RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Oranje Top 30 Show naar Eindhoven
06-09-2013 19:17:00

Bij de Oranje Top 30 Show kun je genieten van optredens van Nederlandse topartiesten en de beste muziek van eigen bodem, die in een spectaculaire show voor het voetlicht worden gebracht door de presentatoren van RADIONL en TV Oranje. De Oranje Top 30 Show reist door heel Nederland en is beschikbaar voor evenementen en feesten. Op zondag 8 september is de Oranje Top 30 Show vanaf 12.00 uur aanwezig bij de feestelijke heropening van de vernieuwde Woenselse Markt in Eindhoven, met live radio en optredens van Djumbo, Henk Bernard (foto), Wesley Klein, Jaman, Jan van Est, John de Bever, Ferry de Lits, Django Wagner en Gebroeders Ko. Vanzelfsprekend is de toegang gratis, maar kom op tijd want VOL = VOL.

Nieuwe single en clip van Guus Meeuwis 'Zo Voelt Het Dus' een feit
06-09-2013 15:58:00

Sinds vanochtend is de nieuwe single Zo Voelt Het Dus te horen op radio. De single is afkomstig van het met Goud bekroonde album Het Kan Hier Zo Mooi Zijn, dat in mei van dit jaar verscheen. Zo Voelt Het Dus is, na Het Kan Hier Zo Mooi Zijn en Zeeën Van Tijd, de derde single van het album. De single is vanaf vandaag verkrijgbaar en is te downloaden via de webshop of iTunes en te beluisteren in Spotify. Bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip. Deze clip bevat backstage beelden en hoogtepunten van de Groots met een zachte G concerten.

Gerry Holland doneert opbrengst nieuwe single aan 'de jongens van de straat'
06-09-2013 14:54:00

Op vrijdag 13 september verschijnt de nieuwe single “Geen cent te makken” van Gerry Holland. Hij is van mening dat veel mensen het hoofd niet meer boven water kunnen houden en heeft besloten om de gehele opbrengst van de single te doneren aan diegene die het echt nodig hebben. “Kijk eens even om je heen, je hoeft er zelfs je eigen straat niet voor uit.  Hoeveel gezinnetjes hebben het niet moeilijk? Iedere maand komen de vaste lasten weer terug en er blijft vaak niets meer over voor de noodzakelijke boodschappen.

Nick & Simon presenteren eigen fotocamera App
06-09-2013 14:42:00

Vandaag lanceren Nick & Simon een tweede applicatie voor iOS en Android toestellen: de Nick & Simon Cam. Met deze fotocamera App kunnen fans zichzelf (en anderen) te allen tijde op de foto zetten met Nick & Simon. De lancering van de App gaat gepaard met een ludieke actie. Fans die zichzelf vóór 30 september op de foto zetten met Nick & Simon via deze App, maken kans om deze foto terug te zien tijdens het ‘Sterker in GelreDome’- concert op 11 oktober 2013. Als ze hun laatste single  ‘Geluksmoment’ ten gehore brengen, worden de leukste foto’s gemaakt....

Debuutalbum Ancora komt binnen op nr. 1 in de album Top 100
06-09-2013 14:36:00

Het debuutalbum van Ancora, getiteld Vrij Als De Wind, komt deze week binnen op de felbegeerde nummer 1 positie in de Top 100 van de GFK Dutch album charts. Slechts één week na de release van Vrij Als De Wind bereikt Ancora de ereplaats in deze lijst. De zangers Patrick Jongschaap, Harm Wolters en Martin Dams brengen een unieke mix van Shanty, Irish folk en pop. Aan de eerste luxe oplage van de cd is bovendien een dvd toegevoegd, met prachtige clips van alle afzonderlijke tracks.

Ferry de Lits heeft de Oranje Kroon
06-09-2013 12:55:00

Elke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 9 september is dat ‘Ik Wil Vanavond’, de nieuwe single van Ferry de Lits. De Brabantse feestzanger, die recentelijk nog te zien was in het tv-programma Bloed, Zweet & Tranen, pakt groot uit met dit nieuwe nummer. Ferry schreef het samen met producer Waylon van der Heijden, in wiens studio het ook is opgenomen. ‘Ik Wil Vanavond’ klinkt niet alleen vrolijk en aanstekelijk maar ook uiterst professioneel en dit liedje zal zijn carrière ongetwijfeld nog een flinke push geven.

Jubileum optreden van Janneke de Roo in Parc Sandur
05-09-2013 21:58:00

Toen Janneke de Roo in 2007 voor het eerst een volledig middag optreden verzorgde in Parc Sandur had ze niet durven dromen om er in 2013 haar 25 ste optreden te verzorgen. “ Na de eerste keer is het zo goed bevallen dat ik en mijn cd presentaties en drie keer per jaar een middag kom optreden. En nog altijd met bijzonder veel plezier. Dat plezier wordt alleen maar groter als je ziet dat mijn fans op de data waarop ik het middagprogramma heb uit heel het land komen.

Nederlandse artiesten brengen eerbetoon aan Ramses Shaffy op ‘LEEF!’
05-09-2013 21:24:00

In 2007 maakte Ramses Shaffy opnames voor een nieuw album. Deze opnames vormen de basis voor het nieuwe album ‘LEEF!’ , dat deze vrijdag zal verschijnen. BLØF bewerkte de allerlaatste opname van de Nederlandse chansonnier, wat het prachtige duet ‘Het Eiland’ heeft opgeleverd. Op het nieuwe album zullen daarnaast liedjes staan van Ramses die worden uitgevoerd door andere Nederlandse artiesten, waaronder De Dijk, Frank Boeijen, Tim Knol, Boudewijn de Groot, Liesbeth List, Lucky Fonz III, Paul de Leeuw, Frédérique Spigt, The Scene en Alderliefste.

Albumpresentatie 'Het beste van Dirk Meeldijk' op 3 oktober in Flora Hillegom
05-09-2013 21:13:00

Platenmaatschappij Berk Music organiseert op donderdag 3 oktober de albumpresentatie van de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk. Berk Music heeft speciaal gekozen voor een release in zijn eigen dorp om de Hillegomse fans de kans te geven als eerste een album van de zanger te bemachtigen. De presentatie vindt vanaf 20.00 uur plaats in de grote zaal van Hotel Flora. Het betreft de presentatie van het album “Het beste van Dirk Meeldijk”. De entree bedraagt 15 euro per persoon, inclusief cd die de zanger gaat signeren.

Cd presentatie Johan Heeren op 29 september in Roosendaal
05-09-2013 16:37:00

Op zondag 29 september 2013 presenteert Johan Heeren z'n nieuwe single "Hey Baby Que Paso" bij uitgaansgelegenheid "El Corazon", Markt 36 in Roosendaal. Tevens vindt de première plaats van de clip die opgenomen is door camerateam van John Huijbregts die alles uit de kast en schoot met een speciale camera de beelden. Volgens Johan is de kwaliteit hiervan subliem en kan de clip als het ware in een bioscoop op het scherm. Zangeres Jessica Malfait speelt een hoofdrol in de "film" die grotendeels is opgenomen bij een motorclub. De productie van de single ligt in handen van Manfred Jongenelis .Het nummer is een Nederlandstalige cover van " Hey Baby Que Paso" waarmee de Texas Tornado's een grote hit scoorden. Ook Rowwen Hèze heeft het nummer in het Limburgs enkele jaren geleden op een album gezet. 

Alex met 'Kijk de zon eens schijnen...zesde winnaar zomerhit-verkiezing HollandseHitsForum.nl
05-09-2013 15:00:00

Hij wordt dé feestzanger van ons land genoemd: Alex !!! Bekend van de met een gouden award bekroonde plaat ‘Bossie rooie rozen’ en hitsingles als ‘Festival van liefde’, ‘Nooit meer naar huis’, ‘Zigge Zagge’, ‘De liefde’ of ‘Jij en ik’. De Noordwijker was de afgelopen twee weken in een hevige strijd verwikkeld om de Zomerkanjer-2013 in de wacht te slepen. HollandseHitsForum.nl organiseerde alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar de zoektocht naar dé zomerhit van het jaar binnen de Nederlandstalige muziek.

Nieuwe website voor Mark Rijs
05-09-2013 14:51:00

De Leidse zanger Mark Rijs heeft een compleet nieuwe website. Het moderne en overzichtelijke ontwerp maken het de bezoekers makkelijk om door de website te surfen, langs o.a. het laatste nieuws, de discografie, de videoclips en de agenda. Ook zijn de sociale media als Facebook en Twitter geïntegreerd in de website. Mark over zijn nieuwe website: “Ik ben enorm blij met mijn nieuwe website, het is weer een stapje vooruit.

Joey Hartkamp krijgt eerste exemplaar van z'n debuutsingle overhandigd door Rene Froger
05-09-2013 14:25:00

Tijdens een optreden bij de presentatie van de Sterren on Tour Show 2014 in Schijndel werd Joey Hartkamp na het zingen van zijn nieuwe single "Geen nacht meer zonder jou" verrast. Onder het ontvangst nemen van het applaus klonk in een keer “This Is The Moment” van Rene Froger, waarna deze populaire zanger zelf persoonlijk het podium op kwam, met in zijn hand het eerste exemplaar van de single en een uitvergroting hiervan. Dit moment werd Joey even teveel en barstte in tranen uit.

Rappen deed Baas B, maar Bart Zeilstra zingt liedjes
05-09-2013 14:16:00

Vanavond, donderdag 5 september, verschijnt ‘Als ik in je ogen kijk’, de eerste solo single van Bart Zeilstra, voorheen bekend als rapper Baas B. Met deze single profileert Bart zich als singer/songwriter en laat het rappen achter zich. Ruim vier jaar geleden trekt Bart zich terug uit de muziek en richt zich volledig op zijn studie psychologie. Tijdens zijn studie blijkt de liefde voor muziek nog steeds erg groot en er ontstaan langzaam weer nieuwe liedjes. ‘

Sterren on Tour presenteert eigen magazine
05-09-2013 14:02:00

De start van de eerste editie van Sterren on tour is nu al geslaagd! De evenementen beleving van de toekomst waar bezoekers, artiesten, merken en media elkaar ontmoeten is een doorslaand succes.  Sterren on tour presenteerde woensdag in Schijndel haar eerste magazine en maakte haar ambitieuze toekomstplannen bekend. Genodigden uit de branche, artiesten en media waren getuige van de presentatie van Sterren on tour. Het prachtige weer stond synoniem voor de fase waar de prachtige rondreizende karavaan zich op dit moment in begeeft. Tijdens de presentatie op het marktplein in Schijndel werd door Sterren on tour presentatoren Rogier van Oosterhout en Emile Hartkamp teruggeblikt op het eerste succesvolle jaar.

Henk Ruwette lanceert 'Nooit meer een casanova'
04-09-2013 21:45:00

Een kleine twintig singles en twee albums heeft de op 30 november 1955 in onze hoofdstad geboren Henk Ruwette al op zijn naam staan. Deze volkszanger groeit op met de muziek van André Hazes en Koos Alberts en dus is hun repertoire favoriet als Henk Ruwette onder de douche staat en zijn stem oefent. Later oogst hij zelf hitlijstsucces met de liedjes ‘Ik haal de zomer in ons huis’ en ‘Ole Ola’ terwijl hij debuteerde met ‘Ajax, geef ze van katoen’. Dit in een tijd dat vinylsingles nog als warme broodjes over de toonbank gingen.

Universal Music betreurt commerciële actie voor single Jeroen van der Boom
04-09-2013 21:36:00

Universal Music heeft nooit de intentie gehad om de single 'Beter Laat Dan Nooit' van Jeroen van der Boom te laten binnenkomen in de officiële singles chart van GfK middels een commerciële actie, waarbij hij tijdelijk gratis is aangeboden aan de consument. Het klopt dat de single in de trendlijst  op een gegeven moment is opgedoken, maar de single is tot dusver nooit in de officiële chart terechtgekomen.

Single Mike Daane vanaf nu ook te downloaden
04-09-2013 08:07:00

Afgelopen zondag gaf zanger Mike Daane een succesvolle presentatie van zijn eerste single ‘Dromen’. De tittel zegt het al: zijn dromen zijn dan ook met deze single uitgekomen. Daane heeft de afgelopen tijd flink aan de weg getimmerd en is een graag geziene artiest voor alle feesten en partijen geworden. Of het nou Engelstalige of Nederlandse muziek is maakt hem niet uit; hij weet altijd op zijn eigen wijze het publiek op zijn gemak te stellen. Afgelopen tijd heeft Daane niet stil gezeten en hard gewerkt aan een lang gekoesterde wens: het produceren van een eigen single.

Daantje tekent bij Rood-Hit- Blauw
03-09-2013 21:09:00

Daantje kan sinds haar succesvolle auditie bij het massaal bekeken programma Bloed, Zweet en Tranen. waar ze tot de finaleronde meedeed amper meer over straat. Een luxeprobleem volgens de sympathieke Daantje, die alle tijd neemt om het snel groeiend aantal fans te woord te staan, met hen op de foto te gaan, en desgewenst een handtekening geeft. Het platenlabel Rood-Hit-Blauw is zeer verheugd U mee te kunnen delen dat, na een persoonlijke afspraak, al snel bleek dat er een klik was, en de nieuwe single en album onder dit Hollandse label zullen gaan uitkomen. De nieuwe  single is op het lijf geschreven van Daantje door niemand minder dan Co van Raaijen en opgenomen in de studio van Hans Rusche. Foto: Annemiek Cornelissen

Gabriello lanceert vijfde single in anderhalf jaar tijd
03-09-2013 17:21:00

Het is alweer de vijfde single van Gabriello in anderhalf jaar. De vorige glimmende schijfjes “Ik had je lief” “Que Sera” “Waterkant” en “Niet thuis vannacht” behaalden allemaal hoge posities in de Single Top 100. Die songs zijn allemaal ballads. Met het nieuwe nummer slaat Gabriello een nieuwe weg in. “Hemel zonder tijd” is een vrolijk nazomer nummer. Veel mensen vroegen me wanneer ik met een uptempo nummer zou komen. Ik heb altijd vast gehouden aan de stijl die ik ben ingeslagen. Mooie ballads met een typische Ierse sfeer.

Arno Kolenbrander brengt Engelstalige single uit
03-09-2013 17:08:00

Het is een beetje stil geweest rond Arno Kolenbrander. In 2010 bracht de sympathieke zanger de Nederlandstalige singles “Neem alles”en “Meer dan dit” uit. Nu is de zanger bezig met een Engelstalige single. Deze single gaat heten “I want to take you home”en volgens Kolenbrander gaat het heel wat anders worden dan het publiek van hem gewend is. “Op het moment brengen zoveel artiesten een Nederlandstalige single uit, dat je gewoon verdwijnt in de massa. Er is geen markt meer voor. De concurrentie is te groot. Vandaar dat ik het nu probeer met een Engelstalige single.

John Medley naar Spanje?
03-09-2013 17:01:00

John Medley denkt erover om zich voorgoed te gaan vestigen in Spanje. “Daar loop ik al een tijdje mee rond. Ik wil daar gaan optreden en evenementen organiseren. Dat lijkt me gaaf. Ik ga er in november weer heen om me een beetje gaan oriënteren en te kijken wat de mogelijkheden zijn. Niet geschoten is altijd mis toch. Ik ga het gewoon proberen”. Na zijn single “Ado dat is ons cluppie” heeft de zanger het druk met optredens, vooral in de regio van de voetbalclub.

Anita & Ed vieren 35 jarig jubileum op 3 november 2013
02-09-2013 20:44:00

Ergens in de maand november van het jaar 1978 speelde Ed met zijn orkestje De Edger Boys in Paviljoen Rozenoord te Bergen op Zoom. Halverwege de avond kwam er iemand vragen of een meisje een liedje mocht zingen. Dat bleek Anita te zijn, 16 lentes jong. Vanaf dat moment werd het Anita en de Edger Boys en deelden Anita en Ed samen het podium. Op 3 november a.s. is het dus 35 jaar geleden dat deze gebeurtenis plaatsvond. Reden om een feestje te geven. Dat gaat dus ook gebeuren. Er komt ook een nieuw album uit ter gelegenheid van dit jubileum. Als gast collega's komen o.a. Janneke de Roo, zanger Alwin, Marco de Hollander, Tina Trucker, Henri van Velzen en John Spencer. Leo Troost heeft de muziekgeschiedenis van het duo volledig meegemaakt, zowel als bandparodist als presentator. Hij zal de middag weer aan elkaar praten.

Op 7 en 8 september weer Elands Grachtfestival
02-09-2013 20:35:00

Op zaterdag 7 en zondag 8 september vindt in Amsterdam weer het Elands grachtfestival plaats. De organisatie van dit jaarlijks terugkerende evenement is weer in handen van Hans Jordaan Events, in samenwerking met Radio Puur Hollands. Net als voorgaande jaren belooft het weer een grote muzikale happening te worden met te gekke live optredens. Op zaterdag 7 september start het weekend met een muzikale middag van 13.00 tot 17.00 uur met optredens van onder andere Mario Broerse, Henny Damen en Eduard.

CD presentatie en fanclubavond JANNES
02-09-2013 16:48:00

Bijna 1 jaar na zijn spetterende concert in Ahoy gaan de deuren van de Bonte Wever in Assen open voor Jannes zijn jaarlijkse fanclubavond. Iedereen is deze avond van harte welkom om er gezamenlijk een groot feest van te maken. Op deze avond zal zijn nieuwe album Wij Vieren Het Leven worden gepresenteerd en uiteraard zal Jannes deze avond een aantal nummers van dit album ten gehore brengen. Tevens is het album deze avond verkrijgbaar. Na afloop is er alle gelegenheid om met Jannes op de foto te gaan.

Yoeri L'Abée en Mike & Colin in de bres voor Daan van Eck
02-09-2013 16:40:00

Daan van Eck is een lief mannetje van 2 jaar en 2 maanden oud! Sinds een paar maanden weten de ouders van hem dat hij Autisme heeft en een ontwikkelingsachterstand van meer dan een jaar! Zijn geboorte ging moeizaam maar Daan was een hele lieve en rustige baby! Na een paar maanden merkten de ouders toch wel dat ze weinig contact met hem kregen en dat hij zich anders ontwikkelde dan hun dochter! "Je voelt dan dat er iets niet klopt maar je weet niet wat", aldus z'n ouders.. Hij ging ook niet praten en speelt op een aparte manier. Hij praat nog steeds niet en dat baart hen toch wel grote zorgen. Daan zit in zijn eigen vertrouwde wereldje en met therapie gaan ze proberen zijn ontwikkeling toch zo goed mogelijk op gang te brengen. Ze hebben gezien dat de dolfijntherapie heel waardevol voor Daan kan zijn.

Derde editie van Kirchroa jeet plat op 22 september in Kerkrade
02-09-2013 12:41:00

Op zondag 22 september a.s. wordt op en rond de Markt in Kerkrade voor de derde keer de grote dialectmanifestatie gehouden: Kirchroa jeet plat. Vanaf 14.00 uur zullen er op maar liefst 13 locaties schrijvers, muzikanten, theatermakers en cabaretiers aan het werk zijn. De dag wordt afgesloten om 22.00 uur. Enkele grote namen uit de muziekwereld als Jack Vinders, Weerwaas, ’t Jód Tsimmer én De zone van Carboon zullen het avondprogramma op de Markt verzorgen. Vanaf ’s middags treden ruim 150 mensen op. Ze lezen voor uit eigen werk, spelen muziek, verzorgen straattheater en geven cabaretvoorstellingen. Daarbij krijgt ook het Kerkraadse verenigingsleven de kans uitgebreid van zich te laten horen. Behalve de dialectverenigingen Kirchröadsjer Plat en Wauwel ook de toneelverenigingen Excelsior, Frohsinn en Volkstoneel Kerkrade.

Nieuwe NS commercial met Nick & Simon vanaf 3 september op tv
02-09-2013 11:57:00

NS heeft een nieuwe commercial met Nick & Simon gemaakt. Vanaf 3 september is het in de reclameblokken te zien op tv. De commercial wordt de hele maand september getoond. De inhoud gaat over het nieuwe groepsretour van NS. Gezelschappen vanaf 4 personen kunnen voor € 49.00 op pad. Elke extra reiziger, maximaal 10, betaald € 2.50. De groepsretour geldt in de daluren en in het weekend de gehele dag en is ook bij andere vervoerders geldig.

Nieuwe single voor Danny Temming
02-09-2013 11:05:00

De afgelopen weken heeft Danny Temming erg hard gewerkt aan zijn nieuwe single samen met Frank Verkooyen produceerde Danny “ Dat komt allemaal door jou” Een vrolijke meezinger geheel in de style die u gewend bent van Danny Temming. De single is nu te downloaden o.a. via Itunes  De bijbehorende videoclip met zijn eigen dochter, is al diverse malen te bewonderen geweest op de bekende tv kanalen. Aankomende weken zullen niet alleen in het teken staan van diverse promotionele activiteiten maar ook van zijn huwelijk op 13 september as.

Hugo Peeters giet 'De jongen met de mondharmonica' in nieuw vaatje
02-09-2013 10:31:00

"De jongen met de mondharmonica" is een nummer waarin Hugo Peeters wordt opgepakt en meegevoerd naar een droomwereld. Het liedje past bij Hugo als een tweede huid. Dit oude liedje is als ware gerestaureerd en zijn nieuwe jasje is volledig in zijn waarde gelaten. De restaurateur die tekende voor dit project was Lei de Bruyn van Royal Music productions. Van "De jongen met de mondharmonica" Ga lekker achterover zitten en laat jezelf mee voeren naar de droomwereld. Naast de single is er ook een clip van verschenen die te zien zal zijn op de diverse clipzenders.

Clip 'Hengelo-o-o' van Jeffrey Spalburg bereikt mijlpaal
02-09-2013 09:52:00

Cabaretier, acteur, comedia en schrijver Jeffrey Spalburg lanceerde op 13 juli 2013 de clip van nummer "Hengelo-o-o" op YouTube. Ondertussen is de clip meer dan 1 miljoen keer bekeken. Omdat hij veel positieve reacties op het nummer kreeg tijdens z'n cabaretvoorstelling ‘Thuus’, waarmee hij door het land toert, besloot Spalburg het nummer samen met Jolanda Clement van JC Records in december 2012 uit te brengen op single.

Laatste 50 kaarten voor 'Dana Winner met liveband in concert' in Westerhaar in de verkoop
02-09-2013 09:21:00

Op zaterdag 21 september 2013 presenteert artiestenbureau Twenterand "Dana Winner met liveband in concert" in het Kulturhus De Klaampe, Beeklaan 1 te Westerhaar. Met de teller die intussen op twee miljoen verkochte cd’s in binnen – en buitenland staat, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière die al meer dan 20 jaar duurt. Tientallen gouden en platina onderscheidingen en verschillende nummer 1 hits zoals “De Oude Man En De Zee”, “Woordenloos”, “Westenwind” en “Zeven regenbogen” zijn het overtuigende bewijs van Dana’s bloeiende carrière. Dana’s unieke vocale talenten en haar gedrevenheid zorgen ervoor dat ze ook succes kent buiten de grenzen van België.

Bart Bosch is weer helemaal terug
02-09-2013 08:03:00

Bart Bosch is er een tijdje uitgeweest en probeert terug te komen. Dit lijkt hem te lukken. Onlangs bracht hij de single uit “Ren niet weg” en deze plaat werd door de radiostations goed opgepakt. “Zeventig radiostations hebben mijn single opgepakt en daar ben ik erg blij mee”. Volgens de zanger heeft de titel van de single een  bijzondere boodschap aan iedereen. “Je moet niet weglopen voor problemen. Dat is vaak de oplossing niet”.

Gerto Heupink en Lucas & Gea starten samenwerking
02-09-2013 07:40:00

Gerto Heupink van GertoMusicProductions, voorheen Landscape Studio/The SoundWizard gaat samenwerken met het platenlabel L & G producties uit Oude Pekela. Het echtpaar Lucas en Gea Hulshof, die het platenlabel al 10 jaar runnen hebben alle vertrouwen in de nieuwe samenwerking. Gerto maakte in 2006 en 2007 al twee albums en diverse singles voor Lucas en Gea. Binnenkort gaan de eerste L & G artiesten voor opnames richting Enschede. Ook losse mix en mastering opdrachten zal Gerto voor  zijn rekening nemen.

Daantje presenteert nieuwe single 'Ik zie het in je ogen' in Hillegom
02-09-2013 07:30:00

Bloed, zweet en Tranen finaliste Daantje komt deze maand nog met een nieuwe single “Ik zie het in je ogen”. Deze single zal op zondag 22 september worden gepresenteerd in Hillegom. De singlepresentatie wordt vanaf 16.00 uur gehouden bij Club Doubler, Henri Dunantplein 11 in Hillegom. De presentatie duurt tot 21.00 uur, maar als het gezellig is wordt er lekker doorgeweest. Kaarten voor dit gebeuren kosten slechts 10 euro en zijn te verkrijgen bij Club Doubler of bij Tabakshop Frank Evers aan het Mariaplein te Hillegom. Miep Elderbroek, bedrijfsleider van Club Doubler is een grote fan van Daantje en is er maar wat trots op dat zij erin is geslaagd om Daantje naar Hillegom te halen voor deze toch wel heel bijzondere presentatie. “Ik zie het in je ogen”is een prachtig nummer geworden, waarmee Daantje bewijst een echte volkszanger te zijn.

Geen grotere liefde voor Kevin Heiman
01-09-2013 14:12:00

Een jaar na het succes van de single “De zee zingt zijn lied” komt Kevin Heiman met een nieuwe single. De uit Venlo afkomstige zanger kwam begin dit jaar in contact met zanger en producer Frank van Etten. Hij schreef en produceerde samen met Rene le Blanc de nieuwe single van Kevin, die als titel meekreeg “Geen grotere liefde”. Kevin, die voornamelijk bekend is als volkszanger slaat met deze single een nieuwe weg in. Deze nederpop sound zal vriend en vijand verassen.

Ralf Mackenbach presenteert nieuwe single tijdens Kick off Nationale Dans Week
01-09-2013 11:16:00

Zaterdag 7 september presenteert tieneridool Ralf Mackenbach zijn nieuwste single ‘Disco Dude’ tijdens de spectaculaire kick off van de Nationale Dans Week. Met deze nieuwe single laat Ralf weer een hele andere kant van zichzelf zien. Geïnspireerd door de Disco periode (80-s) produceerde hij deze single zelf in samenwerking met de Vlaamse producer Wouter Vander Veken. Grote namen uit de Nederlandse muziekindustrie verleenden hun medewerking aan deze single;  Ingrid Simons is te horen als één van de backing vocals en Clemens Blacquiere speelt (bas) gitaar. Ook in de bijbehorende clip komen bekende gezichten voorbij waaronder danseres en actrice  Ingrid Jansen, choreograaf en danser Sinerjey en Johan Vlemmix.

William krijgt eerste exemplaar van z'n nieuwe single 'Feest' uitgereikt door Hans Steiger
01-09-2013 11:08:00

Op zaterdag 31 augustus heeft in het Hillegomse cafe “gewoon Gezellig”aan het Henri Dunantplein de single release plaatsgevonden van de nieuwe single “Feest” van de Hillegomse zanger William. De singlepresentatie vond plaats in het Hillegomse cafe, waar ook de clip, die bij de single hoort is opgenomen. William kreeg de eerste cd aangeboden door collega zanger Hans Steiger uit Haarlem, die het een eer zei te vinden om dit te mogen doen. “Ik ben zelf nog niet zo lang bezig met zingen en als je dan gevraagd wordt door een collega om dit te doen dan ben je echt trots.

Rick Kreté komt met nieuwe single geschreven en geproduceerd door André Kooiman
31-08-2013 20:04:00

“Hé lekker ding je ziet er super uit” zingt Rick Kreté Dit is de titel van de nieuwe single van de jonge zanger Rick Kreté uit Nijmegen. “De eerste reacties zijn geweldig!” zegt hij trots. Een heerlijke uptempo track met veel hitpotentie is een goede opvolger van zijn eerste single “Toen ik je zag” die medio vorig jaar uitkwam. “Hij is jong, fris en bruist van de energie” zeggen de fans over deze bühne entertainer. “Hé lekker ding je ziet er super uit” is geschreven en geproduceerd door André Kooiman, die al vele hits maakte voor verschillende artiesten.

Swingen met de Fat Eddy band in Leidschendam
31-08-2013 13:55:00

De Fat Eddy Band is op dit moment druk aan het repeteren voor woensdag 4 september. Tijdens de allereerste Midvliet Made in Holland Live die in Het Veur Theater wordt gehouden zal deze band namelijk diverse songs live ten gehore brengen. De Fat Eddy Band is gestart als studioproject en op veler verzoek als speciale gelegenheidsband geformeerd voor deze live presentatie. In de twee uur durende radio-uitzending ‘Made in Holland LIVE’ komen alle songs van het album voorbij.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel - Het cafeetje

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl