studio ingedoken om een opvolger van het succesvolle Magdalena op te nemen. De studio was Roy Otters en in het doel om weer een spraakmakend nummer vast te leggen is deze zanger uit Arnhem zee wel geslaagd. Zijn liefde voor het Nederlandse lied werd hem van jongs afaan met de paplepel ingegoten. Vader had een succesvolle piratenzender De Ramona’s dus 24/7 het Nederlandse lied in huize Pasch

Album ‘Daydreams in a Blackout’ van DI-RECT komt binnen op nummer 1
11-04-2014 16:06:00

Vandaag, een week na de officiële release van het album ‘Daydreams in a Blackout’, komt DI-RECT binnen op nummer 1 in de GfK Dutch Charts Album Top 100. Het is de eerste keer in de huidige bezetting dat DI-RECT de albumlijst aanvoert. Op 4 april lanceerde DI-RECT hun zevende album tijdens een ochtendconcert in de Wisseloord Studio’s in Hilversum. Diezelfde ochtend kwam het album binnen op nummer 1 in de iTunes-charts. Zaterdag 12 april is de officiële releaseparty van ‘Daydreams in a Blackout’ in een uitverkocht Paard in Den Haag.

The Kik heeft de Oranje Kroon
11-04-2014 13:57:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 14 april is dat de Rotterdamse band The Kik met hun nieuwe single ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. Het nummer is afkomstig van de soundtrack van de gelijknamige film. The Kik heeft naam gemaakt met aanstekelijke Nederlandstalige popliedjes in de stijl van de jaren zestig en zeventig, oftewel ‘Nederbiet’.

Quido's nieuwe single ' Vrolijk, Uptempo, Dansbaar'
11-04-2014 13:08:00

Quido is een twintiger en komt uit Den Haag. Al op hele jeugdige leeftijd wist hij wat hij wilde: Zanger worden! Hij was nog maar een kleuter toen hij voor een volle zal optrad en dit was nog maar het begin! Hij legde de basis middels het oefenen met een soundmixer, gevolgd door de aanschaf een professionele zanginstallatie en door zijn deelname aan een schoolband. Al op 14-jarige leeftijd verschijnt Quido ’s debuutsingle ‘Volare’ en anno 2014 heeft de zanger ook het op het Rood-Hit-Blauw-label verschenen album; ‘Zo Alleen’ op zijn naam staan. 

Randy terug met nieuwe single 'Kom maar bij mij vannacht'
11-04-2014 12:14:00

De 23-jarige zanger Randy is weer terug van weggeweest met de vrolijke nieuwe single “Kom Maar Bij Mij Vannacht”. De single kwam tot stand in samenwerking met producer Kees Tel en hiermee heeft Randy een waardige opvolger in handen van de ruim een jaar geleden verschenen plaat “Hé Hé Hé Hé”. De in het Brabantste Oss geboren Randy Voet timmert al enige jaren aan de weg. Hij werkte in het verleden al met bekende producers als Edwin van Hoevelaak, Waylon van der Heijden en Emile Hartkamp.

Debuutsingle voor Jelle Jitze
10-04-2014 20:45:00

Afgeladen vol was het afgelopen zaterdag in Cafe de Stapper. Oorzaak was de presentatie van de debuutsingle van Jelle Jitze. De laatste jaren zat het er al aan te komen maar de echte fans hebben tot 2014 moeten wachten maar het wachten wordt beloond. In de studio van Jeroen Dirksen  heeft deze Friese zanger een meer dan geweldig nummer opgenomen. Nu zullen de muzikale vleugels worden gespreid en zal buiten Friesland ook de rest van Nederland  te weten komen wie deze succesvolle feestzanger is.

Albumpresentatie Bökkers op Dauwpop
10-04-2014 20:21:00

Bökkers zal hun nieuwe album, getiteld “Humme”, officieel presenteren op Dauwpop. Het is voor de band de tweede maal dat zij een album presenteren op het festival. De Sallandse rockband scoorde verleden jaar hoge ogen met hun tweede schijf Morattamottamotta. Succesvolle optredens op Dauwpop, Festyland en in tientallen zalen en feesttenten volgden.

De Frank en Mirella trein dendert door
10-04-2014 11:04:00

Nadat hun laatste single ‘Jij bent de liefste’ uitkwam, dendert de trein van Frank en Mirella door. “De single heeft het erg goed gedaan, we hebben vele regionale tv optredens mogen doen, en zelfs bij Hart van Nederland, waren we te zien. Het voelt goed dat de fans ons nog steeds zo een warm hart toe dragen” aldus het populaire duo. Maar voor stil zitten is geen tijd. “Nee, we treden weer volop op in het land, en volgende week treden we op voor vakantiegangers in Turkije”.

Eerste muzikale boottocht Marco de Hollander bijna uitverkocht
10-04-2014 10:57:00

Marco de Hollander neemt zondag 27 april de liefhebbers van het Nederlandse lied mee voor een onvergetelijke, muzikale bootshow. Er wordt gevaren door het mooie Groene Hart van Nederland. Aan boord wordt iedereen verrast met optredens. Zo heeft De Hollander, één van de grootste zangeressen van Nederland uitgenodigd; Country Wilma. Ook Wim van de Heuvel en Anthony gaan mee op het schip. Uiteraard zingt Marco de Hollander zelf ook.

Kroegenhit voor Marco Kanters
09-04-2014 21:29:00

Na het succes van ‘Boem Boem Boem’ brengt Marco Kanters zijn nieuwe single opnieuw uit op het label van platenmaatschappij Zebra Music. ‘Daar Sta Je Dan (Waar Zijn Al Jouw Vrienden)’, de kroegenhit van Rene Froger (geschreven door Emile Hartkamp en Norus Padidar) is door de zanger afkomstig uit Moerdijk in een geheel eigentijds en nieuw jasje gestoken! Met deze single gaat de zanger die al vele singles op zijn naam heeft staan hoge ogen gooien. De vrolijke single is opgenomen in de studio van Waylon van der Heijden.

'Ik Ben Er Voor Jou' nieuwe single van Marco Meesters
09-04-2014 21:23:00

Marco Meesters, afkomstig uit Den Bosch, presenteert zijn nieuwe single ‘Ik Ben Er Voor Jou’ op het label van DiMario Records. Naast het schrijven van nummers voor vele collega artiesten is de keuze gemaakt om samen met producer Mario Veltman ook een eigen repertoire op te bouwen. Marco Meesters die een geheel eigen sound wil creëren is op dit moment druk bezig met het maken van een compleet eigen album, dat naar alle waarschijnlijkheid nog dit jaar wordt uitgebracht.

Comeback voor Marcel Ankone
09-04-2014 21:16:00

Marcel Ankoné heeft er voor gekozen om zijn comeback te maken met een écht feestnummer! ‘Ik Zing La La Laa’ is een vlotte en feestelijke meezinger en zal in menige kroeg gezelligheid gaan brengen! Marcel Ankoné die eerder ook duet singles uitbracht met Diana Dekkers, richt zich nu weer volledig op zijn solocarrière. Nu deze single uit is gebracht gaat de vrolijke Bossche zanger op zoek naar nieuw repertoire en ook dit jaar nog verschijnen er nieuwe singles op het label van Mario Veltman.

Moederdag theatervoorstelling Willeke Alberti met speciale gast Johnny de Mol
09-04-2014 21:05:00

Op zondag 11 mei aanstaande is het Moederdag en zal Willeke Alberti een speciale Moederdag theatervoorstelling geven in het Zaantheater in Zaandam. Haar zoon Johnny zal die middag haar speciale gast zijn. Jongstleden februari hadden Willeke en Johnny samen een nummer 1 hit-notering met Glimlach Van Een Kind, wat zij uiteraard ook samen zullen gaan zingen tijdens het Moederdagconcert. Willeke Alberti zit al meer dan vijftig jaar in het vak. Het jonge publiek kent haar van de optredens bij onder andere Ali B op volle toeren,  De Zomer Voorbij van Jan Smit en zijn Volendamse collega’s en Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. Met nummers als Spiegelbeeld, Telkens Weer en Waar is de Zon is ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Hoofdrol voor Jaman in nieuwe clip van Colinda
09-04-2014 13:11:00

Op 9 april verschijnt de nieuwe single getiteld “Jij bent een leuke vent” van Colinda. Het is de tweede single die de uit Tilburg afkomstige zangeres dit jaar lanceert. Colinda heeft sinds haar comeback in 2012 niet stilgezeten. Samen met producer Harald Queens van de HQ Studio werd de sound ontworpen die precies bij haar past. Het resultaat was al te horen in “Tranen heb ik om jou gehuild”, ”Breng me nog eenmaal naar huis”, “Als je terug komt uit de kroeg”, “Zo zonder jou” en “Kun jij me zeggen”.

25ste editie van het Bouwvakfeest in Oud-Lutten
09-04-2014 12:58:00

Dit jaar vindt de 25 editie plaats van het bouwvakfeest in Oud-Lutten. Het feest is ontstaan door de verjaardagen van de 16 tellende vriendenclub in 1 keer te houden. Besloten is dit aan het begin van de zomervakantie te organiseren. De eerste 2 edities van het feest vonden plaats in een tentje waar zo’n 50 genodigde personen op afkwamen. In een melkbus kon men een vrij gift geven om de kosten enigszins te compenseren. De populariteit van het evenement steeg enorm en de vriendenclub ging op zoek naar een andere locatie met voldoende parkeerterrein. Het werd een terrein aan de Kerkdijk in Oud-Lutten ter hoogte van nummer 20, alwaar het feest nu nog steeds plaatsvindt.

Fandag Richard Janse op zaterdag 19 april 2014
09-04-2014 12:26:00

Op zaterdag 19 april 2014 vindt de inmiddels vijfde editie plaats van de jaarlijks terugkerende fanclubdag van de in 2009 overleden zanger Richard Janse. Richard's wens op zijn sterfbed was om ieder jaar de fandag door te laten gaan voor zijn fans en zijn ouders. Elk jaar is het een ware happening. De entreeprijs is een all-inn prijs inclusief eten en drinken. Sjanneke,  de moeder van Richard maakt altijd zelf de hapjes en het koud buffet. De artiesten die belangeloos en uit respect en eer optreden zijn dit jaar in grote getalen aanwezig.

Waalkadefeest van Frans Duijts gaat verder onder nieuwe naam
08-04-2014 15:04:00

Het Waalkadefeest van Frans Duijts krijgt een vervolg in Buren. Dankzij een samenwerking tussen het Betuws Spektakel en het Waalkadefeest onstaat er een nieuw evenement; het Hollands Spektakel. Duijts is gastheer en zorgt persoonlijk voor het programma. De eerste editie van het Hollands Spektakel zal plaatsvinden op vrijdag 4 juli.  Tijdens het Hollands Spektakel zal Frans Duijts afsluiten met een volledig concert. Daarnaast zullen er op verschillende podia optredens zijn van Rob de Nijs, Jan Smit, Wolter Kroes, Django Wagner, Henk Bernard e.v.a.

Soundtrack ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ deze week uit
08-04-2014 14:50:00

Vanaf 1994 zaten miljoenen kijkers maar liefst 229 afleveringen lang aan de buis gekluisterd voor de tv-serie ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. De kleinburgerlijke avonturen van Jaap en Nel Kooijman, 'vriendje' Stokvis en zijn uit Drenthe afkomstige eega Zus waren net zo vermakelijk als herkenbaar. Toen de gelauwerde serie in 2009 stopte met de aflevering 'De Rek Is Eruit', viel dat veel trouwe kijkers zwaar. Die hoeven echter niet langer te treuren, want op donderdag 10 april gaat ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon - de Film’ in première.

Heimwee naar Afrika op debuut EP van Danella Smith
08-04-2014 10:14:00

Singer songwriter Danella Smith neemt je op haar prachtige debuut EP ‘My Africa' mee op reis naar haar geboortegrond: Afrika. Al woont Danella nu een paar jaar in Den Haag, haar thuisland Namibië zit nog altijd in haar bloed en dat hoor je terug in haar muziek. Danella Smith maakt popmuziek met een onmiskenbaar eigen geluid en met haar karakteristieke stemgeluid brengt ze in het Engels en Afrikaans de warme Namibische zon in iedere huiskamer. Heimwee naar Afrika op debuut EP van Danella Smith.

Vlaams succes voor William van Engelen
08-04-2014 09:57:00

De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige zanger William van Engelen vierde onlangs, na een radiostilte van twee jaar, zijn comeback met een nieuwe single. De swingende en pakkende Kees Tel-productie met de zeer toepasselijke titel ‘Ik Ben Weer Terug’ wordt ondertussen uitstekend ontvangen in zowel ons land als bij onze zuiderburen. Meteen al in de week na de release prijkt de single hoog op de playlist van diverse radiostations waaronder die van  RADIONL.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop