RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single Dave van Well getiteld 'Kuiltjes in haar wangen'
26-05-2014 13:15:00

Op woensdag 28 mei 2014 is het zover, dan komt de nieuwe single van de Nijmeegse volkszanger Dave van Well uit genaamd “Kuiltjes in haar wangen”. De single is de opvolger van, De vorig jaar verschenen zomerplaten “Laat  maar praten” en “Jij Jij Jij”. Zoals de titel het al verraad is dit ook weer een zomerse meezinger met de liefde als hoofdrol. Op de cd single staat tevens ook een tweede nummer genaamd “Hou me even vast”. Ook deze single is weer door Dave van Well zelf geproduceerd in zijn eigen studio, en zal weer verschijnen onder zijn eigen label.

Belle Perez start zomeroffensief met nieuwe single
26-05-2014 10:36:00

Het wordt geheid een drukke, bruisende zomer voor de Vlaamse latin-diva Belle Perez met tal van optredens in Nederland en Vlaanderen en haar vijftienjarig jubileum op komst. Om dit zomeroffensief te completeren, brengt Belle de gloednieuwe single Vayamundo uit. “Vayamundo ligt mij na aan het hart”, vertelt Belle. “Het is een nummer met een boodschap. Vayamundo betekent ‘Ga en ontdek de wereld’.” De zomersingle is de voorloper van een album dat Perez later dit jaar uitbrengt ter ere van haar vijftienjarig bestaan als artiest.

Danny Robben wint Battle 'Ga Met Me Mee'
26-05-2014 10:30:00

Danny Robben heeft afgelopen zaterdag de Battle gewonnen die SenS Music georganiseerd had omdat er een run was op de band versie van Rudy de Wit zijn single "Ga Met Me Mee". Danny was uit alle artiesten die zich aangemeld hadden de beste in zowel Nederland als in België waar de finale was. Rudy de Wit heeft de prijs een single pluggings pakket mogen overhandigen aan Danny die zeer trots was. Met Rudy de Wit gaat het goed, in november lanceert hij zijn eerste album waar natuurlijk ook zijn afgelopen hit singles op komen te staan.  

22 juni as. TV opnamen Toppers van Oranje bij De Voltage in Tilburg met 45 artiesten
26-05-2014 09:22:00

Op zondag 22 juni 2014 worden er TV opnamen gemaakt van het muziekprogramma "Toppers van Oranje". Dit alles vindt plaats bij de "Voltage" in Tilburg. Er zijn optredens van 45 topartiesten waaronder Roy Donders, Dean Saunders, John West, Corry Konings, Mai Tai, Gene Thomas, Ronny Ruysdael, Paul Severs, Gino Graus, Coolgirlz en DUONL. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt. De aanvang is om 14.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 13.00 uur. De entree bedraagt € 7.50 inclusief 2 consumpties en tickets zijn online te bestellen via Toppersvanoranje en aan de kassa van de Voltage. De presentatie van Toppers van Oranje is in handen van Ivo Franklin en is elke zaterdagavond om 19.30 uur te zien bij ondermeer TV Oranje en elke donderdagavond bij Ment TV in België, naast een 20tal regionale tv zenders.

Emile Hartkamp krijgt “Special edition” Lucky Joe uitgereikt door z’n zoons Joey en Michaël
25-05-2014 18:00:00

Tijdens de TV opnames van het muziekprogramma “Toppers van Oranje” bij restaurant/ activiteitencentrum “De Bosparel” te Bakel werd Emile Hartkamp geheel onverwachts in het zonnetje gezet door z'n twee zoons Joey en Michaël. Zij overhandigden hem het eerste exemplaar van deel 19 van artiestenblad Lucky Joe. Emile viert in 2014 z’n 25 jarige jubileum als tekstschrijver en producer. Daarnaast bestaat Goldstar Music Productions 10 jaar. Samen met Norus Padidar runt hij dit succesvolle bedrijf waar veel hits geboren zijn.

De Toppers overtreffen zichzelf
25-05-2014 13:55:00

De Toppers hebben gisteravond tijdens hun eerste jubileumconcert “10 jaar Toppers”zichzelf overtroffen. Ze bliezen het 65000 man tellende publiek in de Arena omver met dit fantastische jubileumconcert, waarbij zij lieten zien dat het project “De Toppers”nog lang niet ten einde is. Sterker nog, de toppers worden alleen nog maar bruisender en sprankelender. Jeroen, René en Gerard bruisten van energie en enthousiasme en deden het thema Made in Holland.

Aanstekelijke en nostalgische zomerhit van de in Nederland wonende Philippe Elan
25-05-2014 11:18:00

Een luchtig opzetje voor een vrolijk refrein staat aan het begin van een kettingreactie van inspiratie. Het begint allemaal in een oude cabrio die slingert over Franse plattelandsweggetjes in de schemering. Dan hoort chansonnier Philippe Elan een prille demo van L’été est là, geschreven door Ivo Witteveen en Maaike Visser, en hij weet het meteen: dit wil hij zingen, en dit moet een heel nummer worden. Als de creatieven van het reclamebureau van Paturain de song horen, weten ze: dit wordt het refrein van de nieuwe Paturain-reclame. 

Frank Verkooyen produceert nieuw album van Willem Barth
24-05-2014 12:59:00

 Frank Verkooyen is naast zanger met zijn typische eigen sound en  repertoire al geruime tijd full time producer in zijn eigen studio en  zijn er tal van artiesten als Peter Beense, Danny en Erna Temming,  Ronnie van Bemmel en nu ook Willem Barth die op dit moment in alle  facetten worden bijgestaan om hun repertoire te kunnen realiseren.  Volgens Frank Verkooyen schrijf je Feest altijd met hoofdletter F…!  wat duidelijk te horen is op het het nieuwe album “Verboden Liefde”  van Willem Barth dat verschijnt op 23 mei onder het CNR label. De  liedjes werden geschreven door o.a. Alie Bakker en Jeff Weber, en de  produktie was in handen van producer Frank Verkooyen, studio 'The  Boom! Music Breda'.  Dansbaar, swingend, pakkend en toch binnen dat kader ook weer  gevarieerd zoals men van Frank gewend is.  

Roel van der Wielen heeft 'Zin in de zomer'
24-05-2014 09:56:00

Met de nieuwe zomerknaller “Zin in de zomer” wordt zijn repertoire met eigen nummers aangevuld met een feel good uptempo nummer. De Zaandammer Roel van der Wielen zit sinds kort weer heerlijk in z`n vel met een nieuwe relatie en mooie vooruitzichten en heeft dan ook nu al "zin in de zomer". “Het is dit keer een nummer dat blijft hangen en de meeste mensen een heerlijk swingend zomers gevoel geeft”. Ook is er voor dit nummer weer een videoclip gemaakt die ditmaal zijn gelijke niet kent. "Zin in de zomer" is niet het enige nummer waar Roel mee bezig is. 

Gebroeders Ko voor de 42 ste keer in de Single Top 100
24-05-2014 09:48:00

Gisteren kwam de WK single "Voor Oranje" van de Gebroeders Ko binnen op nummer 73 in de single Top 100. Het is voor de mannen de 42e Top 100 notering. "Voor Oranje" is een algemeen Oranje nummer wat voor elk feestelijke Oranje gelegenheid gebruikt kan worden en nu dus richting het WK voetbal. Tussen alle grote tv campagnes door wordt dit lied toch weer goed opgepakt. Medio Juni komen de Gebroeders Ko met hun nieuwe single "Wat heb jij een lekker lijf" en dat belooft wat een ouderwetse Gebroeders Ko Knijter beloofd te worden.

Like TV Oranje en win de cd van Fantasticos!
23-05-2014 20:47:00

Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op de Facebookpagina van TV Oranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. En inmiddels heeft TV Oranje al meer dan 5000 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers voor TV Oranje te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje tussen de 5300 en 5400 'liken' verloten we twee keer de schitterende 3-CD Box 'The Cats Collected'.

Wesley Klein heeft de Oranje Kroon
23-05-2014 20:40:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 26 mei is dat "Hey jij, hoe heet je", het jongste wapenfeit van Wesley Klein. De oud-winnaar van Popstars verrast zijn fans de laatste tijd met vrolijke en enigszins exotisch klinkende nummers en ook ditmaal is dat het geval. Het gaat om een Nederlandse bewerking van een nummer van de Italiaanse zanger Renato Carosone, dat in de productie van Waylon van der Heijden en Adrie van den Berk een prettige Zuid-Amerikaanse sound heeft meegekregen.

Django Wagner, Thomas Berge en René Schuurmans signeren cd's bij Peter Voesenek in Breda
23-05-2014 16:35:00

Op zaterdag 24 mei 2014 komen Django Wagner, Thomas Berge en René Schuurmans om 13.30 uur naar de Special CD Shop van Peter Voesenek aan de Teteringsedijk 167 in Breda om hun cd's te signeren. De Special CD shop is uniek in het Brabantse land. 

Frits Verhoeven schrijft lied speciaal voor z'n dochter
23-05-2014 16:13:00

De uit het mooie Limburgse Grathem afkomstige zanger Frits Verhoeven heeft een nieuwe single die hij speciaal voor zijn dochter heeft geschreven die sinds 2 jaar samenwoont. Als ouder zijnde wil je natuurlijk het beste voor je eigen kinderen en vooral het los laten van zijn dochter die haar eigen leven gaat leiden valt Frits zwaar, maar dat heeft hij weten te vertalen in zijn nieuwe single getiteld "Mijn Deur Staat Altijd Voor Je Open" daarmee geeft Frits aan dat de deur altijd open staat, dag en nacht en dat  hij er altijd voor zijn dochter zal zijn.

Nederland is een nieuwe ‘meidengroep’ rijker
23-05-2014 15:50:00

Nederland is een nieuwe ‘meidengroep’ rijker: ‘De Meiden’ is een gelegenheidsformatie en bestaat uit Judith Peters, Ruby van Urk, Theresa Stam en Sasja Brouwers; vier gerespecteerde zangeressen, die individueel hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend hebben in de muziekwereld. Nu hebben deze topzangeressen hun krachten gebundeld voor een unieke samenwerking met de swingende single "Zomer" .Judith Peters kwam met het idee voor ‘De Meiden’. Judith is al jaren succesvol actief als solo zangeres en heeft diverse hitjes op haar naam. 

Nieuwe WK single Knotsgek 'Laat Oranje Zich Bewijzen'
23-05-2014 15:42:00

De voetbalkoorts stijgt weer in het bijna oranje gekleurd Nederland en dat laten de jongens van Knotsgek niet zomaar voorbij gaan. Ze hebben weer een geweldige single weten te produceren bij HQ Studio in Tilburg en de tekst virtuoos Dennis Musters heeft wederom een mooie tekst geschreven. Knotsgek met hun WK single "Laat Oranje zich bewijzen" wordt goed ontvangen door de radiostations. Ze geven aan dat als het WK voetbal is dat Nederland helemaal een is…er komen geweldige verrassingen voorbij in zowel de productie als in de tekst.

WK single Jan Smit en Johnny de Mol meteen binnen op de eerste plaats van de Single Top 100
23-05-2014 14:55:00

Nadat het voetbalgekke duo Jan Smit en Johnny de Mol eerder deze week al de hoogste positie bereikte in de I Tunes lijst, komen zij nu met hun WK single Nederland wordt Kampioen vanuit het niets binnen op nummer één in de officiële GFK Single Top 100. Jan Smit: “Ja, dit is natuurlijk geweldig nieuws voor ons, maar ook voor de spelers van het Nederlands Elftal. Zij hebben via het programma van Johnny (Johnny in Oranje) input gegeven voor de tekst van het lied.” In een reactie laat Johnny de Mol weten ‘supertrots’ te zijn op dit resultaat.

'Samen 1'.... nieuwe single van Tom Haver
23-05-2014 14:44:00

Tom Haver heeft een nieuwe single uitgebracht "Samen 1".  De bijbehorende  clip is opgenomen op Texel en in Callantsoog. Daarbij heeft de zanger een VW t 1 en t 2 busjes gebruikt. Het is een fris Zomers nummer geworden en dat sfeertje wordt nog eens extra benadrukt in de clip, die onder stralende weersomstandigheden is opgenomen. Er is een speciale kids top 20 versie van de clip. Door deze clip hoopt Tom Haver dat het nummer in De Kids Top 20 terecht gaat komen. 

Django Wagner krijgt uit handen van zijn eigen twee kinderen eerste exemplaar van zijn nieuwe album
23-05-2014 14:27:00

Een bijzonder en ontroerend moment gisteravond voor zanger Django Wagner. Tijdens zijn grote live-concert in een bomvol Beursgebouw in Eindhoven kreeg hij uit handen van zijn eigen twee kinderen het eerste exemplaar van zijn nieuwe album Samen… Dit gebeurde kort nadat Sieneke voor haar optreden met hem op de bühne was gekomen. Django: “Dat was echt een enorme verrassing voor me. Toen ik Romano en Luciano het podium op zag lopen, ging er wel wat door me heen. Waanzinnig! Een absoluut hoogtepunt van deze geweldige avond.

Hitgevoelige nieuwe single voor Janneke de Roo
22-05-2014 14:35:00

Janneke de Roo verrast muziekminnend Nederland met haar hitgevoelige nieuwe single "Vergeten Zal Ik Nooit", een heerlijke zomerse meezinger met een licht "Schlager-tintje". De single is wederom geproduceerd door Kees Tel, die het lied ook componeerde. Kosten nog moeite zijn gespaard om hier weer een topproductie van te maken. Met "Vergeten zal ik je nooit" keert Janneke weer terug bij het label HIT IT! Music, die eerder haar succesvolle single "Lieve Lieveling" uitbracht.

Boozegoal maakt WK lied dat iets collectiefs in Nederland teweeg kan brengen
22-05-2014 14:16:00

André Hazes was er een meester in, het vertolken van liedjes die door hun eenvoud en melancholie een uniek saamhorigheidsgevoel creëren. Liedjes die in de huiskamer worden gedraaid, maar ook een geweld van een volle kroeg of een stadion overleven. Zet één van de liedjes van Hazes op en zelfs de meest ongevoelige toehoorder begint stiekem te snotteren. In de aanloop naar een groot sportevenement krijgen Nederlanders een steeds grotere behoefte....

Nieuwe single William van den Oetelaar
22-05-2014 09:24:00

William wilde graag een vrolijk nummer waar op gedanst kan worden. Dit heeft het vrolijke zomerse “Ik vind je lekker” opgeleverd welke geproduceerd is door Ger Oerlemans en vanaf 23 mei overal te downloaden. Na eigen zeggen is het een tropisch nummer met een salsa-invloeden. Het nummer sluit aan bij de vorige singles van William, maar het dansgehalte is hoger. In de clip wordt dan ook volop gedanst en gelonkt naar de mooie vrouw. Een grappig detail: de mooie vrouw is eigenlijk zijn zus, dus William moest bij het opnemen van de clip de knop omzetten.

Sluwe Vossen maken WK lied getiteld 'Is er al gescoord'
22-05-2014 09:11:00

Sluwe Vossen, bestaande uit Radio Decibel-DJ Barry Brand en Veronicaan Piet Hoffman, hebben een nummer gemaakt om Oranje te steunen tijdens het WK-voetbal in Brazilië. Met het nummer ‘Is er al gescoord’ hopen ze een hit te scoren tijdens het komende WK.  “Het nummer ‘Is er al gescoord’, is één van de weinige dansbare WK-liedjes van dit jaar en heeft Braziliaanse invloeden, waardoor het de perfecte WK-track voor dit jaar is,” aldus DJ en Sluwe Vos Barry Brand.  

Louis L komt met remakeversie 2014 van 'Nederland Kampioen'
22-05-2014 08:57:00

De nieuwe WK  single "Nederland Kampioen" van Louis L is compleet opnieuw opgenomen in een pop-dance style, maar dan wel met een heel hoog meezing gehalte en daarom zeer geschikt voor ieder voetbalcafé, feesttent, in de auto of gewoon gezellig thuis. De melodielijn en het refrein zijn zo aanstekelijk dat je het na 1 keer horen al niet meer uit je hoofd krijgt. Ook de instrumentale versie die op deze CD single staat, is een leuk stukje muziek om aan te horen. 

Bart de Win en Arianne Knegt lanceren nieuw muzikaal project onder de naam Tip Jar
22-05-2014 08:41:00

Bart de Win en Arianne Knegt hebben een nieuw muzikaal project gelanceerd onder de naam Tip Jar. Voor de solo-albums van Bart de Win nam het tweetal al een aantal duetten op. Hun stemmen bleken op een natuurlijke manier bij elkaar te kleuren en de behoefte ontstond aan meer ruimte voor deze duozang: ziedaar het begin van Tip Jar. De naam, het Engelse woord  voor fooienpot, is een knipoog naar het muzikantenbestaan, waarin het in het huidige culturele klimaat moeilijk overleven is. Desalniettemin is muziek maken en beleven nog altijd het mooiste dat er bestaat....

Vandaag komt de nieuwe single uit van Alessandro
22-05-2014 07:32:00

Na zijn deelname aan het Junior Songfestival in 2012 heeft de jonge zanger/rapper een grote horde fans om zich heen weten te verzamelen. Trouwe fans, want de single “Sueño” de opvolger van “Una Chica Especial” (waarmee hij tweede werd tijdens het Junior Songfestival) heeft maar liefst een jaar in de top 10 van de Kids top 20 gestaan. Het heeft dan ook bijna een jaar geduurd voordat er een nieuwe single kwam. “Mami Tranquila” klinkt eigentijds en volwassen. De vertaling is “Schatje doe rustig”, met de boodschap: “Wat er ook gebeurd ik wil jou gewoon als vrouw”. 

Mattie & Wietse hebben WK hit te pakken
21-05-2014 21:18:00

Q-music ochtendjocks Mattie Valk & Wietze de Jager doken samen met cabaretiers Edo en Jasper de studio in voor het nummer 'Kop Die Bal In De Goal (Het WK Is In Onze Straat)'. Het nummer is reeds te downloaden. Daarnaast gaan Mattie & Wietze het land om de single uit te delen. "Brazilië ligt zó ver weg, er zijn maar een paar geluksvogels die daar de sfeer kunnen proeven. Wij willen mensen aansporen om er juist hier in Nederland, in hun eigen straat, een gigantisch feest van te maken.

Nieuwe single van Daantje helemaal op haar lijf geschreven
21-05-2014 21:03:00

De op het Rood-Hit-Blauw-label verschenen single ‘Ga’ van Daantje, u weet wel.. de publiekslieveling van Bloed Zweet En Tranen van vorig jaar, is een groot succes gebleken: De lokale-, regionale- en landelijke radiostations waaronder Tros-Radio, hebben ‘Ga’ hoog op de rotatielijst staan en dus krijgt de André Hazes-cover van deze sympathieke zangeres uit Vinkeveen, ontzettend veel airplay. Daarnaast wordt de videoclip uitstekend bekeken en veelvuldig uitgezonden door de diverse televisiezenders. Daantje zingt al sinds haar elfde. 

Jeffrey Spalburg brengt zomerse, opzwepende WK-single uit
21-05-2014 20:40:00

Na zijn zomerhit Hengelo-o-o en de opvolger Paramaribo-o-o met reggae-artiest Kenny B, is Jeffrey Spalburg nu terug met Maracanã, een single speciaal voor het WK voetbal in Brazilië! Het opzwepende, zomerse nummer met een Braziliaanse vibe is vernoemd naar het stadion waar de finale zich plaatsvind: het Maracanã-stadion in Rio de Janeiro! Naast de Nederlandse versie van het nummer komt er een Engelstalige versie uit. De videoclip voor de single wordt binnenkort opgenomen. 

Rinus Ponsen slaat met 'Wanneer je verliefd bent' nieuwe weg in
21-05-2014 20:23:00

Rinus Ponsen geboren in Den Haag is allang geen onbekende meer in de artiestenwereld. Op dit moment zit hij een kleine 30 jaar in het vak. Zijn gevoel legt hij in zijn liedjes, met daarbij een waanzinnig stemgeluid. In 2010 kwam zijn debuut album 'Verloren Tijd' uit en ook de succesvolle single's 'Ik Kom Terug', 'Duizend Keer Dit Gevoel', 'Ik Blijf Toch Komen' en de laatst recente single 'Al Jouw Woorden' mogen niet ontbreken. In al die jaren heeft hij een grote schare aan trouwe fans opgebouwd. 

Nieuwe single voor Wendy Rivers
21-05-2014 20:18:00

De veelzijdige zangeres Wendy Rivers uit Landgraaf heeft een jarenlange podium ervaring. Ze heeft door heel het land met verschillende bands gewerkt. Ook heeft ze met veel succes aan verschillende Talentenjachten meegedaan. Wendy heeft voorheen een aantal Nederlandse singles uitgebracht, maar daarna gekozen om Engelstalig te gaan zingen.

Glennis Grace kondigt nieuwe theatertour aan
21-05-2014 00:00:00

Na een extreem succesvolle eerste theatertour van Glennis Grace met meer dan 14.000 bezoekers in 20 theaters, kondigt Glennis Grace vandaag haar nieuwe theatertour aan. "Ik heb intens genoten van de eerste tour. Ondanks dat ik vooraf best zenuwachtig was om zo'n intiem optreden te geven, was het voor mij een nieuwe ervaring die ik graag volgend jaar opnieuw wil beleven," laat de zangeres in een reactie weten. Deze nieuwe tournee begint op 25 februari 2015 in Theater Gooiland in Hilversum en gaat langs steden zoals Rotterdam, Groningen en Utrecht. 

'Ritme van de Mambo'...... swingende zomerse nieuwe single DuoNL!
20-05-2014 23:13:00

DuoNL heeft inmiddels haar naam gevestigd in ons land met o.a. vier TOP100-notering voor de singles: ‘Kus me’, ‘Ik mis je’, ‘Ogen liegen niet’ en met ‘Ik droom ervan’ dat vorig jaar zelfs positie-26 in deze lijst wist te behalen.  Liefst 13 singles en 3 albums brachten Chris en Williejan al uit sinds 2007. Zij tekende de laatste jaren voor herkenbare levensliedjes, vaak gegoten in een volks jasje met soms een knipoog naar wat feestelijker repertoire. Dé herkenbaarheid is echter de onvolprezen DuoNL-sound.

Groot artiestengala t.b.v. Ronnie Tober Foundation
20-05-2014 22:52:00

Zaterdagmiddag 26  juli a.s. zal Allurepark De Lucht in Renswoude worden omgetoverd tot een waar muzikaal spektakel. Vele bekende artiesten zullen belangeloos hun medewerking verlenen aan de organisatie Help To Help. De opbrengst komt ten goede aan de Ronnie Tober Foundation. Een stichting, opgericht door zanger/entertainer Ronnie Tober, om mensen met een verstandelijke beperking een leuke dag te bezorgen. Zoals met 500 personen naar Duinrell, of naar de Efteling, of een hapje eten in een restaurant of naar Dolfinarium in Harderwijk. Kortom, mensen met een verstandelijke beperking de dag van hun leven te bezorgen. En daar is geld voor nodig. Een groot aantal artiesten zullen optreden waaronder: Danny Nicolay, Willeke D’estell, Ronnie Tober, Albert van Benthem, Amsterdamsduo Hanna & Frits, Erna Temming, Dayén en  Sasja Brouwers, 

Horeca uitbater Stefan van Hout komt met single
20-05-2014 22:42:00

In het dagelijks leven is Stefan van Hout uitbater van een horecagelegenheid in Tilburg, maar is  zeker geen onbekende in de muziekwereld. Zijn passies komen nu dan ook hellemaal tot zijn recht zingen en een eigen café. Stefan is de studio ingegaan bij Harald Queens in Tilburg en heeft samen met Marc Daniels een geweldige nieuwe single geproduceerd met als titel" We horen bij elkaar".  Een heerlijke single waarin de klanken van violen de boventoon voeren die je meteen meenemen in een heerlijke sfeer van liefde en passie. 

Platina voor WK album 'Sterren zingen voor Oranje'
20-05-2014 20:34:00

Het WK album Sterren zingen voor Oranje heeft vanavond de platina status behaald voor de verkoop van 50.000 exemplaren. Op het album staan nummers van Het sterrenteam bestaande uit Jannes, Helemaal Hollands, Dean Saunders, Joey Hartkamp, Emile Hartkamp, Mike & Colin, Judith, De Hollandio's, Dries Roelvink, Yoeri L'Abée en Grad Damen. 

Lee Scott lanceert 'Voor Eeuwig'
20-05-2014 17:15:00

Vorig jaar zomer heeft Nederland kunnen zien hoe het Volendamse duo Nick & Simon hun eerste single in Zuid-Afrika uitbrachten. Deze zomer zal de Zuid-Afrikaanse Lee Scott zijn tweede Nederlandstalige single ‘Voor Eeuwig’ in Nederland en België uitbrengen. Lee Scott (26 jaar) is de afgelopen maanden druk bezig geweest met zijn tweede Nederlandstalige release ‘Voor Eeuwig ’. De single die  vorige week is uitgekomen, gaat over de liefde en hoe een koppel helemaal in elkaar op kan gaan en de wereld om hun heen vervaagd. Lee is niet helemaal onbekend in Nederland. I

Zanger Dirk kiest voor Rood-Hit-Blauw
20-05-2014 17:11:00

Nadat onlangs een afspraak in Amersfoort tussen Dirk en Ronald Visch van het bekende platenlabel werd al snel duidelijk dat beide partijen veel voor elkaar konden betekenen. Ronald Visch: Zo af en toe kom je weer eens iemand tegen in de Muziek business waar je kippenvel van krijgt, zanger Dirk is zo iemand! Ondanks zijn pas 13 jarige leeftijd is hij al erg goed bezig, enthousiast, ambitieus, en uiteraard een goede stem met op het podium de juiste uitstraling. 

Stef Ekkel, Alex, Jaman & John de Bever in voorprogramma Django Wagner in Concert
20-05-2014 15:48:00

Aanstaande donderdag 22 mei staat het Beursgebouw in Eindhoven in het teken van Django Wagner in Concert. In het voorprogramma zullen Stef Ekkel, Alex, Jaman & John de Bever acte de présence geven. Django wordt begeleid door een 32-koppige band o.l.v. Marcel Fisser, bekend van o.a. Jan Smit aangevuld met de Paulus Schäfer band voor zijn bekende gypsyklanken. Ook zal hij diverse duetten ten gehore brengen met Wolter Kroes, Peter Beense, Antje Monteiro, Vinzzent, Dennie Christian, Sieneke en Frans Duijts. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 29,50,- (excl. servicekosten) via  www.djangowagnerinconcert.nl en de webshop van Berk Music. Daarnaast zij ze direct af te halen bij Berk Music, Woenselsemarkt 1 in Eindhoven, bij een Primera bij jouw in de buurt. 

Veel reacties op nieuwe single Hugo Peeters
20-05-2014 13:17:00

Gistermiddag om even over half twee was het dan eindelijk zover. “Op volle Kracht”  van RADIONL had de primeur van de nieuwe single van Hugo Peeters met als titel “Kleed je aan en ga”. Op verzoek van Hugo om een reactie te geven op het nummer is een verzoek geweest zeker niet tegen dovemansoren. Tientallen mailtjes SMS jes en Whatsappjes kwamen binnen via de diverse communicatiemiddelen die deze uit Gendt afkomstige zanger ter beschikking heeft.  Het nummer is vanaf donderdag 22 mei zowel online als via Stream en als fysieke cd verkrijgbaar is. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: